Serie A - preview 21. kola

23.01.2010, 09:11, aktualizováno 24.01.2010, 09:51
Previews
Milánské derby má letos výjimečný náboj - bojuje se o titul. AC sice ztrácí a Inter šest bodů, má ale zápas k dobru, proto může být po dnešku boj o první místo ještě vyrovnanějsí. Ve hře je i Liga mistrů - Neapol jede do Livorna, Palermo hraje s Fiorentinou a Cagliari v Sieně. Udinese hostí Sampdorii, Lazio vyzve Chievo.
Janov CFC - Atalanta BC  (neděle 15:00)
Janov na domácí půdě přivítá Atalantu a bude asi menším favoritem, jenže pokud nedokáže potvrdit domácí formu podobně jako proti Bari, může skončit špatně.

Obě mužstva v posledních středečních zápasech remizovala. Zatímco Janov nedokázal více než jednou překonat obranný val Bari, Orobici ukázali skvělý návrat z dvoubrankového manka.

Pro Atalantu to znamená, že pod koučem Bertolem Mutti je stále neporažena. Mutti je letos již čtvrtým koučem týmu a během dvou zápasů ve funkci stihl udělat nevídané. Nejprve drtivá porážka Lazia 3:0 a nyní skvělý návrat po dvoubrankovém vedení soupeře, to znamená návrat důležitého týmového ducha do týmu, jenž na tom nebyl vůbec dobře.

Příliš se nyní nedaří ani v Janově, kde se snesla vlna kritiky na kouče Gian Piera Gasperiniho a jeho rozestavení 3-4-3, za kterým si podle kritiků stojí stůj co stůj. "Hraju na tři útočníky. Pokud s tím máte nějaký problém a chcete být trenérem, jen do toho." Pravdou však je, že Grifové vyhráli z posledních šesti zápasů jen jednou a vypadli z Evropské ligy i Coppa Italia.

Rossoblu navíc trápí rozsáhlá marodka. Na seznamu zraněných jsou Boško Jankovič, Houssine Kharja, Raffaele Palladino a Rodrigo Palacio. Pro zápas s Atalantou je vykartovaný Bocchetti. Stoprocentně fit není ani Sculli, ale měl by se nakonec v útoku po boku Suaza objevit.

To Atalantě chybí jen jediný hráč, dlouhodobě zraněný Edgar Barreto.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Amelia - Biava, Dainelli, Moretti - Rossi, Milanetto, Jurič, Criscito - Mesto, Suazo, Sculli
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Coppola - Garics, Talamonti, Manfredini, Bellini - Ferreira Pinto, De Ascentis, Guarente, Padoin - Doni - Tiribocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.30 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bologna FC - AS Bari  (neděle 15:00)
Bari se jako ligový nováček stále srdnatě bije v první polovině tabulky a nerado by o skvělou pozici přišlo. Proto si bude chtít odvézt nějaké body z Bologně, která by se ráda ještě více vzdálila sestupovým pozicím.

Obě mužstva mají co napravovat. Ve středečním kole totiž remizovali, ačkoliv je otázkou, zda to pro oba byla ztráta. Pro Bolognu ale určitě, protože promarnila dvougólový náskok a s Atalantou nakonec jen remizovala. To Bari přivezlo cenný bod z Janova. Předtím sice rovněž remizovalo, ale s Interem Milán, takže další skvělý výsledek.

Povedený výsledek však předtím zaznamenala i Bologna, která dokázala překvapivě vyhrát ve Fiorentině. Tam už po poločase vedla o dvě branky, což se letos nestává zrovna často. Do té doby totiž Rossoblu vstřelili venku pouhých pět branek. Kouč Franco Colomba doufá, že právě zápas s Violou se stane tím pomyslným rozhodujícím duelem a vše se nyní k lepšímu obrátí. Bologna je v současné chvíli tři body nad sestupem a vrátit by se na poslední tři místa už nejraději vůbec nechtěla.

Proti Bologně bude stát překvapení z Bari, které doposud bortí veškerá předsezónní očekávání a predikce. Giampiero Ventura, kouč Galletti, dokonce mluvil o tom, že ho možná čeká přehodnocení letošních cílů. Vždyť proč také dávat nějaké bariéry týmu, který dokáže sehrát vyrovnanou partii s obhájcem titulu Interem, ačkoliv hraje bez klíčových hráčů jako Ranocchia nebo Almiron? Spíše než o udržení se tedy nyní mluví o evropských pohárech, ačkoliv konkurence je letos obrovská a střed tabulky by mohl být pro Bari úspěchem.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Colombo - Raggi, Portanova, Moras, Lanna - Valiani, Mudingayi, Guana, Modesto - Adailton - Di Vaio
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello - Alvarez, Donati, Almiron, Koman - Meggiorini, Barreto
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.10 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Siena - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Zoufale poslední Siena se pokusí bodovat proti vždy nepříjemnému Cagliari, to bude na stadionu Artemia Francchi favoritem, ovšem domácí jim nebudou chtít dát body zadarmo, navíc sami potřebují nutně bodovat pokud nechtějí sestoupit.

Siena to měla v posledních kolech velmi těžké, neboť pokaždé cestovala do Milána k utkání proti Internu respektive AC. Souboj s Interem byl překvapivě velmi vyrovnaný a nechybělo mnoho a Siena si mohla odvézt ze San Siro velmi cenný bod, jenomže se tak nestalo.

Druhý zápas na San Siru už byl zcela v režii milánského klubu, AC vyhrálo jednoznačně 4:0, i když nutno podotknout, že utkání ovlivnila brzká červená karta brankařské jedničky Curciho. Siena se tedy dostala do nepříjemné situace, je stále poslední a navíc záchranné příčky se jí začínají vzdalovat.

Naopak hostům se zase přibližují evropské poháry a ve hře je dokonce i Liga mistrů. Cagliari je totiž na průběžném sedmém místě a na Evropskou ligu ztrácí jeden bod na Ligu mistrů pak body čtyři, k tomu všemu má ale jeden odložený zápas k dobru. Cagliari opravdu předvádí velmi dobrý fotbal s úspěšnými výsledky, proto se může na první pohled zdát, že svěřence trenéra Allegriho čeká v Sieně lehká práce, ale to si samotní hráči sardinského celku nepřipouštějí.

Domácím ještě nějakou dobu nepomůže Ghezzal, jenž je v dění afrického šampionátu, dále se Siena nemůže spolehnout na Geneviera, Rossettiniho, vykartovaného brankáře Curciho a rovněž suspendovaného Reginalda. Cagliari bude postrádat trio Lupatelli, Pisano, Conti.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Rosi, Cribari, Brandao, Del Grosso - Vergassola, Codrea, Ekdal - Jajalo, Calais, Maccarone
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Canini, Lopez, Astori, Agostini - Biondini, Parola, Lazzari - Cossu - Matri, Larrivey
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.00 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SS Lazio - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Na Olympijském stadionu v Římě se představí Lazio proti Chievu a v případě neúspěchu Římanů se může stát, že se tento slavný celek objeví na sestupové pozici. Chievo, ačkoliv je dvanácté, stále může pomýšlet na evropské poháry.

Lazio má za sebou nepovedený týden, nejprve se nevydařilo utkání na půdě Atalanty Bergamo a poté ani čtvrtfinále italského poháru proti Fiorentině. Zatímco v Bergamu šlo o jednoznačnou výhru domácích 3:0, tak ve Florencii byli diváci svědky napínavého duelu, který nakonec skončil výhrou domácích 3:2. Svěřenci trenéra Davida Ballardiniho přitom zahájili nový rok velmi dobře, a už to vypadalo, že by mohli jít Biancocelesti nahoru, jenže porážka 3:0 s Bergamem je znovu přiblížila více sestupu než k bojům o příčky v první polovině tabulky.

Chievo se v poslední době potýká s velmi těžkým losem a ani zápas s Laziem nebude výjimkou. Nicméně The fly donkeys jsou do dalších utkáních posíleni výhrou 1:0 nad Juventusem Turín. Zápas se Starou dámou rozhodl jedinou brankou Sardo, zajímavým počinem bylo i zranění turínských hráčů útočníkem Granochem. Chievo se díky výhře dostalo na dvanácté místo, ovšem ztráta na evropské poháry není nikterak velká.

Zápas těchto dvou týmů má jakousi zvláštnost, přesněji řečeno domácí celek, ať už Lazio nebo Chievo, naposledy vyhrál v roce 2003. Od té doby domácí nikdy nevyhráli. Tuto zajímavou bilanci se te'd pokusí přerušit Lazio. Římský celek se bude muset obejít bez Manfrediniho, Floccariho, Matuzalema, Meghniho a vykartovaného obránce Radua. Hosté jsou na tom lépe, trenér Di Carlo nemůže počítat jen s dvojicí Moro - Abbruscato.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Siviglia, Stendardo, Diakité - Brocchi, Baronio, Firmani, Kolarov - Mauri - Rocchi, Zarate
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Mandelli, Yepes, Mantovani - Luciano, Rigoni, Marcolini - Pinzi - Granoche, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.15 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Na Stadio Renzo Barbera se bude ve fialovo-růžové barvě bojovat o třetí a čtvrté místo. Respektive nebude to přímý souboj o tyto pozice zajišťující Ligu mistrů, ale půjde o významný zápas, jenž může do budoucna napovědět. Palermo hraje s Fiorentinou.

Situace je jednoduchá. O titul si to pravděpodobně rozdají milánské velkokluby a jelikož se Juventus letos trápí, vypadá to, že souboj bude otevřený nejen o čtvrté, ale zároveň i o třetí místo, které v současné chvíli okupuje AS Řím.

Palermo vedené koučem Deliem Rossim hraje ve výtečné formě, v posledních šesti zápasech neprohrálo, včetně skvělé výhry nad AC Milán. Eagles jsou v současné chvíli šestí, na čtvrté místo ale ztrácejí pouze čtyři body. Následuje ale těžký únorový program, kdy se Palermo střetne s Římem, Parmou, Laziem a Juventusem, a proto bude duel s Violou důležitý.

Naopak Fiorentině se tolik nedaří. V letošní sezoně zatím svěřenci kouče Cesare Prandelliho ukazují velkou nevyrovnanost výsledků, což musí ústit v obrovskou frustraci v klubu. Pro příklad nemusíme chodit daleko, protože Viola naposledy prohrála doma s relativně slabou Bolognou a tabulkově se propadla. Nyní okupuje osmé místo, ztráta na nedělního soupeře z Palerma je jednobodová.

Prandelli stále nemůže použít zázračného Stevana Jovetiče a zkušeného Cristiana Zanettiho, které do hry nepustí zranění. Kromě toho má však k dispozici kompletní kádr. Podobně je na tom i jeho protějšek Delio Rossi. Zranění trápí pouze Levana Mchedlidzeho a karty zastaví Simplicia s Cavanim.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti - Nocerino, Liverani, Bresciano - Pastore - Budan, Miccoli
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - De Silvestri, Gamberini, Felipe, Pasqual - Montolivo, Donadel - Marchionni, Mutu, Vargas - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.05 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Livorno - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Neapol letos létá v tabulce Serie A hodně vysoko, dost možná k překvapení většiny fotbalových příznivců. V 21. kole čeká Azzurri souboj s Livornem a nic jiného než tři body se neberou.

Kouč Neapole Walter Mazzarri prohlásil, že i přes skvělé výsledky zůstává jeho tým na zemi. "Vysokých pozic se určitě nebojíme. Moc dobře víme, jaká výzva před námi leží a jak bude těžké vše potvrdit, ale pokud jsme se dostali až sem, nemůžeme být špatní," řekl Mazzarri, kterého čekají s Neapolí týdny pravdy. V následujících kolech totiž Azzurri hrají s Janovem, Udinese nebo Interem a právě tyto zápasy ukáží, zda má Neapol na to bojovat o Ligu mistrů.

Neapol jde do zápasu se skvělou bilancí, v lize neprohrála už 13 zápasů v řadě. Poslední prohra se datuje do začátku října. Azzurri letos těží zejména z domácí prostředí, kde ještě neprohráli. Zato venku to již tak slavné není a na tom by měla Neapol zapracovat.

Hosté budou navíc postrádat útočné hvězdy Fabia Quagliarellu a Ezequiela Lavezziho. Quagliarella dal letos již sedm branek, ale v neděli bude pykat za karty, Lavezzi stále není zdravotně v pořádku. Útok tak povede German Denis.

Za Livorno by mohl poprvé nastoupit Claudio Bellucci, nová zimní posila. Italský útočník k nováčkovi soutěže přestoupil ze Sampdorie a podepsal dvouletý kontrakt. Kouč Livorna Serse Cosmi doufá, že Bellucci příchod přinese větší gólovou produktivitu. Protože to je přesně to, co Livorno trápí. Ve 20 zápasech se totiž Toskánci trefili jen třináctkrát.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
De Lucia - Perticone, Rivas, Esposito - Filippini, Moro, Mozart, Bergvold - Bellucci - Tavano, Lucarelli
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Grava - Maggio, Gargano, Pazienza, Aronica - Bogliacino, Hamšík - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.10 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Na Stadio Friuli dojde k souboji na ostří nože, protože oba aktéři nedělního duelu zoufale potřebují body. Udinese na výhru čeká už pět zápasů, Sampdoria dokonce sedm! A přestože je v tabulce mezi nimi rozdíl pouhých dvou míst, bodový rozdíl je větší, Udinese ztrácí sedm bodů a zároveň má pouze jednobodový náskok na sestupové pozice.

"Nadešel čas konečně vyhrát, protože naše postavení v tabulce je špatné," uvědomuje si obránce Bianconeri Cristian Zapata. "Sampdoria má dobrý tým, má několik skvělých hráčů. Pokud by nehrál Cassano, bude to pro nás bezesporu výhoda," narazil Zapata na zdravotní problém hostující hvězdy. Cassano totiž v posledním zápasu s Catanií utrpěl menší zranění a možná nenastoupí. Pokud se tak stane, zaujme jeho místo Pozzi.

Sampdorii se po výborném začátku sezony úplně přestalo dařit. V posledních pěti zápasech získala Doria pouhé tři body a aby to bylo ještě horší, po posledním duelu s Catanií atakovali fanoušci klubu Pazziniho s Manninim. "Snažíme se, aby jsme konečně přetrhli tuhle šňůru," poznamenal kouč Gigi Del Neri. "Ve vztahu s fanoušky máme stále co zlepšovat. Oni ale mají v současné chvíli právo být naštvaní."

Domácí by měli do základní sestavy poslat Gaetana D'Agostina s Gokhanem Inlerem, kteří jsou již fit. Isla se tak posune napravo. V útoku by se měl po boku Di Nataleho objevit Sanchez.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Basta, Zapata, Coda, Lukovič - Isla, D'Agostino, Inler, Pepe - Sanchez, Di Natale
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Storari - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Semioli, Palombo, Poli, Guberti - Pazzini, Pozzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.15 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - AC Milán  (neděle 20:45)
Největším tahákem kola je bezpochyby slavné milánské derby, to bude mít po delší době zase nádech boje o titul, neboť se proti sobě postaví první celek soutěže, tedy Inter Milán, s druhým celkem, tedy AC Milán. Rossoneri ztrácejí na Nerazzurri šest bodů, ovšem jeden zápas mají k dobru, pokud se jim podaří oba zápasy vyhrát, budou mít stejně bodů jako Inter. Derby della madonina je tady !

Boj o Scudetto se ještě nezdá být rozhodnut, vedoucí Inter Milána totiž v minulém kole klopýtl a tohoto zaváhání okamžitě využil konkurenční AC Milán. Konečná remíza 2:2 s Bari však byla ještě dobrá, neboť Inter prohrával během druhého poločasu už 2:0. Svěřenci trenéra Josého Mourinha měli dost štěstí i v předchozím zápase se Sienou, když ještě dvě minuty před koncem prohrávali 2:3, ale utkání nakonec zvládli a vyhráli. Inter Milán i navzdory poslední ztrátě stále vévodí italské lize, ovšem jeho úhlavní nepřítel se na něj nepříjemně dotahuje.

Pro AC Milán nastává tradiční městské derby v pravý čas, Rossoneri se totiž mohou pyšnit skvělou formou. Ke skvělým výkonům se rozehrál Ronaldinho, a právě brazilská hvězda by měla být tahounem AC v derby. Ronaldinho už s tímto zápasem zkušenosti má, hned své první derby totiž jedinou brankou rozhodl. AC Milán naposledy přejel Sienou, zatímco Inter s ní těsně vyhrál 4:3, tak AC vyhrálo jasným poměrem 4:0, hattrick zaznamenal Ronaldinho. Ofenzivní síla Rossoneri se nyní zdá být hrozivá, vždyť svěřenci trenéra Leonarda nastříleli ve třech utkáních Serie A ctihodných dvanáct branek.

Jak Inter, tak i Milán si jsou vědomy svých kvalitách, Nerazzurri se nikdy nevzdávají a bojují celých 90. minut, což nejednou dokázali, Rossoneri zase mají skvělou formu, navíc upozorňují, že výsledek z letošního prvního duelu se nebude opakovat. Inter totiž svého soka deklasoval 4:0, ovšem to byla forma Milána zcela odlišná.

Oběma milánským klubům budou scházet několik zajímavých jmen, Inter se musí obejít bez Eto'a, Khrina, Chivua, Stankovice, Muntariho a Thiaga Motty. AC zase nemůže počítat s Patem, Oddem, Onyewuem, Adiyahem, Zambrottou a v neposlední řadě Nestou. Právě absence Alessandra Nesty se jeví jako nejvážnější.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Santon - Zanetti, Cambiasso - Balotelli, Sneijder, Pandev - Milito
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Abate, Kaladze, Thiago Silva, Antonini - Gattuso, Pirlo, Ambrosini - Beckham, Borriello, Ronaldinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.15 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Calcio Catania - Parma FC  (sobota 18:00)
V důležitém zápase se domácím fanouškům představí Catania, která hostí Parmu. Sicilský celek si nemůže dovolit rozdávat body, neboť mu hrozí sestup do nižší soupeře, Parma je zatím na průběžném desátém místě.

Catania zlepšila své výkony a pomalu se škrábe z nejspodnějších příček nahoru. Sicilský celek má za sebou dvě cesty do Janova a nutno říci, že úspěšné. Catania nejprve dokázala porazit janovský FC v rámci domácího poháru 2:1 a o pár dní později si z Janova odvezla bod za remízu 1:1 proti Sampdorii, Catania přitom na stadionu Luigi Ferraris vedla, ale do poločasu vyrovnal z pokutového kopu Pazzini. Svěřencům trenéra Mihajloviče aktuálně patří předposlední místo s šestnácti body na kontě, na nesestupovou Bolognu ztrácejí čtyři body. Tato ztráta není vzhledem k formě, kterou Elefanti mají, velkým problémem, ovšem Catania nesmí usnout na vavřínech.

Na horkou sicilskou půdu zavítá Parma, která už zdaleka nepředvádí takové výkony, jakými se prezentovala v minulém roce. V tom letošním totiž svěřenci trenéra Guidolina ještě nevyhráli, a to mělo za následek pád až na desáté místo tabulky. Parma přitom dlouhou dobu okupovala pohárové příčky, v jednu chvíli dokonce i pozice zaručující start v předkole Ligy mistrů. Nicméně ztráta na tyto pozice není nijak velká, na Evropskou ligu ztrácejí fotbalisté Parmy dva body, ovšem pokud se tyto pozice nepodaří obsadit, tragedie to rozhodně nebude.

Domácí budou oslabeni hned o několik hráčů, na trávníku se s největší pravděpodobností neobjeví Barrientos, Sciacca, Lopez, Marchese a suspendovaný Ledesma. Podobné je to i s týmem hostí, hrát nebudou Manzoni, Zenoni, Paloschi a kteří jsou zranění a karetní trest pak nepustí do hry Zaccarda, Lanzafameho a Galloppu.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Capuano - Izco, Carboni, Biagianti - Mascara, Martinez, Llama
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Paci, Panucci, Lucarelli - Dellafiore, Dzemaili, Mariga, Morrone, Castellini - Amoruso, Bojinov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Juventus FC - AS Řím  (sobota 20:45)
Velké lákadlo je na programu i v sobotu, zatímco neděle je vyhrazena milánskému derby, tak o den dříve se ve večerním utkání střetnou Juventus Turín a AS Řím. Utkání bude pikantní hned z několika důvodů, jednak se v Turíně opět představí Claudio Ranieri, ale také se může na hřišti proti sobě objevit několik mistrů světa z Německa.

Pojďme si nejprve něco říci k domácím, tedy k Juventusu. Stará dáma prožívá nepříjemné období, Liga mistrů je již pro letošní sezonu minulostí, v domácí soutěži se jí vůbec nedaří, tým dokonce opustil i první čtyřku a v neposlední řadě dělají Juventusu velké starosti nespokojení fanoušci, kteří si žádají "hlavu" trenéra Cira Ferrary, to se ještě dá pochopit, méně pochopitelné už jsou jejich výstupy proti Mariu Balotellimu, rasistické výjevy těchto "fanoušků" totiž stojí Juventus nemalé peníze. Všechny tyto problémy ještě doplňuje rozsáhlá marodka. Navzdory všem těchto problémům zůstává i nadále ve funkci hlavního trenéra Ciro Ferrara, ten pochopitelně za všechno nemůže, ovšem jeho jméno je hodně často skloňováno s odchodem.

Juventusu se tedy v lize nedaří, důkazem je toho i poslední porážka 0:1 s Chievem. Přitom se zdálo, že by mohl být Juventus z nejhoršího venku, podařilo se mu totiž zvládnou utkání domácího poháru proti Neapoli. Hladké vítězství 3:0 však ke zlepšení nevedlo, neboť hned v následujícím ligovém zápase Juve opět prohrálo a opustilo příčky zaručující Ligu mistrů. Na svěřence trenéra Ferrary teď čeká tým, který je mimochodem v tabulce předskočil - AS Řím.

Giallorossi se mohou pochlubit skvělou formou a velký podíl na tom má bývalý trenér Juventusu Claudio Ranieri. Těžko říci, co si teď vedení Staré dámy říká, ovšem odvolání Ranieriho a příchod Ferrary se zatím jeví jako chybné rozhodnutí. Zpět však k výkonům Říma.

Vlkům se start do sezony příliš nepovedl, ovšem Římané jakoby se pod Ranierim nadechovali ke skvělým výkonům. Dlouhá série neporazitelnosti, která stále přetrvává, katapultovala římské AS na třetí místo, které zaručuje přímý postup do Ligy mistrů. V dresu Giallorossi navíc ožil Luca Toni, který přišel na hostování z Bayernu Mnichov, na jeho střelecké schopnosti budou Římané spoléhat i na turínské půdě.

O rozsáhle marodce domácích již byla řeč, chybět budou Iaquinta, Camoranesi, Caceres, Trezeguet, Giovinco, Poulsen, Marrone a vykartovaný Felipe Melo, nicméně kádr Juventusu by měl být i tak dost kvalitní. Trenér Ranieri nemá tolik starostí, postrádat bude pouze trio Tonetto, Okaka, Andreolli.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Sissoko, Marchisio, Candreva - Diego - Del Piero, Amauri
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cassetti, Burdisso, Juan, Riise - Pizarro, De Rossi - Taddei, Perrotta, Vucinic - Toni
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.15 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán20144243:1946
2.AC Milán19124335:1940
3.AS Řím20105533:2435
4.SSC Neapol2097429:2434
5.Juventus FC20103732:2633
6.Città di Palermo2087524:2131
7.Cagliari Calcio1993731:2330
8.ACF Fiorentina1993726:1930
9.AS Bari2078525:2029
10.Parma FC2085724:2629
11.Janov CFC2084833:3628
12.Chievo Verona2083921:2127
13.UC Sampdoria2076723:2827
14.AS Livorno20631113:2721
15.Udinese Calcio1955920:2420
16.SS Lazio2048815:2120
17.Bologna FC20551021:2920
18.Atalanta BC20451120:3017
19.Calcio Catania20371018:2916
20.AC Siena20331421:4112

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (365)

Přidat komentář
terry

Římané dnes Turín vyplení!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jinak Totti normálně trénoval a měl by nastoupit v základu, vedle Toniho...Alex vs. Francesco, due capitani veri

Reagovat
10

sorry, neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nastoupí oba, tak to bude mega-šlágr.

Reagovat
smazaný uživatel

tento vikend nas cakaju dva slagre! skvely futbalovy zazitok to bude

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý to 4-3-1-2 s Candrevou..., pokud by to tak bylo, asi by to byly úkoly "alá Seedorf".

Reagovat
smazaný uživatel

necháme se jím překvapit

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

2:0 (Amauri, Candreva)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Juve nejspíš neuvidím, ale doufám v remízu

2:2 Chiellini, Alex, Totti, TOni

Reagovat
smazaný uživatel

Del Neri vs Cassano - prý je to docela vostrý a Antonio v létě uteče.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem take no...

Reagovat
Tsigi

když už někam, tak doufám, že to bude přestup v lize, Antonia by jinde byla škoda, takže JUventus

Reagovat
smazaný uživatel

Do BARI!

Reagovat
smazaný uživatel

Genoa

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Totti: "Io e Del Piero ultime bandiere"

Reagovat
10

Alex napsal na Tottiho slova reakci do Tuttosport...největší legendy současnýho calcia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je ovšem old-school photo..., Rino ještě takovej boreček

http://img202.imageshack.us/i/leoshevaarino.jpg/

Reagovat
M11

(na prvni pohled jsem myslel ze tam naskakuje Habera )

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem jsem si všiml, že ve fantě nenápadne stahuješ mereho, útočíš ze zadních pozic..., že by letos sesazení krále ?

Reagovat
M11

docela taky cucim ze se drzim celkem na dostrel.. ale prece jen obhajce ma vic zkusenosti a promyslene poskladany kadr.. takze tak vysoko nemirim.. absolutni spokojenost s 2.mistem.. ale liga je jeste dlouha takze z boje o titul muze klidne byt boj o nizsi pricky

Reagovat
smazaný uživatel

Tady na teto fotce mi Tě hodně připomíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Bianconeri!

Reagovat
domingo

Parma

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Mám strach z toho, že na AS umíme... bojím se, že to ňák ukopem a zase se nic nestane a projekt Blanca a Secca bude úspěšně pokračovat dál...

Jen ať jim Ranieri ukáže

Reagovat
Jajinek

Takže Stankovič není v nominace....to je hodně zlé. Ideální sestava tedy určitě nebude....

Nominován byl naopak Wes, Muntari i Motta. Ale opět nikdo neví, jak na tom dotyční jsou...

Pokud by nemohl hrát Wes, vůbec nevím, jak to postavit, páč není ani Dejan.

Důležité bude, upustit od toho debilního 4-2-3-1 a vrátit se ke klasice.

Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Santon - Zanetti, Cambiasso, Muntari - Wes - MIlito, Panděv

Pokud by nemohl Muntari, tak Motta. Pokud by nemohl ani on...jsme v prdeli.

Pokud by nemohl Wes, jsme v prdeli kazdopadne.

Idealni varinta to kazdopadne neni. Ale AC bude mít taky ztráty. Jsme zvědav na jejich nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Wesly už dneska trenoval,takže myslim si,že zajtra nastupi,podobne to vidim aj s Muntarim a Mottom

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-1-2 dohromady dáte, ale dost velkej problém vidím v obraně. Většina obránců má jasně nejhorší formu v této sezoně, sice za to mohl i ten šílený systém, ale i tak se musí výrazně zlepšit. Muntari na LB by byl zajímavej, ale on tam myslím ještě nikdy nedohrál zápas, já bych tam dal asi Santona.

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari hral na LB proti Livornu v Coppe,nemal tam nejake velke problemy,ale k tomu prisieval i fakt,že Livorno moc neutocilo,Muntari by bol najlepsi v zalohe ako to napisal kolega Interista

Reagovat
Tsigi

podle mě tam nacpe Cordobu

Reagovat
Jajinek

jj.....z obrany mám strach....fromu prostě nemají. Vůbec z celého toho zápasu mám strach. O to lépe by to mohlo dopadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

začínám mít strach, že se Sandro nedá do pořádku..., to by byla ztráta, která celkem mění rozložení sil v zápase, páč bez Nesty jde většinou s výkonem dolů i Thiago. včera trénoval Sandrino pouze v posilovně..., naopak Seedorf už s týmem, ten by měl být v nominaci.

Reagovat
Jajinek

Hrál by Favalli?...

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš jo..., je to pořád lepší volba než Kakha, Bonera ještě není 100%.

Reagovat
Jajinek

to jo no....ale proti Favallimu bych Militovi celkem věřil, bylo by to zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono už tam bohužel není z čeho vybírat..., Onyewu je ještě v USA a ten by nám taky rozhodně nevytrh trn z paty.

Reagovat
smazaný uživatel

Favalli je nemastnej, neslanej..ale docela spolehlivej. Snad to se Silvou nedo*ebou.

Reagovat
Tsigi

všechno lepší než šílenej Kakhaber

Reagovat
smazaný uživatel

ale obrana v tomto zložení je podla mna asi idelna ked uz tam nemoze hrať chivu a santon by sa mohol tymto zapasom konecne rozohrať .. pre inter je podstatne neprehrať tento zapas ..vyhra AC by velmi zamotala boj o titul

Reagovat
Jajinek

Ano, ale obrana, díky mnohým faktorům, v posledních dnech příliš nefungovala.

Reagovat
GEGE

Tak Nesta je v nominaci.

Reagovat
Tsigi

otázka, jestli bude schopný hrát

Reagovat
smazaný uživatel

jou

Reagovat
Jajinek

roberto v pátek říkal, že by chtěl Nestu vidět na vlastní oči, tak se mu to splní...bude v euforii...

Reagovat
smazaný uživatel

Nominace AC:

Brankáři: Abbiati, Dida

Obránci: Abate, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Thiago Silva

Záložníci: Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf

Útočníci: Borriello, Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mascarinho show

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mascara, Martinez, Morimoto, mmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s Parmou to ide dolu vodou,to je dobre,lebo o tyzden s nimi hrame ale inak by som im aj nejake lepsie poziciu v tabulke doprial,snad po zápase s nami sa zvednú

Reagovat
smazaný uživatel

Tak páni, United 4:0, Leeds uhral remízu s Tottenhamom v nadstavenom čase, už len výhra Rimanov a dnes spím ako bábätko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Totti sedí na lavici, stejně jako Candreva

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut před bouří klid...

Reagovat
smazaný uživatel

juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA NERAZZURRI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy dva blbci ste se hledali co...

Reagovat
smazaný uživatel

blbec je ten co spava s tvojou mamou

Reagovat
smazaný uživatel

fnuk fnuk

Reagovat
smazaný uživatel

dokazal si tymto prispevkom akurat len tvoju kvazy inteligenciu

Reagovat
10

Reagovat
10

diskuse jak z filmu Blbý a blbější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tym ze si sa do nej zapojil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

juve

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanou zas na prdel bomber toni je uz pripraveny

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA CALCIO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neeeee toni sa hned zrani sakra

Reagovat
panca

zapas roku pro AC

Reagovat
lnterista

koukas Roddick:Gonzalez? Gonazalez ma nejlepsi forhand na okruhu

Reagovat
GEGE

Nejlepší derby na světě je tu.

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=5rLacnaZWSo

Radši zdrhnul z Itálie, zasraný šmejd...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

byt na mistě Saši, tak ho tak zmydlím

Reagovat
smazaný uživatel

Contini je hajzl..., loni si málem dali s Becksem s Flamstrem přes držku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

je to sviniar poriadny

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme AC, vyklepneme ty darebáky z Interu. Jenom doufám, že místo Kakhy bude hrát Favalli, jinak to bude ještě těžší....FORZA MILAN!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pravdepodobne zostavy vecerneho derby:

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Santon, Cambiasso, Zanetti, Thiago Motta, Sneijder, Milito, Pandev. All. Mourinho

MILAN (4-2-2-1): Dida, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Beckham, Ronaldinho, Borriello. All. Leonardo

Reagovat
Jajinek

Raději bych ta viděl Muntariho, aby to pořádně bořil....ale ještě že aspoň pochopil to rozestavení. Jaký máš zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

fcinternews.it

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Jajinek

gazzetta tam má Muntariho a Favalliho, tak uvidíme.

Reagovat
Alberto Aquilani

Milan je naozaj silný , ked dokaze hrat s 4-2-2-1

Reagovat
terry

Reagovat
RickNash

to už se počítá s vyloučením Rhina?

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan !

Milan campione !

Forza Milan il Milan olé...

Forza Milan !

vinci per noi !

Forza Milan la Sud é con te !

alé...alé...alé...alé...

Forza Milan...alé...alé...

Reagovat
smazaný uživatel

AC!!!! Musííí ty šašky s Interu rozsekat a nevadilo by mě i nákým drtivým rozdílem !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Leonarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus, Luca na měsíc out, se vrátí a půjde zase marodit Totti .

Reagovat
M11

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš poslat Franceho ke mně na hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi za Laportou a zeptej se na Messiho, tam je šance rozhodně větší .

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic no

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším na návrat Gambera a jeho souhru s Felipem..., snad nezklamou

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Toni mimo až měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

akurat sa pekne rozbehol a vcera sa zranil,smola no

Reagovat
10

Sandro docela napíná nebo už někdo ví víc?

Reagovat
smazaný uživatel

na gazzettě tipujou Favalliho, na EF Kaladzeho a na milannews (těm věřím nejvíc) je Sandro v základu, takže drama pokračuje

Reagovat
10

Sandro je ten rozdíl, ale to ti nemusím říkat...možnost Favalli/Kakha je dost tragická, ale snad bych tam viděl radši Kaladzeho

Reagovat
smazaný uživatel

nejradši bych tam viděl zdravýho Boneru, ale ten ještě asi potřebuje čas...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je vynimočny deň treba si ho urobiť krasnym tak FORZA INTER !

Reagovat
smazaný uživatel

Do prd*le... v 20-45 derby ; v 21-00 Real...SHIT

Reagovat
Jajinek

taky mě ten čas nevyhovuje....vždy mám v neděli od 8mi florbal, a musím si to nahrát a začnu koukat tak v 11. Navíc se ochudím o skvělou průběžnou diskuzi zde...!!!

STOP NEDELNIM VECERNIM TERMINUM

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajmalo jak to vyřeší Mere...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Derby live, hned potom Real na Sport1. Samozřejmě nechci znát výsledek, ale když jsem to tak dělal minule, tak ty jsi napsal do diskuse pod calcio, že Real drtí v poločase Betis 5-0 .

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamatuju no...

Reagovat
Jajinek

Já nidky výsledek znát nechci a tak ani nechodím na net...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ty se fakt nebudeš dívat Live?

Reagovat
smazaný uživatel

Až uvidí ten výsledek, tak se mu nebude chtít koukat ani na záznam

Reagovat
Jajinek

Já se výsledek dozvím až na konci záznamu...

Reagovat
Jajinek

nemůžu, mám klíče od haly, celý to organizuju a bezemě by si nezahrálo dalších 12 lidí. Vždy když je fotbal v něděli veřčer tak si to nahrávám...Pak si to pustím, že nevím výsledek. Ale stejně to není ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to máte? Na Šibeniku?

Reagovat
Jajinek

od 6ti je na Šibeníku, od 8mi pak další na DDM...někdy chodím na oboje, ale organizuju to DDM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

tak derby bych teda takhle nedal..v tom live je prave ten naboj zvlast u derby

Reagovat
Jajinek

Jasny no, dost mě to štve...ale bohužel s tím nic nenadělám.

Reagovat
lnterista

jasne ale aspon je na tebe spolehnuti...to mam rad

Reagovat
Murtago

Ciro ven, teď už beze srandy

Reagovat
homeles8

Jestli dneska Inter vyhraje, tak by měli nechat vyšetřit od doktora.

Reagovat
Tsigi

Dneska na vsázení docela peklo asi dám Neapol , Bolognu 0 a možná Udine under, jinak mě nic nenapadá

Reagovat
homeles8

AC

Reagovat
10

Janov, Lazio, Udine

Reagovat
Tsigi

s Janovem nevím, jsou hrozný

Reagovat
terry

Tak s Janovem bych to zrovna nepřeháněl. Doma sice jsou Grifoni silní a Atalanta není zrovna nejlepší, ale určitě bych nesázel.

Reagovat
terry

A u Udine bych to viděl na bezgólovou remízu. A Chievo Lazio překvapí.

Reagovat
10

uvidíme já každopádně hraju main Lazio+Janov a možná za pár korun to Udine...gl

Reagovat
Jajinek

Já mám Janov OVER a neprohru Chieva... K tomu Omsk a Valencii a je z toho hezký kurz...

Reagovat
Jajinek

Krucinál Omsk....vyhrává jak na běžícím páse, přijede venku matná Jaroslavl, která dostala v pátek od průměrného MVD....a ouha, lístek v prdeli.... Za všechno zase může Zbyňa Irgl...dokud nevyrovnal, ani si neškrtli...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Lazio jsem zvědavej, když si vzpomenu, co jim tam Chievo provedlo loni...

Reagovat
smazaný uživatel

SKYSPORT24: NESTA oficiálně OUT

Gazzetta: Nastoupí Favalli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak pekne nam toto nahralo do kariet

Reagovat
GEGE

To je v prdeli bez Nesty mam strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Do slova a do pismene je to v pitchi.

Reagovat
10

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V obraně teda s Favallim...

Reagovat
smazaný uživatel

bezim do Fortuny dat 1

Reagovat
10

bacha, ať si nerozbiješ hubu na náledí, to by byla velká škoda

Reagovat
smazaný uživatel

ok,budem si davat pozor

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku je povoleni sazet od 12?

Reagovat
smazaný uživatel

sak snad sa bude dat vsadiť,otvorene maju do 13:30

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
lnterista

to neeeee

Reagovat
Tsigi

Reagovat
panca

tohle se vidi malokdy!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

wow

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Jajinek

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Haj*love, nesmejte se...

Reagovat
herbage

Stihnul jsi to?

Reagovat
smazaný uživatel

jj,pohoda

Reagovat
lnterista

u nas oteviraji az v 18hod

Reagovat
herbage

Tak snad ti tiket vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Ciro asi fakt konci

Reagovat
smazaný uživatel

Ferrara má být odvolán

Včerejší domácí porážka od AS Řím zřejmě definitivně zlomila vaz trenérovi Juventusu Ciru Ferrarovi. Ten byl pod tlakem již několik týdnů a podle listu La Stampa se vedení turínského klubu odhodlalo k výměně trenéra. Ferrarův odchod má být ohlášen během následujících 48 hodin.

Reagovat
10

hm, Bettega i Blanc ho sice i po včerejšku obhajujou, ale vypadá to, že zasáhne Elkann...ale ty jména co padaj jako případní nástupci - Laudrup, Zoff, Zaccheroni, Rijkaard zlatej Hiddink...

Reagovat
smazaný uživatel

Laudrup...

Reagovat
terry

Hiddinka nechat být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Maestro Trap je mé přání

Reagovat
Mr.Jindros

Jojo. Jsem ukrutně zvědavý na nástupce.

Reagovat
terry

Ajajaj. Zjistil jsem, že se derby kryje s házenou a já nevím na co koukat. Každopádně nejhorší asi bude, že táta bude chtít koukat na házenou a já se budu muset koukat někde na netu. Je ale fakt, že bet365 to jistí a můžu koukat u televize na oboje.

Reagovat
M11

nemachruj

Reagovat
lnterista

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

házená...

Reagovat
Mr.Jindros

Na fotbalový web napíšeš, že nevíš jestli koukat na házenou nebo milánské derby. Co čekáš za reakce?

Reagovat
terry

Já vím na co koukat, ale nevím, jak moc to bude reálné.

Reagovat
herbage

Házená, tam se alespoň něco děje. Fotbal stihneš sledovat jedním očkem, zvlášť ty lenochody z AC a Interu

Reagovat
10

pořád dokola...

Reagovat
herbage

Ve srovnání s házenou je i hokej hra lenochodů, natož fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Myšleona tak, že pořád se něco děje a padá spousta branek, takže když chvilku nesleduješ přijdeš o hodně podstatného. Hokej i fotbal jsou v tomhle ohledu pomalejší sporty, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

však si sleduj, co chceš...

Reagovat
panca

ale rypnout do ac a interu sis neodpustil

Reagovat
lnterista

ted uz se z toho snazi jen vybrulist

Reagovat
10

taky proto házenou sleduje mnohem víc lidí, než fotbal a hokej

Reagovat
herbage

Možná vás to překvapí, ale je to v ČR třetí nejsledovanější kolektivní sport

Reagovat
lnterista

verim ze basket a volejbal je popularnejsi a tenis(DC) taky

Reagovat
panca

tak tenis to je jasny ikdyz neni kolektivni...

Reagovat
lnterista

taky pisu DC

Reagovat
herbage

Taky jsem myslel, ale kamarád co provozuje onlajny.cz tvrdí, že házenou sleduje u nás více lidí

Reagovat
Shevchenko

No tak to je šok.

Reagovat
Tsigi

třeba v Německu je to dvojka po fotbalu

Reagovat
Jajinek

Házená je pasport, který ovlivňuje jen sudí, který pískne buď na jednu nebo na druhou stranu a nikdo nepozná proč....nic proti, ale jeden z nejbytenějších míčových sportů.

Reagovat
10

Reagovat
herbage

Když se to umí, tak je to parádní sport

Reagovat
Jajinek

Já tomu nějak nidky nepřišel na chuť. Některé prvky mi tam příjdou zcestné....ten dlouhý dribling, samotná hranice pro výskok při střelbě...a právě celé to posuzování sudím. Ty pravidla jsou pro mě takové poslepované.

Fotbal, basket, volejbal, to jsou pro mě sporty hodnotnější.

Reagovat
Godwinson

zrovna volejbal bych zbytečností zařadil hluboko před házenou ... :) ale to je o každém, proto tahle diskuze nemá cenu ...

Reagovat
Jajinek

Jasny no...ale názoru na volejbal se celkem divím....ale jak říkáš, to je dost individuální...

Reagovat
Shevchenko

Volejbal.

Reagovat
herbage

Fotbal, hokej i basket pro mě taky, ale i když si třeba volejbal rád zahraju, tak v TV mi sledovat nikdy nebavil, je to takové monotonní. Podání - příjem - náhra - smeč a pak to buď ten druhej tým přijme nebo zblokuje nebo nepřijme a to celé dokola. Na té špičkové úrovni jsou děsně krátké výměny, proto mě baví spíš na té amatérské

Reagovat
smazaný uživatel

a ženský volejbal tě nebaví?

Reagovat
lnterista

zensky jedivne v pornu jinak sport s nema me neba zadnej

Reagovat
herbage

Modli se, ať to nečtou feministky

Reagovat
lnterista

dobre tak jedine atletika

Reagovat
lnterista

na Vlasic a Chicherovou se podivam rad

Reagovat
GEGE

Jj Blanka je dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

A Ema Green

Reagovat
herbage

A jízda na koni?

Reagovat
lnterista

ale na nejakym divokym

Reagovat
10

Reagovat
herbage

Celkem jo, ale sleduji vážně jen příležitostně. Předně já vysoké ženy moc nemusím, i když neřikám že volejbalistky nejsou pěkné, ale ten volejbla v jejcih podání sledovat celkem jde. Hlavně je tam vidět plno zvratů, protože ty hráčky jsou nesmírně psychicky labilní a jsou schopny přijít během pár míčů o desetibodové vedení. Ale třeba beachvolleybal má něco do sebe i sledovat, myslím ten ženský

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na pláži je jasně lepší...souhlas s tím, že jsou labilní, hlavně v tenisu to jde poznat. Radši na ně ani nesázím, ještě když mají mencky, to pak můžeš ten tiket rovnou roztrhat...

Reagovat
herbage

Reagovat
Jajinek

ten je právě výborný....

Reagovat
smazaný uživatel

právě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale plážový, to je iné kafe...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, oba

Reagovat
smazaný uživatel

Ten klasický, to nie je ono...

Reagovat
lnterista

kdyz je dobrej match tak je vsechno dobry

Reagovat
herbage

I vodní pólo?

Reagovat
lnterista

vsad si litr a uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to nemusíš umět, je to parádní sport Hrál jsem skoro 3 roky, než se nám to rozpadlo, ale ze všech sportů, které jsem zatím hrál mě bavil více jen florbal asi.

Reagovat
Jajinek

tak florbal je bez debat...

Reagovat
homeles8

řekni tátovi, ať se jde dívat na házenou do hospody

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

13:37 a napětí ve mě by se už dalo krájet

Reagovat
smazaný uživatel

TIPOVACKA NA ACMILAN.CZ,docela si verime

Jak dopadne nedělní derby?

Výhra ACM 527

Neprohra ACM 74

Výhra Interu 39

Remíza 27

Neprohra Interu 19

Celkem

686

Reagovat
smazaný uživatel

nejaci chytry jste vsichni kurwa, mate velke huby ale nikdo nic nedokazal,az nekdo bude v AC nebo Interu,ozvete se ! ;)

Reagovat
10

Reagovat
jtbs

taketo keci milujem

Reagovat
RickNash

tak ňák

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni nemůžeme být slavní jako ty . A hele Robine, nevylejvej si na nás zlost, že jsi zrovna zraněnej a nemůžeš hrát to je tvůj problém, ne náš

Reagovat
homeles8

tak tady mě máš, hraju za AC

Reagovat
Antijuve

Tak už je tady zase.Těším se jako malej, snad bude dneska modročerný den v Milánu...Inter!!!

Reagovat
mastakillah

Nevíte někdo proč nehraje Cavani??je zraněnej bo co??

Reagovat
smazaný uživatel

vykartovanej..., spíš se divím, že nehraje Budan.

Reagovat
mastakillah

jj to sem se taky divil...ale uvidíme jak se předvede Hernández...

Reagovat
mastakillah

zatím Hernandéz

Reagovat
smazaný uživatel

Frey si tou svou parukou říká o pozornost módní policie...

Reagovat
Tsigi

ale chytl to geniálně, pro mě letos nejlepší brankář ligy

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak to on pro mě je dlouhodobě, spolu s Buffonem a loňským Cesarem..., jen se mi prostě nelíbí ty jeho období s dlouhým hárem..., Wolverine byl lepší

Reagovat
smazaný uživatel

To hej

Reagovat
Shevchenko

Nevíte někdo, proč nehraje Floccari?

Reagovat
Tsigi

zranění, ale nevím jaký

Reagovat
Jajinek

Sestava Janova se mi po dlouhé době líbí. Obrana Biava, Dainelli, Moretti by konečně mohla držet. Mesto hraje v záloze. Tragédi jako Tomovic, Juric, Fatic nehrají...a Suazo to může oživit z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dávej tu info o C.Donim.

Reagovat
Shevchenko

Mesto že hraje v záloze? Já ho vidím na kraji útoku.

Reagovat
Jajinek

jj, já měl původní sestavu z livescore, a tam byl napsán Sculli, pak jsem to zapnul a máš pravdu....

Reagovat
smazaný uživatel

teď mi teprv došlo, že Montolivo přebral pásku po Dainellim..., čekal bych spíš Freye.

Reagovat
Tsigi

Kraje obrany Cassani, Balzaretti by mohl závidět skoro každý tým ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GEGE

Hernandez je dobry drak

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

Hernandéz

Reagovat
GEGE

Hm Miccoliho dělovka

Reagovat
smazaný uživatel

Rossimu za Abela..., už předtím si tam 2x povodil Felipeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Marchetti je blázen, on se v tom dirigování obrany úplně vyžívá, ae aspoň jde vidět, že ho to brankářování baví.

Reagovat
mastakillah

Abel paráda

Reagovat
GEGE

Pastore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm..., tak to teda klobouk dolů.

Reagovat
Tsigi

Zatím teda Felipe Gemberini půl bídy

Reagovat
smazaný uživatel

zatím tragédie...

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad poprvé, co se těšim na nedělní večer. :)

Reagovat
Shevchenko

Crespo

Reagovat
GEGE

Tak zrovna od Miccoliho bych čekal,že to vyřeší nějakým špílmachrovským obloučkem

Reagovat
Shevchenko

MAGGIO! Nádherný gól.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak Palermo zatím nekompromisní..., trojka Pastore - Miccoli; Hernandéz páchá na stoperech Violy zvěrstva, Migliaccio ultimátní, to je neskutečnej řezník, no a obrana neprostupná..., na ní je fakt vidět ta sehranost, narozdíl od obrany Fiorentiny. Gamberini & Felipe zatím zklamání...

Reagovat
smazaný uživatel

(bohužel). Letos je to v lize vůbec slabší, Gamberini by potřeboval pořádnýho parťáka, taky bysme potřebovali pořádný kraje obrany a hlavně někoho jako je Santana ve formě... Vargas to tam sám neodpracuje.

Reagovat
FuckT

jak hra Nepaol-Hamsik ?? please

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už sa neviem dockat kedy bude hrat Inter

Reagovat
GEGE

300 pro Favalliho a jeho dnešní životní výkon.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Bari neprehralo zatial ani jeden 1.polcas

Reagovat
smazaný uživatel

gazzetta mě natáhla . dělám sestavu do fanty, říkám si, že dám šanci Palaciovi..., jenže vidím, že je v indisponibili, tak ho nenominuju a on si přitom vesele skóruje

Reagovat
smazaný uživatel

mizerové

Reagovat
smazaný uživatel

musel jsem tam kvůli němu poslat Acquafrescu

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto je lepší si počkat na nominace, ale tobě a tvým nedělním poobídkovým sestavám to asi říkat nemusím .

Reagovat
smazaný uživatel

včera jsem ji dal vyjímečně včas a tohle mám za odměnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Mi něco říkej, on byl zraněný delší dobu, tak jsem nevěřil, že by byl vůbec na lavičce, teď už má bilanci 1+1.

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu dám pokutu...

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu dám pokutu...

Reagovat
smazaný uživatel

Giménez asi dá Boloni konečně to, na co marně čekala od Osvalda.

Reagovat
lnterista

to byla vykur akce

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gól Palerma

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi dneska čaruje...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Frey je letos až gólman číslo 2, jednička chytá za Neapol .

Reagovat
smazaný uživatel

Corvino neumí nakupovat a odnese to Frey.

Reagovat
smazaný uživatel

To tu slyším poprvé

Reagovat
terry

Tak jsem přišel domů a co nevidím. Janov přehrává Atalantu, Lazio těsně vede nad Chievem, Viola opět bouchla, tentokrát v Palermu, a pro mě naprosto nečekaná přestřelka v Udinese. Aspoň, že dal gól Di Natale a hraje Mannini.

Reagovat
terry

Kouká někdo na Janov?

Reagovat
Shevchenko

Já to sledoval jedním očkem.

Reagovat
terry

A?

Reagovat
Shevchenko

Tak první poločas velmi dobrý, líbil se mi Palacio ( ), ve druhém byla lepší Atalanta, ale Genoa si to uhlídala, ke konci Griffoni mohli přidat třetí gól, ale zahazovali jednu šanci za druhou, hlavně Suazo, což tebe moc nepotěší.

Reagovat
Jajinek

Taky jsem to sledoval jedním okem (a druhým okem smlouvu o otevření akreditivu ) a myslel jsem, že Suaza zabiju....co přišel do Janova, nemá cenu na ně sázet OVER, páč on toho zahodí....

Reagovat
terry

To mě teda štve.

Reagovat
lnterista

dobre Bologna

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor:

"Opět se potvrzuje známé pravidlo - pokud máte sehranou obranu, není důvod ji měnit"

Reagovat
smazaný uživatel

To je věru velmi známé pravidlo

Reagovat
terry

To Udinese je pěkně v hajzlu.

Reagovat
10

kdo jinej než Pellissier...nikdo se mi nemůže divit, že toho kluka vážně nemám vůbec rád

Reagovat
Shevchenko

Genoa udržela nulu. Ale teď venku stejně dostanou. Já nechápu, jak může mít na někoho domácí a venkovní prostředí takový vliv. Tohle není bosenská liga.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Sirigu, Kjaer, Pastore..., to bude peněz, až se Zamparini rozhodne prodávat

Reagovat
terry

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

to bude...ale záleží jak na tom bude Palermo finančně,pokud nic moc asi je budou muset prodat,pokud se nebude dostávat víc peněz za televizní práva...

Kjaer a Sirigu do MIlána,okamžitě a střelhbitě v létě

Reagovat
smazaný uživatel

Aby Pastore v příštím kole zase nezahříval, až se vrátí Simply the best...

Reagovat
smazaný uživatel

já ho často nevídám, na Palermo nemám moc štěstí, ale před sezonou na něj šly z Argentiny parádní reference a dneska předvedl to, co jsem od něj díky nim čekal (známky taky ujdou). ten jeho ladnej, taneční a zároveň inteligentní fotbal se mi líbí...

nemusí to být buď on, nebo Simplicio, ne ? Fabio by moh hrát i pod ním v záloze...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se daří Liveranimu, po jehož návratu se zvedli. Pastore je pro mě obrovský zklamání, dostal hodně prostoru a zatím mu vyšly tak 2-3 zápasy. Loni dal z jeho pozice Simplicio 9 gólů a on zatím střelecky mlčí...

Reagovat
terry

Sakra, tak on ten Mannini nehrál? A Thiago Motta asi večer v základu taky nebude, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál celý zápas.

Reagovat
terry

Já jsem vůl, jsem koukal na sestavu Neapole a říkám si, kde je.

Reagovat
Jajinek

Buď on nebo Muntari....Gazzetta má Muntariho...., kterého bych chtěl i já.

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari, podme.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím mám 1 střelce a ještě 2 hráče ve hře, což vzhledem k utkání není úplně optimální..budu rád za remízku s tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

U mě da se říct, že pokud mi bude hrat Muntari a Cuchu, a Sneijder nějak nezavali hattrickem, tak sem porazil Santona

Reagovat
smazaný uživatel

to je škoda, páč mi budeš zase dýchat na záda..ale pěkně se nám to vyrovnává..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by bylo fajn, kdyby jsi prohral v podstatě

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka :

1. terry 33 bodů 43:31

2. Shevchenko 30 bodů 30:22

3. Santon 28 bodů 35:34

4. Kryštof 28 bodů 27:27

5. One - Real 27 bodů 24:27

6. vandertom 16 bodů 15:31

Reagovat
smazaný uživatel

Bianconeri v SA zažívají pěkné krize, jestli to nebude těmi dresy.

Reagovat
10

na tom něco bude, stačí se kouknout kde je třeba Newcastle...i Budějovice si radši vzali růžový

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim dva střelci, santon, c´mon

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj, prosimvas nwite na cem bude ac-inter milan?:-)

Reagovat
smazaný uživatel

sport jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Sneider

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele