základní skupiny - skupina I, 3. kolo
20.10.2016 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Krasnodar - Schalke 04 0:1

Byť se startem do domácí ligové soutěže fotbalisté Schalke rozhodně být spokojeni nemohou, neboť ze sedmi bundesligových klání získali pouhé čtyři body a krčí se u dna tabulky, v evropských pohárech se zatím celku Markuse Weinzierla daří na výbornou. Schalke zvládlo oba své dosavadní zápasy v základní skupině I a případná výhra nad Krasnodarem už by je účasti v jarní části soutěže značně přiblížila.

Byť coby hosté, vstoupili Königsblauen do zápasu odvážně. Už v šesté minutě mohl tým z Gelsenkirchenu po pěkné kombinaci dostat do vedení Max Meyer, avšak brankář Krasnodaru Kricjuk jeho pokus vyrazil. O pět minut později byl už ale strážce prostoru mezi třemi tyčemi krátký, když se po rohovém kopu dostal k balonu na hranici šestnáctky Konopljanka a nekompromisní střelou do levého dolního rohu zařídil vedení hostů 1:0.

V sedmatřicáté minutě mohl ten samý hráč přidat i druhou branku, avšak tentokrát jeho střela těsně minula vzdálenější tyč Kricjukovy brány. Do druhého dějství vstoupili sice domácí fotbalisté aktivněji, avšak vyloženou příležitost, ze kterého výrazněji Schalke zahrozili, si vypracovat nedokázali. Za největší šanci domácího celku na zisk alespoň jednoho bodu tak lze považovat situaci z devadesáté minuty, kdy se míč neočekávaně po nepovedené spolupráci hráčů Schalke míč dostal v šestnátce k Labordemu, kterému se ovšem střela vůbec nepovedla a neznamenala pro Ralpha Fährmanna v bráně hostů žádné ohrožení.

Schalke tak v souboji dvou vedoucích celků tabulky porazilo Krasnodar 1:0 a s devíti body nyní vévodí skupině I.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
KingMaster13

1:1

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 2

Reagovat
pawelFCB

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnodar neprohraje, hrajou na novém stadionu, dají do toho všechno. tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam proboha dělá Podberezkin? na lavici Gazinski a mamajev ..

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke 04. Byl to dobrej klub.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele