O Teveze usiluje i Juventus. Corinthians na něj počkají

15.07.2011, 09:44
Aktuality
Prezident Corinthians Andres Sanchez velmi touží po Carlosi Tevezovi. Manchester City sice odmítl jeho nabídku pětatřiceti milionů liber, je však ochoten ji na stole nechat do zimy, kdyby Citizens změnili rozhodnutí. Sanchez zároveň uvedl, že Juventus za Teveze nabízí o deset milionů víc.

"Stále sním o Tevezovi. Teď je na City, zda ho prodají, nebo ne," říká Sanchez. "Mají i nabídku 45 milionů liber od Juventusu, jenže Tevez nechce hrát v Evropě."

Carlos Tevez touží po návratu do Jižní Ameriky, aby mohl být nablízku své rodině. V Corinthians už dříve hrál. "Slovo hráče má v přestupech velkou váhu. Kdybych byl prezident klubu, který má Teveze, tak o něj nechci přijít. Jenže on chce odejít, šel by kamkoliv. Ve fotbale se smlouvy dělají proto, aby se nedodržovaly," pokračuje prezident Corinthians. "Naše nabídka bude platit do začátku roku."

Sanchez má v hlavě ambiciózní plán, z Corinthians chce vybudovat špičkový tým. "Během tří nebo čtyř let bude brazilský fotbal nejbohatší na světě. Týká se to i Corinthians. Před dvěma roky by tomu nikdo nevěřil, my ale budeme patřit k celosvětově nejbohatším týmům," doplnil.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (693)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele