28. kolo
01.03.2008 16:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Fulham FC - Manchester United 0:3

Manchester United i bez odpočívajících klíčových hráčů bez potíží vyhrál na hřišti předposledního Fulhamu a využil tak zaváhání Arsenalu ke snížení jeho náskoku na jediný bod.

Kouč United Sir Alex Ferguson se rozhodl s výhledem na úterní odvetu osmifinále Ligy mistrů s Lyonem šetřit Cristiana Ronalda a Wayna Rooneyho, chyběli i zranění Giggs s Vidičem, ovšem na pohodě, se kterou hosté hráli, to nebylo vůbec znát. Už v páté minutě mohl skóre otevřít Saha, ale tváří v tvář Niemimu mířil mimo. United tak svůj tlak zužitkovali až o deset minut později. Hangeland za hranicí vápna fauloval Teveze, k míči se při absenci Ronalda postavil Owen Hargreaves a mířil přesně - 0:1.

I dále bylo na hřišti prakticky jen jedno mužstvo, Nani těsně minul, Scholese vychytal Niemi. Fulham měl jedinou velkou příležitost, ale hlavičku Dannyho Murphyho zastavil Edwin van der Sar, a tak mohl krátce před přestávkou Park Ji-Sung navýšit vedení hostí. Stejně jako u prvního gólu asistoval Scholes, Korejec mířil přesně hlavou po jeho centru.

Ani po přestávce se nic nezměnilo, Rudí ďáblové dál diktovali tempo, i když Fulhamu nelze upřít snahu. Na Manchester to však jednoduše nestačilo. Na hřiště dokonce přišli i Ronaldo s Rooneym, finský gólman domácích se musel hodně ohánět. V 72. minutě byl ale bezmocný, když centr z kopačky O'Shea nešťastně za jeho záda srazil Simon Davies a uzavřel tím gólový účet zápasu.

United tak stáhli náskok Arsenalu, jenž doma jen remizoval s Aston Villou, na jediný bod. Fulham zůstává devatenáctý a na záchranu mu momentálně chybí šest bodů.

Autor: Petr Starý

Komentáře (13)

Přidat komentář
Pharrell

jasnym favoritem je Man.U ale Fulham by mohl prekvapit!

Reagovat
smazaný uživatel

Současná forma rudých ďáblů hovoří o všem,určitě Fulham bude nahecovanej a bude kousat,ale myslím,že dva góly v prvním poločasu je zmrazej a už se budou soustředit jen na obranü,aby nedopadly jako většina celku v premier league včetně Arsenalu Fulham je nevizpitatelný mužstvo a s United nehrají špatně na domácí půdě,ale i přesto tipuju 0:3.A určitě se trefí Wayne Rooney

Reagovat
Devil

Vzhledem k tomu ze Fulham jeste bojuje o udrzeni se v PL tak souhlasim s Giggsem , ze Londinane budou kousat ! Ale na druhou stranu jestli Manchester chce pomyslet na titul , tak v tomto duelu je vyhra devils povinnost ! tip.-0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejpopularnejsi a NEJlepsi tym planety neda vydechnout "kanonyrum" ani na minutu a bude cekat na jejich dalsi zavahani a sam si odveze z Londyna dalsi poinne 3.body¨,

Tip: 0-3.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas - toto kolo je prostě kolo favoritů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Cottagers se jen tak nedají, na body bude těžké dosáhnout, ale MU už dokázali pár zápaslů venku pokazit, tak proč by to nemohlo jít i tentokrát. Případná prohra by zkomlikovala Fulhamu už tak dost napjatou pozici. MU ale bude chtět 3 body, stále živí naději, že dostihnou Arsenal. V tomto zápase fandím Fulhamu. Tip 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajicí,0:3 gratuluju rudým ďáblům,sobě a MUFC za skvělý tip Zachvíli jsme první a pak už to nepustíme a kdo pochybuje,tak ať o tom jen sní

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsem zvědavej jak se předvedou proti Lyonu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný,že výhra minimálně o 3 góly Lyon není konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

Tím bych si nebyl tak jistej. Juninho tam fikne přímák a bude vymalováno!!!

Reagovat
Devil

Jooooooooooo , jen skoda ze Aston Villa neudrzela vyhru !

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham prohrál rozdílem třídy, sestup ze bohužel nezadržitelně blíží !!! MU naopak neustále stahuje náskok na Arsenal. Drama přichází.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele