1/16 finále - odvety
23.02.2017 21:05 CET
2 : 4
(2:1)

Reportáž

ACF Fiorentina - Borussia Mönchengladbach 2:4

Napínavých a dechberoucích devadesát minut nabídla divákům po celé Evropě fotbalová partie v Itálii. Domácí Fiorentina šla do odvetného utkání s Gladbachem s výhodným výsledkem z Německa a úvodní půlhodina se navíc Sousovým svěřencům povedla na výbornou, avšak ani to italskému celku na postup nestačilo...

Hříbata, jenž potřebovali vstřelit gól na hřišti soupeře, vstoupili do zápasu aktivně, avšak skórovat se Heckingovým svěřencům v úvodní čtvrthodině nepodařilo. Namísto toho našel v první šanci Fiorentiny Bernardeschi přihrávkou Kaliniče a domácí šli do vedení.

Když pak v osmadvacáté minutě po skandální chybě Verstergaarda vstřelil Valero druhou branku Violy, vypadalo to ve Fiorentině na jednoznačnou záležitost. To by však na hřišti nesměl být Lars Stindl. Kapitán Hříbat nejprve těsně před odchodem na poločasovou přestávku proměnil pokutový kop, aby svým úřadováním ve druhé půli definitivně obrátil průběh zápasu.

Po návratu na hřiště měl velkou šanci Drmič, jenž na hřišti nahradil Hazarda, s jehož ranou si jehož gólman domácích poradil, na dorážku připraveného Stindla však už nedosáhl. Na padesátou pátou minutu si pak kapitán hostí schoval třetí branku, když Hofmann rozehrával přímý volný kop po zemi a Stindl přesnou ranou z hranice vápna dovršil hattrick a velkolepý obrat německého celku.

Viola v tuto chvíli potřebovala srovnat krok, aby postoupila do osmifinále - namísto toho se ovšem znovu prosadil Gladbach. Po hodině hry poslal před branku Fiorentiny Hofmann centr, na nějž si naskočil Christensen a čtvrtou brankou definitivně poslal Hříbata do další fáze Evropské ligy.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
KingMaster13

1:0

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
cresposuper

Sousa by to mal zabalit, na ten futbal sa fakt neda pozerat..

Reagovat
Furia Ceca

Výborně!

Reagovat
vladino10

Vestergaard skúsene vo všetkých herných činnostiach

Reagovat
JackDaniels.

Kurva to je zápas!!!!!

Reagovat
Pigeon

Parádní match

Reagovat
vladino10

Gladbášek za zápas

Stindl (jeden co keď sa dostane do šance tak aspoň trafi bránu)

Gladbášek za vestergaarda- za nervy čo som mal zakaždým keď okolo neho išla lopta (ešte pred tým druhým smiesnym gólom, hrôza)..v druhom polčase ho uz našťastie nebolo vidno, co je asi u obrancu dobre, ale to čo predvádzal v prvom..

Reagovat
Emmett Brown

Omg

Reagovat
10

kkti!

Reagovat
Tomanatura

Co k tomu rict? Uz to pujde jenom dole vodou, bez investic to lepsi nebude. Pristi rok dost mozna ani zadne pohary

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč jsem musel bejt v práci

Reagovat
smazaný uživatel

proč jsem musel bejt v práci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele