Serie A - souhrn 19. kola

09.01.2011, 14:25, aktualizováno 09.01.2011, 22:42
Komentáře a souhrny
Dnes se nedaří favoritům, AC Milán v nastavení zachránilo alespoň bod ze zápasu s Udinese, nabídnoutou šancí ale pohrdly oba římské kluby - Lazio doma nestačilo na Lecce, AS jede s prázdnou z Janova. Svůj zápas nezvládl ani Juventus, který vyhořel v Neapoli a prohrál 3:0. Palermo uhrálo bod na půdě Chieva, Fiorentina v závěru otočila zápas s Brescií.

SSC Neapol - Juventus FC 3:0

09.01.2011 20:45

Góly: 20. Edinson Cavani, 26. Edinson Cavani, 53. Edinson Cavani

Další pořádnou lekci utrpěl Juventus Turín. Ve šlágru kola nestačil na Neapol, která Starou dámu sestřelila díky hattricku Edinsona Cavaniho 3:0. Uruguayský útočník se trefil pokaždé hlavou. Neapol už ztrácí na vedoucí Milán jenom čtyři body.

Edinson Cavani odstartoval skvělý večer ve 20. minutě, kdy si poprvé naskočil na Maggiův přesný centr - 1:0 pro Neapol. Domácí se ale nemuseli radovat dlouho, nová tvář v dresu Juve Luca Toni se taktéž pověsila do vzduchu a skórovala. Ovšem branka nebyla uznána za údajný Toniho faul, který však nebyl. Za tři minuty od tohoto okamžiku bylo zase veselo, jako přes kopírák, tentokrát centroval Dossena a Cavani zvýšil na 2:0 pro Neapol. Stejným výsledkem skončil první poločas.

I ve druhém poločase se bylo na co dívat, tedy zejména v jeho úvodu. Toni dvakrát hlavičkoval, jednou vedle, podruhé do dobře postaveného Morgana De Sanctise. Stejně jako v prvním poločase přišel okamžitý trest, a opět to byla prakticky stejná akce - zprava centroval Marek Hamšík a Cavani, byť tentokrát neskákal do vzduchu, se zapsal mezi střelce potřetí, čímž zkompletoval hattrick. Stejně jako v předchozích dvou případech se trefil hlavou.

Stadion San Nicola se v průběhu utkání změnil pro Juventus v pořádné peklo. K vidění byly i dýmovnice. Edinson Cavani měl před svým střídáním ještě jednu šanci, i když, kdyby Lavezzi zakončoval sám, udělal by lépe. Zlomený Juventus už nedokázal tříbrankové manko stáhnout, vlastně nedal ani branku a prohrál ve šlágru kola jednoznačně 3:0.

Více informací k zápasu

AS Bari - Bologna FC 0:2

09.01.2011 15:00

Góly: 38. Albin Ekdal, 69. Marco Di Vaio

Bari sice ve čtvrtek zvítězilo, ale dnes si připsalo porážku a zůstává poslední. Boloňu poslal do vedení Ekdal, ve druhém poločase pojistil výsledek tradiční střelec Marco Di Vaio.

V úvodní šanci zápasu se ocitl trochu nečekaně obránce hostí Matteo Rubin, ale do vedení mohli jít po sedmnácti minutách domácí. Emmanuel Rivas našel krásnou přihrávkou hlavičkujícího Okaku, hrdina předešlého utkání s Lecce ale minul branku. O chvíli později se na domácí straně vyskytly problémy. Vangelis Moras utrpěl svalové zranění a na hřiště vyběhl Esposito. To jakoby odstartovalo zmar Bari, ve 38. minutě totiž Ramirez vybídl nádhernou uličkou Ekdala a ten šancí nepohrdl - 1:0 pro Boloňu.

Další, kdo se musel činit, byl hostující brankář Emiliano Viviano, poradil si jak s pokusem Kutuzova, tak i s Donatiho nepříjemnou střelou. Po 66 minutách Boloňa své vedení zdvojnásobila, Marco Di Vaio na to potřeboval dva pokusy, ten první mu Gillet zmařil, druhý už nikoliv.

Bari se z druhého inkasovaného gólu nevzpamatovalo a už ani nesnížilo. Pro domácí celek je to o to větší škoda, neboť ve čtvrtečním zápase podal dobrý výkon. Boloňa se důležitou výhrou opět přiblížila poklidné záchraně.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Città di Palermo 0:0

09.01.2011 15:00

Góly: -

Bez branek skončil duel mezi Chievem Verona a Palermem. Šancí bylo poskrovnu, a tak vlastně není divu, že utkání skončilo tak, jak vlastně skončilo.

První větší práci měl v zápase sicilský brankář Salvatore Sirigu, s ranou Thereaua si poradil. Thereau byl vidět i v dalším gólovém momentu Chieva, tentokrát přihrával do šance kanonýrovi Pellissierovi, jenže jeho střele scházela především patřičná přesnost. Světlejší okamžik hostí nastal až při standardní situaci, volný přímý kop Bova byl pro Sorrentina hodně nepříjemný, ten to však zvládl a uchránil svůj tým před inkasovanou brankou.

Další na řadě byli znovu hosté, Massimo Maccarone se po přihrávce Pastore řítil do jasné gólovky, ale vše z pozice Chieva zachránil dobrým obranným zákrokem obránce Cesar. Za chvíli otestoval Sirigua Gelson Fernandes a Josip Iličič pro změnu vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Palermo se v zápase dokonce dožadovalo pokutového kopu, Nicola Rigoni v pokutovém území zatahal za dres hvězdného Pastoreho, ovšem sudího píšťalka zůstala němá. Bez gólové odezvy zůstaly šance jak Constanta, tak i Kasamiho a Miccoliho.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Inter Milán 1:2

09.01.2011 15:00

Góly: 71. Alejandro Gómez - 74. Esteban Cambiasso, 79. Esteban Cambiasso

Hrát v Catanii je vždycky těžké a dneska se o tom opět přesvědčil Inter. Obhájce titulu už málem směřoval k šokující porážce, ale nakonec ho zachránil hrdina Cambiasso a Inter je po vítězství 1:2 mnohem blíže tomu, aby se vrátil do hry o ligový titul. AC totiž zaváhalo a Nerazzurri mají nadále dva zápasy k dobru.

První poločas příliš fotbalové radosti nenadělil. Na Stadio Massimino se diváci museli nudit, šance nebyly téměř žádné. Mariano Andujar musel zasahovat jen proti hlavičce Stankoviče, ale míč mu zamířil přímo do náruče. Eto'o pak připravil střeleckou pozici pro Thiaga Mottu, ale ten přestřelil. Vše důležité se událo až po změně stran.

V úvodu druhého dějství se do šestnáctky probojoval Ciro Capuano, ale zklamal v zakončení. Castellazzi musel zasahovat až proti Carbonimu, kterého nedokázal zastavit Chivu. Ještě lepší zákrok si hostující brankář připsal proti Maximu Lopezovi, ale nakonec byl zbytečný, protože Argentinec byl v ofsajdu. Lopez si chtěl vše nahradit o chvilku později, ale jeho rána zamířila těsně nad bránu. A do třetice pálil Lopez, Castellazzi ale opět zvítězil.

Catania ale v tu chvíli hře jasně dominovala a hrála prakticky jen dvojice Maxi Lopez, Castellazzi. Argentinec ale na brankáře nevyzrál ani počtvrté. Leonardo pak na průběh hry reagoval stažením Chivua a nasazením Panděva, takže se na levý kraj obrany přesunul Zanetti.

Zasloužený gól nakonec Catania vstřelila v 71. minutě. Inter sice dělal co mohl, aby odvrátil rohový kop - Castellazzi vychytal Maxiho Lopeze, Dejan Stankovič míč odhlavičkoval z čáry, ale Alejandra Lopeze již nikdo nebránil a domácí záložník otevřel skóre. Jenže radost Catanie netrvala dlouho. Za tři minuty totiž bylo srovnáno. Stankovič vyslal středem Estebana Cambiassa a ten přesnou ranou prostřelil Andujara. Cambiasso hrál na nezvykle vytažené pozici a dařilo se mu tam. Uběhlo totiž jen dalších pět minut a Inter už byl ve vedení. Maiconův centr do brány zasunul Cambiasso a po závěrečném hvizdu mohli Nerazzurri slavit.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Janov CFC 0:0

09.01.2011 15:00

Góly: -

Kdo se během dnešního nabitého programu Serie A koukal na duel Cesena - Janov, je nyní více než zklamán. Obě mužstva totiž na Stadio Manuzzi podala hodně špatný výkon, jehož výsledkem byla bezbranková remíza.

Cavallucci Marini sice do zápasu šli po dvou vítězstvích, ale dnes to nepotvrdili. Janov zase jen potvrdil, že v útoku má obrovské problémy, odchod Lucy Toniho mu pravděpodobně neprospěje.

V prvním poločase stojí za zmínku snad jen protiútok domácích, který špatnou přihrávkou na Giaccheriniho zmařil Igor Budan. Pak už se musíme přesunout do druhé půle, kde se toho však opět stalo velice málo. Opět zmíníme Budana, který byl tentokrát v pozici zakončovatele, když centroval Ceccarelli, ale netrefil. Po hodině hry se na hřišti po třech měsících objevil Giuseppe Sculli, který vystřídal Jankoviče. Střelecké pokusy na jednu či druhou branku sice ještě vyslali Destro, Kharja a Giaccherini, ale ani jedna neměla ani zdaleka gólové parametry.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Brescia Calcio 3:2

09.01.2011 15:00

Góly: 72. Alberto Gilardino, 86. Mario Santana, 88. Adem Ljajić - 30. Alessandro Diamanti, 45. Nicolás Córdova

S Fiorentinou to dnes v domácím duelu s Brescií vypadalo hodně zle. Viola prohrávala po prvním poločase už 0:2 a nad Sinišou Mihajlovičem se pomalu stahovaly mračna. Jenže úžasná závěrečná dvacetiminutovka nakonec rozhodla o tom, že Fiorentina zvítězila 3:2. Možná právě tohle Violu nakopne a konečně začne stoupat tabulkou.

Místo Mutua, jenž byl vyřazen z kádru, nastoupil mladý Khouma Babacar a hned byl v úvodu vidět. Jeho povedený pokus olízl brankovou konstrukci. Další příležitost domácích měl Alberto Gilardino a Matteo Sereni musel proti jeho hlavičce vytáhnout excelentní zákrok. Také další Gilardinovu hlavičku po rohovém kopu Sereni zlikvidoval.

Florencii zaskočil ve 29. minutě Alessandro Diamanti. Kone mu posunul míč a Diamanti úžasným zakončení otevřel skóre. Z pravé strany pokutového území zatočil míč do vzdálenějšího růžku a překvapil domácí příznivce. Pár minut před přestávkou navíc hřiště opustil s nataženým svalem Cerci a musel naskočit D'Agostino. A aby těch špatných zpráv nebylo málo, v posledních sekundách první půle udeřila Brescia podruhé. Trestný kop další precizní ranou poslal do brány Nicolas Cordova.

Viola se však nevzdala a prvního gólu se dočkala v 72. minutě. Konečně to tam spadlo Albertu Gilardinovi, který se dostal před Zebinou a hlavičkou překonal Sereniho, který se snažil, ale míč nakonec nezastavil. Dobrý centr si připsal Montolivo. Brescia si málem vedení opět pojistila, ale Boruč další Cordovův trestňák zlikvidoval. A to se ukázalo jako rozhodující, protože v 85. minutě Viola srovnala. Babacarovu ránu sice ještě Sereni chytil, ale proti dorážce Santany neměl šanci. A neuvěřitelné se stalo skutečností za další dvě minuty. Adem Ljajič využil velké díry v obraně hostů a dokonal velkolepý obrat z 0:2 na konečných 3:2.

Více informací k zápasu

SS Lazio - US Lecce 1:2

09.01.2011 15:00

Góly: 47. Stefano Mauri - 39. Fernando Muslera (vl.), 72. Carlos Grossmüller

Největší překvapení kola se zrodilo v Římě, na tamním Olympijském stadionu. Lazio, které bojuje o vstupenky do Ligy mistrů, doma pohořelo se sestupem ohroženým Lecce. O výsledku 2:1 pro Lecce rozhodl čtvrthodiny před koncem Grossmuller.

Lecce začalo na půdě římského Lazia dost aktivně, o čemž svědčí i počet rohových kopů. Hosté jich zahrávali během úvodní čtvrthodiny hned sedm. Biancocelesti přežili jak šanci Edwarda Ofereho, tak především dvakrát Bertolacciho pokus - vyznamenal se Muslera. Lazio v první půli nepředvedlo takřka nic a vlastně po zásluze, i když nešťastně, inkasovalo. Ve 39. minutě mělo Lazio nejprve štěstí, ale záhy hned obrovskou smůlu. Bertolacciho rána totiž orazítkovala tyč, ovšem míč se od ní odrazil do zad nešťastného Fernanda Muslery, ten si tak vstřelil vlastní gól - 1:0 pro Lecce.

Lazio ale vyrovnalo, a to krátce po změně stran. Centr z pravé strany nadělal hostující obraně tolik neplechy, až skončil v síti. Zblízka totiž dopravil míč do sítě kapitán Mauri - 1:1. Opakovaný záznam pak ukázal, že se jednalo o ofsajd.

Následovaly dvě šance, po jedné na každé straně. Nejprve Zarateho vychytal Rosati, a po něm Muslera pozdějšího hrdinu Grossmullera. Argentinec Zarate se ukázal ještě několikrát, Rosati ale dobrým zákrokem pokaždé brance zabránil, v jednom případě mu pomohla branková konstrukce.

Čtvrthodiny před koncem padla rozhodující trefa zápasu. Přízemní centr Jedy se dostal až k naprosto volnému Grossmullerovi a brankář Muslera byl bezmocný - 2:1 pro Lecce. Lazio mohlo za chvíli inkasovat znovu, Jeda ale nenaložil s šancí zrovna ideálně, na brankové čáře zabránil jistým gólům obránce Giuseppe Biava. Nemožné, co všechno dokáže Lecce spálit. Domácí nebyli schopni závěrečného tlaku a s Lecce dost překvapivě prohráli.

Více informací k zápasu

AC Milán - Udinese Calcio 4:4

09.01.2011 15:00

Góly: 45. Alexandre Pato, 78. Medhi Benatia (vl.), 83. Alexandre Pato, 90. Zlatan Ibrahimović - 35. Antonio Di Natale, 53. Alexis Sánchez, 66. Antonio Di Natale, 89. Germán Denis

Velké problémy měl v dnešním kole vedoucí AC Milán. Hostující Udinese v zápase pokaždé vedlo, v jednu chvíli dokonce o dvě branky, přesto nakonec dokázali Rossoneri brankou v 90. minutě získat bod. Na San Siru byly k vidění gólové hody, utkání skončilo výsledkem 4:4.

Alexis Sanchez a Alexandre Pato byli prvními, kdo se dostali do šancí, ani jeden z nich prozatím neskóroval, ale jejich chvíle slávy přišly později. Jako první se trefilo Udinese, Sanchez napřáhl a trefil tyč, od brankové konstrukce se míč dostal k osamocenému Di Natalemu a ten takového situace zvládá s přehledem - 1:0 pro Udinese. Celá branková situace zaváněla ofsajdem, o ten se ale v žádném případě nejednal, neboť se vzadu zapomněl Luca Antonini. Ještě do poločasu ale Rossoneri vyrovnali, Ibrahimovič přihrál před branku Patovi a ten skóroval - 1:1.

A branky padaly i ve druhém poločase, ještě než se tak stalo, zneškodnil dobrou střelu Robinha slovinský brankář Samir Handanovič. V 53. minutě ale obrana Milána opět neuhlídala Alexise Sancheze. Isla centroval do malého vápna a tam Bonera hlavičkujícího Sanchéze nezpacifikoval, Udinese znovu vedlo, tentokrát 2:1.

V 66. minutě se dostal Milán do velkých nepříjemností, Seedorf ve středu hřiště ztratil míč, obrana Rossoneri vzápětí chybovala a Di Natale potvrdil výsostné postavení mezi střelci italské Serie A - 3:1 pro Udinese.

Milán se ale nevzdával a ještě hodlal s výsledkem něco udělat, nakonec to ale udělalo samo Udinese. Obránce Benatia si hlavou vstřelil vlastní gól - Milán snížil na 2:3. Diváci viděli brzy další branku, střídající Cassano krásně našel Pata a ten srovnal na 3:3. Záhy to mohlo být 4:3 pro AC Milán, ovšem Ibrahimovičův přímý kop lapil Samir Handanovič.

Závěr tohoto utkání byl vskutku nesmírně dramatický a hodně hektický, Rossoneri naprosto dominovali, ale znovu inkasovali. Klasickou brejkovou situaci zakončil po přihrávce Isly German Denis - 4:3 pro Udinese. To už běžela 89. minuta, přesto si měli diváci užít ještě jednu branku, a nejen to! Chvíli po brance Denise si vzal míč Ibrahimovič a svojí individuální akci zakončil neomylně - 4:4. A ještě jedna akce na závěr, Ignazio Abate se mohl stát hrdinou, ale stoprocentní šanci zazdil. Milán si tak v krásném utkání rozdělil body s Udinese za divokou remízu 4:4.

Více informací k zápasu

Parma FC - Cagliari Calcio 1:2

09.01.2011 15:00

Góly: 54. Sebastian Giovinco - 22. Robert Acquafresca, 31. Robert Acquafresca

Důležité tři body veze z venku Cagliari. To hrálo na půdě Parmy a zvítězilo 2:1. Domácí Gialloblu tak nenavázali na čtvrteční destrukci Juventusu, ačkoliv se znovu trefil Giovinco. Už v prvním poločase totiž dvakrát skóroval Robert Acquafresca.

Cagliari zlomilo odpor Parmy ve 22. minutě, domácí obrana odvrátila míč jen k volnému Acquafrescovi, který z hranice pokutového území neomylně vypálil k tyči - 1:0 pro hostující Cagliari. O deset minut později se mladý Robert Acquafresca prosadil ještě jednou, dobrý centr mu naservíroval Cossu, přičemž Acquafresca parádně zpracoval a opět neomylně mířil na vzdálenější tyč - 2:0 pro Cagliari.

Parma pak zvýšila obrátky a výsledkem byl dobrý zákrok Agazziho proti Giovincovi. Brankář sardinského celku se vytáhl ještě jednou, a to když v samostatném průniku vychytal Zaccarda.

Po změně stran mohli hosté zvýšit, Contiho standardku bravurně zneškodnil Mirante. Parma se ale přeci jenom dostala zpět do zápasu, už třetí branku během dvou zápasů vsítil talentovaný Sebastian Giovinco. Mladý Ital doslova prokličkoval obranou a zavěsil - 2:1. Hosté se pak museli bránit a zvládli to. Crespo ani Palladino nebyli úspěšní.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AS Řím 2:1

09.01.2011 12:30

Góly: 58. Nicola Pozzi (pen.), 84. Stefano Guberti - 17. Mirko Vučinić

Římané měli zápas v Janově výtečně rozjetý, jenže pak přišly obrovské zaváhání ve druhé půli a Sampdoria nakonec bere všechny tři body. Na Stadio Luigiho Ferrarise padly celkem tři červené karty, smutným hrdinou je stoper Juan.

AS Řím tak nedokázal vyhrát po čtvrté v řadě a reálně mu hrozí, že přijde o čtvrté místo. Sampdorii se naopak vítězství náramně hodí. Gól dali Blucerchiati poprvé po měsíci, a to v základní sestavě nefiguroval Giampaolo Pazzini. Na druhé straně se zase neobjevil Francesco Totti. Na lavičce domácích už seděla i nová posila Federico Macheda.

V útoku Dorie se objevil Nicola Pozzi a Nicolas Burdisso musel v úvodu předvést dobrý zákrok, aby ho zastavil v samostatném nájezdu. Pozzi měl ještě lepší moment po centru Gubertiho, jeho skvělý volej jen těsně minul branku. Úvod duelu sice Sampdoria opanovala, jenže v 18. minutě to byli Římané, kteří otevřeli skóre. Úžasné sólo z vlastní poloviny hřiště předvedl Mirko Vučinič, před vápnem si obhodil Lucchiniho a nekompromisní ranou na zadní tyč prostřelil Curciho.

Sampdoria odpověděla Zieglerovou standardkou, střela z 20 metrů olízla břevno. Pak Giallorossi předvedli další nádhernou akci. Jeremy Menez z protiútoku nahrával Vučiničovi a zakončující Borriello ztroskotal až na výtečném zákroku Curciho. Ten musel zasahovat ještě chvilku před přestávkou, u bližší tyče ho prověřil Menez. Vyrovnat nakonec ještě v nastavení mohli domácí, Palombo našel za obranou Marilunga, ale jeho half-volej skončil přímo v náruči brankáře Julia Sergia. Velká příležitost domácích.

O poločase sáhl k překvapivému střídání Claudio Ranieri, když stáhl stopera Mexese a na hřiště poslal Juana. A tento tah rozhodl. Jenže v neprospěch Římanů. Už po deseti minutách se Juan ukázal v hodně špatném světle, když velice špatně přihrával zpět svému brankáři. Přihrávku vystihl Palombo, proti kterému Julio Sergio vyběhl, ale špatně načasoval svůj zákrok a domácího kapitána nevybíravě sestřelil. Pochopitelně následovala červená karta a penalta. Do branky se tak musel nečekaně postavit Doni, kterému na placu udělal místo Menez. Pozzi Donimu nedal šanci, když míč napálil pod břevno a bylo vyrovnáno.

Ačkoliv byli hosté o desíti, nechtěli se vzdát. Vučiničův pokus se otřel o bližší tyč. Rozhodující branku však chtěla dát také Sampdoria a 13 minut před koncem se tak na hřiště dostal 19letý Federico Macheda, posila z Manchesteru United. Tou dobou již na hřišti asi čtvrthodinku pobíhal další forvard Pazzini. Právě Pazzini vysílal Machedu na bránu, ale Doni včas vyběhl. Nová akvizice domácích měla další příležitost po Zauriho centru, ale hlavičkou mířila těsně vedle.

Sampdoria se ale nakonec druhého gólu přeci jen dočkala. Běžela 84. minuta a Juan si připsal další minelu. V pokutovém území totiž nedokázal pořádně odkopnout míč, a tak připravil pohodlnou pozici pro Gubertiho, jenž prostřelil Doniho. Aby to ale neměla Doria jednoduché, šla dvě minuty nato také do desíti, červenou kartu dostal po druhé žluté Lucchini. V závěrečných minutách se rozhodčímu zápas trochu vymkl z rukou, když třetí červenou kartu uviděl Gastaldello. Problém měl také Totti, jenž sice na hřiště přišel na pár sekund, ale prakticky okamžitě se dostal do rozmíšky s Palombem. Ani to ale nic nezměnilo na to, že Sampdoria porazil AS Řím 2:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán19124334:1740
2.SSC Neapol19113530:2036
3.SS Lazio19104525:1834
4.AS Řím1995527:2432
5.Città di Palermo1994632:2231
6.Juventus FC1987433:2431
7.Inter Milán1785425:1629
8.Udinese Calcio1983827:2527
9.UC Sampdoria1868420:1726
10.Bologna FC1967619:2424
11.Cagliari Calcio1965821:1823
12.ACF Fiorentina1865720:2023
13.Janov CFC1865713:1523
14.Chievo Verona1957719:2122
15.Parma FC1957719:2322
16.Calcio Catania1956817:2421
17.AC Cesena1854913:2119
18.US Lecce19531118:3618
19.Brescia Calcio19431215:2615
20.AS Bari19351112:2814
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (562)

Přidat komentář
Paddy

sakra dneska jsme to teda prosrali, Juan u druheho golu

Reagovat
Dejwa

co teprve u prvního

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

juan-as roma 2:1 ranieri ukazal svoje schopnosti a po polcase dal dobre hrajuceho Mexesa dole 3 body na dosach po penalte sa vsetko zrutilo...tottiho dobre ze si rnieri nedal na 10 sekund prehrat vyhraty zapas..... .........DAJE ROMA !!!!

Reagovat
scr

Juan hruza!

Reagovat
Pipo123

neodsudzoval by som Ranieriho, vraj má Mexes nejaké zranenie

Reagovat
lnterista

jj navic posral to Juan

Reagovat
smazaný uživatel

vyhraty zapas ? Rím snad vyhrával 3-0 alebo čo ?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si dovtedy videl nejake sance dorie ak neratame tu na konci polcasu?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Môj zlatý,odkedy sa hrá futbal na šance...???

Reagovat
Slejdy

nebyt Juana tak se to vyhraje bych rekl

Reagovat
smazaný uživatel

SAMPDORIA

Reagovat
One-Real

OT: Lukáš Bauer neuveřitelný fenomén

Reagovat
Bily

Je po titulu, tyhle body kurevsky chybi pri celkovem souctu... muzem porazit venku MIlan, ci doma Juve s Interem, ale tyhle body nikde jinde nesezenem!!!!

fakt nechapu Juan, za trest oholit tu pitomou bradku co ma - idiot!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

juanovi sa zapas nevydaril ale nemozno ho odsudzovat mal kopec vydarenych zapasov ale stane sa ze nejaky nevyde a juan este asi spal treba sa pobierat a ist dalej....

Reagovat
Francesco Totti AS

nemůžeš ho odsoudit po jednom nevydařeném zápase....po tom co pro nás za ty roky udělal...Doria je nám osudovým týmem při cestě za titulem ale jde se dál....

Reagovat
Bily

Jasny, ta nasranost prejde. Beru, odehral hafo hodne povedenych zapasu, ale tohle byla FAKT HRUZA

Ono je i hruza bejt fanda Milanu a sledovat dnesnich poslednich 10 minut (to je na 3 infarkty a dvoje roztrhani plakatu tymu

jeste, ze Lazio ruplo (vetsi ostudy nez my), vecer doufam v remizu

Reagovat
Francesco Totti AS

po dneěku budem max. pátí..... tak nakonec to nebude zas tak strašné jak jsem si myslel....ale mohli jsme být třetí KU*VA

Reagovat
smazaný uživatel

gol gubertiho "potešil"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC alebo inter prehrajte aby som sa ukludnil trocha

Reagovat
lnterista

Etak uz naznacuje ze da nekomu hlavicku

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Guberti gól a hříšník Gastaldello na lavičce, dobrá práce.. Jinak dneska se mi v noci zdálo, že dal Flocca 6 gólů a Hernanes 1, tak by už mohli začít řádit..

Reagovat
smazaný uživatel

zatial nic moc teda

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE MAGICO PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Ibra asistence...

Reagovat
smazaný uživatel

PAtiinhooo

Reagovat
smazaný uživatel

SAMPDORIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

GRAZIE STEFANO GUBERTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
FORZAMILAN

uffff,aspoň že tak,to je zase mač z naší strany

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz na fans AS ŘÍM. Má Vučinič cenu 24 milionů euro? Viděl jsem v televizi prohlášení vedení Wolfsburgu že mají o něj zájem.

Reagovat
aurelio

Nie som priamo od AS, ale podľa mňa určite má ... hrá už teraz parádne, navyše je flexibilný a stále mladý ... Akurát sa mi nehodí miesto Džeka, nie je toľko gólový, navyše možno systém bude pre neho zlý ... skôr by sa hodil inde, napr. práve Real či Zenit

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí nám kreativita ve středu hřiště. Zajímavý je kolik máme technicky zdatnejch a kreativních útočníků, záloha je slabší. Dnes nám chybí kreativní Pirlo, trochu inteligentní (občas) Boateng a čistě míč získávající Ambro. Doufám v Lazzarriho, potřebujem trochu šťávy a kreativnosti do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že Pato má dneska chuť po tak dlouhé době.

Reagovat
Komat

V Interu by měli investovat do očního doktora. Evidentně tady má někdo problém s rozeznáváním barvy dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, toho Boneru dneska teda školej...

Reagovat
smazaný uživatel

UDINEEEEEEEEEEEEEEESE

Reagovat
Pipo123

mali sme v pohode vyhrať a my sme to posrali, čo k tomu napísať, boli sme lepší a Lecce malo 3 šance a dva goly, Zarate znova to pekne posral

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak Mohli sme stahnout 2 body na ac

Reagovat
Slejdy

AC - Udine velka parada,fakt klobouk match

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
GEGE

Neskutečný zápas málem jsem dostal infarkt.Díky borci za ten závěr

FORZA MILAN!

Reagovat
mickey mouse

Ani bod proti trapnému Lecce?

Reagovat
smazaný uživatel

Bonera nas stal dva body, nech uz Nesta vyzdravie

Reagovat
lnterista

uz ted muzu rict ze luxusni kolo...

Forza Interv

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Ak predpokladáme, že tie dva zápasy, ktorému máme k dobru oproti AC Milánu vyhráme, tak už budeme mať stratu na nich len 5 bodov, čo sa dá kľudne za polovicu zápasov celého ročníka Serie A dohnať

Reagovat
Jajinek

ve Florencii asi nevyhrajeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Sú v kŕči, už to podľa mňa nie je tá silná Fiorentina čo minulý rok.

Reagovat
Jajinek

to není...ale je tam Siniša

Reagovat
Jajinek

a jako přirovnaní bych spíš použil Florencii dva roky starou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bol zápasik

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio strata 3 bodov na domácej pôde

Reagovat
Jajinek

Inteeeeeeeeeeeeer, pokud uspějeme v dohrávkách, tak jsme zpět ve hře!!!!!!

Tohle bylo neuvěřitelně vydřený a výkon opravdu nic moc. První polčoas špatní všichni, hlavně Cuchu, Deki, Milito a Eto´o.

V druhém poločase bylo vidět, že už se to trošku otevřelo, ale za cenu toho, že se Catania občas utrhla. Dvakrát dobře zasáhl Luca, potřetí už to nešlo no. Pak jsme se ale probrali. Hlavně Cuchu, Deki a Milito a bylo to vidět. Deki se zatáhl na DM a rozdával to ze zadních pozic a Cuchu šel do zakončení...a jak to dopadlo, jsme višchni viděli. Milito se dostal do dvou střel, ale šlo to do gólmana, přesto si pořád říkal o míč a jeho výber místa je pořád dobrý. Na konci jak mu tam pak vyšlo to sólo přes dva borce a narážečka s Panděvem, škoda, že to nešlo do brány, ten gól si zasloužil. Jinak Eto´o dnes bohužel hodně špatné. To Goran toho za těch pár minut udělal víc, než Samy za celej zápas (nejvíc mě sralo, jak dotal tu ideální nahrávku od Milita do strany, a pak to napálil do prvního borce).

Jinak Ibra je hovadu, mohlo to být veselejší. terry je moula, páč tohle kolo koukat na Janov...

Reagovat
Jajinek

a ještě bych doplnil, že už mám 4 góly a 2 asistence...tak to by se měl Del Piero večer snažit viď Bianco...

Reagovat
Jajinek

a ještě doplním palec pro Lea Dobrá střídání a prohození pozic v záloze když to nešlo.

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo Leo je v tom trénování dobrej to se musí nechat

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Leonardo zatiaľ paráda, Ranocchia konečne prvýkrát dostal príležitosť

Reagovat
smazaný uživatel

No málem sem se posral to byl zápas remíza zas tak moc nemrzí protože ten zápas jsem si užil škoda že sem nebiděl ty naše goly na 2-3 a 3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný zápasy.Calcio začnu sledovat častěji.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
-Kopy-

AC od příště 6-0-4 rozestavění, aby ta obrana tak nehořela.

Cassano, Ibra, Robinho, Pato - to je síla jak hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta čtverka bude parádní... ale řekl bych že se hra nezlepšila tím že přišel Cassano,ale že odešel Seedorf

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon slabej, ale důležitá výhra. Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě asi trefi to byla zas šou Udine parádní výkon, kdyby vyhráli tak nemůžem říct ani popel... prvních 20-30 min nás drtili neskutečně. Doufám že po dnešku si Bonera zas chvilku odpočine...všechny góly jeho hráč

Reagovat
smazaný uživatel

první byl Antoniniho, zadrbal ofsajdovou past...

Reagovat
smazaný uživatel

jo u prvního sem si nebyl jistý....no ale stejně

Reagovat
smazaný uživatel

no do prdele, já jsem propotil tričko..., s Udine už hrát nechci ! to je o zdravej rozum !

nakonec díky chlapi za bojovnost, ale pořád jsou to ztracené body z domácího zápasu. na druhou stranu Lazio prohrálo, Roma prohrála, Inter je ještě pořád relativně daleko (i kdyby vyhrál obě dohrávky) a jeden z dvojice Neapol & Juventus určitě ztratí. až se dostanu z tranzu, asi začnu řešit zoufalou zálohu, která takhle už nesmí NIKDY nastoupit, týká se to především velectěného pana Seedorfa, jelikož Rino se Strasserem odvedli druhý poločas neskutečnou práci ve středu zálohy..., ve dvojku !!! strašně moc se těším na Pirla, Ambrosiniho, Flaminiho a Boatenga, protože pak to bude absolutně o něčem jiném. můj oblíbenec Bonera dnes na facku, 3 góly přes něj, Thiago se mohl posrat (další parádní zápas z jeho strany), Sandro by měl být na příští zápas v pořádku, takže snad rovněž optimistické vyhlídky. Allegri neměl co do zálohy z čeho vařit, vyčítat mu můžem tak akorát Boneru, místo kterého mohl hrát Yepes, ale to je vabank, doteď byli na stejném levelu. pochválit ho naopak musím za ty koule, které prokázal, nebylo co ztratit a ta ofenzivní OBLUDA, která zakončovala zápas nám ten bod nakonec urvala. Cassanovy přihrávky jsou lahůdka, těším se na něj v plné formě, to je další zbraň do milánského arzenálu. díky za bojovnost ragazzi, ale nakopejte se za ten první poločas..., jedem dál.

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Inter už není daleko, dohrávky vyhraje a je druhej

Reagovat
Jajinek

i kdybychom získali z dohrávek 4 body, což je podlě mě nejreálnější předpověd, tak jsme 7 bodů za Milánem, to je pořád ještě dost, i když už nás to pomalu vrací do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby obě vyhrál, ztrácí na nás 5 bodů..., kdyby mi před sezonou někdo řekl, že v průběhu sezony uděláme na Inter 5 bodů, budu nadšenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme za dvě, tři kola, ale já beru Inter jako jedinýho konkurenta, teď se jim začíná dařit, ostatní jsou celou sezonu nevyrovnaní a nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo změnit. Ale věřim, že se nám uzdraví hráči a najedem zas na vítěznou vlnu a nepustíme si Inter blíž k tělu!

Reagovat
Yanek

Reagovat
Jajinek

si to asi budu muset stáhnout...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
blaugrana

To bol mač kua. Ani by som sa nečudoval, keby tento zápas nejakí priaznivci oboch teamov neprežili.

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese je letos uplně něco jiného než loni, fandím jim sice jen kvůli Sánchezovi s Islou, a také mam rád AC, ale přesto je mi líto že nakonec dostali na 4-4, měli to udržet ale nevadí. Jsem fakt zvědav jak se to nakonec vyvvine se Sánchezem, a nic také nezaručuje že Isla po tak kvalitních výkonech zůstane.

Reagovat
Yanek

Zpletl sem si preview se souhrnem, tak to hodím sem.

Tady není co hodnotit, útok máme přepychovej, Cassano nahrál na dva góly. Záloha slabá, ale Seedorfa mi bylo líto, nehrál až tak špatně. Evidentně tam chybí Boateng s Pirlem, není tam myšlenka, nikde. Antonini, Abate dnes dost špatní a Bonera je kapitola sama o sobě, není až tak hroznej, ale na rychlý útočníky je mimo. Snad budou za týden fit Nesta, Boa i Andrea. Moc si to přeju.

FORZA MILAN!

Reagovat
Shevchenko

Abate nebyl špatný, druhý poločas tam solidně jezdil. Jednoznačně převyšuje Antoniniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonini směrem dozadu jenom stínuje, na tej jeho straně to několikrát hasil Gattuso a Silva, při druhým gólu neměl nechat toho hráče tak snadno odcentrovat, i když to trefil ze vzduchu a při prvním se tam zapomněl a překazil tím offsajd. No až se uzdraví Zambrotta tak dostane přednost, to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Antonio Cassano sa chytá, 1.zápas za AC=1 asistencia, 2.zápas za AC=2 asistencie, a to nehrá ani od začiatku.

Chcel som ho veľmi, mohli sme ho mať, ale Moratti chcel opak

Reagovat
Jajinek

protože tomu naštěstí rozumí...

Reagovat
10

hmm...

Reagovat
Shevchenko

Nemůžu si pomoct, ale podle mě by vám dost pomohl.

Reagovat
10

nejen Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by bol aj pre nás prínosom, naviac, teraz by AC nepomáhal

Reagovat
lnterista

kdyz u nas muze hrat Biabiany a Pandev tak v poho i Cassano navic AC by ted mozna bylo o 3body jeste chudsi

Reagovat
Jajinek

ok

pro všechny, jak jsme říkal, nemyslím si, že by se po všech stránkách vyplatil. Prostě jsem ho nechtěl a na konci sezóny uvidíme a kdyžtak řeknu, že jsem se spletl.

Reagovat
sinter

Tak to povedz rovno teraz, nebudeme musiet na to cakat

Reagovat
Jajinek

a proč bych to měl jako říkat teď, na základě dvou zápasů?

Reagovat
sinter

1, napišes to teraz a budes mat pokoj odo mna

2, urobis mi tym radost

3, konecne budem vidiet ze nie si wiki-interol co vsetko vie vsade bol :-)

4, neodvratitelny fakt ktory budes potom v maji musiet napisat

Reagovat
Jajinek

wiki-interol co vsetko vie vsade bol

To je dobrý... Jsem jen ta první část...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sice tečeme, ale tohle mě fakt pobavilo... by mě zajímalo, kde tyhle vtipy bereš

Reagovat
$dolar$

Jasny... Nejlepsi mozna posila pro Inter to mohla byt...

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl jsem na Ameliu, mám k němu co říct..., góly se mu dají těžko vyčítat, ale když už se tlačí (a některými fanoušky je pořád tlačen) na pozici jedničky, měl by občas předvést podobná kouzla, která předvádí Abbiati, protože to z dělá golmana oporu, né "jen" jistotu.

Reagovat
Yanek

Tak tak, navíc mi přišel takovej.. no.. jak kdyby měl strach zakřičet na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

tím kouzlem teď myslíš jeho skvělé zákroky nebo situaci jako v Cagliari ?

Reagovat
smazaný uživatel

jeho skvělé zákroky samozřejmě..., že je tragický ve hře nohou bohužel všichni víme, vždycky trnu, když dostane míč na rozehrávku...

Reagovat
smazaný uživatel

tam sa predviedol

Reagovat
smazaný uživatel

Co se předvedl v Cagliari? Nějak jsem to nezaznamenal. Ale vybavuju si jak zazářil v prosinci teď nevim s kym to bylo, ale dobíhal míč mířící do autu, dohnal ho, ale těsně mimo vápno. Místo aby ho odkopl, tak s ním udělal dva kroky a pak skluzem sejmul soupeřova útočníka, co tam vlítnul, naštěstí vystřelil mimo a Abbiati kartu nedostal. Ale co, když to dobře dopadne je to alespoň show.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ibracadabra"

Mimochodem náš třetí gól. Neuvěřitelné, to byl nejfotbalovější moment od Cassana a Pata,

co jsem viděl za poslední půl rok na San Siru .

Reagovat
Woods

ako hral Zlatan ... ?

Reagovat
Yanek

Asistence + gól

Reagovat
Woods

to viem ale hral dobre ... ?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych že dost dobře, kupříkladu ta asistence se dá vzhledem k geniálnosti počítat jako gól, ale já hlavně citoval komentátora po čtvrtém gólu.

Reagovat
Woods

kral serie A ...

Reagovat
Yanek

To co dycky, až ke konci jezdil dost.

Reagovat
smazaný uživatel

příští zápas teoreticky sestava:

Abbiati/Amelia; Abate, Nesta, Thiago, Antonini; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Robinho/Cassano; Pato, Ibrahimović

to už je jiná, žádné omluvy...

opravdu bych váhal se zařazením Cassana na trequartistu, je výbornej, ale zdaleka nebrání tolik jako Robinho a ani si nemyslím, že by to zvládl, přičemž ta pomoc zepředu je potřeba. viděl bych to zase na žolíka..., pokud už do základu, rozhodně spíš na second strikera.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že mu to Allegri do hlavy nevtluče? Já bych tam radši viděl v tý záloze někoho kreativnějšího. Jak to bude za týden s Pirlem a Kevinem?

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby vtloukl, nemá na to podle mě dispozice, Robinho je atletičtější, Cassano je typický vyklusávající génius, který zasprintuje jen když se poblíž něco děje, dokážeš si ho představit jak letí dozadu pomáhat defenzívě ? navíc zatím nemá 100% fyzičku. je pravda, že jsem něco takového nečekal ani u Robsona, ale byl jsem naštěstí příjemně překvapen.

Pirlo ani Prince za týden nejspíš nebudou, proto jsem je do sestavy nedal..., v opačném případě by šel Pirlo určitě na levou střední zálohu..., Prince by byl alternativou pro AM.

Reagovat
Woods

ten popis sedi aj na Ibru, cely zapas ho nemusi byt vidiet a nakoniec da gol resp prihra na vitazny gol .... sam som zvedavy ako to Allegri posklada .... jediny kto ma zaklad isty je Zlatan ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra je hrot, ten musí bránit ze všech úplně nejmíň a přesto se do pressingu zapojuje..., second striker a hlavně trequartista už se do bránění zapojovat musí, jinak pressing nefunguje a zbytek týmu je přetížený, viz. loni pod Leonardem, kdy na defenzívu úplně rezignovala hned trojice hráčů. pod Allegrim se tenhle aspekt rapidně zlepšil, vybojujem díky tomu spoustu míčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter - najlepšia obrana v lige momentalne

Reagovat
smazaný uživatel

tak pardon kriketaci maju lepšiu ale su zaporni

Reagovat
terry

Můj snad nejkratší report v historii mluví za vše.. První odstavec vystihuje moje pocity.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Pinturicchio

A ted čekat ještě tři hodiny

Reagovat
lnterista

za chvili je finale sipek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ted jsem chvíli koukal na nějaký zápas, docela dobrý. Ale spíš si pustím nějaký film ( čti: péčko )

Reagovat
lnterista

ono je vlastne az v 7hodin ale finale bude super

Reagovat
lnterista

ty ses nenasyta

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Akorát mě mrzí ten Inter, že by to byl zase ten starý známy Inter, který dokáže z hovno výkonu během 4 minut otočit zápas na horké sicilské půdě?

K našemu zápasu tady toho byl napsáno už dost. Druhý poločas byl o mnoho lepší než první, bohužel do otevřené obrany přes hořícího Boneru padly dva góly, posledních 20 minut bylo úžasných, super bojovnost a zrovna když už to vypadalo, že by tam mohl padnout i ten čtvrtý, tak Udinese další smrtící brejk. Navíc v 94. minutě ta šance Abateho na 5:4, to už sem měl infarkt. Amelia nemohl za žádný gól, ale přecejenom nechytl nic navíc. Abate se mi líbil narozdíl od Antoniniho, hlavně druhý poločas to tam odjezdil, Luca na to podle mě nemá, těžko zopakuje sezónu, kterou měl pod Leonardem. Thiago skvělý, jako obvykle, naopak Bonera katastrofa, tři góly jeho, i když ten poslední se musel hodně špatně bránit, když jsme byli v tom největším tlaku. Strasser v druhém poločase výborný, hodně mě překvapuje, ze zálohy dneska jednoznačně nejlepší, Rino první poločas bohužel slabota, ve druhém se ale zvedl a s Rodneym to tak skvěle odjezdil. Seedorf kapitola sama o sobě, snad už ho v základu neuvidím, nepamatuju si, kdy naposled podal dobrý výkon, hned potom, co odešel, tak jsme se rozjeli. Cassano byl famózní, díky němu jsme se dokázali zvednout. Ibra odehrál lepší zápasy, hlavně první poločas nebyl dlouho vidět, ale nakonec má 1+1, Patinho zabiják... Jsem zvědav, jestli se se ještě povede ten Lazzari, určitě bych ho přivítal, otázka ale je jak by to vypadalo, až se všichni záložníci vrátí, ještě o poločase bych byl stoprocetně pro jeho příchod, teď mám menší dilema, protože pak by si už Strasser asi nekopl.

Ale ještě jednou díky za krásný zápas, nepamatuju si kdy naposled padlo zápase AC 8 gólů! To snad nebylo ani v tomto tisíceletí.

FORZA MAGICO MILAN !!!

Reagovat
Yanek

Proti Deportivu?

Reagovat
Yanek

Ne, tak to bylo jen 0.4, nevim kde sem vzal že 8.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasser byl ještě zhruba před týdnem na odchodu, ale zranění Prince tomu zabránilo, takže čekám, že pokud příjde Lazzari, dost možná odejde a bude to kus za kus. na druhou stranu měl ty poslední 2 zápasy slušné, jestli by to nebyla škoda ho pouštět, přestože lepší než Lazzari samozřejmě zatím není, Andrea je navíc univerzálnější a sehraný s Allegrim.

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byt v tom zapletenadruha polovica Astoriho?

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobně jo

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že jsem si splet preview se souhrnem, tak to hodim i sem

šílenej zápas...škoda, měli jsme i přes hodně špatnej výkon na vítězství, bohužel ty protiútoky Udine jsme absolutně nezvládli...Bonera dneska asi nejhorší hráč, už aby byl zpátky Sandro. Doufám, že tenhle zápas byl už uplně poslední pro Seedorfa v základu v dresu ACM, protože co ten tam zase vyváděl...tip rozjetym gólovym protiútokem Udine si to definitivně posral i u všech fans přímo na San Siru a KONEČNĚ ho vypískali. Naopak Thiago opět fantastickej, Pato taky nebyl špatnej, i když se mi zdá, že si kolikrát ukrojí moc (2-3 hráče) a pak logicky ztrácí míč. Před zápasem jsem tajně doufal v přestřelku s vítěznym koncem pro nás, bohužel se mi to splnilo jenom napůl Ale každopádně lepší než nějakých 0:0, na příští match se snad daj dokupy už nějací hráči (hlavně teda v záloze) a vrátíme se na vítěznou vlnu

FORZA ROSSONERI

btw abych nebyl tak kritickej, díky oběma týmům za skvělej zápas, lepší jsem hodně dlouho neviděl

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

co je smajlíku

Reagovat
smazaný uživatel

Cuchuho odkaz Benitézovi : Ukázali sme charakter

Reagovat
Pipo123

inak my doplácame na jediné a to že nedávame góly, dostaneme sa do šancí, ale proste to nejde a nejde, len škoda že do šancí sa nedostáva FLoccari od ktorého sa góly očakávajú, musí niekto do útoku príst, niekto skúsení, niekto kto to dokáže zlomiť, trápime sa proti slabším súperom a proti tým lepším sa nám pomerne darí

Reagovat
mickey mouse

ideální by byl ten Santa Cruz

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky je to uz len 5 bodov na smradlave ACčko

Reagovat
smazaný uživatel

Korupcnici-Neapol dnes remiza a bude z toho dokonale 19.kolo

Reagovat
Pinturicchio

Čaw, Msgoo, jaká dneska, dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nemáš hambu

Reagovat
smazaný uživatel

fakt neovladas gramatiku

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ked pises,vypni si porno,takto ti nie je nic rozumiet

Reagovat
Pinturicchio

Toho se drž pokaždé, když se loguješ na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

pri poslednom gole Kokot ibrahimovic jasny faul

Reagovat
rossoneri89

ak s snazis o vtip tak ti to vyslo

Reagovat
Woods

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinku, vyhrál jsi Pazzo mi šel až v průběhu zápasu, Pinturicchio bude taky sedět (bože proč musí hrát Amauri ) a navíc mě sejmul Cuchu, to už nezachrání ani hattrick Cavaniho v naší síti takže congrats k vítězství

Reagovat
Pinturicchio

Alex bude hrát, ne? S Lucou. Alespon je to tak pořád na Gazzettě.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=38248

Tutto uvádí, že podle Sky udělal Delneri pár změn. V útoku Amauri - Toni a v obraně zleva Traoré.

Reagovat
Pinturicchio

Tak to už budou kompletně jen nakopávané míče. A nalevo bych dal Grossa - sice má strašnou rozehrávku ( ale dozadu mi přijde lepší ), ale Traoré skoro nehraje a z takového zápasu bude vyhoukaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Traorého mám strach a Amauri mě děsí. Ale nikdy není tak špatně, aby nebylo ještě hůř, takže to ještě beru s povděkem a budu věřit, že to tam Toni v 3. minutě nastavení druhého poločasu za stavu 0:0 pošle z geniálního pasu Krasiče a my si odvezeme 3 body ... no nic, zpět do reality, vidím to na plichtu ...

Reagovat
Pinturicchio

Amauri je fakt vyloženě špatný, ten nemá v sestavě vůbec co dělat ( zvlást, když je tam s typově stejným hráčem ). Nevím, já se to vůbec neodvažuju tipovat - samozřejmě věřím, že vyhrajeme a vrátíme se na druhé místo, ale může to skončit jakkoliv.

Reagovat
panca

jeste ze jsem to nevidel!! To bych prisel o nervy

Reagovat
Rssa

Interisti, takže zatím spokojenost s Leonardem? Jak je na tom takticky? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

jj, výborne

Reagovat
Jajinek

zatím těžko nějak soudit, ale uvedl se dobře. Zjistil, že aktuálně nemá kádr na hru po křídlech a přešel na 4-3-1-2 (címž si získal mě ) a staví na starých dobrých dovendnsotech Interu. První zápas se mužstvu povedl, v druhém to bylo strašné a hlavně děsně nekreativní. V druhé půli ale dokázal hráče vyhecovat, dobře vystřídal, prohodil hráče v záloze a zápase se se štěstím otočil. Jak to bude dál, uvidíme

Reagovat
Rssa

to je dobře, ať je hra o titul zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

ee,zaujimave to bude ked bude viest Inter

Reagovat
Rssa

No to snad ne, ale zavařit by Juventusu mohl

Reagovat
Pinturicchio

Ty už si s tím "italským" fanděním jak Jirka.

Reagovat
Rssa

Jak?

Reagovat
Pinturicchio

Ten taky nejdřív ( alespon co si pamatuju ) ze začátku ligy držel Juve a pak přeběhl k AC.

Reagovat
Rssa

AC přát nebudu, stejně tak Interu. Jen je zajímavější, když o titul bojují ty největší velkokluby s úspešným koncem pro Juve Když bych měl zběhnout, tak spíše k Laziu

Reagovat
Pinturicchio

Teda, až na to Lazio.

Reagovat
Rssa

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže o titul teď hraje AC s Interem (když vyhraje dohrávky) a možná s Neapolí. Juve hraje o poháry.

Reagovat
Pinturicchio

To bych řešil až po dnešní zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky fakt. Doufám v remízu.

Reagovat
lnterista

Marek hattrick...Neapol musi vyhrat nejlepe zesmesnit

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si přál před týdnem a jak to dopadlo

Reagovat
Pinturicchio

Jedno z mých přání na večer - aby nám Mare kár y jo nedal gola.

Reagovat
lnterista

uz se tesim vecer...bude to dobrej fotbal

Reagovat
Pinturicchio

Po těch dnešních výsledcích pro nás ideální možnost "smazat" Parmu. Snad to ukopem.

Reagovat
lnterista

myslim ze jeste plno bodu kazdej ztrati ale vyhrat v Neapoli by hodne pomohlo

Reagovat
Pinturicchio

Každopádně - návrat na druhé místo + udržení kontaktu s Interem, pokud vyhraje obě ty dohrávky,

Reagovat
lnterista

Ty dohravky vidim na 4 body...cesenu doma musime porazit a na fiorentine to bude tezky a to vidim asi na remiz. Navic zachvilku jedem i do Udine a tam se mi moc nechce abych pravdu rekl...

Reagovat
Pinturicchio

To bude těžký zápas, Udinese se sakra zvedlo. Fiorentina asi jak se vyspí, ale lehký zápas to nebude, ta remízka by mohla vyjít.

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

Ten o titul hraje ted jenom sam se sebou...zalezi jestli to zvladnou nebo se z toho poserou, ale neco mi rika ze to bude na konci jeste hodne zajimave...tech tymu hladovych je dost.

Pro me je ted nejvetsim favortim AC pak Inter a v tesnem zavesu Juve a pak zbytek. Ja to AS porad podcenuji

Reagovat
Pinturicchio

Souhlas, bude to hodně zajímavá sezona. A pokud si Inter udrží tenhle nový "směr", tak bude pro AC zřejmě největším soupeřem ( Když úplně pominu mercato, na kterém bude taky dost záležet ).

Reagovat
panca

ac je po novym roce nejak mimo. Oba zapasy spatny/sice jsem dnesni nevidel, ale podle komentu tragoska/ takze AC zas tak jasny neni. Ta nase zaloha je ted kvuli zranenim celkem mizerna

Reagovat
lnterista

ja myslim ze ta dnesni remiza vas spis nakopne...moralne jste vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se těžko hraje když nám chyběli 3 záložníci základu a navrch Flamini. A Cassano kterej by mohl zahrát trequartistu nemá zatim kondici na celej zápas. Dneska jsme vydolovali bod ze ztraceného zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych netvrdil, vždyť Udinese těžilo z chyb Bonery a rychlých brejků... navíc ve středu naprosto mizernej Seedorf... 3 body jsme uhrát mohli, i když remíza zasloužená..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mohli a je to škoda, ale za stavu 1:3 a 3:4 v 90. minutě jsem se modlil za bod!

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že Inter bude nejhůř druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Šílenej zápas! Bejt nezaujatej fanda tak jsem si ho asi užil , takhle chvíle naděje střídaly chvíle zmaru, konečnej výsledek je pro nás nakonec zlatej, vzhledem k vývoji skóre a výsledkum soupeřů (až na Inter). Abych to shrnul v domácím prostředí je to často stejná písnička, snažíme se dobývat branku soupeře, ale je to příliš statické a ničí nás smrtící brejky. Například u prvního gólu necháme úplně v klidu vystřelit Inlera, poserem ofsajdovou past a Di Natale doráží úplně sám, u druhýho gólu má Udine útok vedený dvěma lidma, oba obsazení, přesto jeden přesně odcentruje a druhý v pohodě hlavičkuje do brány. Třetí gól laxní Seedorf uprostřed hřiště se motá s míčem, Di Natale zase v pohodě obejde posledního hráče a dá gól. Přišlo mi že dneska jsme dostali gól snad ze všeho. Absence v záloze byla znát. Pato Robinho Thiago Seedorf Bonera Antonini směrem dozadu taky slabota, Abate zas směrem dopředu nic nevymyslí, Strasser nebyl moc vidět, Gattuso se snaží, ale tvořivej hráč on nikdy nebude, Zlatan se mi nelíbil, ale dal vyrovnávací gól. Cassano si myslim, že zapadne dobře. Amelia vždycky když nastoupí tak dostanem hodně gólů, nevim čim to je, nemůže za to, ale je to tak. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

že prohrajem zrovna s Lecce a navíc doma jsem fakt nečekal

Reagovat
panca

jak hrali robinho a pato? o robinhovi tady toho moc napsanyho...

Reagovat
panca

nebylo

Reagovat
Yanek

Snažil se, měl tam jeden moment kdy sebral míč přímo z kopačky stoperu Udine, ale Handanovič čaroval. Jinak nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

no čaroval... ono zakončovat téměř do prostřed brány a ještě ne po zemi...

Reagovat
Yanek

Tak nečaroval, ale byl to dobrej zákrok, vzhledem k tomu, že Robinho během sekundy přiběhl, vzal míč obránci a během druhé vystřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bylo pěkný, taky mohl Handanovič o setinku zaspat, bylo by veseleji , kdybychom vedli, byl by to jiný zápas.

Reagovat
Arne

Diamanti to tam slušně pověsil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Brescia nakonec zase prohrála! Nemít teď místo u svazu tak bych obul kopačky abych mohl klukum pomoci!

Reagovat
Arne

Tak se na svaz vyseru, ne? Jsi mi teda srdcař...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemládnu....

Reagovat
Arne

To beru, ale měl jsi to napsat hned, teď to zní jako výmluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem právě chtěl o věku pomlčet, jenže když ses opřel do mého srdcařství, musel jsem přiznat barvu a ta je bohužel šedá a už mi i copánek opadává. Je to zároveň radost i bolest vidět Bresciu zpět v Serii A.

Reagovat
smazaný uživatel

né asi

Reagovat
Pinturicchio

200. pro dnešní vítězství Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

seš rychlej

Reagovat
Pinturicchio

Musím být, jde o hodně.

Reagovat
Woods

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dilema..

Reagovat
smazaný uživatel

vyhraju nad Rinem když mám 6 gólů?

Reagovat
panca

muzu mit ve fante jen 2 zaloniky a 5 obrancu? mam strasnej lazaret

Reagovat
lnterista

ale tobe se dari jak svina co? Das tam Vucinice misto Dejva...Cuchu 2goly a Maicon 2nahravky...pan trener no

Reagovat
panca

plus pato 2 fiky. Jeste by se mela pocitat asistence Silvovi za ten pas na vlastni gol udinese

Reagovat
lnterista

koho si setrel?

Reagovat
panca

hraju doma s miccolim... musim dohanet, prvni pulku sezony jsem byl marnej.

Reagovat
Shevchenko

Ne

Reagovat
lnterista

ti prodam Obiho za 30

Reagovat
panca

zbyva mi mega

Reagovat
smazaný uživatel

Takža počítam Diamantiho .Pato,Cambiasso 2 góly.Diamanti,Vučinič po jednom.Maicon nakoniec iba 1 asistencia a Silva žiadna,to mi je ale platné jak mrtvemu zimník.Nemám ani asistenciu...

Reagovat
lnterista

C.Ronaldo je fakt dobrej

Reagovat
homeles8

Miloš Krasič je ještě lepší

Reagovat
lnterista

ale Van Damme je silnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

jj uz to zase rozjizdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Neapole ? pls

Reagovat
smazaný uživatel

De Sanctis - Grava, Cannavaro, Campagnaro - Maggio, Pazienza, Gragano, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
10

minimálně těma gestama Luca do toho útoku zapadnul rychle

Reagovat
panca

zrovna jsem chtel napsat, kdo bude vic machat rukama?! jestli toni nebo amauri!

Reagovat
Francesco Totti AS

OT pro Milanisty: byl v letošní sezóně Jankul aspoň jednou na střídačce?

Reagovat
Yanek

Byl.

Reagovat
Francesco Totti AS

Ď

Reagovat
lnterista

hlavne at nastoupi Aronica

Reagovat
panca

kdo je to ten cernousek na leve obrane juve?

Reagovat
lnterista

Traore?

Reagovat
panca

fakt nevim...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

jj

Reagovat
smazaný uživatel

si to vygazzettuj

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, že za Inter dávají ve velkým goly záložníci... A nikdy nepochopím proč Maradona nevzal Cambiho na MS...

Reagovat
lnterista

naaaaaaaaaaaaaaaaaajs

Reagovat
mastakillah

Matador

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

zdeeeenek grygera !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně.

Reagovat
Pinturicchio

JAK tam může Cavani zůstat takhle sám, kurva už?

Reagovat
Yanek

Je tam, nevím jestli se mám radovat, nebo smutnit...

Reagovat
terry

CAVAANI!

Reagovat
panca

tu oslavu golu pred tolika divakama fotbalistum zavidim

Reagovat
smazaný uživatel

il Matador !

Reagovat
Pinturicchio

Amauri vystřelil na branku! Dneska musíme vyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

kua...

Reagovat
smazaný uživatel

uff...

Reagovat
M11

jasny gol.. pekny zarez

Reagovat
Pipo123

ani omylom

Reagovat
panca

a ta ruka v obliceji?

Reagovat
mastakillah

spíš jasnej faul..vždyt ho sundal loktem při tom výskoku

Reagovat
smazaný uživatel

Nafackoval mu v malym vapne to je chraneny uzemi ....nerikam ze se to nedalo uznat ale zaroven i dalo neuznat

Reagovat
Pipo123

Toniho ruky

Reagovat
Pinturicchio

Pan rozhodčí, jste kretén.

Reagovat
Pipo123

to bol faul, už som chcel písať že pán rozhodca nemá rád Juve, ale Toni tam mal tie ruky

Reagovat
Pinturicchio

Pff, to tak, De Sána mu do těch rukou naběhl.

Reagovat
Yanek

Ten komentátor strašně řve, i když Juve zahrává jen roh, co mu je?

Reagovat
Francesco Totti AS

Toni v prvním zápase dá regulerní gól a oni mu ho neuznají...

Reagovat
Tomanatura

Je fakt dobrej tento Edison

Reagovat
M11

snad to nejak vykompenzuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani

Reagovat
lnterista

goooooooooooool

Reagovat
alcantara

cavani, berem spat zle reci na teba

Reagovat
smazaný uživatel

Co si proti nemu mel ?

Reagovat
alcantara

prisiel mi v zapasoch taky neohrabany, potom mu vysla jedna strela alebo predviedol jeden magicky moment a bol za boha, do medzihry nepouzitelny, ale uznavam, momentalne je to rozdielovy hrac neapola

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ano . Ja myslel ze je ti nesympaticky proto sem se ptal .

Reagovat
mastakillah

Cavani je borec

Reagovat
Tomanatura

Fakt bych mu před 2-3 lety nevěřil...

Reagovat
M11

misto 1-1 0-2 dobre no.. podme.. bojujem

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

CAVANI GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

čo tam robia stopéri Juve ?

Reagovat
SqueeZy

pro mě osobně nic překvapujícího..

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

pánové, to běžte do prdele...

Reagovat
Francesco Totti AS

jak to dělá? ten obránce se nechal lacině předskočit

Reagovat
Pipo123

ale to proti nemu snad každý obránca, bud je to náhoda alebo je to taký kurevsky dobrý hrač

Reagovat
lnterista

to bude prestrelka jak krava

Reagovat
M11

aby jsme se ji ale taky ucastnili

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

bye bye juve

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mi táhne fantu.

Reagovat
smazaný uživatel

hm...no tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

oaláááááá! to je takovej borec!

Reagovat
terry

Cavani je machr! Ať už se ale taky trefí Lavezzi.

Reagovat
Pinturicchio

Pozitivum je, že Luca fakt chce a do těch šancí se tlačí a dostává. Dneska mu to tam padne.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny Miller do Fiorentiny

Reagovat
Tomanatura

Dokáže hrát second-strikera s někým, jako Gilardino?

Reagovat
M11

ja jsem zapomnel pri tvrobe sestavy ze mam v tymu Cavaniho.. achjo

Reagovat
lnterista

Martin Adams

Reagovat
Shevchenko

Hmm...

Reagovat
Dejwa

Krasič se furt válí

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, toho Miloše tam slušně řežou.

Reagovat
10

Morganti si ho vychutnává...

Reagovat
Pinturicchio

Právě, sice jsou to často ošemetné zákroky, ale pro Juve, respektive Miloše pískl snad jeden z takových 6-8

Reagovat
Pipo123

jako určite mal niečo odpískať, ale na druhú stranu to tam občas prihrá a padne, ale pár krat si ho už mal zastať, takto ho ochvílu dolámu

Reagovat
Pinturicchio

Jako skočí si, to jo, ale kontakt tam byl pokaždé.

Reagovat
10

za simulace ho má trestat žlutou kartou, ne tím, že ho nechá okopávat celej zápas...

Reagovat
Pipo123

tož to je jasné, preto píšem že ho snad dolámu

Reagovat
M11

ten si vychutnava cely juventus

Reagovat
Pinturicchio

Ted jsem to chtěl napsat.

Reagovat
Pipo123

riť

Reagovat
homeles8

no, Storari to cyhtá i prdelí a stejně je to k hovnu Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí je zkurvysyn... na to nemam ...dobrou noc

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ti dva chytráci co se na mě včera zlobili stim, že Toni nemůže hrát vedle Amauriho?

Reagovat
homeles8

Děláš si prdel? Tobě se ten útok jak teĎ hrajou líbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsem to nemyslel, ale tak, že nebudou hrát vedle sebe a hned v prvním zápase hrajou vedle sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Že já raději nedržel hubu tohle je už na mě moc.

Reagovat
Yanek

Hm, takže Neapol na nás bude ztrácet 4 body, Luco lupni dva fíky, co ty na to?

Reagovat
smazaný uživatel

po Parmě tohle..tomu říkám neutěšená situace

Reagovat
smazaný uživatel

Pohlad na tecuci juvehnus-na nezaplatenie

Reagovat
M11

neni to zrovna stastny tyden

Reagovat
smazaný uživatel

to uz nebude o stasti..

Reagovat
M11

mlc drzko mala

Reagovat
smazaný uživatel

neplakej

Reagovat
Pinturicchio

Opravdu, většího chudáka aby tady člověk pohledal.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ten Kenny Miller to je slusny bomber co som pozeral,zakoncovat vie fakt majstrovsky

Ak bude mat dobre prihravky bude to super posila.

Zeby ho Artur odporucil?

Reagovat
Pipo123

no já mu neverím, v PL vyhorel a v slabučkej škotskej lige si to dáva

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to predsa len rozdiel hrat proti Seria A obrancom,ale za tu cenu,preco to neskusit?

Reagovat
panca

koukam na opakovacku. Toni tam to rukou slusne sermoval!

Reagovat
homeles8

jinak, tendle tejden jsem počítal s 6ti body .....

Reagovat
smazaný uživatel

taky, taky...

Reagovat
Pinturicchio

Strašně nám chybí Melo - Marchisio je nulový, jak dopředu, tak dozadu. Neapol začínáme bránit až u vlastní 16-tky a to už jsou v plné rychlosti a prostě to nestíháme. Pak se nechají dvakrát předskočit a jsou z toho dva goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrá Hamsyk?

Reagovat
Pinturicchio

Ten snad ještě nebyl u míče.

Reagovat
homeles8

jak ***** , kterej má na hlavě koště a hraej za Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

toto su fakt ubohe komentare..strasne ubohe...

Reagovat
cubazi

To je Juve až taký slabí že Hamšik sa nemusi vratiť ani po polku ihriska ale Grigera tam ma ustavične otvorene vrata...

Reagovat
Pinturicchio

Tak, do druhého poločasu oblékám dres, snad to k něčemu bude.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
M11

docela by me zajimalo kdo si vybral Traoreho aby k nam vbc sel zkusit stesti

Reagovat
DelPiero137

- neistota obrany sa opakuje zo zaciatku sezony

- Melo, Quagli chybaju citelne

- DeSanctis klasicky zly timing pri vybiehani

- konecne odpisali jedne faul aj na Milosa

Na plno do druheho polcasu! Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

pech

Reagovat
10

Reagovat
homeles8

dej tam už Alexe

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle chtělo gol

Reagovat
smazaný uživatel

konečně ADP

Reagovat
homeles8

Reagovat
lnterista

krasa

Reagovat
smazaný uživatel

krásné ..bohužel..

Reagovat
Pipo123

Hamšik pekne

Reagovat
M11

jak je to jednoduche

Reagovat
mastakillah

Nejlepší útočník Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

v soucastnosti mozna v cele Evrope,kdyz vezmem jen ciste utocniky

Reagovat
Jajinek

Ibra???

Reagovat
SqueeZy

S timhle hoši leda tak doprdele, ne do LM. Všechna čest Cavanimu.. Dobrou noc.

Reagovat
lnterista

co tam delat to pyro? Neni to nahodou zakazane?

Reagovat
10

to je Vesuvio...

Reagovat
Pipo123

v Calciu to nebude nikdy zakázané

Reagovat
lnterista

jak jde o bordel tak v tom jsou jednicky to je pravda

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi-Hamšík-Cavani

To je to co dela Neapol silnou nevidel sem moc zapasu , ale marne vzpominam na gol ve kterym by nekdo z nich nemel prsty .

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, Lavezzi - Hamšík - Cavani, tak to má vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík jak kdy ale hlavne Lavezzi je strasne dulezitej bez nej by Cavani tolik golu zdaleka nedal .

Reagovat
smazaný uživatel

jj, i když na konci prosince Lavezzi tušim 3 zápasy nehrál a stejně dával Cavani vítězný góly. Když už to nešlo jinak, tak to prostě napálil z dálky, viz třeba zápas s Lecce

Reagovat
smazaný uživatel

to same se da rict i o Barcelone,kde to stoji na Messim,Villovi a Iniestovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jje fakt ze bez nich by to asi neslo ale goly dava i Pedro a Villa a ii obrana tam je taky skvele fungujici . U Neapole to je prumernej tym co tahnou tyhle 3 .

Reagovat
smazaný uživatel

sak ja psal ze Villa je dulezitej,ale jinak mas pravdu,Neapol je na nich mnohem vic zavislejsi,ale to je skoro v kazdem tymu nekdo dulezitejsi nez ostatni

Reagovat
smazaný uživatel

A jo ja nevim proc precetl Messi , Xavi , Iniesta :D . Ale celkove ten tym je silnej vsude . Ale zase je Spanelska liga dost nudna .

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel,jen real s barcou,ale i tak se na real poctive divam!

Reagovat
homeles8

Reagovat
Tomanatura

To je střelec

Jinak jsem sám, komu už Hamšík poslední dobou vůbec nevadí?

Reagovat
smazaný uživatel

me hamsik nikdy nevadil!

Reagovat
smazaný uživatel

parma hadr

Reagovat
Tomanatura

To je atmosféra Napolitánci jsou fanatici, proti nenáviděnému se umí vyhecovat

Reagovat
Pinturicchio

Tyhle dva zápasy jsou neskutečně tvrdé vystřízlivění z parádního podzimu.

Reagovat
M11

uz z toho vidim rude

Reagovat
terry

To je neskutečný, že se tam trefujou a nahrávaj všichni jenom ne Lavezzi.

To, že se nemůžu dívat, ani radši nezmiňuju..

Reagovat
Pipo123

super atmosféra, aj ked fans toho moc nevidia

Reagovat
Shevchenko

A to se Cavanimu vůbec nevěřilo.

Reagovat
Pinturicchio

A co je vůbec nejhorší je to, že Neapol nehraje nějaký extra fotbal, dneska, a my stejně tečeme 3:0.

Reagovat
homeles8

Reagovat
DelPiero137

hovoris mi z duse. 3 akcie, 3x neustrazeny Cavani a nepremiename sance...

Co ma najviac sere, zakazdym sme boli v presile pri goloch!!! 3 na 6...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je moc,ja snad fakt zacnem fandit juventusu,aby sa im zacalo darit

Reagovat
homeles8

ne!

Reagovat
homeles8

kontumace za pyro

Reagovat
Pinturicchio

Hamšík - simulantský zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický - veľkohubý zmrd.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Pinturicchio

Demenece některých uživatelů fakt nepřestává překvapovat.

Reagovat
smazaný uživatel

proc se ten šašek chyta za tlamu??

Reagovat
Pipo123

pri nohe mu musel vybuchnúť granát, následne ho musela trafiť časť granátu do tváre, inak si to neviem vysvetliť ...

Reagovat
smazaný uživatel

no to je peklo

Reagovat
lnterista

pekne

Reagovat
panca

s tema vousama je lavezzi tezkej hezoun

Reagovat
homeles8

hoši bojujou! Juventus se nikdy nevzdává! FORZA JUVE

Reagovat
Pinturicchio

400. pro Juve.

Reagovat
homeles8

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
M11

aspon cestny

Reagovat
lnterista

kolik musi mit odehraty hrac aby se pocital?

Reagovat
M11

15

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
smazaný uživatel

toni simulacia jak krava

Reagovat
M11

na slovensku umi uz aj kravy simulovat ?

Reagovat
M11

ikdyz kun Hamsik uz to ukazal..

Reagovat
smazaný uživatel

Nic v zlom,ale najprv toho neapolcana stiahol na zem a potom tam hodil teatralny pad ako z bollywoodu..

Reagovat
M11

sak jo

Reagovat
Pinturicchio

Drželi se navzájem a pokud sis nevšiml, tak určitá teatrálnost v gestech je pro Italy typická.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ma byt ospravedlnenie?

A ak si to nevidel dobre,daj si replay,mirkoskop pred oci a potom skus povedat'drzeli se navzajem"

Reagovat
Pinturicchio

....

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn,aj ked pisem svoj nazor,pride mi to ako kopanie do zdochynajuceho kona

Idem teda,maj sa.

Reagovat
Godwinson

Uff, Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Mohu se zeptat odborníků na italskou ligu, respektive fanoušků AC Milána, proč tady všichni tak nadáváte na Seedorfa??! To hraje vážně tak špatně??!Je to jeden z mých oblíbených hráčů, v Miláně hraje moc dlouho a vždycky, když jsem AC viděl, tak patřil k nejlepším!!!Tedy v minulých sezonách...Letos italskou ligu nesleduji.Děkuju za odpověď

Reagovat
panca

posledni 2 sezony ma cca 3 dobry zapasy na 40 spatnych

Reagovat
lnterista

to je docela haluzak ze

Reagovat
Sasha

presne tak, jen jeste doplnim hraje strasne profesorsky a vetsinou se za zapas ani poradne nerozbehne, co me hodne sere, kdyz Abate nebo Antonini neco poserou tak me zas tak nenastvou, protoze aspon bojuji, Seedorf tam jen chodi a jeste to sere

Reagovat
smazaný uživatel

Madison Cavani

Reagovat
lnterista

dik Marku aspon za asistenci

Reagovat
cubazi

prišiel jebda- začina betonovanie

Reagovat
alcantara

nadherne vytlieskanie mareka

Reagovat
Pinturicchio

Ne, s tímhle fakt nemáme v CHL co pohledávat.

Reagovat
DelPiero137

mne to strasne pripomina nekoncetrovanost zo zaciatku sezony. Neboj nabuduce to uz bude lepsie, verim tomu.

Pred zimnou prestavkou som mal velmi dobry pocit z hry, ale teraz opat obrana nedisciplinovana, sance nepremiename, citelne chyba Melo, Quaglia a ani Alex to nezlepsil.

Mozno Toniho gol by zmenil cely priebeh hry ale nevadi. Ja verim ze sa dostaneme spat.

Zapas nam jasne ukazal ze nepotrebujeme dalsieho utocnik ale bekov!

Reagovat
Pinturicchio

Mně to připomíná něco jiného - lonskou sezonu.

Reagovat
10

začalo to až moc podobě...během týdne Bari, Bayern a už jsme se vezli...

Reagovat
Pinturicchio

Nejhorší na tom ale je, že tomu nenasvědčují jen výsledky, ale i samotná hra - to mě štve / děsí nejvíc.

Reagovat
DelPiero137

dufam ze sa to nebude opakovat. Ale aj tento zapas sme neodohrali az tak zle ako vysledok na prvy pohlad.

Keby nas obrana podrzala (co sa jej v predchadzajucich zapasoch darilo) tak by to vyzeralo inak.

Mozno som velky optimista ale z tohoto muzstva mam lepsi pocit ako minuly rok.

Reagovat
Pinturicchio

To může být taky tím, že doted to vypadalo dobře. Pořád je dost času na to, aby Tě naši hráči přesvědčili o opaku.

Reagovat
10

těžko říct, moc bych tý iluzi z povedenýho podzimu nepodléhal...na tenhle týden se každopádně musí rychle zapomenout a vyhrát s Bari

Reagovat
juveforever

od Parmy štvorku od Neapolu zatial trojka. chodte do......páni

Reagovat
lnterista

kolik da Toni golu za sezonu?

Reagovat
Pinturicchio

15-20

Reagovat
lnterista

tak o co?

Reagovat
10

23

Reagovat
M11

vic jak Amauri

Reagovat
DelPiero137

tak tymto som si naprosto isty

a dobry koment...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

11

Reagovat
smazaný uživatel

To keby hral celú sezónu tak by dal 22 gólov?

Reagovat
smazaný uživatel

za polku tejto sezóny dá 7

Reagovat
M11

Cavani 3-0 Juventus

Reagovat
mastakillah

je to tak no

Reagovat
smazaný uživatel

El Matadoooooooor ,namiesto neho nám v útoku behá plešatý bašťoun

Reagovat
smazaný uživatel

Titulky v slovenských športových denníkoch: Hamšíkov Neapol poľahky zdolal Juventus v pomere 3:0.

Reagovat
cubazi

zaslužene

Reagovat
M11

Gratulace domacim.. Cavani ma formu jako blazen.. tak se ted ukaz Luigi jak zvladnes prvni vaznejsi krizovku.. a Bepe taktez..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bari nebude zrovna ťažký súper.

Reagovat
Pinturicchio

Když se to sejří, tak i Bari může být sakra těžký soupeř. ( Když je to v hlavě )

Reagovat
Francesco Totti AS

bacha na Okaku

Reagovat
Pipo123

márne premýšlam či je na svete tým ktorý má viac pokérovaných hráčov ako Napoli

Reagovat
joshua

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

tym, ve kterym zrovna hraje djirbil cisse

Reagovat
lnterista

a mozna i Matrix

Reagovat
alcantara

slovenska repre

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi a Cannavaro maj dobrej rukáv.

Reagovat
Pipo123

Lavezzi a Rytmus ho majú bezkonkurenčne najlepší

Reagovat
homeles8

jak budou vypadat starší...

Reagovat
Pipo123

asi ako já, kedže mám polovicu pravej ruky pokerovanú

Reagovat
smazaný uživatel

aj niečo ohľadom Lazia?

Reagovat
lnterista

co tam mas?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby hráče, co měly hrát v Laziu

Reagovat
lnterista

tak pokerovanej i pod vickama

Reagovat
smazaný uživatel

víš co Pipo vždy celý štastný při nějaké spekualci, hned maže do tatoo a o den popzdějš

Reagovat
Pipo123

nene, futbal usa to netýka, na pravej ruke mám od dole takú ženskú anjéla, z druhej strany tam sú dve smejúce sa lepky a okolo červené ruže, teraz hore na rameno si idem dáť spravit panenku Mariu ako plače krvavé slzy

Reagovat
lnterista

trosku brisko,plno zlata a nejakou kozatou kundu vedle sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Mohu se zeptat odborníků na italskou ligu, respektive fanoušků AC Milána, proč tady všichni tak nadáváte na Seedorfa??! To hraje vážně tak špatně??!Je to jeden z mých oblíbených hráčů, v Miláně hraje moc dlouho a vždycky, když jsem AC viděl, tak patřil k nejlepším!!!Tedy v minulých sezonách...Letos italskou ligu nesleduji.Děkuju za odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

Ide dolu vodou.

Reagovat
cubazi

Neapol ma presvedčil...zaslužena pozicia a dočasne miestečko zaručujuce LM

LEN TAQ DALEJ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, ne TAQ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Inter sa stále zaujíma o Sachéza, potvrdil to aj Branca.

Reagovat
lnterista

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

fcinternews.it

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
blaugrana

Pre krista, Luca Toni a Amauri, tak to je údernosť sama.

Reagovat
Pipo123

Toni nezhral najhoršie

Reagovat
smazaný uživatel

1.puli ano , ve 2. uz se mi nelibil .

Reagovat
homeles8

nemá cenu žít...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

to vidis moc cerne

Reagovat
homeles8

já to vidim černobíle! Forza Juve! Ale tak když mi nevychází ani ten fotbasl kterej je v podstatě k hovnu Navíc takhle blbě... a ještě navíc 2x po sobě Měli hrát od začátku Alex se Sissokem a s tim blonďatým Sorensenem něco je, nebo proč hrál Zdeněk?!

Reagovat
lnterista

nevim proc hral...ale to bych se mel ptat ja tebe....priste to bude lepsi...vytunit kraje obrany a lepsi utocniky a zase bude Juve postrach evropy

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Nic, jdu si zapálit a spát. I když po tomhle dvojzápase se mi nebude usínat moc dobře. Gratulace Neapoli k vítězství.

FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
DelPiero137

Forza Juve

Reagovat
10

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Juve, dneska jsem Vám přál. Se scudettem to asi nebude tak horké. Šance minimálně na čestný gol byly a pak by se třeba obázek hry změnil. Nezbývá než smeknou před Matadorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani pokud nevyhraje titul Inter, tak doufám, že právě SSC

Reagovat
lnterista

nebo Lazio

Reagovat
Pipo123

ach jaj

Reagovat
panca

juve ma slusnou prekerku v tom utoku a obrane radeji taky pomlcet

Reagovat
lnterista

to AC ma jine starosti co

Reagovat
panca

ac se zase uplne rozpadla zaloha. Bych to videl od unora takhle :

........ flamstr..............

prince pirlo lazzari

Reagovat
Woods

AC mohlo poslat hostovat do Juve Ronaldinha

Reagovat
Shevchenko

Navýšili jsme náskok na Lazio, AS i Juve. Jen všechno zase musí posrat Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohu se zeptat odborníků na italskou ligu, respektive fanoušků AC Milána, proč tady všichni tak nadáváte na Seedorfa??! To hraje vážně tak špatně??!Je to jeden z mých oblíbených hráčů, v Miláně hraje moc dlouho a vždycky, když jsem AC viděl, tak patřil k nejlepším!!!Tedy v minulých sezonách...Letos italskou ligu nesleduji.Děkuju za odpověď!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

BAN ! Stvrty raz pod jednym clankom postnes rovnaky prispevok ! Si normalny ?

Reagovat
smazaný uživatel

4x a odpovědi se zřejmě stejně nedočká

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzí mě to, ale Seedorf už na to prostě nemá, ani se nesnaží, ještě před půl rokem jsem se ho zastával a věřil mu, to se ještě nebál zrychlit krok, obejít hráče, dokázal kvalitně vystřelit, teď už je ale fakt strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

US Lecce - AC Milán

Na výhru AC kurz 1,6 To celkom vysoký na to, že Lecce okrem dneška dlhú dobu žiaden výsledok nevybojovalo a AC mám k dispozícii komplet útok.

Reagovat
homeles8

500. pro Juventus

Reagovat
lnterista

brzo

Reagovat
homeles8

je mi to jedno!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

500. Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

neskoro

Reagovat
lnterista

neni mi to jedno!

Reagovat
homeles8

trápí tě to?

Reagovat
lnterista

dneska nic...konecne super sportovni den po hodne dlouhe dobe

Reagovat
homeles8

no to dá rozum celej tejden

Reagovat
Jajinek

No...a Bianco mi tady gratuloval k výhře a já přidjou z tréninku a Cavani 3 kusy...já to fakt jebu, jestli to zas bude remíza, tak už nevím...

Jinak až se se mnou Slováci zase bodou hádat, že je Hamšík pro Neapol důležitější než Cavani, tak už nebudu vědět, kam je odkázat. On je právě tím hráčem, díky kterému si myslím, že by ta fazóna mohla Neapoli vydržet třeba až ke konci sezóny a že neodpadnou, jako vždy.

Hezké kolo to bylo...co e týče výsledků, ale hlavně gólů...

Reagovat
Tomanatura

Nejlepší letošní kolo, jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně ...3 goly v průměru na zápas a pak, že je Serie defenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak chceme hrať o CHL tak takéto zápasy ako dnes či zápas z Bari musíme vyhraváť.Maccarone už nikdy viac!Ako mám ho rád ale to už je veľa.Snaží sa,behá to sa mu uprieť nedá.Vybojoval napr. štandartku pre Bova ale do šancí sa veľmi nedostáva a keď sa už do nejakej dostane tak ju nepremení.Taký útočník je na nič.Muňoz prekvapil,zahral výborne narozdiel od Bova.Dnes to bola teda slabota,vyrobil 2 hrubky,ale ten free-kick kopol pekne .Cassani 1.polčas neviditeľný,hlavne smerom do predu,nebolo to ale kvôli blbej hmle...

Pastore najlepší hráč zápasu,od kedy išiel dole šiel dole celý tým.

http://www.youtube.com/watch?v=_qnWEa9m9no

Jasná penalta.Peruzzo Bastardo!

Ďalšie 2 zápasy povinných 6 bodov!

Reagovat
Darren Fletcher

fuha fuha dlha diskusia, tak ani necitam, len chcem pozdravit vsetkych fanusikov neapola... krasny vecer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už příští kolo naskočí Juro aspoň na pár posledních minutek.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak, koukl jsem ted na tu opakovačku toho našeho neuznaného gólu a ten Lucův faul tam prostě nebyl - měl sice natažené ruce, jenže minimálně půl vteřinu před tím, než u něj byl De Sanctis, který mu do těch rukou prostě naběhl. Rozhodčí nám sebral regulérní gol.

Reagovat
DelPiero137

Suhlas. Z pohladu kamery s poza brany bolo vidno ze Toni stal, vyskocil, ohnal sa pri vyskoku a Morga mu nabehol akurat na laket. Bolo to zle brankarove nacasovanie, nabehol si na laket a...

Reagovat
10

ten gól byl regulérní... i co jsem teď projížděl noviny, tak se na tom shodla většina expertů...asi to nemá cenu řešit, stejně bysme nejspíš prohráli, ale ty chyby se proti nám docela kupí

Reagovat
Pinturicchio

Tak, tak. Neapol byla lepší, ale tohle byl zářez jak blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem viděl pouze první poločas . Tentokrát nemůžu říct že by útok hrál špatně . Oba se snažili , Toni se mě líbil , ale byli špatně podporování zálohou . Záloha a obrana hrála hodně špatně . To ale mohl Delneri čekat . Celý rok ignoruje Traoreho a pak ho nasadí do tak důležitého zápasu . Nasazení Zdeňka byla taky chyba , mu vždycky po zranění trvá než se dostane do tempa . No ale samostatnou kapitolou byl Claudio na DZ . Velká škoda , hlavně ale lituju zápasu s Parmou . V Bari musíme vyhrát , jinak jdeme zase do sraček a tam už to dobře známe .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Souhlas, kraje měly být Sorensen - Grosso, Marchisio neviditelný a špatný.

Reagovat
10

přes Sorensena šly dva góly s Parmou, volbě Zdendy se nemůže nikdo divit...nalevo chtěl asi Gigi na Lavezziho někoho rychlejšího, než Grossa, bohužel ten tah nevyšel

Reagovat
Pinturicchio

Je pravda, že se mu ten zápas s Parmou vůbec nepovedl, ale to prakticky celému týmu. Ale asi to nebyla jednoduchá volba ( nerozehraný Zdenda vs v předešlém zápase chybující Frederik )

Reagovat
DelPiero137

Sorensen je pomalsi nez Grygera, jeho by este viac presprintovali vo vcerajsom zapase.

Aj tak mi to nejde do hlavy, tie goly. Je to bezne ze sa podari odcentrovat ale aby zakazdy nasiel osamoteneho Cavaniho medzi trojicou obranocou?...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme tady brečet, že nás poškodili rozhodčí, posrali jsme si to sami..Ale to s tím nikdo nic dělat nebude? Rozhpdčí v Itálii snad dělá každej blb, koukejte je zaučit, akorát kazí i tak dost poškozenou pověst Serie A

Reagovat
Pinturicchio

Jinak ať na to koukám, jak na to koukám, nepomůže nám nic jiného, než nákupy, nákupy a zase nákupy. Pomalu se začínám modlit, aby byla pravda to, že Andrea chce uvolnit větší množství peněz už ted v zimě - jinak si zahráváme s hlavním předsezoním cílem ( CHL ).

BRANKÁŘI: Tady není problém a pokud nastane, tak až v létě, pokud se klub rozhodne prodat jednoho z dvojice Buffon / Storari. Maninnger podle všeho na odchodu, takže nejspíš budeme muset shánět kvalitní dvojku za jednoho z prvně dvou jmenovaných. Zůstat by mohl i Alex, což si myslím je docela reálné, pokud by se znovu dostal na místo dvojky.

OBRANA: Tady je jeden z největších problémů celého týmu, jak levá, tak pravá obrana jsou katastrofální - Zdenda včera hrůza, přes Traorého se to tam taky valilo v první půli solidně. Napravo by snad mohl dohrát sezonu Sorensen, který toho sice nepředvede moc dopředu, ale dozadu je to náš nejspolehlivější bek ( což je při jeho věku a pozici, kterou měl na začátku sezony dost smutné ). DeCeglie se zlepšoval, v nejnevhodnější moment se zranil - přesto nevěřím tomu, že by šel ještě nějak nahoru. Grosso a Motta ani nemluvím, čím dřív budou pryč, tím líp. Střed máme obsazený dobře, jenže za dvojí Chiellini, Bonucci je velká díra ( jsou tam sice nadějní mladíci jako Camilleri nebo znovu Sorensen, ale to je prostě málo )

Takže ted v zimě musí přijít posila jak napravo, tak nalevo a nejlíp i někdo zkušený na stopera, jelikož Legrottaglie je zřejmě na odchodu do Ceseny ).

ZÁLOHA: Zleva Marchisio, který je nalevo platnější, než ve středu - jenže i tak je to pouze dočasné řešení vzhledem k systému, který Delneri hraje - protože to je jako být superrychlý atlet, ale přitom mít jednu nohu kratší ( Marchisio vs Krasič ). Nalevo může hrát i Pepe, ale ten i přes zlepšení pořád nepřesvědčil a je to stejný případ jak Marchisio. Dál pak nalevo může nastoupit Martinez, který ale určitě bude platnější jako podhrot.

Střed zálohy je obsazený parádně a je jedním z nejlepších minimálně v Itálii - jenže za Aquilanim a Melem ( který včera obrovsky chyběl ) je zase mezera jako kráva - Marchisio je na středu naprosto tragédní, Momo ... je prostě Momo, kterého všichni známe. Takže nám tam zbývá Giandonato, který se mi poločas v Chievu líbil, ale i tak je to žalostně málo.

Napravo máme super kanóna Miloše, jenže v případě zranění nikoho za něj.

Takže nalevo by se to dalo, snad, dohrát s dvojicí Marchisio / Martinez, na střed musí někdo přijít, stejně tak napravo ( i když tam je ještě alternativa Pepe ). Nebo trnout a čekat, jestli všem hráčům vydrží zdraví.

ÚTOK: Katastrofa. Máme tři typově stejné hráče, z nichž nejlepší je ten nejstarší. Amauri už nemůžu vystát, ten at se zbalí a jde, třeba zadarmo. Cenzo ke konci roku hrál líp jak Amauri, ale taky to není žádná hitparáda. Přišel Toni, který byl včera z útočníků nejlepší, minimálně do konce roku OK a příští rok klidně jako žolík ( samozřejmě záleží na tom, kdo přijde / nepřijde ). No, a Alex ... tam radši nebudu psát nic, protože by mi to muselo srdce utrhnout.

Celkově do útoku minimálně jedno jméno, ale už se vzdávám nadějí, že by to byla nějaká TOP kvalita ( nejdřív si necháme pláchnout Cassana, ted to samé Mutu - a znovu se sklonují jména jako Floro Flores, Maxi Lopez nebo Bojinov ).

Reagovat
smazaný uživatel

Je krása jak to jednohlasně vidíme my jako fanoušci.. Vedení to bud tohle všechno chystá a uskuteční a pak ok, ale jestli ne a přijdou ty jména co jsou na konci odstavce popřípadně nikdo, tak musí být někde krpa proč to nejde, já totiž věřím že Agnelli, Marotta a spol jsou obezřetní a jistě tyhle problémy vidí, jen nevím z jakého neznámého důvodu s tím nic nedělají a raději si najdou výmluvu

Reagovat
Pinturicchio

To zase neberu jako výmluvy - oni mají ve většině věcí pravdu.

Reagovat
Jajinek

já nevím no, tohle už by byl třetí rok, co před sezónou nakoupíte hordu posil, vyhlásíte útok ne nejvyšší příčky, v půlce roku zjistíte že je vše na hovno, a zese by ste chtěli kupovat hordu posil.

Reagovat
lnterista

to mi neco pripomina

Reagovat
Jajinek

právě...a z vlastní zkušenosti vím, že tudy cesta nevede

Reagovat
lnterista

zas na jednu stranu kvalitni posilu sehnat je problem a neni to jednoduche takze se musi trochu experimentovat a doufat ze se nekdo z tech "horsich" chytne

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak, navíc, srovnávní s váma je úplně mimo - k vám chodili hráči, kteří neseděli do koncepce, protočili jse x trenérů. Nic takového v současném Juventusu nevidím.

Reagovat
Pinturicchio

1) Útok na nejvyšší příčky nikdo nevyhlašoval. ( Beru vedení, trenéra, atd. )

2) Spousta z nich je na hostování

3) Na pozice, o kterých mluvím, nepřišel prakticky nikdo, respektive taková jména, u kterých byla velká pravděpodobnost, že se nechytí

4) Jaký třetí rok? Já se od minulého vedení distancuju a nevím, proč je pořád všichni hází do jednoho pytle se současným vedením ( se kterým jsem spokojený, protože rozumí fotbalu a podle rozhovorů / zájmu o určité hráče vidí ty problémy taky )

Reagovat
Jajinek

já nikoho do stejnýho pytle nehážu, jenom říkám, že už by to byl v létě třetí rok co se posiluje, řekněme početně, přicházejí průměrní hráči, kteří se musí za rok zase nahrazovat. Což mi prostě nepřijde jako ideální řešení. Neříkám, že to máte nyní dělat jinak, protože ty díry tam jsou jak vrata. Jenom prostě podotýkám, že globálně se věe dvě poslední letní přestupový období nepovedly...

Reagovat
Pinturicchio

Je to začarovaný kruh - předchozí vedení + neúčast v CHL + to, že ted Marotta a spol musí všechno uklízet. A v tom kruhu se budeme plácat dál, dokud nepřijdou takoví hráči, kteří u nás hráli před Calciopoli - a čím dýl tohle bude trvat, tím se to bude řešit hůř a tím slabší budeme.

Radši ani nedomýšlet, co by se stalo, kdyby jsme tu Ligu mistrů nehráli ani příští rok.

Reagovat
10

tohle jsme říkali už v létě...v tom prvním příspěvku si to psal trošku jinak

Reagovat
Jajinek

mě oba ty příspěvky vystihují stejnou situaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne padáme tabuľkou,vyzerá to snád na dalšiu pretrpenú sezonu.....nemám slov.....len otázočka: To sme fakt hrali tak slabo? Zápas sa mi nedalo sledovať....a asi som aj dobre urobil....

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne padáme tabuľkou,vyzerá to snád na dalšiu pretrpenú sezonu.....nemám slov.....len otázočka: To sme fakt hrali tak slabo? Zápas sa mi nedalo sledovať....a asi som aj dobre urobil....

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne padáme tabuľkou,vyzerá to snád na dalšiu pretrpenú sezonu.....nemám slov.....len otázočka: To sme fakt hrali tak slabo? Zápas sa mi nedalo sledovať....a asi som aj dobre urobil....

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak jsem se včrera díval na Vaříme s Italem a v posledním záběru měl bílou bundu s písmenem J . není non náhodou NÁŠ ?

Reagovat
10

fandí Fiorentině

Reagovat
smazaný uživatel

No mohlo to být i horší . Na Inter je ale moc velký sympaťák .

Reagovat
Francesco Totti AS

hmmm. Juve za 2 zápay score 1:7

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele