Serie A - souhrn 21. kola

01.02.2012, 22:45, aktualizováno 02.02.2012, 22:44
Komentáře a souhrny
Milánské AC prohrálo na Laziu a odmítlo se posunout do čela před Juventus, jehož včerejší zápas v Parmě společně se třemi dnešními byl kvůli nevlídnému počasí odložen. Inter v přestřelce remizoval s Palermem, nerozhodně se hrálo také v Neapoli, tři body mají Udinese, Cagliari a Chievo...

Novara Calcio - Chievo Verona 1:2

02.02.2012 20:45

Góly: 79. Giuseppe Mascara - 33. Sergio Pellissier, 78. Cyril Théréau

Veronští porazili nováčka z Novary, utkání v chladném počasí rozhodl Thereau. Zápas měl zvláštní nádech pro Sergia Pellissiera, který zaznamenal stý gól v dresu Chieva.

Attilio Tesser dovedl Novaru do elitní italské společnosti poprvé po padesáti letech, ale ani to nestačilo a tak byl v pondělí propuštěn. Nahradil ho Emiliano Mondonico, který se před rokem distancoval od všech fotbalových aktivit, protože vážně onemocněl. Rakovinu se mu s pomocí lékařů úspěšně podařilo překonat a podobně se snaží zachránit i Novaru.

Samir Ujkani se musel činit, v první desetiminutovce ho několikrát Chievo zaměstnalo, zvláště střela Luciana vypadala nebezpečně. Na druhé straně si musel Sorrentino poradit se střelou Radovanoviče. Nebezpečnou partii rozehrál hostující Hetemaj, který několikrát ostře fauloval, karetním trestům ale stále unikal.

Cyril Thereau se dostal mezi střední obránce Novary, ale zblízka nemířil přesně. O chvíli později se ale už všichni fanoušci veronského týmu radovat mohli, navíc se prosadil nejlepší střelec Chieva za poslední roky. Sergio Pellissier dal svůj stý gól v dresu Chieva a řádně tak pomohl ke konečnému výsledku.

Novara málem o minutu později vyrovnala, ale nová posila Mascara trestuhodně minul ve velké příležitosti. Do šaten mířily oba celky za studeného větru a brance na kontě Ujkaniho.

Po poločase mohla Novara opět srovnat, byla velmi blízko. Paci se mohl na chvíli proslavit, nicméně v dobré příležitosti minul. Když ale Novara nevyužila své šance, na tahu bylo Chievo. Cyril Thereau si při rychlém protiútoku hezky nahrál se Sammarcem a zavěsil. Ujkani opět bez šance a 2:0 pro hosty.

Mascara se ale přece jen prosadil, po Rigoniho skvělém centru si našel místo v pokutovém území a snížil. Víc už ale Novara nestihla, a tak Chievo veze domů cenné tři body.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AC Cesena 0:0

01.02.2012 20:45

Góly: -

Fotbalisté Neapole doma nenašli recept na obranu Ceseny a s týmem, který hraje o záchranu, pouze remizovali 0:0. Napolitáni sice měli více ze hry, ale nedokázali proměnit ani jednu z šancí, které měli, v nastavení jim navíc rozhodčí neuznal regulérní gól. Cesena si odváží bod zejména za pečlivě předvedené catenaccio.

Nerozhodný výsledek přitom nemusel dlouho trvat, už ve druhé minutě se Cavanimu naskytla skvělá příležitost na skórování, ovšem vše z pohledu Neapole pokazil pomezní rozhodčí, jenž nesprávně odpískal ofsajd. Cavani byl za chvíli v další šanci, chybu brankáře Antonioliho však nedokázal potrestat, a to i proto, že sám viník Antonioli stačil chybu odčinit. Každopádně Neapol jasně dominovala a Cesena se čím dál více zatahávala do obraného bloku. Ve 27. minutě zlikvidoval Antonioli volej Panděva a neuspěl ani Dzemaili po spolupráci s aktivním Cavanim. Poločas tedy skončil 0:0 a s tím se rozhodl trenér Walter Mazzarri něco udělat, na hřiště poslal Marka Hamšíka.

Slovenský záložník měl hned z kraje zajímavou šanci, jeho střela z hranice pokutového území se neujala. V 57. minutě měl velkou smůlu Edinson Cavani, po jeho zakončení zachránila Cesenu branková konstrukce. A Neapol nadále útočila, Hamšíkovi byl odmávan ofsajd a deset minut před koncem vychytal v obrovské tutovce Panděva golman Antonioli. Čím dál více se domácí tlačili dopředu, vystavovali se riziku rychlých protiútoků. Po jednom z nich málem Cesena vstřelila gól nebýt spolehlivého Morgana De Sanctise.

V nastaveném čase se strhlo obrovské drama! Cavani v dalším minisouboji na Antonioliho nevyzrál a o okamžik později neuznal hlavní sudí regulérní branku Gorana Panděva! Makedoncův gól nebyl uznána kvůli ofsajdu, který však v žádném případě nebyl. Cesena nerozhodný výsledek nakonec uhájila a může slavit velmi cenný bod.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - US Lecce 2:1

01.02.2012 20:45

Góly: 2. Michele Pazienza, 36. Antonio Di Natale - 26. David Di Michele

Své první branky nové éry v dresu Udinese se dočkal v Juventusu nechtěný Pazienza, který s přestupem našel klid i cestu za záda brankáře Benassiho. Důležitý rozhodující gól zaznamenal Antonio Di Natale.

Udinese minule prohrálo s Juventusem a nyní se mělo prokázat, jak na tom morálka týmu trenéra Guidolina skutečně je. Lecce bylo posíleno překvapivou výhrou nad Interem, což z výsledku činí jejich první domácí vítězství. O absencích obou týmů zde již byla v preview řeč, nutno podotknout, že hůře působí na tým Udinese, které hlavně kvůli Africkému poháru postrádá několik hráčů základní sestavy. Za Lecce nemohli nastoupit například Cuadrado nebo brankář Julio Sergio.

Osmdesát sedm, to je číslo, po kterém následovalo vedení domácích. Ano, už ve druhé minutě se prosadil Michele Pazienza, který se vrací po šesti měsících, strávených na hostování v bohatším z turínských klubů. Přímý volný kop Di Nataleho proměnil ve vedoucí branku a mohl oslavovat.

Antonio Floro Flores poté málem přidal druhou branku, ale nestalo se. A jakoby tato situace probrala hráče Lecce z letargie a začali útočit. A vyplatilo se - David Di Michele napřáhl a poslal míč přesně do šibenice Handanovičovy brány. Srovnáno.

Další šanci Di Nataleho chytil brankář Benussi, Murielova rána se na druhé straně nevešla do brány Udinese. To si ale nechtělo nechat důležité body utéct a přitlačilo.

Floro Flores našel kapitána Di Nataleho a zkušený útočník zajistil svému týmu i fanouškům další klidné spaní. Domácí tak zůstávají na třetím místě, ale podařilo se jim zredukovat ztrátu na čelo, hosté odjíždějí na sestupové pozici.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AC Milán 2:0

01.02.2012 20:45

Góly: 76. Hernanes, 85. Tommaso Rocchi

Lazio konečně doma dokázalo porazit AC Milán a zkomplikovalo mu cestu za obhajobou Scudetta. Biancocelesti díky výhře 2:0, kterou zařídili Hernanes a Rocchi, uhájili i čtvrtou pozici.

Zápas na promrzlém Olympijském stadionu diváky příliš nepotěšil, dlouho se totiž hrála nezáživná bitva, která nabídla jen několik střeleckých pokusů, navíc z úctyhodné vzdálenosti. Přitom první stoprocentní šance nastala už po pěti minutách, do centru Ibrahimoviče se vložil Nocerino a Marchetti v brance Lazia předvedl fantastický zákrok. Bohužel v prvním poločase to byla jediná vážná příležitost, kterou mohli diváci spatřit. Lazio se jen zmohlo na střely z velké vzdálenosti, Matuzalem mířil těsně vedle a Klose pro změnu jen do Abbiatiho náruče.

Mnohem zajímavější byl až druhý poločas, i když i v něm to dlouho vypadalo na beznadějnou nudu. Centr Konka musel Abbiati vytěsnit na rohový kop a na druhé straně nepřekvapil z dálky Marchettiho Ambrosini. Jeho spoluhráč Nocerino zase v dobré pozici napálil jen hradbu těl před sebou. Čtvrthodiny před koncem přišel klíčový moment zápasu, závar před brankou domácích utnul až Marchetti a takřka z další akce padl první gól zápasu. Brazilec Hernanes dokázal v pokutovém území přes Nestu vystřelit a nikterak nevýrazná rána prošla za Abbiatiho záda - 1:0. Hráče Biancocelesti branka hodně nabudila, za chvíli pálil znovu Hernanes a jen těsně minul! Definitivní K.O. dostali Allegriho svěřenci pět minut před koncem. Lulič v běhu přihrával na malé vápno, kde nekompromisně zakončil nehlídaný kapitán Tommaso Rocchi - 2:0.

Milán v dnešním utkání obdržel lekci z produktivity a na Olympijském stadionu prohrál 0:2. Nepomohlo mu ani pětiminutové nastavení. První Juventus tak uhájil vedení v soutěži a to i navzdory tomu, že bylo jeho utkání odloženo.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Città di Palermo 4:4

01.02.2012 20:45

Góly: 22. Diego Milito, 55. Diego Milito (pen.), 61. Diego Milito, 69. Diego Milito - 17. Andrea Mantovani, 52. Fabrizio Miccoli, 66. Fabrizio Miccoli, 85. Fabrizio Miccoli

Naše prognózy se naplnily beze zbytku! Co víc, zápas pravděpodobně předčil většinu očekávání, padlo totiž osm branek! Za Inter vstřelil všechny Diego Milito a rozzářil většinu tváří na San Siru. Ty rozesmutnil třígólový Fabrizio Miccoli.

Hráči Interu Milán mají za sebou velmi těžký týden, prohráli s Lecce, čímž porušili svou sérii neporazitelnosti po sedmi zápasech a navíc vypadli z Coppa Italia. Tým navíc opustil záložník Thiago Motta a Sneider se vrací po zranění. Dejan Stankovič, Diego Forlán nebo mladý Faraoni jsou mimo hru kvůli zraněním, Palermu schází Armin Bačinovič a Abel Hernandéz.

V prvních příležitostech svých týmů se ocitli Wesley Sneijder na straně 'Nerazzurri' a Fabrizio Miccoli v barvách 'Rosanero'. Po zákroku Ranocchii se kopal roh a z něj už Palermo udeřilo - prosadil se Andrea Mantovani a poslal hosty do překvapivého vedení.

Inter dnes nebyl v obranné linii zdaleka bezchybný a Julio Cesar se právem zlobil na čtveřici hráčů před sebou. Naštěstí pro domácí dnes neměl svůj den ani Matias Silvestre a ten svou chybou nabídl příležitost Diegovi Militovi, který ji bez váhání proměnil - 1:1.

Hra Interu se Claudiu Ranierimu zřejmě nelíbila, protože po půl hodině hry přešel na rozestavení 4-4-2 a to zřejmě Interu prospělo. Milito dostal míč do brány, ale pro ofsajdové postavení nebyla branka uznána. Velkou příležitost poté spálil Esteban Cambiasso, který nedokázal usměrnit míč do brány po přesné nahrávce Wesleyho Sneijdera.

Po přestávce poslal Palermo opět do vedení nestárnoucí Fabrizio Miccoli. Poradil si s obráncem Ranocchiou a přes Cesara zavěsil - 2:1 pro hosty.

Obrana Palerma si dnes večer vybírala své slabé chvilky častěji, než by bylo zdrávo, důkazem budiž Muňoz. Nejprve po jeho chybě málem vyrovnal Milito, později se situace se stejným obsazením opakovala a tentokrát už se Diego Milito nemýlil - 2:2.

A stejný hráč dokončil svůj hattrick o pár minut později, když převzal chytrou nahrávku Wesleyho Sneijdera a překonal Emiliana Viviana - Inter otočil zápas a sahal po třech bodech.

Vyrovnání ale opět přišlo bleskurychle, další branku vstřelil po centru Balzarettiho opět Fabrizio Miccoli! Vzrušující drama na San Siru ale mělo ještě pokračovat. O další stránky této dlouhé kapitoly se postaral opět Diego Milito, který by v současné formě měl dostat snad i Zlatý míč. Nechtěnou asistenci si připsal Pazzini, jeho tečovaná střela totiž skončila u kopaček Diega Alberta Milita a ten vstřelil svůj dnes již čtvrtý gól!

Palermo ale ještě nehodlalo složit zbraně. I přes vytrvalé přívaly sněhu se srdce hostujících fanoušků mohlo rozehřát, protože na konečných 4:4 pro fotbal srovnal opět malý velký Miccoli a uzavřel tak svůj hattrick i tuto krásnou a na branky bohatou noc.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AS Řím 4:2

01.02.2012 20:45

Góly: 7. Thiago Ribeiro, 41. Mauricio Pinilla, 49. Thiago Ribeiro, 90+1. Albin Ekdal - 13. Juan, 34. Fabio Borini

Římané přijížděli na Sardinii v pozici favorita a pro tři body. Odjíždějí zklamaní, bez bodu a se čtyřmi góly za zády Maartena Stekelenburga. Kdy najde trenér správný recept na vítězství?

Cagliari vedlo, potom dokonce prohrávalo a nakonec vedlo. A vedlo až do konce. Pro AS hořký večer, neboť se hráči 'Giallorossi' musí zaměřit jen na své chyby. Naivní výkon s minimem šancí, zato však maximálně neproměněných stojí především za dnešním výsledkem. Individuální chyby, které skvěle využili domácí hráči, stály za pádem AS.

Thiago Ribeiro dnes sestřelil Řím dvěma góly, první z nich mohl oslavovat už po šesti minutách. Obrana 'Giallorossi' trestuhodně zaspala, Ribeiro napálil míč na bránu Stekelenburga a ten už nezareagoval včas.

Řím se vzpamatoval z úvodního šoku a začal být aktivnější. Z následného tlaku rezultoval rohový kop, na nějž si skvěle naběhl obránce Juan, právě oslavující narozeniny a přesně zamířil do míst, kam už Agazzi nedosáhl - 1:1.

Miralem Pjanič je mistrem přímých kopů, což ukázal už Bologně. Dnes svou reputaci jen a jen napravil, i když tentokrát neskóroval. Jeho střela ale vystrašila Agazziho natolik, že pro dobíhajícího Fabia Boriniho nebylo problémem skórovat.

První branku v dresu Cagliari si pořádně užil expalermský útočník Mauricio Pinilla, který zavelel k nevídanému obratu. Rosi s Kjaerem si absolutně nerozuměli a nechali Pinillu vystřelit. Stekelenburg je tentokrát bez viny.

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy s entusiasmem, odhodláni vyhrát. K tomu ale nakročilo Cagliari. Thiago Ribeiro byl opět nehlídán a po špatně zahraném ofsajd - systému napálil míč pod břevno - 3:2 pro domácí.

AS nestíhalo bránit, v ofenzívě si hráči nerozuměli a jejich hra postrádala eleganci a nápad. To však brilantně nahrazovali hráči Cagliari, lehce překonávali strnulou hru AS a své vítězství pečetili před koncem, kdy se prosadil střídající Albin Ekdal. AS je díky remíze Neapole stále šesté, Cagliari desáté.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC20128033:1344
2.AC Milán21134443:1943
3.Udinese Calcio21125431:1741
4.SS Lazio21116432:1939
5.Inter Milán21113734:2536
6.AS Řím2094731:2531
7.SSC Neapol2179536:2430
8.Città di Palermo2184930:3128
9.Janov CFC2083928:3627
10.Chievo Verona2176818:2627
11.Cagliari Calcio2168720:2326
12.ACF Fiorentina2067720:1725
13.Parma FC2066825:3324
14.Atalanta BC2078524:2523
15.Calcio Catania1958622:2823
16.Bologna FC2056918:2621
17.AC Siena2047921:2219
18.US Lecce21441322:3816
19.AC Cesena21441313:3116
20.Novara Calcio21261319:4212
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci
Zbývající zápasy
31.01. 20:45Parma FC - Juventus FC
01.02. 18:00Atalanta BC - Janov CFC
01.02. 20:45AC Siena - Calcio Catania
01.02. 20:45Bologna FC - ACF Fiorentina

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (267)

Přidat komentář
smazaný uživatel

super kolo som prvy ci pana

Reagovat
smazaný uživatel

zlatej Filip12 oproti arsinovi

Reagovat
smazaný uživatel

Milito da 4 goly a aj tak nevyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

to volas goly? penalta gol nie je jeho zasluha a tote tri tuky co by dal aj csaba v bare? ta to omyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

co to je za řeč?

Reagovat
smazaný uživatel

báčovština

Reagovat
smazaný uživatel

Východoslovenské nárečie predpokladám...

Reagovat
Inter Eterno Amore

daco take .. podoba še to na našu reč

Reagovat
stas87

preco vy vychodniari nwhovorite se ale še?

Reagovat
pistacik11

ta ľebo, ta preto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
Puskas

Běž spát, jsi unavený.

Reagovat
smazaný uživatel

fenomén

Reagovat
cresposuper

Forza Diego!!!

Reagovat
Shevchenko

Po kolika letech?

Reagovat
smazaný uživatel

drž mlč "Berlusconivče"

Reagovat
Shevchenko

Tebe to netěší?

Reagovat
10

14

Reagovat
DelPiero137

Ja som to asi v Coppe na AC privolal...

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď len, Miccoli je Boh, a Muňoz už nikdy viac !!!

Aj keď sme dostali 4 góly, ani zdaleka nebola defenzíva taká strašná ako napr. v poháry zo Sienou...

Krásny zápas

PALERMO PER SEMPRE !!!

Reagovat
cresposuper

Miccoli je neskutočný, to sa musí uznať

Reagovat
lnterista

jj jinak krasny zapasy s vami...kdyby se to stalo jako tradice vubec bych se nezlobil

Reagovat
Votas

mu to proti nám dycky hrozně šlape

Reagovat
DelPiero137

Hned ako som videl vysledok som myslel na teba

Pekny vysledok aj strelci

Reagovat
Inzaghi

Jednou za čas takovej zápas, kde se všechno sejde dohromady, příjde. Lazio se za ten týden neskutečně poučilo, zvládli zápas takticky a za ten blok si zaslouží palec nahoru. Dalo by se říct, že u nás to naopak prokoučoval Max, ale co má dělat? Se zálohou Noce, MvB, Ambro se takovej blok překonat nedá. Jo, Ambro má občas záblesk, ale je to jen záblesk a neznamená, že může takhle hrát ta záloha pravidelně. Možná mohl hrát od začátku Clarence, ale stejně je stav naší zálohy tristní. Ani jeden záložník, co by uměl chytře nahrát, vymyslet něco překvapujícího, obejít hráče... nic. Kraje obrany - co to proboha bylo? Abate je poslední dobou mimo, Mesbah dneska zoufalej, neodcentroval snad na 10 pokusů. Když k tomu ještě nemá den Ibra a hlavní, kterej vidí ruku ve vápně, si nechá poradit od pomezního, kterej má v zákrytu 3 hráče, tak se vyhrát nedá. Je třeba se zvednout, jestli máme únor přežít. A taky v létě posílit, ať můžem takový zápasy vyhrávat. Dnes se ukázalo jasně, kde jsou slabiny.

FORZA MILAN!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zápas:

Bránění v bloku, brejk, prohra. Z derby jsme se měli poučit, nepoučili. Hráči dneska nejezdili tak jak by měli.

Mesbah: co to je za parodii? Neumí centrovat, neumí udělat kličku, gól dal jeho hráč.

Robson: ten ať jde už do hajzlu. Vadí mi každý jeho dotyk s míčem. Navíc nechutně simuluje.

Ibra: dneska působil otráveně, rozhazoval rukama. Herně taky nic moc

Max: už základní 11 stála za.. Noce,MvB,Ambro vedle sebe prostě hrát nemůžou a nechápu, že tohle ještě nepochopil. Vytřídání Sharawyho, který byl náš nej hráč a ponechání matláka Robsona byla taky úplná kravina.

Rozhodčí: imbecil největšího kalibru..

Mercato:

Tučňáku viděls TO?! Co to k nám přišlo za hráče? Tihle troubové nemají v AC co dělat, nepočítám neochotu přivést při zranění Merkela dalšího záložníka. Na co nám je Muntari?

Jsem neskutečně nasranej..

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
cresposuper

Inač v nedeľu dúfam v obranu Maicon, Lúcio, Samuel, Chivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych radsi doufal v obranu se Zanettim na LB

Reagovat
smazaný uživatel

Je to neskutečný kolik proher mají soupeři za náma a voni nám stejně pořád dýchají na záda.Ta tabulka tak zkresluje.Z té první pětky ten titul nebo LM? může uhrát každý.

Reagovat
10

8 remíz je moc, měli jsme být jinde, těch zbytečných bylo hodně...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to by jsme chtěli zase moc zatím je to našlapané ta naše výhra pokud by byla v té dohrávce by toho dost napověděla.mít + 3 body i když nejsou vůbec jisté to už by byl lepší náskok.škoda že se nehrálo a kdo ví jak by to stejně dopadlo.Buďme rádi jak to je.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Presne tak, vela zbytocnych remiz tam je ktore sme si sami zapricinili.

Reagovat
smazaný uživatel

super výsledky, fanouška Juve potěší btw opět nudné kolo s málo góly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak klasická Serie A ... Ale těm zaslepeným to nevysvětlíš nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes PL 5 zapasu,celkem 11 golu,Serie A 5 zapasu 19 golu

Reagovat
smazaný uživatel

tak můj komentář nebyl myšlen jako srovnání s ostatníma ligama, ale jen opět další důkaz jak je Calcio "nudný"

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně víc než na počtu gólů za kolo záleží, jak moc nějaký tým z dotyčné soutěže žereš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to každopádně, ale najdou se i tací mudrcové, a není jich málo, kteří přilezou, když zrovna v Calciu padlo málo gólů, ale tohle je důkaz a už několikátý, ne ojedinělí, že Calcio nudné není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak píčovat se dá do každé ligy .

Reagovat
smazaný uživatel

to jó, ale Calcio je v "oblibě" hned na prvním místě, ale co se týče týmů, tam jasně vede Barcelona, City a Real

Reagovat
smazaný uživatel

Calcio se pomalinku opět zvedá a je to pomalinku dost vidět.. Věřím že nejsem sám kdo to vidí

Reagovat
Puskas

Psát to a dát tam smajlíka se slepeckými brýlemi, je dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sám dobře víš že to žádné slepecké brýle nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Tím bych si nebyl tak jistý. Já tu nikde žádné vysvětlení od správců webu neviděl .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale číst umíš ne? Nebo v případě neznalosti základů angličtiny máš nějakej elektronickej slovník..ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se hned tak čertíš?

Reagovat
Puskas

Ještě bys měl mít nick Stewie Wonder a bylo by to dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, takže podle tebe sem napsal naprostou hovadinu a Serie A se po Calciopoli nehla z místa a je na tom stejně jako předminulou a minulou sezonu..

Reagovat
Puskas

Tak nevím, jestli se na tebe hodí napsdat "S Tebou je sranda", nebo "S Tebou není žádná sranda", spíš oboje.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je podruhé, co tě jako komika vypískali .

Reagovat
Puskas

Cítím se nepochopen stejně jako Nero.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ja sem na tom stejne, kdyz me nazves kralem mezi slepými

Reagovat
Puskas

Každopádně si tě řadím mezi největší šoumeny tohoto servery.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pecka .. z důvodu?

Reagovat
Puskas

Za to, jak Ti to pálí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas to není jen o gólech, dnes třeba Roma opravdu špatně bránila, mám radši když tým haje organizovaně a má řád.

Reagovat
smazaný uživatel

ironie? doufam

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jiste, hraju s Jajinkem, tak Milito musi hned dat 4 goly a Inter 4 dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Inter - Palermo 4:3 (22., 55. z penalty, 61. a 69. Milito - 17. Mantovani, 52., 66. a 85. Miccoli) trololo

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán - SSC Neapol

Janov CFC - SS Lazio

AS Řím - Inter Milán

příští kolo je další možnost uniknout!Nesmíme to podělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koho mate pristi kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

doma Siena

Reagovat
10

bylo by super udělat 9 bodů do toho zápasu s AC...to jsou ale přesně ty soupeři, s kterýma ztrácíme dost často, Bolognu jsme neporazili dva roky, když nepočítám prodloužení v Coppě, Catania na nás taky umí...

Reagovat
smazaný uživatel

ale Conte....

Reagovat
10

letos je ani Conte neporazil...a zrovna v Catanii to bylo strašný

Reagovat
smazaný uživatel

tak to Tonda poprvé zkoušel 4-3-3 navíc tehdy to bylo ještě strašný 4-1-4-1 což nám vůbec nesedělo, teď už máme vyzkoušený a naučený dva systémy, já věřím, že Catanii dáme, stejně tak i Bolognu, Conte už je taky o nějakej ten zápas zkušenější, takže už by to po*rat neměl

Reagovat
smazaný uživatel

je to hrůza a Abate je totálně z formy jen si to tady někdo nechce přiznat...o záloze se netřeba bavit to už víme od začátku sezony že je k ničemu když se zraní jeden chlap neví se co hrát..Galiani a Max P.S. únor je nabitej a obávám se že nezvládnem ani jedno utkání!!!(Neapol,Arsenal,Juventus)

Reagovat
smazaný uživatel

Inter- tomu sa povie 5 bodov za 4 dni v pici..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mesbah je snad jeste horsi nez Taiwo. Nevim, co budem delat s tim levym bekem. O zaloznicich nemluve.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase si vem ze odehral jen 3 zapasy takze zatim nemuzes ocekavat zadny zazraky obzvlast kdyz na takovyhle urovni...

Reagovat
Pipo123

Kurva, samozrejme, hraje sa šláger kola a já ho nevidím, pretože musím trčať v práci do jedenástej, či víkend či streda, nikdy mi to nevíde

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to z toho pozitívnejšieho hľadiska. Môžeš byť rád, že vlastne robíš Na skorumpovanom Slovensku

Reagovat
Pipo123

Na ja, ale už som koľko zápasov kvôli tomu nevidel, ma to sere a pritom ešte výhra

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipnejšiu obranu, ako bola tá dnešná naša, len tak hocikto nemá Dneska to bol fakt námet na paródiu

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Milito

Fabrizio Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, ako dopadne zápas AS vs Inter. Obidvaja súperi v predchádzajúcich troch zápasoch ukázali veľkú "formu". Ak prehráme 3:0, tak pri totálnej neschopnosti našej obrany sa čudovať nebudem. Ranocchia by mal za tento zápas odovzdať minimálne svoj jeden mesačný plat na dobročinný účely prispievajúce k lepšiemu svetu.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo mne radsej

Reagovat
panca

Jeste ze jsem to nevidel. Moje vcerejsi slova, ze nevyhrajeme, se potvrdila. A mam velkej strach, ze bude jeste hur. Jestli hrala zaloha noce, ambro a bommel, tak nemame proste sanci. Momentalne bych si vsadil, ze vyhraje titul juve a LM max arsenal a konec. Jinak milito je borec, ze se dostal z takovych sracek. Kloboucek

Reagovat
panca

Btw interist, doufam ze jsi mi postavil ve gante milita!!! A nemate nekdoi nejakou statistiku ibrovych golu s prednima tymama a v zapasech LM? Mne pripada, co nejakej tezsi souper, tak je ibra polovicni a spis hraje otravene

Reagovat
10

aha...to je pěkný, ani jsem nevěděl, že tam tohle mají

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já tam nedávno objevil věcí

Reagovat
10

http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/11001/zlatan-ibrahimovic?cc=5739

tady si to můžeš projet sezony dozadu v tý záložce APPEARANCES

Reagovat
10

nahovno

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

Jako zlatanova statistika?

Reagovat
10

to taky celkem, docela to odpovídá tvojí myšlence

Reagovat
lnterista

uplne nejhur jak to mohlo dopadnout...proti me da Milito4goly ja prohraji a Inter stejne nevyhraje

Reagovat
goodbay

AS - imponentní útok a děravá obrana...pak z toho je max. 6 místo v tabulce a lepší to nebude

Reagovat
homeles8

co to je za mrdku? co potom mají za obranu a útok další týmy

Reagovat
Alberto Aquilani

utok neni impotentný , dali sa 2 goly a ku dalsim chybalo asi tak 2 cm ....

Reagovat
goodbay

no právě proto že nedali iks tutovek, jako v minulém zápase. Tak potom mi přijde 1 - 2 goly, na to kolik měli šancí, málo

Reagovat
panca

Btw interist, doufam ze jsi mi postavil ve gante milita!!! A nemate nekdoi nejakou statistiku ibrovych golu s prednima tymama a v zapasech LM? Mne pripada, co nejakej tezsi souper, tak je ibra polovicni a spis hraje otravene

Reagovat
panca

Nechtene. Pisu z mobilu. Dik trewinne zitra na to kouknu

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero proti Sieně 12 gólů z 10 zápasů, to je jeho vůbec nejoblíbenější soupeř...Conte by byl debil, kdyby ho zase nechal sedět.

Reagovat
10

s Parmou měl být v základu s Borriellem, tak snad bude hrát i v neděli

Reagovat
johan14

Při zápase egyptské ligy došlo mezi Al Masrí a slavným Al Ahlí došlo ke střetu fanoušků přímo na hrací ploše a o život přišlo nejméně 73 lidí, většinou vinou bodných ran. Svaz zrušil všechny ligové zápasy, podle některých hráčů by měla být přerušena definitivně.

Reagovat
Jajinek

nu což, sice jsme ztratili 2 body...ale tohle je kurva Calcio!!

Myslím, že ostatní týmy se mohou snažit jak chtějí, ale dvojzápas Inter - Palermo je jasným vrcholem letošní ligy.

Jinak všichni ti, na Milita sporostě nadávali a propouštěli ho, i ti, kteří mu udělili popeplnici, by se nad sebou měli zamyslet. Jak před časem spálil co mohl a měl vyloženou smůlu páč trefoval i tyče, tak nyní si v zakončení neuvěřitelně věří, což dokázal zejména u třetího gólu.

Jinak jedna velká chyba....postavit na tomto terénu Ranocchiu je opravdu sebevražda. On má problémy s koordinací pohybů, i když se travička zelaná, natož když se jede 15 km volnou technikou. Na druhou stranu vžádný z našich stoperů už nějakou variabilností neoplývá. Jinak opravdu nevím, co vše musí udělat Nagatomo aby seděl, na druhou stranu, dnes prostě zahrála špatně celá obrana a nemělo by se to házet na něj.

Hoďme tyhle zápasy za hlavu, at se Ranieri poučí z chyb, zatím bych tak řekl, že na vývoj sitauce v týmu i umí reagovat. Máme dvě nové posily, zřejmě jasnou vizi diamantu a milivaného střelce! Tak se vydejme stíhat to třetí místo! Kol je na to ještě dost.

Jinak zajímala by mě statistika, kolik gólů už dal v kariéře Miccoli.

Jinak AC koukám má po Palermu dalšího oblíbeného soupeře...a Lazio navíc bez Kloseho...no, bude ta liga ještě sakra zajímavá. I když přes zimu do Calcia nepřišli takřka žádní zajímavý hráči, bude se na co těšit.

FORZA INTER

Reagovat
Votas

no s tím diamantem nevím...nevydržel s ním ani 25 minut

Reagovat
Jajinek

důležité je, že s ním začal...což značí že o něj usiluje. Zatím prostě vždy když se nedaří a prohrává tak nemá koule u něj zůstat. Ale podle mě sám tuší, že s tím nově složeným kádrem nic jiného hrát nemůže.

Reagovat
Votas

snad to tuší no...ale jestli se mu roztrucuje Wes, tak ho u něj ani všichni DM v kádru neudrží

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bude hrát AC s Udine

Reagovat
smazaný uživatel

4:4

Reagovat
Votas

100. pro MILITA!!!

Reagovat
Inzaghi

Juventus má zase o krok blíz k titulu, jsem nasranej a snažím se hledat příčinu.

Nemá cenu to shazovat na hráče, když problém je úplně někde jinde - ten kádr je hrozně moc špatně složenej. Sice jsme pořád ve hře na všech frontách, ale hodně faktorů směřuje k tomu, že tahle sezona bude neúspěch. A to jen díky naprosto nezvládnutýmu přestupovýmu trhu, ochotě investovat a dalšímu uspokojení po Scudettu. Nerad hledím na statistiky, protože ve finále vždy rozhodují detaily, nýbrž naše statistika s týmy z top 5 prostě náhoda není. Jsme momentálně totálně zavislí na Ibrovi, přičemž záloha je na úrovni týmů ze spodní poloviny tabulky. Nevím, jestli to B+G i s Allegrim nevidí, ale bez playmakera se prostě fotbal hrát nedá. Snaha složit nejlepší útok na světě je sice fajn, ale ne když pak strádá zbytek týmu. Už v létě bylo jasný, že musí přijít playmaker - přišel Aqua, kterej rozdílovým hráčem není. V zimě kupa zraněných - krizi se snažíme řešit zbytečným stažením Merkela, následně Muntarim, ale do útoku, kde byla už i tak tlačenice, se snažíme přivést Tevéze. Tohle je prostě nepochopitelný. Nevím, proč se v lednu vůbec nemluvilo o Gansovi, když v létě byl slíbenej. Další kapitola sama pro sebe je levej bek. Taiwovi věřili všichni a přicházel s pověstí jednoho z nejlepších beků. Když vyhořel, čekal jsem "druhej pokus" a sáhnutí po někom na úrovni (Cissokho?), ale namísto toho přišel Luca 2 - Mesbah. I tak jsem si myslel, že to na Serii stačit bude, ale mýlil jsem se, jak se dnes ukázalo. Průměráky porazí ten útok sám, ale každej, alespoň trošičku víc takticky vyspělej tým, nemá nejmenší problém odříznout ten útok od zálohy a vytvořit blok, přes kterej se v našem složení nemůžem dostat. Jakákoliv snaha hrát přes křídla je pak pohřbená 100% úspěšností zkažených centrů za zápas.

Po této sezóně, ať už dopadne jakkoliv, budou muset nastat radikální změny. Popravdě se tentokrát bojím, že další obměnu už Galliani s omezenými Berlusconiho možnostmi nezvládne a budeme dál na bolavý místa přivádět průměrný hráče. Aqua, Noce, Monty... to je všechno hrozně fajn, ale té záloze chybí playmaker, někdo světovej, rozdílovej hráč. Otázka je, jestli na trhu momentálně vůbec existuje náhrada za tu generaci s Clarencem, Pirlem a dalšími. Nechci ani myslet na to, že by se měla začít hledat náhrada za Nestu (Mexes je dobrej, ale vedle Thiaga si ho dlouhodobě rozhodně nepředstavuju), Abbiho...

Do konce sezony času dost, pojďme se ještě porvat alespoň o Scudetto a v létě snad příjde bouřka, která s sebou přinese úrodu nikoliv dobrou, ale světovou.

MILAN PER SEMPRE

Reagovat
10

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně shrnuto

Reagovat
Pipo123

cus Jajínku, dneska som vôbec nestihol fantu, budeš mi brať zostavu s posledného kola ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tieto a podobné problémy má väčšina tímov Calcia, okrem Juventusu momentálne. V Interi tiež musí pomaly prísť generačná obmena, Di Natale v Udinese tiež nebude večne, naviac tento tím stále predáva, v AS už bude pomaly končiť Totti, De Rossi sa tiež bojí toho, že LM sa hrať nebude, z Neapola bez LM hviezdičky taktiež zutekajú atď

Reagovat
panca

Pekne napsany. Souhlasim do posledniho puntiku. Ta zaloha je totalni pruser. Kdy naposled prisel top hrac do zalohy? To uz bude nejakej rok. Zaloha byla nase vystavni rada a obmena se absolutne nepovedla

Reagovat
MiChaEl

Suhlas. A nesuhlasim s tym, ze ziadni rozdielovi hraci neboli k dispozicii (niekto to tu v diskusii zmienil) - pritom mozno stacilo skusit na pol roka dotiahnut Lucha a ziskat do leta cas...Muntari nie je zly, ale priemer nad priemer v zalohe kole oci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

prosim, nejaky link na highlighty... som myslel, ze odlozia setko a siel som pit, ide ma porazit ked vidim tote vysledky:(

Reagovat
Pipo123

Neviete niekto čo sa stalo Klosemu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé kolo , hlavně Inter Palermo .Millito už má stejně branek jako Ibra , zajímavé je že i přes potíže má stejný počet branek i Matri .

Reagovat
10

Ibra 15 (6 penalt), Millito 12, Matri 9

Reagovat
Jajinek

bez penalt mají všichni 9...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak jsem to myslel , ono ty penalty nejsou úplně plnohodnotné .

Reagovat
panca

Tohle nepis pod spanelskou ligou nebo te ukamenuji fanousci CR

Reagovat
DelPiero137

Presne toto ma napadlo

CR a 10-penalt, to uz je moc okate, strasne ho tlacia na cisla ale to nie je vsetko co zaruci zlatu loptu.

Reagovat
10

tak to potom jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Smutne, ze Romu dlhodobo trapi strasna obrana, ale nikto s tym nic nerobi, ked sa pise o posilach, tak len sami utocnici a ofenzivni zaloznici. Uz mi to lezie na nervy a Enriqueho antitaktika tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique na to proste nema, nevie reagovat na vyvoj zapasu, hraci vyhravaju a nevie ich usmernit, hraci odpadnu a ta obrana, tak to je tragedia, to je strasne. AS ma slusne muzstvo, ale treba im trenera..

Reagovat
smazaný uživatel

Tři zápasy dneska těžko stihnu. Poradí mi někdo, co si mám vybrat?

Reagovat
10

asi to Palermo, protože Lazio s AC byla docela nuda

Reagovat
DelPiero137

Kde nato beres cas, som rad ze stihnem aspon EF precitat. Nie este zapasy pozerat(okrem Juve) a zahranicne stranky brouzdat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je státní zaměstnanec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuuha tak toto je poriadny hardcore, my ani nehráme a stále sme prví Parádne kolo

Btw. s Parmou budeme hrať až marci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Conteho aura je prostě zázračná

Reagovat
smazaný uživatel

čarodejník

Reagovat
johan14

Neapol zatiaľ najväčšie sklamanie. Čo je to s tým Interm? Hore - dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji týmu Juventus Turín k zisku titulu. Nečekal jsem to, ale zaslouží si ho za stabilní výkony. Unás je to stále se opakující problém, záloha neni dostatečně silná aby v rozhodujících zápasech dokázala dobře bránící soupeře více rozhýbat a donutit k chybám a útočníci se proti zahuštěné obraně sami neprosadí a když už maj šanci tak nedaj. Prohrát s Laziem je opravdu umění. Přitom v poháru to šlo proti podobné sestavě, ale to tam byla větší uvolněnost. V lize prostě nevyvinem dostatečně silnej tlak, nevlítnem na ně a pak to takhle dopadá.

Reagovat
lnterista

je pulka sezony

Reagovat
smazaný uživatel

1 pouhý bod k tomu nám máte doma a gratuleješ k titulu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jj. je to este prehnane ale podobne na nas bude hrat Neapol proste cely unor je nabity,nasa zalaoha je tragicka vid z TOP5 sme neporazili nikoho staci zahustit a cakat na sancu vid Inter a teraz Lazio..................ako skoro sa vzdavat esto to moze byt inak ale pri momentalnej kanstalacii ten februar(unor)je smrtelny a stoho sa bude odzradlovat aj psychika dalsich zapasov

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prva veta

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na tomto nič divné ako ostatní nevidím. V PL sa zvyknú tituly udeľovať aj po každom kole.

Reagovat
j_mrazik

A Juve do trháku!

Reagovat
smazaný uživatel

Sme tímom, ktorý dal ako druhý najväčší počet gólov. Ta to už kde sme my?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz viem z coho ma Cassano tie zdravotne problemy, stres.

http://www.youtube.com/watch?v=7RM1GoHtbC0&feature=g-vrec&context=G2fabccbRVAAAAAAAABQ

spravi to mne, hned mu leti pravy hak na bradu ( to ze by ma potom celkovo rozkopal je jedno, nabuduce by si to uz nedovoloval, lebo by dostal tiez svoje)

a viem ze je to stare video, ale zas som sa k nemu dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate niekto zostrih inter-palermo?

Reagovat
10

koukal jsem na souhrn Interu s Palermem...Julio včera zrovna moc nepodržel, minimálně dva ty góly mohl mít

Reagovat
Votas

celá defenzíva mohla mít všechny 4, kdyby podržela

Reagovat
lnterista

jj presne tak..to musi chytat jasne Micolli je pan fotbalista ale prislo mi to jak s Tottenhamem

Reagovat
cresposuper

Ani Viviano nič nechytil. V takej zime sa proste nedá chytať, to by som na brankárov nehádzal.

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím si Kjaera spíš neponechá

AS Řím v létě přivedl z Wolfsburgu Simona Kjaera na hostování s opcí na trvalý přestup, k jejímu uplatněný ale dost možná nedojde. "Počkáme a uvidíme. Jeho působení zde bylo zatím celkem nešťastné a jeho vykoupení vyžaduje velkou finanční oběť," naznačil sportovní ředitel klubu Walter Sabatini, jak s dánským obráncem naloží.

důkaz toho, že Enrique se Sabatinim nejsou úplný debilové

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Marotta už počítá drobné...

Reagovat
10

vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně.

Reagovat
10

zatím mi přííde, že v Římě kompletně nahradil úplně všechny vlastnosti toho nejhoršího z Mexése, včetně toho jak vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v týmu, kde brání dohromady 2 hráči, to má stoper těžký.

Reagovat
10

to beru v potaz, ale to nemá moc společnýho s tou řadou individuálních chyb, který tuhle sezonu nasekal

Reagovat
smazaný uživatel

Jako individuální chyby plynou taky z toho, že je většinou pod daleko větším tlakem, než by měl být. Pokud bude v lépe fungujícím týmu, bude jistě lepší než by tam byl Heinze nebo Juan. Vzpomeň si na první půlrok Fabia v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

A o to víc tam potřebuješ kvalitu. Když sme měli stoperskou dvojici DDR Heinze, tka to v tý obraně tolik nehořelo. Bohužel si vedení neuvědomuje že potřebujem pořádnýho stopera.Nicolas je zraněnej, Juan má výkyvy formy jako prase (už od minulý sezony) Heinze vzhledem k věku neodehraje celou sezonu v základní sestavě, i když by to bylo nejlepší a Kjaer zatím ukázal, že mu dělá problémy neudělat při zápase minimálně jednu chybu.....do toho se ti zraní DDR a nemá ho kdo nahradit, Davídek si postavil hlavu a odešel, takže příští přestupový okno musí bejt minimálně jeden hráč do obrany a jeden do zálohy. A mimo jiné, většinou brání 2 proti jednomu a i tady Kjaer hoří a když je to dva na dva, tak většinou po individuální chybě právě jednoho stoperů. Navíc nemluvim o tom, kolikrát špatně naši stopeři (konkrétně Juan s Kajerem) vystavili soupeřícího útočníka do ofsajdu. Ergo, on prostě musí pryč, musí přijít někdo kvalitní, Juan jako čtvrtej stoper a až se Nicolas uzdraví, tka doufat, že se nějak dostane do formy....jinak to nepude

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu ti, že v tom, co hrajete, by horko těžko uspěli Nesta s Fabiem v nejlepší formě. Nebrání beci, nebrání celá záloha. Všechno to, v čem je Kjaer dobrej se ztrácí. Jenže, ať tam dáš, koho chceš, nebude to lepší. Obrana s Dankem nedostávala tolik gólů, protože soupeř stejné příležitosti nedokázal využít. Stopery máte kvalitní, potřebujete beky a hlavně kvalitní středy. Těžko se divit Pizarrovi, že se mu u vás nechce být, když se musí z lavičky dívat na Pjaniče, Gaga, Greca a jim podobné.

Reagovat
Alberto Aquilani

Až na toho Pjaniča súhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim. Pjanič má v tý záloze úplně jinou roli, než ty zbylí dva. Gago to hraje dobře, do zadu je prakticky stejně kvalitní jako David, ale nezbržďuje tu hru tolik, jako on. To se Davidovi hodně vyčítalo, že místo aby zkusil balon poslat z první, tak hodně váhal s rozehrávkou. A v tom co hrajeme jiný becy uspěli, jiný becy dělaj podstatně míň kiksů. Když byl DDR na stoperu, tka ne že soupeř nedokázal stejné šance využít, oni se do "stejných situací" nedostali vůbec. a to hrál na lajně Taddei, na něhož věšina lidí svádí Kjaerovi chyby. Proto tvrdím, že potřebujem stopera místo Kjaera, on dělá ty hrubky vážně moc a dělá je každej zápas minimálně jednou. A k tomu toho středního záložníka, protože od Greca, nebo Simplicia nemůžeš čekat to samý co od DDR (nemluvim teď o kvalitě, ale o stylu hry).

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes byl o dvě třídy lepší, než on...docela se mi po něm stejská

Reagovat
Alberto Aquilani

nebol ..... v 2008/2009 bol dosť zlý o sezonu neskor robil náhradníka ..... má kvalitu , určite neni kvalitatívne na urovni Loriu ako je tu zvykom písať , ale Kjaer je-bude lepší jak on , o tom som presvedčený ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim čim tě přesvědčil. Už i toho Bojana sem v několika zápasech pochválil za výkon a to je možná to nejhorší, co sme v týhle sezoně k nám přivedli. I Taddeie sem za jeho výkon snad jednou nebo dvakrát pochválil. Kjaera ještě nebyl důvod pochválit. A třeba Heinze odehrál podobnou porci zápasů, jako Kjaer a rozhodně ukázal mnohem víc.

Reagovat
Alberto Aquilani

Kjaer je podla mna ovela lepší jak Mexes - teraz nezrážam jeho kvality jak je tu zvykom .... Kjaer je elegantný , silný , dobre stavaný stále mladý . Na začiatku bol super , ked som ho videl som bol viac zrušení jak keby som uvidel nahú Jessicu Albu pol metra predomnou a s kondomom v ruke . Potom spravil ten faul v Derby a červena . pak sa zranil . Nevrátil sa v najlepšej forme , len sa mi zdá že každý gol sa pripisuje jemu . Pri šprinte ked sa zranil bolo zle s Udinese ked ho predbehol a následne dal gol bud Isla alebo Di Natale . S Juventusom bol špatný , lenže Taddei bol hrozný a navyše tam chýba DDR ktorý vždy pomáha obrancom a hrá akoby 3 stopera , to Gago nerobí a hrá až moc vpredu - preto sa mi Gago páči viac spolu s DDR . Aj posledný zápas , tie goly išli cez Rosiho , Kjaer si okrem toho že musí strážiť svoje územie musí aj toho pravého beka , tie goly boli skor Rosiho ako jeho , Kjaer uz len zatahoval ručnu brzdu . Inak do žltej karty bol Kjaerov vykon super , vieš prečo ju dostal ? Lebo King Tot si to hral s prstom vzadku a fatalne stratil loptu nasledne išlo Cagliari 4 na 2 , tak Kjaer sfauloval a dostal žltu , keby to nespravil idu 3 ja na samého Juana ....

Reagovat
smazaný uživatel

jééé Vacek nehraje škoda to se zase bude vracet s nepořízenou do GL...

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Pellissier dnes vstřelil svůj 100. gól v dresu Chieva... borec

Reagovat
Radin

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

můj fantahráč

Reagovat
Radin

Vacek zase nic,no ta Sparta pro něj byla akorát..

Reagovat
smazaný uživatel

Cenzo Iaquinta sa vyjadril, že hosťovanie v Cesene berie ako šancu presadiť sa v Juventuse, do ktorého sa po skončení hosťovačky túží vrátiť.

"Ostáva mi ešte 18 mesiacov kontraktu, a chcem sa tam opäť vrátiť, Odišiel som z Juventusu v dobrom, a fanúšikovia sa ku mne vždy správali pekne ".

Neviem ako vy, ale pre mňa sú to strašne sympatické slová

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. čo sa týka AC, príde mi že sú strašne závislí na Ibrovi....žiadny Ibra moment v zápase - AC je nahraté....nie je dobre lipnúť na jednom hráčovi, nech je akokoľvek kvalitný...

Reagovat
Yanek

Jsme na nem zavisli, kdyz na nej hrajem. A ted to s takovou marodkou jinak nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to uz bolo v interu teraz je to v AC ked nemas kreativneho zaloznika(tzv. playmakera) ktory da hre myslienku a da prihravku utoku tak je tam uz iba Zlatan ktory si dokaze vytvorit tu akciu sam takze kompenzuje malo kreativnu zalohu ale je to vsetko o jednomhracovi sa zrani a sme v r......

Reagovat
10

tým si na to rychle zvykne, to se stalo už v Interu - "dáme to Ibrovi, on už něco vymyslí" a on většinou vymyslí...silnějším týmům se stačí zaměřit na něj a často ho dokážou ubránit, z toho pak vznikají ty řeči o tom, že je Ibra proti silnějším týmům pravidelně neexistující, sveze se s tím celej tým...u AC je to samozřejmě taky o tý marodce, otázka jak moc

Reagovat
smazaný uživatel

Jn on to má potom ťažké.....a aj preto som rád že u nás niečo také (zatiaľ) neexistuje, že pod Antoniom hráme ako jeden tím, hoci napr. taký Vučinič je pre nás v ofenzíve tiež dôležitý....

Reagovat
smazaný uživatel

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.

Centrocampisti: 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Navrhujem:

César-Maicon,Lucio,Samuel,Chivu-Zanetti,Cambiasso,Palombo,Poli-Milito,Pazzini

Reagovat
10

4-4-2?

Reagovat
10

on vlastně nemá moc na výběr koukám...místo Poliho nalevo spíš Japončík, jak to má Gazzetta

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, lebo nám chýba Sneijder, Stankovič, Álvarez. Poli hral čo sa týka porovnania s ostatnými minulý zápas veľmi dobre, preto by som ho tam dal.

Reagovat
10

hrál zleva?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
smazaný uživatel

V 4-3-1-2 a potom tam bol dosť veľmi často Sneijder, keď sa zmenilo rozostavenie ako spomína Jajinek. A

Reagovat
Jajinek

ne, přešlo se na 4-4-2 a na kraji byl Wes...25 minut hrál poli LCM a zbytek zápasu CM

Reagovat
Alberto Aquilani

hlavne sa hrať v sobotu nebude !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, teraz to už čítam aj ja, ževraj máte nepripravený štadión.

Reagovat
Alberto Aquilani

tak ked v Ríme po 15 rokoch nasnežilo :P

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
10

zrovna minulej rok tam bylo nejvíc sněhu za 20 let

Reagovat
cresposuper

V nedeľu

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Palomba a Poliho v základe

Reagovat
Jajinek

to je nesmysl...ani jeden z nich není čistokrevný kraj do rozestavení 4-4-2 a v podstatě to nikdy nehráli. Pokud nechceš posadit Cambiassa tak nevidím jako dobré řešení, aby nastoupili oba. Já bych dal na kraj Obiho.

Reagovat
cresposuper

Ja by som skúsil 4312- Zanetti, Palombo, Poli,- Cuchu

Reagovat
Jajinek

to je diamant zbytečně na sílu. Cuchu by to zvládnul, ale proč ho tam násilně cpát. Já bych tento zápas ještě odehrál 4-4-2

Reagovat
cresposuper

Myslíš Zanetti, Palombo, Cuchu, Obi?

Reagovat
Jajinek

Reagovat
cresposuper

Inač nevieš čo je nakoniec s tým Juanom? Išiel hosťovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Je u nás.

Reagovat
lnterista

fanta OT:

Kolik dostanu za Cisseho a Alvareze z Catania?Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Álvarez 4, Cissé 15

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
lnterista

koukni se pak na fantu na muj tym

Reagovat
panca

dal jsi mi minulej tyden tu fantu?

Reagovat
lnterista

bohuzel jo

Reagovat
panca

milito ja vim ale kam? ja ji tam nemuzu najit

Reagovat
lnterista

21. kolo...dej mi ho

Reagovat
panca

jedine za ibru

Reagovat
lnterista

Malonga

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to dobre, záložníka si vymeniť môžeš a aj potom máš ešte jednu výmenu k dispozícií.

Inak panca, pozerám že máš v tíme Edera, ktorý ale odišiel do Sampdorie, takže ho môžeš "zdarma" vymeniť. Jeho cena je 15

Reagovat
lnterista

ok super a dik

Reagovat
panca

dal by se nekdo sikovnej jeste koupit? Mam dost penez

Reagovat
lnterista

Di Natale za Milita

Reagovat
panca

no to uz je lepsi. Jeste popremyslim

Reagovat
lnterista

to bych asi nedal...nekoho jineho

Reagovat
smazaný uživatel

Já by určite bral Amauriho Alebo Osvalda nikto nemá. Alebo z tých lacnejších Budan, Mascara, alebo Iaquinta, ale jak vravíš, penazí maš dosť

Z týchto by som vyberal ja

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani taký Di Michele nie je špatný...je z čoho vyberať

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte keby som tak ale mal voľnú výmenu...

Reagovat
panca

ok beru amauriho. Kolik stoji?

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
panca

tak mam ho napsanyho. diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

pockej. Za co ted hraje amauri?

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina

Reagovat
panca

jj diky. Uz jsem to nasel. Ja ani nezaregistroval, ze nekam odesel a lekl se, ze zustal v juve

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí ti na soupisce Pasquale, nemáš ho tam zapsaného

Reagovat
panca

ja ho kupoval? To ani nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám u tebe napsaného po draftu navíc jsem si toho všiml, když jsem pročítal tvé obránce, abych nevzal někoho koho máš a napočítal jsem jich u tebe 7

Reagovat
panca

ok diky. Vubec si to nepomatuji

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte k tým hráčom čo odišili zo Serie A. Alberto máš Pizzara, a Bianconero Taiwa s Pasquatom Ich výmeny sa Vám nezapočítajú, tak si ich zbytočne nedržte.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, jen dotaz, protože si nejsem jistý... Mám počítat celkový rozpočet asi se současnými hodnotami že? Respektive součet všech hráčů... pak budu muset asi počkat na správnou chvíli, protože je nemůžu jen tak za někoho vyměnit, rozpočet mi jaksi narostl, vzhledem k výkonům hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Zostatok by si mal mať 10. Celkový rozpočet sa ti nemení, podľa výkonov hráčov. Aspoň ja som to tak nikty nepočítal. U hráčov, ktorých som nemenil, som s cenou vôbec nehýbal.

Z draftu sa ti zvýšilo 16, po prvej výmene 14, to máš ok. Po druhej výmene si mal mať zostatok 10, ty máš 3. To si si prepočítaval všetkých hráčov v tíme, podľa akutálných cien, však? V D-čku sme to tak nikdy nerobili, neviem ako v ostatných ligách. (?)

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaaaa... Okay .. Já se vždycky řídil aktuální hodnotou hráčů... ... Dobře, takže mám 10 volných + 12 za Taiwa a 1 za Pasquata.... 1x volnou výměnu co mi zbývá + 2 "vynucené" ... cajk jdu hledat vhodné posily, díky

Reagovat
smazaný uživatel

U prestupoch sa ale počíta akutálna cena..nie? V tom prípade je cena Taiwa 8 a Pasquata 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jasan, já už blbnu samozřejmě jak píšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu rychle provést přestupy

Reagovat
smazaný uživatel

...Veľa zdaru pri výbere

Reagovat
brenk

Mohol by som sa spýtať, kde sa dá o tejto súťaži viac dočítať, poprípade, či sa dá od novej sezóny zúčastniť?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám na starosti Serie D, a tam je plno ...a myslím, že aj v ostatných

http://fanta2008calcio.freeforums.org/index.php

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Micco, tak jsem se tím probral a nejsem si jistý, mrknul bys mi na to prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšlo mi to rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

Super, díky

Reagovat
panca

btw: pato, prince a aqua nebudou naarsenal. Tak zaloha bude prekerka. Potrebujem nejaky behavy mladochy. Ambro se seedorfem nebudou mit sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť nepríjemné pre Vás. To tu teda herbage bude mať potom možno svoj deň Ale zas ak čo i len trošku pritlačíte na ich obranu, tak nejaké góly im dáte Každopádne to bude celkom napísané a zaujímavé osemfinále.

Reagovat
10

načasování nic moc, jsem hodně zvědav...po losu jsem si byl postupem AC jistej, teď to bude hodně zajímavý

Reagovat
panca

bojim se toho jako minulej rok spurs. Na papire lepsi, sice jsme nehrali hur, ale nemeli jsme narozdil od nich poradnou sanci. Jeden brejk a konec.

Reagovat
smazaný uživatel

a co Flamini??

Reagovat
panca

to nevim, o tom jsem necetl. Ale kdyz byl pul roku mimo, tak neverim, ze by predvedl neco slusnyho

Reagovat
smazaný uživatel

není nominovaný...

Reagovat
smazaný uživatel

to je dost na piZu s nasou marodkou

Reagovat
smazaný uživatel

*c

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele