32. kolo
11.04.2012 20:45 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

SSC Neapol - Atalanta BC 1:3

Překvapivě další zápas nezvládla Neaopol. Azzurri si nechali dát doma od Atalanty tři branky a odmítli využít zaváhání Lazia i Udinese. Atalanta zase překvapivou výhrou získala body, které se jí maximálně hodí do hry o záchranu.

Atalanta svého soupeře zaskočila už v desáté minutě, kdy vstřelila první branku utkání. Maxi Moralez přeloboval obránce a nabídl tím šanci pro Bonaventuru, ten rovnou z první napálil míč na branku a střelou od tyče vstřelil krásnou branku - 1:0 pro Atalantu.

Odpověď Neapole byla blesková, z klasického přečíslení poněkolikáté v sezoně potvrdila, že tuto herní činnost zvládá skvěle. Zakončujícím, byť nadvakrát, se stal Ezequiel Lavezzi - 1:1. To ale bylo překvapivě od Neapole všechno. Ve 27. minutě se prezentoval nebezpečným přímým kopem German Denis, ale gólman De Sanctis udržel nerozhodný výsledek. Minutu před koncem první půle pak došlo ke kontroverzní situaci, v hostujícím vápně byl faulován Marek Hamšík, ale sudí Antonio Giannoccaro do píšťalky nefoukl.

Zápas se musel rozhodovat ve druhém poločase, po hodině hry našel přesnou přihrávkou Peluso Belliniho, který akrobatickým zakončením pokořil Morgana De Sanctise - 2:1 pro Atalantu. Za dalších deset minut už bylo vedení Bergama dvojnásobné. Carlos Carmona střelou za hranicí pokutového území překonal De Sanctise potřetí a Neapol už se z výsledku 1:3 nevzpamatovala.

Navíc dvě minuty poté neudržel nervy na úzdě Makedonec Goran Panděv a po zbytečném faulu byl vyloučen. Oslabená Neapol se nezmohla ani na korekci výsledku a s Atalantou doma překvapivě prohrála 1:3.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Sotuen

skoro všechny dnešní zápasy vypadají na výhru domácích,

v tomto zápase zkusím hcp02

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele