Galliani: Buď Tévez, nebo nikdo

V počáteční fázi jednání se AC Milán s Manchesterem City na otázce přesunu Carlose Téveze nedohodl. Anglickému celku se nelíbila opce v plánované smlouvě o hostování. Prezident italského mistra se však přesto nevzdává. Dokonce prý bude čekat až do uzavření lednového přestupního okna.

Manchester City odmítl nabídku AC Milán za Téveze

Manchester City odmítl nabídku AC Milán za útočníka Carlose Téveze. Italský mistr chce podle slov výkonného ředitele Adriana Gallianiho argentinského střelce jedině na hostování, kdežto lídr anglické ligy trvá na definitivním odchodu své kontroverzní hvězdy.

AC Milán se dohodl s Tévezem, jenž končí v Manchesteru City

AC Milán se dohodl na podmínkách s argentinským útočníkem Carlosem Tévezem, jenž upadl v nemilost u trenéra Manchesteru City Roberta Manciniho. Italský klub, jenž dnes hraje v Lize mistrů proti Plzni, chce bývalého kapitána City na hostování.

AC Milán má zájem o Téveze, chce ho ale jen na hostování

Italský klub AC Milán má zájem o útočníka Carlose Téveze, avšak v zimním přestupovém období má v plánu přivádět hráče pouze na hostování. Podle výkonného ředitele Adriana Gallianiho by to mohlo zkomplikovat přesun kontroverzního útočníka, který se rozhádal s Manchesterem City.

Tévez si už v Manchesteru nezahraje

Trenér Manchesteru City Roberto Mancini podle všeho už nevezme zpět do týmu útočníka Carlose Téveze, který neuposlechl vedení klubu a místo návratu do Anglie zůstal doma v Argentině. Tam odletěl sedmadvacetiletý fotbalista minulý týden rovněž bez svolení kouče.

Tévez opět neposlechl vedení City

Carlos Tévez opět neposlechl vedení Manchesteru City a místo návratu do Anglie zůstal v Argentině. Sedmadvacetiletý útočník v minulém týdnu odletěl během reprezentační přestávky do Jižní Ameriky rovněž bez svolení klubu, nyní se odmítl dostavit na schůzku s funkcionáři, kde se měla řešit jeho budoucnost. Podle BBC hodlá vedení City předat případ právníkům.

Když se Tévez omluví, může se vrátit do týmu, tvrdí Mancini

Argentinec Carlos Tévez, který upadl v Manchesteru City v nemilost, když odmítl nastoupit v Lize mistrů, možná dostane do trenéra Roberta Manciniho druhou šanci. Italský kouč v rozhovoru pro britský deník The Guardian prohlásil, že pokud se útočník omluví, může se vrátit do týmu.

Tévez nakonec zaplatí polovinu

Vedení Manchesteru City snížilo Carlosi Tévezovi pokutu milion liber, kterou dostal odmítnutí nastoupit k utkání Ligy mistrů s Bayernem Mnichov, na polovinu. Učinilo tak několik hodin poté, co se za argentinského útočníka postavila Anglická asociace profesionálních fotbalistů (PFA).

Tévez musí zaplatit pokutu. Zažaluje Manciniho?

Útočník Carlos Tévez dostal v Manchesteru City pokutu ve výši čtyř týdenních platů. Vedení klubu argentinského hráče, který si týdně přijde na údajných 200 tisíc liber (asi 5,7 milionů korun), potrestalo za to, že odmítl nastoupit v utkání Ligy mistrů s Bayernem Mnichov. Jaká bude Tévezova budoucnost, stále není jasné.

V Manchesteru prý Tévezovi uvěřili. Brzy bude jasno

Vedení Manchesteru City přijalo verzi své hvězdy Carlose Téveze ohledně incidentu z utkání Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov. Argentinský útočník trvá na tom, že neodmítl jít na hřiště jako střídající hráč. Klub ho tak nyní vyšetřuje pouze kvůli tomu, že se nechtěl rozcvičit, za což mu hrozí mnohem menší interní trest.

S Tévezem povedou v Manchesteru City disciplinární řízení

Argentince Carlose Téveze čeká v Manchesteru City disciplinární řízení kvůli údajnému porušení smlouvy. Sedmadvacetiletý útočník prý odmítl nastoupit jako střídající hráč do zářijového utkání Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov (0:2). Tévez to popírá a tvrdí, že jde o nedorozumění.

Corinthians dál stojí o Teveze, Al Wasl na něj nemá

Manchester City stále nerozhodl o osudu Carlose Teveze, který nedávno odmítl zasáhnout do zápasu Ligy mistrů na půdě Bayernu Mnichov. Pokud se Citizens rozhodnout argentinského útočníka prodat, mohl by odejít do Corinthians, kteří stále jeví zájem.

Maradonovi se nelíbí Fergusonovy výroky

Do debaty ohledně Tévezova nedávného chování během zápasu Ligy mistrů se už zapojil kdekdo. Teď se ale k celé věci z pořádné dálky vyjádřil i legendární Diego Maradona, aby jí přidal na kontroverzi. V čerstvém rozhovoru se totiž opřel do Sira Alexe Fergusona, jemuž prý nepřísluší se k této záležitosti vůbec vyjadřovat...

Tévez se stěhovat nebude, City nabídku West Hamu zamítlo

Manchester City nevyslyšel volání West Hamu, který si chtěl vypůjčit nevyužívaného Téveze na měsíční hostování. Argentinský reprezentant se tak na Upton Park stěhovat nebude.

West Ham má na hostování Almuniu a chce i Teveze

Španělský brankář Manuel Almunia odchází z Arsenalu na měsíční hostování do jiného londýnského celku, druholigového West Hamu. Kladiváři by rádi získali ještě jednu mnohem zvučnější posilu - Carlose Teveze...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele