Serie A - preview 27. kola

09.03.2012, 09:13, aktualizováno 11.03.2012, 08:27
Previews
AC Milán hostí Lecce a bude si chtít pojistit vedení v tabulce. Juventus potřebuje znovu začít vyhrávat, po sérii remíz s tím může začít v Janově. Lazio se vrátilo do boje o titul a potvrdit to chce v duelu s Bolognou, Udinese se pokusí získat body v Novaře...
Novara Calcio - Udinese Calcio  (neděle 12:30)
Situace Novary je stále horší, nováček ligy je i díky horšímu skóre až za Cesenou, tedy poslední. Nutně potřebuje sbírat body, které se ale proti rozjetému Udinese sbírají hodně těžko.

Prezident Massimo De Salvo napodobil Mauricia Zampariniho a celá Itálie byla svědkem neobvyklého postupu. Pro špatné výsledky byl odvolán trenér Emiliano Mondonico a nahradil ho Attilio Tesser, tedy muž, který byl nahrazen právě Mondonicem. Mondonico vydržel na lavičce Novary pouhých třicet sedm dní.

Teprve následující zápasy ukáží, jestli to byl dobrý tah a může - li tato změna na hráče kladně zapůsobit, nebo zda už je volání Serie B natolik silné, že se Novary v příštím ročníku první ligy už nedočkáme.

Zajímavý zápas čeká také hosty z Udinese, neboť mají před sebou těžké utkání s Alkmaarem v rámci Evropské ligy. A vzhledem k tomu, že Italové budou dohánět dvougólové manko, dá se očekávat lehce improvizovaná sestava. Novara rozhodně není silným týmem, ale je to tým, který dokázal už mnohokrát překvapit favorita.

Prvního startu by se mohl dočkat mladý Diego Fabbrini, útočník vyléčil své zdravotní problémy a již se plně zapojil do tréninkového procesu. Čtvrté Udinese si ale chce pojistit místo v tabulce i navzdory Evropské lize a rádo by si fanoušky naklonilo tím nejlepším způsobem - výhrou.

Trenér Attilio Tesser nastupuje do velmi známého prostředí, v čemž by mohla tkvět jeho výhoda. Na druhou stranu, vedení místy dává najevo, že akceptuje současné postavení a spřádá plány na případný sestup do druhé ligy. Podaří se Udinese vyhrát?
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Morganella, Lisuzzo,Paci, Silva - Porcari, Pesce, Gemiti - Rigoni - Jeda, Mascara
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Danilo, Domizzi - Basta, Fernandes, Pinzi, Asamoah, Armero - Fabbrini - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.30 - 1.93
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Calcio Catania - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Fotbalisté Fiorentiny se škrábou zpět tabulkou vzhůru a před sebou nyní mají těžký zápas na hřišti nevyzpytatelné Catanie. Elefantini za osm kol prohráli pouze jedinkrát a v této bilanci chtějí pokračovat i v domácím prostředí stadionu Angella Massimina.

Catania Calcio neprohrála osm kol v řadě a v klubu panuje všeobecná spokojenost. A to především s hlavním trenérem Montellou. Pod jeho vedením tým našel tvář a pravidelně boduje, to se samozřejmě projevilo i v tabulce, kde patří Catanii osmé místo. "Nenechal bych ho odejít, ani kdyby ho chtěl Real Madrid. I kdyby poklekl a prosil mě, nenechal bych ho. Zůstane tady i v příští sezoně," ujistil fanoušky o setrvání trenéra Montelly sportovní ředitěl Catanie Pietro Lo Monaco.

Elefantini mají zasebou dvě remízová utkání a sice s Interem Milán, kde ale vedli 2:0 a s Cesenou, kde hráli dlouhou dobu v početní převaze. I přesto však panuje spokojenost. "Musíme pokračovat v této cestě. Musíme se snažit získat ještě další vítězství, zvláště když hrajeme v početní převaze. Jsme v dobré pozici na dobré příčce," zvěstoval Vincenzo Montella.

Fiorentina se takovouto sérií pochlubit nemůže. Svěřenci trenéra Delia Rossiho byli vůbec rádi, že přerušili sérii bez zisk bodu domácí výhrou nad Cesenou a následující zápas remizovali 2:2 na půdě Parmy. Situace Violy se rázem zlepšila, hostům patří dvanácté místo a před osmnáctým Lecce má náskok sedm bodů.

Trenér Vincenzo Montella se musí vypořádat s absencemi Biagiantiho, Campagnola, Potenzy a suspendovaného Almirona. Jeho protějšek na lavičce Violy má podobné starosti, Kroldrup s Jovetičem jsou zranění, Behrami s Nastašičem si odpykávají karetní tresty.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Carrizo - Motta, Legrottaglie, Spolli, Marchese - Izco, Lodi, Ricchiuti - Gomez, Bergessio, Barrientos
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Cassani, Gamberini, Natali, Pasqual - Olivera, Montolivo, Kharja - Cerci, Amauri, Vargas
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.15 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Juventus FC  (neděle 15:00)
Juventus by rád navázal na nedávné výhry, teď se mu ale nedaří a to by rád změnil. Janov podává v této sezoně velmi nevyrovnané výkony a hosty z Turína by rád překvapil.

Janovští Grifové naposledy remizovali v dramatickém zápase s Lecce, remízu v závěru utkání zachraňoval navrátilec Giuseppe Sculli. Bod jistě potěšil trenéra Marina, ale stále je výsledkem pouze čtrnáctá příčka, což si jistě ambiciózní tým nepředstavoval. Tým prezidenta Preziosiho nevyhrál už pět zápasů a tři body bude jistě chtít sebrat velkému favoritovi, na Stadio Luigi Ferraris přijíždí druhý Juventus.

Trenér Marino ale bude postrádat obránce Lucu Antonelliho a Cesare Bova. Dlouhodobě je zraněn také Andreas Granqvist Do základní sestavy by se měl vrátit zraněný střelec Alberto Gilardino. Ten byl minulý měsíc mimo hru kvůli zranění, ale v neděli by již nastoupit měl. A pokud chce Janov vyhrát, bude ho potřebovat ve skvělé kondici.

Bez něj totiž Grifové získali pouhé dva body ze svých pěti zápasů. Ve spolupráci s Palaciem by ale měl být Gilardino velmi prospěšný, jejich spolupráce se zatím jeví minimálně velmi zajímavou. Kapitán Marco Rossi dobře ví, že jeho spoluhráče nečeká nic jednoduchého.

"Juventus rozhodně není v krizi. Viděli jsme jejich poslední duel s Bolognou a nevšimli jsme si žádných podobných náznaků," upozorňuje Rossi.

Juventus sice ještě neprohrál, ale nedaří se mu ani vyhrávat. Po remíze s Chievem přišla již zmiňovaná remíza s Bolognou. Slabé místo má turínský gigant především v útoku, i proto se zrodilo již třináct remíz a stejný počet výher. Pokud chtějí hráči Bianconeri Scudetto, měli by začít vyhrávat. Začít mohou už proti Janovu.

Na lavičce tentokrát neuvidíme trenéra Conteho, neboť byl v posledním utkání vykázán na tribunu. Počet zraněných ale není vůbec malý, mimo hru budou kromě trenéra také obránci Bonucci, Barzagli nebo Chiellini. Do stoperské dvojice by se tak měli zařadit Martin Caceres a Arturo Vidal, původně defenzivní záložník.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Rossi, Carvalho, Kaladze, Moretti - Jankovič, Kucka, Biondini, Sculli - Gilardino, Palacio
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Caceres, Vidal, De Ceglie - Marchisio, Pirlo, Giaccherini - Pepe, Matri, Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.55 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - US Lecce  (neděle 15:00)
Po postupu do další fáze musí AC Milán přeorientovat síly na Serii A, kde bojuje o obhajobu Scudetta. Rossoneri přivítají Lecce a na první pohled by to měla být snadná práce. Jenže tomu tak rozhodně nebude, Lecce, ačkoliv hraje o záchranu, má poměrně solidní formu.

AC Milán si během týdne zajistil postup do dalšího kola Ligy mistrů, ovšem dobrý dojem zrovna nezanechal. Po domácí výhře 4:0 se odveta vymkla kontrole, Arsenal v poločase vedl 3:0 a sahal po čtvrtém gólu, ten ale nakonec nepadl a z postupu se radoval Milán. "Není hezké takto ztratit náskok, ale důležité je, že jsme se kvalifikovali do dalšího kola. Nepostoupit by znamenalo šok, zvláště po první vyhraném utkání 4:0, každopádně se musíme z porážky poučit. Teď musíme myslet jen na nedělní hru a získat tři body," okomentoval utkání na Arsenalu a následující střetnutí s Lecce Djamel Mesbah, mimochodem ještě nedávno jeho bývalý hráč.

Milánští už vedou ligu o dva body před Juventusem a jen výhra s Lecce jim dává definitivní jistotu prvního místa i po tomto kole.

Lecce putuje na San Siro s velkým odhodláním a také s velkou formou. Vždyť Cosmiho svěřenci prohráli za posledních devět kol pouze jedinkrát. I nadále se však ocitají v pásmu sestupu, s pětadvaceti body jim patří osmnácté místo, sedmnáctá Siena má o čtyři body více. Na San Siru to ale bude mít Lecce přeci jenom těžké, Milán je jednoznačným favoritem. "Nemáme k dispozici hodně důležitých hráčů. Ale jsme přesvědčen, že ti, kteří půjdou na hřiště, udělají vše. Víme, že stojíme proti Milánu před složitým utkáním, ale nesmíme mít strach," prohlásil brankář Massimiliano Benassi.

Oba celky mají jedno společné a sice početnou marodku. U Milána se nic nelepší, stále budou scházet Pato, Maxi Lopez, Boateng, Merkel, Strasser, Seedorf, Cassano, Nesta a potrestaný Mexes. Na druhé straně, jak předznamenal Benassi, bude také chybět několik klíčových hráčů a sice Grossmuller, Julio Sergio, Cuadrado, Ofere a suspendovaná trojice Di Michele, Tomovič a Delvecchio. Aby toho nebylo málo, tak na lavičce nebude Cosmi, nýbrž jeho asistent Palazzi. Cosmi totiž dostal disciplinární trest.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Bonera, Thiago Silva, Mesbah - Van Bommel, Nocerino, Muntari - Emanuelson - Ibrahimovič, Robinho
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Oddo, Carrozzieri, Esposito - Blasi, Obodo, Giacomazzi, Bertolacci, Brivio - Božinov, Muriel
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 6.10 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta BC - Parma FC  (neděle 15:00)
Parmě se nyní moc nedař, nevyhrála už pět zápasů. To chce ale trenér Donadoni jistě změnit a povolá k tomu své nejlepší muže. Domácí Atalanta ale není jednoduchým soupeřem.

Parma je kvůli špatné formě posledních týdnů až na sedmnáctém místě, na poslední tři týmy má náskok pouhých pěti bodů, což není zrovna nejlepší počet. Ve vyrovnané soutěži jako je italská Serie A se body získávají velmi těžko. Za celou sezonu vyhráli hráči Parmy pouze dvě venkovní utkání, navíc je Atalanta ve formě a tak je favoritem spíš ona.

Na domácím stadionu prohrála Atalanta pouze dvakrát a neprohrála posledních pět zápasů. Na tom mají velkou zásluhu vracející se zranění a také samozřejmě trenér Colantuono. Výsledky 0:0 s Udinese a výhra o čtyři branky proti AS Řím mluví více než jasně.

Za posledních pět zápasů obdržela Atalanta jen jeden gól, za Consigliho záda se trefilo AS. Consigli je dalším velkým hrdinou fanoušků, v poslední době se brankář dostal do skvělé formy a i díky ní stoupá Atalanta tabulkou. Parma navíc nemůže počítat se zraněným Floccarim, jeho místo vedle Giovinca by měl zaujmout Stefano Okaka. Mladým útočníkům se daří, v posledním klání společnými silami dotáhli Parmu k remíze s Fiorentinou.

Domácímu celku budou k ruce Federico Peluso a Maxi Moralez, Lucchini s Capellim ale zůstávají zranění. Parma kromě Floccariho nemůže počítat například s Raffaele Palladinem a Massimem Gobim. Oba týmy sice dělí diametrální rozdíl z hlediska formy, ale pokud Parma vyhraje a získá tři body, mohla by dokonce svého soupeře v tabulce přeskočit. Podaří se jí to?
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Manfredini, Peluso, Bellini - Schelotto, Cigarini, Brighi, Moralez - Carrozza, Denis
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli - Biabiany, Musacci, Mariga, Galloppa, Modesto - Giovinco, Okaka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Cesena - AC Siena  (neděle 15:00)
Před Cesenou už stojí opravdu poslední šance, jak se ještě zachránit. Přímý záchranářský souboj se Sienou k tomu doslova vybízí. Pokud domácí na stadionu Dina Manuzziho padnou, jejich osud bude zpečetěn.

Poslední Cesena prohloubila svojí výsledkovou krizi a už osm kol neochutnala pocit vítězství. Naposledy se jí to poštěstilo v lednu doma s Novarou, od té doby čekají Mořští koníci na vítězství marně. Situace v tabulce se stala ještě více kritickou, na nesestupovou Sienu totiž ztrácejí dvanáct bodů a to rozhodně není málo.

"Stále je před námi spoustu zápasů. Musíme ukázat hlad a odhodlání," stručně se vyjádřil trenér Ceseny Mario Berretta. Ano, zápasů ještě zvývá dost, ale smazat dvanáctibodovou ztrátu bude nesmírně složité. Pokud Cesena proti Sieně padne, záchrana bude nejspíše v nenávratnu ztracena.

Pro Sienu je to ale rovněž klíčové utkání. Cesena je sice daleko, ale osmnácté Lecce ztrácí na Bianconeri jen čtyři body, takže se musejí mít svěřenci trenéra Sannina na pozoru. "Cesena prochází choulostivým obdobím, i když hraje dobře. Nyní jsou zoufalí, potřebují body, aby se vyšplhali pořadím. V neděli musíme být připraveni na těžkou zkoušku," nechal se slyšet sienský Erjon Bogdani.

Do rozhodujícího souboje nebudou moci domácí nasadit Von Bergena, Guanu a trojici hříšníků Parola, Comotta a Pudila. Nadruhou stranu, soupeř má podobné problémy, Bolzoni, D’Agostino, Gonzalez a Brkič jsou vykartovaní.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Moras, Rodriguez, Lauro - Arrigoni, Colucci, Martinho - Santana - Martinez, Malonga
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Giorgi, Vergassola, Gazzi,Brienza - Destro, Bogdani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.15 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SS Lazio - Bologna FC  (neděle 20:45)
Honba za Ligou mistrů pokračuje, po vyhraném derby s AS se bude nová energie velmi hodit. Důležitý impuls přišel ve vhodnou chvíli. Proti něčemu podobnému ale stojí Bologna.

"Derby della Capitale", všemi napjatě očekávaná událost. Symbolický vrchol římského roku se lépe povedl hráčům "Biancocelesti", kterým se podařilo vyhrát 2:1 a u končit svou neblahou sérii porážek. Edy Reja sice předložil vedení svou rezignaci, to ji ale odmítlo a dobře udělalo - hráči dali jasně najevo, že vzájemná spolupráce může přinést ovoce a že jako kolektiv jsou schopni nadále bojovat o nejvyšší příčky.

Co víc, výhra donesla Lazio až na třetí pozici, která je určitě v nabité konkurenci Udinese s Neapolí velkým úspěchem. Lazio ani nečeká v příštích několika kolech výraznější soupeř, což je další výhoda, které musí svěřenci trenéra Rejy bezpodmínečně využít.

Římský celek se ale také potýká s velmi dlouhým seznamem zraněných, mimo hru jsou například Zauri, Stankevičius, Radu, Konko, Brocchi nebo Lulič. Nastoupit nemohou ani Scaloni s Biavou, vítaným hráčem by měl být Tommaso Rocchi.

Bologně se momentálně daří, z deseti zápasů v současném roce prohrála jen jediný. Tým působí stmeleným dojmem, hráči plně respektují trenérovy pokyny a bude zajímavé sledovat, kam až se Bologna dostane. Porazila Novaru a remizovala i s Juventusem, což je věc, která se vám nepovede každý den.

Tahouny mužstva jsou kromě trenéra určitě skvělý brankář Gillet, mladá hvězda Ramiréz a dvojice ofenzivních hráčů Diamanti s Di Vaiem. Chybět jí bude jen Diego Perez, Morleo i Loria už jsou plně připraveni.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Gonzalez, Diakité, Dias, Garrido - Ledesma, Matuzalem - Hernanes, Mauri, Candreva - Klose
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Portanova, Antonsson - Pulzetti, Taider, Mudingayi, Rubin - Ramiréz, Diamanti - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.63 - 3.50 - 5.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - AS Řím  (sobota 20:45)
Luis Enrique má nyní plnou hlavu starostí o svou pozici i budoucnost celého týmu. Tomu se stále nedaří a častá vyloučení i zranění provázejí tým z hlavního města až hrozivě často. Palermo se pokusí o další porážku AS.

Vedení AS sympaticky podporují kouče, jenž má být podle sportovního ředitele "budoucností AS tak dlouho, jak bude chtít." Walter Sabatini alespoň trochu napravil pošramocený příval špatných zpráv v táboře "Giallorossi", když minulý týden prodloužil současnou smlouvu o další rok. Proslulý hledač talentů z Jižní Ameriky tak bude mít v dalších přestupových obdobích i nadále plné ruce práce.

Španělský trenér, následující skvostný proces Barcelony, preferuje hru namísto výsledků, což se v italských kruzích všeobecně nepovažuje za klíč k úspěchu. Nutno uznat, že tým z hlavního města pojí s Barcelonou leda tak idea a pár hráčů, dříve hrajících za "Blaugranas".

Zranění jsou dalším kamenem úrazu, naposledy se na listinu těchto hráčů zařadili například Juan nebo Miralem Pjanič. zvlášť absence mladého mozku týmu může být další velkou ztrátou. Navíc se po prohře s Laziem a červené kartě nebude moci mezi tři tyče postavit holandský reprezentant Maarten Stekelenburg. Toho by měl nahradit Rumun Lobont.

Palermo čeká kromě AS v dalších zápasech například Juventus nebo Udinese. Pozitivním jevem je fakt, že všechny klíčové duely budou hrát "Rosanero" ve své domácí pevnosti, odkud se body zkrátka lehce nevozí. A římské AS nemá zrovna kvalitní útočnou vozu, což by mohlo celý výsledek usnadnit. Mimo hru je Osvaldo, fyzicky připraven možná nebude ani kapitán Totti.

Skórování se vyloženě nedaří ani Palermu, které k tomu ještě přidává špatné výkony v obranné fázi. Funkční linií je tak středová řada, na které bude chtít trenér Bertolo Mutti stavět úspěch týdnů budoucích. Velkou ztrátou je určitě zranění obránce Silvestreho, který se celou dobu od svého letního přestupu prezentuje vyrovnanými výkony.

Jak si poradí chátrající obrana s mladými dravci Lamelou, Borinim a Bojanem? Šestá pozice není pro AS žádným úspěchem, na víc má také Palermo. Který tým se po sobotním večeru bude radovat?
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Pisano, Muñoz, Mantovani, Balzaretti - Barreto, Donati, Della Rocca - Zahavi - Budan, Miccoli
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Lobont - Rosi, Kjaer, Heinze, Taddei - Simplicio, De Rossi, Gago - Bojan, Borini, Lamela
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.35 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Cagliari Calcio  (pátek 20:45)
Rozjetá Neapol bude doma usilovat o další tři body, soupeřem jí bude Cagliari, kterému se naopak nedaří. Ještě nedávno to vypadalo, že Azzurri nedosáhnou na příčky zaručující Ligu mistrů, teď ale vše jinak. Od třetího Lazia dělí Napolitány pět bodů.

Neapol dokázala vyhrát čtyři po sobě jdoucí ligové zápasy a přihlásila se do bojů o Ligu mistrů. Naposledy si Mazzarriho svěřenci poradili s Parmou 2:1, trefili se Cavani a Lavezzi. A právě prvně jmenovaný do zápasu s Cagliari nezasáhne, bude totiž šetřen na důležitou odvetu Ligy mistrů proti Chelsea. "Potřebuje si odpočinout. Spoléhám na to, že Edinson za nás nastoupí v dalších zápasech, ale zítra bude odpočívat." Cavaniho nahradí v útoku Panděv a i s touto změnou by si Neapol měla se Sardinským týmem poradit.

"Máme před sebou velmi obtížný zápas. Cagliari ztratilo poslední dva zápasy a budou se chtít vrátit k vítězství. Musíme být velmi koncentrovaní a podat dobrý výkon, abychom získali plný počet bodů," tuší složité utkání trenér Walter Mazzarri.

Cagliari ale zrovna neprožívá šťastné období. Hosté prohráli doma s Lecce a v Sieně dokonce obdrželi debakl 0:3. "Jsem velmi zklamaný s výkonem v Sieně. Proti Neapoli chci, aby tento tým hrál na úrovni, na jaké hrál v minulé sezoně," prohlásil zklamaný Davide Ballardini. Sardiňané dokázali naposledy zvítězit na stadionu San Nicola před více než čtyřmi lety, od té doby je ale vzájemná bilance naprosto vyrovnaná.

Napolitáni nastoupí bez zmiňovaného Cavaniho, dále Gravy, Britose, Donadela a vykartovaného středopolaře Džemailiho. Úplně stejně na tom jsou i hosté, pod Vesuv neodcestují Pinilla, El Kabir, Sampaio a Eriksson.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Zuniga, Gargano, Inler, Dossena - Hamšík - Lavezzi, Panděv
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Dessena, Conti, Nainggolan - Cossu - Larrivey, Thiago Ribeiro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.90 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Inter Milán  (pátek 20:45)
Inter Milán nastoupí k dalšímu zápasu pravdy na hřišti Chieva. Nerazzurri prožívají katastrofální sezonu. V lize hrají příšerně a v Lize mistrů jsou na pokraji vyřazení. Otázkou je, zdali se to ve Veroně zlepší.

Chievo v lize tři zápasy neprohrálo, naposledy obralo o body druhý Juventus, když remizovalo 1:1. I zásluhou tohoto výsledku patří veronskému mužstvu desáté místo. "Můj tým má spoustu prostoru pro zlepšení. Nechceme se spokojit s pouhou záchranou. Jsem si jistý, že můžeme proti Interu uspět, ale musíme zůstat pokorní. Víme, že budeme o víkendu čelit těžké zkoušce," prohlásil Di Carlo. Nicméně domácí rozhodně mají na to si doma připsat tři body. Aktuální Inter je zdá se hodně slabý, zejména po psychické stránce.

I další utkání na lavičce Interu přežil kouč Claudio Ranieri. Jeho mužstvo přitom zase selhalo. V nedělním utkání s Catanií remizovalo 2:2. Zápas přitom mohl dopadnout ještě hůře, neboť Elefantini vedli v jeho průběhu 2:0. "Pro Inter to není povedené období. Pokud však vyhrajeme, bude to dobré znamení. Máme sedmdesát dní na to, abychom změnili situaci. Musíme tvrdě pracovat a mít extra odhodlání otočit tento negativní trend. Musíme se soustředit na vítězství a vrátit se zpět," nabádá své svěřence Claudio Ranieri.

Na stadionu Bentegodi to ale bude složité. Inter v lize nevyhrál už sedm kol a to je pro tým takového formátu opravdu tristní. Výhra je ale pro další vývoj sezony nesmírně klíčová, vždyť už v úterý čeká Ranieriho partu odvetné utkání proti Olympiqueu Marseille. V prvním utkání vyhrál francouzský celek 1:0.

Trenér Di Carlo bude postrádat Gulana, Sarda a Morera. Stejné problémy má i Ranieri, Guarín je stále mimo, stejně jako Ranocchia a suspendovaný Castaignos.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Andreolli, Acerbi, Dramé - Luciano, Rigoni, Bradley - Sammarco, Théréau - Pellissier
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, J.Zanetti - Poli, Stankovič, Obi - Sneijder - Milito, Forlán
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán26166453:2254
2.Juventus FC261313039:1752
3.SS Lazio26146641:3048
4.Udinese Calcio26137637:2346
5.SSC Neapol261110544:2543
6.AS Řím261151039:3338
7.Inter Milán261141136:3637
8.Calcio Catania26811734:3535
9.Città di Palermo261041239:4334
10.Chievo Verona26971022:3134
11.Atalanta BC26911630:2832
12.ACF Fiorentina26881027:2732
13.Bologna FC26881026:3032
14.Janov CFC26951235:4832
15.Cagliari Calcio26710923:2931
16.Parma FC26791032:4130
17.AC Siena26781130:2829
18.US Lecce26671330:4225
19.AC Cesena26451716:4017
20.Novara Calcio26381521:4617
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (472)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pre trojku Inter, Jajinek a MSgoo

Reagovat
Nuno čomes

Lituji Jajinka

Reagovat
rossoneri89

uz ste kamarati?

Reagovat
smazaný uživatel

We are family

Teším sa na dialógy s Jajinkom

Reagovat
smazaný uživatel

Beverly Hills je oproti vám trt....

Reagovat
rossoneri89

tak to je fajn a ked ste uz Family tak by ste mi mohli poradit co podat na Chievo - Inter

Reagovat
Jajinek

nepodávat...možné jsou všechny 3 výsledky a málokdo tuší jak do dopadne...

Reagovat
rossoneri89

ok dakujem ...

Reagovat
Jajinek

taky se těším...snad mi konečně vysvětlíš, proč tu tak trolluješ. Ale na FB se dostanu stejně až večer.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš. Ja zas som na FB teraz, večer idem ale na After party. Takže ono popíšeme asi tak "striedavo".

Reagovat
RealC.F.

Chievo - Inter : 3:0

Bojujou o střed tabulky a když vyhrajou tak se dostanou před ně. Jedem klucí

Reagovat
smazaný uživatel

Nedotanou měli by stejně bodů a Inter lepší skóre, pokud by Chievo nevyhrálo o 5 gólů

Reagovat
RealC.F.

Výhoda eurofotbalu , že když člověk něco napíše v obecnějším znění tak to vždycky někdo okomentuje s přesnými údaji , díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarja, ono se vlastně hraje zase už v pátek

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsmutnější na našich výkonech je to, že máme stejně vstřelených branek, jako bídné AS. To už je na pováženou.

Reagovat
SaianSupaCrew

Na druhou stranu, těch 17 obdržených branek, s vašimi problémy v obraně, je imho celkem úspěch.. Tím se v Římě pochubit nemůžeme (a vypadá to, že ještě dlouho moci nebudeme)

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, mince má dvě strany. Ale tímhle způsobem, jakým hrajeme, se o horní příčky tabulky moc bojovat nedá. K čemu nám je nejnižší počet obdržených branek, neříkám že mě to netěší, těší a moc, když zápasy končí plichtou. Pro mě by bylo nejideálnější mít na konci sezony skóre 38:0. Ale dobře by se koukalo i na 76:38

Reagovat
smazaný uživatel

ale máte o polovinu míň inkasovaných gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. co píši SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. co píši SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem na to dneska zvědav. Cagliari by jsme ale měli přejet i bez Cavaniho. Tady nic jiného než 3 body neberu.

Forza NAPOLI!

Reagovat
Pinturicchio

Cavani na lavičce? Zrovna v zápase, kde by mohl řádit.

Reagovat
smazaný uživatel

To je z toho důvodu, aby si Miccoliho moc nerozsekal

Reagovat
Pinturicchio

Holt budou muset řádit jiní.

Reagovat
Shevchenko

Jajinku, odkud si do fanty počítal známky z těch dohrávek?

Reagovat
Jajinek
Reagovat
Shevchenko

Dík jak cyp.

Reagovat
lnterista

ja kdyz vidim tu zalohu na gazzette to je hruza

Reagovat
Jajinek

Cuchu místo Poliho a je to OK...jinak dát Zanettiho na beka je asi jediné řešení toho naprosot katastrofálního stavu, který máme na levé straně obrany. Otázkou bude, jako moc bude chybět v záloze. Jsem zvědavej za týden na Guarrína...

Reagovat
lnterista

ja mam zase strach z Dejanka...jako doma od 60. mi to nebude vubec delat problem ale venku v zakladu si myslim ze nebude stihat. Na Guarina se taky tesim a doufam ze nezklame

Reagovat
lnterista

Guarin misto Dejana a Palombo misto Poliho a to by byla asi moje momentalne nejidealnejsi sestava

Reagovat
lnterista

a jasne ze Cuchu misto Obiho

Reagovat
Jajinek

Poli má zatím o mnoho větší důvěru Ranieriho než Palombo. Ten zatím vysedává a když už hrál základ, tak dvakrát nic moc (AS a Catania)

Reagovat
lnterista

ja vim ale stejne jsme v prdeli v LM neverim tak bych tem hracum sanci dal...verim ze kdyby nastoupil za tym ktery ma formu tak by to taky bylo jine

Reagovat
Jajinek

jako určitě...já Palombovi věřím daleko více než Polimu, jen podotýkám, že moc důvěru nemá.

Jinak v LM věřím v postup!

Reagovat
lnterista

Poli je v poho nikdy se to asi nebude tocit kolem neho ale v tymu mi neva...navic je videt ze chce a maka a to ma u me plusove body

Reagovat
Jajinek

osobně mě překvapil, čekal jsem to horší. Na druhou stranu je pozičně solidně mimo a často u jeho hry teču. Otázkou je, jestli to nemůže být způsobeno tím, že se nedaří celému týmu. Bude zajímavé sledovat, jak bude přerod zálohy probíhat v létě. Tedy kdo z trojice Gaurín, Palombo, Poli bude podepsán na opci, jestli zůstane Deki a kdo případně přijde nový.

Reagovat
lnterista

ja doufam ze prave tyhle 3 budem stavet co nejvic at se muzou ukazat...akroat nevim co s tim Alvarezem to byl slusnej provar. Chtelo by ho sikovne prodat

Reagovat
Jajinek

tak pokud odejde Wes tak někdo na tom podhrotu bude muset hrát. A pokud nepřijde posila, tak máme Rickyho a Coutinha...

Reagovat
lnterista

kdyz odejde tak prijde posila si myslim...Lucas?

Reagovat
Jajinek

to kupme raději Rákošníčka a místo Scarpiniho může na InterChanell komentovat zápasy Bohdalová...

Reagovat
lnterista

nevim neznam...jen co se pise

Reagovat
Slejdy

Hosi z Cecka,mam jen 2 obrance co nastoupi...nevim jestli Chivu dostane sanci...mel by kdyztak nekdo na pujceni jednoho?predem diky

Reagovat
Jajinek

vem si Campagnara...

Reagovat
Slejdy

Chivu asi nebude zaklad co ?

Reagovat
Jajinek

podle Gazzetty ne

Reagovat
Slejdy

tak ja si ho radsi pujcim,diky..

Reagovat
Tomanatura

Prosim nekdo z FANTA B, pujcte mi hrajiciho zaloznika.

Reagovat
olis

co je to ta fanta ? ja by som si to ties rad zahral

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
cresposuper

asi tyzden som nebol na nete, mozete mi vysvetlit preco je CUchu na lavicke???

Reagovat
lnterista

rad bych ti odpovedel

Reagovat
Tomanatura

ja to treba chapu, jsem zvedavy, jak to bude dneska vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hral tužku. Diváci ho dokonca v zápase s Cataniou vypískali.

Reagovat
lnterista

Chievo Verona: 54 Sorrentino; 21 Frey, 3 Andreolli, 15 Acerbi, 93 Dramé; 10 Luciano, 16 Rigoni, 6 Bradley; 7 Sammarco, 77 Théréau; 31 Pellissier.

A disposizione: 1 Puggioni, 12 Cesar, 8 Cruzado, 56 Hetemaj, 9 Moscardelli, 23 Paloschi, 29 Dainelli.

Allenatore: Domenico Di Carlo

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 18 Poli; 10 Sneijder, 9 Forlan, 22 Milito.

A disposizione: 12 Castellazzi, 7 Pazzini, 19 Cambiasso, 20 Obi, 26 Chivu, 28 Zarate, 37 Faraoni.

Allenatore: Claudio Ranieri

Arbitro: Paolo Silvio Mazzoleni (sez. arbitrale di Bergamo)

pojdme si pro dalsi vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh s námi

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý hráč Juve Tacchinardi se vyjádřil k situaci ohledně útočníků Juve: "Conteho obdivuji a mám ho rád, ale nepochopím pár věcí. Proč plně nedůvěřuje Matrimu a proč nedává šanci Del Pierovi? Vucinic a Boriello toho nepřinášejí hodně, tak proč se nedá šance Alexovi...? Nechápu to... Mám takový pocit, že Conte nevidí Del Piera při svém 4-3-3, je to obrovská škoda vidět Alexe na lavičce. Boriello? Je to dobrý hráč, ale potřebujete světovou třídu tam ve předu. Když Juve myslelo, že on se stane hráčem, aby rozhodoval zápasy, tak se spletlo."

Reagovat
Melchior

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
terry

Nedostanu se na forum. Do zakladu posilam De Sanctise a Cannavara.

Reagovat
terry

Uuu, já byl jen na telefonu, nekontroloval sestavy a úplně zapomněl na Maggia. Můžu si ho ještě do základu přihodit? On by stejně hrál, protože je to snad můj nejlíp hodnocenej záložník a hraje pravidelně, ale chápu, že je to moje blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hod sestavu normalne na forum

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA BENEAMATA

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli, máš opět nějaký skvělý link jako minule? Případně kdokoliv jiný samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

http://livefootball.ws/1262-chievo-inter.html

Tá stránka je na Sopcasty vôbec najlepšia

Reagovat
smazaný uživatel

Super, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli: De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Zuniga, Gargano, Inler, Dossena, Hamsik, Lavezzi, Pandev. A disp. Rosati, Fernandez, Fideleff, Maggio, Cavani, Ammendola, Vargas. All. Mazzarri

Cagliari: Agazzi, Pisano, Canini, Astori, Agostini, Dessena, Conti, Naingollan, Ekdal, Ibarbo, Larrivey. A disp. Avramov, Ariaudo, Perico, Ceppellini, Cossu, Thiago Ribeiro, Nenè. All. Ballardini

Arbitro: Brighi di Cesena

...Sestava dle očekávání, výhra je povinností.

NAPOLI!

Reagovat
cresposuper

forza inter!!!

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Reagovat
FuckT

NAPOLI !!!

Reagovat
10

ten Bradley je zajímavej hráč, líbí se mi...takovej De Rossi light

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšííííííííííííííííííííííííííík goooooooooooooooooool

Reagovat
FuckT

HAMSIK !

Reagovat
Darren Fletcher

je to dobry hrac ten marekiaro

Reagovat
lnterista

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu odfláknutá penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Ako prosim ta hrame¿

Reagovat
Tomanatura

Diky Diego, jsi ma prvni volba ve fante

Reagovat
FuckT

CANNAVARO!

Reagovat
smazaný uživatel

El capitanoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Reagovat
10

nechápu, že toho Forlána nevyužije víc, proč hraje tak daleko od brány furt...

Reagovat
Tomanatura

a co ma delat s tak nepohyblivou zalohou? Solidni bylon by vys neobdrzel.

Reagovat
Tomanatura

spis by mel jit vic do stredu, jenze tady je zase problem, ze by se oteviral prostor Nagatomovi, ktereho by pak Poli nestihl pokryt. On to Claudio nema lehky...

Reagovat
10

o tom mluvím, vyměnil bych ho za Sneijdera...on musí mít možnost zakončovat, v tom je jeho hlavní síla

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooolasoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Lavezzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Aronica podtrhl svůj dnešní trapný výkon.

Reagovat
lnterista

uz 53strel na branu

Reagovat
Tomanatura

Liga Mistru mi pohrbila fantu. Cagliari dostalo 3 goly do polocasu, Astori si dal vlastni a Milito nedal penaltu. Super

Reagovat
10

byla to penalta na toho Pelissiera?

Reagovat
smazaný uživatel

Talianskym veľkoklubom sa ekonomicky nedarí

http://www.profutbal.sk/clanok135946.htm

a Inter -80, hm to je dost v pici. nema niekdo link na tu gazzettu?

Reagovat
10
Reagovat
Tomanatura

ja to presne nechapu, jak muze byt Inter v minuse 80 milionu? Co ma paneboze za takove vydaje? Hral ctvrtfinale LM, z prestupu jeste ziskal snad 15 milionu, skoncil 2. v lize a koupil Nagatoma. To jako neni sobestacny?

Reagovat
10

zisky šly dolů, celkem o dost (cca 20%)...byli v minusu 87 mega za dvě poslední sezony

Reagovat
10

resp. -69 a -87

Reagovat
Tomanatura

plati dluhy, nebo neni klub sobestacny (podporovani Morattiho)?

Reagovat
10

nevím, neměl jsem čas to pořádně pročíst...ale mám to v ipadu, chci na to kouknout, jsou tam zajímavý věci...třeba Udine dává 15 milionů eur ročně na scouting

Reagovat
Tomanatura

jj, ja si to taky stahnu a proctu, muze to byt zajimave.

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka dobry muz.

(skoda ze neviem ani slovko taliansky),ale priblizne sa v tom da orientovat.

Reagovat
10

zkopíruj si to do překladače

Reagovat
smazaný uživatel

cisty dlh Interu 335 mil. euro? sme v pici, ani sarasu sa nedari

Reagovat
smazaný uživatel

Musí prísť investor, iná cesta už nie je. A to je to, čo som tu už spomínal aj minule. Ak to ostane v tomto stave, tak lepšie to už nebude. Maicon, Lucio, Samuel a pod., už napredovať nebudú a stále to bude horšie. Treba nových kvalitných hráčov ako Hazard, Jovetič ...Tých ale v súčasnom stave žiaľ neprivedieme a pri kvalite nášho scoutingu privedieme xyz mladých hráčov, ktorý na to nemajú ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Páči sa mi že Lazio je v pluse, Lotito tie dlhy dobrým spôsobom stahuje a pritom dokázal priviesť slušné posily

Reagovat
10

další banner pro Interistu Filippa

Reagovat
lnterista

tady to pekne upadlo jak se nedari

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta!

Reagovat
smazaný uživatel

EL POCHOOOO

Reagovat
10

Neapol jde nahoru, jak jsem předpokládal...5. výhra v řadě, snad se zastaví na 3. místě

Reagovat
rossoneri89

Ricardo Alvarez je zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Tomanatura

100. pro dnesni vyhru Interu v Chievu 1:0

Reagovat
10

v neděli po čtvrtý hodině bych od tebe potřeboval menší laskavost...

Reagovat
Tomanatura

to tu nebudu, ale klidne budu doufat ve vyhru Janova 1:0 Ale ted uz Inter gol dat nesmi, vsadil jsem na 0:1

Reagovat
10

to máš za ten janov

Reagovat
Tomanatura

hm, tak uz je to stejne fuk...

Reagovat
cresposuper

Na to sa neda divat

Reagovat
lnterista

ted

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Maggiooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Tomanatura

Ty vole, v Neapoli 8 golu a ja se divam na nudu v Chievu.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas. Teda alespoň pro mě, nedáme jim pořádně čuchnout, dva góly z ničeho, to je škoda. Ale je to kočka myš, výborný fotbal.

Reagovat
10

nejseš sám

Reagovat
lnterista

Samueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
smazaný uživatel

The Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
cresposuper

walllyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
lnterista

Militooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
lnterista

Argentina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Forza Napoli, dufam ze v chelsea dotiahneme aj LM do uspesneho postupu

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo porazí už aj krízou zmietaný Inter, ale my nie....to je stav

Btw. ten Neapol robí Calciu dobrú reklamu, to sa musí uznať....veľká škoda že máme len tie tri miesta do LM, štvorica Juve, AC, Inter a Neapol by bola v LM ideálna.....a takto tam budú vdaka tímom ako Palermo, Lazio, Udinese a bohužiaľ aj Juventus ( ) hrať v milionárskej súťaží nejaké dedinské tímy z Oktoberfestu....

Reagovat
smazaný uživatel

my by jsme si měli naliskat, hlavně Conte

Reagovat
cristiano.K.

pěkně Panděv na Maggia

Reagovat
Mr.Jindros

Na goalu mají Vidala na stoperu. S Caceresem.

Reagovat
10

víc jiných možností ani není, snad se to zvládne

Reagovat
10

asistent na tiskovce říkal, že tam zkoušeli i Marroneho...tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

máš odkaz prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To sa dalo čakať....

Reagovat
smazaný uživatel

a taky mají Borriella v útoku a Giaca na lavičce, mě asi jebne..

Reagovat
GEGE

Palermo-ASR to bude špíl jak cip dneska Škoda,že to nejspíš propásnu

Reagovat
M11

taky se tesim

Reagovat
Il Architetto

Cáceres a Vidal prý na stoperech. Nejlepší hlavičkáři jsou OUT, tak na standardky si budeme muset dát velký pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

F...O...R...Z...A... ROMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AS ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo už vysedáva aj v QPR

Reagovat
Shevchenko

Wiki

Longest winning run: 6 games - Inter

Longest losing run: 4 games - Cesena, Inter, Novara

Reagovat
herbage

Italské kluby prodělávají

Hospodaření italských klubů se stále zhoršuje. Podle listu Gazzetta dello Sport prodělaly během sezony 2010/2011 celkem 285 milionů eur, zatímco o rok dříve to bylo 193 milionů. Největší podíl na špatné bilanci má trojice Juventus, Inter, AC Milán, která dohromady prodělala 252 milionů eur.

To je spíš známka toho, že kluby hospodaří dobře, ne? Tedy až na AC, Inter a Juve

Reagovat
Pipo123

Viacero talianskych tímov je však v pluse, piaty rok v rade sa to darí napríklad Cagliari. Podobne sú na tom v Neapole, Laziu, Udinese či Palerme.

Reagovat
smazaný uživatel

Velký podíl na to mají přestupy a to, že většina klubů nemá vlastní stadion, ne ?

Reagovat
10

nominace Juve na Janov - DIFENSORI: 4 Caceres, 11 De Ceglie, 26 Lichtsteiner... nevím, k čemu bude 5 útočníků na lavičce, když tam není náhrada do obrany, mohl vzít někoho z tý primavery

Reagovat
Yanek

Jako sorry, ale 15:32 Conte ani hráči nemluví s novináři

Juventusu se nelíbí jednozápasový trest pro trenéra Antonia Conteho, který byl v utkání v Boloni vykázán na trinunu. Před dnešním zápasem proti Janovu proto Conte ani hráči Staré dámy nebudou poskytovat žádné rozhovory.

Reagovat
Pipo123

Už to začína, s pohľadu Juve celé Calcio proti ním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, má tam být "zítřejším"...

Reagovat
smazaný uživatel

Nám sa aspoň hráči nebijú na tréningu....

Reagovat
rossoneri89

nezda sa mi ze by sa bili ....

http://goo.gl/BAprK

Reagovat
Yanek

Ty sis to zase klasicky vyložil po svém. Hlavně mi pak necpi, jak jsou tady Milanisti arogantní a začínají konflikty...

Reagovat
smazaný uživatel

Však si zase začal ty.....

Reagovat
Yanek

Jako čím? To je normální námět do diskuze a DelPiero pod tebou se k němu vyjádřil úplně normálně...

Reagovat
smazaný uživatel

On sa vyjadril normálne, a ja zase presne tak ako ty

Reagovat
Yanek

A ty zase nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem ťa až príliš dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Neviem co tym chcu dosiahnut, netreba sa vztekat a brat si to osobne. Conte vyletel a bol potrestany. Nemal by hladat priciny problemov vsade len nie u seba a v muzstve. Toto je fakt Mourinhovskeho, kopat okolo seba a odvracat tlak na hracov. Ma to hacik, Conteho muzstvo neslape a nedari sa mu!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by to taky nasralo neberte to tak že jsme fanoušek Juve ale rozhodčí nám vůbec nepomáhají ba naopak škodí,není normální aby jsem za 30 zápasů letos kopali 1 penaltu ,přitom těch možností ji fouknout bylo už v sezoně tak 5 tutových.Jasný teď vytáhněte zápas na AC.Ne opravdu Contemu a celému Juve se vůbec nedivím,rozhodčí po nás jdou a nepřipísknou nám ani ň.A přitom tohle se všude běžně děje že se velkým týmům v soutěži připískává. Nedá se nic dělat musíme hrát 11 proti 12 až do konce sezony.

Reagovat
M11

Lamela + Borini

Reagovat
M11

erac

Reagovat
10

snad taky udělá triple

Reagovat
rossoneri89

"Palermo dnes večer hostí AS Řím a jeho prezident Maurizio Zamparini je přesvědčen o výhře svého týmu. "Týmy jsou na tom kvalitativně podobně a oba naposledy prohrály, vyhraje tak klub s lepším přístupem. Jsem si na 95 procent jistý, že Palermo porazí Řím. Mám ale obavy z nasazené Luky Bantiho, když chce, je to dobrý rozhodčí, ale mám strach," řekl Zamparini."

to je trotl to iste hovoril ked hrali proti nam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale hrať proti vám a AS je trošku rozdiel ja si myslím že AS sfúknu....

Reagovat
rossoneri89

tak momentalne ano ale aj tak povazujem Zampariniho za kretena

Reagovat
smazaný uživatel

nevie niekto ako sa volá tá pesnička, ktorá hraje v Neapoli pred začiatkom a na konci zápasu ?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to dají GRANDE AS

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 1 Viviano, 31 Pisano, 6 Munoz, 2 Mantovani, 42 Balzaretti; 20 Acquah, 23 Donati, 5 Barreto; 16 Zahavi; 19 Budan, 10 Miccoli.

A disposizione: 33 Tzorvas, 15 Milanovic, 7 Della Rocca, 14 Bertolo, 17 Vazquez, 27 Ilicic, 11 Hernandez.

Allenatore: Bortolo Mutti.

ROMA: 1 Lobont, 87 Rosi, 44 Kjaer, 5 Heinze, 3 Josè Angel; 19 Gago, 16 De Rossi, 23 Greco; 31 Borini, 10 Totti, 8 Lamela.

A disposizione: 18 Curci, 25 M. Ricci, 2 Cicinho, 30 Simplicio, 7 Marquinho, 14 Bojan, 40 Piscitella.

Allenatore: Luis Enrique.

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
Pipo123

Chlapi s fanty C, mám mimo všetkách obráncov, nikto s nich nehraje, potrebujem požičať 3 obrancov prosím

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

BORIIIIINIIIIII

Reagovat
Slejdy

nemela byt reakce :) .. ja sam si pujcoval jednoho,taky nemam.

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo link na italskou Barcu prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Alberto Aquilani

FABIOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

Lamela + Borini

Reagovat
smazaný uživatel

Muňooooooooooooooooz

Reagovat
GEGE

neskutečný tragéd ten Munoz

Reagovat
smazaný uživatel

...Teraz pri tej jeho zasekávačke na Tottiho som sa skoro posral...

Reagovat
GEGE

Už druhou sezonu hraje hrozně žádný náznak zlepšení snad ho v létě pošlete někam na Mars...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se to rozjíždí Palermo otočí

Reagovat
Maritazzi

Munoz Borini má opravdu výborný pohyb, kdyby hrál úplně na hrotu, vynikalo by to ještě víc.

Reagovat
SaianSupaCrew

Ku*va z Fabia vyroste snajpr jak víno ! DAJE ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Pre repre jedine dobre !

Reagovat
Alberto Aquilani

Totti je zatial hrozny ....

Reagovat
Slejdy

podle ceho hodnotis prosim te

Reagovat
M11

Reagovat
Alberto Aquilani

asi tak 5 krat pokazil jednoduchu prihravku , 2krát vyslal Palermo do brejku .....

Reagovat
Slejdy

aha tak to se divu na neco jineho nejspis

Reagovat
Maritazzi

To píšeš pokaždý.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nastastie má AS De Rossiho a Palermo Munoza takže je šanca na dobry vysledok

Reagovat
Alberto Aquilani

EEEERIKK , mAMMA mIA

Reagovat
Slejdy

Zatim dobre...Borini, Lobont, Lamela

Reagovat
Alberto Aquilani

Uhm , nie zlé , hlavne ma prekvapili 2 veci ..... Angel asi po pol roku nepôsobí že má pravú nohu len na podopieranie a Greco mi dnes normálne pripomína futbalistu !!!

Reagovat
Pipo123

aj tak De Rossi je najlepší na place

Reagovat
smazaný uživatel

Miesto Iličiča mal ísť Vázquez...

Reagovat
Alberto Aquilani

No uz je to zle , chce to striedanie

Reagovat
Slejdy

koho bys stridal ?

Reagovat
Alberto Aquilani

Dal tam Bojana miesto jedneho z Totti/Lamela , ale skor Lamela , ten sa moc v 2.polocase nechytil a asi Marquinha , záloha už začína viditelne strácať

Reagovat
Slejdy

asi Franta dolu,nejak mu to nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Tie Iličičove strely niekam do pi*e ma už riadne štvú...

Reagovat
Alberto Aquilani

Pome Luis , natoto sa už nedá pozerať !!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Ono by sa akurat hrozne šikol Pizarro aby sa podržala lopta ....

Reagovat
Pipo123

Tomu Palermu tam niekedy padne všetko a niekedy nič, inak rumun pekne zachytal

Reagovat
Slejdy

Dulezite vitezstvi.. ke konci i trochu stesti pri nas stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo neskutečný tlak,to byla rychlost gol nepadl ale teda v Palermu se těžko hraje pro AS 3 super body i když nezasloužené.

Reagovat
smazaný uživatel

Za první poločas absolutně zasloužený, jinak bod by tomu asi slušel nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

po dlhej dobe som nevidel cely zapas ale len 2 polcas,to tempo v druhom polcase bolo neskutocne s obrovskym nasadenim u obidvoch timoch,na konci stastie ,konecne aj pre rim.vyhra velmi velmi dolezita toto nas musi nakopnut aj keby nechceme,DAJE ROMA DAJEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Som skoro porodil nakonci ....

Reagovat
Benesse

Pipo ako to dnes vidíš s Laziom? Dúfam, že nebudú mať problém Bolognu poraziť .

Reagovat
Pipo123

No nebude to nič jasné, tá hraje Diakité a Zauri v obrane, takže troška strach ale mali by sme vyhrať

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVENTUS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

dneska chci vidět pravej spirit Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Majk

Reagovat
10

toho radši ne...

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA CALCIO

Reagovat
rossoneri89

FORZA MILAN !!!!!

Reagovat
Tomanatura

Davud Trezeguet v River Plate - 119 minut (4x nastoupil jako stridajici hrac, pokazde az v druhem polocase), 4 goly. Slusny

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Stále by bol našim najlepším útočníkom

Reagovat
homeles8

Reagovat
M11

TREZEGOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
homeles8

Dneska cejtim tragédii.

Reagovat
adalbertus

byla včera na Slovensku a ktomu ještě dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to přesně rok, co byla katastrofa v Japonsku...Del Piero se k tomuto vyjádřil na svých webových stránkách: "Nikdo nezapomene ten den 11. 3. 2011. Přesně před rokem jsem byl v šoku těmito zprávami o Japonsku - Tsunami, nukleární katastrofy a tak dále"

37-letý veterán, který získal na dotacích €220,000 s charitativními tričky, také poslal "objetí" Japoncům říkaje: "Jejich hrdost a důstojnost je inspirace a příklad hodný následování."

"Chtěl bych zmínit titulní stranu jednoho časopisu, který jsem viděl před týdnem, stálo tam: "Japonsko zázraků - silnější než kdy předtím." a pak dole, další řádek: "Byli sraženi zemětřesením, tsunami a jadernými katastrofami. Země vycházejícího slunce byla odsouzena k dlouhodobé krizi. A přesto - rok později tato země je znovu na nohách - začala se znovuobnovovat a to vše díky nezdolnosti, díky lidem, kteří se nikdy nevzdávají a nikdy si nestěžují."

"Věřím, že nic víc není třeba dodat, je to přesně 365 dní, co uběhlo od té strašné katastrofy. Chtěl bych poslat velké objetí všem Japonským lidem, kteří mi vždycky ukazovali jejich lásku."

"Jsem šťastný, že jsem mohl ukázat mou solidaritu s "Ale10friendsforJapan" kampaní, společně s mnoho kamarády, kteří se připojili k této příležitosti darovat svou kapku do moře vaší odvaze."

Na závěr dodal: "Je stále hodně co udělat, ale přesně vím, že to zvládnete."

Minule prebral dievča z komy, plus ešte toto......Alex je hotový svätec, takých futbalistov veľa nie je....

Reagovat
homeles8

Reagovat
rossoneri89

skvely clovek

Reagovat
Pipo123

Ten Candreva znova na lavičke, dúfam že po sezóne vypadne do AS tiež je to brutálne nesympatický futbalista, od malinka sa pasuje za ultras AS a pritom mu nerobí problém ísť do Lazia.

Reagovat
Alberto Aquilani

Kde si to čítal o tom Candrevovi ? :O Ja eln čítal prehlasenia jak kvam siel ze to neni pravda ....

Reagovat
Pipo123

Já čo len viem tak len čo som na FB a skupinách Laziale atd čítal, tam pri jeho prestupe ho urážali...

Reagovat
Dejwa

OT: Cou 2 goly za Espanyol

Reagovat
cresposuper

Videl som hol v Madride a hral hrozne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hral hrozne celý tím, o čom svedčí vysoká prehra 5:0, ktorú Espanyol len tak ľahko nepamätá. Real Madrid patrí spolu s Barcelonou medzi TOP2 kluby na svete, takže z toho by som nejaké závery nerobil.

Reagovat
Dejwa

Já ho viděl myslim s Malágou a nebyl špatnej..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

těším se na centrocampo pro finiš sezony..., Bommel, Ambro, Noce, Aqua, Muntari, Prince, Urby..., snad Big Bang po návratu zůstane zdravej, chci ho vidět v jedné záloze s Muntarim.

FORZA MILAN !

Reagovat
Yanek

Prince na Parmu asi ještě nebude, co?

A co si myslíš o konfliktu Allegriho s Ibrou? Imho je to celé moc nafouklé, ale k něčemu určitě došlo.

Reagovat
rossoneri89

aky konflikt? .... tu spravu som nejako nezastihol

Reagovat
Yanek

Ibru prý nasralo to, že hrál proti Arsenalu jinde, než hrát měl a skrz to údajně vyjel na Allegriho. Zároveň se hned vynořily spekulace o přestupu do Realu.

Reagovat
rossoneri89

a Ibra to sam priznal alebo to vypatrali novinari?

Reagovat
Yanek

Co jsem četl já, tak řekl akorát že hrál "completely out of the position". Allegri se pak vyjádřil ve smyslu, že neměl na výběr a že už je všechno vyřešeno...

Reagovat
rossoneri89

ahaa ... tak potom to hadam bdue v pohode .... dnes sa moze Ibra ukazat .... inak dakujem za info

Reagovat
smazaný uživatel

prostě se Ibra nasral, že se hrálo na 3 útočníky, což mu nesedí..., už si to vyříkali před celým týmem a je klid. spekulaci o Realu přineslo Corriere, což mluví samo za sebe..., Raiola s tím novináře poslal do prdele (doslova).

Reagovat
Yanek

dík.

Reagovat
smazaný uživatel

na Parmu je Prince nejistý...

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste Flamini by se mohl nejak vratit ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Flamster se zase zranil...

Reagovat
rossoneri89

zase?

Reagovat
smazaný uživatel

je nieco pravdy na tom, ze Ibra predlzil o dalsie dva roky?

Reagovat
smazaný uživatel

oficiálně ne...

Reagovat
10

FORMAZIONI UFFICIALI - Schieramente confermati: Vidal difensore centrale, Giaccherini a centrocampo e Matri riferimento offensivo.

Genoa (4-4-2): Frey; Rossi, Carvalho, Kaladze, Moretti; Sculli, Kucka, Biondini, Jankovic; Gilardino, Palacio.

A disp.: Lupatelli, Constant, Mesto, Belluschi, Veloso, Zé Eduardo, Jorquera. All.: Marino.

Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Caceres, Vidal, De Ceglie; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Matri, Vucinic.

A disp.: Storari, Marrone, Padoin, Elia, Del Piero, Borriello, Quagliarella. All.: Alessio

obranný standardky nechci vidět...a snad Frey nebude mít svůj standardní den, nemohoucnost našeho útoku stačí FORZA JUVE!

Reagovat
Yanek

Pirlo dnes 400. zápas v Serii A.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
M11

POJDME NA TO !!! dneska jsem jakysi nateseny

Reagovat
M11

po dvou minutach mohlo byt 1-1

Reagovat
Mr.Jindros

Bude veselo. Akorát nevím, jestli je to dobře.

Reagovat
Pinturicchio

Máte někdo link na Juve? Nejlíp SopCast

Reagovat
Pinturicchio

Tak už mám, dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

hoď link, prosím.

Reagovat
Pinturicchio

112233

Reagovat
brenk

Dnes to bude zas trápenie spojené s nedostatkom spánku...

Reagovat
brenk

Začalo sa v obrovskom tempe.

Reagovat
Yanek

NOCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
rossoneri89

Noceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Krása !

Reagovat
rossoneri89

Ibra za prihravku a Noce za gol

Reagovat
Shevchenko

Link link link pls !!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

dík

Reagovat
Shevchenko

Teď se mi to začlo brutálně sekat.

Reagovat
rossoneri89
Reagovat
Shevchenko

Jde to dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor přirovnal Noceho kvůli tomu číslu k Rickymu, no na svou 1. sezónu je produktivní dost

Reagovat
smazaný uživatel

oooooooooooooooooooooooo SALUTATE LA CAPOLISTA ooooooooooooooooo

Reagovat
homeles8

omg, mě už to sere todlecto, to je tejden co tejden. Měli by dávat Serii A třeba na čtyřce a na dvojce taky a vžycky by někde byl zápas Juventusu.

Reagovat
brenk

Mirko

Reagovat
10

Claudio

Reagovat
brenk

V tomto období sa už radšej snažím všímať to pozitívne, inak by som už bol na dne.

Reagovat
10

Reagovat
Yanek

Urby

Reagovat
10

spalování začíná

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas laxní zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus opět předvádí to co celou sezonu i nemožné spálí už tam mohli být 3 kusy a opět 0.

Reagovat
M11

3 golovky v 15'

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim gola ten Janov je děravej jak ten nejděravější sýr.

Reagovat
Shevchenko

Není dneska nějaký ruský nebo rumunský sopcast?

Reagovat
Pinturicchio

Ten zákrok na Matriho se pískat dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám nikdo nepískne nic navíc bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Kucko ty šmejde!Radši hraj fotbal a nezdržuj hru!

Reagovat
Shevchenko

Obrovský škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
smazaný uživatel

On ho zajede zezadu a on nepíská

Reagovat
Pinturicchio

Tohle byla už několikátá slibná příležitost, kterou Pepe zadrbal svým rádobycentrem.

Reagovat
brenk

Pepe sa m už dlhšie vôbec nepáči...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Miloš na tribuně...to nebylo chytrý ho takhle totálně odepsat nemít teď za Pepeho použitelnou variantu, zvlášť když to samý udělá s Eliou

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje ten Elia vůbec, ještě jsem ho snad ani neviděl hrát, to přišel do Juve jako ozdoba nebo jak to s ním je ?

Reagovat
Shevchenko

Hrál 106 minut.

Reagovat
10

hrál 45 minut v Catanii v září minulej rok, od tý doby nedostal šanci ani na minutu...

Reagovat
10

jo vlastně ještě střídal v prosinci v Coppě s Bolognou...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je ještě větší provar než Taiwo, ten aspon trochu zápasů odehrál a přišel zadarmo

Reagovat
10

ten Andrea riskuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
Yanek

Bonera zatím hraje svůj vysoký standart. Super náhradník.

Reagovat
brenk

Daj Pepeho dole, dopredu ej tragický. On tuším nedal normálny center celú sezónu.

Reagovat
10

koho tam chceš poslat za něj? Eliu?

Reagovat
brenk

Kľudne. Alebo aj Fabia, poprípade Alexa.

Reagovat
10

tohle jsou přesně ty zápasy, který vypadaj na jasnej over 4.5, za poločas je 15 tutovek a pak to skončí 0:0...

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná škoda ty naše šance.

Reagovat
Pinturicchio

Pepe, Matri OUT - Elia, Alex IN

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bysme mohli vidět eliu aspon na těch slavnejch 5 minut :D jinak pepe out fabio q. in

Reagovat
Pinturicchio

No, Vidala by mohl vyzkoušet i vedle Barzagliho na tom stoperu, líbí se mi tam.

Reagovat
brenk

Hra nie je zlá... po tých slabých výkonoch aspoň máme nejaké šance, ale opäť narážame na slabé zakončenie. Aj keď v súčasnej forme som rád za tú "klasiku" z jesene, keď súpera tlačíme.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Projev je dobrej ale co nám to pomůže když naše impotence je do očí bijící,neříkám že Janov své dvě šance taky měl ale já se divám na Juve a nedát ze 4 šancí zase nic tak to už mě nebaví.Je to pořád dokola.Koncovka,koncovka,koncovka.Janov je uplně špatnej jestli nevyhrajem bude to ztráta.

Reagovat
smazaný uživatel

Do 20. minuty dobrý, mohlo to být klidně 3:0. Zbytek poločasu celkem uspávací, šetří se síly a Lecce taky nevypadá, že by se jim to chtělo otočit, každopádně zustat maximálně koncentrovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

A přesně tohle se dalo čekat,tenhle los a tihle soupeři budou právě Juventusu vyhovovat,já právě ten los vidím dost příznivě,Janov je tým který nám sedí.Musíme vyhrát!

Reagovat
Inzaghi

Prvních 20 minut to vypadalo, že Lecce bude zralý na pětku, ale pak jsme polevili. Rád bych opět viděl tu ideální zálohu z podzimu a zkusil Alberta místo Muntariho. Chce to dát co nejdřív druhej a v klidu to dohrát. Rád bych dnes viděl i Pippa. Líbí se mi zatím MvB a Abate, kterej je konečně zpátky ve formě.

Reagovat
M11

Pepe ma vynikajici bilanci..

..vynikajici bilanci v trefovani souperu..

Reagovat
10

je to nekopa...než zpracuje balon, pak se nastaví na centr, tak logicky vždycky přiběhne obránce a centr zblokuje...mám alergii na to jeho štělování na centr, to mě úplně bolí celý tělo z toho

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč ho do toho zenitu neprodali byl by od něj klid a nezabíral by místo pro lepší hráče

Reagovat
smazaný uživatel

lepší asi nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to asi jinak než trenér no :D

Reagovat
smazaný uživatel

to každej.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

ale zase má jiný dobrý vlastnosti, který nám tuhle sezonu několikrát pomohly a byly užitečný...akorát jsou zápasy a období, kdy je potřeba něco jinýho

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho chtěl vidět na tréninku :) zajímalo by mě jestli by mě přesvědčil že je lepší jka elia krasič fabio q. bo alex

Reagovat
10

Borriello tím účesem ještě nakazil Marroneho, to se poseru

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

se Marrone chyt toho pravýho :D

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mohl nakazit Alexe s Contem

Reagovat
Pinturicchio

Nevíte někdo, proč střídal Martinez? Zranění nebo kvůli výkonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzetta píše zranění, ale snad nic vážného, tam normálně odešel po svých, jsem si myslel, že to jen taktické střídání nejdřív.

Reagovat
Pinturicchio

Vidal . A s Giacchem ta záloha šlape líp.

Reagovat
brenk

Dobré vedieť, že tam dokáže zaskočiť.

Reagovat
Pinturicchio

Já bych ho tam stavěl normálně. Takhle Bonucci nezahrál za dobu, co je v Juve ( Caceres je tam taky o dost lepší ). Chiellini / DeCeglie, Vidal, Barzagli, Lichtsteiner

Reagovat
brenk

Tých možností je tam dosť, hlavne aby tam nebol Bonucci Každopádne proti útočiacim súperom je Vidal potrebný v zálohe.

Reagovat
Pinturicchio

Giacch toho odvede nemálo i dozadu, případně Marrone.

Reagovat
brenk

Proti menším súperom to stačí, ale Vidal v dosť veľa zápasoch odviedol dozadu neskutočné kvantum práce.

Reagovat
10

Matri s tímhle taky musí naložit líp, to není poprvé

Reagovat
M11

to neni mozne uz

Reagovat
smazaný uživatel

Já normálně už nevím z čeho chceme tem gol dát tam je i kopec smůly

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Mesto už se na náš útok nemohl dívat, tak to tam málem plácnul za nás

Reagovat
brenk

Reagovat
10

FUCKKKKKKKKKKKKKKKKK

Reagovat
M11

to uz fakt nejde.. jestli tohle nevyhrajem tak nevim

Reagovat
Mr.Jindros

Janov teď hraje jak ze třetí ligy.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo co chceme!! bežte už někam!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Janov brání jak žáčci to je šance za šancí

Reagovat
10

ne, tohle už není možný...seru na to

Reagovat
brenk

Toto nie je možné

Reagovat
M11

TY PI*O UZ DALSI TYC

Reagovat
Dejwa

nechápu, co Juventus nepromění

Reagovat
smazaný uživatel

druhá tyč to není možné to mohlo být 0:5!

Reagovat
Yanek

Abysme se nedivili až nám ho tam šoupnou...

Reagovat
Inzaghi

Koledujem si.. Druhej poločas většina úplně mimo..

Reagovat
10

Milan by s takovýma šancema vedl už tak 6:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by nehrál Robinho

Reagovat
10

jo, to je takovej Juventino v tomhle...

Reagovat
10

De Ceglie teď měl jít asi ven

Reagovat
M11

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

To byla kosa :D

Reagovat
Pipo123

Ten Janov čo zápas, stále brania najhoršie s celej ligy, myslím štandartné situácie

Reagovat
Pinturicchio

DeČka mohl jít ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si nemůže Conte postěžovat, to je už druhý zápas, kdy měl jít Váš hráč ven ( ikdyž Leo nakonec ven šel)

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
rossoneri89

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Yanek

čus.

Reagovat
smazaný uživatel

hohohooo IBRA!

Reagovat
panca

tak jsem to pustil a vidim slavit ibru. Tak se mi to libi

Reagovat
10

Elia jde do hry...GL boy

Reagovat
smazaný uživatel

kolik máme střel na bránu 30?

Reagovat
10

no, hodně těsnej, pokud vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože sme se dočkali :D

Reagovat
brenk

Tak sa ukáž...

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno ofsajd! ......

Reagovat
M11

to poustej takovy ofsajd

Reagovat
M11

Elia pod pomotej to a rozhodni

Reagovat
Pinturicchio

O kousek.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná 5 centimetrů, pan rozhodčí je úplný rys ostrovid... čur*k!

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus každé kolo udělá z golmána soupeře hvězdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět že dneska střídá asistent :D:D conte by je tam nedal:D

Reagovat
M11

pojd Alex

Reagovat
smazaný uživatel

Brienza chytá repre formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když pomineme stopery, tak teď je ve hře úplně to nejlepší, co v týmu máme.

Reagovat
brenk

To sme už dávno nevideli

Reagovat
Mr.Jindros

Elia. Možná Marchisio.

Reagovat
M11

to je komediant ten Palacio

Reagovat
brenk

Hlavne, že Gilardinovi to pustia...k****i

Reagovat
Pinturicchio

A tohle nemává?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nedá Pippa ?

Reagovat
smazaný uživatel

Giak si už po několikátý zamotal míč do nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Brienza asist, Bogdani gol, to je souhra

Reagovat
brenk

Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Alex si tam s nima hraje jak zamlada, to je nádhera se na to koukat <3 .. Ještě toho gooola!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Až tam budu chtít někdy na 5 minut eliu dejte mi pěstí :D

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná jak svině,CALCIOPOLI.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello a ty jeho nůžky už v AC toho tak dost spálil.

Reagovat
Yanek

Uplně jasná pentle pro Janov.

Reagovat
Pinturicchio

Na nepískané je to 1:1

Reagovat
Yanek

Já jen, že tady nikdo o ní nemluví...

Reagovat
M11

pokud tohle je jasne penalta tak jsme meli kopat dve v prvnim polocase za stahnuti Matriho + ruka ve vapne

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

první hrál balón, každopádně risk jako prase od Pirla a nemohl by se divit...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

10 11.03.2012 15:38

tohle jsou přesně ty zápasy, který vypadaj na jasnej over 4.5, za poločas je 15 tutovek a pak to skončí 0:0...

co jim ale člověk může vytknout...po dlouhý době super výkon, "akorát" to zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Stále ta samá písnička...

Reagovat
brenk

Už ma to ale naozaj nebaví sledovať...

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello to tam ted mohl v klidu dát kdyby nehrál na krásu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Už ma nebaví kvôli tomuto debilnému pripojeniu hľadať hodinu a pol nesekajúci stream ktorý ked konečne nájdem, uvidím stú remízu Juve s malátnym Janovom....

Juventini, môžte mi stručte popísať zápas ? Videl som len posledných 10 minút...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ses nedíval přes SopCast? Miccoli to tady několikrát psal - http://livefootball.ws , do http://translate.google.cz/ zadáš název týmu, přeložit do ruštiny, pak to zkopíruješ a vložíš do vyhledávače na tom livefootball. Přenosy jsou v super kvalitě a vůbec se nesekají. Alespoň já to takto dělám a funguje to.

Jinak jsem viděl pouze druhý poločas, Juve mělo spoustu šancí, párkrát to šlo mimo, 2 konstrukce (Vučinič hlavou a Pepe z cca metru do tyče), párkrát zakročil Frey, Juve dalo 1 pravděpodobně regulérní gól, který nebyl uznán pro offside (který, jestli byl, byl opravdu malý), na závěr mohla být penalta pro Janov.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc, vyskúšam to nabudúce....aj za to info o zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Rádo se stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byla nuda, ale hlavní jsou 3 body

Reagovat
M11

k neuvereni ze Janov pravidelne dostava dardy a my jim z takove drtive prevahy nedame ani jeden gol

Reagovat
10

kdo neviděl, neuvěří...si připadám jak v nějakým blbým snu

Reagovat
smazaný uživatel

Ne prostě bůh nás nemiluje a mi neumíme trefit ani gol z metru takže nevím nevím co změnit,možná čekat na štětí ale kdy příjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je člověk levej, tak mu ani bůh nepomůže. A na štěstí se mohou spoléhat jiní, ne my.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rozhodčí v Serii A jsou strašný kokoti! janov-juve asi 1-1 na penalty nepísknutý,Milan-Juve 1-1 na neuznaný goly co byly ok.. a spustu dalšího... fakt jebat je..

Reagovat
M11

ve spanelsku jsou jeste horsi

Reagovat
10

hlavně že tady píšeš calciopoli

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem ještě neviděl tu pro Juve když jsem to psal..

Reagovat
lnterista

je toho dost no

Reagovat
Yanek

Ten, co nám to foukal dneska nebyl špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je asi Tagliavento.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je asi Tagliavento.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byla nuda, ale hlavní jsou 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně se pro nás vyvíjej zbylý zápasy jen tak dalej bologna a novara

Reagovat
smazaný uživatel

No to mě poser kdyby jsme měli aspoň o trošku lepší koncovku bodů by bylo o hodně víc a o LM bych neměl strach.Takhle to je ješět otevřené i když Laziu a Udine nějak přestávám věřit,prostě ty týmy na to nemají.Juventus sice váhá ale pořád v zápasech dominuje a chybí tomu někdy fakt málo.Příště už to na Viole musí vyjít!

Reagovat
smazaný uživatel

vsadím se že náš potopí Amauri hattrickem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Matizalem pekne redka Prasiatko jedno

Reagovat
Pipo123

Hlavne že Klosemu ma tom rozbil papulu a nikto nič nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Papuľu mal riadne krvavú. Ale to je na rozhodcoch SA nič neobvyklé. Tragicky pískajú

Reagovat
Slejdy

Redkaa ou yeaaah

Reagovat
smazaný uživatel

bologna

Reagovat
Dejwa

Co se v tom Římě děje?

Reagovat
smazaný uživatel

deje sa to ,kam lazio naozaj patri

Reagovat
Dejwa

hrají jak prasata nebo co?

Reagovat
DelPiero137

Sledujem Lazio na pol oka, ale zaujimavy zapas. Lazio malo dost sanci, ale v 10 to bude teraz velmi tazke....

Reagovat
smazaný uživatel

V 9

Reagovat
DelPiero137

A vazne fakt to sledujem na pol oka . Ale aj tak sympaticke od nich ze sa snazia a maju aj ako take prilezitosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele