6. kolo
22.09.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Newcastle po remíze na hřišti Crystal Palace zůstává na sestupových pozicích

Zklamaní odcházeli diváci ze Selhurst Parku. To pravé koření fotbalu, a sice góly, totiž v utkání mezi Crystal Palace a Newcastlem neviděli. V zápase se zaskvěli gólmani na obou stranách.

Manažer Eagles Roy Hodgson ponechal sestavu svého týmu ve stejném složení jako před týdnem, kdy jeho svěřenci zvítězili v Huddersfieldu. Hosté v minulém kole nestačili na Arsenal, na což trenér Rafael Benítez zareagoval třemi změnami. Haydena, Murphyho a Joselua nahradili Shelvey, Kenedy a Rondón.

Již v první minutě se domácí dostali do zakončení, kdy McArthur po centru od Towsenda zakončil hlavou nad břevno. Brankáře Palace Hennesseyho poprvé prověřil v desáté minutě Pérez, jenž zkusil štěstí z dálky. Orli se k dalšímu ohrožení brány hostí dostali ve 14. minutě, kdy nepřesně hlavičkoval Ayew. Za dvě minuty musel brankář Strak Dúbravka zasáhnout proti Milivojevićově přímém kopu. Slovanský brankář následně kryl také pokus Kouyatého.

Ve 25. minutě to byl opět Milivojević, který prověřil Dúbravkovu pozornost. Za Newcastle často hrozil obránce Lascelles, který během první půlhodiny dvakrát zakončoval po rohovém kopu, byť pokaždé nepřesně. Blízko gólu byl osm minut před přestávkou Van Aanholt, jenž z přímého kopu orazítkoval tyč hostující brány.

Ve druhém poločase se do hry dostal útočník Newcastlu Joselu, který se v 58. minutě prezentoval nepřesnou střelou. Záhy na druhé straně odpověděl podobně nepřesně Townsend. Festival nepřesných pokusů pokračoval kolem 70. minuty, kdy špatně mířil Zaha a po něm opět Townsend. Mezi tři tyče naopak mířil čtrnáct minut před koncem hostující Atsu, Hennessey si však s jeho střelou poradil.

V 82. minutě měli Eagles obrovskou šanci ke skórování. Townsend u rohového praporku vybojoval míč a následně jej poslal na hlavu Sakha, který netrefil odkrytou bránu. Poté zkoušel štěstí aktivně hrající Townsend, Dúbravka však dobře zasáhl. Utkání brankářů tak branku nenabídlo.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Beros

1:2

Reagovat
NuFc23

3:0

Reagovat
Beros

Reagovat
NuFc23

Vidim to takto realne

Reagovat
NuFc23

Aj ked ma to netesi

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Theft90

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele