O Teveze usiluje i Juventus. Corinthians na něj počkají

15.07.2011, 09:44
Aktuality
Prezident Corinthians Andres Sanchez velmi touží po Carlosi Tevezovi. Manchester City sice odmítl jeho nabídku pětatřiceti milionů liber, je však ochoten ji na stole nechat do zimy, kdyby Citizens změnili rozhodnutí. Sanchez zároveň uvedl, že Juventus za Teveze nabízí o deset milionů víc.

"Stále sním o Tevezovi. Teď je na City, zda ho prodají, nebo ne," říká Sanchez. "Mají i nabídku 45 milionů liber od Juventusu, jenže Tevez nechce hrát v Evropě."

Carlos Tevez touží po návratu do Jižní Ameriky, aby mohl být nablízku své rodině. V Corinthians už dříve hrál. "Slovo hráče má v přestupech velkou váhu. Kdybych byl prezident klubu, který má Teveze, tak o něj nechci přijít. Jenže on chce odejít, šel by kamkoliv. Ve fotbale se smlouvy dělají proto, aby se nedodržovaly," pokračuje prezident Corinthians. "Naše nabídka bude platit do začátku roku."

Sanchez má v hlavě ambiciózní plán, z Corinthians chce vybudovat špičkový tým. "Během tří nebo čtyř let bude brazilský fotbal nejbohatší na světě. Týká se to i Corinthians. Před dvěma roky by tomu nikdo nevěřil, my ale budeme patřit k celosvětově nejbohatším týmům," doplnil.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (693)

Přidat komentář
panca

proc nas tak mucite?

Reagovat
smazaný uživatel

co ten juventus? ten chce taky každého, kde vzali tolik peněz? je někdo koupil nebo co?

Reagovat
juveforever

Velkoluby sú proste prachaté. Juventus dostal od svojej materskej spoločnosti Exor 120 melónov

Reagovat
mike.84

jenže Juve to vzápětí popřelo. Osobně si Teveze ani nedoakžu v Juve představit. Oni by ho určitě nezaplatili....

Reagovat
Kenneth

Proboha jaký je rozdíl mezi tím jestli bude trucovat v Itálii nebo v Anglii.

Reagovat
Manik...

v Itálii je teplo v Anglii zima

Reagovat
smazaný uživatel

No, v Turíně moc teplo není.

Reagovat
juveforever

ale na juh francúzka to ďaleko nie je+ krásne alpy. Turín má ideálnu polohu

Reagovat
smazaný uživatel

k moru to tiez nemas brutalne daleko...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejt jeho chování a keců, je to výbornej fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

on je výbornej fotbalista i tak

Reagovat
smazaný uživatel

mohl bejt víc

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vypadne do ty jizni ameriky.

Reagovat
mike.84

Reagovat
terry

Ten Juventus to snad myslí s tím typem Aguero/Tevez vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by chtít radši Palacia?

Reagovat
terry

Ani náhodou. Jen že jsem tomu pořád nějak nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Palacio je stejný pako jako Tévez, protože někde prohlásil že by se nejrači vrátil do Argentiny

Reagovat
smazaný uživatel

nechci ho... je to rozdilovy hrač ale dat za nej tolik penez aby za rok brecel ze chce pryč je o nicem... a oni se mi nezda ze by juve davalo takove penize v librach za jednoho borce... ale nevim

Reagovat
Manik...

Já to stejně vidím, že to zaboří v Evropě, někde v Itálii nebo ve Španělsku, protože je tam větší teplo než v Anglii a jehp rodině by se tam mohlo líbit

Reagovat
smazaný uživatel

Corinthians ponúkajú 35m libier?

Reagovat
smazaný uživatel

taky se divím..

Reagovat
FC Porto FC

Ježiš sou ty City vypatlaní? Chce odejít do jižní ameriky chce tak at ho za těch 35 mega pustí to je suprová nabídka

Reagovat
Kenneth

Proč? Protože mají peníze tak by je měl někdo škubat? Tevéz má vyšší cenu.

Reagovat
FC Porto FC

ale když chce odejít do JA tak víc nedostanou a měli by to vzít . Jinak se jim muže stát že hrát nebude a žádný prachy nedostanou nebo taky že hrát nebude ale budou mejt 35 mega

Reagovat
Kenneth

Tak nebude hrát no, každopádně Tevéz si narozdíl od těch všech Sanchézů, Hamšíků,Pastorů cenu nad 40 mega zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytok tak možno 1/2

Reagovat
cervo

tak rozhodne, keby bol v eu spokojny... pastore, sanchez, hamsik mu nesiahaju ani po kolena

Reagovat
shitcool

Fotbalista Tevéz má cenu vyšší - trucující ubrečenec Tevéz ale ne

Reagovat
smazaný uživatel

z jakyho duvodu by ho meli poustet kdyz je stal majlant pri prichodu z united a kolem neho vybudovali prakticky celej projekt ? pustili robinha protoze plakal,znova uz takovou chybu neudelaji,maji penez dost na to aby koupili dalsiho utocnika misto neho a teveze treba celej rok nechali sedet na tribune a pokud odmitne hrat muze dostat stop i za neplneni smlouvy co je jim po tom ze nejakej uplakanek chce zpatky domu? kdyz si nedokaze zaridit aby s nim rodina par let zila v anglii to neni jejich problem,me prijde ze nekteri ste tady fakt jak vypatlani,je to uplne to stejne jak kdyz pujdes do prace a za mesic jim reknes ze te to nebavi okamzite dostanes padaka bez nahrad a jeste si nenajdes kvalitni odpovidajci zamestnani protoze na tebe budou reference ze si flakac a srac,vzpamatujte se nekteri fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
kiwwi

"maji penez dost na to aby koupili dalsiho utocnika misto neho a teveze treba celej rok nechali sedet na tribune"

penazi dost maju, ale nemozu ich pouzit

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nemanja

Reagovat
FC Porto FC

a toto je taky dobrý Ve fotbale se smlouvy dělají proto, aby se nedodržovaly

Reagovat
kissak

Neil Taylor podepsal se Swans do roku 2015 a náhrada za Joseho je v háji :-(

Reagovat
smazaný uživatel

A na svete je jenom jeden levej bek jako nahrada? Kdyt nejsme ani v polovine prestupovyho obdobi. Casu je dost.

Reagovat
EL Gringo

dufam ze jeden zo stvorice z tychto dojde k nam (LFC) Baines, Enrique, Bastos, Aly Cissokho ( ako lavy bek )

Reagovat
13

Baines - ten k nám asi nebude chtít jít a neni jistý jak by ho vzali fanoušci.

Enrique - Přijde mi že těch 15 mil je za něj trochu moc, v tomhle roce už nás Newcastle jednou oškubal

Bastos - to je podle mě asi utopie, navíc hraje i docela křídlo, který jsme teď získali v Downingovi

Cissokho - toho bych taky bral

Reagovat
kissak

Enrique - ale jo klidně bych ho k vám zase pustil. Jsem toho názoru, když hráč již nechce hrát za současný klub a má jiné cíle ať už prestiž nebo finance ať prostě jde. Musím však přiznat že přesun Andyho z St. Parku na Anfield mě hodně bolel...

Reagovat
13

A on se Enrique vyjádřil v tom smyslu že chce odejít? Jinak odchod Carrola sice mohl chvilku bolet, ale vem si kolik peněz z něj Newcastle má.. Teď v létě už ste za to koupili pár hráčů ne?

Reagovat
kissak

Enriquemu byly podány myslím 3 návrhy na vylepšení kontraktu a ten poslední dokonce nad platové poměru Newcastlu na mzdu hráče, která je nejvýše 55k, tak nevím kolik mu nabídli, ale také neuspěli. Peníze za Carrolla se hodili to je jasné, ale zatím jsme z nch nic neutratili. Abeid, Marveaux, Demba zadarmo. Cabaye za 4,5m to se anulovalo odchodem Nolana. Takže vlastně máme 4 posily a 0 utracených peněz za jejich přestupy, akorát co se mezd týče. Toto přestupní okno fakt Castle zatím perlí :-)

Reagovat
Bayern +

Wayne Bridge

Reagovat
kissak

Jasně že je dost času, už jsem si myslel že ho dostaneme. Každopádně jak jsem psal je potřeba, aby kauza Enrique už se někam hnula a on buď podepsal a nebo táhl do háje, abychom měli dost času s podpisem někoho jinýho a nedopadlo to jako v případě Carrolla. Mohl by teoreticky hrát na jeho postu i Gosling a nebo je to jen záložník???

Reagovat
homeles8

Reagovat
smetos

smlouvu ma do 2014 a pokud se city rozhodnou neprodat ho tak si muze odsedet 3 roky jenom na tribune. Nema to logiku, ale kdyz mate prachy, nemusite myslet logicky

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si ho vezmou do AC, tam mají v útoku samý jemu podobný pacienty. Ještě koupit Balotelliho a můžou hrát v útoku na 5 bláznů:)

Reagovat
Kenneth

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

A vy zas můžete koupit Van Persieho a Lačnýho a budete mít tři zraněný útočníky a dva co netrefí ani rugbyovou branku ty vocese. Liverpoo = samej vool

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě že jsi mi to na konci vysvětlil tím rovná se, jinak bych tvůj chytrej příspěvek nepochopil:) Nevím, proč jsem vocas, ale jestli jsi fanda AC tak musíš uznat, že Ibra, Robinho ani Cassano to v hlavě moc srovnaný nejspíš nemají (podle jejich projevů) a když k tomu připočteš i Van Bommela, máš tam v tom Miláně celkem slušnou squadru:)

Reagovat
Yanek

a? Co by v Liverpoolu za takovou "squadru" dali...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop že tady nekomentuju kvalitu hráčů, která je nesporná, ale jejich chování. Navíc, já jsem s Luisem, Andym a Dirkem spokojenej a aby to byla ta squadra, nebudeš tomu věřit, ale i se Steviem:)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nezajímá jejich minulost, ale jak hrajou v AC, kdyby nesekali latinu tak tam nejsou. Spíš bych se pozastavil nad tim kolik toho za Liverpool nahrál Carrol kterej stál snad 40 mega a kolik gólů dal N´Gog. Radši budu koukat na tým, kterej má sice útočníky s problematickou pověstí, ale hrajou a dávaj góly, než zboží za spoustu peněz, který leží ve skladě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem letos už vás Sparta z tý EL vymete, nemusíte čekat na Bragu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se nikdy nedohodneme když já budu komentovat chování a ty kvalitu:)...jinak Andy stál tolik jen z toho důvodu, že je Torres idiot a on ty góly dávat začne, o to se vážně nebojím, tak bych se nad tím zas tolik nepozastavoval. A jestli jsi fanda AC jako já jsem fanda LFC tak je vcelku logický, že se raději budeš dívat na svůj klub. Mě osobně třeba sledovat italskou ligu moc nebaví, ale to je o subjektivních sympatiích. A k tomu s tou spartou, letos LFC EL nehraje, tak asi ne...a kdyby, určitě ne nás, já hraju okres, ale LFC:)

Reagovat
Yanek

Tak se o hráčích AC nevyjadřuj vůbec, když potom diskuzi dál utínáš tím, že jsou vlastně uplně super, jen se neumí chovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, já rozhodně nepíšu, že jsou super. Fotbalisti jsou to dobrý, stejně jako Barton, Mutu i Ballotelli, ale kdybych byl trenér, tak bych je do týmu nechtěl. A jestli nedokážete uznat, že to lehce vymletý mají, tak se tu asi vážně bavit nemůžem. Jestli jste tak oddaní fanoušci, že vás vytočí každá ironická zmínka o někom z týmu, kterýmu fandíte, tak se tu s váma asi dohadovat nebudu. Z LFC si tu taky každej dělá prdel a taky se z toho neposeru, snažte se to někdy brát s nadhledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, že LFC nebude hrát EL? Vždyť skončil na 6. místě, tak co jinýho by hrál? Já jsem rád, že jsou v AC útočníci, kteří tam jsou. AC je navíc takový rodinný klub, tam se musí každej podřídit týmu, hvězd je tam spousta a všichni jsou v pohodě, dobrá atmosféra vládne v Miláně a nikdo odtud nechce odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

V PL jde do EL jen 5. tym tabulky (THFC), zbyvajici dve mista jsou pro viteze Carlingu (Birmingham) a viteze/finalistu FA Cupu (Stoke). Plus jeste jde diky Fair Play do EL i Fulham, ale to je nadstavba.

Reagovat
cristiano.K.

OT: http://www.youtube.com/watch?v=s0dcdoU51rk&feature=youtube_gdata

to je blb né každý červený dres je ten správný

Reagovat
smazaný uživatel

hezky ho konvertovali na správnou víru

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

kiwwi zabloudil

Reagovat
Kenneth

Reagovat
kiwwi

dres Rooneyho by som si nekupil

Reagovat
cristiano.K.

ale plakát tý zrůd(n)y máš určitě nad postelí

Reagovat
kiwwi

njn a ako hovori tvoj sukmenovec vladis, honim si nad nim!!!

Reagovat
cristiano.K.

to nikoho nepřekvapí

Reagovat
kiwwi

no vas scouserov urcite nie, pretoze vy cele dni nosite v hlavach take predstavy

Reagovat
cristiano.K.

je to buldok do Juve se hodí......Převezme balon na půlce nebude koukat do prava do leva. To mu bude vyhovovat

Reagovat
10

nechápu smysl toho, psát takový kraviny...

Reagovat
homeles8

?

Reagovat
10

"nabídka 45 milionů liber od Juve"

Reagovat
DelPiero137

Tiez neverim ze sme ponukli 45mil a este k tomu libier!

Reagovat
10

je to totální blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle zase za článek...Tevez buď odejde do Jižní Ameriky nebo zůstane. Oni nemaj důvod ho prodávat, akorát, že se chce vrátit domů, takže v rámci Evropy určitě ne.

Reagovat
Ferguson6

Tam ho nechcem

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus jsem nikdy moc nemusel,ale utok Tévez-Aguero to by podle me byla nejlepsi svetove utocne duo.

Reagovat
smazaný uživatel

s Tevezom by sa takych svetovych dvojic dalo poskladat aj viac

Reagovat
tuny

a co třeba možnost že když by se jim podařil Tevéz, tak už by nechtěli Kuna? nebo oni dali najevo, že chtějí oba? :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak za aguera nedáme 45 milionů a za riskantní přestup v podobě Teveze je dáme,to by sm es emohli jí tmodlit aby po sezoně nechtěl odejít.Uplný blábol to by naše vedení šlo za ty pracyh radši po Kunovi.

Reagovat
herbage

35 mega od Corinthians? Mancity nemůže jít o peníze a jestli jim tam bude Tévez dělat bordel, tak ať ho raději pustí. V zimě možná budou rádi ještě za 20, protože v Evropě ho střelit nemůžou a v Jižní Americe jim nkdo více nedá

Reagovat
cristiano.K.

teď si vem,že se mu to rozleží v hlavě.Najde na googlu o itálii,že je tam teplo a hraje tam pár Argentinců a zvaží přestup do Juve je hroznej risk vyhazovat prachy za magora, který mu když jebne v hlavě tak začne si trucovat přestup domu....

Reagovat
herbage

V Evropě nikam nepůjde, to by jeho prohlášení ztrácelo smysl. Jestli mu jde o prachy, tak z Mancity vytřískal už maximum, jestli chce hrát za většé klub, tak už výšše moc jít nemůže, takže vážně bych i věřil, že chce být blíže své rodiny. Navíc do Juve mi to přijde absurdní

Reagovat
cristiano.K.

jeho prohlášení jdou brát vážně? absurdní je to,že vůbec někdo z Evropy o něm uvažuje.Každý ví,že je magor. Pokud myslíš vážně,že chce domu,což tomu opravdu nasvědčuje,tak ho může přemluvit pouze jedna věc... klasicky prachy

Reagovat
Kenneth

Těžko mu dá někdo víc než City. Když udělali i z toho dementa Adebayora 4. nejbohatšího fotbalistu světa.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo si najde ještě něco o tom, že na Sicílii jsou ´populární´ velké rodiny, vytrucuje si přestup do Palerma a s celou rodinou to tam bude řídit pod pseudonymem Don Carlito:)

Reagovat
juveforever

- po sezóne by skončil a furt by nariekal za domovom

+ možno by nám vystielal scudetto

Reagovat
DelPiero137

"Během tří nebo čtyř let bude brazilský fotbal nejbhatší na světě. Týká se to i Corinthians. Před dvěma roky by tomu nikdo nevěřil, my ale budeme patřit k celosvětově nejbohatším týmům,"

Toto je len kec alebo naozaj maju plan ako byt najbohatsi? Je to pravda ze Brazilsky futbal ma nakrocene byt najbohatsim?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak obecně je Brazílie strašně prosperující zemí, velmi rychle se rozvíjející a začíná dýchat na záda tradičně bohatým a rozvinutým zemím (v oblasti ekonomiky a třeba HDP, HDI na tom asi bude naopak úplně jinak). Ale jestli se to promítá i do fotbalu, si nedovolím tvrdit, ale se stále větším počtem milionářů je na trhu i stále větší počet investorů. A když vezmeš v úvahu lásku k fotbalu, určitě se někdo, kdo tam ty prachy nacpe najde:)

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilský fotbal celkově těžko. Brazílie je sice relativně vyspělá, ale pořád hluboko pod evropskýma ekonomikama. Pomáhá jí nerostné bohatství a hodně obyvatel a proto vypadá je její ekonomika velká, ale v Latinské Americe se můžou příznivé podmínky obrátit ve špatné hodně rychle. Brazílie je ekonomicky zhruba na úrovni Ruska, ale to roste většinou rychleji a má víc peněz díky ropě, nebo třeba Turecka, které taky roste rychleji. Celkově je tak na úrovni Itálie, která ale dává do fotbalu relativně o dost větší peníze, páč je o dost bohatější a nemusí živit tolik lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal, nedovolím si tvrdit, jak se to promítne do fotbalu, jen jsem odhadoval, ale děkuju za vysvětlení:) Nechtělo se mi přesně zjišťovat srovnání s jinýma zeměma atd., ale už jsem rozumnější

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus se teď objevuje v každé spekulaci.

Reagovat
kissak

Tak doře si to napsal "v každé spekulaci" jsou to zatím jen spekulace a nepodložený.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda,ze Carlos ma tvrdou hlavu a neni s nim lehke porizeni,ale na hristi vzdycky hraje na 100%,at uz za Bocu,Corinthians,West Ham,ManU nebo ted v City,vsude hral skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kecy, dobrý 2 týdny se o něm v Itálii nepíše

Reagovat
smazaný uživatel

Vai Corinthians

Momentálně v Brazilské lize Corinthinas suveréní ! A hlavně na ten fotbal se dá koukat, kolikrát lepší než Liga mistrů!

Reagovat
Robbie

kudy takové manželce bych se fakt do JA nestěhoval

Reagovat
Swarley

a to já bych zase i chtěl najít ženskou, kvůli které bych byl tohle schopnej a ochotnej udělat

Reagovat
smazaný uživatel

Do juve půjde Rossi

Reagovat
Jajinek

solidní bulvár...

Reagovat
frank

Ach jo. Telenovela Carlos - 32. díl...

Reagovat
smazaný uživatel

OT : http://imageshack.us/photo/my-images/703/ws6q.jpg/

Kdo vyrábí takové zrůdnosti?

Reagovat
Jajinek

šup šup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

taky jsem rad ale Sneijdera jsem si oblibil

Reagovat
smazaný uživatel

Že to sem vůbec dáváte takovejhle bulvár A půlka lidí tady se na to ještě chytí

Reagovat
Pinturicchio

Juventusu se momentálně děje to samé, co City - máme peníze, potřebujeme posílit, tak se v souvislosti s náma bude zminovat prakticky každý hráč.

Půlka z těch jmen, o kterých se píše, je úplný nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Posílit ale potřebujete

Reagovat
Pinturicchio

Však jo, ale ne o každého hráče světa.

Reagovat
smazaný uživatel

List Corriere dello Sport informuje, že se Juventus dál snaží získat Michela Bastose z Lyonu. Momentálně má mít Olympique na stole nabídku ve výši 12 milionů eur. True or fake?

Reagovat
Pinturicchio

Zájem o Bastose je, jeho agent mluvil s Paraticim, ale prý ne o Bastosovi. Stejně tak je podle mě hloupost ta zprávy o Rossim.

Reagovat
10

kdyby ho Juventus tolik chtěl, tak už by tam dávno byl...očividně není první volbou

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak, ... v zimě jsme za něj byli ochotní dát 24 mega a ted by nám dělalo problém 14-15? To si nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby ta první volba nebyl Vučinič, nebo podobnej zázrak...

Reagovat
Pinturicchio

To je docela možné, 1. - 2. Vucinic, 1. - 2. Vargas, 3. Bastos

Reagovat
smazaný uživatel

Snad příjde Vargas

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem, že Aston Villa za něj nabídla 20M eur

Reagovat
Eric_The_King

To by od nich mohl být dobrý manévr, prodat Downinga a za jenom o málo větší cenu přivést lepšího hráče

Reagovat
Godwinson

O tom se píše už dva dny, že se to zase "rozjelo", tohle je cena na půl cesty požadavků obou stran, takže by to vyjít i mohlo (pro Lyon zase provar) :)

Reagovat
smazaný uživatel

Inak najlepšie je ako v každej diskusi o City sa najviac vyjadrujú ľudia, ktorí citizens neprajú. Tiež by ste boli zato aby najlepšieho hráča vášho tímu predali pod cenu ak vám niekto ponúka viac?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Evertonu se směje našim venkovním dresům?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se směju dresům Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton bude mít na hřišti jednoho hráče v otřesném dresu, vy 10. Myslím, že má právo se smát. A je fakt odporný...

Reagovat
smazaný uživatel

To je. Ale ta růžová hnusota kterou představili Tofees jako třetí dres taky není zrovna nádherná.

Reagovat
smazaný uživatel

letos mají krémové ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy Mufani jste jak urážlivý děcka, jakmile vám někdo šáhne na váš božskej MU, začnete kolem sebe plivat a kopat... (čest výjimkám, ač jich moc není)

K našim GK dresům jsem se vyjádřil dostatečně, je to hnus nad hnusy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A vy fanoušci týmů z Liverpoolu ste posedlí představou že každá obrana Man United je nutně osobní záležitost. Sami víte jaké zklamání je když má oblíbený tým hnusné dresy a zrovna vy se tomu budete smát.

Reagovat
herbage

No, zrovna v tvém případě to tak i vypadá. Bereš vše moc osobně

Reagovat
smazaný uživatel

To sotva. Osobně beru jiné věci, než kritiku lidí které sem nikdy neviděl na věc kterou nenávidí. Tak pošetilý nejsu.

Reagovat
herbage

Proč by zrovna fanoušek Everton cítil nějakou nanávist k MU? Zkrátka se mu nelíbily a tys to vzal hned osobně jako útok na MU. V tomhle mi přijdeš často příliš sucharský

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to nevzal osobně. Píšu o tom víc dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenávidí Nenávidím Rooneyho, MU mi nijak žíly netrhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že tohle není na tebe.

Reagovat
kiwwi

presne...tieto dresy su vyslovene otrasne, ale ze sa tomu smeje prave fanusik klubu s este otrasnejsimi dresmi...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže smát se nesmím... O tom, že naše dresy těžko v hnusnosti někdo překoná jsem napsal asi 10x... Ale co chtít od annoying kiwwi...

Reagovat
kiwwi

ano, zakazujem sa ti smiat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě, pokaždý když je tady nějaká narážka na United, tak naběhne vaše armáda rudých otravů a začne vše obracet, překrucovat, útočit na tým pisatele apod. A nezapomene zmínit něco proti Liverpoolu...

Smál jsem se tady hostujícím dresům Arsenalu, zazvracel si nad našima, kroutil očima nad domácími dresy Boltonu, znechitil se nad brankářským dresem Newcastlu a tak dále a nikdo nikdo nezačal protestovat či něco podobnýho...

Reagovat
kiwwi

myslim ze z vasej strany je to uz trocha paranoja

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš mi vykat...

Reagovat
kiwwi

myslim ze z tvojej strany je to uz trocha paranoja

Reagovat
smazaný uživatel

Možný to je, budu to nadále sledovat, dělat statistiku a poté ti zašlu resumé...

Reagovat
kiwwi

tesim sa

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys mě napsat kde něco překrucuju a nebo obracím? A nebo mě do té smečky otravů nepočítáš? A jo, každý se tady smál, mě se nelíbíjou skoro žádné dresy PL, ale že se směješ a zvracíš zrovna ty, který musel přetrpět svůj tým v růžových dresech mě pobavilo. Ale tys to hned vzal jako nějakou osobní obranu Man United a začal si tady škatulkovat a vztekat se. Radši se nad sebou zamysli.

Reagovat
smazaný uživatel

"Radši se nad sebou zamysli"

Ok, jdu na to, jistě to bude prospěšnější než debata se zástupcem ředitele otravů...

Hezkej den...

Reagovat
smazaný uživatel

"zástupce ředitele otravů"

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to moc nepřipadá jako debata. Ty tady urážíš a vztekáš se a já se tě snažím upozornit na to, žes to celé nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jsem tu úplně rudej vzteky, až tak moc mě to zasáhlo...

Ukončeme tedy tu rádoby debatu, já si o tobě myslím, že jsi debil, ty o mně taky nemáš valné mínění, nemá to cenu, navíc musím do práce... Měj se...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře. A není pravda že bych o tobě neměl valné mínění. Myslím si akorát žes to celé nepochopil a zbytečně si to vyhrotil. Ale to to že su debil si aji tak myslet můžeš.

Reagovat
cristiano.K.

chudák kiwwi je jenon asistent

Reagovat
vladis271

toto bude určite považovať za osobnú urážku

Reagovat
smazaný uživatel

svata pravda

Reagovat
vladis271

to vieš vždy to bolo tak, že anglických hrdinov a pravých chlapov produkovalo mesto na rieke Mersey

Reagovat
herbage

A proč by se nemohl smát? Naše taky vypadají jak pyžama, ale to neznamená že bych se vašim nemohl zasmát. Nicméně mě nepřipadají tak hrozné, třeba v právě v porovnání s našimi

Reagovat
kiwwi

no napr. ja som pri vasich dresoch napisal davnejsie, ze radsej sa nesmejem, pretoze neviem ake budeme mat my (uz vtedy boli tieto ako navrh)

Reagovat
herbage

Ale klidně jsi se zasmát mohl, vždyť se jim zasmáli všichni

Reagovat
kiwwi

ved v duchu som sa zasmial

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou teďka při tom přáteláku, když je měli v akci tak se mi ty vaše 3. nezdály tak hrozné...

Reagovat
smazaný uživatel

ale jsou to hostující dresy...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? Tak to bych čekal, že si takový experiment nechají právě na ty 3. jak to dělají skoro všechny týmy. Ale jak říkám, nepřijdou mi nějak otřesný, takže kdybych byl (nedejbože) gunner, neviděl bych v tom takový problém...

Reagovat
Eric_The_King

A mě se docela líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Fakt perfektní. Manchester napodobuje Milán

Reagovat
lnterista

100. Forza Inter

Reagovat
Pinturicchio

Tos tu "100" mohl využít líp, ... třeba pro nějakou poznámku jako vystřiženou z mateřské školky.

Reagovat
Jajinek

zase vám někdo šáhnul na hračku..?...jak dospělé...

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

O dospělosti si promluv tady se svým soukmenovcem.

Reagovat
Jajinek

jak myslíš

Reagovat
lnterista

jasne sorry...ale nedalo mi to kdyz jsi to napsal jak mala holka

Reagovat
Pinturicchio

A Ty's mi vlastně jen odpověděl stejnou mincí, jako osmiletý kluk

Reagovat
lnterista

jsem musel...nejsem tak primitivni(snad) a navic jsem byl zkourenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Za primitiva Tě nemám vůbec, taky proto taková reakce z mojí strany ( u jiných bych nad tím mávl rukou ), ... tak to pak OK, sám jsem nejednou na EF psal pod vlivem ( ale teda chlastu )

Reagovat
lnterista

jj sorac vim ze to bylo detinske ale nejak jsem musel...18.srpna mi to muzes vratit

Reagovat
Pinturicchio

To doufám, už bychom mohli zase přidat nějakou trofej do sbírky.

Reagovat
lnterista

kdo to vubec loni vyhral?

Reagovat
Pinturicchio

Vy a Sneijder nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi si teda fandí 5 milonů ve Villarelu bral tuším 2 nebo 2,5 já bych mu dal max 4 zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

ani 4, 3,5

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu už moc nerozumím. Jako hráč je to extratřída, ale jako člověk je to asi jinak. Rozumím pouze jeho stesku po domově, ostatnímu už ne ...

Reagovat
Pinturicchio

Navíc, přivádět Tevéze ted, za takové peníze, to by byl neskutečný provar, ... když jsme ho mohli mít v létě, kdy přišel Diego a Melo, za 10+10 ( hostování + opce ).

Reagovat
smazaný uživatel

Ty věříš na pohádky ? 10+10

Reagovat
Pinturicchio

A jaký důvod si tohle zpětně vymýšlet, by jeho agent měl?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho agent je odporná krysa, tomu bych nevěřil vůbec nic.

Reagovat
Pinturicchio

To je možné, ale i tak, proč by řekl takovou ( třeba ) ptákovinu, dva roky potom?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, třeba proto, aby povzbudil Juventus tím, že Teveze můžou mít a on osobně byl ochotný k rozumné dohodě a jde mu hlavně o blaho hráče?

Reagovat
Pinturicchio

Tohle řekl ted, nám ho nabízel dva roky zpátky. Navíc to řekl předtím, než se objevil tenhle nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka sem se v tom úplně ztratil.

Reagovat
Pinturicchio

To je jedno, je dost možné, že to byla stejná hloupost, jako tohle ted.

Reagovat
10

o agentech bych přehnaný iluze neměl, zvlášť o tomhle...viz těch 45 milionů liber, který údajně Juve nabízí

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, může to být úplná ptákovina, ... ale co, má to ještě menší význam, než ty současné spekulace, je to v podstatě jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je komedie, ale Tevéze chápu. Náhodou mi je sympatické, že se dokáže vzdát svojí kariéry v evropě pro rodinu...

Reagovat
kiwwi

chapat sa to da, ale ako fanusik chcem od hraca toto: “I played football for 11 years at Manchester United and put my career ahead of everything,” he said. “You sacrifice all that is required to play at United for as long as possible. And it sounds all wrong saying that my career came first, but it was so important that some family stuff I had to come second. Many times I felt that Silje and me and the kids should do something together, but because I had the match in three days, then I wouldn’t. I have sacrificed a lot and I have missed a lot because it might have effected me before the matches on Saturday. I was thinking all the time, the next game, next game, next game.”

vtedy je to pre mna hrac numero uno, nie len kvalitami na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale člověk je to...ubohý, omezený a sebestředný.

Reagovat
kiwwi

akoze Ole hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi je to u vrcholového fotbalisty všechno úplně jinak no...pro mě je to jen fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Kariéra špičkového hráče je krátká. Na absolutním vrcholu se udržíš tak deset let a když už si týmu k "nepotřebě" a nebo když už nezvládneš hrát každý týden ve vysokém tempu, tak tvůj život není ani v polovině. Pak je na všecko dost času. Každý hráč si musí vybrat co je pro něho důležitější a je na něm a na jeho rodině, jestli se s jeho volbou smíří.

Reagovat
vodka

takže každý vrcholový sportovec je podle tebe to, co jsi napsal, jo?

Reagovat
kiwwi

a este z toho vyplyva ze jedinym dobrym clovekom je Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Svým způsobem má u mě za tohle kredit. Vážím si člověka který se dokáže vzdát něčeho co miluje pro někoho koho miluje. Volil jsem zbytečně ostré slova na Oleho, vím že bez obětí nelze ničeho pořádného dosáhnout, ale svým způsobem má vodka pravdu: cením si víc lidskosti než toho že někdo něčemu obětuje úplně všechno.

Reagovat
kiwwi

tak ale v tvojom idealnom svete by nemohol existovat sport

Reagovat
smazaný uživatel

mohl, trochu jiný, ale mohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem se před tím špatně vyjádřil a proto jsem byl špatně pochopen. Já samozřejmě oceňuju oběti a cílevědomost, jen nemám rád když jde někdo za svým přes mrtvoly. Ten citát co jsi psal jsem ani nevěděl od koho je a trochu mi to vyznělo jakože: děcka s manželkou mohli doma dělat stojky, ale já neměl v hlavě nic jiného než fotbal a to mi jako ideální taky nepřijde...

Reagovat
kiwwi

a navyse nic nebrani jeho rodine aby dosla sem za nim...lenze im sa v Manchestri nepaci, pretoze Tevez tam nie je schopny najst restiku

Reagovat
smazaný uživatel

restiku?

Reagovat
kiwwi

restauraciu

reštika... ako sa to povie po cesky slengovo?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, asi nijak

Reagovat
vodka

ale to zase nesmíš brát tak, že kromě fotbalu absolutně nic jiného neexistuje. navíc, ono je to z velké části i baví (třeba Ole teď pro změnu trénuje, takže moc toho času nezískal). takže oni nějakých 20 let svého života zasvětí něčemu, co je baví (až na výjimky), díky čemu si vydělají na zbytek života a navíc získají i popularitu, přístup k některým zajímavým lidem, ke kterým by se normálně nikdy nedostali.

Ano, obětuješ tomu strašně moc času, ale to neznamená, že to nemá taky obrovské výhody. Já respektuju třeba Cantonu. Ten dosáhl toho, čeho dosáhnout chtěl a skončil. Tevez ale působí dojmem velkého děcka, které má nějaké pudy nevim k čemu. Někteří hokejisti hrající v NHL mají taky rodiny s manželkama jinde, ale žádné reptání tohoto typu tam teda neslyším. A to bych řekl, že ta sezona NHL je časově náročnější, než Tevezova v City...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ja nepohrdam vsema sportovcema. Svym zpusobem je obdivuju, ze si jdou takhle za svym a vetsinou si najdou nekoho kdo je podporuje, fandi jim a taky je schopen prinaset obeti. Nevim co je tevezova marka zac, ale dokazu si predstavit ze manchester pro nejakou hispanku nebude zrovna vysnena destinace. Jen jsem vyjadril sympatie k nemu za to ze ji neposle do prdele a nekoupi si dvacet kurew z manchesteru. Vim ze ho vy mufani nesnasite a ani pro me to neni zadny oblibenec, ale sralo me jak tady vsichni pisou jaky je to kokot ktery nevi co chce. Chtel bych videt nektere mistni brepty mezi dvema poradnyma mlynskyma kolama zivota...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemyslím že tam jde o rodinu. Vždyť se chtěl vzdat aji repre Argentiny a to s rodinou přece nemohlo mít co do činění. Kdyby v tom nebyla rodina, tak by si našel něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no, nevidím mu do hlavy a z těch fotbalistů lže jeden víc jak druhý, takže je to těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no, nevidím mu do hlavy a z těch fotbalistů lže jeden víc jak druhý, takže je to těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Už mi ten neustálej humbuk kolem toho připomíná ságu O Ztracenym synovi, kterej neví co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhleho hráče bych nekupoval, teď za něj vysázej 45 mil. € a za rok bude chtít jít zase domů...

Reagovat
smazaný uživatel

jak trapné, nikdy bychom za něho tolik nenabídli 45 milionů a ještě k tomu liber? bavím se, bavím

Reagovat
Pinturicchio

Když už nic, tak alespon takovou cenu má, ... 35 za Rossiho, 45 za Kuna, to je hrůza.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kun by ěml mít menší cenu než Tévez?

Reagovat
Pinturicchio

Když vemu čistě fotbalové kvality, tak podle mě 100% jo. Já osobně, kdybych si měl vybrat, tak ze všech těch útočníků, o kterých jednáme, o kterých spekuluje, beru právě Tevéze.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se podíváš pouze na fotbalové kvality, tak ano. Ale mě zajímá hráč jako celek, komplexní člověk. Ne nadarmo Moggi říkával, že Juventus si vybírá hráče nejen podle fotbalových kvalit, ale i podle toho, jaký je to člověk a jak může zapadnout do týmu povahově. Tevéze bych nechtěl, mentálně na to nemá. Respektive na to nemá v horizontu 3 roky a více. Déle jak 2 roky by u nás nevydržel. Chci hráče, který (Beppe, Kun,..), který má vyhlídky stát se oporou týmu a ikonou.

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby vydržel bez remcání 3 roky, tak ho beru tuplem. . Kun asi taky nebude bůhví jaký "správnák", takže nám zbývá Pepito, který bude stát 35 mega, ... takže - radši nikoho.

Jinak Tevéz, i když je takový jednodušší, tak na hřišti odvádí maximum, neskutečný bijec, fantastický fotbalista - to jsou věci, které mě, v současné situaci Juventusu, zajímají nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je důležité jak se chová nejen na hřišti, ale i mimo něj a jak vystupuje a prezentuje skrze své jméno klub. Což si nemyslím, že by byla zrovna Tevézova kladná stránka. U mě je z těch tří až jako poslední možná varianta. Ale pro gustu...

Reagovat
Pinturicchio

To není, my bohužel zase nejsme v takové situaci jako před CP. , ... já už byl "rozhodnutý" pro Rossiho, ale za tu cenu ted říkám jednoznačně ne.

Reagovat
lnterista

Kun je jasna volba teda pro vas ale ja doufam ze k vam nepujde

Reagovat
Pinturicchio

I když je tenhle článek nesmysl, tak i Tevéze považuju za reálnějšího, než Kuna ( momentálně ). Jednička je asi Rossi.

Reagovat
lnterista

taky to vidim na Rossiho

Reagovat
smazaný uživatel

už známe karlose,pokaždé po dvou letech začíná mít zaječí umysly..at je to v jakem koli klubu takže si myslím že by ho přestala po dvou letech bavit i ta jeho slavná brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to prohlaseni Corinthians je zajimavy , kdo vi jak to bude s tim FFP treba to opravdu omezi vydaje na platy atd. top klubu Evropy a je klidne mozny ze se diky tomu spickovy kluby z Jizni Ameriky financne vyrovnaj spiskovejm z Evropy. Bylo by to na jednu stranu zajimavy , ale na druhou by uz sme prestali vidat top Brazilce , Argentince atd. v Evrope.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže samá pozitiva. Akorát si myslím že by je okamžitě nahradili Afričani

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me pozitiva ne , rad na ne koukam . Samozrejme v PL by mi tolik nechybeli jako v jinejch soutezich. Africani jsou typologicky vetsinou jini hraci , tech se skvelou technikou je pramalo, takze by to nebyla primo nahrada kus za kus.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt že by tím nejvíc asi utrpěla PD a Serie A. PL by se to asi až tak nedotklo.

Reagovat
smazaný uživatel

No nejvic by se to dotklo tech nejlepsich tymu.Nejaky Stoke ci Bolton by to opravdu netrapilo. Kdezto jak pises v PD a SA jsou prakticky ve vsech tymech napric tabulkou tam by to byl problem.

Reagovat
Kenneth

Děláš jako by jich tu bylo málo.

Reagovat
kiwwi

africania nie su taki technicki a zabavni ako juhoamericania (hlavne brazilcania)

Reagovat
DelPiero137

A hlavne Africania nemaju take futbalove myslenie, mentalitu.

Reagovat
DelPiero137

Co je FFP? Google mi hadze same somariny....Dik

Reagovat
vodka

financial fair play

Reagovat
Kenneth

200. pro Real.

Reagovat
kiwwi

BAN!

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak chudak kiwwi tu nazhavene ceka na dvoustovku a ty na nej takhle, za tohle BAN .

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Kenneth

Už se o tom spekuluje dlouho, Mourinho říkal že chce ještě 3. útočníka takže to vidím spíš na Adebayora.

Reagovat
kiwwi

ja viem ze sa o tom spekuluje, ale tu sa uz pise o dosiahnuti dohody

Reagovat
Kenneth

To bude nějaká fláma.

Reagovat
kiwwi

flama

Reagovat
vodka

no co, novinář po flámu vypotil fámu...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
kiwwi

200. pre Teveza mimo PL

Reagovat
smazaný uživatel

Svým způsobem má u mě za tohle kredit. Vážím si člověka který se dokáže vzdát něčeho co miluje pro někoho koho miluje. Volil jsem zbytečně ostré slova na Oleho, vím že bez obětí nelze ničeho pořádného dosáhnout, ale svým způsobem má vodka pravdu: cením si víc lidskosti než toho že někdo něčemu obětuje úplně všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

damn!

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se dá souhlasit, ale co to Tevezovo extempóre ohledně repre Argentiny? Nejdřív nechce hrát, pak si zase stěžuje že hraje málo.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je úplně jiná písnička. Já se ho tady zastal jen v tomhle ohledu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vi jak to je Tevez neni asi uplne nejchytrejsi a treba proste manzelka zavelela a jemu nic jinyho nezbejva .

Reagovat
smazaný uživatel

jj nahoře píšu, že netuším co je ona zač a ani se o to jeho celé divadlo nijak podrobně nezajímám a vycházím z toho co se píše: Tevez chce domu za rodinou. Ale to asi dělá většina tady...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chelsea je podle Telegraphu blízko k přestupu Scotta Parkera z West Hamu. Nakonec by se nemělo jednat o hostování, jak se chvílemi spekulovalo, ale o permanentní nákup za osm miliónů liber. Obě strany se na této sumě již dohodly.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter ponúkol za Hamšíka 15 mil eur+Thiago Motta+Pandev a Hamšíkovi čistý plat 3 mil eur.

Reagovat
Jajinek

...a kolorit vesmírného letu byl ovlivněn mimozemskou civilizací...

Reagovat
cristiano.K.

....zítra nevyjde slunce

Reagovat
lnterista

kdyz budem hrat 433 tak bych to videl

.......................Cesar

Jonathan...Lucio...Samuel....J.Zanetti

..........Banega...Cuchu...?

Alaver..................................Etak

....................Milito

a kdyz 343 tak

......................Cesar

.....Lucio......Samuel.....Ranocchia

Jonathan............................J.Zanetti

.............Banega...Cuchu

...Alvarez........................Etak

......................Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon myslíš že kam odíde? City? Chelsea ?

Reagovat
lnterista

nevim...pisu sestavu kdyby odesel

Reagovat
smazaný uživatel

V prvej by som dal na LB Japonca a potom do zálohy Pupiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o na křídle

Reagovat
10

dobré ráno...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já Serii A nesleduju, ale Eto'o byl i na MS na křídle hrozný a když ho dali na hrot tak to byl jiný mazec. Pak jsem ho viděl akorát v LM proti nám a byl na hrotu a byl skvělý tak to nechápu teda...

Reagovat
Jajinek

Alvaréz snad nebude základ, to zatím ani náhodou a Zanettiho bych dal raději do zálohy...přeci jen ten Jonathán může být jako Maicon

Reagovat
lnterista

v zaloze bude uz tak malo hracu natoz kdyz tam bude Javier...nevim kdo pak bude trochu tvorit a myslet na utok...chudak Etak. Mam takovej pocit ze to bude nejhorsi fotbal z nasi strany za poslednich 15let

Reagovat
panca

co ten alvarez? Vubec neznam... Ma na inter?

Reagovat
lnterista

snad jo...vubec nevim ale co jsem slysel tak prej dobry..uvidime, ale uz musim koncit jedu totiz do prahy na svatbu

Reagovat
lnterista

tobe

Reagovat
panca

Reagovat
Jajinek

ty zas delas zavery na zaklade nulovych indicii.

Reagovat
lnterista

tak jasne ale uz nejakej patek fandim a citim to v kostech

Reagovat
smazaný uživatel

Nechybí ti v tom 4:3:3 jeden střední záložník?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten otazník.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, já si ho fakt nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Futbalový špílmacher Wesley Sneijder sa v lete výmenou za 40 miliónov eur stane hráčom Manchestru United, podľa portálu goal.com sa na tom dohodli predstavitelia "červených diablov" a Holanďanovho súčasného zamestnávateľa Interu Miláno.

Člen exekutívy tímu zo štadióna Old Trafford David Gill momentálne vraj finalizuje dohodu s 27-ročným odchovancom Ajaxu Amsterdam.

Sneijder totiž požaduje týždennú gážu vo výške 227 000 eur, kým United sú predpokladanému nástupcovi Paula Scholesa ochotní ponúknuť maximálne 193-tisíc.

Reagovat
juveforever

no tak tých 33 000 potrebuje Wesleyho manželka týždene na nákupy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vodka

Ferguson: 'No interest' in Sneijder

Reagovat
Kenneth

Proboha jako by to nebylo jedno jestli 193k nebo 227k.

Reagovat
DelPiero137

Je to rozdiel cca 1,8m co je dost...

Reagovat
kiwwi

zismaria chodte s tym uz doprdele...SAF: "V súčasnosti nemáme žiadny reálny záujem o Wesleyho Sneijdera z mnoha dôvodov."

Reagovat
C-M@ster

A o Nasrim pred par dnama, ze nespis nepride.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na CM nepřivedete nikoho?

Reagovat
kiwwi

SAF ho ocividne hlada, ale Sneijder ako uz SAF povedal, z mnoha dovodov nevyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Jajinek

nechci vám kazit náladu...ale včera na Sky v pořadu Calciomercato Speciale (což není žádný bulvár, ale většinou se do mercata opravdu trefí) potvrdili informace o tom, že je nabídka 40 mega na stole...

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně dobrá nabídka, berte to a ani neváhejte Vydělat na Wesovi dokud to jde, je to nejlepší možné řešení

Reagovat
Jajinek

SAF stále mluví o tom, že Wese nechce, Branca stále o tom, že Wese neprodáme, ale myslím, že v tomhle případě už je hotovo.

Reagovat
kiwwi

jedna vyhoda proti trom nevyhodam...nejde mi to dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

A Moggi, že Sneijder ostane. Toto som zvedavý, či mu výjde. Lebo momentálne je istejší Sneijderov odchod, ako Sneijderovo zotravanie.

Reagovat
DelPiero137

Ked dvaja tvrdia ze nie, tak sa ten prestup uskutocni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MOC se na něj v PL těším

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa The Sun (článok z dneška) SAF ponúka 23 mil eur + Nani.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

No asi mu bude Valencia+Young ako hlavné esá na krídla stačiť + samozrejme ešte ďalšie možnosti.

Reagovat
kiwwi

prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

40 miliónom by som sa asi viacej potešil, i keď Nani, slušný hráčik do 4-3-3 alebo 3-4-3 .

Reagovat
Pinturicchio

Do 3-4-3 ani náhodou, do 4-3-3 budeš pak s Eto'em dělat co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno krídlo Etoo, druhé Nani, na hrote potom Milito alebo Il Pazzo Pazzo góól.

Reagovat
Jajinek

Nani i Eto´o podle mě nejlíp zahrají z leva...

Reagovat
kiwwi

neviem ako Eto, ale Nani sprava

Reagovat
Jajinek

jo? tak to jsem se spletl...moje chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Nani dokáže hrať aj zľava, ale väčšinu zápasov odohral zprava a išlo mu to tam výborne, hlavne uplynulú sezónu

Reagovat
Pinturicchio

Já měl taky za to, že zleva, ... na MU teda koukám minimálně, ale snad pokaždé jsem ho viděl vlevo, vpravo pak Valencia.

Reagovat
vodka

no jo, ale výkony vlevo a vpravo jsou diametrálně odlišné. Vpravo je mnohem nebezpečnější, vlevo o dost víc kazí...

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, jasně, ... o to se s fanouškem MU přít nebudu, protože jednoduše nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hrot půjde, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Tam je Milito a Eto'o s Nanim mi přijdou oba na tu samou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Milito na lavičku, Eto´o je momentálně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nani by hral na pravej strane a Etoo na ľavej strane.

Reagovat
smazaný uživatel

Na krídlo, tam sa s ním aj počíta

Reagovat
smazaný uživatel

Na křídle ten Nani a Eto´o na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Zprava: Nani-Milito (Pazzini)-Etoo

Reagovat
Jajinek

a Ewokove z Endoru prave utoci na Long Island

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně jsou roztomilííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na youtube?

Reagovat
Jajinek

až bude na youtube Nani v dresu Interu, dají tam prý i Ewoky...

Reagovat
Swarley

kdo tohle vymýšlí

Reagovat
smazaný uživatel

To se v Turíně zbláznili, že za takového psychouše chtějí platit takovou pálku?

Reagovat
10

vždyť je to úplná kravina

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už jsem si přečetl komentáře a Juventus očišťuji

Reagovat
Kenneth

Další ovce co žere každou volovinu napsanou bulvárem.

Reagovat
smazaný uživatel

teď to bouchlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viviano by mal ísť po Superpohári do Janova na hosťovanie. Ešte nech si zoberú Pandeva a poprípade nech dajú Palacia

Reagovat
Pinturicchio

300. per JUVENTUS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

OT

Bertrand a Josh podpesali víceleté kontrakty

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.mirrorfootball.co.uk/news/new-Manchester-City-home-kit-Liam-Gallagher-Beady-eye-Blue-moon-article768548.html

City maj první kladný body za toho Liama , nebo Liam záporný?

Ale za to, že se objevil i v tý reklamě na kolekci od Star Wars od Adidasu, mu to asi odpustim

Reagovat
kiwwi

co sa tak cudujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu že jim fandí většina Manchesteru, odkaď on je, ale jestli se v tom fotbale aspoň trochu orientuje, tak já osobně bych se tim moc nehonosil

Reagovat
kiwwi

radsej si mal ostat pri tom cudovani, ako napisat taku kravinu v prvej casti suvetia

Reagovat
smazaný uživatel

Že maj u mě první kladný body? To je hrozná kravina no

Reagovat
kiwwi

v tom druhom komentari

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chceš říct, že v Manchesteru víc lidí fandí United, než City?

Reagovat
kiwwi

ako pise vodka, je to predmetom studie a z dosial znamych faktov je to vyrovnane...a o tom, ze su to len papucovi fans uz ani nehovorim

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, já jak se nijak do hloubky nezajímám ani o jeden z klubů z Manchesteru, tak jsem měl za to, že to je jasný...

Reagovat
kiwwi

jj kazdy ti povie ze je to jasne a pritom nikto nevie odkial to ma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

byla myšlena ta "většina fandí manchestru" to je dokonce momentálně předmětem studie...

Reagovat
vodka

on je dokonce zastánce toho utrácení, protože nechce čekat na úspěch moc dlouho. Kouzelné ale je, že dkyž jsou oba bratři na stadionu, tak jsou daleko od sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liam je sráč

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Pinturicchio

... a ještě teda, ... to, že je tohle blábol a výmysl, je jasné, větší sranda je, že De Laurentiis řekl, že pokud získá Pastoreho, tak nechá jít Lavezziho, do Juventusu, za 35 mega.

Reagovat
DelPiero137

za 35mega...dakujem za "zalavu"

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Když už někoho, tak při příchodu Pastoreho bych bylo logičtější pustit Hamšíka ne?

Reagovat
Pinturicchio

Nějak by se tam v tom útočném trojúhelníku poskládali.

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel bejt v "balíčku" s Cavanim

Reagovat
Pinturicchio

Za toho bychom podle Marotty museli dát 50-tku.

Reagovat
smazaný uživatel

to má v klauzuli?

Reagovat
Pinturicchio

To nevím, ale Beppe tu částku zmiňoval. ( A moc bych se jí ani nedivil )

Reagovat
kiwwi

http://bit.ly/oQjLb5

tak tie third kit su pekne

ten si mozno aj kupim...dufam ze budeme v tych away pyzamach hrat co najmenej

Reagovat
smazaný uživatel

ten fialový je venkovní? Tak to je fail

Reagovat
Kenneth

Ten černý je opravdu luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

To je upravené ve Photoshopu? Páč vždycky když sem ty červené viděl, tak byly na pěst. Tady jsou docela slušné. A černé vypadajou luxusně Ty bych si koupil.

Reagovat
mithro

videl si zapas s NER? mne sa tie cervene na hracoch celkom pacili, take jednoduche, a aj ten golier nevyzeral az tak hrozne

Reagovat
mithro

na ten cierny cakam aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte prosím někdo, jaký měl Carozzierri doping?

Reagovat
smazaný uživatel

Carrozzieri.

Reagovat
smazaný uživatel

ty se dost často ptáš vidím zkus si to "vygooglovat"/ vyhledat taky někdy sám.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak já anglicky neumím a translator to vždycky vykládá tak všelijak. Ale tady to slovíčko chápu, díky.

Reagovat
10

nevíš prosím, co to znamená vygooglovat? na google jsem to nenašel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli napíše do googlu "google", tak můžeš zničit celý internet!!!!

Reagovat
10

to bych nerad!

Reagovat
smazaný uživatel

nech toho

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že Brazílie bude nejbohatší zemí fotbalu, i když mám jihoamerický fotbal hodně rád, tak zároveň jsem si vědom toho, ž nejlpší ekonomické podmínky tam mít nebudou. Trošku mi to rčení připomnělo, jak se v 90.letech měla Sparta stát jedním z největších klubů Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalově Povahově

Reagovat
smazaný uživatel

A Juventus mu nepřeju.Má navíc.

Reagovat
Mastný Chobot

keby nebol jebnutý, tak je najlepší na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně na to měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Manažeři v anglické lize se už nemusí bát trestů za nominaci "oslabeného" týmu k zápasu. Vedení Premier League podle serveru BBC zrušilo pravidlo, které koučům zakazovalo záměrně nominovat do základní sestavy příliš mnoho náhradníků. Pravidlo bylo v poslední době terčem kritiky. V uplynulé sezoně dostal pokutu 25 tisíc liber (zhruba 700 tisíc korun) manažer Blackpoolu Ian Holloway, když do zápasu s Aston Villou nominoval šest debutantů v soutěži. Předloni musel stejnou částku zaplatit kouč Wolverhamptonu Mick McCarthy, který pro duel s Manchesterem United udělal deset změn v sestavě.

Tuhle píčovinu zrušili. Ještě by měli zrušit tu píčovinu s tím, že se dodatečně nepotrestávaj některý zákroky.

Reagovat
kiwwi

konecne

este by mohli zacat trestat rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty zakroky predevsim. to pravidlo, kdyz rozhodci zakrok vidi, tak se zakrok neresi dal je postaveny na hlavu

Reagovat
Mastný Chobot

McCarthy si aj tak robil, čo chcel.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě zpětně trestat simulace stopkama na zápas či tři.

Reagovat
Swarley

zaplať pán bůh za ty dary...

Reagovat
Pinturicchio

Máte někdo, prosím, stream na tu dnešní přípravu?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych rad videl dnesni zapas s Darlinghtonem. Prvni zapas Ben Arfy po zraneni....

Reagovat
Pinturicchio

Dneska přece Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte

Reagovat
10

mělo by to jít na tuttojuve.tv, od 17:00

Reagovat
Pinturicchio

jj, to vím, ale tam se zaboha nemůže dostat, ... i tak dík.

Reagovat
10
Reagovat
Pinturicchio

Buď to mají přetížené, nebo nevím, nedostanu se tam. Ale díky.

Reagovat
10

mě to jede, zkoušej f5

Reagovat
Pinturicchio

JSEM TAM ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá sestava , respektive ta obrana

Reagovat
Pinturicchio

No, zatím ji vidím jen "na papíře"

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ... to tady ladím po netu co to jde, ale nic mi nechce naběhnout

Reagovat
10

Val di Susa 1:0 Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Madonna mia....

Reagovat
10

z roku, klasika...

Reagovat
10

*rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Už 2:1 :P...ste rýchlo otočili :-)

Reagovat
smazaný uživatel

To je v hajzlu... už i tobě ten stream jde? ... se na to můžu......

Reagovat
Pinturicchio

Zkoušej to pořád, mně to naběhlo až ted.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral som to dve minúty a videl som dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Bez komentáře

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOL, FABIOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Tralalaaaaa... našel jsem vyzkoušel jsem asi 5 streamů a konečně jeden co mi funguje

Reagovat
Godwinson

Co ta bláznivá Chelsea zase s těmi gólmany vymýšlí?

Reagovat
Pinturicchio

Claudio a Andrea zatím super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

konečně si tu jeho hru můžu vychutnat naplno...génius

Reagovat
Pinturicchio

Dívá se na takové pasy mnohem líp, když je posílá útočníkům Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

On his way out of his offices in the centre of Milan, Massimo Moratti made a brief statement to RAI.

We read in the papers that the 2006 scudetto won't be revoked.

"So did I."

Good news?

"Of course."

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči nominovaní do zlatej stopy:

Zanetti, Etoo, Beckham, Buffon, Casillas, Drogba, Giggs, Puyol, Raul a tiež Xavi.

Reagovat
Pinturicchio

Ty dresy jsou naživo hezčí, ale i tak, velká škoda té "nálepkové" reklamy.

Reagovat
smazaný uživatel

To, čo tu písal Jajinek o CP, tak by to mala oficiálne oznámiť FIGC v pondelok.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak, nevím, jestli jsem to pochytil správně, ale Moratti tohle ( že vám ten titul vzít nemůžou ) vítá jako dobré zprávy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako dobré správy vníma to, že Scudetto Interu nebude odňaté.

Reagovat
Pinturicchio

Pravděpodobně z jediného důvodu, protože vám NEMŮŽE být odnaté. To už je docela síla, že z něčeho takového má radost. ( Za takových okolností )

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, že z toho dôvodu, ale ževraj Vy sa ešte odvoláte, takže to nebude u konca ešte. Na druhej strane, som rád, že už táto tiahnuca sa aféra sa skončí, teda že sa blíži ku koncu, snáď.

Reagovat
10

spíš naopak, akorát se to přestane řešit na úrovni FIGC...

Reagovat
10

naprosto bez úrovně a charakteru, na to už jsme si ale za ty roky zvykli...

Reagovat
Pinturicchio

Je to mazec, no, ... nepochybuju o tom, že se bude dál bít do prsou a říkat, jak je to Scudetto zasloužené. Totální buran.

Reagovat
10

nevím, jestli seš vážně tak hloupej, nebo to děláš schválně...Interu ten titul zůstane ne z důvodu toho, že byl shledán nevinným, ale z důvodů toho, že neexistuje právní forma, jak to Scudetto v tuhle chvíli odejmout...o provinění Interu už nepochybuje nikdo, stejně jako o tom, že si Scudetto nezaslouží...takový Scudetto vám přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Scudetto z roku 2006 Interu zůstane. Italská fotbalová federace nemá právo rozhodovat o odebrání titulu, to může udělat jen sportovní soud, který to ale musel udělat do čtyř let a to se nestalo. V pondělí toto oficiálně oznámí FIGC. Přesto se dá očekávat, že Juventus se znovu odvolá.

Reagovat
10

nepochyboval jsem o tom, že platí ta první možnost...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vina mu ešte nebola dokázaná, takže sme stále nevinní

Reagovat
10

vina vám prokázána byla, několikanásobně...akorát ještě nedošlo k vyjádření rozsudku

Reagovat
smazaný uživatel

napr

Reagovat
10

třeba to, co si SÁM kopíroval na stránky Interu ty se mi vážně zdáš...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to pořád tak řešíte? Juventusu už ten titul nikdo nevrátí a Interu ho slušní lidé stejně nepočítají.

Reagovat
Pinturicchio

Bianco, jsi tady, prosím Tě? Hod mi prosím odkaz na ten stream, co Ti jel, zase mi to spadlo.

Reagovat
10

je přestávka

Reagovat
Pinturicchio

To vím, ale zase se vůbec nemůžu dostat na ty stránky, kde ten přenos je ( nenačte mi to prohlížeč )

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Vynikajícně, grazie!.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

snad Melo zustane

Reagovat
Pinturicchio

Snad jo, vypadá to o něco líp, protože momentálně je zatím na odchodu spíš Momo.

Reagovat
M11

jak je to jednoduche

Reagovat
smazaný uživatel

Já seru Ziegler - Matri - Toni ... Kéž by se jim takhle dařilo i proti opravdovým soupeřům

Reagovat
M11

Melo chce tak moc dat gol ze ho nakonec neda

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý stream na náš prípravný zápas: http://www.seeon.tv/view/15043/

Reagovat
M11

Krasicovi by ju nepiskl

Reagovat
Pinturicchio

První zápas a už nám připískávají penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooool !

Reagovat
Pinturicchio

No, De Silvestro zatím lepší, než Miloš, bych řekl.

Reagovat
M11

hodne platnejsi

Reagovat
Pinturicchio

Milouš mi přišel ve stejných kolejích, jako na konci ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten klučina se rve o příležitost

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

moc pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

ma to v noze Reto

Reagovat
Pinturicchio

LUCAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Luca-gol

Reagovat
smazaný uživatel

18:08 Lyon má zájem o Amauriho

Útočník Amauri nefiguruje v plánech nového kouče Juventusu Antonia Conteho, a tak se ho Stará Dáma snaží prodat. Naturalizovanému italskému reprezentantovi totiž už příští rok vyprší smlouva a Juve by o něj nerad přišel bez zisku. Do svých řad ho podle posledních zpráv chce získat francouzský Lyon. Amauriho cena se pohybuje kolem sedmi milionů eur.

Kdyby to byla náááhodou pravda, tak co pořád řešíme s tím Bastosem Tady se nabízí jedna jediná varianta jak pěst na oko

Reagovat
smazaný uživatel

PS: Kachní sezona je letos bohatá

Reagovat
10

díky tomu jaru v Parmě se naštěstí aspoň o nějakým zájmu píše

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

FEEEEEEELIPEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa Felipe dočkal....

Reagovat
M11

dockal se

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo daval goly? Desitka je docela narez

Reagovat
10

Matri (3), Toni (2), Marchisio, Quagliarella, Sorensen, De Silvestro, Melo

Reagovat
smazaný uživatel

Dik De Silvestro je nejaky mlady kridlo?

Reagovat
10

ročník '93, reprezentant Itálie do 18ti let...víc ti o něm řekne Bianco

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej mladej kluk, který hrál v poslední sezoně pravidelně za Primaveru základ. Na začátku sezony ve 4-4-2 většinou na kraji, ale byly tam tuším zápasy, kdy hrál i ve středu zálohy. Ke konci sezony s přechodem na 4-3-3 v útoku společně (většinou) s Libertazzim a Bonipertim. Svým způsobem je to striker. Hodně připomíná roli S. Giovinca. Může zahrát z křídla a samozřejmě pod dvojicí útočníků jako trequarista nebo jak jsem zmínil striker jako druhý útočník. Jsem zvědavý, jak si dál povede. Na to, že mu bylo letos 18, si vede velmi dobře. Ale pořád je to jenom Primavera, může se stát cokoliv. Víme jak dopadli jiní, kteří v Primaveře zářily - Paolucci, Lanzafame, Palladino. Od nich se liší tím, že je spíš typově odlišný a má blízko k tomu Giovincovi. Toť asi můj pohled

Reagovat
10

hodně mi připomíná Fausta Rossiho

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Fausto byl skvělý, v Primaveře válel a technicky byl opravdu dobrý a i rychlý. Ale ten přechod na dospělý fotbal mu asi dělá potíže se prosadit. Co jsem sledoval stats z Vicenzy, tak toho moc nenahrál (951 minut). Je mu 21 a měl by pomalu začít vystrkovat růžky. Ale známe Itálii že... Uvidíme. Vždycky když má jít někdo z mladých na hostovačku, zkrátka přejít z Primavery dál, tak mám celkem obavy, jak si povede.

Reagovat
10

je to úplně jinej svět, proto jich tolik narazí...ten skok je moc velkej, měli by ten systém změnit, aby tyhle kluci hráli s dospělíma mnohem dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Vycerpavajici

Reagovat
herbage

S kým hráli, že je zde takové pozdvižení?

Reagovat
10

Val di Susa, první přátelák v sezoně

Reagovat
herbage

Jaká liga? A otvíračka stadionu s Manchestrem, že?

Reagovat
10

amatéři...ale ten brankář byl kvalitní, narozdíl od toho z Malajsie, kterýho Vela přehodil i metr vysokým lobem

Reagovat
herbage

No, povyku tady je, jako kdyby jste dali desítku právě Manchestru Ten výběr Malajsie právě nebyl špatný, ale ten brankář byl dost tragický, no. Nicméně něco blíž poví až zápas s Kolínem, tohle jsou zatím takové srandamatche

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jenom branky, ale Aaron skvěle, i ten pas na Thea.

Reagovat
herbage

Hráli jsme otřesně. Zápas jsme viděl jen ze záznamu a půlku jsem přeskákal. Hlavně se hrálo na otřesném trávníku. Tady je vidět ten rozdíl v kvalitě hráčů, kde na Copě hrají na stejně nekvalitním povrchu, ale míče hráčům neodskakují a tady jak nemají naši hráči koberec jak na Emirates, tak jsou neškodní

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
10

jasně, první týden tréninků, tohle jsou ideální soupeři na "zahřátí"

Reagovat
Pinturicchio

A tak povyk, výsledek potěšil, ale spíš jsem byl rád, že jsem zase viděl Juventus v akci.

Reagovat
herbage

Jasné Jen si matně vzpomínám, jaké nadšení tady vládlo minulý rok, když vás převzal Delneri a jak zapracoval pěkně Diega

Reagovat
Pinturicchio

No, nadšení, ... já byl třeba skeptický a Gigi si mě získal až v průběhu podzimu. Uvidíme, co bude dál, 23. hrajeme se Sportingem, ti už nás prověří mnohem víc.

Reagovat
10

jinak otvíračka 8. září pravděpodobně s Manchesterem, ale to ještě nebylo potvrzeno...

Reagovat
herbage

aha, já myslel už v srpnu. Na tu se každopádně rád podívám

Reagovat
kiwwi

Manchestrom co?

Reagovat
10

?

Reagovat
kiwwi

City ci United?

Reagovat
10

proč bysme zvali City?

Reagovat
kiwwi

otuknut si Teveza

Reagovat
Pinturicchio

United.

Reagovat
kiwwi

nooo tak to neviem neviem...teraz bezi US Tour do 5.8., hned nato je 7.8. je zapas CS proti MCFC a 13.8. uz zacina liga...viem ze nam Neapol ponukal milion eur ked s nimi odohrame match ale proste neni kedy

ale paci sa mi ze pod Manchestrom si kazdy hned vybavi United

Reagovat
Pinturicchio

Ta inauguračka by dokonce měla být až 8. září.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak v Manchesteru pro mě existuje jen jeden klub.

Reagovat
kiwwi

mame aj rezervu

Reagovat
Pinturicchio

No beru to podle Vašeho "one love, one United", tzn. jeden tým.

Reagovat
kiwwi

ale nie, to sa len tak hovori...mal som na mysli FC United of Manchester

http://www.youtube.com/watch?v=BFy3lYXz8rY

two United but the soul is one

Reagovat
Pinturicchio

jj, mám pocit, že to s tou rezervou už jsem tady četl, to je ten protest proti vašim Amíkům, ne?

Reagovat
kiwwi

bol...uz je to normalny klub, ktory ma spolocnych fanusikov s MUFC a pokracovalo by sa dalej aj keby Amici odisli

http://www.youtube.com/watch?v=zIX5X6sBpAI

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozne sympaticky.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

United vám mají z minulého zápasu co vracet.

Reagovat
herbage

Myslíš jako vysloužilí veterání mají co vracet A-týmu Juventusu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: neznáte někdo manažer .. o něco složitější než CSM ale ne tak složitý jako football manager? (a také aby nebyl složitý na hardware)

Reagovat
homeles8

fifa 07

Reagovat
smazaný uživatel

to ne tam se hraje to nechci .. chci vyloženě manažer typu csm

Reagovat
Mastný Chobot

fifa manager.

Reagovat
Godwinson

Vždyť FM není těžký, ale zkusit můžeš FIFA Manager :)

Reagovat
smazaný uživatel

fm je dobrý to vim,ale to nehraju kvůli tomu že mam špatnej hardware a jde to pomalu

Reagovat
Godwinson

Tak z tohohle hlediska si FIFA Managerem moc nepomůžeš, spíše naopak :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkusm FM nějakou starší verzu. Já sem měl stejně vždycky nejradši FM 2005.

Reagovat
mithro

najlepsie boli ked tam bol este cantona

Reagovat
Pinturicchio

Fabio hraje výborně.

Reagovat
M11

pekny ranec kluci.. super start

Reagovat
Pinturicchio

No, nevím, jestli to bylo jen Andreou, ale v prvním poločase měla ta hra lepší organizaci, ... v druhém to pak bylo bojovnější. Ted to ještě spojit do jednoho, ... takže Pirlo + Melo.

Reagovat
M11

Conteeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Antooooniooo!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně co teď s Gulášem a Jonesem.

Reagovat
cristiano.K.

jeden z nich se vyjádřil,že bude hostovačka, ten druhý béčko

Reagovat
cristiano.K.

hlavně ten přestup je proti strategii,kterou nastavili majitelé. Kvalitu má na dvojku,ale......zajímal by mě plat....

Reagovat
vladis271

kolujú špekulácie, že po Donim má byť Downing posledná posila

Reagovat
cristiano.K.

tomu se dá i věřit,ale čekám překvápko zas na konci přestupního období. Jen,aby to nebyl odchod Raula

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Cissokho nic?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

500. per Juventus

Reagovat
Pinturicchio

( Ale tu svou jsem musel poslat, i když jsem viděl, že už jsem to nestihl )

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že jsme se jistili .. konečně jsem Tě zase jednou předběhl

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

500. per Antonio Conte e Juventus

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nekoho zajimal Ben Arfa v akci, tak tady by to melo bezet dnes vecer od 20:45

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, že to jde v pátek v takový čas, ... kouknul bych.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to nejspis stejne bude sekat a bude to fakt jenom pro otrle fandy :-)

Reagovat
Pinturicchio

Tak počkám na lepší zápas / ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

sestava:

Forster - Simpson, Williamson,Taylor, Ferguson ( na beku)- Barton, Guthrie, Smith, Vuckic, Ben Arfa - Best

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduj pozorne, pak mi povis

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspis pojede jenom textovej prenos

Reagovat
smazaný uživatel

Na ofiku?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.chroniclelive.co.uk/newcastle-united/nufc-news/2011/07/15/blog-on-the-tyne-at-the-darlington-match-72703-29058883/

ale je to dost priserny... pise to mezi komenty uzivatelu a ty jsou pitomy a nezklapnou, tak to pomalu ani nestihas.. ach jo.. a pritom to vypadalo, ze link bude.. nasel jsem 3 ruzny a nic z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba pak bude nejakej lepsi link z US Tour, i kdyz to zase bude v nocnich hodinach nejspis. No uvidime

Asi goool

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dával ten na 0:1?

Reagovat
smazaný uživatel

Joey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ten cas na EF rozdelime, ja tu budu vecer a ty rano

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to nemuzes, o NUFC se tu s nikym jinym bavit neda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

no nie, nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Darlington pry zatim za 25minut nevystrelil na branku

Reagovat
Mastný Chobot

to 3/4 tímov hrajúcich proti AFC.

Reagovat
smazaný uživatel

AFC? to je ten tym, se kterym jsme letos uhrali 4 body z 6?

Reagovat
Mastný Chobot

aj ten, s ktorým ste v 08/09 uhrali 0 z 6.

Reagovat
smazaný uživatel

sestupova sezona ale dlouhodobe nemame s Arsenalem dobry skore

Reagovat
Mastný Chobot

tka tie kluby sa nedajú porovnávať, že áno. I keď do pár sezón, ak budete mať dobré vedenie a neskrachujete, môžu byť obidva kluby na rovnakej, dúfam, že vysokej, úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre vedenie

Reagovat
Mastný Chobot

no čo, na Pasienkoch prúd raz vypadol a hanba je z toho doteraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nemuze byt horsi nez Wise

Reagovat
Mastný Chobot

ani Benítez ako manažér s Keeganom a Juandem Ramosom ako asistentmi?

Reagovat
smazaný uživatel

Keegan je fajn, byli tam i daleko horsi

Reagovat
Mastný Chobot

hej? to bol jeden z prvých, ktorých mám na zozname "nikdy nemanažovať klub, ktorý mám rád" a na ktorého som si spomenul. Spoločne s tými druhými dvoma.

Reagovat
Mastný Chobot

ešte sú aj na zozname "manažér pre Tottenham", "Fergusonova náhrada" a "Zoznam pre Romana A.".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si asi pamatujes Keegana jenom z jeho posledniho pusobeni u nas, kde pracoval prave pod Wisem...

Reagovat
Mastný Chobot

z toho prvého si ho asi ťažko budem pamätať, to by mamča musela mať v bruchu min. TV.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja jsem tenkrat taky nesledoval samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez sice rozesral klub, ale taky s nim malem PL vyhral. Keegan s Newcastlem skončil dvakrát druhej v lize... to fakt nejsou horsi moznosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sezona byla z kroniky NUFC pry vymazana

Reagovat
smazaný uživatel

Joey.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, ten uz byl davno. Taky by tam mohli psat to skore nejak prehledneji

Reagovat
smazaný uživatel

Sand budou.. ale ja pak jsem celej srpen pryc.. takze propasnu jak arsenal, tak wear-tyne... to je naprd.

Zatim pry hraje vyborne Ben Arfa, zranil se Guthrie a tak debutuje i Cabaye.

Reagovat
Godwinson

Jak hrál Cabaye? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrává rohy, ve hře prý perfektní první dotek s balonem... víc nevim, bohužel neni stream, ale jenom textovej komentář od fanouška na stadionu.

Reagovat
Godwinson

Takže určitě dobře, jak jinak ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky,kdo mi tak perfektního hráče nechtěl.:)

Reagovat
EL Gringo

takze Liverpool 4 posila,, :).. Man Utd 3, Chelsea 0, Arsenal 1, Tottenham 1, Man City 2... takze LFC na titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak to totiz chodi

Reagovat
EL Gringo

kolko ma New Castle?.. viem ze tam prisiel Ba a Marveux a dalej neviem..

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
smazaný uživatel

3 ne? Ty mlady franitky do akademie bych nepocital...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem nechtel, ale Abeid je ted na hristi a zjevne se s nim pocita spis do Acka nez do rezervy jako s tim, co prisel v zime (Moyo)..

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland vyhraje PL bez ztraty bodu koukam...

Reagovat
smazaný uživatel

mladej Ameobi gol

Reagovat
Mastný Chobot

to je Best alebo Ranger?

Reagovat
smazaný uživatel

to je mladsi bratr Sholy

Reagovat
smazaný uživatel

Sammy Ameobi

Reagovat
Mastný Chobot

a je šikovnejší ako brat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict. Když hrál Shola za repre 20", tak mel 20zap 7 golu a byla mu prorokovana velka budoucnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne je to sranda, mit v tymu mladsiho Ameobiho, Lua Luu a Gazzu

Reagovat
smazaný uživatel

Nedavno jsem procital nejaky materialy a hral za nas i mladej Dalglish... A Ameobiho se zkratka nezbavime. Shola ma posledni rok smlouvy, tak Sammy musi zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis Paula Dalglishe, ktery tam byl asi pred 10 lety, nebo jeste nejakej dalsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, presne toho. Vlstne jak byl ten Sporcle o strelich Newcastlu, tak me prekvapilo, ze je tam jako strelec v PL Dalglish, tak jsem hledal.

Reagovat
smazaný uživatel

Joo vidis, ja sem si chtel zahrat to, co sem daval vodka, jak tam byla ta smeska ruznych kategorii

Reagovat
smazaný uživatel

S balonem urcite. Ale kam to dotahne, to ti nepovim

Reagovat
smazaný uživatel

a fanoušci na hřišti, protože je fans Darlingtonu vyhecovali ať splněj pokřik "If Sammy scores we're on the pitch"

Reagovat
smazaný uživatel

konec zapasu ... aspon ze to bylo v pratelaku.. holt fotbal je pro geordies vasen

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle fnaousky v Anglii zeru, hlavne v tech nizsich ligach

Reagovat
smazaný uživatel

A uz se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

9:13

LeazersEnd:

Sammys fault

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty komentari jsou hrozne hloupy tam...

Jinak jo. Skvely byly ty tvoje clanky na pl.cz s chantama fanousku kazdy tyden.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se zase hraje. Kdo tam teda nabehl? Geordies nebo domaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Geordies prvni a na ne vybehli domaci, ktery pak udelali ten hlavni bordel, kdyz se opreli do poradatele... aspon tak jsem to pochopil.Skoda, zrovna tohle bych rad videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem ty černý dresy na příští sezonu jsou parádní!

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal 2

Reagovat
Mastný Chobot

omyl, 3.

Reagovat
EL Gringo

koho vsak len Gervihna nie?

Reagovat
Mastný Chobot

Jenkinson, nejaký Švéd (Oloffson ), Gervinho.

Reagovat
EL Gringo

aha diki..

Reagovat
smazaný uživatel

A ten Švéd má kolik let?

Reagovat
Mastný Chobot

16 (?).

Reagovat
Mastný Chobot

16 (?).

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to přece není posila, to tam přišli i tuším dva takoví hráči z mládeže Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Jenkinson.

Reagovat
Godwinson

A odešel Clichy, 4.

Reagovat
Godwinson

Chelsea už můžeme pomalu taky počítat jednu. :)

Reagovat
Mastný Chobot

Mutu?

Reagovat
Godwinson

Courtois

Reagovat
vladis271

ale houby, o útoku na titul ticho. Ale fakt, že tá zostava, najmä tá predpokladaná 4231 vyzerá byť curevsky silná sa poprieť nedá. Posledná otázka zostáva, či príde LB alebo to Kenny vybaví s tým, čo máme, a že sa to vybaviť dá.

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Moses bude

Reagovat
Chazy

Tomu já už vůbec nevěřím bohužel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá na to, nebo nedostává šance?

Reagovat
Chazy

Tak nějak oboje dohromady. Je hrozně nevýraznej, často jako první střídá, nevidím u něj žádnej progres. A hlavně jsem furt nezjistil, kde by vlastně měl hrát nejlíp. Na hrotu se prakticky neobjevuje a když, tak je utopenej, na křídlo zas nemá techniku.

Zatím mě fakt nepřesvědčil. Něco podobnýho čekám od Wickhama

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se teda na levym ofenzivnim kridle docela libil, i kdyz je pravda, ze tys ho videl urcite vickrat. Pak mu uskodilo i to hostovani Cleva... V Champu byl Moses skvelej, moc jsem se na nej v PL tesil, mohl by se v pripade neprosazeni aspon usadit nekde v prednim tymu Champu, k Eagles radsi uz ne A stejne byste na nem neprodelali, vzdyt on stal hrozne malo na to, jaky to mel byt talent, protoze Palace byli v totalni financni sracce

Wickhama bych neodepisoval. Nerikam, ze se tutove prosadi, ale je to uplne jiny typ hrace a myslim, ze v PL se dlouhodobe prosadi v tom smyslu, ze bude hrat. Vyhoda je, ze kdyz uz teda prestoupil, tak sel aspon k tem Mackemum, kde maji i s nim jen dva utocniky a tim padem by ty sance dostavat mel

Reagovat
Chazy

To jo, prodělání asi nehrozí, ale na dlouhodobý prosazení to zatím absolutně nevypadá. Hlavně když se porovná s McCarthym, tak to zlepšení je u něj naprosto minimální. Zatím ve Wiganu těží jen z rychlosti a fyzickejch dispozic, ale s balonem se mi nelíbí. Já bych ho docela rád viděl víc na hrotu, protože má poměrně slušný zakončení, ale už se fakt neraduju, když se objeví v sestavě. Každopádně pokud odejde Nzogbia a nepřijde pořádná náhrada, tak by asi hrát moh.

Mně šlo o srovnání jen v tom smyslu, že přestupuje do PL ještě v době, kdy se pořádně neprosadil ani v championship. A příčí se mi srovnat ho s hráčema jako Bale, kteří se i přesto bez problémů prosadili v PL. Prostě ten přestup Mosese přišel moc brzo a u Wickhama se bojím toho samýho. Hlavně Ipswich podle mě nebude mít vůbec žádnej problém ho nahradit s Choprou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si pamatuju z Palace, ze mel zakonceni hodne slusny, ale ve Wiganu jsem ho hrat hrot snad jeste nevidel Martinez ho holt privedl na kridlo a asi ho tam chtel tvrdohlave naucit hrat, treba ho casem v utoku vyzkousi. Rychlost ma, silnej je, zakoncit v Champu umel, to je vsechno pravda Kdyby odesel Hugo, tak se to bude primo nabizet

Wickham stopro odesel do PL moc brzo, ani by me nenapadlo ho srovnavat treba s Balem, ale hodnotit to budeme moct az zpetne, jestli to byla chyba. Sanci dostane, uvidime jak moc nevyrovnanej bude Tractor Boys na tom mohli za rok sice vydelat vic, na druhou stranu s Choprou budou urcite jeste silnejsi a to ho ziskali za 1,5m Scotland-Chopra a Priskin na lavicce, to bude show

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze pripravu hrajete proti stejne kvalitnim tymum jako loni Loni Conference, letos treti svedska... Budete mit i nejaky atraktivnejsi soupere?

Reagovat
Chazy

Colwyn Bay, Barrow, Marine... zajímavej je jen závěr na JJB proti Villarealu. Martinezovy přípravy jsou fakt zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

A za kolik teda přestoupil?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nevím, ale je mi to jedno. SD je hráč, kterýho jsem do LFC chtěl už dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

To je konečně sympatická tvář v Live

Reagovat
smazaný uživatel

Adam neni?

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či si to sme niekde dávaal cristiano.K, ale dík zaň.

http://youtu.be/s0dcdoU51rk

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, nečítal som diskusiu.

Reagovat
vladis271

vypatlaný mufan, aké prekvapenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

dával,ale kiwwiho jsem můžeš dávat často takhle

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, kašlem na FM. Už keď ma aj James Perch alebo Igor Žofčák pošlú do prdele s tým, že môj klub je pre nich moc slabý...

Reagovat
Mastný Chobot

pardon, ešte aj Miloš Lačný, ten to zaklincoval.

Reagovat
vladis271

ja som to nikdy nevedel hrať. Vždy sa mi všetci zranili a nemal mi kto hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Jj, s tím měli/mají solidní problémy, tuším od 09 ... ale hrát se vždy nějak dalo, byť hodně 'zvláštně' :)

Reagovat
Mastný Chobot

preto treba mať aspoň 3 hráčov na každú pozíciu. Nie ako ja, na RB mám len Otsemobora, ďalšieho až 16-ročnú nulu a transfer window je fuč.

Reagovat
Godwinson

Já vim, že mě to dost sralo. V určitých fázích hry 5-7 hráčů ze základu na marodce. Když koupíš jako alternativy kvalitní hráče, abys ty pozici jistil, tak se ti zase zranění vyhýbají a ti kvalitní hráči jsou nespokojení, že vysedávají. :))

Reagovat
Mastný Chobot

OT: tak Denílson nakoniec pravdepodobne na hosťovačku do Sao Paula. To čumím jak koza vrata...

Reagovat
Mastný Chobot

*na

Reagovat
smazaný uživatel

to krasne charakterizuje ten jeho progres..

Reagovat
kiwwi

OT: http://bit.ly/pYTRNs

Spot the Godfather

Reagovat
Mastný Chobot

Berbatov ako ukážkový homosexuál.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
herbage
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to je to isté.

Reagovat
vodka

Song na 13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mastný Chobot

chlapci, trocha úsmevu na vaše pochmúrne tváre.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

dvojčata jsou vtipní

Reagovat
Pinturicchio

Fabio a Rafael

Reagovat
chowas

Wazzovi tá transplatácia vlasov pomohla

Reagovat
Tomanatura

Berba vypadá parádně, ten jeho look je výjimečný. Mohl by hrát z fleku v Scorseseho starších gangsterkách.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Pinturicchio

To spíš právě v tom Coppolově Kmotrovi, k tomu má tímhle vzhledem blíž. U Scorseseho jsou to takoví namistrovaní bouchači z ulice, v Kmotrovi je to rodina se vším všudy, typická Itálie.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Pinturicchio

zrovna Andyho jsem měl na mysli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele