Tohle mužstvo může změnit historii, hlásí Mancini

Manchester City čeká v sobotu jeden z nejdůležitějších zápasů sezóny. Svěřenci Roberta Manciniho se utkají v semifinále FA Cupu s městským rivalem United a pokud chtějí konečně získat trofej, musí zvítězit. Italský manažer své hráče burcuje, že právě oni se mohou zapsat do historie klubu, který na trofej čeká dlouhých 35 let...

Tévez přijde o start v derby

Fotbalisté Manchesteru City nastoupí do sobotního finále Anglického poháru bez svého nejlepšího útočníka Carlose Téveze. Sedmadvacetiletý Argentinec si v pondělní dohrávce na hřišti Liverpoolu poranil stehenní sval a svému klubu může chybět až měsíc. Manchester City usiluje vedle pohárové trofeje také o přední ligové příčky zajišťující účast v Lize mistrů.

V nominaci na nejlepšího hráče Premier League je i Adam

Evropské ligy se blíží ke svému konci a je tak pomalu čas začít s vyhlašováním nejlepších hráčů. Užší nominace už je známa v anglické Premier League, tamní FA dnes odtajnila jména sedmi nejlepších hráčů sezony 2010/2011...

Tévez už nechce odejít z Manchesteru City

Argentinský útočník Carlos Tévez zůstává v Manchesteru City. Kapitán anglického klubu podle agentury Reuters stáhl písemnou žádost o přestup, kterou podal před devíti dny.

Tévez požádal o přestup, Manchester City ho nepustí

Kapitán Manchesteru City Carlos Tévez zaskočil vedení klubu písemnou žádostí o přestup. Šestadvacetiletému útočníkovi se prý po čtyřech letech strávených v Anglii stýská po domově a dvou dcerách, které žijí v Argentině. Představitelé Manchesteru City mu však nevyhoví.

Tévez dnes nenastoupí, zápas s WBA však stihne, věří Mancini

Přes nepříznivé vyhlídky by se nakonec klíčový hráč Manchesteru City Carlos Tévez přeci jen mohl objevit ve víkendovém utkání Premier League na půdě West Bromwich Albion. Duel Evropské Ligy v Poznani však kapitán Citizens propásne, stejně jako minulé ligové kolo s Wolves, které bez něj jeho spoluhráči nezvládli a podlehli 1:2. Argentince od zápasu s Arsenalem trápí stehenní sval.

Tévez zvažuje konec v reprezentaci, prý se cítí starý a unavený

Argentinský útočník Carlos Tévez zvažuje, že ukončí reprezentační kariéru. Šestadvacetiletý fotbalista Manchesteru City se prý cítí starý a unavený.

Mexičané po prohře s Argentinou cítili křivdu

Velkou křivdu cítili po včerejší prohře v osmifinále mistrovství světa fotbalisté Mexika, pro které turnaj skončil poté, co je porazila Argentina 3:1. Mexičané se jen těžko smiřovali s tím, že první gól soupeř dal ze zřejmého ofsajdu, který podle nich ovlivnil zbytek zápasu.

Tévez bude mít během MS na dresu přezdívku Carlitos

Carlos Tévez bude během mistrovství světa vystupovat pod přezdívkou Carlitos. Toto jméno bude dokonce nosit na dresu s číslem 11. Podle webových stránek argentinského svazu chce podobně do budoucna změnit jméno i na dresu svého klubu Manchesteru City.

Tevez si s Mancinim vše vyříkal a zůstává v Manchesteru City

Carlos Tévez bude hrát nadále za Manchester City. Argentinský útočník, který byl zvolen nejlepším hráčem anglického klubu v této sezoně, si vyříkal menší neshody s koučem Robertem Mancinim a nemá v úmyslu odcházet jinam.

Je-li Tévez nespokojený, ať odejde, tvrdí kouč Manchesteru City

Útočník Carlos Tévez možná opustí Manchester City. Trenér anglického klubu Roberto Mancini totiž prohlásil, že pokud je argentinský fotbalista v klubu nešťastný, nebude mu bránit v odchodu.

V Premier League bude nejlepší Rooney, Fabregas, Drogba nebo Tevez

Anglická veřejnost zná jména čtyř fotbalistů, kteří se ucházejí o cenu pro nejlepšího hráče letošní sezony Premier League. V nominaci jsou útočník Manchesteru United Wayne Rooney, kapitán Arsenalu Cesc Fabregas, kanonýr Chelsea Didier Drogba a Carlos Tevez z Manchesteru City...

Neville ukázal Tévezovi prostředníček a vyšetřuje ho FA

Anglická Fotbalová asociace se začala zabývat chováním kapitána Manchesteru United Garyho Nevillea během úterního městského derby v semifinále Ligového poháru. Neville podle všeho vulgárně gestikuloval směrem k bývalému spoluhráči a současné opoře City Carlosi Tévezovi, který se dvěma góly postaral o vítězství domácích 2:1.

Mancini chválí obrozeného střelce Teveze

Roberto Mancini je zatím na lavičce Manchesteru City stoprocentně úspěšný, k čemuž mu pomohl i Carlos Tevez. Argentinský útočník se během prosince rozstřílel a dostal se do výborné formy. Mancini má pro něj jen slova chvály.

Tevez přiznal, že uvažuje o konci kariéry

Pětadvacetiletý útočník Argentiny a Manchesteru City Carlos Tevez přiznal, že uvažuje o konci kariéry. Fotbalový život ho prý celkově značně vyčerpává. Tevez prohlásil, že místo fotbalových záležitostí by si rád více užíval rodinného života.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele