30. kolo
15.03.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Chelsea jen taktak porazila Sunderland

Chelsea sice dala v Sunderlandu zásluhou kapitána Terryho rychlý gól, ale po zbytek zápasu se trápila, vedení nedokázala pojistit a až do konce zápasu se tak bála o tři body. Ty nakonec udržela.

Už v osmé minutě poslal Mikel na zteč pěknou kolmicí Drogbu, Evans kvapně přispěchal s úspěšným skluzem, míč však odpálil jen ke Coleovi, jehož střela byla naštěstí pro hosty zblokována alespoň na roh. Jak se ale ukázalo, nebyla to pro Black Cats v tuto chvíli žádná výhra. Lampardův roh totiž zužitkoval v gól nejvýše vyskočivší Terry. A už se zdálo, že diváci na Stadium of Light přihlížejí zápasu podobnému tomu Chelsea s Derby, nicméně zdání klamalo. Jakoby totiž byli Blues spokojeni s hubeným vedením a o další gól se nikterak zvlášť nepokoušeli. To se jim mohlo vymstít ve 26. minutě. Cudicini totiž musel zasahovat proti obstojně rozehranému přímému kopu Reidem. O tři minuty později pak O’Donovan vystoupal ve vzduchu výše jak Terry s Alexem, ale svému hlavičkovému pokusu nedal dostatečnou razanci pro to, aby překonal jistého Cudiciniho. V nastavení první půle ještě Gordonovi nadělala značné problémy Lampardova dalekonosná střela.

Hned při vstupu do druhého poločasu spálil největší šanci utkání (vyjma té gólové) Kalou, když se ocitl sám na zadní tyči po centru aktivního Colea, jenže trestuhodně pálil vedle. V 53. minutě málem trestal na druhé straně nedorozumění Cudiciniho s Alexem Leadbitter, ale italský záskok za Petra Čecha nakonec vytáhl jeho střelu na roh. Z následného rohu se dostal k nebezpečné hlavičce Collins, nezacílil ovšem přesně. V závěru zápasu Sunderland přišpendlil favorita na jeho polovinu, ovšem gól ne a ne přijít. V nastavení dokonce mohl rozhodnout Drogba, jenže z přímého kopu střílel těsně mimo, a tak mohl o dvě minuty později trestat Whitehead, jenomže pálil vedle. Chelsea tedy nakonec vydřela na půdě Sunderlandu tři body, ale s notně odřenýma ušima.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Black Cats to budou mít moc těžké, Chelsea má venku vůbec nejlepší bilanci. Tip 0:1.

Reagovat
Devil

Moc preju Sunderlandu , ale Chelsea si do Londina odveze vsechny body . tip.- 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

kocuři jsou bez šance 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea tady asi nevyhraje... Sunderland doma umí... tip 0

Reagovat
frank

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,Chelsea na Sunderlandu nevyhraje. A tim by mohla ztratit hodne dulezite body.

Tip:10.

Reagovat
smazaný uživatel

pryc z Chelsea: Sheva, Sidwell, Alex, Beletti, Ben Haim, Pizarro

Reagovat
irik

tak Chelse znovu predvedla svuj stary dobry srackovity vykon

Reagovat
smazaný uživatel

man. utd. hrali uplně stejně a možná ještě hůř tento víkend a to měli lehčího soupeře!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele