4. kolo
21.09.2011 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Janov s přehledem porazil Catanii, řádil Palacio

Janovští Grifové potvrdili dobrou formu z úvodu sezony a připisují si další vítězství. Dnes především díky Palaciovi přejeli na vlastní půdě Catanii a spolu s Udinese vedou tabulku. Na všech třech gólech se podílel právě argentinský útočník, jenž dnes nastoupil s kapitánskou páskou. Dva dal, na třetí přihrál.

Pro Catanii to jsou první góly, které letos inkasovala. V úvodních dvou duelech vždy udržela čisté konto. Dnes mohla inkasovat hned v úvodu, kdyby Dainelli usměrnil Velosův centr přesněji, anebo Palacia nevychytal Andujar.

S dobrým zákrokem se musel vytasit rovněž Sebastien Frey, vlastně hned se dvěma. Nejprve si počíhal na Maxiho Lopeze, aby následně zneškodnil i dorážku Bergessia. Po půlhodině hry už Rossazzurri kapitulovali. Andujar sice sebevědomě vyběhl proti Palaciovi, jenže si zákrok zcela špatně načasoval a domácí kapitán pak už jen střílel do prázdné brány.

Druhý gól přišel hned vzápětí, o čtyři minuty později, po další chybě obrany hostů. Jorquera vyslal na bránu Caracciola, který obešel Andujara a mířil svým pokusem do brány. Míč sice ještě stihl před čárou zastavit Spolli, odkopnout ho už ovšem nedokázal, a tak si připsal asistenci pro další Palaciův gól. Snadnější góly si snad ani nemohla janovská hvězda přát.

Ještě do poločasu mohl Palacio završit hattrick, v závěru prvního dějství už byl ale Andujar proti a jeho střelu výborně vykryl. Před tím mohl korigovat skóre Ledesma, ale příležitost po Capuanově centru nevyužil.

Deset minut po změně stran mohl definitivně rozhodnout o výhře Grifů Kevin Constant, ale jeho zakončení nakonec zastavilo břevno. Utkání ještě krátce po svém příchodu hodlal zdramatizovat David Suazo, ale branka na 2:1 mu nebyla pro ofsajd uznána. Janov na to okamžitě zareagoval a v 79. minutě rozhodl o své výhře. Palacio připravil lahůdkovým centrem Constantovi snadnou pozici, po jeho proměněné hlavičce zápas skončil 3:0.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele