7. kolo
05.10.2014 17:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

West Ham United - Queens Park Rangers 2:0

Jedno z těch bezproblémovějších vítězství si dnes připsal na konto West Ham. Queens Park Rangers na Boleyn Ground poprvé kapitulovali již velmi brzy a z toho se jim potom nepodařilo oklepat až do závěrečného hvizdu. Redknappova parta tak zůstává poslední, ačkoliv už letos - na rozdíl od Burnley a Newcastlu - alespoň jednou zvládla vyhrát...

Pokud šel bývalý manažer Tottenhamu do tohoto utkání s nějakým konkrétním plánem na to, jak převézt svůj zkušený protějšek, musel ho doopravdy hned zkraje začít přepracovávat. Už v páté minutě totiž Downingův centr od rohového praporku neomluvitelně propadl až na malé vápno, odkud ho do sítě za pomoci Onuohy dotlačil Diafra Sakho.

A právě čtyřmilionová letní posila Kladivářů zlobila i nadále. Zanedlouho se Sakho zasadil o menší šanci kolegy Valencii, a i když se v následujících pasážích West Ham s balonem tolik nepotkával, oba útočníci pokračovali v neúnavné práci - převážně v oblasti presinku.

Potom tedy ani nebylo divu, že si QPR vůbec nevědělo rady s nakřápnutím soupeřova elastického defenzivního bloku a do přestávky si vytvořilo všehovšudy jedinou (spíše nevýraznou) příležitost prostřednictvím z otočky pálícího Austina.

Po pauze to přitom ze strany QPR bylo lepší tak akorát kosmeticky, na pohled - gólovky se stále nedostavovaly. Dosud se ostatně Hoops ve druhých poločasech prosadili všehovšudy dvakrát a dnes si tuto bilanci vskutku nevylepšili. Ba naopak; po bezmála hodině hry inkasovali podruhé, když Tomkins využil dalšího zmatku v pokutovém území QPR k mizerné střele, která Sakhovi ideálně posloužila jako takový improvizovaný centr.

Odpověď QPR potom byla - jako už tradičně - z kategorie mizerných. V 70. minutě se tak maximálně Kranjčar předvedl se slušným pokusem z přímého kopu a o něco později to z větší dálky zkusil taky Mutch; ale to byly opravdu jen takové nesmělé pokusy.

Naproti tomu West Ham mohl v samém závěru přidat ještě třetí gól, když měl po Downingově příhře na penaltový puntík lépe zakončovat Nolan. To už ale domácí skutečně nemuselo moc trápit.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze to bude bez problemu a konecne s nulou 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1x 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodova vyhra s nulou jak jsem si pral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnlyWHU

SUPER. A jedeme dál!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele