36. kolo
26.04.2008 16:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Sunderland AFC - Middlesbrough FC 3:2

Black Cats sice opět nevstoupili do utkání moc dobře a velmi rychle prohrávali, zápas však otočili a na konto si připisují plný bodový zisk.

O tak divokém začátku diváci v Sunderlandu určitě ani nesnili. Po pěti minutách svítil na světelné tabuli stav 1:1. Skóre otevřel ve 4. minutě hostující kanonýr Tuncay Sanli. Turecký reprezentant využil pasu spoluhráče Alvese, poradil si s obranou a překonal i gólmana Gordona. Po pár sekundách už ale bylo vyrovnáno. Hlavou se prosadil Higginbotham.

Atraktivní fotbal pokračoval i nadále. Oba týmy si vytvořily dobré příležitost ke skórování. Tu svou nejprve spálil kanonýr Alves a zanedlouho domácí Chopra. Vedení mohl pro svůj tým zařídit opět Tuncay, ale hlavou nemířil přesně. V 29. minutě se už ale míč v síti Sunderlandu třepotal, jenže ten rozhodčí neuznal pro ofsajd Stewarta Downinga, skóre se tak neměnilo ani po tomto momentu. Domácí hráči se ale nechtěli s nerozhodným stavem smířit a nakonec pár sekund před přestávkou se ujali vedení. Úspěšným střelcem se stal Chopra.

Útočný fotbal pokračoval i po změně stran. Druhý gól měl na kopačkách Michael Chopra, ale na jeho ránu vytáhl gólman Jones skvělý zákrok a levou rukou ji vyrazil. Domácí fanoušky zchladil v 72. minutě Alfonso Alves. Brazilský kanonýr využil přihrávky Arcy a z hranice šestnáctky poslal míč do brány. Domácí fotbalisté se dožadovali ofsajdu. Vše nasvědčovalo tomu, že se zápas v poklidu dohraje a oba týmy si rozdělí po bodu, s tím se však nechtěl Sunderland smířit a v nastaveném čase se ujal opět vedení. Po Leadbitterově rohu se hlavou prosadil Murphy.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Devil

Druhe severske derby v rade pro Sunderland snad dopadne pro kocky vyhrou. tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

musíme bodovat ..sestupove příčky blízko ..3 kola do konce ... musime to uhlídat ..MIddlesborough je na tom o skore líp !!!S.AFC.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nechtějí Black Cats sestoupit, tak by měli znovu zabrat a vzpomnět si na nedávnou sérii 3 vítězství po sobě (Aston Villa 1:0, West Ham 2:1 a Fulham 3:1) a M'brough porazit !!! Neměli by spoléhat na to, že rivalové v boji o sestup nebudou bodovat. Takže "Haway The Lads" !!! Tipuji 1:0 pro kočky gólem Michaela Chopry

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto derby jde hl. domícím ještě o potvrzení toho, že nesestoupí.. A navíc je to prestižní souboj, mírným favoritem jsou domácí Black Cats. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

cerne macky sou v tomhle zapase favorite sou doma uzasny musi vyhrat moc je chci i v dalsi m rocniku preier league a verim jim 2 0 jones chopra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele