Serie A - preview 37. kola

05.05.2012, 09:06, aktualizováno 06.05.2012, 09:08
Previews
Milánské derby může rozhodnout o titul. Ten se ale netýká Interu, který bojuje už pouze o Ligu mistrů. Pokud by uspěl, pomohl by Juventusu, který vede ligu o bod před AC a dnes hraje v Cagliari. Udinese hostí Janov, Lazio se představí na půdě Atalanty a Neapol jede do Boloni.
AC Siena - Parma FC  (neděle 12:30)
Již zachráněná Siena přivítá na svém stadionu rozjetou Parmu. Gialloblu vyhráli pětkrát v řadě a dokonce mají ještě malou šanci dostat se do evropských pohárů.

Cenný bod ze hřiště Lazia a remíza Lecce s Juventusem znamená pro Sienu start i v příštím ročníku Serie A. Siena dlouho neměla záchranu jistou, ale nakonec už mohou být fanoušci Bianconeri klidní. Ve zbývajících dvou kolech chtějí černobílí uspět a pokud možno obsadit některou z příček první poloviny tabulky. "Jsem spokojen. Chtěl bych poděkovat mým hráčům za skvělou práci v této sezoně," prohlásil Giuseppe Sannino, trenér Sieny.

Parma se nadechla k fantastickým výkonům a její momentální forma je opravdu hrozivá. Svěřenci ex-reprezentačního trenéra Roberta Donadoniho vyhráli pětkrát v řadě, naposledy pocítil sílu Gialloblu Inter Milán, který na stadionu Tardnini prohrál 3:1.

Skvělé výkony přišly v pravou chvíli, co se týče záchrany, ale bohužel příliš pozdě, co se týče evropských pohárů. Parma za jistých okolností ještě může skončit pátá či šestá, což by znamenalo start v evropských pohárech, ale v to už moc lidí nevěří. "Jsem potěšen tím, jak tým hraje a mohu jen tleskat trenéru Donadonimu. Odvedl skvělou práci, stejně jako hráči," neskrýval euforii z posledních kol prezident klubu Tommaso Ghirardi.

Trenér Giuseppe Sannino se musí vypořádat s absencemi Giorgia, Gonzaleze, Pesoliho, Calaia, Angela a Pesoliho. Také Donadoniho družina nebude kompletní, zraněn je brankář Mirante i útočník Mariga, dvojice Valdes, Santacroce si odpykává karetní trest.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Rossettini, Contini, Terzi - Vitiello, Vergassola, Gazzi, Brienza, Del Grosso - Destro - Larrondo
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Pavarini - Zaccardo, Paletta, Lucarelli - Biabiany, Valiani, Musacci, Galloppa, Gobbi - Okaka, Giovinco
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Novara Calcio - AC Cesena  (neděle 15:00)
Novara zakončí Serii A na předposledním místě a nic na tom nezmění ani výsledek zbývajících dvou kol. Na stadionu Silvia Piola se domácí budou loučit a nemůžou si přát lepšího soupeře - přijede poslední Cesena.

Nováček již finišující sezony dlouho bojoval o záchranu, ale nakonec i on společně s Cesenou sestupuje. Novara potřebovala v minulém kole vyhrát na stadionu Artemia Franchiho nad Fiorentinou, ale to se nakonec nepodařilo. Zápas skončil 2:2, přestože Novara vedla už 2:0. "Moji hráči dali proti Fiorentině všechno, ale nevyšlo to. Je to škoda, protože jsme chtěli opravdu tento zápas vyhrát. Jsme zklamáni se sezonou, možná jsme si měli vést lépe v jiných zápasech," nechal se slyšet zklamaný kouč domácích Attilio Tesser.

O Ceseně už se dělší dobu ví, že si nezahraje nejvyšší soutěž ročníku 2012/2013. Bianconeri hráli špatně před defnitivní jistotou a hrají špatně i po definitivní jistotě. Po pěti remízách se zdálo, že se tým chytí, jenže to byl omyl. Následovaly další tři porážky a Ceseně nezbývá již nic jiného, než dohrát soutěž a co nejrychleji se začít připravovat na další sezonu. Neboť tato, byla ohromně nepovedená.

Koho jiného porazit, než předposlední Novaru. Cesena naposledy vyhrála v lednu 2012 a bylo to právě proti Novaře. Jenže tenkrát hrála Cesena doma, na stadionu Silvio Piola je čeká bouřlivá atmosféra, navíc domácí se budou chtít svým fanouškům zavděčit.

Na marodce Novary zůstávají Mascara, Ludi, Marianini a brankář Ujkani. Poslední Cesena je na tom s absencemi ještě hůře, mimo jsou Iaquinta, Pudil, Calderoni, Lauro a Mutu.
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Fontana - Morganella, Paci, Lisuzzo, Garcia, Gemiti - Porcari, Radovanovič, Rigoni - Rubino, Morimoto
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Ravaglia - Benalouane, Von Bergen, Rodriguez - Ceccarelli, Guana, Colucci, Martinho - Santana - Malonga, Rennella
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Palermo je dalším týmem, kterému se příliš nedaří, šestnácté místo rozhodně není snem fanoušků rosanero. Proti němu se na La Favorita postaví Chievo Verona.

Chievo je v současnosti na třináctém místě, což mu naprosto vyhovuje. Provinční tým z Verony sice nebojuje o poháry, to ale nikdy neměl ve zvyku. Nebojuje ani o záchranu, což je určitě vítaná změna. V minulých sezonách rozhodně bývalo zvykem opačné pořadí těchto dvou týmů, nyní mají k sestupu blíže domácí.

Naposledy se hráčům Palerma nepovedlo překvapit Neapol, s ní prohráli 0:2. Velkým problémem domácích bude také ztráta kapitána Miccoliho. Jeho absence by mohla být klíčová pro vývoj utkání s Chievem, podobný tahoun Palermu chybí. Kromě něj budou Palermu chybět i Iličič, Della Rocca a Mantovani.

K tomu, abychom vídali Palermo v Serii A i v příští sezoně bude potřeba, aby hráči získali ve zbytku sezony pouhý bod, což rozhodně není prohraná bitva. Dobrou vzpruhou by mohl být návrat Balzarettiho. Zkušený obránce, který je lákaný třeba Paříží, patří dlouhodobě mezi pilíře kádru a mohl by mu pomoci i v dalších sezonách.

Chievo dosáhlo úspěchu, když remizovalo 0:0 s Římem. Můžeme bezgólový výsledek přičíst terénu, který byl přinejlepším silně podmáčen, ale faktem je, že Chievo nevstřelilo gól už pět zápasů. Domenico Di Carlo má také mnoho hráčů, jejichž zdravotní stav zdaleka není stoprocentní. Chybět mu budou například Théreau, Dramé, Gulan, Andreolli, Vacek, Dainelli a Moscardelli.

Trenér Bertolo Mutti bude možná opět dávat šanci mladým hráčům, což je jeho dobrým zvykem už několik týdnů. Palermo se bude snažit o bod, Chievo by rádo klidné rozloučení se sezonou.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Munoz, Silvestre, Balzaretti - Pisano, Migliaccio, Donati, Barreto, Zahavi - Hernandéz, Mehemeti
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Cesar, Acerbi, Jokič - Rigoni, Bradley, Hetemaj - Cruzado - Pellissier, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Udinese má možnost zajistit si pro příští sezonu místenku v evropských pohárech. Domácí v posledních dvou duelech brali šest bodů a další tři chtějí přidat v souboji s Janovem.

Bianconeri doma před týdnem vyhráli nad Laziem, v týdnu pak tříbodový zisk potvrdili na půdě Ceseny a v tabulce jsou na čtvrtém místě za Neapolí. Oba týmy mají shodně 58 bodů, SSC ovšem hraje do karet lepší bilance ze vzájemných zápasů.

"Stále máme šanci na třetí místo a Janov musíme porazit, s Neapolí to bude boj až do konce. Víme, že v posledních dvou zápasech ze sebe musíme vydat vše," říká brankář Samir Handanović, který v průběhu týdne podepsal novou smlouvu.

Janov má zcela odlišné starosti, od nichž mu ovšem ze slušné části ulevila výhra nad Cagliari, na osmnácté Lecce tak má k dobru tři body.

"Bude to především boj. Udinese potřebuje body kvůli Lize mistrů, my zase hrajeme o záchranu. Po psychické stránce jsme na poslední dvě kola připraveni, věříme, že se můžeme zachránit. Výhra nad Cagliari nám dodala spoustu sebevědomí," nechal se slyšet Boško Janković.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanović, Benatia, Danilo, Domizzi, Basta, Pereyra, Pinzi, Asamoah, Armero, Fabbrini, Di Natale.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey, Mesto, Granqvist, Moretti, Rossi, Sculli, Kucka, Belluschi, Biondini, Janković, Palacio.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta BC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Lazio Řím se v závěru sezony potýká s výpadkem formy a už opustilo příčku zaručující Ligu mistrů. Biancocelesti však stále mohou sezonu zachránit, potřebují k tomu naplno bodovat na horké půdě Atalanty.

Atalanta si po celou sezonu zachovávala svůj standard, pravidelně bodovala a naprosto zaslouženě může slavit záchranu. Sezona byla o to těžší, že jí domácí začali s šestibodovým odečtem ale hráči kolem trenéra Colantuona to zvládli. V minulém kole Nerazzurri sice prohráli, ale padnout v Miláně proti AC rozhodně není ostuda.

Zatímco v Atalantě panuje spokojenost, v Laziu začíná převažovat nespokojenost. Biancocelesti trápí úpadek formy i citelná marodka a bohužel se to začíná neblaze projevovat i v konečné tabulce. Lazio vypadlo ze třetí pozice, ačkoliv mělo solidní náskok, a nyní se musí strachovat i o evropské poháry celkově. Stále však zbývají dvě kola a svěřenci trenéra Rejy se pořád mohou posunout na třetí příčku, potřebují však po pěti zápasech znovu naplno bodovat. V minulém kole si hosté připsali pouze bod za remízu 1:1 se Sienou.

Atalanta se musí obejít bez Brighiho, Marilunga, Capelliho a pochopitelně potrestaného Doniho, ten zůstane mimo do roku 2015. Jedním z hlavních problémů Lazia je rozrostlá marodka. Ta v závěru sezony přibrala další hráče a její výčet se zdá být nekonečný. Zranění jsou Matuzalem, Hernanes, Radu, Klose, Stankevicius, Brocchi a Makinwa. Aby toho nebylo málo, vykartovaní jsou brankářská jednička Marchetti, Dias, Ledesma a Biava.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Stendardo, Manfredini, Peluso - Schelotto, Cigarini, Cazzola, Bonaventura - Tiribocchi - Denis
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Konko, Diakité, Scaloni, Garrido - Gonzalez, Cana, Candreva, Lulič - Mauri - Kozak
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bologna FC - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Před Neapolí čeká těžká zkouška. Vyhrát na horké půdě Boloni a udržet třetí pozici zaručující Ligu mistrů. Napolitáni čtyřikrát v řadě neprohráli, domácí Boloňa dokonce šestkrát.

Boloňa v závěru sezony chytla formu jako hrom a díky šesti neprohraným zápasům se posunula už na desáté místo. Boloňa naposledy zvládla zápas s Janovem 3:2, respektive s Catanií 1:0. Domácí jak vidno hrají v obrovské pohodě, navíc jestli budou pokračovat v dobrých výkonech, mohou se posunout v konečném součtu až na sedmé místo tabulky.

Mnohem důležitější je utkání pro SSC Neapol. Po letošním tažením Ligou mistrů si jí chtějí fanoušci Neapole znovu zahrát, ale k tomu potřebují nejlépe naplno bodovat a udržet třetí příčku a následně se z předkola kvalifikovat do základních skupin.

"Osud je v našich rukou a my se nemůžeme nechat rozptýlit. Liga je vyrovnaná, nicméně vím, že hráči budou mít v neděli o motivaci postaráno. Doufám, že uvidim v Boloni hodně našich fanoušků. Potřebujeme jejich podporu," rozhovořil se prezident Neapole Di Laurentiis.Neapol si naposledy poradila s Palermem a byla to už třetí výhra ze čtyř utkání.

Boloňa s velkou pravděpodobností nastoupí bez Gimeneze, Pulzettiho, Gilleta, Casariniho a Krhina. Všichni jsou zranění, zatímco trojlístek Ramirez, Kone, Portanova si odpykává karetní trest. Ztráty počítá i Walter Mazzarri, i když u něho není situace zdaleka tak dramatická jako je tomu u Pioliho týmu. Hrát nebudou pouze Campagnaro, Donadel a suspendovaný Fernandez.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Raggi, Antonsson, Cherubin - Garics, Mudingayi, Taider, Morleo - Acquafresca, Diamanti - Di Vaio
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Cannavaro, Aronica, Britos - Maggio, Gargano, Inler, Hamšík, Zuniga - Panděv, Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.00 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Cagliari Calcio - Juventus FC  (neděle 20:45)
Patnácté Cagliari bojuje o setrvání mezi nejlepšími. Nevybralo si na to zrovna jednoduchého soupeře, na Stadio Nereo Rocco přijíždí turínský Juventus. A ten body ztrácet nechce, bojuje totiž o titul.

V přímém souboji o přežití prohrálo Cagliari v minulém kole s Janovem, což by mohlo hráče sardinského celku ještě velmi mrzet. Výsledek přesto lehce favorizuje Cagliari nad ostatními kandidáty na sestup, jejichž identita je již téměř jistá. Cagliari má určitou matematickou pravděpodobnost, že by se i přes prohru mohlo zachránit. Sardinský celek ale jistě nenechá utkání číslům a předvede, jak se bojuje o záchranu.

Svěřenci Massima Ficcadentiho mají na domácím stadionu dobrou formu. Nicméně, očekávat snadný zápas, když vás čeká soupeř kvalit Juventusu, to rozhodně není dobrý začátek. Juve navíc prahne po titulu, na který si nesáhl už tak dlouho. Je proto logické, že když má vše ve svých rukou, udělá maximum pro to, aby se mu jeho sen splnil.

Bainconeri mají náskok již jen jednoho bodu na druhé AC. Po velké chybě brankáře Buffona z utkání proti Lecce pouze remizovali a nyní možná Juventusu dva body budou chybět. Ale nepředbíhejme, fotbal činí krásným také nepředvídatelnost a neustále překvapující prvek.

Aby bylo utkání mezi dvěma rivaly a soupeři o Scudetto ještě napínavější, bylo rozhodnuto o tom, že se oba zápasy odehrají ve stejném čase. To by mohlo působit na obě klání jako ještě větší motivace a pro nestranného diváka (těžko při něčem podobném vymezit tento pojem) se bude jednat o velmi nervózní, ale vypjatý závěr ligy.

Cagliari chybí Dessena, Rui Sampaio, Eriksson a El Kabir. Hosté přijedou bez Simone Pepeho a De Ceglieho. Když se tyto dva celky utkaly naposledy, zrodila se výhra Staré dámy v poměru 3:1. Dokáže Cagliari zopakovat kouzlo svého pronajatého domova z posledních zápasů, nebo Juventus učiní další rozhodný krok vstříc vysněnému a toužebně očekávanému mistrovskému titulu?
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Ariaudo, Astori, Agostini - Ekdal, Conti, Nainggolan - Cossu - Ibarbo, Pinilla
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Caceres - Quagliarella, Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 12.00 - 5.50 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - AC Milán  (neděle 20:45)
Jedno z nejslavnějších fotbalových derby "Derby della Madonnina" přichází pro oba milánské celky v poněkud nepravou chvíli. Inter si nemůže dovolit ztratit, neboť mu hrozí, že bude chybět v evropských pohárech a pro AC Milán to platí dvojnásob, jinak to bude takřka jistě znamenat titul pro Juventus.

Už už měl milánský Inter evropské poháry nadosah, ale po porážce s Parmou musí bojovat od začátku. V jeho neprospěch hraje fakt, že do konce soutěže už zbývají jen dvě kola a jedno z nich musí svést proti městskému konkurentovi AC. "Nedovedu si představit evropskou soutěž bez Interu. Navíc si nemyslím, že by porážka na Parmě měla vliv na tým a zrušila dobrou práci, kterou jsme dosud odváděli. Očekávám, že to bude ze strany mých hráčů skvělé derby," okomentoval situaci Interu trenér Andrea Stramaccioni.

AC Milán bojuje o Scudetto seč může a zatím Juventusu nedovolil odskočit na rozdíl více bodů, než jsou body tři. Ba naopak, po nečekané ztrátě Juventusu s Lecce se Milánští přiblížili na jediný bod a boj o Scudetto tak slibuje drama až do posledního kola. Ovšem i v tomto kole už může být o Scudettu rozhodnuto.

"Scudetto je stále v rukou Juventusu, nicméně stále si myslíme, že můžeme titul obhájit. Nevzdáváme se, můj tým vynaloží všechny své síly aby vyhrál," neztrácí víru v obhajobu titulu trenér AC Massimiliano Allgeri.

Rossoneri mají svému konkurentovi co vracet. Byl to právě Inter, který opanoval první letošní vzájemné měření sil. Lednové utkání rozhodl jedinou trefou Diego Milito a Argentinec by měl nastoupit i tentokrát.

Inter bude víceméně v plné síle, hrát nebudou pouze Castaignos, Chivu a Stankovič. Také Milán už může počítat s drtivou většinou svých opor. Nebudou však Pato s Thiagem Silvou, Romou, Inzaghim a Seedorfem.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo - Guarin, Cambiasso, Zanetti - Sneijder - Milito, Zarate
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Bonera, Antonini - Nocerino, Van Bommel, Muntari - Boateng - Ibrahimovič, Robinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Lecce - ACF Fiorentina  (sobota 18:00)
Patnáctá Fiorentina stále bojuje o čest. Nutno podotknout, že část z ní odebrala svým chováním dvojice Ljajič - Rossi, možná právě to ale bude impuls pro Fialky. O body bude bojovat také Lecce.

Lecce je v tabulce ještě níž, nyní sídlí na osmnáctém, tedy sestupovém místě. Novou krev do žil jim ale vlil zápas s lídrem z Turína, hráči Lecce i díky chybě brankáře Buffona nakonec vyrovnali na konečných 1:1, což v zápase s favoritem čekal asi málokdo.

Naneštěstí pro Lecce a naštěstí pro napínavost souboje o záchranu, svůj zápas vyhrál i sedmnáctý Janov, který doma dokázal porazit Cagliari a stále je ještě mimo sestupové pozice. Kvůli kartám ale Lecce nepomůže Muriel, který byl právě střelcem remízového gólu. Mimo hru jsou také Cuadrado, Carrozzieri, Julio Sergio, Oddo a Corvia.

A nyní do centra renesance. Pravý opak znovuzrození prožívají Fialky, které budou sezonu dohrávat bez trenéra Delia Rossiho. Zkušený Delio "Rocky", jak je bývalý trenér nyní italským tiskem přezdíván, si tuto čestnou přezdívku vysloužil soubojem neméně tvrdým. Podobně jako Rocky porážel svými ocelovými pěstmi jednoho soupeře za druhým, Delio Rossi neváhal použít fyzických prostředků ke zklidnění mladého Adema Ljajiče. Ten byl již po půlhodině hry v zápase s Novarou stažen, což se mu evidentně nelíbilo a svůj nesouhlas dal najevo sarkastickým gestem zřejmě doprovázeným nelichotivými slovy na adresu trenéra.

Videa z tohoto souboje jsou k vidění téměř všude, takže se zaměřme spíš na fotbalovou stránku věci. Fiorentině to v této sezoně vůbec nejde, patnácté místo s vypětím sil rozhodně není ideálem, a proto se dá očekávat rušné léto. A hráči mají dva zápasy na to, aby potvrdili, že toto léto bude probíhat stále v rámci Serie A.

Herní projev také fotbalu zrovna čest nedělá, navíc je otázka, jak moc na hráče a celý realizační tým incident zapůsobí. Přímo v zápase jim to šlo, díky dvěma trefám Montoliva hráči nakonec dosáhli remízy 2:2, což ale proti sestupující Novaře není dobrým výsledkem.

Nový trenér Vincenzo Guerini bude v zápase proti domácímu Lecce postrádat Behramiho, Kharju, Kröldrupa, Vargase, Amauriho a suspendovaného Ljajiče.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Tomovič, Esposito, Miglionico - Blasi, Delvecchio, Obodo, Giacomazzi, Brivio - Seferovič, Di Michele
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - Camporese, Natali, Nastašič - Cassani, Montolivo, Salifu, Lazzari, Pasqual - Cerci, Jovetič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Calcio Catania  (sobota 20:45)
Catania je pod Vincenzem Montellou velmi silným týmem, který body sbírá mnohem snadněji, než je v minulosti ztrácel. Oba týmy dělí pouhých pět bodů, pokud chce AS odejít s hlavou zdviženou, nesmí poslední dva zápasy ztratit.

Sedmé místo si jistě američtí majitelé AS nepředstavovali, ačkoli dávají od začátku projektu trenérovi Enriquemu najevo minimum cílů a volnost při hře. Tlak vyvíjený na jeho osobu ale nejspíš překročil únosnou mez a společně s frustrací z neuspokojivých výsledků stojí za předčasným očekávaným odchodem španělského trenéra. Vedení již víceméně tuto variantu schválilo a začíná pomalu hledat jiné varianty. Za všechna jména uveďme Prandelliho, Villase-Boase a Montellu. A právě ten se dnes s AS střetne.

"Toto je jen můj názor, který se může značně vzdalovat skutečnosti, ale myslím, že Enrique přemýšlí zcela vážně o odchodu," říká sportovní ředitel Sabatini.

V minulém kole remizovali Giallorossi v zápase vodního póla s Chievem Verona 0:0 a tento výsledek s největší pravděpodobností uťal jejich zbývající teoretické šance na evropské poháry. Boj o ně tak připomíná nerozhodnou bitvu, snad každý adept působí dojmem odevzdanosti, jakoby v nich pro příští sezonu ani hrát nechtěl. Další ošklivou ránu pro římské tifosi představuje postavení jejich odvěkého rivala - Lazio je stále před nimi.

Podobný sen o pohárech snila také Catania, se kterou dokázal téměř nezkušený Montella velké věci. Momentální desáté místo ale možná zklamáním bude. Nicméně, není lepší odvety než vyhrát na půdě týmu, který ve vás přestal věřit. A přesně o to se Montella na Stadio Olimpico pokusí.

Klíčem bude nejspíš postoj obou týmů, zvláště hosté v podstatě nemají o co hrát. A právě ztráta motivace by mohla být výhodou pro domácí, kteří budou chtít napravit pošramocenou pověst. Budou se ale muset obejít bez Burdissa, Stekelenburga, Juana, Rosiho a Cassettiho. A obrana rozhodně není silnou stránkou týmu z hlavního města.

Hosté přijíždějí bez Spolliho, Suaza, Potenzy a Llamy. Útočné zbraně Bergessio - Barrientos jsou nabity a připraveny k palbě.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Lobont - Rosi, Kjaer, Heinze, Taddei - Pjanič, De Rossi, Marquinho - Totti - Borini, Osvaldo
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Carrizo - Motta, Capuano, Legrottaglie, Marchese - Izco, Lodi, Almiron - Goméz, Bergessio, Barrientos
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC362115063:1978
2.AC Milán36238570:2877
3.SSC Neapol361513864:4358
4.Udinese Calcio3616101048:3558
5.SS Lazio361681251:4656
6.Inter Milán361671353:5055
7.AS Řím361571455:5052
8.Parma FC3613111251:5350
9.Bologna FC3612121239:4248
10.Calcio Catania3611141145:4847
11.Atalanta BC3613131040:3846
12.Chievo Verona3611121330:4145
13.AC Siena3611111444:4144
14.Cagliari Calcio3610121437:4442
15.ACF Fiorentina3610121436:4342
16.Città di Palermo361191648:5642
17.Janov CFC361091748:6739
18.US Lecce368121640:5436
19.Novara Calcio366111931:6329
20.AC Cesena364102222:5422
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1057)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele