základní skupiny - skupina H, 4. kolo
03.11.2016 21:05 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

SC Braga - Konyaspor 3:1

V utkání Bragy s Konyasporem se na první gól čekalo až do třicáté minuty. Po půl hodině hry se po asistenci Miloševiče dokázal prosadit Dimitar Rangelov a hosté vedli 1:0. Vedení však tureckému celku vydrželo pouhé čtyři minuty. Pak totiž poslal do šestnáctky vzdušný balon Eduardo, našel připraveného Emilian Velásqueze a ten hlavou zakončil, z čehož vyplynulo srovnání na 1:1.

Hosté pak v Portugalsku inkasovali nepopulární gól do šatny. V nastaveném čase první půle překonal gólmana hostí dnes velice aktivní Eduardo a fanoušci Bragy se mohli radovat, jejich tým si do kabin nesl sice těsné, ale přece jen jednogólové vedení.

Už už to vypadalo že druhá polovina hry žádný další gól nepřinese a skóre 2:1, jenž na výsledkové tabuli svítilo po první půle bude i stavem konečným, nakonec se však diváci v Portugalsku čtvrté branky v utkání přeci jen dočkali. K nelibosti příznivců hostí se ale Konyaspor nedočkal zkorigování výsledku, nýbrž své vítězství třetím gólem v zápase potvrdila domácí Braga. Hostitelé v sedmé minutě nastaveného času získali balon u vlastní branky, načež se s ním Horta vydal na branku, jenž nikdo neobýval (gólman tureckého mužstva pomáhal svému týmu ke vstřelení vyrovnávací branky v šestnáctce Portugalců) a svůj samostatný nájezd úspěšně proměnil.

Braga tak slaví doma tři body a s pěti body ji v současnosti patří ve skupině H druhá příčka, Konyaspor je v tabulce s jediným bodíkem po čtyřech utkáních beznadějně poslední.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
pawelFCB

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
EverlastD

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele