Loni jsem málem ukončil kariéru, přiznal Tévez

Jako noc a den, i tak se dá srovnat reputace a přístup Carlose Téveze před rokem a nyní. Argentinský útočník Manchesteru City měl před rokem a čtvrt během utkání Ligy mistrů na půdě Bayernu Mnichov rozepři s manažerem Robertem Mancinim, když se odmítl jít rozcvičovat. Tehdy dokonce myslel i na konec kariéry...

Džeko a Tévez zůstanou v City, prohlásil Mancini

V kádru Manchesteru City by i v nadcházející sezóně měli figurovat Edin Džeko a Carlos Tévez. O budoucnosti obou útočníků se v minulých týdnech a měsících horlivě spekulovalo, italský manažer úřadujících anglických mistrů Roberto Mancini ale s oběma i nadále počítá...

Galliani: Uděláme vše pro získání Téveze

AC Milán stále jeví zájem o útočníka Manchesteru City Carlose Téveze. Rossoneri byli blízko získání argentinské hvězdy už v zimě, transfer ale nevyšel, nyní budou mít další šanci. Milánský viceprezident Galliani je pro zisk Téveze ochoten udělat všechno.

Tévez urovnal vztahy v Manchesteru City a chce zůstat dlouho

Argentinský rebel Carlos Tévez už se zase cítí v Manchesteru City spokojený a v klubu chce zůstat ještě dlouhou dobu. Spory s trenérem Robertem Mancinim jsou podle něj urovnány a po půlroční herní pauze má opět chuť dávat góly a bojovat o trofeje.

Tévez by se mohl vrátit do sestavy Manchesteru City proti Chelsea

Argentinský reprezentant Carlos Tévez by se mohl vrátit do prvního týmu Manchesteru City už příští středu v zápase anglické ligy proti Chelsea. Účast kontroverzního útočníka ve šlágru Premier League naznačil manažer "Citizens" Roberto Mancini.

Mancini přijal Tévezovu omluvu za jeho nedávné chování

Návrat Carlose Téveze do kádru prvního týmu Manchesteru City se opět přiblížil. Trenér lídra anglické ligy Roberto Mancini ve středu prohlásil, že přijal jeho úterní omluvu a brzy si s ním promluví o další budoucnosti.

K Tévezovi jsem se choval spíš příliš mírně, tvrdí Mancini

Manažer Manchesteru City Roberto Mancini odmítl, že by špatně zacházel s útočníkem Carlosem Tévezem. Způsob, kterým se k hvězdnému argentinskému fotbalistovi choval, byl prý možná naopak příliš mírný.

Tévez se vrací do Anglie, chce opět hrát za Manchester City

Útočník Carlos Tévez se usmířil s vedením Manchesteru City a rozhodl se vrátit do Anglie. Osmadvacetiletý fotbalista, který byl v říjnu vyřazen z týmu a v listopadu odletěl do rodné vlasti, by se měl k týmu lídra anglické ligy připojit v úterý.

Tévez možná dostane v Manchesteru City druhou šanci

Manažer Manchesteru City Roberto Mancini připustil, že za určitých okolností by se argentinský fotbalista Carlos Tévez mohl vrátit do týmu. Sedmadvacetiletý útočník byl vyřazen z kádru lídra anglické ligy na konci září, když odmítl nastoupit jako střídající hráč do zápasu Ligy mistrů na půdě Bayernu Mnichov.

Tévez se odvolal proti pokutě

Útočník Carlos Tévez se odvolal k vedení Premier League proti pokutě 1,2 milionu liber, kterou dostal od Manchesteru City za to, že v listopadu bez povolení klubu odletěl do rodné Argentiny. Podle agentury AP by měli zástupci anglické soutěže jeho odvolání projednat během února, přesný termín ještě není znám.

Tévez už přišel o 9,3 milionu liber

Spor s vedením Manchesteru City se útočníkovi Carlosi Tévezovi prodražil. Sedmadvacetiletý fotbalista od listopadu nedostává od klubu plat a spolu s poslední pokutou 1,2 milionu liber za odmítnutí vrátit se z Argentiny do Anglie už podle agentury AP přišel o 9,3 milionu liber (282 milionů korun).

PSG ukončilo jednání o Tévezovi, prozradil Leonardo

Paris Saint-Germain se nestane novým zaměstnavatelem Carlose Téveze. Argentinský útočník už delší dobu nefiguruje v plánech manažera Manchesteru City Roberta Manciniho a francouzský klub jednal o jeho příchodu, jednání ale byla zastavena...

Inter nabízí za Téveze 25 milionů eur

Kolem Carlose Téveze je stále rušno. Nedávno zkrachoval rodící se útočníkův přestup do AC Milán, nyní je v hlavní roli druhý milánský klub Inter, který Manchesteru City nabídl 25 milionů eur. Nabídky za Téveze ještě mohou brzy poslat další kluby.

Milán už Téveze nechce, oznámil Galliani

Argentinský útočník Carlos Tévez z Manchesteru City do AC Milán nepřestoupí. Italský mistr o něj přestal mít zájem poté, co ve čtvrtek sešlo z odchodu Brazilce Alexandra Pata do Paris St. Germain.

Galliani: Carlos Tévez přijal naší nabídku

V posledních dnech vše směřuje k odchodu Carlose Téveze z Manchesteru City do AC Milán. Argentinský útočník si na severu Itálie už vybral byt, dnes se pak s Rossoneri dohodl na podmínkách smlouvy. Dnes to prozradil výkonný ředitel AC Adriano Galliani...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele