Tévezovi byla definitivně odepřena kapitánská páska

Argentinský útočník byl loni pro manchesterský tým znovu oporou, v létě si však horlivě hledal nový tým, prodloužil si dovolenou a ve výsledku jej v roli kapitána vystřídal Kompany. Prozatím dočasného, teď už jde o volbu permanentní.

Sága o Tévezovi asi u konce: zůstane i s rodinou v Manchesteru

Sága okolo odchodu kanonýra Carlose Téveze z Manchesteru City je snad již u konce. Sedmadvacetiletého argentinského forvarda v boji již bude moci podporovat jeho rodina, která se přestěhovala blíž Manchesteru.

Tévez je zpět v Manchesteru a trénuje s City

Argentinec Carlos Tévez opět trénuje s Manchesterem City. Sedmadvacetiletý útočník přitom ještě nedávno prohlašoval, že do anglického města se už nikdy nevrátí a opakovaně požádal o odchod z klubu.

Tévezův přestup do Brazílie ztroskotal

Vysněný návrat Carlose Téveze do Jižní Ameriky se neuskuteční. Transfer do Corinthians na poslední chvíli ztroskotal, ačkoliv vše vypadalo velice nadějně. Brazilský klub ale nakonec z jednání vycouval a prohlásil, že nebyl dostatek času, aby přestup uzavřel přes skončením brazilského přestupové okna...

Vedení Corinthians popřelo dohodu o Tévezovi

Argentinec Carlos Tévez se zase tak moc nepřiblížil k návratu z Anglie do Jižní Ameriky. Podle manažera Manchesteru City Roberta Manciniho se jeho klub domluvil na přestupu sedmadvacetiletého hráče s brazilskými Corinthians, tento klub ale vše rychle popřel.

Agüero by mohl nahradit Téveze. City chtějí i Nasriho

Manchester City má nekonečně finanční možnosti a dost možná se schyluje k dalším velkým rošádám. Manažer Roberto Mancini totiž přiznal, že si velmi dobře dokáže ve svém týmu představit Sergia Agüera a nevzdává se ani případného angažování Samira Nasriho z Arsenalu. Zároveň přiznal, že respektuje jakékoliv rozhodnutí Carlose Téveze, který je na odchodu...

O Teveze usiluje i Juventus. Corinthians na něj počkají

Prezident Corinthians Andres Sanchez velmi touží po Carlosi Tevezovi. Manchester City sice odmítl jeho nabídku pětatřiceti milionů liber, je však ochoten ji na stole nechat do zimy, kdyby Citizens změnili rozhodnutí. Sanchez zároveň uvedl, že Juventus za Teveze nabízí o deset milionů víc.

Corinthians jsou připraveni vykoupit Téveze z Manchesteru City

Argentinský reprezentant Carlos Tévez by se mohl vrátit do brazilského klubu Corinthians, který za hvězdného útočníka Manchesteru City nabídl 40 milionů liber (asi 1,08 miliardy korun). Sedmadvacetiletý hráč nedávno vyslovil přání opustit Anglii a odejít za rodinou.

Tévez je odhodlán odejít z Manchesteru City za rodinou

Carlos Tévez je pevně odhodlán opustit Manchester City a odejít za svou rodinou. Klubu, s nímž slavil Anglický pohár a postup do Ligy mistrů, 27letý kapitán své rozhodnutí oficiálně oznámil v pondělí. Smlouvu má však ještě na tři roky a Manchester City za něj požaduje odstupné 50 milionů liber (asi 1,35 miliardy korun).

Trable pana Manciniho

Manchester City zatím toto léto nikoho nikam nepustil a ani se k žádnému odchodu pořádně neschyluje. Na vině přitom není nic jiného než chamtivost vedení. Moc peněz šejkové požadují za Adebayora, Givena, Boatenga i Bellamyho, v nejistotě stále žije Santa Cruz. To jen Tévezův potenciální úprk patrně troskotá pouze na platových požadavcích samotného hráče.

Tévezova budoucnost závisí na jeho rodině, říká agent

Agent Carlose Téveze Kia Joorabchian se nechal slyšet, že argentinský kanonýr zůstane v Manchesteru City, pokud se na sever Anglie přestěhuje i jeho rodina. Elitní forvard se svými zaječími záměry netají, rád by totiž své kroky nasměroval zpět do své rodné Argentiny.

Chci opustit Manchester City, nechal se slyšet Tévez

Pořádně živo by v následujících týdnech mělo být kolem Carlose Téveze. Budoucnost argentinského útočníka v Manchesteru City je poslední dobou důkladně probíraná, což zřejmě bude pokračovat poté, co Tévez vyjádřil přání odejít z anglického klubu...

Maradona kvůli Tévezovi zkritizoval trenéra Argentiny Batistu

Legendární Diego Maradona se pustil do kritiky svého nástupce na lavičce argentinské reprezentace Sergia Batisty. Trenér národního týmu totiž prohlásil, že na mistrovství Jižní Ameriky nevezme Carlose Téveze, protože útočníka Manchesteru City nepotřebuje.

Tévez uvažuje o návratu do Argentiny

Fotbalisté Manchesteru City možná přijdou o kapitána. Útočník Carlos Tévez totiž zvažuje, že po sezoně se z Anglie vrátí kvůli rodině do rodné Argentiny.

Mancini: Všichni musí věřit našemu projektu. I Tévez

Manažer Manchesteru City Roberto Mancini prohlásil, že nebude mít v týmu nikoho, kdo za Citizens nechce hrát. Na mysli měl především Carlose Teveze, který v zimě žádal o přestup. Mancini ale zdůraznil, že tato podmínka se týká všech hráčů jeho kádru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele