6. kolo
19.09.2015 16:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Newcastle United - Watford FC 1:2

Jeden by si teď říkal, jak dlouho by asi Watford čekal na vítězství (místo čtyř kol), kdyby manažer Flores startoval Ighala od samého počátku sezony? Nejspíš kratší dobu, neboť právě nigerijský forvard nyní Hornets třemi góly zařídil hned dva po sobě jdoucí triumfy...

Po šesti kolech se již sázka na Stevea McClarena definitivně začíná jevit jako sázka na špatného koně.

Bývalý lodivod anglické reprezentace opět nenamíchal správnou chemii vpředu, i když jeho tým konečně po čtyřech kolech skóroval, a navíc se Magpies tentokrát zdáli být ztraceni i na druhém konci hřiště.

Tam s nimi cvičilo duo Ighalo - Deeney doopravdy jakoby nic. Loni bok po boku terorizovali druhou ligu, letos se začínají nacházet i v Premier League. Prvně jmenovaný nejprve spálil dvě dobré šance, aby následně v 10. minutě přeci jen využil příhry Abdiho.

Ještě snazší to měl Ighalo o 18 minut později, když tentokrát již po výzvě svého parťáka v klasickém 4-4-2 hravě obkroužil Krula a zakončoval do prázdné klece.

Pokud Ighalo potvrzoval skvostnou formu, Papiss Cissé se mezitím ve jménu Newcastlu zastřeloval. Ještě před pauzou se v solidní příležitosti mýlil celkem třikrát, jednou zvláště trestuhodně po pěkné nahrávce Sissoka.

Gomes si nakonec první zákrok připsal až těsně před výměnou stran, když likvidoval štiplavý projektil Thauvina. Překonán byl ve finále jen jednou, pravým bekem Janmaatem a za asistence Sissoka.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Infernoqt

0:0

Reagovat
MCFC_8

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

My musime vyhrať za každých okolností myslel som si že minulorocny zlý štart neprekoname ale opak je pravdou

Reagovat
Devil

Povinné 3 body pro straky.

Newcastle go go!

Reagovat
Beros

Já se radši ani nevyjadřuju...

Reagovat
NuFc23

Zeby prve tri body ? Pokial maju byt aj pospedne na dlhu dobu, tak nech si ich watford zobere. Ale dufam, ze nas tato vyhra nakone. 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

x

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele