10. kolo
25.10.2009 16:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Manchester City - Fulham FC 2:2

Manchester City sice vedl nad Fulhamem už 2:0 a všechno mu hrálo do karet. Jenže Cottagers se nevzdali a nakonec si z Eastlands odváží cenný bod za remízu 2:2.

Citizens tak přišli o letošní stoprocentní bilanci na domácím stadionu, kde již letos dokázali Fulham jednou porazit, šlo o utkání v Carling Cupu. Fulham však jen potvrdil, že proti Manchesteru se mu prostě daří. V posledních čtyřech sezónách totiž venku vyhrál jen osm zápasů, ale hned tři z nich byly na hřišti Citizens.

Podle očekávání mělo domácí mužstvo většinu času míč na svých kopačkách, ale v prvním poločase pozorná obrana Cottagers nedopustila žádného vážnějšího Schwarzerova ohrožení. Zlom nastal až ve druhém poločase, respektive v 53. minutě. To Bellamy zahrával rohový kop, Barry míč prodloužil na Adebayora, který ještě našel Lescotta a domácí stoper otevřel skóre. Uběhlo jen sedm minut a Citizens vedli už o dvě branky. Martin Petrov se zatím letos trefil v každém zápase, ve kterém nastoupil a jinak tomu nebylo ani dnes. Bulharský záložník si vyměnil míč s Barrym a přesnou ranou zvýšil.

Už to vypadalo, že bude rozhodnuto, ale kdo si to myslel, tak se šeredně zmýlil. Během osmi minut se totiž podařilo Fulhamu vyrovnat. Nejprve z levé strany nacentroval Stephen Kelly, míč sklepl Zamora a Damien Duff se levačkou nemýlil. To se psala 62. minuta a na Eastlands byl stav 2:1. O šest minut později už ale zase bylo vše jinak. Skvělý trestný kop totiž hlavičkou do branky nasměroval Clint Dempsey a rozhodl o konečné dělbě bodů.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zápas se hraje v neděli viz www.mcfc.co.uk, takže avizovaný sobotní přenos z tohoto zápasu je passé.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za info aspon uvidim jak Fulham zdevastuje ten tanecni soubor 1-3

Reagovat
smazaný uživatel

citizen hele a jak se tam mám vyznat napis mi postup k tomu jak mám klikat abych se dostal na to video city-fulham zive díky a odepis

Reagovat
Lahvac-CZ

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

peníze nejsou vše 2:1 pro fulham

Reagovat
smazaný uživatel

peníze možná ne , ale posily za peníze JO .... go Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

další velký fanoušek?

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham zahrál dobře s Hullem ale na City to asi stačit nebude 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2,City of Manchester Stadium- nebo jak se jmenuje ta věc co nahradila překrásné Maine Road-je pro nás poslední dobou místem kde se nám daří.Ovšem vždycky musíme na prohrávat a až pak to jde

Reagovat
smazaný uživatel

cauky hele přímý prenos kde pls?zive...newíte nejakou stranku?!!

Reagovat
smazaný uživatel

live se dá zápas sledovat na http://www.atdhe.net/

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, naprosto nechápu co se stalo ! a to ta neděle začala pěkně, viz prohra účkařů v liverpoolu, pak sem jen sledoval teletext, v druhé půli to tam začalo padat, tak v pohodě koukám na whu-ars., no a pak to přišlo! řeknu vám, že sem byl tak nasranej, že sem "sral maggi v kostkách"! tohle byla tutovka na tiket a hlavně jsme se mohli dotáhnout na čelo tabulky ! sestava jako "bejk" a nakonec z toho byla jenom remiza ! doufám, že se jedná o ojedinělý jev, ale už mě ty remizy štvou, třetí v řadě... naštěstí pro nás i ostatní mužstva kolem nás ztrácely, ale to je jen slabá útěcha, měly být 3 body !

Reagovat
smazaný uživatel

a dneska ještě ty šešívaný tomu dali korunu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele