37. kolo
03.05.2014 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Swansea City - Southampton FC 0:1

V klání, ve kterém o nic nešlo, se nic nestalo. Šedý výkon Swansea a útočné marné snahy bez myšlenky v podání Southamptonu nepřekvapily většinu veřejnosti, jež předem duel odsoudila k nezájmu. Swans tak ani při čtvrtém prvoligovém setkání nad Saints nezvítězily. Hosté tak třikrát za sebou v lize neinkasovali a díky zásahu v samém závěru potvrdili skvělou osmou příčku.

Hosté si v prvních minutách sice balón přivlastnili, přesto už po pěti minutách mohli prohrávat. Shelvey brilantně přihrál Bonymu, jenž efektní patičkou nabil Hernandézovi, který technickým pokusem nechal vyniknout Boruce, aby následnou dorážku De Guzmána mohl v klidu sledovat s pohledem do nebes.

Jinak bezzubé Labutě koncentrovali veškerou energii do neprůchodné defenzívy, převažující aktivita Svatých tak nevykazovala žádné efektivní výsledky. Až po více jak půlhodině hry utekl po pravé lajně Clyne, po jehož centru hlavičkoval Gallagher těsně nad břevno. Vzápětí se ozval Bony, ten se sice dostal za obranu, ráznou střelu však nedokázal sklopit pod břevno.

Ke smůle přítomných diváků pokračoval ve stejném rázu i druhý poločas. Neproduktivní presink hostů okamžitě po ztrátě míče zamezoval Swansea ve snaze o nebezpečné protiútoky, o zábavu tak fanoušci ani jednoho klubu nezavadili. Až ve 48. minutě druhého dějství se štěstí přilepilo na záda Lamberta, který díky svému důrazu okradl domácí i o jediný vydřený bod.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele