V příštím derby slavit góly budu, vzkázal Tévez

Calos Tévez v pondělní dohrávce Premier League rozhodl dvěma góly o vítězství Manchesteru City nad West Hamem, chválu ovšem sklidil i za to, že své trefy proti bývalému klubu neslavil. Argentinský útočník při té příležitosti vzkázal, že v příštím zápase proti městským rivalům United bude jednat jinak...

Tévez po přestupu kritizoval Fergusona

Carlos Tévez se na tiskové konferenci po svém přestupu do Manchesteru City opřel do svého bývalého trenéra Alexe Fergusona z Manchesteru United. Ten s ním prý vůbec nekomunikoval a právě jeho chování je údajně hlavním důvodem, proč nakonec přešel do tábora městského rivala.

Manchester City oznámil příchod Téveze

Carlos Tévez přestoupí do Manchesteru City, jenž oznámil, že se s argentinským reprezentantem již dohodl na pětileté smlouvě. K definitivní platnosti přestupu ještě musí dojít k podpisu onoho kontraktu, ke kterému dojde po absolvování obvyklé zdravotní prohlídky...

Tévez: Přestup do City ze mě zrádce neudělá

Argentinský střelec Carlos Tévez si je jistý, že případný přestup do týmu Manchesteru City by z něj u fanoušků United zrádce neudělal, a věří, že na tento transfer příznivci Red devils brzy zapomenou. Jeho omlouvání případného přestupu naznačuje, že má namířeno právě k Citizens.

Podle Téveze byl problém v příchodu Berbatova

Poté, co Manchester United oznámil odchod Carlose Téveze, potvrdil změnu dresu i sám hráč. Argentinský útočník se také nechal slyšet, že po příchodu Dimitara Berbatova ztratil důvěru manažera Alexe Fergusona a byl jím přehlížen...

V Manchesteru potvrdili Tévezův odchod

Útočník Carlos Tévez odchází z Manchesteru United. Pětadvacetiletý fotbalista byl v klubu poslední dva roky na hostování a vedení anglického šampiona dnes oznámilo, že argentinský reprezentant nechce na Old Traffordu pokračovat.

Robinho: S Tévezem bychom vytvořili obávanou dvojici

Kam Carlos Tévez v létě zamíří, zatím není jisté. Do svých řad jej láká mnoho klubů včetně Manchesteru City. Sám Robinho by prý rád spojil své fotbalové dovednosti s argentinským útočníkem. Nechal se slyšet, že by byl velice šťastný, kdyby se Tévez rozhodl právě pro Citizens.

United o Tevezovi nejednají, zní z MSI

Manažer Manchesteru United Alex Ferguson sice poslední dobou pěje chválu na Carlose Teveze, o trvalý přestup argentinského útočníka se ale nesnaží. Tevezova práva patří společnosti MSI a v létě ho může získat kdokoliv.

Tevez asi opustí Manchester. Rád by do Španělska

Carlosi Tevezovi v létě končí dvouleté hostování v Manchesteru United a jeho budoucnost je tak otevřená. Argentinský útočník nepatří ke klíčovým hráčům Rudých ďáblů a podle jeho vlastních slov je pravděpodobnější, že Old Trafford opustí.

West Ham a Sheffield vyřešily kauzu Tévez bez soudu

Sheffield United a West Ham United se dohodly na mimosoudním vyrovnání v souvislosti s dva roky starou kauzou Carlose Téveze. Výše částky nebyla zveřejněna, britská média nicméně odhadují, že West Ham zaplatil poškozenému Sheffieldu deset až 15 milionů liber (290 až 435 milionů korun).

Manchesteru vypršela opce na Teveze. MSI zkoumá další možnosti

Carlosi Tevezovi končí po sezóně dvouleté hostování Manchesteru United. Rudí ďáblové měli do konce ledna opci na trvalý přestup argentinského útočníka, ale nevyužili ji. Tevezova budoucnost tak zůstává otevřená.

Tevez by měl podle Maradony odejít do Interu

Útočníci Carlos Tévez a Sergio Agüero by podle trenéra argentinské reprezentace Diega Maradony měli přestoupit z Manchesteru United, respektive Atlétika Madrid do Interu Milán. Legendární fotbalista uvedl, že italský šampion by pro oba byl ideálním týmem.

Veron radí Tevezovi, aby zůstal v Manchesteru

Juan Sebastian Veron, který byl nedávno zvolen nejlepším fotbalistou Jižní Ameriky za rok 2008 radí svému krajanovi Carlosi Tevezovi, aby zůstal na Old Trafford. Ironií osudu je, že Veron sám v Manchesteru United příliš šťastné období nezažil.

Tevez se zlobí. Manchester mu zatím novou smlouvu nenabídl

Carlos Tevez poprvé připustil, že by mohl opustit Manchester United. Argentinský útočník dosud u Rudých ďáblů jen hostuje, smlouva mu končí v létě. United ale dosud mladému hráči nenabídli nový kontrakt, přestože manažer Ferguson naznačoval opak.

Tevez je příliš drahý, možná z Manchesteru odejde

Argentinská fotbalová hvězda Carlos Tévez možná opustí Manchester United. Čtyřiadvacetiletému hráči skončí v létě dvouleté hostování z West Hamu a vedení anglického mistra by za něj mělo zaplatit 32 milionů liber (896 milionů korun), aby ho získalo natrvalo. Tévez by se tak stal nejdražší posilou v historii klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele