33. kolo
08.04.2008 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Portsmouth FC 0:1

Desátý celek Premie League, West Ham, přivítal na Upton Parku tým Portsmouthu, který hraje nyní v dobré formě, což naposledy potvrdil postupem do finále FA Cupu přes WBA.

Pro české fanoušky je asi velkým zklamáním fakt, že útočník Portsmouthu, Milan Baroš, nezasáhnul do zápasu a dokonce nebyl ani na lavičce.

Nedá se říct, že by hosté vstoupili do zápasu jako favorité. První šanci si vypracoval Luis Boa Morte, ale jeho pěkný pokus byl zlikvidován Jamesem. Postupně si mírný tlak dokázali vypracovat hosté, ale jejich úsilí bylo mařeno pozornou domácí obranou a dobře chytajícím brankářem Greenem. Týmy se tak rozešly po nepříliš atraktivním prvním poločase za nerozhodného stavu 0:0.

Do druhé půle nastoupili hosté evidentně nabuzeni a jejich útočné snažení bylo korunováno úspěchem v 61. minutě, kdy otevřel skóre nádhernou dalekonosnou střelou Niko Kranjčar. Po obdrženém gólu se domácí jakoby probrali, ale na dobře hrající Portsmouth nevyzráli a poněkud nezajímavý zápas tak skončil těsnou, nicméně zaslouženou výhrou Portsmouthu, který se přiblížil na rozdíl čtyř bodů k pátemu Evertonu.

Autor: Tomáš Starý / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V tomto zápase přeji jednoznačně domácím Kladivářům. Doufám, že si Portsmouth moc neškrtne. Takže W.H.U. jedém !Tip 2:0.

Reagovat
Devil

West Ham doma vyhraje. tip.-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

přesně West Ham vyhraje 2:0 po zápase bude zpívat celý Boleyn Ground : I'm forever blowing bubbles ....

Reagovat
smazaný uživatel

tady bude dvoječka

Reagovat
smazaný uživatel

vyhraje Portsmouth-tip-1:2

Reagovat
smazaný uživatel

neeee west ham..... go go go

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, že to W.H.U. nevyšlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele