Serie A - preview 19. kola

17.01.2015, 08:53, aktualizováno 18.01.2015, 08:36
Previews
Čtyřbodový náskok si na čele tabulky může vypracovat Juventus, po remíze AS Řím v Palermu k tomu potřebuje podruhé během týdne porazit Hellas Verona. Lazio hostí v atraktivním zápase Neapol, AC Milán přivítá Atalantu, Fiorentina cestuje do Verony k souboji s Chievem...
SS Lazio - SSC Neapol  (neděle 12:30)
Hlavní šlágr kola mezi Laziem a Neapolí se odehraje v neděli krátce po poledni a půjde o veledůležité střetnutí. Oba týmy mají ambice dostat se do Ligy mistrů a oba dělí v tabulce jen jediný bod. Uhají Biancocelesti třetí místo i po tomto kole a to nejen před Neapolí, ale také před jinými aspiranty?

Lazio se v novém roce honosí skvělou formou, díky které se nachází na třetí pozici, zaručující play-off Ligy mistrů. Jeho náskok je sice jen jednobodový, ale mohl být mnohem vyšší, kdyby Biancocelesti neztratili dobře se vyvíjející městské derby proti AS. Po brankách Mauriho a Andersona vedli už 2:0, ale po změně stran dvakrát zaúřadoval veterán Francesco Totti a zařídil dělbu bodu. Lazio také pokračuje v italském poháru, v osmifinále totiž zdolalo FC Turín na jeho půdě 3:1."Prožíváme skvělé období a tento měsíc je pro naší sezonu velmi důležitý. Věděl jsem, že si moji hráči v Turíně povedou dobře. Nyní se musíme držet pevně nohama na zemi," varuje před přílišnou eufórií Stefano Pioli.

Jak už bylo řečeno, ztráta na třetí Lazio činí jeden bod a je jasné, že hlavním cílem svěřenců Rafaela Beníteze zůstává kvalifikace do Ligy mistrů. Neapol v minulém kole podlehla nenáviděnému Juventusu Turín a nenapodobila tak svůj triumf z italského superpoháru, kde Starou dámu přehrála. Nedá se ani říci, že by Azzurri oplývali nějak zvlášt dobrou formou, ba naopak, z posledních sedmi kol zvítězili jen dvakrát!

Ale situace kolem příček zaručujících Ligu mistrů je velmi vyrovnaná a Neapol stále patří mezi největší favority. Proti Laziu má navíc v posledních letech skvělou bilanci.

Domácím bude scházet několik opor základní sestavy, na marodce totiž zůstávají De Vrij, Ederson, Gonzalez, Ciani, Braafheid, Gentiletti, Lulič i hrdina zápasu se Sampdorií Anderson. Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně, kde nenastoupí Zuniga, Michu, Insigne, Ghoulam a suspendovaný Britos.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berisha - Basta, Canu, Radu, Cavanda - Parolo, Biglia - Candreva, Mauri, Keita - Djordevič
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rafael - Maggio, Koulibaly, Albiol, Mesto - Gargano, Lopéz - Callejón, Hamšík, Mertens - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
AC Milán se po postupu v italském poháru musí orientovat na ligovou soutěž, kde zatím strádá. Z osmého místa by se rád posunuli výše, ale k tomu potřebuje nutně zdolat Atalantu. Uvidí San Siro další blamáž, nebo tentokrát parta Filippa Inzaghiho zvítězí?

Milánské AC zatím předvádí nevyrovnané výkony a po další domácí blamáži v minulém kole mu patří až osmá příčka. Nad síly Rossoneri bylo Sassuolo, které na San Siru senzačně zvítězilo 2:1 a nepovedl se ani zápas proti Turínu (1:1). Milánský celek však v týdnu Sassuolu porážku oplatil, v ligovém poháru, opět před vlastním publikem, tentokráte zvítězil 2:1 a může se těšit na dalšího soupeře.

Každopádně prioritou Milána je liga a v ní musí přidat. Ztráta na Ligu mistrů už narostla na pět bodů a vzhledem k velké tlačenici na evropské poháry to nejsou zrovna růžové vyhlídky. Milánští budou usilovat o tři body proti Atalantě, která v posledních letech na domácí klub dokázala několikrát vyzrát. V současnosti ale neoplývá zrovna optimální formou. V úvodu sezony se potýkala se střeleckou nemohoucností, což se sice mírně zlepšilo, ale kýžené body stále nepřicházejí. Zvláštní den zažije Giacomo Bonaventura, jenž z Bergama do Milána v létě přestoupil. "Pro mě se ten zápas bude od ostatních lišit. Jsem Atalantě a městu Bergamo velmi zavázán. Bude to pro mě emotivní den. Atalanta má dobré hráče a svými dobrými výkony si získali respekt špičkových týmů. Máme-li je porazit, budeme muset předvést naší hru," nechal se slyšet Bonaventura.

Aktuálně je Atalanta namočena do bojů o záchranu. Před sestupovou osmnáctou pozicí má jen dvoubodový náskok a v lize se jí příliš nedaří. O poznání lépe si vede v italském poháru, kde je stále ve hře. "Jsme rádi, že zůstáváme v Coppa Italia a víme, že nás od těďka čekají silnější týmy, ale nyní musíme přesunout naší pozornost opět na Serii A," prohlásil trenér Colantuono.

Poměrně dlouho se na trávník nepodívá Van Ginkel a po čas asijského šampionátu také Honda. Matti De Sciglio byl v minulém kole vyloučen a také jeho tím pádém čeká v tomto klání stopka. Lepit mezery v sestavě bude muset i trenér Colantuono, který bude postrádat Cherubina, Estigarribiu, Raimondiho a Belliniho.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Diego López - Abate, Rami, Méxés, Armero - Bonaventura, De Jong, Montolivo - Cerci, Ménez, El Shaarawy
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Benalouane, Stendardo, Biava, Dramé - Zappacosta, Baselli, Carmona, Moralez - Pinilla, Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Parma přivítá na Stadio Ennio Tardini Sampdorii a bude doufat ve tři body. Ty by v jejím případě sice ještě neznamenaly únik z pásma sestupu, ale potvrdily by zlepšení Ducali. Hosté mají jiné starosti, protože chtějí stůj co stůj udržet pátou příčku, která znamená kvalifikaci do Evropské ligy. Fiorentina je ale vzdálena jen tři body.

Parmě se hrubě nedaří a zdá se, že ani v novém roce to nebude o mnoho lepší. Parma je doslova pohřbena v pásmu sestupu a cesta z něho ven bude ještě hodně náročná a složitá. Ducali zvítězili jen třikrát za posledních osmnáct zápasů a kdekdo se asi diví, co ještě drží trenéra Roberta Donadoniho v křesle. Důvodů je několik a to například nový vlastník, který je rozhodnut do týmu přivést věhlasnější jména, která by klubu zaručila minimálně setrvání v Serii A pro další rok.

Trenér Donadoni měl v poslední době hodně špatné spaní, ale některé výsledky ukazují, že by se Parmě mohlo začít dařit. A to zejména ligová výhra v zápase s favorizovanou Fiorentinou. Toskánský celek přišla draho jedna standardní situace a Parma jí dokonale využila. Problém je, že na dobré zápasy nedokáží Ducali navázat alespoň remízou. O tom svědčí poslední utkání s Hellasem Verona. Domácí tým ve Veroně nadělil Parmě tři branky a jediný zásah Francesca Lodiho nic nezměnil.

Trochu lepší to už bylo v rámci Coppa Italia, kdy si Parma poradila s Cagliari Calcio. A trenér Roberto Donadoni našel na hře svého mužstva několik plusových bodů. Na tiskové konferenci po vyhraném zápase řekl: "Tohle bylo hrozně důležité utkání. Podpořili jsme svoji morálku a já na mužstvu cítím zlepšení. Dnes se nám povedlo mnoho věcí a já doufám, že budeme v tomto trendu pokračovat. A co se mi líbilo nejvíc? Hráči ukázali, že se za žádných okolností nevzdávají, to je skvělá zpráva."

Dobrou zprávou ale určitě není rozsáhlá marodka, kterou ještě rozšířili hráči reprezentující své země na Africkém poháru národů. Mimo hru budou z těchto důvodů Afriyie Acquah a Ishak Belfodil. Zraněnými jsou Massimo Coda, Abdelkader Ghezzal a Jonathan Biabiany. V dresu Sampdorie nenastoupí snad jen Djamel Mesbah, který rovněž plní reprezentační povinnosti. Hlavní problém pro tým ambiciózního trenéra Siniši Mihajloviće spočívá v tom, že není koho postavit do útoku. Respektive hlavní zbraň v podobě Manola Gabbiadiniho odešla do Neapole a na jeho místo ještě nikdo nedorazil. Kromě Stefana Okaky je nejlepším střelcem Dorie Eder, který ale nastřílel jen pět branek.

Když už se zdálo, že fanoušci Sampdorie budou kupovat dresy nového hrdiny se jmenovkou Muriel, jednání byla zrušena. I když obě strany pokračují ve vyjednávání, trenér Mihajlović bude muset vymyslet, jak si poradí s Parmou. Dobrou zprávou je pokrok, který udělal majitel Dorie Massimo Ferrero, který se při jednáních v Paříži dohodl s kamerunským střelcem Samuelem Eto'em. Když se tyto dva týmy utkaly naposledy, radovala se na tomto stadionu Parma. První gól padl již po osmi minutách, když se prosadil Antonio Cassano a na jeho trefu navázal stejně úspěšně ještě Ezequiel Schelotto. Kdo se do střelecké listiny zapíše tentokrát?
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Costa, Paletta, Lucarelli - Cassani, Mauri, Lodi, Galloppa, Gobbi - Cassano, Palladino
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - De Silvestri, Gastaldello, Silvestre, Regini - Rizzo, Palombo, Obiang - Soriano - Okaka, Eder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.10 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Udinese Calcio stále nemůže najít optimální formu a po sérii bídných výsledků se stále propadá tabulkou. Zabrat potřebuje i Cagliari, to sice v minulém kole odčinilo debakl, ale po osmnácti kolech zůstává v sestupovém pásmu.

Domácí Bianconeri v minulém kole remizovali na hřišti Sassuola 1:1 a v podstatě tak prodloužili sérii nemasných a neslaných výsledků. Pro Udine se zatím sezona vyvíjí hodně zvláštně, po skvělém úvodu totiž přišel hodně strmý pád, který nadále trvá. Jedinou světlou výjimkou bylo utkání na Interu, které Udine ovládlo výsledkem 2:1.

O poznání lepší bylo druhé vystoupení Cagliari pod vedením legendárního Gianfranca Zoly. V klíčovém záchranářském duelu dokázali Sardiňané porazit Cesenu 2:1 a rychle dali zapomenout na debakl 0:5 od Palerma. V týdnu se pak hosté představili na půdě Parmy, ale zápas italského poháru nezvládli a ze soutěže se poroučeli. První poločas přitom odehrál i český záložník Josef Hušbauer, kterého po přestávce nahradil Donsah. Bývalý Sparťan by tak měl být připraven i do zápasu proti Udine. "Byl to pro nás krásný a důležitý výsledek. Umožní nám dívat se dopředu s optimismem," liboval si po zápase s Cesenou Gianfranco Zola.

Trenér Andrea Stramaccioni má krom výsledků svých svěřenců problémy i s marodkou. Sami posuďte, na marodce z nejrůznějších důvodů nemohou nastoupit Pinzi, Geijo, Muriel, Badu, Wague, Evangelista a Zapata. V tomto směru je na tom Cagliari lépe, ale ani ono nebude zdaleka kompletní. Na trávníku stadionu Friuli nevyběhnou Cossu, Ceppitelli, Ibarbo a Balzano.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Danilo, Domizzi, Heurtaux - Piris, Allan, Guilherme, Koné, Gabriel Silva - Théréau - Di Natale
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkič - Pisano, Capuano, Rossettini, Avelar - Crisetig, Conti, Ekdal - Dessena, Joao Pedro, Sau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Hodně zajímavé utkání se odehraje na Marassi v Janově. Místní Grifové přivítají nebezpečného soupeře ze Sassuola a budou se chtít vrátit k dobrým výsledkům z konce roku 2014.

FC Janov i Sassuolo zatím patří k příjemným překvapením soutěže. Grifové stále zůstávají v kontaktu s evropskými poháry a ani Sassuolo na tom není špatně. Na EL ztrácí šest bodů, což je méně, než je rozdíl mezi ním a sestupovým Cagliari.

Každopadně minulé kolo se oběma týmům příliš nevydařilo. Zatímco Janov nepochodil na půdě Interu Milán a prohrál 1:3, Sassuolo si v domácím prostředí s Udinese jen dělilo body. Janovským se vůbec přestalo výsledkově dařit, od 7.prosince totiž nevyhráli. "I přes ztrátu našeho kouzla jedeme dál. Jsem si jist, že jestli budeme pokračovat v tvrdé práci, dřív nebo později budeme odměněni," věří v návrat na vítěznou vlnu trenér Grifů Gian Pier Gasperini.

Zatímco janovské učinkování v Coppa Italia skončilo dříve, Sassuolo se v týdnu střetlo opět s Milánem o postup do dalšího kola. Rossoneri tentokrát Sassuolu porážku oplatili a postoupili dále. Kouče Di Francesca nicméně pořážka nijak netrápí. "Je škoda, že jsme byli vyřazení, ale v Miláně na San Siru můžeme prohrát. Teď se musíme soustředit na Serii A, na hájení našich pozic. Jsme na správné cestě a budeme nadále tvrdě pracovat na dosažení 40-ti bodů, co nejdříve to bude možné," nechal se slyšet Eusébio Di Francesco.

Už v loňské sezoně nabídla utkání mezi těmito soupeři hodně zajímavou podívanou. Janov zvítězil doma 2:0, ale v odvetě se po divoké přestřelce 4:2 radovalo Sassuolo.

Domácí nastoupí bez Marcheseho, Matriho, Tina Costy a suspendované dvojice Perotti - De Maio. Podobně jsou na tom i hosté. Taider je na africkém poháru a Pegola s Pelusem do hry nepustí zranění. Trenér Eusébio Di Francesco nemůže počítat ani s potrestaným Vršaljkem a Cannavarem.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Roncaglia, Burdisso, Izzo - Edenílson, Rincón, Bertolacci, Antonelli - Iago, Lestienne, Kucka
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Gazzola, Terranova, Acerbi, Longhi - Brighi, Magnanelli, Missiroli - Berardi, Zaza, Floro Flores
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chievo Verona - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Stálá výkonnost - to je pro Fiorentinu v této sezoně téměř neznámé slovo. Toskánský gigant bude hledat návaznost na minulé utkání ve Veroně, kde jej hostí tamní Chievo. To se díky případnému bodovému přísunu pokusí vzdálit od sestupových vod, na které má nyní náskok jen tři body.

Mussi Volanti sice nejsou favoritem, ale v poslední době se trenérovi Rolandovi Maranovi podařilo vtisknout hře jeho týmu alespoň nějakou tvář. Chievo prohrálo za posledních devět zápasů jen jedno jediné, když nestačilo na Inter Milán. Poté si v derby poradilo s Hellasem, když rozhodl deset minut před koncem utkání Alberto Paloschi. Ani remíza s Turínem se nedá považovat za zklamání. A vzhledem k tomu, jak špatně se vyvíjel duel s Atalantou Bergamo, se konečná remíza po gólu v devadesáté minutě určitě počítá.

I když se tedy Chievo naučilo neprohrávat, stále je až na šestnácté příčce a s osmnácti body na kontě se neustále musí ohlížet přes rameno, zda se sestupová propast nepřibližuje. Ani pocity v toskánské metropoli nejsou nejpříjemnější. Tým trenéra Vincenza Montelly překvapivě nestačil na Parmu, které stačila jedna povedená standardní situace. Fiorentinu trápí nejvíce množství zraněných, což se dotýká zejména ofenzivní síly týmu. V kombinaci s Mariem Gómezem, kterému se štěstěna vyloženě směje do tváře, se Viola náhle ocitá v tíživé situaci.

Jakoby se v nich ale vyžívala, protože ačkoli se do minulého zápasu pustila rovněž s jediným hrotem, podařilo se jí vstřelit Palermu čtyři branky. V duchu filozofie Zdeňka Zemana, že stačí, když dáte více branek než váš soupeř, uhrála Fiorentina tři body jen o jednu branku. To nic nemění na tom, že minimálně německý střelec Mario Gómez trpí. A jeho forma znepokojuje fanoušky i trenéra Vincenza Montellu. Ten samozřejmě od útočníka očekával víc. Stejně tak očekával víc Gómez sám od sebe, což si uvědomuje i jeho agent.

V rozhovoru pro Sky Sport Italia se agent Ulrich Ferber zmínil: "Nelíbí se mi poznámky trenéra Vincenza Montelly. I Mario od sebe hodně očekával, když sem přicházel. Ale když se zranil, nešlo to tak snadno. Dlouho trvalo, než se dal do pořádku. A teď prostě nemá štěstí. To ještě neznamená, že by byl špatný útočník. Naopak, potřebuje teď podporu a důvěru více než kdy dřív. Ve Florencii je spokojený, má to tady rád a hrozně chce skórovat. Chybí mu klid před bránou. Ale stačí jedna povedená akce a já věřím, že se dostane zpátky do formy."

Nyní je toskánský celek na šesté příčce a na místa zaručující start v evropských pohárech ztrácí tři body. Výlet do Verony podstoupí Viola bez několika hráčů, jak již bývá zvykem. Mimo hru jsou zranění Giuseppe Rossi, Federico Bernardeschi a Cristiano Lupatelli. Kromě nich o utkání možná přijdou také Khouma Babacar, Alberto Aquilani, Andrea Lazzari a brankář Neto, který odmítl prodloužit končící smlouvu. V týmu konkurenta pravděpodobně nenalezneme Ivana Radovanovice, který není zcela fit.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Zukanovic, Cesar, Dainelli, Frey - Hetemaj, Cofi, Izco, Schelotto - Meggiorini, Paloschi
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Gonzalo Rodriguez, Basanta, Alonso - Joaquin, Mati Fernandez, Pizarro, Borja Valero, Pasqual - Cuadrado - Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.40 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Cesena - Turín FC  (neděle 15:00)
Na poslední příčce se krčící Cesena přivítá FC Turín a pokud se chce ještě zachránit, už by potřebovala nutně zvítězit. Mořští konící čekají na další vítězství od úvodního kola, kdy porazili Parmu.

Cesena prožívá velkou výsledkovou krizi a zatím to vypadá, že na nejvyšší italskou soutěž vůbec nestačí. Domácí zvítězili pouze v prvním kole a od té doby čekají na tříbodový import marně. Situace začíná být kritická, přesto trenér Domenico Di Carlo věří v lepší zítřky. "Předvádíme dobré výkony, nemůžeme se vzdát. Jsem si jistý, že brzy budeme odměněni."

Domácí by v tomto kole potřebovali nutně zabrat, ale Turín bude těžkým oříškem. Posíleni o Maxiho Lopéze se chtějí co nejdříve vrátit do první poloviny tabulky.

Granata v týdnu vypadla z italského poháru a v lize jí patří až čtrnácté místo. V minulém kole navíc sehrála zvláštní utkání s AC Milán, kdy byla mnohem lepším týmem, ale nakonec brala jen remízu bod za remízu 1:1.

Favoritem duelu bude samozřejmě Turín, který má i historicky lepší vzájemnou bilanci. V posledních letech se ale oba týmy střetávaly jen na půdě druholigové Serie B. Jejich poslední měření sil z roku 2010 vítěze nepoznalo.

Trenér Di Carlo nebude mít k dispozici hned několik hráčů. Mimo jsou Marilungo, Tabanelli, Giorgi, Valzania, Succi a Bressan. V táboře hostí je situace o poznání klidnější, pro karty nenastoupí Glik a zranění do hry nepustí Barreta a Vivese.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Leali - Perico, Lucchini, Magnusson, Mazzotta - Carbonero, Cascione, Zé Eduardo - Brienza - Defrel, Almeida
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovič, Jansson, Moretti - Peres, Gazzi, El Kaddouri, Farnerud, Darmian - Quagliarella, Martínez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.30 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Hellas Verona  (neděle 20:45)
Juventus vyzve v neděli večer zajímavého soupeře. Soupeře, na kterého má skvělé vzpomínky. Hostující Hellas Verona se totiž se Starou dámou utkal v rámci Coppa Italia a tento test nedopadl příliš dobře. Hellas prohrál vysoko 6:1 a dokumentoval své trápení. Jak dopadne odveta?

Juventus se pokusí napodobit svůj úspěch také v Serii A. Do karet mu hraje v podstatě všechno. Na rozdíl od posledního utkání bude jeho sestava pravděpodobně také silnější. Zopakuje Stará dáma svůj úspěch, nebo se Hellas poučí? Jako kočka s myší si Stará dáma naposledy hrála s Hellasem a už po poločase vedla o tři branky. Dvakrát se zaskvěl Sebastian Giovinco, jednou se prosadili také Kingsley Coman, Roberto Pereyra a Álvaro Morata s Paulem Pogbou. Za hosty jen snížil Nené, ale jeho branka nic neznamenala. Dokonce ani brankář Gianluigi Buffon si nepřipsal pokažené konto, protože pouze přihlížel počínání svého kolegy Storariho.

I když to bylo "jen" pohárové utkání a cesta do finále Coppa Italia je ještě dlouhá, přesto byl zkušený brankář rád, že jeho spoluhráči zvítězili a fotbal si užili. Buffon by byl rád, kdyby se Juventusu povedlo získat ceněnou trofej, která by byla již desátá v historii klubu. V rámci poháru se ale Staré dámě příliš nedaří vítězit a naposledy se z výhry Coppa Italia radovala dokonce až v roce 1995. I toho si je brankář Buffon vědom. "Náš tým je skvěle poskládán, jsem rád, když vidím, jak se neustále vyvíjíme. Naším cílem je vyhrát Coppa Italia."

"Juventusu už zisk tohoto poháru uniká příliš dlouho. Je načase s tím něco udělat. Minulou noc jsem viděl skvělý tým, který má úžasné a kvalitní hráče na všech pozicích. Nemusíme se bát někoho střídat, protože ten, kdo ho nahradí, bude minimálně stejně dobrý. Myslím, že v rámci první ligy to bude hodě odlišné utkání. Přeci jen, do zápasů Serie A vkládá každý tým více energie než do pohárového zápasu. Je dobře, že máme před sebou dva domácí zápasy. Jsme silnější a pro naše fanoušky je to také lepší. Verona je hodně zajímavý tým a je tam několik opravdu dobrých hráčů. Proto myslím, že nemůžeme spoléhat na podobný výsledek."

Juventus ale válcuje své oponenty také v Serii A. Naposledy jeho tempo odnesla Neapol. Trefy Paula Pogby, Martina Cácerese a Artura Vidala byly pro Neapol příliš. Nepomohlo jí ani snížení Miguela Britose, takže si Juventus připsal cenné tři body. A ty měly opravdu velkou cenu, protože AS remizovalo v římském derby s Laziem 2:2, takže se náskok Bianconeri opět o dva body navýšil. Pro utkání s Hellasem nebude mít trenér Max Allegri k dispozici snad jen Angela Ogbonnu. To marodka hostí je mnohem širší. Jsou na ní jména jako Evangelos Moras, Artur Ionita, Bosko Jankovic, Mounir Obbadi a Juanito Gomez. K dispozici není ani Lazaros Christodoulopoulos.

Hellasu se nedaří udržet si formu a potvrzovat dobré výkony. V rámci Serie A vyhrál v deseti posledních zápasech jen dvakrát. Naposledy si poradil s Parmou, které nasázel tři branky. Bylo to ale hodně velké drama, protože ještě po hodině hry byl stav nerozhodný 1:1. Až trefy Lucy Toniho a Mattii Valotiho znamenaly tříbodovou radost. Dostane Hellas šanci na reparát, nebo mu Juve opět nasází větší počet branek?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra - Marchisio, Pirlo, Pogba - Vidal - Tevez, Llorente
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Benussi - Martic, Marquez, Guillermo Rodriguez, Agostini - Sala, Tachtsidis, Campanharo - Nico Lopez, Toni, Greco
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 7.00 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - Inter Milán  (sobota 18:00)
Inter bude chtít pokračovat ve stoupání tabulkou, jak se mu to daří od začátku ledna. Všichni jeho fanoušci navíc dychtivě očekávají, kdy vyběhne na trávník největší hvězda - Xherdan Shaqiri. Ten by se debutu mohl dočkat právě v utkání proti Empoli. Nováčkovi letošního ročníku se příliš nedaří vyhrávat a Inter v historii porazil jen jednou.

Trenér Roberto Mancini brnká na nervy tifosi, kteří očekávají start nové posily každým zápasem. Dočkat by se mohli právě teď proti Empoli. V sobotu v podvečer se Nerazzurri přijedou podívat na stadion Carlo Castellani s jediným cílem - připsat si co možná nejvíce bodů. S týmem, který má Roberto Mancini k dispozici, se nic jiného než výhra nepřijímá. Empoli navíc za celou historii dokázalo Inter porazit jen jedinkrát.

Interu se povedlo minulé kolo, když porazil janovské Grify. O góly se v dresu domácího Interu postarali Rodrigo Palacio, Mauro Icardi a veterán Nemanja Vidić. Za hosty v závěru zápasu korigoval jen Armando Izzo, jehož branka ale oslavy Interu nijak nezkazila. Nerazzurri konečně vypadají jako tým, který chce hrát o nejvyšší příčky. Léčebná kůra trenéra Roberta Manciniho se vyplácí, a to přitom kouzelník na lavičce Interu své největší eso ještě nevyužil. Do hry se chystá čerstvá posila z Bayernu Mnichov, švýcarský talent Xherdan Xhaqiri.

A ten se do hry hodně těší, jak sám přiznal: "Nemůžu se dočkat debutu. Ta chvíle, až poprvé vyběhnu na trávník a uslyším své jméno skandovat, pro mě bude nezapomenutelná. Trénuji se zbytkem týmu a doufám, že budu hrát už proti Empoli. Vracím se do své optimální kondice a doufám, že budu moct hrát. Potřebuji hrát pravidelně, abych ukázal, co ve mě opravdu je. Inter je hodně ambiciózní klub s novým vedením i vizemi do budoucna. Já se nemůžu dočkat, až nastoupím. Musíme vždycky hrát na vítězství, nehledě na to, kdo stojí proti nám," určuje Shaqiri taktiku.

Proti nim bude stát Empoli, jehož předsezónní plány byly o dost skromnější než cíle Interu. Přesto oba soky v určité chvíli dělilo jen několik málo příček. Po osmnácti kolech je Empoli patnácté a pokud musí na něčem pracovat, tak je to především schopnost dotáhnout do konce dobře rozehraný zápas. Nejvíce bodů přinesly Empoli remízy. Za posledních deset zápasů si Empoli se svými soupeři dělilo body pětkrát, dvakrát prohrálo a třikrát vyhrálo. V osmnáctém kole nestačilo na Sampdoii Janov, kterou spasil jedinou brankou útočník Eder.

Inter vyhrál šest posledních vzájemných zápasů proti Empoli, naposledy utkání rozhodla jediná penalta, kterou v roce 2008 proměnil švédský kanonýr Zlatan Ibrahimović. Gólový účet zřejmě ani v tomto utkání nerozšíří Pablo Daniel Osvaldo, se kterým vedení nepočítá. Naopak může počítat s návratem Matea Kovačiće a kapitána Andrey Ranocchiy. Interu bude scházet distancovaný obránce Juan Jesus. Empoli se bude muset obejít bez Maria Ruie. Neschopnost útočníků střílet branky dokazuje také fakt, že nejlepším střelcem týmu je obránce Lorenzo Tonelli. Ten by se měl postavit do středu obrany vedle mladíka Danieleho Ruganiho.

Stav svého týmu si dobře uvědomuje také trenér Roberto Mancini, kterému byl svěřen úkol revitalizovat Inter a dostat jej zpět mezi evropskou smetánku. Zkušený lodivod, který se již vzpamatoval z těžkého k.o. od vlastního svěřence a kapitána týmu, říká: "Jsme na správné cestě. Konečně nám to začíná jít. Víme ale, že nás čeká dlouhá cesta a máme stále na čem pracovat."
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Seppe - Laurini, Tonelli, Rugani, Hysaj - Croce, Valdifiori, Vecino - Verdi - Pucciarelli, Maccarrone
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Campagnaro, Ranocchia, Vidic, D’Ambrosio - Medel, Guarin - Palacio, Kovacic, Podolski - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.25 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Città di Palermo - AS Řím  (sobota 20:45)
AS Řím se pokusí prodloužit svou sérii osmi zápasů v první lize bez porážky v sobotu večer. Vlci si ale nevybrali úplně snadného soupeře, protože Palermo je na stadionu Renzo Barbera jen těžko k poražení. Navíc se do týmu vrací největší ofenzivní zbraň Paulo Dybala, jehož zranění je vyléčeno.

Paulo Dybala je dalším z dlouhé řady talentů, které prezident Zamparini vychovává a plánuje prodat za astronomickou částku. Udělal to už s Edinsonem Cavanim nebo Javierem pastorem, kteří se sešli v Paris Saint-Germain. Dalším by mohl devítigólový talent Paulo Dybala. Argentinský útočník nezasáhl do posledního zápasu proti Fiorentině, protože si při rozcvičce přivodil lehké svalové zranění. A nebyla to jediná špatná zpráva, neboť rozjeté Palermo poprvé zastavilo a dostalo od Fiorentiny čtyři branky.

Dybalova forma nebude jediným "strašákem" pro fanoušky AS. Trenér Rudi Garcia má kádr hodně zeštíhlen, protože Seydou Keita a Gervinho reprezentují své země na Africkém poháru národů. Mimo hru jsou dlouhodobě zranění Federico Balzaretti a Leandro Castán, třebaže zdravotní stav Brazilce se již zlepšuje. Vykartovaná je navíc dvojice Radja Nainggolan a Daniele De Rossi. Se zdravotními problémy se potýká také dvojice Kostas Manolas a Francesco Totti. Ten se dostal do středu zájmu především v minulém kole. Věčné město nabídlo fanouškům fotbalu římské derby a Totti se zapsal do utkání hodně výrazně.

Lazio se dostalo do dvoubrankového vedení už po třiceti minutách, když se nejprve trefili Stefano Mauri a po něm také brazilský šikula Felipe Anderson. AS ale spasil jeho kapitán Francesco Totti, který skóroval dvakrát. Tím se dostal na hranici jedenácti gólů proti Laziu. Média ale zaujala především jeho oslava vyrovnávací branky, když si Totti vzal mobilní telefon a svém "selfie" umístil na internet. Toto gesto vyvolalo mnoho rozporuplných reakcí. Pro tým trenéra Rudiho Garcii to byl především signál, že se hráči nevzdávají ani za nepříznivého vývoje zápasu.

A to je něco, co kvituje také francouzský lodivod. Na tiskové konferenci před utkáním na Sicílii dodal: "Vím, že náskok Juventusu se zase o něco zvýšil. Ale nedíváme se na tabulku. Je tady tabulka a je tady realita. Fotbal je někdy hodně zvláštní a nepředvídatelný. Ale to jsme ukázali již v loňském roce - prohrát se dá i s menšími týmy. Tohle je něco, na čem musíme pracovat, pokud se chceme zapojit do boje o mistrovský titul. Chceme zapracovat na tom, abychom proti menším týmům neztráceli důležité body. Teď mě tabulka nezajímá - chci jen udělat maximum pro to, aby se můj tým zlepšoval a bojoval o první místo," dodává Garcia.

Rosanero doma neprohrává. Stalo se tak jen jednou, když Sicílii "vybílilo" římské Lazio, které Palermu nadělilo čtyři branky. Bude další římský celek stejně úspěšný? Aktuálně desátý celek Serie A má na svém kontě v tuto chvíli 25 bodů a celých 18 z nich získalo právě na stadionu Renza Barbery. Když se brány tohoto stadionu otevřely naposledy, bylo z toho drtivé vítězství 5:0 proti Cagliari Calcio. Minulý zápas už sicilskému týmu tak nevyšel, když Palermo nestačilo na Fiorentinu. Za domácí Violu se postupně trefili José María Basanta, Juan Cuadrado a Joaquín. Za hosty snížilo duo Andrea Belotti a Robin Quaison, který skóroval dvakrát. Povede se mu rozvlnit síť také tentokrát?
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Munoz, Gonzalez, Feddal - Lazaar, Barreto, Maresca, Rigoni, Morganella - Vazquez, Dybala
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Yanga-Mbiwa, Astori, Holebas - Strootman, Pjanic - Iturbe, Ljajic, Florenzi - Destro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.30 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC18134138:943
2.AS Řím18124231:1340
3.SS Lazio1894533:2131
4.SSC Neapol1886433:2430
5.UC Sampdoria1879223:1730
6.ACF Fiorentina1876525:1727
7.Janov CFC1876524:2027
8.AC Milán1868427:2126
9.Inter Milán1867529:2525
10.Città di Palermo1867530:3025
11.US Sassuolo1859420:2324
12.Udinese Calcio1865721:2423
13.Hellas Verona1856721:2821
14.Turín FC1847713:1919
15.Empoli FC1839617:2318
16.Chievo Verona1846813:2018
17.Atalanta Bergamo1838714:2417
18.Cagliari Calcio1836923:3515
19.Parma FC18311418:399
20.AC Cesena18161115:369
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (563)

Přidat komentář
andycek1

Vraj na spadnutie prichod Sturara nanho sa velmi tesim v Janove hral dobre inak Hellas musime znicit mohol by konecne posadit Llorenteho a dat tam Moratu a najlepsie by bolo Comana

Reagovat
Mrvinho

Empoli a AS, očekávám 3 body dneska

Reagovat
Furia Ceca

* Empoli a Palermo, očekávám 3 body dneska

Reagovat
Mrvinho

Nad tím Palermem jsem přemýšlel, ale radši AS jak Juve

Reagovat
Furia Ceca

Tak já to chápu - taky nesnáším, když někdo moc dlouho dominuje, je to nuda a když titul vyhraje někdo nový, tak je to oživení i nový impuls pro celou ligu. Njn, jenomže když ten dominující je Juventus, tak to se nedá svítit... Já osobně bych chtěl pět scudett v řadě, jako kompenzaci za tu zkurvenou pětiletku 2006-2011. A navíc, mně by hrozně chybělo to Scudetto na prsou, už jsem si na něj zvykl a dres Juve by mi bez něj přišel hrozně chudej, zvlášť, když jsme z dresu ještě sundaly hvězdy...

Reagovat
Mrvinho

No myslím že o těch 5 se teď nemusíte moc bát

Reagovat
Furia Ceca

Jako že to nedáme nebo jako že není nikdo, kdo by nás o to mohl připravit?

Reagovat
Mrvinho

Že zatim neni nikdo kdo by vás o ně mohl připravit.

Reagovat
Furia Ceca

Myslel jsem žes to tak myslel.

Reagovat
Mrvinho

Jojo je to slabota od zbytku ligy

Reagovat
didosh

Bohužel...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

nastoupí dneska Shaqiri ?

Reagovat
Antijuve

Měl by začít na lavičce, ale určitě si konečně už zahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám chuti dnes solit Inter, přitom sem si říkal, ten tým že nikdy nebudu vsázet, něco mě ale říká že dneska vyhrají..

Reagovat
Mrvinho

Když mně něco říká že bych měl na "ten" tým vsadit zrovna dneska, tak akorát odevzdám Tipáči prachy

Reagovat
Pipo123

Som na tom podobne, + ešte sai Palermo 1x

Reagovat
smazaný uživatel

Nad tím Palermem sem taky uvažoval, ale asi tam zvolím oba gol

Reagovat
JozkokozleJ

Po roku som vsadil tiket a hoc amater na SA (a vlastne i tipovanie) som tam Inter dal. V minulom kole som ich videl prvykrat v sezone a futbal v ich podani vyzeral dost dobre. Som rad, ze i miestni tip vidia podobne

Reagovat
GEGE

Marco Sau konečně návrat po zranění .V poháru proti Parmě střídal a hned dal fík Cagliari s ním půjde zas nahoru

Reagovat
GEGE

Marco Sau konečně návrat po zranění .V poháru proti Parmě střídal a hned dal fík Cagliari s ním půjde zas nahoru

Reagovat
olis

a uz je tu to coho som sa bal http://football-italia.net/61319/%E2%80%98mertens-wants-play-more%E2%80%99

ked tucniak v lete neodide tak na 100% prideme o dvoch skvelych hracov a to o Mertensa a Inlera, potom ich nahradia nejaky priemeraci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

kdyby odešli, nikdo by se jim bohužel nemohl divit

Reagovat
olis

ked pri nas bude stat stastie a vsetci svaty tak uhaluzime nejak to tretie miesto, dostaneme sa do LM, Benitez nepodpise novu zmluvu, preda sa Higuain za 30, peniaze z LM a Higuaina sa vsetky pouziju na zalohu a obranu, prec pojdu Maggio, Albiol, Britos, Lopez, Gargano

Reagovat
smazaný uživatel

Christian è dalla famiglia

Reagovat
Votas

obou bych se být Ausilliem milerád ujal.

Reagovat
mastakillah

+ Blerim zpět do Itálie, do Violy

Reagovat
Nuno čomes

Předpokládaná....

INTER (4-2-3-1): Handanovic; Campagnaro, Vidic, Andreolli, D'Ambrosio; Guarin, Medel; Palacio, Kovacic, Podolski; Icardi.

Panchina: Carrizo, Berni, Ranocchia, Donkor, Mbaye, Dodò, Krhin, Kuzmanovic, Obi, Hernanes, Shaqiri, Bonazzoli.

Allenatore: Mancini.

Ze by Mancio nechal Rana sedět??

Reagovat
Antijuve

Ono by bylo nejlepší kdyby ho nechal koukat na tribuně. Prý žabák nechce zatím prodloužit smlouvu kdyby odešel to by byla posila.

Reagovat
lnterista

nejlepsi by bylo ho prodat at je aspon na kavu

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Antijuve

Problém je, že jako kdyby v Interu neviděli co je to za jelito. Takže prodávat ho asi nebudou.

Reagovat
snuff24

Reagovat
snuff24

Myslím,že sám Mancini něco takového naznačoval...a proč né,stoperská dvojice se minule celkem osvědčila,no a s Ranem na lávce jsme zase o chlup silnější

Reagovat
Pinturicchio

Sturaro a Zaza by se mohli do Turína stěhovat už tuhle zimu.

Reagovat
andycek1

No uvidime Sturaro vraj uz teraz obidvoch by sem bral.

Reagovat
sankakofi

Bodaj by si mal pravdu a prišli by obaja

Reagovat
Pettirosso

Za Zazu chceme Sassuolu nabídnout na hostování Comana s Pepinem ale co, aspoň by hráli, ne leštili lavičku

Reagovat
Pinturicchio

Wow, to už bych musel Sassuolu začít regulérně fandit.

Reagovat
Furia Ceca

Po Juventusu je to můj jednoznačně nejoblíbenější italskej tým. A kdyby tam hráli ještě Pepe s Comanem, tak to bych koukal na každej zápas!

Reagovat
Pettirosso

...a zdá se mi to, nebo jsme se vysrali na trequartistu, chceme ho udělat z Teveze a proto jdeme po dalším útočníkovi. Třeba Tevez (Gio/Pereyra) - Zaza (Osvaldo?), Morata (Llorente)

Reagovat
sankakofi

Tá vymena by nemusela byť zlá. Dostali by sme skvelého útočníka a Coman s Pepinem by aspoň hrávali a stále by sa mohli vrátiť. Ja by som najmä Comana rád videl nastupovať v našom drese ale ak nemá hrávať nech hráva aspoň na hosťovaní.

Reagovat
Pinturicchio

Toho trequ ani nepotřebujem, ale chtělo by to, aby tam Max nestavěl Artura, máme v kádru lepší volby. Jinak se o něm píše pořád - Sneijder, ten z BVB a Jovetic.

Ale četl jsem, že Maxovi po tom zápase s Hellasem šrotuje v hlavě rozestavení 4-3-3, tak snad.

Reagovat
sankakofi

Súhlasím, Arturo na traquartistovi nemá čo robiť. Tevez, Gio, možno Coman s Marchisiom a Perreyrom by tam mohli hrávať ale určite nie Arturo. No písať sa píše stále o niekom ako je tomu v každom prestupovom období ale podľa mňa nepríde žiadna veľká ryba. Sneider, Mkhitaryan a Jovetič majú určite svoju kvalitu a myslím že by ani jeden z nich nebol len do počtu ale keď nám nepomôžu v Champions League tak sú pre nás zbytočný. Inak Joveho som si ja osobne vždy prial, už od kedy hral s Violou Champions League ale tie jeho zranenia ma trochu odrádzajú.

Reagovat
Pinturicchio

Já bych toho trequ nekupoval, varianty na ten post máme a radši bych upravil systém na 4-3-3, kádr na to máme jako dělaný.

Reagovat
Pettirosso

za na druhou stranu nevíš, jak by to křídlo sedělo Tevézovi

Reagovat
sankakofi

To je pravda. Carlitovi to ide v dvojčlennom útoku vynikajúco. Ktovie čo Max vymyslí.

Reagovat
Pinturicchio

U Carlita jsem přesvědčený, že by tam hrál parádně.

Reagovat
Pettirosso

o tom jsem nepochyboval ani v nejmenším, že jsi tím přesvědčený

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
andycek1

Sneijder je stary a uz nema kvalitu a z Mkhitaryan za posledny rok nic nepredvedel max. Jovetiča... radsi 433 skusit to by bylo najlepsi a skusit Sturara se Zazu a od leta Berardiho

Reagovat
smazaný uživatel

Zasraná kóma....5 bodov na poháry, to som teda nečakal, krása. A dnes hned zápas s AS, super teším sa. Dybala je asi celkom delo čo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Muňoz na odchode? HMm to je škoda, pamätá si ako som ho zo začiatku ničil, ale vypracoval sa a ani tak hrozný asi nikdy nebol...Asi niekde za peniazmi čo? Škoda ho ale...

Reagovat
Pipo123

Kurva, Mauri sa zranil, takže zajtra bez Luliča, De Vrija, Marchettiho, Mauriho a Andersona

Reagovat
smazaný uživatel

hmhm to není dobré, ale po tom co sem viděl v týdnu pohár na FC Torino, bych zase nějakej pesimista nebyl.Hrají vám dobře i náhradníci.

Reagovat
Pipo123

Hrajú to je pravda, ale v plnej sile by sme im dali trojku a išli by smetiarskym autom domov, takto to bude remíza či prehra

Reagovat
olis

preco tie urazky

Reagovat
Pettirosso

jaký?

Reagovat
Pipo123

Olísku, je to len sranda, neboj nič

Reagovat
DelPiero137

Divny cas na takyto dolezity zapas. Aj ked DdCapitale sa zvyklo hrat na obed.

Reagovat
Furia Ceca

Tak hrát takovej zápas večer je riziko, oba tábory mají pak dost času se na to vožrat, což přitahuje problémy...

Reagovat
Zark

a obligátní úpadek lázia přichází...

Reagovat
Pipo123

Je to dosť možné, ale je to pech keď sa osa týmu a momentálne hráči čo mali najlepšiu formu zrania na pár týždnov. Tie svalové zranenia sú u nás rok čo rok, podla mňa to už neni náhoda a malo by sa stým niečo robiť, v posledných rokoch snad nikto nemá viac zranených než Lazio, AS a AC

Reagovat
Votas

INTER: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 15 Vidic, 23 Ranocchia, 33 D'Ambrosio; 13 Guarin, 18 Medel; 88 Hernanes, 8 Palacio, 11 Podolski; 9 Icardi.

A disposizione: 30 Carrizo, 46 Berni, 6 Andreolli, 10 Kovacic, 17 Kuzmanovic, 20 Obi, 22 Dodò, 25 Mbaye, 44 Krhin, 54 Donkor, 91 Shaqiri, 97 Bonazzoli. Allenatore: Roberto Mancini.

EMPOLI: 33 Sepe; 19 Barba, 24 Rugani, 26 Tonelli, 23 Hysaj; 88 Vecino, 6 Valdifiori, 11 Croce; 18 Verdi; 9 Mchedlidze, 20 Pucciarelli. A disposizione: 1 Pugliesi, 28 Bassi, 2 Laurini, 4 Perticone, 7 Maccarone, 8 Signorelli, 10 Tavano, 13 Laxalt, 22 Bianchetti, 27 Zielinski. Allenatore: Maurizio Sarri. Arbitro: Doveri

Bez Kovy se mi to nelíbí...a s Ranem

FORZA INTER

Reagovat
snuff24

Shaqiri

Kovacic

Ranocchia

FORZA INTER

Reagovat
Deki

Reagovat
smazaný uživatel

Rano

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra mám litr na Inter, ale tahle sestava mě teda vůbec neuklidnila.. čekal sem když ne Šakiriho tak Kovačiče....

Reagovat
Deki

btw: hodně me sere jak se Guaro vcelku rozehrál... teď se ho zbavovat určitě nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

to by ta malo tesit ze sa rozohral nie? :)

Reagovat
Jajinek

Super sestava, podle mého dnes nejvhodnější a nejlepší možná

Reagovat
celestial-

Kovacic Ti tam nechyba

Reagovat
Jajinek

Dnes rozhodne ne. Obecne venku i proti zaloze Empoli bude lepsi Hernanes. Navic Kovacic posledni zapas proti Juve byl vcelku spatny.

Reagovat
smazaný uživatel

at jdou s tím žabákem někam...mít stres jen proto když dostane balon není normální:D shaq snad v 2.poločasu akovačič proc se základ ???

Reagovat
smazaný uživatel

Pls link Inter

Reagovat
Lubinterista

sop://broker.sopcast.com:3912/255768

Reagovat
smazaný uživatel

Thx

Reagovat
Furia Ceca

Ten Mchedlidze - co to mělo bejt?!

Reagovat
Nuno čomes

Jak to zatím vypadá?? Nemám možnost sledovat..

Rano

Reagovat
smazaný uživatel

není na co koukat, bohužel

Reagovat
snuff24

když se podívám kolik stál Hernanes a co pak předvádí na hřišti,tak mi krvácí srdce

Reagovat
Pipo123

On toto predvádza už 3 roky, veď u nás nemal formu rok a pol, tých 20 mil bolo super čo ste nám dali

Reagovat
Deki

ten přestup jsem nepochopil a už vůbec ne tu celkovou radost při jeho odpisu... vůbec se mi nelíbí

Reagovat
Furia Ceca

Na druhej poločas seru, na to se nedá koukat.

Reagovat
Delsemela

No já teda čumím jak puk !!! takto hraje nováček ze Serie A ?- bez bázně a hany!!!,zatím výborný výkon, kdyby měli lepší finální fázi,tak by už Inter dávno prohrával,velmi se mi toto Empoli líbí , už jsem je viděl na Fiorentině a v Napoli a opravdu se mi tento styl zamlouvá. Inter dnes zatím naprostá tužka,hrozný výkon !!! asi jim Mancini umyje hlavy v půlce,si mysleli že dojedou do nějakého Empolia a daj jim pět nebo co!!! ale to by museli začít běhat a hrát !!! panenka jménem Hernanes ??? dnes komik a jeho svět !!! pokud tam nehodí Shaqirihi s Kovačičem tak Inter dnes prohraje !!!

Reagovat
Mrvinho

Zatím hraje Inter stejně super jako my

Reagovat
Deki

Kova & Shaq IN... to je strašný

Reagovat
cresposuper

Výkon tak na Serie B. 4231 je grc a Mancini to dúfam čo naskôr pochopí.

Reagovat
smazaný uživatel

To už není normální ten Inter neumí nic!Zase sem to tušil že mě projebe prachy a stejně sem to dal.. sem fakt nepoučitelnej.

Reagovat
Deki

on už je totiž konec...

Reagovat
smazaný uživatel

nevyhrají, dal sem na ně tak nevyhrají

Reagovat
Deki

Reagovat
smazaný uživatel

máte lepší hráče na lavce jak v základu, dobrý luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Ad 1 není konec a ad 2 projebáváš je ty sám svou vlastní blbostí.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu ať tam narve šakiriho a kovačiče !

Reagovat
Nuno čomes

Ta pravděpodobná byla tisíckrát lepší. Kova hraje výborně a Mancio ho nechá na lávce Shaqiri a Mateo okamžitě na plac..

Reagovat
smazaný uživatel

No snad do druhé půle přijdou změny protože toto je dost o ničem.

Reagovat
Jajinek

Celkem to držíme, Empoli nemělo nějakou pořádnou šanci, i když ze hry samozřejmě více mají. Oni hrají doma naprosto fantasticky a jsou pro mě největším překvapením letošního roku. Mají neuvěřitelně pohyblivé hráče, zejména zálohu. Kdo čekal, že to bude jako lehký zápas a přejedeme je, tak byl asi úplně mimo.

Na druhou stranu je nutno přiznat, že dopředu by to chtělo trochu více klide v těch ryhlých přechodech. Vlastně jsme neměli žádnou střelu, což je prostě špatné. DAmbrosio tam mohl 2x udělat tutovku, ale vždycky tomu dal moc síly.

Je dobře, že je to 0:0 a na lavičce je Shaq a Mateo, kteří by to mohli oživit. Myslím, že se jednou urhneme a vyhrajeme o gól, to je můj tip.

Jinak ten hate na Rana se u těch zdejších nových Interistů (to jsou v podstatě skoro všichni) fakt přehání. Dnes velice spolehlivý výkon zatím.

Reagovat
Deki

dneska vyjímečně zatím dobrý, klep klep...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to s Ranem moc nechápu. Sice jsem si taky zanadával při některých jeho výkonech v poslední době, ale přijde mi, že se tady někteří předhání, kdo napíše "lepší" koment na jeho adresu...

Reagovat
snuff24

Rano dneska OK,ale pořád je to "jen" Empoli. Přijedeme do Říma a při nejlepším tam udělá penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

No toto je zatím velký hnus to tam ti hráči přišli odchodit nebo co... Doufám že přijde Kovačič co nejdříve.. Jinak Podolskiho sem skoro neviděl u míče....

Reagovat
snuff24

Palacio

Reagovat
Melchior

To šel ten Vidić za poslední dva, tři roky tak dolu?

Reagovat
Mrvinho

Handa

Reagovat
smazaný uživatel

Handa se asi nudil

Reagovat
Deki

ty vole to je tlak... budu rád za bod

Reagovat
snuff24

zajímavý...... dneska asi poprvé fakt chybí Rano.... jak odešel tak to šlo v zádu kompletně do hajzlu

Reagovat
Votas

vypadá to, že máme tak dva vyloučený hráče a za Empoli hraje Bayern

Reagovat
Deki

guaro

Reagovat
Lubinterista

tyvole on netrefi branu ani pravou a hazi si to na levacku

Reagovat
Pettirosso

Ten Shaq zezadu vypadá fakt vtipně, je širší, než delší

Reagovat
Lubinterista

a jaky by mel mit pomer delky treba k vysce?

Reagovat
snuff24

1:1

Reagovat
Pipo123

Zápas nepozerám, ale sú štatistiky na bet365 tak presvedčivé ? Inter útoky 28, nebezpečné 19 a strely len 3 ?

Reagovat
Deki

my neměli útok ještě

Reagovat
Nuno čomes

No comment.

Reagovat
snuff24

Reagovat
Mrvinho

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k výkonu je bod super, ale jinak...

Forza INTER

Reagovat
smazaný uživatel

toto bola obrovska tragedia.. absolutne nic..mozme byt radi ze mame bod.. nie som si isty ci sa takto hra o 3 miesto

Reagovat
Deki

bod je win! Empoli si zasloužilo víc. naprostej děs...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter krásna remízka, vybojovaná do poslednej minúty... Všetci jazdili po prdeli. Takto sa to robí proti veľkoklubom ako je Empoli

Reagovat
Jajinek

No mohlo to být i horší. Jsem přesvědčen, že před dvěma měsíci bychom v Empoli prohráli. Domácí byli samozřejmě lepší, ale s trochou štěstí se mohlo vyhrát. Ta Hernanesova přihrávka na Palacia byla luxusní..škoda toho zakončení. Jinak Rano dnes jasně nejlepší z těch tří stoperů. Snad to nebude nic vážného. Vidič si zase jednou za zápas udělal black out, ale naštěstí to Handa zachránil. Směrem dopředu jsme toho moc nepředvedli...zejména Podolski naprosto nulový. Na druhou stranu se mi poslední dobou líbí Hernanes. V té jménami (zatím bohužel ne výkony) nabité ofensivně si řekl jasně o základ.

Buďme rádi za bod, moc týmů v Empoli letos nevyhrálo. Nyní bude důležité zahrát za 3 doma proti Torinu.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

to bol top pas, som celkom bol prekvapeny ze to nenapalil z voleja ale ze dal hlavicku skoro zo zeme :)

inak co zatial na manciniho povies?

Reagovat
Jajinek

uvidíme, zatím průměr, ale tým lehce pozvedl. Kádr má nyní celkem slušný, tak uvidíme, co s tím ve všech 3 soutěžích udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

já ti řeknu co s ním udělá.NIC ten kádr je plnej průměráků

Reagovat
DelPiero137

Dnesne dresy Interu boli celkom pekne. Empoli slusna navsteva a Inter si pozriem najblizsie cely zapas lebo maju dost novych/neokukanych/zaujimavych hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak sem čekal, sem nepoučitelnej..Inter to byla katastrofa, co pomůže že mají utok složený z velkých jmen, když zaloha a obrana je uplná katastrofa.Ani jeden hráč v obraně a v zaloze není světová špička.Sem hlupák jáá a nikdo jiný..

Reagovat
Jajinek

to seš no, a nejenom proto, že si o vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

amen

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pipo123

V Empoli sa hraje zle, já som tiež veril Interu, ale herne to bola katastrofa, to ma skôr nasralo ako samotná remíza, napr my sme tam tiež prehrali a to sme hrali pomerne dobre.

Reagovat
Jajinek

no vidíš

Reagovat
Delsemela

dle mého byl rozdíl hlavně v zálohách obou týmů ! Empoli zahrálo výborně a jejich záloha byla dnes prostě daleko lepší než hvězdami nabitý Inter ! Kdyby mělo Empoli lepší finální zakončení tak by Inter určitě prohrál,ale na kdyby se samozřejmě nehraje. Útočníci Interu byli odříznutí od světa,protože jak Icardi tak Palacio nedostali pořádný balon. Empoli mě opravdu velmi potěšilo svým kompaktním výkonem dozadu i dopředu, hraje velmi pěkný pohledný fotbal. Na nováčka opravdu OK , ps: Podolski opět jako na výletě, ten chlap asi nemá neběháno mi připadá

Reagovat
smazaný uživatel

hvězdami nabitý Inter? Campagnaro pomalej šnek,karieru dohrávající Vidič,spící pana Rannochia, zakrslej průměrák Medel,kapitán Guarin ,D ambrosio průměrák,Palacio který už neuteče nikomu a dá gola jen do prázdné, Hernanes který 2 roky paběrkuje..Kde je ta kvalita? já ji nevidím.

Reagovat
Delsemela

no myšleno tak,že Inter má na papíře hvězdné hráče,které ale dnes přehráli mladíci z Empoli

Reagovat
Jajinek

jdi si raději vsadit jiný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

zakrslej prúměrák

Reagovat
smazaný uživatel

kde má Inter hviezdy v zálohe? Na lavičke talenta Kovačiča

Reagovat
Delsemela

a teď poďme Palermo !!! oberte o body AS, tady dnes tuším taky překvápko

Reagovat
Mrvinho

Překvápko je že Empoli jen remizovalo AS to musí urvat

Reagovat
Antijuve

Remíza zlatá vzhledem k průběhu zápasu. Jak se dalo čekat Hernanes nulový proti takhle mladému a dobře rychlostně vybavenému týmu.... Kova měl hrát základ. Snad příště tři body. Z nových posil Podol snad ani nehrál a Shaq neměl moc času cokoliv ukázat. Forza Inter!

Reagovat
Pipo123

Dybala

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
DelPiero137

Dybala, to tu zase bude nazor ze je pre-hypeovany

Reagovat
Emmett Brown

Astori

Reagovat
Slejdy

Astori

Reagovat
smazaný uživatel

To by dal i Torres Morgan

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole nééé, jdu si pro pivo a golasso mezitím! No tak aspoň že padl na správnou stranu!

Reagovat
Mrvinho

Z toho jeho "Roma" mi krvácí uši

Reagovat
Pipo123

Chápem že Astori zle rozohral, stane sa, ale prečo kurva Morgan nevybehol a stál na čiare ? sa bál zmenšiť strelecký uhol Dybalovi ?

Reagovat
Largo

Astori - Morgan opět tragédie. Ta laxnost, to je bída!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Destro a jeho pojetí "zpracování do běhu"

Reagovat
10

Iturbe radši vždycky sám od sebe upadne

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou, ten se vždy snaží souboj ustát...to nevidíš jak ho furt okopávají?

Reagovat
Slejdy

strasne

Reagovat
smazaný uživatel

AS hrůza Florenzi,Iturbe,Destro to je zbrklost do očí bijící.

Reagovat
Furia Ceca

No ty si snad Palermo dělá prdel ne?!

Reagovat
Furia Ceca

* to

Reagovat
Oxbow

Destro a to jeho zpracovani mice je fakt otresny

Reagovat
10

5 minut nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Ten Destro to je neskutočné niečo, on vie dať gól, ale spracovanie lopty je tragické, to má lepšie aj ten černoško v obrane AS

Reagovat
Maritazzi

Očekávaná ztráta, Destro musí jít okamžitě do hajzlu, hráči jako Paredes a Mapou taky nemůžou mít v týmu budoucnost, pokud chceme hrát o Scudetto. Jinak moc jsem nepochopil, na co tam dal toho Verdeho, neměl jedinej dobrej dotyk s míčem.

Reagovat
10

Iturbe ti ještě pořád nevadí? vždyť od něj se všechno odráží přímo do brejku soupeře, ten je hrozně tragickej...

Reagovat
Maritazzi

Vadí no, akorát mi to dneska přehlušilo, že tam vpálil do debutu Verdeho. Je šílenej, klidně bych teď bral toho Salaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tím golem si tak akorát upevní pozici v základní sestavě, než příjde Gervais... to je začarovanej kruh. Je mercato, a místo útočníků, kteří jsou marní jeden vedle druhýho příjdou 18letí jihoameričani

Reagovat
10

na ten ofsajd Belotti se zítra těším, to vypadalo regulérně a měl jít sám na bránu

Reagovat
10

°Belottiho

Reagovat
Pipo123

Totti bol v derby v ovela horšom ofsajde a pustili to niekto to AS tlačí a Destro to nebude

Reagovat
10

tam nebyl ofsajd, ale faul před tím druhým gólem

Reagovat
Pipo123

faul ? teraz si neviem vybaviť

Reagovat
smazaný uživatel

mě zas že ne, oba stopeři mi přišli nohama před tím Belottim

Reagovat
10

Astori byl výš, Mbiwa byl imho minimálně na úrovni...

Reagovat
smazaný uživatel

tělem byl na úrovni, a jestli se to vyhodnocuje podle toho, tak to offside být neměl. Ale nohama mi prostě přišel výš, tím pádem offside...ale měl to pustit, sporné situace se mají nechávat, chyba obránců že ho neměli.. navíc by jim možná prospělo, prohráli bychom a snad by někoho napadlo posílit tu tragikomedickou obranu

Reagovat
smazaný uživatel

tragikomickou

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Stačí aby bol hráč o dĺžku nechtu na nohe za obranou a už je v offsajde.. ak to samozrejme rozhodca vidí.. Včera som videl, že to rozhodcovia pískli, ale nevidel som opakovačku ako to bolo..

Reagovat
olis

to je jednoduche, ked je to hrac juventusu nevidi to, ked je to hrac ineho klubu tak to vidi aj ked to offside nie je

Reagovat
smazaný uživatel

och ty si uplakanec, mal som o tebe lepsiu mienku

Reagovat
olis

ked sa dnes ten kto povie pravdu vola uplakanec tak ano, som uplakanec a som na to hrdy

Reagovat
10

http://cdn.corrieredellosport.it/images/2014/03/30/fuorigioco_07980_immagine_obig.jpg

tady to třeba taky neviděl a Callejon hráč Juventusu není, to mi vysvětlíš jak?

Reagovat
olis

prosim ta tam ste uz mali obrovsky naskok, to uz sa o nic nehralo

Reagovat
10

argumentace level olis hlavně že to byl gól na 1:0 pro vás...

Reagovat
olis

samozrejme som myslel v tabulke to je snad jasne... tvoja argumentacia inak neni o nic lepsia

Reagovat
10

footballitalia ‏@footballitalia 1m1 minute ago

Sky Sport Italia footage concludes Belotti was not offside on that chance in stoppages #PalermoRoma #SerieA #ASRoma

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímal obrázek

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa to mohol pustiť pokojne.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase bude utrpenie s tým Bergamom.... ale pri tej príležitosti by zio Fester mohol osloviť vedenie Bergama s konkrétnou ponukou za Baselliho a snáď to nebude len lopta a sieťky. Nikdy som toho chlapca hrať nevidel, ale kukať sa na Muntariho tri roky v kuse ma už nebaví, stratil som tak 20 rokov života, čiže všetko lepšie ako ghanský Pirlo. A k tomu Verdiho a Sansoneho a budem úplne spokojný. FORZA MILAN!

Reagovat
olis
Reagovat
10

nadpřirozený schopnosti neapolských stoperů ho neopustili ani v Anglii

Reagovat
Pipo123

Dneska to bude sranda zápas, pri tých obranách očakám aspoň 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Máme-li je porazit, budeme muset předvést naší hru," nechal se slyšet Bonaventura.

No tu už bych taky rád viděl

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ja práve tú ich "hru" vidieť asi nechcem :)

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN !!!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

no tak asi takhle, preju si dnes prohru AC !

jenom to nas muze probudit, chtel bych radeji budovat tym na mladych talentovanych hracich a dockat se uspechu treba az 4-5 let, nez tohle co ted AC pedvadi..

Rad bych Milanu fandil, ale kdyz vidim co se tam deje a jak se to tam vede..

Proste ne, Milan asi proste potrebuje spadnout jeste na vetsi dno, aby se dali veci do pohybu a tim spravnym smerem!

AC Milan to byl driv pojem, respekt, tym ktery mel dusi a byl sehrany..

Ted je to banda zmetku kteri nemaj chut hrat, chut se zlepsovat, chut dostat AC tam kam patri..

Furt maji jenom kecy co je potreba zlepsit, ze musime predvadet svoji vlastni hru, bla bla bla...

Furt dokola.. Vsechno spatne v tom tymu - od trenera po hrace az vedeni !!!

Ale i tak do budoucna verim, ze jeste jednou spatrim hrdy velkoklub s hraci kteri nechaji vsechno na hristi a budou se prat o Scudetto a Ligu Mistrů!

FORZA MILAN ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy musíš spadnúť na samé dno, aby si sa nakoniec dostal na vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěř že se něco změní když dneska prohrajete.Radši fandi a doufej že urvete to třetí místo,každá ztráta bodů je špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

to 3 misto zarucujici LM se nam vzdaluje a nevidim to vubec nadejne..

radsi at dostanem ted parkrat na prdel, Pippo vyleti, par hracu se posle do hajzlu, v lete kvalitni posily, a pristi rok se kvalifikovat do LM.. ale to je utopie ja vim..

Reagovat
Sasha

nemyslím si ,že prohra něco změní, pouze to, že poletí Pippo, ale nějaká čistka v týmu nenastane ani změna přestupní strategie, ve třetí místo taky nevěřím, ale byl bych rád za EL, a ta by zrovna mladým nahradníkům pomohla, měli by daleko víc odehraných zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

kde bereš jistotu že vyletí z vašeho kádru pár hráčů a příjdou kvalitní posily?Radši fandi a věř AC ať to uhrají potřebujete LM, potom se můžete bavit o kvalitních posilách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Ja nedokazem brat vazne prispevky, kde niekto pouziva take smajly nehovoriac o tom, ze jedina nadej na nove posily je, ze AC skonci do tretieho miesta.

Reagovat
smazaný uživatel

vyser si oko

Reagovat
olis

LAZIO (4-3-3) - Berisha; Basta, Cana, Radu, Cavanda; Ledesma, Biglia, Parolo; Candreva, Djordjevic, Keita. All. Pioli. A disp. Strakosha, Guerrieri, Pereirinha, Konko, Novaretti, Cataldi, Onazi, Tounkara, Klose.

NAPOLI (4-2-3-1) - Rafael; Maggio, Koulibaly, Albiol, Strinic; Gargano, Lopez; Callejon, De Guzman, Mertens; Higuain. All. Benitez. A disp. Andujar, Colombo, Mesto, Jorginho, Henrique, Hamsik, Inler, Gabbiadini, Zapata.

tucniak nikdy nesklame

Reagovat
Pipo123

Kriste prečo tam nedal toho Onaziho ? ale drbne tam starého Ledesmu čo len tak tak stojí na nohách

Reagovat
olis

ja mozem povedat, kriste preco u nas je este maggio ktory mozno predlzi? preco tam nehra radsej mesto? kriste preco traged ako garno ci lopez je uprednostnovany pred inlerom a jorginhom, kriste preco hra traged de guzman a nie Hamsik ktory nehra tiez nic moc ale stale lepsie, kriste nech uz tucniak vypadne

Reagovat
Pipo123

Jorghinho na to nemá, respektívne keď som ho videl v 4-2-3-1 tak to bola hrôza, on nemá rýchlosť, jemu by skôr vyhovala 3-členná záloha

Reagovat
olis

to ano, ale obcas mu tam vysiel zapas, a ked tak mohol dat radsje jeho na Hamsikovu poziciu ako De Guzmana, Jorginho je aspon mlady a nikdy nevies kedy chyti formu, inak sranda ze vo fife som mal u neho 85 overall na cdm jak nic a bol tam skvely, potom som si hovoril, skoda ze to tak nebude v skutocnosti :D :/

Reagovat
stuff

vyzera to tam prazdno. netusis nejaky odhad navstevy?

Reagovat
CubONE

Kto ma pasku za Neapol? A ta zostava vyzera zvlastne, piatich z lavicky by som okamzite bral do AC

Reagovat
olis

Maggio

Reagovat
Pipo123

Nejaký odkaz na zápas ?

Reagovat
Pipo123

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzáló

Reagovat
stuff

Reagovat
Pipo123

Toto nedáme, to je strašné od nás, Cavanda to má cez nohu, Radu a Cana to nahána v strede obrany hrôzu

Reagovat
10

tohle musí Berisha chytat

Reagovat
didosh

Přijde mi ze je nějak málo lidí na tak důležitý zápas pro oba.

Reagovat
Pipo123

Máme na tie brvna a tyčky hroznú smolu

Reagovat
FuckT

Podme Lazio, nech sa tlsty zapoti...

Reagovat
Pipo123

Neapol zdržuje už v 33 minute a hraje hovno

Reagovat
10

Reagovat
FuckT

Tlsty da 60 m za 96 sekund, co cakas, ze bude take prasa rozhanat atletov? XD

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Naše B-čko hraje dosť dobre, páči sa mi to a fans tiež tlieskajú

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm nutno přiznat,že fotbal Lazio_SSC je super

Po dlouhé době dobrá Série A.

Reagovat
Pipo123

Kurva toto je zápas, normálne nemám chuť to dopozerať, namiesto toho aby sme premenili šance a viedli tak prehrávame po asi jedinej šanci a jedinom ako takom útoku Neapolu

Reagovat
Pipo123

Ako ak by hral Anderson, Mauri a De Vrij tak ich musíme rozjebať jak psov, Berisha mal tú strelu mať, to je jeho gól, vôbec nás pri tej jedinej strele Neapolu nepodržal, namiesto Ledesmu by som poslal Kloseho a otvoril to poriadne FORZA SS

Reagovat
olis

kazdy zapas horsie, hrame ako keby proti Realu alebo co, vsetci brania, pritom je to smiene branenie, nepokryvame dobre hracov, nula bodov, toto v druhom polcase nemozme ustat, gol sme dali s velkym stastim, ale tak co cakat ked tam mmae maggia, lopeza a gargana a de guzmana, ked v druhom polcase nezvysime aktivitu tak budeme radi aj za remizu

Reagovat
smazaný uživatel

lazio vyrovnať. remízka by mohla byť

Reagovat
10

teď měl Parolo štěstí, měl jít ven

Reagovat
Pipo123

By som zabil toho rozhodcu, veď to neni balet aby hráč mal dva fauly za zápas a videl dve žlté

Reagovat
Pinturicchio

A když tam dvakrát někoho přejede?

Reagovat
Pipo123

To je jedno, já to vidím trocha inak, napr Cana v derby krásne trafil čistú loptu a dostal žltú, hráči AS chceli dokonca červenú, pritom krásna lopta. To je vec čo mám rád na PL kde to pustia a ešte fans zatlieskajú.

Reagovat
Maritazzi

Pokud si pamatuju, tak do toho šel Cana šlapákem jak dement, za to se v PL dává spíš červená (tím netvrdím, že v derby měla být).

Reagovat
Pipo123

Ale Canu to limituje, on hraje tvrdo ale čisto, nikdy snad za svoju karieru nikoho nezranil a tú loptu vtedy trafil krásne a hráča sa moc nedotkol. On sa tomu sám čuduje potom, v tomto by som troška upustil, bo nie každý sklz kedy sa trocha dotkneš hráča sa musí riešiť žltou ihned

Reagovat
Maritazzi

Protože do toho chodí nebezpečně, tam stačí aby tam byl o chvíli pozdějš a hráč má na půl roku po fotbale, tyhle šlapáky do fotbalu nepatří a právě v PL už to taky pochopili.

Reagovat
Pipo123

To máš pravdu že keď tam prídeš neskoro tak mu zlomíš nohu a je koniec, ale ide skôr celkovo o tie zákroky, v prvom polčase dnes Parolo hraje loptu rozhodca mu dá žltú aby mu následne celý zápas odpúštal tvrdšie zákroky

Reagovat
Maritazzi

No tak to je už pak o tom, že v Itálii rozhodčí nemaj jakejkoliv cit pro hru, to už je o něčem jinym.

Každopádně včera v PL prej tohle pískli jako ofsajd, tak nevim jestli si stěžovat

https://pbs.twimg.com/media/B7katVlIIAEYOdX.jpg

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Tak koukej třeba na rugby, pak budeš spokojený.

Reagovat
Pipo123

Rugby je nuda, NFL je paráda

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

njn, Rizzoli...nejdřív dá žlutou za nesmysl, pak mu musí prominout jasnou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

parolo, peluso, padoin strašne sa mi mylia títo traja.

Reagovat
Pipo123

Dve ruky a on to neodpíska ? naši by išli do čistej šance

Reagovat
smazaný uživatel

2 ruky za sekundu vo vápne a sudí nič?

Reagovat
olis

Komedia

Reagovat
Furia Ceca

Jasná ruka!

Reagovat
Pipo123

Dajte tam 8 rozhodcov nech vidia tie odrazy

Reagovat
olis

Vyjebany koktkot tlsy. Mertens dole jasne

Reagovat
mastakillah

Dolů Mertens, nas nejlepší hráč hlavně že De Guzman hraje dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tak napíšu,že v 1.půlce super fotbal a ta druhá taková holomajzna. Serie A . Obdivuju Vás co se Vám toto líbí.

Reagovat
Maritazzi

Táhni už.

Reagovat
10

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
didosh

Kurwa hrejte Napolitani!

Reagovat
10

Keita to hrozně zajebává...ten už to mohl otočit, kdyby hrál trošku jednoduše

Reagovat
smazaný uživatel

ten keita je vždy taky čitatelny a o pol sekundy pomalši ako by sa patrilo?

Reagovat
olis

Inler zas nic

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Maritazzi

Co se stalo s tim Rozzim z Lazia? To měl bejt obrovskej talent, loni nebo kdy do Realu a teď koukám, že paběrkuje v Bari.

Reagovat
Pipo123

Tak on je niečo ako Destro údajne, má dobré zakončenie, inak nič moc. Talentu mal hodne

Reagovat
olis

Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal?

Reagovat
olis

sa tam rozculoval ani na neviem koho jak kkt ked bol vystriedany

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Jako velký pozitivum tohodle zápasu beru, že i přes naše výkony by naše druhý místo neměl ohrozit nikdo.

Reagovat
mastakillah

Ten Benítéz má takový štěstí, až to neni mozny. Nepochopím, jak tenhle trenér mohl mit tolik úspěchů

Reagovat
10

taky nechápu, čím si zasloužil takovou kliku víceméně po celou kariéru...třeba v Chelsea, to finále EL s Benficou, to bylo až neuvěřitelný

Reagovat
mastakillah

Nejen to. I obraz Liverpoolu proti Ac. To byl jen luck, nic vic. Vždyť v té jeho hře neni vidět žádný systém. Naprosto nic. Jak mu tohle muže De Laurentis trpět? Kvuli jeho jménu? Kvuli úspěchům z minulosti? Nerozumím tomu. Ano dnes jsme vyhráli, ale k čemu to je? Ten tým neplní potenciál ani na 70%

Reagovat
Maritazzi

Nejhorší pro vás je, že po něm zas pšenka nepokvete - Inlera s Mertensem to přestane bavit a zbyde tam kdo?

Reagovat
olis

treba dufat ze v lete pojde prec a novy trener da obom hracom okamzite najavo ze s nimi rata do zakladu, to by este mohlo zachranit co sa da

Reagovat
mastakillah

No prave. To je na tom to nejhorsi. Verim v to, že driv ci pozdeji skonci. Ale co pak? Natahá tam své kamarády, průměrně hráče a ty opravdu kvalitni pustí a poštve proti sobě. Je to smutny vidět ten tým, kterej mel fakt skvěle našlápnuto pod Mazzarrim

Reagovat
mastakillah

Kdo tam z toho Mazzariho týmu zůstal. Skoro nikdo

Reagovat
olis

aby sme boli konkretny odisli Cannavaro, Gamberini, Armero, Behrami, Dzemaili, Campagnaro, Pandev - mozno som este na niekoho zabudol, takmer vsetko co hrac to skvele spomienky na dobre vykony a hlavne takmer pri kazdom si spomenem ako isiel naplno a skoro vzdy tam nechal vsetko, keby sa postavi proti sebe dnesny Neapol a Neapol pod Mazzarim tak Mazzariho Neapol ich zvalcuje ako nic, velka skoda ze to Mazzari bral tak ako to bral, mohol zostat este vela rokov

Reagovat
olis

samozrejme som zabudol na toho najlepsieho, na Cavaniho

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

Zapoměl jsi na ty dva nejlepší. Pocho a El Matador. Je to smutný, když si člověk vzpomene na naši hru s tady těma hráčema

Reagovat
olis

presne on je uplne onicom, nic nevie, totalny traged, jedine co vie je pekne rozpravat a podla mna to mu ADL totalne zerie, inak neviem, jedine co nas zachrani moze byt to ze samotny tucniak uz nebude chciet ostat

Reagovat
mastakillah

*obrat

Reagovat
FuckT

Boh ma rad prasata, asi bude aj on tlsty jak hroch... Keby to aspon nebolo hnusne, pokrytecke a imperialisticke prasa, tak by som to aj bral, ale takto fakt nie.

Reagovat
Maritazzi

Imperialistické

Reagovat
FuckT

Nikdy som dokonca ani len Hitlerovi neprial smrt, ale Beniteza by mohlo jebnut...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže co Rafo, co ta ručka?Neboj Juve do vás rýpat nebude to není náš styl..Lístek se nepohne

Reagovat
smazaný uživatel

AC MILAN: D.Lopez; Abate, Mexes, Rami, Bonera; Montolivo, De Jong, Bonaventura; Cerci, Menez, El Shaarawy.

ATALANTA: Sportiello; Benalouane, Stendardo, Biava, Del Grosso; Zappacosta, Carmona, Cigarini, M.Moralez; Denis, Pinilla.

parada na Cerciho se tesim

Reagovat
Mrvinho

Tak derby nás může nakopnout konečně.. záleží ale jak Doufám že konečně uvidím nomální fotbal. FORZA MILAN !

Reagovat
Furia Ceca

Souboj AC s Atalantou je derby?? Jako vím, že obě města jsou blízko sebe, ale nevěděl jsem, že tenhle zápas je derby...

Reagovat
smazaný uživatel

v Lombardsku určite. Aj keď ´najväčšie´ sa tam berie Brescia vs Bergamo.

Reagovat
olis

300. nech Beniteza osvieti a sam da hned vypoved

Reagovat
didosh

Zaslapat Atalantu do země,dneska musíme vyhrat!FORZA MILAN!

Reagovat
didosh

Jedem!gola

Reagovat
CubONE

Mate na nas nejaky sopcast?

Reagovat
Furia Ceca

Ach jo, chtěl jsem koukat na šašky v Janově, ale když na to není Sopcast, tak si musím vystačit s AC.

Reagovat
CubONE

Channel - 140544 - AC, ak niekto potrebuje

Reagovat
lnterista

Denis

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
sensei25

Nechápem prečo ten paklub AC nezrušia boha.Amatéri až to bolí.

Reagovat
Milan.B

teba zrusim ti niktoš

Reagovat
rossoneri89

hovori 12 rocny fanusik Barcelony ... uz len to je na smiech

Reagovat
sensei25

mam 29 ty 12...to.že je AC neschopné.tak zato ja nemôžem

Reagovat
Milan.B

mas 29 jebakov na cele akurat ....

Reagovat
Furia Ceca

To je dost smutný, když dospělej 29 letej člověk píše jak dement se základním vzděláním.

Reagovat
sensei25

neviem čo je na vete nech ten paklub zrušia dementné...jediné začo sa môžem ospravedlnit je ten paklub

Reagovat
Furia Ceca

Ok, tak za sebereflexi .

Reagovat
Mrvinho

7:4 ty paklub. Říká ti to něco?

Reagovat
sensei25

hej hovorí...to že to AC vyhralo (3x)pred 50 rokmi pre mna neznamena absolutne nic...ja som v tej dobe nezil takze ma to vobec nazujima...

Reagovat
Mrvinho

No podle těch tvych sraček mi je jasné že fotbal a i Barcu tím pádem sleduješ přibližně od té doby co tam přestoupil Neymar. A jestli se ti něco nelíbí tak tu přestaň otravovat, nedívej se na to a počkej si na ty tvoje herečky. Nebo se dívej ale přestaň tu vypouštět ty tvoje moudra.

Reagovat
sensei25

počuj mudrc,BARCElonu sledujem cca 15 rokov,tak tu netrep...to,že keď Vám došli prachy od Berlusconiho a Váš klub je v totálných sračkách,tak zato ja nemôžem...ste zrelý na 2 ligu,sa nedá na Vás pozerať,totálna tragédia

Reagovat
Mrvinho

Jseš natvrdlej? Sleduj si je aji 20 let. To co jsi tu vypsal je pravda ale kvůli tomu tu nemusíš prudit a chovat se jako čurák jak v tom prvním příspěvku. Tímto s tebou končím šašku. Jestli se chceš s někým háfat tak táhni do PD, tam jste na to experti všeci.

Reagovat
Mrvinho

*hádat

Reagovat
sensei25

ok,mne sa hadat nechce...ty si reagoval a nemusel si...

Reagovat
CubONE

Denis si asi myslel, ze hra s Interom.

Reagovat
panca

Sledujte pohyb de jonga při tom golu traged

Reagovat
CubONE

Odkedy sa stale spekuluje o predlzeni zmluvy, tak hra hrozne.

Reagovat
Inzaghi

S Montym nefungují ve tříčlenné záloze ani na double-pivotu. Nic nevymyslí a dozadu hrozně propadávají.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

klasicky inkasovany gol by sme uz mali .... teraz by trebalo konecne zabrat FORZA

Reagovat
Mrvinho

Stephan to dneska zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

kez by...

Reagovat
Furia Ceca

Máš říct "Ano!" A ne "kéž by..."

Reagovat
smazaný uživatel

no, Faraon by to potreboval jako sul pro jeho sebevedomi..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes hraje docela dobre

Reagovat
Mrvinho

Věřím ti

Reagovat
CubONE

Mexes snad najcastejsie zaklada nase utoky

Reagovat
smazaný uživatel

klasický profesorský výkon a to v něm ani nejsou profesoři

Reagovat
CubONE

To je neskutocne alibisticky futbal. De Jong ma loptu medzi stopermi a najblizsi spoluhraci su az za dvoma vlnami protihracov a chrbtom k nemu

Reagovat
Koubinhor

zatím trápenka od AC.. kdyby uz tekli o 2, tak by se nikdo nedivil

Reagovat
Shevchenko

Na to se nedá dívat To je pořád dokola, vzadu propadneme a ve předu nejsme schopní ničeho. Přestávám mít s Pippem trpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

To není o trenérovi.

Reagovat
Shevchenko

Trenér, hráči, přístup. To je všechno dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

No, prvncich 10 minut AC dobrych, letaly tam centry, utoky se stridaly po lajnach. To bylo pekny, Jenze to chtelo gol, pak bylo AC nervozni, prenechaly Atalante hru a je to. Hrozna zaloha Montolivo s De Jongem, uplne nedoresena defenzivni cinnost. Absolutne nikde. ve predu nefunguje kombinace secko se taha a z vapna se prihraje na vapno, z vapna o dva metry vedle a pak dozadu. No špatny. Jinak Bonera celkem fajn vykon s tim SES na levo, docela se mi libil. Skoda, ze sel dolu, vypadalo to na zraneni.

Reagovat
CubONE

Hrame ako za stavu 3-0, profesorsky, alibisticky. Z Montyho je po zraneni posuvac, ktory dozadu nestiha, de Jong mimo, skodi nam, ze nemame klasickeho utocnika vpredu. Mexes rozohrava snad najviac. Cele zle.

Reagovat
CubONE

Pazzo hore, Cerci dole.

Hmm, no ja by som dal dole radsej Stephana

Reagovat
CubONE

Ale presli sme na 4231, teraz este len Monty s de Jongom budu horiet

Reagovat
10

Allan gól jako kráva

Reagovat
10

to je hráč jako svině

Reagovat
GEGE

už sem to tu psal minule...muj takovy trochu vysneny centrocampo...i když pod Stramou hraje trochu výš...

Reagovat
10

2:1 během dvou minut...Zemanova stopa na Sardinii ještě nesmazána

Reagovat
Mrvinho

Musí to ale skončit 6:4

Reagovat
CubONE

Toho by som bral do AC okamzite

Reagovat
10

to by konečně byla smysluplná posila...ale hodil by se víc týmům (Inter, AS...)

Reagovat
Maritazzi

Tak u nás by byl asi až pátou volbou, to by pro něj byla škoda, jsou týmy, kde by okamžitě vynikl.

Reagovat
Mrvinho

Rami

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dnes prohrajem, pristi kolo mame Lazio.. to jsou vyhlidky..

Reagovat
CubONE

De Jong, ty magor, to mohla byt cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Menez je fakt fotbalista no, skoda ze to ale obcas tak zbytecne zamr*a

Reagovat
CubONE

Strasne dlho caka s loptou na nohe a neprihra v ten vhodny moment.

Reagovat
10

Berardi si Gegeho kritiku vzal k srdci

Reagovat
GEGE

to bylo schvalne mam ho ve fante a potreboval sem ho probudit trochu...

Reagovat
10

starej dobrej trik

Reagovat
CubONE

Uz mas patent?

Reagovat
CubONE

Ani Janov s Violou nechcu to tretie miesto, Berardi

Reagovat
smazaný uživatel

AC MILAN

R.I.P.

Reagovat
smazaný uživatel

Prandelli je volný ?

Reagovat
smazaný uživatel

PIPPO OUT ! ! !

NOW ! ! !

Reagovat
rossoneri89

preco musime mat tak debilne senilne a senilne debilne vedenie ..... namiesto normalnych posil pride Berlusconi do Milanella na hip hip hura a mysli si ze tym je to vyriesene

Reagovat
Mrvinho

Maximalně 1:1 a ani tomu nevěřím a zas budem slavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

AC miláno...nebude pohárová Europa,nebudú euríčka a AC bude bojovať do 3 sezon o zachranu...jedine co vam pomoze je nejaky bohaty sejk,ktory vas z tychto sraciek dostane...

Reagovat
CubONE

Ale to vieme vsetci, nepotrebujeme to aj od teba pocut.

Reagovat
rossoneri89

99% ludi to vidi .... bohuzial medzi tym 1% je Berlusconi a Galliani

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa radšej staraj o vaše vedenie, v ktorom tiež škandál strieda škandál. Tiež budete žiť len zo starej slávy, pár sezón na vrchole ešte, odíde Xavi, Iniesta, Busquets a papa.

Reagovat
CubONE

To mohla byt zlta pre Bianchiho

Reagovat
Maritazzi

Maxi se docela vyplatil.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je u čáry místo Pippa Mauro ?

Reagovat
rossoneri89

Pippo bol vykazany na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

uz tam taky mohl zustat... navzdy...

Reagovat
panca

Ten niang to je taky kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oživil to celkem

Reagovat
Milan.B

VERGOGNAAAA!!

Reagovat
JM

AC hrozná bída - šupáci

Reagovat
smazaný uživatel

To jo

Reagovat
10

ufič-ále Juventus (4-3-1-2): Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Evra, Marchisio, Pirlo, Pogba, Pereyra, Tevez, Morata.

Reagovat
Furia Ceca

Teď jsem to taky sem chtěl hodit. Každopádně dobrá sestava dneska!

Reagovat
Pinturicchio

Dneska to bude jinačí vítr, Bobby, Alvaro

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime no, druhej set to asi nebude, ale snad ze tří fiky uvidime dnes

Reagovat
brenk

teším sa

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

POGBA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

link??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jak se to povedl link?

Reagovat
smazaný uživatel

nvm, ale uz sem to tu videl jednou dnes nebo vcera

Reagovat
smazaný uživatel

tak že by?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Il Architetto

POPOPOPOPOPOPOGBAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
SqueeZy

Ten kluk je prostě.... Nemam slov

Reagovat
Pinturicchio

POGBAAAAAAAAAAAAA

DNESKA JIM DEJME 7

Reagovat
Pettirosso

šst, šest, šest!

Reagovat
Furia Ceca

Tak to bylo rychlý. Pogba opět skvěleee, ani se nemusel na tu střelu rozebíhat! A Morata asistence. Bejt tam Nando, tak je to pořád 0:0.

Reagovat
10

nějakej lepší sop? bez toho wiziwig jde všechno napikaču

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

Channel - 147570 tohle jede super, díky oboum

Reagovat
M11

TEVEZ !!!

Reagovat
stuff

no aspon druhy som stihol

Reagovat
Furia Ceca

Já zas nestihl ten druhej - házel jsem sem odkaz na Sopcast!

Reagovat
Il Architetto

CARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
SqueeZy

Ve Veroně si nás budou ještě dlouho pamatovat!!!!

FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
SqueeZy

TEN KLUK JE FAKT POKLAD!!!

Reagovat
Pinturicchio

CARLOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

to mrdam

Reagovat
smazaný uživatel

10!!

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Vyzera to tak jednoducho a predsa to niekedy nejde tak ako ma.

TEVEEEEZ!!!!!

Trochu slabsia ucast, co sa deje?

Reagovat
10

než já to zapnu tak to bude 7:0

Reagovat
brenk

Reagovat
brenk

ešte aj sopcast mi pri spúšťaní zamrzne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja dal pomylem refresh ted a vidim 2-0 porad a rikam si : Co se deje?

Reagovat
Furia Ceca

Sedmička na cestě!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci se strasne plete, spatny... a ta Verona musi byt strasne psychicky dole, osm golu po 100 minutach...balony tam odskakuji vsem, smula se jim lepi na špunty

Reagovat
DelPiero137

Keby to bolo aspon proti Chievu

Reagovat
Furia Ceca

Nějak dlouho nepadl gól, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Moratička zatím super.

Reagovat
smazaný uživatel

Moratička

Reagovat
smazaný uživatel

ach kurva, snad se nezranil

Reagovat
Pinturicchio

Jj, též sem se lekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přenos na Tipáči je o minutu napřed

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přenos na Tipáči je o minutu napřed

Reagovat
smazaný uživatel

Karlík by si dneska mohl dát hattrick, aby jim v tabulce trochu odskočil

Reagovat
M11

Chiellini luxusni indian

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem chtel napsat, ze mu to dneska sekne vic nez normalne:D

Reagovat
Maritazzi

Tak co, kdy dáme FIFU?

Reagovat
10

Jj, slušnej skalp

Reagovat
Furia Ceca

Taky jsem si říkal, že Chiello s tou čelenkou a pérem vypadá jak indián! K Arturovi, Carlitovi a Robertovi přibyl novej indián - a je to Ital!

Reagovat
DelPiero137

Dufam ze v druhom polcase price Coman. Chcem ho konecne vidiet v zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, klidně by mohl, tady už je to stejně jen otázka skore

Reagovat
smazaný uživatel

PAUL, ten chlan je zapas od zapsu lepsi,

Reagovat
smazaný uživatel

Morata v obrane

Reagovat
Pinturicchio

Dříč jak prase.

Reagovat
Furia Ceca

To jo, ale jak tam do toho Veroňana strčal ve vápně, to mi docela zatrnulo.

Reagovat
DelPiero137

nebolo to uplne koser

Reagovat
10

Kua ty to zase přehrávaj zbytečně...chce to hrát jednoduše

Reagovat
Furia Ceca

Já se obávám, že to takhle bude vypadat zbytek zápasu. Hlavně mám zápas od zápasu pocit, že Andrea je pro nás čím dál větší příteží... Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas až tak špatnej dneska neni. Ma tam dobrý věci

Reagovat
smazaný uživatel

jak ted při tom posledním trestňáku chtěl podkopnout zeď, uplně bylo vidět, když pak byl na něho detail jak se tomu sám pro sebe smál

Reagovat
smazaný uživatel

Mně spiš přišla ta grimasa jakoby tam ten mič tlačil a reagoval i na střelu Cacerese.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to mě taky napadlo. On sice nekazí přihrávky, ale zpomaluje hru. Ve čtvrtek to bez něho bylo úplně jiný pokoukáníčko

Reagovat
10

To byla taky jiná Verona

Reagovat
Furia Ceca

Dneska jednou založil protiútok + ty jeho přihrávky, to je nervy, že na ten míč protihráč nedosáhl, to byly občas milimetry... Ale spíš mi vadí, že tu naši hru hodně brzdí. Claudio s Paulem jsou pak v jeho stínu a tolik netvoří hru, což je škoda, s něma to má větší spád.

Reagovat
10

Tenhle nevděčnej názor tady nějak zakořenil...počkej až nám zase bude tahat trn z prdele

Reagovat
Furia Ceca

Pár lidí to psalo párkrát přede mnou, to je pravda, ale teď mě ten rozdíl přímo bije do očí... Ale jo, ty jeho standardky nás často zachránily. Jinak zrovna ty máš co se týče "nevděčných názorů" co říkat.

Reagovat
10

Co teď myslíš?

Reagovat
Furia Ceca

No že seš takovej náročnej fanoušek a nebojíš se nikoho zjebat!

Reagovat
Pettirosso

je rozdíl zjebat, oprávněně a nebo jen tlumočit nějakej vymyšlenej blábol, že je Pirlo akorát přítěží

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Tak za 1) ten názor přede mnou tady nikdo moc neříkal, za 2) mě to trklo při Coppě, kdy jsem tenhle názor skromně vyslovil s tím, že jde ode mě asi o kacířskou myšlenku. A za 3) nepapauškuju cizí názory - mám svoje i když vím, že to občas schytám a konečně za 4) kvůli odpovědi tobě jsem teď v přímým přenosu neviděl Pereyrův gól!

Reagovat
Pettirosso

Ta fráze, že s Claudiem je ro rychlejší = Pirlo je přítěž, se tady rozmáhá ve velkým

Reagovat
Pinturicchio

Jj, proto, že je to pravda.

Reagovat
Furia Ceca

S tím Claudiem je to pravda, ale po tý Coppě už nepochybuju o tom, že to není prázdná fráze. Navíc i Pogba víc tvoří hru, když Andrea chybí.

Reagovat
Pettirosso

však taky nikde nepopírám, že s Claudiem to není rychlejší, ale Pirlo opravdu přítěží není a v těžkých chvílích je on ten šampion, co to vezme na sebe a rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle Juve mě bavi a libi se mi. Skoda ze to zrovna odnasi Hellas. Jinak Alvaro fakt kral, oproti Llorentemu je to fotbalista přijde mi, že se s Tevezem hledali až se našli a vskutku jim to skvěle šlape. Hodně super vykon od cele Juve. Jen tak dal

Reagovat
Maritazzi

Tak Hellas je letos fakt jen stínem toho loňskýho, vidět v základu Greca, Tachtsidise...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale pak je tam ten druhej Řek a ten je dobrej, aj ten Sala se mi libi, nejsou tak marni.

Reagovat
Maritazzi

Já si naopak myslím, že marní sou, letos hrozně posrali mercato, i když sme jim nalili docela velký množství zdrojů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on se nepovedl Marquez moc no, ani Saviola. A nenašli zaplatu za Iturbeho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale od Saviola jsem jako nic nečekal.

Reagovat
10

z toho sympatickýho týmu zbyl jen Toni, nic jinýho nefunguje pořádně, jsou úplně bezcenný bohužel

Reagovat
Maritazzi

Jo no, já jsem věřil, že by se s těmi penězi mohli udržet jako ten klub druhýho sledu, ale tu jejich tragédie fakt symbolizuje i třeba angažování Rabušice. Míň už mě baví snad jen Cesena.

Reagovat
10

Mám to stejně, oni fakt udělali asi nejhorší mercato, nechápu, proč se zbavili třeba hráčů jako Donati a Cacciatore, hlavně je nahradili totálníma tragédama a i ta změna rozestavení jim nesedí. Třeba Nico Lopez podle mě měl dostat šanci nahradit Iturbeho, on to v sobě má. A takových hráčů je na lavičce víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde ten tym letos statičtější, loni vic běhali, byli akčnějši,aktivnějši. Esi je to tim, že loni neměli co ztratit a jezdili poprdeli...

Reagovat
Maritazzi

To by mohlo být vysvětlením, ale když si vezmeš, jak moc se liší letošní a loňská sestava, jak moc se liší ty herní systémy, tak jsem spíš pro to, co tady píšeme s Ondrou. Oni promrhali tu dobrou pozici, kterou měli před druhou těžkou sezonou v SA a dle mýho se ještě reálně můžou namočit do boje o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se těším na Dortmund, škoda, že je to až za měsíc...

Reagovat
Furia Ceca

To jsem si přesně taky říkal... Teď my jsme je možní i smetli, ale bůh ví, jak to bude vypadat za měsíc - známe se.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a k Tonimu, to je taky borec jak prase, makáč. Ať už udělal v karieře co udělal a byl na odpis v Juve a AS, tak stejně je to obrovskej mástr a bez něj by byl Hellas uplně třetinovej. Je silnej jak prase, celkem i slušnej pohyb, presing. Fakt borec

Reagovat
smazaný uživatel

mě přijde docela línej...

Reagovat
Alberto Aquilani

on v AS na odpis nebol, len Rosella si po sezone povedala, že vezme radšej Adriana

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebyl zrovna kladně hodnocen.

Reagovat
Yanek

už z Violy ho mám fakt rád.

Reagovat
DelPiero137

sympatak, makac a v neposlednom rade kvalitny hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta lehkost z jakou si tu Serii A dáváme je až neuvěřitelná..neskutečně mě to baví.

Reagovat
sankakofi

ale nekričme hop....

Reagovat
Pinturicchio

A hodně se mi deska líbí Martín.

Reagovat
Furia Ceca

Mně se líbí pokaždý když hraje. Jinak to, že Serii A hraje Martin a Stephan Coppu - že by to znamenalo, že Martin je teď základ??

Reagovat
Pinturicchio

To ne.

Reagovat
smazaný uživatel

neni Lichty ted vykartovanej?

Reagovat
Pinturicchio

Není, je na lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

je na lavce

Reagovat
brenk

ty vole Morata mu to napáli do hlavy

Reagovat
Furia Ceca

Alvaro, s ním mě ten útok baví třikrát víc než normálně.

Reagovat
10

Mě vůbec, vždyť je to vrah každý akce dneska

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky teda nějak extra nenadchnul...

Reagovat
Furia Ceca

"Normálně" je to ale ještě horší. Domysli si, jaký jméno se pod tím slovem "normálně" skrývá - po kritice Pirla tady nechci bejt zjebanej, že se navážím do dalšího hráče!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Ty máš věci, Alvaro

Reagovat
smazaný uživatel

ve čtvrtek po zápase jsem si zrovna říkal, že hrát A tým, tak vyhraje 2:0, že by dali 2 goly a hráli údržbu. A dneska to tu vidíme...

Reagovat
10

Jenže Verona hrála taky s béčkem

Reagovat
Furia Ceca

Saviola? Já myslel že rozvázal smlouvu... BTW, ten skrček nám na Delle Alpi dával v dresu Barcelony gól na 1:1 v LM na jaře 2003!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska může jít tak Pirlovi stát frontu na colu

Reagovat
Il Architetto

ROBERTOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

PEREYRA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

jooo Pereyraaaaa

Reagovat
Pinturicchio

BOBBYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
10

Giorgone trequartista

Reagovat
brenk

teraz si 5 kôl bude veriť na veci, ktoré sú nad jeho sily (tj hocičo iné ako nahrávka najbližšiemu spoluhráčovi)

Reagovat
10

Jj, stalo se to nejhorší co mohlo

Reagovat
brenk

Pereyra

Reagovat
Pettirosso

Robertoooooo, Chiellini

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to byl uplně jasnej over. Už od začátku to je napsany aj v te kolonce se skorem a časem, takže kdo vsadil je kral

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsme v půlce soutěže měli víc bodů

Reagovat
Furia Ceca

Loni jsme udělali 102 bodů, to je prakticky nepřekonatelnej výsledek.

Reagovat
andycek1

podstatné že vyhrajeme Scudetto a je mi jedno či vo vyhrajeme s 102 bodma alebo s 80 bodma

Reagovat
M11

PEREYRA !!!

Reagovat
M11

TEVEZ !!!

Reagovat
Pinturicchio

CARLOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos krasny

Reagovat
smazaný uživatel

Carlitoooo

Reagovat
brenk

Carlitos

Reagovat
Il Architetto

Jako prd.

Reagovat
Pettirosso

Pepitoooooooooo, pojď

Reagovat
Furia Ceca

Ten Halfredsson mi připomíná Matějku z Okresního přeboru!

Reagovat
smazaný uživatel

AS Roma -5

Reagovat
Maritazzi

Příští kolo máme Violu, Juventus snad Chievo nebo Udine, tam ten náskok klidně může zase narůst. Jsem zvědavej, jak se s tímhle tlakem Rudi vypořádá, tentokrát se aspoň po včerejšku neschovával za debilní fráze.

Reagovat
smazaný uživatel

máme Chievo doma

Reagovat
10

Na Rudiho jsem taky zvědav, posral toho tuhle sezonu relativně dost, navíc s ohledem na ty všechny velký řeči...náskok Juve byl minulou sezonu touhle dobou větší, ale to Roma neměla takhle špatný herní období

Reagovat
smazaný uživatel

zas to hodí na rozhodčí a s tottim si popláčou jak jim všichni křivdí

Reagovat
Maritazzi

No přichází klíčová část sezony, pokud si pamatuju správně, tak jste nám definitivně utekli právě někdy kolem ledna, po tom 3:0 u vás. Mně přijde, že od prohry u vás se soustředí na píčoviny, irelevantní kecy a nezachytil stagnaci toho týmu - tady budu věřit, že to pomůže změnit Kevin a ještě bychom potřebovali okysličit alespoň jedním kvalitním příchodem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby misto Padoina poslal Komana tak jsem s jeho stridanima spokojenej. Pogba je od 3. minuty takovej zvadlej.

Reagovat
smazaný uživatel

*Koman

Reagovat
smazaný uživatel

Coman přijít měl, ale dřív než v 84

Reagovat
Pettirosso

Hellas je úplně rezignovanej na cokoliv

Reagovat
10

Ty už se 80 minut těší do autobusu

Reagovat
DelPiero137

Az mi ich je luto

Reagovat
10

mně ne, resp. Mandorlinimu to přeju -

http://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/Verona/14-01-2015/verona-mandorlini-errori-arbitrali-la-juve-succede-sempre-qualcosa-100486840493.shtml

"Chyby rozhodčích? S Juve se vždycky něco přihodí." To bylo po těch kecech a gólu v Neapoli...já tomu říkám karma, 10:1 za 4 dny

Reagovat
brenk

Giorgiooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že se ještě nepřihlásil o roh klasicky? :D

Reagovat
smazaný uživatel

dneska vypadá jak sushi mistr

Reagovat
smazaný uživatel

To byl syn od Nedvěda, co seděl vedle něj?

Reagovat
M11

jj

Reagovat
brenk

Alvaro dnes tak na úrovni Llorenteho...a to zrovna kompliment nie je ale potreboval by hrať ešte pár zápasov v základe, takto sa rozohráva veľmi ťažko

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

je vidno, že sa snaží, ale vôbec nevolí optimálne riešenia situácií, keď sa mu aj podarí sa predrať do šance, tak to nejako zadrbe, chápem, nie každý zápas vyjde, ale dnes to nebolo podľa ma ono

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Výrazně se podepsal pod první dva góly, já osobně jsem s ním spokojenej.

Reagovat
brenk

je pravda, že prvé minúty, keď padli tie dva góly som nevidel

Reagovat
10

Ani já ne

Reagovat
Furia Ceca

O to víc, co jste propásli, kecáte!

Reagovat
10

z šance se dostal k rohovýmu praporku, brejky k němu zajebal taky...dneska mu to moc nesedlo, ale dozadu to odmakal. Nando je tady odpálenej skoro jak Andrea ( ), ale tu špici hraje prostě pořád líp, s ním by to šlo i Alvarovi líp

Reagovat
brenk

mne sa tam práve ani Nando moc nepáči, ale uňho je pravda, že tou svojou nemotornosťou často pôsobí naoko horšie aj keď v určitých situáciach tímu pomáha, ale príde mi, že jemu už nevychádza krytie lopty, keď to aj spracuje tak to nevie rozohrať, nevie sa otočiť... príde mi nefér, že má o dosť viac šancí ako Morata, ale uvidíme jak sa to ďalej vyvinie

Reagovat
brenk

a Andrea to je zas na inú debatu, ja súhlasím s tým, že do určitých zápasov sa tam Marchisio hodí viac, ale na takúto ligovú pohodku je Pirlo ako stvorený

Reagovat
smazaný uživatel

ten ovar vedle Nedvěda je jeho syn? Měl by ho vzít někdy s sebou běhat

Reagovat
Furia Ceca

Taky jsem si říkal, že je to docela cvalda! No nic, takže Nedvěd mladší nás v budoucnosti asi nespasí...

Reagovat
smazaný uživatel

možná v šachách

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

vopatrujte se pacholci. FORZA JUVE!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele