30. kolo
01.04.2017 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester United - West Bromwich Albion 0:0

Příležitost přiblížit se místu v elitní čtveřici, jež zaručuje účast v Lize mistrů pro příští ročník měli v sobotu odpoledne fotbalisté Manchesteru United. K tomu však doma na Old Trafford podařili porazit West Bromwich, jenž se drží v poklidném středu tabulky.

Byť mělo utkání jasného favorita v podobě domácího celku, první poločas příliš jednoznačný výkon United nepřinesl. Rudí ďáblové si nevypracovali žádnou vyloženou šanci a to samé šlo říci i o svěřencích Tonyho Pulise. Diváci v Divadle snů tak během prvních čtyřiceti pěti minut neviděli příliš zajímavý fotbal a na poločasovou přestávku se šlo bez jediného vstřeleného gólu.

Do druhého poločasu vstoupili přece jen lépe svěřenci Joseho Mourinha. Zhruba po deseti minutách hry v druhé půli mohl dostat domácí do vedení Maroune Fellaini, střela z dálky v podání belgického středopolaře se však příliš neujala a mezi třemi tyčemi Bena Fostera neskončila.

V sedmdesáté prvé minutě mohli jít hráči Manchesteru do vedení, když to z dálky velmi zajímavě zkoušel Marcus Rashford. Se střelou mladého forvarda United si však Foster poradil, když vytáhl ze svého repertoáru báječný zákrok a vyrazil míč na rohový kop.

Zhruba čtyři minuty před koncem základní hrací doby mohl naopak jít do vedení hostující celek. Utkání mohl ve prospěch West Bromwiche paradoxně rozhodnout bývalý hráč ManU Darren Fletcher, jemuž přímo do šance balon namazal nesmyslnou rozehrávkou de Gea. Gól však z této situace nepadl a na tom se nic nezměnilo ani v dalších minutách - WBA tak veze z Old Trafford bod za remízu 0:0.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
Kuba94

3:0 jak nic.

Reagovat
MySch017

Reagovat
smazaný uživatel

W.B.A. tato sezóna super !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele