Serie A - souhrn 32. kola

10.04.2012, 22:47, aktualizováno 12.04.2012, 22:40
Komentáře a souhrny
Juventus porazil Lazio a vrátil se na první místo před AC Milán. Lazio není jediným klubem bojujícím o třetí místo, který ztratil - Udinese jede s prázdnou ze hřiště AS Řím, Neapol doma podlehla Atalantě, naopak zvítězil Inter. O další krok blíže k záchraně je Lecce, Bologna porazila Cagliari...

Bologna FC - Cagliari Calcio 1:0

12.04.2012 20:45

Góly: 54. Alessandro Diamanti

Oba týmy měly dostatek šancí na získání tří bodů, z těch se ale nakonec raduje domácí Bologna. Výhru jí vystřelil parádním přímým kopem Alessandro Diamanti.

Boloni se v této fázi soutěže příliš nedaří, dokázala zvítězit pouze jednou z posledních šesti zápasů a tento nepříznivý stav ji posunul z horní poloviny tabulky až na patnácté místo. Souboj by se dal označit také jako hra bez útočných es, protože oba týmy nemohli nasadit své nejlepší útočníky. Di Vaio byl suspendován, kvůli červené kartě z minulého kola nenastoupil ani Mauricio Pinilla.

Bologna je po výhře dvanáctá, což je určitě mírný pokrok, Cagliari je o dvě místa za ní. Domácí tak dosáhli na magickou čtyřicetibodovou hranici, obecně považovanou za klíč k záchraně.

V úvodu zápasu nejvíc zlobil Ribeiro, obrána domácích s ním měla velké problémy a často musela odvracet útoky hostí až na hranici svých sil. Roberto Acquafresca na druhé straně vystrašil bývalého spoluhráče Agazziho, brankář sardinského celku si ale s jeho ranou poradil. Velkou zbraní Cagliari je Daniele Conti, záložník tvoří srdce i svaly týmu zároveň a dnes svedl velké množství soubojů s výborně hrající zálohou domácích.

Skvělou příležitost spálil Andrea Cossu, brankář Gillet byl na místě. A musel zasahovat znovu, když si po rohovém kopu a hlavičce Acquafrescy málem vstřelil vlastní gól obránce Daniele Portanova. Joaquin Larrivey poté předvedl krásné sólo, které ale nedokázal přesně zakončit. A poločas uzavřel Alessandro Diamanti svou dalekonosnou ranou.

Pulzetti se hodně snažil, aby se diváci dočkali branky hned po návratu na svá místa, ale obrana hostí byla proti. Kdyby proměnil, nemusel by sledovat, jak jeho tým inkasuje. I když nutno podotknout, že gól Diamantiho stál zato. Z pětatřiceti metrů zamířil ofenzivní hračička přesně k tyči a otevřel skóre - 1:0.

Vyrovnat mohl vzápětí Cossu, ale šikovný playmaker v dresu hostí nenapodobil svého konkurenta a střílel mimo. Za Bolognu mohl zdvojnásobit vedení Robert Acquafresca, ale hrotový útočník si nakonec neporadil s Agazzim. Neujaly se ani střely střídajícího Ramiréze, ani na druhé straně hrozícího Larriveye.

V závěru utkání byl na tribunu vykázán trenér domácích Pioli. Ten si opakovaně stěžoval čtvrtému sudímu za příliš velké množství standartních situací ve prospěch soupeře a zbytek zápasu se zlobil už jen na tribuně. Pocuchat nervy mu mohl Cossu, který ale v závěrečném tlaku nezvládl zakončení. Stejně tak se vedlo i Nainggolanovi, a tak vítězí Bologna.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Atalanta Bergamo 1:3

11.04.2012 20:45

Góly: 13. Ezequiel Lavezzi - 10. Giacomo Bonaventura, 57. Gianpaolo Bellini, 68. Carlos Carmona

Překvapivě další zápas nezvládla Neaopol. Azzurri si nechali dát doma od Atalanty tři branky a odmítli využít zaváhání Lazia i Udinese. Atalanta zase překvapivou výhrou získala body, které se jí maximálně hodí do hry o záchranu.

Atalanta svého soupeře zaskočila už v desáté minutě, kdy vstřelila první branku utkání. Maxi Moralez přeloboval obránce a nabídl tím šanci pro Bonaventuru, ten rovnou z první napálil míč na branku a střelou od tyče vstřelil krásnou branku - 1:0 pro Atalantu.

Odpověď Neapole byla blesková, z klasického přečíslení poněkolikáté v sezoně potvrdila, že tuto herní činnost zvládá skvěle. Zakončujícím, byť nadvakrát, se stal Ezequiel Lavezzi - 1:1. To ale bylo překvapivě od Neapole všechno. Ve 27. minutě se prezentoval nebezpečným přímým kopem German Denis, ale gólman De Sanctis udržel nerozhodný výsledek. Minutu před koncem první půle pak došlo ke kontroverzní situaci, v hostujícím vápně byl faulován Marek Hamšík, ale sudí Antonio Giannoccaro do píšťalky nefoukl.

Zápas se musel rozhodovat ve druhém poločase, po hodině hry našel přesnou přihrávkou Peluso Belliniho, který akrobatickým zakončením pokořil Morgana De Sanctise - 2:1 pro Atalantu. Za dalších deset minut už bylo vedení Bergama dvojnásobné. Carlos Carmona střelou za hranicí pokutového území překonal De Sanctise potřetí a Neapol už se z výsledku 1:3 nevzpamatovala.

Navíc dvě minuty poté neudržel nervy na úzdě Makedonec Goran Panděv a po zbytečném faulu byl vyloučen. Oslabená Neapol se nezmohla ani na korekci výsledku a s Atalantou doma překvapivě prohrála 1:3.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AC Cesena 1:1

11.04.2012 20:45

Góly: 41. Marco Rossi - 76. Adrian Mutu

Krize Janova pokračuje a po tomto kole bude mít k dobru na sestupovou osmnáctou příčku jenom dva body. CFC doma nedokázalo porazit prakticky jistě sestupující Cesenu, oba týmy si připsaly bod za remízu 1:1...

Cesena je na posledním místě tabulky a sestup je v jejím případě už několik týdnů prakticky hotovou věcí. V Janově nezačala špatně, už v deváté minutě mířil z trestného kopu nad Guana, Freye pak zaměstnal Mutu, jehož střela ovšem postrádala razanci a někdejší spoluhráč rumunského útočníka z Fiorentiny tak neměl moc problémů.

Janovští s první šancí čekali až do třicáté minuty a málem se hned radovali - Biondini zkusil štěstí zpoza šestnáctky, jeho pokus tečoval Benalouane a míč nakonec skončil na tyči hostující branky.

Výkon Janova šel od tohoto momentu nahoru, nad střílel Palacio a ve 41. minutě se poprvé měnilo skóre. Sculli našel Rossiho, který obešel brankáře Antonioliho a následně přesně zakončil - 1:0.

V 53. minutě se Sculli dostal do pozice zakončujícího hráče a jeho pokus šel těsně vedle, gólem neskončila ani povedená rána Velosa. V Janově se zatím trápí Alberto Gilardino a platilo to i po jeho nepřesném hlavičkovém pokusu po centru Sculliho.

Domácí své šance neproměnili a nakonec je stihl trest. V obrovské šanci sice nejprve selhal Renella, jehož vychytal Frey, v 76. minutě se ovšem k míči uvnitř šestnáctky dostal Mutu a jeho přesná rána už skončila v síti - 1:1.

Závěrečná patnáctiminutovka přinesla snahu obou týmů o vítěznou branku a blíže byli domácí, Palacio ovšem těsně přestřelil.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SS Lazio 2:1

11.04.2012 20:45

Góly: 30. Simone Pepe, 82. Alessandro Del Piero - 45. Stefano Mauri

Juventus neponechal nic náhodě a v těžkém šlágru porazil Lazio 2:1. Hlavní postavou vítězství se stal "Božský Alex". Del Piero při svém sedmistém zápase vstřelil osm minut před koncem vítěznou branku na 2:1. Pro českého diváka byla důležitým momentem druhá minuta nastavení, Libor Kozák v ní uviděl druhou žlutou kartu a byl vyloučen.

Stará dáma vstoupila do utkání aktivně a Marchetti v brance Lazia se musel mít na pozoru už v 1. minutě, kdy Diakithé nakonec ukončil akci Juve za cenu rohového kopu. Hned vzápětí musel Marchetti boxovat těžký balón. Lazio bylo pod tlakem a ten přečkalo jen do 30. minuty. Ještě než se Pepe trefil do černého, spálil o minutu dříve velkou šanci, když nevyzrál úplně sám před brankou na skvělého Marchettiho. Pak už Pepe mohl slavit a zejména děkovat skvělému pasu Pirla. Pepe si míč ve vápně zpracoval na prsa a nůžkami poslal Juventus do důležitého vedení - 1:0 pro Juventus.

Svěřenci trenéra Conteho následně pořádně ožili a Lazio nevědělo, kde mu hlava stojí. Kulišárnu Vidala jen tak tak zlikvidoval vytížený Marchetti a skvěle zasáhl i proti jasné šanci Fabia Quagliarelly. Nebýt brankáře Lazia, vedl by Juventus už mnohem vyšším rozdílem. Ve 39. minutě přečkali hosté další velkou šanci, do Quagliarellovy střely vlétl na poslední chvíli Diakhité. Zdálo se, že Stará dáma si poločasové vedení v klidu uhlídá, jenže v nastaveném čase prvního poločasu zničehonic udeřil Stefano Mauri a bylo vyrovnáno. Scaloniho centr se mu snesl přesně na hlavu a Buffon mohl lovit míč ze sítě - 1:1.

Ve druhém poločase se vývoj hry nezměnil. Juventus nadále útočil a Lazio se jen bránilo. V 52. minutě se dostal do střelecké pozice Vučinič, ale těsně minul branku. Lazio se postupem času zkonsolidovalo a pečlivě bránilo. Přesto se nakonec rozhodující trefě neubránilo. V 73. minutě vyběhl na trávník Alessandro Del Piero a stalo se tak po 700. v kariéře. Netušil však ještě, že za devět minut oslaví toto jubileum tím nejlepším zpsůobem - vítěznou brankou. Del Piero se ujal volného přímého kopu a přesnou ranou poslal Juventus do vedení - 2:1 pro Juventus.

Lazio toho v zápase moc nepředvedlo a platilo to i o jeho závěru. Ve druhé minutě nastavení stvrdil nepovedený zápas Biancocelesti Libor Kozák. Na hřišti byl čtvrthodinu a přesto stihl získat dvě žluté karty a oslabit svůj tým. Pravdou však je, že vyloučení Kozáka už vliv na utkání nemělo.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - US Lecce 1:2

11.04.2012 20:45

Góly: 52. Gonzalo Bergessio - 88. Daniele Corvia, 90. David Di Michele

Nesmírně zajímavý výsledek se urodil na Sicílii, kde fotbalisté Lecce porazili místní Catanii. Po svěřence trenéra Serse Cosmiho jde o další bodový zisk, po kterém je už záchranná příčka na dosah. Lece přitom dokázalo otočit zápas až dvě minuty před koncem.

V prvním poločase předváděly oba celky velmi opatrnou hru. Pár šancí se sice naskytlo, ale ke změně skóre během prvního dějství nedošlo. Vůbec nejblíže byl k první brance Bergessio, jehož střelu zlikvidoval pohledným skokem Benassi.

Zápas nabral na tempu až ve druhém poločase. Krátce po změně stran vyrazil dalekonosnou ránu Benassi před hlavičkujícího Bergessia, jehož dorážka už skončila v síti. Catania doma vedla nad Lecce 1:0. Jeden z klíčových momentů nastal v 59. minutě, kdy po rohovém kopu trefil tyč Bellusci. Kdyby Bellusci proměnil, nejspíše by bylo po zápase. Takhle byl výsledek stále jen 1:0 a to v závěru umožnilo Lecce famózní obrat. Ještě než hosté vůbec vyrovnali, spálil jejich dosavadní největší šanci Di Michele, když z dobré pozice vůbec netrefil branku.

Závěr utkání zcela jasně patřil Lecce. Hosté vyvinuli velký tlak, který nakonec vyústil hned ve dvě branky. V 87. minutě orazítkoval tyč Delvecchio a hned za minutu vyrovnal na 1:1 Daniele Corvia. Celou akci ale svým průnikem založil Muriel a Corvia pouze zakončil. O další minutu později si domácí ještě více zkomplikovali utkání, golman Carrizo obdržel červenou kartu a Catania se v oslabení dlouho neubránila. Jelikož měla Catania dostřídáno, musel se postavit do branky Lodi. V 90. minutě překonal Lodiho Di Michele a Lecce mohlo slavit parádní vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Parma FC - Novara Calcio 2:0

11.04.2012 20:45

Góly: 27. Sebastian Giovinco, 40. Jonathan

Nováček z Novary nezvládl zápas v Parmě a po porážce 0:2 se téměř jistě může připravovat na Serii B. Domácí Parma si pochopitelně polepšila, ale stále nemá vyhráno a do konce soutěže jí ještě čeká spousta práce.

Zápas byl velice důležitý z hlediska záchranářských bojů. Pokud chtěla Novara živit naděje na udržení Serie A, musela v tomto utkání zvítězit. Parma si zase nemohla dovolit ztratit vzhledem k tomu, jak velký je rozdíl mezi ní a osmnáctým Lecce.

Utkání začalo přesně tak, jak se očekávalo. Parma útočila a Novara se bránila, nutno podotknout, že úspěšně. Ve 27. minutě se už poprvé měnilo skóre, akci po ose Modeste, Valdes, Giovinco zakončil posledně jmenovaný a Parma vedla 1:0.

Další branku vsítili Gialloblu na sklonku prvního poločasu. Mariga vyslal kolmicí do šance Floccariho, ten nesobčil a ještě vylepšil akci přihrávkou na lépe postaveného Jonathana - 2:0 pro Parmu. Tímto výsledkem skončil první poločas, ale rozhodnuto ještě nebylo.

Zvláště když měla Novara velkou šanci vrátit se zpět do zápasu. Sudí totiž nařídil v její prospěch pokutový kop, ale exekutor Rigoni jej neproměnil. Mirante směr střely vystihl a udržel Parmě vedení 2:0. Pro svěřence trenéra Tessera to znamenalo psychický blok. Parma si hlídala výsledek až do závěrečného hvizdu. V nastavení se sice Novara zmohla na tlak, ale střela Morimota nakonec neprošla přes hradbu těl. Nováček Serie A vyšel na Ennio Tardini střelecky naprázdno a po porážce už prakticky míří do Serie B.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Città di Palermo 0:0

11.04.2012 20:45

Góly: -

Především díky skvělému výkonu brankáře Viviana se Fiorentina nemohla radovat ze tří bodů a po bezgólové remíze si s Palermem body pouze dělí.

Fiorentina prožívá strašidelnou sezonu, jedno zklamání střídá druhé a ani návrat ztraceného syna Amauriho jí zatím nějak výrazně neprospívá. Brazilský útočník se v Juventusu neprosadil a tak byl poslán na hostování do konce sezony. Velmi výraznou měrou přispěl k nečekaným třem bodům proti Milánu, dnes sahal po stejném výsledku. Ten byl ale zmařen sudími, kteří jeho gól neuznali.

Delio Rossi nemohl pro dnešní večer počítat s Manuelem Vargasem, Camporesem, Rubenem Oliveirou a Perem Kröldrupem. Hosté z Palerma přijeli bez Balzarettiho, Migliaccia a Aguirregaraye. Bertolo, Hernandéz, Mantovani a Donati již připraveni byli. Překvapením jistě bylo nenasazení kapitána Miccoliho, který zůstal na lavičce náhradníků. Škoda, možná mohl být dalším italským kapitánem, který by dnes spasil svůj tým.

Nejprve se ke slovu dostal domácí Amauri, kterého skvěle vychytal Emiliano Viviano. Brankář Palerma měl dnes večer vůbec skvělou formu. Likvidoval veškeré šance Fialek s elegancí a přesností. Gólový účet si chtěl otevřít obránce Nastašič, ale i jeho akce byla zastavena.

Amauri a Pasqual zlobili obranu Palerma, jehož útok byl téměř neviditelný. Místo nich se zkoušel prosadit obránce Ezequiel Munoz, kterého skvěle našel Massimo Donati. Boruč byl ale na svém místě.

Abel Hernandéz o sobě dal vážně vědět později, když své skvělé sólo nakonec nedokázal zakončit přesnou střelou a pokračovalo se za nerozhodného stavu. Ten chtěl narušit Valon Behrami, ale jeho střelu skvěle zlikvidoval opět dobře chytající Viviano.

Deset minut před koncem se mohl radovat opět Amuari, když ve stejnou dobu porazil Milán v minulém kole. Také dnes to mohla být jeho závěrečná část hry s vítězným nádechem, ale jeho gól uznán nebyl. Navíc byl italský útočník napomenut žlutou kartou a vynechá příští zápas s Římem. Tedy zápas, který by měly Fialky vzhledem ke své tíživé situaci brát velmi vážně.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AC Siena 2:1

11.04.2012 20:45

Góly: 42. Diego Milito, 81. Diego Milito (pen.) - 6. Gaetano D'Agostino

Kouzlo Andrey Stramaccioniho nepřestává fungovat! Siena sice neznamená velkou hrozbu, ale při současné hře Interu a jeho postavení se i tato výhra počítá. Nerodila se ale snadno.

Toskánský celek dokonce od úvodu zápasu vedl. Inter ale dnes ukázal velkou sílu charakteru a při štěstí Diega Milita otočil nepříznivý výsledek. Tři body znamenají dotažení na šestou Neapol a reálnou možnost pohárů.

Proti Sieně nenastoupili Douglas, Sneijder a Castaignos. Cesar s Luciem už k dispozici byli, do základní sestavy se protlačil i mladík Ricky Alvaréz. Hosté nastoupili bez Angela a Calaia.

Jako první šla do vedení Siena a to už po šesti minutách! S míčem si neporozuměl Walter Samuel, o míč ho obral Gaetano D'Agostino. Destra s Brienzou se obrana Interu snažila zastavit, s D'Agostinem už tolik štěstí neměla a tak se mohli hosté naplno radovat - 1:0 pro Sienu.

Alvaréz střílel mimo, stejně tak do brány nemířila ani hlavička Diega Milita. Taktický zákrok musel k zastavení rozeběhnutého Mattii Destra použít Walter Samuel, který dnes neprožil úplně perfektní zápas. O chvíli později se mohl Inter radovat z gólu, ten mu ale pro ofsajdové postavení nebyl uznán a Cambiasso se tak radoval jen krátkou chvíli.

Diego Milito nejprve neprostřelil ve velké šanci brankáře Pegola, na druhé straně se dobrou akcí prezentoval Franco Brienza, který ale volil samostatné zakončení namísto nahrávky na mladého Destra. Jeho akci zastavil Walter Samuel, ale při zákroku se zranil a byl vystřídán Nagatomem. Ještě v rámci prvního poločasu se ale Interu podařilo vyrovnat. Obránce Pesoli odvracel míč po rohovém kopu tak nešťastně, že jeho nechtěná asistence způsobila gól Diega Milita. Ten byl ve správnou chvíli na správném místě a překonal bezmocného Pegola - 1:1.

Pegolovu pozornost zaměstnávali hráči Interu i po přestávce, aktivní byli zejména Milito s Alvarézem. Po nich se na straně Interu Nerazzurri neprosadil Mauro Zárate, na druhé straně hrozil Mattia Destro.

Deset minut před koncem dokázal Diego Milito svou druhou brankou v utkání otočit vývoj zápasu ve prospěch svého týmu. Po faulu na pronikajícího Nagatoma se rozhodčí Romeo rozhodl pro rozeznění své píšťalky ve prospěch Interu a Milito s neomylnou přesností nabízenou šanci proměnil - 2:1. Tento výsledek neunesl brankář Pegolo a byl za své chování vyloučen. To ale jakoby stimulovalo radost celého realizačního týmu vítězné strany. Inter se pomalu probouzí.

Více informací k zápasu

AS Řím - Udinese Calcio 3:1

11.04.2012 20:45

Góly: 8. Daniel Osvaldo, 86. Francesco Totti, 90. Marquinho - 43. Gelson Fernandes

Gól Francesca Tottiho nakonec patřil k těm rozhodujícím. Legenda Římanů se prosadila v nouzi nejvyšší, jen pár chvil poté, co mnohem dál udělal Alex Del Piero. Udinese dnes nestačilo na domácí.

Dnešní duel mezi domácím AS a Udinese měl vcelku jasného favorita. Giallorossi se dívali na svého soupeře už mnoho kol, Udinese se daří a minulé kolo skončilo pro AS velkou potupou, když prohrálo 2:4. O to snadnější úloha čekala hráče Udinese. Ti ale postrádali několik klíčových postav své základní jedenáctky, což se na výsledku také podepsalo. Největším překvapením bylo posunutí Daniela De Rossiho do středu obrany, kde odvádí ve velkých zápasech klíčové souboje a výborné výkony.

AS se muselo obejít bez Cassettiho, Burdissa, Juana, Boriniho a Greca. Hosté přijeli bez Mauricia Isly, Dušana Basty, Badua, Benatii a Floro Florese.

AS se dostalo do vedení již po osmi minutách. Taddeiovu přihrávku mezi tři obránce a do běhu Osvalda využil útočník Giallorossi perfektně a nadvakrát překonal Samira Handanoviče - 1:0 pro domácí.

Velkou šanci poté nevyužil Marquinho, jenž mohl možná nahrávat na volnějšího Osvalda, místo toho se ale rozhodl pro samostatný postup. Další gól mohl přidat Erik Lamela, ale skvěle zasáhl Pasquale. Kolmé přihrávky v podobě "české" uličky byly dnes večer velkou zbraní AS, na kterou nemělo Udinese vždy odpověď.

Stejně se ale hostům podařilo ještě do přestávky srovnat stav utkání. Di Nataleho nahrávku proměnil v důležitý gól záložník Gelson Fernandes a do kabin tak oba celky odcházely za nerozhodného stavu.

Di Natale se dnes snažil svůj tým posunout k výhře, nebylo mu ale přáno. Na druhé straně se o něco podobného pokoušel Francesco Totti, jeho čas měl ale teprve přijít. Ani Pablo Osvaldo se po jeho nahrávce neprosadil. Na bránu Samira Handanoviče se valil další útok, ten měl jméno Lamela. Argentinská hvězdička předvedla skvělé sólo, ale míč za zády brankáře Handanoviče nakonec neskončil. Po Bojanově centru si obrana hostí málem vstřelila vlastní gól.

Když do konce zbývaly pouhé čtyři minuty, domácí udeřili. A zachráncem je pro dnešní večer opět kapitán Totti. Chytrá nahrávka na Osvalda znamenala nebezpečí, argentinský útočník si rychlými pohyby obhodil brankáře Handanoviče a poslal míč před bránu. Tam si na něj počkal Totti a i přes snahu obránce Danila míč síť rozvlnil - 2:1!

A nebylo to vše, o další dvě minuty později se po rychlém sólu Bojana Krkiče AS znovu radovalo. Skvělý centr přesně na hlavu naskakujícího Marquinha znamenal definitivní pojistku na výsledek, který udělal Enriquemu i všem příznivcům AS velkou radost. Navíc drží tým z hlavního města ve hře o poháry.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AC Milán 0:1

10.04.2012 20:45

Góly: 9. Sulley Muntari

Minimálně do středečního večera se ujal vedení v tabulce opět AC Milán. Svěřenci trenéra Allegriho vyhráli nejtěsnějším rozdílem na hřišti Chieva, když se o jedinou branku utkání postaral Ghaňan Sulley Muntari.

Zápas se pro AC Milán začal vyvíjet tím nejlepším způsobem. Po osmi minutách napřáhl za pokutovým územím Sulley Muntari a Sorrentino na jeho přesně umístěnou střelu k tyči nedosáhl - 1:0 pro AC Milán. Chievo se ale nenechalo zatáhnout jen do defenzívy, ve 26. minutě se mu podařilo vstřelit vyrovnávací branku, ale Alberto Paloschi stál v ofsajdu a gól tedy nebyl uznán. O dvě minuty později měli domácí další tutovku, Théreau se po přihrávce Paloschiho ocitl za hostující obranou, ale Abbiati skvělým zákrokem Milán podržel.

Také Milán si dokázal vypracovat obrovskou příležitost. Robinho prokličkoval pokutovým územím, ale následně zamířil jen těsně mimo. Další důležitý okamžik přinesla také první minuta nastaveného času prvního poločasu. Paloschi našel ve vápně Rigoniho a ten z hranice pokutového území netrefil branku. Chievo muselo na konci zápasu zahazování šanci pořádně mrzet.

AC si koledovalo i po změně stran, Pellissierovo pohotovou ránu bravurně vyrazil Abbiati a o chvíli později Pellissier branku Milána přestřelil. Hosté drželi těsný náskok a čtvrt hodiny před koncem mohli zasadit soupeři smrtící ránu. Ibrahimovičova technická rána skončila těsně mimo. V 81. minutě se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, Nesta totiž zahrával ve vápně rukou, ale sudí již dříve pískal ofsajd jednoho z domácích. Chievo nedokázalo vyrovnat ani v šestiminutovém nastaveném čase a Milánu podlehlo 1:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC321814053:1868
2.AC Milán32207562:2667
3.SS Lazio321661048:4054
4.Udinese Calcio32149944:3251
5.AS Řím321551252:4250
6.SSC Neapol321212856:4148
7.Inter Milán321461247:4548
8.Calcio Catania321013942:4343
9.Chievo Verona321191230:4042
10.Atalanta BC321113837:3440
11.Città di Palermo321171444:4940
12.Bologna FC3210101233:3840
13.AC Siena321091337:3439
14.Cagliari Calcio329111233:3938
15.Parma FC329111241:5038
16.ACF Fiorentina329101332:3837
17.Janov CFC32991443:5836
18.US Lecce328101437:4834
19.Novara Calcio325101727:5425
20.AC Cesena32491919:4821
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (325)

Přidat komentář
Inzaghi

SULLEY LEGENDA

Reagovat
smazaný uživatel

Koupí ho AC po sezoně?.. Hrál moc dobře dneska .. Což se ovšem nedá říct o zbytku týmu.. Chievo mělo na remízu

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi kto pojde prec a kolko bude penazi......ale zatial hraje nadocakavanie nato ze v interu nehral a odchadzal ako nechceny

Reagovat
smazaný uživatel

mala by mu končiť zmluva v interi pokial viem

Reagovat
Inzaghi

Výkony si o to říká a v záloze se čekají odchody, takže podle všeho jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Koxo to bol zápas. Našťastie sme to ukopali. Absolútne sa mi nepáčil Seedorf, ten pokazil absolútne všetko. Milo prekvapili Muntari a De Sciglio. Výkon rozhodcu bol dobrý.

Forza Milan

Reagovat
Shevchenko

MILAAAAN !!! Podobně vydřené jako v Udinese, moc důležité body. Dívat se na to sice nedalo, hlavně v prvním poločase nás Chievo doslova drtilo, druhý poločas byl ale mnohem lepší a výsledek pohlídaný. Teď nás čekají dva zápasy doma a už by se mělo vrátit několik opor. Tohle byl poslední zápas v týdnu, takže teď už by to mělo být jen lepší. Rukavice je na straně Juve, tak se ukažte.

FORZA MAGICO MILAN !! PER SEMPRE MILAN !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra LAZIO!!!Biancocelesti siamo noi

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

.......................

Reagovat
smazaný uživatel

Sulley!!!!ale tu lavacku ma

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, moc dlouho jsme si ten první flek neužili

Reagovat
Pinturicchio

O tom potom ( zítra ).

Reagovat
cresposuper

Caceres bude fakt v obrannej trojici?

Reagovat
Pinturicchio

Bonucci vypadá OK.

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

veledůležitý 3 body

Reagovat
cervo

je dolezite, ze AC aj pocas celozavodnej dovolenky dokaze vydolovat vitazstvo... toz zda sa, ze boj o titul zacne byt po rokoch opat vesely

Reagovat
smazaný uživatel

A zítra. FORZA LAZIO!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Uff

Reagovat
10

6 kol do konce, AC 5x na San Siru...kdo to losoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas u AC neni takový rozdíl jestli se hraje doma nebo venku, bývalo období kdy se víc ztrácelo doma. Ale tak snad lidi udělaj dobrou atmosféru, přijedou správní rozhodčí a body zůstanou doma!

Reagovat
smazaný uživatel

Tu druhou větu by si mohl ledaskdo vyložit dost nepěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě jsem myslel nestranné sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně spíš záleží, na čem se bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Cool

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari

Reagovat
GEGE

Parada 3 body s neprijemneho Chieva.

FORZA MILAN!

Reagovat
lnterista

Jsme ochotni dat 25mega za Maria

Reagovat
Dejwa

bral bych ho hned

Reagovat
lnterista

nechce se mi trnout ze dohrajem v 10 a koukat na to jak ho to nebavi a plouzi se po hristi...hostovacku klidne jinak ne

Reagovat
Dejwa

aspon by byla kvalita.. ne jak ted se Zaratem/Alvarezem v základu..

Reagovat
lnterista

ja na nej nemam moc nervy a ty doby kdy jsem doufal ze se hrac zmeni jsou davno pryc..jedine hostovani a pak nejakou hodne nevyhodnou smlouvu pro Maria..jinak ani nahodou

Reagovat
lnterista

hlavne budem pekne pro smich kdyz ho koupime zpet...prodame ho jako problemoveho a za rok ho koupime jeste jako problemovejsiho

Reagovat
Dejwa

možná jsem vůl, ale já bych mu věřil a bral ho hned.. mně je u prdele kdo si co říká, věřím, že by jim zavřel hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja, to je jasné. Ale len na hosťovanie. Platiť takú sumu je až priveľkým riskovaním.

Reagovat
smazaný uživatel

Šel za koli? za 40?

Reagovat
lnterista

taky tak 25 ne? plus minus

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim právě. Tak to bych ho nechtěl za tolik zpátky

Reagovat
lnterista

zase trosicku dospel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho chtěl hrozně zpátky v Calciu jako nestrannej, ale byt Interista, tak za tu cenu bych ho nechtěl no.

Reagovat
lnterista

ja ani ne...at si tam zustane

Reagovat
smazaný uživatel

Já mam rad toty rebely

Reagovat
lnterista

ja vim a ja docela taky ale tenhle je extrem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je právě ze všech nejlepší no

Reagovat
10

28

Reagovat
Jajinek

špatně položená otázka...ne, jestli jsme ochotní, ale jestli jsme schopní. 25 mega nejsme aktuálně schopní dát za nikoho...

Reagovat
lnterista

translator

Reagovat
mastakillah

Osudovej zápas s Chelsea a od něj to jde pěkně z kopce forma je pryč.Pokud to takhle půjde dál tak nebude ani ta evropská liga a obávám se, že v létě se hvězdný útočný trojlístek rozpadne.Bohužel

Reagovat
cervo

ved europsku ligu uz mate istu

Reagovat
mastakillah

Jo vlastně pohár

Reagovat
M11

Alexuv gol.. jeden z nejkrasnejsich fotbalovych momentu..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
lnterista

Sice tam bylo jeste plno chyb a urcite to muze byt lepsi ale ta touha a nasazeni se mi libila.

Strama je sympatak jak si tam po zapase chodi po hristi a s kazdym si podava ruku

Reagovat
cresposuper

Ten druhý polčas bol ok, aj keď už sme strácali sily. Proti Udine som fakt zvedavý ako to postaví. Taký Obi sa mi fakt páčil, dal by som mu šancu.

Reagovat
Pipo123

Páni nech si vraví kto chce čo chce, ale to Lecce je parádne

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero, Totti Legendy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Takto nech skončí tabuľka Neapol rozpredá všetko a pôjdu kam patria

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by Lottito sáhnout hlouběji do kapsy a koupit Cavaniho, jako posilu na LM

Reagovat
Pipo123

po nom by iné tými išli, já chcem Nilmara hlavne nech príde posila do obrany pozerať sa na Diakiteho je utrpenie...

Reagovat
smazaný uživatel

no když už z Villarrealu, tak bych si uměl u vás představit Rossiho, navíc je to talián

Reagovat
Pipo123

Ku Klosemu by bol fajn, ale mna nikdy moc nepresvedčil

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že by byl super posila, mě by se líbil i v Juventusu, jen nevím kam s ním, ale v Laziu si ho umím představit, myslím, že by to byl váš Lavezzi

Reagovat
smazaný uživatel

Aleex

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

nadherny vecer,nadherne kolo neapol,lazio prehrali, dnes rim vyborny vykon ,VY TO VIETE .gol tottiho pred koncom nadherny pocit ,GRAZIE LEGENDA FRANCESCO TOTTI , GRAZIE ROMA !!!!!!!!

Reagovat
10

Zanetti, Del Piero a Totti odehráli celkem 2130 zápasů za svoje týmy...a pořád si to dávaj neskutečně, to je mimo logiku

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Mr.Jindros

To je spíš příznak toho, že úroveň fotbalu klesá a není je ani v jejich letech moc kým nahradit.

Reagovat
lnterista

spis je to uzasna generace

Reagovat
Pipo123

Pravda, nie je ich kým nahradiť, ale sú to skvelý hráči stále

Reagovat
10

to já tady říkám už delší dobu, většina lidí s tím nesouhlasí, ale hráči jako Del Piero, Giggs, Scholes, Totti, Nesta atd. tomu dávají celkem zapravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pupi

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Maritazzi

Tottiho ještě musím vidět naživo.

Reagovat
SaianSupaCrew

domluvíme výjezd nějáký

Reagovat
Maritazzi

No to by určitě šlo nějakým způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Okamžitě beru sázku, co jsi nabízel v preview...

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
SaianSupaCrew

Ok

Tak změna nicku ? Na jak dlouho ? Nechám to na tobě..

Reagovat
smazaný uživatel

Měsíc. Měsíc začíná v momentě, kdy je sázka vyhodnocená (druhý den po zápase, kdy dostanete minimálně tři góly nebo den po posledním zápase v sezóně).

Reagovat
SaianSupaCrew

Deal

Reagovat
Largo

Okamžitě jedu pánové!!!! Řekněte kdy...

Reagovat
Maritazzi

Tuhle sezonu i vzhledem ke škole nevím, ale přes prázdniny bych zkusil rozšířit úspory a myslím si, že začátek další sezony by nemusel být problém.

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Som hrdy ze som mal tu moznost vidiet ho 2x

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Javier

Reagovat
smazaný uživatel

del piero,totti rozhodli za svoje timy SERIA A je bozska,neda sa ju nemilovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lecce sa nezda

Reagovat
Pipo123

Prajem im to

Reagovat
smazaný uživatel

nemam slov... jedna z nejlepsich sezon Juve co sem zazil... umocnena tim, ze od nas nikdo nic necekal... jestli dame double, tak si tuhle sezonu budu pamatovat do smrti

Reagovat
10

pro mě jsme vítězové už teď, ať to dopadne jakkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale s prazdnou odejit, to by bylo hrozny zklamani... samozrejme pred sezonou kdyby mi nekdo rekl ze skoncime druhy a budem ve finale poharu, tak beru, ale kdo moh cekat ze s takovejma hracema (hlavne s obranou, ktera se nakonec ukazuje jako nejlepsi) budem takle valcovat uplne vsechny... uzivam si to a doufam ze bude co slavit

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

videl sem poslednich 30 minut Juve, ale jednoznacne v podstate se hralo jen na jednu branu a bylo otazkou casu, kdy to tam protlaci a kdo jinej si to zaslouzi vic nez Alex? genialni gol, i kdyz to byla hlavne chyba brankare, i tak, velice, velice dulezity vitezstvi a kdo by to pred mesicem rekl, ze Juve bude mit tak velikou sanci na scudetto?

Forza Juve!!!

Reagovat
Pinturicchio

Zase jsme o kousek blíž. Dneska zbytečné nervy. ! ! ! GRANDE ALEX ! ! !

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkal španělský komentátor na ESPN: "Increible Del Piero, que jugador". Nelze než souhlasit. Alex

Reagovat
herbage

3. - 7. rozpětí pouhých 6 bodů, to bude boj

Reagovat
Mr.Jindros

Lazio si to pohlídá a z toho zbytku nejde do Evropské ligy jen jeden.

Reagovat
Pipo123

Pozor na zápas Udine - Lazio, to bude asi rozhodujúce

Reagovat
SaianSupaCrew

Udine hraje hovno už strašně dlouho, dneska taky nuloví. Hodně nám to usnadnili. To vidím 3 body pro vás

Reagovat
Pipo123

Na Udine to moc nevieme, bude záležať od obrany v akom zložený nastúpi, ale čo tak pozerám, máme možno najľahší los, také AS to má slušne napraskané

Reagovat
SaianSupaCrew

To určitě. I když netější los má podle mě Inter

Reagovat
Mr.Jindros

Máte tři body náskok a ten zbytek je takovej nemastnej neslanej. Ta výhra s Napolí podle mě rozhodla.

Reagovat
SaianSupaCrew

plus Bergamo, které by mělo s těmi 6ti odečtenými body stejně bodů, jako Neapol a Inter. Italské drama

Reagovat
Pipo123

Kurna keď uhrá Lazio LM tak sa od radosti podrežem, to bude husté

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bola proste fantázia, dnes som počas zápasu nič nepísal lebo som chcel ušetriť nervy sebe aj ostatným a vyplatilo sa

Alex je nadčlovek, he isn´t good....he´s GOD ! Proste pre mňa je to najlepší futbalista akého som kedy mohol vidieť hrať, žiadny Messi, Zidane či niekto iný.....ak v budúcej sezone neostane, spravíme RIOT Juventini !

Forza Juventus !

Reagovat
SaianSupaCrew

Pepe jak to uklidil

Reagovat
Pinturicchio

100. per Juventus e Antonio Conte

Reagovat
smazaný uživatel

po zaverecnom hvizde sa stramaccioni, hraci a realizacny tim tesili z vitazstva ako po prvenstve v lige majstrov

viem, treba sa tesit z malickosti a ked neprsi aspon kvapka, ale dufam ze si zachovame svoju podstatu velkoklubu a budeme dalej porazat timy typu siena proste nejak automaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Torres ani nikdo nekopne takhle přímák, dementní Agnelli, neser a podepiš ho!

Reagovat
Mr.Jindros

Tohle hlava nebere, dyť se jedná jen o roční plat. Nechápu, že se nechce dát mega pro Alexe a pak se podepíše nějaký Matri za šestnáct.

Reagovat
10

vždyť Alex by hrál klidně zadarmo...už při týhle smlouvě podepsal prázdnou a nechal na Agnellim, co tam napíše

Reagovat
Mr.Jindros

Vtipný je, že snad každej druhej dres je Alexův. To tomu přidává na absurditě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já být Dolfem a spol tak se úplně stydím před Alexem

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Alex by podepsal klidne in bianco... sam to rikal... ja si myslim, ze Agnelli chce jakoby vytvorit uplne novou eru Juve a nejak asi odchod Alexe vidi jako konec te stare ery... proto se to asi snazi urychlit... aby to proste byla jeho Agnelliho era... tezkopadne vysvetleny, ale nejak tak to vidim...

Reagovat
smazaný uživatel

ale úplně debilně.. Alex s náma zůstal po pádu do Serie B, zůstal s náma když se nedařilo a končili jsme sedmý, a teď když budem hrát CHL, tak ho vyhodíme? Zase na druhou stranu, pravděpodobně by se loučil s pohárem, ať už jakýmkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nechápem ani ja....žeby nejaký osobný problém ? To je jediné možné vysvetlenie...

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, ale ten cucák vypadá má velké ego... bojím se, že už nebude chtít ustoupit a dá mu sbohem

Reagovat
smazaný uživatel

Presne som nad týmto tiež rozmýšľal, pôsobí dosť "svojrázne" či "tvrdohlavo"....už len zo zásady akoby si nechcel priznaž že Alexa potrebujeme, hoci to dobre vidí....

Reagovat
Pinturicchio

Torres + Alex by byl naprosto fantastický útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre homelesa

Reagovat
homeles8

wtf

Reagovat
Delsemela

NEMÁM SLOVA !!! ALESSANDRO DEL PIERO - NAPROSTÝ GENIUS !!!

TOHLE PROSTĚ NEMÁ A NIKDY NEBUDE MÍT OBDOBY !!!

JÁ HO PROSTĚ FOTBALOVĚ MILUJU !!! KURVA TOLIK RADOSTI OD ROKU 1996 !!!

TAKOVÝ HRÁČ SE UŽ PROSTĚ NENARODÍ !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, som hrdý na to že raz budem môcť mojim deťom povedať, že som zažil éru Alessanda Del Piera

Reagovat
milanista9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

http://www.footytube.com/video/as-roma-udinese-apr11-113259?ref=lchan_vidgrid

Jinak Osvaldo dneska opět výborný výkon. Gól, asistence Tottimu, tyčka a další dvě gólovky u kterých kouzlil Handanovič... Kdo by to byl před sezonou řekl

Reagovat
Alberto Aquilani

Ešte 6 zápasov , ak by sa moc darilo tak to vidím na 13 bodov , realisticky tak na 10 ....

Reagovat
Pinturicchio

Jak to vidíš s náma?

Reagovat
Alberto Aquilani

4:0 vyhráte .....

Reagovat
Pinturicchio

Ve vítězství věřím, ale takhle jasně bych to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo Jerry

Reagovat
smazaný uživatel

z vás mám strach největší

Reagovat
DelPiero137

To si napisal schvalne aby sme ti dali pokoj?

Reagovat
cervo

inak ukazuje sa, ze aj tri miestenky v LM su pre seriu A vela, ved okrem AC a Juve si to ani nikto nezasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase určite lepšie než tie nemecké tímy ktoré raz hrajú o titul a potom o záchranu....

Reagovat
smazaný uživatel

presne, treba takova neapol to letos v LM jasne dokazala, kdezto v nemecku ma dlouhodobe na LM pouze Bayern

Reagovat
cervo

no tak to zase urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tvé logiky si potom nezaslouží LM nikdo ze Španělska, kromě RM a FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

a stejně mají nejvíc pohárových míst

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu mají 5 týmů ze zbývajících 8 v pohárech, takže si ty místa asi zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

to bezpochyby

Reagovat
cervo

nie, to je podla tvojej logiky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi prosím osvětli tvou logiku.

Reagovat
cervo

ja som poukazoval skor na to, ze muzstva "bojujuce" o ten treti flek mi pridu v poslednej strasne marne, mozno som nejako zaslepeny, alebo som naozaj zrovna videl od nich prave to zle... ale ked si nevedia spracovat loptu, dat dve prihravky v slede, tempo ziadne, proste strasna nuda.. naozaj akoby tam nikto nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že Alex oslavil 700. zápas za Juventus gólem, o to víc, že vítězným v tak důležitém zápase FORZA ALEX

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Alex musí ostať, musí musí musí musí musí musí.........zažil som aj naše preradenie do Serie B, ale bez Alexa bude Juventus polovičný...

A len pre informáciu nie nedorábam sa, len sa blíži koniec sezony a na človeka to zrazu tak doľahne, ked je to čoraz bližšie a bližšie....

Reagovat
Oxbow

Dnes nejvic spoko, Rimani vyhrali, Frantisek gol .... a snad to neni blby, ale i za Alexe jsem nejvic rad!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Luca Marrone ‏ @marrone : Grandi ragazzi! Continuiamo così... Sempre #ForzaJuve Buona notte a tutti!!!

Reagovat
10

@Massimo_Moratti: Will brush my teeth for money.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ videl som

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

@Massimo_Moratti

Alvarez almost convinced me that we are a top club.

Reagovat
Jajinek

už jsem ti to psal jednou, nech toho prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Desiatke to vyššie nenapišeš ?

Už si smiešny s touto tvojou internetovou šikanou ....

Reagovat
Jajinek

Ty jsi s tímhle celým přišel, ok, bylo to ze záčátku vtipné. Jenže už jsem ti to psal pod jedním článkem, kde jsi takových odkazů hodil snad 8.

Chápu, že nemáte žádnou úctu k soupeři, už méně chápu, že máte nulovou úctu k fanouškům Interu zde, kteří na Juve rozhodně žádnou špínu nekydají.

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

zase to nepřeháněj

Reagovat
Jajinek

to není o přehánění.

Tak dva roky zpět byla opačná situace. Rozdíl mezi Interem a Juventusem byl navíc tehdy daleko větší než je nyní. Ale když nepočítám trolly, tak tu nikdy z Interu na Juve špínu nekydal, nevysmíval se jim a snad ani neprovokoval. O Juve se tu z naší strany vedla normální diskuze a já si vzpomínám, že jsme dokonce chtěli, abyste se zvedli, abychom bojovali o titul s vámi a ne třeba a AS.

Nyní je situace opačná a dovolím si říct, že vy ji naprosto neunášite, a konkrétně od Tebe mě to mrzí nejvíc. Od nonamů jako Krupy a spol nebo od horkokrévného Pinta to člověk ještě zkousne, ale zrovna u Tebe jsem myslel, že jsi aspoň lehce nad věcí.

Ok, z pohledu fanouška máte satisfakci po Calciopoli, což je pochopitelné, ale podobnou satisfakci jsme tehdy mohli cítit z pohledů fanoušků Interu my, vhledem k tomu, jak dlouho jsme byly ve vašem područí.

Vy jste ještě nyní nic nevyhráli, přesto se tu chováte jak mistři světa a kydáte na Inter kde se dá a vyloženě se mu vysmíváte. Nyní nemyslím tuhle diskuzi, ale právě tu s odkazem na Morattiho twitter a jí podobné. Tohle už je kopání do mrtvol a věty typu "tohle si neskutečně užívám" už o něčem svědčí...

Jak jsem psal výše, chápu, že máte nulový repsket k Interu (i když já osobně respekt k Juve mám), ale že mátu nulový respekt ke mě, Interistovi, Lubiinteristovi, Votasovi a dalším, kteří s vámi vždy normálně diskutovali, to už mi jedno není.

Na začátku sezóny jsem Juve podceňoval a jejich výkony jsem poměrně snižoval. Ale nedělal jsem to žádným vymívačným způsobem a nyní mám ústa zavřená, prože mi je Juve svými výkony zavřelo dostatečně a musí se uznat, že jsou na čele zaslouženě.

Ještě jednou však doporučuji přečíst si diskuzi z roku 2010, kdy byl mezi Interem a Juve propasný rozdíl a bylo hodně příležitostí se Juve smát, a diskuze nynější, kde už mi to prostě příjde za čárou.

To je můj subjektivní názor. Moje oblíbená věta je, že i vyhrávat se musí umět. A také bych chtěl podotknout, že Milanisté (až na nonamy) to vloni uměli.

Reagovat
Pinturicchio

"Jak jsem psal výše, chápu, že máte nulový repsket k Interu (i když já osobně respekt k Juve mám), ale že mátu nulový respekt ke mě, Interistovi, Lubiinteristovi, Votasovi a dalším, kteří s vámi vždy normálně diskutovali, to už mi jedno není."

Tohle podle mě není pravda, s tebou, Interistou se vždycky bavím normálně. A i to kopání do Interu se z mojí strany omezilo na pár zkopírovaných příspěvků z toho Twitteru a jeden obrázek Mr. Beana. Osobně si myslím, že já naopak "kopu" do Interu mnohem míň, než v předešlých letech.

Reagovat
Jajinek

samozřejmě to nebylo myšleno tak nějak konkrétně a kvatitavině, ale na celkový "nádech" diskuze (pokud něco takového existuje), který je nezpochybnitelný

Reagovat
10

Opravdu rád bych viděl příklad, kde jsem se vám nějakým způsobem vysmíval nebo vás nerespektoval? A jestli myslíš tenhle twitter, tak mi to stačí...

Reagovat
10

"Vy jste ještě nyní nic nevyhráli, přesto se tu chováte jak mistři světa a kydáte na Inter kde se dá a vyloženě se mu vysmíváte."

Reagovat
Jajinek

Na ten twitter jsi narážel ve 4 diskuzích jako jeden z hlavních aktérů.

Doporučuji pak přečíst diskuzi právě z Twitterem nebo článek, kde Massimo mluví o Zemanovi.

Nechci tím říct, že jsi hlavním aktérem, ale velice rád se k těm posměškům přidáváš.

Reagovat
10

to je všechno? co konkrétně ti vadí u článku se Zemanem? podle takových měřítek můžu říct, že seš paranoidní a vůbec nedáváš současnou situaci Interu, Juve a AC...pak můžu napsat, že je to "můj subjektivní názor" a že si mě zklamal

Reagovat
10

a ještě bych k tomu napsal, aby si s tím šel do prdele

Reagovat
Jajinek

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

noname si ty, ty internetový mačo

Reagovat
smazaný uživatel

true

Reagovat
smazaný uživatel

A je sranda že ty sa tu silou-mocou dožaduješ rešpektu voči tvojej osobe, pričom ty ho k ostatným nemáš....aspoň teda nie ku mne, preto nevidím dôvod rešpektovať ťa....no namom si nazývaj niekoho z priateľov, ale nie mňa....iste, nie som tu až tak dlho a nie som najerudovanejší fanúšik tak ako slávny Jajinek, ale to označenie si láskavo strč vieš kam, ty pseudointelektál

Reagovat
Jajinek

nesouhlasím s Tvými názory, neříkám, že k Tobě nemám respekt. Za tu dobu, co jsem ten nesouhlas napsal, máš stále potřebu mě rozebírat, nazývat mě pseudointelektuálem, ironizovat nějakou slávu a erudici a nějaké nad-fanouškovství a nepřímo mě nazýváš egoistou. Na to máš rozhodně právo. Jen si všimni, že já ti stále odpovídám klidně, věcně a do žádných osobních útoků se nepouštím. Pokud Tě orazilo použití slova noname, tak se omlouvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Išlo len o to označenie, o nič iné....dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

neymslím si, že Jajinek nemá respekt z ostatních normálních fans jiných týmů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty proste musíš silou-mocou vyvolávať hádky, drámy či "soap opery"...ty bez toho nevieš žiť, inak si to neviem vysvetliť. To nie je o žiadnej úcte, je to proste sranda....mne (a iste aj dalším) je to vtipné, tebe nie .....to nie je žiadne hádzanie špiny, to je proste sranda ktorú ty bud nedokážeš pochopiť, alebo ju naopak, chápeš dobre ale jednoducho si musíš do mňa rýpnuť, lebo tvoje ego chce byť silou-mocou opalcované na internetovej diskusii, pričom zúfalo túžiš byť opäť považovaný za nejakého spravodlivého a inteligentného nad-fanúšika.

Quote the Raven, nevermore.....

Reagovat
Jajinek

viz můj příspěvek výše, já nic nevyvolávám, dlouho jsem jen přihlížel té vaší show, kterou vám už vytýkali jiní a já se k tomu nevyjadřoval. Jen jsem 2x slušně poprosil, aby se to sem nevkládalo. Opět opakuju, že jsem slušně poprosil.

Jinak jako psycholog by ses vážně neuživil, ale to já také ne. Takže je to bezpředmětné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím že aj áno, ale ok, kašlime na to....nemám sa chuť hádať, a tvoju námietku beriem na vedomie. Prajem pekný deň

Reagovat
Yanek

To je vtip ta Neapol?

Reagovat
mastakillah

Odešla forma. Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, aj pre Calcio....v lete to vidím na veľký odchod najlepších hráčov do zahraničia

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze toto nakopne vedeni Juve k tomu,aby si ho nechali.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Jajinek

Milito nás v té naději o LM drží skoro sám...bodově to nereálné není, zejména při formě všech zúčastněných. Bohužel naše forma je taky v černé díře a nám nezbývá, než spoláhat na entusiasmus, štěstí, sudíme a Militovi schopnosti být ve správný čas na správném místě....bude to stačit?...stále doufám. Další dvě kola definitivně rozhodnou. Pokud nich selžeme, je konec.

Reagovat
brenk

Conte was asked whether he will speak to President Andrea Agnelli in a bid to renew Del Piero’s contract, as he is set to leave on a free transfer in June.

“Compliments to Ale and the whole team. At this moment we must focus on Cesena and the present, then there will be time to discuss the future. What is important right now is to recoup energy and be ready for the next test.”

Takáto prázdna odpoveď ma dôverou vôbec nenapĺňa.

Reagovat
Mr.Jindros

Kdyby řekl, že za Agnellim půjde a ten ho pak poslal do prdele, vyteklo by na veřejnost, že je tam rozpor. Určitě se o tom kluci pobaví. Otázka je, jak to dopadne.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=GchUSUSXqF8

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Reagovat
brenk

Nádhera, tie emócie na lavičke.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovič 8 golů z penalt, Ronaldo 11 golů z penalt, Juventus 1 penalta za celou sezónu, nádhera..

Reagovat
Pinturicchio

C'moon, nebrečme kvůli tomu, zvládneme to i bez penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

nebrečím, jen je to zajímavý

Reagovat
brenk

Som si teraz spomenul na toho hráča, čo "chytal" Vidalovu penaltu a na jeho brankársky štýl

http://www.youtube.com/watch?v=o0VAGSQu424

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jen jedna? To je něco špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Většinou je ve vápně soupeře takovej šrumec, že jeho hráči nestačí ani faulovat. Z mého pohledu nebyla jediná situace, která by byla 100 % písknutelná (já bych nepískl žádnou ze sporných situací). A je to tak dobře. Nechápu, že to furt někdo trapně vytahuje.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

Reagovat
Mr.Jindros

To bych podepsal. Viděl jsem skoro všechno a taky mě nenapadá situace, kdy nám rozhodčí upřel pencli. Ze zápasů soupeřů jsem neviděl skoro nic, takže nedokážu posoudit, jestli zdejší nadávající mají pravdu, že rozhodčí připískává AC nebo jiným. Teda s výjimkou té jasné simulace proti Fialkám, kde to AC naštěstí nakonec projelo.

Reagovat
10

Takže ani faul na Marchisia s Interem? Mirko v Lecce? Vergassolova ruka doma se Sienou?

Reagovat
Pinturicchio

Giaccherini v Parmě

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Marchisio jo, jinak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko v Lecce taky 100% bez depat .

Reagovat
smazaný uživatel

ruka v Sieně byla zcela evidentní, to že je rozhodčí srab a nepískl to vzhledem k tomu, že už běžel nastavený čas je věc jiná

Reagovat
DelPiero137

Zopar situacii by sa naslo kedy by sa dala piskat penalta pre nas, ale nasli sa aj situacie kedy sa dali piskat proti nam. V sucte sme natom dobre, rozhodovia nas nerezu ale ani nepripiskavaju. Ak by som to mal vyjadrit v percentach tak 45% piskaju v nas prospech a 55% proti nam. Na ihrisku sa nedeju ziadne zverstva mozeme byt spokojny. O rozhodcoch to v nasom pripade nebude.

Reagovat
DelPiero137

Tym som nechcel povedat ze u AC alebo ostatnych to tak je. Videl som zopar ich zapasov ale nikoho nebudem presviedcat ze ich tlacia rozhodcovia. Je to zvlastne ze maju taky pomer pisknutych 11-tok a simulanti nedostavaju karty ale preco sa tak deje, neviem.

Idealne bude ak obe muzstva budu tak dobre ze sa ani nedostanu do spornych situacii a bude pokoj

Reagovat
Pinturicchio

A ještě jedno video, "home video" mad by C. Ferrara, před finále Interkonti. poháru :

http://www.youtube.com/watch?v=H-Bt5MNhJEQ

Reagovat
smazaný uživatel

To 3 místo snad nikdo nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Ze strany Juventusu dobrá hra , bohužel do konce zápasu jsem trnul zda nepřijde nějaká standartka a Lazio opět nevyrovná . Držíme krok s AC a soutěž tak má daleko lepší náboj . Příští kolo ovšem Cesena . Musíme vyhrát jelikož si myslím že Janov je stále v prde.. a Milán ho v pohodě dá .

Reagovat
Mr.Jindros

Z těhle zájezdů k "posledním" mám dost vítr.

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky .

Reagovat
Pinturicchio

Zrovna odvařený z toho, že budeme hrát se všemi třemi týmy, které jsou na sestupových pozicích, taky zrovna nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, úplný súhlas....tiež sa obávam menej takého AS Rím, Interu či Neapolu ako nejakej Ceseny či Sieny....

Reagovat
Pinturicchio

I vzhledem k tomu, že nám s to menšími týmy nejde. Třeba z takového Lecce mám dost respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, ja by som napr. radšej chcel hrať na konci ligy s Interom či AC, ako proti tímom bojujúcim o záchranu....s nimi nám to vôbec nejde ako si už napísal, a naopak proti súperom z vrchu tabuľky sa vždy vybičujeme k perfektnému výkonu

Reagovat
DelPiero137

Zato bacha, tieto muzstva su kvalitnejsie a kedy kolvek mozu prekvapit. Nie je dolezite ze su v krize, ked sa im zadari dokazu vyskolit kohokolvek. Tuto sezonu sa neda nikto podcenit.

Reagovat
smazaný uživatel

AC by si mnulo ruce, my jsme posraní, s tím se v létě musí něco udělat

Reagovat
Pinturicchio

S čím? S pokorou? Tyhle zápas s týmy, kterým jde o udržení, nejsou lehké pro nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

že mají tak lehký los, oni tyhle zápasy zvládají, samozřejmě každý zápas začíná za stavu 0:0 a stát se může cokoliv, ale nám se to stává pravidelně, jim zřídka kdy, stejně tak MU, Realu, Barce atd..

Reagovat
Mr.Jindros

Pomohlo by vyhrát titul. Já po tom marastu v posledních letech mám hrozný pochyby o tom, že to fakt můžeme dokázat.

Reagovat
Pinturicchio

Včerejším vítězstvím jsme překonali sérii neporazitelnosti Manciniho Interu ze sezony 2006/2007. V dalších kolech budeme útočit na překonání rekordu Bernardiniho Fiorentiny z ročníku 1955-56 ( 33 zápasů bez prohry ) a Capellova AC ze sezony 1991-92 ( 34 zápasů bez prohry )

Reagovat
smazaný uživatel

A bilanciu Perugie náhodou nevieš ? Lebo tuším aj oni niekedy v 70. rokoch celú sezonu neprehrali, a skončili druhí...

Reagovat
Pinturicchio

To nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Už som to našiel, parádny článok....pozri si to ak chceš :

http://thebottomthree.wordpress.com/tag/perugia-undefeated/

Reagovat
Pinturicchio

Kouknu, dík.

"Perugia, a province in region Umbria (Central Italy) has given the mankind its greatest gift, Monica Bellucci."

Reagovat
smazaný uživatel

ale majú pravdu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

che bella signora .. Monicu miluju

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ako každý zdravý chlap

Reagovat
Pinturicchio

No, a po včerejším bučení na Diakitého nám hrozí uzavření stadionu, protože už po zápas s Neapolí jsme měli varování / podmínku. Fakt banda pitomců.

Reagovat
10

jsou to idioti...jen jestli to ale tentokrát nebyli fanoušci Lazia

Reagovat
Pinturicchio

Beztak

Reagovat
10

Pěkná penalta na Nagatoma včera, se divím že k tomu ani nikdo nic nenapsal. Jinak ten Marquinho se mi zatím hodně líbí, chytil se rychle. Takovýho dynamickýho hráče Enrique pro tu svojí hru potřeboval.

Reagovat
smazaný uživatel

po té "penaltě" jsem to přepnul na Juve, aspon jsem viděl Alexův gol no, pozitivum

Reagovat
Maritazzi

Ten tu hru hodně zvedá, bál jsem se, že to bude průměrák, ale výborně rozdá balon, umí i 1 na 1, dobrá střela z dálky a konečně záložník, který prostě doplní tým ve vápně, dostane se do zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

má na to hrát základ i příští sezónu, nebo je to dobrý náhradník?

Reagovat
Maritazzi

Bude se to odvíjet od posil, já do zálohy ještě jednoho dynamického hráče očekávám. Ale pokud to základ nebude, na hřiště se dostane často a je to dobře, opravdu i za těch pár zápasů se ukázal v dobrém světle.

Reagovat
SaianSupaCrew

Občas je trošku splašený a chybí mu rozvaha (včera taky mohl Osvaldovi namazat do malého vápna, místo toho to šlo na tribunu) ale je přesně ten element, který v záloze chyběl. S ním to není tak statické

Reagovat
Pinturicchio

Dnes slaví své narozeniny jeden z nejlepších trenérů světa Marcello Lippi, ... vše nejlepší, Marcello !

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Stampa inglese: la Juve vuole Torres e Vidic

Ale je to z Daily Mirror, takže nejspíš jen žvást.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidiča by som bral okamžite

Reagovat
Maritazzi

kdo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

já ne

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme dva...

Reagovat
Mr.Jindros

Taky ne. Klidně si ho můžou nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

taky ne

Reagovat
Pinturicchio

Je to fantas, DM je bulvár. Já bych chtěl Hummelse, ... ale kdo ne, že

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo ja ešte Lugana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Čekal jsem, jestli budeš první Ty nebo 10.

Reagovat
10

teď už je trapný napsat, že já taky ne...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Koho by si na stopera bral? (okrem Nestu).

Reagovat
Benesse

Hummels je skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

Už máš net ?

Reagovat
Benesse

v knižnici som makám na seminárke :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

nejlíp mi pořád vychází Astori, možná Benatia...Astori by navíc uvolnil víc místa pro Ariauda, kterej by zatím vyrostl a pak šel zpátky k nám

Reagovat
Pinturicchio

Astori by byl fajn, Benatia taky, z Udinese bych možná ještě o něco radši Domizziho, škoda, že nemá o nějaký rok míň. Když zminuješ Ariauda, tak mě napadl Camilleri, co se s ním vlastně stalo?

Reagovat
Benesse

Ja by som najviac bral práve Benatiu myslím, že by nemusel byť predražený ako hráč z iných líg a svoje by si odohral :)

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero poskytl rozhovor pro Sky Sport Italia: "Tohle je opravdu důležitá sezona pro mě, abych přemýšlel o mé osobní situaci."

"Vždycky jsem říkal, že budu pokračovat v hraní, ale to, co musíme teď udělat je soustředit se na další zápas."

"Být na hřišti a hrát bych chtěl pořád, ale musíte pochopit daný moment."

"Když nejsem na hřišti, tak zůstávám soustředěný, ale není to lehké nastoupit do rozehraného zápasu, adaptovat se na rychlost hry, tím pádem je to skvělé, když přijdu a skóruji."

"Toto vítězství bylo pro nás velmi podstatné, kvůli tomu, že jsme viděli, jak se zápas vyvíjí a že víme jaké je to být v čele. Remizovat nebo prohrát tento zápas by byla sebevražda."

"Jsme šťastní za tohle vítězství a já jsem spokojený, protože je vždycky pěkné skórovat, ale musíme zůstat nohami na zemi."

"Kdo bude mít více energie a touhy, vyhraje Scudetto. Bude to těžké, protože věci se můžou změnit v průbehy jediného zápasu."

Reagovat
smazaný uživatel

Z FB stránky Juventus CZ/SK

Reagovat
Pinturicchio

Prandelli e Albertini allo Juventus Center. Un tifoso al ct: "Del Piero in Nazionale!"

Reagovat
Benesse

hmm keby ho tak vzali aspoň na OH

Reagovat
Pinturicchio

Radši na EURO

Reagovat
Benesse

to by bol sen, Alex by si to zaslúžil. V repre mal kopec smoly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam Taliani nebudú

Reagovat
Benesse

skutočne? kvôli ratingu alebo...?

Reagovat
smazaný uživatel

Na OH kvalifikuje cez EURO do 21 rokov myslím, a Taliani neprešli ani cez kvalifikáciu, keď ich vypraskali Bielorusi...

Reagovat
smazaný uživatel

*Na OH sa ...

Reagovat
DelPiero137

To je smutne, kedysi obavana repre a teraz sa neprebojuje ani kvalifikaciou. K tomu ich vyprasi "trpaslik" z Bieloruska.

Reagovat
Shevchenko

Na OH budou jen VB, Španělsko, Švýcarsko a Bělorusko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec Mirko Fersini dneska ráno zemřel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

CIAO MIRKO

Reagovat
Pinturicchio

Leo má za sebou operaci nosu, všechno OK, proti Ceseně bude chybět, na AS by měl být připraven.

http://1url.cz/kKC4

Reagovat
popltak

Ještě něco sem napiš. Druhý Filip, i když tvé příspěvky mají alespoň smysl

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
popltak

Špatně. Měl jsi napsat tohle:

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Co to? Ty jsi nějaký "rookie" či co?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má skrútený ten frňák

Reagovat
Pinturicchio

jj, dobrá "zatáčka"

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, to je ten, co našel frňákovník....

Reagovat
Pinturicchio

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Reagovat
homeles8

!

Reagovat
Il Architetto

301. pro SCUDETTO do JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Popíše mi někdo náš včerejší zápas? Viděl sem zatim jenom highlighty, ale z těch to vypadá že sme byli jednoznačně lepší. A ještě by se hodilo vysvětlení, jak je možný, že dostanem čtyřku od Lecce a pak porazíme jednoho z největších konkurentů v boji o LM???

Reagovat
Maritazzi

Faktor Totti, faktor Marquinho. Totti úžasně zase rozděloval balony, Marquinho výborně rozběhal zálohu. Výborně se dařilo Osvaldovi, druhý poločas slušně odjezdil i Bojan. Důležité ale je, že Udine bylo doslova tragické, nemělo ty rychlé kraje, mohli jen čekat, jestli Di Natale něco vymyslí.

Reagovat
goodbay

nemáte někdo odkaz na celý záznam zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to nikde není (moje obvyklé 3 zdroje). Normálně bývají zápasy AS ke stáhnutí bez problémů, netuším, co se děje.

Reagovat
goodbay

právě, mám taky minimálně 2 zdroje a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo pojede z italských útočníkůna EURO?

Reagovat
Benesse

ťažká otázka ak už bude v poriadku Rossi tak zrejme on + niekto z týchto hráčov Balloteli - ak nespraví nejakú sprostosť, Pazzini - ak bude Prandelli slepý a vezme ho napriek jeho forme, Matri - ten je ale momentálne bez streleckej formy, Giovinco - dúfam že pôjde, v úvahu ešte pripadá Osvaldo, Gilardino prípadne aj Cassano ak už bude na 100% v poriadku

Reagovat
Maritazzi

Osvaldo by na základě formy jet měl. Pak doufám, že vezme Di Nataleho nebo klidně Tottiho s Del Pierem. To je sice jen fantazie, ale asi by se nikdo z nás nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že zrovna Osvaldo nepojede. Jsem proti němu sice hodně zaujatý, ale věřím, že Cesare ho nevezme.

Reagovat
Maritazzi

Mně se nelíbí, že je Argentinec. Jinak bych ho na základě formy určitě vzal, z těch současných vyloženě hrotových útočníků si myslím, že nikdo lepší formu nemá, navíc jde každým zápasem nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jde o klasický poleno, tak by měl jet Osvaldo, to máš pravdu. Na druhou stranu, Pazzini se hodně osvědčil, stejně tak Gilardino. Navíc oni jsou "opravdoví" Italové. Víc než jednoho z těchto bych nebral, ale Prandelli to může vidět jinak. Každopádně nominace vzbudí mnoho emocí (pozitivních i negativních).

Reagovat
Maritazzi

Já si myslím, že z těch tří, co si vypsal dva pojedou. Spíš mě zajímá jakou dáváš, šanci tomu, že pojede Totti nebo Del Piero, Prandelli o tom sice něco říkal, ale podle mě to je tak 1%.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně bude záležet, jak se postaví ke Cassanovi a Mariovi. Pokud by jeli oba, šance je nulová.

Reagovat
Maritazzi

Bohužel.. Jinak s tim Kjaerem je to opravdu tak, že Sabatini nechce dávat 7 milionů za opci a chce prodloužit hostování, což pochopitelně pro Wolsfburg nic moc.

Reagovat
Pinturicchio

ALEX

Reagovat
Benesse

Osvaldo mi neni sympatický aj keď momentálne je nad Gilom a Pazzinim čo sa týka výkonov (to ešte ale stále nemusí znamenať super výkon kedže sú obidvaja na tom dosť biedne) bude to naozaj zaujímavé sledovať. Neverím že vezme Alexa alebo Tottiho aj ked by som to najmä Del Pierovi prial ale naposledy bol v repre tuším v roku 2008 tak to je fakt doba odvtedy... chcel by som vidieť Balotteliho a Gia najviac zrejme ale nejaké kladivo dopredu ešte bude musieť ísť

Reagovat
GEGE

Diamanti klasika přímáček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele