Primera Division - souhrn 9. kola

22.10.2011, 19:54, aktualizováno 23.10.2011, 23:49
Komentáře a souhrny
Levante porazilo i Villarreal a vede tabulku. Real Madrid si pohrál s Malagou a je druhý, Barcelona jenom remizovala se Sevillou. Atlético remizovalo 1:1 s Mallorkou, stejným výsledkem skončil i duel Valencia - Athletic. Sporting Gijón konečně zabral, doma vládla i Osasuna. Na dno tabulky se po porážce od Espanyolu propadl Santander.

Villarreal CF - Levante UD 0:3

23.10.2011 22:00

Góly: 16. Juanlu, 43. Juanlu, 58. Arouna Koné

Kdo by to byl býval čekal, že se po osmi kolech usadí v čele Primery Division Levante! Granotes tentokrát vyloupili El Madrigal a Villarrealu nasázeli tři branky. Na výhře 0:3 měl největší podíl dvoubrankový Juanlu, ve druhé poločase pak vstřelil poslední, třetí branku Koné.

Přitom první velkou šanci zápasu měl Villarreal, jmenovitě Giuseppe Rossi. Proti jeho zakončení vytáhl dobrý zákrok brankář Munua. Pak už přišla první branka hostů.Valdo poslal do pokutového území neomylný centr a Juanlu z voleje na vzdálenější tyč nedal Lopézovi vůbec žádnou šanci - 0:1 pro Levante. Žlutá ponorka byla opařena a nedokázala směrem dopředu vymyslet nic kloudného. Místo snažení tak přišel těsně před koncem prvního poločasu druhý gól.

Barkero poslal do šestnáctky kolmici, kterou Koné ještě vyšperkoval přihrávkou do malého vápna, kde byl Juanlu, jenž bez potíží vstřelil svojí druhou branku v zápase - 0:2 pro Levante. Villarreal se nezmátořil ani po změně stran a definitivní k.o. mu zasadila třetí branka z 58. minuty. Souboj dvou dvojek Koného a Rodrigueze dopadl lépe pro prvně jmenovaného. Útočník Levante se obránce zbavil a nekompromisní střelou zblízkosti pod břevno zvýšil už na 0:3 pro Levante. Koné měl přitom na kopačce třetí branku už v předchozím momentu, kdy z voleje pálil vedle.

Villarreal se v tomto zápas doslova trápil, jindy výtečný Rossi měl další smůlu, hlavou opět nedokázal rozvlnit síť. Levante vyhrálo na El Madrigalu naprosto zaslouženě a dost překvapivě vede celou Primera Division.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Athletic Bilbao 1:1

23.10.2011 20:00

Góly: 89. Roberto Soldado - 72. Iker Muniain

Valencia doma nedokázala naplno bodovat proti Bilbau a po remíze 1:1 je na pátém místě, Bilbao je dokonce jedenácté. Za končný výsledek ale mohou být netopýři rádi, neboť ještě minutu před koncem prohrávali.

Svěřencům trenéra Emeryho se během týdne nepovedlo utkání Ligy mistrů na hřišti Leverkusenu a ani v ligovém zápase to nevypadalo příliš dobře. Zápas pro ně přitom začal dobře, diváci na stadionu Mestalla viděli několik šancí, avšak dlouhou dobu žádnou branku. Banegova střela byla zablokována a Topal pro změnu mířil z rohového kopu vedle.

Poté začal mít práci brankář Guaíta, nepřišel si na něj se svým střeleckým pokusem Muniain, ani Susaeta, jehož volej byla pro ofsajdové postavení zbytečná. Ve 37. minutě přišli domácí o Sergia Canalese, mladý záložník se zranil už na začátku, jenže zkoušel pokračovat, ale nešlo to. První poločas skončil bez branek a diváci se mohli těšit na druhé dějství.

Po hodině hry mohli mít Valencijští jedinečnou možnost jít do vedení. Soldado byl faulován Amorebietou, ale rozhodčí byl nezaujatý a penaltu neodpískal. Výsledek 0:0 vydržel až do 72. minuty. To popotáhl míč až na hranici pokutového území Iker Muniain, obrana Valencie si ho vůbec nevšimala a nechala ho v poklidu vystřelit. To se ukázalo jako osudný moment, neboť rána Muniaina zapadla přesně k tyči, brankář domácích Guaita se natahoval marně - 0:1 pro Athletic.

Mladý forvard mohl zanedlouho vstřelit druhou branku ale Guaíta dobrým zákrokem držel šance Valencie nad vodou. Valencii se pak skutečně podařilo vyrovnat až minutu před koncem. Banega poslal do vápna dlouhou přihrávku a Soldado, byť v úhlu, dostal míč na záda Iraizoze - 1:1.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - RCD Mallorca 1:1

23.10.2011 18:00

Góly: 43. Falcao (pen.) - 2. Tomer Hemed (pen.)

Atlético nepotvrdilo roli velkého favorita v duelu s Mallorcou, když pouze remizovala na stadionu Vicente Calderona 1:1. Domácí vůbec nezastihli začátek zápasu a už po dvou minutách prohrávali, pokutový kop totiž proměnil Hemad. Těsně před přestávkou dokázal také z penalty vyrovnat kanonýr Falcao, více už však Atléti nestihli. Po další ztrátě se propadli na devátou příčku, Mallorca se vyšvihla na pozici o dvě místa horší.

Domácí si přitom vytvořili místy i obrovský tlak a svého soupeře drtili, jenže dobrý výkon vedl jen k jednomu bodu. Mnohé zapříčinila už druhá minuta, ze které se Atlético nějakou chvíli vzpamatovávalo. Z levé strany totiž odcentroval Tissone, balón se otřel o ruku Silvia a rozhodčí nařídil velmi spornou penaltu. K míči se postavil Hemad, poslal Courtoise na druhou stranu a otevřel skóre zápasu.

První střelu Rojiblancos měl na svědomí až po dvaceti minutách hry Tiago, vypálil však velmi nepřesně. Stejně se vedlo i Diegovi, Falcaovi a Silviovi, a tak si Aouate první zákrok připsal až ve čtyřicáté minutě, kdy s menšími problémy zkrotil hlavičku Falcaa. A ve třiačtyřicáté minutě už se domácí radovali ze zaslouženého vyrovnání, znovu k tomu výraznou měrou dopomohl hlavní sudí Borbalán. Tentokrát ale šlo o faul neoddiskutovatelný, Falcao byl zezadu jednoznačně postrčen Ramisem. Kolumbijský útočník se nezalekl známé fotbalové poučky o výběru exekutora, vzal zodpovědnost na sebe a nezaváhal.

Druhá pětačtyřicetiminutovka už se nesla jasně v duchu převahy Atlética, ovšem i přes velký počet střel se nejednalo o nějak výrazné příležitosti. Jako první to zkoušel technickým obstřelem Adrián, jenže těsně minul. Po hodině hry se do slibné palebné pozice dostal Reyes, ale s jeho pokusem si pozorný Aouate poradil.

Atléti tlačili, posílali do soupeřovy šestnáctky jeden nebezpečný míč za druhým, k rozhodující trefě to však nevedlo. Největší šanci strhnout vedení na stranu domácích zahodil Falcao, utkání tak skončilo pro Mallorku cenou remízou.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Zaragoza 3:0

23.10.2011 18:00

Góly: 17. Raúl García, 27. Nino, 30. Javad Nekounam

Osasuna si proti Zaragoze zajistila důležité tři body, které ji vzdálily sestupovému pásmu. Domácím skvěle vyšel první poločas, mezi osmnáctou a třicátou minutou nastříleli tři branky. Víc jich ve zbytku utkání nepadlo.

Tým z Pamplony odehrál velmi dobré utkání. Že bude na stadionu panovat dobrá nálada, naznačily hned první minuty. Ninovu střelu musel dobrým zákrokem likvidovat brankář Roberto, do gólové šance se chvíli poté řítil Cejudo, chyběly mu centimetry.

V osmnácté minutě se už skóre měnilo. Osasuna už měla v tu chvíli územní převahu, když Nino načechral míč pro Raula Garciu, který z voleje prostřeli vše, co mu stálo v cestě. Nino byl dál ústřední postavou zápasu a nutil Roberta k trvalé pozornosti. Gólman Zaragozy jeho další šanci lapil, stejně jako příležitost Baldeho.

Zasloužené druhé branky se domácí doškali v sedmadvacáté minutě. Obrana Zaragozy zaspala při dlouhém autu Bertrana, Garcia posunul míč a Nino ho zblízka dopravil do sítě. Osasuna byla při chuti. O tři minuty později sice přímý kop zastavil ve zdi stojící Postiga, Balde ale pohotově nacentroval na Nekounama, který hlavou přidal třetí branku.

Hosté se smířili s tříbrankovou ztrátou a zbytek zápasu odehráli, aniž by si vytvořili vážnější šanci. To domácí mohli hned několik branek přidat. Balde nastřelil tyč, Ninovu dělovku skvěle zneškodnil Roberto a Cejudo v závěru po rohu pohrdnul stoprocentní šancí. I tak mohli být domácí plně spokojeni, díky jasné výhře jsou nyní desátí.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Getafe CF 0:0

23.10.2011 16:00

Góly: -

Nejméně atraktivní zápas celého devátého kola viděli diváci na stadionu Anoeta v San Sebastianu, kde domácí Real Sociedad sehrál bezbrankovou remízu proti Getafe. Utkání mělo vyrovnaný průběh a díky střelecké nemohoucnosti obou celků skončilo bez branek. Remíza více vyhovuje hostím, kteří jsou sice se šesti body nad sestupovou propastí, ale v utkání byli outsidery. Sociedad má o dva body více a také na tom není v úvodu sezóny úplně ideálně.

Real Sociedad měl za sebou sérií tří porážek a remíza proti Getafe je tak prvním získaným bodem po delší době. Getafe má po osmi zápasech na svém kontě pouze jedno vítězství a pokud chce myslet na záchranu, bude v dalším průběhu sezóny muset své výkony zlepšit. Domácí byli v prvním dějství lepším týmem a první střelu na branku vypálil záložník Antoine Griezmann. Gólman Moya však byl na jeho projektil připraven a bez problémů ho zneškodnil.

Šance však přišly také na straně hostů z Getafe. Zejména Miku mohl pohnout se skóre, ale to by musel využít povedenou přihrávku od Leóna téměř před poloodkrytou branku. Venezuelský útočník se své šance zalekl a gólman Claudio Bravo stihl jeho střelu vyrazit na roh. První velmi neatraktivní půle tak skončila za stavu 0:0.

Do druhé půle vstoupili hosté v lepším rozpoložení a chvílemi dokonce Sociedad přehrávali. Velmi zajímavý pokus z hranice pokutového území vypálil pět minut po začátku druhého dějství Mehdi Lacen, ale jeho střele scházela přesnost. Na druhé straně zahrozil útočník Agirretxe, který se uvolnil po pravé straně a střelou z úhlu prověřil připravenost Moyi.

Jednu z největších šancí celého utkání měl Miku v 76. minutě. Po vynikající kombinaci Getafe se ocitl sám před gólmanem Sociedadu, ale ani tentokrát nedokázal zamířit přesně. V závěru zápasu ještě dokonce Pedro León nastřelil břevno a byl tak blízko vstřelení gólu, ale ani po této šanci se skóre neměnilo. Závěrečná patnáctiminutovka tak nabídla nejlepší podívanou z celého zápasu, ale na výsledku 0:0 už to nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Real Betis - Rayo Vallecano 0:2

23.10.2011 12:00

Góly: 80. Lass Bangoura, 89. Koke (pen.)

Nedělní předehrávka v pravé poledne skončila tentokrát zajímavým překvapením. Betis po povedeném úvodu sezóny nyní prohrál už čtvrté utkání v řadě, tentokrát na domácí půdě proti dalšímu nováčkovi z Raya Vallecana. Zápas byl po dlouhou dobu vyrovnaný, ale v závěrečné desetiminutovce vstřelili hosté dva góly a rozhodly tak o svém vítězství.

Rayo Vallecano se díky vítězství dostalo v tabulce už Betisu na dostřel. Nyní na něj ztrácí už pouze tři body a pokud bude Betis pokračovat ve svých výkonech z posledních týdnů, můžou si oba celky pořadí úplně klidně prohodit. Rayo se díky výhře posunulo s devíti body na desátou příčku v tabulce.

Po čtyřech povedených výhrách z úvodu sezóny je čtvrtá porážka v řadě pro Betis obrovským zklamáním. Navíc na domácí půdě proti soupeři, kterého by měl Betis doma porazit. Domácí měli první šanci po čtvrthodině hry a ocitl se v ní Martin Castro, ale tváří v tvář gólmanovi Cobenovi se zalekl své šance a neproměnil.

Také Rayo se v prvním dějství uvedlo zajímavou akcí. Po pěkné kombinaci zakončoval levačkou Espinosa, ale jeho ráně chyběla větší razance. Rayo už v první půli naznačovalo své ambice v tomto utkání a v další šanci se ocitl Alejandro Arribas, který z úhlu nedokázal přesně zakončit. Na druhé straně hrozil zejména útočník Castro. Ten ve 36. minutě mohl z hranice pokutového území prolomit bezbrankový stav, ale jeho povedená rána pouze lízla pravou tyč branky Vallecana.

V závěru poločasu ještě zahrával pokutový kop hostující Piti a odražený balón dělal v pokutovém území Betisu neplechu. Nakonec ho do bezpečí uklidil obránce Francisco Chica a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas se nesl ve znamení toho prvního a z obou stran nebyl vidět příliš zajímavý fotbal. Jediným rozdílem tak byly góly, které ve druhém poločase přišly v závěrečné desetiminutovce a padly pouze do sítě domácího Betisu.

Nejprve se v 80. minutě trefil mladý útočník Vallecana Bangoura, který se dostal k odraženému balónu a sám před gólmanem Betisu neměl problém zakončit a poslat svůj tým do vedení. V 88. minutě přidal druhý gól Koke, který zahrával pokutový kop po faulu jednoho z domácích obránců. Betis tak díky nepovedenému závěru utkání na domácím hřišti podlehl Rayu 0:2.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Sevilla FC 0:0

22.10.2011 22:00

Góly: -

Barcelona potřetí v sezoně ztratila a propadla se za Real na druhé místo tabulky Primera División, velmi cenný bod si odváží Sevilla. Domácí byli jasně lepší, v nervózním duelu však nedokázali dát ani gól, což se jim stalo letos vůbec poprvé. V nechutném závěru utkání, kdy padly dvě červené karty, ještě nejlepší hráč světa Messi neproměnil penaltu. Sevillu po celých devadesát minut úžasným způsobem zachraňoval gólman Javi Varas.

Po pár minutách klasického obléhání branky soupeře si Barcelona vytvořila první velkou šanci, Iniesta střílel po přihrávce Alvese pohotově k tyči, ale Varas byl proti. Na druhé straně chyboval při pokusu sklepnout míč hrudí pro Valdése Abidal, rychlík Navas ale ke smůle Sevilly tohoto zaváhání nevyužil.

Ve čtyřicáté minutě střílel z velmi zajímavé pozice David Villa, Varas si ale bez větších potíží poradil. Barca obléhala bránu soupeře velmi trpělivě, ovšem hosté skvěle bránili a nenechávali Blaugranas žádné místo. A tak to domácí museli zkoušet i z větší vzdálenosti, střely Thiaga a poněkud neviditelného Messiho ale skončily nad brankou.

Asi největší šanci Barcelony ze hry měl po nádherné akci na kopačce Villa, který těžil z výborné práce Iniesty s Adrianem, zblízka ale neumístil míč ideálně, a tak Varas s vypětím všech sil dokázal zasáhnout. V poslední minutě první půle zavelel Messi k útoku, obešel tři protihráče a střílel pravačkou na zadní tyč, byl to ale jen jeden z mnoha jeho prohraných soubojů s neuvěřitelným Varasem.

Zdaleka nejaktivnějším hráčem Barcelony byl Andrés Iniesta, který společně s Xavim vymýšlel akce svého týmu a ještě stihl být nejpilnějším střelcem na hřišti. Těsně po přestávce však barcelonská osmička pobídky Adriana nevyužila. V padesáté šesté minutě to nezvykle hlavou zkoušel Messi a nemířil vůbec špatně, přesto jeho střele pár centimetrů chybělo.

Po hodině hry našem Messi dokonalým pasem za obranu Iniestu, který se snažil přehodit Varase, jenže trefil břevno. Další rány Iniesty a střídajícího Fábregase skončila na hostujícím gólmanovi, Messiho zase vychytal Varas. Na druhé straně mohl jít úplně sám na Valdése Rakitič, jenže si míč prachbídně zpracoval a o míč přišel. V nastaveném čase byl v pokutovém území jednoznačně zezadu faulován Iniesta a Barcelona tak dostala ideální příležitost v samotném závěru rozhodnout.

Míč si postavil Lionel Messi, jenže pak se začaly dít neuvěřitelné věci. Střídající Fréderic Kanouté nejprve ve snaze rozhodit Messiho tak dlouho postával u balónu postaveného na puntíku, až si vykoledoval žlutou kartu. Hned v zápětí ještě Messiho míč odkopl a měl jít do sprch. Tím to však rozhodně neskončilo. Když už se zdálo, že je vše připraveno, strhla se za Messim velká mela, Kanouté udeřil do obličeje Fábregase a tentokrát už se vyloučení vyhnout nemohl.

Po několika minutách konečně dostal Messi svolení, jenže si vybral znovu svou oblíbenou stranu, což čekal i hrdina Varas a pokutový kop zneškodnil. Jen o minutu později pronikal do šestnáctky Pedro, obhodil si Navarra, který ho nešetrně sejmul a i on uviděl červenou kartu. Poslední Messiho pokus z volného přímého kopu skončil znovu v rukavicích Varase, a tak skončilo utkání nečekanou remízo 0:0.

Sevilla odehrála skvělý zápas, výborně bránila a nepouštěla Barcelonu do vyložených příležitostí. Nechutné představení jejích hráčů z nastaveného času ovšem kazí dojem z celého výkonu hostujícího týmu. Jednoho muže přesto nemohu opomenout vyzdvihnout - Javi Varas znovu ukázal, že již patří mezi španělskou brankářskou špičku a dokonalým výkonem zařídil svému týmu bod. Ten prozatím udržel Sevillu na čtvrté příčce, svůj zápas ale ještě neodehrála Valencia. Barcelonu překonal Real a v neděli se to může podařit také Levante.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Real Madrid 0:4

22.10.2011 20:00

Góly: 11. Gonzalo Higuaín, 24. Cristiano Ronaldo, 28. Cristiano Ronaldo, 38. Cristiano Ronaldo

Původně jeden ze šlágrů kola se stal jasnou záležitostí pro hostující Real Madrid. Bílý balet přehrál 4:0 domácí Málagu zejména díky hattricku Cristiana Ronalda v první půli. Andalusané chtěli vstřelit aspoň čestný úspěch, v cestě jim však stála branková konstrukce nebo gólman Casillas.

Nejméně na pár hodin se stal Real lídrem La Ligy po triumfu nad Málagou na stadionu La Rosaleda. Hosté prodloužili svou sérii 28 zápasů bez prohry proti andaluskému celku a v souboji současného a posledního trenéra Realu byl úspěšnější José Mourinho než Manuel Pellegrini. Bývalí hráči Realu Baptista a Van Nistelrooy se na hřiště nedostali.

Málaga nastoupila s Iscem na spojce a Rondón se posunul na úkor Van Nistelrooye na hrot. Mourinho nahradil Özila Di Maríou. Hned zkraje utkání se obě mužstva dožadovala penalt po zákrocích na Ronalda a Joaquína, ale marně. Pak Khedira nedosáhl ideálně na centr Kaká a na druhé straně zachránil po chybě Ramose včasným vyběhnutím Casillas před Rondonem.

V 11.minutě už Real otevřel skóre. Di María našel ideálně na hraně ofsajdu krajana Higuaína, ten se vyhnul brankáři Rubénovi a uklidil míč do prázdné branky. Domácí kontrovali ranou Apoňa z přímého kopu, kterou Casillas vyrazil. Domácí brankář pro změnu zneškodnil nadvakrát dalekonosný pokus Khediry.

Ve 22.minutě Bílý balet zvýšil náskok. Prsty, respektive levou nohu, v tom měl opět Di María, který ideálně našel ve vápně Cristiana Ronalda, který prostřelil Rubéna. Casillas pro změnu vytěsnil hlavičku Demichelise po přímém kopu Cazorly na roh. O pět minut poté se Real radoval potřetí. Xabi při protiútoku našel opět Ronalda a ten zpoza šestnáctky překonal bezmocného Rubéna.

Další šanci měl Di María, který bez přípravy střílel zdálky, ale branku Málagy neohrozil. Ve 37.minutě padl čtvrtý gól a rtuťovitý Argentinec na něm měl rovněž podíl. Roh z jeho kopačky usměrnil hlavičkou Ramos na zcela volného Ronalda, který podrážkou v akrobatické pozici skóroval potřetí. Málaga byla zralá na ručník, přesto se nevzdala.

Do konce poločasu ještě pálil do boční sítě po dobré akci Cazorla, na druhé straně těsně minul z přímého kopu opět Ronaldo a v poslední minutě zlikvidoval nájezd Joaquína výborně Casillas.

V druhé půli Real mírně zvolnil a umožnil domácím více nájezdů na svoji branku. Nejprve napálil Joaquín z přímého kopu břevno, z protiútoku namířil nepřesně Higuaín. Další příležitosti měli domácí po střele Cazorly těsně vedle, poté zachránil Casillas po ráně Eliseua a následně šel vedle pokus Demichelise.

Málaga si udržovala i nadále převahu, střelám Eliseua a Toulalana se postavil do cesty Ramos. Pak hru rozkouskovalo střídání, takže další šanci měl až v 77.minutě po hlavičce Rondona střídající Fernández, který opět napálil břevno. Za Real přestřelil rovněž vystřídavší Callejón. Závěrečnou šanci zápasu měl muž zápasu Ronaldo, ale Rubén jeho ránu z přímého kopu s obtížemi zlikvidoval.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Granada CF 2:0

22.10.2011 18:00

Góly: 6. David Barral, 42. Castro

Sporting v devátém kole konečně zabral, doslova udolal na domácím hřišti Granadu a připsal si první vítězství v sezoně. Oby týmy dál zůstávají na sestupových pozicích, ovšem nyní už to pro domácí nevypadá tak černě. Utkání rozhodly branky Barrala a Castra z prvního poločasu.

Velmi důležitá pro průběh tohoto duelu byla už šestá minuta, kdy Sporting rozjel rychlou přímočarou akci po pravé straně, Castro našel v pokutovém území Barrala, který si počkal na ideální moment ke střele a ranou na bližší tyč otevřel skóre.

Poté začala zlobit Granada, hosté se hodně urputně hnali za vyrovnáním. Benítezova střela si cestu do sítě nenašla, mnohem blíže gólu však byl Alexandre Geijo, jehož pohotová rána skončila na tyči. Na druhé straně měl dobrou příležitost ke skórování znovu Barral, ale nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče.

Ve čtyřicáté druhé minutě vedli domácí o dvě branky, Lora si dvakrát vyměnil míč s Riverou a odcentroval do náručí gólmana Fernandeze, tomu však balón nepochopitelně vypadl a Castro již zakončoval do prázdné brány. Ještě do poločasu mohl snížit Uche, jeho pohotový volej ale skončil nad brankou.

Druhý poločas byl z pohledu kvality extrémně slabý, Granada sice měla o něco více ze hry, ovšem na branku soupeře vystřelila jen jednou zásluhou Geija. Stejný počet pokusů si pro druhé dějství schoval i Sporting, a tak když Castro minul, porazil Gijón na domácím hřišti Granadu 2:0.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Espanyol Barcelona 0:1

22.10.2011 18:00

Góly: 59. Sergio García

Na posledním místě vystřídal dnes tříbodový Sporting celek Racingu, který na domácí půdě podlehl Espanyolu 0:1. O jedinou branku zápasu se po hodině hry postaral Sergio García a poslal svůj tým už na osmou příčku ligové tabulky.

Hrál se od úvodní minuty poměrně zajímavý fotbal, zajímavých možností rozhodně nebylo pomálu. Nejprve to z hranice šestnáctky zkoušel Romaric, jenže těsně minul, o dvě minuty později mohl na druhé straně udeřit dvojblok Stuani-Arana, v obou případech však skvěle zasáhl brankář Espanyolu Alvarez.

V osmnácté minutě hlavičkoval po rohovém kopu Stuani a míč musel až z brankové čáry dostal pomocí své hlavy Marquez. Espanyol znovu zahrozil po spolupráci Romarica s Garcíou, ta ale gólem neskončila. Poté vyzkoušel pozornost Toňa Marquez, ale ani on neuspěl. Zdaleka největší příležitost prvního poločasu měl na kopačce v závěru domácí Pape Diop, ve vyložené pozici ale trefil jen hlavu Alvareze.

Diop odstartoval i druhý poločas, v padesáté páté minutě trefil záložník Racingu břevno. O čtyři minuty později přišel pro Santander nečekaný direkt, nádherný lob za obranu poslal směrem ke Garcíovi Verdú a španělský útočník nabídnuté vedení svého týmu neodmítl.

Domácí byli viditelně zaskočeni a chvíli jim trvalo, než se z inkasované branky vzpamatovali. V posledních pěti minutách pak přecijen zatlačili soupeře před vlastní šestnáctku, z čehož pramenila hlavně velká šance Adriana Gonzaleze, toho však vychytal dnes bezchybný Alvarez.

Espanyol si tak odváží ze hřiště Sportingu všechny tři body a posunul se už na osmé místo Primera División, Racing je se čtyřmi body o skóre poslední.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Levante UD862014:320
2.Real Madrid861128:619
3.FC Barcelona853026:418
4.Sevilla FC84408:416
5.Valencia CF843111:815
6.Málaga CF841310:1113
7.Real Betis840410:1312
8.Espanyol Barcelona84047:1112
9.Atlético Madrid82429:710
10.CA Osasuna82429:1510
11.Athletic Bilbao823311:119
12.RCD Mallorca82337:99
13.Rayo Vallecano82338:119
14.Real Zaragoza82339:169
15.Real Sociedad82247:108
16.Villarreal CF81437:147
17.Getafe CF81346:106
18.Granada CF81252:105
19.Sporting Gijón81165:124
20.Racing Santander80444:134

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (920)

Přidat komentář
Tigerinho

Pipa

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

takhle tragický tým jako je Málaga sem už dlouho neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý polčas ale hrali výborne i ked my sme už hrali údržbu

Reagovat
Kenneth

Údržbu, kdyby z těch 6 tutovek Malága srovnala tak napíšeš co? Sezona je dlouhá, Barca taky stejně ztratí?

Reagovat
smazaný uživatel

áno tie tutovky boli spôsobené našou údržbou ...

Reagovat
Kenneth

A jak je možné že hráči Realu hrají v 7. kole údržbu?

Reagovat
madridcan

lebo je program nabity,hra sa momentalne anglickym stylom a hraci nemusia hrat na 100% ked vyhravame 0:4?

Reagovat
Kenneth

Pokud vím jsou na lavičce hráči kteří jsou schopní zaskočit, kdyby byli z tý únavy tak ztrhaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ked vedieš 4:0 po polčase som inú vec ani nečakal ..

Reagovat
Kenneth

Když tohle naposledy předvedle Barcelona, tak ztratila 2 body. Nemít Malága takový paliče, tak dneska ztratíme taky.

Reagovat
smazaný uživatel

otřesnej druhej poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná fotka

Reagovat
smazaný uživatel

menšino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Za 2. poločas se jděte vycpat, neskutečné jak dokáže někdo vypustit takhle utkání po poločase.

Reagovat
zidane78

hanba nic ine za ten peniaz skoda slov...

Reagovat
Losinho

CR7

Reagovat
smazaný uživatel

opakování je matka moudrosti takže:

C. Ronaldo > Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opakuješ každému aký si?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 sa uci karate,ten 3. gol bol paradny :)

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Moudrost je matka moudrosti

Polovina Messiho > Ronaldo

Reagovat
Losinho

Reagovat
exse

Co? To že je Messi lepší musí uznat každej, kromě Madriďanů, ikdyž ti objektivní taky.

Reagovat
smazaný uživatel

No daj este neaky vtip,kazdy mame radi humor.

Reagovat
Infi

Že Ronaldo dá hattrick, tak hned nemusíte být z něj vykouření a dělat z něj boha.

Reagovat
smazaný uživatel

A ked je najlepsim strelcom La Ligy?

Reagovat
exse

Tak je nejlepší zakončovatel na světě (ikdyž o tom se dá taky diskutovat, záleží na počtu a obtížností šancí a procentu které z nich hráč využije) ovšem to ani náhodou neznamená že je nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal v Spanielskej lige za jednu sezonu tolko golov ako on?Nedal,tak skoda debaty.

Reagovat
exse

Ty musíš mít nehorázně jednoduchej život, takovým lidem závidím

Reagovat
FUnk

Reagovat
exse

Mám rád humor ale dobrý, takže když někdo řekne takovou blbost jako že je Ronaldo lepší než Messi tak se prostě smát nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis u mna to plati presne naopak.Haha

Reagovat
exse

Takže se směješ když někdo tvrdí že je Ronaldo lepší než Messi? V tom případě je to v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je Messi daleko lepší než Ronaldo, jak z hlediska fotbalových kvalit, tak z hlediska sympatií...

Reagovat
smazaný uživatel

já sem arsenalista a na 100% vím že ronaldo je lepší a když se messi vytáhne a ronaldo naopak zpomalí jsou vyrovnaní

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnej názor od fanouška MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2.poločas, byla naprostá tragédie. Kaká,Higuaín,Di Mária. Naprostá tragédie...

Reagovat
Kenneth

Hele,tohle je tvoje video? http://www.youtube.com/watch?v=vMznkcGB9mE&feature=channel_video_title

Nemohl by si mi říct název tý písničky?

Reagovat
smazaný uživatel

25 vteřin hledání v komentářích -> Er du med oss- Erik & Kriss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo SopCast na Barcu? Nic mi nejede...

Reagovat
madridcan

Komentator na Sporte 2 : ,,Rozhodca nastavil v prvom polcase 2 sekundy a v druhom 4 sekundy...asi ma na dnesny vecer este program."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten 2.poločas se Málaga výrazně zlepšila a Real na to nedokázal zareagovat...Naštěstí pro ně ale měli luxusní náskok po poločase, o výsledku bylo prakticky rozhodnuto, ale škoda těch šancí domácích, mohl ten výsledek vypadat líp...Málaga zklamala

Reagovat
smazaný uživatel

Málagu dnes vůbec nechápu, to nebylo napadání ani beton, byli tam roztažení jak padesátiletá prostitutka, snad na šedesáti metrech, strašně daleko od sebe, téměř všude jsme byli v přesile. K jejich smůle hrála zrovna ofenzivní čtveřice, která nedělá zastávky hrou do šířky a když první gól padl tak rychle, byla jejich smrt otázkou času. Čest jejich památce, štiku ligy asi musíme hledat jinde. Ale určitě jim (zatím) přeju, Pellegrinimu, Ruudovi a Bestii ani nemůžu jinak. Našim dík, líbili se mi Iker, stopeři, Di María a Cristiano, zklamal Ricky. Byla to pohoda a na Villarreal jsme ušetřili hodně sil.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Kenneth

Taky jim přeju

Reagovat
smazaný uživatel

nemám ho rád, ale 8 zápasů 10 gólů

Messi 7 a 10

prostě oba borci

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já ještě přidám, že z Málagy můžeme skomně pochválit Isca se Salomónem

Reagovat
DreamTeam

to je furt dokola ,, Kaka uzasny, kaka se dostava do formy,, kaka zklamal.. kaka jje zpatky.. kaka dnes nic moc

prodat konecne

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Kenneth

U Ozila je ale to samý. Oni nevydrží mít formu aspon 2 zápasy.

Reagovat
DreamTeam

jenze porad lepsi aby hral perspektivni Ozil ktery tu formu muze nabrat..navic i kolikrat kdzy se mu zapas nepovede tak je schopny tam nejakou paradni nahru supnnout..nez aby kvuli tomu ze mame v tymu draheho Kaka koketoval mezi kridlem a lavickou

Reagovat
Biozdenda

Příjde Sahin a bude hvězda. Do konce sezóny to stihne.

Reagovat
Infi

Valdés má neskutečný přehled o hře

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je asi jasný, když na všechny kouká z branky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

a ked nedovidi,tak mu nerobi problem zabehnut blizsie

Reagovat
exse

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

první pulka nádhera, druhý bída, ale hlavní jsou 4 goly a 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Paradny Valdes Navas je velmi nebezpecny

Reagovat
madridcan

Zato Alves svoju herecku vsuvku si mohol odpustit

Reagovat
DreamTeam

nikdy si ji neodpustil..tak proc by najednou mel.. jinak teda nic moc fotbal

Reagovat
madridcan

fakt po strasne dlhej dobe pozeram Barcelonu(ked neratam zapasy s Realom),tak som zvedavy teda...

Reagovat
Infi

nepřeháněj

Reagovat
fantomas

Alves.

Reagovat
Infi

Thiago, Xavi, Thiago, Xaviiiiiiiiiiiiii - to je nádhera

Reagovat
fantomas

Messi náko nechce balon poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

právě, nevím, jestli to je taktický tah, aby se šetřil jen na dynamické vedení míče a nelítal jako blázen bez míče, nebo je v tom něco jiného..

Reagovat
fantomas

Já na něm občas fakt pozoruju i známky lenosti - balon teď snad pětkrát po sobě přebíral v jedný a tý samý pozici, ani náznak presinku, fakt dneska běhá, jen když má balon.

Reagovat
smazaný uživatel

To má asi ještě zvyk ze středy, kde dal jen 7,5 km, což je na poměry LM výjimečný skandál typu Ibra .

Reagovat
fantomas

No...

Reagovat
smazaný uživatel

Už proti Milánu měl podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

to mě na něm často rozčiluje, jenže pak když ten míč dostane, tak předvede něco geniálního a člověk mu musí odpustit tohle je přesně zápas, který rozhodne on..

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu dneska mu nevyšla snad žádná finální přihrávka. To je taky podivný právě. Ty balony za obranu i kolmice povětšinou bejvaj moc krátký nebo nízký.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono je to hodně tím, že je jediný, kdo ty finálky má dnes dávat a proti soupeři, který je na vápně, je to hrozně ztrátový.. úplně jinak by ty přihrávky vypadaly, kdyby hrála Sevilla výš..

Reagovat
DreamTeam

hattrick Ronalda holt dela sve :)

Reagovat
fantomas

Noo... Xavi se o pár taky pokusil a bylo to o něčem docela jinym.

Reagovat
madridcan

Varas Aj ked Villa ho skor trafil no

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už Villa přehání...

Reagovat
fantomas

Thiago.

Reagovat
fantomas

*Adriano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
exse

Máš pravdu, tím pádem je Ronaldo nejlepší na světě!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Opat paradny Varas

Reagovat
smazaný uživatel

Messi za chvili dopadne jak Ronaldinho

Reagovat
Mercury

Reagovat
Infi

Sure.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

AC na nej mit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

na Ronaldinha taky meli

Reagovat
DreamTeam

ten stal par supu ale

Reagovat
smazaný uživatel

bingo

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, po delší době zápas, kdy si moc nevíme rady. Budou to ještě nervy

Reagovat
madridcan

ked do 60-70 minuty nedate gol,tak ano...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, aby Sevilla neodpadla, Barcu jsme v tydnu poradne utahali, tak to vidim na hezkou ztratu

Reagovat
miky10

Myslíš, že je to hodinu a půl dlouhý chození unavilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to vi kazdej, ze behani bez mice vysiluje nejvic

Reagovat
miky10

Tak teď se rozcházíme hned ve dvou věcech v jedný větě.

Reagovat
smazaný uživatel

ta tvá sázka s kopym byla nějak časově omezená?

Reagovat
miky10

Podvádí

Reagovat
homeles8

já jsem se s nim vsadil, že když mi vykouří péro, tak se vrátí na EF a když ne, tak že odeju z EF i já. Vyhrál on.

Reagovat
Kenneth

Silvestr se blíží tak to zkoušíme a zkoušíme,ale tohle je křeč home.

Reagovat
homeles8

já ti seru na Silvestra

Reagovat
madridcan

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jj vrána vráně..

Reagovat
fantomas

..kouří?

Reagovat
smazaný uživatel

no ty dva hážu do stejného pytle, ať už si k sobě sedaj nebo cokoliv jiného..proto jsem parafrázoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už to zas s tou svojí aktivitou přeháníš, měl bys to vrátit zpět do normálu z poslední doby

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mi libi, jaky hrace si vybira Sevilla, muzou hrat spatne jako tym, muze se jim nedarit, ale vzdycky budou mit hrace, kteri jsou na tom skvele technicky a tu kontrolu mice maji skvelou

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, a těch netechnických se zbavujou, proto k nám šel Keita

Reagovat
fantomas

Škoda že je potom ta jejich mezihra dneska tak zoufalá..

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale kdyz uz to nejykm zpusobem na sebe nejak nakopnou, tak je jedno jak ten mic leti, ale z 99% ho zpracujou a pohlidaji si ho

Reagovat
fantomas

Tak to by snad u špičky PD nemělo bejt nic výjimečnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

piskaj koniec

Reagovat
fantomas

Jono, už to pomalu začíná bejt jen otázkou času.

Reagovat
smazaný uživatel

Vybavili sme ich za jeden polčas a potom už šetrenie sa na ďalší zápas.Spokojnosť Ronaldo sa konečne vybláznil.Momentálne nám ide karta a je to ideálne.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni možný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

golasoooooo MESI

Reagovat
fantomas

Co to ten Villa vymejšlel za zasekávačku?

Reagovat
smazaný uživatel

To neví ani on sám...

Reagovat
Kenneth

Villovka. Ta bude ted úspěšná u méně nadaných fotbalistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha. Ty říkej něco houmímu, no

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Za koho šel Pedro? Nějak jsem to zrovna nesledoval...

Reagovat
smazaný uživatel

keita

Reagovat
smazaný uživatel

Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Keita

Reagovat
X-bano-X

Caceres a Varas hraju parádne, u nás Adriano snáď nedal presnú prihrávku

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mi to trošku začíná připomínat dnešní zápas Liverpoolu? Už by to fakt chtělo gól, Sevilla je v tomhle nevyzpytatelná

Reagovat
smazaný uživatel

Barcááá gola!

Reagovat
smazaný uživatel

Messi neni ani zpocenej

Reagovat
fantomas

Nj, timhle bohorovnym přístupem mě docela zklamal dneska.

Reagovat
JacoBee

já to sleduju sice jen 20minut ale u bálonů byl snad jen 3x :OOO

Reagovat
smazaný uživatel

No hurá - Cesc.

Reagovat
fantomas

Ty kráso.

Reagovat
kiwwi

co nekukas MOTD ale zajebavas sa pod nevyrovnanou PD?

Reagovat
fantomas

Já myslel, žes byla taky zvědavej na Messiho proti kvalitnímu soupeři.

Reagovat
kiwwi

vsak ja som a pozeram, MOTD si stiahnem zajtra

Reagovat
fantomas

No tak...

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD? What is it?

Reagovat
fantomas

Match of the Day, pořad BBC, kterej shrnuje nejprv sobotu a zejtra potom zvlášť neděli v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

aha. Hm jsem nějak nemoh´ pochopit proč ty velká písmena. Ale děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

match of the day?

Reagovat
smazaný uživatel

Manžel orálně terorizován dělníkem, Fantomasovo oblíbené péčko...

Reagovat
fantomas

Slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho neviděl, takže nemohu posoudit...

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
niflheim

Taky tak nějak...radši se na to v klidu podívám v lepší kvalitě...než na kiwwi sportu

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta měl dneska už 5 šancí!!!

Reagovat
kiwwi

Rakitic

Reagovat
fantomas

Varas jasný MOTM, ať už se stane cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

dobrá předpověď zároveń :-D

Reagovat
JacoBee

Víc a víc šancí...no táák

Reagovat
smazaný uživatel

Ivane Ivane, mohls bejt slavnej

Reagovat
smazaný uživatel

Messi přepl na vyšší rychlost.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
madridcan

klusa?

Reagovat
JacoBee

delší kroky při procházce

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jako, ze se rozjel?

Reagovat
niflheim

Spaaaace

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy tým jako Sevilla hraje tak hnusný beton?

Reagovat
fantomas

No to už je beton jako blázen.

Reagovat
Radin

jak tak koukám na tabulku,tak bod z venku s přímým konkurentem se cení :-) Navíc Sevilla ještě neprohrála..

Reagovat
fantomas

No tak jasně, ale...dyt betonujou téměř nepřetržitě od tý Navasovy šance.

Reagovat
Radin

nekoukal jsem tak nevím,ale bod z Barcelony je určitě dobrý ,tak že je chápu :-)

Reagovat
fantomas

Já bych je chápal, jen kdyby zavřeli třeba poslední 20minutovku no. Ne kdyby to byl jejich dnešní evergreen, kterej se akorát stupňoval.

Reagovat
niflheim

Ukázali teď někdy statistiku držení míče?

Reagovat
fantomas

Teď...75%-25%...za posledních 10 minut aspoň 90-10.

Reagovat
smazaný uživatel

Už odpískaj koniec,to je na zbláznenie !

Reagovat
smazaný uživatel

Ojé

Reagovat
niflheim

Za tohle by se styděl i McLeish.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, tady už přestává všechna pr*el!

Reagovat
JacoBee

Ten beton je nechutnej...a my to moc kombinujem na to jaká je situace...

Reagovat
smazaný uživatel

ešte 4 minuty modlenia sa

Reagovat
JacoBee

Reagovat
JacoBee

PENALTA KONEČNĚ NÁM JI PÍSKLI....

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

A tady bude nablito zas

Reagovat
JacoBee

ale byla oprávněná...bohužel tu budou lidi co budou mít zavřené oči :D

Reagovat
fantomas

Ta vypadala jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

to si delate prdel?

Reagovat
fantomas

Hehe, tak to je pech.

Reagovat
X-bano-X

penaltaaaaaaaaaaa

Reagovat
madridcan

Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Messimu nezávidím.

Reagovat
JacoBee

Nedá.. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta nesimuluje

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Reagovat
Kyrill

simulant

Reagovat
madridcan

sasovia panebozeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Co to sakra vyvádí?

Reagovat
DreamTeam

Jezis :D chudak Fabre zase dostal "nalozeno"

Reagovat
Woods

bite tych simulantov

Reagovat
madridcan

Fabregas sa uci rychlo

Reagovat
fantomas

? Dyt mu normálně sáhl do obličeje.

Reagovat
fantomas

Ježiši, to je blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Valdes je jaky traaaaaapny.

Reagovat
niflheim

Čas?

Reagovat
niflheim

Čas?

Reagovat
JacoBee

konec nastavení ne?:D

Reagovat
smazaný uživatel

kanouté pičus!!

Reagovat
13

Ach jo, to je zase jednou komedie...

Reagovat
fantomas

Snad to Messi dá...za toho kokota.

Reagovat
Godwinson

Když to tu čtu, velká škoda, že tam není Spahić :)

Reagovat
Kily

tři červené v nastavení jsem už hodně dlouho neviděl

Reagovat
niflheim

To je sranda liga.

Reagovat
DreamTeam

nadhera.. diky Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.

Reagovat
madridcan

VARAS MILUJEM TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :-* :-* :-*

Reagovat
smazaný uživatel

messi

Reagovat
vodka

Reagovat
One-Real

Jooooooooooo. Diky Varasi.

Reagovat
fantomas

Oh...stejně jako k celýmu zápasu, tak i k penaltě přistoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
niflheim

Za chvilku z něho bude vepř.

Reagovat
C0br

A pak se divte, že Messi ztrácí na Ronalda v penaltách.

Reagovat
JacoBee

Protože jich ronaldo kope dvacet ročně a messi 2

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

n´mělo bejt nad tebe

Reagovat
X-bano-X

omg

Reagovat
niflheim

Varas

Reagovat
Woods

MESSSI MEEESI

Reagovat
JacoBee

JacoBee22.10.2011 23:48

Nedá.. :D

Reagovat
Infi

Jsi frajer, ze 2 možností to tak skvěle trefit, málokdo dokáže

Reagovat
Mada

slušná křeč

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co sa tam stalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kanouté u mě klesl na to nejhlubší dno...

Reagovat
13

pískej konec...

Reagovat
madridcan

Vsak uz piskaj koniec ty kokot

Reagovat
JacoBee

klid slečno

Reagovat
X-bano-X

klesáš medzi spodinu ala dolar...bažino

Reagovat
madridcan

Viem ako sa citis...to prejde neboj

Reagovat
X-bano-X

To prejde neboj? Robiš zo seba hlupáka, porušuješ pravidlá webu opakovane!!! a ospravedlňuješ to emóciami zo zápasu ktorý sa ťa vôbec netýka.

Reagovat
madridcan

este nepreslo?

Reagovat
smazaný uživatel

veselý závěr zápasu

Reagovat
DreamTeam

sedm minutek na Nou Campu.. penalta.. dve redky.. tak co jeste jako

Reagovat
herbage

Messi to kope furt stejně, na levou tyč

Reagovat
smazaný uživatel

nastaveni until we score? ten rozhodci to je neco..

Reagovat
madridcan

zda sa mi to alebo Messi kope stale na rovnaku stranu?

Reagovat
Infi

Jo, kope to pořád stejně, jenže tohle kopl jak kdyby kopal na prázdnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Já snad ještě nikdy nikoho neviděl to kopnout při pomalym rozeběhu(spíš chůzi) jinak, než na opačnou stranu, než kterou nohou to kope... tyhle penalty se dávaj snad vždycky křížem.

Reagovat
Infi

Prostě to posral, ale úplně. Poslední 3 zápasy odchodí, doslova odchodí, párkrát se zapojí do akce a to je tak vše. Jak kdyby si najednou řekl "Proč bych běhal, máme dalších 10 hráčů v základu". Tahle penalta je vrchol, ke které přistoupil jak největší lajdák, pomalý rozběh a umístění jak žák. V 91. minutě za stavu 0:0. Pane bože.. Já jsem jeho obrovský zastánce, ale teď mě teprve ku.va nasral.

Reagovat
smazaný uživatel

i mě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a bude tu plac proti golom z penalty neferovym Ronaldovym, asi to az taka sranda neni ekd to nezvlada

Reagovat
JacoBee

koukni kolik jich kopal real a kolik barca

Reagovat
DreamTeam

a koukni kolik jich uz Messi nedal

Reagovat
JacoBee

Co to řešíš?řeč je tu o ''pláči'' o počtu penalt.

Reagovat
DreamTeam

no a co jako.. vzhledem k tomu ze je Messi nedava pomerne pravidelne je to uplne jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Javi Varas to je borec . Sevilla si ten bod zaslouží.

Reagovat
One-Real

napis mi na facebooku superjoudo, dik

Reagovat
One-Real

Hraje se dokud Barca neda gol ci co ?

Reagovat
REPLIKATOR

Kanoute Messi Javi Varas

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si najlepsiiiiiiii,dneska si mi spravil veeeeeeeeeelku radost :D :D Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo popsat situaci ? Proč 2 červený ?

Reagovat
fantomas

Kanoute je prostě debil...nejprv trapně zdržoval a odkopával Messimu míč z puntíku, pak sáhl Cescovi do obličeje... Navarro zase hlupák, že šel do tak naivního skluzu se žlutou na kontě.

Reagovat
smazaný uživatel

no sorry, ale vis jak frustrovany museli hraci Sevilly byt, kdyz to ubrani do konce a onproti nim nakonec foukne nasimulovanou penaltu?

Reagovat
fantomas

Nebyla nasimulovaná, maximálně přihraná...a já bych stejně neváhal a pískl ji.

Reagovat
Kily

to Kanouteho neomlouvá

Reagovat
DreamTeam

Fabregas je prase a necim zrejme urazil Kanouteho.. pak dostal "nalozeno" a ten druhy byl jasny zakrok v sedme minute nadstaveni .. rozhodcimu prestali ji ke konci hodinky..

Reagovat
X-bano-X

hmmmm ale to že z 4 minút nadstavenia sa nehralo ani pol minútku už nespomenieš....

Reagovat
DreamTeam

penalta byla ve druhe minute.. kopala se v pate... pote co se za dalsi dve minuty dostal mic az k vapne barcelony bych opravdu necekal ze rozhodci necha hru bezet jeste dal aby tam nahodou neco nepadlo.. kazdopadne uz ty 4minuty byla blbost..protoze se skoro vubec neprerusovalo.. bylo to dvouminutove nadstaveni

Reagovat
X-bano-X

jasne ono sa vôbec neprerušovalo len sa striedalo 6 krát v druhom polčase a lekári boli na ploche 3 krát, ale to sa asi dialo v čase keď zvyšok hráčov hral......

Reagovat
X-bano-X

Prvá po údere do tváre, druhá po druhej žltej.

Reagovat
smazaný uživatel

VARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

Reagovat
smazaný uživatel

Sme prvýýýýýýýý HALA MADRID prvyyyyy prvyyyyyy dakujem Seviločka milujem ta moja

Reagovat
fantomas

Tak o Varasovi sem dodnes nikdy neslyšel, ale ukázal se mi v tom nejlepšim možnym světle.

Reagovat
smazaný uživatel

pekna komedie v tom vasem ochotnickym divadle

Reagovat
vodka

jinak od kdy dělá Palop dvojku?

Reagovat
fantomas

Asi tak no. Já úplně koukal.

Reagovat
vodka

já sem teď viděl posledních 5 minut a čumím jak prase, Kanouté se choval jak Suarez, penalta koplá laxně, Varas chytí penaltu a to jméno sem do teď nikdy neslyšel...

Reagovat
vodka

akorát se mi sekl stream, když se penalta pískala, takže byla oprávněná, nebo ne?

Reagovat
fantomas

Spíš jo. Ustát to šlo (no byl to Iniesta), ale do nohy mu taky kopl docela prokazatelně. Navíc na Iniestu už tam dřív byl jeden polozákrok na penaltu.

Reagovat
REPLIKATOR

od 20. února

Reagovat
fantomas

Náká konkrétní událost?

Reagovat
REPLIKATOR

Neřekl bych

Reagovat
alcantara

Zranenie, Varas chytal uz v minulej sezone.

Reagovat
vodka

a to ho behem toho zraneni tak prevalcoval? ja sem zil v tom, ze Palop je tam neochvejna jednicka...

Reagovat
alcantara

Chytil sa, podaval spolahlive a bezchybne vykony, nebol dovod na zmenu. Teraz to ale sperkuje k absolutnemu topu, vedie Zamora trophy, ma ale smolu na narodnost.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tady veselo a nablito. Diskuse bude asi dlouhá.

Reagovat
smazaný uživatel

dlouho sem se tak nepobavil jak ted

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je konec....

Reagovat
DreamTeam

taky tomu nemuzes uverit.. ze :D jeste minimalne tri minutky to melo byt

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi celkem jedno, spíše jsem zklamanej z výkonů některých hráčů... např Messi - ten bez balonu vůbec neběhá

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že napřed vyloučí celý tým Sevilly, pak počkají až dá Hollywood gól a pak až pískne konec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tak na Hollywood jsou experti ob+ mužstva stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

A legenda se predvedl, nasimulovat penaltu a stejne jim to nakonec bylo k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi sranda jak zase ty radobyfanousci protekcniho klubu vylezou jen kdyz se nekomu nepovede jednou vyhrat. Pro me nejste fanousci, ale jen naplavenina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

300. pre PL

Reagovat
smazaný uživatel

ohóó jsem 1?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

..ale nechty ohryzane aj na nohach, dik ze sa divas

Reagovat
kiwwi

a od coho presne by som mal mat tie nechty okusane?

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jedno, hlavne ze si to vydrzal sledovat do konca. Pre mna je to ale absolutne myslienkove dno, takto sa liecit, to samozr. plati aj o ostatnych

Reagovat
kiwwi

a co konkretne liecim?

pozeral som ten zapas lebo ma zaujimal a bol to dost dobry zapas...este nieco?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Robbie

ani penalta být neměla opět potvrdili že Barcelona patří do divadla né na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

jses hloupej nebo jen delas blbyho? vzdyt tam byl jasnej faul zezadu

Reagovat
Robbie

se podívej pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

opakovali to trikrat a trikrat ho proste trefil - jestli to nevidis bez k ocari

Reagovat
alcantara

Kde ste boli pri zapasoch vo Valencii alebo proti Santanderu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas jsme si projeli sami....Villa je schopnej nedat neuvěřitelný šance, Messi se na ten zápas dneska zjevně vys*al (což korunoval tou penaltou). Tohle bylo jen a jen o proměňování šancí, a taky Varas chytal výborně.

Reagovat
alcantara

Varasovi sochu, Navarrovi psychologa, Kanoutemu psychiatra a Leovi ukazat zaznamy so sprintom. Sevilla skvela, defenzivne a kopaktnostou najlepsi super na Camp Nou toho roku.

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivně - penalta byla hoodně přísná. To jak ji Messi kopl mě však nasralo, rozbíhal se skoro krokem

Reagovat
fantomas

On se rozbíhal?

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, rozcházel

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

pri penalte musis behat? ja to tiez radsej kopem z mierneho poklusu, navyse Messi kopol tu penaltu smerovo vyborne, len zvolil blbu vysku...excelentny zakrok brankara

Reagovat
smazaný uživatel

výborně asi těžko, podle pohybu brankáře bylo jasné, že to čekal. To, že to Messi kope pořád stejně se mu vždycky jednou za čas vymstí no...kdyby to někdy kopl doleva nebo nahoru, nic by se nestalo.

Reagovat
fantomas

Zvolil blbou výšku, razanci, prostě to odflákl. Na tom se ti tu shodnou i všichni culés. Navíc já nikde nenapsal, že se "musíš rozbíhat".

Reagovat
kiwwi

prudka bola dostatocne, isla priamo k tycke, len ta vyska no...+ vyborny zakrok brankara

Reagovat
fantomas

Takže mu to nedáváš za vinu?

Reagovat
kiwwi

davam - zvolil zlu vysku, ale nemyslim si ze to bola odflaknuta penalta

Reagovat
fantomas

Aha, hm.

Reagovat
Dr. Admess

Jenže Messi takto kope penalte celou kariéru. To bych mu za zlé neměl. Jen mu vždycky vycházelo, že gólman šel na druhou stranu. Byla otázka času, kdy mu to taky chytnou.. Hold vybral si právě dnešek

Reagovat
kiwwi

penalta jednoznacna, obe cervene jednoznacne, co tu kazdy zasa fnuka?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jde o Barcelonu....

Reagovat
niflheim

Reagovat
Infi

Reagovat
One-Real

Sak souhlas, ja si nemyslim ze by dneska Barce nejak pripiskavali.

Reagovat
smazaný uživatel

cerveny jasny, ale pri penalte se ho ani nedotknul, podivej se na opacko

Reagovat
kiwwi

videl som to 5x a za kazdym som sa presvedcil ze to bol jednoznacny faul

Reagovat
DreamTeam

prifilmovane urcite.. zadny zaber z tv kontakt neodhalil.. kdovi.. kazdopadne dopadlo to nakonec dobre..

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej faul bud si hloupej a nebo tu ze sebe delas blbce - ani jeden tvuj prispevek nema hlavu ani patu

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zvyku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne prvý konečne ...paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Varas by měl včas dostat pozvánku do repre, letos je zatím moc dobrý, asi nejlepší.

Reagovat
fantomas

Ty jo, fakt? To je docela zázrak, ne? Koukám, že byl hrozně dlouho v béčku, první ligu poprvý chytal v 28...

Reagovat
Kily

já se bojím, že za současné konstelace se tam dostane jenom při zraněný, maximálně na nějaký přátelák, ale rozhodně by si to zasloužil

Reagovat
Kily

zranění

Reagovat
smazaný uživatel

aby delal trojku? stejne si nezachyta

Reagovat
herbage

myslím, že v repre by měla být upřednostňovaná sehranost před formou, zvláště na postu brankáře

Reagovat
Kily

on nemá šanci se dostat na post jedničky, tam je ještě na několik let obsazeno, spíš jde o to, jak potom kdo chápe pozici trojky - jestli jako odměnu s tím, že je součástí toho všeho a všichni pak vidí, že trenér jenom stereotypně z povinnosti nepovolává stejné brankáře, nebo jestli jako nutnou povinnost jet někam s tím, že si stejně jenom zatrénuje

Reagovat
kiwwi

onedlho tam bude obsadene na dalsich zopar rokov

Reagovat
herbage

tak nevím, co by z toho měl. Jestli je na sebe zvyklý kolektiv, tak je jasné, že je lepší, když pojede někdo, kdo dobře tmelí pravdu a je smířen s pozicí trojky, než nějaký 28-letý nováček, který se do brány nedostane

Reagovat
Kily

tak on by tam i jel s tím, že bude trojka, pochybuji o tom, že by jel na sraz a čekal, že bude hned chytat. Dříve nebo později k té změně na pozici trojky a možná i výš dojde tak jako tak, pokud tedy De Gea nezblbne

Reagovat
Gazza.8

naaaaaajs heheeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

no parada, Real bez problemu prejel Malagu, Barca ani s nasimulovanou penaltou nevyhrala skoda, ze to Ivan lip nezpracoval, mohla byt Barca bez bodu ale i tak staci, aby Jose vyhral ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevěděl, že 9. kolem končí liga....

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted uz to vis

Reagovat
smazaný uživatel

pro fanousky barcy: http://www.youtube.com/watch?v=o4FY6d8Du6A ... HALA MADRID !!!!

Reagovat
Infi

Povíme si po konci sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První půlhodinu jsme naprosto prospali, až potom jsme zabrali, ale stejně mě to zklamalo. Dneska prostě nic nevycházelo. a taky nevíc proč jme pořád dokola hráli do šířky, když viděli že to nejde, měli to zkoušet středem. Fakt na hovno dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Realu už vyhráli titul. . To je banda

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon- Néé všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta jasna simulace Barcellona komedianti Jinak fotbal, humus Iniesta spadl az potom Kontakt tam nebyl,ale takhle hraje nej. muzstvo hazenkaru normalne To se od nich potom uci Plzenaci to simulovani Proti Live - Norwich, hnus, Nuda

Reagovat
smazaný uživatel

a ted opacko Fabregase

Reagovat
herbage

tys nedostal BAN?

Reagovat
Infi

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
fantomas

Já teda nazval Kanoutého "kokotem" ale...

Reagovat
herbage

jde o princip

Reagovat
fantomas

Tak principiálně bych si BAN taky zasloužil no...

Reagovat
herbage

ano, jenže ty bys to také přijal. Navíc nazvat Kanoutého kokotem a Cesca je rozdíl. Jeden si to zaslouží, druhý ne

Reagovat
smazaný uživatel

jo taaaaak

Reagovat
fantomas

On tak nazval celou Barcelonu, ne? (ne že by to na situaci něco měnilo)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Dostal, ale ubožáci nedrží slovo

Reagovat
fantomas

Už toho nech prosim tě.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

ja chapu, ze ho mas rad, protoze hral za tvuj arsenal, ale on se tam svalil, jak kdyby dostal pesti a to je divadlo, o tom, ze mu tam Fred sahnul neni pochyb, ale bolelo ho to, asi jako tebe, kdyz na tebe spadne list ze stromu

Reagovat
miky10

ale on tu pěstí dostal.

Reagovat
fantomas

Zaprvý ho zrovna nešimral po nose, šáhl mu tam dost citelně, zadruhý je to dost běžný, že to takle hráči dají najevo, a nemyslim si, že je potřeba na to takle upozorňovat, když to nebylo jó nahraný, a zatřetí beztak nevíš, jestli ho nedloubl do oka, neprohmát mu nosní dírky, nezaryl se mu do dásně nebo bůhvíco ještě...

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby tohle vsechno udelal (ano vsechno najednou), tak by ses asi nesvalil na zem a nevalel by ses tam jako nejaka coura

Reagovat
fantomas

Tak nesvalil, ale chyt bych se za obličej a šel za rozhodčim (což je stejně v principu to samý "žalování"). Každej by na to chtěl upozornit, jinak by se uplně klidně mohlo stát, že za takovou prasárnu ani vyloučenej nebude.

Reagovat
herbage

asi tvoje stejná "pravda", jako když N'Zogbia dal čelíčko Wilsherovi, šel ven, nikdo se nevztekal, nikdo neprotestoval, jen tys musel mít hysterický výlev, jaký je Wilshere zmrd. Přemýšlej někdy mozkem

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
Mada

Člověk , který nedokáže ani dodržet sázku moralizuje? Docela ubohý.

Reagovat
herbage

jen opakuji tvá slova, ale máš pravdu, měl bys jej dostat. Ty už jsi se snížil tím, že po té prohrané sázce sem bez svolení Kopyho vůbec píšeš. A proč ti vůbec píši, klesl jsi na úplné dno

Reagovat
smazaný uživatel

ano, uz tu jsou vedle me jen vrazi malych deti...

Reagovat
herbage

mohl jsi odejít důstojně, proto jsem ti napsal pár vět, když jsi odcházel. Takhle jsi u mě klesnul a beru je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsi mi, protoze jsi chtel omluvu, kterou jsem ti venoval, takze pomlc

Reagovat
herbage

To se mýlíš. Napsal jsem ti, protože jsem si myslel, že nejsi tak úplně špatný. A omluvil jsem se první já, ač jsem neměl za co, takže šlo o vstřícný krok z mé strany. O tvojí omluvu nestojím, pokud sám necítíš, že jsi udělal špatnou věc (a dnes to samé)

Reagovat
smazaný uživatel

Omluvil jsem se tehdy uprimne

Reagovat
Mada

Fakt neskutečný co tady předvádíš, vsadíš se, prohraješ a stejně si tady hraješ na největšího borce.

Reagovat
madridcan

lenze on nim je

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě v tom toho ňoumu utvrzuj...

Reagovat
Mada

A můžu se zeptat proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toho bych se chtel nekdy dozit

Reagovat
smazaný uživatel

A s 5 minutovym zpozdenim . vsechno nejlepsi Kily

Reagovat
Infi

Takhle se penalta v 92. minutě nemůže kopat, to má být nekompromisní rána a když ne, tak s přehledem k tyči aby si brankář ani nepíp. Někdo, nevím kdo(tuším fantomas?), to vystihl přesně - Messi k ní přistoupil jako k celému zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

nejak nevidim rozdil mezi penaltou v 30. a 92. minute

Reagovat
Infi

Tvůj boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Co spíš pochválit Varase, ta penalta nebyla tak špatná!!

HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem viděl show debila Kanouteho, ale ještě víc mě dostává, sprint Valdése k tomu chumlu. Zlatá PL, bundesliga a ligue 1. I na tu SA bych se snad podíval radši než na tuhle komediantskou ligu.

Reagovat
Infi

Aspoň že to víme.

Reagovat
kiwwi

tak ale ten Valdes je fakt jak postihnuty pri tychto situaciach, to sa nehnevaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, při takových situacích se chová jako magor, to musí uznat každý

Reagovat
Infi

To je v temperamentu. Mě jen fascinuje jak na to všichni pořád upozorňují, když on se stejně ze dne na den nezmění. A navíc takové komenty pod PD sekcí jakože "tohle je liga na hovno bla bla bla bla" jsou naprosto zcestné tak jako v jiných ligách.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi tady jiri-fcb.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu?

Reagovat
smazaný uživatel

proc by sem chodil a bavil se s detma a hlupakama?? vzdyt ta diskuze tady je k smichu

Reagovat
miky10

hlavně že on jí pravidelně obohacuje

Reagovat
kiwwi

ale ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

jo pote co si na jeden tiket vsadil Malagu a na druhy Barcelonu v handicapu si ted rve vlasy..

Reagovat
smazaný uživatel

on uz ale zadny nema

Reagovat
Kenneth

Iniesta si to musel vyžádat . Valdés zase nezklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem taky zvědavý, s čím přijde Kanouté. Tipuju náboženství.

Reagovat
alcantara

To beriem ako istotu.

Reagovat
fantomas

A taky s čim přijde disciplinárka. Dal bych mu aspoň pět zápasů, ať mu spočítaj i to trapný zdržování předtim.

Reagovat
Kily

já to vidím na tři

Reagovat
fantomas

Reálně jo no, řikám, co bych mu nejradši napařil já.

Reagovat
Kily

no zase žlutá za zdržování, pak odkopnutý míč a následně nešel ven po druhé žluté, ale rovnou červené, ale i tak si pořád stojím spíš za těmi třemi

Reagovat
fantomas

Tak já nevim, jak moc je obecně přísná španělská disciplinárka. Ale v PL bych se něčemu takovýmu nedivil (pěti zápasum) a i sám bych dle morálního hlediska šel nad tři.

Reagovat
Kily

v PL by měl tři rovnou za přímou červenou + možná něco za ten zbytek s tím, že ta červená byla za nesportovní chování, tam by byl vyšší trest pravděpodobnější. Ve Španělsku to podle mě bude mírnější, nevybavím si tedy rovnou nějaký podobný prohřešek, aby se to dalo hned porovnat a lépe odhadnout trest

Reagovat
fantomas

Koneckonců vlastně v PL dostal Bardsley za nesportovní chování nedávno taky pět.

Reagovat
miky10

Tak tak, dostal žlutou za to trapný promenádování, a až potom kopl do míče, já bych ho klidně vymetl hned

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc mě nasralo, jak odkopl míč, který si už Messi připravil na penaltu, za to bych mu vyliskal debílkovi

Reagovat
Kily

však potom dal Messimu spoustu času na to si ten míč postavit znovu

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

To je téměř jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý že mu řekl "terroristo" Ale od Cesca bych to i čekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Caceres a hral na Messiho ? za repre ho proti Argentine docela slusne vymazal tak myslim ze on je na nej ten pravej(samozrejme obcas mu i tak utekl vsechno zvladnout nejde).

Reagovat
smazaný uživatel

hral hodne slusne, ale nehral na Messiho, hral na druhy strane

Reagovat
smazaný uživatel

Diky.

Reagovat
DreamTeam

Caceres hral hodne dobre.. doted nechapu proc ho Barca nechtela.. vazne skvely obrance

Reagovat
smazaný uživatel

On je dobry na kraji , ale jakmile hral na stoperu byla to bida. Na druhou stranu je vyborny dozadu , rychlej ,fyzicky silnej atd. Ale co se podpory ofenzivy a techniky tyka tak to absolutne neni hrac pro Barcelonu.

Reagovat
DreamTeam

nevim me se libil aj vloni a to hraval spis stopera

Reagovat
vocasisko

když nevíš jak to bylo, tak mlč

Reagovat
FC Porto FC

Ještě že ted zafungovala spravedlnost

Reagovat
miky10

Reagovat
blaugrana

Messi kopať penalty nevie. Vlastne odkedy od nás odišiel Dinho, tak tam nie je žiadny poriadny adept na penalty. Mohol by ním byť Cesc, ale keďže treba tlačiť góly do Pichichi, tak aj za túto cenu sa budeme oberať o body.

Reagovat
smazaný uživatel

zase nepřeháněj, většinou to kope spolehlivě, ale dneska se mu prostě vymstilo, že to kope pořád stejně. Brankář to čekal, vsadil na to a vyšlo mu to.

Reagovat
blaugrana

Pozerá sa na loptu miesto toho, aby sledoval pohyb brankára, to je dosť bieda na hráča jeho formátu. Áno, stále na to isté miesto a práve preto by ich kopať nemal. Dinho ich síce tiež stále kopal na to isté miesto, ale v nechytateľnej výške, prudkosti a presnosti.

Reagovat
kiwwi

http://www.youtube.com/watch?v=zGVUQSrSOf0

Ashley Young takto zahrava vsetky penalty...nikdy sa nepozera na brankara, sustredi sa iba na loptu a nato kam to zahra...ak to zahras dobre, nemusi ta zaujimat kam pojde brankar

Reagovat
alcantara

Jasne, to si tvrdil urcite aj pri jeho mnohych predchadzajucich premenenych penaltach a hon na Pichichi bol zrejmy v zavere minulej sezony, ked sme setrili sily na finale.

Reagovat
smazaný uživatel

O Pichichi fakt nepůjde. Nedivil bych se, kdyby se tam dnes ani nikomu jinému nechtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nepřeháněj, minimálně Messi a Villa kopat penalty umí.

Reagovat
fantomas

No Fabregas taky. Aspoň u nás za celou kariéru nedal jedinou proti Stoku.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, další Já Arsenal nikdy moc nesledoval, tak nevím...

Reagovat
Infi

Ale vůbec. On je kopat UMÍ, jen tuhle posral. Byla to otázka času kdy mu na tu stranu, kde to pořád kope, brankář skočí a je jen smůla, že to bylo zrovna teď. Varas jej prostě přesral.

Reagovat
herbage

řekl bych, že neumí. Tohodle jsme si všimnul dávno a psal tu, kdy gólmani konečně zjistí, že to kope na vždy na levou tyč. Občas sice počká, jeslti gólman nepadne na zem a pak to tam kopne, což znamená většinou gól, ale když ne, tak to bývá průser. Jediný, koho Messi přechcal a kopnul to jinak, tak bl zrovna Casillas v jarním El Clásicu

Reagovat
Infi

Vždyť je pravidelně proměňuje, teď se mu jedna holt nepovedla. Tuším, že se naposled z penalty netrefil v CdR v minulé sezóně proti Betisu. Dneska to byla loterie, možná že kdyby to kopl k pravé tyči, tak skočí brankář tam, asi si věřil do leva, tak co už.

Reagovat
herbage

takhle už nedal asi 4 nebo 5, vždy na levou tyč

Reagovat
Infi

Hmm, ty zbylé si nevybavuju, ale i tak bych řekl, že má dobrou bilanci.

Reagovat
Kily

bilanci má pozitivní, o tom žádná, ale když se rozebíhá na penaltu, tak třeba já taky nejsem přesvědčen o tom, že dá gól, jako třeba v případě Ronalda nebo dříve Figa či valencijského Villy

Reagovat
Infi

Messi u těch penalt působí na ostatní hodně nejistě, to je pravda.

Reagovat
herbage

však má, ale za specialistu bych ho nepovažoval. Spíš bych řekl, že většina gólmanů v Primeře zbytečně brzy jde k zemi dolů a pak stačí i šourák k tyčce. Kdyby ale můj život závisel na tom, zda bude proměněn pokutový kop, Messiho bych nezvolil

Reagovat
Infi

To já taky ne, já ani netvrdil, že je specialista

Reagovat
RMCF

máte ještě jednoho výbornýho exekutora přímých i pokutových kopů Davida Villu Zajímala by mě Messiho úspěšnost menalt, že ho tu za ni pomalu linčujete. hrál hrozně i s Plzní(na svoje poměry), ale nedát penaltu se může stát komukoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés

Iniesta

Javi Varas

Kanouté

REAL MADRID

Reagovat
Mercury

Dobře jim tak. Zápas na piču. Být věrný svojí filozofii je jedna věc, ale hrát neustále stejnou šablonu, když to evidentně neklape, to nechápu. Adriano, Pedro, Keita špatní. Xavi skvělý. Messi zahrál rozhodně pod své možnosti. Celkově jsem zklamaný, koncovka byla jen třešničkou, typické španělské divadlo a pak neproměněná penalta, což jsem v tu chvíli vyloženě čekal. Tak příští zápas trochu jinak..a líp, kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

pises "jinak" ale kdy naposled zahrala Barca jinak?

Reagovat
miky10

vždycky?

Reagovat
smazaný uživatel

TAKY MĚ TO NAPADLO

Reagovat
smazaný uživatel

? hraje porad to samy..

Reagovat
miky10

Pořád hraje pod své možnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

bavime se o systemu hry.. "Být věrný svojí filozofii je jedna věc, ale hrát neustále stejnou šablonu, když to evidentně neklape, to nechápu." "Tak příští zápas trochu jinak."

Reagovat
miky10

Málem bych zapomněl: Varas!!

Reagovat
madridcan

My sme tomu brankarovi dali 6 golov? Az sa mi nechce verit...Varas-velke DAKUJEM z Madridu Ale nesmieme zaspat a musime makat aj nadalej-dalsia zastavka neprijemny Villareal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

jak neprijemny ?? dostanou pridel branek jak obvykle

Reagovat
Kenneth

Tohle jsou boží mlýny prostě. Ale to nestačí, ještě pár takových situací aby byli ty prasárničky v LM potrestaný.

Reagovat
Infi

Jesus, to jsou zas kecy.

Reagovat
Kenneth

Nemaj stres brácho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kanouté nechápu 1.zbytečná 2.ještě víc

Kdo to tam ležel z barcelony???

Reagovat
DreamTeam

pan KeepSmiling

Reagovat
smazaný uživatel

????????

Reagovat
DreamTeam

Fabregas

Reagovat
blaugrana

A ešte nesmiem opomenúť neskutočné CENTRE nášho milovaného Daniho. Je síce pekné, že toho nabehá neviem koľko, ale nevie nahrať pomaly na dva metre. O centroch už radšej ani nehovorím....Jano Ďurica má na podobnej úrovni rozohrávku....úspešnosť jeho pasov je 0/15(že nájde spoluhráča) a to už je na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale fabregas tam vážně musel Fredovi něco říct, jen tak by na něho takovým stylem nevyletěl, ale ta fredova pracka jak fabregase držel no nechtěl bych od něj dostat. a největší ránu fabregas dostal až jak je od sebe trhali. Karta jasná

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, z jiného pohledu tam je vidět, že mu dal ránu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je krasny,kolik maji madridisti radosti,kdyz se na zacatku sezony dostali do vedeni

Reagovat
DreamTeam

tak kazdy bod se bude pocitat.. to je jasny kazdemu

Reagovat
miky10

500. pro Messiho

Reagovat
kiwwi

to si pojebal...zas bude PD nevyrovnana

Reagovat
miky10

My už jsme zvyklý

Reagovat
herbage

Reagovat
Infi

Reagovat
Kenneth

Tak určitě, nedal pencli. Si to v Madridu o něco polepšil.

Reagovat
miky10

Zareagovals očekávaně

Reagovat
Kenneth

Jo? Poprvý co palcuju někoho z Barcelony. Neřekl bych že to bylo očekávaný.

Reagovat
miky10

Měl jsem samozřejmě na mysli tu část za palcem.

Reagovat
Kenneth

Nevidím tam nic urážlivého. Tak co si přesně čekal?

Reagovat
miky10

Ironii.

Reagovat
Infi

Vám dá opět 2 kusy a bude tam, kde byl předtím

Reagovat
madridcan

bolo to 501 Ale ked to Messiho prinuti behat,tak budiz

Reagovat
kiwwi

nebolo 501, moj bol 501

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Nebylo

Reagovat
kiwwi

500. pre vyrovnanu PD

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kenneth

Doufám že se ráno nedozvím že v Madridu přistála nabídka z Barcelony na angažování penaltového mága Cristiana.

Reagovat
kiwwi

ty si najprv nepovies sam pre seba to co chces napisat, ci to nie je trapne?

Reagovat
Kenneth

Pořád lepší než spamovat diskuze "novinkama" z Twitteru.

Reagovat
miky10

Tak to vůbec ne.

Reagovat
Kenneth

Tak to abych to taky dělal, uvidíme jestli tu bude lidi zajímat kdy šel Iker na záchod.

Reagovat
miky10

Jj, do některých tvých komentářů by to zapadlo.

Reagovat
Kenneth

Hrůza co tu předvádíte, nemám tu brečet že Messi nedal pecku?

Reagovat
miky10

Ne.

Reagovat
Kenneth

Tak vidíš, dělám si z této "tragedie" srandu a ty stejně na mě vyjíždíš.

Reagovat
miky10

Není to tragédie a je mi jedno, že si z toho děláš srandu, chápu, že máš jako fanoušek Realu radost. Jen bys mohl krotit emoce vůči Barce i ostatním uživatelům.

Reagovat
Kenneth

Já tu někde nekrotím emoce? Kde?

Reagovat
miky10

Pořád lepší než spamovat diskuze "novinkama" z Twitteru.

Tohle jsou boží mlýny prostě. Ale to nestačí, ještě pár takových situací aby byli ty prasárničky v LM potrestaný.

Reagovat
Kenneth

To sem psal s klidnou hlavou. Kdyby Messi tu pecku dal,asi by to vypadalo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus někdy přečíst komentáře po sobě, ať vidíš, co tu předvádíš

Reagovat
homeles8

někomu je třeba úplně u prdele co tu předvádí

Reagovat
Kenneth

Homeles

Reagovat
Kily

ty jsi měl u pozadí dolara, teď Kennetha, kdo je další na řadě?

Reagovat
homeles8

bude se ti to líbit

Reagovat
Kily

jsem rád, že nemáš peníze na cestu do Milána

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kily

po vašem výkonu ze druhé půle zápasu s Malagou prý hned, co dorazil do kabiny

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Tak to byl ještě mírný, to bylo totiž zralý na alkohol.

Reagovat
kiwwi

a zase

Reagovat
madridcan

Pred rokom o takomto case sme boli o bod horsi a Barcelona o bod lepsia

Real Madrid 8 6 2 0 22:4 20

FC Barcelona 8 6 1 1 14:6 19

Zato Villareal moze na formu z pred roka len smutne spominat

Villarreal CF 8 6 1 1 16:6 19

Reagovat
madridcan

pardon...tiez sme boli o bod lepsi

Reagovat
Kenneth

Kašlat na tyhle tabulky pošahaný, důležité aby sme byli před nimi i po Clásicu!!!

Reagovat
madridcan

na Clasico sa mozem vysrat-je este daleko. Treba ist krok za krokom.Nezaujima ma nic ine ako Villareal

Reagovat
Kily

teď se tam uzdravilo několik námořníků, tak by měli jít nahoru a nejlépe už zítra. Škoda té bilance v Lize mistrů, takhle za měsíc uvidím jenom torzo bez Rossiho

Reagovat
miky10

Snad ne, teď porazí City a v Mnichově budou bojovat o třetí flek

Reagovat
Kily

já té výhře nad City úplně nevěřím, na druhou stranu je pravda, že v PD pohnojili začátek a pokud v dalších kolech naberou ještě větší ztrátu, budou potřebovat záchytný bod podobně jako předloni Atlético a v tom případě pro ně EL nebude soutěží navíc, ale vítanou možností, jak něčeho dosáhnout

Reagovat
miky10

Já docela i jo Ale co, tak jako tak si myslím, že Ponorky pojedou na Bayern s tím nejlepším, co mají. Nedisponují nijak širokým kádrem, navíc to vypadá, že si Ligu mistrů třeba zase nějakou dobu nezahrají, takže se budou chtít ukázat a dají do toho všechno.

Reagovat
kiwwi

skus spravit tabulku, kde vyberies tych istych superov minuly rok, to by mohlo mat vacsiu vypovednu hodnotu

Reagovat
fantomas

A hlavně aby z toho vyšel jako vítěz Newcastle.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Fanouškovská vášeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.

Reagovat
kiwwi

skusim napisat niekde do azerbajdzanskej ligy pod zapas nieco o Newcastli

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na to mam říct... Budu tam.

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
madridcan

Barcelonu si nepamatam,ale vysledky Realu si pamatat budem...takze ideme zaradom v Zaragoze sme vyhrali 1:3, Getafe sme dali 4:0, v Levante sme hrali bez golov, V Santanderi sme vyhrali 1:3, Rayo minuly rok bolo v druhej lige. V Espanyole sme vyhrali 0:1,Betis bol v druhej lige a v Malage sme remizovali 1:1

Reagovat
homeles8

Reagovat
madridcan
Reagovat
Kenneth

. Poděkujeme mu tím, že mu nedáme 6 fíků,ale jen 2.

Reagovat
homeles8

Jnak, jak někdo psal, že tu chybí jiri-fcb, tak on tu chybí, protože Barcelona remízovala. gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo možná netráví život u PC, jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten byl slabsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom bylo slabšího? Já to myslel vážně...

Reagovat
madridcan

tak to je to v tom slabsie,ze on tu bol vzdy vkuse,ale vkuse. Si mu reagoval na prispevok,tak do piatich minut si mal odpoved. Tak preto nieje na mieste poznamka,ze netravi zivot pri PC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Varas Kanouté

Reagovat
Kenneth

Koukal jsem posledních 20 minut, nechápu jak někdo může odejít s nulou z Nou Campu. To je jeden útok za druhým, soupeři nezbývá nic jiného než to odkopávat protože ten presink je pokaždé neskutečnej.

Reagovat
homeles8

tim jsi u mě skončil

Reagovat
Kenneth

To je hrůza, když se obuju do Barcy, přijde někdo, když jí zalichotím, přijde někdo.

Reagovat
kiwwi

lebo, ked sa obuvas do Barcy tak to robis trapne a ked jej zalichotis, tak sa pretvarujes

Reagovat
homeles8

mě to nevadí že trapně

Reagovat
kiwwi

tak ti ani nemusi vadit ze jej zalichotil, pretoze to je len pretvarka

Reagovat
homeles8

kdyby tam dodal aspoň '' '' ale takle to sice je přetvářka, ale psaná za účelem reakcí '' '' od fanoušků Barcelony.

Reagovat
kiwwi

na to mu nikto neskoci, cize taku reakciu nedostane

Reagovat
homeles8

jo, to ne, ale když to psal tak si myslel, že jo a votomtoje

Reagovat
kiwwi

myslim, ze dopredu vedel ze mu na to nikto neskoci...skor tu ide o tie aliby, vid "To je hrůza, když se obuju do Barcy, přijde někdo, když jí zalichotím, přijde někdo."

Reagovat
Kenneth

Ach jo, ironie to nebyla, tak si jdi dát nějakou novinku z twitteru pod PL at se zase uklidníš.

Reagovat
kiwwi

vies ty vobec, co je ironia?

Reagovat
smazaný uživatel

a vies ty vobec co je to "objektivita"?

Reagovat
Kenneth

ne.

Reagovat
kiwwi

myslel som si

Reagovat
homeles8

jo, nebo ak. Ale to ví jen sám Kenneth proč to napsal. Každopádně to napsal a to mě nasralo. Jdu spát, třeba se mi bude zdát o Kennethovi něco hezkýho a rozmyslim si to.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kenneth

Já tam žádnou ironii v tý věte nevidím.

Reagovat
kiwwi

v akej vete

Reagovat
kiwwi

to nebol velmi dlhy vztah

Reagovat
miky10

Reagovat
madridcan

Neviem preco si viem predstavit,ze Kanoute povie: ,,Fabregas urazil Palestinu".

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Cronalda a Moua

Reagovat
homeles8

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Cronalda a Moua

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Cronalda a Moua

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Cronalda a Moua

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Cronalda a Moua

Reagovat
homeles8

Reagovat
madridcan

cakam cely cas...598...598...598 a BUM naraz 603

Reagovat
miky10

taky

Reagovat
smazaný uživatel

no co k tomu rict... nehoda

Reagovat
Kenneth

Jj

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=jy_t6jOiGZI Dajme si trosku odreagovania na tuto vecernu hodinu Kto ma po lete po krk Give me everything ako ja,tak sa potesi

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=rneBpol3bI4&feature=related

velky komediant Pinto, aka psychologicka hra...("Ukazje ze skoci do prava aby som kopol do lava a chytil to, alebo ocakava ze presne toto si pomyslim a naozaj skoci tam kam ukazuje ?") mna ako cloveka ktory prilis rozmysla by to vazne odrovanlo

Reagovat
Biozdenda

dobré

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jestli dovolíte, tak bych si to reviewčko Barcelony napsal, měl bych to hned a s chutí

Reagovat
Losinho

Když ten Ronaldo dává půlku gólů z penalt...!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Málaga měla vyhrát tak 8:5, ale to by museli mít v útoku Lafatu a né kříženýho Juna s Kukou, ještě k tomu v černym vydání....

Jinak Sevilla mi udělala radost, bránili fakt dokonale a ještě byli vystrkovali růžky, škoda, že tam nějaký protiútok nevyšel...Varas je muž kola

Reagovat
vocasisko

proč se mi zdá, že v zápasech ve kterých hraje Keita ztrácíme body? hlavně že máme v týmu 2 z top 10 DM na světě a stejně se tam furt bude rvát ten ***. Už aby byl leden a táhl na ten šampionát

Reagovat
vocasisko

ve kterých hraje Keita v základu *

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, treba ho zastrelit, lebo cele muzstvo hralo s lahkostou a chutou a ten hnusny Keita im to tam len kazil a tu penaltu jak kopol...Keita

Reagovat
DreamTeam

vcera hlavne diky dvojici Messi,Villa a Iniesta se taky cinil

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že za stratu bodov môže Keita.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita je kvaliní hráč. chyba není v něm. má dobré zápasy. chyba je spíš v Pepovi, že ho tak a tolik staví..

Reagovat
smazaný uživatel

Vy na toho Keitu hodíte všechno....Tenhle zápas pros*al především útok a neschopnost dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, 11:2 na gólovky a zavinil to Keita.

Reagovat
Kenneth

Není na koho to hodit, tak to hodíme na Keitu. Jak typické.

Reagovat
Infi

Takový bullshit.

Reagovat
alcantara

Nenastupil Sergio na stoperovi, tak je vina automaticky na Keitovi Neskutocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je natom pravdy ze Fabregas mal narazky na vierovyznanie Kanouteho?

Reagovat
smazaný uživatel

jak znám Kanouteho a on je hodně věřící. Tak bych řekl, že se Cesc něčeho takovýho musel dotknout

Reagovat
LAM

Myslim si že Barca lestost nebude zdaleka tak dominantní a asi přenechá vítězství někomu jinnýmu.

Je vidět na hráčích(Mimo toho že teď neproměňujou obrovský šance) že jen těžko hledaj motivaci po tom co poslední dobou vyhrávali všechno a to nevim jestli se může změnit.Ale hlavně na dost hráčích je vydět špatná fyzická připravenost a zdaj se mi hodně unavený-Důsledek toho je obrovský počet zranění.Třeba Messi kvůli Copě Americe skoro žádnou pauzu neměl a to už po druhý loni bylo zas MS a na něm je deficit sil hodně vydět.Sice svojí obrovkou kvalitou dokáže i tak něco vymyslet ale teď když koukám na ten pohyb tak si nedokážu představit že by vydržel držet vysoký standart svojí hry tudle celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

tý jo neblázni. prostě nedali pár zápasů pár šancí. ještě není ani třetina soutěže za námi. a fyzičku už dost zlepšli(např. oproti superpoháru španělskému). radši si zkontroluj pravopis

Reagovat
miky10

Tyjo, to vypadá tak inteligentě, a přitom tam dáš slova jako "lestost, vydět".

Reagovat
Biozdenda

ale co, pár připomínek je tam fakt věcných. Jako třeba to, že hráči nejsou na baterky.

Reagovat
miky10

Však já neříkám, že ne, ale takovéhle chyby mi z toho příspěvku docela kazí dojem

Reagovat
smazaný uživatel

Před měsícem, kdy Real za sebou dvakrát ztratil, hodně fanoušků Realu psalo, jak hráči na hřišti vypadají unaveně, spekulovalo se o přípravě a o zbytečnosti letních turné apod. Teď po měsící a především po výkonech s Lyonem či s Málagou si na tohle nikdo ani nevzpomene, hráči napadají rozehrávku na polovině soupeře a běhají jak znovuzrození (tedy až na Ozila ).

Kdyby dala Barca včera dvě tři branky z těch mnoha šancí, co měla, nikdo by ani nepípl. To samé případ Messi. Já tedy včerejší zápas neviděl, takže ani nechci nějak relevantně hodnotit jeho výkon, ale viděl jsem 14-ti minutový sestřih a Messi byl téměř u všeho nebezpečí pro branku Varase. Několikrát přímo namazal na gól spoluhráčům a to je málo? Chápu, že když z něj udělali fanoušci po světě málem poloboha (i když to po jeho každotýdenních výkonech chápu), tak je těžké najednou v jejich očích uvěřit tomu, že Messi není na každým kousku hřiště a nedává či nepřipravuje gól za gólem. A k tomu zase jsme u toho štěstíčka, kdyby totiž některý jeho spoluhráč tu branku trefil, Messi by měl ihned asistenci (nebo i více) a byl by zase bez tvrdé kritiky.

Barcelona (Messi) a Real Madrid (Ronaldo) se stali v očích fanoušků doslova dokonalí a při každém zádrhelu (holt jsou to jen lidi, kluby či hra) se tito fanoušci strašně diví a nedokážou pochopit, že i "TItanic je potopitelný".

Reagovat
Kenneth

Mě nejvíc pobavili diskuze na stránkách Barcy kde už ho chtějí prodávat.

Reagovat
vocasisko

mě by zajímalo jakou Kennetovskou verzi stránek Barcy sis otevřel

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam nějaký rozdíl přece jenom vidím - Barca měla 11 velkých šancí nebo tutovek, zatímco my v Levante tak 3 (všechny nevypracované po chybě gólmana) a v Santanderu nic. To bylo skutečné dno a fyzické vyčerpání, ale je pravda, že stejné to bylo loni na začátku. Barca hrála včera docela v pohodě, že jednou za měsíc pokazí výsledek koncovka, to je ve fotbale naštěstí normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že se ty zápasy nedají srovnávat, ale já to bral z úhlu pohledu nejen zdejších fanoušků.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Infi

S tím Messim - všichni si jsou vědomi toho, že je to jen člověk a že nemusí být vždy perfektní. Ale i když byl celý zápas u x šancí, tak ten přístup dokázal v tu chvíli nas.at nejednoho fandu, včetně mě. Zápas doslova odchozený a k penaltě přístup jak kdyby to bylo za stavu 6:0. Tím mu samozřejmě nejde dávat remíza za vinu, sám Villa nebo i další měli taky pár gólů na kopačkách.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak co se týče té penalty. nevim no. samozřejmě na ni čekal asi 4 minuty, ale i tak. kopnul to stejně jak to potom kopal ronaldinho. ideální výška pro brankáře. no ale neva. real porazíme a je to

Reagovat
smazaný uživatel

V nastaveném čase byl v pokutovém území jednoznačně zezadu faulován Iniesta...

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde dolar a je tady nablito jako tenkrát. A to už se tady poslední měsíce trochu lešilo. No, nicméně, pojďme k zajímavějším věcem.

Včera to byl výborný výkon. Už dlouho jsem neviděl kluky makat takhle celej zápas. Vytvářeli jsme si i šance, ale buď koncovka nebo famozní Varas byla proti vstřelení gólu. Popravdě nemám mým šampionům jako týmu po včerejšku moc co vytknout. Byly tam některé výborné výkony jako ten Iniestův, jako ten Adrianův a jako ten Mashův. Ti byli výborní. Byly tam i některé velmi býdné a to hlavně ten Pedrův. Co se s tím klukem včera dělo? Neměl horečku? Abi včera dopředu hrozně moc nepřesných přihrávek. Zdálo se mi, že se snažil (bojuje o svůj poslední kontrakt) dopředu hrát něco, co mu není vlastní. A nedařilo se mu to. Messi hrál taky špatně, ale i tak vytvořil dost situací. Nicméně postrácel ohromný množství míčů.

Včera proti nám stála perfektn připravená obrana. Po dvou letech stál proti nám protivník, jehož hráči jakoby dopředu věděli, co který náš hráč udělá. Hlavně Messiho si včera Marcelinho přečetl jako knížku. A když už se nám přes ně podařilo přejít, stála v bráně směska Fantomase, Betmana a Flashe Gordona. Včera jsem fakt koukal, co všechno se dá taky chytit. Ze všech jeho parád bych vypíchnul tečovanou střelu Messiho, kterou on neskutečně ještě stihnul vytěsnit. A Villovu střelu do prázdné, kam Varas skákal jen tak a ... zasáhnul, kde měl. Tohle byl od něj výkon na 10 z 10ti.

Jen mě na Seville od začátku srala ta snaha držovat za každou cenu.

Ještě bych se pozastavil nad situací z nastavení. Penalta naprosto jasná. Tu snad nikdo nezpochybňuje. Obránce skluzem trefil Iniestovy nohy. Do týhle chvíle všechno OK. Pak následovaly nechutné protesty sevillských. No, neberu jim protesty v nějakých mezích. Byla to pentle v nastavení, která mohla zhatit jejich celozápasovou snahu. Ale tohle bylo vážně moc. No a pak král celé situace - Kanoute ... Všichni tu jeho věc viděli. Je to hrozný humus, ale dosáhnul svého. Bohužel tuhle situaci pravidla nijak neošetřují. Kanoute si stejně po návratu Negreda půjde sednout na lavku, tak se teď obětoval ve prospěch včerejšího jednoho bodu. A udělal to bohužel skvěle. Přísahám, že jsem čekal, že ji Messi nedá. Zaprvé se mu včera moc nedařilo, čili měl sebevědomí nízko. Varas naopak včera sebevědomím sršel. A zatřetí - viz. popis situace u Kanouteho. Jestli ji měl kopat někdo jinej? Možná Cesc, který je kopat umí. Ale kdyby ji nedal, snesla by se na Messiho nejspíš ještě větší vlna kritiky (viz. případ Etoo zpřed pár let). Určitě udělal dobře, že si vzal balon sám. Ocenil bych ještě přístup hráčů, kteří ho ihned podpořili. A diváků, kteří mu svým vyvoláváním taky dali jasnej vzkaz . Dopad by to na něj mohlo mít snad jen pozitivní.

Díky, šampioni.

Reagovat
smazaný uživatel

bídné

a ještě jsem zapoměl k výborným výkonům ten Vickyho, kterej předvedl taky jednu parádu. Takhle vytáhnout pavučinu ... mňam ...

Reagovat
smazaný uživatel

Přecházel tomu nafilmovaný pád Iniesty, po kterém sudí v nastaveném času pro Barcelonu odpískal penaltu.

Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/ronaldo-radil-messi-nedal-penaltu-proto-real-preskocil-barcelonu-py1-/fot_zahranici.aspx?c=A111022_213222_fot_zahranici_min

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najdi video a pak ho můžeme rozebrat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Ale jo,mají pravdu. Neviděl sem že by ho hráč Sevilly zasáhl.

Reagovat
Infi

Nechal tam nohy.

Reagovat
Kenneth

Co jako že je tam nechal? Neviděl sem že by ho zasáhl.

Reagovat
Infi

Nechceš vidět.

Reagovat
Infi

Však ta penalta je jasná, nevím o čem se tu spekuluje. Kdyby spadl kdokoliv jiný, tak to nikdo neřeší, ale jelikož to byl Iniesta z BARCELONY tak se o tom bude mluvit ještě rok a půl.

Reagovat
Kenneth

Jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si tam 1:00 přesně.. Obránce zvedá nohu a kope Iniestu do kolene.. Nehledě na to, že už Iniesta nemá stabilitu po zákrocích před..

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce mu na ty nohy i kouká..

Reagovat
Kily

1:00 přesně - hráči Sevilly se společně s Iturraldem sbíhají k pomeznímu rozhodčímu na kraj velkého vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to 0:59

Reagovat
smazaný uživatel

to ses taky upsal. Mělo to být 0:55

Ale u tohohle záběru je to právě neprokazatelné. To ten záběr zvrchu je jasný. Tam už i zarytý Madrista musí zmlknout a zmizet.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to mám zastavený na 0:59 a je tam noha na koleni Iniesty.. Úplně jasně a prokazatelně Ještě tam je vidět jak obránce kouká na jeho nohy a zvedá je, aby ho trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máme jiný video.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

http://www.youtube.com/watch?v=5cCzz5sB7og

tady je to poměrně průkazné, tu levou nohu tam nechal zbytečně

Reagovat
smazaný uživatel

No vida.. To je i se šťastnějším koncem

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby chtěl Iniesta pentli, divenul by to hned po tom prvním zákroku, a nečekal by na to, jestli ho zaskluzuje ještě jeden Andaluzan. Tohle už mi přijde jako hon na čarodějnice.

Reagovat
smazaný uživatel

1:12 zasáhnul hráč Sevilly nohu Iniesty. Zkus se kouknout ještě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto jasně ho nakopnul. I pohyb tý obráncovy nohy směrem od Iniesty ihned po zásahu do Inesty to dokazuje.

Reagovat
Infi

Neuvěřitelný zdroj.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že je to zdroj úplně nejvěrohodnější, ale jen poukazuju, že se o té penaltě dá diskutovat.. V realu sem myslel, že byla, z opakovaného záběru mi to přišlo jako letadlo

Reagovat
Josifek

Já to viděl jen tady z opakovačky a rozhodně mi jasná nepřišla.

Reagovat
smazaný uživatel

zkus zareagovat, co píšu výše. Vždyť je tam jednoznačně vidět, jak noha obránce od Iniesty odskočí. Jde proti němu a najednou od něj. Prostě ho trfil. A v tu chvíli začal Iniesta padat. Co proboha ještě chceš?

Je to čas 1:12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze keby som to pozeral tak by som asi mal o polovicu vlasov menej , ci ?

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ne. Naopak to byl vynikající zápas. Víc takových. Někde si to pušť. První půlka byla Sevilla i nebezpečná. Druhou už dopředu moc nechodili. Ale bránili parádně. Nicméně zpět - nervy až do konce. Takových mačů moc nehrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som myslel vzhladom na tie golovky , ked ospevuje kazdy Varasa , tak asi pochytal ... niekde to stiahnem urcite

Reagovat
Josifek

Z opakovaných záběrů je zřejmé, že Kanoute reaguje na nějakou nevhodnou poznámku Fabregase, těžko říct, co mu řekl, jestli to bylo něco ohledně rodiny či víry, pak těžko něco Kanoutemu vyčítat. A že zrovna Cesc je člověk, od něhož bych něco takového celkem i čekal..jinak Iniesta samozřejmě letěl už mnohem dříve, než se ho vůbec obránce mohl dotnkout, viděl že míč už nestíhá a že se blíží skluz obránce, úplně jasná mi nepřišla.

Reagovat
smazaný uživatel

zkus se podívat na opakovačku výše. Iniesta v žádným případě neletěl dřív. To je zase nějaká pohádka (zrovna u tebe sorry)

Reagovat
Josifek

No jo, máš pravdu, neletěl dřív. Jako trefil ho do kolena, to je fakt, Iniesta to zapíchl, když nemohl dostihnout míč. Kontakt tam byl, byť minimální a Iniesta rozhodně padat nemusel, na druhou stranu když sudí zpravidla nepískají fauly co nekončí pádem, je to těžký..ale toho Kanouteho bych tolik nehaněl, zajímalo by mě, čím ho Fabregas tak vyprovokoval. A byl to super taktický tah, jak píšeš výše, i když si myslím, že Kanoute to nemyslel takticky ale jednal pouze spontánně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

já na to koukám už dvacet minut a mám stejný názor jako rozhodčí, kontakt velmi pravděpodobně ano a tím pádem i penalta, ale stoprocentně jistý si tím nejsem, podobně jako si jistý nebyl on, když udělil jenom žlutou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

neda sa posudit ci tam kontakt bol alebo nie, ale obranca zdvihol nohy co ulahcilo rozhodovanie rozhodcu, ak by nohy nezdvihol asi by sa to nepiskalo...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to víš, že se to dá posoudit. Jen se na to fakt podívat.

Reagovat
smazaný uživatel

pisem pohlad rozhodcu, on vidi pad, hore nohy obrancu, neni co riesit, malokedy ma cisty vyhlad na suboj

Reagovat
smazaný uživatel

tak z pohled rozhodčího je posouzení hodně velkého množství situací hrozně těžkých (proto jsem taky dlouhodobým zastáncem videa), ale my se snad bavíme o následném přezkoumání sudího rozhodnutí, které zrovna teď bylo správné.

Reagovat
smazaný uživatel

aj potom co som videl video tvrdim ze ak by nezdvihol nohy, nepiska sa

Reagovat
smazaný uživatel

moment. Viděl jsi, jak Iniestu kopl pod koleno?

Reagovat
vocasisko

jenže on ty nohy zvedl, tak proč řešíš kdyby je nezvedl?

Reagovat
Kenneth

Tak krysa Fabregas roste pro Barcu, to je jasné, Můžeme očekávát podobný vývoj jak u Mascherana, kdy se z řezníka stal simulovací chudáček.

Reagovat
smazaný uživatel

Masche za Barcu odohral 57 zápasov, v koľkých zápasoch simuloval, že ho nazývaš simulovací chudáčik?

Reagovat
smazaný uživatel

Kenneth je prostě jinej. Nech ho vysmrdět.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý čo mi na to napíše aj keď pravdepodobne nič.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě to nech být.

Reagovat
Kenneth
Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážne? daj ďalšie dôkazy lebo na základe tvojho pravidla sú potom všetci hráči Realu simulovací chudáčikovia

Reagovat
Kenneth

Já nemám problém si uznat že Ronaldo,Di Mária je simulant. Ale oni byli simulanti vždy, Mascherano si hrál na velkého řezníka, přijde do Španělska a začíná padat jak děvka.

Reagovat
smazaný uživatel

Padať? Padol raz, ak máš nejaký ďalší dôkaz tak ho sem daj

Reagovat
Kenneth

Proč bych ti měl ještě něco posílat? To co předvedl je nechutné dost. Ale sem rád že bráníš ty vaše simulanty, budu si pamatovat až někdo od vás přijde říkat že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na základe jedného prípadu, jedného zápasu z 57 zápasov, dokážeš nazvať hráča simulovací chudáčik a vytváraš tu o ňom obraz, ako by v každom zápase padal ako z hrušky

Reagovat
Jerichoo

to si robíš srandu snád nie? On simuloval len raz za 57 zápasov?

Reagovat
Kenneth

Přesně tak, nanazval bych ho tak kdyby nepředvedl takovou estrádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom je aj Casillas simulujúci chudáčik

http://www.youtube.com/watch?v=vpnzyGAQEVQ

Reagovat
Kenneth

Neskutečné, vy jdete i přes mrtvoly aby jste si obhájily ty herce.

Reagovat
Infi

Co reagovat na moje spodní video a vašeho tvrďáka Pepého?

Reagovat
Kenneth

Byla to simulace jako od Mascherana? Nebyla. A nehraj si prosimtě.

Reagovat
Infi

Byla to simulace? Byla. Nehraj si prosímtě.

Reagovat
Infi

Ok, pojďme na to tvou logikou - sleduj co jste udělali z dobráka Ronalda http://www.youtube.com/watch?v=mVltp6o0Tgw

Reagovat
Infi

Nebo třeba Pepé, takový řezník a co jste z něj udělali - http://www.youtube.com/watch?v=2CF2tsXMVeY

Reagovat
smazaný uživatel

mna sklamal cesc, tu je krasne vidiet ako niecim strasne podpichol kanouteho

http://www.youtube.com/watch?v=F7khWCUcOfE

Reagovat
Kenneth

A tu scénu jak měl Cesc údajně podpichnout Kanouteho si máme najít sami nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

od 2:30

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo by to nič nové kebyže hráč Barcelony uráža hráča súpera kvôli náboženstvu ...

Reagovat
smazaný uživatel

určitě mu říkal do toho balónu jsi neměl kopat, to se nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně mu řekl, že je terrorista, Cesc je takovej poštěvák, to klidně říct mohl... A Kanoutého jsem takhle nasraného ještě neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to já ani Mesuta tenkrát (Villa)

Reagovat
smazaný uživatel

aneb další madridské přemalovávání skutečností pomocí "údajně", "možná", "tohle ještě nikdy neudělal, tak proč teď" atd.

Držte se, kluci, jistot. Aty jsou takové, že Kanoute prvně otravoval u balonu, pak ho dokonce odkopnul (už tehdy nejspíš měl letět) a pak napadnul Cesca. To jsou fakta.

A nechte ty vaše imaginární pohádky pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

a myslis, ze ho napadol len tak, bez dovodu?

Reagovat
Kenneth

Samozřejmě že ne, jenže to on nechce vidět. Hlavně že píše

A nechte ty vaše imaginární pohádky pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

bez důvodu šel otravovat k balonu a bez důvodu ten balon odkopnul. Pak mu Cesc nejspíš něco řekl. Možná, že je to sráč nebo tak něco. Nebudu tady vymýšlet imaginární pohádky o tom, co je nedokazatelné a každej si o tom může myslet svoje.

Nicméně tady je právě zase situace takováhle - Kanoute to prostě psyhicky neunesl nebo postupoval přesně promyšleným způsobem. To už je jedno. Každopádně udělal hrozný prasárny. A jak se zachová Madrista? Vymýšlí pohádky, proč že to ten Kanoute vlastně udělal. A dokonce zachází tak daleko, že tady vymyslí mýty o tom, že mu Cesc nadával kvůli jeho náboženství atd. Prostě se Madristi přesně podle Fňukýnovy mantry pokouší i ty nejjednoznačnější situace zase obrátit proti Barceloně a jejím hráčům.

A pak DOKONCE jsou i tací Madristi, kteří tyhle pohádky, mýty a pověsti vezmou za své a začnou barcelonským hráčům kvůli těm mýtům nadávat. To už je vrchol absurdností. Ale popravdě - už jsem si na tuhle absurditu, jakou je Real Madrid, zvyknul. Od tohohle institutu se dá očekávat už opravdu cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

čau kamo jak je?daří se?koukam,že neunášíš že se Real dostal na 1.místo.Vy i kdybyste dostali 69:0 a někdo ti řekl něco na tvoji přítelkyni Barcičku tak ji stejně budeš hájit vid.Vím,že to tu někteří madridisti přehanějí,ale začni byt trošku objektivní a nekoukej na všechny situace jen z jednoho pohledu.Kanoute měl jít ven=šel ven ale Cesc(vlastně cela barce),že by se za to ani v Národním nestyděli.Měj se ahoj

Reagovat
DreamTeam

jiri je takova komicka figurka.. smeji se mu vseci a vsude, jen to nechce videt

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu opravdu věříš, že Ozil a včera Kanouté vypěnili jenom tak? Že Busquets Marcelovi nenadával do opic..? Pokud ano, tak dotyční patří na léčení.. anebo někdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Argumentace.

Reagovat
vocasisko

Tomu opravdu věříš, že Ozil a včera Kanouté nevypěnili jenom tak? Že Busquets Marcelovi nadával do opic..? Pokud ano, tak dotyční patří na léčení.. anebo někdo jinej

Reagovat
Kenneth

Největší flegmouš Ozil ti určitě vypění jen tak z prdele. Z Villy se stala taky pěkná šlapka potom co je v Barceloně, takže se tomu dá věřit že ho urážel.

Reagovat
vocasisko

a taky se dá Haroldovi Campingovi se dá věřit, že bude v pátek 21.10.2011 konec světa

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil dostal po papuly tak sa nasral, jednoduché.

Reagovat
Footballer

Opravdu musíš užívat výrazy jako "děvka, šlapka" ... ??

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem se na hřišti setkal s dost "inzultacema" a z drtivé většiny to bylo z nějákého důvodu, že někdo někomu něco řekl, provokoval. Vůbec se nechcu zastávat napadení, naopak (dokážu to pochopit, asi jako kdokoliv, kdo někdy něco vyhecovanějšího hrál). Pokud Fabregasovi natáhl jenom tak, že chtěl ještě zdržet penaltu, tak mu to vyšlo :))

Reagovat
smazaný uživatel

Tos vyčetl kde? Píše se o něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď koukám, že kdyby Ituralde chtěl, tak tu pentli opakovat klidně mohl. Hráč Sevilly je v době kopu už víc jak dva metry ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

a este mal toho hraca aj vylucit.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na to ze to se dej skoro pri kazde penalte a kdyby v tomhle pripade rozhodci pevne dodrzovali pravidla tak se opakuje kazda penalta.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Al Capone

ty to slušně nedáváš

Reagovat
smazaný uživatel

700. Pro Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Messi selhal v 6 penaltách z 22 kopaných, proti Seville to byla ale teprve druhá ligová (po Recreativu). V Copě nedal proti Benidormu, Villarrealu a Betisu, v LM neproměnil proti Panathinaikosu.

Reagovat
smazaný uživatel

77 % není zrovna moc. Na tomhle musí určitě zamakat.

Reagovat
smazaný uživatel

72.72%

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
Infi

To se dá, já selhal tak ve 4 z 5.

Reagovat
Kenneth

Ty za to bereš leda tak párek v rohlíku.

Reagovat
Infi

A je to nějak podstatné?

Reagovat
smazaný uživatel

A ta ta tvoja statistika je?

Reagovat
Infi

Ano.

Reagovat
Josifek

Já býval v žákách a dorostu penaltový mág, to jsem dal z cca 12 co si tak pamatuju krom jedný všechny, ta jediná mylná byla tyčka. Ale povedlo se mi dát jednou z penalty golmanovy i jesle, to byla neskutečná haluz.

Reagovat
Infi

Mi se nikdy na penalty nedařilo, kopnout jí 5 metrů vedle mi nedělalo problém, teď už jsem jinačí profík, ale nejsem na ně nominovaný

Reagovat
Al Capone

a to jich ještě mě letos kopat minimálně 15, to by byla teprve bilance

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek znovu za palec nahoru :

Na pozápasovej tlačovej konferencii pogratuloval tréner domácich Pep Guardiola k remíze svojmu súperovi a povedal: "Vždy je lepšie vyhrať ako remizovať, ale urobili sme všetko...a ešte viac, aby sme vyhrali. Keď máte 77% držanie lopty, 22 striel na bránu, pokutový kop...môžem len pogratulovať Seville. Veľký zápas odohral fantastický Varas."

Když ho miluješ, není co řešit.

Reagovat
Jerichoo

Fabregas

Reagovat
vocasisko

neuvěřitelné, opět se tu blije na hráče Barcy, kvůli konspiračním teoriim některých místních tragédů, myslím že by se měli hráči všem lidem na světě omluvit, že jsou tak úspěšní

Reagovat
Jerichoo

Neuveritelné aký dokážeš byť zaslepený.. Ten palec dostal za to svoje teatrálne válanie sa po zemi. Ja takéto správanie odsudzujem komplexne a nie podľa dresu. Neuveritelné akým spôsobom to ideš ospravedlňovať..

Reagovat
smazaný uživatel

Betis jde dolů ještě rychleji, než jsem jim to sám předpovídal.

Reagovat
madridcan

Toto kolo uz moze vylepsit len Kopyho priblizenie sa k dresu Realu Ale nic sa nestane,ked to tak nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem v 9. kole zjistil, že bereme soupeře po Levante, takže to kvantum červených karet pro jejich soupeře nám vlastně pomáhá. Caballero včera Málaze dost chyběl. GO ♥ LEVANTE ♥ GO!!! Dnes čk pro Valera, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

RAYOOOOOOOOO!!!

človek sa zobudí s opicou ako svet, zapne zápas v 75. minúte, hovorí si, no chlapi, toto treba udržať a bums ho tam Lass - chlapíka ešte odnaučiť toľko sólovať a bude hviezda

Reagovat
Kily

komentátor říkal cosi o tom, že i zápas s průběžným skóre 0:0 může být hodně atraktivní. Jak je na tom Lass s tím otřesem mozku, je to vážné? Hráči Betisu pak mají patent na zazdění tutovek, ve druhé půli tam zase v malém vápně předvedli komedii

Reagovat
smazaný uživatel

tak čo som pochopil s tou mojou tragickou španielčinou tak čakali niečo horšie ako to nakoniec je...

neviem, mne to až také atraktívne neprišlo, ale zas sa mi zdalo Rayo dravšie, viac sa hnali do zakončenia a celkovo viac bojovali

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, či pozeráš Rayo, ale od nich sa moc zaujímavý futbal nedá čakať, väčšinou je to viac o bojovnosti ako o nejakej individuálnej alebo kolektívnej kvalite... alebo o tom, že naserú súpera tak trochu zákernou hrou

Reagovat
Kily

koukal jsem na něj před týdnem proti Espanyolu, kdy to byla bída a teď posledních cca 35 minut na Betisu, kde měli jednu velmi dobrou šanci a pak ty dvě branky. Já jsem od nich nějaký zázrak po herní stránce nečekal a je pravda, že jsem nečekal ani nějaké velké bodové přísuny, po téhle stránce zatím celkem příjemné překvapení, snad to vydrží, Rayo vidím v PD rád

Reagovat
RS

Jen remíza s Getafe? wtf?

To je hrůza, co poslední zápasy předvádíme!

Obrana ujde, ale ta útočná fáze je úplně bez nápadu.

Carlos Martinez!

Reagovat
Rssa

No ještě, že jsem se včera ožral na svatbě a nemusel vidět naši střeleckou nemohoucnost a číst příspěvky ubožáka dolara.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc i Kanouté se k incidentu vyjádřili na svých twitterech, doporučuji přečíst. Kanouté nezmínil rasismus ani náboženství, Cesc se od toho naprosto distancoval.

Reagovat
Infi

Krása A co na to říkáš ty, dolare? Nebo Kennethe? Neboooo...?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to, že to jsou zase jen výplody chorých madridských mozků, co se vše snaží obrátit proti Barceloně, bylo jasný víceméně hned. A že by se k tomu a banda nemyslících bílýc ovcí nějak dál vyjadřovala? Proč? Zablili si, zanadávali si. Prostě splnili svůj víkendový fňukýnovský úděl. Nic víc.

Reagovat
Kenneth

Ty vole jiří, však ty si to samý v katalánským, tak na co si hraješ?

Reagovat
Jerichoo

ja som mu dal palec dole za tú typickú trápnu teatrálnosť a plač

Reagovat
Kenneth

Kanouté jen nechce potopit Cesca, což ho šlechtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc se úspěšně řadí k Messimu, Busquetsovi a Villovi - pokryteckým neviňátkům, o těch co jim to žerou ani nemluvě...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Co Cesc udělal? A rád bych slyšel něco podloženého, ne nějaké domněnky a spekulace, které kolují bůhvíodkud aniž by je kdokoliv potvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

A Villu někdo někdy bral za neviňátko?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile přestoupil Kanouté vyloučil náboženské a rasistické narážky, ovšem provokace a nadávka tam byly, Kanouté je víceméně klidný hráč, tudíž ho vytočit muselo něco fakt nad rámec...

Reagovat
Infi

No u té žluté a po následném zakopnutí balónu ukázal, že je fakt flegmouš.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom nevidím nic až tak moc špatného, Kanouté přišel s provokací jako první (při té penaltě). Jestli mu Cesc pouze odvětil podobnou mincí a přidal k tomu nějaké popíchnutí, je jenom Kanoutého chyba, že to neunesl. Pochybuju, že by si ho nebýt té penalty někdo všímal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli hraješ fotbal na jekékoli úrovni, tak víš, že zakopávání nebo zahazování míče se dělá vždycky...nadává se v rámci mezí taky, navíc tihle hráči jsou profíci, takže pokud už se takhle rozčílil Kanouté, tak to muselo být něco víc, jako kdysi třba Zidane, ač tady náboženství nebo rasismus nebyly.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolikrát jsi viděl, aby protihráč zakopl připravený míč na penaltu, navíc v takto vyhroceném závěru? To už je provokace nejvyššího stupně, která si nějakou odplatu zaslouží a ani se nedivím, že Cescovi od pusy nějaký ten hijo de puta ulítnul. Nebýt toho, Cesc by byl v mých očích za hajzlíka stejně jako u tebe, takhle je ale u mě tím vyprovokovaným, kdežto Kanouté jen sklidil bouři, kterou o chvilku předtím zasel.

Reagovat
Infi

Reagovat
Infi

špatný smajl - takhle

Reagovat
-Kopy-

Guaita; Miguel, Ricardo Costa, Víctor Ruiz, Mathieu; Topal, Banega; Feghouli, Jonas, Canales; Soldado.

Reagovat
Kily

Rami je jouda, z jeho vyloučení plynou hned dva tresty

Reagovat
Al Capone

člověk přijde unavený z práce, ale za to šťastný, že bude konečně víked a co je ještě lepší když se dozví jak hrály katalánské plačky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Proč neuznali ten gól ? ofsajd žadný nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

800. pre divera Casillasa

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Pustil jsem to teď... Celej den se těšim, jak po dlouhý době uvidim Herreru, Piattiho a ještě třeba Jordiho... a ono ho*no

Počítal jsem, že někteří z těhle budou sedět, ale že všichni tihle Bilbao a Vale jsem letos viděl v lize sice asi jen třikrát, ale to Herrera pokračuje v tom svym výpadku? a hlavně Piatti nehraje proč? Únava?

Reagovat
smazaný uživatel

Miguel Lituju fanoušky Valencie...

Reagovat
blaugrana

Nehnevajte sa na mňa, ale ta obrana vale....to je satirická paródia.

Reagovat
Kily

hrají držáci Costa a Miguel, navíc jsou vedle sebe, průšvih

Reagovat
blaugrana

A kua veľký. Miguel hrá ešte lepšie ako včera Alves.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál by Hedwiges, kdyby nebyl zraněnej?

Reagovat
Kily

50:50

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže ani po roce není u Emeryho před tim tragédem Costou?

Reagovat
Kily

i když vzhledem k rotačnímu systému Emeryho a Madurově lepší použitelnosti na DM si spíš myslím, že by i tak hrál Costa

Reagovat
smazaný uživatel

...

pořád nedokážu pochopit, jak s tou vaší ''obrannou hrou'' nemůžu hrát v základu Maduro pravidelně

Reagovat
Kily

na tom nic není, on byl na stoperu podobně zoufalý

Reagovat
smazaný uživatel

aha... z toho co jsem viděl, tak na mě ani z daleka tak tragicky jak Costa nepůsobil, no

jinak ještě k tomu příspěvku předtim - samozřejmě to bylo myšlený tak, že dokud tam byli ti stopeři z minulý sezony, po příchodech těch dvou novejch a schopnejch je to pochopitelný já mám ale prostě Madura dost rád, takže bych byl rád kdyby hrál o dost víc

Reagovat
Kily

Canales na hodně dlouho out, pozitivní na tom je jenom to, že se víc do hry dostane Ever

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké odškodné Realu?

Reagovat
Kily

mohli byste nám dát nějaké peníze na operaci

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, docela nezaslouženě, ale stejně to Iker udělal pěkně

gól docela z ničeho, ale to se není čemu divit, když ta fakt už trapná obrana Vale není schopná už ani rozehrát, neskutečný

Reagovat
Kily

obrana rozehrála, není její chyba, že to posral Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, mám dost špatnej přenos... myslel jsem, že to byl jeden ze stoperů nebo DM. Beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Prechod do útoku má Valencia strašne ťažkopádny. Obrana katastrofa, Ever celkom solídny, Feghouli sa snaží, páči sa mi Jonas, Soldado stratený.....

Reagovat
smazaný uživatel

To je vemeno ten Emery, stiahne Jonasa

Reagovat
smazaný uživatel

http://pelicanmag.wordpress.com/2011/10/21/sila-detske-predstavivosti-mate-ji-jeste/

Vážený pan Antoine de Saint-Exupéry a jeho Malý Princ. Troška literatury z jiného pohledu Vám neuškodí, tak se nezlobte holomci

Reagovat
smazaný uživatel

Co to sem cpeš, nudlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych tím jen zdvořile pomáhat o pomoc. Přece jen je to pro mě a partnerku důležité a myslím si - že těch pár sekund, které člověk stráví kliknutím, případně půl minuty četbou: něčeho co má hlavu a patu je hodnotnější než většina často tu propíraných diskuzí.

Omlouvám se pokud to způsobí někomu trauma v diskuzi, že přehlédne kdo komu zrovna nadává.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sem lezeš na stránky o fotbale, když se ti nelíbí diskuze? Jen proto, abys tady spamoval? Tvůj příspěvek nemá nic společného s fotbalem, o ktereém je především tenhle web.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento web už dávno ztratil kvalitu diskuze o fotbale, když jsme u toho, nevím co Vaše nadávky a vyřvávání jednoduchý hesel dnes mají společného s tím co tu bývalo. Ale máte pravdu, nepatří to sem. Jen jsem chtěl poprosit o pomoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tys nic nežádal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to víte, že ano. Šlo o překlep, který jsem o řádek níže opravil. Ano pohněte svými línými očky a uvidíte to . A předpokládám, že jste to pochopil jak je to myšlené, tak se nechytejme za slovíčkaření.

Reagovat
smazaný uživatel

Co přesně znamená ta první věta?

Reagovat
smazaný uživatel

požádat*

Reagovat
-Kopy-

gooool, výborně Banega a Soldado

Reagovat
-Kopy-

Ne ne, nejde to.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi by se dala pískat

Reagovat
madridcan

Kopy pobozkaj ten uzasny krasny kralovsky dres s tou najvacsou laskou

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
madridcan

uz si spravil fotku a nebolo to s takou velkou laskou?

Reagovat
-Kopy-

klid, dost zasadní budou vzájemné zápasy

Reagovat
madridcan

po vzajomnych zapasoch si myslim,ze budes lutovat,ze si sa mnou nestavil,ze budeme pred vami o 20 bodov (U nas je to viac-menej jasne a u vas to bude nenormalne tazke,ale aspon ta remizka...)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jerichoo

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
-Kopy-

Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

je na čase, aby se vědci přestali zajímat o to, jestli jsme ve vesmíru sami a zaměřili svou pozornost na opravdu důležité věci, jako třeba na Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

ééééj, Levantee První místo v tabulce common

a brankař Munua jak má to zdržovaní v malíčku je fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal - mistři světa ve hře do šířky. To je ale opravdu na výměnu trenéra asi, i když by mi to bylo líto. V útočné třetině hřiště vůbec neví, co mají hrát, naopak vzadu jak na ně naběhnou tři v rychlosti, tak jsou zase šíleně pomalí.

Reagovat
FC Porto FC

Levante jede jak já jím to přeju 8 zápasů první flek

Reagovat
Kenneth

Nesnáším Levante!!! Ponorky zabrat!

Reagovat
alcantara

Fanta

Reagovat
Kily

já jsem spokojen

Reagovat
alcantara

Ja tipujem tych spravnych hracov, ale nacasovanie mam katastrofalne Vdaka aspon za Soldada a Nekounama.

Reagovat
Kily

já mám vynikající výběr útočníků, kteří mají za žlutou -5, vždycky jeden kartu dostal, tak jsem včera zvolil rozestavení se dvěma útočníci a žlutou dostali oba

Reagovat
Kenneth

Pokud jim dá Levante trojku, co dostanou na SB? Asi zkusím hattrick Ronalda podat

Reagovat
alcantara

Levante po osmich kolach na cele, to snad nie je mozne, take timy maju vypadavat

Reagovat
Kenneth

Levante,Gijon a Getafe (Granada) sestup.

Reagovat
alcantara

Gijon su sympataci, ten treti asi coraz tragickejsi Racing alebo Zaragoza za tie ich cudne machinacie, Malaga je zial nerealna.

Reagovat
Kenneth

Málaga. Ruud,Pellegrini. Těm nejde nepřát.

Reagovat
alcantara

Kader maju sympaticki, ale majitelia su mi proti srsti, byt hrackou a zavisiet na rozmaroch jedneho cloveka majuceho nulovy vztah ku klubu je z mojho pohladu vrchol nevkusu.

Reagovat
Kenneth

Dokud se tam z toho nestane paskvil typu City tak mi to vadit nebude.

Reagovat
ryzskej

Levante má formu, jen tak dál, kdyby se čistě náhodou zadařilo, jakože s tím asi nikdo nepočítá, ani ve Valencii ne, tak EL by byla nádherná.. Ale hlavní cíl bude se udržet, případně skončit v horní polovině

Reagovat
smazaný uživatel

tak tim ktory kazdu sezonu hra o zachranu nam vedie tabulku.. asi zacnem pozerat ich zapasy .. .. a vraj PD je len o 2 tymoch

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si přál, aby sestoupila Granada, Santander a Zaragoza popřípadě Osasuna. Getafe do ligy patří, navíc si myslím, že ten kádr nemají až tak špatnej a Gijon je mi sympatickej

Reagovat
alcantara

Cim preboha tam patri Getafe?

Reagovat
smazaný uživatel

béčko Realu

Reagovat
miky10

Tak už máme důvod, proč ne, teď přidej nějakej, proč jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo potrebuje bodovať aj v nejakom derby

Reagovat
smazaný uživatel

Gijon by mohlo nahradiť Oviedo

Dubovský

Reagovat
smazaný uživatel

co to predvadza to levante??????odpadol som prave po 8.kolach prvy???

Reagovat
clinger

Levante neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Levante si jede vlastní ligu. Neskutečný

HROZNĚ MOC jim to přeju, klukům valencijským

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně si myslím, že na LM to letos Levantisti nedají. Prostě tam ta kvalita není a je otázkou času, kdy spadnou z tý svý vlny. Každopádně kidnej střed tabulky a vyhnutí se bojům o padáka pro ně je tak jako tak úspěchem.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, ta kvalita tam proste neni, to bolo vidiet aj vcera pri urcitych situaciach, zatial im to ale vychadza a tiez im prajem, mozno dosiahnu aspon na uefu

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá příležitost pro sázkaře, až Levante začne padat forma. Mě ještě včera hezky vymáchali s Villarealem, ale musí to už dřív nebo později přijít.

Reagovat
Kily

za týden v Pamploně to přijde

Reagovat
smazaný uživatel

mě už takhle vyšplouchli proti Málaze, kdy jsem čekal, že jejich šňůra skončí.

Reagovat
Xavi

Minulou sezónu byli za druhou polovinu třetím nejlepším týmem, takže už ten čas tiká dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovím všem:

Nemyslel jsem to jen z pohledu Levante, ale i Villarealu. To je sázkařská bašta. Něco jako loni Hoffenheim v Bundeslize. Jinak já Levante určitě nijak nepodceňuju, jen je to ze sázkařského hlediska prostě povinnost.

Kily: a pak doma s Vale?

Reagovat
Kily

to už snad budou načatí, tak by to klapnout mohlo ale boty, pantofle nebo další možnou obuv, kterou disponuji, bych na to nevsadil ani náhodou, ty zápasy s nimi bývají hodně zrádné

Reagovat
vocasisko

letos bude vážně PD o dvou týmech... Barce a Levante

Reagovat
DreamTeam

Barcu z toho vynech

Reagovat
vocasisko

po jedné remíze s dobře bránící Sevillou, výborným jejich brankářem a menším neštěstí v koncovce? fajn, nechám

Reagovat
smazaný uživatel

Nejchudší tým ligy v čele. Jejich rozpočet by nestačil ani na plat jednoho hráče rejálu či farsi a oni takhle drtí VALENCIA

Reagovat
FC Porto FC

škoda že nehraje Del Horno

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem posl 1/2 hod a spíš bych pozastavil nad ponorkou. Vůbec jsem netušil, že to jsou takový tragédi. Katastrofální def., v útoku neškodný. Když už se dostali k vápnu, skončilo to kiksem nebo nepřesnou přihrávkou. Vše pak završil kapitán VILL, který z přímáku přestřelil o cca 10 metrů To co včera předváděli se dá vyjádřit stručně jedním smajlem:

Reagovat
johan14

Levante klobúk dolu, toto nečakali ani jeden Levantista. 9 kolo a na čele ani Real ani Barca, tak to je menšín zázrak. Villareal hrozný štart do sezóny, tréner má len tento týždeň, keď nevyhrá ani jeden zápas tak potom padák.

Reagovat
johan14

a to hrajú teraz v Madride o to je to ťažšie

Reagovat
smazaný uživatel

A to má slušný vyhlídky...."Jestli nevyhraješ na Realu, dostaneš padáka! To tedy asi vypadá, že bude končit, protože s tím co včera předváděli si vůbec nedovedu představit, že by tam ukopali alespoň bod..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ono se hraje st/so tak snad jedině, že by v sobotu doma porazili Vallecano...

Reagovat
smazaný uživatel

Granada nádhera, Siqueira + Torje zatím řádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Shit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele