Serie A - preview 33. kola

24.04.2012, 11:19, aktualizováno 25.04.2012, 08:20
Previews
Středeční program dohrávaného kola načne souboj Novary s Laziem, na jehož výsledek bude odpovídat Neapol v Lecce či Udinese s Interem ve vzájemném souboji. AS Řím přivítá Fiorentinu a večer nastoupí první Juventus v Ceseně, zatímco druhé AC Milán se doma utká s Janovem...
Novara Calcio - SS Lazio  (středa 12:30)
Třetímu Laziu jde o Ligu mistrů, tlačí se na něj víc týmů, a tak potřebuje body. Ty by mělo být snadné získat z duelu se sestupující Novarou. Domácí ale umí překvapit.

Výsledky z posledních dní jsou přinejmenším rozpačité. Fanoušky může velmi mrzet hlavně remíza s Lecce, dále prohra s lídrem z Turína, tři branky Laziu nasázela také Parma. Na druhou stranu, derby Lazio zvládlo, udolalo také Neapol a tak se bude snažit zpečetit svou pozici proti Novaře. Ta je téměř jistým sestupujícím, proti velkým favoritům ale často překvapí.

Lazio ale stále zůstává třetí, neboť všem jeho nejbližším soupeřům, mezi nimiž je Neapol, Udinese, AS a Inter, se rovněž nedaří podávat podobné výsledky po celou dobu. Občas si asi divák říká, že do Ligy mistrů nikdo kromě Juventusu a AC nechce. Biancocelesti mají na nejbližší Udinese náskok tří bodů a mnohem snazší los - Novaru. Udinese bude hrát s Interem.

Nutno uznat, že na špatných výsledcích Lazia mají velký podíl absence. Zranění nebo karty v této sezoně opravdu velmi pronásledují celek Edyho Rejy. Mimo hru jsou stále Miro Klose, Marius Stankevičius, Senad Lulič, Brocchi, Radu a jistý není start ani Matuzalema s Diasem. Návratem se mohou pyšnit Libor Kozák a Stefanou Mauri.

Novara se pod vedením staronového trenéra Attilia Tessera zvedla herně i výsledkově, začala pravidelně sbírat body a na chvíli jí vysvitla naděje. Propastných jedenáct bodů je ale příliš. Poslední dva duely prohráli novarští shodně 0:2, v jednom z nich nedal Rigoni penaltu.

První sezona mezi smetánkou pod dlouhých pětapadesáti letech se pomalu chýlí ke konci, hráči to ví a chtějí se s ní rozloučit se ctí. V tom by mohl být klíč pro zbývající utkání. Také domácí mají ale mnoho zraněných. Ludi, Jeda, Marianini a Ujkani, nikdo z nich by neměl ve středu po obědě nastoupit.
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Fontana - Morganella, Lisuzzo, Garcia, Gemiti - Porcari, Pesce, Jensen - Rigoni - Caracciolo, Mascara
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Scaloni, Diakitè, Dias, Garrido - Cana, Ledesma - González, Mauri, Candreva - Rocchi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 3.60 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Siena - Bologna FC  (středa 15:00)
V zápase mezi Sienou a Boloňou půjde rovněž o hodně. Oba kluby, ač si v minulém kole vedly na výbornou, mají stále záchranářské problémy a tříbodový zisk by jim v tomto ohledu výrazně pomohl.

Vynikající zápas mají za sebou fotbalisté Sieny, když v neděli dokázali zvítězit v bouřlivém janovském prostředí nad domácími Grify 4:1. Siena předvedla zejména v prvním poločase skvělý výkon a nakonec zaslouženě zvítězila. Tím se stala záchranářská situace klubu o něco růžovější, i když stále ještě není vyhráno. Siena má momentálně na desátém místě sedmibodový náskok a o konečné pořadí se ještě bude rvát.

"V Janově jsme hráli dobře a naše dosavadní výsledky nám dávají do rozhodující fáze sezony velkou důvěru. K zajištění bezpečnosti však stále potřebujeme několik bodů a doufáme, že je získáme už zítra," nechal se před zápasem s Boloňou slyšet útočník Mattia Destro.

Přilepšila si i Boloňa, která rovněž v neděli hrála na venkovní půdě. Pioliho svěřenci nastoupili v Miláně do těžkého zápasu s AC a po závěrečném hvizdu brali překvapivě bod za remízu 1:1. Před zápasem by Boloňa bod jistě brala, ovšem na jeho konci byly pocity rozporuplné. Rossoblu totiž ještě v devadesáté minutě vedli zásluhou branky Gastóna Ramireze, jenže alespoň remízu nakonec pro AC vybojoval vyrovnávací brankou Zlatan Ibrahimovič. Boloni momentálně patří dvanácté místo, její náskok před osmnáctým Lecce je šestibodový.

V obou táborech budou mít problém s poskládáním základní jedenáctky. Na marodce domácích Bianconeri jsou Calaió, Angelo, Belmonte, Giorgi a vykartovaný Pegolo. S Boloňou to není o moc lepší, zranění jsou Pulzetti, Crespo, Gillet, Casarini a Krhin.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Brkič - Rossettini, Contini, Terzi, Vitiello - Vergassola, Gazzi, Brienza - Del Grosso - Destro, Bogdani
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Raggi, Portanova, Antonsson - Garics, Perez, Mudingayi, Morleo - Ramirez, Diamanti - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 2.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - ACF Fiorentina  (středa 15:00)
AS Řím se po debaklu od Juventusu opět ocitá v problémech. Po vydařeném utkání přijde velká ztráta a sen o třetím místě se neustále vzdaluje. Tato sezona je zklamáním také pro Fiorentinu. Který z týmů napraví svou reputaci?

Jestliže se utkání s Udinese zdálo z pohledu římského AS jako krok kupředu, ostře sledovaný zápas s Juventus poslal Giallorossi o několik kroků zpět. Navíc přišlo o spolehlivého brankáře, Maarten Stekelenburg byl po faulu na Claudia Marchisia vyloučen. Těžko na tomto zápase hledat pozitiva. Kromě čtyř inkasovaných gólů AS ani jeden nevstřelilo a přišlo o další hráče. Bojan nemůže hrát kvůli kartám, Erik Lamela nevydržel napětí a nesportovně plivl na soupeřova obránce Lichtensteinera. Absence Tottiho a nepovedený výkon obranné linie, to je jen několik špatných zpráv.

Sympatický gestem se prezentuje vedení týmu, které se ústy Baldiniho a Sabatiniho snaží podporovat ostře kritizovaného španělského trenéra. Enrique zažívá extrémně těžkou sezonu na lavičce římského velikána, nepřispívají k tomu ani výkony mnohých hráčů. Zkratkovité nasazování hráčů, změnění jejich původních pozic a mnoho zranění, to jsou některé z faktorů, kvůli kterým se Enriqueho týmu nedaří. Stále se ale nedá hovořit o vyloženě negativní sezoně, stačí k tomu jediná věc - kvalifikování se do evropských pohárů.

Achillovou patou Enriqueho týmu je bezesporu obrana. S Nicolasem Burdissem, jenž je dlouhodobě zraněn, chybí AS jistota. Především Simon Kjaer nepodává požadované výkony, jistí si nejsou ani krajní obránci. A proti dravému Juventusu selhal i De Rossi, přesunutý na pozici stopera. AS už počtvrté inkasovalo čtyři branky za zápas.

Ještě větší starosti má ale toskánský tým. Trenér Delio Rossi zatím neplní vysoká očekávání a jeho svěřenci se stále musí bát o záchranu. Vždyť před sestupovými vodami mají náskok pouhých tří bodů! Fiorentině hodně ubližují zranění, především Kröldrup a Jovetič jsou klíčovými osobnostmi týmu.

Několik týmů ještě nedosáhlo čtyřicetibodové hranice, Fiorentina mezi ně také patří. Největší tlak je v tuto chvíli sice na Cagliari a překvapivě janovských Grifech, ale ani Viola nemá nic jistého.

Statistiky hovoří proti ní, neboť poslední výhra z Olimpica se datuje na rok 1992. Kröldrup a Jovetič nejspíš nenastoupí, příjemnou změnou bude uzdravení Amauriho. Naváže AS na svou dobrou domácí formu, nebo Viola prolomí svou smůlu?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Curci - Taddei, De Rossi, Kjaer, José Angel - Pjanič, Gago, Marquinho - Lamela, Totti, Osvaldo
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - Gamberini, Natali, Nastašič - De Silvestri, Behrami, Montolivo, Pasqual - Kharja - Ljajič, Amauri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Inter Milán  (středa 15:00)
Udinese musí zabrat, protože Inter pod vedením Stramaccioniho je velmi silný soupeř. Pokud chtějí domácí udržet poháry, nesmí ztrácet body. Konkurence je nelítostná.

Domácí Zebry se snaží dohnat ztrátu, kterou způsobila prohra s AS Řím a naposledy remíza s Chievem. O tu se ještě Udinese muselo bát, protože Chievo rozhodně nepůsobilo ustrašeným dojmem. Souhra Udinese má v tuto chvíli velké trhliny. Může za to již delší neschopnost se prosadit gólově, na vině jsou ale také rozsáhlá zranění. Mimo hru jsou Mauricio Isla, Badu, Coda, vykartovaný je Gelson Fernandes.

Poslední dva zápasy vyhrálo Udinese. Nejprve domácí na Stadio Friuli porazili Inter 3:1 a nejspíš si ještě pamatujete napínavý souboj těchto dvou týmů z minulého roku. Udinese vyhrálo o gól, ale utkání mělo téměř infarktový závěr, v němž byly k vidění dvě penalty. Nejprve nedokázal srovnat Di Natale, Handanoviče prozměnu nepřekonal Pazzini.

Role favorita je podle statistik jasná - Udinese vyhrálo pouhá dvě ze svých posledních jedenácti prvoligových utkání, Inter dvě ze čtyř. Navíc, pod mladým trenérem Stramaccionim stále nebyl poražen. Každopádně si ale můžeme být jisti, že při každém střetu těchto dvou aspirantů na poháry se divák vždy bavil a utkání bylo často emotivní a atraktivní. Snad nás ve středu večer hráči nezklamou.

Oba týmy v posledním kole pouze remizovaly, pro oba to ale mohlo být horší. Nějakou náhodou se proti oběma kopala penalta. Thereau nepřekonal Handanoviče, Adem Ljajič si vylámal zuby na Juliu Cesarovi.

O důležitosti zápasu svědčí vyjádření kapitána Di Nataleho, který i v narážce na nedělní střetnutí s Laziem poznamenal, že "tento zápas je pro nás finále, které musíme vyhrát za každou cenu." Inter se nebude moci spolehnout na Luca Castaignose, mimo hru jsou také staří známí Walter Samuel, Cristian Chivu, Javier Zanetti.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Danilo, Domizzi - Basta, Pinzi, Pazienza, Asamoah, Pasquale - Torje - Di Natale
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo - Cambiasso, Stankovič - Obi, Alvaréz, Zárate - Milito
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Lecce - SSC Neapol  (středa 15:00)
Fotbalisté US Lecce se derou na záchranné pozice, co to dá. Na osmnáctý Janov už ztrácejí jediný bod, a pokud uspějou i proti Neapoli, po dlouhé době obsadí jinou než sestupovou příčku. Neapol ale bojuje o Ligu mistrů a na stadion Via del Mare si jede pro tři body, cokoliv jiného bude považovánou za velkou ztrátu.

Dvanáct zápasů a jediná porážka! To je bilance fotbalistů Lecce za posledních dvanáct kol. Celek z Apulie bojuje o záchranu, jak se dá, a zatím se mu to daří náramně. Velkou ztrátu stáhli svěřenci trenéra Serse Cosmiho už na jediný bod a za jistých okolností mohou už po tomto kole opustit sestupové pásmo. Vynikající formu domácích naposledy okusili fotbalisté Lazia. Lecce si ze Stadia Olimpico přivezlo cenný bod za remízu 1:1!

Neapol se momentálně nachází ve zcela jiném rozpoložení než Lecce. Azzurri po třech porážkách v řadě konečně zabrali a doma porazili předposlední Novaru 2:0. Využili tak právě zaváhání Lazia s Lecce a náskok na třetí pozici stáhli na rozdíl čtyř bodů, navíc se v tabulce posunuli na páté místo, které alespoň zaručuje Evropskou ligu.

"Víme, že do konce sezony máme před sebou pět finálových zápasů a že do každého z nich budeme muset dát všechno. Proti Novaře jsme hráli dobře, viděl jsem pozitivní signály. Už jsem varoval hráče, že Lecce je silný tým, který prožívá dobré období. Mají kvalitní hráče a solidní zálohu, nemůžeme je brát na lehkou váhu," varoval před soupeřem trenér Walter Mazzarri.

Domácím bude chybět pouze brankář Julio Sergio a Miglionico, jinak má trenér Cosmi kompletní kádr. Napolitáncům budou zase scházet Lavezzi, Panděv, Donadel a Rosati. Citelná je ztráta zejména prvně dvou jmenovaných.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Oddo, Esposito, Tomovič - Cuadrado, Delvecchio, Giacomazzi, Blasi, Brivio - Muriel, Di Michele
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Inler, Džemaili, Zuňiga - Hamšík - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - Parma FC  (středa 15:00)
O důležité body budou na stadionu Renza Barbery usilovat fotbalisté domácího Palerma a hostující Parmy. Oba týmy mají po třiatřiceti kolech shodný počet bodů, oba také ještě nemají zajištěnou záchranu.

Palermo i Parma doposud nasbírali 41 bodů a ve vyrovnané druhé polovině tabulky to znamená, že musejí bojovat o záchranu. Sicilané naposledy remizovali na hřišti poslední Ceseny 2:2 a rozhodně nemohou být spokojeni. Však bilance poslední devíti zápasů je katastrofální, jediná výhra, čtyři remízy a čtyři porážky. Palermo tak může na evropské poháry zapomenout, soustředit se musí zejména na záchranu.

Co platí pro Palermo, platí i pro Parmu. Ovšem forma Parmy je mnohem lepší. Svěřenci trenéra Donadoniho v minulých kolech pořádně zabrali a ze čtyř zápasů hned třikrát zvítězili. Pokaždé to bylo před domácím publikem, Lazio přehráli 3:1, Novaru 2:0 a Cagliari 3:0. Záchrana Parmy sice není zdaleka hotovou věcí, ale situace je rozhodně lepší než před oněmi čtyřmi koly.

Trenér sicilského mužstva Bartolo Mutti musí oželet start Migliaccia, Balzarettiho, Pisana a Bertola. Všichni, až na vykartovaného Bertola, jsou zranění. Parma má v tomto ohledu méně starostí, chybět bude akorát Mariga.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Labrin, Silvestre, Mantovani - Muňoz, Vazquez, Donati, Barreto, Aguirregaray - Hernandez, Miccoli
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli - Biabiany, Morrone, Valdes, Galloppa, Modesto - Floccari, Giovinco
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 2.80 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Janov CFC  (středa 18:00)
Nesmírně důležité utkání se odehraje na milánském San Siru. AC Milán prahne po Scudettu a další ztrátu si už zkrátka nemůže dovolit. Ovšem totéž platí i o Janovu. Grifové v minulém kole vybouchli a jsou těsně nad sestupovou propastí. Tam sem mohou ocitnout už před tímto zápasem, zvládne-li svůj odpolední duel Lecce.

Obhajoba mistrovského titulu se Milánu zase o něco vzdálila. AC doma totiž nedokázalo přehrát Boloňu a po remíze 1:1 ztrácí na první místo tři body. Boloňa se na San Siru odprezentovala známým catenacciem, vstřelila branku a pak víceméně jenom bránila. AC Milán nakonec spasil v devadesáté minutě Zlatan Ibrahimovič.

"Naše poslední výkony nebyly na úrovni. Nejsme v takové formě jako třeba před měsícem, ale to by nemělo být omluvou. Mí hráči i já stále věříme, že je možné získat titul, protože jsme jen tři body za Juventusem a ve fotbale se může stát cokoliv. Náš cíl zůstává stejný, vyhrát Scudetto," rozpovídal se na téma Scudetto trenér Massimiliano Allegri.

Na velký průšvih mají zaděláno fotbalisté Janova. V neděli utržili před vlastními fanoušky ostudný debakl 1:4 se Sienou a před osmnáctým Lecce už mají k dobru jen jeden bod! Kdo by to byl na začátku sezony řekl, že se Janov takto propadne. Pokud vzpomeneme na první kola, ve kterých CFC dokonce vedlo tabulku, je to velký sesun.

AC Milán má s Janovem dle očekávání lepší vzájemnou bilanci. Rossoneri se naposledy radovali z vítězství v tom prvním letošním vzájemném zápase. Na Stadio Luigi Ferraris zvítězili pohodlně 2:0.

S finišem soutěžě se pomalu vyprazdňuje i milánská marodka. Trenér Allegri ale i tak nebude moci nasadit útočnou dvojici Pata s Inzaghim, kapitána Ambrosiniho, brankáře Romu a vykartovaného obránce Boneru. Kompletní se na San Siru neobjeví ani Janov. Zraněný je Belluschi, Rossi s Mestem jsou v karetním trestu.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Gattuso, Van Bommel, Nocerino - Emanuelson - Ibrahimovič, Cassano
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Bovo, Granqvist, Kaladze, Moretti - Biondini, Veloso, Kucka, Sculli - Palacio, Zè Eduardo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Cesena - Juventus FC  (středa 18:00)
Vedoucí Juventus cestuje na půdu poslední Ceseny s jasným úkolem, získat tři body a nedovolit Milánu něco ukrojit z náskoku. Dle předpokladů by neměla mít Stará dáma s posledním týmem žádný problém.

Dvacátá Cesena se stále nemůže odrazit ze dna tabulky, na předposlední Novaru ztrácí tři body, takže stále může o něco hrát. Je však jasné, že záchrana se devadesát devět procent neuskuteční. Pokud Cesena nad Juventusem nezvítězí, bude její osud nadobro zpečetěn. Co se týče posledních výsledků, Mořští koníci se zajisté zlepšili ale ani pět remíz v řadě je nemohl spasit.

"Viděl jsem výhru Juventusu nad Římem a jsou fantastickým týmem s velkou duševní i fyzickou sílou. Budeme muset předvést náš nejlepší výkon a doufat, že Juventus nebude stoprocentní," vysekl poklonu Staré dámě trenér Mario Beretta.

Vynikající sérii se může chlubit i Juventus. Ten nejenže ještě neprohrál, ale aktuálně šestkrát v řadě zvítězil. Juventus je tak zase o něco blíže mistrovskému Scudettu. Stará dáma naprosto nekompromisně smetla ve šlágru kola AS Řím 4:0, a jelikož AC Milán ztratilo s Boloňou, má na čele už tříbodový náskok.

Trenér Mario Beretta musí řešit několik absencí, kvůli zranění nenastoupí Martinez, Pudil, Martinho, Calderoni a suspendovaný Von Bergen. Juventus může na stadionu Dina Manuzziho postavit to nejsilnější, co má, výjimku tvoří pouze vykartovaný Fabio Quagliarella.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Moras, Rodriguez, Lauro - Guana, Colucci, Parolo - Santana - Malonga, Mutu
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner - Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie - Matri, Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 12.00 - 5.50 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Calcio Catania  (úterý 18:30)
Cagliari naposledy ostudně prohrálo s Parmou a bude muset zabrat, nechce - li být jedním ze sestupujících celků. Nyní ho ale nečeká nic jednoduchého, postaví se proti Catanii.

Trenér Massimo Ficcadenti po posledním zápase pořádně vyčinil svým hráčům, jejich přístup v utkání s Parmou jej velmi zklamal a očekává, že na domácí půdě se jim povede mnohem lépe.

"Pořádně jsme se nedostali do zápasu, způsob naší hry mě zklamal," říká trenér. "Nikdy jsme nehráli to, s čím jsme na hřiště šli a hráli jsme jako bez života."

"To, co moji svěřenci předváděli, to bylo zvláště ve druhé půli něco hrozného. Takhle špatně jsme snad za celý rok nehráli. Očekávám, že v příštím zápase ukáží moji hráči lepší hru a necháme si doma tři body,"
uzavírá Ficcadenti.

Sardinský celek vyhrál pouze dvě ze svých posledních deseti zápasů, což je velmi špatná vizitka. Pouhé tři body jej dělí od sestupových vod, takže pokud nechce Cagliari příští rok plnit statistiky druhé ligy, nesmí uklouznout a podat takový výkon, jaký jsme mohli sledovat proti Parmě.

To trenér Montella má mnohem větší důvody k radosti, jeho tým v zajímavém utkání zvládl porazit Atalantu 2:0 a zároveň udržel čisté konto. Po čtyřech utkáních bez výhry se tři body dostavily a posunuly Catanii na osmé místo v tabulce. Klidný střed, snaha bojovat o poháry a dobrá defenziva, to jsou současné myšlenky mladého trenéra.

Catania ztrácí na pátou Neapol pouhých pět bodů, takže v případě série dobrých výsledků není vyloučena ani Evropská liga, což by byl pro provinční tým velký úspěch. To ví i Montella.

"Naším cílem je odehrát zbývající zápasy co nejlépe, získat co nejvíc bodů a užívat si fotbal. Nejsme pod tlakem, ale nechceme si ani na nic stěžovat. Musíme být realističtí, bylo by velmi složité skončit mezi prvními pěti týmy," uzavírá Il Aeroplanino.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Pisano, Astori, Canini, Agostini - Ekdal, Conti, Nainggolan - Cossu - Pinilla, Ibarbo
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Košický - Motta, Bellusci, Spolli, Marchese - Biagianti, Lodi, Seymour - Goméz, Bergessio, Lanzafame
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta BC - Chievo Verona  (úterý 18:30)
Oba týmy jsou v relativně dobrém postavení - za čtyřicetibodovou hranicí. Jistota je ale příliš malá na to, aby jeden ze soupeřů tento zápas podcenil.

Domácí si možná mohli myslet, že záchrana je touto hranicí již zajištěna. Poslední dobou se la začíná do formy dostávat i Lecce, připomeňme jeho výhru nad AS Řím, výhru nad Catanií nebo remízu s Laziem. A tento faktor může konečným pořadím ještě pořádně zamotat.

Domácí Bonaventura přiznává, že tým trenéra Serse Cosmiho ještě není ze hry venku a bude se snažit svůj boj vyhrát. Pro Atalantu se tím ale nic nemění.

"Lecce se teď daří, musíme s ním stále počítat. Ale pokud jde o nás, my máme určitý cíl a daří se nám naplňovat i způsob k němu. Budeme pokračovat ve sbírání bodů a uvidíme, jak to dopadne. Rádi bychom samozřejmě ukončili sezonu co nejdřív, ale nemůžeme. Doufám, že toto bude nezapomenutelná sezona, ať už skončí jakkoliv," říká záložník Giacomo Bonaventura.

"Když se podíváme na těch šest trestných bodů, můžeme na sebe být hrdí, pokud se udržíme mezi nejlepšími i pro příští rok," zakončuje záložník.

Chievo má lepší výchozí pozici. Z porážky od AC Milán se ve Veroně vzpamatovali a výsledek 0:0 s Udinese ukazuje, od veronského celku můžeme čekat téměř cokoli. Trenér Mommo Di Carlo touží po zlepšení svého osobního bodového rekordu, což by se mu s Chievem mohlo podařit.

Di Carlo obměňuje sestavu skoro po každém neúspěšném zápasu, mění taktiku a vymýšlí novou. Ale je to jeho zaujetí pro hru, motivační schopnosti a týmový duch, který z něj dělá oblíbence fanoušků. Ti očekávají, že si z Bergama odvezou tři body.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Bellini, Stendardo, Lucchini, Peluso - Schelotto, Cigarini, Carmona, Bonaventura - Moralez - Denis
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Acerbi, Cesar, Drame - Bradley, Rigoni, Hetemaj - Cruzado, Thereau - Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 2.80 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC331914057:1871
2.AC Milán33208563:2768
3.SS Lazio331671049:4155
4.Udinese Calcio331410944:3252
5.SSC Neapol331312858:4151
6.AS Řím331551352:4650
7.Inter Milán331471247:4549
8.Calcio Catania331113944:4346
9.Chievo Verona3311101230:4043
10.AC Siena331191341:3542
11.Città di Palermo331181446:5141
12.Bologna FC3310111234:3941
13.Parma FC3310111244:5041
14.Atalanta BC331113937:3640
15.ACF Fiorentina339111332:3838
16.Cagliari Calcio339111333:4238
17.Janov CFC33991544:6236
18.US Lecce338111438:4935
19.Novara Calcio335101827:5625
20.AC Cesena334101921:5022
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (437)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cataniu by som v EL bral, možno by to nevypustili....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Atalanta dnes pro 3 body Ideálně tak 3:2, 2 asistence od Schelotta a 2 góly na straně druhé od Pellissiera .. A když doma Cossu porazí Catanii, zlobit se taky nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bezgólová jednička v Bergamu a možná handicap Cagliari, Catania šetří...

Reagovat
smazaný uživatel

bezgolova jednicka? to je prosim ta aky vysledok

Reagovat
10

Panucci v Palermu dořediteloval

Jenom pět týdnů byl Christian Panucci technickým ředitelem Palerma. Někdejší italský obránce se dostal do slovní roztržky s prezidentem sicilského klubu Mauriziem Zamparinim a na svou funkci následně raději rezignoval.

Zamparini je zaměstnavatel století

Reagovat
smazaný uživatel

Sicílie no, Panucci se raději zdekoval

Reagovat
10

Zampa je blázen, Palermo mu může děkovat za hodně, ale taky toho dost posral...

Reagovat
smazaný uživatel

On na jednu stranu udělá parádní krok, a na druhou stranu přestřelí. Hodně kontroverzní člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

U něj by jen stačilo, kdyby se věnoval tomu, co umí nejlíp - zajistil rozpočet klubu a sehnal i peníze na posily do obrany pro příští rok. Ale on si nedá říct. Nedivil bych se, kdyby Muttimu diktoval ty sestavy on, stejně jako předtím Mangiovi a dalším. Zampa prostě nechápe, že v některých ohledech se klub nedá řídit jako firma.

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Sa asi poseriem...ešte včera pritom bolo na oficiálnej stranke:

"Il Presidente Maurizio Zamparini precisa che l'organico societario della prossima stagione sarà così composto: Christian Panucci: direttore dell'area sportiva..."

Reagovat
10

Baldini: "Avanti col suo progetto"

Reagovat
smazaný uživatel

Baldini Baldini, ty tak nepěkně spláčeš....

Reagovat
smazaný uživatel

Bergamo jako černý kůň soutěže musí poslat Veronu zpátky na dno, kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari - Catania: 2, Atalanta - Verona: 1, a byl bych spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

* Atalanta - Chievo, Verona je pro mě Hellas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hellas máš v Serii B.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ne dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Spekulace o odchodu Allegriho sílí, dnes přišel Mediaset s Costacurtou jako možnou náhradou. Píše se taky hodně o Capellovi, ale ten by měl asi funkci "directora". Všechno to podtrhuje údajná hádka Seedorfa po vystřídání v neděli a mně to začíná celkem nápadně připomínat konec Leonarda, tohle není dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani si musí uvědomit, kdo je pro něho důležitější. Zda hráč nebo trenér. Rozhodně bych Allegriho nestřílel. Kdo se hádal? Seedorf s Allegrim?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ano, tak by se měl Seedorf klidnit, poslední dobou hraje pěkný hovno a ještě si bude vyskakovat ?

Reagovat
Yanek

Tohle není o Gallianim, ale o Silviovi. Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, tak to jo. Tak pak je tu otázka: Vyhodit trenéra, který dal hře a týmu tvář a řád a hraje s ním úspěšně, nebo vyhodit postaršího hráče, který už toho moc neodkope a končí mu smlouva? Tam není o čem. Silvio by měl vzít rozum do hrsti a Allegriho podržet.

Reagovat
smazaný uživatel

at se vrati Ancelotti... Lippi at de trenovat narodak... do Interu at se vrati Mancini... do AS Spalletti... do Lazia Eriksson... v juve at zustane Conte... potom by mozna Italskej fotbal zacal pripominat to co ma doopravdy bejt...

Reagovat
smazaný uživatel

Veliká pohádka...... ..... Ancelotti si rozjel "italský projekt" v PSG. Lippi už toho moc nenatrénuje, i když by stále mohl a Mancini sedí na ropném prameni, kde si může přivést koho se mu zamane. Spaletti je v Rusku spokojený a Eriksson? Kde tomu je konců.

Právě ta nová vlna trenérů s Allegrim, Contem a dalšími musí jít nahoru.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
rossoneri89

bohuzial ten kto neskace ako Silvio piska je na odpis

Reagovat
smazaný uživatel

2

1

Reagovat
Jajinek

Fanta Série C výsledky na foru.

Připomínám, že už dnes se hraje vložené kolo, takže aktualizujte svou sestavu pro 33. kolo z minulého víkendu.

Jinak dostal jsem se do finále poháru. Vyhrát trofej z pozice třetiligisty by byl sen...už finále je úspěch, tak uvidíme.

Reagovat
Shevchenko

Já si jdu pro double. Těším se.

Reagovat
Slejdy

Gratulace..sestavu dam zitra, dnes mi nikdo nehraje.

Reagovat
Pinturicchio

FANTA D ( hlavně Bianco ) : Dnes mi nikdo nehraje, nevadilo by, kdybych hodil sestavu až zítra?

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě .. Já dnes s dovolením potvrdím jen trio Cossu, Pellissier, Schelotto, zbytek taky zítra.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Inzaghi

Dresy AC pro příští rok: http://i43.tinypic.com/2v2f5eu.jpg

Nejhorší za poslední roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ty široké pruhy... grrrr..... Snad s tím nepřijdou i na nové dresy Juve, tyhle široké pruhy mě maximálně deptají

Reagovat
Inzaghi

Taky se mi líbí spíš tenčí pruhy, klidně i úplně tenký, co máme letos. A když k těm širokým připočtu ten hroznej límec..

Reagovat
Shevchenko

Mě nevadí široké pruhy (i když lepší by byly o něco tenčí). Ty dresy, co máme letos, mi přijdou až moc s tenkými proužky, z dálky mi to trochu splývá do rudé barvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní byly ty bwin, tuším 09-10, ty byly asi tak akorát. Ale ty vaše letošní se mi taky moc líbí. Já raději užší pruhy nebo s větší členitostí. Tyhle 3 pruhy tlustý pruhy mě moc neberou. Ale tak každý má jiný vkus. Někdo má rád proužky, jiný kostky, někdo s límečkem, jiný bez límečku. Každopádně jsem zvědavý, co vymyslím nám s tím novým Jeepem na hrudi.

Reagovat
smazaný uživatel

co se týče odstínu barev a tloušťky pruhů pořád lepší než tohle:

http://www.sportmediaset.mediaset.it/bin/79.%24plit/C_27_articolo_80799_listaparagrafi_itemParagrafo_1_immaginecorpo.jpg

že budou letoš širší pruhy bylo jasné, jedem to na střídačku a tahle Tebou postnutá kombinace je ze všech těch dosud dostupných variant zatím asi nejhezčí...

Reagovat
smazaný uživatel

me prijdou stejny

Reagovat
Inzaghi

Jak říká Rino - odstín a umístění pruhů (všimni si, kde je logo Adidas) jsou jiný. Ale pořád se mi to nelíbí, ten límec je obrovskej a bílej už tu byl 3 roky zpátky. Navíc už letos mají ty dresy hodně bílé, mohli jsme zkusit třeba zlatou, nebo nějakej experiment s proužkama, atd.. Pro mě zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

jj pravda... ale v podstate je to uplne to samy xD v televizi nebo na stadaku by si nikdo rozdilu nevsiml...

Reagovat
smazaný uživatel

takovy tradicni strih no... doufam ze juve pro pristi sezonu zkusi do Ligy Mistru kombinaci modra/zluta (barvy turina)... husty by byl model ruzovyho trikotu co mame ted prebarvit...

a prvni triko bych nechal takle s tim rozmazanym efektem... vubec nevypada spatne... nebo bych zkusil ty zuzujici se pruhy jak ma barca...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem zvědavej s čím přijde Nike

Reagovat
Shevchenko

Až na ten šílený límeček to není nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň nehrajete domácí zápasy v růžových dresech.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ty byly fajn, to ani neni růžová, ale "lososová" barva.

Reagovat
smazaný uživatel

luixusní ve fifě jsem pořád hrál s něma

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo Fifa 2004, v záloze Davids, Nedvěd a v útoku Trezeguet, Del Piero... Nejvíc epický intro měla, kdy na konci Alex rozvlnil síť.

Reagovat
smazaný uživatel

stár

Reagovat
Shevchenko

Ty růžové že jsou fajn? Hnusnější jsem snad neviděl.

Reagovat
Pinturicchio

Mně se ze začátku taky nelíbily, možná jsem si na něj časem jen zvyknul, ale ted mi přijdou OK

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba oproti té bílé obludnosti, ve které jsme hráli loni, jsou naprosto fenomenální.

Reagovat
smazaný uživatel

EXCLUSIVE New AC Milan Jersey 2012/13 (Part 2):

http://www.youtube.com/watch?v=0MFLzbMaFTE

Reagovat
Shevchenko

To be continued. Achjo

Reagovat
10

Mutu a Iaquinta mimo hru pro zápas s Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

jn bohuzel... nevim esi se radovat nebo bejt smutnej... tesil sem se na ne docela, ale zase kdyby zaridili nejakej bodovej zisk Cesene, tak bych byl hodne nasranej

Reagovat
smazaný uživatel

bojim se, aby nestipali takovej Malonga nebo Parolo... z tech mam furt docela respekt...

Reagovat
smazaný uživatel

T.Ribeiro dává pěkný góly, trošku jako Alex

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juve dnes musí vyhrať. Dnes je to totiž 17 rokov odvtedy, čo zomrel Andrea Fortunato.

Reagovat
Pipo123

Dneska treba vyhrať, Hernanes out do konca sezóny, takže Candreva si zahraje dosť. Hrozná smola, uzdraví sa Dias a znova sa dojebe Biava

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlime dnes Cesenu do Serie B !

Takisto dúfam vo výhry Udine, Violy a hlavne Parmy.....a čo sa týka Janova, myslím že AC s nimi nebude mať žiadne problémy, bohužiaľ....

FORZA JUVENTUS !

Reagovat
smazaný uživatel

treba po ty epizode s fanouskama dostanou nejakej mega naboj a rozsekaj je

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam v nejaký megaimpulz po zmene trénera, že na nich na trávniku vybehnú ako nemci na židov....

Reagovat
smazaný uživatel

Calcioooo den

Reagovat
smazaný uživatel

.....nasrať na Ligu Majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska dostanem na prdel od Fiorentiny

Reagovat
Pinturicchio

Bianco, nevadilo by ti, kdybych do Fanty dal na druhého náhradníka do útoku Denise, i když už včera hrál? Na poslední chvíli mi vypadl Mutu, s čímž jsem nepočítal a nemám tam koho napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, loupni ho tam

Reagovat
Pinturicchio

Grazie

Reagovat
smazaný uživatel

kurna snad to tam tomu kozakovi dneska spadne :) ma tam pekny nabehy do toho vapna (ikdyz oba mi prisli jako malej ofsajd) ale tedka ta sance to udelal hoodne pekne tedka

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio musí tento zápas vyhrať, ale posledné výsledky ukazujú, že to nebude ľahké.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre kristove rany DIakité

Reagovat
smazaný uživatel

laziooooo 1-1 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Candrevaaaaaaaaaaa tomu hovorím rýchla odpoveď

Reagovat
Pipo123

máš nejaký fajn odkaz ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/129621

Reagovat
smazaný uživatel

libot kozaaaaaaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

* libor :) sice metr ofsajd ale gol plati :D

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne :D

Reagovat
smazaný uživatel

Liboooooooooooooor 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA !

Reagovat
smazaný uživatel

Mascariiiiiiinhoooooooooooooooo

Reagovat
Pinturicchio

Krásný.

Reagovat
smazaný uživatel

novara 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

a je to v číči... ale mascara to trefil neskutečně no

Reagovat
smazaný uživatel

to je v prdeli

Reagovat
10

týmy "bojující" o LM mají super formu

Reagovat
smazaný uživatel

"bojující" no

Reagovat
Dejwa

Serie A, Udinese-Inter: le formazioni ufficiali

Udinese: 1 Handanovic; 17 Benatia, 5 Danilo, 11 Domizzi; 8 Basta, 66 Pinzi, 4 Pazienza, 20 Asamoah, 27 Armero; 83 Floro Flores; 10 Di Natale.

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo; 14 Guarin, 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 11 Alvarez, 10 Sneijder; 22 Milito.

pojdme ještě zabojovat o LM, FORZA INTER!

Reagovat
Jajinek

stromeček? Tohle je třetí rozestavení Sramy (pokud tedy nebude Wes s Rickym přikovaní k lajně) a asi nejlepší! Je to bez Zarateho, což je plus. Silná záloha, která by mělo pro Milita něco vytvořit. Krom Nagatoma mě tam nic neděsí...ale místo něj není varianta no...

Reagovat
Dejwa

musí to vyjít dneska, jedinečná šance se plnohodnotně vrátit do bojů o LM..

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerá to tak, ako by o Ligu Majstrov bojovali jednookí so slepými

Reagovat
Pipo123

Lazio proste nemôže do LM ísť, ten tým na to nemá, prehrávame zápas čo zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak no, máte strašně nevyrovnané výsledky, ale pořád je to oproti těm posledním mizerným rokům krása.

Reagovat
Jajinek

no stačí se podívat na sestavi, co dnes nastoupila...z té má na základ jen Dias, Ledesma a Mauri....

Reagovat
Pipo123

Nj tá maródka nás kosí, ale tí hrači s lavičky sú sráči

Reagovat
smazaný uživatel

To není jen o sestavě, krom AC nebo Juve může letos rupnout skoro každý s každým, u Lazia to platí dvojnásob.

Reagovat
Pipo123

Já chápem že máme najviac zranených po celú sezónu, ale hráči čo by mali s lavičky nahradiť to nezvládajú vôbec, hrajú spolu 10-15 zápasov v tejto sezóne a hrajú hrozne...

Reagovat
Jajinek

jinak pokud dnes nějakým zázrakem vyhrajeme, tak budeme ztrácet 3 body na LM a o víkendu Cesena....

Sakra pojďme to naposledy zkusit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pojďte to zkusit, ať je to zajímavější, Udine, Neapol i Lazio potřebují, aby na ně byl vyvinutý tlak a bude to jedině dobře pro Calcio, když bude do posledního kola o co hrát z více stran

Reagovat
Pipo123

Lotito, Tare a Edy, Grazie Alfaro tragéd, Rocchi starý pes čo hraje hovno, Kozák nie je nič moc a Klose zranený, ako by sa nám zišiel teraz Sculli či Cisse. Budeme radi za EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se že těm našim klukum došla šťáva měsíc a půl před koncem ligy. Ale co, pojďme vyhrát zbývající zápasy, především nad interem a děj se vůle Boží.

Reagovat
Pipo123

Edy je skvelý tréner do veľkých zápasov, ale už fakt nechápem že za dva roky ešte nenaučil ten tým porážať slabé tými, zo začiatku sezóny to docela šlo, veď hráči ako Garrido, Matuzalem, Cana, Rocchi, Candreva musia mať na to aby prehrali Lecce a spol, to nech mi nikto netvrdí. Ak niečo sa dá Edymu vytknúť tak len toto, pri pohľade na posledné zápasy ma teší fakt že hráme proti Udine a Interu proti ktorým to bude znova iný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 1 Viviano, 18 Labrin, 3 Silvestre, 2 Mantovani (cap.); 6 Munoz, 23 Donati, 7 Della Rocca, 13 Aguirregaray; 17 Vazquez; 11 Hernandez, 19 Budan.

A disposizione: 33 Tzorvas, 15 Milanovic, 20 Acquah, 5 Barreto, 16 Zahavi, 27 Ilicic, 10 Miccoli.

Allenatore: Bortolo Mutti.

PARMA: 83 Mirante, 5 Zaccardo, 29 Paletta, 33 Santacroce; 7 Biabiany, 4 Morrone (cap.), 17 Valdes, 8 Galloppa, 23 Modesto; 21 Okaka, 10 Giovinco.

A disposizione: 1 Pavarini, 6 Lucarelli, 2 Jonathan, 24 Musacci, 32 Marques, 80 Valiani, 11 Floccari.

Allenatore: Roberto Donadoni.

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
lnterista

pome kluci milovani zamakame

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

joveee

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Jovetić ! ! !

Reagovat
cresposuper

Zostava vyzerá slušne

Reagovat
lnterista

dopredu asi to nejsilnejsi co mame no...uvidime

Reagovat
lnterista

to jsem presne vedel ze zaba do toho pujde

Reagovat
lnterista

Joveee

Reagovat
10

Danillo

Reagovat
lnterista

ty voe

Reagovat
cresposuper

Pre boha, to je bránenie

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík

Reagovat
10

tohle si Handa za rámeček nedá

Reagovat
cresposuper

Wesssss!!!!!!

Reagovat
lnterista

Sneijder reteeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale co je hlavní, Býci doma vedou nad Regginou

Reagovat
10

Stankovič je v kapitánství před Cuchuem delší dobu?

Reagovat
cresposuper

Proti Bayernu za Leonarda bol tiež kapitán Deki.

Reagovat
Jajinek

myslím, že pořád...Zanetti, Cordóba, Deki, Cuchu...když byl kapitán Esteban, tak nikdo z nich nehrál.

Reagovat
10

zajímavý, myslel jsem, že je před ním

Reagovat
lnterista

Guarin zatim zklamani

Reagovat
10

ale má to v sobě, koupil bych ho...aspoň bude levnější

Reagovat
lnterista

jj taky bych ho koupil...potrebuje cas

Reagovat
lnterista

nadhera

Reagovat
cresposuper

Gooooooooooool!!! Principe!!!

Reagovat
lnterista

hned jsem si vzpomnel na Barcu

Reagovat
cresposuper

Podobne

Reagovat
10

něco mi říká, že to dneska v Udine skončí 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vláááďo, Sneijder startuje před ME motory či co?

Reagovat
Pinturicchio

Je to potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

nemám ho rád, ale nevím proč, mám nutkání přát Interu dnes vítězství.. asi to bude ta averze vůči "projektu španělák", aby pěkně spadli tabulkou dolů a hlavně ten souboj o třetí místo bude takhle ještě zajímavější, zvlášť s tou dnešní prohrou Lazia

Reagovat
Jajinek

nedělej...všichni víme, že přeješ kvůli mně...

Reagovat
smazaný uživatel

safra, a já myslel, že to udržím v tajnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Které posty je schopny zahrát Nagatomo?

Reagovat
lnterista

presne tohle od nej ocekavam

Reagovat
10

Ricky pravačkou...docela velká chyba v Matrixu

Reagovat
lnterista

jj ale vypadalo to zkusene

Reagovat
10

jj, zkušeně bodlem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky well done!

Reagovat
M11

Alvarez

Reagovat
10

Reagovat
cresposuper

Ty vole Ricky dal gol pravačkou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bacha, se žabákem v obraně nikdy nevíme

Reagovat
lnterista

Lucio a Zabak to je smrtelna kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak souhlas s Guarinem, zatím bída

Reagovat
lnterista

podle me nerozehranost a nervozita...dostava mala sanci tak si je asi vedom okamziku

Reagovat
smazaný uživatel

Na můj vkus hraje moc vzadu, chtělo by ho to víc dopředu...kde to umí..

Reagovat
Jajinek

Sakra...konečně pořádnej zápas za poslední dobu a já ho nevidím...

...udržet!!!....a ještě by to chtělo gól Lecce!

Reagovat
Rip

Wes už to nemá v noze měl by to nechávat jiným

Reagovat
Rip

Z Alvereze by mohl být skvělý fotbalista kdyby nebyl tak pomalej.100m 3 minuty

Reagovat
Jajinek

1492

Reagovat
10

chudák Danilo asi ještě teď nevěří, že si to Ricky hodil na pravačku

Reagovat
10

neměla být reakce

Reagovat
Rip

Floro Flores má tupé nebo co to má na te palici ?

Reagovat
Rip

Co ten Stankovič nějak to psychicky nezvládá mám dojem, čekám jeho vyloučení

Reagovat
lnterista

koukam ze objevujes ameriku jak Ricky tak Deki

Reagovat
Jajinek

viz můj koment...

Reagovat
lnterista

ahaaaa ja myslel na Praded

si rikam co mu hrabe

Reagovat
cresposuper

Čo na to hovoríte? Mne sa to po dlhej dobe fakt páči, od Stramu som to nečakal.

Reagovat
lnterista

taky se mi to libi jen dozadu je to porad spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna ani jednou nevystřelila a to tam maj kanóny Ramireze & Diamanti

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to je vlastně s těmi pohárovými místy? Vítěz Coppy půjde do EL? Kdyby vyhrál Juve, který má LM, tak by šla Neapol coby poražený finalista? A co by se dělo, kdyby Neapol zároveň skončila v lize na místě zaručujícím EL? Šel by tam šestý z ligy nebo snad semifinálová Siena?

Reagovat
smazaný uživatel

Semifinále? Na to jsi přišel jak? Podle mě už je nejspíš jasné, že i 6. tým z ligy pujde do EL

Reagovat
smazaný uživatel

SNEIJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

SNEIJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

ALVAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

PARADAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
lnterista

Guarin asi dohral ne?

Reagovat
lnterista

rozhodci nas zatim drzi

Reagovat
Jajinek

Fakt by to ale chtělo, aby dalo Lecce gól, páč Neapol hraje v Římě a pak má už jen 3 pouštěče, kterým o nic nepůjde a konec sezóny jim bude u řiti, takže moc ztrácet nebude!!!!

Reagovat
10

mají na to, Di Michelle-Muriel něco vymyslí

Reagovat
10

a nebo taky může utéct Cavania a dát na 2:0

Reagovat
Jajinek

jsem to debilně přivolal...

Reagovat
lnterista

AS proste musi vyhrat nad Neapoli a v Bologni to budou mit taky tezke

Reagovat
smazaný uživatel

Garics umí 5ti jazyky

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase Destro gol

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

v Juve by mi seděl

Reagovat
lnterista

ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

černobílý mu sluší

Reagovat
lnterista

jenom se hleda

Reagovat
smazaný uživatel

už byl i v Ascoli

Reagovat
10

navíc odmalička fandí Juve...až moc náhod najednou

Reagovat
smazaný uživatel

zase Inter ho hodně chce juve stačí Bordiello ne?

Reagovat
10

jeden mladej příjde, kterej to bude, to nevím

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! CAVANI, SIENA ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

200. pro vítězství Juve v Ceseně

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro to, aby si to nechal

Reagovat
smazaný uživatel

...Giovinco je šikula nó...

Reagovat
celestial-

Konečne hrá v Interi naraz Alvarez, Sneijder, Guarin! Aby to bolo do konca sezóny v takejto podobe, bez zranení!

Reagovat
cresposuper

Poli za Guarina..

Reagovat
smazaný uživatel

Budan to striedanie slušne nezvládol...

Reagovat
Slejdy

Totti

Reagovat
Pinturicchio

Francek hokejová teč, s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Diamanti má nejlepší levačku prostě.

Reagovat
10

OT: Dneska je to 17 let, co na leukémii zemřel třiadvacetiletý obránce Juve a reprezentace Andrea Fortunato. Sempre nel cuore

http://youtu.be/hyDdWuoD95k

Reagovat
smazaný uživatel

Je parádní opět vidět Césara ve skvělé formě

Reagovat
lnterista

kua ale hrajem

Reagovat
Maritazzi

To je radost, fandit tenhle rok AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Osvaldo na Euro nepojede

Reagovat
Bily

Fandit letos AS je akorat pro zlost, mas trpelivost s novym vedenim (myslim toho na lavicce) a stejne 14 proher jako Lecce plus hra na HOVNO!

Reagovat
Pinturicchio

Juventus :

Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Caceres, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie - Matri, Vucinic

A disposizione: Storari, Lichtsteiner, Giaccherini, Padoin, Marrone, Del Piero, Borriello

All.: Conte

Reagovat
10

Cesena (4-3-1-2): Antonioli; Ceccarelli, Moras, Rodriguez, Benalouane; Djokovic, Colucci, Parolo; Santana; Del Nero, Rennella.

A disp.: Ravaglia, Comotto, Rossi, Guana, T. Arrigoni, Malonga, Lolli. All.: Beretta

Reagovat
10

Martín dá góla dneska

Reagovat
Pinturicchio

Přál bych mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

ajeje, ten útok bude zase bezzubej, zase budeme spoléhat na zálohu

Reagovat
Pinturicchio

Matri zasune 2x

Reagovat
Pinturicchio

Cesena (4-3-1-2) :

Antonioli - Ceccarelli, Moras, Rodriguez, Benalouane - Djokovic, Colucci, Parolo - Santana - Del Nero, Rennella

A disp.: Ravaglia, Comotto, Rossi, Guana, T. Arrigoni, Malonga, Lolli

All.: Beretta

Reagovat
lnterista

ten Djokovic je stejne frajer ikdyz ho moc nemusim

Reagovat
10

přes něj to půjde, v sobotu hrál v Monte Carlu, bude unavenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj zvládá tenis i fotbal na vysoký úrovni

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Brzkej gol na 1:0 a měla by to bejt jednoduchá záležitost tak Forza Juve!!!

Reagovat
smazaný uživatel

právě o ten brzkej gol se obávám, ne, že bych hochům nevěřil, ale podle mě to bude upocená, vydřená výhra 1:0 v 92 minutě

Reagovat
smazaný uživatel

tak to hlavně nepřivolávej :) já věřím že ve 27 minutě to tam padne :) a skončí to 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ještě prosím tě upřesni stranu, ať se nestane něco nechtěnýho

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 pro Juve a Cesena si ani nevystřelí :D to už bych chtěl moc :D

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

my už hrajem teď? Měl jsem za to, že až v 20:45, ještě, že to preview existuje

Reagovat
lnterista

puvodne ano ale po tom breceni hrajete ve stejnou dobu jako AC

Reagovat
smazaný uživatel

tak to aby sme si začali vybrekávat titul :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

jo tak proto jsme kopali s ASkem tu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude nákej HD Sopcast abych si ho moh hodit na bednu

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=MdrDKFYdVf8

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

jedééééém už jen pár zápasů, to musíme vydržet!

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/91871

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

taky čučíš na rusáky jo :D

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

zlatý arabové ale při tom komentování ...

Reagovat
Pinturicchio

Já už si na ruštinu zvykl, navíc mívají nejlepší obraz.

Reagovat
smazaný uživatel

jaktože je offline?

Reagovat
Pinturicchio

Mně jede.

Reagovat
Pinturicchio

Pome, Janov !

Reagovat
10

Reagovat
rossoneri89

Forza Milan e Cesena

Reagovat
smazaný uživatel

je tam další musíme si stěžovat častěji

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

jasná pecka

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůl ten Andrea proč to kope bože

Reagovat
brenk

Lopta bola mimo šestnástky, Pirlo nedal, asi zaslúžene...

Reagovat
smazaný uživatel

Kua ten Pirlo nech to už nekope ! Aj minule nedal....

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase na druhou stranu to vypadá, že Mirko má svůj den

Reagovat
Pinturicchio

Andreooooooooooooo , ... ale spravedlnost zapůsobila, bylo to před 16-tkou.

Reagovat
Melchior

no bylo to mimo vápno, takže spravedlnost se ukázala :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Neeee, vůbec není Antonini dřevák.

Reagovat
M11

bylo to kousek pred vapnem takze nemela byt.. ale snad uz Pirlo dokopal

Reagovat
smazaný uživatel

mě se zdálo že to bylo v 16, aspoň je vidět jak mám kvalitní stream

Reagovat
smazaný uživatel

brenk : Nemáš zase ten dobrý stream čo si sem hádzal minule ?

Reagovat
brenk

Dnes som na tom tiež zle... čo som skúšal, tak mi všetky išli ako slowmotion a potom sekli o 5 sekúnd dopredu, zapol som Pintuho Sopcast.

Reagovat
10

ať je kope Vidal, už minule měl, mohl mít hattrick...

Reagovat
M11

to jsem nepochopil taky

Reagovat
DelPiero137

Kurna, vzdy vysielali zapas lidra ligy, v kazdej krajine. Ked dominoval Inter a o titule bolo rozhodnute, rovnako AC, v PL. Zrovne teraz vysiela digi Milan! A teraz musim hladat nejaky stream na tomto mizernom nete.

Reagovat
Pinturicchio

Jsme se tou penaltou nechali vyvést z míry.

Reagovat
smazaný uživatel

kde a čo hra ten splašeny urby?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Cesena hrá agresívne, nečakal som to....

Reagovat
rossoneri89

ako keby sa hracom AC ani nechcelo vyjst na travnik a nie este hrat futbal

Reagovat
Melchior

co si budem povida, Cesena hraje nad ocekavani a my jsme rozhozeny nepromenenou penaltou.. kazdopadne dneska by se vyhrat melo, uz jen kvuli tomu, ze jeste hrajem s Lecce a tam to bude dost o drzku

Reagovat
brenk

Ihrisko mi príde veľmi malé, to nám moc nevyhovuje...

Reagovat
M11

strasne pomale.. ospale..

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne tolik jako dnešní dnešní AC

Reagovat
smazaný uživatel

To už se hraje?

Reagovat
Pinturicchio

... tak proto nevyhráváme, Trewinn nekouká.

Reagovat
smazaný uživatel

penaltu jsem prošvihl

Reagovat
Pinturicchio

Ta beztak nebyla, takže jen dobře, kdo by ty řeči pak poslouchal . Musíme zasunout regulérně

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, škoda, že neumíme mířit, že Claudio..

Reagovat
smazaný uživatel

Milanisti, vzpomenete si někdo aspoň na jeden dobře kopnutý roh během této sezony? Už delší dobu se mi zdá, že ty rohy nakrátko se naprosto míjí účinkem...

Reagovat
smazaný uživatel

gol t.silvu v barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

měl jsem tušení, že jsem na nějaký zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to aspoň rozehráli do šestnáctky, ale Emanuelson tím v podstatě založil jejich protiútok.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Nejen že z nic nepadají góly, ale není z nich ani žádné nebezpečí v blízkosti branky. A jak říkáš, často to ještě končí ztrátou míče a protiútokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ naša typická hro proti slabším súperom....

Reagovat
smazaný uživatel

..Juve strašně doplácí na to zakončení, zatím se mi neskutečně líbí Caceres

Reagovat
Melchior

mít vepředu gólovýho hráče, kterej se prostě umí rychle s balonem otočit a přesně zamířit, tak se dneska fakt o titul nestrachujem..

Reagovat
smazaný uživatel

Martín jak se snaží a nic nevypustí

Reagovat
10

Dneska to bude boj.

Reagovat
smazaný uživatel

proměnit tu penaltu bylo by to úplně o něčem jiném

Reagovat
Melchior

a zas by vsichni rikali jak Juve vyhrava nepoctivou penaltou, to at si to radsi ukopou

Reagovat
Pinturicchio

Herečka ten Del Nero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

tak v teto minute Pirlo posral vse na co sahl

Reagovat
Melchior

me prijde ze v techto momentech mu proste nikdo nekrikne..

Reagovat
smazaný uživatel

doprdeleeee už

Reagovat
Pinturicchio

Sandro OUT, ... Sandro IN.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se dneska koukám, snad tam Alex půjde co nejdřív

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

druha tyc

Reagovat
stuff

ta toten holohlavy dal na Pirla dobry chmat

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to skončí 0:0..

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

zatím to tak vypadá, se statistikou 2:26 na střely

Reagovat
10

zatím je to dost podobný jako první zápas u nás...bude to chtít trpělivost...a Giaka

Reagovat
smazaný uživatel

Giaka už jsem dlouho neviděl, mohl by tam jít

Reagovat
stuff

verim v Matriho dnes

Reagovat
10

ten půjde brzo dolů, do takový obrany se neprosazuje, snad tam půjde Alex co nejdřív

Reagovat
DelPiero137

Dlho si hovorim co je so zjevenim : Giak

Reagovat
10

po zranění se moc nechytá, k tomu změna systému a forma Vidala...musí čekat na šanci

Reagovat
Pinturicchio

Podobný zápas jako doma, nebo ten v Sieně, ... doufám, že nakonec i s podobným výsledkem dnes.

Reagovat
Inzaghi

Zápas pro Cassana.

Reagovat
rossoneri89

uz 3. zapas doma hrame strasne zle ..... hracom sa nechce, ziadny pohyb, niektore prihravky nemaju oci, centre su katastrofalne ...... Cassano musi ist do hry inak to nevidim .... FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano s Princem za Faraona s Urbym a chci vidět Milán, který hájí Scudetto...

FORZA MILAN !

Reagovat
cervo

Reagovat
Pinturicchio

Giacc, Alex IN

Reagovat
smazaný uživatel

snad to druhej poločas ukopou chtělo by to toho uklidnujícího gola přijdou mi hráči nervozní a kor pirlo od tý neproměněný penalty

Reagovat
DelPiero137

Spalovanie sanci pokracuje... Tepmo, obrana aj vytvaranie sanci sa mi paci (pozeram to od 25 min.)

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejslabších zápasů Juve letos, nemá to šťávu ale i tak 3 tutovky, tyčka,penalta a Vucinič hlava,je to škoda určitě jsme lepší a zasloužili jsem si ten gol, ale na to že je Cesena poslední to zas takovej rozdíl není.Hrajem prostě zle.

Reagovat
smazaný uživatel

hráči si to vybíraj v pravou chvíli

Reagovat
Pinturicchio

Pome to urvat !

Reagovat
Melchior

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to už není normální

Reagovat
smazaný uživatel

ale gol to nebyl..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Matri okamžitě dolů, taková nedůslednost při zakončení, to je trestuhodný

Reagovat
Melchior

Pirlo reparát!

Reagovat
cervo

Urby musi ist rychlo prec a musime ho nahradit albertom, lebo toto je hroza

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva už tam pošli toho Alexa ...to sa nedá sledovať, Matriho okamžite streliť do Ruska

Reagovat
Melchior

Matri trochu chytil Borrielózu..

Reagovat
Dejwa

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

a dost Matri, vypadni

Reagovat
Pinturicchio

Matri OUT, kua, neudrží jediný míč.

Reagovat
10

Giak jde do hry podle všeho

Reagovat
Melchior

Claudio je jalovej dnes a Vidal taky není to pravý ořechový

Reagovat
10

ono to půjde

Reagovat
10

vedle, ale to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej špekoun a nejsou mu schopni dát gól.

Reagovat
brenk

Dnes to nejde...lopty odskakujú, chýba presnosť a kreativita, nevidím to vôbec ružovo.

Reagovat
Pinturicchio

Já tam ted té růžové vidím až, až.

Reagovat
smazaný uživatel

já vidím růžové až až

Reagovat
brenk

No ružovej tam ej dosť, ale nevidím to moc v prospech tej rožovej.

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte nás čaká Lecce či Novara....amen

Reagovat
10

z malýho vápna přes celou bránu metr vedle...to dokáže jen Juve

Reagovat
rossoneri89

jen Juve a Robinho

Reagovat
10

máš pravdu, na něj jsem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné pozitivní pro Juve, že AC zatím nevede... ale pojď hoši! Zvyšte náskok!

Reagovat
Dejwa

to je vul Jankovič..

Reagovat
smazaný uživatel

bože to je utrpení

Reagovat
M11

uz se to zacina utahovat.. POJDME !

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Janov červená

Reagovat
smazaný uživatel

To už není možný ! Tonda a ty jeho finálky chyběly neskutečně

Reagovat
Melchior

Cesena uz nam to tak od 55. minuty chce vylozene venovat, tak kua dejte tam neco...

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ALEEEEEEEEEX

A Borriello

Reagovat
smazaný uživatel

Tonda vytahuje všechny zbraně, ale bohužel i Borriella, zase budem hrát v 10

Reagovat
Melchior

proč hrajem 10 proti 12?

Reagovat
smazaný uživatel

On nechce vyhrát když tam dává toho magora s patkou boože

Reagovat
10

DOLF rozhodne a my ho podepíšeme...

http://youtu.be/zo-YVqV0v4Q

Reagovat
Melchior

to snad raději remízu

Reagovat
Melchior

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
rossoneri89

Cassano skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Alexi prosíííím

Reagovat
10

Antoniolli není Marchetti no

Reagovat
smazaný uživatel

milanista no

Reagovat
Melchior

fingers crossed

Reagovat
smazaný uživatel

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

Reagovat
10

já to říkal

Reagovat
10

Juve +5, pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neeeeeee

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

MARCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam Juve

Reagovat
Melchior

ty vole ne xDDD

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLF

Reagovat
smazaný uživatel

chlapec si právě vystřelil přestup

Reagovat
stuff

a sme kupili Boriella

Reagovat
smazaný uživatel

TO NENI MOŽNÝÝÝ

Reagovat
DelPiero137

Konecneeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

len dúfajme že neostane

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HOŠIII JE TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!! Já mu to snad i odpustim, všechny ty zápasy za nás....

Reagovat
Pinturicchio

Ale pěkně pohotově, Dolfe

Reagovat
smazaný uživatel

pro dnešek neřeknu na áďu ani popel :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mirko má smůlu celou sezónu na ty goly, fakt že jo

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale aspoň vie dobre nahrať na gol.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda Áďa

Reagovat
lnterista

Ty ruzovy to jsou vase druhy dresy? Jako nic proti ale to je hruza

Reagovat
brenk

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, takový hodně mužný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty su riadny mačo chod mi do hory narúbať niekoľko kubíkov dreva

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako proč?

Reagovat
lnterista

ta barva mi neva ale ta hvezda to je ulet pres ten celej dres

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem na růžovou na chlapech tedaúplně alergickej.

Reagovat
brenk

Lenže toto nie je žiadny módny výstrelok, je to súčasť histórie Juve, takže na tom naozaj nič nevidím, dokonca sa mi časom zapáčili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já vím, že to máte spojeno s historií a chápu, že se to ostatním lidem může líbit.

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Boateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeng

Reagovat
smazaný uživatel

PRINCE KURVA JO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hm, gol.

Reagovat
10

Boateng škoda...

Reagovat
FORZAMILAN

PRINCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, po tom golu Dolfa se to tak nějak zapomnělo, ale Alexův přímák byl lahodnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooj škoda Janov

Reagovat
10

Cesena v Serii B.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

skoda

Reagovat
10

jsou tam míň sympatický týmy no...před sezonou jsem jim hodně věřil, tohle je pro mě velký překvapení

Reagovat
M11

taktez

Reagovat
stuff

Reagovat
lnterista

1. trofej

Reagovat
brenk

AC aj Juve sa pretrápili k výhram, to nám vyhovuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele