6. kolo
27.09.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Middlesbrough FC - West Bromwich Albion 0:1

Middlesbrough dodnes neztratilo na domácím trávníku ani bod, proti West Bromwichi ale už poznalo hořkost porážky. O jediný gól střetnutí se postaral hostující Jonas Olsson.

Už v 11. minutě skutečně nechybělo moc a hosté se mohli dostat do vedení. Do dobré příležitosti se i navzdory několika bránícím hráčů dostal Roman Bednář, jenže míč za záda Turnbulla dostat nedokázal. Hra byla v první půli poměrně vyrovnaná, po pár nevýrazných šancích přišla další tutovka až v 36. minutě, kdy se opět vyznamenal domácí gólman, jenž musel zasahovat proti hlavičce Ryana Donka.

Moc nescházelo ani o dvě minuty později, kdy nebezpečně zahrozilo také Middlesbrough. Brankáře Carsona se pokusil po rohovém kopu Downinga překonat Alfonso Alves, ale ani jemu nebylo přáno, a tak se skóre stále neměnilo. Ještě před poločasovým hvizdem zkoušel poslat svůj tým do vedení MacDonald, scházela mu však při zakončení přesnost.

Uběhlo osm minut druhé pětačtyřicetiminutovky a West Brom vstřelil jediný gól celého střetnutí. Hosté zahrávali rohový kop, míč se hráčům Boro podařilo odvrátit, jenže pouze ke kopačkám Millera, který jej ihned poslal zpět do pokutového území, našel Olssona, a ten z první z pěti metrů otevřel gólový účet utkání.

Middlesbrough mohlo ani ne po deseti minutách vyrovnat, ale Midova střela byla gólmanem Carsonem chycena. Hráči birminghamského celku podle očekávání zalezli do defenzívy a snažili se své vedení udržet až do konce, případně spoléhat na rychlé brejky. To se jim nakonec i povedlo, několikrát ale bylo před jejich bránou hodně horko.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

middlesbrough vyhraje 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Middlesbrough vyhraje 2:1.

Reagovat
Devil

Boro doma s prehledem vyhraje!

tip.-4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele