Serie A - preview 36. kola

01.05.2012, 08:25, aktualizováno 02.05.2012, 09:55
Previews
Juventus hostí Lecce a AC Milán hraje s Atalantou, to jsou zápasy, které mohou napovědět, kdo letos získá titul. Zatím mu je o tři body blíž Stará dáma. Stejně tak vrcholí boj o Ligu mistrů, usilují o ni čtyři týmy. Janov potřebuje porazit Cagliari, aby snížil hrozbu sestupu.
AC Milán - Atalanta BC  (středa 20:45)
První turínský "mečbol" budou odvracet fotbalisté milánského AC. Pokud totiž Juventus zvítězí nad Lecce a AC Milán doma podlehne Atalantě, bude o titulu rozhodnuto. Milán ale chce zůstat v boji o prvenství určitě do posledního kola.

Matematika tohoto kola je zcela jasná. Juventus vede o tři body a pokud zvítězí a AC prohraje, bude mít dvě kola před koncem šestibodový náskok. Pochopitelně ještě může dojít k bodové rovnosti, ovšem Milán má se Starou dámou horší bilanci a to by bylo rozhodující. Mimochodem pokud by tato situace skutečně nastala, hodně by se diskutovalo o špatně neuznané brance Muntariho právě v zápase AC s Juventusem. Rossoneri ale nechtěji o předčasném slavení titulu Staré dámy ani slyšet a svůj duel s Atalantou hodlají zvládnout tříbodově.

"Musíme dělat svojí povinnost. Proti Atalantě to ale bude velmi těžké. Naše možnosti jak získat Scudetto jsou omezené. Vše co nyní můžeme udělat, je všechno vyhrát," prohlásil trenér Allegri. Jeho tým v minulém kole rozstřílel Sienu na její půdě 4:1 a dal zapoměnout na nepřesvědčivé výsledky z minulých kol.

V minulém kole slavila i Atalanta Bergamo. Nerazzurri si totiž zasjitili záchranu a s bodovým odečtem před začátkem sezony je to velký úspěch. Nutno podotknout, že zcela zasloužený! Atalanta udělal onen vytoužený poslední krok doma s Fiorentinou, kterou porazila 2:0. Tento tříbodový triumf byl už třetí za poslední čtyři zápasy.

Jen co se začala milánská marodka vyprazdňovat, už se zase naplňuje. Proti Atalantě si nezahrají Roma, Inzaghi, Pato, Thiago Silva, Seedorf, Emanuelson a Abate. Na druhé straně bude scházet trojlístek Brighi, Marilungo a Capelli.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Bonera, Nesta, Yepes, Antonini - Nocerino, Ambrosini, Muntari - Boateng - Ibrahimovič, El Shaarawy
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Stendardo, Manfredini, Peluso - Schelotto, Cigarini, Cazzola, Bonaventura - Tiribocchi - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.75 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - Bologna FC  (středa 20:45)
V souboji mezi Catanií a Boloňou půjde již o jediné, totiž o co nejlepší umístění. Catania drží osmou pozici a na té by ráda setrvala až do konce. Boloňa, která si minule zajistila záchranu, hodlá Catanii z onoho místa vystrnadit.

Sicilská Catania v závěru sezonu poněkud povolila a na evropské poháry může zapomenout. Fanoušky ale i vedení Elefantini to nějak nevzrušuje. Jejich tým měl dle některých prognóz bojovat o záchranu a i začátek sezony tomu nasvědčoval, a to do té doby, než se kormidla týmu ujal trenér Vincenzo Montella.

A pak se začalo dařit! Catania si připsala dlouhou sérii neporazitelnosti a atakovala pohárové příčky. Z těch ale nakonec musela opustit, zhoršené výsledky znamenaly propad na osmé místo a zde chtějí setrvat až do skončení sezony. "Chtěli bychom dokončit sezonu na osmém místě. Myslím si, že by to bylo pro klub prestižní," doufá v dobré umístění trenér Vincenzo Montella.

Podobný cíl mají i na druhé straně. Boloňa se zachránila v těžkém utkání s Janovem a na Catanii bude chtít výsledek potvrdit. "Našim cílem je nadále získat v našich třech zápasů co nejvíce bodů, jak jen to bude možné. Jsem velmi spokojen s naší záchranou Serie A. Výhra proti Janovu byla rozhodující, zasloužíme si zakončit sezonu tím nejlepším zpsůobem, i když naše energická hladina není stejná jako na začátku sezony," řekl Stefano Pioli.

Trenér Vincenzo Montella se musí obejít bez zraněných Suaza, Potenzy, Llamy, Ebaguy a vykartovaného Barrientose. Podobně jsou na tom i na druhé straně, Gimenez, Pulzetti, Gillet, Casarini, Krhin, Perez a Crespo, ti všichni jsou zranění.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Carrizo - Motta, Legrottaglie, Spolli, Marchese - Izco, Lodi, Almiron - Gomez, Bergessio, Catellani
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Raggi, Portanova, Antonsson - Garics, Taider, Mudingayi, Morleo - Ramirez - Diamanti, Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Cagliari Calcio  (středa 20:45)
Ryze záchranářský duel se odehraje na stadionu Lugi Ferraris v Janově. Domácí FC totiž přivíta sardinské Cagliari Calcio. V tabulce jsou o něco lépe postavení hosté, Janovu teče do bot a další ztráta už by mohla být pro svěřence trenéra De Cania kritická.

FC Janov prožívá katastrofální sezonu a zatím jakoby napodoboval loňský neúspěch svého městského konkurenta Sampdorie. Jedna porážka za druhou znamená, že Grifům patří poslední nesestupová pozice -pouze s jediným bodem náskoku. Janov naposledy podlehl Boloni 3:2 a byla to pro něj třetí porážka v řadě.

"Musíme se znovu vítězně nadechnout. Jsme si vědomi toho, že do konce zbývá už jen pár kol a my potřebujeme získat pozitivní výsledek a v postavení se vyšplhat co nejvíce," nechal se slyšet před utkáním trenér Grifů Luigi De Canio.

Vyhráno ještě zdaleka nemá ani Cagliari. Na čtrnáctém místě mají Ficcadentiho svěřenci 42 bodů, což znamená sedmibodový náskok před Lecce. Ten se za jistých okolností dá stáhnout, ale ruku na srdce, výhra Lecce na Juventusu je hodně nepravděpodobná. "Jsme jen krůček od záchrany. Stojíme teď před složitým zápasem proti Janovu a budeme se snažit získat body, které potřebujeme, abychom byli v bezpečí," prohlásil hostující Victor Ibarbo.

Grifové nebudou moci do důležitého utkání nasadit Antonelliho, Constanta, Kaladzeho a Bova. Ještě hůře jsou na tom hosté, Eriksson, Dessena, Rui Sampaio a El Kabir jsou zranění.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Mesto, Granqvist, Carvalho, Moretti - Rossi, Biondini, Kucka, Sculli - Gilardino, Palacio
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Ariaudo, Astori, Agostini - Ekdal, Conti, Nainggolan - Cossu - Pinilla, Ibarbo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.25 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Inter Milán  (středa 20:45)
Parma už si zajistila záchranu a nyní hodlá dohrát soutěž se ctí, nejlépe hned na úvod porazit Inter Milán. Jenže Nerazzurri pod trenérem Stramaccionim chytli formu a chtějí do Ligy mistrů!

Fotbalisté Gialloblu vyhráli na půdě Lecce a fanoušci tohoto severoitalského celku si mohli hluboce oddechnout. Jejich miláčci se konečně zachránili a dokonce prorazili i do první desítky. "Jsem hrdý na svůj tým. Doufám, že se nám bude i nadále dařit. I když jsme si zajistili Serii A pro příští rok, chceme získat co nejvíce bodů a ligu dohrát se ctí," prohlásil před utkáním s Interem trenér Roberto Donadoni.

Inter pokračuje ve zlepšených výkonech a vydřený triumf nad poslední Cesenou mu vynesl obrovskou šanci na zisk konečné třetí pozice zaručující Ligu mistrů. Zápas s Cesenou se ale nevyvíjel úplně podle představ. Nerazzurri byli sice jednoznačně lepší, ale do vedení šla ve druhém poločase Cesena. Inter v tu chvíli prokázal obrovskou psychickou a morální sílu a výsledek nakonec otočil a zvítězil 2:1.

Stramaccioniho svěřenci se tak dostali na metu 55 bodů a nyní se o další důležité bodíky utkání s Parmou. "Potřebujeme perfektní výkon, protože budeme čelit Parmě, která je ve skvělé formě. Skutečnost, že vyhráli poslední čtyři zápasy hovoří za vše," varoval před soupeřem mladý kouč Stramaccioni.

Parmě bude chybět brankářská opora Antonio Mirante, do branky se tak znovu postaví Pavarini. Zraněný je i McDonald Mariga a pro Gobbiho platí karetní trest. Inter na tom neni o moc lépe, Stramaccioni nemůže počítat s Castaignosem, Samuelem, Zanettim a Chivuem. Všichn zmiňovaní mají zdravotní potíže.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Pavarini - Santacroce, Paletta, Lucarelli - Biabiany, Valiani, Valdes, Galloppa, Modesto - Floccari, Giovinco
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo - Cambiasso, Stankovič, Obi - Alvarez, Milito, Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.25 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Juventus FC - US Lecce  (středa 20:45)
Už v tomto kole může proběhnout korunovace nového italského mistra! Pokud Juventus doma porazí Lecce a zároveň Milán doma prohraje s Atalantou, bude rozhodnuto. Výhra celkově bude znamenat obrovské přiblížení se k vytouženému titulu.

Fanoušci Staré dámy pomalu ale jistě odpočítávají poslední zápasy a netrpělivě čekají na to, až se jejich modly budou společně s nimi radovat z mistrovského titulu. Tato konstalace může za jistých okolností nastat již dnes. Je k tomu ale potřeba výhra Juventusu a zároveň porážka Milána.

Juventus naposledy deklasoval Novaru 4:0 a vyhrál tak posedmé v řadě. To je obrovský vzestup formy a obrovská síla, kterou současný Juventus disponuje. Není třeba pak připomínat, že Juventus jako jediný z celé Serie A ještě neprohrál. Neprohrát bude hlavním cílem i následujícího kola, kdy v domácím prostředí vyzvou osmnácté Lecce. "Zápas proti Lecce je zápasem našeho života. Triumfem na Novaře jsme opět ukázali svojí sílu. Udělali jsme z těžkého zápasu jednoduchý, a takhle musíme pokračovat dál," liboval si charismatický kouč Antonio Conte.

Do konce sezony zbývají tři kola a Lecce stále doufá, že se mu povede záchrana. Pro jihoitalský celek to ale bude nesmírně těžké, zvláště když v tomto kole zajíždí na půdu dosud neporaženého Juventusu. Lecce bohužel nezvládlo naprosto klíčový zápas s Parmou a na sedmnáctý FC Janov nadále ztrácejí jediný bod.

"Myslím si, že je stále možné se vyhnout sestupu. Naše současné postavení nás nutí získat plný počet bodů z našich zbývajících zápasů. Budeme se tak snažit i proti Juve," stále doufá v záchranu trenér Serse Cosmi.

Antonio Conte má k dispozici kompletní kádr. Mimo je pouze zraněný Simone Pepe. Lecce také hlásí ztráty, Julio Sergio, Corvia a Oddo mají zdravotní problémy, Esposito je pro změnu vykartovaný.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie - Quagliarella, Vučinič
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Tomovič, Carrozzieri, Miglionico - Cuadrado, Blasi, Obodo, Delvecchio, Brivio - Di Michele, Seferovic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 7.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Novara Calcio  (středa 20:45)
Fiorentina potřebuje tři body, aby si definitivně zajistila setrvání mezi smetánkou, zatímco hostům by ani výhra nestačila. Oba týmy od sebe dělí třináct bodů, což je nepřekonatelná vzdálenost.

Budoucnost v Serii B má před sebou hostující Novara, kterou ani nástup věhlasného Attilia Tessera nezachránil před sestupem. Přesto se jedná o nejúspěšnější sezonu v historii klubu. Hráči na ni budou ještě dlouho vzpomínat. No, minimálně rok, protože se určitě pokusí o návrat. S návraty je to ale vždy dost složité, tak uvidíme, jak se hráči k tomuto úkolu postaví.

Fiorentina naposledy padla pod tíhou kopaček hráčů Atalanty, když s ní prohrála o dvě branky. Světlým okamžikem je tak působivá výhra nad AS Řím, kdy hráči trenéra Rossiho dokázali, že se nevzdávají. A to se jim určitě hodí, protože se Viola stále nachází v ohrožených vodách. Aby se v nich neutopila, musí se celý tým koncentrovat na zbývající utkání.

Domácí touží zažít devátou sezonu mezi nejlepší italskou fotbalovou společností. K tomu ji stačí v podstatě vyhrát toto utkání. A pokud chce být toskánský celek opět na výši, nejspíš můžeme očekávat velmi rušné léto, které opět zavítá do renesančního města.

Úkolem Delia Rossiho tak bude zkoncentrovat své hráče tak, aby podali co nejlepší výkon a jejich věčně natěšení fanoušci odcházeli domů s pocitem hrdosti a radosti ve fialovém srdci. Pro Novaru ani tak nejde o naději jako spíše o hrdost a vztyčenou hlavu, s níž se většinou první liga opouští.

Fiorentina má také mnoho zraněných, mimo hru jsou například Kroldrup, Vargas, Amauri, Cerci, Montolivo, Gamberini a Behrami. Hosté přijedou do Toskánska bez Jedy, Ludiho, Marianiniho, Ujkaniho a Mascary. Přesto se můžeme těšit na vlídné počasí, Jovetičova kouzla a začátek čestného konce Novary.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - Camporese, Natali, Nastašič - Cassani, Kharja, Salifu, Lazzari, Pasqual - Jovetič, Ljajič
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Fontana - Morganella, Lisuzzo, Paci, Garcia - Porcari, Pesce, Gemiti - Rigoni - Morimoto, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.20 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - AC Siena  (středa 20:45)
Počtem bodů je Lazio v podstatě stále v pohárové Evropě, kvůli skóre je ale až šesté. Ani v případě prohry se Sienou neklesne, rádo by si ale tři body nechalo doma a dál bojovalo o Ligu mistrů.

Situace v první pětce je rozhodně napínavou záležitostí. O Scudetto bojují už jen dva týmy, boj o třetí místo je ale rozhodně záležitostí více týmů. Na dosah mu je i šesté Lazio, které má ve středu večer relativně lehký los - do Říma přijede Siena.

Ta nyní sídlí na třináctém místě a relativní klid od sestupových starostí, které běžně trápí menší, ale slavný toskánský celek, evidentně uklidňuje hráče i fanoušky. Příjemná změna oproti uspěchanému normálu. Druhá polovina letošního ročníku svědčí svěřencům trenéra Sannina o mnoho lépe, než podzimní část. Kdyby jejich sezona začala v lednu, byla by Siena dokonce šestá!

Nejenže se zlepšila statistika Siena na domácí půdě, hráči si jezdí pro body i na stadiony rivalů. Ze šesti posledních zápasů mimo svůj stánek prohrál toskánský celek pouhá dvě. Za zmínku stojí třeba remíza s Bolognou či nečekaný výsledek 4:1 proti Janovu. Naposledy sice Siena stejným rozdílem prohrála s AC Milán, ale ani to ji nemusí nijak zvláště skličovat.

Domácí Lazio prožívá napínavou sezonu. Dlouho se hřálo na výsluní a svou hrou naprosto po právu přemýšlelo o Lize mistrů. Týmu se dařilo, Miroslav Klose pravidelně nazouval střelecké kopačky a obrana si vždy plnila svou povinnost s naprostou jistotou.

Poté ale přišla série špatných výkonů, trenér Edy Reja chtěl složit svou funkci a pár hráčů základní sestavy se zranilo. Lazio opustilo vody Ligy mistrů a nyní se nachází kvůli skóre až na šestém místě. Stále jej tak může těšit alespoň fakt, že se nachází před rivalem AS, které je na sedmém místě.

Matematicky ale nic není ztraceno, trenér Reja se snaží burcovat své hráče a ti mají stejný počet bodů jako třetí Neapol. Navíc jsou proti Sieně velkými favority. Stále jsou ale Biancocelesti pronásledováni zraněním. Mimo hru jsou Hernanes, Radu, Lulič, Klose, Stankevičius, Brocchi, Makinwa a Matuzalém, kvůli kartám nebudou hrát ani Dias s Marchettim. Hosté přijedou s Destrem v útoku, chybět by měli Calaiò, Giorgi, Angelo a také González.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Konko, Diakitè, Biava, Scaloni - Gonzaléz, Ledesma, Candreva, Garrido - Mauri - Rocchi
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Mannini, Vergassola, Gazzi, Brienza - Destro, Bogdani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Cesena - Udinese Calcio  (středa 20:45)
Domácí Cesena je suverénně posledním týmem s jistou volnou vstupenkou až do stanice Serie B. Potvrdit tento status přijede Udinese, které bojuje o poslední lístek do stanice Liga mistrů.

Hosté mají ze všech týmů, které mají shodný počet padesáti pěti bodů, nejlehčí postavení. Čeká je totiž beznadějně poslední Cesena. Možná byste řekli, že mít v týmu hráče jako Adrian Mutu, Vincenzo Iaquinta nebo Dan Pudil, evropské poháry by s jistou nadsázkou dokázal ukopat i Pepik Hnátek. Minimálně Mario Beretta by ale nesouhlasil, jeho svěřenci jsou už oběma nohama ve druhé lize.

Na sedmnáctý Janov ztrácí Cesena už čtrnáct bodů, což je nepřekonatelná propast. Že se tým pere o hrdost i radost ze hry ale ukázal zápas s Interem. Cesena dokázala odejít do šaten za bezbrankového stavu a po hodině hry dokonce vedla! Inter pod Stramaccioniho vedením ale neprohrává a výsledek nakonec i díky vlatnímu gólu Von Bergena otočil. Každopádně tento zápas prokázal, že se Cesena nevzdává a není radno ji podcenit.

Udinese je sice favoritem, ale Cesena se jednak nevzdává a jednak se Udinese mimo stadion Friuli vůbec nedaří. Právě venkovní forma je mimo jiné tím, co stojí mezi týmem a Scudettem. Mimo svůj stadion uhráli Guidolinovi svěřenci jen tři výhry, což vskutku není moc.

Naposledy se Udinese podařilo vyhrát nad dalším uchazečem o třetí místo, když na své půdě porazilo Lazio Řím a odsunulo ho tím na šesté místo. Výhra 2:0 trenéru Guidolinovi udělala určitě velkou radost, dál ale od hráčů očekává maximum. Jeho tým nemá situaci tak úplně ve svých rukách a proto potřebuje nad Cesenou vyhrát.

Bude to mít ale složité, nastoupit nemůžou třeba Badu, Isla, Ferronetti, Armero a kapitán Di Natale. Právějeho góly bude muset někdo nahradit a to nebude vůbec jednoduché. Navíc nenastoupí ani Mehdi Benatia, pravidelně hrající kámen základní sestavy. Za domácí nebudou moct hrát zranění Martinéz, Dan Pudil a Calderoni. Diskvalifikován je Alberto Santana. Oba týmy mají určitou motivaci - která bude silnější?
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Comotto, Benalouane, Von Bergen, Rodriguez, Lauro - Arrigoni, Guana, Parolo - Mutu, Iaquinta
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Coda, Danilo, Domizzi - Basta, Fernandez, Pinzi, Asamoah, Pasquale - Torje, Floro Flores
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.50 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - AS Řím  (úterý 18:00)
Velmi často se spekuluje o odvolání trenéra Enriqueho, který nedokázal naplnit předsezónní představy vedení. To mu ale i nadále věří. Hru AS otestuje domácí Chievo.

"Jsou pouze dvě možnosti," říká mladý trenér. "První je odchod, tou druhou to, že zůstanu. Až přijde čas, sedneme si a probereme celou situaci. Je to tu teď těžké. Stále ale na sto procent vím, co mám dělat a jak to udělat. Právě teď se soustředím pouze na zápas s Chievem. Ten musíme bezpodmínečně vyhrát, protože jakýkoli jiný výsledek by nás vyřadil z boje o poháry."

Hlavním problémem AS je nestálost výkonů. Po krásném zápase přijde šok v podobě prohry, která se kolem hráčů motá stále častěji. Mnohá zranění a nedisciplinovanost Enriqueho hráčů přispívá k tomu, že napětí mezi fanoušky a týmem stoupá. Incidenty při trénincích, skandování trenérova odchodu a tiché napětí mezi Curva Sud a týmem, to vše je nyní zdánlivě proti Enriquemu a jeho plánech.

Vyrovnanost ukazuje i patnáct výher a čtrnáct porážek. Naposledy Řím sehrál zajímavé utkání s Neapolí. Ačkoli vedl po brance Marquinha, Cavani se Zunigou vývoj zápasu otočili. Střídající Fabio Simplicio se nakonec postaral o dělbu bodů. AS je tak o čtyři body za Interem, který má poslední místo do pohárů.

"V této sezoně jsme promrhali příliš mnoho příležitostí," ví trenér Enrique. "Určitě tu bylo několik her, které jsme měli vyhrát, ale místo toho jsme neuhráli ani bod. Musíme se ale dívat dopředu. A zápas v Chievu je jediné, co mě teď zajímá," dodává trenér.

AS nemůže počítat s Erikem Lamelou a Pablem Osvaldem, v bráně asi neuvidíme ani Maartena Stekelenburga. Otazník visí nad startem Bojana, do hry se naopak může vrátit De Rossi.

Chievo se na svém stadionu utká se silným soupeřem. V minulém kole remizovalo s Cagliari a je dvanácté. Klidný střed tabulky bez šancí na poháry nebo sestup. Riziko ale spočívá v podcenění, letargii z něho plynoucí. I bod ze zápasu proti AS by mohl stačit k definitivnosti setrvání mezi nejvyšší smetánkou Itálie.

"Už jsme skoro u konce naší cesty," říká obránce Acerbi. "Stačí nám už jen jeden bod k tomu, abychom si definitivně zachovali prvoligovou příslušnost a já doufám, že se nám jej podaří sebrat právě Římu."

Problémem Chieva je střílení branek, na tom bude muset Chievo zapracovat, pokud chce na domácím stadionu získat nějaké body. Nejlepší střelec týmu, Sergio Pellissier, má na svém kontě pouze šest přesných zásahů. Toho vydatně podporuje mladý Paloschi.

Domácím bude scházet například Moscardelli, Andreolli a Dainelli, hosté z Říma přijedou bez také bez Burdissa s Juanem. Chievo je rozhodně snadnějším protivníkem než Neapol, stále je ale vše otevřené a proto nás čeká zajímavé klání.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Cesar, Acerbi, Dramè - Luciano, Bradley, Hetemaj - Thereau - Pellissier, Paloschi
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Lobont - Taddei, Kjaer, Heinze, Josè Angel - Pjanič, De Rossi, Marquinho - Totti - Borini, Bojan
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.25 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Città di Palermo  (úterý 20:45)
Aby se Neapol do pohárů dostala, potřebuje k tomu porazit Palermo. Sicilský tým je čtrnáctý, ale přesto může překvapit.

Útočník Goran Panděv ví, že jeho spoluhráče nečeká nic jednoduchého a proto musí napnout všechny své síly. Neapol chce do pohárů, aktuálně také má v držení poslední místo do milionářské Ligy mistrů. Na to si ale dělají nárok také další tři týmy a tak nás v tomto ohledu bude čekat ještě napínavý závěr ligy.

"Doufám, že na konci to budeme my, kdo se bude radovat z Ligy mistrů," říká Panděv. "Je to velmi zvláštní sezona. Ale o to víc zajímavá. Závod o Ligu mistrů je stále otevřený, má náboj, který by se mohl divákům líbit. Víme, že nás nečeká nic jednoduchého, ale teď myslíme pouze na Palermo," dodává makedonský útočník.

"Potřebujeme, aby nám naši příznivci zůstali nablízku, je to velmi těžké období a bez jejich podpory bychom nemohli dosáhnout mnoha věcí." Právě Panděv by měl vést útok po boku Cavaniho.

Palermu se v této sezoně také nedaří, rozhodně si Mauricio Zamparini neplánoval boj setrvání v Serii A. To ale čtrnáctý tým tabulky může klidně postihnout. V posledních deseti zápasech dokázali totiž hráči sicilského týmu vyhrát pouze jeden, což rozhodně není dobrou vizitkou.

Poslední zápas sehrálo Palermo s Catanií a rozdělilo si s ní body za remízu 1:1. Na sestupové vody mají náskok sedmi bodů.

"Nejsme v naší nejlepší kondici," dobře ví trenér Mutti. I pod ním se značně prohýbá trenérská židle. "A kvůli zraněním zítra nemůže nastoupit mnoho našich důležitých hráčů. To ale není výmluva, plně se soustředíme a očekávám dobrý výsledek."

Mimo hru je například Fabrizio Miccoli, Balzaretti, Mantovani a Della Rocca. Na domácí trávník nevyběhne Blerim Džemaili, ten nemůže nastoupit kvůli kartám.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Fernandez, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Inler, Hamšík, Zuniga - Panděv, Cavani
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Munoz, Migliaccio, Silvestre, Pisano - Bertolo, Donati, Barreto - Iličič - Hernandéz, Budan
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.25 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC352114062:1877
2.AC Milán35228568:2874
3.SSC Neapol351413862:4355
4.Udinese Calcio3515101047:3555
5.Inter Milán351671252:4755
6.SS Lazio351671250:4555
7.AS Řím351561455:5051
8.Calcio Catania3511141045:4747
9.Parma FC3512111248:5247
10.Atalanta BC351313940:3646
11.Bologna FC3511121238:4245
12.Chievo Verona3511111330:4144
13.AC Siena3511101443:4043
14.Città di Palermo351191548:5442
15.Cagliari Calcio3510121336:4242
16.ACF Fiorentina3510111434:4141
17.Janov CFC35991746:6636
18.US Lecce358111639:5335
19.Novara Calcio356101929:6128
20.AC Cesena354102122:5322
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (766)

Přidat komentář
juveforever

mám taký pocit že Inter bude ešte hrať aj ligu majstrov, kto by to bol povedal ale bral by som to. chcem tam tri najvačšie talianske kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim, že Neapol bude stagnovat a Inter může jít výkonostně nahoru a má za sebou větší(?) finanční podporu (posily) - doufam, že jsem neplácnul blobost s těma love.

Reagovat
olis

ale placnul pokial viem Morati je natom s financiami dost biedne, Neapol naopak De Laurentis je natom financne dost dobre navyse s LM ziskame ovela viac penazi ako Inter no a to kto bude hrat LM sa neodvazujem tipovat, my mame skvely zreb a boli by sme velmi hlupy keby sme to nedotiahli do uspesneho konca ale niesom si uz nicim isty

Reagovat
smazaný uživatel

Víc peněz z LM než Inter??...Inter se dostal do osmifinále stejně jako Neapol a z toho mi vyplívá, že by měli dostat stejně ne?...

Reagovat
olis

no ono sa to dava aj za vselico ine napr. navstevnost tam to ale asi bude narovnako, mal inter vzdy vypredane ? neapol ano. a TV prav tam mal neapol viacej atraktivnich superov takze s toho bude mat asi viac penazi s toho. Za dalsie inter ma v zakladnej skupine o jednu porazku viac ako neapol a peniaze sa dostavaju inak za kazdy zapas ked ho vyhras, remizujes alebo prehras aspon pokial dobre viem

Reagovat
smazaný uživatel

To ano ale to tvoje "ovela viac penazi" je přehnany, zas tak moc to nebude si myslím...

Reagovat
olis

moc nie ale urcite viac navyse neapol ma lepsi kader uz momentalne aj ked nejdem sa tu o tom hadat neapol tu vela ludi rado nema resp. inter tu ma urcite ovela viac fans takze nevyhram zo svojim nazorom asi a neapol sa ho chysta v lete este pekne posilnit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono bude záležet na tom, jestli uhrají LM pak ano a taky bude záležet na tom, jestli udrží Cavaniho a spol. ae jinak mají lepší tým než Inter, to musím uznat...

Reagovat
olis

ci uz uhraju LM alebo nie rozpredaj klubu sa cakat neda u lavezziho bolo najpradepodobnejsie ze odide ale vcera vysli nejake informacie ze sa rozpraval s legendou neapolu Robertom Sosom a povedal mu ze v Neapole ostane. Dalej Cavani to by sa museli kluby poriadne supnut po vrecku za toho by sme chceli fakt asi najviac a hamsik okolo toho je vzdy vela reci a nikdy nic nakoniec a teraz predlzil zmluvu. ja som len zvedavy koho privedieme lebo obranu treba kompletne celu vymenit kazdeho hraca co hra v zaklade a aspon jedno kridlo do zalohy by sa zislo aj ked to by este rok mohlo pockat, samozrejme s utokom tam si starosti robit nemusime, no a moje velke prianie by bolo aby sa uz zacal stavat novy stadion ktory by mal byt hotovy v 2014 alebo 15

Reagovat
smetos

Inter ma těžší los oproti Neapoli. Mají tam AC a Lazio a Parmu. Naopak Neapol tam má Palermo, Bolognu a Sienu. Udinese taky nemá těžký los a Lazio se právě potká v posledním kole s Interem. V Calciu bude hodně zajímavý boj o to třetí místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat kdo sleduje Serii A trošku víc, co je s Vackem??...

Reagovat
smazaný uživatel

Serii A sleduju velmi moc, ale Kamila Vacka ne. Na wiki má 16 startů v letošní sezoně. http://chievocalcio.tv/it/users/authenticated-usergiocatori/vacek

Reagovat
smazaný uživatel

Jo díky ale mě spíš zajímá, jak hraje atd. protože před odchodem ze Sparty sem si ho dokázál představit i v základ. 11-ce ČR ale když nevím jak tam hraje, tak nemůžu soudit jestli se tam zakopal nebo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba do Juve hmm zaujimave ze preplatili MU

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebude o penězích, ten kluk chce hrát a v Juve ta šance bude daleko větší..

Reagovat
smazaný uživatel

ako nic proti juve ale viac by som veril ze bude hrat v MU ako v juve a ich blaznivom nakupovani kazdy rok........ako ani neviem kolko hracov v jeho veku alebo podobnom hraje v juve a nieje to problem iba juve.......

Reagovat
Mr.Jindros

Ten přetlak ve středu záloze je v Juve dost velký. Trpí tím Giac, Marrone... ale je pravda, že příští sezóna bude o dost náročnější.

Reagovat
smazaný uživatel

S Taddeiem a Rosim na krajích občas jen na 2

Reagovat
smazaný uživatel

komentář na Juvemana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně těch zápasů bude víc, ale mě šlo spíš o to, že pro něj bude snažší dostat se do sestavy přes Giaca, Claudia nebo Lucu, než přes takového Carricka. U vás se to točí přece jen trochu víc.

Podle mě by šel ale obratem někam na hostování.

Reagovat
Mr.Jindros

První je Conteho svatá trojice Vidal-Pirlo-Marchisio. Potom teprv jsou Marrone, Giac a Padoin. Teď ještě nejspíš přijde Verratti. Žádná brnkačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak svatá být může, ale všichni víme, jak je to třeba s Claudiovou formou. Přes takového Carricka by to podle mě měl Pogba prostě složitější, protože ten má pozici neotřesitelnou.

Jinak Verratti doufám skončí v Římě

Reagovat
Pinturicchio

Jenže Claudio má podle všeho svou pozici jistou i když má ty své výpadky. V MU máš zraněného Fletchera a Andersona, pak Scholse, Cleverleyho. Ty šance jsou zhruba srovnatelné.

Jinak Verratti chce do Juve, zopakoval to několikrát on i jeho agent.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda pod slovem výpadek představuju něco jiného, ale budiž Srovnatelné asi jo, ale to vaše 4-3-3 (popř. i to 3-5-2) by mu podle mě sedělo víc, než to klasické 4-4-2 United, kde fakt moc šancí nemá.

Zápasů příští sezonu bude víc a taky se vám nemusí vyhýbat zranění, jako letos.

Jinak

Reagovat
Pinturicchio

Co jsem tak četl a ptal se na něj, tak s těma jeho přednostma mu sedne obojí. Jinak máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo-Roma:

ROMA (4-3-3): Lobont; Taddei, Kjaer, Heinze, Josè Angel; De Rossi, Gago, Marquinho; Borini, Totti, Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

jsem fakt nepoužitelný po těch víkendech

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA CHIEVO

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Komu vlastně fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

AS Za tímhle nechutným nickem stojí moje naivita...

Reagovat
smazaný uživatel

napřed to byla sázka, ale nějak mu ten novej nick přirostl k srdci, Pipo bude mít radost

Reagovat
Pipo123

Tare sa dneska vyrozprával a dosť pekne, takže po poriadku, povedal že do Lazia prídu minimálne 4 kvalitný hráči, ak by sme uhrali LM tak by chcelo vedenie spraviť ešte viac na prestupovom trhu. Podla jeho slov lanárime zatiaľ úspešne Edersona a Brena na volný prestup. O Hondu je záujem ale jednania sú teraz do konca sezóny zastavené, naďalej sa vyjadril že sme boli blízko k získaniu Krasiča v zimnom prestupovom období, lenže hráč si to na poslednú chvílu rozmyslel a odmietol prestup. Potom že Hernanes má opciu na 16 mil e a je málo pravdepodobné že ju Inter upatní, skôr sa môže jednať o výmenu za iného hráča, média špekulujú o Pazzinim. Hernanes podla Tareho nie je na predaj, odmieta všetky špekulácie, teraz sám povedal že nemenovaný európsky klub v lete ponúkol 30 miliónov eur za Hernanesa ale Lotito to odmietol, čo sa týka Candrevu bude uplatnená opcia na prestup. ... bol by som zvedavý aký klub chcel Hernanesa, ale troška mi nejde do hlavy, ak príde Ederson, Candreva, prípadne Honda, tak čo budeme hrať na 4 ofenzívnych hráčov ? Zaráža ma že znova ignorujeme potrebu posíliť obranu, už asi 3 rok v rade na to sereme

Reagovat
Pipo123

Pardon, opciu na 16 mil má Zarate nie Hernanes

Reagovat
10

aha

Reagovat
10

Proč někdo nabízel 30 mega za Hernanese, když má opci na 16? Jinak tomu, že Lotito odmítnul 30 mega nevěří asi nikdo

Reagovat
Pipo123

Som sa pomýlil v mene, samozrejme opciu na 16 má Zarate, ten Hernanes ani já tomu moc neverím, podla mňa ho chceme predať, inak by sme nechceli Candrevu, Edersona a Hondu, skôr to tak vyzerá ako by chceli zvýšiť cenu za neho, alebo sám neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo v Laziu by se mně moc líbil

Reagovat
Pipo123

Aj mne, mohlo by mu to šlapať ako v Dorii

Reagovat
smazaný uživatel

i mě, víc než Gila

Reagovat
smazaný uživatel

Gilardino je pro mě hrozny kopyto. Co já ho sleduju, tak dá tak max 10 golu v sezoně, skoro žadny asistence, do šanci se taky moc nedostane, a když tak to spálí. Nevím no, v AC se mi libil, ale to bylo asi spoluhráčema. Pro mě je to přeceňovanej hráč. Já bych ho nechtěl, nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA PALERMO !!!

http://uspalermo.6f.sk/

Reagovat
Votas

dneska byste mohli...

Reagovat
olis

ani nahodou by nemohli

Reagovat
smazaný uživatel

vy hrajete na 3 beky?

Reagovat
smazaný uživatel

to si nevsimaj, ide o hru ako celok, nie rozostavenie

Reagovat
smazaný uživatel

já jen, že Barca to takhle taky v sezóně párkrát zkoušela, tak jsem se lekl, že to LE zase okopčil

Reagovat
smazaný uživatel

hrame klasicky 4-clennu obranu, ale pravda je taka, ze ked hraju na krajoch Rosi a Taddei/Angel, tak su obrancovia vlastne len dvaja

Reagovat
smazaný uživatel

když sme hráli v obraně Rosi, Kjaer, De Rossi, Taddei tak sme neměli jedinýho obránce....

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jen 2 hvězdy?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

i stříbrná, ale kolik tam toho všeho je

Reagovat
Pinturicchio

Je tam toho hodně, tuším i Inter je měl podobně "přeplácané", jednu sezonu.

Reagovat
Shevchenko

Já myslel, že ta stříbrná bude stát u znaku.

Reagovat
Pinturicchio

Kdo ví, jak to nakonec bude vypadat, ... sám jsem zvědavý, kam to všechno narvem ( Pokud bude co "rvát" )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

fuj tohtorocne ste mali podla mna ovela krajsie

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to hodně líbí, navíc sem velký fanda Jeepu

Reagovat
Largo

Už v nich vidím Damiaa a podobný světový hráče

Fakt dobrý

Reagovat
Pinturicchio

Ty pruhované se mi líbí čím dál víc, ještě si trochu nějak pohrát s tím logem a budou úplně super.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju tohle členění pruhů

Reagovat
Kenneth

Ten černý

Reagovat
smazaný uživatel

preco jeep? fiat ich kupil a chce robit reklamu?

Reagovat
10

Fiat je většinový majitel Chrysleru, pod který Jeep spadá, od roku 2009...

Reagovat
smazaný uživatel

jj ten chrysler som vedel, ze je pod nimi jeep mi uniklo

ale aj tak je to divne, propaguju auto ktore sa v drtivej vacsine predava v usa na dresoch klubu, ktory robi sport ktory je v usa absolutne nepopuarny?

alebo mozno chcu len spropagovat jeep v europe..ale to mohli radsej fiat, tomu to nejde v predajoch.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo viděl jsem je už před měsícem a hned jsem se zamiloval, neskutečně se těším na plavbu Evropou v těchto nááádherných dresech

Reagovat
smazaný uživatel

nj snad sa vam uz teraz podari porazit namakanych superov typu Lech Poznan

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu to brát jako provokaci a odpovím.. já doufám, že nám nebude dělat ani Arsenal, Real, Bayern atd..

Reagovat
smazaný uživatel

sice je to blbost a jsem radši pro ty menší proužky, ale tyhle taky nejsou špatný http://bit.ly/IHoG4C zejména to číslo na pravým prsu

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné FORZA ROMA!!!

Reagovat
Largo

Jak vidíš dneska AS? Já makám celej den a těším se na večer, až začnou.....Doufám, že dneska tři body a hlavně dobrej fotbal. Snad to Luis nezabije Marquinhem v obraně...

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán už by měl proti Atalantě hrát v novejch dresech.Co na ně říkáte?

http://forum.acmilan-online.com/showthread.php?p=1329862

Reagovat
Shevchenko

Mně se líbí, akorát ten límec se mi zdá trochu přehnaný.

Reagovat
Largo

Jsou heskey

Ale Juve, pokud jsou oficiální, se mi líbí víc....

Reagovat
M11

hodne dobre.. limec na muj vkus velky ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

přesně zdají se mi lepší než tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní mají hezčí.

Reagovat
smazaný uživatel

mně se taky víc líbí vaše letošní víc než ty nový

Reagovat
smazaný uživatel

ten zelenej pruh to zachranuje

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný, ale Nocerino má nějak velkou hlavu ne?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím snad zabojují taky se těším už aby hráli nevydilo by mi kdyby dal Marquinha do obrany hraje tam celkem obstojně

Reagovat
Largo

No, mě přijde v záloze daleko výhodnější, živější....akčnější. Dal bych šanci Angelovi, mě se tam líbí. A Taddei nalevo no

Tip 2:1 (Totti, Bojan - Pellissier)

Reagovat
smazaný uživatel

*nevadilo

Reagovat
Pinturicchio

Arjen připouští, že v Bayernu není všechno tip-top, ...

Robben : "Al Bayern cose che non mi piacciono. Ci sono alcune opportunità..."

Reagovat
smazaný uživatel

By som ho aj bral, možno

Reagovat
Shevchenko

Vidím, že už se učí italsky.

Reagovat
Pinturicchio

Musí, nechce dopadnout jako Milos, tak začal už s přestihem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Má to v noze.

Reagovat
Mr.Jindros

Jakoby nic.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo poprvé, co to udělal taky...

Reagovat
M11

hohou

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo-Roma:

ROMA (4-3-3): Lobont; Taddei, Kjaer, Heinze, Josè Angel; De Rossi, Gago, Marquinho; Borini, Totti, Bojan

Reagovat
Pinturicchio

To už je oficiální? Je Pjanic alespon na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Netuším, doufám že jo

Reagovat
Pinturicchio

Díky.

Reagovat
Jajinek

FORZA PALERMO JAK SVIŇA!!!!

Reagovat
olis

Forza Napoli

Reagovat
cresposuper

Reagovat
mastakillah

Reagovat
cresposuper

Čo inač hovoríš na Cesenu? Myslíš, že môžme hrať stromček aj proti slabším súperom?

Reagovat
Jajinek

proti slabším soupeřům je to totální volovina, kór s Pazzinim...proti silnějším velice zajímavá varianta. Strama zatím spojuje úplný faily se zajímavými nápady, možná z něj časem něco bude. Uvidíme, kam se jeho kariéra bude od léta ubírat.

Reagovat
cresposuper

Tiež si myslím , že proti takým týmom je tam záložník navyše. Som sa aj bál po zápase s Udine, že nebude mať gule zmeniť to. Ale proti Milánu a Laziu by som to hral znova...

Reagovat
smazaný uživatel

GO PALERMO GO

Reagovat
lnterista

treneri z Becka nerad to delam ale nemate nekdo obrance? Jsem uplne na suchu a uz jsem tak prisel o dost bodu

Reagovat
Pinturicchio

Denis nebo Borini?

Reagovat
brenk

Borini. Atalanta hrá s AC nie?

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, ale Denis posledně nezahrál zle, dal gol a Borini špaténka, ... ale asi ho tam šoupnu.

Reagovat
brenk

AS má dnes celkom slušnú zostavu, s CHievom im verím.

Reagovat
Pinturicchio

Budiž Borini

Reagovat
smazaný uživatel

Srdce mi říká Borini, rozum Denis

Reagovat
Pinturicchio

Srdce > rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

to si řekl ty, ne že mě pak budeš proklínat

Reagovat
smazaný uživatel

PJANIC NA STŘÍDAČCE no udivíde GRANDE ROMA!!

Reagovat
smazaný uživatel

100. +-1

Reagovat
Slejdy

podme na ne

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by krasne a symbolicke aby na den prace prisiel enrique o pracu

AS ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Chce se mi brečet při pomyšlení, že do konce sezony neuvidim pořádnou obranou řadu....

Reagovat
Largo

škoda jen toho lijáku, jinak sem rád za Angela i Bojana......déšť nám nesedí, ale stejně......F O R Z A R O M A!

Reagovat
Slejdy

no nevim to hriste

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle mač se dneska nemůže dohrát, to můžou hrát rovnou vodní polo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/126568

SopCast na Romu.

Reagovat
Largo

Nepršet, tak je to jasný a kmbinujem, ale takhle.....nevim nevim, to zas ukončí jak proti Catanii

Reagovat
smazaný uživatel

takový rybník

Reagovat
smazaný uživatel

když to ukončí v 80. minutě za stavu 3:0 pro nás, tak mi to tolik vadit nebude

Reagovat
Largo

Mě jo, těšil sem se na hezkou hru------

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi AS dlouho neviděl

Reagovat
Largo

Spíš jen doufám.....Jinak samozřejmě sleduju každou možnou hru už pár let....

Reagovat
smazaný uživatel

to je komedie

Reagovat
Largo

I když AS vyhraje, nebude to hezkej fotbal A to sem se na to tak těšil

Reagovat
M11

Catania - Roma ll.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Angel mě s těma svejma trapnejma kličkama tak se*e...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sa bude mat luis v pripade prehry naco vyhovorit

Reagovat
Largo

Výhodou je, že máme dobrý střelce a balon bude plavat...(doslova )

Každopádně, organizuju cestu fanoušků AS i fotbalu do Verony na poločasovou přestávku, naběhnem tam odklidíme vodu, než z toho bude další Titanic....Who's In? Odlétám za 20 minut, sraz v Příčnalici

Reagovat
smazaný uživatel

Do Itálie letadlem, do Verony na člunu

Reagovat
Largo

a z ní spolu s Nemem ponorkou....

Reagovat
Largo

Kjaer zatím dobrý, ale Angel mě zatím zklamal.....můj děda kvadroplegik umí líp nahrávat než on.....

Reagovat
smazaný uživatel

hraci rima na 2 polcas ak bude,nastupit v slapkach

Reagovat
smazaný uživatel

To je podmáčený komplet a po celé ploše. To bude sranda

Reagovat
Largo

Měním tip....umáčená remíza....

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že je Osvaldo blb a nedržel proti fiorentině hubu, tady by se hodil víc než Bojan

Reagovat
Largo

Souhlas....ale je tam Borini, tak aspon něco...Lamela by se dneska zabil....

Reagovat
smazaný uživatel

ach teraz by sa zisiel adriano a julio baptista

Reagovat
smazaný uživatel

jako že by dvakrát šláplii a všechna voda by byla venku z hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

aj to by ich nkto neobral

Reagovat
smazaný uživatel

nie. by padli na zem po posmyknuti sa a vodu by odstreklo az na mesiac.

Reagovat
Pipo123

Taktika alá AC Milán, na Barcelonu treba vždy upraviť povrch trávniku, dneska sa asi Chievo zľaklo že k ním pricestuje slávna Barcelóna, tak to pokropili ako sa len dalo

Reagovat
Largo

Reagovat
10

Reagovat
brenk

Angel si beží na vlastnú bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

KUUUUU*******VAAAAAAAA kdyby to měl na levou tak ho zabije v tý bráně

Reagovat
Largo

Ale Borini zatím parádní...i to zrychlení....

Reagovat
Largo

Ale asi je fakt, že tady by ani Pjanič moc nepochodil.....ke konci by tam měl hodit Talla....

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co se teď Gago snažil udělat....na takovymhle terénu dělat patičky by nezvlád ani Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole....Curci

Reagovat
Largo

Reagovat
M11

Reagovat
Largo

Kjaer zatím dobrý, i když občas nestíhá....Klíčem bude dobrá obrana a nějaká standartka....

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už to přeruší, to je hrozný....

Reagovat
Pipo123

Chievo do Serie B a Hellas do Serie A,

Reagovat
10

Reagovat
M11

Reagovat
Largo

Tohle nepochopím.....jedna z mála věcí, kterou by mohl LEnrique uplatnit z Barcelony v Itálii, je napadání. Ukázkovej pressing při ztrátě míče....ale nic....jim je to úplně jedno, jestli o tu merunu příjdou....každej běží na svoje pozic, zmateně....a ten hráč klidně proběhne kolem, ale nic....jak to?

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že to je chyba jen u něj? Protože třeba takovej DDR, Gago,Borini, ty když ztratí tak zamakaj zpátky..

Reagovat
Largo

Neříkám, že to je jen jeho chyba....ale čekal bych větší počet....Gago vtšinou fauluje, akorát DDR a Borini se ukázkově vrací. Občas i Osvaldo, když má den....Ale jinak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Curci!!!!!! JAk ho mohli nechat projít???

Reagovat
smazaný uživatel

Taddei a Kjaer to je to jejich neustálý couvání

Reagovat
Largo

jeden moc elegantí, druhej starej a pomalej....

Reagovat
Largo

Kjaer parádní!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

de rossi fandi ake timu v NHL ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

HC Miláno

Reagovat
Largo

Tallooooooooooo!!!!

Reagovat
10

OT: Pescara zase 6:0, podruhý za poslední tři zápasy (skóre 14:0)...kdyby jim nechali ty hlavní tahouny i pro příští sezonu, tak by mohla být v Serii A prdel

Reagovat
olis

insigne dal hatrick co ma velmi tesi ja osobne by som ho tam este rok nechal na hostovani ak by isli do serie A nech si zvykne aj na najvysiu sutaz a o rok neskor do neapola uz by nato potom mal

Reagovat
10

pokud postoupí Pescara do Serie A, tak by pro vás určitě bylo nejlepší ho tam ještě nechat...i když by pro něj asi v áčku místo bylo, s LM a ochodem Panděva s Lavezzim

Reagovat
olis

taky maly hacik lavezzi neodide a podla mna radsej nech si u nas hraje viac o rok vargas a insigne inde na hostovani nech sa rozbehne a potom o rok mozeme mat 5 top utocnikov ak medzi nich ratam aj hamsika bez neho styroch

Reagovat
10

o tom Lavezzim už jsme se tady bavili, já vidím to 50/50, bez LM 90/10 pro jeho odchod

Reagovat
olis

ako netvrdim ze je nemozne ze odide ale 31M da malo tymov navyse pre tie ktore by dali zanho tolko pre nich budu prioritny iny hraci napriklad taky hazard, navyse lavezzi ma neapol velmi rad a maradona mu ties odporucil aby tam ostal a lavezzi ako spravny argentinec maradonu miluje navyse povedal aj Sosovi ze ostava v neapole ale vravim je mozne ze odide ale pochybujem o tom

Reagovat
10

to vím, pouto Argentinců na Neapol je velký, nejen kvůli Maradonovi, ale i to prostředí jim je vlastní, bez toho bych jeho odchod viděl jednoznačně

Reagovat
10

Insigne minulou sezonu v Lega Pro pod Zemanem 19 gólů, teď už má v Serii B 16...příští rok nejspíš Serie A, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Skóre 80:50

Reagovat
smazaný uživatel

Pršíí

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastnici PSG nebo City jsou bohati sejkove,kteri vlastni ropna pole. Kdyz tyto tymy kupuji hrace, penize na tyto prestupy ziskaji od lidi,kteri jsou jejich zakazniky - na benzinovych pumpach. Takze kdyz platim za benzin/naftu, platim tim za prestup hrace do techto klubu?

Reagovat
Pipo123

Správne, daj to na plyn

Reagovat
smazaný uživatel

můžeeš si na pumpě o knih a stížností napsat, koho chceš v týmu...

Reagovat
celestial-

Reagovat
Pinturicchio

Nominace na Lecce :

PORTIERI : 1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari

DIFENSORI : 3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner

CENTROCAMPISTI : 8 Marchisio, 17 Elia, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia, 34 Marrone

ATTACCANTI : 10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri

Reagovat
smazaný uživatel

stale nechapem ako mozu tito nekopovia tak dominovat tuto sezonu v taliansku...

Reagovat
olis

ani ja ale stadion maju perfektny ja s neho stale nemozem ta cierna je proste luxus uz sa tesim na novy neapolsky snad to nebude len na papiery ale naozaj

Reagovat
Il Architetto

Fotbal se hraje i srdcem, nejenom zvučnými jmény na papíře.

Reagovat
Pinturicchio

Ukaž mi ty nekopy.

Reagovat
Pipo123

Manninger, Storari, Vucinic, Bonucci

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Pinturicchio

Tam není ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe?

Reagovat
Pinturicchio

Má příšerné centry, to je všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě bys na jeho postě viděl někoho mnohem radši, než jeho

Reagovat
Pinturicchio

To se nijak nevylučuje.

Reagovat
10

do toho mixu zapadá výborně...Di Livio byl pro tebe taky nekop?

Reagovat
smazaný uživatel

do toho mixu by zapadalo spousta hráčů a o spoustě z nich by se dalo říct, že to sou nekopové

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Marchisio , Pepe , De Ceglie

Reagovat
Pinturicchio

Občas na Juve koukni.

Reagovat
10

stejnou otázku, akorát v češtině, jsem si často pokládal u Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost, svetovych hviezd a medzinarodne uznavanych hracov sme mali pocas vitaznych sezon urcite viac.

Reagovat
smazaný uživatel

I přesto, že Juve neznáším musím tuto sezonu před nima smeknout. Scudetto si nikdo jiný než oni nezaslouží, jsou perfektní... (bohužel )

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bylo rozhodnuto Elia by mohl zase dostat šanci chtělo by mu to dát šanci 2x v řadě aby si řekl že jeho snaha není zbytečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to vidim, 75 minuta a zápas přerušen kvůli dešti....

Reagovat
GEGE

Takže zítra i bez Abateho.Sestavu tipuju:Abbiati-Bonera,Nesta,Mexes(Yepes),Antonini-Gattuso,Ambro,Noce-Boateng-Ibra,Cassano

Reagovat
M11

200. FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Mladší výber porazil dneska Neapol 4:0 a trénerom bol kto? Zanetti

Inter (4-2-3-1): 1 Cincilla; 2 Bandini, 6 Guglielmotti, 5 Pasa, 3 Amoruso; 4 Benassi, 8 Del Piero; 7 Belloni (75' Sarina 15), 10 Gabbianelli, 11 Garritano (59' Ntow 17); 9 Terrani (68' Bocar 18).

A disposizione: 12 Dalle Vedove, 13 Marini, 14 Scappi, 15 , 16 Martinelli.

Allenatore: Zanetti.

Reagovat
cresposuper

Sergio

Reagovat
smazaný uživatel

Majú to v krvi no. Už sa neviem dočkať, ako Zanetti bude trénovať

Reagovat
cresposuper

Skôr Cambiasso, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má bezpochyby na to vlohy. Ale ja pevne verím a dúfam, že Zanetti nás bude trénovať.

Reagovat
Pipo123

Jajínek bude nadávať, bo Zanetti hraje 4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

a hral za nas del peero, to je zrada

Reagovat
olis

a? ste nas neporazili s Serii A ani v Cope tak si to teraz kompenzujes ale nie ber to s nadhladom pls

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero v obrane Už si pomaly začnem myslieť, že je to nejaká exhibícia.

Reagovat
smazaný uživatel

Boriniiiiiii

Reagovat
Largo

Teď sem tu nebyl, něco zajímavýho?

Reagovat
smazaný uživatel

něco málo, nějaký žlutý, Borini zahodil, Tello zbytečně soloval, Marquinhovi málem přerazili nohu před šestnáctkou...

Reagovat
smazaný uživatel

a Saba vykouřil krabku

Reagovat
Largo

Je furt zachmuřenej, což je dobře, potože to ukazuje, že má dost práce....což je super....Římu sem poslední dobou nevěřil (hlavně Enriquemu), ale vedení s za něj postavilo a pomohl mi ke změně názoru taky komentátor: Rome wasn't built in a day.....

Reagovat
Maritazzi

Zase když nevidím od začátku sezony skoro žádnou známku zlepšení...

Reagovat
smazaný uživatel

zlepšení je vidět, vem třeba zápas proti Slovanu a zápas proti Udinese

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Largo

Takže Bojan tradičně dolu co? Ale asi je Tallo lepší na tenhle terén no.....

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

a klidně bych se nebál dát dolů tottiho, je taky ztracenej

Reagovat
Largo

Koho místo něj? Psicitellu a hrát na 4-3-3?

Reagovat
smazaný uživatel

Pjaniče...nebo Simplicia, ta jeho buldočí povaha by nám mohla pomoct

Reagovat
Largo

Pjaniče bych bral....kromě jinýho má skvělu střelu z dálky....

Reagovat
smazaný uživatel

oni sa valaju v dazdi a ja si jem pizzu

Reagovat
Largo

Jakou máš? Včera sem měl výbornou klobásovou

Reagovat
lnterista

ja tvaruzkovou a s kozima rohama

Reagovat
Largo

Hnus, velebnosti

Reagovat
lnterista

jj takovy ja nejim...si delam srandu ale nekdy co clovek vidi v tech menu

Reagovat
smazaný uživatel

žampiony, vejce, feferonky, špenát, salám....moje oblíbená

Reagovat
smazaný uživatel

prave som dojedol syrova aj klobaska bola aj kukurica

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašnej rybník, normálně bych se jim na to vysral tam hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Simone za Kjaera???

Reagovat
Maritazzi

Takový hřiště a my nevystřelíme.

Reagovat
Largo

Taddei!!!!!!!!Ty demente, braň!!!!!!!! Furt jen ustupuješ!!!!!

Reagovat
Largo

Kdyby bylo AS v jedenácti před Sorrentinem, neřeknu....ale bejt v deseti před Curcim, zoufalost

Reagovat
smazaný uživatel

Jake vykony podava Gago? Nemyslim jen dnes.

Reagovat
Largo

Dobrá rozehrávka, občas kazí a fauluje. Je dost pomalý, to ale nahrazuje skvělým přehledem. Obstojně brání, nebojí se vystřelit. Celkový hodnocení: 60procent

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho výkony jdou ruku v ruce s výkony zbytku, kyž se týmu nedaří, nedaří se ani jemu, když se daří, hraje parádně

Reagovat
Slejdy

po sedmi zapasech drzime ciste konto, berme to jako uspech

Reagovat
Largo

Proti Chievu? Úspěch? Sorry kámo....

Reagovat
M11

Reagovat
Largo

Zatím taková hořká příchuť dvou hodin, který jsem mohl strávit líp....

Reagovat
Maritazzi

Já měl naštěstí místo prvního poločasu svůj fotbal a i tak lituju, že jsem pospíchal domu...

Reagovat
Largo

To chápu.....mě vzal táta po letech na pivo a já se těšil domů.....škoda

Reagovat
Maritazzi

No já spíš měl velké obavy z něčeho podobného. Teď jsem kvůli hokejům moc zápasů neviděl a musím říct, že naštěstí, když srovnám emoce z postupu do extraligy s tímhle.

Reagovat
Largo

Já koukal jen na Pardubice....ale měl sem větší radost z hokeje než z tohohle, což se mi často nestává......

Reagovat
Maritazzi

Je to tak, u mě znásobené tím, že jsem jezdil na každý zápas a v extralize jsme po 38 letech, úžasný úspěch pro Chomutov.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně spadl ten nesympatický každoročně zachraňující se tým, Chomutovu jsem to přál, teď by je docela posrali, kdyby se zavřela soutěž a Bolka tam zůstala

Reagovat
Maritazzi

Já už věřím, že se tam Bolka nikdy nedostane, po tom, co jsem tam viděl neznám víc nesympatický tým. Fanoušci žádní (k nám přijeli jen když jim klub zaplatil vstup i cestu), stadion krabice od bot, hráči bez zájmu hrát. Doufám, že budeme hrát důstojnější roli.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, jen den po tom, co jste si opět vybojovali Extraligu jsem někde četl, že se ještě může Boleslav zachránit, protože v lednu se souhlasilo s uzavřením ligy, akorát asi se to (díkybohu) neodkleplo, takže to snad nehrozí, Boleslav už tam nikdy nechci vidět.

Reagovat
Maritazzi

To si zas odhlasovala APK, snad to neprojde. U nás je aspoň po hokeji hlad (nebo vůbec po sportu na úrovni), myslím si, že dobře posílíme a sestupu se snad bát nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

no já myslím, že Chomutov, Karlovy Vary a Kladno budou hrát o záchranu, možná ještě Litvínov, každopádně tahle sestava extraligy je podle mého gusta

Reagovat
Maritazzi

Musí přijít jedna extraligová lajna a půjde to, jediný cíl je, aby byl Litvínov za námi.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak já mám Litvínov rád, mohl by se konečně kouknout do play-off, i když s tím týmem co mají to vidím bledě. No jsem zvědavej na Chomutov, jak píšeš chce to posily zvyklý na extraligu, teď to bude o dost jiný kafe než v 1.lize

Reagovat
Maritazzi

Pro nás je to velký rival, staly se mezi těmi kluby dost nehezké věci. Každopádně je táhnou dva hráči z Chomutova - Lukeš a Hübl a čekám, že aspoň jeden z nich přijde. Posílit potřebujeme, ale když se podíváš, ten tým není vůbec špatný a protože peníze u nás jsou, je u nás jedno z nejlepších zázemích v republice, tak očekávám příchod kvalitních posil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak neříkám, že máte špatný tým, ale přeci jen hrát v 1.lize je úplně jiný jako hrát extraligu, ten tým může být dobrej, ale kluci na to nebudou zvyklí a budou dostávat klepec, je to hodně o zkušenostech + propojit to s mládím. Nevím jak si na tom finančně vedete, pokud říkáš, že dobře, tak by neměl být problém přivést 3 posily do obrany + 2-3 do útoku. Stačí se podívat na Kometu, když "postoupila" do extraligy měla v týmu polovinu Znojemských orlů a nebyl to vůbec špatnej tým, ale přesto jsme hráli dvě sezóny o záchranu a proč? Protože si trenéři v čele se Zábranským mysleli, že je lepší postavit Brabence, kterej má jméno, než vyzkoušet třeba Vincoura, kterej je teď kde.. btw ten Hübl by byl fajn, ani jsem nevěděl, že je z Chomutova.

Reagovat
Maritazzi

Tak většina od nás tu extraligu hrála a spíš pro ně byla těžká ta první liga. Ale určitě souhlasím, že tak 6-7 hráčů to chce. Naštěstí máme farmu Kadaň, takže i bude kam sáhnout pro ty, co se třeba nevejdou na začátku do kádru. Ten trenér u nás, toho se hodně bojím, je tam teď Doležal, ty hokejisti si pochvalují, že udělal v týmu pohodu, ale jen o tom trenéřina není. Z Chomutova je i Branda nebo z vesnice hned za Chomutovem Krstev, ale ty už jsou teď pasé. Viktor si prý nesedí s Dudou a u něj je taky možnost návratu no.

Reagovat
Maritazzi

Tak většina od nás tu extraligu hrála a spíš pro ně byla těžká ta první liga. Ale určitě souhlasím, že tak 6-7 hráčů to chce. Naštěstí máme farmu Kadaň, takže i bude kam sáhnout pro ty, co se třeba nevejdou na začátku do kádru. Ten trenér u nás, toho se hodně bojím, je tam teď Doležal, ty hokejisti si pochvalují, že udělal v týmu pohodu, ale jen o tom trenéřina není. Z Chomutova je i Branda nebo z vesnice hned za Chomutovem Krstev, ale ty už jsou teď pasé. Viktor si prý nesedí s Dudou a u něj je taky možnost návratu no.

Reagovat
smazaný uživatel

o trenérovi je to především, viz Kometa loni, ani letos si nemyslím, že Venera byl výhra, ale to je jiná kapitola. Přiznám se letos kromě baráže jsem vás nesledoval, a Doležala moc neznám, ale pokud si hráči pochvalují, že je v kabině pohoda, co víc si přát, to je to hlavní, co se odrazí na psychice hráčů na ledě, o jakých možných posilách se spekuluje? Duda je v Plzni jen na hostování že? Jako člověka ho nesnáším a ani jeho chováním na ledě, ale jako hokejista je výborný a s ním by vám šance na přímou záchrana rapidně vzrostly

Reagovat
Maritazzi

Ale to mužstvo na sezonu připravil Sýkora.. Jasně, Duda hlavně v základní části, kdy není celý zápas na trestné by byl ohromně platný. Mělo by mu končit hostování, ale sám říkal, že chce ještě do ciziny. Právě spekulací je málo, jak skončila sezona teprve ve čtvrtek. Ale zase se už v průběhu sezony říkalo, že někteří hráči jsou do extraligy domluvení... Jinak ještě teda abych nezapomněl, z Chomutova je i Petr Leška a ten předem nic nevyloučil.

Reagovat
smazaný uživatel

No to se nám z toho rýsuje dobrej tým .. Duda by si měl už užívat zlatou českou ligu, nacestoval se dost a pak takovej provokatér tady kolikrát chyběl jo na to jsem málem zapomněl se Sýkorou jste to dobře posrali, to je výbornej trenér, mám ho rád, není divu, že jste v extralize, když na to tým před sezónou nachystal on

Reagovat
Maritazzi

Hele, co o něm říkali hráči (a to vím fakt osobně), tak sice teoretik asi výborný, ale jinak katastrofa. Teď teprve je na webu článek o prodlužování a ukončování smluv, tak uvidíme, jak se to poskládá. Překvapilo mě, že končí Jillson, Grofa jsem asi i čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

jo teď koukám, že vás Sýkora vedl podstatnou částí sezóny, to jsem ani nějak nezaregistroval, co se tam stalo, proč ho v půlce play-off vyhodili?

Reagovat
Maritazzi

Jednoznačně si nesedl s týmem, ten táhl proti němu opravdu za jeden provaz, což pak ukázal. Jinak Grof bych se nedivil, kdyby skončil u vás v Kometě, s Venerou jim to klape.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl asi i pro aby Venera odešel, je to nemožný, díky tomu co s Kometou dokázal a dost lidí se mi diví proč, ale mě nesedí ten jeho styl herní, strašně vysilující, za to Sýkoru bych hned bral, pokud by za ním stál tým, troufnu si říct, není lepšího extraligovýho trenéra. Grof je šikovnej, a po odchodu Vašíčka bude v obraně velká díra k zacelení. Uvidíme, už se těším na novou sezónu

Reagovat
Maritazzi

Hele Grof dozadu zrovna spolehlivý není, teda spíš vůbec, na přesilovky výborný, ale jinak do hry moc ne. No to já taky, vtáhlo mě to neskutečně, vidím to na permici, i když v Chomutově nebydlím.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem nemyslel Grofa jako náhradu, Jirku nahradit bude těžký, ale aspoň na ty přesilovky by se hodil, ty nám nejdou. Kde bydlíš?

Reagovat
Maritazzi

Studuju v Praze, takže to mám do Chomutova kousek.

Reagovat
smazaný uživatel

jj tka to se na hokej najde čas

Reagovat
smazaný uživatel

aby si neodporovali moje dvě části, těmi zkušenostmi jsem myslel zkušenosti s extraligou, ne že je někomu 40 jak Brabencovi

Reagovat
Largo

Teď by to chtělo střelu zčistajasna......

Reagovat
Largo

Mě se zdá, že oni nemaj ani chuť to vyhrát.....bez energie....chybí tam někdo, kdo to tam prostě buldočí silou dokope....

Reagovat
Maritazzi

Už ani ten De Rossi, toho jsem bral jako jediný pozitivní výsledek práce LE, ale on je od podpisu smlouvy zase průměrný.

Reagovat
Largo

Jo no.....Dneska bych vyzdvihl akorát komentátora a Boriniho....a Curciho...dost smutný

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi teď supr

Reagovat
Slejdy

no ale pisknout to mohl

Reagovat
Largo

Mohl no....ještě že tak....hrozně tam chybí vůle něco s tím udělat....prostě jen hrajou....takhle o poháry?

Reagovat
Slejdy

takhle tezko..tato sezona uz se dokope nejak, ale na pristi sezonu je potreba udelat nejake zmeny

Reagovat
smazaný uživatel

zabil som 2 zbytocne hodiny v mojom zivote

Reagovat
Maritazzi

Tým bez duše, tohle nemůže bavit nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

rimsky titanic sa potopil , toto uz neni len o hre ,je vidiet ze ich to nebavi,su znechuteny ,luis rezignuj

Reagovat
smazaný uživatel

NAPOLI: 1 De Sanctis, 21 Fernandez, 28 Cannavaro (cap.), 6 Aronica; 11 Maggio, 23 Gargano, 88 Inler, 17 Hamsik, 18 Zuniga; 29 Pandev, 7 Cavani.

A disposizione: 15 Colombo, 2 Grava, 3 Fideleff, 85 Britos, 8 Dossena, 22 Lavezzi, 16 Vargas.

Allenatore: Walter Mazzarri.

PALERMO: 1 Viviano; 6 Munoz, 15 Milanovic, 18 Labrin; 31 Pisano, 8 Migliaccio (cap.), 23 Donati, 5 Barreto, 14 Bertolo; 27 Ilicic, 11 Hernandez.

A disposizione: 33 Tzorvas, 13 Aguirregaray, 21 Bacinovic, 17 Vazquez, 16 Zahavi, 19 Budan, 24 Mehmeti.

Allenatore: Bortolo Mutti.

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
10

Cosa Nostra vs. Camorra

Reagovat
smazaný uživatel

....

Až teraz pozerám, kde je kua Silvestre

Reagovat
Pinturicchio

Nejdřív Pjanic, ted Silvestre, to seru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Kdo zítra maturuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Jááá

Reagovat
smazaný uživatel

Filip12 na to má ještě čas.

Reagovat
smazaný uživatel

ve slohovce byli na piču témata ,co ? a DT jednoduchý jak facka

Reagovat
Pipo123

De Sanctis

Reagovat
brenk

De Sanctis

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani.

Reagovat
smazaný uživatel

Viviano vždy chytí smer, ale loptu nie

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! CAVANI ! ! !

Reagovat
FuckT

Hamsik !

Reagovat
mastakillah

Yes yes yes

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta ne ?

Reagovat
FuckT

ked myslis Palermo Neapol, tak mozno v Spanielskej lige, Cannavaro hral loptu a bol to dobry obranny zakrok

Reagovat
olis

El Matadoooooooooor, Marekiaroooooooooooooo, Forza Napoliiiiiiiiiiiiiiii

snad to uz dotiahneme do vitazneho konca

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
brenk

Čo to znamená?

Reagovat
Pinturicchio

že Marco bude nejlepší útočník na světě a vedle jsou reakce

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

GREAT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol zaslouzene Palermo je hodne spatny ty budou radi ze uz je pomalu konec ligy jinak by se jeste bali o udrzeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas, ale rozhodca je pekný zmrd. Nie je to náhodou tak, že ak sa lopta odrazí od nohy a až potom do ruky, tak to ruka proste nie je?!

Reagovat
olis

keby tam nemal tu ruku lopta by letela dalej a mohol by ju niekto dorazit do brany takze myslim si ze spravdodliva penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Podle pravidel UEFA se ruka nepíská, pokud hráč zasáhne ruku svoji nešikovností, například se sám trefí.

Reagovat
olis

keby sme mali riadit vsade pravidlami tak by sa polka zapasov historie opakovala mozno aj viac, videl som uz sto krat horsie odpiskane penalty...

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
blaugrana

Začni plakať bighead. Dnes pôjdete dole.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to víš ?

Reagovat
Pinturicchio

Tohle slýcháváme prakticky celou sezonu.

Reagovat
blaugrana

Raz to príde. A musí. Lebo ty!

Reagovat
Pipo123

Dneska som čítal také špekulácie nejakých odborníkov ako by mohla vyzerať zostava Lazia do nového roku, takže Marchetti - Konko, Breno, Dias, Radu - Ledesma, Brocchi, Hernanes - Mauri - Klose, Pazzini alebo Marchetti - Konko, Breno, Dias, Radu - Ledesma, Brocchi - Candreva, Hernanes, Mauri - Klose

Reagovat
Shevchenko

Žádná posila do zálohy? Pěkná blbost.

Reagovat
Pipo123

Ederson a Candreva, ale Edersona nezahrnuli do základnej zostavy

Reagovat
Shevchenko

Ten by hrál v základu podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, takhle vyčpělého fotbalistu abys pohledal

Reagovat
Pipo123

Ale to je jedno či niekto príde do zálohy, ak postavíme na stopéra Brena čo je síce veľký talent, ale stále zranený a podpaluje si vlastné baráky, tak to je paráda chudák Biava bude nakoniec znova jednotka v obrane

Reagovat
Pipo123

Čo zasa robí Lotito ? ak postúpime do EL ši LM tak budeme hrať na štadióne Palerma pravdepodobne, nechápem prečo tak daleko a prečo Lotito nezaplatil posraté 2 mil e za štadión

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska sem tam mrsknul na Juve-Lecce kříž, snad mě kluci podrží, do výplaty daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Jo dneska je to nepjravdepodobnejsi, podle me nas Lecce o body obere

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, já to nemyslím zle. Ale oni venku hrajou o třídu líp než doma (ve venkovní tabulce jsou na 7. místě). Vrací se Cosmi, který zas bude 90. minut řvát a ti kluci to po té prdeli odjezdí. Vůbec bych se nedivil, kdyby vás o 2 body obrali. Já to vidím 1:1 (a za kurz 7.5 sem to prostě zkusit musel)

Reagovat
Pinturicchio

Za kolik si to osolil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom za kilčo (plus "tutovek" k tomu), zas nejsem sebevrah

Reagovat
Pinturicchio

Spíš než Juve bych zkusil neprohru Malagy na Nou Campu, ... uvidíme, stát se může všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam já se skoro nevyznám, PD prakticky nesázím. Vlastně z fotbalu jen Calcio, PL a Bundesligu. A občas řeky, ale ti mi pravidelně ruinují tikety.

Reagovat
smazaný uživatel

*pár

Reagovat
Mr.Jindros

Myslím, že dobrá sázka. Bohužel.

Reagovat
10

Reagovat
Mr.Jindros

Co je k smíchu? Kurz přes sedm je podle mě neadekvátní.

Reagovat
smazaný uživatel

Janov - Cagliari se přece hraje v Brescii...

Reagovat
smazaný uživatel

Juuuveee grande amore dnes citim zakoopnutie ac

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že dostala Atalanta bodový odpočet, mohla bojovat o poháry a v tuhle chvíli by byla před Luisem .. Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Juventus ! Bude to ťažké....takisto dúfam že Atalanta oberie AC o body, a Parma porazí Inter...

Reagovat
Pipo123

Bizzarri - Scaloni, Diakite, Biava, Garrido - Konko, Ledesma, Gonzalez - Mauri, Candreva - Rocchi Konko v zálohe ?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: LE údajně řekl Sabatinimu a Baldinimu, že po sezoně skončí (ani se nedivim a svym způsobem mi ho je líto, myšlenku měl docela zajímavou, hráče kvalitní až na obranu a stál a stojí za nim celej tým, bohužel proti jsou netrpěliví fanoušci, prahnoucí po úspěších...) a Řím je tak blízko získání Andre Villas-Boase jako jeho náhradu...to mi připadá jak z ho*na do sr*ček

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny ze uz dneska muzem slavit titul je to sice proti vsem predpokladum, ale radsi uz dam chladit sampansky... pro vsechny pripady

!!! FORZA JUVEEE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

bejt tebou tak bych s tim šáněm ještě počkal :) vyhraje Juve i AC

Reagovat
smazaný uživatel

rikam, je to proti vsem predpokladum a sam v to ani nedoufam, ale ta moznost tam je

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně asi všichni juventini se shodnou že by nám to vůbec nevadilo oslavovat titul s předstihem

Reagovat
brenk

A hlavne doma.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš jak já ten závěr sezóny prožíváááááám, POJĎME CHLAPI, když už jsme tak blízko, TAK TO NEPUSTÍME!!!

http://www.youtube.com/watch?v=CdFcB7fyZsE

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Hlavně se neposrat. Tým se jeví dost nezastavitelně, ale do teď vlastně o nic nešlo. Pojďme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska Juve vyhraje, je už o titulu s největší pravděpodobností rozhodnuto bez ohledu na to, jak bude hrát AC. Dnešek vnímám z pohledu fanouška AC jako poslední šanci ještě zdramatizovat boj o titul. Věřim, že se to povede.

AC x Atalanta 3:1

Juve x Lecce 1:1

Reagovat
Shevchenko

FORZA MILAN !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

..a přitom minimálně v Itálii je jeden tým, který Vás ve všech vzájemných zápasech přehrával.

Reagovat
brenk

Si ma pobavil.

Reagovat
Mr.Jindros

Ve všech? Ne, žádnej takovej není.

Reagovat
smazaný uživatel

možná v jednom a půlku v druhým

Reagovat
Pinturicchio

Budu to brát jako ne moc povedený vtip

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není vtip..

Reagovat
Pinturicchio

Tak pak už je to jenom smutné.

Reagovat
10

koho myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ďábla, který když roztančil své smrtící tango, tak starou šarmantní dámu utahal k nepoznání

Reagovat
Pinturicchio

I v prvním zápase? Tam mi spíš přišlo, že se Ďábel zadýchal hned na začátku a do konce zápasu už ten dech znovu nepopadl.

Reagovat
brenk

http://www.youtube.com/watch?v=92YDGCK6WMw

Na začiatku 2. polčasu prešli cez polku.

Reagovat
10

myslel jsem Catanii, teď už nevím vůbec, tak se nechám podat

Reagovat
Melchior

dneska když vyhrajem a AC rupne, tak už je scudetto naše!

Reagovat
Melchior

a tak se i staň! (fingers crossed)

Reagovat
smazaný uživatel

já bych teda radši napínavej boj do posledního kola, samozřejmě se šťastným koncem pro Juve

Reagovat
GEGE

FORZA ROSSONERI!!!!

Reagovat
Pipo123

Nechápem AS, je teraz kopec kvalitných trénerov čo by ich dostali v pohode do LM a s dobrými posilami aj do boja o Scudetto a oni budú mať AVB neverím že taký Dunga či Capello by odmietli s tými financiami a potenciálom aký tam majú.

Reagovat
smazaný uživatel

Ds. Pescara: "Verratti? C'era la trattativa con la Juve ma è scemata. Probabile rimanga con noi"

O Pogbovi do 7 dní..

Reagovat
Pinturicchio

Vem si, kolikrát se to změnilo u Pogby.

Reagovat
smazaný uživatel

1245683121587132 krát

Reagovat
smazaný uživatel

tys to počítal? já jsem se zasekl u 10

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo, možná jsem se sekl, přeci jen jsem musel sem tam něco zdlábnout, občas si odskočit na záchod a zvládnout hygienu, takže to pár jednotek nemusí sedět ale přibližně by to tak mohlo být

Reagovat
Pipo123

Takže do štyroch minút kým si odpísal, si sa stihol vysrať, umyť a ešte aj pospať ? k tomu si to ešte všetko aj presne zrátal ? si kurva borec

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, úspora času, musím tu být ve dne v noci, aby mi něco neuniklo ... No, ale teď vážně. Když koukám, jaká debatu se tu jela odpoledne, ohledně italovi kritiky, tak si říkám "kurva to musíte v tom krásným počasí dřepět u PC?"

Reagovat
Pipo123

Bohužiaľ já pri ňom sedím od 9 rána do 6 večera v práci, takže jo kurva musím

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasan, u tebe to chápu, pracujícímu nic jiného nezbývá. Spíš pak zarážejí studenti co tu u toho sedí ... Jinak to musí být děs sedět za počítačem v práci, když ostatní si chodí na slunku a užívají si.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba mají "chytrý telefon" jako já a když je někde delší chvilka připojí se co nového

Reagovat
smazaný uživatel

jop, tohle už jsem vzdal, protože je to taky závislost člověk se pak zapomene v kavárně, brouzdá si po netu, dá k tomu 2/3 cappuccina.... škoda mluvit.... ... ještě že je venku tak krásně, to mě nutí dělat spoustu věcí a na netu tolik nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, beru to s rezervou, + - 5

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Pinturicchio

400. pro Scudetto a Coppu pro Juventus

Reagovat
Pipo123

Reagovat
olis

scudetto ano, coppu nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

Reagovat
smazaný uživatel

Juventini, pokud jste neviděli:

http://www.youtube.com/watch?v=Uq1VQIXrLz8

Reagovat
smazaný uživatel

"Na lavičce AS Řím v létě údajně znovu proběhne změna, současný trenér Luis Enrique má podle nepotvrzených informací odejít a být nahrazen Andrém Villasem-Boasem."

Z blata do louze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych neřekl :-) Boas je úplně někde jinde :-)

Reagovat
lnterista

co to Juve vyhraje ne? Mam chut to dat za vic penez

Reagovat
Pipo123

Vyhraje hovno

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa ti darí s tipmi, pán Interista?

Si v pluse alebo v mínuse?

Reagovat
lnterista

z te 500 jsem na 5000 ale sazim za vic a mensi kurzy...asi je to picovina ale zatim to vychazi

Reagovat
Pinturicchio

Střelec gólu Mirko, jistota dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nehovor To si rád teda prečítam tipy, ktoré dávaš.

Reagovat
lnterista

to verim a je to na dlouho...davam live sazky behem zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

To máš teda super. Pomaly už ani nebudeš musieť chodiť do roboty Ale ja mám zas taký tip, že raz ti to celé spadne. Povedzme, že teraz máš tých 5000Kč, raz sa hecneš, dáš na nejakú stávku 4000 a bum.

Reagovat
10

1.14? to je nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnaký nezmysel ako celé tipovanie

Reagovat
10

záleží jak k tomu přistupuješ...ale pro spoustu lidí to může být nebezpečná aktivita no

Reagovat
lnterista

ja to zvladam v poho

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr či neskôr, si na tom stratový. Ak nie, tak by ma zaujímali tipy toho človeka.

Reagovat
10

když sázíš disciplinovaně a máš v tom systém, tak se dá udržet ziskovost

Reagovat
smazaný uživatel

Aký systém?! Veď je to len náhoda, hop alebo trop. Keď si vezmem, že nejaký frajer vyhrá tu na EF tipovačku so 17 bodmi v konkurencii 600 ľudí a potom má len 3 body z 8 bodov, tak je to celkom komické.

Ťažko vieš odhadnúť, ako sa budeme povedzme správať rozhodca a či ten alebo onen hráč svoju šancu premení. Naviac, stávková kancelária ľudí ešte ošklbe na manipulačných poplatkoch.

Ty sa tomu venuješ?!

Reagovat
10

většina lidí má možnost sázet na internetu bez MP, rizika se dají minimalizovat, když se držíš základních principů...sázím nárazově jako takový zpestření, občas vyhraju balík, pak ho prohraju...jsem moc hráč, nedokážu se držet, proto radši nesázím zase tak často

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže keď si vezmem, že celé mesto a všetky obchodné centrá sú zamorené stávkou kanceláriou Fortuna a ešte ďalšími inými, tak z toho mi vyplýva, že dosť ľudí stávkuje s MP. Ale samozrejme, že cez net to ide bez neho. Ale tam je zas tá nevýhoda, že nemusíš sa niekedy udržať a vybrakuješ polku účtu.

Nedávaš tu svoje stávky, takže neviem z tohoto hľadiska posúdiť, čo si zač tipér. Mať princípy je zaujímavé, len neviem neviem, či to vo futbale nejako funguje,

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je strašně pičovskej sport na tohle. Tam už musí být něco navíc, než jen nasledovaný zápasy. Ale vem si třeba Inter po nástupu Leonarda, nebo Dorii po odchodu Cassana loni a máš parádní série over 3,5/under 1,5 s kurzem okolo 3 každej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Znám lidi, co se tím živí, je to práce na plný úvazek, možná ještě víc a jsi permanentně ve stresu. Kdysi jsem o tom snil, ale když teď vím, co to obnáší, nechtěl bych takhle žít ani za zlatý prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší disciplína je nesázet, šetřit a pak bouchnout pořádnou částku na zápas, o kterým jsi přesvědčenej na 100%. Jenže je to strašně těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšia disciplína je nestávkovať. Veľmi pekne a múdro povedané.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pipo123

Najlepšie je podávať za veľké prachy a málo zápasov, napr podať za 200 a vyhrať 600, tak to má zmysel, ale podávať za 10 e a dúfať vo výhru 1000 e mať na tikete 15 zápasov je pičovina

Reagovat
10

přesně tak, to je dlouhodobě jediná možnost jak bejt v plusu...prostě si vypiplat třeba jen jeden zápas za týden a to bouchnout za ranec, což mám vždycky v plánu, první krok se většinou povede, ale pak mě svrbí ruce, nudím se a promr... to celý

Reagovat
lnterista

od zacatku asi jo no ale za 4000 uz to da nejakou kacku

Reagovat
homeles8

LOL!

Reagovat
10

jasně, ale dlouhodobě je tohle kravina

Reagovat
lnterista

ja taky sazim jednou za rok...loni jsem za 500 8000 a ted to vypada podobne...ale o tom problemu jsem si vedom taky to neberu jako zivotne dulezite...dal jsem tomu za 500 sanci a bud vyjde nebo ne

Reagovat
lnterista

a taky pokazdy nesazim vsechno

Reagovat
10

aspoň se na ten fotbal líp kouká

Reagovat
lnterista

Parma: 1 Pavarini; 5 Zaccardo, 29 Paletta, 6 Lucarelli; 7 Biabiany, 80 Valiani, 17 Valdes, 8 Galloppa, 2 Jonathan; 32 Marques, 10 Giovinco.

A disposizione: 92 Gallinetta, 33 Santacroce, 23 Modesto, 24 Musacci, 4 Morrone, 22 Palladino, 21 Okaka.

Allenatore: Roberto Donadoni

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 19 Cambiasso, 5 Stankovic, 20 Obi; 11 Alvarez, 10 Sneijder; 22 Milito.

A disposizione: 12 Castellazzi, 23 Ranocchia, 37 Faraoni, 18 Poli, 41 Duncan, 7 Pazzini, 28 Zarate.

Allenatore: Andrea Stramaccioni

Reagovat
lnterista

tebe to bude vylozene zajimat

Reagovat
10

už jsem myslel, že mi to nenapíšeš

Reagovat
blaugrana

Pintu chystaj kapesníčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím tu stále pláčeš jen ty, takže nevím co pořád zkoušíš

Reagovat
smazaný uživatel

Parma: 1 Pavarini; 5 Zaccardo, 29 Paletta, 6 Lucarelli; 2 Jonathan, 80 Valiani, 17 Valdes, 8 Galloppa, 7 Biabiany; 32 Marques, 10 Giovinco.

A disposizione: 92 Gallinetta, 33 Santacroce, 23 Modesto, 24 Musacci, 4 Morrone, 22 Palladino, 21 Okaka

Allenatore: Roberto Donadoni

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 19 Cambiasso, 5 Stankovic, 20 Obi; 11 Alvarez, 10 Sneijder; 22 Milito.

A disposizione: 12 Castellazzi, 23 Ranocchia, 37 Faraoni, 18 Poli, 41 Duncan, 7 Pazzini, 28 Zarate.

Allenatore: Andrea Stramaccioni

Arbitro: Daniele Orsato (sez. arbitrale di Schio)

Reagovat
cresposuper

Zase stromček...Aspon, že hrá Milito.

Reagovat
Pinturicchio

FORMAZIONI UFFICIALI :

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Quagliarella, Vucinic

A disp.: Storari, Caceres, Padoin, Giaccherini, Matri, Del Piero, Borriello

All.: Conte

Lecce (3-5-2): Benassi; Tomovic, Carrozzieri, Miglionico; Cuadrado, Blasi, Obodo, Delvecchio, Brivio; Seferovic, Di Michele

A disp.: Petrachi, Di Matteo, Giandonato, Giacomazzi, Bertolacci, Muriel, Bojinov

All.: Cosmi

Arbitro: Paolo Valeri di Roma

Reagovat
10

Muriel na lavičce, hmm...

Reagovat
Pinturicchio

Musíme rozhodnout dřív, než to tam pak začne z lavičky větrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve nesleduju, ale podle sestavy bych řekl, že Juve hraje spíš 5-3-2 a nikoli super ofensivně s třemi obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak když už reaguju na nějakého juventini, jaká je podle Vás základní sestava Juve? Dík

Reagovat
brenk

Tu ju máš napísanú.

Reagovat
smazaný uživatel

OK. (Bylo to myšleno jako to nejsilnější, co jde.) , ale jestli je tohle ta ideální základní sestava, tak pardon, nó...

Reagovat
Pinturicchio

Alex do útoku a bylo by to asi to nejsilnější, co můžeme postavit, ... kdyby Caceres zahrál nalevo stejně dobře, jako napravo, tak možná místo De Ceglieho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, aktualizuju si to ve FIFě.

Reagovat
Pinturicchio

Není zač.

Reagovat
smazaný uživatel

měl si dát tečku místo té první čárky a dál už radši ani nepsat...

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Je to 3-5-2. Jinak právě na ni koukáš.

Reagovat
FORZAMILAN

FORMAZIONI UFFICIALI :

MILAN: Abbiati, De Sciglio, Nesta, Mexes, Antonini, Nocerino, Ambrosini, Muntari, Boateng, Ibrahimovic, Cassano.

.............................................FORZA ROSSONERI..............................

ATALANTA: Consigli, Ferri, Stendardo, Lucchini, Peluso, Raimondi, Cigarini, Cazzola, Bonaventura, Denis, Tiribocchi.

Reagovat
Yanek

By mě fakt zajímalo, co bylo s Mexesem.

Reagovat
smazaný uživatel

Připravil nás o 2 trofeje, ani sem se nedivil, že nehrál poslední zápasy

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=MdrDKFYdVf8

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-3-2-1): 1 Bizzarri; 5 Scaloni, 21 Diakitè, 20 Biava, 14 Garrido; 15 Gonzalez, 24 Ledesma, 29 Konko; 6 Mauri, 87 Candreva; 9 Rocchi. A disp.: (16 Berardi, 78 Zauri, 19 Lulic, 41 Zampa, 27 Cana, 18 Kozak, 30 Alfaro) All. Reja

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte sem pak někdo nákej link na přenos Juve díky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Jajinek mal pravdu, že Pazzo nebude už hrávať s jeho štýlom v základnej 11. Palec pre neho

Reagovat
cresposuper

Nevieš prosím ťa, či budú Zanetti a Chivu ok na derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti by mal byť, Chivu neviem.

Reagovat
cresposuper

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký link na Milán ?

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
eLJay.91

Juvetini, snažně prosím, nějaký sopcast na Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký sopcast na Juve?

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

asi není taky hledám a marně

Reagovat
brenk

Streaaaaaaaam...neviem nič nájsť

Reagovat
Melchior

jako link na sopcast zatím nemám ale anglicky komentovaný stream tu: http://www.yycast.com/GeBUVbp5JEOlCEk

Reagovat
brenk

Díky, čo je s De Cegliem?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Consihliho jsem zvědavý, rád bych ho viděl za rok v Miláně, snad ale dneska pustí dva fíky

Reagovat
Melchior

De Ceglie dolů

Reagovat
Mr.Jindros

Pirlo, miluju tě

Reagovat
M11

MARCHISIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIO !!!

Reagovat
10

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Cladioooooooooooooooooo

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooal

Reagovat
M11

PIRLO !

Reagovat
Melchior

goooooooool Marchisio

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

Pome Atalanta !

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mi líbí... Andrea centr, Claudio gól.... Pojďme moji fanta hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 126767 sopcast Juve

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Muntariiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jeden a udělejme si z toho hezkej zápas !

Reagovat
Yanek

SULLEEEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
SqueeZy

Juve - Channel - 124716

Reagovat
lnterista

Sneijdeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Môžeš začať počítať znova

Reagovat
lnterista

co mas za problem?

Reagovat
smazaný uživatel

Že to je tvoja parketa, počítať to, že koľkátu strelu nedal Wes.

Reagovat
lnterista

prumer mu jde dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šampión

Reagovat
lnterista

aspon mu zase trochu vyroste cena

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ladí formu na ME.

Reagovat
smazaný uživatel

SNEIJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Prince prostě žeru..rozdílovej hráč

Reagovat
cresposuper

Wes

Reagovat
panca

muntari, mexes, cassano to neni ac milan

Reagovat
panca

ale muntari nakonec povedenej prestup

Reagovat
smazaný uživatel

Muntariho podepsat

Reagovat
Yanek

Ty dresy mi přijdou jako kopie ze sezony 10/11, každopádně jsou hezký a bez těch hnusných dlouhých rukávů.

Reagovat
Pinturicchio

Claudio kazí dost jednoduché věci.

Reagovat
cervo

preco ma AC na sebe dva druhy dresov?

Reagovat
rossoneri89

dnes maju na sebe buducosezonne dresy

Reagovat
cervo

ja to viem, ale nie su vsetky rovnake

Reagovat
rossoneri89

hej? som si ani nevsimol .... kto ma ine?

Reagovat
cervo

niekto ma znaky adidas a AC logo vysite v ciernom pruhu a niekto pol na pol

Reagovat
rossoneri89

aha tak to som si nevsimol .... ktovie preco to tak dali

Reagovat
cervo

napr. antonini a muntari maju odlisne od ostatnych to si ako mohli vybrat ake sa im pacia, alebo z cini poslali smejdy

Reagovat
10

neexistující ofsajd, teď vzali Fabiovi gól a Andreovi další geniální asistenci

Reagovat
M11

no tak tohle pomezni trosku posral.. Kvajara mel jit sam od pulky

Reagovat
DelPiero137

Ja mam srackovy stream ale aj ja som videl ze to nebol offside ani nahodou...

Reagovat
M11

genialni akce Claudia skoda Vidal

Reagovat
Pinturicchio

Kde ofsajd, ty voe

Reagovat
Pinturicchio

ROBUR !

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

neeeee mohlo být hotovo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cresposuper

Destro

Reagovat
10

ta trojka v záloze je radost

Reagovat
Pinturicchio

Ted šlo krásně vidět, jak Lichty čekal, kdo se mu tam rozběhne a Mirko udělá krok zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

A proč to píšeš ?

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO, Candreva simulant jak hovado a hráč hovno platný, Rocchi staré poleno, chudák KOzák aj tak bude stále na lavičke

Reagovat
Mr.Jindros

To se Candreva tak zkazil? Pamatuji, že býval skvělý.

Reagovat
Pinturicchio

WTF Viola?

Reagovat
cresposuper

Marques mala byť redka

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Melchior

Caceres

Reagovat
Il Architetto

To je nádherná hra. Miluju Juve ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Link na INTER prosím?

Reagovat
cresposuper
Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
cresposuper

Marques , to je dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Joel Obi

Reagovat
M11

Vidal ma ty nohy vsude

Reagovat
Dejwa

Ricky totálně mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho a Nagtomův post posilu a nebude to špatné!!

Reagovat
Dejwa

a stopera

Reagovat
cresposuper

Lenže koho zaňho?

Reagovat
Dejwa

neni koho.. s Mauritem by to bylo z bláta do louže..

Reagovat
smazaný uživatel

Maurito nebo Livaja

Reagovat
smazaný uživatel

Livaja není na lavičce.

Reagovat
cresposuper

Forlán ani na lavici

Reagovat
Dejwa

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Stankovičovi krásne namazal

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio WTF ?

Reagovat
olis

tak po dnesku nam asi s zoja o LM odpadne jeden s adeptov a bude to lazio

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme za dalších 45 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Cacerese by měli vykoupit ten taky maká jako šroub :)

Reagovat
brenk

Ale naľavo mu to nesedí...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeho slabší strana :) ale stejně ho mam rád

Reagovat
smazaný uživatel

No není to žádná hitparáda, jde vidět že nechceme udělat chybu ale chtělo by to druhý gol, protože tohle by bylo o hubu až do konce.

Reagovat
cresposuper

Slabota.

Reagovat
Mr.Jindros

Lecce se dostane za půlku s míčem, takže to smrdí nějakou haluzí. Ještě jeden ať je klid, Benassi je díra.

Reagovat
smazaný uživatel

To dělá Conte často, že na ně tak řve, nebo je to dneska nějaký výjmečný?

Reagovat
smazaný uživatel

pokaždý pak nemůže na tiskovce ani mluvit :D

Reagovat
smazaný uživatel

kam se na něj sere fergusonův fén :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to sem se koukal, celkem slušný hlasivky .. Ale nějak víc sem si toho všiml až dneska..

Reagovat
smazaný uživatel

aspon chlapci neusnou a budou hrát pořádně až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Destro už ladí formu na letný prestup do Interu

Reagovat
mastakillah

Jaká je pravděpodobnost že Muntari po sezóně zůstane v AC ??

Reagovat
smazaný uživatel

Duncan na miesto Obiho, Faraoni na miesto Nagatiela a Poli na miesto Rickyho

Reagovat
Pipo123

Hehe paráda, Rocchi sa zranil aspoň konečne bude hrať Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Bianco, nedivím se ti, že miluješ Claudia, toho fakt nejde nemilovat

Reagovat
smazaný uživatel

Santon asistencia na gól Cissého v zápase proti Chelsea.

Reagovat
GEGE

Skvělý nástup gol a pak polevení...Denis měl dvě dobré šance naštěstí magič Abbiati to čabnul.Druhý poločas bude ještě dost složitý pokud Atalanta dostane prostor tak je nebezpečná.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Faraoni konečne

Reagovat
10

Muriel...tak pozor

Reagovat
Pinturicchio

Ted mohl dostat zfelku červenou, prasárna.

Reagovat
cresposuper

Lucio

Reagovat
Dejwa

Lucio

Reagovat
Pinturicchio

Viola ještě dva, Parma udržet !

Reagovat
M11

no to byla otazka casu s takovym reznictvim

Reagovat
DelPiero137

Prosim, niekto ludksy stream kde je plynujejsi obraz ako ppt prezentacia?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
DelPiero137

Tak toto som mal aj ja otvorene ale pravidelne kazdu 2min seka. Chyba bude v mojom pripojeni

Dik za link.

Reagovat
lnterista

si dela prdel ne

Reagovat
smazaný uživatel

A jde ven

Reagovat
brenk

Zaslúžene...

Reagovat
smazaný uživatel

Za co byla ta červená? To je o5 pískáček ty vole

Reagovat
Pinturicchio

PARMAAAAAAAAA

Reagovat
Pinturicchio

... a ještě jeden Catania a beru 1500

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

Konecne, sak hraju jak prasaci...

Reagovat
cresposuper

Preboha Lucio...

Reagovat
Melchior

tyjo docela přísná druhá červená (hrající) pro nás

Reagovat
Dejwa

jak padl druhej? padl mi stream..

Reagovat
cresposuper

Otvorená obrana a lopta medzi stopérov.

Reagovat
Dejwa

LM definitivně v hajzlu.. Lucio už poněkolikáté letos

Reagovat
cresposuper

Ale Lucio to fakt dosral, to jasné, ale viac ma desí, že v zápase v ktorom nám ide o LM hráme uplne hovno.

Reagovat
Dejwa

to je sice pravda, ale tohle když se dělo dřív, tak se to udrželo a nějakým způsobem vyhrálo.. a ted nás sráží takový zbytečný chyby, je to škoda, ale tohle je tak zkurvená sezona, že už mě to ani nepřekvapuje, ale nasranej su ted moc..

Reagovat
Dejwa

a ještě k tomu dalo gol to hovado co mělo byt venku

Reagovat
cresposuper

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šmejd ako delo

Reagovat
smazaný uživatel

áno? ja som to radšej vypol

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

na také šaškoviny nemám nervy

Reagovat
lnterista

to ses celej ty

Reagovat
smazaný uživatel

A čo hovoríš na ten primitivizmus Lucia?

Reagovat
lnterista

je to zevl ale ty jsi bezcharakterni smejd

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri, ja sa nepotrebujem pozerať na to, ako nevieme poriadne riešiť elementárne situácie a ako robíme kiks za kiksom. S takýmito chybami nevyhráme ani Seriu Z.

Reagovat
lnterista

jj kdyz se dari tak parazitujes na uspechu a jak se nedari tak zmizis...bohuzel te tu musim trpet

Reagovat
smazaný uživatel

Mojko, pozri sa najprv na to ako hráme. Protest je v tomto jediným východiskom.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Čo máš na mysli s týmto smajlíkom?

Reagovat
rossoneri89

ze si nestojis za svojim klubom ani len tym ze by si dokukal zapas .....

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjadrujem protest. To je bežná reakcia fanúšikom. A nervy mám tiež len jedny.

Reagovat
sinter

ako protest by si mohol prestať pisať pichoviny na EF?

Reagovat
lnterista

ja jsem mirumilovnej clovek ale ver ze tobe bych natahnul hned z prvni...jdi uz nekam...koncim s tebou nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som ULTRAS INTERU. Poviem, to čo si myslím. A že sa ti to nepáči? Mám v .... Keď som nespokojný, tak to vyjadrím. Lucio preč

Reagovat
smazaný uživatel

óóóóóó

Reagovat
smazaný uživatel

úúúúúú

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá sa na veľkého borca

Reagovat
rossoneri89

mal by si radsej podporovat a fandit aby ste aspon vyrovnali

Reagovat
M11

Vidal dnes druha tisiciprocentni

Reagovat
Mr.Jindros

Doufám, že nebudeme litovat.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to dneska do prčic zase nedaj :/ chce to pojištováka

Reagovat
mastakillah

Parma

Reagovat
Shevchenko

Inter

Reagovat
M11

Alex na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Ten teď dobře sejmul Pirla dement

Reagovat
Pipo123

Ten Candreva je piča po 5x padne v šestnáske a je to penalta

Reagovat
olis

super tak vyzera to ze po dnesku budu az dva tymi von z hry o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Aký som rád, že som to po prvom góle vypol. Na nezaplatenie Som silná osobnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Ledesma gooooooooll

Reagovat
DelPiero137

Nemam rad takychto rozhodcov, daju cervenu a potom kompenzuju za kazdu blbost...

Reagovat
Melchior

jsme se vystříleli posledních pár zápasů..

Reagovat
smazaný uživatel

Lucio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

klid, on tam padne

Reagovat
10

Giovinco 1+1...zase

Reagovat
cresposuper

Zaujímavá by bola štatistika zadrbaných akcií.

Reagovat
Pipo123

Reja je síce super tréner, ale absolútne nevie zapracovať mladých hráčov do týmu. Stále sa vraví aký má talent Rozzi, Zampa alebo Barreto a stále im šancu nedá, radšej hraje xxx 100 ročných dedkov

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný zvyšok večera a zajtra vám prajem úspešný deň.

A dúfam, že od tohto zápasu už Lucio nebude hrávať

Reagovat
Pipo123

ČO spravil Lucio ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucio má loptu, kľudne ju môže odkopnúť aj niekde na Mars, má xyz veľa času. Ale on vieš čo urobí? S loptou sa pekne hrajká, príde Giovinco, loptu mu zoberie a bum...góoooooooooool. By som mu zobral 5ročných platov a poslal preč

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš si to predstaviť, ako ma nasral?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

NO TAK UDĚLAL CHYBU. Proboha ty děláš jak kdyby měl skončit život na Zemi....

Reagovat
smazaný uživatel

On takéto chyby robí stále.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý dělá chyby...

Reagovat
olis

na neapolsku "obranu" aj tak nikto nema tych musime vsetkych vymenit a canavara a campagnara by som dal na lavicku max. campagnara mozno zaklad ale nwm

Reagovat
10

Mazzarri nebude mít koule na to, aby posadil/nahradil Cannavara, bohužel pro Neapol asi nikdo...

Reagovat
olis

ono canavaro by nebol zly podla mna ak by mal vetsiu kvalitu pri sebe on je strasne pomali tak ked tam vedla neho ide nejaky rychli hrac tak skoncil, campagnaro ako tak ok on je hlavne dobry smeerom dopredu a aronica hroza kiez by to s cissokom bola pravda a prisiel by to by podla mna dost pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Kurna hráme dobre, teraz bijeme Sienu, musí to tam padnúť, inak Candreva je kurva borec, tak aktívny hráč, simuluje, behá hore dolu ale finálnu akciu má ako Pepe, center cez celé ihrisko a strela do reflektorov

Reagovat
olis

"simuluje"

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Dejwa

kriste, Zarate..

Reagovat
cresposuper

Skúsme to ragazzi!

Reagovat
Pinturicchio

ALEX

Reagovat
smazaný uživatel

Alessandro

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

tak toto je moc

Reagovat
10

ten Ljajic musí bejt hroznej vymrdávač, s ním měl problémy i Mihajlović

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezóne do Palerma ?!

Reagovat
10

tyvole proč se musím v 83. minutě proti 10ti v takovým zápase ještě nervovat při každým náznaku Lecce..?

Reagovat
M11

hruza hruza

Reagovat
cresposuper

A najvacsi traged rozhodne.

Reagovat
lnterista

Reagovat
M11

Gigi

Reagovat
Dejwa

Forrest gol.. co je moc, to je moc

Reagovat
Pipo123

Kozák brvno

Reagovat
10

a je to tady, Muriel, jako bych nic neřekl...Gigi vole

Reagovat
blaugrana

Čo ti jebeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Gigi. Lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
10

takovou chybu od Gigiho nepamatuju...zrovna v takovým zápase, v takový situaci

Reagovat
Pinturicchio

Pro Krista

Reagovat
blaugrana

Ja som ti to hovoril.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
blaugrana

Ale trest ešte nie je kompletný.

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho máš?

Reagovat
blaugrana

Zadosťučinenie. Ale nie. Prajem ten titul Juve, ale bude to ešte kurva zaujímavé. Milánske derby dostalo týmto vaším zaváhaním nový náboj.

Reagovat
Pinturicchio

Masturbuje nad tím.

Reagovat
blaugrana

Strácaš očividne hlavu. Je to u všetkých narovnako.

Reagovat
smazaný uživatel

Juveeee

Reagovat
smazaný uživatel

Gigi tos posral, aby nás to nestálo scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

dyztak víme komu máme nadávat :D

Reagovat
Melchior

bože..

Reagovat
smazaný uživatel

to je prostě v prdeli :/ nám to někdo nepřál no

Reagovat
smazaný uživatel

Udržet!

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo!!!! Věřil jsem že to ukopem nic jsem nevzdával snad ještě Juve ztratí s Atalantou.

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo!!!! Věřil jsem že to ukopem nic jsem nevzdával snad ještě Juve ztratí s Atalantou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě není konec zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný jenom mě sralo jak hodne fanoušků už odepisovalo Milán a tak jsem rád že je ještě šance, jasně není konec zápasu ale potěšilo to.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Mám z toho taky radost.

Reagovat
cresposuper

Muriel

Reagovat
FORZAMILAN

LECEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Lecce !

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Gigi pls

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LECCEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

o to víc teď mrzí ty Vidalovi loženky a zrovna si poserem scudetto na moje narozky, to je pech

Reagovat
smazaný uživatel

jn :( co na to říct mělo to být zase tak 5:1 ale na to se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

snad to nebude osudová chyba tohoto ročníku.. kua ale zrovna dvě kola do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Gigi pls

Reagovat
smazaný uživatel

asi měl zásek při odkopu a vzali mu míč a gol

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jo ? Těším se na highlighty

Reagovat
smazaný uživatel

Parmě tam bohužel dneska spadlo všechno

Reagovat
smazaný uživatel

heheee už 3:1 chceli sme to? áno! tak to máme

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dobře pornotrenér ty jeho poslední výsledky snad se Lecce zachrání.

Reagovat
Melchior

hlavně ať se ještě nezapomenou válet

Reagovat
Yanek

Binhoooo

Reagovat
10

neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

nemám slov... nejzkušenější a udělá takovou chyb

Reagovat
Yanek

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL BINHOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
FORZAMILAN

BINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Melchior

dneska se mi bude fakt hezky spát no tak držím palce Interu o víkendu (ano, až tak nízko jsem schopen klesnout)

Reagovat
rossoneri89

Robinhooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Alberto Aquilani

Buffon je precenovany , to hovorím už roky .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsii na ten kiks čekal dost dlouho, viď?

Reagovat
10

10 let chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Inter se moc nenabudil před derby, to spíš AC, to je vprdeli, tohle bude teď nátlak jak sviňa na psychiku, to nevím, jestli to kluci unesou

Reagovat
smazaný uživatel

Consigli ale dneska parádní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Consigli je frajer. Snáď dostane čoskoro šancu aj v repre, určite nie je horší než Viviano či Marchetti.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Buffon za chybu ?

Reagovat
M11

dostal malou domu.. spatne prevzal mic moc si ho pokopl a uz byl pozde u mice.. lecce do prazdne

Reagovat
smazaný uživatel

aha, viděl jsem ho chybovat jen jednou

http://www.youtube.com/watch?v=VSLYkWJ0QUA

Reagovat
M11

jj toto je jeho druhy kiks v kariere.. bohuzel tentokrat si to dobre nenacasoval

Reagovat
Il Architetto

Tohle bolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Montolivo, to je hajzl.. .ac za dveřma tak už i dává góly

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně zachovat klid,nedá se nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Počty jsou jednoduché. 2x vyhrajme a máme Scudetto. Světe div, se po neděli už může stejně být rozhodnuto. Pořád to máme ve svých rukou. Vedeme o bod. Stačí vyhrát v Cagliari a plichta milánských. Hlavy vzhůru! Jedna chyba nás nepoloží, pojďme to všem dokázat! FORZA JUVE!

PS: Gigi je taky pouze jen člověk. Jednou za 10 let si tu chybu taky dovolit může, ačkoliv v ne zrovna příhodnou chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád to máme ve svých rukou :) sice to bude větší tlak na hráče ale musí to zvládnout pořád jim věřím a jestli chtěj scudeto musí tomu jít trochu naproti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neshazoval bych nic na Gigiho, když golman zaviní gol, je to totéž, jako když útok nedá tutovku a že jich tam dneska pár bylo. Navíc jeden gol proti Lecce, co je půlku v deseti...Scudetto nám samo do klína nespadne (čímž nechci říct že tam nebyla snaha). Interu fandit nebudu, ani nemusím, je to pořád v našich rukách, Cagliari a Atalantu prostě musí adept na titul porazit.

Forza Juve!

Reagovat
FORZAMILAN

Tak dráma pokračuje dál, ale už je to lepší. Příští kolo rozhodne. Vidím to tak, že Juve Cagliari neporazí a my rozdrtíme v derby Inter.................no a poslední kolo to potvrdíme

FORZA ROSSONERI

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon vám chce jenom dát čuchnout, aby vás to pak víc sralo

Reagovat
smazaný uživatel

Este zijeme!!!!FORZA MILAN!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele