32. kolo
27.03.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - Everton FC 0:0

Na Molineux Stadium nedokázalo ani jedno mužstvo najít způsob, jak vstřelit branku, a proto duel mezi Wolverhamptonem a Everton skončil bezgólovou remízou. Také šancí bylo pomálu.

Přitom už po pěti minutách se mohlo skóre měnit. Útočnou akci po pravé straně rozjel Steven Pienaar, narazil si se Sahou a přesným pasem našel Osmana. Ten ale pálil přímo do Hahnemanna. Ve 37. minutě měli Toffees další příležitost, znovu z ní však příliš nevytěžili. Své schopnosti ukázal Saha. Francouzský útočník si na hranici vápna hrudí sklepl míč a okamžitě vypálil parádní ránu, které orazítkovala břevno. Hahnemann jen čekal, zda míč skutečně skončí za jeho zády, či nikoliv.

Wolves byli prakticky neškodní, v první půli si nevytvořili šanci žádnou, ani v té druhé se jim zrovna nedařilo. V 50. minutě přihrával Sahovi Osman, ale na poslední chvíli zasáhl Craddock a zmařil akci soupeře. Čtvrthodiny před koncem nebezpečně vypálil Zubar, ale míč nakonec nezamířil do branky. Poslední šanci měli na svědomí opět hosté. Cahill hlavičkou sklepl míč pro Goslinga, ale toho zlikvidoval Hahnemann a udržel konečnou remízu 0:0.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácí by mohli vydržet neprohrát.

Reagovat
Virtuos

Wolves by mi hli vyhrať a keď nie tak aspoň remizovať, ale hlavne udržať sa v PL. Posledný zápas proti WHU veľmi pekný výkon tak len si to udržať a vyhrať!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele