Serie A - preview 37. kola

05.05.2012, 09:06, aktualizováno 06.05.2012, 09:08
Previews
Milánské derby může rozhodnout o titul. Ten se ale netýká Interu, který bojuje už pouze o Ligu mistrů. Pokud by uspěl, pomohl by Juventusu, který vede ligu o bod před AC a dnes hraje v Cagliari. Udinese hostí Janov, Lazio se představí na půdě Atalanty a Neapol jede do Boloni.
AC Siena - Parma FC  (neděle 12:30)
Již zachráněná Siena přivítá na svém stadionu rozjetou Parmu. Gialloblu vyhráli pětkrát v řadě a dokonce mají ještě malou šanci dostat se do evropských pohárů.

Cenný bod ze hřiště Lazia a remíza Lecce s Juventusem znamená pro Sienu start i v příštím ročníku Serie A. Siena dlouho neměla záchranu jistou, ale nakonec už mohou být fanoušci Bianconeri klidní. Ve zbývajících dvou kolech chtějí černobílí uspět a pokud možno obsadit některou z příček první poloviny tabulky. "Jsem spokojen. Chtěl bych poděkovat mým hráčům za skvělou práci v této sezoně," prohlásil Giuseppe Sannino, trenér Sieny.

Parma se nadechla k fantastickým výkonům a její momentální forma je opravdu hrozivá. Svěřenci ex-reprezentačního trenéra Roberta Donadoniho vyhráli pětkrát v řadě, naposledy pocítil sílu Gialloblu Inter Milán, který na stadionu Tardnini prohrál 3:1.

Skvělé výkony přišly v pravou chvíli, co se týče záchrany, ale bohužel příliš pozdě, co se týče evropských pohárů. Parma za jistých okolností ještě může skončit pátá či šestá, což by znamenalo start v evropských pohárech, ale v to už moc lidí nevěří. "Jsem potěšen tím, jak tým hraje a mohu jen tleskat trenéru Donadonimu. Odvedl skvělou práci, stejně jako hráči," neskrýval euforii z posledních kol prezident klubu Tommaso Ghirardi.

Trenér Giuseppe Sannino se musí vypořádat s absencemi Giorgia, Gonzaleze, Pesoliho, Calaia, Angela a Pesoliho. Také Donadoniho družina nebude kompletní, zraněn je brankář Mirante i útočník Mariga, dvojice Valdes, Santacroce si odpykává karetní trest.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Rossettini, Contini, Terzi - Vitiello, Vergassola, Gazzi, Brienza, Del Grosso - Destro - Larrondo
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Pavarini - Zaccardo, Paletta, Lucarelli - Biabiany, Valiani, Musacci, Galloppa, Gobbi - Okaka, Giovinco
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Novara Calcio - AC Cesena  (neděle 15:00)
Novara zakončí Serii A na předposledním místě a nic na tom nezmění ani výsledek zbývajících dvou kol. Na stadionu Silvia Piola se domácí budou loučit a nemůžou si přát lepšího soupeře - přijede poslední Cesena.

Nováček již finišující sezony dlouho bojoval o záchranu, ale nakonec i on společně s Cesenou sestupuje. Novara potřebovala v minulém kole vyhrát na stadionu Artemia Franchiho nad Fiorentinou, ale to se nakonec nepodařilo. Zápas skončil 2:2, přestože Novara vedla už 2:0. "Moji hráči dali proti Fiorentině všechno, ale nevyšlo to. Je to škoda, protože jsme chtěli opravdu tento zápas vyhrát. Jsme zklamáni se sezonou, možná jsme si měli vést lépe v jiných zápasech," nechal se slyšet zklamaný kouč domácích Attilio Tesser.

O Ceseně už se dělší dobu ví, že si nezahraje nejvyšší soutěž ročníku 2012/2013. Bianconeri hráli špatně před defnitivní jistotou a hrají špatně i po definitivní jistotě. Po pěti remízách se zdálo, že se tým chytí, jenže to byl omyl. Následovaly další tři porážky a Ceseně nezbývá již nic jiného, než dohrát soutěž a co nejrychleji se začít připravovat na další sezonu. Neboť tato, byla ohromně nepovedená.

Koho jiného porazit, než předposlední Novaru. Cesena naposledy vyhrála v lednu 2012 a bylo to právě proti Novaře. Jenže tenkrát hrála Cesena doma, na stadionu Silvio Piola je čeká bouřlivá atmosféra, navíc domácí se budou chtít svým fanouškům zavděčit.

Na marodce Novary zůstávají Mascara, Ludi, Marianini a brankář Ujkani. Poslední Cesena je na tom s absencemi ještě hůře, mimo jsou Iaquinta, Pudil, Calderoni, Lauro a Mutu.
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Fontana - Morganella, Paci, Lisuzzo, Garcia, Gemiti - Porcari, Radovanovič, Rigoni - Rubino, Morimoto
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Ravaglia - Benalouane, Von Bergen, Rodriguez - Ceccarelli, Guana, Colucci, Martinho - Santana - Malonga, Rennella
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Palermo je dalším týmem, kterému se příliš nedaří, šestnácté místo rozhodně není snem fanoušků rosanero. Proti němu se na La Favorita postaví Chievo Verona.

Chievo je v současnosti na třináctém místě, což mu naprosto vyhovuje. Provinční tým z Verony sice nebojuje o poháry, to ale nikdy neměl ve zvyku. Nebojuje ani o záchranu, což je určitě vítaná změna. V minulých sezonách rozhodně bývalo zvykem opačné pořadí těchto dvou týmů, nyní mají k sestupu blíže domácí.

Naposledy se hráčům Palerma nepovedlo překvapit Neapol, s ní prohráli 0:2. Velkým problémem domácích bude také ztráta kapitána Miccoliho. Jeho absence by mohla být klíčová pro vývoj utkání s Chievem, podobný tahoun Palermu chybí. Kromě něj budou Palermu chybět i Iličič, Della Rocca a Mantovani.

K tomu, abychom vídali Palermo v Serii A i v příští sezoně bude potřeba, aby hráči získali ve zbytku sezony pouhý bod, což rozhodně není prohraná bitva. Dobrou vzpruhou by mohl být návrat Balzarettiho. Zkušený obránce, který je lákaný třeba Paříží, patří dlouhodobě mezi pilíře kádru a mohl by mu pomoci i v dalších sezonách.

Chievo dosáhlo úspěchu, když remizovalo 0:0 s Římem. Můžeme bezgólový výsledek přičíst terénu, který byl přinejlepším silně podmáčen, ale faktem je, že Chievo nevstřelilo gól už pět zápasů. Domenico Di Carlo má také mnoho hráčů, jejichž zdravotní stav zdaleka není stoprocentní. Chybět mu budou například Théreau, Dramé, Gulan, Andreolli, Vacek, Dainelli a Moscardelli.

Trenér Bertolo Mutti bude možná opět dávat šanci mladým hráčům, což je jeho dobrým zvykem už několik týdnů. Palermo se bude snažit o bod, Chievo by rádo klidné rozloučení se sezonou.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Munoz, Silvestre, Balzaretti - Pisano, Migliaccio, Donati, Barreto, Zahavi - Hernandéz, Mehemeti
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Cesar, Acerbi, Jokič - Rigoni, Bradley, Hetemaj - Cruzado - Pellissier, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Udinese má možnost zajistit si pro příští sezonu místenku v evropských pohárech. Domácí v posledních dvou duelech brali šest bodů a další tři chtějí přidat v souboji s Janovem.

Bianconeri doma před týdnem vyhráli nad Laziem, v týdnu pak tříbodový zisk potvrdili na půdě Ceseny a v tabulce jsou na čtvrtém místě za Neapolí. Oba týmy mají shodně 58 bodů, SSC ovšem hraje do karet lepší bilance ze vzájemných zápasů.

"Stále máme šanci na třetí místo a Janov musíme porazit, s Neapolí to bude boj až do konce. Víme, že v posledních dvou zápasech ze sebe musíme vydat vše," říká brankář Samir Handanović, který v průběhu týdne podepsal novou smlouvu.

Janov má zcela odlišné starosti, od nichž mu ovšem ze slušné části ulevila výhra nad Cagliari, na osmnácté Lecce tak má k dobru tři body.

"Bude to především boj. Udinese potřebuje body kvůli Lize mistrů, my zase hrajeme o záchranu. Po psychické stránce jsme na poslední dvě kola připraveni, věříme, že se můžeme zachránit. Výhra nad Cagliari nám dodala spoustu sebevědomí," nechal se slyšet Boško Janković.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanović, Benatia, Danilo, Domizzi, Basta, Pereyra, Pinzi, Asamoah, Armero, Fabbrini, Di Natale.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey, Mesto, Granqvist, Moretti, Rossi, Sculli, Kucka, Belluschi, Biondini, Janković, Palacio.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta BC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Lazio Řím se v závěru sezony potýká s výpadkem formy a už opustilo příčku zaručující Ligu mistrů. Biancocelesti však stále mohou sezonu zachránit, potřebují k tomu naplno bodovat na horké půdě Atalanty.

Atalanta si po celou sezonu zachovávala svůj standard, pravidelně bodovala a naprosto zaslouženě může slavit záchranu. Sezona byla o to těžší, že jí domácí začali s šestibodovým odečtem ale hráči kolem trenéra Colantuona to zvládli. V minulém kole Nerazzurri sice prohráli, ale padnout v Miláně proti AC rozhodně není ostuda.

Zatímco v Atalantě panuje spokojenost, v Laziu začíná převažovat nespokojenost. Biancocelesti trápí úpadek formy i citelná marodka a bohužel se to začíná neblaze projevovat i v konečné tabulce. Lazio vypadlo ze třetí pozice, ačkoliv mělo solidní náskok, a nyní se musí strachovat i o evropské poháry celkově. Stále však zbývají dvě kola a svěřenci trenéra Rejy se pořád mohou posunout na třetí příčku, potřebují však po pěti zápasech znovu naplno bodovat. V minulém kole si hosté připsali pouze bod za remízu 1:1 se Sienou.

Atalanta se musí obejít bez Brighiho, Marilunga, Capelliho a pochopitelně potrestaného Doniho, ten zůstane mimo do roku 2015. Jedním z hlavních problémů Lazia je rozrostlá marodka. Ta v závěru sezony přibrala další hráče a její výčet se zdá být nekonečný. Zranění jsou Matuzalem, Hernanes, Radu, Klose, Stankevicius, Brocchi a Makinwa. Aby toho nebylo málo, vykartovaní jsou brankářská jednička Marchetti, Dias, Ledesma a Biava.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Stendardo, Manfredini, Peluso - Schelotto, Cigarini, Cazzola, Bonaventura - Tiribocchi - Denis
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Konko, Diakité, Scaloni, Garrido - Gonzalez, Cana, Candreva, Lulič - Mauri - Kozak
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bologna FC - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Před Neapolí čeká těžká zkouška. Vyhrát na horké půdě Boloni a udržet třetí pozici zaručující Ligu mistrů. Napolitáni čtyřikrát v řadě neprohráli, domácí Boloňa dokonce šestkrát.

Boloňa v závěru sezony chytla formu jako hrom a díky šesti neprohraným zápasům se posunula už na desáté místo. Boloňa naposledy zvládla zápas s Janovem 3:2, respektive s Catanií 1:0. Domácí jak vidno hrají v obrovské pohodě, navíc jestli budou pokračovat v dobrých výkonech, mohou se posunout v konečném součtu až na sedmé místo tabulky.

Mnohem důležitější je utkání pro SSC Neapol. Po letošním tažením Ligou mistrů si jí chtějí fanoušci Neapole znovu zahrát, ale k tomu potřebují nejlépe naplno bodovat a udržet třetí příčku a následně se z předkola kvalifikovat do základních skupin.

"Osud je v našich rukou a my se nemůžeme nechat rozptýlit. Liga je vyrovnaná, nicméně vím, že hráči budou mít v neděli o motivaci postaráno. Doufám, že uvidim v Boloni hodně našich fanoušků. Potřebujeme jejich podporu," rozhovořil se prezident Neapole Di Laurentiis.Neapol si naposledy poradila s Palermem a byla to už třetí výhra ze čtyř utkání.

Boloňa s velkou pravděpodobností nastoupí bez Gimeneze, Pulzettiho, Gilleta, Casariniho a Krhina. Všichni jsou zranění, zatímco trojlístek Ramirez, Kone, Portanova si odpykává karetní trest. Ztráty počítá i Walter Mazzarri, i když u něho není situace zdaleka tak dramatická jako je tomu u Pioliho týmu. Hrát nebudou pouze Campagnaro, Donadel a suspendovaný Fernandez.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Raggi, Antonsson, Cherubin - Garics, Mudingayi, Taider, Morleo - Acquafresca, Diamanti - Di Vaio
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Cannavaro, Aronica, Britos - Maggio, Gargano, Inler, Hamšík, Zuniga - Panděv, Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.00 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Cagliari Calcio - Juventus FC  (neděle 20:45)
Patnácté Cagliari bojuje o setrvání mezi nejlepšími. Nevybralo si na to zrovna jednoduchého soupeře, na Stadio Nereo Rocco přijíždí turínský Juventus. A ten body ztrácet nechce, bojuje totiž o titul.

V přímém souboji o přežití prohrálo Cagliari v minulém kole s Janovem, což by mohlo hráče sardinského celku ještě velmi mrzet. Výsledek přesto lehce favorizuje Cagliari nad ostatními kandidáty na sestup, jejichž identita je již téměř jistá. Cagliari má určitou matematickou pravděpodobnost, že by se i přes prohru mohlo zachránit. Sardinský celek ale jistě nenechá utkání číslům a předvede, jak se bojuje o záchranu.

Svěřenci Massima Ficcadentiho mají na domácím stadionu dobrou formu. Nicméně, očekávat snadný zápas, když vás čeká soupeř kvalit Juventusu, to rozhodně není dobrý začátek. Juve navíc prahne po titulu, na který si nesáhl už tak dlouho. Je proto logické, že když má vše ve svých rukou, udělá maximum pro to, aby se mu jeho sen splnil.

Bainconeri mají náskok již jen jednoho bodu na druhé AC. Po velké chybě brankáře Buffona z utkání proti Lecce pouze remizovali a nyní možná Juventusu dva body budou chybět. Ale nepředbíhejme, fotbal činí krásným také nepředvídatelnost a neustále překvapující prvek.

Aby bylo utkání mezi dvěma rivaly a soupeři o Scudetto ještě napínavější, bylo rozhodnuto o tom, že se oba zápasy odehrají ve stejném čase. To by mohlo působit na obě klání jako ještě větší motivace a pro nestranného diváka (těžko při něčem podobném vymezit tento pojem) se bude jednat o velmi nervózní, ale vypjatý závěr ligy.

Cagliari chybí Dessena, Rui Sampaio, Eriksson a El Kabir. Hosté přijedou bez Simone Pepeho a De Ceglieho. Když se tyto dva celky utkaly naposledy, zrodila se výhra Staré dámy v poměru 3:1. Dokáže Cagliari zopakovat kouzlo svého pronajatého domova z posledních zápasů, nebo Juventus učiní další rozhodný krok vstříc vysněnému a toužebně očekávanému mistrovskému titulu?
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Ariaudo, Astori, Agostini - Ekdal, Conti, Nainggolan - Cossu - Ibarbo, Pinilla
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Caceres - Quagliarella, Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 12.00 - 5.50 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - AC Milán  (neděle 20:45)
Jedno z nejslavnějších fotbalových derby "Derby della Madonnina" přichází pro oba milánské celky v poněkud nepravou chvíli. Inter si nemůže dovolit ztratit, neboť mu hrozí, že bude chybět v evropských pohárech a pro AC Milán to platí dvojnásob, jinak to bude takřka jistě znamenat titul pro Juventus.

Už už měl milánský Inter evropské poháry nadosah, ale po porážce s Parmou musí bojovat od začátku. V jeho neprospěch hraje fakt, že do konce soutěže už zbývají jen dvě kola a jedno z nich musí svést proti městskému konkurentovi AC. "Nedovedu si představit evropskou soutěž bez Interu. Navíc si nemyslím, že by porážka na Parmě měla vliv na tým a zrušila dobrou práci, kterou jsme dosud odváděli. Očekávám, že to bude ze strany mých hráčů skvělé derby," okomentoval situaci Interu trenér Andrea Stramaccioni.

AC Milán bojuje o Scudetto seč může a zatím Juventusu nedovolil odskočit na rozdíl více bodů, než jsou body tři. Ba naopak, po nečekané ztrátě Juventusu s Lecce se Milánští přiblížili na jediný bod a boj o Scudetto tak slibuje drama až do posledního kola. Ovšem i v tomto kole už může být o Scudettu rozhodnuto.

"Scudetto je stále v rukou Juventusu, nicméně stále si myslíme, že můžeme titul obhájit. Nevzdáváme se, můj tým vynaloží všechny své síly aby vyhrál," neztrácí víru v obhajobu titulu trenér AC Massimiliano Allgeri.

Rossoneri mají svému konkurentovi co vracet. Byl to právě Inter, který opanoval první letošní vzájemné měření sil. Lednové utkání rozhodl jedinou trefou Diego Milito a Argentinec by měl nastoupit i tentokrát.

Inter bude víceméně v plné síle, hrát nebudou pouze Castaignos, Chivu a Stankovič. Také Milán už může počítat s drtivou většinou svých opor. Nebudou však Pato s Thiagem Silvou, Romou, Inzaghim a Seedorfem.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo - Guarin, Cambiasso, Zanetti - Sneijder - Milito, Zarate
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Bonera, Antonini - Nocerino, Van Bommel, Muntari - Boateng - Ibrahimovič, Robinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Lecce - ACF Fiorentina  (sobota 18:00)
Patnáctá Fiorentina stále bojuje o čest. Nutno podotknout, že část z ní odebrala svým chováním dvojice Ljajič - Rossi, možná právě to ale bude impuls pro Fialky. O body bude bojovat také Lecce.

Lecce je v tabulce ještě níž, nyní sídlí na osmnáctém, tedy sestupovém místě. Novou krev do žil jim ale vlil zápas s lídrem z Turína, hráči Lecce i díky chybě brankáře Buffona nakonec vyrovnali na konečných 1:1, což v zápase s favoritem čekal asi málokdo.

Naneštěstí pro Lecce a naštěstí pro napínavost souboje o záchranu, svůj zápas vyhrál i sedmnáctý Janov, který doma dokázal porazit Cagliari a stále je ještě mimo sestupové pozice. Kvůli kartám ale Lecce nepomůže Muriel, který byl právě střelcem remízového gólu. Mimo hru jsou také Cuadrado, Carrozzieri, Julio Sergio, Oddo a Corvia.

A nyní do centra renesance. Pravý opak znovuzrození prožívají Fialky, které budou sezonu dohrávat bez trenéra Delia Rossiho. Zkušený Delio "Rocky", jak je bývalý trenér nyní italským tiskem přezdíván, si tuto čestnou přezdívku vysloužil soubojem neméně tvrdým. Podobně jako Rocky porážel svými ocelovými pěstmi jednoho soupeře za druhým, Delio Rossi neváhal použít fyzických prostředků ke zklidnění mladého Adema Ljajiče. Ten byl již po půlhodině hry v zápase s Novarou stažen, což se mu evidentně nelíbilo a svůj nesouhlas dal najevo sarkastickým gestem zřejmě doprovázeným nelichotivými slovy na adresu trenéra.

Videa z tohoto souboje jsou k vidění téměř všude, takže se zaměřme spíš na fotbalovou stránku věci. Fiorentině to v této sezoně vůbec nejde, patnácté místo s vypětím sil rozhodně není ideálem, a proto se dá očekávat rušné léto. A hráči mají dva zápasy na to, aby potvrdili, že toto léto bude probíhat stále v rámci Serie A.

Herní projev také fotbalu zrovna čest nedělá, navíc je otázka, jak moc na hráče a celý realizační tým incident zapůsobí. Přímo v zápase jim to šlo, díky dvěma trefám Montoliva hráči nakonec dosáhli remízy 2:2, což ale proti sestupující Novaře není dobrým výsledkem.

Nový trenér Vincenzo Guerini bude v zápase proti domácímu Lecce postrádat Behramiho, Kharju, Kröldrupa, Vargase, Amauriho a suspendovaného Ljajiče.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Tomovič, Esposito, Miglionico - Blasi, Delvecchio, Obodo, Giacomazzi, Brivio - Seferovič, Di Michele
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - Camporese, Natali, Nastašič - Cassani, Montolivo, Salifu, Lazzari, Pasqual - Cerci, Jovetič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Calcio Catania  (sobota 20:45)
Catania je pod Vincenzem Montellou velmi silným týmem, který body sbírá mnohem snadněji, než je v minulosti ztrácel. Oba týmy dělí pouhých pět bodů, pokud chce AS odejít s hlavou zdviženou, nesmí poslední dva zápasy ztratit.

Sedmé místo si jistě američtí majitelé AS nepředstavovali, ačkoli dávají od začátku projektu trenérovi Enriquemu najevo minimum cílů a volnost při hře. Tlak vyvíjený na jeho osobu ale nejspíš překročil únosnou mez a společně s frustrací z neuspokojivých výsledků stojí za předčasným očekávaným odchodem španělského trenéra. Vedení již víceméně tuto variantu schválilo a začíná pomalu hledat jiné varianty. Za všechna jména uveďme Prandelliho, Villase-Boase a Montellu. A právě ten se dnes s AS střetne.

"Toto je jen můj názor, který se může značně vzdalovat skutečnosti, ale myslím, že Enrique přemýšlí zcela vážně o odchodu," říká sportovní ředitel Sabatini.

V minulém kole remizovali Giallorossi v zápase vodního póla s Chievem Verona 0:0 a tento výsledek s největší pravděpodobností uťal jejich zbývající teoretické šance na evropské poháry. Boj o ně tak připomíná nerozhodnou bitvu, snad každý adept působí dojmem odevzdanosti, jakoby v nich pro příští sezonu ani hrát nechtěl. Další ošklivou ránu pro římské tifosi představuje postavení jejich odvěkého rivala - Lazio je stále před nimi.

Podobný sen o pohárech snila také Catania, se kterou dokázal téměř nezkušený Montella velké věci. Momentální desáté místo ale možná zklamáním bude. Nicméně, není lepší odvety než vyhrát na půdě týmu, který ve vás přestal věřit. A přesně o to se Montella na Stadio Olimpico pokusí.

Klíčem bude nejspíš postoj obou týmů, zvláště hosté v podstatě nemají o co hrát. A právě ztráta motivace by mohla být výhodou pro domácí, kteří budou chtít napravit pošramocenou pověst. Budou se ale muset obejít bez Burdissa, Stekelenburga, Juana, Rosiho a Cassettiho. A obrana rozhodně není silnou stránkou týmu z hlavního města.

Hosté přijíždějí bez Spolliho, Suaza, Potenzy a Llamy. Útočné zbraně Bergessio - Barrientos jsou nabity a připraveny k palbě.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Lobont - Rosi, Kjaer, Heinze, Taddei - Pjanič, De Rossi, Marquinho - Totti - Borini, Osvaldo
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Carrizo - Motta, Capuano, Legrottaglie, Marchese - Izco, Lodi, Almiron - Goméz, Bergessio, Barrientos
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC362115063:1978
2.AC Milán36238570:2877
3.SSC Neapol361513864:4358
4.Udinese Calcio3616101048:3558
5.SS Lazio361681251:4656
6.Inter Milán361671353:5055
7.AS Řím361571455:5052
8.Parma FC3613111251:5350
9.Bologna FC3612121239:4248
10.Calcio Catania3611141145:4847
11.Atalanta BC3613131040:3846
12.Chievo Verona3611121330:4145
13.AC Siena3611111444:4144
14.Cagliari Calcio3610121437:4442
15.ACF Fiorentina3610121436:4342
16.Città di Palermo361191648:5642
17.Janov CFC361091748:6739
18.US Lecce368121640:5436
19.Novara Calcio366111931:6329
20.AC Cesena364102222:5422
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1057)

Přidat komentář
Lubinterista

Za pár hodin odjíždím do Milána na derby, Interisti jedete ještě někdo?

Reagovat
olis

chcel by som sa ta spytat kolko ta to cele bude stat a co vsetko v tom je, chcel by som ist totis o rok do neapolu tak toto by my tak orientacne pomohlo aj ked neapol je dalej a ja by som tam chcel ist na LM ak by sa teda dal zohnat listok ktory by bol urcite ovela drahsi

Reagovat
Lubinterista

Doprava a vstup pokaždý kolem 3000,- (plus co si vezmeš navíc). Jezdíme většinou busem, který si jako FC pronajmeme a o náklady se podle počtu podělíme, autem minimálně. Jestli chceš jet autem tak si to musíš spočítat sám - Neapol asi 1600-1700 km (nevim odkud jedeš) a poplatky. Na San Siru jsem platil od 22€ (25, 26, 34 - podle místa) až po 44€, v roce 05 na Parmu zadarmo. Mám kartu Tesseru, ale nevím jestli je nutná i na LM, ale asi se dá i bez ní. Nevim kolik stojí lístek na LM v Neapoli, na Interu jsem platil za druhý patro 26€, ale to je 8 let v LM v Allianz Areně byla za 40€.

Reagovat
olis

tak diki za info no to som aj predpokladal ze s tou dopravou je to riesene tak ze sa skladate na bus lenze neapol tu nema skoro ziadnych fans, resp. takych co by tam chodili na zapasy takze dopravu by som musel riesit individualne, kazdopadne predstavoval som si ze to vyde o dost drahsie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsou luxusní ceny . Na Juventus jsou nejlevnější tuším za 30 - 35

Reagovat
smazaný uživatel

Super! Ale ja by som si za tie prachy radšej kúpil dva nové páry pekných topánok Pekný zážitok prajem a vytvorte hlavne parádnu atmosféru, ktorá našich chlapcov popoženie čo k najlepšiemu výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

Užijte si to tam, na podzim se snad opět uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak zajtra neprídeme o nervy, tak už neviem kedy....snád Inter porazí AC, a my vyhráme tiež....FORZA JUVENTUS

Reagovat
Pipo123

Menšie OT: Niektoré média píšu o tom že Lazio má veľký záujem o dvojicu Cassani a Balzaretti. Cassani sa údajne vráti do Palerma keďže Fiorentina by nemala uplatniť opciu 4 milióny eur a následne mu končí v roku 2013 kontrakt, tak ako aj Balzarettimu. Podla legendy Lazia Dina Zoffa by do novej sezóny nemal prísť žiadny stopér, naopak Radu sa presunie k Diasovi a Biava im bude kryť chrbát. Konko má byť na odchode do Bordeaux a preto chce vedenie posily len na kraje obrany. Ak by tieto dve mená naozaj vyšli, tak obrana Balzaretti, Radu, Dias, Cassani to by bola obrovská paráda FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

Dino Zoff je legenda Juventusu

Reagovat
Pipo123

No jo hráčska je, ale u nás síce já neviem presne, ale trénoval Lazio cca možno aj 10 rokov dokopy. A meno má hlavne medzi Curva Nord kde vidno aj často nejaké vlajky s jeho podobizňou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa zdá že len 5, alebo tak nejak.... ale som dosť prekvapený že Juve trénoval len nejaké dva roky či koľko, hoci s nami vyhral UEFU. Dino je proste pán, skvelý brankár a aj na Eure 2000 sa zo Squadrou predviedol

Reagovat
smazaný uživatel

Cassani podľa mňa ostane vo Fiorentine, už sa o tom rozprávalo ako o hotovej veci, že opciu uplatnia. Balzaretti najprv vyzeral, že na 100% v lete do PSG, potom že chce ostať. Jeho agent alebo kto vravel, že na buď Palermo alebo PSG, že iná možnosť neexistuje, ak ho ale Zampa nakoniec predá do Lazia, tak to už nech fakt ide do piče

Reagovat
Pipo123

Tak ale keď nebude chcieť predĺžiť, myslíš že ho bude držať rok v klube a potom nechá zadara odísť ? O Cassanim viem, ale čítal som že De Silvestri dostane prednosť, možno naozaj Fiore sa zamerá na prestavbu týmu a bude stavať na mladších hráčoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podľa toho, čo Balzaretti vraví, by s predĺžením zmluvy nemal mať problém...

Reagovat
juveforever

Montella ukáže svojim že je dobrý tréner a Catania uhrá bod

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA!!!

Reagovat
juveforever

Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

forza Juve, 2x vyhrajem a na Inter sere pes

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Inak Lazio má po roku nového hlavného sponzora a to Macron

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som sa chcel na to spýtať, ako si tu dával včera tie linky

Ja som zvedavý na našo nové, od pumy. To by sa snáď už dali aj niekde zohnať

Reagovat
Pipo123

Nech budete mať kohokoľvek, stále to bude teplé

Reagovat
smazaný uživatel

My mám takú tu peknú rúžovu, žiadnu buzerantskú

Reagovat
smazaný uživatel

kolko maju rocne platit?

Reagovat
smazaný uživatel

Za těch 15 remíz - nejvíc v lize - titul přeju AC.

Reagovat
Pinturicchio

Máme o dvě vítězství mín, než AC, to je fakt propastný rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Úprimne. Toto derby s AC som si po stredajšom zápase pôvodne nechcel ani pozrieť. Ale. Zistil som, že po krátkej odmlke sa vracia do zostavy práve Zanetti, tak si to jednoznačne nenechám ujsť Najhoršie na tom zápase s Parmou bolo to, že som si uvedomil jednu skutočnosť. A to tú, že my na to už nemáme

Reagovat
Alberto Aquilani

Prosím ťa už toho nechaj ..... si neskutočná hysterka .....

Reagovat
snuff24

ty si řádný vůl

Reagovat
celestial-

Reagovat
olis

no to je teda dost smutne ze si si to uvedomil az na konci sezony

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Maritazzi

Teď jsem zase četl, že AS by chtělo buď Montellu nebo Allegriho, to je ten jeho vyhazov nějak pravděpodobný?

Reagovat
Yanek

Už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Adem Ljajič nebude žalovat nyní už bývalého kouče Fiorentiny Delia Rossiho, jenž ho během středečního utkání s Novarou (2:2) napadl. Trenér byl následně okamžitě odvolán z funkce a dostal tříměsíční zákaz koučování, hráč byl zase za svou provokaci vyřazen pro zbývající dvě ligová utkání z kádru. Ljajič a jeho rodina podle italského tisku zvažovali, že proti Rossimu podniknou právní kroky, nicméně po jeho veřejné omluvě to zavrhli. Dvacetiletý záložník navíc po incidentu ani nevyhledal lékařskou pomoc...Adema mam rad, ale toto by mi uz prislo moc, keby este ho aj zaloval..

Reagovat
blaugrana

Pintu, Pintu, Pintu. Si pripravený na finálnu časť trestu?

Reagovat
Pinturicchio

Jsi zlý.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobné zostavy na zajtrajšie derby Inter vs AC:

César-Maicon,Lucio,Samuel,Nagatomo-Guarín,Cambiasso,Zanetti-Sneijder-Milito,Zárate

Abbiati-Abate,Nesta,Bonera,Antonini-Nocerino,Van Bommel,Muntari-Boateng-Ibrahimovič,Robinho

Tešíme sa na zápas Takto pred zápasom by potešil kľudne aj jeden bod, ale dúfam, že budeme makať a následne na to sa pokúsime aj o 3 body. Nemáme sa už na o šetriť, musíme dať do toho všetko a hlavne srdiečko ♥. A za týždeň nám už začne mercato. MVilla by bol fantastický, defenzívnu časť zálohy by sme mali veľmi dobre vyriešenú. Ešte borec do obrany a do ofenzívy jeden až traja hráči (podľa toho, či ostane, alebo neostane Sneijder a Pazzini).

Reagovat
smazaný uživatel

MSgoo´s trolling at his finest

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguj pls na príspevok. Ak môžeš a dokážeš a vieš, tak konkrétne. To znamená, že čo sa ti páči, resp. nepáči. A ak si myslíš, že si s anglicizmami frajer, tak si na omyle.

Reagovat
smazaný uživatel

A ak si myslíš, že si s dvoma nickmi na EF frajer, tak si na omyle.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď chceš diskutovať, tak diskutuj! Ale zbytočné reakcie na moje príspevky ma nezaujímajú a neželám si, aby si sa o mňa takto dotieravo obtieral.

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som čítal poriadnu haluz :AC pred sezonou infiltrovalo Pirla do Juventusu aby hral dobre, a v poslednom zápase sezony svojich spoluhráčov podrazí, strelí si 2 vlastné goly v poslednej minúte a po sezone sa vráti do opät majstrovského AC ako hrdina

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Lenže Conte je mrdka sama o sebe, a 2 minuty pred koncom ho stiahne s ihriska a nič sa nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Já mám takový strach z Muntariho, že zítra se v 90. minutě za stavu, kdy povedeme o gól, otočí k Abbiatimu a zavěsí.l

Reagovat
celestial-

Potom by musel ku...a rýchlo utekať cez Interistické kabíny

Reagovat
Shevchenko

Poběží do náruče Morattimu.

Reagovat
celestial-

Na druhú stranu, aby tam nedostal ešte väčší výprask. Po tom čo prestúpil z Interu do AC si začal nejako moc vyskakovať na to ako u nás hral

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ked sme už pri tom, čítal som že fanúšikovia Interu sa vyjadrili že radšej prehrajú v derby, ako by mal ísť titul do rúk Juventusu

Reagovat
Pinturicchio

A kdyby to bylo obráceně ( my proti AC, které by bojovalo o titul s Interem ), ... jak bys na to koukal?

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi ťažká otázka....ale asi podobne

Reagovat
Shevchenko

Tam by to bylo aspoň pochopitelné, ale že by Inter víc nenáviděl Juve než AC ?

Reagovat
Pinturicchio

O těhle "družbách" a o tom, kdo koho víc nenávidí, vím prd, ... ale tipnul bych si, že vás bere Inter víc než nás, Juve - Inter je čistá nenávist ( čímž neříkám, že AC nějak milujou, ale volí menší zlo a tomuhle jejich postoji bych se moc nedivil )

Reagovat
Shevchenko

Tomu se mi nechce věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Tá rivalita Inter vs Juventus je oveľa väčšia ako Inter vs AC.

Reagovat
Shevchenko

Dík za osvětu.

Reagovat
smazaný uživatel

A už tomu veríš, či stále nie?!

Reagovat
Shevchenko

Nevěřím, že by kvůli tomu chtěli prohrát derby.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Hypoteticky áno. Ale myslím si, že aj keby sme zajtra prehrali, tak titul s veľkou pravdepodobnosťou bude mať Juventus kvôli tomu súčasnému náskoku. Takže z toho hľadiska Vám to nepustíme len tak.

Reagovat
Pinturicchio

Navíc nechápu, proč byste měli ten zápas vypouštět, když máte pořád šanci na CHL, ... všechny týmy, které jsou před váma, čekají zápasy, ve kterých můžou klidně ztratit ( Lazio v obou, Udinese v Catanii, Neapol klidně v obou )

Reagovat
smazaný uživatel

Teoretická šanca tam je, ale na to už neverí asi ani sám Stramačóny. Budeme radi, ak z posledných duelov získame 4 body. Samozrejme, že zápas by som nevypúšťal ani náhodou. Treba bojovať do poslednej strely, do poslednej lopty a do posledného zápasu. Lebo my sme Inter

Reagovat
cresposuper

A? Preboha je to Derby, my sa nejaké Juve môžme vysrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ale odpovedal na to, že prečo sa fanúšikovia prikláňajú k titulu pre AC a nie pre Inter. To ako keby u nás na Slovensku hral Slovan BA s Artmediou Petržalka, ktorá by s Trnavou hrala o prvé miesto. Tak určite, že fanúšikovia Slovana by radšej chceli, keby titul vyhrala Artmedia ako Trnava.

Reagovat
smazaný uživatel

* a nie pre Juventus

Reagovat
10

je to tak, nenávist mezi Interem a Juventusem je dlouhodobě mnohem větší

Reagovat
smazaný uživatel

EF budiz toho dokazom

Reagovat
Shevchenko

Už zítra v 20:45 !! To bude peklo. FORZA MILAN !!

Reagovat
Pinturicchio

Nemají na FantaGazzettě nějaký bordel ve známkách?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam máš čisto iba známku. Góly, asistencie, karta a ták si musíš doplniť sám.

Reagovat
Pinturicchio

To jo, ale třeba u Cavaniho mají, že v poslední kole dal dva goly, u Giovinca mají poslední 35. kolo a tak.

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA RAGAZZI !

Reagovat
Shevchenko

Pescara zase drtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

super insigne dal zasa gol

Reagovat
Pinturicchio

Fanoušek Interu :

Il tifoso nerazzurro Oliviero Toscani vorrebbe regalare lo scudetto al Milan: "Il derby? Io manderei in campo i ragazzini minorenni. Lo scudetto non può andare alla Juve, deve vincere una squadra di Milano, così facciamo vedere che noi interisti siamo molto generosi. Sarebbe una cosa fantastica dire: vi regaliamo il derby, accattoni che non siete altro".

Reagovat
smazaný uživatel

Sa môže hanbiť Že fanúšik a posielal by tam mladých hráčov, aby sme to prehrali Buď si robí sranda alebo je to "fanúšik".

Reagovat
smazaný uživatel

Každý Interista chce v derby vyhrát...ale radši ACM než Juventus...

Reagovat
snuff24

ja osobně mám teda radši Juve než AC

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby bylo očividně vidět, že to inter pouští, nechal bych je zaplatit pokutu, že by se jim protočily panenky

Reagovat
Votas

jestli tam budou držet transparenty "Oh Nooo" ve stylu Lazia, když dostanem gól, tak mě pěkně naserou.

Reagovat
10

takovej extrém to snad nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa do United za cca takú istú sumu ako k nám prišiel Nagatomo. To je k plaču

Reagovat
Pinturicchio

Forza Cerci !

sop://broker.sopcast.com:3912/91871

SopCast na Violu, kdyby někdo chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Dimitar Berbatov by mohl odejít z Manchesteru United do Itálie, zájem o bulharského útočníka má Lazio.

Reagovat
Dejwa

to by byla super posila

Reagovat
Pipo123

Berbatov - Klose a pod nimi Mauri, by som sa robil pravidelne

Reagovat
Dejwa

Nebyl by náhodou zadarmo? nebo má smlouvu ještě na rok?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! CERCI ! ! !

( a Olivera asistence a já vůl ho nechám na lavičce )

Reagovat
smazaný uživatel

Dear fans,

Tomorrow's derby will be my last match at the San Siro as a player. I've decided to tell you about my decision after speaking to the president, the directors and the coach.

At the moment I am focused on tomorrow's game, just as you and all my team-mates are, but there will be time over the next few weeks to talk about what my future holds and to look back on the thirteen marvellous seasons we've spent together - years shared with passion and respect, from the tough times through to all the fantastic success we've had.

We need your support tomorrow, just as we do in every game.

Ivan Cordoba

FORZA INTER!!!!

Reagovat
Votas

Grande Café Colombia...jeho rychlos, jeho výskok...na něj se nadá zapomenout...udělal toho pro klub hrozně moc a i teď tu pozici 3.-4. stopera snášel jak pravej profesionál...doufám, že mu časem nějakou funkci najdou, teď bych mu hlavně popřál poslední povedený působení třeba někde doma.

FORZA INTER, FORZA IVÁN

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžem tomu uveriť Za Inter hrá od roku 1999!!!!!!! Odohral až 320 zápasov

Reagovat
smazaný uživatel

PRE FANÚŠÍKOV INTERU !

Na sporstdirect.com majú akciu len na dnes Away dres len za 8 libier !!!

http://www.sportsdirect.com/nike-inter-milan-away-shirt-2010-2011-379335

Reagovat
Votas

ale to je ten loňskej s tím divným technařským "drakem"...škoda, že to není ten letošní

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to v Serie B užite, hlupáci

Reagovat
smazaný uživatel

SERIA B to bude o priamy postup riadna drama ,som zvedavy na novacikov ,pescara a sassuolo by som uvital...ROMA podme to uz len zo ctou dohrat, mizerna sezona ,plna sklamani ,konecne sa to uz konci,konecne...

Reagovat
Pinturicchio

Nemáte někdo SopCast na AS?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Dobrý obraz, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď nechápu proč písknul....

Reagovat
Pinturicchio

Faul na Boriniho, ne? Vzal jeho i vlastního hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, ale řek bych, že by se měl bránit brankář v pokutovym území, navíc vzal balon...

Reagovat
Pinturicchio

To měl, ale tady brankář určitě faulovaný nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

já nevim...ale AC už mělo x horších,tak proč si taky jednu nedopřát

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Měl to kopat Pjanic

Reagovat
smazaný uživatel

To je ko*ot....

Reagovat
Maritazzi

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Franče

Reagovat
Maritazzi

Tak jako penaltu nedal, ale asi nevím, jestli zrovna o něm v jakékoli souvislosti můžeme říkat, že je ko*ot...

Reagovat
Pinturicchio

Ne "asi", ale určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

i když si to nezaslouží, tak po sezoně plný frustrací, doplněný o aktuální promarnění několika dobrejch příležitostí, si věrný fanoušek Říma (kterej nejde pro sprostý slovo daleko) může jednu jedovatou slinu uplivnout

Reagovat
Maritazzi

Tak na plivání jsou myslím i vhodnější jména, než legenda, která hraje svůj pětistý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě, bohužel v tu chvíly to kopal právě ten jeden...nehledej za tim nějaký uražení hráče, kterýho já osobně považuju za jednoho z nejlepších fotbalistů historie, prostě sem si ulevil do éteru

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre to prežívaš. Páčiš sa mi

Reagovat
smazaný uživatel

Já to prožívám vždycky, někteří to nechápou a některejm je po zpackaný sezoně jedno jak hrajem, ale mě ne. Tohle je tým kterýmu fandim od tý doby co sleduju fotbal,a prožíval bych to i kdyby sme byli na 13. nebo třeba 16. místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Nazvat největší legendu týmu kokotem bych nazval jinak, než prožívání...

Reagovat
smazaný uživatel

ukamenujte mě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale asi každému je jasné, ako to myslel. Takže drámu by som z toho nerobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nazývaš vašu najväčšiu legendu kktom ? OMG

Reagovat
Slejdy

boze boze

Reagovat
smazaný uživatel

Lobont

Reagovat
Maritazzi

Nádhera!

Reagovat
smazaný uživatel

Frančeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

a je to v pr*eli....

Reagovat
Slejdy

moc to hrotis porad

Reagovat
smazaný uživatel

prožívám

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by to hrotil? Aj ja zápasy prežívam a som za to kritizovaný, čo ma teda mrzí. Nutno ale podotknúť, že pritom neurážam fanúšikov iných tímov a tiež ani konkurenčné tímy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale viem, čím to je. Človek je potom odlišný a to sa iným ľuďom nepáči, že človek nie je taký, akými ľuďmi sú práve oni.

Reagovat
Maritazzi

Revoluce, poprvé snad od sezony 96/97 bez pohárů...

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná akce

Reagovat
M11

ToTTi

Reagovat
smazaný uživatel

FRANCESCOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Už druhej týden je to šáňo v lednici pro všechny případy!Tak prosím když už je tam tak dlouho tak to sakra dotáhněte ne že ho vyžeru žalem

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že ho tam nemáš 6 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
Pipo123

OUUUUU vysnená stopérska dvojica svetových kvalít, negramotné čierne hovado meno DIakite a vedľa neho pomalé hovado Scaloni ktoré zaspalo 5 rokov života na tribúne štadióna. Na ľavo máme super technicky dobrého exekútora štandartných situácii meno Garrido !!!! Ale tam asi aj končia jeho kvality... Na pravo je Konko, ale veď to je Konko

Reagovat
olis

Reagovat
Pipo123

Sa nesmej, by ste mali poslať Diakitemu a Scalonimu nejaké darčeky, veď vám uhrali LM

Reagovat
rossoneri89

mne vzdy prisiel Diakate ako stena v obrane

Reagovat
rossoneri89

*Diakite

Reagovat
olis

hh no nasa obrana na tom neni o nic lepsie, vlastne jediny rozdiel medzi neapolo a ac a juve je obrana ak by sme mali troch kvalitnych obrancov nestrachovali by sme sa o tretie miesto a bojovali minimalne o druhe miesto

Reagovat
stuff

povedal by som este, ze sirka kadra

Reagovat
10

Reagovat
rossoneri89

neviem sa dockat vecera ...... ♥FORZA MILAN♥

Reagovat
Neuro

Inter by potřeboval hodně omladit nejsem zrovna jeho fanoušek ale na špici Serie A patřil vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa Delia Rossiho Ljajic urážal jeho mamu, preto na neho tak vyletel. Vraj mu povedal niečo v zmysle "je...ať tvoju matku"

Reagovat
Neuro

tomu bych i věřil.. Ljajič má v hlavě nasráno jako Balotelli..

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, je to idiot.....

Reagovat
Kenneth

Dával bych si majzla, jak znám ten jebnutý srbský národ, tak po něm půjdou za to že urazil(napadl) Srba.

Reagovat
smazaný uživatel

Na papieri mame ovela lepsi tim ako AC, u nich to cele robi rozdielovy hrac Ibra( z ktoreho sme spickoveho hraca spravili tiez my) takze dnes to vidim na vyhru, 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sa nesmej, po dnesku nam budete vdacni za titul, ktori vam scasti vitazstvom vybojujeme opat prave my. calcio sa proste toci okolo Interu

Reagovat
olis

to si myslis len ty, musite sa zmierit s tym ze inter teraz zopar rokov nebude najlepsi v calciu a ak vas neodkupia ropaci alebo nepride vyborny sponzor tak mozno aj dlhsie

Reagovat
smazaný uživatel

pff Inter je vecny

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neuro

netřeba sponzora.. stačí dát šanci mladým nebo koupit za malé částky lehce nadprůměrné hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže to je takmer nemožné. Už si stačí len zobrať, koľko taký Juventus vynaložil za posily. Mladí keď dostanú šancu, tak mnohí z nich nesklamú, ale nedá sa s nimi hrať o vrchol tabuľky,

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudú najlepší zase dovtedy, kým si nevymyslia nové Calciopoli...ako povedal Moggi

Reagovat
celestial-

Ešte sa chváľ tým, aký úbohý Juventus je, resp. bol aby dosahoval na tituly. Byť na mieste fanúšika Juventusu, by som sa rozprave o tejto histórii radšej vyhýbal. Aspoň vidieť na čo ste hrdí a čo možno od vás očakávať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celestial-

Odporúčam vyšetrenie, ba priamo konkrétne lobotómiu toto už nič nezachráni

Reagovat
Pinturicchio

jj, jdi

Reagovat
celestial-

Prepáč mojko, ale tebe som nič nepísal, tak pekne sedkaj v kúte a šúchaj nožičkami kým ťa nezavolám

Reagovat
Pinturicchio

Už ji máš evidentně za sebou, tak skoré uzdravenie

Reagovat
celestial-

Nechápem prečo sa Pinturicio baví sám zo sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Zišlo by sa ti to

Reagovat
celestial-

Tebe zas aby išiel Juventus do 2 ligy, ako pred pár rokmi. Kto si počká ten sa dočká, ja si počkám

Reagovat
smazaný uživatel

My vyhráme naše posledné 2 zápasy, a na vás sa zvysoka môžme vieš čo

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus Lecce 1:1

kludne sa to moze opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ses nemusel přelogovat. Stejně víme, že jsi to ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ať je 20:45 jsem strašně nervozní.

Reagovat
10

proč je tady fotka Ibry? to je psychologická výhoda

Reagovat
Pinturicchio

U souhrnu bude zase King Arturo, jak se Ibrovi směje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Dall'Inghilterra: Pogba ha scelto, sarà Juve

Po Raiolovi údajně poslal vedení MU oznámení, že se definitivně rozhodl pro Juve.

Reagovat
M11

uz at je konec teto sagy

Reagovat
Pinturicchio

Podepsat a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale čo potom s ním ? Pochybujem že by dostal priestor v prvom tíme, a obávam sa že na hosťovaní by ho stretol osud napr. Sorensena, Pasquata alebo Giandonata....

Reagovat
Pinturicchio

Určitě se s ním počítá pro první mužstvo, nedal by nám přednost před United, pokud bychom se mu nezaručili, že bude dostávat šance v prvním týmu ( už i v United nakukoval do "áčka" )

Reagovat
smazaný uživatel

radši Marroneho

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes budeme môcť poslednýkrát ( ) vidieť na domácej lavičke druhého najdlhšie slúžiaceho hráča v FC Internazionale Milano. Týmto hráčom je stopér z Južnej Ameriky, z Kolumbie, Ivan Cordoba. Ďakujeme za všetko, za každý jeden okamih, za každý gól (dal ich dokopy 15), za každý jeden obranný zákrok, ktorý nás zachránil od gólu, za všetky šprinty, ktoré si urobil len preto, aby sme boli najlepšími (jeho šprinty sú jednoducho nezabudnuteľné, na stopéra mal/má enormnú rýchlosť). Ešte raz jedno VEĽKÉ ĎAKUJEM

Budeš navždy v našich srdciach Do života prajem veľa úspechov a snáď budeš pôsobiť blízko Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy to veľmi bolí, keď odchádza takáto veľa legenda. Zanetti našťastie neodíde nikdy

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš hroznej zevl

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumiem tomu pojmu "zevl". A taktiež nevidím dôvod, prečo si tam použil toho smajla, keďže dneska bude posledný zápas na domácej pôde našej veľkej legendy - Ivana Cordobu, ktorý dal pre Inter všetko a ktorý hájil naše farby so cťou a hrdosťou celých 13 rokov. Preto teraz môže odísť z Interu so vztýčenou hlavou ako hrdý Interista.

Reagovat
M11

on se nesmeje Cordobovi ale tobe

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale čo bolo na tom smiešne?

Reagovat
Jajinek

fakt bych tě chtěl poznat osobně, páč nevěřím, že někdo může být takovej kokot i ve skutečnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to myslíš? Spravil som niečo zlé?

Reagovat
Pinturicchio

Jsi herečka a tyhle příspěvky nevěříš sám sobě ani ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to myslel úprimne, vážne.

Reagovat
Pinturicchio

Působí to hrozně teatrálně, zvlást třeba po tom, co jsi tady psal po té Luciově chybě.

Reagovat
smazaný uživatel

To boli emócie. Ja ho mám inak veľmi rád

Reagovat
Jajinek

Fandíš Interu 3 roky...Cordóbu si na hřišti zažil minimálně...a navíc na záčátku téhle diskuze napíšeš, že radši než jet na Inter by sis raději koupil hezký boty...vždyť si to všechno nevěříš ani sám

Reagovat
10

"...napíšeš, že radši než jet na Inter by sis raději koupil hezký boty..."

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, ale vzťah k nemu mám a vážim si ho. A áno, kúpil by som si radšej 2 páry pekných topánok. Na topánky mám proste slabosť

Reagovat
celestial-

Ako tak čítam, čo píšeš stavím sa, že tie topánky budú aj s opätkami

Reagovat
smazaný uživatel

Aj s. Aj bez. Dneska som jednému týpkovi videl také krásne červené boty. A povedal som si, že keď také nájdem, tak ich ihneď berem

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině nike.

Reagovat
cresposuper

To už je fakt moc..

Reagovat
Kenneth

Takže si radši koupíš boty, než abys viděl na život Zanettiho nad kterým tu každý den onanuješ?

Reagovat
Kenneth

*živo

Reagovat
smazaný uživatel

fandis interu 3 roky ako pise kolega vyssie a hras sa tu na velkeho srdciara ako keby si im fandil od malicka a do toho este napises ze by si si radsej kupil boty ako ist na zapas interu...., do teraz si tu cordobu ani len nespomenul a ani si poriadne nevedel kto to je a kedze si ho nezazil v najlepsich rokoch a pises tu ako ti to je luto ze odchadza, ked posledne sezony moc nehraval ... este ze si nepamatas ronalda, adriana, vieriho, davidsa, pirla, cannavara, carlosa etc, ... ak si myslis ze budes "vacsi" fanusik interu ked tu napises denne desat prispevkov z toho pat o zanettim aky je to velky hrac tak je to smutne ...

Reagovat
Jajinek

naschvál tu trolluješ s dvěma nicky jen, aby jsi lidi nasral a naprosto ničíš jakoukoli diskuzi a neuvěřitelně si to užíváš.

Reagovat
smazaný uživatel

ak to tak aj hypoteticky je( co netvrdim) ty msgoovi v tom pripade svojimi prispevkami len pomahas.

dlho som tu nevidel od teba nejaky prispevok kde hodnotis situaciu v Interi (ktore si rad precitam) ked nieco napises furt je to nieco proti Mirovi

By si sa mohol trochu tiez zamysliet.

Reagovat
smazaný uživatel

Se koukni na souhrn 36. kola, vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal tu v tydnu asi na pul kilometru přispěvek o Interu

Reagovat
smazaný uživatel

tak dobre, ale to je 1: 1000 oproti prispevkom proti mirimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita > kvantita

Reagovat
Jajinek

to je naprostá volovina...

Reagovat
smazaný uživatel

Muj bratre.

Reagovat
smazaný uživatel

anyway "to je kokot" aj mna napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navrhujem absolútne ignorovať všetky príspevky MsGoo a jemu pridružených nickov. Jedine tak z tade zmizne / nebude si srať do huby v každom príspevku. Ako tu už mnohí spomenuli, jemu najväčšiu radosť robí práve to, že dokáže zabiť diskusiu a získať si pozornosť ľudí na EF. MsGoo je attention whore a o pozornosť bojuje trollingom.

Reagovat
Yanek

pořád dokola.

Reagovat
10

Reagovat
cresposuper

Ako hráva v poslednej dobe Lichtsteiner? Čo som vás videl hrať 352, tak mi tam sedel viac Cáceres..

Reagovat
10

Ke konci ligy mu trošku dochází šťáva, není to taková jízda jako první polovinu sezony, kdy neměl konkurenci. Máme celkem štěstí, že máme Martína, kterej hraje velmi dobře, navíc zvládne i levou stranu. V 4-3-3 s Pepem je Stephan lepší volba, v 3-5-2 je to asi vyrovnaný.

Reagovat
cresposuper

Dík

Reagovat
Pinturicchio

Sannino zase zkoušel tu svou parádičku , ... jinak Robur - Parma dobrý fotbal zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to legenda

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Parma do pohárov !!!

Reagovat
Benesse

Reagovat
Benesse

Minimálne dva a pol roka sledujem na EF taliansku diskusiu a je neuveriteľné že MSgoo je neustále rovnaký dement ako na začiatku, človek by si myslel, že z toho môže vyrásť, vytriezvieť prípadne nechať sa ovplyvniť aspoň Jajinkom ktorý to s ním skúšal na začiatku aj po dobrotky nemám rád Inter ale takýtchto fanúšíkov ako je MSgoo si nezaslúži ani ten.

FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg musel si si davat nick podobny ako mam ja? takto to posobi maximalne divne ten prispevok kde je forza juve a ze nemas rad Inter

Reagovat
Benesse

kedže som tu bol o čosi skôr ako ty, tak som si ho už nemenil tiež som kukal keď sa tu objavil niekto s podobným nickom fandiaci Interu

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tu bol urcite skor regnuty ako ty

nejaky admin by to nemohol pozriet, datum registracie?

Reagovat
Benesse

kľudne dákeho admina zbaláchaj ale som presvedčený o tom že som tu bol skôr vzhľadom k tomu že keď si prišiel tak som hneď postrehol tvoj nick

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Prcek poslední zápasy jede pořádně, v hodnocení FantaGazzetty už je druhý, hned za Ibrou.

Reagovat
10

€€€€€

Reagovat
Benesse

ako vidíš jeho príchod späť? reálny? nereálny? prípadne potrebný? nepotrebný?

Reagovat
Pinturicchio

Reálný určitě je, ale nevím, kam s ním do sestavy.

Reagovat
stuff

sutazi budeme mat dost

Reagovat
Benesse

hmm, v podstate len ako alternatíva k Vučiničovi v systéme 3-5-2 v 4-3-3 hrať z krídla aj keď poznáme Conteho krídelníkov v štýle buldogov.

Reagovat
Pinturicchio

... ted mu chyběl tak půlmetr, aby dal gol hlavou(!!!)

Reagovat
Maritazzi

To dost vypustil, nečekal, že to projde.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, pak se za tu šišku oprávněně chytal.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ako si na Bete zväčším obraz? Mám len v pravom hornom rohu úplne malý obraz ...A sledovanie zápasov je zdarma, nie?

Reagovat
Benesse

ak tam nemáš žiadne peniaze tak sa to nedá, ak tam nejaké máš tak neviem pretože som tam nikdy žiadne nemal

Reagovat
smazaný uživatel

Peniaze tam mám

Reagovat
Benesse
Reagovat
smazaný uživatel

CRTL + kolečko na myši. Jinak ten jejich player nezvětšíš. Není to úplně ideální, ale lepší než drátem do oka.

Reagovat
Pinturicchio

Tak to bych řekl docela jasná penalta pro Parmu

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl, že vůbec, tam ani nikdo neprotestoval ne?

Reagovat
Pinturicchio

No, ti co byli u toho, tak rozhazovali rukama, toho hráče tam vzali slušně do kleští.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš se drželi navzájem

Reagovat
Dejwa

z 6. místa se půjde do EL, když maj finalisti Coppy jistý poháry?

Reagovat
cervo

ano

Reagovat
Dejwa

radši at Inter nehraje nic, jak EL..

Reagovat
cervo

tak ja by som bol zvedavy, ako by sa k tej EL postavili

Reagovat
cresposuper

však je to celkom jasné...

Reagovat
Inzaghi

Cossu: We don't forget that Juve send us in Serie B twenty years ago. We want to be the first team in the league to defeat Juventus.

Astori: Allegri is a great person and manager and we own him a lot. We want to defeat Juventus.

Mají na to!

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Pinturicchio

"We don't forget that Juve send us in Serie B twenty years ago."

Jo, jo, to musí ti současní hráči cítit jako obrovskou "křivdu"

Reagovat
smazaný uživatel

právě

Reagovat
Dejwa

nedivil bych se kdyby dneska prohrálo Juve aji Milán, by byla dobrá prdel

Reagovat
Votas

Reagovat
Shevchenko

FORZA COSSU, FORZA ASTORI

Reagovat
smazaný uživatel

Nemajú. Takej Atalanty sa obávam omnoho viac

Reagovat
10

doma jsme letos v lize dost možná neměli vyrovnanějšího soupeře...

Reagovat
olis

giovinco

Reagovat
olis

chcem ho v neapole ale nie su spekualcie ze by sme onho mali zaujem ked by odisiel lavezzi a vtedy by bol super ale takto by tam bol velky pretlak

Reagovat
Pinturicchio

CHE GOOOL

Reagovat
Pinturicchio

Atalanta-Lazio 1

Bologna Napoli x2

Novara Cesena 1

Palermo Chievo 1x

Udinese Genoa 1

Spezia Latina 1

Aston Villa Tottenham 2

Inter Milan 1

Newcastle Man City x2

Man United Swansea 1

Cagliari Juventus 2

Che dite? Va bene? Cosa potrei sbagliare?

No nevím, jestli zrovna tohle by si měl Barzagli dávat na oficiální stránku na FB

Reagovat
smazaný uživatel

schválně pak zkouknu výsledky uvidíme kolik bude mít chyb :D

Reagovat
smazaný uživatel

na inter bych dal 1x věřím že remízu ukopou

Reagovat
smazaný uživatel

ONO TO PUJDE:) JA TO VIM:) VERIM TOMU .... FORZA MILAN ........CAGLIARI - JUVENTUS 1:1 ,INTER - AC MILAN 1:2........... TITUL BUDE V MILANE:) VERIM V TO HODNE STESTI

Reagovat
rossoneri89

chutovecka pred derby ....... Slovensko - Finsko

Reagovat
smazaný uživatel

Alkoholici proti alkoholikom

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
GEGE

FABRIZIO MICCOLI

Reagovat
GEGE

Diamanti Tak se pere můj tým o záchranu

Reagovat
Slejdy

tj rekl bych, ze po tomto vikendu bude rozhodnuto

Reagovat
Pinturicchio

Bologna ( Ať má Inter večer motivaci hrát )

Reagovat
lnterista

myslis jako ze derby vypustime?

Reagovat
Pinturicchio

Tak vaši fanoušci někteří radši prý prohrajou derby, než aby mělo Scudetto Juve.

Reagovat
lnterista

to nejsou fanousci...derby musime vyhrat

Reagovat
Pinturicchio

Tak šlo to přímo z Itálie, ... dneska musíte

Reagovat
Pipo123

Stejne mám dneska tušáka že Juve remizuje v Cagliari a Inter vyhrá nad AC

Reagovat
panca

jsem pevne presvedcenej, ze inter bude hodne kousat a jestli vyhrajem, tak s odrenyma usima. A vubec bych se nedivil, kdyby inter jakkoliv bodoval. Vubec neverim nejakymu jasnymu zapasu, ikdyz inter by zaslouzil nejakej narez

Reagovat
lnterista

co jsem cetl tak chceme vyhrat a pseudofanousci jsou vsude

Reagovat
Pinturicchio

No nevím, jestli tenhle postoj ( AC > Juve ) je jen u pseudofanoušků.

Reagovat
lnterista

to ne ale obetovat kvuli tomu derby...to si myslim ze je vic...myslim ze na tohle tema bude i choreo

Reagovat
Pinturicchio

Tak vždycky by pro fanouška mělo být na prvním místě dobro jeho týmu.

Reagovat
cervo

bologna napoli pekny zapas

Reagovat
Pipo123

Neapol a Lazio sa hádajú o LM a Udine si ju zoberie nakoniec

Reagovat
Pipo123

GOOOOOOOOOOOOOLL KOZAKKKKK GOOOOOOOOOOOLLLL

Reagovat
Pipo123

Snad Reja pochopí že Rocchi je tragéd a nemá na to, síce Kozák nie je o moc lepší ale vie zakonči´ť a môže sa zlepšovať

Reagovat
Pinturicchio

Janov

Reagovat
Pipo123

Som ešte schválne nechal Palacia na lavičke lebo proti Udine som mu neveril a vyšlo mi to

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

No ak Neapol nevyhrá a my hej, tak posledné kolo máme doma Inter čo by sme mali vyhrať a Udine hraje na pôde Catanie, ak boh dá, tak máme šancu uhrať LM, čo by bol šok keďže poslené zápasy hráme hrozne.

Reagovat
cresposuper

Bologna udržať. Takto ešte stále máme šancu.

Reagovat
Pipo123

V poslednom kole vás zničíme

Reagovat
cresposuper

S obranou Konko, Diakité, Scaloni, Garrido určite.

Reagovat
Pipo123

Na posledné kolo bude hrať už Biava, Hernanes, Lulič a Klose

Reagovat
Dejwa

Reagovat
terry

Takhle se bojuje o záchranu. Dvě červený do půlhodiny!

Reagovat
cresposuper

Mimochodom o umiestnení rozhodujú vzájomné zápasy alebo skóre?

Reagovat
Pipo123

Vzájomné

Reagovat
Pipo123

Dúfaš že vyhráte v derby, Neapol prehrá dnes, Udine prehrá v Catanii, vy porazíte Lazio a budete mať LM ?

Reagovat
cresposuper

plus Napoli doma stratí so Sienou.

Reagovat
Pipo123

Nj to už je moc nereálne tajne dúfam že mi máme šancu cez Udine, ale tiež moc neverím že by si to Udine pustilo

Reagovat
GEGE

Palermo Dostat doma 3 goly od Chieva můžou fatk jen oni...

Reagovat
Pipo123

Klose do hry, konečne

Reagovat
Pipo123

Rigoni je kurva borec, neviete koľko dal gólov z pokutových kopov ?

Reagovat
smazaný uživatel

6 a 1 nedal asi rigoni rád rigori no

Reagovat
smazaný uživatel

7* teda

Reagovat
Pipo123

Lotito je pán, Stendardo hostuje v Atalante, dostane redku, tak isto aj Zarate v poslednom kole si šupne dva góly

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! SILVESTRE ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

... a vůl si musí vysléct dres, aby dostal o půl bodu míň

Reagovat
Pipo123

CANA nádherný gól

Reagovat
Pinturicchio

Tak, vínečko už se chladí, ... tak snad budu pít na radost a ne zapíjet žal, ... kua, ať už je 20:45.

Reagovat
M11

Melo goal

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Nejsem si jistý, jestli je Robinho ta nejlepší volba a víc by mu nesedlo, kdyby do zápasu naskočil v průběhu druhé půle. Dobrý pocit nemám ani z obrany, tak snad Yepes podrží, každopádně vedle něj Bonera..., nedivil bych se nějakému kiksu. Záloha nejlepší možná, snad to sedne jak Muntarimu, tak Van Bommelovi, který by mohl konečně protrhnout tu smůlu. Na Ibrovi to nebude tak ležet (s Cassanem by to bylo ještě volnější) a navíc si myslím, že mu Strama nebude upínat takovou pozornost jako Ranieri a celkově to bude otevřenější zápas.

FORZA MILAN!

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Jajinek

Jinak Neapol poměrně nepochopitelně s tou LM zalaškovala, ale pořád to z jejich strany není nereálné. Lazio i Udinese mohou snadno ztrati. Oni pak mají jasně nejlehčí los. My si to prohráli v Parmě (obrazně řečeno, samo že jsme si to prohráli asi v 6ti zbytečných ztrátách letos), páč i když vyhrajeme derby, tak by pak museli ztratit i Neapol a Udinese a opravdu u Neapole je to sci-fi.

Jinak večer snad bude krásný zápas...poslední letošní zápas Interu, který si můžu užít u piva v hospodě. K předpokládané sestavě mám jedinou výhradu...a to, že bych dal Obiho místo Nagatoma (Obi proti AC a jejich pumpující záloze vždy odvedl skvělou práci).

Snad ten zápas vyhrajeme, je mi totiž vcelku jedno, jestli titul vyhraje Inter či AC. Nemusím ani jeden tým a nemusím je stejně. Milito by mohl opět udeřit.

Dokonce mi nevadí, že nakonec asi budeme hrát tu EL. Bude to zase hodně zajímavých soupeřů a hlavně šance na nějakej blízkej výjezd...a bacha...dokonce bude šance, že by mohlo dojít k souboji Inter - Sigma...což jsem se nikdy nenedál. I když vím, že to pro nás je spíše nevýhoda, budeme ne EL srát, je možné že si trhnem ostudu atd...ale co už no.

Každopádně to dneska odjezděte, ukažte hezké choreo a vyhrajte.

FORZA INTER!!

Reagovat
Pinturicchio

"Snad ten zápas vyhrajeme, je mi totiž vcelku jedno, jestli titul vyhraje Inter či AC. Nemusím ani jeden tým a nemusím je stejně."

Jajinek JUVENTINO ! ! !

Reagovat
Jajinek

překlep...

Reagovat
Pinturicchio

U don't say?

Reagovat
Jajinek

tak co na to mám napsat...

Reagovat
Pinturicchio

Tož mě je jasné, že to byl překlep, sem to chtěl trochu "odlehčit", no

Reagovat
smazaný uživatel

No ktovie čo je v skutočnosti zač Možno sa akurát odhalil

Reagovat
Jajinek

*juve či AC

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Pipo123

Lazio už nestratí

Reagovat
Jajinek

nemyslím si, že byste nás porazili...poslední měsíc hrajete naprosto vyližprdelní hovno. Ale uvidíme, nám už také nemusí o nic jít.

Reagovat
Pipo123

Já ten zápas mám tutovú jedna, to je jasné že vyhráme, na také zápasy vie Reja pripraviť mužstvo, ako proti Neapolu či AC, ale potom na slabších nevieme ani hovno, ešte k tomu sa vrátila trojica Hernanes, Lulič a Klose

Reagovat
Jajinek

to je jediný argument asi proti dalším, které svědčí ve váš neprospěch. Tutová jedna ani náhodou.

Reagovat
Pipo123

Proste zase to bude zápas ako vždy keď hráme proti silným súperovom, vy sa budeťe snažiť hrať a my s protiútokov budeme trestať. To je úplne vidieť ten rozdiel ako vieme do otvorenej obrany dobre útočiť, keď hráme proti Cesene, Parme atd, tak musíme tvoriť, máme obranu vysunutú hore a nič nám nefunguje, Reja má jeden mínus a to že nevie naučiť tým porážať slabšie tými, tvoriť hru proste.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
rossoneri89

INTER: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo; Guarin, Cambiasso, Zanetti; Sneijder, Alvarez, Milito.

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Yepes, Bonera; Nocerino, Van Bommel, Muntari; Boateng, Ibrahimovic, Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 14 Guarin: 11 Alvarez, 10 Sneijder; 22 Milito.

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 7 Pazzini, 17 Palombo, 20 Obi, 23 Ranocchia, 28 Zarate.

Allenatore: Andrea Stramaccioni

Milan: 32 Abbiati; 20 Abate, 13 Nesta, 76 Yepes, 25 Bonera; 22 Nocerino, 4 Van Bommel, 14 Muntari; 27 Boateng; 70 Robinho, 11 Ibrahimovic.

A disposizione: 1 Amelia, 5 Mexes, 8 Gattuso, 18 Aquilani, 21 Maxi Lopez, 52 De Sciglio, 99 Cassano.

Allenatore: Massimiliano Allegri

Arbitro: Nicola Rizzoli (sez. arbitrale di Bologna)

Reagovat
cresposuper

Zostava vyzerá dobre, určite lepšie než so Záratem namiesto Álvareza.

Reagovat
lnterista

Yuto nebude stihat uz to vidim

Reagovat
Dejwa

Zanetti ho (snad) podrží

Reagovat
cresposuper

Ten bude asi napravo..

Reagovat
cresposuper

Aj tak je to podľa mňa najlepšia možnosť. Zanetti je v takýchto zápasoch v zálohe megadôležitý.

Reagovat
Dejwa

pokud Ricky nebude zbytečně kazit, tak to nebude špatný

Reagovat
Pipo123

Ederson v Ríme, chýba už len pár detailov a je hráčom Lazia

https://p.twimg.com/AeIJkP9CIAASeQk.jpg:large

Reagovat
Pipo123

Inak ešte brazílčan Breno podpísal Laziu, len sa čaká na to ako dopadne vyšetrovanie keďže si podpálil vlastný barák, hrozia mu dva roky v lochu.

Reagovat
Pinturicchio

FORMAZIONI UFFICIALI :

Cagliari (4-3-3) Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Ariaudo; Ekdal, Conti, Nainggolan; Ibarbo, Pinilla, Thiago Ribeiro

A. disp: Avramov, Perico, Gozzi, Dessena, Cossu, Nenè, Larrivey.

All. Ficcadenti

Juventus (3-5-2) Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Pepe; Matri, Vucinic

A. disp: Storari, Caceres, Giaccherini, Estigarribia, Del Piero, Quagliarella, Borriello

Arbitro: Orsato

Reagovat
Pipo123

Pepe a Matri ?

Reagovat
Pinturicchio

Taky na to koukám, dvakrát nadšený z toho zrovna nejsem. Měl tam být Caceres a do útoku zkušenosti, ALEEX

Reagovat
10

dobrá sestava, jsem rád, že je Pepe zpátky, Matri taky dobrá volba...

Reagovat
Pinturicchio

No, snad máš pravdu.

Reagovat
10

Me, I always tell the truth. Even when I lie, Chico.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pepe je snád vtip, a Matri ? Jednoznačne mal hrať Eta Beta....

Reagovat
smazaný uživatel

výborně, v táboře hostů máme své špiony

Reagovat
lnterista

ja jsem nejak moc v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiež. Už sme si asi za ten počet zápasov, čo sme zažili, zvykli.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=MdrDKFYdVf8

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude těžká práce doufám že kluci zabojujou jak ti naši tak (nevěřil sem že to nikdy řeknu) I interisti. Můj tip 1:0 pro Juve

Reagovat
GEGE

Tak podmě na to jsem nervozní jak pes.

FORZA MILAN!

Reagovat
Slejdy

podme na to...citim ze dneska se rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty šatny AC

Reagovat
lnterista

co mas za link?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.lshunter.tv/streams/1/lsh1.html

byly tam záběry z šaten, z tribun, zrovna si tam Mexes vázal tkaničky

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky sviezi link?

Reagovat
Yanek

CURVA SUD

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
brenk

Channel - 112233

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš niečo iné ako sopcast ?

Reagovat
brenk

Už som to vzdal, síce sú linky zo Sopcastu oneskorené, ale nehodlám stráviť polku zápasov prepínaním linkov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hej neviem nič nájsť, nervy mám v riti už

Reagovat
smazaný uživatel

Páni, nejaký link na Juve ktorý neseká ?

Reagovat
FORZAMILAN

FORZA ROSSONERI

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy se mi nelíběj Ty s těma úzkejma proužkama neměly chybu! Tohle neustálý měnění mě pěkně sejří.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirkoooooo

Reagovat
Il Architetto

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.

Reagovat
M11

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
10

zkušeně Mirko

Reagovat
smazaný uživatel

VUČINIČČČČČČČČČČČ

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, MIROOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Možná trošku ofsajdek, o krok... nevím no...

Reagovat
Il Architetto

Jasnej, ale gól platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad bych, aby tu z toho pak bylo halooo, že jsme vyhráli díky ofsajdu. Ale co se dá dělat, ono to tu bude stejně... YEBAT! rozhodčí je jenom člověk, moc dobře vím co říkám,... FORZA JUVE!

Reagovat
Il Architetto

To bude zase Yanek a spol řádit.

Reagovat
brenk

Reagovat
10

Vidal se vykartoval na Atalantu...

Reagovat
10

vedle...jinak ofsajd podle mě nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem dodal "nevím no" .. možná jsem měl horší pohled kamery.. To je jedno, zahráno, odpískáno. Tečka

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, kluci ho zastoupí. Hrajeme jako jeden muž.

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Fasaaaaa zase som gol nevidel,...

Reagovat
smazaný uživatel

zase máš proužky :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát pre istotu ani nič nenabehlo

Reagovat
smazaný uživatel

Už hej ...boh žehnaj replayu !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pánové, hlavně aby všichni pak oslavovali s Mírou ... Hezký začátek, jen tak dál páni, přidáme ještě tak 2... jakože do poločasu....

Reagovat
smazaný uživatel

břeh je ještě daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo ako by povedali madarskí slováci - nekrič skok, kým nepreskočíš hop !

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to ofsajd?

Reagovat
Pinturicchio

Pome to okamžitě potvrdit

Reagovat
Yanek

IBRAAA

Reagovat
FORZAMILAN

Ibraaaaaa sakra

Reagovat
Trand

Ibra pořád v dresu Interu.

Reagovat
10

spíš Juve

Reagovat
Trand

No to už je celkem jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

diegooool!!!!

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Shevchenko

Co to bylo za vyjebané bránění?

Reagovat
Pinturicchio

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, gól po přímáku, co neměl bejt...

Reagovat
Trand

Militooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Počul ste to Juventini ? Krik ako ked by sme dali gol, a komentátor hovorí že to kvôli tomu lebo Inter sa dostal do vedenia

Reagovat
smazaný uživatel

právě jsem chvíli nechápal na co to bylo

Reagovat
rossoneri89

to iste bolo u nas ked vam dal gol Muriel

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
Yanek

Bonera...

Reagovat
FORZAMILAN

v píči, nedáš - dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

GOL

Reagovat
10

DIEGOOOL, jedinej sympaťák

Reagovat
Pinturicchio

Ještě Samuel ( Myšleno celkově z Interu )

Reagovat
smazaný uživatel

Mne bol z Interu sympatický jedine Toldo, kvôli výkonom na Eure 2000

Reagovat
smazaný uživatel

jebnute reklamy kurva!!mi to tam furt skace a nevidim gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tiež nevidel prvý kvôli zasranému streamu

Reagovat
smazaný uživatel

Inter udržet nebo alespon remiza hrajeeem

Reagovat
stuff

ale je mi riadne proti srsti fandit interu...

Reagovat
10

je to jen na nás

Reagovat
stuff

viem, ale na cagliari nikdy neboli body zadarmo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak im nefandi, len si užívaj momentálne výsledky oboch zápasov

Reagovat
smazaný uživatel

PLs ma niekto link na Inter-AC.......lebo bet seka

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Když si tam dáš Link2, tak máš i angličtinu.

Reagovat
rossoneri89

dedek ... co si chcel loptu zobrat domov ci co?

Reagovat
Pinturicchio

Nainggolan by se k nám s takovou hodil

Reagovat
smazaný uživatel

LucioOO 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

pici skoda

Reagovat
10

co se stalo?

Reagovat
Yanek

Offside.

Reagovat
10

aha...a Bonera střídal proč?

Reagovat
Yanek

Měl dole kopačku, tipuju něco s kotníkem. Ale nevim.

Reagovat
rossoneri89

lebo sa ponahla za tehotnou manzelkou ale nie ... vsak asi zraneny

Reagovat
10

díky pánové

Reagovat
smazaný uživatel

Bol v ofsajde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale kurva luciovi taka sadne na volej presne k tycke raz za zivot a to musi byt ofsajd akurat

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Trand

Před pěti minutama.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja oslavujem teraz

Reagovat
Yanek

Vzbuďte se kurva!!!

Reagovat
panca

uz jak centroval, jsem si rikal, ze oni to daj

Reagovat
Trand

Lucio.

Reagovat
Yanek

De Sciglio... Drž se kluku.

Reagovat
smazaný uživatel

ou pěkná hlava Lichty

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe, dobré KO

Reagovat
10

chudák Stephan, za těch pár minut toho schytal docela dost

Reagovat
Pinturicchio

Jj, ten zákrok od Nainggolana taky nebyl nic pěkného, slušné salto.

Reagovat
smazaný uživatel

Martín do hry.... Tohle je hodně ošklivé Drž se Stephane

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, jen aby nedopadl jak Chivu, jeslti ho uvidím zápas co zápas s rozepnutou helmou, tak mě brzo jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mi rusáci nějak blbnou *urva

Reagovat
10

mě i bet

Reagovat
Slejdy

ten bet je cim dal horsi

Reagovat
Pinturicchio

Mně taky, zkus Rumuny - 113739

Reagovat
smazaný uživatel

diky za tip :) zatim zkusim digi sport a kdyz i ten nepujde tak přejdu na rumuny :D

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, čo sa stalo Lichtimu ? Videl som ho len na nosítkach....musel striedať ?

Reagovat
Pinturicchio

Ve vzduchu dostal do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Au, snád to nebude nič vážne...teraz mi to zase nabehlo tak som videl ako ho odvážajú. Vyzeral dosť mimo

Kto išiel namiesto neho ? Martin ?

Reagovat
Pinturicchio

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Haaa už vidím ako im tam prevetráva hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

AC musi utocit. My branime. hrame protiutoky. to nam vyhovuje. = voda na nas mlyn = nasa vyhra

Reagovat
Pinturicchio

Sem četl "AC musí otočit"

Reagovat
M11

ja taky.. su uplne v palu z tech nervu

Reagovat
Pinturicchio

Taky, taky.

Reagovat
10

já taky, nedávalo mi to smysl, tak jsem to přečetl ještě třikrát...a až napočtvrtý mi to došlo

Reagovat
M11

prosim pridejme druhy gol.. ja uz jsem fakt pouceny a nechci byt znovu

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra slušné sólo, škoda že nepřihrál

Reagovat
Mr.Jindros

Zatím jeden z nejhorších výkonů v sezóně. Vidal, Pepe a Bonucci na odstřel.

Reagovat
Pinturicchio

Ruka jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Inak toto napätie mi chýbalo dlhých 6 rokov....síce sa trasiem ako osika, ale je to pocit na nezaplatenie

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem rohu předcházela ruka

Reagovat
10

Ariaudo ruka, měla být penalta imo...

Reagovat
Yanek

To je solidní jízda, kde je záloha? Nocerino?

Reagovat
smazaný uživatel

V těchto momentech mi vadí, že má pásku Buffon a ne hráč z pole. Tohle diskutování 5ti hráčů s rozhodčím mi je proti srsti.

Reagovat
brenk

Sa mi zdá, že v Reale jeden čas z tohto dôvodu zvažovali, že dajú pásku myslím Xabimu Alonsovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Když měl pásku Tonda, nebo Pintu, tak paráda. I třeba Ciro nebo Sandro Birindelli z pozice beka. Ale od doby, co ji má Gigi, tak nevím, pořád diskutujeme s rozhodčími. Ne že by to dřív nebylo, ale není to pěkný, když se 5-6 našich hráčů seběhne kolem rozhodčího a hustí do něho. Obecně to nemám moc rád.

Reagovat
Trand

Kupte Valdese.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Pinturicchio

Naingolan ven

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo teď v tom miláně, gol nebo ne?

Reagovat
Trand

Jo.

Reagovat
Trand

Ale Abiatti skvělej zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, stane se, ale ti brankáři mají neuvěřitelný reflexy, viz Buffon, Abbiati, včera Čech

Reagovat
Slejdy

Rekl bych ze byl za carou

Reagovat
panca

inter uplne vymenenej to ale bylo upne jasny

Reagovat
smazaný uživatel

V derby sa všetko stráca, no...

Reagovat
Shevchenko

Na to se nedá dívat, mám sto chutí to vypnout. A to jsem se na to strašně moc těšil už od středy.

Reagovat
FORZAMILAN

Abbiati..................uffffffffffff..................ten komentátor : como Buffon, como Buffon

Reagovat
Yanek

Druhé vynucené střídání..., 35. minuta. To už je fakt prdel. Co k tomuhle říct.

Reagovat
smazaný uživatel

asi zla rozcvicka..

Reagovat
rossoneri89

34 minuta a 2. striedanie kvoli zraneniu

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl gol, uz to melo byt 2:0 pro Inter!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, i po dnešním zápase se bude vytahovat gol Muntariho?

Reagovat
Yanek

To nebyl gól ty blbečku.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo videt ze byl kousek za tyci...

Reagovat
Yanek

Celým objemem ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

klidni hormon, ani když máš nervy, nemáě právo mě nazývat blbečkem, o tom jestli to byl gol se neminim hadat, bylo mi řečeny, že byl..

Reagovat
Pinturicchio

Ty o tom pochybuješ?

Reagovat
M11

s timto dejte uz pokoj

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

přehání to strana milánu ne my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

uz zase? CO to tady ty a ten druhej juventus porad placate za blbosti? Nikdo z milana tady neprudi narozdil od vas a jeste mas tu drzost to tu porad psat

Reagovat
smazaný uživatel

ty se taky sklidni, nemůžu za to, že nevyhráváte, já jsem si tady dovolil o tom napsat 2 věty, tak se laskavě příště koukni, kdo tu s tím prudí a milánskou stranou sem myslel Allegriho s Gallianim, ne vás na EF, fakt jste tak ubozí když prohráváte..

Reagovat
panca

jak muzem vedet, koho myslis, kdyz to napises v takovehle situaci? Nikdo z ac tu prakticky nic nepise a jen tu placate blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

tak se do mě hned nenavážej, když ani nevíš na koho to směřuju, tohle mě dokáže naštvat. Tady na EF jsem snad nikdy nikoho z ničeho nenařkl, proto když na někoho útočím myslím tím nejvyšší hlavy fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, muší se kurva hrabat ve starých věcech? Co bylo bylo, to už nezměníš a není o čem. Historie se na to neptá. Zase tu chcete řešit věci úplně mimo? Nemá to smysl.

Reagovat
Pinturicchio

A když to neustále dokola vytahuje Galliani a Allegri?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, nepřímo jsem reagoval na Gallianiho tapetu na mobilu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať to vytahujou, co nám je po tom??? Ať si kydají co chtějí, třeba hnůj, když jim to udělá dobře. Nás to nemusí zajímat. Musíme pořád oplácet stejnou mincí? Fakt jak malé děti. Ukažme, že jsme lepší než oni.

Reagovat
brenk

Sú tam teraz takí hráči (Chiellini, Vidal, Pepe, Lichťák) a tiež sa mi to moc nepáči...

Reagovat
brenk

Vedľa...Bianco vieš kam to malo ísť.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, pochopil jsem Máme tam spoustu hráčů, kteří rádi diskutují. Jen by si ten debatní kroužek měli nechat ke kafíčku po tréninku. Musíme soupeře přehrát fotbalem, nejsme na soutěži v diskutování, recitování nebo dokonce hláskování

Reagovat
brenk

Keď to máš v sebe tak si jednoducho nemôžeš pomôcť, hráči sa nezmenia, diskutovať budú tak či tak

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, 2. střídání a to je teprve 35. minuta, paráda

Reagovat
GEGE

to je v piči...Může byt vubec ještě horší začatek?

Reagovat
smazaný uživatel

Super jeste neni ani polocas a uz sme museli 2x nucene stridat

Reagovat
M11

vykon tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas

Reagovat
Mr.Jindros

Pořádnej fén v šatně nutností.

Reagovat
smazaný uživatel

UFFFFFFFF

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe :/ už sem tam viděl gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tu po očku čtu, tak Milánu se to sešlo fakt hodně nešťastně. Klasické vyhecování se Interu na derby + kupa zraněních.

Reagovat
Pinturicchio

Uuuufff

Reagovat
stuff

vystrasila

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ešte bude boj

Reagovat
Pinturicchio

Cagliari nás začíná přehrávat, budíček

Reagovat
smazaný uživatel

cagliari ma dobry tim, nai sa velmi necudujem ze vma davaju zabrat. Ibarbo, Radja, Cossu, Pinilla.

Reagovat
Pinturicchio

Hrajou slušně, Nain to brousí, Pinilla ted šupu z dobrých 25 metrů. Ten jejich silový fotbal se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nain jede hlava nehlava. To je šílený blázen.

Reagovat
10

musí do Turína...už jen proto, abysme proti němu už nikdy nemuseli hrát

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, to je asi tak, jako když jsme kupovali Páju... takové to, že Moggi ho chtěl, aby se nemusel dívat, jak nás Pavel poráží .. Je to řádný brousek, vůbec bych se mu nebránil.

Reagovat
Pinturicchio

Líbí se mi dneska.

Reagovat
stuff

je ako by babka povedala z divych vajec... ale ta vydrz a rychlost, k tomu kus techniky...

Reagovat
10

on a Vidal, to by byla neuvěřitelná jízda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso, proti tomu středu bych hrát nechtěl... To bych dobrovolně zahodil dres a kopačky

Reagovat
Pinturicchio

Nain - Melo - Vidal, ... a ciao

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem o tom uvažoval To máš něco podobného jako v Miláně Ambrosini - Van Bommel - Nocerino...

Reagovat
10

hlavně v tý záloze to umí řezat, což nám vůbec nesvědčí, tam nás zatím naprosto přehrávají...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají silově, zatímco mi s balonem.

Reagovat
Pinturicchio

* mY

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, já mám dneska dost, jsem vyčerpanej a ještě abych si dával bacha na gramatiku nedělej herbáře .. každopádně se omlouvám

Reagovat
Trand

Robinho je skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

555. pre Stephana Lichsteinera a jeho skoré uzdravenie

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

AC TO MA KUPENE

Reagovat
Slejdy

vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

penalta pro AC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Hahaha Sranda liga milujem ju

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng vychcane

Reagovat
smazaný uživatel

trošku přes balón

Reagovat
smazaný uživatel

už zase tlačí ACM? Bože, to je okaté už...

Reagovat
Trand

Víc netřeba dodávat.

Reagovat
blaugrana

Looooooool. Tak to je pekný hnoj od sudích.

Reagovat
rossoneri89

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

TYPICKE. AC UZ NEMOZE, ROZHODCA MU POMOZE. HNUS

Reagovat
Yanek

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, co si César s Ibrou řekli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem Julione mu povedal, Zlatane, sam vies ze nebola, ak si chlap a nie vyjebany korupcnik, penaltu zahodis. zlatan ale potrvrdil co je zac

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo hodne slaby

Reagovat
smazaný uživatel

? tak co ine mu mohol povedat?

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Oprávněná penalta, pro pochybovače

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Byla to alespon penalta?

Reagovat
Trand

Ne.

Reagovat
Pipo123

Vôbec Pinto, čistá lopta, 100% vymyslená penalta rozhodcu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Trand

A předtím ten neuznanej gól, ale to bylo těžký na posouzení, to bych vyčítal spíš tomu, že není ještě video.

Reagovat
smazaný uživatel

nebola, julione vybehol proti lopte do ulicky, zasiahol loptu a az potom cez neho boateng prepadol. rozhodca piskol, Silvio uradoval pred zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je penalta, když golman očividně vezme balon a přes něj přepadne hráč, tak byla ... To, že možná předtím dal Inter regulérní gól, nebo že se píská i zakopnutí van Bommela jako faul Interu, to už raději nechme bokem...

Reagovat
Pinturicchio

Díky všem, snad bude video.

Reagovat
Pipo123

Julio a Ibra jak deti inak byť tréner Interu tak stiahnem tým dolu a idem do piče, lebo to je hanba

Reagovat
Slejdy

fakt komedie

Reagovat
rossoneri89

ale musim priznat ze penalta bola velmi prisna ...

Reagovat
Kenneth

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Ked AC nemôže, rozhodca pomôže....

Reagovat
smazaný uživatel

na každýho jednou dojde

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ? a ze v PD su spatni rozhodcovia

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimava gestikulace Cesar a Zlatan

Reagovat
Yanek

Fenomen!! ZLATAN IBRAHIMOVIC!

Reagovat
rossoneri89

Julio Cesar ty opica

Reagovat
smazaný uživatel

sa pozri na seba

Reagovat
rossoneri89

pozeram a co...... Ibra mu to pekne vratil

Reagovat
stuff

vie niekto citat z pier? nevravel nejaky komentator, co si tam vraveli? inak este na ibrovu adresu, lepsie sa to asi nedalo kopnut!

Reagovat
smazaný uživatel

O to větší radost bude mít JUVE z titulu

Reagovat
Yanek

Jasná redka, Samuel je piča.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je fakt boj dobra (Juventus) proti zlu (AC) ....

Reagovat
smazaný uživatel

Omg nemala byť reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky dobro a zlo

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ?

Reagovat
rossoneri89

skor boj dobra (AC) proti zlu (Inter)

Reagovat
panca

ibra dve sance a vymyslena penalta. Jinak ac nic. Inter k nepoznani. To k prvnimu polocasu. A do haje uz v ac udelejte neco s tema zranenima

Reagovat
smazaný uživatel

za objektivitu

Reagovat
rossoneri89

ooch dnes sa bude cervenat

Reagovat
smazaný uživatel

zacina to iskrit hmm snad dohrajeme vsetci az nato ze uz skoro nemozeme streidat

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe individualista

Reagovat
smazaný uživatel

paradne derby. škoda dvoch zranení, striedania by mohli ku koncu chýbať. forza milan!

Reagovat
cresposuper

Kolka už v sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Eye of the tiger .... no nic, už mám reklamu

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, proč Inter musí hrát proti 12?

Reagovat
smazaný uživatel

proti 14... celu sezonu tak ac hra..

Reagovat
cresposuper

V treťom zápase s Milánom nám neuznali regulérny gól. Che cazzi

Reagovat
10

ještě gól?

Reagovat
cresposuper

Cambiassova hlavička.

Reagovat
panca

kterej gol vam neuznali?

Reagovat
smazaný uživatel

tak přestaňte brečet a dejte jim regulérního fíka, kterej vám už nepopřou..

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu snad někdo, kdo v derby nečekal žádnou kontroverzi ?

Reagovat
smazaný uživatel

*někdo, kdo nečekal pomoc pro AC

Reagovat
smazaný uživatel

50 na 50, Samuel měl letěť

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas

Reagovat
Shevchenko

Vyjebaný zápas, ani z toho gólu se nemůžu radovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

škoda.. to byla jízda, (ne)gol na 2:0 nevim.. těžko říct, troufám si říct, že sme většinu času byli jasnej pán na hříšti, škoda té vymyšlené penalty

FORZA INTER!

Reagovat
Pinturicchio

Snad vás to vyburcuje a ještě jim přidáte.

Reagovat
Dejwa

Já doufám.. pokud se to bude vyvíjet stejně, tak si nezasloužíme nevyhrát.

Reagovat
snuff24

Forza Juve .. běžte si pro titul tyhle PIZDY červenočerný si ho nezaslouží , hajzly bych namlel do salámů .. zrovna hrajem jako polobozi a takhle nam to zkazí rozhodčí .. mě se normalně chce brečet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Pro vysvětlení. Nesměju se tobě, jen se mi jako nezaujatýmu líbí ty emoce. I když trochu víc přeju Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad si to rozhodca pozrie z opakovaneho zaberu v kabine v polcase a zacne nam trocha kompenzovat tento vysmech akeho sa dopustol

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, Ty chudinko

Reagovat
smazaný uživatel

zalez no namer... smajlikuj si niekde na icq

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že druhej poločas bude v podobném stylu . Reklama na fotbal to je

Reagovat
M11

vykon opravdu jeden z nejhorsich v sezone a to je co rict protoze jich bylo poskromnu.. jde videt ze ten pripadny titul maji moc v hlavach a taky to tak vypada.. ale chlapci jeste nic neni v kapse tak probrat a bojovat dal.. pridat druhy a pak muzem kontrolovat hru..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

... dokud nedáme na 2:0, musíme hrát pořád koncentrovaně... a až dáme na 2:0, pokud vůbec, tak hrát ještě koncentrovaněji... dokud ten frajer s píšťalkou neodpíská úplný konec, nemůžeme si dovolit povolit

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že nevnímají co se děje v miláně, je to zápas jako každý jiný, stejně jako před 10 koly, stejně jako na začátku sezóny, koncentrovaně za vítězstvím

Reagovat
rossoneri89

aby som to zhrnul:

gol co sme dostali sme si zasluzili pretoze nemenovany obranca radsej dviha ruku nez by sa rozbehol tych 5-10 metrov a branil hraca ..... Inter je na nepoznanie .... akurat nechapem preco sa im musi darit vzdy proti nam my hrame velmi slabo .... bohuzial so zalohou Muntari - Bommel - Nocerino sa hra velmi zle .... penalta podla mna nemala byt .... bola velmi prisan a ak by to neodpiskal tak by nemohol nikto nic povedat .... dufam ze do 2. polcasu nastupi Cassano a zacne hrat to prave AC ..... FORZA MILAN e Cagliari

Reagovat
rossoneri89

P.S. dnes padne urcite cervena karta

Reagovat
GEGE

Kdyby Ibra proměnil tu svojí první golovku mohl byt klid...Pak ale zase chyba tentokrat Bonery,který bránil standartku jak žáček a gol s ničeho(jak typické pro Inter...)To je dostalo na koně a už se hrálo těžko...Ke sporným situacím....Abbiati to vyrážel podle mě už za brankovou čárou ale bylo to strašně těsné tady to měl pomezní hodně těžké... a penatla být neměla to je fakt...Nicméně v obou situacích sudímu nezávidím fakt hrozně těsné momenty...Druhou půlku chci vidět hráče potit krev.Byl by totální trapas prohrát s Interem v takové situaci obě ligové derby.

FORZA ROSSONERI!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Fairplay

Smutné na tom je, že tohle se stejně nezmění, protože se rozhodlo, že se udělá systém na posouzení míče a brankový čáry.

Reagovat
10

taková penalta...Rizzo běž do prdele

Reagovat
cresposuper

Inač nebál by som sa dať dole Nagatoma a zaňho Obiho. Cez neho mal Milán dve jediné nebezpečné akcie.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že nejen dnes (Inter), ale i v celé sezoně (Juventus) fotbalový klub porazí tým plný úplatkářů a celek, který by bez pomoci rozhodčích už 5 kol před koncem soutěže nehrál o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neuznany gol Interu, pak penalta AC, ktera byt nemela... nevim, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol byl neuznany správně Ty lemro

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsi opakovacku?? ja ted jo a mic byl CELYM OBJEMEM za brankovou carou...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel gol Lúcia

Reagovat
FORZAMILAN

no a co jako s nějakou opakovačkou, ve studiu, grafický rozbor.........na hřišti na to má rozhodčí jeden moment se rozhodnout..........je to stejný jako my s Juve, úplně

Reagovat
smazaný uživatel

co furt máte s tím urážením? Musíte mít velký komplexy

Reagovat
smazaný uživatel

ale za úplatkáře bude u fandů ACM vždy Inter

Reagovat
smazaný uživatel

u Interu Juventus, si nevybereš

Reagovat
smazaný uživatel

Inak je veľmi zvláštne aspoň na chvíľu vidieť, ako Juventini a Interisti spoločne nadávajú na to isté

Reagovat
rossoneri89

niektori Juventusaci neviem co tu vykrikujete na penaltu .....aj vy ste dali gol z offside-u

Reagovat
smazaný uživatel

ten ofside ještě nikdo nepotvrdil bylo to neskutečně hraniční.

Reagovat
rossoneri89

http://goo.gl/H5zmj ........... nezda sa mi ze to bolo hranicne

Reagovat
smazaný uživatel

hraniční jak se dívám tak hraniční.

Reagovat
10

to zase Galliani upravoval ve photoshopu? nezapomeňte si to dát na web

Reagovat
rossoneri89

10 & Juventus: boze preco to aspon neviete priznat? .... niekto da gol alebo nejaka akcia ktora sa vam nehodi tak tu viete nakydat o uplatkarstve a nadrziavani rozhodcu atd ale ked vy date gol z JASNEHO offsidu tak je to hranicne alebo aj rozhodca je len clovek ..... nemajte dvojaky meter

Reagovat
10

já jsem neviděl záběr, kde by to bylo vidět, až ho uvidím, tak to přiznám...ty snad koukáš živě na Juve?

Reagovat
rossoneri89

nie ale aspon na tom obrazku je to jasne vidiet ze to offside bol ... ziadna hranicna situacia ...

Reagovat
10

na tomhle obrázku, že je to jasně vidět? asi tak jako váš gól proti Catanii...

Reagovat
smazaný uživatel

45 minut Inter Juve vydržet!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těžké, ten Rizzoli dnes hraje skvěle Ale třeba to urveme

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná bramboračka z naší strany..., co má znamenat to bránění standartek ? to je jak někde u amatérů. po prvním gólu úplný BLACKOUT. co se týče těch sporných situací, Rizzoli jde zatím na ruku nám a možná by mi to i bylo nepříjemný, kdyby do tohodle zápasu ovšem nešli Interisti s tím, že z něj udělaj frašku..., takhle jsou ty rozhodnutí proti nim aspoň zábavný sledovat...

za ten poločas jsem se akorát nasral, takže to snad aspoň nějakým způsobem to urvem...

FORZA MILAN !

Reagovat
Il Architetto

Vymyšlená penalta, neuznaný gól a gól z offsidu, těch chyb je dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co tu brečíte fandové Interu, ale ten gol Lúcia byl z offsidu Lemráci jedni, smiřte se s tím, že další sezonu nehrajete poháry

Reagovat
Il Architetto

Já fandím Juve, frajere.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co tu brečíte fandové Interu, ale ten gol Lúcia byl z offsidu Lemráci jedni, smiřte se s tím, že další sezonu nehrajete poháry

Reagovat
smazaný uživatel

ide o cambiassovu hlavicku, nie luciov spravne neuznany gol \

trohu rozmyslaj predtym ako pises

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť kvůli němu tady nikdo nepíše, vzpamatuj se, každý tady řeší gól, který vyrážel Abbiati zpoza brankové čáry (nejspíš)

Reagovat
Pinturicchio

No pome, nejlíp zkraje pojistit a urvat to silou.

Reagovat
10

Eye of Tiger, Back in Black, Paradise City...dobrej DJ v Trieste

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak pouští jen to nejlepší

Reagovat
terry

Hm, jak jsem Janov v poslední době zanedbával, tak doufám, že si to příští víkend zařídím, abych se mohl podívat.

Když jsem se dneska díval na tabulku, tak už jsem jsem myslel, že je záchrana hotová, jenomže on rozhoduje rozdíl ve skóre a nikoliv vstřelený góly, což byla čára přes rozpočet. Nicméně i přesto mají Grifové všechny trumfy ve svých rukou – hrají doma, proti Palermu a přestože ta forma je ultratrafická a nebude hrát Palacio (což patrně bude obří problém), asi těžko bych rozdejchal, kdyby se sestoupilo, když Lecce jede do Verony. Jenom doufám, že si Miccoli dneska vystřílel všechen střelnej prach, páč je to údajně velkej fanoušek Lecce.

FORZA GENOAAA! Nemůžeme dopadnout jako Sampdorie, tu loni rovněž do Serie B poslalo Palermo.

Reagovat
Pinturicchio

700. pro vítězství Juve dnes a proti Atalantě

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme všichni rádi, že sudí takto nakopl AC

Reagovat
Yanek

FENOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

Hmmmm

Reagovat
rossoneri89

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa golasooooooooooooooooooooo

Reagovat
GEGE

ZLATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

INTER

Reagovat
snuff24

ty si dobrý kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš jak hraje Inter ?

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
rossoneri89

a mas to Julio Cesar ......... nabuduce si vyplazuj jazyk doma v zrkadle

Reagovat
Kenneth

IBRAKADABRA!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Shevchenko

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

A POME JIM NALOŽIT AŤ SE NEMAJÍ NA CO VYMLOUVAT !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle jako pentle není, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom napäté to tu je. Hlavne je zaujímavé sledovať ako nás fanúšikovia Juventusu podporujú - na nezaplatenie

Reagovat
blaugrana

A toto mala byť pentla pre Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

jebnuta hmla, picu vidim

Reagovat
blaugrana

Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

konečně, blaugrana je s náma, o titul se nebojím

Reagovat
stuff

jaaaaj, rizzo rizzo!

Reagovat
blaugrana

Hahaaaaaaaaaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tato bola jasna

Reagovat
smazaný uživatel

hurá!!!! ano, byla přísná ... ale při tom rohu předtím asi měla být, ted nevim nevim

Reagovat
smazaný uživatel

tahle nebyla přísná. Abate Milita držel oběma rukama za ramena. Tohle nemohl sudí přehlídnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si tak asi Abate myslel?

Reagovat
Slejdy

penaltaaa jasna

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooool

Illlll pricncipeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byl hodně stupidní faul teda

Reagovat
Pinturicchio

INTEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
homeles8

Reagovat
Slejdy

yes

Reagovat
stuff

skurveny pomaly stream, nepiste tu tak skoro

Reagovat
rossoneri89

a mame to naspat .... za tu penaltu v 1. polcase zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj střeleckých králů 2:2

Reagovat
Yanek

To je zas bránění vole.

Reagovat
Dejwa

EL PRINCIPEEEEEEEE

MILITOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Abate, 2. derby v sezóně, opět MEGA chyba

Reagovat
panca

bez prominuti ale abate je totalni pica! Z neho nikdy svetovy rb nebude

Reagovat
smazaný uživatel

INTER

Reagovat
blaugrana

A teraz je to OK.

Reagovat
stuff

Reagovat
GEGE

Abate kurva to si dělaš prdel už kolikaté deby uz domrdal

Reagovat
Trand

Militoo. Neuvěřitelný, nechápu, jak mohl dostat popelnici.

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGOL SI BOH

Reagovat
FORZAMILAN

Ten si pro ní šel hodně okatě, simulant jeden

Reagovat
smazaný uživatel

jebe ti?

Reagovat
FORZAMILAN

mě ? nebo tobě ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sa už zľakol že odpískal pencľu pre Cagliari

Reagovat
Shevchenko

Tak je Abate kokot? Co si jako myslel? Mu by měli derby zakázat hrát, vždy něco posere. Ale Milito pěkný dive. Pak si ještě na něco stěžujte.

Reagovat
Mr.Jindros

Pro Conteho za střídání.

Reagovat
Pinturicchio

Ta Vidalova bojovnost tam může chybět.

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Pinturicchio

To se směj jak chceš.

Reagovat
Mr.Jindros

Dyť dneska posral, co mohl.

Reagovat
Pinturicchio

To jo, ale on udělá hrozně moc, i když tam jen běhá jak motorová myš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Začíná to být docela nervozní.

Reagovat
smazaný uživatel

Abateho na Derby zamykat někam do boudy..., Millito by přes něj zavěsil, i kdyby seděl na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Zlatan ještě jednou zajebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ku*va proč to Ignác nevypáli po bráně, z toho místa ještě chce centrovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

40 minut vydržet

Reagovat
10

to, jak nás Cagliari přehrává přestává bejt vtipný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj my viac riešime Inter vs AC ako náš zápas, aj v druhom polčase to slušne presierame....bojím sa

Reagovat
Pipo123

Prečo má Javier prezývku traktor ?

Reagovat
smazaný uživatel

přes vše přejde

Reagovat
smazaný uživatel

tu už má Carrol

Reagovat
Dejwa

Canini během přenosu z derby ten gol ukázali, nestačím se divit

Reagovat
smazaný uživatel

diskutabilna. ale za tu prvu uplne zasluzene ako kompenzacia

Reagovat
blaugrana

Ale AC bude mať parádne dresy budúcu sezónu. To sa musí nechať.

Reagovat
smazaný uživatel

Matri dolů

Reagovat
Mr.Jindros

Těch adeptů je tam bohužel více a střídání už jen jedno.

Reagovat
Mr.Jindros

Jinými slovy: Alex na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

už tam měl dávno být

Reagovat
smazaný uživatel

Už pískajte koniec v oboch zápasoch !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak - pěkný zápas. Bavím se. Moc.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem uplně připosraně, sice Cagliari do ničeho nepouštíme ale ani my se nepouštíme do větších akcí, to bude nervozní až do hvizdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý zápas ale, derby kde jde prostě o všechno, nic se nevypouští. Zajedeš do mého hráče? Za 10 minut si tě najdu někde v souboji. Žádné remcání ale.....

Reagovat
smazaný uživatel

abate mal z milita gate osrate?

Reagovat
brenk

Pepe je hrozný...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vlastne všetci....snád okrem Mirka, a aj to len za gol....

Reagovat
Melchior

Marchisio, Barza dobří, Pirlo neurazil

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne myslím stred a útok.....treba tam poslať Alexa

Reagovat
brenk

Ešte nie, keď sa niekto zraní, nebude žiadne striedanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Guarín tam jen chodí jak na procházce

Reagovat
blaugrana

Konečne to milánske derby za niečo stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehráme?

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic offside jak bejk

Reagovat
smazaný uživatel

Matriho fakt v lete predať do Zenitu, ak je ten záujem pravdivý....túto sezonu ma nenormálne sklamal, a to som ho po príchode do Juve zbožňoval

Reagovat
blaugrana

Ten Ricky Alvarez mi herným štýlom pripomína Kaká, keď hral ešte v AC.

Reagovat
10

jj, Kaká s průkazem ZTP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

jsme nepoucitelni.. to jsem po dnesku zjistil..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Deja Vú zo zápasu s Lecce

Reagovat
homeles8

1:1 ?!

Reagovat
Pinturicchio

Ne-e, ale koledujeme si jako s Lecce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš

Reagovat
homeles8

tak já nekoukám, já ten zápas ''sleduju'' podle komentů tady, protoe mi moc nic jinýho nezbejvá :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak...no ako napísal kolega vyššie, je to hrôza sledovať...v každej chvíli hrozí vyrovnanie

Reagovat
smazaný uživatel

o tomhle se nežertuje

Reagovat
smazaný uživatel

Miro... Ten Cossu je herec první třídy

Reagovat
smazaný uživatel

Proč už neni na hřiěti Alex??? PROČ PROBOHA ANTONIO!!?? Matri okamžitě dolu... Dívat se na Del Piera jak chodí smutně po lajně a je na něm vidět, že mu ta smutná pravda pomalu dochází je smutný..

Reagovat
Pinturicchio

O dobré dva metry.

Reagovat
smazaný uživatel

kua Matri zabal si a zmiz

Reagovat
smazaný uživatel

Matrimu už 2x odpískali neexistujúci offside

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Pro Conteho za střídání.

Reagovat
10

Borriello se na tyhle řezníky hodí víc

Reagovat
10

Asi nejhorší výkon v sezoně...Cagliari znovu naspeedovaný jako kráva

Reagovat
smazaný uživatel

Dolf? Néééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

On tam pošle Borriella ? Ako fakt už chodťe do prdele.....toto je zápas ako ušitý pre Alexa

Reagovat
smazaný uživatel

Fašoun na hřiště místo legendy v rozhodujícím zápase v boji o titul.. Dneska sem měl špatněj den, ale nevěděl sem že bude až tak špatnej..

Reagovat
smazaný uživatel

MIROOOOOOOOOOOOOO krásna strela

Reagovat
smazaný uživatel

jak já ve fifě, ale já to dávám

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, pěkně Mirko

Reagovat
homeles8

lol

Reagovat
10

Agazzi životní zákrok

Reagovat
Melchior

první hezká akce zápasu..

Reagovat
homeles8

škoda Vučinič

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

MARCO BORRIELLOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

Marcooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
10

Canini životní trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Inak mám super stream, svieti tam aj výsledok druhého zápasu plus pravidelne z neho púšťajú highlighty....

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ZASE SPOILER Z LIVESPORTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Pinturicchio

MARCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

MARCOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, TY VOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Il Architetto

Ukázkový vlastenec.

Reagovat
M11

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!

Reagovat
brenk

DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLF

Reagovat
brenk

Tak nič.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Vlastný

Reagovat
homeles8

joooo Marcooooooooo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak hovno marco :D

Reagovat
smazaný uživatel

CANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
10

takhle by to netrefil Messi ze sta pokusů

Reagovat
smazaný uživatel

Calcio no, tam neplatí žádná pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

gobbi di merda

Reagovat
SqueeZy

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SqueeZy

Teď jenom doufam, že mu ty 2 góly nezajistili přestup

Reagovat
homeles8

Jakto? Co to bylo za gól? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

rimska byvala armada to striela ,vucinic,borrielo

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej Marco kucí? Vždyť to byl own

Reagovat
smazaný uživatel

a je to. Juve titul. Truchu šok. Conte udělal skvělou práci. Klobouček.

Reagovat
Pinturicchio

Ještě není konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teď už jo

Reagovat
smazaný uživatel

Obi je ideálny hráč na druhé polčasy.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Nesta so unlucky.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejní dva, kteří "zařídili" pentle na Nou Campu je zařídíli i dneska, ne?

Reagovat
Pipo123

Gratulujem Juve obrovské prekvapenie, neveril som im ani na LM a ono Scudetto, gratulácia

Reagovat
10

Diego 3:2

Reagovat
Mr.Jindros

DIEGOOOO MILITOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

PICO

Reagovat
Pinturicchio

Inteeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Dejwa

MILITOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Yanek

Na tohle je prostě už i Zlatan malý pán. Gratulace Juventusu k titulu.

FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
sansiro

Reagovat
Trand

Millito neuvěřitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

JDU SLAVIT VOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

INTEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

Diego HATTRICK, je to kral ,mesta Milano

Reagovat
SqueeZy

NEMŮŽU UVĚŘIT ŽE TO NAPÍŠU - JOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď zas uřadoval Moratti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ten řev na stadionu v Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

Užijte si titul podvodníci

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
10

Reagovat
stuff

toto tesi najviac

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Snad možná někdo zná, tady jsou i vzdělaní chlapci...... "Zloděj! Vrah! Loupežník! Chyťte hol Chyťte ho! Ó spravedlnosti!"

Reagovat
Trand

Lakomec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CONTE je pán, ako tam ukazoval hráčom výsledok druhého zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

A hecoval fanoušky po gole

Reagovat
Shevchenko

Užijte si ten titul... off...

Reagovat
brenk

Je to tak blízko, že sa mi tomu ani nechce veriť, prosím udržať.

Reagovat
smazaný uživatel

Famozne kope tie penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, jak to je s tou Ebropskou ligou? Mluví, jako bychom od ní byli na míle daleko, ale díky finále poháru Neapol - Juve je už teď jasné, že i 6. tým z ligy půjde do EL, ne? Dík

Reagovat
snuff24

Doni77 : taky myslim

Reagovat
smazaný uživatel

JAVIER!!!!

Reagovat
Benesse

Nádherný deň

Reagovat
blaugrana

Zanetti.

Reagovat
smazaný uživatel

javier aky nadherny sprint prienik, v jeho veku neuveritelne

Reagovat
Il Architetto
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zvuk naplno, chcem si užiť každú minútku zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Moggi chcípni do rána

Reagovat
Benesse

frustrácia začína

Reagovat
brenk

Conte vysmiaty

Reagovat
smazaný uživatel

INTER DO LM i se Stramou

Reagovat
Pipo123

Kurna, dúfam že ďalšia sezóna nebude o dvoch týmoch ale bude to boj viacerých

Reagovat
smazaný uživatel

Cambiasso stejná ruka jako Nesta, škoda, mohla být ještě sranda

Reagovat
stuff

nemohli vyckat tyzden, musim dnes robit matlab... ani sa nemozem zjebat jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

ZAAAAAAAAAAANEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

tak zaujimave ze na druhej strane pencla nebola odpiskana........ako treba ist tomu stesticku naproti

Reagovat
smazaný uživatel

dopiče jdu pro to šáňo :D jo dopiče je tooooooo, bože vyžeru ho tu klidně sám :D

Reagovat
smazaný uživatel

Juventuuus. V posledním zápase chci vidět Alexe od začátku ale. Conte by si mohl vzít příklad z Poustky

Reagovat
smazaný uživatel

to bude, na 1000% s kapitánskou páskou a bude přebírat titlu, ach, musím koupit kapesníčky

Reagovat
smazaný uživatel

Javča - one man show ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE TITUL

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan cordoba, tu rozlucku na san sire mu prajem

Reagovat
smazaný uživatel

možno aj Wesov, aká náhoda...

Reagovat
Antijuve

Ivan!

Reagovat
Fairplay

Slavili fanoušci Juve na stadionu Cagliari ten gól Interu?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ a dosť hlasno

Reagovat
Pinturicchio

Byl tam řev jak blázen.

Reagovat
10

Scudetto v Trieste..? wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Technická: Bude se dnes předávat pohár?

Jak to vyřeší Digi Sport? Chci to vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Luciano Moggi:

Nevím, jestli jsou hráči proti gayům v týmu, ale já jsem zásadně proti tomu. Proto v týmech, kde jsem pracoval, nikdy žádní nebyli. Nechtěl jsem je tam mít a nikdy bych s gayem nepodepsal smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

aby si ted na něm nesmlsli :d

Reagovat
smazaný uživatel

na druhe strane stejna penalta a nic? no jo

Reagovat
Pipo123

Mám dojem že Alegri si užíva svoje posledné Milánske derby

Reagovat
Yanek

I když ty spekulace ustaly a utli to všichni, co s tím mají co do činění bych se tomu po dnešku vůbec nedivil...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řekl že půjde ale bude to chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řekl že půjde ale bude to chyba

Reagovat
Pipo123

A sme Lazio môj vysnený tréner

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek?

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPIONI D'ITALIA, CAMPIONI D'ITALIACAMPIONI D'ITALIA, CAMPIONI D'ITALIACAMPIONI D'ITALIA, CAMPIONI D'ITALIACAMPIONI D'ITALIA, CAMPIONI D'ITALIACAMPIONI D'ITALIA, CAMPIONI D'ITALIACAMPIONI D'ITALIA, CAMPIONI D'ITALIACAMPIONI D'ITALIA, CAMPIONI D'ITALIACAMPIONI D'ITALIA, CAMPIONI D'ITALIACAMPIONI D'ITALIA, CAMPIONI D'ITALIACAMPIONI D'ITALIA, CAMPIONI D'ITALIACAMPIONI D'ITALIA, CAMPIONI D'ITALIACAMPIONI D'ITALIA, CAMPIONI D'ITALIA

Reagovat
Pinturicchio

Ještě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Už jo

Reagovat
smazaný uživatel

JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

maicon nadhera

Reagovat
Pinturicchio

Inter

Reagovat
Dejwa

MAICOOOOOOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele to byla šmouha.

Reagovat
Trand

Maiccccooooooooooooooon.

Reagovat
Trand

Proto je to jeden z 5 nejoblíbenšjích hráčů. Neskutečný.

Reagovat
Yanek

A ještě jeden hřebíček. bylo i hůř...

Reagovat
SqueeZy

MAICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!

Reagovat
smazaný uživatel

MAICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON MEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Slejdy

MAICON nadhera

Reagovat
blaugrana

Nech ti nejebe.

Reagovat
homeles8

kurva už jsem chyt stream, to je v piče to jsou nervy :))

Reagovat
eLJay.91

Bude se už dnes předávat pohár?

Reagovat
smazaný uživatel

TAK UŽ JE HOTOVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra po několika sezónách bez titulu

Reagovat
brenk

po nekolika... Koľko ich bolo?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že 8

Reagovat
smazaný uživatel

oléé borrielo vyhrál titul :D:D:D:D:

Reagovat
brenk

Conte vysmiaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Když připravit rivala o titul, tak stylově.

Reagovat
smazaný uživatel

CO JE TO SCUDETTO ? TO JE TITUL NEBO DOUBLE ?

Reagovat
Pinturicchio

Titul, Coppa je pohár, double je double.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
10

Stephan je v pořádku a vrací se na stadion

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

ale zapas nadherny, reklama na futbal ma to tempo, kazdy jazdi ako o zivot, pada plno golov, vyhra Interu nad nenavidenym rivalom, co viac si oze clovek priat

Reagovat
smazaný uživatel

Aquilani má fakt smůlu, když je v Juve, vyhraje titul AC, když jde do AC, vyhraje ho Juve

Reagovat
10
Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Tu 3. hvězdičku tam máte na tom dresu celou sezónu ( neoficiálně)

Reagovat
smazaný uživatel

MILUJEM ANTONIA CONTEHO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád hlavně za ALEXE že Juve získalo titul nemůže být pro něho lepší konec

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž nerad, gratulace Juve k titulu, NAPROSTO zaslouženě.

Reagovat
Yanek

Neskutečný, jak strašně rychle se věci ve fotbale mění...

Reagovat
10

JE TO TAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vym*dany inter... ale titul sme si aj tak za tie vykony nezasluzili, gratulujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul ve správných rukou, jsem rád, že jsou po letech tam kam prostě patří.

la Vecchia Signora

Reagovat
homeles8

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥333♥ JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Je to tam

Reagovat
10

Giorgone to nestihnul, chudák

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=1GVcvvrMyzU

CHAMPIONE!!!! GRANDE JUVE, GRANDE RAGAZZI, GRANDE CONTE!!!!

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

teď ještě neprohrát poslední kolo, a bude to úplně pecka FORZA JUVE, FORZA ANTONIO CONTE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO po šiestich rokoch trápenia !!!! FORZA JUVENTUS, FORZA ANTONIO CONTE...GRAZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

gratulacia Juve k titulu, tuto sezonu ste boli najlepsi. Ale od septembra zacina nova cesta za scudettom, bude to boj

z juve fans prajem titul homelesovi, uzi si to kamo

Reagovat
homeles8

díky

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! CAMPIONI D'ITALIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! ! !

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUUUUUUUUUUS ! ! !

Reagovat
Il Architetto

Giorgio.

Reagovat
smazaný uživatel

Giorgio Chiellini tam ho málem zabili Ti fanoušci

Reagovat
Benesse

Giorgo to je proste chlap ľudu

Reagovat
smazaný uživatel

GRATULUJEM JUVENTUSU ZASLUZENE

Reagovat
Fairplay

Jsem na Juve zvědavý v Lize Mistrů. Gratuluji k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi emotívny moment, ako tam vyhadzovali Cordobu.

Reagovat
cresposuper

Inak gratulácia Juve. O rok dúfam súboj troch tímov o titul.

Reagovat
cresposuper

samostatný mal byť

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Juventus, jež si letos pro titul dokráčel s vesměs italskou sestavou. Tak to má být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

kalčo italyáno

Reagovat
brenk

Chiellini si to užíva plnými dúškami.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se bál, nevíš jestli tam někde není vrah s nožem

Reagovat
smazaný uživatel

uz si sa tu strapnil dost, kedy pojdes spat?

Reagovat
smazaný uživatel

To hrál Juve doma?

Reagovat
kiwwi

gratulacia do Juventusu...este jeden zapas a bude invincibles, neuveritelne...tesim sa na nich v LM

ako darcek vam posielame Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Allegri přežije

Gratulace Juventusu, když né AC, tak aspoň to Juve, za ty roky v těch sráčkách si to zaslouží, navíc celou sezónu neporaží

V AC čekám větší investování do kádru, protože bez toho prostě většinou nic nevyhrajem.

Ještě jednou : Gratulace Juve

Reagovat
10

díky

Reagovat
Pinturicchio

Grazie

Reagovat
smazaný uživatel

grazie

Reagovat
Slejdy

Gratulace Juve..zaslouzili si to !!

Reagovat
smazaný uživatel

Chielini bud rad ze te tam nekdo ze zadu nepotahl nozem

Reagovat
Benesse

pane bože čo si zase ty za individum aby teba niekto na ulici nepodrezal nožom

Reagovat
smazaný uživatel

Drž piču ty tlamo, zabiju ti matku

Reagovat
Slejdy

zklidni se ubozaku

Reagovat
smazaný uživatel

retardacia?

Reagovat
smazaný uživatel

A zabiju i Tebe Ty pičo jedna

Reagovat
smazaný uživatel

nie je ti zle z tvojej trapnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Ubožáček

Reagovat
smazaný uživatel

chuj zasraty vypadni si do vyjebanej premier league diskusie,debilko

Reagovat
smazaný uživatel

Okamžitý BAN tomuto hovadu

Reagovat
Benesse

toto je moja posledná reakcia na teba, si žumpa

Reagovat
cresposuper

Grazie ragazzi!!! Milito je boh.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Juve zasluzili ste si to.......

k nam co povedat neporazilim sme nikoho s top klubov budto v lige a aj v LM takze sklamanie,titul sme si prehrali doma proti Fiorentine a som zvedavy na leto na prestavbu kto pojde prec a kto pride a ci pri tom bude Max

Forza Milan

Reagovat
Mihi

Má Inter šancu na tretie miesto?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, ale musíme dať Lazio a Neapol musí zaváhať Takže tá šanca je celkom malá. Osobne si nemyslím, že Neapol zaváha.

Reagovat
Mihi

Ešte je tam Udinese nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, ešte musia zaváhať aj tí.

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese to ma vo svojich rukach, koho maju supera?

Reagovat
Mihi

Stačí im aj bod proti Catanii vonku

Reagovat
smazaný uživatel

radsej Lazio alebo Neapol, Udinese najhorsia mozna moznost, zas cosi predaju a neuhraju ani to predkolo..

Nam uz neverim, aj ked mala sanca zije

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese klasika. Znova bude výpredaj. Som zvedavý ako dopadnú, keď dohrá Di Natale. Isla by mohol byť náš

Reagovat
smazaný uživatel

bože to je slast joooooooooo to je neskutečné

Reagovat
SqueeZy

CAMPIONI D'ITALIA!!!!! NEJKRÁSNĚJŠÍ POCIT!!!!!!!!!!!!!!!!! GRAZIE RAGAZZI !!!! FORZA JUUUUVEEEE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlava vychladla gratulace Juventusu a hrajte takhle i v LM!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlava vychladla gratulace Juventusu a hrajte takhle i v LM!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

to co tam fans juve prichadzaju na taxikoch a autobusoch? ale ich tam je

Reagovat
10

slušná freak show na tom hřišti

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Guarín čo bol taký sfučaný? Veď tam pomaly už len vyklusával. Kondičku má riadne biednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohár dostane Juve až doma v posledním zápase ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a přebere ho Alex, doufám

Reagovat
smazaný uživatel

dík, ať vím jestli to mám vypnout či ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi se nakonec bude dávat už dneska, ale moc to nechápu, mělo by se až po posledním kole

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Inter Eterno Amore

gratulácia JUVE

Reagovat
Melchior

Milito gratuluje Alexovi a Juve k titulu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele