34. kolo
20.04.2013 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Swansea se rozešla se Saints nevýznamnou bezbrankovou dělbou

Waleský tým nedokázal před vlastními fanoušky porazit Southampton a po remíze znovu natáhl svoje čekání na vítězství, ovšem ani to nic nezmění na tom, že obě strany jsou před finišem prakticky mimo ohrožení.

Michael Laudrud, ve své snaze dokončit sezónu mezi první desítkou, naplánoval pro tento zápas konečné prolomení neúspěšných výsledků (Labutě už čtyřikrát za sebou nebrali tři body) a první minuty tomu i nasvědčovaly. Rangel ovšem úspěch neslavil a střelu de Guzmána pro změnu zastavil Hooiveld. Postupem času se přece jen hosté z jihu Anglie začali dostávat do hry...

...Vormovu pozornost prověřil Cork, jeho dalekonosný pokus ale větším nebezpečím neskončil. Hned dvakrát se do střelecké pozice natlačil Rodriguez, který nahradil Ramízere, ovšem nejdříve pálil vysoko nad branku a poté na domácího strážce svatyně nevyzrál. Největší možnost prvního dějství měl těsně před odchodem do kabin ze standardky Lambert, jeho snahu ale skvělý Vorm za svá záda nepustil!

Luke Moore uvolnil o pauze místo Wayne Routledgovi a právě čerstvě příchozí křídelník zakrátko našel v ideální střelecké pozici Michua, ten však tentokráte neprokázal svoji připravenost a střelu mezi tři tyče nevměstnal! Další možnost měl španělský ofenzivní tahoun Swansea pro změnu hlavou, ani tohle zakončení mu ale nesedlo a ránu Dyera na brankové čáře zastavil, za minutu dvanáct, Yoshida! Domácí snaha neustávala, ovšem de Guzmán a Dyer na Boruce opakovaně recept nenacházeli. Rozhodnout tak mohl na opačné straně střídající Mayuka, Vorm ale svoji ekipu podržel!

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ryzskej

Statistiky o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzrově nudný zápas ....

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě ...."Vzorově"

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/allatok/swasou00mo-XWcshkbKDAP2hjEB?start=0.636

No tak zase až taková nuda to nebyla, gólových šancí tam bylo poměrně dost....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele