Serie A - preview 32. kola

10.04.2012, 08:56, aktualizováno 12.04.2012, 08:27
Previews
Zápas, v němž proti sobě nastoupí dva o záchranu bojující celky, uzavře vložené 32. kolo italské ligy. Domácí Bologna se dělí o patnáctou příčku a na osmnácté Lecce má k dobru už jenom tři body, hostující Cagliari je na tom lépe jenom o jeden bodík...
Bologna FC - Cagliari Calcio  (čtvrtek 20:45)
Bologna i Cagliari se nacházejí mimo ohrožení sestupových vod, přesto budou oba týmy chtít tento souboj vyhrát a posílit své postavení.

Bologna má v paměti úchvatné a mnohými nečekané vítězství nad Laziem, v Římě vyhrálo 3:1 a snažilo se na tento výkon navázat. To se jí ale nepovedlo, z posledních čtyř zápasů posbírala Bologna pouhé dva body. Remíza s téměř jistě sestupující Cesenou ani prohra s Palermem nejsou dobrými výsledky. Cagliari je velmi nebezpečný tým, který sází na týmové pojetí a rychlé protiútoky, což činí ze zápasu velmi zajímavý duel.

Trenér Stefano Pioli dobře ví, že současných šest bodů náskoku na sestupové příčky by v závěrečném účtování nemuselo stačit a tak žádá po svých svěřencích maximální výkon a soustředění.

Zkušený stratég se musí vyrovnat s mnoha absencemi, které jeho tým limitují. Marco Di Vaio, José Angel Crespo, Federico Casarini, Antonsson nebo René Krhin, ti všichni budou zápas sledovat pouze z televizních přijímačů, popřípadě z tribuny. Cagliari má za sebou působivý zápas s Interem, který skončil remízou 2:2 a body se dělily. Trenér Massimo Ficcadenti byl velmi spokojen s výsledkem a mentalitou svého týmu jako celku, který byl schopen uhrát zápas i o deseti mužích. Právě červené karty svého útočníka Mauricia Pinilly ale velmi litoval.

Od začátku roku 2012 ale Cagliari nedokázalo vyhrát dvakrát po sobě, nyní by měl nastat čas pro změnu, pokud se chce sardinský celek vyvarovat strachu o sestup. Pinilla tedy hrát nebude, připojuje se tím k Dessenovi, Sampaiovi a Erikssonovi. Lepší statistiky má Bologna, ta dokázala vyhrát desetkrát, zatímco Cagliari jen šestkrát. Kdo rozmnoží svou statistiku o další zásahy?
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Portanova, Cherubin - Pulzetti, Perez, Mudingayi, Morleo - Ramiréz, Diamanti - Acquafresca
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Astori, Canini, Agostini - Ekdal, Conti, Nainggolan - Cossu - Nene, Thiago Ribeiro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 2.63 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Atalanta BC  (středa 20:45)
SSC Neapol bojující o Ligu mistrů vyzve v domácím prostředí stadionu San Paolo nevyzpitatelnou Atalantu Bergamo. Oba celky v minulém kole prohrály a o to víc budou chtít uspět v tomto zápase.

Fotbalisté Azzurri podruhé za sebou prohráli a komplikují si boj o třetí místo. Lazio jim i díky vzájemné výhře odskočilo už na šest bodů, což se může do budoucna zdát jako klíčové. Napolitáni ale stále mohou třetí příčky dosáhnout, potřebují však už jen vítězit."Nemůžeme se ohlížet, musíme hrát dál. Nezasloužili jsme si na Laziu prohrát, ale musíme otočit stránku. Když se podíváte na tabulku, pak máme povinnost se neustále snažit dosáhnout našeho cíle," prohlásil Walter Mazzarri, trenér Neapole.

Minulá dvě kola se výsledkově nepovedla ani Atalantě. Nerazzurri podlehli Cagliari a překvapivě i doma Sieně a před sestupovými vodami mají náskok "jen" šesti bodů. Atalanta tak stále nemá vyhráno, zvláště když jí teď čeká těžké utkání v Neapoli. "Neapol je favoritem, ale my se jim budeme snažit stížit život," hodlá potrápit soupeře trenér Colantuono.

A Neapol je skutečně favoritem.Co se týče vzájemných zápasů, vyhrála Atalanta nad Napolitány před necelými čtyřmi roky. V posledním vzájemném zápase se zrodila remíza 1:1 a s ní by byli v Bergamu spokojeni i nyní.

Neapol bude postrádat kapitána Cannavara, jenž si spolu se Zuňigou a Britosem odpykává karetní trest. Dále jsou mimo zranění Rosati, Donadel a Maggio. Atalanta je v podobné situaci, Brighi, Marilungo a Capelli mají zdravotní potíže. Manfredini je pro změnu suspendovaný.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Fernandez, Aronica, Dossena - Gargano, Inler, Hamšík - Panděv - Lavezzi, Cavani
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Stendardo, Lucchini, Peluso - Schelotto, Cigarini, Carmona, Moralez - Gabbiadini, Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 3.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - AC Cesena  (středa 20:45)
Janovu ani Ceseně se nedaří, dnes večer se tak alespoň jeden z týmů může odrazit k lepším výsledkům. Domácí jsou těsně nad zónou sestupu, hosté jsou v ní namočeni po uši. Sedm zápasů před koncem ligy ztrácejí na záchranu patnáct bodů.

Janov čeká na výhru od pátého února, od té doby se propadl až na současnou sedmnáctou příčku. "Už je na čase vyhrát, proti Ceseně musíme získat tři body. Celou sezonu nás trápí velká marodka, přesto chceme mít dobrý závěr sezony," prohlásil záložník Davide Biondini.

Trenér Alberto Malesani bude postrádat záložníka Juraje Kucku, který si odpykává karetní trest. Nejistá situace panuje okolo útočníka Giuseppe Sculliho. Toho trápí svalové zranění, podle posledních informací by ale měl být připraven nastoupit.

Jestliže Janov nevyhrál dva měsíce, hosté jsou v ještě horší situaci - poslední výhru si připsali patnáctého února. Žádný div že je Cesena poslední. Na sedmnáctou příčku, kterou drží shodou okolností Janov, ztrácí patnáct bodů, do konce sezony se už hraje jen o bodů jednadvacet.

"Musíme věřit, že záchrana je pořád možná. Zbývá sedm zápasů a v každém z nich budeme bojovat o výhru. Musíme udělat vše pro to, abychom tři body získali hned dnes," říká trenér Mario Beretta. Do sestavy se mu po karetních trestech vracejí Daniel Pudil a Adrian Mutu, také se mu uzdravili Roberto Guana a Marco Parolo.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Mesto, Granqvist, Kaladze, Moretti - Rossi, Veloso, Biondini, Sculli - Palacio, Gilardino
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Moras, Rodriguez, Lauro - Arrigoni, Guana, Djokovic - Santana - Mutu, Malon
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - SS Lazio  (středa 20:45)
Bezpochyby největším šlágrem kola bude utkání mezi Juventusem a Laziem. Stará Dáma se bude chtít po včerejší výhře Milána vrátit zpět do čela ale čeká jí ambiciózní a těžký soupeř usilující o Ligu mistrů. A ještě jedna věc, pokud na trávník vyběhne Alessandro Del Piero, bude to posedmisté v kariéře.

Boj o Scudetto se opět zamotává. Juventus zvítězil na Palermu a využil nečekané porážky Milána. Stará dáma se ale dostala do čela jen na chvíli, neboť AC ve včerejším utkání zvítězilo ve Veroně. Nicméně Juventus má situaci ve svých rukou a pokud ve večerním šlágru porazí Lazio, vrátí se do čela. "Náš cíl se odteď až do konce sezony nemění. Musíme vyhrát všechny zbývající zápasy a je to! Jsme v dobré formě a chceme hrát bez lítosti naší hru. Je jasné, že jsme ve hře o Scudetto, budeme se snažit až do konce," rozhovořil se trenér Antonio Conte.

Víkendové utkání zvládlo s bravurou i Lazio. To doma na Olympijském stadionu přivítalo silnou Neapol a v přímém souboji o Ligu mistrů uspělo. Biancocelesti vyhráli 3:1 a na třetí příčce mají tříbodový náskok před Udinese. Nyní je ale čeká těžký oříšek a sice zápas v Turíně proti dosud neporaženému Juventusu. "Bude to krásný zápas. Juventus má charakter, temperament a kvalitu. Mají všechno. Juve je favoritem, ale my jim budeme čelit beze strachu," sklonil Staré dámě velkou poklonu kouč Lazia Edy Reja.

Lazio sehrálo s Juventusem řadu zajímavých bitev, ale v posledních letech se mu proti Staré dámě vůbec nedaří. Poslední výhru nad Juventusem si připsalo v roce 2009, ale to bylo v rámci italského poháru. Biancocelesti vyhráli obě utkání a postoupili do finále, které následně opanovali. V lize se poslední výhra nad Juve datuje až k roku 2003.

Velkou výhodou Juventusu v tomto zápase a i v celkovém boji o titul je kompletní kádr. V současnosti může trenér Antonio Conte postavit to nejsilnější co má, což se rozhodně nedá říci o Laziu ani Milánu. Prvně jmenovaný tým nemůže počítat s Diasem, Klosem, Stankevičiusem, Luličem a Konkem.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner - Vidal, Pirlo, Marchisio - De Ceglie - Quagliarella, Vučinič
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Scaloni, Diakité, Biava, Radu - Ledesma, Brocchi - Gonzalez, Mauri, Candreva - Rocchi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 4.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - US Lecce  (středa 20:45)
Na horkou sicilskou půdu zavítá stvrdit senzační výhru nad Římem US Lecce. Catania se chce ale znovu vrátit na vítěznou vlnu. V její prospěch bude hrát i fakt, že může hrát s naprostým klidem.

Catania o víkendu ztratila osmizápasovou sérii neporazitelnosti, když prohrála na půdě veronského Chieva 2:3. Osudným se Sicilanům stala červená karta pro Spolliho, která určila ráz zápasu. Nicméně i přes porážku mohou být v Catanii naprosto spokojeni. Elefantini se vyhřívají na klidné osmé pozici a na rozdíl od řady svých soupeřů mohou hrát s naprostým klidem.

"Na rozdíl od ostatních můžeme přijet k dalšímu zápasu bez jakéhokoliv tlaku. Budeme i nadále tvrdě pracovat a dělat našim fanouškům radost," prohlásil spokojený trenér Vincenzo Montella. A fanouškům mohou udělat radost už v tomto kole, kdy hostí zachraňující se Lecce. Hosté ale chytli formu a na Sicílii nejedou na výlet.

Lecce bojuje o přežití v nejvyšší soutěži, jak se patří. Pravidelně boduje a naposledy dokonce porazilo AS Řím 4:2. "Proti Římu jsme odehráli velký zápas. Věřím, že s touto mentalitou uhájíme Serii A. Tým roste a hráči si jsou vědomi důležitosti zápasu v Catanii. Jsem si jist, že to zvládneme," věří v úspěch trenér Serse Cosmi. Lecce ztrácí na sedmnáctý Janov čtyři body, takže jeho šance na záchranu stále žije.

Catania doma nebude moci využít služeb vykartovaného Spolliho a také zraněné dvojice Biagianti, Potenza. Také Lecce na tom není špatně, mimo jsou pouze brankář Julio Sergio a Espostio.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Carrizo - Motta, Legrottaglie, Bellusci, Marchese - Izco, Lodi, Almiron - Gomez, Bergessio, Barrientos
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Oddo, Miglionico, Tomovič - Cuadrado, Blasi, Giacomazzii, Delvecchio, Brivio - Muriel, Di Michele
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma FC - Novara Calcio  (středa 20:45)
Parmě začíná pořádně téci do bot a zápas s Novarou má pro ní, a i pro soupeře, obrovský význam. Před Gialloblu čeká jedno z nejdůležitějších utkání sezony, které může leccos napovědět.

Gialloblu totiž nezvládli víkendové utkání na stadionu Friuli a s Udinese prohráli 3:1. Stalo se tak přesně to, co si fanoušci nejméně přáli. Jejich miláčci nedokázali zopakovat dobrý výkon s Laziem a vrátili se zpět do starých kolejích. Parma se navíc propadla až na sedmnácté místo, což je poslední pozice zaručující záchranu, a čeká ji ještě spousta práce. "Musíme nechat porážku zasebou a soustředit se na zápas s Novarou. Ještě je stále k mání jedenadvacet bodů a my se musíme pokusit získat co nejvíce z nich," Alessandro Lucarelli.

V těžké situaci nadále zůstává Novara, i když začala pravidelně sbírat body. Jenže v takto těžké situaci je zisk bodu prostě málo. Zápas s Janovem se pro Tesserovu družinu nevyvíjel dobře, brzy skóroval Palacio, ale nakonec vyrovnal a zajistil Novaře bod Mascara. Před Novarou teď stojí nejdůležitější utkání sezony, zápas na Parmě totiž hodně napoví, jestli se Novara udrží či nikoliv.

"Je to pro nás zásadní zápas a my ho musíme vyhrát. Tři body v Parmě by nás přiblížili k našemu cíli a sice k záchraně. Máme před sebou tým, který stejně jako my bojuje o záchranu, takže to bude bitva od začátku do konce," nechal se slyšet kouč Attilio Tesser.

Parma nastoupí bez Ferraria a vykartovaného Paletty, jinak ale má trenér Donadoni kompletní kádr. Jeho trenérský protějšek Attilio Tesser má více problémy se sestavou, neboť jsou na marodce Ludi, Paci, Marianini, Ujkani a suspendovaný Caracciolo.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Santacroce, Zaccardo, Lucarelli - Biabiany, Mariga, Valdes, Galloppa, Gobbi - Floccari, Giovinco
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Fontana - Morganella, Lisuzzo, Centurioni - Garcia, Gemiti, Porcari, Pesce, Rigoni - Jeda, Mascara
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Città di Palermo  (středa 20:45)
Oba celky na začátku soutěže prohlašovaly, že jejich cílem jsou evropské poháry, svá předsevzetí ale zatím neplní ani jeden z nich. Přímý souboj by měl napovědět o mnoho více o pravém charakteru ambiciózních týmů.

Palermu se doma nepodařilo porazit lídra tabulky, turínský Juventus vyhrál na La Favorita 2:0 a posunul se do čela tabulky. Fiorentina mu vlastně přímo pomohla, když porazila o jeden gól AC Milán, největšího současného rivala v boji o titul. Gólově se prosadil i bývalý hráč Juventusu, útočník Amauri. Vítězství to bylo nečekané, hosté navíc prohrávali a vývoj zápasu museli otáčet. To se jim ale povedlo a nyní budou chtít na dobrý výsledek navázat.

Dobrý výsledek si pochvalovali hráči i trenér, nic ještě ale nemají Fialky jisté a na patnáctém místě se stále musí strachovat o prvoligovou příslušnost. Na sestupové pozice má Viola náskok pouhých pěti bodů, což vzhledem k osmi nadcházejícím zápasům není vůbec nic. Celý tým ví, že teď už nesmí žádný zápas vypustit a rád by další body uhrál třeba proti Palermu.

Hráčům Rosanero se na cestách mimo svůj domovský stadion La Favorita vůbec nedaří. A na stadionu Artemia Franchiho se body sbírají jen velmi těžko. Domácí se navíc vezou na skvělé vlně euforie, kterou odstartovala právě výhra nad Milánem. Dalším výrazným prvkem je zdravotní stav opor kádru trenéra Rossiho. Nastoupit může Amauri i s Jovetičem, mimo hru je jen Per Kroldrup.

Hosté z Palerma přijedou bez Balzarettiho, Aguirregaraye a Matiase Silvestra. Palermo by rádo ze zápasu vytěžilo minimálně bod, který by je dostal na hranici čtyřiceti bodů, všeobecně považovanou za předpoklad k záchraně. Jedenácté Palermo má tedy lepší výchozí pozici, otázkou zůstává, jaký vliv bude mít na hru Fiorentiny výhra nad Milánem. Napínavý souboj ale určitě čekat můžeme.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - Nastašič, Natali, Camporese - De Silvestri, Behrami, Montolivo, Lazzari, Pasqual - Jovetič, Amauri
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Munoz, Labrin, Mantovani, Pisano - Migliaccio, Donati, Barreto - Iličič, Hernandez, Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - AC Siena  (středa 20:45)
Nový trenér Andrea Stramaccioni vliv hráčům do žil nový impuls, hra jeho svěřenců se postupně zlepšuje a brzy by se měly dostavit i výsledky. Siena se může radovat z relativně bezpečného desátého místa, ráda by ale Inter zaskočila.

I přes ne úplně slavné výsledky a umístění se Nerazzurri snaží dobýt zpět nedávnou slávu a přízeň fanoušků. Boj o nejvyšší příčky rozhodně nevzdává ani mladý trenér. Dokonce se nebojí mluvit ani o Lize mistrů, tedy o něčem, v co se vzhledem k děsivému vývoji sezony fanoušci ani neodvážili doufat.

Tato příčka ale není něčím nereálným, Stramaccioni dobře ví, že v této sezoně se "může stát cokoli." Navíc, na třetí Lazio ztrácí milánští pouhých devět bodů. Osm zápasů před koncem ligy je tedy mnoho věcí ještě otevřených. Mladý trenér se nebojí riskovat, často hraje až se třemi útočníky, což je systém, který se podle minulého trenéra Ranieriho v Interu naprosto nedá aplikovat.

Obranná řada už není tak semknutá, Inter často inkasuje i v zápasech s mnohem horšími týmy a zranění spolu s vyšším věkem hráčů sráží šance Nerazzurri na lepší umístění. To je ale věc dlouhodobého procesu, kterému je třeba dát ještě čas. Toho se nyní bude snažit využít Siena. Stramaccioni uvedl, že jeho tým až moc často inkasuje ze standartních situací, takže má jeho oponent nad čím přemýšlet.

Ani tato taktika by ale nemusela vyjít, tým trenéra Sannina je druhým nejméně úspěšným týmem, pokud jde o skórování ze standartních situací. Na sestupové pozice má Siena náskok osmi bodů, což jistě není mnoho a prezident Mezzaroma to dobře ví.

"Ještě je toho mnoho před námi. Nemůžeme ještě kalkulovat se záchranou, matematicky to ještě není stoprocentní," nechává vše otevřené zkušený činovník.

Proti svým bývalým (a možná budoucím) spoluhráčům se v útoku toskánského klubu postaví Mattia Destro, jemuž sezona v menším klubu vychází a znamená velkou oporu pro trenéra Sannina i budoucnost italské kopané. Maicon a Snejder pro Inter k dispozici nebudou, Siena nemůže počítat s Calaiem a Bolonim.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Zanetti, Lucio, Samuel, Chivu - Guarin, Stankovič, Cambiasso - Forlán, Milito, Zárate
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Vitiello, Terzi, Rossettini, Del Grosso - Giorgi, Vergassola, Gazzi, Brienza - Larrondo, Destro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Udinese Calcio  (středa 20:45)
Luis Enrique je mužem pod těžkou palbou, z vlastních řad i zvenčí. Po těžké porážce přijíždí do Říma ještě těžší soupeř - Udinese. To se pere o místa v pohárech a tak je označováno za favorita tohoto duelu.

Jedno z nejznámějších děl Roberta Luise Stevensona pojednává o vědci, který se velmi často pod vlivem vlastního vynálezu mění na stvůru. Jekyll a Hyde, toť současný výraz pro AS. Jeden velmi povedený zápas střídá jeden ještě horší. Velký počet inkasovaných branek často zastiňuje ofenzivní část hry. Obranná řada opravdu funguje jen zřídka, což je pro svěřence trenéra Guidolina skvělá představa.

Ještě pár minut před koncem zápasu svítilo na tabuli skóre 0:4 z pohledu AS, dvě branky Bojana s Lamelou přidaly alespoň trochu optimistického ducha do řad fanoušků, celkový dojem ale musel být minimálně noční můrou. Je tedy otázkou, jak dlouho ještě Luis Enrique na lavičce AS vydrží.

Dobrou zprávou pro fanoušky Giallorossi je návrat Francesca Tottiho, symbolu a kapitána poslední dekády. Velkou zbraní byl také Fabio Borini, ten je ale stále zraněný, a i když se jeho zdravotní stav zlepšuje, v základní sestavě proti Udinese jej určitě ještě neuvidíme. Vrací se také Miralem Pjanič, jenž svými kreativními schopnostmi zvyšuje pravděpodobnost aktivního utkání.

Zranění jsou stále na obou stranách. Za domácí nenastoupí Bogdan Lobont, Leandro Greco, Marco Cassetti nebo Juan s Burdissem. Udinese dělá starosti základní sestava stejně tak, Guidolin nemůže počítat s Dušanem Bastou, Mehdi Benatiou, Mauriciem Islou nebo dvojicí Badu - Fabbrini.

Pro Zebry bylo důležité, že se jim podařilo v minulém týdnu vyhrát nad Parmou, což je vždy nebezpečný celek. Výhra 3:1 dává Udinese další velkou motivaci v boji o nejvyšší příčky. Pokud uspěje i na půdě Říma, může tím ukončit soupeřovy šance na Ligu mistrů, popřípadě Evropskou ligu.

Za posledních 37 zápasů v Římě se domácí radovali 20krát. Udinese dokázalo vyhrát pouze pět klání. Zlomí tuto smutnou statistiku nyní, nebo se AS probudí z letargie?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Rosi, Kjaer, Heinze, Josè Angel - Gago, De Rossi, Marquinho - Totti - Osvaldo, Bojan
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Danilo, Domizzi - Pereyra, Pinzi, Pazienza, Asamoah, Armero - Barreto, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - AC Milán  (úterý 20:45)
Jasný cíl bude mít v úterní předehrávce AC Milán. Rossoneri cestují do Verony s úkolem vrátit se na první příčku a doufat ve středeční zaváhání Juventusu. Chievo ale chytilo dobrou formu a Milán bude chtít porazit.

Na čele italské ligy došlo ke změně stráží. Jelikož AC prohrálo nečekaně s Fiorentinou, přenechalo vedoucí pozici Juventusu. Milán po remíze v Catanii a porážce na Barceloně znovu selhal a do Verony se mu nepocestuje zrovna nejlépe. Zvláště když domácí oplývají solidní formou, o víkendu totiž přerušili neporazitelnost Catanie.

"Přijedou do Verony po ztrátě s Fiorentinou velmi rozzlobení. Ale my jdeme do zápasu s dvěma vítězstvími v řadě, navíc k záchraně potřebujeme už jen jeden bod. Abychom však s Milánem uspěli, budeme potřebovat mimořádný výkon," věří v zisk důležitého bodu trenér Domenico Di Carlo.

Milán si ale i přes ztrátu věří a stále je pevně přesvědčen, že titul získá právě on. "Musíme reagovat s charakterem velkého týmu, protože nic není ztraceno. Soutěž ještě není u konce. Jsme schopní odehrát ve Veroně dobrý zápas a vyhrát," prohlásil před zápasem na stadionu Bentegodi trenér Massimiliano Allegri.

Oba celky mají velké potíže se složením základní jedenáctky. Chievu budou scházet Dramé, Uribe, Sardo, Jokič, Acerbi, Gulan, Moscardelli a Mandelli. Milánu zase Van Bommel, Abate, Antonini, Thiago Silva, Inzaghi, Roma, Boateng, Pato, Mesbah a vykartovaná trojice Aquilani, Bonera, Ambrosini.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Andreolli, Cesar, Sardo - Luciano, L. Rigoni, Bradley - Théréau - Paloschi, Pellissier
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - De Sciglio, Nesta, Mexes, Zambrotta - Nocerino, Seederf, Muntari - Emanuelson - Ibrahimovič, Robinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.50 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC311714051:1765
2.AC Milán31197561:2664
3.SS Lazio31166947:3854
4.Udinese Calcio31149843:2951
5.SSC Neapol311212755:3848
6.AS Řím311451249:4147
7.Inter Milán311361245:4445
8.Calcio Catania311013841:4143
9.Chievo Verona311191130:3942
10.AC Siena311091236:3239
11.Città di Palermo311161444:4939
12.Cagliari Calcio319111133:3838
13.Atalanta BC311013834:3337
14.Bologna FC319101232:3837
15.ACF Fiorentina31991332:3836
16.Parma FC318111239:5035
17.Janov CFC31981442:5735
18.US Lecce317101435:4731
19.Novara Calcio315101627:5225
20.AC Cesena31481918:4720
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (806)

Přidat komentář
Pinturicchio

1. pro zítřejší vítězství Juventusu a dnešní zaváhání AC

Reagovat
Melchior

, ale nestane se, budu rád za jakýkoli výsledek Milana za předpokladu, že vyhraje i Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Za tip redaktora na Udine.

Reagovat
Slejdy

jo tak zkusil

Reagovat
FORZAMILAN

1* pro dnešní výhru AC a zítřejší prohru Juventusu

Reagovat
Pinturicchio

(3 / 1 nový)

Reagovat
FORZAMILAN

3/1 serózní

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

pre 17:14:01 po 11.04

Reagovat
Pinturicchio

Conte potvrdil rozestavení 3-5-2. Možná nenastoupí Bonucci ( horečka ), nahradit by ho měl Caceres, ... problémy má i Marchisio ( kotník ), Claudia by měl nahradit jeden z dvojice Giaccherini / Pepe. Na levé záloze by měl nastoupit De Ceglie, vpravo se do sestavy nejspíš vrátí Lichtsteiner. Útok by tentokrát mohl být Quagliarella - Matri.

Reagovat
brenk

Dúfam, že do stredu Dá Giaka a nie Pepeho. Inak spokojnosť, Mirko si možno aj potreboval odpočinúť a Alex sa na ihrisko pozrie tak či tak.

Reagovat
Pinturicchio

Snad bude Leo OK, poslední dva zapásy zahrál hodně slušně. Napravo bych radši viděl Martina, Stephan mi přijde utavený. Jinak určitě radši Giacc, Pepemu to v záloze nejde.

Reagovat
brenk

Tiež by som uprednostňoval kombináciu Leo v strede a Caceres na krídle, ale ak je Leo chorý tak nemá význam ho tam dávať, Caceres stred zvládne a Stephan si odpočinul minulý zápas. Uvidíme ako to pôjde tejto dvojici útočníkov, nie je tam ani jeden kreatívny útočník, tak som zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

To je utok snů

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Melchior

Krasiće na lávku.. pořád pamatuju na legendární koncovku loňskýho domácího zápasu s Laziem..

Reagovat
Melchior

no v nominaci není, škoda

Reagovat
stuff

Reagovat
Melchior

loni si tam vodil prave Lichtaka, kterej ten zapas hral nalevo :)

Reagovat
DelPiero137

Ta by sa zisla aj teraz

Reagovat
smazaný uživatel

za předpokladu, že by byl Claudio ready, tak bych zkusil dát Vidala na stopera, Marroneho do základu a tím pádem Martína na kraj, kde bude 1000x platnější

Reagovat
rossoneri89

Urby zraneny & Nesta ma horucku typicky priklad : na posraneho aj hajzel spadne

Reagovat
10

Gazzetta by potřebovala na ty vaše změny v sestavě editora na plnej úvazek...

Reagovat
rossoneri89

no tak tomu ver a posledne spravy hovoria ze ani Mexes nebude hrat

Reagovat
Pinturicchio

To bych nebral jako minus, Yepes to odkope líp.

Reagovat
rossoneri89

to suhlasim ale kto k nemu? ... chory Nesta? alebo Muntari?

Reagovat
Pinturicchio

Gazzetta i FantaGazzetta má v základu zatím Sandra.

Reagovat
rossoneri89

no zevraj bude hrat ..... ale s horuckou to bude tazke

Reagovat
Pinturicchio

Sandro je borec, ten si to bude dávat i s horečkou.

Reagovat
rossoneri89

no dufam vsak co vies ...mozno v dalsej sezone bude obliekat vas dres .... aj ked si to osobne neviem predstavit

Reagovat
Pinturicchio

To je ještě daleko, ... navíc - Marotta : "Mai parlato di Nesta"

Reagovat
rossoneri89

no tak hadam Marotta neklame

Reagovat
Pinturicchio

Nominace na Lazio :

PORTIERI : 1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari

DIFENSORI : 3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner

CENTROCAMPISTI : 7 Pepe, 8 Marchisio, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia, 34 Marrone

ATTACCANTI : 10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri

Leo a Claudio by měli být nakonec OK.

Reagovat
panca

dnes bych se ani trochu nedivil vyhre chieva. Ale doufam, ze ac zabojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Marodka AC je teda pěknej hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně bude mit Italie pořadne zastupce v LM. Ostatně jako kdysi. Juve, AC a jeden z Římských. Tak to má být a snad to tak bude i nadále

Reagovat
Pinturicchio

Já bych v CHL radši viděl Neapol, zvlást, jestli z Lazia odejde Reja.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, asi jo. Ale je ( bude ) to jako dřív

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

ti kokos tolko zranenych

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto že je tady prewiev AS - Udine když se to hraj eaž zítra jako ostatní zápasy?

Reagovat
Alberto Aquilani

Pretože AS je najlepšie .....

Reagovat
10

Le formazioni ufficiali:

CHIEVO: Sorrentino, Sardo, Dainelli, Acerbi, Frey, Sammarco, Bradley, Rigoni, Thereau, Pellisier, Paloschi.

MILAN: Abbiati, De Sciglio, Nesta, Yepes, Zambrotta, Gattuso, Muntari, Nocerino, Seedorf, Ibrahimovic, Robinho

...De Sciglio dost kazí věkovej průměr

Reagovat
Mr.Jindros

Hustá sestava. Zajíci jako Muntari, Robinho nebo Noce se snad taky něco přiučí.

Reagovat
10

snad tam ještě pošle Pippa

Reagovat
cervo

mamma mia sedi aj niekto na striedacke?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je teda poriadne becko :/

Reagovat
Alberto Aquilani

Aquilani ?

Reagovat
Pinturicchio

Karty.

Reagovat
10

suspended

Reagovat
Pinturicchio

Forza Chievo !

Reagovat
10

mám tušení, že easy win pro AC...a to jsem ještě včera Chievu docela věřil

Reagovat
Pinturicchio

Já Chievu věřím i ted ( Clarence na AM + ta záloha )

Reagovat
Pinturicchio

Já Chievu věřím i ted ( Clarence na AM + ta záloha )

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek, je tam duo Pellissier - Thereau, moji borci z fanty

Reagovat
smazaný uživatel

forza milan!

Reagovat
Shevchenko

Nepochybuju o 3 bodech, dnes se zvítězí ať se stane cokoliv !! Proti Chievu jsme vyhráli 10 v řadě, vždycky jsme to uměli nějak urvat (2009- dva góly Nesty a superzákrok Didy, 2010- parádní gól Seedorfa v nastavení, 2011- pozdní gól Pata). Nesta i Seedorf hrajou v základu, dnes je tam plnou zkušených borců, což je dobře. Dnes jsem si jistý, že se to urve, takže !! FORZA MILAN !! PER SEMPRE !!

Reagovat
panca

nejakej odkaz na ac? Bet365 porad nefunguje

Reagovat
Mr.Jindros

Nedávno jsem konečně nebyl línej poslat jim těch sto pade, tak se to snad ještě rozjede.

Reagovat
panca

ja tam prachy mam, ale stejne mi to halsi jakousi chybu

Reagovat
smazaný uživatel

me zas stejnym zpusobem (prachy tam mam) nefunguje bwin

Reagovat
Pinturicchio

FANTA D ( obzvlást Miccoli ) : Nevadilo by, kdybych dal sestavu až zítra a dnes nominoval jen Robinha ( do základu )?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadilo

Reagovat
Pinturicchio

Grazie

Reagovat
smazaný uživatel

ale mě to vadí!

Reagovat
Pinturicchio

Trewe no tááák, pro jedenkrát

Reagovat
smazaný uživatel

no dobře Pintáku

Reagovat
Pinturicchio

:-*** ♥

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelná sestava...bůh s náma

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Ac please?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Inzaghi

Injured: T. Silva, Roma, Emanuelson, Merkel, Flamini, Inzaghi, Mexes, Abate, Antonini, Van Bommel, Ambrosini, Boateng, Pato

Suspended: Ambrosini, Bonera, Mesbah

Záloha Rino, Muntari a Noce, stopeři maj dohromady 72, Zambro se opět našel a na druhým kraji De Sciglio a Clarence na podhrotu. Asi nejvtipnější sestava, jakou jsme kdy měli. Pojďme to urvat.

FORZA MILAN

Reagovat
panca

ty jo flamini jsem uplne zapomnel, ze je jeste hracem ac

Reagovat
10

2. nejlíp placenej hráč týmu po Ibrovi

Reagovat
cervo

najlepsie plateny hrac sveta ,6mega za zapas

Reagovat
panca

fotbal mi strasne pripomina cesky drahy. Porad v minusu, ale prachy na platy zbytecnejm lidem se najdou vzdycky

Reagovat
Inzaghi

Je na lávce. I Urby a Mexes, aby tam vůbec někdo seděl.

Reagovat
cervo

asi sa uz vsetci nezmestili na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Třináct hráčů zraněných a tři suspendovaní. Ještě štěstí, že máme tak široký kádr, jinak bychom dnes hráli s Primaverou...

Reagovat
smazaný uživatel

16 hráčů mimo hru. Myslim, že jsme rekordmani

Reagovat
smazaný uživatel

tak jenom 15, Ambro tam je 2x

Reagovat
smazaný uživatel

zase ale chybí Aqua

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjmenovat marodku a suspendované hráče AC trvá déle než představování obou sestav...

Reagovat
stuff

nejaky sopcast?

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/111481

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/111378

Reagovat
stuff

vdaka obom

Reagovat
stuff

ajajaaaaaaaaaaaaaj

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

GÓÓÓL!

Reagovat
smazaný uživatel

MUNTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII to bola ale mrda!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

GÓOOOOOOOOOOOOLASÓOOOOOOOO !

Reagovat
Shevchenko

MUUUUUUUUUUUUUUUNTAAAAAAAAAAAARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva a to sem tak chievu věřil ale ještě neni konec

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooo Muntari!

Reagovat
rossoneri89

Muntariiii

Reagovat
Shevchenko

Já si ho snad ještě oblíbím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

SULLEY MUNTARI LALALALALALALAL SULLEY MUNTARI LALALLALALALALLALL SULLEY MUNTARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LALALALLALA

Reagovat
smazaný uživatel

A na konci sezony ho podepiseme na 4 roky a je to v prdeli. Nevim jestli chci aby hral dobre a nebo spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, kvůli hokeji jsme prošvih Muntariho gól To se neodpouští... Tak jen tak dál hoši!

Reagovat
Pinturicchio

AC působí vzadu dost nejistě, do poločasu minimálně vyrovnáno

Reagovat
smazaný uživatel

Přání otec myšlenky I když vzadu je to dost nejistý, to je pravda, ale mohli bychom taky přidat ještě jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

na De Sciglia jsem zvědavý, ukázal že má na to hrát za AC

Reagovat
Tomanatura

Jak je mozne, ze v Interu vypada jako vedouci ciganskych delniku na 10 let pozastavene stavbe a v AC jako fotbalista?

Reagovat
smazaný uživatel

motivace podle mě.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ho v Interu něuměli využít, dělali tam z něj nějakýho bourače, což mu evidentně tak nesedlo .

Reagovat
10

takových případů by určitě bylo víc

Reagovat
10

navíc hraje o smlouvu

Reagovat
Jajinek

já ho fotbalově vždycky obhajoval...spíš mě zaráží ty překvapené výrazy

Reagovat
Tomanatura

on se hodil do defenzivy, na metr ale neprihral. To ted v AC umi.

Reagovat
lnterista

u nas nebyl nejhorsi jen mel svoje zaseky...AC hraje jinej fotbal, zacatecnicke stesti plus nova motivace...

Reagovat
DelPiero137

Ta prva veta je skratka cool ten opis by sa hodil na viacerych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nevím, proč by měl Nesta odcházet do Juve, pokaždé co je zdravý, tak hraje za v základu, nepůjde přece do Juve, když má na víc i v 36 letech .

Reagovat
smazaný uživatel

Zase přilil olej do ohně Ale pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Proč šel Pirlo do Juve když hrál taky základ ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál, Max na něm nestavěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Delší kontrakt, asi i větší plat, než mu nabízeli v AC, věděl, že bude hrát neotřesitelný základ

Reagovat
smazaný uživatel

no vidiš každej hráč jde na něco přitáhnout :) navíc Juve neni horší jak AC jak tvrdíš ty ale já o Nestu nestojím

Reagovat
smazaný uživatel

Tento týden jste lepší

Nesta by ještě sezónu mohl odkopat, a pak ukončit kariéru na San Siru

Reagovat
stuff

skus lepsie

Reagovat
Pinturicchio

Juve je v Itálii nejvíc, výš už jít nemůžeš.

Reagovat
10

na tuhle hru Chievo není zvyklý, natožpak proti AC

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

Nejsou zvyklí hrát fotbal, navíc přehrávat AC, to musí být pro ty hráče šok.

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf je dnes katastrofalny

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf je dnes katastrofalny

Reagovat
rossoneri89

bohuzial na Seriu A z vysoka sere

Reagovat
smazaný uživatel

Paloschi

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Taková škoda

Reagovat
Pinturicchio

Byl, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl to nechat :D a dělat že nic nevidí O:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím jestli se mi to jen zdá, ale ac si vepředu fakt neporadí, zatímco to Chievo alespoň něco vymýšlí. A Seedorf, Robinho... absolutní tragédie.

Reagovat
rossoneri89

poprosim Shaarawyho do hry .... dakujem

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

De Sciglio

Reagovat
stuff

ak prelezia zvysok zapasu, vyhrali?

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo je jasně lepší,jestli neobere AC o body tak je to špatný.

Reagovat
Mr.Jindros

To jo. Kdo by to byl řekl, že Muntari bude Milánu tahat trny z paty.

Reagovat
smazaný uživatel

tie Seedorfove prihrávky ..na ne sa môžem pozerať donekonečna a nikdy ma to neprestane baviť.

Reagovat
Pinturicchio

Paloschi není vůbec špatný.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Pinturicchio

Pěkný dive.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Emanuelson (?) ted v záběru jak z pomocné školy.

Reagovat
10

to jsou hrozný dřeváci

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajte sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso zoufalej

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Il Architetto

Jééééééda.

Reagovat
Shevchenko

Co se stalo na konci? Ve 45. mi to vypadlo.

Reagovat
Pinturicchio

Docela loženka, těsně vedle to šlo.

Reagovat
Pinturicchio

( Chieva )

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo smělo vyhrávat a ne aby prohrávalo, sakra prosím boha ať to tam Chievu spadne!

Reagovat
Yanek

Má cenu tohle komentovat? Žánr sci-fi komedie aneb Chievo si dělá co chce s Milánem.

Dnes očekávaně, záloha mimo, až na Muntariho, který ale přesně nepřihraje ani za nic. Obrana je strašný lepenec, ale zatím se jakž takž drží... k útoku se pro změnu míč ani nedostane.

FORZA MILAN!!!!

Reagovat
Pinturicchio

Z tohodle zápasu Chievo prostě musí udělat aspon bod.

Reagovat
smazaný uživatel

8:1 na střely

Reagovat
M11

Reagovat
Shevchenko

Střely na bránu: 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

tutovky 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Goly 0-1

Reagovat
M11

na vsechno ostatni.. je tady mastercard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

já počítal mimo no...

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci možností to ujde

Reagovat
smazaný uživatel

jinak koukám na Brémy s Gladbachem a musím uznat, že fotbal je to líbivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra hraje BVB s Bayernem, to bude taky zajimavý match, začá´íná to ve 20:00 takže poločas stihneš, než začne hrát Juve

Reagovat
smazaný uživatel

jojo kouknu se..

Reagovat
smazaný uživatel

Zkrátka z hoven pletem biče

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Pome, Chievo, otočit ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati zraněnej

Reagovat
rossoneri89

Abbiati zraneny ...... proc Santooo ..... proc mi tohle delas?

Reagovat
rossoneri89

tak nakoniec Abbiati pokracuje ale mal uz nejake problemy v 1. polcase

Reagovat
smazaný uživatel

mě zmát Amelia, vypadalo to, že už se postaví v 2.poločase hned do brány

Reagovat
Pinturicchio

Doufám, že je za ty tutovky Fester v šatně pořádně zjebal.

Reagovat
10

třeba je pochválí, že jde všechno podle plánu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

To snad nie, to by bolo moc...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole v kabině AC musí být nějakej fantom, jinak ty zranění nejsou možný už

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, nám se zraní už i brankář

Reagovat
10

zase doprostřed brány

Reagovat
Pinturicchio

Mě vomejou.

Reagovat
rossoneri89

uuf Abbiati

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale vzpomněl jsem si na zápas v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

to není možný!Už to dejte!

Reagovat
Pinturicchio

Na Barceloně už by pískali penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím jestli těm našim doktorům někdo vysvětlit jak se ty moderní přístroje v jednom z nejmodernějších tréninkových center obsluhují když je tolik zraněných

Reagovat
Pinturicchio

Jakýkoliv kontakt = faul.

Reagovat
smazaný uživatel

mě to přijde zbytečný to komentovat. opravdu zbytečný

Reagovat
Pinturicchio

Nezájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nekomentuj.

Reagovat
rossoneri89

chce to Shaarawyhooooo

Reagovat
Yanek

Klidně mohl fouknout.

Reagovat
Pinturicchio

V rámci některých vašich letošních penalt určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

si pobreč zase

Reagovat
FORZAMILAN

dobrá poznámka

Reagovat
Pinturicchio

Pravda bolí ze všeho nejvíc, já vím.

Reagovat
FORZAMILAN

Nech toho hele, přestaň tady do nás furt rejpat, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho totiž tady neděláš a pak sem házíš nějaký fake statistiky o zápasu a běduješ, jaký jsou AC haluzáci.

Reagovat
Pinturicchio

Statistiky byly oproti Shevovým nepřesnější, no. Vyhráli jste včera po haluzi? Vyhráli, tak šoupej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že jsem koukal jen na střely na bránu, ale to nic nemění na tom, že Scheva je měl správně a ty špatně. AC totiž skutečně dvakrát vystřelilo na bránu.

Reagovat
Pinturicchio

"Statistiky byly oproti Shevovým nepřesnější, no." Mám to napsat ještě jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně jsem přecet, moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Především to jsou statistiky z Livesportu, který tam najdeš pořád.

Reagovat
Pinturicchio

Jsou nějak extra nepřesné? To jsem nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso velkolepe solo

Reagovat
rossoneri89

konecne Pistaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem ten Ibra teď neběžel ani s tim Gattusem dopředu...

Reagovat
10

Chievo is gone

Reagovat
Shevchenko

Příště dát do útoku k Ibrovi Cassana, ať má Zlatan zase radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních dvacet minut hraje kreativního záložníka a moc mu to nejde.

Reagovat
Shevchenko

Moje nervy..........

Reagovat
Shevchenko

Tohle by ale pískal určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zkraty, Zambro, Nesta

Reagovat
smazaný uživatel

offside... chvala lietaujucemu spagetovemu monstru

Reagovat
rossoneri89

chvalabohu ze pred rukou bol offside ..... som si vydychol

Reagovat
FORZAMILAN

já už myslel,že jí písknul,jak tam šel s tou zdvihnutou rukou

Reagovat
rossoneri89

ak by to piskol tak by ukazoval na penaltu .... ja som myslel ze to bol najprv faul

Reagovat
lnterista

Cou redka

Reagovat
rossoneri89

Strasser

Reagovat
FORZAMILAN

V prdeli, Yepes, další zraněný..............

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd jak cip

Reagovat
smazaný uživatel

no ty v0ole

Reagovat
panca

tak dneska slusne vyhaluzeny

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne offside jak prasa

Reagovat
stuff

po takom vykone budu nervozni

Reagovat
smazaný uživatel

Konec truchlohry, dneska jsem se u toho pronudil a konečně to skončilo se štastným koncem - máme 3 body !

Forza Milan

Forza Lazio !

Reagovat
smazaný uživatel

konečne konec. a ac je stale v hre

Reagovat
Pinturicchio

54% Držení míče 46%

10 Střely celkem 3

3 Střely na branku 1

7 Střely mimo branku 2

Skoda, velká.

Reagovat
FORZAMILAN

Staršně velká škoda, sakra .....................

Reagovat
Pinturicchio

Neotravuj, naplavenino.

Reagovat
FORZAMILAN

Flustrace, že jsem po té haluzy vyhráli a že teď jste na tahu vy ? Nebo něco podobného?

FORZA ROSSONERI

Reagovat
FORZAMILAN

....jsme...

Reagovat
Pinturicchio

fRustrace

Reagovat
smazaný uživatel

tě chtěl poflustat

Reagovat
Pinturicchio

Se nedám.

Reagovat
Shevchenko

Tempo reale:

51% držení míče 49%

2 střely na bránu 2

8 mimo bránu 2

Reagovat
smazaný uživatel

jj. minimálně by mě zajímalo, kam se Pintymu ztratila ta střela Robinha, když AC prej vystřelilo na bránu jen jednou.

Reagovat
10

gazzetta:

52:48

3:2

6:2

Reagovat
Delsemela

no ty woe ,to byla zase jednou haluz pro AC !!! Co tam jako předcházelo té ruce ve druhé půli,to jsem jako nějka nepochitil ???Nesta jasná ruka,byla tam faul nebo co? Každopádně Chievo Milan pěkně mačkalo,bohužel..zítra se musíme soustředit na sebe !!! Forza Juve

Reagovat
Pinturicchio

Dvoumetrový ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

si ma predbehol

Reagovat
Yanek

Grazie Ragazzi!!!!

Reagovat
Lubinterista

Sakra , teď nás dostal Milán trochu pod tlak, zejtra musíme vyhrát taky.

Reagovat
Pinturicchio

Změn nick, když už jsi konečně přešel na tu správnou "stranu".

Reagovat
smazaný uživatel

na stranu temna

Reagovat
Pinturicchio

Tam byl doted.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takze ocistec????

Reagovat
Pinturicchio

To by to musel vzít ještě oklikou přes AC

Reagovat
smazaný uživatel

ale jestli plánuje přesun, musí se očistit pořádně, tak dva roky v AC

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vybojovane 3 body! GRAZIE RAGAZZI

Reagovat
smazaný uživatel

V duchu neporazeneho Juventusu zajtra remiza pre Lazio.

Forza Lazio

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

OT: Kluci nevíte kde se dá na netu sledovat Copa Libertadores?

Reagovat
SaianSupaCrew

Koukám, že boj o titul nám graduje i tady

Reagovat
smazaný uživatel

pevne verím, že dnes Udinese vyhrá a bude to začiatok Enriqueho konca o EL nestojím a v LM by sme si spravili len ostudu

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

fanda Chieva asi

Reagovat
madridcan

urcite

Reagovat
smazaný uživatel

ten si přestoupí z Interu k AC a ještě dá dres poraženému, drzoun!

Reagovat
10

má rozum

Reagovat
Pinturicchio

Mně ten Melo nedá spát, pořád přemýšlím nad tím, jak ho napasovat do sestavy s Andreou. Nešlo by to tak, že Felipe by se zatáhl úplně před obranu a ta středová trojka hrála před ním?

4-1-3-2 : Buffon - De Ceglie, Chiellini, Barzagli, Lichtsteiner - Melo - Marchisio, Pirlo, Vidal - Vucinic, Alex

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně to komplikuješ. Melo buď místo Pirla v 3-5-2, nebo s ním do 4-4-2 (4-2-3-1).

Reagovat
Pinturicchio

Komplikuju, no, ale tak počítal jsem s tím, že trojka Marchisio, Pirlo, Vidal je pro Antonia prakticky nedotknutelná. A čistě teoreticky, myslíš, že by to fungovalo? Kdyby se na levou obranu přivedla stejná kvalita, jakou je Stephan napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co by mělo fungovat, trošku to upřesni...

Reagovat
Pinturicchio

Tak celkově ten systém, jestli tam nejsou nějaké "boty"

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tam budou boty, pokud bude někdo nedotknutelný. Třeba Vidal odehrál dva výborný zápasy, pak Neapol, kdy měl víc ztrát než zbytek týmu (kromě Marca a Mirka) a nejmíň tři smrděli gólovkou. A v Palermu kurvil, co mohl. Jedinej rozdíl oproti zápasům, kdy ho tu všichni kritizovali, je ten, že teď hraje líp Pirlo a o dva levely líp Marchisio (zase má tu svou pozitivní šňůru). Celkově máme spoustu variant a měnit rozestavení podle soupeře, je vždy výhoda (hlavně ale neměnit rozestavení na sílu proto, aby hrál ten, nebo ten). Slabina může být na levým beku ve 4-2-3-1 nebo 4-3-3 (tohle rozestavení ale považuju za nejhloupější).

Reagovat
Pinturicchio

Ta protekčnost, kdy se nehledí na výkony / nevýkony, se mi taky nelíbí. Vidal se mi líbí od zápasu v Janově, i toho stopera odehrál slušně ( Palermo jsem neviděl, nejde mi to stáhnout, vždycky mi padne prohlížeč ). Jinak proč jsi tak moc proti tomu 4-3-3? Já si teda poslední dobou taky oblíbil 3-5-2 ( přijde mi to takové "pevnější", jistější, organizovanější ). Ale při vhodné posile na to pravé místo v útoku bych se tomu 4-3-3, jako alternativě, nebránil.

Reagovat
Mr.Jindros

Musíme doufat, že si Claudio udrží formu až do konce ligy.

Reagovat
Pinturicchio

Tak podle Gazzetty i FantaGazzetty budeme nakonec hrát 4-3-3, shodují se i ve všech jménech :

Buffon - Chiellini, Bonucci, Barzagli, Lichsteiner - Marchisio, Pirlo, Vidal - Vucinic, Quagliarella, Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt tam Pepe, tak je to parádní sestava

Reagovat
Pinturicchio

No, ono tam za Pepeho není moc koho dát, dneska bych byl radši, kdybychom hráli 3-5-2, s Martinem napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, mě by se tam líbil buď Alex, kterej by se mohl střídat s Kvajárou-střed/kraj a nebo bych loupnoul Q na kraj a Matriho na střed... jen teď nevím, jestli není někdo z nich zraněnej, ještě jsem nic nečetl...

Taky bych tam rád viděl toho Eliu, v té útočné trojce, ale toho se už asi nedočkám

Na Pepeho mám alergii

Reagovat
Pinturicchio

Já když na Alexe poslední zápasy koukám, tak mně by se líbil jako trequartista, s tím, že by si nabíhal až na hrot, takové 4-3 - ALEX - 2, 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

ty pracuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by to nemuselo bejt špatný...

Reagovat
Pipo123

Je hrozné ako tá obrana je kosená zápas čo zápas, v tomto si môžme s AC podať ruku, Konko sa vráti, odohraje super zápas a hneď je znova out, to isté Dias, kedy naposledy bola komplet obrana ? proti AC, Scaloni dneska zase niečo vyvedie a zase to skončí potupne, Diakite posledné zápasy vo veľkej forme, tak snaď si to udrží, len ten Scaloni... ak by sme nemali také zranenia a mali napr štastie ako má Juve čo sa týka zranených tento rok, tak tú LM máme v pohode... takto to je celú sezónu boj, stále dokola. A čo je najhoršie, stále sú to svalové zranenia, to neni snaď náhoda

Reagovat
Pipo123

PS a konečne sedí Hernanes, dúfam že to tak zostane na dlho, najlepšie y ho bolo predať v lete. Mám ho rád, ale hraje hrozne a je nevýrazný...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase plná mardka ...Dnes aspoň bod, inak bude zle nedobre

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVENTUS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná možnost, jak se dotáhnout na Lazio, je výhra, pokud dnes nepřijde, můžeme na LM zapomenout.

FORZA NAPOLI!

Reagovat
smazaný uživatel

400. per vítězství nad Laziem

Reagovat
smazaný uživatel

*sakra teprve 300

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Juventus !!!!! Veríme a fandíme !

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
10

OT:

http://youtu.be/9r4nz08_ElA

...už 3 roky...strašně to letí

Reagovat
Pinturicchio

Paolo , ... Lisa Gerrad - Now We Are Free

Reagovat
M11

silene.. jakoby to bylo vloni

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Paolo

Reagovat
stuff

Reagovat
brenk
Reagovat
smazaný uživatel

a to nechci vidět až bude končit Alex

Reagovat
Melchior

když se loučil Pavel, tak jsem si to ještě v přímym přenosu pustil.. Alexovo loučení asi celý ani nevstřebám a budu si to muset pustit ze záznamu.. bože to zas budu po letech naměkko :/

Reagovat
rossoneri89

FORZA LAZIO .... aspon pre dnesok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes musíme pomoct nejen sobě, ale i Calciu. Takže porazit Lazio a Neapol ať taky nezaváhá, i když bude Atalanta rovnocenným soupeřem.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Německo Calcio stejně nedosáhne a na Calcio zase nikdo za ním. Takže ať jde Neapol do prdele a ne do LM.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem pleteš Německo já chci v Champions league Neapol nebo Udine, ne Lazio. Skopčáci mi sou u zadnice, ti ať si hrají co chtějí. Calcio je nejlepší liga na světě a žádný koeficient na tom pro mě nic nemění

Reagovat
smazaný uživatel

O tretie miesto budeme bojovať do posledného zápasu, do poslednej strely, do poslednej lopty a do posledného hvizdu rozhodcu. Tak sľubujem !!! FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

slíbil jsi Filippovi, že nabuduce už vyhráte a ona z toho vyšla pak pěkná série proher, sliby chyby vole

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo - strašne zlatý chlapec. Už som ho ale na Meazze dávno nevidel

Reagovat
10

tak určitě...

Reagovat
Jajinek

tak proč jsi nás tu až tak nejmín 10x z toho boje odepsal?

Reagovat
Pinturicchio

Tak prý by to dnes mohlo být dokonce 3-4-3.

Reagovat
Pinturicchio

... ale at na to koukám, jak chci, tak mi to vychází jako 3-5-2, s Pepem napravo ( ) a De Cegliem nalevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže máme Lichtiho a Cácerese a bude hrát Pepe? Vtip?

Reagovat
Pinturicchio

No já doufám, ale z těch dvou je uvedený jen Stephan a to ve 4-3-3, Martin bude asi určitě na lavičce. A ještě "líp" vypadá to 3-4-3 : napravo Pepe, vedle něj klasická trojka ( takže Claudio na levém "křídle" ) a v útoku zprava De Ceglie - Quagliarella - Vucinic.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za paskvil? My to scudetto nechceme že ne?

Reagovat
Pinturicchio

To bude podle mě chyba "v grafice", takhle ( Buffon - Chiellini, Bonucci, Barzagli - Marchisio, Pirlo, Vidal, Pepe - Vucinic, Quagliarella, De Ceglie ) to nemůže vypadat.

Reagovat
Pinturicchio

... jedině, že by byl Mirko na špici, vlevo Paolo a vpravo Fabio, ... ale i tak by to sakra divná sestava.

Reagovat
10

nebude lepší počkat tu necelou hodinku na oficiální sestavy a pak se o tom teprve bavit?

Reagovat
Pinturicchio

Však víš, že tohle mě pidnání hrozně baví , ... nějak si tu hodku zkrátit musím.

Reagovat
smazaný uživatel

to pevně doufám, spíš to je 3-5-2, ale stejně ten Pepe napravo

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavá štatistika - sezóna sa končí a Alvaréz odohral za Inter len 1krát celý zápas.

Reagovat
Pipo123

Edy Reja prekvapuje a zvolil taktiku 3-5-1-1 Marchetti - Diakite, Biava, Cana - Scaloni, Matuzalem, Ledesma, Brocchi, Gonzalez - Mauri - Rocchi, dôvodom sú zranenia Raduho a Konka, a to ešte Radu sa zranil pred zápasom, ako inak svalové zranenie Scalonie teda bude hrať asi cez nohu, ale bude to znašej strany hrozne defenzívne, tá záloha + ešte tvrdas Cana, to bude beton teším sa FORZA LAZIO

Reagovat
Pipo123

Kurna dvaja ofenzívny hráči Mauri a Rocchi Edy Edy ty šibale, snaď to neskončí ako v Palerme

Reagovat
Pinturicchio

Četl jsem, no, že se Edy posral už před zápasem.

Reagovat
Pipo123

No posral, keď mu nemá kto hrať v obrane hralo by sa na 4 ak by boli kraje zdravé, takto sa to nedá moc Gonzalez je stredový záložník, tak snaď na kraji nebude horieť, to isté aj Scaloni, túto sezónu ak by ste mali maródku ako my, tak by sa Conte tiež zopár krát "posral"

Reagovat
Pinturicchio

Filipko, len srandujem. :-**

Reagovat
Pipo123

Já ne, dneska vás nenávidím a ako vieš že sa volám Filipko ? kurva

Reagovat
Pinturicchio

, ... voe, dyť jsi to tady sám několikrát psal

Reagovat
Pipo123

to fakt voe ?

Reagovat
Pinturicchio

Si piš, brou nigga

Reagovat
Pipo123

Reagovat
SaianSupaCrew

ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Taddei, De Rossi, Kjaer, Josè Angel; Pjanic, Gago, Marquinho; Lamela, Totti, Osvaldo.

Sestava vypadá slušně (klasicky až na obranu), dneska bezpodmínečně 3 body. DAJE ROMA!

Reagovat
Pinturicchio

PJANIC !

Reagovat
SaianSupaCrew

S ním a s Franckem to zas bude na jinačím levelu. Na druhou stranu s Taddeiem na beku hrajem v obraně ve třech a Dani s Kjaerem na stoperu, to smrdí redkou.

Reagovat
Pipo123

PROBABILI FORMAZIONI

JUVENTUS (4-3-3): 1 Buffon; 26 Lichtsteiner, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini; 22 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio; 7 Pepe, 18 Quagliarella, 14 Vucinic. A disp.: (30 Storari, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 24 Giaccherini, 10 Del Piero, 23 Borriello, 32 Matri) All. Conte

Indisponibili: nessuno

Squalificati: nessuno

Diffidati: Barzagli, Giaccherini, Matri, De Ceglie, Marchisio

LAZIO (3-5-1-1): 22 Marchetti; 20 Biava, 27 Cana, 21 Diakitè; 15 Gonzalez, 32 Brocchi, 24 Ledesma, 11 Matuzalem, 5 Scaloni; 6 Mauri; 9 Rocchi. A disp.: (1 Bizzarri, 14 Garrido, 78 Zauri, 87 Candreva, 8 Hernanes, 30 Alfaro, 18 Kozak) All. Reja

Indisponibili: Dias, Klose, Stankevicius, Lulic, Konko, Radu

Squalificati: nessuno

Diffidati: Radu, Hernanes, Candreva, Mauri FORZA SS Juve je zlo, zlo nevyhráva, FORZA EDY, FORZA LAZIO, FORZA ZARATE, AVANTI SS bianco, 10, pinto, krupy, dneska sa nehrám na piesočku s vami

Reagovat
Pinturicchio

... ale příští kolo už nám budeš zase fandit, ne?

Reagovat
Mr.Jindros

On ten Pepe vážně nebyl vtip? Co je tohle za debilní humor?

Reagovat
M11

no na Laziu to minule rozhodl tak treba i dnes

Reagovat
smazaný uživatel

ehm...

Buffon

Barzagli Bonucci Chiellini

Pepe Vidal Pirlo Marchisio De Ceglie

Quagliarella Vucinic

Reagovat
Pinturicchio

PROBABILI

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim, to nebyla reakce na to ze to mas spatne... ale na to ze se mi to moc nelibi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ten Pepe tam

Reagovat
10

va-ffan-cuuuulo Pippo

Reagovat
Pinturicchio

JUVENTUS (3-5-2) : Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Pepe, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Quagliarella, Vucinic

LAZIO (4-2-3-1) : Marchetti; Scaloni, Biava, Diakite, Garrigo; Cana, Ledesma; Gonzalez, Mauri, Candreva; Rocchi

Reagovat
smazaný uživatel

Ste se sekli oba.

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, že jsem se nesekl i s Pepem.

Reagovat
Pipo123

Ale to prvé bolo lepšie Edy tají tají do konca ako vždy Garrido hral naposledy proti AS a vtedy na jednotku

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Pepe, no , jinak klasika. Snad tam Stephana / Martina hodí co nejdřív.

Reagovat
Pipo123

Pepe sa predvedie, bude hrať proti Garridovi ktorý nebráni moc dobre a často sa zabúda, bojím sa toho miesta ...

Reagovat
Pinturicchio

Caceres by ho prohnal víc.

Reagovat
brenk

To je už oficiálne?

Reagovat
Pinturicchio

jj

Reagovat
brenk

V tom prípade celkom spokojnosť, až na toho Pepeho. S tým, čo hovoril Pipo o betóne Lazia by som pri 433 mal obrovské obavy s prerážaním ich defenzívy, hlavne s Pepem na tom ofenzívnom krídle.

Reagovat
Pinturicchio

S Pepem v základu ale budou trpět obě strany.

Reagovat
lnterista

Inter: 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 19 Cambiasso, 5 Stankovic, 20 Obi; 11 Alvarez, 22 Milito, 28 Zarate.

A disposizione: 12 Castellazzi, 7 Pazzini, 9 Forlan, 14 Guarin, 18 Poli, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo.

Allenatore: Andrea Stramaccioni

Siena: 25 Pegolo; 2 Vitiello, 19 Terzi, 26 Pesoli, 3 Del Grosso; 70 Mannini, 8 Vergassola, 26 Bolzoni, 23 Brienza; 10 D'Agostino; 22 Destro.

A disposizione: 1 Brkjc, 14 Gazzi, 15 Belmonte, 17 Grossi, 18 Gonzalez, 77 Sestu, 80 Contini.

Allenatore: Giuseppe Sannino.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER! Konečně tam není Forlan na křídle....Jinak go Juve, go Atalanta, zbytek remíza

Reagovat
lnterista

tak tam bude Alvarez to bude to same

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než Forlan být nemůže

Reagovat
lnterista

uvidime

Reagovat
cresposuper

Tak keď ho ako dementný zabíja na krídle. Ja mu to fakt nezávidím, traja tréneri za sezónu a ani jeden ho nedá tam, kde má hrať.

Reagovat
lnterista

v argentine hral taky kridlo ale taky bych ho dal na amc

Reagovat
cresposuper

Sneijder,- Milito, Forlán

Reagovat
cresposuper

Modlím sa aby to bolo 4312.

Reagovat
lnterista

nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Inter celkem pěkná, jsem zvědav jak to bude vypadat.

Reagovat
lnterista

jsem zvedavej na Bolzoniho a Destra

Reagovat
smazaný uživatel

na Bolzoniho po zranění celkem taky

Reagovat
cresposuper

Ak bude hrať Siena na plno, tak veľmi zle..

Reagovat
Pinturicchio

Pojďme si vzít zpátky první místo.

http://www.youtube.com/watch?v=MdrDKFYdVf8

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

«Lo Zenit di Spalletti vuole Matri: pronti 18 milioni»

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti - 570.zápas. MEGA BOREC

Reagovat
smazaný uživatel

som

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Dejwa

sopcast na Inter zase neni?

Reagovat
smazaný uživatel

Z.O.B.U.D.T.E ....... S.A. ..............musime vyhrat !

FORZA ROMA ROMAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AS !

Reagovat
smazaný uživatel

dneska vyhrajem 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Na Meazze celom pomálo ľudí. Škoda ....

Reagovat
smazaný uživatel

FIORENTINA: 1 Boruc, 5 Gamberini (cap.), 14 Natali, 15 Nastasic; 29 De Silvestri, 85 Behrami, 18 Montolivo, 23 Pasqual; 13 Kharja; 11 Amauri, 8 Jovetic.

A disposizione: 89 Neto, 16 Cassani, 19 Felipe, 21 Lazzari, 17 Salifu, 7 Cerci, 22 Ljajic.

Allenatore: Delio Rossi.

PALERMO: 1 Viviano, 6 Munoz, 2 Mantovani (cap.), 18 Labrin; 31 Pisano, 7 Della Rocca, 23 Donati, 5 Barreto, 14 Bertolo; 27 Ilicic, 11 Hernandez.

A disposizione: 33 Tzorvas, 62 Kosnic, 21 Bacinovic, 17 Vazquez, 16 Zahavi, 19 Budan, 10 Miccoli.

Allenatore: Bortolo Mutti.

Miccoli na lavičke?! Sa asi poseriem...

Reagovat
smazaný uživatel

Kharja trequartista

Reagovat
rossoneri89

Lazio - pripravit sa .... nepokakat sa .... START ......aspon na tu remizu

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE!!! jedeeem

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/98534

Dobrý SopCast, super obraz.

Reagovat
smazaný uživatel

aha nevšiml sem si, dík

Reagovat
FORZAMILAN

FORZA BIANCOCELESTI .......................

Reagovat
smazaný uživatel

někdo link na nás pls? nejlíp sop

Reagovat
Pinturicchio

Takže 4-3-3 nakonec.

Reagovat
brenk

Reagovat
lnterista

co to bylo?

Reagovat
cresposuper

Samuel dosral rozohravku...

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Julione - krásne dva sejvy

Reagovat
SaianSupaCrew

OSVALDOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!

Reagovat
SaianSupaCrew

From zero to hero

Reagovat
smazaný uživatel

Ou jé Gigi D'Agostiiiino

Reagovat
Alberto Aquilani

OSVALDOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

a jedéééém, chce to přidat dalšího!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OSVALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GOLLLLLLLLLLL

Reagovat
Slejdy

Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Walter, Walter.....

Reagovat
Mr.Jindros

Marchetti dobře do řepy.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto link na Palermo plsssssssss?

Reagovat
smazaný uživatel

do psej matere... nikde to nedávajú

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nemám práveže

Reagovat
smazaný uživatel

sorry jinde sem to nenašel, jedině ještě Rojadirekta, to sem nezkoušel

Reagovat
smazaný uživatel

Už mááááám

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná hlavička

Reagovat
Slejdy

BONAVENTURAAAAAA

Reagovat
SaianSupaCrew

Inter taky hoří

Reagovat
Shevchenko

FORZA MARCHETTI !!

Reagovat
cresposuper

Prosim hocijaký link na Inter..

Reagovat
lnterista

ja pouzivam bet365

Reagovat
lnterista

ale taky uz bych chtel nejakej link na Inter to je hruza co tam davaji

Reagovat
Pinturicchio

Lazio neví, chce to gol.

Reagovat
Dejwa

pošli někdo pls funkční link na Inter nebo mě jebne..

Reagovat
Dejwa

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milito jasne faulovaný !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky to hodně přihrál, proto to nepískl...

Reagovat
smazaný uživatel

Mirkovi ten balon při střele překáží

Reagovat
Pipo123

Scaloni faul, potom mimo hry tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Obi=Bolt

Reagovat
Melchior

Diakite dneska nedohraje.. fanousci Juve ho vylouci

Reagovat
lnterista

kua proc to jeste zasekava

Reagovat
smazaný uživatel

Leo zatím dobře

Reagovat
DelPiero137

Pls niekto fungujuci link na nie moc kvalitny stream (350x250)? Ten Pintuho mi nejde, je moc kvalitny a nestiham tahat. Dik

Merda PL ze zase ma prednost.

Reagovat
smazaný uživatel

Mega šmejd ten rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Za co? Jasnej loket Milita...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tú jasnú ruku pri Chivuom centre...

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie Vucinic

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic slabý herec

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby radši místo toho simulování zabojoval

Reagovat
M11

AC by to piskl no

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš kapesník nebo si slzičky utřes sám?

Reagovat
Pinturicchio

Stfu

Reagovat
M11

nedelej si trapas

Reagovat
rossoneri89

what a fuck Vucinic

Reagovat
Melchior

No upřímně Mirko by byl u toho balonu rychleji a mám pocit, že Milanu by takovouhle penaltu, kde kdyby Ibra hrál hlavní roli, piskli (subjektivně)

Reagovat
Melchior

sic samozřejmě přihrál

Reagovat
lnterista

chjo

Reagovat
smazaný uživatel

Levá strana (Chivu, Obi, Zarate) zatím dobře

Reagovat
10

Pepevolecochceškurva

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle

Reagovat
M11

boze Pepe

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! GIOVINCO ! ! !

Reagovat
Mr.Jindros

Pepe... Zase hrajem na bezbrankovou remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

PEPEEEE debile

Reagovat
smazaný uživatel

No do prdele pepeee co to děláš *urva

Reagovat
Melchior

zomg Pepe

Reagovat
Mr.Jindros

PEPE

Reagovat
10

Pepevolemášštěstíkurva

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

Reagovat
10

snad teď Lazio přestane hrát rozestavení 9-0-1

Reagovat
M11

to jo sileny beton zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Pepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

máš štěstí Pepku

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pipo123

Welcom Diakite ofsajd cazzo, kokot čistý, neger fuj

Reagovat
Mr.Jindros

Pirlo je Bůh.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ale Andrea, to je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten byl ukázkovej :) ale stejně ten gol už měl dát pepe předtim :D

Reagovat
10

VIDAL

Reagovat
10

Marchetti posral gól roku

Reagovat
Pinturicchio

?

Reagovat
Pinturicchio

Aha, mám zpomalený stream

Reagovat
10

proto jsem ti ani neodpovídal, počkal jsem na tebe v čase

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

hrozne individualnich chyb

Reagovat
M11

ty kravo

Reagovat
Melchior

Lazio zatim cajicci

Reagovat
panca

kdyz vidim tu marodku a mdlou hru ac a nadrzeny juve, tak bych si ted tipl, ze vyhraje titul juve

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuuu škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten tam měl zapadnout a byl by to gol roku :)

Reagovat
smazaný uživatel

Marcheti !

Reagovat
M11

to je valec prosim promenovat

Reagovat
10

Marchetti si dělá prdel? To je jak Sorrentino, včera pustí gól z 50ti metrů a proti nám vždycky chytá góly...

Reagovat
Shevchenko

Pepe Kdo jiný, že? Porč mi to bylo od začátku jasné?

Reagovat
10

ještě takovým způsobem...ale byla to tutovka no

Reagovat
Mr.Jindros

Je pravda, že to už je poněkolikáté, co Conte nasadil někoho zdánlivě mimo a ten to pak povodil.

Reagovat
Pipo123

Diakite, Scaloni, Garrido čudujete sa ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale ten Marchetti už mě trošku štve

Reagovat
Shevchenko

Lazio nezahraje nikdy když se to potřebuje.

Reagovat
Mr.Jindros

Ještě jeden ať je klid.

Reagovat
cresposuper

Bože, na to sa fakt nedá dívať.

Reagovat
Pinturicchio

Klasika - válec, golman soupeře výkon roku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale chytá super

Reagovat
lnterista

umi Zarate i neco jineho nez si to hodit do stredu?

Reagovat
smazaný uživatel

Juve bude ztrácet pravděpodobně jen venku, doma zatím válec

Reagovat
cresposuper

Toto je neskutočné, hráme doma so Sienou a ešte môžme byť radi, že prehrávame iba o gól.

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak myslím, že Vidal by mohl být do budoucna gólovější, než teď. On tu střelu má.

Reagovat
Pinturicchio

Na to myslím celý poločas, Arturo mi přijde, jakoby snad měl zakázáno střílet nebo co.

Reagovat
Pinturicchio

Pochvala pro Lea, poslední zápasy jde vidět, že mu roste sebevědomí, je jistý a spolehlivý.

Reagovat
10

5:0 už to mělo být...

Reagovat
smazaný uživatel

nic nového, zase na druhou stranu i přes tu impotenci, si to letos hoodně užívám

Reagovat
M11

uz chytaji aj obranci

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Je to hrozne zatiaľ, ten Diakite neuzavre ten ofsajd nikdy v živote, nikdy to znižuje jeho kvality, Scaloni je hráč čo na to nemá už dobré 3 roky a Garrido je mimo, ten v aglicku bol možno dobrý, ale tam sa hraje hurá futbal. Záloha úplne v riti, Mauri a Rocchi odrezaný vpredu, nečakal som že takto budeme horieť, ale tá obrana si nezaslúži nič iné, jak ich nenávidím, Scaloni a Diakite už chodte do RITI

Reagovat
Melchior

Pirlo za tuhle sezonu minimálně top 3 na zlatej míč... to co jeho hra s Juve dělá, to je neskutečný...

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

To by UEFA musela sledovat i jiné zapasy než jen Barcy

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej jestli nám tam ještě něco spadne a nebo udělá lazio jeden brejk a bude vyrovnáno a budem toho litovat

Reagovat
Pipo123

Candreva, tie jeho strely

Reagovat
Pinturicchio

Lichty , jde vidět, jak strašně moc chce

Reagovat
10

12. střela, držení míče 70-30...

Reagovat
Melchior

držení míče 95:5? :O

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt v týmu bomber typu Benzemy tak věřím že má 40 branek na kontě pač to je neskutečně šancí

Reagovat
Melchior

to není tím.. vezmi si, co nám za tu sezonu pochytali golmani protejšich týmů (Matri mohl mít 25, Vučinič 15, Quagliarella taky a nikdo by nic nemoh říct)

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo ale přijde mi že jim chybí důraz v útoku kterej by hodne pomohl

Reagovat
lnterista

Militoooooooooooooooooooooooooo je buuuuuuuuuuuuuuuuuuh

Reagovat
rossoneri89

ked tak rozmyslam ze aky poklad (Pirlo) sme pustili tak sa mi plakat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, je to blbý. A jako na potvoru se teďka vůbec nezraňuje (v žádném případě mu nic takového nepřeji).

Reagovat
Alberto Aquilani

Boha jeho kurvaaa , konecne hrame futbal na ktorý sa da kukat a dostaneme do šatne

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak dneska máme na to vyhrát!

Reagovat
SaianSupaCrew

ale výkon slušný konečně, 3:1 to bude

Reagovat
cresposuper

Diego

Reagovat
smazaný uživatel

MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Diegoooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
10

njn, to je klasika samozřejmě...co taky chceme

Reagovat
M11

nojo.. muzem si za to zase sami.. misto 5-0.. 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Mauri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
cresposuper

Mauriiiiiiiiiiiii

Reagovat
Melchior

bože -_-

Reagovat
Pipo123

Neskutočné SCaloni odcentroval neskutočné takže zasa ho podpíšeme na 3 roky

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká radost z golu

Reagovat
Pipo123

sa čuduješ ? keď Diakite a Scaloni nie sú hodný ani toho aby hrali v Siene

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

no jo

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal jsem to, 1 šance gol bude nás to mrzet

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

to je chore

Reagovat
10

nedáš, nedáš, nedáš, nedáš, nedáš, nedáš, nedáš, dostaneš...

Reagovat
brenk

lepšie to vystiuhnúť asi ani nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

cikánský baron Lazio Deči si jde dobře, sice jenom stínujou, ale stav je dobrej, vydržať chalani.

Reagovat
Pinturicchio

To je v prdeli, místo toho, abychom vedli 4-5:0, tak si necháme dát gól z úplného hovna.

Reagovat
cresposuper

Poli, Forlán in, Zarate, Stankovic out

Stramaccioni musí vidieť, že 433 proste hrať nemôžme, okamžite to musí zmeniť.

Reagovat
smazaný uživatel

Guarín, Forlán in, Alvaréz, Obi off

Reagovat
smazaný uživatel

Marchetti dneska Laziu vychytá minimálně bod

Reagovat
Pinturicchio

Když ho budeme dál trefovat v takových loženkách, tak možná i jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Poziční hra .

Reagovat
DelPiero137

V 21 prvom storoci nedokazem sledovat svojich oblubencov v TV, na nete live. Kazdy link seka alebo nejde. Merda!

Zajtra nieco rozjebem

Reagovat
Pipo123

Je to hrozné, hrozné hrozné, ale je to 1:1, tá obrana je hrozná, tragická, Juve si robí čo chce, defenzívna činnosť prakticky neexistuje. Naštastie máme Marchettiho a Mauriho, klobúčik dolu. Rocchi sám na hrote nemá ani jednu vlastnosť preto aby sa presadil, do druhého polčasu prejsť na troch stopérov a poslať Matuzalema na trávnik nech je tam niekto kto podrží loptu. Juve si zaslúžilo viesť aspoň 4:0

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

demence na tom levym kridle... uplne volnej byl pri tom centru do vapna... kdo tam ma bejt?

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele na fife som pred zapasom hral 2 zapasy a oboch dostal gol 45 minute a rim dostane do satne aj v skutocnosti...vykon sa mi paci mohli sme dat kludne 3 goly ,marquinho,osvaldo ,totti skvele ,skoda ze mu to nepadlo z tych dalekonosnych striel,boli by to pekne goly,prihravky rozadava dobre...verim ze vyhrame,dnes nato mame.FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

hraješ fifu na playstu?

Reagovat
smazaný uživatel

pocitac

Reagovat
smazaný uživatel

škoda mohli sme dát proti sobě online

Reagovat
smazaný uživatel

núúúúdáááááá

Reagovat
cresposuper

570. per Javier Zanetti!!!

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Snáď ich Conte cez polčas ukludní, netreba nič meniť, len proste šance využiť, nič viac, nič menej.

Reagovat
lnterista

dal bych to 4312

.............Forlan...Milito

..................Alvarez

......Obi.....Cambiasso...Guarin

Reagovat
cresposuper

Reagovat
lnterista

Jonathan

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Irónia osudu je, že toto je jeden z najľahších zápasov do konca sezóny a ani tento nevieme poriadne zvládnuť. Pričom sa nám zranil ešte aj náš najlepší stopér

Reagovat
Pipo123

Muslera vs Marchetti, obaja reflex ako od boha, ale Marchetti ešte nespravil chybu v Laziu, on má reflex hodný Buffona

Reagovat
Pipo123

* ale Musleru mám radšej

Reagovat
smazaný uživatel

a muslera ma rad muslicky

Reagovat
Pipo123

a ty nebodaj nie ? teda myslíme rovnaké mušličky ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ano nekukaj redtube uz pojde 2 polcas

Reagovat
smazaný uživatel

jj morske

Reagovat
smazaný uživatel

no hrame kurva, po polcase musime tu partiu z krcmy co si sla zacutat fodbal + Destro, poriadne prevalcovat

Reagovat
snuff24

nejlepší stoper

Reagovat
cresposuper

?

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Fabio nehraje špatně, ale tohle je zápas pro ALEXE.

Reagovat
brenk

Alex za Mirka.

Reagovat
Pinturicchio

Mirko hraje dobře, tomu to tam ještě padne.

Reagovat
brenk

Pre mňa dnes Fabio lepší, priamočiarejší.

Reagovat
Mr.Jindros

Fabio hraje daleko líp.

Reagovat
Pinturicchio

Mirko se víc hodí do toho obléhání 16-tky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jsem nehorázně nasranej ale aspon je vidět jak je krásnej fotbal celou dobu tlačenice a pak jedna chyba a gol

Reagovat
snuff24

pls máte někdo link na Inter ??? dneska všechno stojí zaprd

Reagovat
DelPiero137

Tak to som este nevidel, Robben nepremeni 11-ku na vyrovnanie a Subotic pribehne a z 5cm mu vypinda do oci...

Reagovat
brenk

Ja som čumel na to jak vyoraná myš

Reagovat
smazaný uživatel

Neeee Alex! Jen ho nechte ještě na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje tu někdo fifu na playstu? že bysme dali vzájemnej zápas

Reagovat
Pinturicchio

Pome to urvat, s dnešním výkonem nesmíme ztratit.

! ! ! Forza Juve ! ! !

Reagovat
Slejdy

ten Taddei je tam spatny

Reagovat
Pinturicchio

Strašné herečky.

Reagovat
10

Diakite vypadá v pětadvaceti jako sedmdesátiletej Pelé...

Reagovat
Pipo123

nj je to opica, ale škoda že hraje ako amatér

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to prase

Reagovat
Alberto Aquilani

Nech tam už da Bojana miesto Lamelu

Reagovat
Pinturicchio

Dyť to byl normální souboj.

Reagovat
rossoneri89

Chielini

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
rossoneri89

nemam ho rad

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase zdržovačka zbytečná at se sebere a vysmahne za lajnu stejně se oklepe a bude hrát jako by mu nic nebylo

Reagovat
Melchior

Bonucci se fakt rozehrál, nevěřil jsem, že se toho dožiju, ale Leovi

Reagovat
lnterista

to snad ne....

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, to už ne

Reagovat
Mr.Jindros

Vidal začíná kurvit.

Reagovat
Mr.Jindros

Vidal začíná kurvit.

Reagovat
cresposuper

Škodaaa

Reagovat
lnterista

ale zatim se mi to libi...

Reagovat
smazaný uživatel

totti genialna prihravka skodaa

Reagovat
10

chtělo by to trošku zklidnit, 3 karty za 10 minut

Reagovat
M11

smesne karty nam zatim dava

Reagovat
Slejdy

ATALANTAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně aby jsme vyhráli my!

Reagovat
cresposuper

Slušný valec.

Reagovat
Dejwa

takhle jak hrajem od začátku druhé půle sem Inter hodně dlouho neviděl.. chce to vydržet do konce a vyhrát.. Strama

Reagovat
smazaný uživatel

juventus=kentus

Reagovat
M11

to si vymyslel az v 32. kole ?

Reagovat
10

do LM z toho třetího fleku asi nikdo nechce

Reagovat
smazaný uživatel

taky si řikám. Už jsme klidně na třetim fleku mohli být, ale pak si zase řikám, co by jsme doprdele v LM dělali

Reagovat
10

to si asi říkaj všichni fanoušci Udine, Neapole, AS a Interu

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo

Reagovat
Melchior

dneska se prostě musí vyhrát..

Reagovat
Pipo123

Candreva vie on vôbec niečo ?

Reagovat
cresposuper

Toto sa musí vyhrať, Forza Inter!

Reagovat
rossoneri89

Lazio este polhodinku vydrzte

Reagovat
lnterista

pekne Zarate

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Dejwa

Reagovat
brenk

Druhý polčas dosť slabý...to je tak keď nevyužijeme naše šance. Dnes to Lazio udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Lichty dej do toho příště trochu víc síly

Reagovat
smazaný uživatel

lichty

Reagovat
Melchior

Juve - Lazio mi trochu připomíná Barca - AC loni na podzim..

Reagovat
Slejdy

Atalanta nadhera...musime vyhrat !!!

Reagovat
lnterista

Obi se mi zacina libit

Reagovat
cresposuper

Obi zatial jeden z najlepších výkonov.

Reagovat
smazaný uživatel

pod bojan rozhodni

Reagovat
Slejdy

pojd Bojane rozhodni to !!

Reagovat
smazaný uživatel

my to tomu AC vyloženě dáme to scudetto

Reagovat
rossoneri89

my este budeme hrat s Interom

Reagovat
M11

cas bezi pojdme !

Reagovat
Melchior

Pepe už dolů..už je jen kulisa

Reagovat
Slejdy

Pandev

Reagovat
10

700. zápas Alexe v dresu Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

15 mint podme roma,remiza je k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

ALEX, pojď rozhodni

Reagovat
10

rozhodčí to dost kur...

Reagovat
smazaný uživatel

co to ten Damato dneska píska?..

Reagovat
rossoneri89

Marcheti

Reagovat
cresposuper

Chivu kope roh..

Reagovat
10

Giaku pojď

Reagovat
lnterista

to jsem zvedavej kdo tady bude rvat radosti

Reagovat
lnterista

Yutoooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mr.Jindros

Dát Giorgia na hrot je zajímavá varianta.

Reagovat
SaianSupaCrew

Pořád lepší varianta než Borriello ne?

Reagovat
Mr.Jindros

O dost.

Reagovat
M11

AMAURI !

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeee

Reagovat
lnterista

Militoooooooooooooooooooooo

Reagovat
cresposuper

joooooooooooooooooooooooo!!!!!!!! 20.!!!!!!

Reagovat
Dejwa

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KURVAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGOOL po 2 zlych penclach premiena

Reagovat
smazaný uživatel

DDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEL PIEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Reagovat
smazaný uživatel

Aleeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxx

Reagovat
Mr.Jindros

Bůh existuje.

Reagovat
cresposuper

Diego Milito

Reagovat
M11

EPIC DELPIEROOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL

Reagovat
smazaný uživatel

Alex je PAN

Reagovat
Melchior

KURVA JO KURVA JO KURVA JOOOOOOOOOO

Reagovat
Bayern +

Lazio prehráva!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ALEX JE JEN JEDEN :)))

Reagovat
Pinturicchio

AAAAAALLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Reagovat
Alberto Aquilani

TOTTIIIIIIIIIIII

Reagovat
Slejdy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL TOTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
brenk

Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex

Reagovat
smazaný uživatel

dioooooooooooooooooooooooooooo miooooooooooooooooooooo aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXXXXXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Alexi

Jinak kurz 1.4 ? Jak to ?

Reagovat
smazaný uživatel

I když je to na úkor Lazia, ale Udinese a Neapol taky prohrávaj tak co

Reagovat
Pinturicchio

KURVAAAAAAAA, PODEPIŠTE HO NA DALŠÍ SEZONU ! ! !

Reagovat
SaianSupaCrew

Tottiiiiiiiiiiiii golasoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Alexovi to nejde nepřát co

Reagovat
brenk

Buffon

Reagovat
Dejwa

Grande Capitano Zanetti

Reagovat
cresposuper

Zanetti

Reagovat
smazaný uživatel

Juve pekne len tak ďalej

Reagovat
10

AS zase na týden do LM

Reagovat
SaianSupaCrew

Ten smajlík není na místě, dneska hrajem výborně. Nechytat Handanovič je to 5:1

Reagovat
10

já narážím na to, že zase v příštím kole dostanete čtyřku

Reagovat
SaianSupaCrew

Vsadíme se, po vzoru těch magorů z PL sekce ?

Máme ještě Violu, Juve, Neapol, Chievo, Catanii a Cesenu.. Vsadím se, že v ani jednom ze zbývajících zápasů nedostanem víc, než 2 branky, jdeš do toho ?

Reagovat
Maritazzi

Blázne.

Reagovat
10

ne, ale uvidíš sám

Reagovat
SaianSupaCrew

nemáte koule juventini

Reagovat
DelPiero137

dost tazky los, s Neapolom to moze byt priamy boj.

Reagovat
Melchior

já bych do toho šel :))

Reagovat
Maritazzi

Dneska ano, ale to je tak po celou sezonu, že neudržíme výkonnost. Nemáme žádnou delší sérii.

Reagovat
smazaný uživatel

ale už budeme na pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte dop*dele s Higuaínem, Suarézem, Džekem, Torresem, my chceme ALEXE

Reagovat
Melchior

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo - uč se

Reagovat
SaianSupaCrew

Jsem rád, že legendám to i v pokročilém věku pořád střílí

Reagovat
smazaný uživatel

titáni Itálie

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol má nějakou krizi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

5 MINUT

Reagovat
Pipo123

Pirlo je borec, ak AC nezíska titul tak vedia prečo, nechcem znižovať kvality Juve, ale 80% akcií obstaráva Pirlo a obstaráva ich neskutočne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
brenk

Je úplne očividné, ako na ňom COnte postavil celú hru, ale prečo nie keď na to má

Reagovat
DelPiero137

mam pocit ze dobre "zaucil" aj Marchisia

Reagovat
smazaný uživatel

Choose your difficulty: EASY - NORMAL - HARD - ZANETTI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
lnterista

jak on si to dava to neni mozny

Reagovat
10

takovýhle nervy...proč panebože...

Reagovat
Alberto Aquilani

MARQUIIINHOOOOOOOOOOO OJAN

Reagovat
Alberto Aquilani

bojan

Reagovat
Slejdy

Bojan ---> Marquinhooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

MARQUINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

leece si děláš prdel

Reagovat
SaianSupaCrew

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

tak a ještě jednoho, ať mi vyjde tip

Reagovat
Pipo123

Čo pískal cazzo ?

Reagovat
10

vůbec neví...

Reagovat
Pipo123

pískal hrozne na obe strany, ale nič to nemení na tom že Juve dnes po zásluhe

Reagovat
10

až za minutu budeme amici

Reagovat
smazaný uživatel

BOJAN-MARQUNIHO

Reagovat
Maritazzi

Bojanovi to bude slušet v základu, Lamela poslední dobou nebojuje, ztrácí míče, dlouho neodehrál dobrý zápas.

Reagovat
Alberto Aquilani

presne , aj dnes bol premna jasna volba Bojan ..... snad nabuduce .....

Reagovat
Maritazzi

Za poslední týdny šel hodně nahoru a prý je možné, že nám Barcelona sníží cenu, to už by se asi vyplatilo uvažovat.

Reagovat
SaianSupaCrew

Souhlas, mě přijde že Erik zkurví 2/3 přihrávek. Měl by se probrat konečně

Reagovat
cubinho

\kozák 2 žluté z 18 minut

Reagovat
Pipo123

Kozák

Reagovat
cubinho

Za co to dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reja na tribubu, Kozak nespravedlive ven, evidentne objektivni rozhodci...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, nemela byt reakce, jinak karta to byt nemela

Reagovat
Pipo123

Pískal v závere hrozne, neuniesol to

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu si to Lazio dneska nezaslouzilo, ten stred obrany Diakhate-Biava nestihal, Garrido na levem beku taky zadny zazrak, doufam, ze se Lotito probere a v lete do obrany nekoho privede

Reagovat
Pipo123

Kostra týmu je viac ako dobrá, ale máš pravdu, já po poriadnej posile do obrany volám už dobré 2-3 roky, Dias je výborný stopér a Biava hraje na svoj vek tiež kvalitne, ale Biavu treba nahradiť... Biava by si ako tretí stopér zahral dosť a určite lepšie ako Diakite či Stanke

Reagovat
smazaný uživatel

at klidne proda Hernanese a utrzene penize investuje do obrany, plus vykoupit Candrevu, ktery se zatim jevi dost dobre, Biava na evropske pohary uz asi mit nebude, je treba koupit mladsiho a perspektivnejsiho stopera, pripadne Radu na stopera a Lulic na leveho beka, pokud by tam byl schopny zahrat kvalitne (ne jako na zacatku sezony)

Reagovat
smazaný uživatel

Libore Libore..

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE ROMA GRAZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FORZA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Se bonucci dostával do formy a zlomili mu nos ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bonnuci má zlomenej noc to poznám.

Reagovat
10

je to tam!!!! GRANDE JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

DIO DIO DIO DIO BŮŮŮŮŮŮH SEMPRE ALESSAAAAAADNRO DEL PIERO!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Slejdy

Dnes nadhera..AS, Juve, Atalanta a take Wigan

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM !!!!! IL CAPITANOOOOOO

Musí ostať !

Reagovat
brenk

Uff, to mi odľahlo....DÍKY CHLAPI!!!

Reagovat
Pipo123

Bianco, Pinto, 10, Krupy a spol, ako sa máte kamaráti ? mám vás rád

Reagovat
Pinturicchio

:-***********

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Čo tu nacvičuješ?

Reagovat
Pipo123

Aj Interistov mám rád, aj fans AS mám vás rád všetkých predsa sa tu nebudem hádať

Reagovat
smazaný uživatel

No to už je o inom...

LIKE!

Reagovat
lnterista

no jo zamilovanej...tak vsechno je super...pockej az vystrizlivis

Reagovat
Pipo123

tak tak, ženy sú mocné

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
rossoneri89

a fans AC?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja teba, hned mi je lepšie ked vidím tvoj nick

Reagovat
DelPiero137

Dufam ze ano

Reagovat
Pinturicchio

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX

Reagovat
smazaný uživatel

vždy když vidím jak se Alex staví k přímáku, tak už skoro slavím

Reagovat
Pinturicchio

Já to ted vyloženě věděl, ruce spjaté k modlení a hlavně jsem doufal, že to kopne Alex a ne Andrea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně Alex je top v tohmle, Andreu mohl poslat na párek v klidu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

A Kozák je blb.

Reagovat
smazaný uživatel

nadherny vecer,nadherne kolo neapol,lazio prehrali, dnes rim vyborny vykon ,VY TO VIETE .gol tottiho pred koncom nadherny pocit ,GRAZIE LEGENDA FRANCESCO TOTTI , GRAZIE ROMA !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ZANETTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
DelPiero137

Mal by som zacat verit v boha. Kto iny by mi doprial taku radost aby takyto zapas rozhodol sam velky Alex.

Plynule som to videl az od 60min, dali sme do toho vsetko, vytvarali si sance ale gol nie a nie dat. Uz som myslel ze sa utrapime k remize, nastastie Alexo rozhodol (ten zaber pred priamym kopom Alex-Pirlo vedla seba parada).

Opat ma trochu sklamal Mirko, mal by do toho dat viac jednoduchosti a priamociarosti. Vidim jeho prednosti, viem ze ma zablesky ale vela zapasov ked si to zratam je naskodu.

Inak nechapem zaco dostal Kozak zltu a nasledne cervenu (kedy vlastne stihol dostat prvu zltu ked pred len nastupil). Bud som to zle videl, zo zleho uhla lebo Leo si nabehol a hlavickoval mu do hlavy. Ruky tam nebol ani umysel, skor zle nacasovanie.

PS : pekny zaber po odpiskani kedy sa hraci dakovackou rozlucili s divakmi a Giorgio ako odchadzal si spieval hymnu Juve spou s fanusikmi

Reagovat
brenk

Podľa mňa tú žltú dostal za za protesty.

Reagovat
mastakillah

Jak tak koukám na sestřih ze zápasu Juve: Lazio, tak Marchetti pěkně čaroval. To co chytl bylo až neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

JJ muž zápasu Lazia :) naštěstí pro Juve ani jeho výkon jim nepomohl uff

Reagovat
smazaný uživatel

My robíme z každého brankára súpera hviezdu kola pri tých našich šanciach

Reagovat
Pinturicchio

800. per Juventus, Antonio Conte e Marcello Lippi

Reagovat
Il Architetto

Pintu nemáš odkaz ze včerejšího zápasu?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Il Architetto

Dík.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
goodbay

nemate někdo link na celý zápas AS?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele