9. kolo
23.10.2011 18:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

CA Osasuna - Real Zaragoza 3:0

Osasuna si proti Zaragoze zajistila důležité tři body, které ji vzdálily sestupovému pásmu. Domácím skvěle vyšel první poločas, mezi osmnáctou a třicátou minutou nastříleli tři branky. Víc jich ve zbytku utkání nepadlo.

Tým z Pamplony odehrál velmi dobré utkání. Že bude na stadionu panovat dobrá nálada, naznačily hned první minuty. Ninovu střelu musel dobrým zákrokem likvidovat brankář Roberto, do gólové šance se chvíli poté řítil Cejudo, chyběly mu centimetry.

V osmnácté minutě se už skóre měnilo. Osasuna už měla v tu chvíli územní převahu, když Nino načechral míč pro Raula Garciu, který z voleje prostřeli vše, co mu stálo v cestě. Nino byl dál ústřední postavou zápasu a nutil Roberta k trvalé pozornosti. Gólman Zaragozy jeho další šanci lapil, stejně jako příležitost Baldeho.

Zasloužené druhé branky se domácí doškali v sedmadvacáté minutě. Obrana Zaragozy zaspala při dlouhém autu Bertrana, Garcia posunul míč a Nino ho zblízka dopravil do sítě. Osasuna byla při chuti. O tři minuty později sice přímý kop zastavil ve zdi stojící Postiga, Balde ale pohotově nacentroval na Nekounama, který hlavou přidal třetí branku.

Hosté se smířili s tříbrankovou ztrátou a zbytek zápasu odehráli, aniž by si vytvořili vážnější šanci. To domácí mohli hned několik branek přidat. Balde nastřelil tyč, Ninovu dělovku skvěle zneškodnil Roberto a Cejudo v závěru po rohu pohrdnul stoprocentní šancí. I tak mohli být domácí plně spokojeni, díky jasné výhře jsou nyní desátí.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy osasuna vyhraje 2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele