Serie A - preview 21. kola

31.01.2012, 08:15, aktualizováno 02.02.2012, 08:30
Previews
Na závěr vloženého jednadvacátého kola italské ligy na sebe narazí Novara a Chievo. Domácí se krčí na posledním místě se čtyřbodovou ztrátou na nejbližší dva týmy, proto nutně potřebují bodovat. Ten samý cíl má Chievo, které se snaží držet ve středu tabulky.
Novara Calcio - Chievo Verona  (čtvrtek 20:45)
Novara má nového trenéra, jehož jediným cílem je záchrany nováčka soutěže a zkvalitnění výkonů. Novým trenérům se ale často ze začátku nedaří - jak si Mondonico poradí s Chievem?

Trenér Emiliano Mondonico před rokem ukončil aktivní trenérskou kariéru a od fotbalu se distancoval. Lékaři mu našli v těle rakovinu a proto se odebral do jejich péče. Díky jejich úsilí, štěstí i svému odhodlání, se po roce vrací na trenérskou lavičku, aby zachránil Novaru. Podaří se jejho svěřencům podobný comeback, jako jejich trenérovi?

Na trenérském postu tak nahradil Attilia Tessera, jenž kvůli neúspěchům a špatným výsledkům nováčka skončil. Toho totiž nezachránil ani fakt, že Novaru přivedl mezi italskou fotbalovou elitu poprvé po padesáti pěti letech. Novaře ale stále chybí sedm bodů, aby se dostala mimo nejnebezpečnější vody a z posledního místa se dívá na záda všem svým soupeřům. Navíc Novaru trápí velmi špatná obrana, ve dvaceti zápasech stihla inkasovat už čtyřicetkrát!

Mondonico se v tomto zápase musí obejít bez Ludiho, Centurioniho nebo Marianiniho. Vední týmu se podařil dobrý tah, když pro rozhodující zbylou část ročníku angažovalo velmi zkušené borce, jmenovitě Giuseppe Mascaru a dalším jménem je Andrea Caracciolo. Tyto schopné posily by mohly pomoci svěřencům trenéra Mondonica k lepším zítřkům.

Chievo Verona v posledních týdnech není tak veselé, v Coppa Italia nestačilo překvapivě na Sienu a vypadlo, Lazio mu před vlastními fanoušky nadělilo tři branky. Před těmito dvěma duely se ale Chievo vznášelo v eufórii, prohrálo pouze jeden zápas z pěti.

Trenér Domenico Di Carlo má k dispozici celý tým a všichni hostující příznivci tak budou doufat, že se dobré výsledky zase promítnou do tabulky.
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Dellafiore, Rinaudo, Paci - Morganella, Radovanovič, Porcari, Garcia - Rigoni - Mascara, Caracciolo
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Andreolli, Cesar, Jokič - Luciano, Bradley, Sammarco - Théréau - Paloschi, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta BC - Janov CFC  (středa 18:00)
Po vítězství nad Neapolí si chce janovské FC připsat další tři body na půdě Atalanty Bergamo. Domácím se však letos daří, a ačkoliv teprve o víkendu přerušili třízápasovou sérii bez jediného bodu, budou v zápase hodně nepříjemným soupeřem, jejich cílem budou jednoznačně body.

Atalanta v minulém kole učinila důležitý krok v cestě za záchranou, když v přímé konfrontaci porazila jedinou brankou Cesenu na jejím hříšti 1:0. Radost z vítězství nakonec nepokazilo ani vyloučení nejlepšího střelce Nerazzurri Germána Denise.

"Mohli jsme to odehrát bez vyloučení Denise. Ale i tak zůstávám optimistický, stále se zlepšujeme a hrajeme týden co týden lépe. Vzali jsme Catanii veledůležité tři body, ale nemůžeme polevit v naší ostražitosti, neboť nás ve středu čeká další těžká zkouška," prohlásil evidentně spokojený kouč Atalanty Stefano Colantuono. Proti Janovu tak dostanou příležitost v útoku jiní, důležité však je, aby Atalanta na výhru s Cesenou výsledkově navázala.

Stejný úkol však stojí i před Janovem. Grifové nadále střídají úspěchy s porážkami a nadále pohlížejí na evropské poháry z úctyhodné vzdálenosti. Poslední zápas byl však z jejich strany velice povedený. Janovští doma přivítali Neapol, která jim v prvním utkání nadělila šest branek a odplata se jim vydařila na výbornou. FC Janov vyhrál 3:2 a zadělal tak na lepší časy. Trenér Pasquale Marino nyní nabádá své svěřence, aby stejný výkon předvedli i v Bergamu a pokud možno přivezli tři body, Grifům se zatím na venkovních hřištích příliš nedaří.

"Výsledek proti Neapoli byl pro nás velkým vítězstvím. Odehráli jsme skvělý zápas, teď musíme posílit naší hru a ukázat stejné odhodlání se kterým jsme hráli proti Neapoli i venku," věří v další vítězství obránce Grifů Kakha Kaladze.

Domácí tým se bude muset obejít bez Frezzoliniho, Belliniho a Capelliho. Už výše byl zmíněn trest pro nejlepšího střelce Denise. Kompletní nebude na stadionu Atleti Azzurri D’Italia ani Janov, trenér Marino musí oželet starty Rossiho, Velosa, Antonelliho a Bova.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Lucchini, Stendardo, Peluso - Schelotto, Carmona, Cigarini, Moralez - Gabbiadini, Tiribocchi
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Mesto, Granqvist, Kaladze, Moretti - Jankovič, Kucka, Biondini, Sculli - Gilardino, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.05 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Siena - Calcio Catania  (středa 20:45)
Tento zápas slibuje napínavou bitvu, nesmlouvavou akci dvou týmů na samotném chvostu tabulky. Oba týmy chtějí vyhrát, to se ale může podařit jen jednomu.

Siena má horší výchozí pozici, na sestupové vody mají hráči náskok tří bodů. Tento počet bude chtít zredukovat Catania, vedená mladým trenérem Montellou. Také jeho svěřenci ale nemají zrovna klidné spaní, na svého soupeře mají náskok pouze dvě místa a čtyři body.

Domácím se daří především v Coppa Italia, v lize to svěřencům Giuseppe Sannina nejde. Rok 2012 ale začali ve velkém stylu, když o čytři branky porazili římské Lazio a dobrou formu potvrdili také proti Neapoli, s níž dokázali remizovat 1:1. Na domácím hřišti se Sieně prostě daří a bude to chtít zopakovat také proti Catanii.

To samé platí právě o Catanii, která není na hřištích soupeřů tak úspěšná. Navíc z kádru odešel Maxi Lopéz, který posílil AC Milán. To je citelná ztráta, vzhledem k časté neschopnosti skórovat. V zimním přestupovém období ztratil trenér Montella také Mariana Andujára a Pabla Ledesmu. Přesto trenér věří, že má dostatečně kvalitní tým, schopný konkurovat lepším týmům.

Sienu nemůže pro tento zápas počítat například s Terzim nebo Brkičem, dobrou zprávu ale znamená výkon náhradního brankáře Pegola, který fantastickými zákroky degradoval útočníky Fiorentiny. Pokud bude brankář v takovém vystoupení pokračovat, nikdo nemůže s jistotou říct, kde Siena skončí.

Calaio s mladým Destrem tvoří čím dál lepší útok, Catanii pomáhá svou hrou zlepšující se Gonzalo Bergessio. Který útok nakonec vystřelí svému týmu cenné body?
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Vitiello, Rossettini, Contini, Del Grosso - Angelo, Bolzoni, Gazzi, Brienza - Destro, Calaiò
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Campagnolo - Potenza, Spolli, Legrottaglie, Alvarez - Izco, Almiron, Biagianti - Barrientos, Bergessio, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - AC Cesena  (středa 20:45)
SSC Neapol přivítá v důležitém zápase Cesenu a úkol bude jasný, získat tři body a plnohodnotně se vrátit do bojů o evropské poháry. Jenže Cesena rovněž potřebuje tři body jako sůl, stále totiž okupuje příčku, která znamená sestup.

Nepříliš povedený měsíc leden mají zasebou fotbalisté Neapole. Ti v tomto období dokázali v lize vyhrát jen jedinkrát a díky tomu ztrácejí na páté místo už šest bodů. Není tedy divu, že je trenér Walter Mazzarri hrubě nespokojen, a to i navzdory postupu jeho svěřenců do semifinále italského poháru. Naposledy museli fanoušci Napolitánů spolknout hořkou pilulku na Marassi v Janově, kde prohráli 2:3. Neapol přitom prohrávala už o tři góly, ale nakonec se vzchopila a utkání ještě zdramatizovala.

Znepokojení panuje i v hostujícím táboře. Cesena totiž naposledy nezvládla veledůležité domácí utkání s Atalantou a po porážce 1:0 si ještě více zkomplikovala už tak složitou situaci. Ceseně patří předposlední místo se čtyřbodovu ztrátou na sedmnáctou Sienu, její trenér Daniele Arrigoni však stále věří, že se jeho tým nakonci zachrání.

"Určitě můžeme bránit naše postavení v Serii A, ale musíme hrát mnohem lépe než proti Atalantě. Všichni věříme, že je možné zabránit sestupu," doufá hostující trenér Daniele Arrigoni. Cavallucci nyní pocestují do bouřlivého prostředí Neapole, jakýkoliv zisk bodu by byl velkým překvapením a samozřejmě úspěchem hostí.

Neapoli bude chybět klíčový stoper Paolo Cannavaro a také útočník Ezequiel Lavezzi, všichni ostatní však budou k dispozici. Na druhé straně budou rovněž chybět dva hráči, a sice Djokovič a Lauro, oba se potýkají se zdravotními potížemi.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Grava, Fernandez, Aronica - Maggio, Gargano, Inler, Dossena - Panděv, Hamšík - Cavani
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Moras, Von Bergen, Rodriguez - Comotto, Parolo, Guana, Martinho, Pudil - Malonga, Rennella
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.27 - 5.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - ACF Fiorentina  (středa 20:45)
Šestnáctá Boloňa přivítá desátou Fiorentinu a dá se očekávat vyrovnaný duel. Oba týmy by rády v tabulce poskočily výše, avšak vyhrát může jen jeden. V prvním duelu hraném ve Florencii uspěla domácí Fiorentina 2:0.

V té době však byla Boloňa naprosto bez formy. V posledních týdnech a zejména víkendové utkání s AS Řím ukázalo, že aktuálně jsou na tom fotbalisté Rossoblu zcela jinak. Svěřenci trenéra Pioliho nenašli už čtyři ligová utkání v řadě přemožitele a před osmnáctým Lecce už mají pětibodový náskok.

"Získali jsme v posledních týdnech zpět ztracené sebevědomí a víru. Jsme v dobré formě a to jsme ukázali i proti Římu. Pokud bychom ukázali stejnou koncentraci a hlad jako proti Římu, můžeme porazit kohokoliv," prohlásil sebevědomě trenér Stefano Pioli. Jeho tým se však musí mít stále na pozoru, boj o záchranu neni ještě v žádném případě vyhrán, navíc Fiorentina představuje vždy složitou překážku.

Viola ale stále nemůže navázat na časy, kdy dvakrát hrála základní skupinu Ligy mistrů. Po odchodu Cesare Prandelliho se tým stále hledá a zatím se nenašel ani pod vedením zkušeného Delia Rossiho. Ten od vedení obdržel novou posilu v podobě brazilsko-italského útočníka Amauriho, jenž přichází jako nepotřebný z Juventusu.

"Jsem rád, že jsem tady. Doufám, že můj příspěvek týmu příjde co nejdříve," prohlásil Amauri. Delio Rossi nejspíš nebude s ničím váhat a Amauriho pošle na trávník hned od úvodní minuty. Viola po remíze v Cagliari doma porazila Sienu 2:1 a upevnila si postavení ve středu tabulky. "Stále máme mnoho prostoru ke zlepšení, ale důležité v tuto chvíli je, že jsme dali nedělním zápasem výsledkům kontinuitu," nechal se slyšet kouč Fialek Delio Rossi.

Boloňa nastoupí proti Fiorentině bez Koneho, Lorii a Pulzettiho. Příliš starostí nemá ani Delio Rossi, jemuž budou chybět především Kroldrup a suspendovaný Olivera.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Portanova, Antonsson - Crespo, Perez, Mudingayi, Morleo - Ramirez, Acquafresca - Di Vaio
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Gamberini, Natali, Nastašič - Cassani, Behrami, Montolivo, Lazzari, Pasqual - Amauri, Jovetič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - US Lecce  (středa 20:45)
Udinese naposledy prohrálo s Juventusem, což svěřence trenéra Guidolina hrubě netěší. Tlačí na ně Lazio a tak potřebují další tři body. Pro ně si ale na Stadio Friuli jede Lecce.

Na hřištích soupeřů se Udinese nedaří, proti lídrovi tabulky se sice díky Floresově brance prosadilo, ale Juventus v mrazivém počasí nakonec dokázal vyhrát a osamostatnit se v čele tabulky. 'Zebry' vyhrály na domácím stadionu hned devětkrát, venkovní utkání jim ale přineslo výhry pouze dvě.

Francesco Guidolin si může právem stěžovat na Africký pohár, v týmu má hned několik Afričanů a řada z nich tvoří osu základní jedenáctky. Mehdi Benatia, Kwadwo Asamoah nebo Emmanuel Badu jsou hráči, na které Guidolin spoléhá. Navíc mu chybí vykartovaný Pablo Armero a zranění Pinzi s Barretem. Floro Flores by tak měl naskočit do utkání opět vedle nestárnoucího Antonia Di Nataleho.

Lecce se povedl kousek vskutku nevídaný, na tvářích všech fanoušků se zákonitě musel ukázat minimálně úsměv. Jejich miláčci totiž porazili Inter Milán! Ne Inter ze začátku sezony, kdy to nebylo celkem nic překvapujícího - tento Inter Milán zažívá renesanci pod trenérem Ranierim. Ta nyní dostala velkou trhlinu. Napodobí Lecce svůj úspěch proti dalšímu favoritovi?

Dva klíčoví strůjci úspěchu, tedy brankář Benussi a střelec Giacomazzi budou hrát velkou roli i nyní. Také Lecce se nevyhýbají zranění, do utkání nezasáhnou Juan Cuadrado, Falcone nebo Esposito. Oliveira odešel do Fiorentiny, nová posila v podobě útočníka Božinova nejspíš zůstane na lavičce.

Osmnácté Lecce má v dobré paměti minulý výsledek, kdy Di Nataleho hattrick přispěl k vysoké výhře 4:0. Lecce určitě udělá vše, co je v jeho silách, aby se něco podobného už neopakovalo.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Ferronetti, Danilo, Domizzi - Basta, Isla, Fernandes, Abdi, Pasquale - Floro Flores, Di Natale
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Oddo, Miglionico, Tomovič - Grossmüller, Giacomazzi, Obodo, Bertolacci, Brivio - Muriel, Di Michele
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 3.85 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - AC Milán  (středa 20:45)
Největším táhakem bude bezesporu utkání v němž se ze špice tabulky střetnou SS Lazio Řím a obhájce prvenství AC Milán. Rossoneri se v případě triumfu mohou vrátit do čela tabulky, neboť zápas Juventusu byl odložen. V opačném případě se může Lazio dotáhnout na rozdíl čtyř bodů.

Po nepříjemné porážce s Interem se Lazio vrátilo vítězně, s Chievem nemělo vůbec žádné problémy a po třech brankách a čistém štítu mohlo slavit tříbodový zisk. Biancocelesti se rázem vrátili na čtvrté místo, neboť Inter prohrál v Lecce.

S končícím se přestupovém období se v Římě řešila jedna důležitá otázka a to zdali příjde z CSKA Moskva Keishuke Honda. Japonský záložník nakonec do hlavního města Itálie nepřicestuje, jednání nakonec ztroskotala, CSKA nabídku Lazia odmítlo. Biancocelesti nakonec posílili o Antonia Candrevu z Udinese. Lazio se také rozloučilo s Djibrilem Cissé, jenž přestoupil do anglického QPR.

Posiloval i AC Milán, ten získal především útočníka Maxiho Lopéze. "Milán je tým mých snů a myslím si, že člověk musí trochu riskovat aby se dostal do těchto předních týmů. Chci udělat vše, abych tu zůstal po celý život. Nikdy to tu nechci opustit, chci hrát opravdu dobře, začínám ve středu. Mou povinností je skórovat, chci využít co nejvíce svých šancí," neskrýval obrovskou radost z příchodu do Milána Argentinec Maxi Lopéz. Dalšími posilami jsou Ghaňan Muntari, jenž přichází z konkurenčního Interu a mladíci Lucas Roggia a Philipp Prosenik.

AC Milán i nadále drží krok s vedoucím Juventusem. O víkendu si Rossoneri poradili s Cagliari 3:0 a nyní chtějí naplno uspět i v Římě proti tamnímu Laziu. Milánu se na Stadio Olimpico daří, s Laziem tu v novodobé historii nikdy neprohrálo.

Lazio i Milán jsou na tom dost špatně, co se týče absencí. Domácím budou chybět Brocchi, Kozák, Makinwa, Alfaro, Cana a Mauri. Milánský výčet jmen je ještě delší, Allegri nebude moci postavit Boatenga, Flaminiho, Cassana, Yepese, Aquilaniho, Gattusa, Pata, Merkela a Strassera.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Biava, Dias, Radu - Gonzalez, Ledesma, Lulič - Hernanes - Klose, Rocchi
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta - Emanuelson, Ambrosini, Nocerino - Robinho - El Shaarawy, Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.55 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Inter Milán - Città di Palermo  (středa 20:45)
Zápasy těchto dvou hrdých týmů se vždy nesou ve znamení rivality, kontroverzí a hlavně skvělého diváckého zážitku. Snad nás něco podobného nemine ani tentokrát.

Také si pamatujete na podobný střet před dvěma roky? José Mourinho na lavičce Interu a vedení jeho svěřenců o čtyři branky. Poté se utrhl uragán z Palerma a soupeř dokázal 'Nerazzurri' vstřelit hned tři branky. V rozmezí osmnácti minut! Až rozhodující trefa Diega Milita rozhodla ve prospěch Mourinhových svěřenců.

A minulý ročník přinesl podobnou podívanou. Giampaolo Pazzini nově oblékl černomodrý dres a vstřelil dvě branky. Tím přispěl lvím dílem k obratu, neboť Inter prohrával o dvě branky. Nakonec však vyhrál 3:2.

Zápasy těchto dvou týmů jsou také bohaté na branky. A to ať se střetnou kdekoliv. V Římě jsme byli svědky finále Coppa Italia a hádejte, koho štěstěna svedla dohromady? Správně, opět tyto dva týmy. Inter vyhrál 3:1. Nešťastnou éru pana Gasperiniho potvrdilo Palermo v zápase, které vyhrálo o branku, celkově jich padlo sedm!

Naposledy se domácím moc nedařilo, jediný gól rozhodl o jejich porážce týmem z Lecce a připoutal Ranieriho tým na páté místo. Stále je ale teoretická možnost dosáhnout na Scudetto, což je sen, kterého se žádný fanoušek velkoklubu z Milána nevzdává.

Osmé Palermo si užívá pomalá návrat mezi nejlepší, nový trenér s tváří Bertola Muttiho dal týmu jasné kontury a dodržování jeho pravidel zatím Palermu sedí. Důležitým hráčem je opět Fabrizio Miccoli, který nahrál v posledních dvou zápasech na pět branek.

Inter opustil Thiago Motta, Sulley Muntari a Coutinho, zraněni jsou Dejan Stankovič nebo Diego Forlán. Mezi nové hráče můžeme zařadit stále vynikajícího Palomba a mladší generaci zastupuje nováček Guarín, jenž v Portu prokázal, že pokud cítí důvěru, může být vskutku nepostradatelným. Jaká bude jeho černomodrá budoucnost?
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo - Obi, Zanetti, Cambiasso, R. Alvarez - Milito, Pazzini
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Pisano, Silvestre, Mantovani, Balzaretti - Migliaccio, Donati, Barreto - Iličič - Miccoli, Budan
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.20 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - AS Řím  (středa 20:45)
Doma velmi nebezpečné Cagliari bude mít jediný úkol - porazit lehce váhající Řím a nechat si cenné tři body. Jak na to zareagují Enriqueho svěřenci?

Španělský lodivod se pomalu snaží vtisknout svému týmu přesný styl, buduje nový tým a jeho filozofie má mnoho zajímavých rysů. Stále se mu ale nedaří - i přes nesporné dílčí úspěchy - nasměrovat tým na vítěznou vlnu. Skvěle odehrané zápasy tak střídají chyby v obranné fázi, absence střelce nebo koncentrace. Toho si je trenér Enrique také vědom.

Po sérii čtyř vyhraných zápasů přišla remíza s Bolognou, ve kterém 'Giallorossi' dokonce prohrávali. Také tento výsledek přispěl k šesté pozici, kterou AS právě okupuje. Na Udinese, jež je na posledním místě, zaručujícím Ligu mistrů, ztrácí tým z hlavního města sedm bodů.

"Nejspíš jsme zápas podcenili," říká Luis Enrique. "A to je opravdu smůla. Měli jsme v prvním poločase několik dobrých šancí, abychom se dostali do vedení. Výhra by byla skvělá, ale nezasloužili jsme si ji. Musíme zapracovat na obranné části. Příště chci od hráčů vidět lepší výkon," pokračuje trenér.

"Víme, jakým stylem Cagliari hraje a přijdeme na tu nejlepší taktiku, jak je eliminovat. Myslím, že nás určitě nečeká nic lehkého a musíme být připraveni odevzdat vše, co můžeme," uzavírá odhodlaně Enrique. Ten se bude muset obejít bez zraněných Daniela De Rossiho, Nicolase Burdissa, Pabla Osvalda nebo Davida Pizarra, který přestoupil do Manchesteru City.

Cagliari vyhrálo jen jediný z posledních sedmi utkání. Poslední prohra 0:3 s Milánem dokonce znamenala propad celku ze Sardinie na patnácté místo. V posledních třech zápasech navíc Cagliari skórovalo jen jednou.

Jednu dobrou zprávu ale přece jen fanoušci mají, Belgičan Radja Nainggolan a hvězda týmu, se nakonec rozhodl zůstat. Po celé přestupové období byl mladý záložník cílem týmů jako Juventus, Neapol nebo zahraniční Zenit Petrohrad.

Podaří se mu potěšit své fanoušky i brankou v síti Maartena Stekelenburga?
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Dessena, Conti, Nainggolan - Cossu - Pinilla, Ibarbo
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Rosi, Juan, Heinze, Taddei - Greco, Gago, Perrotta - Totti - Borini, Lamela
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.20 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma FC - Juventus FC  (úterý 20:45)
Vedoucí postavení bude na stadionu Ennio Tardini hájit v předehrávce kola Juventus, jenž se střetne s místní Parmou. Domácím patří dvanáctá příčka a klub se netají ambicemi na vyšší umístění, Juventus ale v současné době představuje nejtěžšího možné soupeře, jenom připomínáme, že Stará dáma stále nenašla přemožitele.

Parma se po nástupu Roberta Donadoniho pomalu zvedá, a i když za posledních osm kol prohrála pouze jedinkrát, nasbírala dohromady jen devět bodů. Na vině je velké množství zremizovaných zápasů, Gialloblu totiž vyhráli za devět kol jen jedinkrát a není tak divu, že jim patří až dvanáctá pozice. Naposledy se severoitalský celek střetl Catanií a na horké sicilské půdě vyválčil bod. "Známe postavení Juventusu a budeme mu chtít vše znepříjemnit. V Catanii jsme udělali pokrok a já si jsem jistý, že moji hráči se budou proti Juventusu snažit předvést dobrý výkon," věří v úspěch proti vedoucímu týmu trenér Roberto Donadoni.

Nadále bez porážky pokračuje italskou ligou Juventus. Stará dáma naposledy zdolala v těžkém zápase Udinese a uhájila jednobodový náskok před milánským AC. V předehrávce 21. kola se Bianconeri poměří s Parmou, což je soupeř, který ze čtyř posledních vzájemných duelů odešel třikrát jako vítěz!

"Očekávám v Parmě těžký zápas. Parma si v posledních týdnech vedla dobře a já vím, že můj tým pořádně prověří. Musíme i nadále hrát jako jsme hráli doposud. Naše vítězství nad Udinese bylo velmi důležité. Je to pro nás složité období, během dvou týdnů odehrajeme šest utkání, musíme být připraveni na všechno," nastínil náročný program, který Juventus čeká, jeho trenér Antonio Conte.

Na obou stranách budou moci postavit to nejsilnější, co mají k dispozici. Trenéru Robertu Donadonimu bude chybět akorát Pellé, jeho protějšku na lavičce Staré dámy Antoniu Contemu nebude chybět vůbec nikdo.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Paletta, Lucarelli, Zaccardo - Valiani, Galloppa, Morrone, Modesto - Biabiany, Giovinco, Floccari
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Pepe, Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia - Matri, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.50 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC20128033:1344
2.AC Milán20134343:1743
3.Udinese Calcio20115429:1638
4.SS Lazio20106430:1936
5.Inter Milán20112730:2135
6.AS Řím1994629:2131
7.SSC Neapol2078536:2429
8.Città di Palermo2083926:2727
9.Janov CFC2083928:3627
10.ACF Fiorentina2067720:1725
11.Parma FC2066825:3324
12.Chievo Verona2066816:2524
13.Atalanta BC2078524:2523
14.Cagliari Calcio2058716:2123
15.Calcio Catania1958622:2823
16.Bologna FC2056918:2621
17.AC Siena2047921:2219
18.US Lecce20441221:3616
19.AC Cesena20431313:3115
20.Novara Calcio20261218:4012
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (509)

Přidat komentář
DelPiero137

Preco musi hrat PL zapasy v ronakom case este aj cez tyzden?! Digy bude onanovat nad tymi zapasmi a Juve uvidime zo shithneho streamu

Reagovat
panca

ac zitra ztrati

Reagovat
Yanek

Tohle uz nemuzes myslet vazne...

Reagovat
panca

co je? Ac zitra neverim. V poharu jsme je porazili, budou nam to chtit vratit, ted hrajeme venku, mame pred sebou narocnej program, tak si myslim, ze nejsme jasni favoriti na vyhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky fanusik ako moja babka...

Reagovat
rossoneri89

to hadam nemyslis vazne

Reagovat
smazaný uživatel

To čo je za zostava ? Kde je Lichti ?

Každopárne sa Parmy obávam, straší ma aj ten minuloročný zápas s nimi po ktorom odštartoval náš strmý pád tabuľkou, snád to dnes dopadne úplne inak a získame tri body. Tá zostava a hlavne rozostavenie sa mi vôbec nepáči, uvidíme ako to dopadne....Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Lichti potřebuje odpočinout. Smutný je, že ještě asi není připravený Cáceres, pro něhož je tohle jediná schůdná pozice u nás, takže Pepe je logická a vcelku jasná volba. Osobně bych ale proti rozestavení Parmy tohle nehrál... Každopádně jestli Conte postaví středovou trojici ve složení Vidal - Pirlo - Marchisio a útok Matri - Fabio, šíleně mě nasere.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za objasnenie, ja som sa už zľakol že sa zranil a nevšimol som si to. Inak súhlasím s tým čo si napísal, tá záloha je des, všetko to bude závisieť na Pirlovi. A dosť ma štve že nebude v základe Giak, nechápem prečo ho nepostaví od začiatku.....

Reagovat
smazaný uživatel

v poslední době mě Antonio hodně vytáčí, tím jak nasazuje pořád ty stejné hráče, i když jsou absolutně mimo formu, neumí naordinovat rozestavení podle soupeře, spíš to mění, když se mu zraní klíčový hráč, no a dorazil to těma zimníma přestupama, ještě, že mu to zatím vychází a vyhráváme.

Reagovat
DelPiero137

On by ani Giaca s Maronnem nevyskusal ak by neprisli zranenia/tresty. Na toto a neangazovanie stoper moze Antonio doplatit. Zatial mu to vychadza(vysledky su) ale hodne toho riskuje.

Reagovat
10

Giak dostával šance už předtím, pak se zranil...ale Marroneho nejspíš opravdu ne...to je hodně zarážející hlavně z toho důvodu, jakou měl přípravu, kde byl lepší než Marchisio, navíc ho měl minulou sezonu na očích v Sieně...nechápu to

Reagovat
smazaný uživatel

Marrone by si zasloužil šanci, klidně na pár kol do základu místo Vidala, ale zase nevím kdo to psal jestli Ital, je rozdíl nastoupit jako střídající hráč do zápasu, kde vedeme nad soupeřem, kontrolujeme hru a cpeme se dopředu a nasotupit do zápasu od začátku. Ovšem ani tooh bych se nebál, mě se líbil ve více zápasech

Reagovat
homeles8

wtf? Já budu v práci Já myslel že se hraje zase až o víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

kde pracujes?

Reagovat
10

tak Padoin je podle Marotty posledním příchozím hráčem v tomhle mercatu...

Reagovat
smazaný uživatel

toho hráče vůbec neznám můžeš mi prosím tě napsat jestli je aspon trošku šikovnej? :)

Reagovat
10

"Padoin by byl v rámci možností dobrá posila, Conte ho chce, je to univerzál, může hrát skoro všechny posty v záloze, inteligentní hráč, taková techničtější verze Pazienzy....líbí se mi u něj, že zůstal v Atalantě i při sestupu...ale na začátku kariéry se do něj vkládalo mnohem víc, třeba to v něm propukne naplno až pod Antoniem "

Reagovat
10

s tím Guarinem mě Inter docela nasral, to je výbornej hráč, chtěl jsem ho rozhodně víc, než Cacerese...podle Gazzetty ještě stihnou dotáhnout Kucku

Reagovat
lnterista

navic mozna uz zitra nastoupi..a co ten Palacio...asi pochybuji ze by ho prodavali

Reagovat
10

četl jsem na SKY, že jste chtěli Palacia vyměnit za Zarateho, to byl docela slabej pokus Preziosi odmítnul překvapivě...

Reagovat
lnterista

prave jsem si rikal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Vidala chci v sestavě vidět Marroneho/Giaccheriniho... Vidal hraje nehoráznou tužku poslední dobou. A Matri ať si taky sedne, chci tam Alexe

Reagovat
panca

nerikali jste pred sezonou, jak je vidal super posila?

Reagovat
10

co to je zase za otázku?

Reagovat
panca

provokujici? ja jen, ze jste od nej pred sezonou az moc hodne ocekavali

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou dost rýpeš a je jedno o koho nebo o co jde

Reagovat
panca

to nebylo mysleno zle a kdyz se tady jajinek ohani nazory, se kterymi nesouhlasim, tak kdyz mam cas a naladu, tak se ozvu. Jinak si nejsem vedom, ze bych tady do nekoho sil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak nemyslím žádné šití .. Jen občas tyhle popichující komentáře. Že jsem si toho v poslední době všiml víc, než před tím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak furt lepší přiznat, že ten hráč hraje hrozně a nemá v základu co dělat, než se ho nesmyslně zastávat nebo mlčet. V tomhle jsou zdejší Juventini daleko před fandy ostatních klubů (nemyslím všechny, aby se někdo neurazil ).

Reagovat
panca

tak zrovna ja nemam problem priznat, ze ten hrac na hristi nema co delat a nesnasim, kdyz nejaky hrac hraje za zasluhy. Zrovna v milane bych vypovedi rozdaval jako na bezicim pase

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše 10, co je to za otázku? Jistě že je to supe posila, ale jeho forma jde poslední dobou do kytek, chci tedy na hřišti vidět hráče, kteří si ten základ svými výkony zaslouží, což Vidal teď nesplňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to super posila. Jeho výkony nešly o tolik dolů. Je to stejný jako u Sissoka. Něčím fanoušky uchvátil tak, že nebyly schopni vnímat jeho chyby. Je to naprosto stejný případ, ale u Moma to trvalo dýl (taky to nebylo tak hrozný).

Reagovat
smazaný uživatel

Takové tak trochu vystřízlivění. Super posilou byl, ale ta výkonnost šla znatelně dolů. Serie A zkrátka není Bundesliga. V Calciu musí hráč předvést víc než v Německu a přesně takové chyby, kterou namazal na tu gólovku do otevřené obrany tým ničí. Já si toho ze začátku tolik nevšímal, ale jak si tu psal několikrát, on ztratí stejně a někdy víc balonů než získá, čímž se ti vybízí to srovnání s Momem. Vidal má o něco více té fotbalovosti, z mého pohledu, Momo byl kolohnát. Chápu Tě s tou kritikou čím dál tím víc, protože když já si dovolím otevřít pusu na Matriho, tak jsem za špatného

Reagovat
Benesse

Ja Vidalovi verím naďalej a máš pravdu v tom že je určiet viac fotbalový ako Momo pri všetkej úcte k Sissokovi on je mlátička

Reagovat
DelPiero137

Ak by sa podarilo "skrotit" Vidala bolo by to fajn. On si mysli ze je odoberac lopt a zaroven Xavi/Pirlo (zvlastne ze rovnako ako Momo ). On ked ziska loptu, kratku prihravku na najblizsieho spoluhraca. Ziadne riskantne prihravky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal nemá vůbec špatnou rozehrávku, ale měl by se uklidnit, v mnoha zápasech mi přijde, že tam zbytečně splašeně hopsá, místo toho, kdyby se uklidnil, podíval, tak umí velice dobře nahrát, jak na krátko, tak na dlouho. A když ještě zklopí ty svoje rugbyové kopy o pál řad v hledišti níž, bude to super

Reagovat
Mr.Jindros

Já si taky myslím, že Vidal je na tom co se týče fotbalového talentu o dost lépe, než Momo. Bohužel to nic neznamená. Snad jen zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, Iaquinta by se měl stěhovat do Ceseny! Hostovačka do června a pak se uvidí.

Reagovat
Mr.Jindros

Bez Giaca? Matri se po posledním dvougólovém zápase dá tak nějak pochopit, ale tohle už je trochu moc.

Reagovat
DelPiero137

Giac miesto Estigarribiu, to suhlas, minimalne Emauel do zakladu. Conte si asi hovori : ked to funguje, netreba nato sahat.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte 7,5 h ...

Reagovat
10

Fabio Quagliarella dneska slaví 29. narozeniny. Auguri Fabio, oslav to dneska hattrickem

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi zrovna troškař. Já jsem taky pro, ale s podmínkou, že mu na všechny góly nahraje Alex.

Reagovat
smazaný uživatel

Tanti Auguri Mohl by mu Conte dát dárek v podobě parťáka Del Piera, určitě by proti Parmě vymysleli nějakou kulišárnu

Reagovat
DelPiero137

Alex-Fabio utok, to by bola lahodka.

Reagovat
smazaný uživatel

"Palombo z Janova neodchází." Tak zní slova jeho agenta. Uvidíme, co se stane do večera.

Reagovat
smazaný uživatel

Simone Padoin se stal tedy zcela hráčem Juventusu. Pětiletý kontrakt s tím, že do Atalanty putovalo 5 milionů euro.

Reagovat
Mr.Jindros

Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč z Atalanty. Byl u nás už před rokem a půl, když s týmem absolvoval turné v USA. Levý záložník, střední a je schopný zahrát i na levém beku. Žádná hvězda, zkrátka jen další poctivý pracant.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to nechápu. Pazienza se vůbec nedostal na hřiště a je odepsanej, Marrone se tam dostal dvakrát a předvedl se výborně, ve formě je Giaccherini a navíc má Conte svoje oblíbence. Hráč tohoto levelu je naprosto zbytečnej. V žádným případě to nepřinese nic dobrýho.

Reagovat
j_mrazik

Bude to znít možná směšně, ale nehraje on i oba krajní beky? V jednom FM jsem ho totiž měl a to jméno si tak nějak vybavuju.

Reagovat
smazaný uživatel

No, chtěl ho Conte, tak ho má. Já ten krok nechápu, ale neodepisuju ho. Spíš tam hledám ten rozpor, že Eliu nepostaví, ale Padoina chce. Myslím si, že s Marottou hledali alternativu. Guarín padl s Cáceresem a Nainggolan by je stál 3x tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 15 zápasů nehrál v rozestavení, při kterým by Padoin pasoval na levý kraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Tondovi do hlavy nevidím, takže nemám páru co s ním zamýšlí. Ale když ho chce, musí k tomu mít nějaký důvod. Budeme si muset počkat až jak se představí na hřišti a zda vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Měli spíš střelit Krasiće a poslat hostovat Eliu a dotáhnout z té Atalanty spíš Schelotta.

Reagovat
smazaný uživatel

Schelotto není lepší než Miloš. Ale toho by zase Conte hned neodstřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte už Milošovi nevěří a už vůbec nevěří Eliovi. Ti hráči se akorát pak v klubu trápí, protože chtějí hrát, ale trenéra nepřesvědčí. Protože jim jednak nevěří a když už je tam pošle, tak ho stejně nijak zvlášť nenadchnou.

Reagovat
smazaný uživatel

na Nainggolana ty peníze byly, proto se i prodávalo těch 50% Immobileho, ale Cellino řekl, že ho neprodá v žádný případě, prý má s Marottou "ústní dohodu" na léto, ale tomu moc nevěřím

Reagovat
Benesse

Ja si skôr myslím že Padoin prišiel na ľavý okraj ako alternatíva k De Cegliemu a Estimu...

Reagovat
Benesse

zabudol som že do rozostavenia s tromi obrancami samozrejme :)

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
10

tuším, že spoustu lidí překvapí podobně jako Nocerino v AC...

Reagovat
10

zrovna u něj je v porovnání s touhle cenou velká škoda, že ho v létě Juve nekoupilo, teď to mrzí ještě víc než v létě...

Reagovat
smazaný uživatel

vím že je to kvalitní hráč, není to žádná hvězda, ale přesně tyhle hráče mám rád... jen trošku nevím, kam s ním chce Conte počítat, jak jsem psal italovi, nakupujeme, ale v týmu pořád zůstávají třeba Eliou s Krasićem, kteří se zavírá cesta do týmu ještě víc, zvlášť s tou Simoneho univerzálností... ale uvidíme, jak jsem psal už ve vlákně... těším se co předvede

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevím, Conte už tam má své koně a ten zbytek hraje jen sporadicky... ale přál bych mu, to jo.

Reagovat
10

zrovna Padoin by teď ale mohl být jeho kůň na úkor těch ostatních, na tiskovce ho hodně chválil a byl to on, kdo ho chtěl do týmu po zkušenostech v Atalantě...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co říkal Conte, ale pakliže toto, tak je dost pravděpodobné, že proti Sieně by si už mohl zahrát.

Reagovat
10

tomu moc nevěřím, Antonio je v tom nasazování nových hráčů dost konzervativní, pořád opakuje, jak je důležitý, aby hráč nejdřív dokonale pochopil co se od něj v systému chce, v tom je až skoro pedant...třeba Elia doteď nepochopil, tak nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel tak, že by se podíval na pár minut na hřiště ... Elia je vocas, škoda slov...

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dobré zkušenosti má i s Marronem, který stejně nehraje... jsem u toho dost skeptický.

Reagovat
lnterista

OT:myslite ze bude nejake prestupove prekvapeni?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš něco jako Tevéz v AC nabo Padoin v Juve?

Reagovat
lnterista

spis neco typu Tevez atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se Laziu povede ten Honda, i když tohle asi nemyslíš. Toho bude těžko něco překonávat. Ale kdybych si měl tipnout, tak žádná bomba nevybouchne.

Reagovat
lnterista

taky si myslim...Honda uz pro me bude prekvapeni kdyz nedopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nečekám, bude ticho po pěšině, co se týče nějaké pecky

Reagovat
smazaný uživatel

Wes do City výměnou za Tevéze.

Reagovat
lnterista

neverim a popravde bych to ani nechtel...radeji bych nejak dobre prodal Alvareze

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne, každopádně by to bylo zajímavé a osobně bych to bral.

Reagovat
lnterista

ja ne co jsem cetl tak jenom chodi po plazi a hraje golf...ten bude ted marnej a navic v lete prodame Etaka a pak koupime Teveze...to pak nevime co chceme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa budú riešiť len Natalinovia a podobní hráči. Aspoň teda v súvislosti s nami

Reagovat
panca

ja jo pato do machackaly

Reagovat
Shevchenko

Je to tady. Prosenik !!!

Reagovat
lnterista

tak Tevez mu zaridil byt tak pujde misto nej nebo tam uz je Maxi?

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari v AC né raději bych chtěl toho Palomba

Reagovat
lnterista
Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso, ta Cesena bude mít ale útok. Mutu - Iaquinta, jsem napnutý jak kšandy, jak to bude vypadat

Reagovat
lnterista

diky tomu tak asi nesel Henry

Reagovat
10

aby se spolu vůbec sešli

Reagovat
DelPiero137

Prichodom Gilardina sa mi paci utok Janova

Reagovat
smazaný uživatel

Parma musí porait Juve

Reagovat
Shevchenko

Juve zůstane do 25. kola neporažen.

Reagovat
stuff

fakt som zvedavy, ci je Padoin z nudze cnost ked nevyslo pred nim niekolko zaloznikov alebo ho naozaj conte chcel. Treba uznat, ze v tom je Conte macher presvedcit priemernych hracov, ze su nadpriemernych a vsetkych tych upgradeovanych priemernych hracov, ze nech hraju ako o zivot. K tomu ma zas uplne genialneho partaka v podobe Marottu, ktory vie velmi dobre nakupovat priemernych hracov. Sice ked som cital o 5rocnej zmluve, az ma zamrazilo. Jedine, co by som bol fakt zvedavy, aky silny mancaft by vedel Conte poskladat keby vyuzival to najlepsie co tu mame a Marotta by sem-tam doviedol aj jednotku zo zoznamu... a potom by z toho conte urobil tu besnu masinu, ktora beha a vyhrava... No, taze kupa Padoina by ma mrzela ak by bol trener hocikto iny, no verim, ze Conte s nim vie urobit nieco, co nikto iny. Tak, forza JUVE!!! a snad uz v lete budu chodit naozaj ini hraci

Reagovat
10

příjde mi, že to staví s velkou inspirací u Lippiho Juve, kterýho byl Conte součástí a kde tým a mentální vlastnosti jednotlivců byli to nejdůležitější...k tomu byla vždycky nástavba nějakýho génia, ale ty hráči kolem šlapali dohromady jako stroj, přestože jako jednotlivci nemuseli být úplně top na svých postech...to je vlastně takovej osvědčenej trademark Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten trademark Juve se trošku zasekl u Capellovýho Juventusu, tam byl co post to TOP hráč

Reagovat
10

tam se to sešlo opravdu výjimečně, taky to byl dost možná nejsilnější Juventus v historii...pak přišel pán se žlutýma zubama a všechno posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mě osobně se ale nejvíc líbil Juventus ze sezóny 2002/2003, právě pod Marcelem

Reagovat
10

mě právě ten první Lippiho Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

to když měl mladíček Alex ještě bujnou Puyolovskou hřívu?

Reagovat
10
Reagovat
stuff

k tejto fotke by som normalne dal svoje prve srdiecko na webe, ale neviem kde sa dava

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tuhle jsem taky našel

Reagovat
DelPiero137

To bolo obdobie ked mal byk v znaku Juve modre pozadie neviem ci nemam tuto nalepku Alexa niekde...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo epesní Juve

Reagovat
smazaný uživatel

a z takových osobnosti jako Ferrara, Deschamps nebo Conte se stali ambiciózní trenéři

Reagovat
stuff

tak ci tak vidim kvalitativny rozdiel medzi hracmi v zaklade Lippiho Juve a Conteho...

Reagovat
10

stoprocentně, ale "naštěstí" to platí plošně o všech hráčích

Reagovat
smazaný uživatel

No to mi ho vyndej, Muntari do AC.......

Reagovat
lnterista

Palombo Inter?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak, ale je to zatím jen v jednání... Kdo ví, ještě je čas.

Reagovat
Lubinterista

Chtěj zase jen nasrat Inter, nic jinýho v tom nevidim...

Reagovat
lnterista

jj navic jsme ho chteli vymenit za Kucku to je proste vrchol

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimović rozpoutal válku no..

Reagovat
cresposuper

Reagovat
panca

Jednoho taiwa jsme se zbavili, tak musime mit dalsiho. Tu zalohu skladame solidnim zpusobem

Reagovat
lnterista

az budete hrat osobku na Alvareze tak se vam bude hodit neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Hovory na mezi Juve a Cagliari... Je možné, že pustíme Cagliari i druhou půlku Ekdala...

Reagovat
brenk

Myslím, že ten je už odpísaný dávno...

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že je to poslední zoufalý pokud o Nainggolana ještě teď, nebo si ho chtějí tímhle pojistit na léto?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, i to je možné. Ale být to na mě, tak se na nějakého Nainggolana vykašlu.

Reagovat
smazaný uživatel

teď už taky, ale bral bych ho víc než Padoina

Reagovat
Nuno čomes

100 pro Inter

Reagovat
10

Pazienza oficiálně v Udine, hostování do konce roku. Miloš by podle agenta mohl odejít do Zenitu, na jednání mají ještě celý únor.

Reagovat
Dejwa

v kolik končí mercato?

Reagovat
smazaný uživatel

19:00 tuším

Reagovat
10

19:00

Reagovat
Dejwa

Dík oběma

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

dneska velka skoda ze nebude hrat Caceres.. a jestli nenastoupi Giacch tak je to vysmech..

Reagovat
lnterista

tak Motta do PSG za 10mil. a Palombo asi za mega na hostovani

Reagovat
lnterista

4mil. odkup

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Jajinek

To by byl tedy kousek...pokud by k tomu přišel i Guarín tak máme dvě náhrady, a ještě ušetříme...přičemž Palombo je podobným typem jak Motta a v intenci průměrných výkonů i rovnocená náhrada...

Reagovat
lnterista

Guarin uz je jasnej ne?

Reagovat
Jajinek

já nevím, píšu z mobilu

Reagovat
10

podle Gazzetty je hotovo, chybí jen oficiální oznámení

Reagovat
Yanek

A vykup pokracuje, nemam slov. Fakt je mi zle.

Reagovat
M11

takze hrat se bude pokud jsem to dobre pochopil

Reagovat
Yanek

Jojo. Jenom dobre.

Reagovat
10

spíš se hrát nebude

Reagovat
M11

Reagovat
cresposuper

Takže tentokrát v čiernobielych dresoch, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Parma-Juventus odloženo.

Reagovat
cresposuper

Zase chčije?

Reagovat
10

tentokrát sníh

Reagovat
cresposuper

Tak vždy lepšie ako keby sa to malo hrať na takom teréne. Už s Udine to bola hrôza.

Reagovat
10

souhlasím...ale je to ostuda, jinde takový problémy nemají

Reagovat
DelPiero137

Ako to myslis? Ked zacne snezit tak je to v pecku. Co tam zmozu usporiadatelia? My sme hrali otrasny zapas v Poznani, to radsej zrusit ako take nieco.

Reagovat
10

narážím na to, že stačí málo a na těch stoletých stadionech se prostě nedá hrát...nemluvím o tom, že se tohle vědělo od soboty, mohlo se to odehrát odpoledne

Reagovat
DelPiero137

Jaj tak, v tom pripade chapem

Btw, cudujem sa ze nas novy stadion nema zasuvaciu strechu, v Turine je casto zle pocasie.

Reagovat
panca

penize

Reagovat
Benesse

Reagovat
Shevchenko

OT: Pescara a Hellas

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotenie nášho mercata:

Plusy:

+príchod Palomba

+príchod Guarína

+príchod Palomba a Guarína na hosťovanie

+odchod Caldirolu,Natalina,Marigu na hosťovanie

+odchod Jonathana na hosťovanie

+odchod Muntariho do AC

+odchod Coutinha do Espanyolu

Spolu: 7+

Mínusy tohto mercata:

-predaj Mottu

-útok ostal bez vystuženia novým a kvalitným útočníkom

-za hosťovanie nedostaneme žiadne, čo i len drobné peniaze

-Zárate v tíme naďalej ostáva

-Juan & Castaignos neodišli na hosťovanie

Spolu:5-

Celkovo: Plus 2+

Reagovat
Benesse

nebol si náhodou proti príchodu Guarina? Mne si tvrdil že je zo skla a že ho určite nechceš...

Reagovat
smazaný uživatel

Že býva často zranený, tak je to holá pravda. Napríklad dnešná Gazzetta píše, že bude mimo ďalších 20 dní ! To pri 2 zápasoch týždenne znamená, že vynechá 6 zápasov. Takže v poslednom období je dosť tými zraneniami sužovaný, čo je samozrejme mínus tohto prestupu a čo som tu pred jeho príchodom spomínal, že tie zranenia sú u neho dosť značným rizikom. Ale ja sa snažím veriť, že už tak často zranený nebude a potom by nám bol platný, čiže preto +.

Reagovat
Benesse

ok v tom prípade vám ho doprajem ale aj tak ma mrzí ako sa zachoval s tými vyhláseniami že prestúpi jedine do Juve... ďalší žoldák bez chrbtovej kosti

Reagovat
Jajinek

tři lidi ti vysvětlili, že to není žádný hypochondr...nezávisle na sobě.

Reagovat
Jajinek

byl, ale pak jsme mu to vysvětlili...

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Benesse

Prvý rozhovor s Padoinom v Juve..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-AAp7lGNa8Q

Ten chalan sa mi páči, zdá sa že vie do čoho ide pozná Conteho, jeho filozofiu myslím si že bude prínosom

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Motta nakoniec za 11,5 mil eur do PSG.

Reagovat
Benesse

v podstate splatí Guarina nie?

Reagovat
Ragazzo d'oro

OT: PSG se prý v létě znovu pokusí o Patinha. Mluvi se o 44mega.

Jdete do pr****. Patinha by bylo v tom kvaziklubu škoda. Na jaře nás potáhnou jako minulý rok a na nějaký přestup nebude mít ani pomyšlení.

Reagovat
rossoneri89

mne je zle z Leonarda .... on si mysli ze ked u nas trenoval tak si moze zobrat koho chce? ... Pato a Berlusconi povedali ze prestup nebude tak nebude .... neviem co ten "Uomo di merda" vymysla

Reagovat
smazaný uživatel

ked potiahne tak OK ale to musi byt min 10 zapasov zdravy co sa mu uz dlho nepodarilo celu jesen budto bol zraneny alebo z formy jediny kto to taha a robi rozdiel je Zlatan

Reagovat
Nuno čomes

Dnešní Gazzetta: Julio - Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu - Zanetti, Poli, Cuchu, Nagatomo - Sneijder - Milito.

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

To tam už Gazzetta mala aj včera. Dnešné vydanie Gazzetty to má nasledovne:

César-Maicon,Lucio,Samuel,Chivu-Nagatomo,Zanetti,Cambiasso,Obi-Sneijder-Pazzini

Reagovat
smazaný uživatel

Sniežik sa nám chumelí ...a zápasy sa odkladajúúú...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že z under 1,5 kombíku nic nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co chlapci bude to zas plichta nebo je konečně i v lize smetem? Nějak cejtim v kostech, že to dneska vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou jsem se nad tím zamyslel a stále nedokážu pochopit právě skončené přestupové okno od Gallianiho. Přišli tři průměrní hráči. Nyní nás čekaá rozhodující měsíc ve všech třech soutěžích, buď můžeme našlápnout k titulu, k zisku poháru a poprvé od roku 2007 se podívat do čtvrtfinále LM a nebo taky ne! Tento měsíc rozhodne o všem, trápí nás záloha a my přivedem Muntariho, který kdoví kdy a v kdovíjakém stavu, už vůbec nemluvě o formě se vrátí z APN! Guarín a Honda měli být u nás, tečka.

Reagovat
Yanek

Celym srdcem doufam, ze na to nedojedem, ale kdyz jo, tak treba nekteri kompetentni otevrou oci.

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani chce odlozit zapas s Neapoli uz napsal dopis na vedeni SA

Reagovat
smazaný uživatel

V body neverím, dúfam iba, že sa vonku opäť nestrapníme...

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Aspoň v nejaký ten jeden bod treba dúfať. Však taký Pazzini v útoku nedokáže ani kľučku spraviť, Chivu už je vyčerpaný po polke zápase, Nagatomo ten má nejaký mega total brutal kiks našliapnuté každý druhý zápas a taktiež aj našej stopérskej dvojici sa tá chybička sem tam vblúdi. Na druhý polčas príde Ricky, už Vás nebude mať kto ani presovať okrem Cambiassa, takže to už nejako udržíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Kličku nedokáže skoro polovina hroťáků, z toho bych Pazza rozhodně nevinil a ani se u toho nepozastavoval...

Reagovat
smazaný uživatel

On je fakt len taký hrot, ktorý tam čaká, či ho trafí loptu alebo či sa k nemu nejako odrazí.

Reagovat
smazaný uživatel

*lopta

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč, který dokáže vepředu podržet míč nebo zakončit, ikdyž do prázdné nebo vstřelit slepený gól je platný, ikdyž se ti jeho hra nemusí líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. To je ten výsledok (štatistika), ktorú tu často spomínam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

ale když jsem ti to psal před rokem, tak jsi se čertil. Asi bych chtěl moc, aby jsi uznal, že jsem měl pravdu co?

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady zase předvádíš? zase tvoje nová filozofie?

Reagovat
smazaný uživatel

S čím konkrétne nesúhlasíš? Veď v posledných zápasoch nám Palermo skoro vždy zatápalo, takže vôbec tými 3 bodmi by som si nebol istý, resp. k tomu zápasu by som tak nepristupoval. Plus kvalitných hráčov strácame oproti minulým rokom, lebo naše vedenie je banda amatérov. Takže ešte o to to bude ťažšie pre nás.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem myslel, že od sentimentalismu přecházíš k "shazování" svého oblíbeného klubu

Reagovat
Benesse

To je Palermo skutočne momentálne také nemohúce? Podľa posledého výkonu Interu by som súdil že máe veľkú šancu im zatopiť

Reagovat
Tomanatura

Ja se na to tesim. Posledni dobou vam to jde, hlavne Miccolimu a s Interem hrajete vzdycky super zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak posledné dva zápas síce boli skvelé, ale predsa len to bol zraneniami zničený Janov a Novara. Predtím ešte za niečo stál akurát polčas s Neapolom, ale to je asi tak všetko z posledných dvoh mesiacoh. Naviac, vonku sme túto sezónu slušný tragédi.

Asi jedinú šancu vidím, ak zahviezdy práve Miccoli, na Iličiča nie je spoľah. Určite by ale bolo fajn, ak by sme smolu na ihrisku súperov prelomili práve na San Sire, a Miccoli by minimálne vyrovnal Radicov rekord. To by bola nádhera, ale ja budem spokojný, aj keď podáme dobrý výkon, i keby sme nakoniec prehrali. Hlavne konečne niečo ukázať aj vonku.

Reagovat
Tomanatura

Kdyz Inter vyhraje 5:4 tak budu spokojeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si to celé sumarizujem (posledné prestupové obdobia), tak hráči zo Zlatej generácie nám pomaly, ale isto ubúdajú

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AS jedem,zkusíme ještě ten titul

Reagovat
10

Guarin na 3-4 týdny mimo hru...MSgoo čaruje

Reagovat
rossoneri89

nesmejem sa zraneniu ... ale ze to MSgoo vycaroval

Reagovat
Tomanatura

vzdyt uz byl zraneny jeste pred hostovackou...

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže už o nejaké 2 dni sa mal vrátiť s5. Dokonca sa špekulovalo aj o dnešnom zápase. A on sa zranil znova. Ráno to bolo ešte "len" 20 dní, a teraz poobede som už ako uvádza 10 čítal dokonca až o 4 týždňoch.

Reagovat
Jajinek

nezranil se znova, jen se protahuje léčba toho zranění, co měl už z Porta

Reagovat
sansiro

OT: jak to uděláme s tímto 21. kolem a Fantou? Budeme normálně čekat, až se vše dohraje?

Reagovat
Jajinek

určitě! Není jiné řešení

Reagovat
Jajinek

a z čeho on vlastně vyčetl je bývá často zraněný?, já se to pokoušel hledat a nepřišlo mi, že to vybočuje nějak z normy. Nehrál protože to vloni točili kvůli EL a letos kvůli sporům s koučem a i tak má zápasů až až...

Reagovat
Tomanatura

Ja nevim, taky jsem nad tim kroutil hlavou. Asi nekde z nejakeho clanku, ale kdyz se logicky podivam na transfermarkt a prejedu si ty jeho zapasy, tak proste vidim, ze to s nim tak neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz na titulke našich stránkach je Motta v drese PSG. Úplne ma z toho naplno Dosť otrasný pohľad Spomienky z jeho pôsobenia v Interi budem mať dosť rozporuplné.

Reagovat
smazaný uživatel

takže nic nového

Reagovat
Votas

no jo teď nám bude takovejhle hodnej bad boy chybět...

Reagovat
sansiro

OT: Četl jsem o Cercim, že se nehodí Fiorentině do systému. Už se s ním definitivně nepočítá? Přitom podle mě dobrý hráč.

Nevíte někdo, co je s Velosem a do kdy je přibližně zraněný?

Reagovat
Tomanatura

ono se nevi, jestli je dobry hrac. On ma proste velky cuch na goly a je rychly, ale technika a veskere fotbalove uvazovani na bodu mrazu. Proto ho tam trener nechce a nepocita s nim. Pod Sinisou jsme ale mohli videt, ze kdyz se spravne vyuzije, tak je hodne uzitecny.

Podle me by byl v Catanii docela kanonyr, tem by se nekdo takovy hodil. Palermo by taky nemuselo byt spatne, ale vys ne.

Reagovat
sansiro

No právě. Loni na jaře se mi hodně líbil, je gólový, všechno. Ve Fantě jsem ho bral do zálohy jako jeden z prvních a teď uvažuji nad výměnou. Asi mi nic nezbývá.

Reagovat
Tomanatura

Ja ho mam taky. Necekal jsem, ze Sinisu vykopnou. Je to skoda, ale pod Rossim si asi nekopne, kdyz ho tam nestrcil ani kdyz nebyl k dispozici zadny utocnik.

Reagovat
Alberto Aquilani

v AS si šlapal lavou petou na pravé koleno .... ešte spravil slušnú kariéru ...

Reagovat
smazaný uživatel

si pravy ci nepravy sansiro?

Reagovat
sansiro

Pravý, včera si někdo ze mě vystřelil a doteď nevím, jak to udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Mate niekto informacie ohadadom odlozenie/neodlozenia zapasu AC Milan - Napoli?

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani žádá vedení ligy o přeložení

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

promiň

Reagovat
smazaný uživatel

Máte niekto Sopcast na Atalantu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje sa to vôbec?

Reagovat
Dejwa

asi nebude, sněží jak dědek.. před chvílou rozhodčí vylezli to omrknout, ale hned zas zalezli..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, už to vidím...blbý sneh

Reagovat
Dejwa

v Bergamu dobrý počasí no.. at radši odloží celý kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm...takže ďalší odložený zápas

Reagovat
lnterista

Inter by se mel hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ...ale čo budem robiť do 20:45 ?!

Reagovat
lnterista

jdi se treba umyt

Reagovat
Dejwa

nevíš v jakým je stavu plocha? doufám, že to nebude nějaká holomajzna

Reagovat
lnterista

vubec nevim ale Palombo by mel byt na lavicce

Reagovat
Jajinek

a Wes v útoku..

Reagovat
lnterista

na fcinternews

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo; Zanetti, Cambiasso, Obi; Sneijder; Milito, Pazzini.

Reagovat
Jajinek

že by zázrak...

Reagovat
lnterista

klidne bych dal Henryho misto Pazziniho a o polocase Obi - Palombo

Reagovat
cresposuper

Henryho by som tiež rád videl, ale radšej ako striedajúceho hráča.

Reagovat
lnterista

ja spis od zacatku...protoze jak to nepujde tak tam dame Pazziniho

Reagovat
Jajinek

hlavní je, že nebude hrát ten skvělý argentinský přizpůsobivý talent, kterého já k smrti nenávidím, i když je nejplatnější posilou Interu za dlouho dobu, protože s ním mám osobní problémy, děsně mu křivdím a mentálně ovlivňuji všechny uživatele v názoru na něj a vlastně i jeho hru...

Reagovat
lnterista

Reagovat
cresposuper

Aby si to ešte nezakrikol..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

spis bych ale vsadil na gazzettu

Reagovat
Nuno čomes

doufám že ne

Reagovat
lnterista

misto Obiho Poli jinak by to melo sedet

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Dejwa

doufám, že to tak bude

Reagovat
cresposuper

Na fcinternews tipujú rovnakú zostavu ako proti Lecce

Reagovat
didosh

Forza Milan!

Reagovat
rossoneri89

MILAN: Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah - Ambrosini, Van Bommel, Nocerino - Robinho; El Shaarawy, Ibrahimovic

Reagovat
cervo

no Ambro sa mi sice vedla Bommela nepaci, ale srat na to, hlavne aby sa hralo, lebo sa zastrelim

Reagovat
rossoneri89

..... tiez by som nedal do zakladu Ambra a Bommela spolu ale nemame moc na vyber kedze mame malo zaloznikov ...

Reagovat
smazaný uživatel

LAZIO: Marchetti, Konko, Biava, Dias, Radu, Gonzalez, Ledesma, Lulic, Matuzalem, Hernanes, Rocchi

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Robinho, Ibrahimovic, El Shaarawy

http://www.youtube.com/watch?v=-JUdZMX2GFg&feature=related

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

to pojde

Reagovat
Yanek

Ta pisnicka je pecka!

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, je parádní

Reagovat
rossoneri89
Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!!

Reagovat
lnterista

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 18 Poli; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 22 Milito.

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 26 Chivu, 17 Palombo, 20 Obi, 28 Zarate, 30 Castaignos.

Allenatore: Claudio Ranieri.

Palermo: 1 Viviano: 6 Munoz, 2 Mantovani, 3 Silvestre, 42 Balzaretti; 31 Pisano, 23 Donati, 5 E. Barreto; 14 Bertolo; 9 Budan, 10 Miccoli.

A disposizione: 33 Tzorvas, 13 Aguirregaray, 17 Vazquez, 20 Acquah, 24 Mehmeti, 27 Ilicic, 31 Pisano.

Allenatore: Bortolo Mutti.

Reagovat
Votas

Tinkerman se nezapře

Reagovat
smazaný uživatel

uff dobre ze nehra Obi, Poli je omnoho lepsia alternativa za Thiaga Mottu

A Vivianovi sme mali dat nejaky zakaz chytat vo vzajomnom zapase, nie ze nas vychyta lebo hracovpozna

Reagovat
cresposuper

Obi je podľa mňa o chlp lepší, navyše posledný zápas mu celkom vyšiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho velmi rad nemam, jedine co ma je rychlost.Inak v defenzive a vykryvani priestorov je poslabsi, ze by bol nejaky doby do kombinacie mi tiez nepride. Tesim sa co predvedie POLI

Reagovat
cresposuper

No práveže Poli mi príde takticky na rovnakej úrovni, ale tak uvidíme, moc toho ešte nenahral.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

A co je Rickym ze nie je ani na lavicke?

Reagovat
lnterista
Reagovat
smazaný uživatel

.... tak diky moc..

Reagovat
lnterista

ja nevim...asi pochopil ze je marnej tak zmizel

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky je dobry hrac.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Dejwa

Alvarez non disponibile per affaticamento

Reagovat
smazaný uživatel

Nemozes to prelozit ak vies?.. Po taliansky nerozumiem nic, ucim sa teraz len spanielcinu, po nej chcem taliancinu

translator mi to preklada ako únava, ale to je nejaka blbost nie? Profesionalny futbalosta nemoze povedat ze nejde hrat a je unaveny

Reagovat
cresposuper

Koľko sa učíš španielčinu?

Reagovat
smazaný uživatel

No v skole som mal anglictinu a nemcinu, spanielcinu idem ako samouk, som si kupil knizku s CD a drtim to sam (jazykova skola nie je nic pre mna, tam mam profesionalnu deformaciu z normalnej skoly a proste sa tam vypnem a nic nepocuvam )

spanielcinu sa ucim par mesiacov, som na jedenastej kapitole uz

Ked budem vediet zaklady, skusim taliancinu, a potom mam dalsie ciele- cinstina a arabcina

Reagovat
Nuno čomes

Asi je na něj toho teď moc.

Reagovat
Nuno čomes

Alvarez není k dispozici pro únavu

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 1 Viviano, 6 Munoz, 3 Silvestre, 2 Mantovani, 42 Balzaretti; 14 Bertolo, 23 Donati, 5 Barreto, 16 Zahavi; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 33 Tzorvas, 13 Aguirregaray, 31 Pisano, 20 Acquah, 27 Ilicic, 17 Vazquez, 24 Mehmeti.

Allenatore: Bortolo Mutti.

Reagovat
smazaný uživatel

Migliaccio má niečo z rebrami, hmmm ... citelná strata. Iličič nie žeby si lavičku nezaslúžil, ale Zahavi hneď takto po zranený základ v takom zápase?!

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak stale nemozem z Polstiny, to je tak srandovny jazyk

"Moratti:"To było dobre okienko transferowe"

Reagovat
rossoneri89

to mi trosku pripomina Aliho z Mafstory

Reagovat
Yanek

https://p.twimg.com/Aklxf87CQAAAK3y.jpg

To nepotrebuje komentar.

Reagovat
smazaný uživatel

radši ať sněži aj tady, než takovy posrany mrazy...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Hrozný..

Reagovat
smazaný uživatel

Těžkej výběr, esi sledovat Inter - Palermo, nebo Lazio - AC

Reagovat
Slejdy

radim Lazio - AC ... ja Cagliari - AS

Reagovat
lnterista

Inter je jasna volba...jinak vitej zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju že AC na Laziu vyhraje nevím proč ale nějak mám v paměti že AC to na Lazio umí

Reagovat
smazaný uživatel

taky si řikám, že tam vyhraje s nulou

Reagovat
Inter Eterno Amore

INTER - Palermo ... posledné zápasy medzi nimi vždy padalo veľa gólov

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tipuju tak 5:2

Reagovat
Inter Eterno Amore

skoro ti to vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Guarina a Palomba, heeeej

Reagovat
smazaný uživatel

po 2 srackovskych zapasoch treba konecne hrat futbal , taddei po tych vykonoch jednoznacne na lavicku .Cagliary Rim vypalilo,dnes im to vratme a vypalme Sardiniu.Snad sa da uz coskoro osvaldo do poriadku,zisiel by sa doktor house.de rossi zase nenastupy co je skoda.Podme Roma,bojovat,kombinovat,behat,zvitazit a nezamrznut !. ROMA ROMA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ****************************** FORZA ************************* ***** R ***** ***** O ***** ***** M ***** ***** A ***** A AS ROMA !........................... !!............................................. !!!................................!!!!................................. !!!!.........................!!!!! FORZAAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

toto je snad este horsi a smesnejsi nez ty Msgoukovi slzy se Zanettim

Reagovat
smazaný uživatel

romulove hecovacky tu jednoznacne patria, ak sa ti to nepaci tak necitaj

Reagovat
smazaný uživatel

mas volbu diskusie v anglickej lige,mozno sa dnes bude riesit ci ma vacsie pero rooney alebo van persie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Daniele Contiiiiiiiiiiiii

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

Reagovat
rossoneri89

krista drz sa hesla "Menej je niekedy viac"

Reagovat
brenk

doktor house

Reagovat
lnterista

Na tom chteji hrat? Skoda ze dneska nehraj Ricky...ten by byl nebezpecnej

Reagovat
cresposuper

Bože, to bude zase zápas.

Reagovat
Nuno čomes

Já myslel že to půjde pryč

Reagovat
Votas

V Neapoli úplně sucho...nevím, co strýčku Festerovi vadí

Reagovat
rossoneri89

Fester narazal na nedelnajsi zapas ...

Reagovat
Votas

no ale proč už dneska, když tam ani vločka nespadla

Reagovat
rossoneri89

lebo az na vikend hlasia mrazive teploty

Reagovat
M11

PAZIENZAAA

Reagovat
smazaný uživatel

v té anketě, co tu je u Serie A jsem se rozhodoval mezi Candrevou a ním

Reagovat
lnterista

Reagovat
brenk

Každý, kto odíde z Juve hrá svoje maximum....

Reagovat
10

Mesbah vypadá jak Wilshere

Reagovat
cresposuper

On hrá? Gazzetta ho nemala ani na lavičke.

Reagovat
10

hraje

Reagovat
cresposuper

Pazzo

Reagovat
lnterista

tak mam dobrej sopcast a nejde zase zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

pošli odkaz prosím

Reagovat
lnterista

kdyz tak hezky prosis

Channel - 100806

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago Ribeiro

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 zas krasny zaciatok

Reagovat
cresposuper

Poli Dalšia nepísknutá penalta.

Reagovat
lnterista

pak hned ruka

Reagovat
cresposuper

Ee, ruka to nebola, ale ten faul na Poli písknuť mal.

Reagovat
lnterista

Reagovat
cresposuper

Myslíš, že nie?

Reagovat
Nuno čomes

Neviděl jsem

Reagovat
lnterista

nevim neresim..verim ti

Reagovat
smazaný uživatel

V tom sněhu nejde vidět ani houno

Reagovat
smazaný uživatel

juannnnn gollllllllllllllllllllllll 1-1

Reagovat
Yanek

Hrajem hrozne profesorsky.

Reagovat
smazaný uživatel

pozerat zapas cagliary-roma so zvukom alebo bez zvuku,rozdiel takmer ziadny

Reagovat
lnterista

taky nemas zvuk?

Reagovat
smazaný uživatel

mam ale pocut len komentatora,v cagliary su asi vsetci na rybach

Reagovat
Nuno čomes

Ty vole Pazzo takhle podskočit balon, to musí být jistota !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo

Reagovat
lnterista

Prijde Palombo a otoci

Reagovat
10

jak může jít Ibra v takovým zápase sám na Ledesmu?

Reagovat
Yanek

Pohlidal ho ukazkove.

Reagovat
10

to jo spíš nechápu, jak taková situace může vzniknout, zvlášt Laziu

Reagovat
cresposuper

Principeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Rudy

Reagovat
Nuno čomes

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Diegooooo

Reagovat
lnterista

Pan Militooooooooooooooooooooooo

Reagovat
lnterista

Di Michele

Reagovat
Yanek

Tri ze tri centru Mesbaha do naruce Marchettiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň někam

Reagovat
lnterista

Sneijder me sere tim rozhazovanim...nejak zvlcel a navic se divim ze vubec hraje po tom prasackym faulu na Gargana...za to bych daval stopky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, zrovna pred chvilkou jsem premyslel, kolik muže mit tak % uspěšnosti přihrávek dopředu nebo aspon vedle sebe...Moc jich teda nebude Všecky je pokazi a dozadu to je na hovno

Reagovat
lnterista

jj to musim rict ze Ricky ma ty finalni prihravky lepsi

Reagovat
Rudy

Me sere ta barva balonu v tom snehu hodne nestastna.

Reagovat
cresposuper

To sa mi zdá, alebo fakt hráme 442?

Reagovat
smazaný uživatel

borini golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo Zlatane ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi je naprd travniik..

Reagovat
smazaný uživatel

nejaký dobrý stream na lazio-milan?

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
smazaný uživatel

vďaka páni

Reagovat
smazaný uživatel

Pinigol vybral jsem si dobrý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Pinigol vybral jsem si dobrý zápas

Reagovat
Slejdy

Kjaer

Reagovat
Yanek

Jezis tak to aspon nech kopnout ty inteligente.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Lazio hraje v zataženém bloku a čeká na brejky, jaký jen zápas mi to připomíná.

Skulinky tam, ale jsou, Jen jich je třeba lépe využít.

Nejlepší hráč zatím Faraon. Nejhoší Robson, na kterého jsem už alergický..

P.S Pana Mesbaha nikdo nenaučil centrovat nebo alespoň přihrát pravou?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Lazio hraje v zataženém bloku a čeká na brejky, jaký jen zápas mi to připomíná.

Skulinky tam, ale jsou, Jen jich je třeba lépe využít.

Nejlepší hráč zatím Faraon. Nejhoší Robson, na kterého jsem už alergický..

P.S Pana Mesbaha nikdo nenaučil centrovat nebo alespoň přihrát pravou?

Reagovat
Alberto Aquilani

Cossu po ataku od lamelu ktorý mi atakuje nohu vyskočí 3 metre do výšky a vzápetí si chytí druhý nohu , potom o 5 sekund s tou bolavou samozrejme kope priamy kop .... dole kjaer - in heinze

Reagovat
Slejdy

Bojan na plac

Reagovat
Alberto Aquilani

No Totti je hrozný a Lamela neviditelny .... Fabio je naopak super !!!

Reagovat
cresposuper

Sneijder síce často kazí, no v posledných minútach je brutálne nebezpečný

FORZA INTER

Reagovat
Dejwa

může mi někdo vysvětlit proč zas přešel na 4-4-2?

Reagovat
cresposuper

So Sneijderom to 442 nie je také hrozné.

Reagovat
Inzaghi

Je to alibistický, utahaný a je to nuda. Přes blok Lazia to nepůjde, chce to líp využít brejky. Kdyby Zlatanovi vyšla klička a v druhé situaci přihrál, mohlo to bejt 0:2 a bylo by po zápase. Takhle z toho cítím dlouhý trápení ve druhé půlce, snad se pletu. Mesbah dneska celej Luca..

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe..pri tej poslednej našej akcii mali riadne luck...čisté Palermo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tých típkov s vysávačmi je nejako málo, nie?

Reagovat
Yanek

Co ted jako piskl? Jasna ruka Dias, pane boze...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Co to je za vola ten pomezní?

Reagovat
rossoneri89

hrac Lazia mal jasnu ruku vo vlastnej sestnastke ...

Reagovat
smazaný uživatel

ach ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Jak padl? Vypadl m istream.

Reagovat
smazaný uživatel

Poli

Reagovat
Ragazzo d'oro

Kde vyhrabali toho troubů pomezního? Hlavně, že má žvýkačku..

Reagovat
Yanek

Ten offside nebyl tak o pul metru, nechapu co maval...

Reagovat
smazaný uživatel

Diegol nas drzi nad vodou

Reagovat
cervo

boha jeho.. ambro, robson dole-maxi, seedorf na plac, lebo na toto sa neda pozerat

Reagovat
Ragazzo d'oro

Proc Sharawy a ne tragedni Robson??

Reagovat
Votas

HAT TRICK HERO!!! ALBERTO

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGOOOOOO !!!!!!!! HETRIK

Reagovat
Nuno čomes

Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne, teraz to upokojit, utocit v menej ludoch a vysledok udrzat

Reagovat
Ragazzo d'oro

Co to Radu zkoušel?

Reagovat
Yanek

Rocchi plesaty labil.

Reagovat
rossoneri89

skor psychopat ....

Reagovat
smazaný uživatel

jebat

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, ten Ranocchia ....

Reagovat
brenk

Link na Inter poprosím, chcem to vidieť

Reagovat
Votas

chytli vůbec gólmani na Meazze něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder out, Obi in, budeme radi za bod

Reagovat
brenk

Ty si uvedomuješ svoju moc? Vždy keď niečo napíšeš, stane sa presný opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Milito dal piaty, ale je neuznany pre ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, hlavne ze sa vyhra

Reagovat
brenk

Mal by si svoje komentáre cielene usmerňovať proti Interu

Reagovat
Slejdy

Miccoli

Reagovat
Votas

kurva to je mač

Reagovat
smazaný uživatel

MILITOOOO to je zapas

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možné

Reagovat
cresposuper

Ty voleeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

rekordman Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ibra dneska hraje neuvěřitelný hovno ...

Reagovat
Rudy

To je zapas. MILITOOO

Reagovat
10

Hernanes

Reagovat
brenk

To neni možné...ja pozerám Lazio - AC celý čas a keď to vypnem pre Inter, tak padne gól, navyše nestihnem ani 4.gól Interu.

Reagovat
10

popelář se posral, ne?

Reagovat
Yanek

Nemam slov.

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělaj prdel..

Reagovat
smazaný uživatel

kks Milito

Reagovat
Ragazzo d'oro

A je to tu, očekávaná haluz. Bože to snad není možný

Reagovat
smazaný uživatel

btw ty streamy sou dneska naprosto tragický, na to se nedá dívat

Reagovat
brenk

Reagovat
Nuno čomes

Naprosto

Reagovat
Nuno čomes

Ty voleeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Hernaneeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Il Architetto

Obi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Nadherny gol Rocchi

Reagovat
Yanek

Konec, nazdar.

Reagovat
Yanek

btw. Mesbahuv hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Well done Galliani.

Reagovat
rossoneri89

a to este ma prist Muntari Galliani a Allegri nechcu tuto sezonu vyhrat Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

samy kreativni zaloznici Ambrosini,Van Bommel,Nocerino,Muntari

Reagovat
rossoneri89

absolutne nepochopitelny krok ....

Reagovat
Slejdy

hnus

Reagovat
10

AC si vylepšuje bilanci s týmy z TOP 5...

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

je neuveritelne do oci bijuce, ze zo "silnejsich" sme tento rok porazili iba Romu...

Reagovat
smazaný uživatel

ono proti slabsim staci Ibra sam ale na top tam chyba kreativita v zalohe a chyba obrany.........v podstate Lazio cakalo zatiahnute a to im stacilo

Reagovat
cervo

hlavne ze to muntari zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Zlatane takhle minout

Reagovat
brenk

Môžem sa na to vysrať, nech zapnem hocijaký stream na hocijaký zápas, tak nevidím nič...

Reagovat
Il Architetto

Miccoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii MERDA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

doufam jsem v nej ze by to mohl srovnat

Reagovat
Il Architetto

Ideální výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Itálie je zase jednou gólově nudná.

Reagovat
smazaný uživatel

ta zima jim svědčí

Reagovat
10

nutí je se hýbat, to jim prospívá

Reagovat
10

teda až na AC, ty si radši vzali roláky

Reagovat
smazaný uživatel

...ani to polehávání je pak nebaví

Reagovat
10

15. gól v letošních zápasech Palerma s Interem...neuvěřitelný

Reagovat
10

za poslední 3 sezony průměr 5.5 gólů na utkání...hokejovej over je v těch zápasech tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Nastav si treba dvacet minut, aby ses na to Lazio v laufu mohl divat, ty tragede.

Reagovat
smazaný uživatel

souboj titánů

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej zápas v Miláně neskutečnej!

Reagovat
Nuno čomes

DO piče už.

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli je Boh !!! Bilancia z posledných 3 zápasoch, 4 góly + 5 asistencií ...Gratulácia k rekordu....

Reagovat
smazaný uživatel

Som si vravel, že by nebolo nič lepšie, než ten rekord prekonať hetrikom na San Sire pri senzačnom víťazstve...tak podme ešte jeden !!!

Reagovat
smazaný uživatel

jsi king Fabrizio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

neeee....proč Zarate?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem viděl ledascos, ale Mesbahovy centry, to je teda síla...dál nechápu nevystřídání tragického Robinha.To jsme tu sérii těžkých zápasů moc dobře nerozehráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari 4 Roma 2 taky pěkný, a má to tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mr*ám.....to je prostě něco hroznýho, celej zápas bušíme do 10 ti hráčů, stojících, před svym vápnem, oni pak udělaj 3 protiútoky a sou z toho tři goly.....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to zadrbal Ibra, ze 3 gólovek nedal ani jednu .

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zápas:

Bránění v bloku, brejk, prohra. Z derby jsme se měli poučit, nepoučili. Hráči dneska nejezdili tak jak by měli.

Mesbah: co to je za parodii? Neumí centrovat, neumí udělat kličku, gól dal jeho hráč.

Robson: ten ať jde už do hajzlu. Vadí mi každý jeho dotyk s míčem. Navíc nechutně simuluje.

Ibra: dneska působil otráveně, rozhazoval rukama. Herně taky nic moc

Max: už základní 11 stála za.. Noce,MvB,Ambro vedle sebe prostě hrát nemůžou a nechápu, že tohle ještě nepochopil. Vytřídání Sharawyho, který byl náš nej hráč a ponechání matláka Robsona byla taky úplná kravina.

Rozhodčí: imbecil největšího kalibru..

Mercato:

Tučňáku viděls TO?! Co to k nám přišlo za hráče? Tihle troubové nemají v AC co dělat, nepočítám neochotu přivést při zranění Merkela dalšího záložníka. Na co nám je Muntari?

Jsem neskutečně nasranej..

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
smazaný uživatel

takova hodne kreativni trojice Ambro,Van Bomel,Nocerino a za chvili se vrati dalsi do party Flamini sem cetl ze se snad Galliani pokousel privest na hostovani Sahina z Realu ale asi ho nechteli pustit...

Reagovat
Inzaghi

Jednou za čas takovej zápas, kde se všechno sejde dohromady, příjde. Lazio se za ten týden neskutečně poučilo, zvládli zápas takticky a za ten blok si zaslouží palec nahoru. Dalo by se říct, že u nás to naopak prokoučoval Max, ale co má dělat? Se zálohou Noce, MvB, Ambro se takovej blok překonat nedá. Jo, Ambro má občas záblesk, ale je to jen záblesk a neznamená, že může takhle hrát ta záloha pravidelně. Možná mohl hrát od začátku Clarence, ale stejně je stav naší zálohy tristní. Ani jeden záložník, co by uměl chytře nahrát, vymyslet něco překvapujícího, obejít hráč... nic. Kraje obrany - co to proboha bylo? Abate je poslední dobou mimo, Mesbah dneska zoufalej, neodcentroval snad na 10 pokusů. Když k tomu ještě nemá den Ibra a hlavní, kterej vidí ruku ve vápně, si nechá poradit od pomezního, kterej má v zákrytu 3 hráče, tak se vyhrát nedá. Je třeba se zvednou, jestli máme únor přežít. A taky v létě posílit, ať můžem takový zápasy vyhrávat. Dnes se ukázalo jasně, kde jsou slabiny.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

To je štandartka pre Fabrizia ....

Reagovat
Nuno čomes

Místo toho abychom stáhli AC a nenechali si utéct Lazio, je to přesně naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique, tá tvoja obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Je to strašný....víc k tomu říkat nebudu protože bych jinak musel bejt hodně sprostej....

Reagovat
cresposuper

4 krát sú v našej šestnástke a sú z toho styri góly. Niečo je zle.

Reagovat
Yanek

Nevycital bych Allegrimu dnesni rozestaveni, on dost dobre nemel na vyber. Emaneulson je prumerny, Seedorf nebeha a Ambro posledni dobou chytal celkem formu. Nicmene co bych mu vycital, je dnesni pristup k zapasu, dalo se cekat s cim Lazio vyrukuje, ale on si jak beran zase jel to svoje, a to neni poprve. Dost mi to pripominalo Inter.

Mesbah a Zlatan dnes samostatna kapitola, Galliani i s Allegrim tohle mercato proste zjebali, a pri nasem stesti se tohle projevi, marne cekam na Aqu s Boatengem. Zas me tohle tak hrozne vytocilo, ze si rikam, ze jsem raci nesel spat a zitra zvladl ty pisemky lip.

FORZA MILAN!

Reagovat
10

po tom dnešním výsledku se snaha Gallianiho o odložení toho nedělního zápasu dá chápat ještě mnohem víc...jsem na to zvědav

Reagovat
Votas

být Militem, tak celé obraně seberu auta a nechám je jít dom pěšky...takhle mu zkazit zápas

Reagovat
cresposuper

Reagovat
lnterista

on ma proste pech

Reagovat
smazaný uživatel

nasrat.... Nechat si strelit 4 goly doma to je proste hanba, neskutocny Diegol sa potom moze pretrhnut a je z toho hovno

Pidimuzik Miccoli nam da hattrick, co to zas je?

Reagovat
smazaný uživatel

V Neapoli se hrálo nebo to odložili?

Reagovat
smazaný uživatel

Chodte do piči nechapem preco si Allegri od Gallianiho nevypita poriadneho zaloznika namiesto toho kupujeme sracky Kurva najebany som

Reagovat
lnterista

Reagovat
Yanek

Dik, ze me zastupujes.

Reagovat
smazaný uživatel

podobne sa citim aj ja

Reagovat
brenk

Skvelé výsledky, veľa gólov a zážitok nulový pretože nie je kde pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

Užasné kolo

Reagovat
Il Architetto

Pro náš Juventini jo.

Reagovat
FuckT

uz tento rok treti krat co nam rozhoca zobral normalny gol, ale nato jebat, hlavne Mazarri, Dzemaili nech si zoberie volno aspon 154 rokov, Zuniga nech dostane zakaz centrovat, v zivote nech to neskusa, a uz vobec nie vystrelit, Dossenu nepustit dalej ako za polovicu ihriska, a Hamsik vzdy musi hrat od zaciatku, lebo ocividne bez neho sa Neapol ledva dostane za polovicu ihriska, a Maggio by si mal sadnut, lebo to co predvadza by mu nestacilo ani v 3 talianskej lige

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana to bolo teda dneska ale niečo Ako pred nedávnom sme mali obrana kvalitnú, tak teraz to bol presný opak. Palermo sme umožnili veľa góloviek.

Reagovat
Il Architetto

500. per Juve ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

byl si rychlejší

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je v prdeli cagliary da za 3 zapasy 1 gol a nam dnes daju rovno 4 ta obrana je neskutocna,bud sa tam niekto pozabudne alebo cela obrana zaspi,2 polcase tych sanci bolo dost len ked z 2 metrov trafi bocnu siet,co potom chciet,Rim snad ani raz cez tyzden nevyhral,derava obrana totalne,nadstavenom case to nemalo chybu ,minutu si pri polke nahravame ,strata lopty a gol kurva idem fandit Pescare

Reagovat
cresposuper

Forlán už trénuje s týmom

Reagovat
smazaný uživatel

Od budúceho týždňa ho čaká 5 zápasov po 10 minút, tak snáď niekedy ku koncu mesiaca odohrá aspoň polčas

Reagovat
cresposuper

S Novarou by som ho chcel vidieť dlhšie, hádam sa dá rýchlo do kopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto. Keď som videl ako sa dlho dával dokopy po minulom zranení a ako pomaličky dostával pár minútové porcie zápasov, tak na to jednoducho neverím. Ale taktiež aj ja by som ho rád uvidel znova hrať. Presne takýto hráč nám v útoku chýba a Pazzinimu pekne potom dopriať nejakých 30 min ku koncu zápasu a vtedy býva aj najplatnejší.

Reagovat
cresposuper

Presne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele