Informace

  • Celé jméno
    Martin Berkovec
  • Číslo dresu
    53
  • Datum narození
    12.02.1989
  • Výška
    190 cm
  • Pozice
    brankář
  • Váha
    86 kg

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu Zbrojovka Brno (CZE)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Fotbalová národní liga 2023/2024
18
1620
0
0
0
23
0
0
0
Celkem
18
1620
0
0
0
23
0
0
0

Články

Brankář Berkovec očekává, že Brno ještě v tomto kole nesestoupí

Brankář Martin Berkovec věří, že Brno ještě stále má šanci na záchranu v nejvyšší soutěži. Po remíze 1:1 v Liberci v předehrávce 32. kola může Zbrojovku definitivně poslat do druhé ligy nedělní výhra Teplic nad Českými Budějovicemi, dvaatřicetiletý gólman ji ale neočekává.

Češi v zahraničí: Petrášek se trefil a vyrazil na repre. První gól dal Schick, ale zranil se

Úvodní branku v Leverkusenu vstřelil útočník Patrik Schick. Pak se ale zranil a musel střídat. Potřetí v řadě za Twente skóroval Václav Černý. Obránce Tomáš Petrášek znovu skóroval v polské lize za Rakow Czestochowa a poté vyrazil poprvé v kariéře na reprezentační sraz. Důležitou asistenci si v utkání proti Zenitu Petrohrad zapsal záložník Spartaku Moskva Alex Král. V maďarské lize se zase mezi střelce zapsal Jaroslav Navrátil.

Češi v zahraničí: Součkovi ukradli gól, Petráškovi a Černému zůstaly

Tomáš Souček se podílel na vítězství West Hamu United, ale branku mu nakonec sebrali. Pavel Kadeřábek si zase v bundeslize užil triumf Hoffenheimu nad Bayernem. Gól dával v polské lize obránce Tomáš Petrášek a s Rakówem atakuje čelo tabulky. Branky začíná sbírat Václav Černý v nizozemském Twente. Michael Krmenčík se v Belgii musel spokojit s asistencí...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele