16. kolo
06.12.2015 13:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav 1:1

Mladá Boleslav jen remizovala v Brně 1:1, přesto ale přezimuje na třetím místě Synot ligy. Pro hosty se utkání nevyvíjelo dobře, ale na zásah Řezníčka zareagoval Jan Chramosta.

Oba celky si vypracovaly několik brankových příležitostí už v prvním poločase. Nejprve nepříjemně odcentroval Zavadil a Malík těsně minul a krátce na to nepřekonal domácího brankáře Skalák. V 17. minutě se pak Zbrojovka ujala vedení. Lutonský sice orazítkoval tyč, ale dorážející Jakub Řezníček otevřel skóre utkání. Zbrojovka po první brance ještě více ožila a Mladá Boleslav se štěstím ustála další šance Řezníčka, Malíka i Buchty. Mladá Boleslav se připomenula přesně po půlhodině hry, ale rána Milana Baroše příliš starostí Melichárkovi nenadělala. Souboj Baroše s Melichárkem se opakoval ještě jednou, minutu před koncem boleslavský útočník minul těsně vedle.

Ve druhém dějství byl vidět podobný obraz hry. Oba týmy měly své šance. Magera na začátku druhého poločasu hlavičkoval do připraveného Melichárka a na druhé straně zase vychytal Šeda rovněž hlavičkujícího Řezníčka. Brnu se nepodařilo vstřelit druhý gól, který by zápas posunul úplně do jiné dimenze a naopak inkasoval vyrovnávací branku. Skalák vyslal na zteč Chramostu, jenž přehodil Melichárka a srovnal na 1:1.

S blížícím se koncem rostl tlak Mladé Boleslavi, která vycítila šanci na tři body. A byla jim poměrně blízko. Zahustela skvěle vychytal Melichárek a brněnský golman se vytáhl i po koncovce Magery! V nastaveném čase dokonce vstřelil gól Ščuk, ale ten nebyl pro ofsajd uznán. Brno tak remizovalo s Mladou Boleslaví 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele