Serie A - preview 7. kola

18.10.2014, 09:11, aktualizováno 20.10.2014, 08:25
Previews
Janovu sice před reprezentační přestávkou vyhrál na půdě Parmy, jinak se mu však dvakrát nedaří, což by rád napravil proti Empoli. To však na rozdíl od domácích poslední čtyři ligové mače neprohrálo...
Janov CFC - Empoli FC  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávku Serie A obstarají celky Janova a Empoli. Nováček ligy už čtyři kola nenašel přemožitele a rád by přivezl body i z přístavního města, kterého postihly pár dní zpátky náhlé záplavy. Grifové si zatím vedou průměrně, dobré výkony střídají s těmi špatnými.

Nejprve tedy k domácím. Janov je aktuálně na jedenáctém místě, což není špatná bilance. Grifové vcelku pravidelně bodují a dobré zápasy střídají s těmi špatnými. Však i výsledková bilance je vyrovnaná - dvě výhry, dvě remízy a dvě porážky. Naposledy se Janovu podařilo zvítězit na půdě Parmy a kdyby měl zavedený výsledkový trend pokračovat, proti Empoli by se měla urodit remíza nebo porážka. Ale kdyby je kdyby a na to se nehraje. Nicméně domácí mají s Empoli vyrovnanou bilanci, byť poslední vzájemné měření proběhlo v roce 2008. Empoli tehdy vyhrálo v Janově 1:0, ale od sestupu ho to neuchránilo.

Empoli pod Sarriho vedením prohrálo první dva zápasy sezony, ale od té doby nenašlo přemožitele a to hrálo třeba proti AC Milán. Naposledy si pak hladce poradilo s Palermem 3:0. Hosté jsou prozatím čtrnáctí, ale situace ve druhé polovině tabulky je hodně vyrovnaná. Každopádně kouč Maurizio Sarri je zatím spokojen, protože krom výsledků Empoli předvádí i dobrý fotbal. "Jsme tým s velkou technickou kvalitou a máme také dobré dribléry. Když se tým baví, je pak větší šance na úspěch. My se nesnažíme spekulovat o výsledku, protože to nezapadá do naší filozofie," prohlásil Sarri pro list La Repubblica Sport.

Janov musí oželet start Roncaglii, neboť ten si odpykává karetní trest. Mimo bude pro zranění i řecký reprezentant Fetfatzidis, Sturaro i Slovák Juraj Kucka. Empoli je na tom co se týče skladby sestavy lépe, chybět mu bude pouze Laurini.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, Marchese, Burdisso - Edenílson, Rincón, Bertolacci, Antonelli - Perotti, Matri, Listienne
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Sepe - Hysaj, Tonelli, Rugani, Mario Rui - Vecino, Valdifiori, Croce - Verdi - Pucciarelli, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - SS Lazio  (neděle 12:30)
Nedělní bohatý program odstartuje krátce po poledni šlágrem mezi Fiorentinou a Laziem. Oba celky se v úvodu potýkaly s jistými problémy, ovšem před reprezentační pauzou se zvedly a nyní útočí na pohárové pozice. Viola si také hodlá vylepšit vzájemnou bilanci, překvapivě se jí proti Biancocelesti, zvláště na domácím Stadio Artemio Franchi, příliš nedaří.

Však sami posuďte, Lazio za posledních deset let vyhrálo na Artemio Franchi rovnou šestkrát! V minulé sezoně navíc s Fiorentinou neprohrálo a dokonce ani neinkasovalo, což je vzhledem k pozdějšímu umístění obou týmů přeci jenom zajímavé. Každopádně každý zápas je jiný a každý začíná za bezbrankového stavu.

Fiorentina si v posledním kole, tedy před reprezentační přestávkou, poradila s Interem Milán 3:0 a konečně naznačila své velké ambice. Do té doby se totiž domácí trápili a to i v koncovce. Výjimkou bylo vystoupení v Evropské lize, kde jsou Fialky zatím stoprocentní a už ve čtvrtek se představí na půdě dalšího soupeře, tentokráte řeckého PAOKu Soluň.

Lazio letos v pohárech chybí a o to více se může soustředit na domácí scénu. Jenomže start měli svěřenci trenéra Stefana Pioli katastrofální. Porážka s Milánem, Janovem a Udinese znamenala velké starosti, ale ty se naštěstí podařilo odčinit následnými výhrami nad Sassuolem a Palermem. "Našim cílem je dostat se do Evropy, a pokud budeme hrát dobře, tak toho dosáhneme. Nebojíme se nikoho, porazit můžeme kohokoliv, ale musíme se na to, co děláme, soustředit," prohlásil hostující Luis Cavanda. Biancocelesti před tímto kolem okupují osmou pozici, Fiorentina je hned v závěsu devátá.

Fiorentině bude chybět útočný tandem Gómez, Rossi, na což už jsou domácí příznivci v podstatě zvyklí. Na druhé straně je suspendovaný Lorik Cana, zatímco Gentiletti, Basta a Cataldi mají nejrůznější zranění.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomovič, Rodriguéz, Savič, Alonso - Kurtič, Pizarro, Aquilani - Fernandez - Cuadrado, Babacar
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Cavanda, De Vrij, Cani, Radu - Parolo, Biglia, Mauri - Candreva, Djordevič, Lulič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - AC Cesena  (neděle 15:00)
Předposlední Palermo stále čeká na první vítězství a proti Ceseně, navíc v domácí prostředí, k tomu bude mít ideální příležitost. Souboj nováčků letošní Serie A ale nemá favorita, hosté sice vyhráli jen jednou, ale naposledy dokázali získat bod s AC Milán a Udinese.

Fotbalisté Palerma po svém návratu do Serie A stále čekají na první vítězství. V dosavadních šesti zápasech sice vydolovali tři body, ale pouze za remízy se Sampdorií, Interem a Neapolí, což je možná trochu paradox. Sampdoria totiž zatím neprohrála a vůbec velmi málo ztrácí, Inter a Neapol zase patří do okruhu favoritů na umístění do TOP3. Každopádně poslední dvě vystoupení se hráčům Rosanero hrubě nevyvedla. Sicilané prohráli vysoko jak s Laziem (doma 0:4), tak i s Empoli (venku 0:3). Za dva zápasy tedy účet 0:7 a pochopitelně žádný připsaný bod. Kouč Iachini si je vědom, že je potřeba začít konečně vyhrát, zvláště na domácím stánku Renza Barbery.

Alespoň jedno vítězství má na svém kontě jiný nováček - Cesena. Ta v úvodním kole zdolala Parmu 1:0, ale od té doby nevyhrála. Na druhou stranu neměla příliš snadný los a remízy s AC Milán a Udinese mají svojí váhu. Zápas s Palermem ale nebude jednoduchý a své o tom ví i Franco Brienza, jenž na Renzo Barbera dlouhá léta působil a byl u toho, když klub v roce 2004 postoupil do nejvyšší soutěže. "Na časy v Palermu mam spoustu krásných vzpomínek, zlepšil jsem se tu jako hráč i jako člověk. Dokonce jsem si myslel, že tam ukončím svojí karieru," pěl chvály na Sicílii Franco Brienza.

Výhodou trenéra domácích Iachiniho je ta, že bude mít k dispozici téměř kompletní kádr. Výjimkou je pouze distancovaný Barreto. Na druhé straně barikády je situace o poznání složitější, připraveni s největší pravděpodobností nebudou Cazzola, Tabanelli, Pulzetti a zkušený Cascione.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino- Muňoz, González, Terzi - Morganella, Ngoyi, Rigoni, Bolzoni, Lazaar - Vazquez, Dybala
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Leali - Volta, Capelli, Magnusson - Garritano, Carbonero, De Feudis, Coppola, Renzeti - Brienza, Marilungo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Turínské FC chce druhou výhru v sezoně. Proti ale stojí soupeř s vysokými ambicemi, chutí vyhrávat a téměř nesmrtelným střelcem Antoniem Di Natalem. Zebry jsou na čtvrtém místě a touží po páté výhře tohoto ročníku.

O tom, jak náročná může být týdenní příprava, pokud účinkujete v pohárech i lize současně, se přesvědčují v Turíně. Tamní FC se kvalifikovalo do Evropské ligy s velkou slávou a chtělo navázat na velmi dobrý minulý ročník. Po prodeji hvězd jako Alessio Cerci a Ciro Immobile se ale jeho ambice nenaplňují a v souvislosti s náročným programem se Turín trápí. Dokonce v sezoně vyhrál jen jednou.

V posledních týdnech se sice forma Turína zlepšila, když si tým trenéra Giampiera Ventury připsal cennou remízu s Fiorentinou v rámci Serie A, zatímco následně vyhrál nad Kodaní. Minulé kolo se ale Granata stala obětí zlepšující se formy Neapole, se kterou prohrála těsně 2:1. Fabio Quagliarella sice vstřelil vedoucí branku, ale tým Rafaela Beníteze se nevzdal a díky brankám Lorenza Insigneho a Josého Callejóna zvítězil.

A tento stav trenéra Venturu znepokojuje. Radost mu nedělají ani kritické poznámky na adresu jeho týmu. "Poslední dobou nás hodně lidí kritizuje za to, co předvádíme. Ale říkají to lidé, kteří nás ještě nedávno chválili. V posledních šesti měsících jsme nebyli k poražení a najednou jsme týmem bez energie a štěstí?," táže se Ventura.

V Turíně se hodně řešil Daniele Padelli, který nechytá a dokonce nebyl k zápasu ani nominován. Trenér Ventura ale klidnil senzacechtivé novináře, když řekl: "S Danielem nemáme žádný problém. Domluvili jsme se, že mu neuškodí chvíle odpočinku, protože byl opravdu unavený. Až bude připraven nastoupit, bude opět hrát. Do té doby máme Gilleta, se kterým jsme velmi spokojeni," dodal Ventura.

Turín vyhrál jen jednou, zatímco Zebry pouze jednou prohráli. Asi málokdo čekal tak pozitivní start, zvláště poté, co byla zpochybněna budoucnost Tota Di Nataleho a rovněž klub opustil zkušený lodivod Francesco Guidolín. Již čtyři zápasy Udinese neprohrálo a oslavy narozenin kapitána Di Nataleho mohly proběhnout v klidném tempu a radostné atmosféře. Po sérii dobrých výkonů mohlo svěřence trenéra Stramaccioniho mrzet snad jen to, že proti Ceseně nedokázali vyhrát. Domácí Bianconeri byli přitom velmi blízko dalšímu vítězství, jenomže ve druhé minutě nastaveného času proměnil pokutový kop Cascione. Udine poslal do vedení Fernandes.

A zejména způsob, jakým Cesena vyrovnala, Stramaccioniho hluboce ranil: "Bylo to neuvěřitelné. Rodriguez podváděl a filmoval zákrok na svoji osobu, sudí se ale rozhodl špatně a daroval soupeři pokutový kop v poslední minutě. To je moc velká škoda, protože jsme byli jasně lepší a nezasloužili jsme si remizovat. Chtěli jsme tři body, udělali maximum, ale sudí nás o to připravil."

Giampiero Ventura má k dispozici několik hráčů, kteří se pomalu vracejí ze svých zranění. Otázkou je, zda budou připraveni. Barreto, Larrondo a Alexander Farnerud, jsou zpět v pracovním procesu. Trénovat začal také záložník Antonio Nocerino, který by ale rád své síly šetřil na Evropskou ligu. Udinese bude moci hrát i s Baduem, do hry se vrací také Pinzi, který oplývá schopností hrát téměř kdekoli v záloze. Z pěti posledních utkání vyhrál Turín třikrát, dařilo se mu také naposledy. Na domácím hřišti si poradil s Udinese rozdílem dvou branek, o které se zasloužilo duo Kaddouri - Immobile. Kdo zastoupí místo italského střelce?
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Maksimovic, Jansson, Moretti - Peres, Benassi, Vives, Sanchez Mino, Darmian - Quagliarella, Amauri
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Danilo, Heurtaux, Piris - Badu, Allan, Guilherme - Thereau, Bruno Fernandes - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - AC Milán  (neděle 15:00)
V souboji jedenáctibodových týmů hostí Hellas fotbalisty milánského AC. Dle jména je favoritem hostující tým, avšak Hellas je doma velmi silný a koneckonců Rossoneri dokázal v minulé sezoně porazit.

Minulý rok se Hellas vracel do nejvyšší soutěže a hned na úvod se mohl poměřit se slavným AC Milán. Rossoneri byli velkým favoritem, ale zápas nezvládli. Díky skvělému výkonu Luky Toniho Hellas úvodní kolo senzačně vyhrál a započal tím velké milánské trápení.

Hellasu se v loňské sezoně dařilo a i v této se zatím prezentuje dobrými výsledky i herním projevem. Veronský celek má na šestém místě stejný počet bodů jako jeho soupeř AC Milán a naposledy dokázal zvítězit doma s Cagliari 1:0. "Jsem s tím, jak si vedeme, velmi spokojený. Mít jedenáct bodů v této fázi je skvělé. Doufám, že takto budeme pokračovat, ale bude to obtížné," neskrýval nadšení trenér Andrea Mandorlini.

Spokojenost může panovat i v Miláně, tedy vezmeme-li v potaz, jak se Rossoneri vedlo v minulé sezoně, potažmo v přípravě. Pravdou je, že AC zatím prohrálo jen s Juventusem, porazit dokázalo Lazio, Parmu a Chievo a remizovalo s Empoli i Cesenou, ovšem na jejich půdě. Slavný milánský tým se tedy pomaloučku zvedá, ale všichni si jsou vědomi, že návrat do nejvyšších pater ještě potrvá. "Všichni máme zvednout AC Milán zpět na vrchol. Myslím, že v minulé sezoně to bylo pro nás všechny obtížné, ale teď je všechno lepší. Našim hlavním cílem by mělo být skončení mezi prvními třemi a k dosažení tohoto cíle budeme tvrdě bojovat," prohlásil odhodlaně Mickael Essien.

Ghanský záložník aktuálně nepatří do základní jedenáctky, ovšem vinou absence De Jonga s velkou pravděpodobností nastoupí od úvodní minuty.

Trenér domácího celku Mandorlini musí oželet start Obbadiho, Campanhara, Christodoulopoulose a Saly. V plné polní nebude ani AC Milán, které bude postrádat již zmíněného De Jonga, jenž má karetní stopku, kdežto Montolivo stále laboruje se zraněním. Čtveřice Ménez, Van Ginkel, Diego López, Bonaventura se stihla dát do kupy, ale od základu by měli hrát snad jen brankář López a Bonaventura.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Moras, Marquez, Marques, Agostini - Ionita, Tachtsidis, Hallfredsson - Gomez, Toni, Jankovič
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Abate, Alex, Rami, De Sciglio - Bonaventura, Essien, Muntari - Honda, Torres, El Shaarawy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.40 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Na Stadio Sant'Elia přijede Sampdoria a bude doufat v další tři body. Domácí Cagliari je v naprosto odlišné situaci než příjemné překvapení Serie A - tým trenéra Zdeňka Zemana se v současné chvíli krčí poblíž sestupových vod a nedaří se mu najít ten správný rytmus.

Hosté z přístavního města přijedou v dobrém rozmaru. Pod trenérem Sinišou Mihajlovićem ještě neprohráli a po čtyřech výhrách sídlí na třetím místě jen o bod za druhým AS. Za prvních šest kol ještě Blucerchiati nenašli soupeře, který by je obral o všechny tři body, což se povedlo jen lídrovi z Turína. Cagliari naopak dokázalo zvítězit jen jedinkrát a současná šestnáctá příčka je pro trenéra Zemana jistě zklamáním. Stejně jako fakt, že jeho tým má záporné skóre 7:9.

Cagliari dokázalo překvapit Inter Milán, když mu vstřelilo čtyři branky. Naposledy se ale opět nedařilo a jedinou branku utkání s Hellasem Verona vstřelil Panagiotis Tachtsidis, který minutu před koncem zápasu rozhodl. Mimochodem to je ten hráč, kterého si do AS přivedl právě Zeman a dával mu přednost před Danielem De Rossim, čímž si proti sobě popudil fanoušky. Přesto, že má Cagliari na kontě jen jednu výhru, trenér Zeman věří, že se jeho tým neustále zlepšuje.

Poznamenal to také v rozhovoru pro stanici Sky Sport Italia: "Pokud se podíváte na náš výkon, je jasné, že jsme se zlepšili. Podle mého názoru jsme první půli odehráli ještě lépe, než jak se nám to povedlo proti Interu. Když si ale vytvoříte tolik šancí, kolik se nám povedlo vyrobit, ale nedokážete je proměňovat, to se pak těžko vyhrává."

"Druhá půle se nám už tolik nedařila, protože Verona nás dostala pod tlak a my jsme se z něj nedokázali vymanit. Navíc není příjemné inkasovat gól minutu před koncem zápasu. Vy se prostě díváte jen na výsledky, ale mě zajímá především to, jak jsme hráli," dodal Zeman, někdejší trenér římského celku.

Cagliari bude doufat, že se stihne uzdravit útočník Victor Segundo Ibarbo. Ten sice ještě v této sezoně neskóroval, ale Sampdoria je jeho oblíbeným soupeřem, protože před rokem mu vstřelil hattrick. Sampdoria podobné obavy mít nemusí, protože Mihajlović má k dispozici téměř kompletní kádr. Navíc jej může těšit i pohled na tabulku. Doria je třetí i díky minulému utkání, ve kterém si dokázala o gól poradit s nepříjemnou Atalantou Bergamo. Jedinou branku vstřelil Manolo Gabbiadini, který je v oslnivé formě.

Dalším hráčem, který stojí za skvělými výkony janovské Dorie, je záložník Roberto Soriano, který ve středu pole diktuje tempo hry, díky skvělému vidění posílá na spoluhráče jeden pas za druhým a přidává důležité asistence. Podaří se mu přidat další právě proti nepříliš pevné obraně Cagliari, nebo se Zemanův tým zvedne?
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Balzano, Benedetti, Capuano, Avelar - Dessena, Conti, Ekdal - Ibarbo, Sau, Cossu
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - De Silvestri, Silvestre, Gastalddello, Cacciatore - Soriano, Palombo, Obiang - Gabbiadini, Okaka, Eder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - Parma FC  (neděle 15:00)
Zastavit bídnou formu a začít šplhat tabulkou se pokusí týmy Atalanty Bergamo a Parmy. Oba týmy mají na svém kontě jen jedno vítězství a v tabulce jim patří sedmnácté, respektive osmnácté místo. Utkání bude také konfrontací nejhůře skórujícího mužstva (Atalanta) s nejděravější obranou v lize (Parma).

Atalanta prohrála čtyři zápasy v řadě a navíc v nich ani jednou neskórovala! Tým trenéra Colantuona tedy bije na poplach, střílení branek totiž činí Bergamaschi výrazné potíže. V dosavadních šesti odehraných kolech se vlastně prosadili jen ve vítězném zápase na půdě Cagliari. Přitom Richmond Boakye a především German Denis svojí kvalitu mají. Argentinský útočník loňskou sezonu zaznamenal třináct gólů, o rok před tím dokonce patnáct a v sezoně 2011/2012 měl ještě o jednu trefu navíc. V právě probíhající sezoně se však ještě netrefil.

Bergamaschi naposledy odjeli s nepořízenou z Janova, s místní Sampdorií prohráli po jediné brance Manola Gabbiadiniho 0:1. "Nebojíme se o své postavení v tabulce. Musíme si uvědomit, že naše ztráty byly proti týmům jako Fiorentina, Inter, Juventus, což jsou skvělé týmy. Také nesmíme zapomínat, že jsme dříve začínali sezonu s bodovými srážkami," nepanikaří trenér Stefano Colantuono.

Zatímco Atalanta nedává góly, Parma s jejich střílením problémy nemá. Horší je to ale s defenzivní činností. Šestnáct inkasovaných branek je na uplynulých šest kol opravdu příliš. Jen pro srovnání, v předchozí sezoně, kdy skončila Parma na šestém místě, obdržela 46 gólů, momentálně jich má na kontě šestnáct, což už je více než jedna třetina - za pouhých šest kol! Prostor pro zlepšení je tedy obrovský a nepochybně kouč Roberto Donadoni je pod jistým tlakem, byť má údajně nadále podporu prezidenta klubu. Parma má na svém kontě pět porážek a jen jedno vítězství. V minulém kole doma prohrála s Janovem 1:2.

"Je to období, kdy budeme muset zamezit hloupým chybám, protože jakmile je uděláme, zaplatíme za ně. Je to těžké období, které vyžaduje skutečné odhodlání. Máme prostředky se z této situace dostat, ale musíme tvrdě pracovat a nenechat kámen na kameni," věří v lepší zítřky trenér Roberto Donadoni.

Sestava Atalanty se bude muset obejít bez trojice jmen - Rossetiho, Gómeze a Estigarribii. V táboře Ducali je situace podobná, kouč Donadoni se musí vypořádat s absencí několika členů základní jedenáctky, jmenovitě Biabianyho, Paletty a Cassaniho. Mimo hru je rovněž Čorič.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Zappacosta, Biava, Benalouane, Dramé - D'Alessandro, Carmona, Cigarini, Moralez - Boakye, Denis
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mendes, Felipe, Lucarelli - Rispoli, Acquah, Lodi, Mauri, De Ceglie - Cassano, Belfodil
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Inter Milán - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Inter Milán přivítá ve šlágru kola hostující Neapol a zejména pro trenéra Waltera Mazzarriho to bude velmi pikantní zápas. Mazzarri se totiž proslavil zejména jako trenér týmu pod Vesuvem. Jeho současné angažmá rozhodně tak úspěšným zatím není a zkušený stratég by rád využil menších problémů v týmu soupeře, aby svůj celek znovu "nastartoval".

Velký šlágr kola se bude konat na San Siru, kde domácí Inter hostí Partenopei. Souboj dvou týmů, které měly jasně udávat tempo ligy hned za Juventusem Turín a římským AS, bude o to zajímavější, že se ani jednomu z nich nedaří naplňovat očekávání. Walter Mazzarri je mužem, na kterého se v Miláně hodně píská. A negativní ovace lze očekávat také v neděli večer, protože právě Mazzarri dovedl Neapol až k zisku Coppa Italia a tento celek vedl čtyři roky.

Zkušený trenér bude muset hodit minulost s Neapolí za hlavu, nyní jej totiž čekají daleko náročnější úkoly. Inter dvakrát za sebou prohrál a v lize se mu vůbec nedaří. Náročný program má také Evropská liga, do které se Inter probojoval. Ale ani v ní příliš neoslnil, zejména v minulém utkání skupiny F proti Qarabağu Ağdam herně příliš své fanoušky nepotěšil.

Po zápase s Cagliari trenér Nerazzurri Walter Mazzarri prohlásil, že je to pro tým jako facka, aby se dokázal vzpamatovat. Pokud měl pravdu, tak dnešní výkon nepochybně označí a tvrdé K.O. Fialky sebejistým výkonem "převálcovaly" milánský Inter a poslaly jej domů bez bodů a s prázdnou. O góly se podělilo trio Khouma Babacar, Juan Cuadrado a Nenad Tomović. I díky tomu stoupají na devátou příčku, zatímco Interu se opět nedaří. Za svým posledním sokem zaostává Inter o jeden bod. A dobrou zprávou pro trenéra Mazzarriho není ani pohled na soupisku zraněných.

V sestavě Interu Milán se šest týdnů neobjeví Danilo D’Ambrosio, italský obránce má zraněné koleno. Mladý Ital ale není jediným hráčem, který nemůže nastoupit. Yuto Nagatomo si stěžuje na poraněné lýtko, Fredy Guarín se z reprezentačního srazu pro změnu vrátil se zraněnou nohou a do třetice je nejistý start Gary Medela, jehož postihlo kuriózní zranění jazyku. Kromě nich je zraněný také Pablo Daniel Osvaldo, který bude rovněž svému týmu hodně chybět. Pokud totiž Inter něco trápí, tak je to především neschopnost efektivně zakončovat a rozhodovat zápasy.

To je ovšem také problém Neapole. Gonzalo Higuaín je ve světě fotbalu stále velký pojem a už v Realu Madrid měl pověst skvělého střelce. V Neapoli mu sice střelecký prach občas zvlhl i v minulé sezoně, ale až v té probíhající může Higuaín mluvit o velké smůle. Je to totiž hráč, který má na svém kontě v celé lize nejvíce střeleckých pokusů bez toho, že by z nich dal gól. Tým trenéra Rafaela Beníteze byl sice kritizován za své výkony, ale konečně se zdá, že se Partenopei začínají sehrávat. A především se jim daří i po herní stránce. Tři body uzmuli také Turínu. Nebýt dnes večer brankáře Gilleta, zřejmě by si Býci domů vezli debakl.

Neapol rovněž musí počítat zraněné hráče. Walter Gargano si bude muset počkat na další starty v dresu Neapole. Uruguayský záložník má zlomenou lícní kost a v nejbližší době ho čeká operace, po níž bude stanovena délka absence. Do záložní řady by se proto mohl postavit zatím poměrně kritizovaný záložník David López. Podaří se trenéru Benítezovi zacelit mezery a pokračovat v dobré práci, nebo se Mazzarri dočká osobní odplaty?
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Ranocchia, Vidic, Juan Jesus - Nagatomo, Hernanes, Medel, Kovacic, Dodo - Palacio, Icardi
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rafael - Maggio, Albiol, Koulibaly, Zuniga - Gargano, David Lopez - Callejon, Hamšík, Insigne - Higuain
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Chievo Verona  (sobota 18:00)
Na Olympijský stadion do Věčného města zavítá Chievo Verona, kterému se příliš nedaří. V římském táboře ale také nepanuje ideální nálada, protože tým trenéra Rudiho Garcii má za sebou první porážku v lize. Minulé kolo bylo hořkým zklamáním, protože Vlci se museli sklonit před Juventusem. Zareagují výhrou proti Chievu?

AS dobře vstoupilo do sezony v Lize mistrů a sebevědomí mu dodala také remíza s favorizovaným Manchesterem City. Zdálo se, že před utkáním s Juventusem Turín je vše optimální. Poté se ale zranil brankář Morgan De Sanctis a tím začala smůla, která se Vlků nepustila. Vše dokonalo utkání se Starou dámou, které zanechalo v hráčích i vedení hořkou pachuť. Zejména výroky sudího hráčům nesedly a výsledkem byly sankce, emoce a prohra římského týmu.

Mimoto se ale Vlkům daří a od začátku sezony dokazují, že právě oni chtějí konkurovat turínskému Juventusu v závodě o mistrovské Scudetto. Po prohře se ale Garciův tým musí vyrovnávat s tříbodovým mankem. A navíc jej čeká velmi náročné utkání Ligy mistrů, v němž otestují jednoho z favoritů na celkové vítězství - samotný Bayern Mnichov. Je jasné, že pozornost hráčů i fanoušků bude směřovat také k tomuto očekávanému zápasu, který by měl určit vývoj ve skupině.

Pro hráče Vlků by tudíž bylo nejlepší, kdyby bylo jejich sebevědomí po prohře s rivalem oprášeno. Chievo je k tomu ideálním protivníkem. Po šesti kolech mají Mussi Volanti na svém kontě jen jedno jediné vítězství, když ve druhém kole porazili tápající Neapol. Za relativní úspěch potom tým trenéra Eugenia Coriniho může považovat také remízu z předminulého kola, v němž si rozdělilo body s Empoli.

Pocity v týmu domácího favorita dokumentuje také hráč, který možná před sezonou přišel spíše jako rezervní stoper, ale zatím se předvádí ve skvělém světle. Mapou Yanga-M'Biwa hostuje v římském mužstvu z Newcastlu a krátce se vrátil k zápasu s Juventusem. "Hráli jsme proti Juventusu velmi dobře. Navzájem jsme si na hřišti pomáhali," řekl Yanga-M'Biwa pro Sky Sport Italia. "Jsme na stejné úrovni jako Juventus. Zápas se však bohužel nevyvíjel tak, jak bychom si představovali. Musíme se však soustředit na další zápasy, pokud chceme bojovat o Scudetto," nabádá spoluhráče kmenový hráč Newcastlu United.

Ten by se měl postavit do základní jedenáctky coby pravý stoper, jelikož stopku má kvůli červené kartě řecký obránce Kostas Manolas. Zraněn je navíc i Leandro Castán. Když už mluvíme o zraněných, tak mimo hru je stále ještě uzdravující se Kevin Strootman, chybět bude i veterán Federico Balzaretti. Vzhledem k nabitému programu by se v základní jedenáctce mohli objevit Leandro Paredes, Adem Ljajić nebo útočník Mattia Destro se stoperem Davide Astorim.

V současné chvíli šestnácté Chievo také zažilo v minulém kole těžké chvíle, když prohrálo s milánským AC. Branky začaly na San Siru padat až po změně stran, jako první se prosadil navrátilec do základní sestavy Sulley Muntari a druhou branku vstřelil šikovný Keisuke Honda. Chievo Verona sice nepodalo špatný výkon, ale přesto prohrálo. V poslední době stále častěji doplácí na absenci střelce, i když Alberto Paloschi s Maxim Lópezem tvoří poměrně zajímavé duo. Ani pohled do statistik nemůže Chievo moc uklidnit, protože nad AS zvítězilo jen třikrát za posledních 24 zápasů. Podaří se Corinimu překvapit, nebo se židle pod ním bude kývat ještě víc?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Astori, Mbiwa, Cole - De Rossi, Nainggolan, Paredes - Ljajić, Destro, Florenzi
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bardi - Frey, Zukanović, Cesar, Dainelli, Biraghi - Cofie, Radovanovic, Hatemaj - Paloschi, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Juventus FC  (sobota 20:45)
Serie A má již jen jeden tým, který se tituluje nálepkou stoprocentnosti. Je jím obhájce titulu z Turína, který v minulém kole udolal největšího konkurenta v boji o titul. Nyní jej čeká soupeř, který by mohl znamenat další snadné tři body a pojištění první příčky.

Massimiliano Allegri poznamenal, že každý v Itálii je zaměřený proti Juventusu. A je to nasnadě, Juventus vládne již několik let první lize a nezdá se, že by se na tom mělo něco změnit. V minulém zápase se Juventus střetl právě s AS a po tomto utkání kolovalo v kuloárech mnoho emocí, kontroverzí a dodatečných urážek.

Výsledek 3:2 a následná reprezentační pauza přišly Juventusu vhod, neboť je tým odpočinutý a může se znovu soustředit pouze na ligovou scénu. V ní jej čeká outsider, který proti velkým týmům zpravidla kolísá. V utkání s AS kopal Juventus dvě penalty a podle trenéra Staré dámy si jeho svěřenci tři body naprosto zasloužili. Výhru jim vystřelil obránce Leonardo Bonucci těsně před koncem zajímavé utkání, v němž byli ke konci ještě vyloučeni domácí Alvaro Morata a hostující sok Kostas Manolas za vzájemnou potyčku.

Oba týmy se utkaly jen dvakrát, ale na žádný z těchto zápasů nebude Sassuolo vzpomínat v dobrém. Nejprve prohrálo v Turíně, o což se postaral především Carlos Tévez. Argentinský útočník tehdy vstřelil svůj první hattrick v dresu Juve a přispěl ke skóre 4:0. Na Stadio Citta del Tricolore už to bylo o něco lepší, ale ani gól Simoneho Zazy z deváté minuty nestačil na výhru. Katem byl opět Carlos Tévez. Noční můra Sassuola by mohla pokračovat, protože Tévez má jednu výhodu. Zatímco většina jeho spoluhráčů reprezentovala své kraje, Tévez byl argentinským koučem opět opomenut.

Carlos Tévez se ale o to více může soustředit na klubové povinnosti a to mu jde skvěle. Třicetiletý útočník skóroval v posledních dvou kláních čtyřikrát a po pěti zápasech vede tabulku střelců. A pokud by zvládl vest tuto statistiku také na konci ligové scény, stal by se prvním argentinským Capocannonierem od doby Hernana Crespa, kterému se to povedlo v sezoně 2000-2001.

Juventus ale musí počítat s množstvím absencí. Andrea Barzagli se během léta podrobil operaci zraněné paty a nejpozději v září měl být Juventusu znovu k dispozici. Další vyšetření však ukázalo, že si zkušený obránce při dohánění tréninkového manka zranění obnovil, načež se doba jeho absence natáhne minimálně o dalších 30 dnů. Tuttosport však nevylučuje, že by se mohl italský reprezentant vrátit až po začátku Nového roku, aby se zabránilo opakování nepříjemných zdravotních komplikací.

Juventus se ve středu pole opírá především o mladý elán francouzského záložníka Paula Pogby. Ten ve středu při příležitosti slavnostního vyhlášení v Paris Motor Show obdržel ocenění za nejlepšího mladíka mistrovství světa a objasnil své cíle: "Je to prosté, chci se stát nejlepším hráčem na světě," netají se Francouz.

Kádr Sassuola čítá několik hráčů, kteří mají krvi DNA Juventusu. Obránce Federico Peluso je vykartován, ale svému mateřskému celku by mohl čelit Domenico Berardi. Ten se trefil také v minulém kole a Sassuolo na jeho spolupráci s reprezentantem Zazou hodně spoléhá. Sassuolo sice v minulém kole padlo proti římském Laziu, ale za svůj výkon se rozhodně nemuselo stydět. Obě dvě branky Sassuola vstřelil právě mladík Domenico Berardi, ale ani jeho zásahy nestačily. Nyní se Sassuolo ocitá na poslední příčce a o favoritovi sobotního utkání nemůže být pochyb.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vrsaljko, Antei, Cannavaro, Longhi - Biondini, Magnanelli, Taider - Berardi, Floccari, Sansone
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Ogbonna, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Pogba, Asamoah - Tevez, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.75 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC660013:218
2.AS Řím650111:415
3.UC Sampdoria64207:214
4.Udinese Calcio64119:513
5.AC Milán632113:911
6.Hellas Verona63216:511
7.SSC Neapol63128:710
8.SS Lazio630311:79
9.ACF Fiorentina62315:39
10.Inter Milán622211:88
11.Janov CFC62226:68
12.Empoli FC61328:86
13.AC Cesena61325:106
14.Turín FC61234:75
15.Cagliari Calcio61147:94
16.Chievo Verona61145:94
17.Atalanta Bergamo61142:84
18.Parma FC610511:163
19.Città di Palermo60336:143
20.US Sassuolo60333:123

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (218)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
juveforever

!!!FORZA JUVE!!!

Reagovat
10

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Rocchi :D

Reagovat
Votas

dostal na měsíc zákaz pískat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fakt?

Reagovat
Votas

The suspension is to protect Rocchi, not to punish him. Until November he will not make an appearance as a head official but might make an appearance as a goal judge.

nelíbila se jenom Maiconova penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Za co, když všechno bylo přece čisté?

Reagovat
smazaný uživatel

neplač, veď ste druhé naj mužstvo v Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Pláč vypadá jinak, doporučuji např. článek Juventus - Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim...

Treba budou jak slavie u nas!

Reagovat
smazaný uživatel

! ! ! FORZA MILAN ! ! !

Dnes te chci videt v akci faraone a goly...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme zitra ranni kocovina dela svoje

Reagovat
Mrvinho

Jestli budeš chlastat aji dneska tak zítra hrát nebudeš

Reagovat
Jajinek

Konečně je liga zase zpátky...

Jinak tento víkend si dělám po dlouhé době čistě sportovní.

Včera Mora - K.Vary, dnes Sigma - Kolín a hned pak metu na nádraží do Prahy a šup do Itálie na Neapol. Máme celkem dobré sektory v druhém okruhu letos a na Neapoli jsem ještě nebyl, takže se celkem těším.

Problém je ale aktuální rozpoložení Interu. Před pauzou bylo vidět, že je tým úplně mimo. Zápasy s Cagliari, Azerbajdžánem a hlavně Violou ukázaly, že jsme zase fyzicky i psychicky úplně mimo a cokoliv se v zápase nepovede, tak na nás má takovej dopad, že se z toho pak nedokážeme vzpamatovat. Na lavičce je při naší neširokosti kádru pusto prázdno pro to, aby se něco změnilo. Tedy se vracíme do loňských let.

Normálně by člověk kvitoval repre pauzu, že se tým nějak dá dohromady. Jenže to, co se na repre srazu stalo...tedy že se vrátili všichni zrakvení (Osvaldo, Guarín, Kovačič, Medel) nám prostě nepřidá. I pokud někteří z nich nastoupí, bude to zase křeč přes moc.

Nicméně Neapol rozhodně taky není v rozpoložení, že by někoho smetla, takže to bude zajímavý, a pro nás v pravdě klíčový zápas. Pokud se chceme nějak udržet nahoře, musíme už bezpodmínečně zabrat a tento zápas vyhrát. Všichni si to uvědomují, takže věřím, že se k tomu nějakou holomajznou dopracujeme. Jen to chce konečně zase zabrat vzadu (kde i přes to, jak obrana hrála poslední 3 zápasy strašně, nemáme alternativu..ale ona je to ve všech řadách podobná písnička).

Každopádně první letošní výjezd si zase užiju...o tom žádná.

FORZA INTER!

Reagovat
M11

Reagovat
mastakillah

Přeju pěknou podívanou. Ať už na Sigmičce nebo na San Siru

Reagovat
smazaný uživatel

pěknou podívanou

Reagovat
mastakillah

Carlos Tévez od začátku sezóny táhne Juventus, za osm ligových zápasů nasázel stejný počet gólů a bývalý trenér "Staré dámy" Marcello Lippi se nebrání srovnání argentinského kanonýra, který je podle něho v nejlepší formě své dosavadní kariéry, srovnat s legendárním Zinédinem Zidanem. "Takového Téveze, který momentálně nastupuje za Juventus, jsme doposud ještě neviděli," řekl Lippi pro Tuttosport. "Hraje tak dobře, že by se vyrovnal největším hvězdám, které za Juventus nastupovaly, včetně Zidana, Nedvěda nebo Deschampse," dodal ostřílený italský lodivod.

Přirovnání k Zidanovi? Sice má skvělou formu, ale tohle ani náhodou

Reagovat
10

Lippi mluví o důležitosti pro tým, což srovnatelný je...

Reagovat
mastakillah

a tak důležitostí pro tým možná ano. Navíc Zizou svého vrcholu dosáhnul až v Realu

Reagovat
10

to bych neřekl

Reagovat
juveforever

v Reale hral lepší futbal ako v Juve

Reagovat
10

Nejlepší fotbal hrál podle mě vždycky za Francii, v Juve i Realu odehrál mimořádný zápasy, ale za Bleus to bylo ještě o level výš. Psát že vrcholu dosáhnul až v Realu je proto blbost.

Reagovat
juveforever

súhlas. Najlepšie mu to išlo za les blues

Reagovat
panca

v LM za reál předváděl hodne nadprůměrný výkony, co si tak pomatuji

Reagovat
10

tak to i v Juve, bez něj by Juve 2x za sebou ve finále nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Za to finale LM v 98 za Juve, bylo z jeho strany absolutni fiasko

Mesic na to dotahl francii k titulu uplne jinej zidane

Reagovat
mastakillah

neřekl bych. I na Ms začal hrát prim až po tom vyloučení a stopce na dva zápasy Na druhou stranu to co pak předváděl bylo excelentní

Reagovat
mastakillah

Za Bleus byl vždy skvělej... O level výše jak na klubové úrovni.

Reagovat
madridcan

Som velmi rad, ze v Argentine si nevsimaju a prehliadaju jeho dolezitost kvoli jednemu hracovi. Nemam rad tu repre a Carlitos by im velmi pomohol.

Reagovat
mastakillah

s momentální formou rozhodně

Reagovat
alcantara

S nim by dosiahli urcite daleko viac Preco asi ju nemas rad, vsak Mozno tusia, ze s Messim by si na ihrisku nesedeli. A vysledky im nakoniec davaju za pravdu.

Reagovat
madridcan

Lebo naopak fanusikovia Barcelony Portugalsko miluju vsak? Neprajem Messimu uspech z repre. Nemam absolutne ziadny problem to priznat.

Reagovat
alcantara

Tak asi nie, o nich sa tu ale nikto nebavi, navyse preco by mali mat vztah k reprezentacii Portugalska, nejaku suvislost tam nevidim. To je jasnejsie ako slnko, len mi to pride od Teba trosku ako v skolke.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda zidan hral v Juve uplne na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Je Alvaro v nominacii ? Odvolal sa Juve ?

Reagovat
smazaný uživatel

není dostal 1 zápas stopku.Je to škoda protože dnes měl šanci být v zakladu.Teď si může Nando zas vystřelit základ i o dalšího mače.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne liga pome JUUVE

Reagovat
madridcan

Gervinho na fotke, ale v predpokladanej zostave chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jasný výhra Juve

Reagovat
Alberto Aquilani

IL BOMBEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Alberto Aquilani

Ljajo, ahoj, čau

Reagovat
Slejdy

Ljajic pekne

Reagovat
Alberto Aquilani

Teraz tam dať Paredesa s Ucanom !!!

Reagovat
brenk

Evra naľavo, Llorente v útoku

Reagovat
Milan.B

golazooo ZAZA

Reagovat
M11

zase Zaza

Reagovat
M11

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!

Fantasticky TEVEZ !!!

Reagovat
Mr.Jindros

Kdy že ten kluk prodlouží?

Reagovat
brenk

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
brenk

Tevez skvelá robota

Reagovat
smazaný uživatel

Carlitos ako byvol

Reagovat
10

Zaza je trošku namotivovanej

Reagovat
M11

no uz mel mit davno kartu..

Reagovat
brenk

ten šlapák čistá karta

Reagovat
10

Měl...teď to vzal Giorgone do svých rukou

Reagovat
M11

kdo nam pres leto vymenil Nanda

Reagovat
10

Potřebuje góla, je to křeč

Reagovat
M11

kde ma karty ?? dela si prdel uz

Reagovat
10

už to přehání

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej průnik ale zakončení na facku :-D

Reagovat
Mr.Jindros

Pereyra zazdí na co přijde. V základu nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakončenie celkovo na facku z našej strany, Pereyra

Reagovat
M11

Kwadwo na lavicce je fakt vysmech.. ja vim pisu to porad.. ale mega to sere

Reagovat
smazaný uživatel

radsej dnes ako v grecku

Reagovat
Mr.Jindros

Jo no, Allegri a předtím Conte ho doprostřed zálohy úplně odepsali.

Reagovat
10

Paul má tuhle sezonu většinou hrozný první poločasy, ale dneska hraje výborně...tohle mohl bejt gól kola

Reagovat
M11

dneska fantasticky.. skoda toho sola..

Reagovat
brenk

Giorgiova pravačka úradovala

Reagovat
10

Jak tam sebou ještě na konec nezapomněl škubnout

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm . Dneskam Alvaro poriadne Juve chyba ked sa pozeram na Nanda

Reagovat
10

Je to škoda, dneska by nejspíš hrál základ

Reagovat
brenk

snáď tam pošle aspoň Comana čím skôr, na Nanda už fakt nemám náladu

Reagovat
Mr.Jindros

wtf

Reagovat
10

442?

Reagovat
brenk

433

Reagovat
10

442

Reagovat
brenk

ťazko povedať, podstata tá istá

Reagovat
10

Teď už 433

Reagovat
Mr.Jindros

Pereyra je pořád na hřišti, Ogbonna na křídle... jo, s takovou ten rozhodující gól dáme.

Reagovat
10

Coman do hry

Reagovat
10

Tohle měl trefit

Reagovat
brenk

prečo tam vlastne nechal Ogbonnu a nie Evru?

Reagovat
brenk

Pereyra by aj tak nedal

Reagovat
Mr.Jindros

Co to kurva je?

Reagovat
10

Seba rozhodne

Reagovat
Mr.Jindros

Pirlo nejhorší zápas za Juve ever.

Reagovat
Mr.Jindros

To si snad Allegri dělá prdel... tahle sestava na rozhodnutí zápasu?

Reagovat
10

97% přihrávek od Chielliniho je ve skluzu, protože si to dá dlouhý, jeho technika na týhle ůrovni nemá konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

sis ještě nezvyk?

Reagovat
10

Nezvyknu si nikdy...navíc teď je obzvlášť ve "formě"

Reagovat
smazaný uživatel

já ho neměl nikdy moc rád, jako náhradník by byl super, ale do základu velkoklubu nvm no

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
M11

nejhorsi na tom je ze to prichazi vzdy kdyz nam tece do bot

Reagovat
10

úrovni...debilní ipad, teď jsem si toho všimnul

Reagovat
wiggum

Bez penalty to nejde ani proti poslednimu.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš rodiče doma, že ještě nespíš?

Reagovat
wiggum

Co prosím?

Reagovat
M11

Po te vasi vcerejsi penalte bych radeji mlcel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže oni by vyhráli i bez té penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy by som nemyslel, že toto napíšem, ale naša prípadná výhra v grécku bude pre mňa veľmi milým prekvapením - prekvapením roka

Reagovat
smazaný uživatel

El Shaarawy asi v zakladu ! ! !

Rossoneri jedem dnes za 3 body ! ! !

Reagovat
KingMaster13

s Hellasem to bude těžký ale věřím v body Forza Milan

Reagovat
Yanek

Ta telenovela okolo Vidala už je fakt nudná.

Reagovat
Votas

nevíte někdo, jestli se bude dávat derby primaver? výkop by měl být v 11.

AC ještě nedostalo gól a nám bude chybět Bonazzoli, kterej byl povolanej do Áčka, ale zase Puskas dal stejně gólů jako celý AC dohromady...mohlo by to být zajímavý.

Reagovat
Votas

Camara, Puskas...2:0 pro Inter

Reagovat
Votas

Puskas dalsi hattrick AC 1:4 Inter

Reagovat
snuff24

Puskas bude dobrý hovádko

Reagovat
Votas

má to skoro všechno doklepávačky, kdy právě Camara mu to tam dává na zlatým podnose, ale zas kdo jinej by se měl prosadit i v áčku než reinkarnace Ference, která ostatní vrstevníky převyšuje o několik levelů...ani Destrovi to tam takhle nepadalo

Reagovat
10

"reinkarnace Ference"

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ak bude záloha taká ako píše preview, tak potom

Reagovat
mojmira

3 zápas v řadě, který neuvidím kvůli vlastnímu zápasu tak snad budou 2 výhry FORZA MILAN!!!

Reagovat
Zaschrona

OT: NBA FANTASY 2014/15

Na Yahoo draftujeme uz tuhle stredu, tudiz posledni sance se do letosni fanty zapojit je tady. Zadam kohokoliv zainteresovaneho, aby mi napsal do zprav a prohledl a dal si sledovat diskuzi, na niz je odkaz nize. Pro ty co jsou na vazkach, jen upozornuji, ze to je uplne neco jineho, nez klasicke fotbalove fantasy, ktere vsichni zname, takze to stoji minimalne za vyzkouseni, pro ty, ktere NBA bavi, to je temer povinnost.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/everton-posiluje-28080/?nocount=1#forum

Reagovat
Pipo123

Nádherná akcia, FILIP

Reagovat
Pipo123

Fiorentina to je hnus, fanúšikovia pískajú na všetko, dokonca aj ten ich prezident sa tam rozčuľuje, pískajú na rozhodcu, na protihráčov, proste na všetko

Reagovat
10

dokonce i na skandování "Fiorentino pezzo di merda"...jsou divný

Reagovat
Pipo123

Ale nás tlačia

Reagovat
CubONE

Abbiati; Abate, Alex, Rami, De Sciglio; Poli, Essien, Muntari; Honda, Torres, El Shaarawy.

Reagovat
CubONE

Ta zaloha je ako hovoria anglani: "absolutely woeful".

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Essien Honda El Shaarawy

Reagovat
smazaný uživatel

no co.. ted na nad tim tak premyslim a treba si Faraon s Torresem sedne...

Reagovat
10

8 minut nastavení, to jsem snad v calciu ještě neviděl

Reagovat
M11

ma vsazeno na over

Reagovat
GEGE

8 minut? wtf co se tam dělo?

Reagovat
10

právě že nic mimořádnýho, klasickej alibistickej rozhodčí Serie A by nastavil 4 minuty

Reagovat
GEGE

to je mentál ten Cuardrado

Reagovat
Pipo123

Paráda, Fiorentina bola lepšia, ale my sme to odmakali dnes

Reagovat
10

klasická Fiorentina, "na oko" lepší, ale většinou nevyhraje

Reagovat
Pipo123

Snažia sa hrať až moc na krásu, a pritom všetko riešiť cez Cuardrada, mali tam krásne akcie, ale na mňa pôsobia strašne nervózne, niečo sa im nepodarí a hned reagujú podráždene. Montella ako keby nevie čo vlastne chce hrať.

Reagovat
10

vidím to stejně

Reagovat
Pipo123

Nevieš kde by som pozrel presné statistiky hráčov, teda zaujíma ma hlavne Candreva, proti Šašoulu 3 asistencie, dneska 2, zaujíma ma koľko ich vôbec už má tento rok

Reagovat
CubONE

Co sa tyka G+A, tak mi pride najlepsie whoscored.com.

Reagovat
Pipo123

Jj práve pozerám, podla nich to je 3 góly a 5 asistencií, slušne naberá formu

Reagovat
GEGE

Chochev konečně v základu Iachini se toho nebojí zrovna do jeho rozhodujícího zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne už Munoz a Gonzalez. FORZA PALERMO !!!

Reagovat
Yanek

Torresova hladovost

Reagovat
madridcan

Zacnu uz podat nejake goly?

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

rafa!

Reagovat
smazaný uživatel

Abate další asistence

Reagovat
Inzaghi

Igna další áčko.

Reagovat
Ragazzo d'oro

MARQUES!!

Reagovat
FORZAMILAN

Za Hellas hraje Rafael Marquez, to je ten, co hrál v Barce?

Reagovat
CubONE

jj, ale pozor, aj Rafael Marques

Reagovat
FORZAMILAN

A co si dal teď gól

Reagovat
madridcan

to nebol on

Reagovat
FORZAMILAN

Aha, teď to vidím, tam jsou dva, teď mi dává smysl odpověď CubONE, S a Z

Reagovat
madridcan

ano

Reagovat
CubONE

uprataaal

Reagovat
10

Marques asi slušně naloženo

Reagovat
panca

Abate další acko:)

Reagovat
10

to skončí až podepíše tu smlouvu, pak to bude zase ten starej dobrej Ignác

Reagovat
panca

Ani bych se nedivil. Ale formu má teda slusnou

Reagovat
Yanek

on potřebuje individuální přístup, technicky sice není bůhvíco, ale rychlostí to dohání a Pippo to z něj umí dostat.

Reagovat
GEGE

Ignazio kral centru

Reagovat
Yanek

El Sha super, tohle mě baví

Reagovat
Ragazzo d'oro

HONDIČKAAA!!! Skvěle Stephanek!!

Reagovat
CubONE

Hondickaaaaaaaa

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HONDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Zákrok Abbiatiho borec

Reagovat
GEGE

Agostini mel byt uz venku...Priste snad Brivio IN...

Reagovat
smazaný uživatel

k tej zalohe - človek by čakal, že ked hra pred obranou essien muntari a poli tak super ako verona sa ani nedostane k ohrozeniu brany. a to oni prakticky "kedykolvek" kedy chceli. a mali 4 velke šance a len vdaka abbiatimu nedali gol. okamžite vymeniť aspon jedného z nich. (essien muntari spolu v zalohe )

honda, abbiatti paradne

Reagovat
smazaný uživatel

ACM konečně tam, kam patří

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Ragazzo d'oro

Vlastňák Marquese byl pro nás vysvobození. Nedokážu si představit, jak bychom s dnesni zalohou překonávali ten jejich hluboko zatazeny blok.

Reagovat
smazaný uživatel

AC MILAN

Ve druhem Faraon gola a bude spokojenost

Reagovat
Yanek

Honda je neskutečný válec tuhle sezonu.

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

pre pancu je vsak len lepsi priemer

Reagovat
panca

Golove mu to jde, ale jinak to zadnej zázrak není.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

a co cakas od niekoho zvaneho zazrak? vsak vytvara sance, chodi do priestorov, asistuje, dava goly...co este od neho cakas ? ty si asi fakt zaujaty

Reagovat
Ragazzo d'oro

HONDIČKA!!

Reagovat
GEGE

To je pán ten Keisuke

Reagovat
CubONE

Honda 6.gol sezony

Reagovat
GEGE

Takhle tragický Hellas sem ovšem nečekal ani ve snu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nepřijdou mi zas tak špatní. Do zápasu šli s jasnou taktikou, kterou jim prakticky na zacatku překazila hloupost Marquese a potom dostali dva fiky díky D'Agostinovi, ktery na bránění z vysoka peče..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Taky to tak vidím, nebyli zas tak špatní, svoje šance měli, Abbiati nás tam párkrát fantasticky podržel, pomohl nám ten vlastňák....

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ignazia vážně nepoznávám..

Reagovat
CubONE

Ale Torres sa mi paci, bojuje, robi priestor aj prave pre Hondu.

Reagovat
CubONE

Akokeby zaloha ani neexistovala. Utocime v troch hracoch, branime v styroch.

Reagovat
smazaný uživatel

bonera? naozaj?

Reagovat
CubONE

No Muntariho riadne vykupal

Reagovat
smazaný uživatel

komentator - bonera steps on the pitch and milan allowed goal

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jen 5 bodu na Juve..

FORZA MILAN ! ! !

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Reagovat
olis

chudak mertens

Reagovat
smazaný uživatel

Co Neapol jak hraje nemam nervy se na to divat, dokazou aspon plichtit? Mam v tom prachy

Reagovat
10

Neuvěřitelná nuda

Reagovat
10

Ranocchia v nejhorší formě je oproti Vidićovi Maldini s Cannavarem dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

ty si iny humorista..jak peter marcin

Reagovat
smazaný uživatel

krasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

aj vyrovnavajúci

Reagovat
smazaný uživatel

remíza ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Callejon precizní zakončení, ten se málokdy mýlí

Reagovat
smazaný uživatel

vie niekto viac, preco chce z Neapola odist? alebo zistil, ze hraje v muzstve , ktoremu fandi akysi olis?

Reagovat
olis

jj chce odist...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, som zabudol, ze si bol hovorcom cavaniho, lavezziho...aspon ti marek ostal, ale ten zas hra v klube prd

Reagovat
olis

chod spat, uz trepes z cesty

Reagovat
10

Ještě horší, zjistil, že všichni fanoušci Neapole jsou jako olis

Reagovat
olis

kym niesu ako ty a tebe podobny tak je vsetko v poriadku...

Reagovat
10

Pěkně se to nakonec rozjelo...ale tragédi to jsou oba, otázka kdo větší

Reagovat
blaugrana

Reagovat
snuff24

ježíš takový infarkty na závěr ... o chlup jsme byli lepší,ale remíza zasloužená.. a Vidic mě neskutečně zklamal, po tom jeho slibným rozjezdu šel uplně do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

cim konkretne? tou hlavickou pri prvom gole neapola? podla mna zabranil aj takmer istemu golu Higuaina

Reagovat
snuff24

no nemyslím jen tento zápas...jasně, dokáže zabránit šanci,ale celkově jsem čekal,že na něj bude větší spolehnutí a on bude ta nepropustná zeď... zatím je spíš dost nevyzpytatelnej,takovej druhej žabák.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam pocit ze on ma aj dost nestastie v niektorych situaciach

Reagovat
Votas

Zatim nenasel spolecnej jazyk s dalsima stoperama...ty jeho chyby jsou o komunikaci....posadil bych ho na par zapasu= Medel vzadu doprava a Rano doprostred

Reagovat
smazaný uživatel

ani som nestihol donadavat po inkasovanom gole a sme vyrovnali..mali sme ale vyhrat..

do LM mam pocit ze sa bude lahsie kvalifikovat cez EL...verim, ze nas tento zapas nakopne..

no a Callejona nemam rad skoro tak isto ako Beniteza..

FORZA INTER!

Reagovat
GEGE

BERTOLACCI

Reagovat
GEGE

Verdi neskutecne mu to v Empoli sedlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele