Primera División - souhrn 17. kola

02.01.2011, 18:02, aktualizováno 04.01.2011, 00:00
Komentáře a souhrny
V pondělním pokračování 17. kola pouze remizovalo Atlético Madrid se Santanderem a odmítlo se vrátit na pátou příčku. Zaragoza v poslední minutě vybojovala vítězství nad Realem Sociedad a utekla poslednímu místu. Mallorca rozstřílela Hercules a Villarreal si poradil s Almerií. Real Madrid v posledním zápase uhájil vítězství nad Getafe, ačkoliv dohrával o desíti, a na Barcu stále ztrácí dva body.

Getafe CF - Real Madrid 2:3

03.01.2011 22:00

Góly: 29. Dani Parejo, 85. Juan Ángel Albín - 11. Cristiano Ronaldo (pen.), 19. Mesut Özil, 57. Cristiano Ronaldo

Ligový vstup do Nového roku se v "malém" madridském derby vydařil více Realu Madrid než Getafe. Bílý balet zvítězil těsně 3:2, když dva góly vstřelil Cristiano Ronaldo. Návrat na zelené trávníky oslavil po zranění Brazilec Kaká.

Další zápas mezi Getafe a Realem opět dokázal, že střet obou městských rivalů je dramatickou podívanou. Bílý balet se dvěma rychlými góly Ronalda a Ozila ujal vedení, ale domácí se nevzdali a dvakrát gólový stav snižovali. Na poslední gól hostů však už odpověď nenalezli.

Oba madridské týmy nastoupily v očekávaných sestavách a aktivněji začali hosté. Už ve 4. minutě střílel nad z přímého kopu Cristiano Ronaldo. Portugalec to zkoušel o chvíli později i nůžkami po centru Di Maríi, ale jeho pokus se nepovedl. Další akce Argentince však už k úvodnímu gólu vedla. Mané stáhl Di Maríu za dres ve vápně a v 9. minutě se kopala penalta, kterou Cristiano Ronaldo s jistotou proměnil.

I nadále se hrál zajímavý fotbal. Parejo střílel z přímého kopu vedle a Cristiano Ronaldo napálil ten svůj zase do zdi. V 19. minutě však vymyslel skvělou přihrávku do uličky Di María pro Ozila, který se vyhnul Codinovi a rozvlnil síť podruhé.

Domácí se však nevzdali a o devět minut nato byla jejich snaha odměněna. Odchovanec Realu Parejo se probil přes Arbelou a Lasse a přesnou střelou k tyči snížil náskok Bílého baletu. Getafe se dál tlačilo dopředu a tísnilo Real útočnou hrou.

Nicméně větší šanci měli přesto hosté, když ve 41. minutě po pěkné akci Di Maríi, Ozila a Benzemy nedosáhl na míč před prázdnou brankou těsně Ronaldo. Poslední střelecký pokus prvního dějství zaznamenal zdálky Lass, ale pouze do rukavic Codiny.

Druhá půle začala opět mírnou převahu domácí, nicméně šance měl opět Real. Po přihrávce Di Maríi střílel z první mimo Benzema. V 57. minutě špatně odkopl Codina, míč došel k Ozilovi, ten posunul Benzemovi, který našel ve vápně Ronalda, který mezi dvěma obránci našel skulinku a zvýšil na 3:1 pro hosty.

Příležitost definitivně rozhodnout zápas měl Bílý balet v 64. minutě, ale v brejku tři na jednoho utekl Di Maríovi míč a bylo po šanci. O tři minuty nato Ronaldo vysunul do vápna Benzemu, který trefil zadní tyč Codinovy branky. Zakroucená střela Ozila v 74. minutě jen těsně minula vzdálenější tyč domácí svatyně.

Závěrečná čtvrhodinka byla rušná. Nejprve se dostal na hřiště do dlouhé době Kaká, v 81. minutě šel ven za druhou žlutou Arbeloa. Domácí zdramatizovali zápas v 85. minutě, kdy po centru Maného zleva nešťastně odvrátil Marcelo a Albín napálil míč do sítě.

Real však už do další šance domácí nepustil a naopak mohl ještě zvýšit, kdy navrátilec Kaká převzal přihrávku Ronalda, propasíroval se do výhodné pozice, ale vystřelil mimo. Závěrečná příležitost patřila Ronaldovi, ale ani on nezužitkoval přímý kop. Real zůstává na dostřel Barcelony a Getafe se opět trochu vzdálily pohárové příčky.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Racing Santander 0:0

03.01.2011 20:00

Góly: -

Atlético Madrid pozbylo příležitosti posunout se žebříčkem o stupínek výše na úkor katalánského Espanyolu, neboť si v bezbrankovém večeru na stánku Vicente Calderóna připsalo pouhopouhý bod za remízu s Racingem Santander, pro něhož znamená import z Madridu setrvání na čtrnácté příčce, která je na půltucet bodů vzdálena sestupovým vodám.

Rojiblancos do zápasu vstoupili bez tří ofenzivních opor Diega Forlána, José Antonia Reyese a přestoupivšího Simaa Sabrosy. Sergio Agüero byl na hrotu útoku neozbrojeným vojákem v trenýrkách běhajícím bez pražádné podpory záložní řady, obrana a David de Gea však pracovali zdárně a téměř bezchybně. Atlétům chyběl nádech lehkosti, přesnost a vtipnost.

Hráči druhého sledu, kteří nastoupili v ofenzívě Atlética pak naprosto zklamaly a nedokázali se prosadit přes výborně pracující defenzívu Racingu Santander, který velice dobře bránil a vytvořil si i pár zajímavých šancí, které zůstaly trestuhodně nepotrestány. Pravdou zůstává, že co se vyložených možností týče, Atlético mělo mírně navrch.

Velice dobrým výkonem se prezentovala nejen obrana kantábrijského celku, ale i zkušený brankář Toño, jehož pohotový zákrok zabránil brance v případě dobré rány Sergia Agüera již ve třetí minutě utkání, kdy se argentinský reprezentant dostal za obranu hostí, ale brankáře překonat nedokázat.

Utkání začlo zhurta, ale stejně rychle jeho atraktivita opadla. Další minuty představovali velké utrpení Atlética, které se nebylo schopno dostat do šestnáctky. Další šance Atlética přispěchala krátce před přestávkou, ale Toño přispěchal s dobrým zákrokem proti střele Diega Costy krátce před přestávkou. Tomáš Ujfaluši následně mířil svou hlavičkou po rohu vedle.

Po obrátce přispěchal s výborným zákrokem David De Gea, jenž zlikvidoval velikou šanci Rosenberga v osmdesáté minutě, která mohla rozhodnout o výsledku utkání. De Gea vymrštil svou pravačku proti Švédově slabší střele, čímž uchránil Atléti od velké pohromy. Na druhé straně mohl v nastavení rozhodnout Thiago Costa, ale jeho hlavičku vytěsnil Toňo.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Hércules CF 3:0

03.01.2011 20:00

Góly: 38. Emilio Nsue, 41. Víctor Casadesús, 51. Michaël Pereira

Real Mallorca po prosincových erupcích opět stojí na pevné zemi a nový rok odstartoval vynikajícím výkonem a destrukcí Hérculesu v poměru 3:0. Baleárští Ďábli o svém vítězství rozhodli zejména v závěru prvního dějství, v němž vstřelil Emilio Nsue a Víctor rozdílové dvě branky. Záhy po obrátce poslal do Hérculanos do kolen výborně hrající Pereira.

Obrana Hérculesu zejména po první dvacetiminutovce pracovala ve velkém shonu, neboť ofenzivně laděná jedenáctka hostí podnikala jeden spanilý útok za druhým. Brankářská opora Juan Calatayud proto musel být v neustálém střehu, přestože fanoušci černočervených dlouho čekali na přesnější střelu.

Jednatřicetiletý brankář hostí sice zlikvidoval v prvních momentech duelu hlavičku Webóa a v minutě pětatřicáté pokus Jonathana De Guzmana, ale v dalších momentech již byl bezradný. Obrana Hérculesu sice odvrátila rohový kop, ale jen na kopačky Michaela Pereiry, který míč obrátkou poslal skákavou střelou na branku. Calatayud tuto střelu ve vší snaze vyrazil před sebe, kde ovšem čekal Emilio N’Sue, jenž dlouho neváhal a švihnul míč do sítě.

Neuběhly ani tři minuty a Pierre Webó se výborným přiťuknutím hlavou postaral o další branku, kterou bodlem vsítil Víctor, jenž měl okolo sebe v pokutovém území nezvykle moc místa. Mallorca tak šla do kabin s dvougólovým náskokem, který v padesáté minutě zvýšil po vynikajícím průniku po pravé straně Michael Pereira. Jeho brance předcházela výborná příležitost Pierra Webóa.

Třetí přesný zásah Mallorcu natolik uklidnil, že nechala možnost polaskat se s mičudou i hráčům Hérculesu, kteří ovšem byli v ofenzívě bezradní a neefektivní. Není divu, že si z Baleár odvezli tříbodový příděl, neboť předvedli velice špatný výkon. I proto zůstávají na třinácté příčce s náskokem šest bodů na sestupové příčky. Mallorca si polepšila na devátou příčku, přičemž ztrácí pouhopouhé dva body na šesté Atlético Madrid.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Real Sociedad 2:1

03.01.2011 20:00

Góly: 10. Florent Sinama-Pongolle, 90. Braulio - 33. Xabi Prieto

Zaragoza vstoupila do nového roku báječně a s notnou dávkou potřebné štěstěny. Na La Romaledě se hrál již od prvních minut velice svižný, pohledný a nápaditý fotbal, přičemž se na tomto vývoji podílela obě mužstva rovnou měrou. O vítězství domácích rozhodl v samém závěru střídající Nobrega Braulio, jeho gólovému momentu však předcházelo hrubě špatné rozhodnutí rozhodčích na druhé straně.

Jak již bylo řečeno, již od úvodu se hrál pohledný fotbal, jenž nabídl všem fanouškům velice dobrou zábavu. Zpočátku měla více ze hry Zaragoza, jejíž dominance byla chvílemi skutečně obrovská, což potvrdil již v desáté minutě svou třetí brankou v sezóně Florent Sinama-Pongolle. Francouzský forvard dostal výbornou přihrávku od Jorge Lopéze, pohotovou a výbornou kličkou vyšachoval ze hry Mikela Gonzalese a přesnou technickou ranou překonal Claudia Brava v brance Realu Sociedad.

Následně vyslal na branku pořádný dalekonosný dělobuch Ponzio, ale mičuda mířila metr vedle. Tamtéž, avšak na druhé tyči, zanedlouho zacílil svou technickou ránu Sinama-Pongolle. Zaragoza sice měla více ze hry, ale ztráta míče uprostřed pole, dobrá akce Realu Sociedad a hlavně přesné zakončení Xabiho Prieta dali utkání opět remízový stav.

Další šance nezužitkovali Jiří Jarošík a Nicolas Bertolo, na druhé straně se ještě do poločasu pokoušel otočit skóre Antoine Griezmann, ale vsítit branku se mu nepodařilo. Záhy po druhé půli vylekal Javi Paredes Claudia Brava, jehož výborný zákrok zastavil míč včas.

Na druhé straně se dvakrát předvedl Leo Franco, který zlikvidoval výborné šance Davida Zurutuzy. Blízko brance byl i Raúl Tamudo, kterému stačil před Francem pouhopouhý krok k dostižení výborné mičudy z kopačky Griezmanna, který měl několik minut před koncem utkání pěknou šanci, když se snažil technicky přehodit Franca což se mu jen o decimetr nepodařilo.

Chybné rozhodnutí rozhodčích, o němž byla řeč v úvodní stati, přišlo krátce před koncem a mělo na zápas nebývalý vliv. Griezmannův centr vrátil Gorka Urkola před branku, kde se zjevil osamoceně nabíhající Zurutuza, který překonal Brava. Rozhodčí však hlavičkový souboj Urkoly a kapitánem hostí Carlosem Diogem. Rozhodčí dělal chyby celý zápas, ale tato byla nejzásadnější, protože zanedlouho se podařilo domácímu mužstvo vsítit rozdílový gól.

Claudio Bravo si sice se střelou Sinamy-Pongolleho poradil, ovšem na ránu střídajícího Braulia neměl nárok. Zaragoza se díky této brance dočkala po dlouhých šesti kolech vítězství, po třech kolech bodovala na domácí půdě a hlavně se posunula na osmnáctou příčku tabulky. Rok 2011 tak začíná stejně, jako ten minulý, tedy snahou o zmrtvýchvstání. Real Sociedad zůstává nadohled pohárům.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - UD Almería 2:0

03.01.2011 20:00

Góly: 22. José Manuel Catalá, 58. Borja Valero

Villarreal i bez čtyř klíčových opor dokázal lehounce zdolat Almeríi a vytvořil si pětibodový náskok na čtvrtou Valencii, která by dle předsezónních i nynějších odhadů měla s castellónským celkem soupeřit o třetí příčku v soutěži. Almería klesla na předposlední příčku tabulky a je téměř stoprocentní, že jí i letos čeká boj o přežití mezi španělskou fotbalovou smetánkou.

S trochou nadsázky bych mohl napsat, že zápas rozhodl fantastický výkon a hlavně šikovná levačka nejlepší letní posily do ofenzívy Borjy Valera, jehož proměněné standardní situace v prvním a druhém dějství přivedli Žlutou ponorku na ukolébávající klidnou vlnu a pohodový proud, který jí donesl až do vítězného doku. Nechám si to pro sebe a nenapíšu to.

Villarreal zápasu opanoval, přičemž si svěřenci José Luise Oltry nepřipsali žádnou výraznější příležitost, jíž by ledově klidného Diega Lopéze vyvedli z míry. Domácí mužstvo začalo výborně a bylo již zpočátku naladěno na ofenzivní rytmus a pojetí hry. První šance si vytvořili Santi Cazorla a Giuseppe Rossi, kteří ovšem své střely nezacílili mezi tři tyče.

V minutě dvaadvacáté se to Villarrealu již podařilo. Borja Valero se postavil k exekuci přímého volného kopu, odeslal do šestnáctky fantastický míč, na nějž si nabíhalo hned kvarteto relativně neobsazených hráčů, z nichž mičudu zasáhl jediný, a to poprvé od začátku hrající obránce Catalá, který si připsal v šestém zápase premiérovou trefu za svůj žlutý celek.

Po obrátce nejprve zklamal v zakončení Giuseppe Rossi, ovšem v osmapadesáté minutě jeho zaváhání napravil Borja Valero, který výtečně přestřelil zeď a zakroutil svou diagonálu k levé tyči marně plachtícího Diega Alvése. Výborně chytající brazilský brankář možná mohl udělat proti jeho střele víc, nicméně záhy dokázal, že patří k úzké špičce nejlepších brankářů v soutěži, když si poradil s několika velkými šancemi hostí v podání Rossiho, Valery či Jeffersona Montera.

Třetí branku nicméně Villarreal nepřidal, i přesto udržel jakou takous naději a nepatrnou ztrátu na druhý Real Madrid, ale podstatnější je pětibodový náskok na Valencii, osmibodový na Espanyol a dokonce devítibodový na Atlético Madrid, které mělo být jedním z největších konkurentů Villarrealu a Valencii. Vlivem špatné formy a nedobré přestupové politiky, nekonsolidovaného kádru a chabých výkonů pak z boje o třetí místo vypadlo.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Espanyol Barcelona 2:1

02.01.2011 22:00

Góly: 19. Aritz Aduriz, 90+2. Juan Mata - 45. Ricardo Costa (vl.)

Valencia díky gólu z jasného ofsajdu v nastaveném čase zdolala na Mestalle Espanyol 2:1, a to i přesto, že hrála půl hodiny v deseti. Rozhodující gól vstřelil v první minutě nastavení Mata.

Skóre otevřel po půlhodině hry kanonýr Aduriz, který byl v hlavní roli i ve druhém dějství, ještě předtím Espanyol vyrovnal, když se do vlastní sítě trefil obránce Ricardo Costa.

První šanci utkání měl Pablo Hernandez, jehož ale vychytal pozorný Kameni. V patnácté minutě se šance Espanyolu na výhru výrazně zmenšily, pro zranění totiž musel ze hřiště nejlepší střelec týmu Osvaldo. Hosté měli přesto obrovskou šanci jít do vedení ve dvacáté sedmé minutě, když se do pokutového území dostal Javi Marquez, ovšem vyznamenala se brankářská trojka Valencie, Vicente Guaita.

A potvrdilo se pravidlo "nedáš, dostaneš". Guaitův dlouhý výkop prodloužil hlavou Aduriz a Joaquin vybojoval rohový kop. Ten rozehrál sám záložník se sedmičkou na zádech, přesně našel Adurize, jehož tvrdá hlavička zamířila od tyče do branky.

Espanyol přidal, šanci měl Forlín, jehož hlavička skončila těsně nad břevnem domácí branky. Hosté se vyrovnání dočkali v poslední minutě první půle. Z pravé strany odcentroval Callejón a Ricardo Costa si ve snaze odhlavičkovat míč na rohový kop srazil míč do branky, kde již nebyl vyběhnuvší Guaita.

Velmi hloupý zákrok předvedl v šedesáté minutě Aritz Aduriz, jenž fauloval Chicu a šel předčasně pod sprchy. Valencia se spíše bránila, Espanyol se povzbuzen početní výhodou tlačil do útoku, mnoho šancí však k vidění nebylo.

Nakonec se však deset hrdinů s netopýrem na hrudi mohlo radovat z tříbodového zisku, v první nastavené minutě se míč po standardní situaci vrátil do pokutového území, kde ho Ricardo Costa poslal k Matovi, stojícímu snad v metrovém ofsajdu a střílejícímu prázdné branky.

Valencia tak zvládla šlágr kola a porazila Espanyol 2:1, díky čemuž si upevnila čtvrté místo ligové tabulky, o dva body za Villarrealem. Espanyol je pátý, po dnešních dohrávkách ho však mohou předstihnout madridské Atlético a Getafe.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - CA Osasuna 1:0

02.01.2011 20:00

Góly: 35. Frédéric Kanouté

Frederic Kanoute udeřil jedinou brankou ze hry a Sevilla ukončila svou nelichotivou sérii pěti porážek v řadě ve španělské Primera Division, když si připsala si tři body za těsné vítězství 1:0 na Osasunou. Kanoute skóroval po přímém kopu, který zahrával Jesus Navas v 36. minutě a domácí tým díky jeho brance zvítězil v nejvyšší španělské soutěži poprvé od poloviny listopadu.

Sevilla utrpěla v posledních sedmi soutěžních utkáních před vánoční přestávkou šest proher a jen jednou brala bod za remízu. Náladu si ale zvedla ve svém závěrečném utkání v roce 2010, když se jí ve španělském poháru Copa del Rey podařilo zdolat Malagu 5:3. Dnes tedy v získávání ztraceného sebevědomí domácí hráči pokračovali a připsali si druhou výhru v řadě.

Svěřenci Gregoria Manzana začali skvěle, když se nejprve Alvaro Negredo a po něm i Diego Capel dostali do šancí, které jim zneškodnil hostující gólman Ricardo Lopez. Domácí strážce svatyně Andrés Palop měl o poznání méně práce, vzrušení před jeho brankou přinesl jen pokus osasunského Juanfrana.

Rozhodnutí přišlo přibližně po půl hodině hry. Navasův volný kop z 36. minuty se ideálně dostal ke Kanoutemu, který nedal Lopezovi v brance hostů šanci a poslal domácí do vedení. Pro bývalého reprezentanta Mali to byla již šestá trefa v letošním ročníku Primera Division.

Tato branka rozhodla o tom, že Osasuna znovu odjížděla z hostujícího hřiště s prázdnou. Hráči Pamplony získali na cizích stadionech pouhé dva body z čtyřiadvaceti možných a vytvořili tak nelichotivý rekord Primera Division. Na hřištích soupeřů se navíc pamplonští prosadili pouze čtyřikrát. Ve druhém poločasu sice měli hosté několik slibných příležitostí na stadionu Ramona Sancheze Pizjuana, ale nepodařilo se jim prolomit střeleckou nemohoucnost, a tak mohli fanoušci Sevilly po třech domácích prohrách v La Lize konečně slavit zasloužený tříbodový zisk.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Málaga CF 1:2

02.01.2011 18:00

Góly: 42. Diego Castro (pen.) - 45. Weligton, 59. Apońo (pen.)

Málaga otočila nepříznivě se vyvíjející duel na půdě Sportingu Gijón a potvrdila tak vysoké ambice. Rozhodující gól vstřelil po hodině hry z pokutového kopu Apoňo.

Málaga se díky výhře v záchranářském duelu dostala ze sestupového pásma, to její dnešní soupeř je přímo potopen v sestupových vodách, v současnosti je Sporting předposlední.

Domácí Gijón se na stadionu El Moninon dostal těsně před přestávkou do vedení díky penaltě, kterou proměnil Diego Castro. V poslední minutě první půle však vyrovnal Weligton a v šedesáté minutě se kopala penalta i na druhé straně, kdy byl úspěšný Apoňo.

Úvodních třicet pět minut mnoho vzruchu nepřineslo, snad jedinou vážnější šanci měl Duda, jenže jeho přízemní rána skončila vedle pravé tyče domácí branky. Ve dvaačtyřicáté minutě byl zahrál v pokutovém území rukou levý obránce Málagy Mtiliga a Diego Castro se z penaltového bodu nemýlil.

Vedení Sportingu však trvalo jen tři minuty, v poslední minutě prvního dějství se po Dudově centru z volného přímého kopu trefil Weligton a do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Patnáct minut po pauze fauloval v šestnáctce Cuellar pronikajícího Elisea, načež se Apoňo z nařízené penalty nespletl a rozhodl tak o tříbodovém zisku pro Málagu. Ta tak i bez posil zvládla veledůležitý duel a dostala se na šestnácté místo ligové tabulky.

To Sporting nevyhrál již třináctkrát v řadě a momentálně se nachází na devatenácté příčce, jen o dva body před poslední Zaragozou.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Levante UD 2:1

02.01.2011 18:00

Góly: 47. Pedro, 59. Pedro - 80. Cristhian Stuani

Barcelona zvládla svůj úvodní duel roku 2011, když zdolala na Nou Campu Levante 2:1. Výhru mistra zařídil dvěma góly Pedro, Levante deset minut před koncem snížilo a v závěru si vytvořilo nevídaný tlak, z kterého ovšem vyrovnání nevytěžilo.

Již dlouho neměla Barcelona se soupeřem takové problémy, vždyť po prvním poločase svítilo na světelné tabuli skóre 0:0. Těsně po pauze se však dvakrát trefil Pedro a určil jasný ráz utkání. Hosté v osmdesáté minutě krásným gólem Stuaniho snížili a v závěru svého slavného soupeře přitlačili před vlastní šestnáctku, ovšem Barca se nakonec s přehledem ubránila a bere tak z posilvestrovského utkání všechny tři body, díky nimž bude i po dohrávkách sedmnáctého kola první. Momentálně její náskok na druhý Real čítá pět bodů, madridský rival má zítřejší utkání na hřišti Getafe k dobru.

Domácím v utkání chyběli oba stabilní stopeři, a tak se do středu obrany stáhli Eric Abidal z postu levého obránce a Sergio Busquets (nikoliv Pedro) ze středu zálohy. Na levé straně obranné čtveřice tak nastoupil Maxwell a odpočívajícího Messiho nahradil v základní sestavě Bojan.

První šanci utkání měl po sedmi minutách Iniesta, toho ale vychytal pozorný brankář Reina, stejně dopadl o chvíli později i Villa. Jedinou vážnější situaci před brankou Valdése si domácí zavinili sami, Abidalova hrozná přihrávka na Valdése skončila na kopačce Xisca a Abidal ve snaze napravit svou chybu dost možná fauloval útočníka Levante, každopádně však píšťalka hlavního arbitra utkání zůstala němá.

Po přestávce domácí zapnuli motor na plné obrátky a konečně začali svého soupeře přehrávat, z čehož plynul i úvodní gól zápasu, o který se postaral po zpětné přihrávce Daniho Alvesea jedné rychlé kličce Pedro. O dvanáct minut později unikl Dani Alves po pravé straně, naservíroval míč proti noze Pedrovi, jenž umístěnou střelou z prvního doteku nedal Reinovi šanci.

Deset minut před koncem hosté vzkřísili své naděje, když se Stuani krásným volejem připomněl a snížil. Při závěrečném tlaku Levante naběhl na centr z rohového kopu i brankář Reina, ovšem hostujícímu celku se nepodařilo propasírovat míč do brány. I přesto si však Levante odváží z Barcelony velmi dobrý výsledek.

A na závěr nemohu dodat nic jiného: Xavi Hernandéz odehrál ve středu zálohy Barcelony celých devadesát minut a připsal si svůj 549. zápas v dresu Blaugranas, čímž vyrovnat Migueliho rekord.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Deportivo La Coruña 1:2

02.01.2011 16:00

Góly: 86. Fernando Llorente - 22. Adrián (pen.), 52. Adrián

Dvě branky útočníka Adriána rozhodly o výhře Deportiva La Coruňa na půdě Athleticu Bilbao v poměru 1:2. Za domácí se v závěru trefil Llorente, ale jeho gól znamenal pouze upravení skóre do konečné podoby.

Deportivo tak dokázalo to, co se nepodařilo například Espanyolu nebo Mallorce, totiž odvézt si ze San Mamés tři body. Athletic tak ukončil svoji šestizápasovou šňůru domácích výher a v neúplné tabulce mu patří osmé místo. Deportivo se díky výhře prokousalo na jedenáctou příčku ligové tabulky a dostává se z míst ohrožených sestupovými starostmi, momentálně má na osmnáctou Málagu osmibodový náskok.

V utkání byly k vidění kromě tří gólů i dvě červené karty, po jedné na obou stranách. Oba červené kartonky dostali hráči za stavu 0:1 v závěru první půle, tedy poté, co se z pokutového kopu radoval Adrián. Ten se pak těsně po přestávce, to už při hře o deseti v podání obou celků, prosadil ještě jednou a zdánlivě rozhodl zápas. To chtěl změnit Llorente a také se mu zdramatizování stavu povedlo, když čtyři minuty před koncem snížil, ovšem to bylo ze strany Athleticu všechno.

První velkou šanci utkání měl po sklepnutí od Llorenteho Toquero, ovšem jeho tvrdá přízemní rána zamířila těsně vedle pravé tyče. Aktivní Toquero pak těžil z ofsajdové pozice a běžel sám na bránu, ovšem praporek asistenta zůstal dole, což holohlavý útočník Athleticu nečekal a míč zakopl. Střílený centr Davida Lopéze si do vlastní branky málem srazil Aythami, zachránil ho fantastický reflex hostujícího brankáře Aranzubíy.

Ve dvaadvacáté minutě "fauloval" v pokutovém území Ustaritz Adriána a kopala se velmi sporná penalta. K té se postavil sám faulovaný Adrián a střelou k pravé tyči s přehledem otevřel skóre utkání. Velkou možnost ihned vyrovnat měl po přiklepnutí Llorenteho David Lopéz, ovšem fantastický zákrok nohou vytasil Aranzubía.

Ve 34. minutě byl vyloučen San José, z následného volného přímého kopu pálil Lassad nad. V poslední minutě první půle se žlutý kartonek ze třetí minuty přeměnil na červený a do sprch šel předčasně i hostující Rodriguez.

Sedm minut po přestávce si na dlouhý výkop hostujícího brankáře naskočil Adrián, svoji hlavičku sám doběhl a s přispěním teče domácí obrany překonal bezmocného Iraizoze. V šestaosmdesáté minutě rozehráli domácí nacvičený signál. Na volný přímý kop Lopéze rozehraný obloučkem za obranu si naběhl Orbaíz, připravil míč před prázdnou branku Llorentemu, kterému již nedělalo problém hlavou snížit a vstřelit tak svůj jedenáctý gól v letošní sezoně La Ligy.

V poslední minutě zahrávali domácí rohový kop, na něj si naběhl brankář Iraizoz a co chybělo, aby se stal slavným a vyrovnal, jeho hlavičku totiž házenkářským způsobem vyrazil z brankové čáry Aythami a měla se kopat penalta. Domácí se nevzdali, volný přímý kop Gabilonda vytáhl na břevno Aranzubía a z následného rohu už nic nebylo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona17151153:1046
2.Real Madrid17142142:1444
3.Villarreal CF17113332:1436
4.Valencia CF1794426:2031
5.Espanyol Barcelona1791719:2428
6.Atlético Madrid1783627:1927
7.Getafe CF1782728:2526
8.Athletic Bilbao1781826:2925
9.RCD Mallorca1773719:2024
10.Sevilla FC1772822:2723
11.Real Sociedad1771923:2822
12.Deportivo La Coruña1756615:2021
13.Hércules CF1754818:2519
14.Racing Santander1754813:2319
15.CA Osasuna1745815:2117
16.Málaga CF17511122:3616
17.Levante UD17431019:2815
18.Real Zaragoza1727816:2813
19.UD Almería1727815:2713
20.Sporting Gijón1726914:2612

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1037)

Přidat komentář
smazaný uživatel

totalni arbitrovskej koncert po spanelskym zpusobu, nase tragicka koncovka a beton, filmovani a zprdeleklika deporu, co vic si prat

Reagovat
soukup

však vy ty body nahrajete jinde, čím dál slabší Depor je potřebuje jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

potrebuje je, ale s timhle fotbalem bych je radsi videl v Segunde, dnes by vyhrali i kdyby nasadili becko, k vitezstvi jim stacil golman a rozhodci....

Reagovat
soukup

Depor v segundě si neumím představit, Depor byl můj první fotbalový tým, kterýmu sem v evropě fandil

Reagovat
smazaný uživatel

nj, bohuzel nejsou prachy, neni zavratna kvalita (hlavne dopredu)...ale i tak body sbiraj

Reagovat
soukup

jn já vím jak to s nima je, ale právě proto musí tuhle dobu nějak přežít, umazat dluhy a časem jít zas nahoru, pád do segundy by byla katastrofa a bojím se, že rychlý návrat by to nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Tak ako to vyzeralo s Barcou? Nejak som prešvihol zápas.

Reagovat
vocasisko

hra dobrá, koncovka na facku, ještě že máme toho Pedra... jinak i celkem smůlu jsme měli řekl bych, snad se to zlepší až se dostaneme zase do treninkového a zápasového tempa

k jednotlivcům

Thiago- super výkon, moc se mi líbí

Abidal - je prostě skvělej i na svůj věk

Bojan - opět menší zklamání, po tom co předváděl za Katalánskou repre jsem čekal víc

Sergio - na stoperu zahrál kvalitně

Reagovat
X-bano-X

Hmmm dik. Takže predpokladám že celozápasový tlak ako vždy, súper 3 krát za polkou a z toho 1 gol.....čo už uvidíme ako to bude v Cope. Abidal hrá neskutočne v pohode už dlhšie a je jedno či na stopérovi alebo na bekovi. Pre mňa jeden z najlepších na svojom poste, škoda že už prakticky končí. Tuším že už má zmluvu len na 1 sezónu a vyjadril sa, že keď s ním Barca nepredĺži tak končí úplne.

Reagovat
smazaný uživatel

no Abidal mal za stavu 0:0 jasny zakrok na penaltu.. cize s tymi chvalami by som neprehanal

Reagovat
X-bano-X

Ja nechválim, píšem že som zápas nevidel, nejak som myslel že hráme až o 20:00 a tak som videl tak posledných 15 minút. A Abidal medzi top jasne patrí, nejaký penaltový zákrok na tom nič nemení.

Reagovat
vocasisko

nejsem si jistej, ale myslím že nedávno mu byla smlouva prodloužena, navíc řekl že chce v Barce ukončit karieru a tak si myslím, že mu ji ještě prodlouží :)

Reagovat
Xavi8

Pedrito

Reagovat
rossoneri89

fiha...Barca len 2-1 to aby sa Guardiola bal vyhadzovu

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
vocasisko

no fííha, to znamená že statisticky Barca - Levante 2:1 ... Real - Levante 8:0 ... Barca - Real 1:6 ... někde se asi stala chyba

Reagovat
delfin

přežrali se cukroví, a měli těžký nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

omg, dedukcia cloveka s iq max do 90, to uz je diagnoza

Reagovat
vocasisko

i blbec muze mit vysoke IQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt přišlo na Levante 84 000 diváků?

Reagovat
smazaný uživatel

71.681

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dík tady na EF je právě 84 000..

ale i tak, hodně slušná návštěva na pomalu poslední tým

Reagovat
vocasisko

asi byli v Barceloně po vánocích hladový po fotbale :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj tuhle sezonu je největší návštěvnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ale diváci chodí samozřejmě na svůj tým, v tomto případě pravděpodobně nejlepší na světě. Proti komu tu vůbec nehraje roli..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

ale přišlo dost lidí, ikdyž věděli, že nebude hrát messi, puyol, pique a ani se nepředstaví affelay, což je pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona se štěstím

Reagovat
vocasisko

jono, Levante bylo celej zápas lepší, jasně nás přehrálo na držení míče i na šance, zasloužilo si vyhrát aspoň 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

se štěstím byl zápas real:sevilla, tohle měla Barca ve svých rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nikde nepisal.. stastie mala hlavne pri neodpiskanej penalte.. kto vie ako by to dopadlo keby Levante vyhrava

Reagovat
vocasisko

a kdo ví jak by to dopadlo kdyby proti vám nebyla Sevilla tragická a porazila vás? na kdyby se nehraje tak se s tím smiřte, možná se některým zdál, že to byl dneska slabej výkon, ale já to čekal... jsem rád za 3 body a za 2 měsíce už si na tento zápas vzpomenou jen největší rejpalové ... a za půl roku až budeme držet nad hlavou 3 trofeje za tuto sezónu tak už si na to nevzpomene nikdo

Reagovat
Kovi81

vsak nekde ty body ztrati musi... a i kdyby ne, tak z bernabeua si body nepovezou

Reagovat
smazaný uživatel

už potřetí si pojede barca pro body do hlavní metropole španělska

Reagovat
vocasisko

nedokážu si představit že by Mou na domácím hřišti hrál antifotbal :)

Reagovat
smazaný uživatel

budou hrát fotbal, takže bude opět den otevřených dvěří :D

Reagovat
Kovi81

ja si nedokazu predstavit, ze by prohral

Reagovat
vocasisko

to já si to dokážu po předvedeným výkona na Nou Campe představit moc dobře

Reagovat
Kovi81

ja si spis myslim, ze na ne vyrukuje s necim podobnym, jako loni v semifinale LM ale tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho's antifootball??

Reagovat
smazaný uživatel

on myslel domaci zapas.. kde Barcu jasne prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

v obou zápasech měla převahu Barca jen na goly to skončilo ve prospěch interu, víš s realem mourinho nebude hrát timhle stylem, ptz ve španělsku se hlavně útočí

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si ten zapas znovu.. Inter jasne lepsi a okrem 3 golov mali este nejake 4 golovky.. Barca mala za cely zapas asi 3 sance.. z toho dala 1 gol..

Reagovat
Kovi81

co mu je po tom, ze je ve spanelsku... on prisel kvuli tomu, aby byl uspesny a ne, aby zmenil svoji fotbalovou mentalitu

Reagovat
smazaný uživatel

nj.. myslim ze po tom vonkajsom zapase nehrozi aby mu niekto vnucoval ofenzivnu hru

Reagovat
smazaný uživatel

a prave podobnym stylom ako doma s Interom bude asi hrat

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý pro Mourinha, ale špatný pro diváka, pokud budou hrát ten beton jako s interem nebo chelsea, to si ve spainu nedovolí

Reagovat
Kovi81

myslim, ze realisti by radsi brali vyhru nad barcou "mourinho stylem" nez prohru... i kdyz tezko za ne mluvit, jen jim ve spanelsku preju

Reagovat
smazaný uživatel

no to je jasný, že by brali výhru, ikdyž by vyhráli jakymkoli způsobem...jééje o tom se bude dlouho psát pokud barcu porazí a mourinho bude král španělska nakonec :D

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti este raz zopakujem.. doma s Barcou hrali utocne a boli lepsi

Reagovat
Kovi81

navic ten jeho "antifootball" mam radsi nez hru barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

omg co se ti na tom může líbit:D jsem radši když můj tým drží pořád míč a snaží se neustále útočit a když ztratí, tak hned presuje, ale každýho baví něco jinýho no

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme...asi to bude vyrovnanější, ptz se Mou poučil, ale stejně si myslim, že Barca vyhraje

Reagovat
F.Torres

sem čet, že 8 let vkuse doma Mourinho neprohrál, naposledy v eště Portu

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslim, že Barca to prolomí

Reagovat
alcantara

je to tak, kostuje to okolo 150 zapasov, pricom sa seria vztahuje na ligove matche.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm...má dobrou bilanci barca jí zkusí překazit :D

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidime v jakej budu forme tymy, ci bude niekto chybat atd.. ale ked mu tu seriu neprelomi tato Barca, tak uz nikto

Reagovat
alcantara

ziadna penalta nebola, naopak juanlu si za svoj krasne predvedeny skok na travnik zasluzil ocenenie v podobe zltej karty. necitaj tolko marcu

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ta nespravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hala madrid! :) jinak výsledky jsem zatím takhle celkem očekával :)...snad jen že Bilbao doma vyhraje sem myslel :)...jinak my zítra ..su zvědavý...ale četl sem tu ,že Gago i s Kakáá už jsou v nominaci na Getafe :.tak to by bylo super :)..doufám ve výhru,ale nebude to lehké...1:3 :) (Di Maria,Benzema,Ronaldo)

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kanouté.

Reagovat
Kily

obrana Osasuny se docela vyznamenala, když nechala nejlepšího hlavičkáře soupeře, aby dlouho nabíhal sám, každopádně dobře zahráno od Sevilly

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To jo, docela jsem se divil, dostanou ještě dvojku a pojedou domu... Tak co, těšíš se na večer? Máš strach?

Reagovat
Kily

na rovinu napíšu, že hlavní dnešní zážitek už mám za sebou a nepřekonala by to ani případná výhra 25:0 Strach ani ne, spíš velkej respekt, ale věřim, že vyhrajeme o gól, případně by mě nepřekvapilo, kdyby nám tam už v prvním poločase spadly dvě nebo tři brambory. Uvidíme, každopádně strašně důležitej a těžkej zápas

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Chceš, abych se tě zeptal, co se ti přehodilo? Ptám se tedy.

Já si na tenhle match chtěl vsadit remízu, ale nakonec mi to přišlo jako docela těžkej zápas na tipování, tak jsem se na to vyprd. Ale víceméně si teď myslím vaší neprohru, spíš výhru o pár fíků. Uvidíme, každopádně jak píšeš, je to důležitý utkání a když neuspějete, můžete spadnout až k osmému místu...

Už máte potvrzenýho Ramiho?

Reagovat
Kily

vůbec netušim, od včerejška od sedmi moc nevim, co se děje ve fotbale, kamarádovi se ještě 31.12. narodil syn a lehce jsme oslavovali, v čemž jsme v mém případě naštěstí jenom lehce pokračovali včera večer. Dneska ráno jsem pak mazal do Svítkova na hokej

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je dobrý. Vytíženej. Já oslavovat Silvestra, pít dva večery za sebou, pak jít na nějakej hokej, tak spim jako Jerzy celej tejden.

Reagovat
Kily

já jsem včera měl jenom pět piv, pak jsem zdrhnul, vrátil se na šestý a pak už opravdu šel domů, problém je, že jsem nachcípanej a neměl jsem vůbec nikam chodit, ale ráno to nebylo tak hrozný, navíc vynechat hokej nepřipadalo v úvahu. Sice mi neprospělo, že jsem přes pět hodin stál na jednom místě, ale jenom za ten zážitek mi to stálo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jo, to bylo ještě před měsícem, jak jsi ještě nebyl nemocnej, jak se ti to vyhejbá. Jo, jo...

Reagovat
Kily

Reagovat
Kily

naštěstí mi 30. zavřeli bar a nebudu tak mít nutkání každou chvíli chodit někam si pokecat, tak to v klidu vyležim a pak začnu zase trénovat, rotoped bych mohl dát už zejtra. Teď jdu řešit, jestli koukat na Valencii, Indianapolis, MS v šipkách nebo jít spát, už jenom u toho se zapotim

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ty máš bar? Já se tuhle koukal na Eurosportu na šipky a to ti bylo tak nudný... vydržel jsem u toho asi hodinu a půl, ani nevim proč.. jak se na to může někdo vydržet dívat fakt nepochopim... Tak u mě jasně vládne večer Valencií, to bude parádní mač, na něj se hodně těšim.

Reagovat
Kily

ee, nemám, zvykl jsem si tam chodit, navíc tam byla i celkem dobrá parta lidí, ale loni to šlo do kytek, bar prodělával a tak se na konci roku zavřel, teď tam asi budou automaty, což není nic pro mě. Šipky jsou pro soustu lidí nudný, to je fakt, ale dokážou i zaujmout, já jsem je navíc skoro tři roky celkem slušně hrál a i když mě s postupem času přestaly bavit, tak se na ně rád podívám, tim spíš, když Anderson má takovou fazónu. Na Eurosportu taky dávaj MS, ale existují dvě organizace a každá si pořádá svoje MS, takže během necelého týdne jsou známi dva mistři světa ta na Eurosportu je horší

Reagovat
Carlos Juan Pablo

No, mě by ty šipky možná i bavily víc, ale to by museli ti hráči být horší, než jsou. Mně se nelíbí, když tam během dvanácti šipek uzavřou. Líbilo by se mi, kdyby nebyli tak schopní a trvalo by to mnohem dýl a bylo by to napínavější. Třeba kdyby se mu ani na pátou šipku, když může zavírat, nepodařilo uzavřít. U toho bych vydržel dlouho a bavil bych se a smál se jim. Takhle je to strašně rychlý a furt jenom van-handrd-and-fóóórty, to není nic pro mě.

Reagovat
Kily

no tak jestli jsi škodolibej, tak doporučuju dráhovou cyklistiku nebo lyžování, kde se často padá ono se něco podobnýho stane i temhle, předevčírem ve čtvrtfinále za stavu 2:2 na legy oba hráči minuli každej osm šipek za sebou na zavření a o set později se jim to povedlo znovu, ale je pravda, že šipky jsou strašně jednotvárné a neakční, je to pořád o tom samém

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Konkrétně tohle není škodolibost (ikdyž jinak docela jsem ), to by byla pouze snaha to zdramatizovat. Nebo by jenom jednoduše mohli dávat i nějaký turnaje s horšíma hráčema- protože mně, když se na něco dívám, jde hlavně o zábavu a nenudit se u toho.

Něco podobnýho jsem navrhoval, když jsem byl malej, mamce. Chtěl jsem, aby nějak zařídila, aby to, když se jedou auta na okruzích, např. v tom Mostě, měli nějak ztížený. Třeba, aby tam z ničeho nic vystříkla olejová skvrna, nebo najednou vyjely ze silnice bodáky nebo nějakou podobnou nepříjemnost. Protože když tam sedíš na hlavní tribuně, tak kolem tebe jednou za pět minut projede jedno auto, tak takový zpestření pro diváky na cílový rovince.

Toť já, škodolibá mrcha.

Reagovat
Kily

viděl jsi film Rallye smrti (Death Race)? Jestli ne, tak doporučuju, uspokojí to tvoje choutky A jestli chceš šipky a v nich slabší hráče, tak se koná spousta hospodských turnajů, stačí si něco vychytat, jenom se tam nesmíš válet smíchy, aby jsi někomu nevadil

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Myslim, že neviděl, na to se podívám.

Tak to je jasný, já vim. Myslel jsem v televizi. Ale stejně by to bylo hustý, jdeš se do hospody podívat na turnaj, začneš se tam lehce smát a vrátíš se lehce v jiném stavu. To je skoro jak nějakej skeč.

Reagovat
Kily

šipkaři jsou často klidný povahy, jde o to se pobavit a spousta z nich se podle toho chová, takže by ti jenom slušně naznačili, že by bylo fajn, kdybys byl zticha, případně jestli bys nemohl jít někam jinam

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tomu věřim.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Stahujeme.

Reagovat
Rssa

Ten se Stathamem?

Reagovat
Kily

jj

Reagovat
Carlos Juan Pablo

hlavně nic neprozraď

Reagovat
Rssa

Neboj, spoilery taky nesnáším. Toto je krásný mírumilovný a klidné duši lahodící film a Jason předvádí výkon skoro na Oskara

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je ten co hrál i v kurýrovi, že jo?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jo, je.

Reagovat
Rssa

Jo, ale hlavně v Richieovkách (Guy Ritchie)

Reagovat
smazaný uživatel

sem rád, že Migueli přišel o ten rekord. už se tu snad nebude tolik naparovat

Reagovat
alcantara

este ho stale drzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak celkově zápas nic moc, padl jeden gól, předváděná hra jak čutaná na dvorku. Za tohle dát na španělský poměry peníze, tak si stěžuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že si lidi stěžují a nechodí na zápasy. Proto je většina stadionů naplněna maximálně ze dvou třetin

Reagovat
smazaný uživatel

ot: k preview jsem postnul toto: http://www.real-madrid.cz/ kdo to mam na svedomi? a myslel jsem tim ze na te strance je Fcbarcelona.cz -> tvůj web!.... to fanousci z baracelony to hackli? nebo to je silvestrovsky vtipek? nebo co? osobne ja tam nechodim.. podle nicku muzete soudit proc... ikdyz radeji RM jak barcu

Reagovat
smazaný uživatel

mat tvoje problemy ....

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Visca el Barca

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pentle ani náhodou, co chtěl? A vida:

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

golgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgol

Reagovat
-Kopy-

Jasná penalta, míč netrefil a Aritze srazil, spravedlnost se ukázala hned poté.

Artiz

Reagovat
-Kopy-

Aritz *

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak teď nevim, jestli jsem špatně viděl, ale podle mě úplně normálně nadskočil, když viděl, že je poblíž brankář..

Reagovat
Kily

já nevim vůbec, z živýho mi to přišlo spíš jako dive a když pak byl dobrej opakovanej záběr, tak se mi to v nejnevhodnější moment seklo a neviděl jsem nic

Reagovat
miky10

penalta to nebyla, vzal to s míčem brankář

Reagovat
smazaný uživatel

"Domácím v utkání chyběli oba stabilní stopeři, a tak se do středu obrany stáhli Eric Abidal z postu levého obránce a Sergio Busquets (nikoliv Pedro) ze středu zálohy."

Reagovat
Rssa

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
X-bano-X

nj hlasoval som ale márne

Reagovat
-Kopy-

Ejjj Maduro to je borec

Reagovat
Kily

Reagovat
-Kopy-

?

Reagovat
Kily

sorry, ale ve mně to vyvolalo šílenou potřebu se smát

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej vlastenec :D

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kvalita

Reagovat
-Kopy-

Kurva to je smůla no, v druhym poločase na ně vlítnem a vyhrajem.

Reagovat
Kily

tohle nebylo o smůle, ale o chybě v komunikaci

Reagovat
Kily

i když v komunikaci, no, prostě stalo se

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kluci, tak už tam máte Ramiho, prý...

Reagovat
Kily

se k nám moc nehodí, červené nedostává a žlutou jednu za čtyři nebo pět zápasů

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Bude alespoň změna.

Reagovat
smazaný uživatel

hm...tak to je pech

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Komédie.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Vale tragédie

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Bych neřekl, jsou schopní si poradit i v deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

schopný toho jsou, ale dnes tomu moc nevěřim, každopádně adurize nechápu

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

ale že si ten gol schovávali až nakonec co

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a?

Reagovat
smazaný uživatel

c?

Reagovat
smazaný uživatel

netopýři bojovat.

Reagovat
-Kopy-

Gui

Reagovat
smazaný uživatel

to mohl bejt kránej vlastenec

Reagovat
Carlos Juan Pablo
Reagovat
smazaný uživatel

to byl...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mataaaaaaaa!!!!!

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

gooooooooooooooool Mataaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Kily

proč k nám ten Espanyol vlastně jezdí, když si vždycky nechá dát rozhodující gól v nastavení?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

klobouk dolů. Tohle je hrdinská výhra

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

tyvl...oni to fakt dokázali

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooolazooooooooooooo

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooolazooooooooooooo

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooolazooooooooooooo

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooolazooooooooooooo

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooolazooooooooooooo

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

goooool

Reagovat
-Kopy-

olééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Mata gratulácia Netopieri

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak zase ofsajd. Já prostě nevím, proč ti sudí ve Španělsku na tom place jsou. Líp by si to odsoudcovali snad i sami hráči.

Reagovat
Kily

já jsem se ani nedíval na záznam, ofsajdem jsem si byl jistej hned

Reagovat
miky10

Hezky toho Matu ale nabral kolenem do hlavy

Reagovat
-Kopy-

Konečně rozhodčí nám to vratili

Reagovat
smazaný uživatel

Na Tebe jsem si hned vzpomněl jak sem ten gól viděl

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni mozny, clovek zapne fotbal minutu pred koncem a zase musi videt rozhodovskej pruser

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

směju se Kopymu, ty máš pravdu

Reagovat
-Kopy-

Proč se směješ mě ? vždyt illnoir má pravdu, ja se směju tomu, jak je to v prdeli s rozhodčíma ve španělsku.

Reagovat
miky10

a jak to má člověk chápat? já to pochopil tak že se mu vysmíváš jakej je to kokot

Reagovat
-Kopy-

Proč, vždyt má pravdu...navíc je to dobrý diskutér.

Reagovat
miky10

Však právě proto (kromě jinýho) mi to přislo divný, vypadalo to právě že se mu vysmíváš, ale když je to takhle, tak se ti omlouvám, špatně jsem to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle mohl ten pomezní přehlídnout? Jako pochopím hodně věcí, ale tohle je přes závit. Ne, opravdu ne. Za tohle by si u mě pomezní nemávnul klidně 10 mačů. Tohle byla strašná hrubice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

o kolik to bylo? já tipoval hned dva metry

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to o dost, ale spíš o kolik to bylo, jde o to, že tam stál prostě naprosto sám a nedalo se to přehlídnout. A ještě to bylo poblíž malýho vápna, takže si mohl sudí tu lajno porovnat. Pro mě absolutně nepochopitelný rozhodnutí.

Jedině snad se pomezní bál o svoje zdraví, kdyby domácím neuznal kus.

Reagovat
Kily

nj, já už se snažim rozhodčí moc neřešit, oni jsou jako Slepička - i když víš, že to podělají, tak tě každý zápas překvapí nějakou novou hrubkou. V obou případech pak jenom nevíš, jestli se máš vztekat, smát, divit se, nadávat...

Reagovat
smazaný uživatel

hned po ty cerveny tam spatne mavnul stejne jasnou situaci na druhou stranu. ted je otazka, jestli je dobre, ze je ten rozhodci tak spatnej, az se to vykompenzuje na obe strany

Reagovat
-Kopy-

No ještě třikrát nám rozhodčí pomůžou a účty se srovnají.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

ty mě bavíš

Reagovat
Kily

nesrovnají, protože máme v týmu spoustu hráčů, kteří ještě v tom samém zápase dokáží minelu rozhodčích vykompenzovat vlastní hrubkou

mně je úplně špatně z toho, že pásku dneska měl Pablo a Miguel, i když v jeho případě si pořád namlouvám, že to byl jenom kus nějaké konfety

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Jajinek

škoda, že nefandíš někomu v Itálii, v Calcio diskuzích by to s Tebou bylo výborný...

Jinak tohle byl můj poslední zápas v kombiku a měl jsem over...hned po té hlavičce jsem si říkal, že to musí mávnout, to šlo vidět i z hlavní kamery. Jsme rád, že to neudělal...

Reagovat
-Kopy-

Kámoš to měl jako poslední zápas na tiketu, no prostě neskutečný. Prostě tahle výhra nám byla souzená. Ofsajd jak kráva, nechápu, že to pustil, asi na něj nekdo z tribunu zakřičel, že ví kde bydlí.

Reagovat
-Kopy-

Prostě se mi líbí slovo prostě.

Reagovat
alcantara

toto je mozne naozaj iba v spanielsku, ale proti pericos to budem priat hocikomu hocikedy

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

tak a zítra na programu Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

uz dneska

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, to jsem si neuvědomil

Reagovat
smazaný uživatel

10 za 3,03

Reagovat
Carlos Juan Pablo

''ztratit prachy je tak jednoduché''

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto prípade ale aj získať

Reagovat
Kily

Getafe pro Real znamená podobného soupeře, jako je pro Barcelonu Espanyol, je to derby a slabší dokáží toho druhého obrat o body. Spíš si ale myslim, že to dopadne podobně jako barcelonské derby, taky jsem čekal 10 a nakonec to skončilo jasnou výhru hostů

Reagovat
smazaný uživatel

ťažko povedať, je tam viacero faktorov, prečo Real tie 3 body ukopať nebude vedieť, ale je to futbal, možné je všetko

Reagovat
smazaný uživatel

ake napriklad?

Reagovat
smazaný uživatel

psal jsem je pod preview. Je to povánoční zápas, které vám nevoní (i nám) a je to Getafe, které vám nevoní. Proboha, to je tak těžký jednou před zápasem přiznat, že můžete ztratit body. V tomhle jste jak pštros, co strká hlavu do písku.

Reagovat
Kokesh

Však ano, ty body můžeme ztratit, ale neztratíme.

Reagovat
Godwinson

Valencie

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

tak taky 1 m ofsajd gol som asi este ani nevidel

Reagovat
Kily

já jo, před půl rokem ho dal Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Heh a čo takto Milito v zápase s Barcou na Meazze?

Reagovat
smazaný uživatel

Militův byl taky jasný, ale ne tak jasný, jako tohle.

Mě hned napadnul gól Bayernu proti Fiore. Tam to bylo taky takhle přehledné a o parník. A taky mi přišlo, že ten praporkář prostě nechtěl vidět.

Reagovat
Filipow

Hle.. ten Reina z Levante je příbuzný s Reinou v Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

podle tech vlasu spis ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem Vale,vrele diks

Reagovat
smazaný uživatel

200 pre dnesnu vysoku vyhru Realu Madrid a aspon dva goly Ronalda

Reagovat
vocasisko

dneska cítím že se Getafe vytáhne, ale to už jsem cítil při zápasu se Sevillou a Herculesem

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou dneska je to dost mozne...Ale tak dufam v podobny uragan ako minuly rok

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta nesimuluje03.01.2011 06:51

ake napriklad?

[reagovat]

Na tom účtu přispívají dva lidi? Jinak si nedokážu vysvětlit, že si protiřečíš hodinu od sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

ako si protirecim?Sa ho normalne pytam na tie faktory

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty faktory bys mohl vědět sám. A nakonec - i tvá druhá reakce ukazuje, žes je věděl. Proto nechápu tu reakci nahoře. Proč se ptát na to, co vím.

Reagovat
smazaný uživatel

nazor fanusika z opacnej strany barikady Ja sa proste Getafe bojim stale,ale v kutiku duse dufam,ze to opat bude jednoznacne.Vlastne si myslim,ze ina moznost nieje-bud sa budem strachovat o vysledok az do konca alebo po polcase uz budem v klude

Reagovat
smazaný uživatel

mozno to vyznieva drzo alebo neviem ako,ale ja sa ho pytam na tie faktory uplne normalne.A nie nemam problem si priznat,ze mozme zavaht ako som to nemal problem priznat napriklad v Herculese.Zase uplne zbytocne sa snazis vyvolat hadku

Reagovat
smazaný uživatel

sak dneska Ronaldo nebude hrať ma 4 žlté karty

Reagovat
Kily

ve Španělsku se stojí za pět žlutých

Reagovat
smazaný uživatel

jaj to som nevedel, diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemá ...myslel som že aj proti seville dostal žltú, ale stále ma len 3

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by dobre keby dneska dostal...a myslim si,ze Mourinho mu to aj nariadi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Ať už to kopyto z Mali za nás nevidím hrát - Momo není v nominaci a do ní se ihned po zranění vrácejí Kaká, Gago a Canales. Jsem zvědav na výkon Ramose na stoperovi, mohlo by mu to víc vyhovovat jako na RB.

Reagovat
Kily

je nějaké nové info ohledně toho, co bude po zbytek sezony s Canalesem? Dlouho jsem nic nečetl, tak to pro mě vypadá na čekání, v jaké formě se vrátí Kaká, ale je pravda, že jsem se v tom ani moc nevrtal a nějaké to prohlášení mi mohlo utéct

Reagovat
Kokesh

Jjo přesně tak, těch zpráv ohledně Canalese je naprostý minimum. Všude se psalo hlavně o návratu Kaká, navíc Canales byl zraněn cca. jen měsíc a i předtím nastupoval jen sporadicky. Přes Ozila a Kaká si určitě nezahraje. Jestli je ale na sto procent ready, tak teď v lednu, kdy odehrajeme 9 zápasů by si nějaké ty minuty mohl zahrát...

Reagovat
smazaný uživatel

V Levante si myslim,ze bude v zaklade urcite Aj namiesto ROnalda si niekto zahraje pretoze dneska dostane zltu kartu

Reagovat
Kokesh

Cris má jen tři žlutý. Navíc v CdR a PD se ty karty počítají zvlášť, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ma styri sa mi zda a rataju sa spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Canales bol asi 3 x po sebe zranený čiže ani nemal kedy dostať šancu a ked ju aj dostal --> Murcia tak s nou naložil ako naložil ...

Reagovat
Rssa

Rami do Valencie Škoda, Liverpoolu by pomohl

Reagovat
-Kopy-

HAHAHAHAHAHA

JUPÍ JUPÍ JEJ !

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro!!! Hey hey whadda ya say!

Reagovat
smazaný uživatel

trapnej a slabouckej vykon a zaslouzena ztrata bodu. racing se ani nemusel namahat a v klidu to ubranil

predvedena hra a vybrana taktika naprosto hrozna, kun neviditelnej, merida ani costa na to ocividne nemaji. raul garcia at mi uz ani nechodi na oci chybi kreativni hrac, nejaky neobvykly reseni situace, nekdo, kdo by potahl mic. holt forlan v riti, reyes vykartovanej a simao pryc

paradne dneska zahrali hlavne godin a filipe, ty prachy za nej se zacinaji vyplacet prijemne prekvapil koke, kterej za dvacet minut predvedl dvakrat tolik co garcia a assuncao dohromady za celej zapas. urcite by mel dostat jeste sanci... standardne podrzel i david

Reagovat
smazaný uživatel

a kikeho experimentu uz zacinam mit taky plny zuby. proc vsude vyhlasuje, ze vi, ze meridova pozice je za utocnikama a pak ho narve doleva? proc hraje raul garcia pravyho zaloznika (respektive hral, dokud se nezranil tiago)? ta nase hra ani neodpovidala zadny formaci, nejakou formu mela snad jen zadni ctyrka, jinak totalne rozharana p*covina

a jeste se zrani tiago, proste parada. s timhle budeme radi, kdyz se udrzime do sestyho mista, na LM muzeme naprosto zapomenout aspon by ale pak snad prisla nejaka poradna cistka...

Reagovat
smazaný uživatel

mimo to nas standardne zarizl rozhodci, kterej byl celkove hroznej

Reagovat
Swarley

no zvláštní penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Ho zatahl tak,ze to sotva citil a tak proste spadl..

Reagovat
smazaný uživatel

a ty to vies presne jako to bolo.. lebo si Di Maria..

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, taky mam Real rad, ale tohle proste ne. Otevri oci..

Reagovat
Marv

nee muj oblibeny komentator

Reagovat
-Kopy-

Udělat tohle Pepe, Carvalho na druhé straně penalta se nepíská. Tím sem si jistý...

To je to o čem sem mluvil, takhle se ta liga nikdy nevyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

faul tam ale byl, tohle si sudí naprosto v pohodě obhájí....obránce to provedl hodně nešikovně...

Reagovat
-Kopy-

Samozřejmě, že ho zatáhl a faul to třeba i byl ale na druhé straně by se nepískal, o to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že tyhle zákroky se pískají spíše ve prospěch větších klubů jako je ve španělsku Real či Barca...stejné to je ale v anglii, itálii či někde jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

podobné súboje sa pískajú v strede ihriska, v pokutovom je to veľmi prísna penalta, ťahanie za dres v takej miere

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, takovej dive

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz ani toto neuznas ako penaltu tak sa nemame o com bavit..

Reagovat
smazaný uživatel

To zadna nebyla..

Reagovat
Woods

idealny cas na navstevu ocneho

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, co je "ocneho"

Reagovat
Woods

to je taky ujo co ti skontroluje zrak ....

Reagovat
smazaný uživatel

Bozinku, ty ses nejak vtipnej

Reagovat
-Kopy-

Víš kolik takových zatahnutí v utkání je ? desítky

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz pri Ronaldovi tam predtym zavanalo penaltou.. rozhdoca to mozno zratal.. ale toto bola penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

No na Ronalda to byl spis "faul", ale pecka by to taky byla smesna...

Reagovat
asskicker

ale uz pri Ronaldovi

ale uz pri Realu Madrid

sa to vzdy piska, pretoze Ronaldo a Di Maria nikdy nesimuluju a vzdy su to na nich zakerne a jasne fauly na 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta.. uz pri Ronaldovom prieniku to zavanalo.. pekne Angel

Reagovat
smazaný uživatel

ale netrep ty máš asi radšej divadlo ako futbal, keď to palcuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

neskutečný...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle snad ani nepotřebuje komentář

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už je moc toto

Reagovat
smazaný uživatel

ty šašo, pozri si to este raz.. len pripomeniem ze tahanie za dres je penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

To bylo teda tahání ty vole, dyť to snad ani nemohl cítit. Tam na něho asi někdo zařval ať sebou mrdne o zem

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ako keď Zlatanovi roztrhali Interisti dres v semifinále LM, to bola tiež penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

to nepis, to sa Gayhmmmovi nehodi, vtedy to bol faul Zlatana predsa, lebo hrala Barca proti Special one 2 3 4 5

Reagovat
smazaný uživatel

aha, asslicker prisiel plakat..

Reagovat
asskicker

Reagovat
FuckT

vy musite byt dobri kokoti,ked sa tu hadate o picovinach ...skore je 2:1 ...obranca to spravil nesikovne,penalta to mohla byt,aj nemusela,;ale bola...koniec diskusie ...videl si match so Sevillou ???aj tam piskal v prospech velkoklubu ??a aj tu uz bol jeden prienik a nebol to ziadny ofsajd ...a povedz mi ze Benzema dostal zltu kartu za ruku ??tam ziadna ruka nebola XD

Reagovat
Footballer

jo tahání za dres tam mořná bylo, ale asi sis nevšiml, že spadl asi 2 sek po tom, co ho stáhl

Reagovat
smazaný uživatel

ved ho vyviedol z rovnovahy.. rozmyslaj trochu..

Reagovat
indy

ze ti niekomu radis aby rozmyslal...zlodej krici chytte zlodeja

Reagovat
Footballer

jako vždy máš nějakou výmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

boze moj.. ty uz sa neozyvaj..

Reagovat
Woods

dufam ze tam Ronaldo este nejaky ten gol da

Reagovat
vocasisko

To už snad není možný, člověk doufám, že Getafe Real potrápí a on se tam ten papírák zase jednou proletí a je po zápase, opravdu paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

fňuk..

Reagovat
vocasisko

ježiši ty seš víc zakomplexovanej jak já, Ronaldo tam zkoušel co? za to bych mu napálil žlutou že by se z toho nestihl ani začervenat a Maruška se nám zase proletěla jak drak na podzim, někdo se sotva dotkne jeho dresu a on udělá leteckej výkon jak na mistroství světa plochodrážníků

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ano.. vobec tam neboli kontakty.. a ty vies presne ze to len zahrali..

Reagovat
vocasisko

jestli ten Marušky přelet byla penalta tak za to včerejší přidržení Bojana ve vápně měla být penalta, červená a ještě žlutá na to

Reagovat
smazaný uživatel

musime realku pomoc jak by to vypadalo to by nebyli odmeny

Reagovat
smazaný uživatel

si zabudol ze vam vcera odpustili penaltu za stavu 0:0 ?..

Reagovat
Footballer

tuhle diskutabilní penaltu tady připomínáš už asi po sté

Reagovat
smazaný uživatel

zobral mu nohu.. ale je to diskutabilne.. ok uz sa nemame o com bavit..

Reagovat
Footballer

však sebou škubl jak Di Mária tedkom

Reagovat
Marv

Penalta byla poměrně přísná ale tak asi si to obhájí.. spíš mě ted překvapilo že Arbeloa žlutou nedostal a na druhé straně po faulu na Ronalda už jí dal

Ale hlavně když se odvezou 3 body a je jedno jak

Reagovat
smazaný uživatel

gooool.. Angel krasa !

Reagovat
asskicker

je dobry no, vysimulovana penalta + asistencia, Jose ho urcite pochvali

Reagovat
smazaný uživatel

parádní branka! a o nic horší nahrávka....

Reagovat
panca

tahle liga je uplne k smichu!!!

Reagovat
lnterista

luxus gol

Reagovat
smazaný uživatel

proč ten komentátor tak hrozně funí?

Reagovat
-Kopy-

ještě to jde dneska, někdy to bývá horší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

občas to je jediné proč člověk u Serie A neusne během přenosu

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi celkem fuk jestli Real vyhraje, protože španělskou ligu moc v oblibě nemám. Ale myslím, že Ronaldo je v simulování překonán. Tohle by si Di Maria v Anglii doloit nemohl. Takovéto lehké pohlazení po dresu a on skáče jak pytel brambor... Nejlepší, když tu sedm lidí vidí, že to byl dive jak svině a jediný ehmmm to divydlo ještě obhajuje...

Reagovat
asskicker

jasna penalta, ved Ehmmm je len objektivny ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá, zkusím tedy navrhnout, aby se podle něho nechala vytvořit nějaká kalibrovaná stupnice objektivity

Reagovat
Kily

já jsem to neviděl, ale vzhledem k tomu, že to tady tradičně obhajuje do roztrhání těla a navíc ako jediný, tak jsem si obrázek udělal

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to skus aj pozriet.. a vynechaj svoju tradicnu zaujatost

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kily

ty jako fanoušek Realu nejsi zaujatý? a nezkoušel jsi někdy přemýšlet nad tím, proč se tady za tebe stydí i fanoušci Realu, kteří tě vůbec neobhajují, naopak se ti často smějí za tvou zaujatost? vytáhni si hlavu z prdele, čim dřív to uděláš, z o to menší výšky spadneš

Reagovat
smazaný uživatel

len kecaj od veci.. ale nie ze si to pozres..

Reagovat
Side

Na tom není nic co pozerat znovu. A to že ty s těma růžovoučkýma brýlkama co máš nasazený nevidíš, že to byl dive jak kráva, tak ti asi není pomoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten dive videli snad vsichni, ale jen sedm z nich ma moral na to hadat se s mistnima zakomplexovanejma individuama

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria dalsia luxusna

Reagovat
Woods

tato posila Realu vysla .....

Reagovat
smazaný uživatel

Balóny nech si Slepička nafukuje doma a nie v pracovnej dobe medzi vetami

Reagovat
Marv

Reagovat
hribco

tak totooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Mesut

Reagovat
smazaný uživatel

Držal ho dres? Držal! Ovplyvnil tým jeho pohyb? Ovlyvnil! Takže sevas.

Reagovat
smazaný uživatel

zamindrakovanym to nevysvetlis..

Reagovat
smazaný uživatel

ovplyvnil ho do takej mieri aby letel k zemi ako keď nabehne týpek v turbane s AKčkom do banky ?

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Niesom moc na takéto prirovnania prepáč

Reagovat
smazaný uživatel

ten chalan je potom asi z papiera, čo by sa stalo keby na neho brankár z 5metrov zafúkal a on by letel cez pol ihriska, to by bola tiež penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Madristi, koukám, obhajují úplně všechno.

S váma je sranda, kluci. Jsem za vás moc rád.

Reagovat
Kokesh

Zrovna ty, kterej obhajuje Barcu za cokoliv, máš někomu co vytýkat.

Reagovat
Footballer

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo

Reagovat
smazaný uživatel

krasny..

Reagovat
smazaný uživatel

Ehmmm a jeho realita

Reagovat
Swarley

pěkný gól, ale totálně vyhořela obrana

Reagovat
Josifek

Reagovat
Josifek

Pěkný gol Pareja (ale nemůže středem tak snadno projít přes dva hráče a z vápna zakončit). Ten Benzema mně pije krev, on snad neumí nahrát na dva metry, působí na mě jako strašný dřevak, kterýmu se jen občas něco povede...

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe se ještě snaží. To je dobře

Reagovat
vocasisko

pravda, hrajou teď pěkně, ten gól je zvedl, snad rozhodčí zase nedarují Realu nějakou penaltu nebo přímák v blízkosti branky :)

Reagovat
Footballer

španělští ,,rozhodčí´´

Reagovat
smazaný uživatel

offside

Reagovat
smazaný uživatel

Miguelito Torres

Reagovat
Swarley

penalta, Diarova žlutá, teď ofsajd Ozila...ti rozhodčí stojí za pytel brambor...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia

Reagovat
Josifek

To je bída, nechat se přehrávat od Getafe a čekat jen na breaky..

Na druhou stranu pro nezaujatého fandu to je možná atraktivnější podívaná než jednostranné matche Barcelony. (aspon nějaké pozitivum:D)

Reagovat
Footballer

Hraje se pěkný fotbal

Reagovat
Footballer

moc pěkný...

Reagovat
Swarley

Reagovat
gonzalesl_is_back

Druhej ofsajd co nebyl, lol, jasnej gól ale Getafe se nějak probralo, hrajem!

Reagovat
smazaný uživatel

gól? Vždyť gólman ten míč Ozilovi vyškrábnul.

Reagovat
gonzalesl_is_back

asi to dohrával na 100%, navíc ho vychýlil jen tak, že by to stejně dával do prázdný...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
gonzalesl_is_back

je jen jeden sociopat co mě baví, Dexter, ostatní tu mně opravdu nezajímají

Reagovat
Kokesh

Ozil by to nahrával Crisovi před prázdnou, on není sólař.

Reagovat
Swarley

jasnej gól??no to teda nevim nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe to otočí ešte

Reagovat
smazaný uživatel

Albiol málem rozerve protihráči dres, ale je to faul na něj

Reagovat
smazaný uživatel

tak niečo ten rozhodca zapískať musel

Reagovat
smazaný uživatel

vymyslenej ofside o metr ozila kdyz byl sam pred golmanem ti nevadi ?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
asskicker

ono by to bol faul na neho aj keby stal v pokutovom uzemi getafe

Reagovat
Josifek

Sice máme výborně zmáknutý bleskový přechod do útoku, ale neumíme moc kontrolovat balon, to je hrůza, Getafe nás v poli celkem jednoduše přehrává...

Reagovat
smazaný uživatel

Aký rozdiel medzi zápasom oproti včerajšiemu programu na sport1 o 18:00

Reagovat
asskicker

tj, na nasimulovane penalty 1:0 pre dnesny match

Reagovat
ronaldinho_10

Máš pravdu... Včera to byl zápas v podstatě na jednu bránu a Barcelona si to kontrolovala.

Kdežto dneska je to určitě dramatičtější, protože hrají dva vyrovnané týmy a chvilku byl lepší Real, pak začalo dominovat Getafe, ale Real hrozí z brejků... Ale to jsi neobjevil žádnou Ameriku - vždycky je dramatičtější ten zápas, kde hrají dva vyrovnané týmy a může to doapdnout jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
alcantara

barcelona nemoze za slabost a neschopnost druhych.

Reagovat
Footballer

Ten Arbeloa hraje víc rukama než nohama, hrozně nesympatickej hráč, alespoň pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si nesympatický

Reagovat
smazaný uživatel

vracime se k argumentaci na urovni skolky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi to byl docela v pohodě hráč , ale co přišel do Realu tak mu asi v té hlavě přeskočilo..

Pěknej hajzl se z něho stal

Reagovat
Footballer

Je to tak, v Poolu ani nebyl přiliš vidět, takovej nenápadnej hráč, ale co přestoupil do Madridu...nevím, co se s ním stalo

Reagovat
smazaný uživatel

ještě k tý penaltě, podobná situace byla k vidění v předchozím zápase Atletica M. proti Santanderu, Ujfaluši bohužel pro Atletico nespadl, což je nespíš stálo výhru

Reagovat
smazaný uživatel

vyhru bychom si tak jako stejne nezaslouzili...

Reagovat
Godwinson

Parejo, tomu to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes vás zostrelí hattrickom

Reagovat
Godwinson

Vás si vyprošuju, já jsem neutrální pozorovatel.

Reagovat
Josifek

JJ, když někdo, tak jsem rád, že právě on a navíc docela hezkým způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Karim je vazne spatnej

Reagovat
Josifek

Je to dřevo s výjimečnými záblesky fotbalovosti...nejradši bych ho střelil a přivedl Lásku, to je jinej kalibr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je dobrej, ale ne pro PD, kor pro Real, kde se navic ani trochu nehodi. Ja od zacatku rikal, ze si vybral spatne. Mel jit do PL (MU, Arsenal), ta by mu sedla vyborne... Tohle fakt nikam nevede a tak by mel ve vlastnim zajmu co nejdriv odejit pryc a tam na sobe poradne zamakat..

BTW: Ten Vagner je fakt tak dobrej? Vypada jako sympatak, ale fakt vubec nevim, jak hraje, skoro jsem ho nevidel...

Reagovat
Josifek

To jo, do MU by mi taky docela pasoval, na PD nemá techniku..Vágner se mi líbí, je podobně rychlý jako Benzema, je ale fotbalovější plus má i dobrou střelu, podle mně ideální útočník pro Real, ale na druhou stranu si nejsem jistý, jak by se hodil k Higuainovi, spíš by mohl hrát jen jeden z nich podle mě.

Reagovat
Tomanatura

K Higuainovi by sedl úplně v pohodě, spíš bych měl problém s tím, kdyby měl hrát sám na hrotu a pod ním Kaká/Ozil/Canales. To by neutáhl, možná v kombinaci s Ronaldem, kterej by sbíhal na hrot a Vágner by byl takový ten rozehrávač, jako to zkoušel první sezonu Berbatov v MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud je fakt tak kvalitni, tak by byl idealni jako druhej utocnik. Ono je jasny, ze Real bude hrat na jednoho hrota, takze tohle bych moc neresil, jestli se k sobe hodi. Dulezity je to, jestli by byl Love schopnej adekvatne zastoupit Pipitu...

Reagovat
Swarley

naprostej otřes...buď to posere a nebo to neskutečně zbrzdí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

to oraniste je strasny.. na zahrade mame mnohem kvalitnejsi travnik

Reagovat
RickNash

Mohu poprosit kohokoli o objektivní shrnutí rpvní půle? Stojí fotbal nebo atmosféra za to, abych zapínal tu druhou? A jak hraje Getafe? Má šanci připravit Real o body?

Díky moc

Reagovat
Swarley

koukatelnej fotbal z obou stran, Getafe má na to obrat Real o body, takže je se na co dívat...rozhodčí dělá jeden kiks za druhým, takže to přidává na atmosféře

Reagovat
RickNash

Oukej, dík... A simulují hráči? A co pentle? Zasloužená? Na koho? A přihrál to? A jak hraje Benzema?

Reagovat
vocasisko

Maruška má dneska leteckou náladu

Reagovat
RickNash

A jak tady čtu o hrůžyplných výkonech rozhodčích, co je na tom pravdy a co je jenom nafouknutá hovadina zarytých náctiletých Madritistů a Antimadritistů?

Reagovat
Swarley

nepřijde mi, že by až tak připískávali Realu...jen prostě pískají blbě

Reagovat
X-bano-X

Futbal sa celkom da. Getafe ma viac z hry, pred koncom malo 60% drzanie lopty. Real dal prvy gol z nafilmovanej pencle Di Máriu a druhy Ozil po parádnej akcii. Celkovo je možnosť že bude remízka ale chce to mať štastie a aby rozhodca nebol slepý.

Reagovat
RickNash

Díky...

http://www.youtube.com/watch?v=h2k2CZptJ1U to je teda pentle... Já fakt jenom zírám, že to neni trapný i bílým baleťákům...

Reagovat
smazaný uživatel

Psal sem že se za to hanbím a stejně se najde nějakej trapáček kterej tu bude nějak ponižovat.

Reagovat
RickNash

Sorry kámo, nečetl jsem celou diskusi, teď jsem přišel...

Mě to jenom přijde i svym způsobem škoda... Já real neměl rád už od mala, ale aspoň jsem se na něj rád kouknul, protože to byl občas fotbal, na kterej jsem koukal s otevřenou pusou, ti hráči to prostě uměli, měli i nějakou hrdost na ten dres a znak a chovali se podle toho...

Kdežto teď, když vidím ty ubrečený ksichtíky Di Márii po nějakym skoku, tak je mi fakt blivno... Von se taky za tu dobu posunul fotbal obecně, bohužel

Ale je to škoda, že se v Realu koncentrujou takový typy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s tím já už nic neudělám. Di Máriu moc rád nemám. Přijde mi že je to takovej vychcánek kterej by Real potopil kdykoliv by měl možnost.

Reagovat
RickNash

Jo, já ani neříkám, že s tím máš něco udělat Jenom se tady upápím v nostalgii nad těmi dobami, kdy pro mně byl Real nenáviděným, ale uznávaným soupeřem, nesympatický, ale přesto respektuhodný...

Reagovat
smazaný uživatel

no jo jenže ty si to psal do preview

Reagovat
DreamTeam

teoreticky by o body obrat mohli ale realita bude takova ze jim Real jeste aspon ze dva fiky foukne...

Reagovat
X-bano-X

je to možné a aj pravdepodobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Miguelito Torres & Dani Parejo

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe přehrává, Real sází na protiútoky..

Reagovat
Josifek

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou se píše ve souhrnu kola, jednou v preview

Reagovat
alcantara

zatial pekny zapas, na domacich je vidiet, ze hrat proti madridu je pre nich naozaj vyzva, maju zdrave sebavedomie a nemaju strach, skoda ze prvych 20 minut zaspali, vysledok mohol byt zaujimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý zápas, bratři koušou a Daniiiii

Reagovat
Kokesh

Chtěl bych někdy hrát proti Realu, ti hráči soupeře si tam chodí jak chcou, a to hlavně středem pole, kde je každý mužstvo nejcitlivější. Do druhýho poločasu vyhodit Lasse a poslat tam Khediru. Další zápas, kdy je náš tvůrce hry Xabi naprosto neviditelný, hraje totálně bez chuti. Případ Benzema nemá ani cenu komentovat - jestli je to v tuto chvíli náš nejlepší útočník, tak se máme za co stydět. Dani.

Reagovat
smazaný uživatel

Lasse? Mě připadá že právě on se tam snaží ůplně nejvíc.

Reagovat
Kokesh

Ono je snažit se a snažit se. On chce běhat pořád za ostatní a pressovat, jenže potom zapomíná na svůj prostor, kde jsou neskutečný mezery v těch blocích. To pak vypadá, jak kdyby hrála mateřská školka...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se celkově nelíbí že hrajeme na 2 defenzivní. To je to jediný co Mouovi vyčítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Moulovi?

Reagovat
smazaný uživatel

jžš vypadni si komentovat zápasy házenkářů.

Reagovat
Kokesh

Se tak hrálo i za Pelleho. Navíc v Getafe si hrát na Xabiho + třeba Granera dovolit fakt nemůžeme...4-2-3-1 je to nejlepší, co můžeme hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo jednoho DMF přidat útočníka a nebo momentálně Kaká.

Reagovat
Kokesh

A rozsypeme se jak balíček karet.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo se naše ofenzivní hra zlepší.

Reagovat
Footballer

taky se mi to zdálo, bojovník

Reagovat
Kokesh

Jestli tenhle zápas ztratíme, tak budu fakt nasranej. Mohli jsme jít do poločasu s krásným vedením 0:2 a teď to bude o hubu.

Reagovat
alcantara

ja som sa prelakol, ked som videl rozvicovat sa khediru, dufam, ze mourinho este diarru nejaky cas na ihrisku necha, treba getafe trochu pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

iba mne sa zda,ze Lass nehra zle?

Reagovat
smazaný uživatel

S Benzemou je nejhorší, pořád to nahrávají domácím, to vidí opravdu každý. A na gól Daniho mají první i druhou asistenci.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten střed Realu je hodně průchodný. Getafe přesně v tomhle prostoru zakádá svoje útoky. Ale já osobně vidím spíš problém v Xabim. Diarra tam běhá za dva a stejně to nestačí. Stáhni ho a máte tam díru ještě větší.

Reagovat
smazaný uživatel

Taketo penalty sa mozu a nemusia piskat...tato sa piskla a proti samozrejme mozu byt vsetci neprajnici.Jasne ho vyviedol z pohybu,plus dva odpiskane neofsajdy,ale to sa tu samozrejme nespomenie

Reagovat
X-bano-X

Ale no, futbal je kontaktný šport, ak by sa toto pískalo ......

Reagovat
alcantara

tymto prispevkom si zase korunoval svoju objektivnost, gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak. fotbal není basketbal.

Reagovat
alcantara

a este jedna poznamka k di mariovi, ano dalo sa piskat, ajked si myslim, ze potiahnutie za dres nemalo vplyv na jeho koordinaciu, jednoducho ucitil kontakt a spadol, vyuzil neschopnost a neohrabanost supera, co ide k jeho dobru, neodpustim si ale pripomenut, ze ked spadne podobne andres, tak je zavirena polovica diskusie pripominanim jeho simulovania, hoc ide napriklad o clanok tykajuci sa odovzdavania zlatej lopty, tu vidim iba par reakcii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokso ten Slepicka.Chvalabohu,ze nekomentuje casto spanielsku ligu.Funi ako vagon krizeny s nadrzanym slonom...

Reagovat
smazaný uživatel

...podla mna on uz musel tym funenim povysavat cele studio

Reagovat
smazaný uživatel

je stejně zajímavý že ho nechávaj komentovat, funí tam takhle už x let, hrozný

Reagovat
Godwinson

Ježiš, ten komentátor na betu má hroznej hlásek.

Reagovat
smazaný uživatel

nemůže být horší než SlePička.

Reagovat
smazaný uživatel

http://estaticos.marca.com/marcador/futbol/2010_11/primera/jornada_17/get_rma/images/07_300x215.jpg nerikam ze to neprihral....... ale v tomto si obrance pocinal hooodne "neohrabane"

Reagovat
smazaný uživatel

Uffff, je venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira za Lassa

Reagovat
smazaný uživatel

Diarra fakt dolů. No, tak teď jsem hodně zvědav, protože ten mi přišel v té dvojice o hodně lepší

Reagovat
Footballer

Taky to střídání nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Lass byl slabší.. To bylo hrozný co předváděl, jako by za ně nechtěl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dalo sa to cakat ten stred bol priechodny...sice sa snazil ale dnes mu ten zapas nevysiel ale chybu by som videl aj v poskladani obrany ramos mal byt napravo a garay na stoperovi arbeloa hra dnes dost slabo...dufam ze gago sa dostane do takej formy v akej bol v priprave

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme dnes tragický. Není žádnej hráč kterýmu bych dal aspon 7 z 10.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli jde o přínos týmu, tak by si zasloužil alespoň sedmičku Di Mária - vysimuloval pentli a na druhý gól nahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

vysimulování pentle je trapné. Za to bych známku i snižoval.

Reagovat
smazaný uživatel

vysimuloval?..ked je pre teba tahanie za dres ktore bolo jasne simulovanie tak dajme tomu

Reagovat
JIMMY-PO

to by musel mať 14 kíl aj s plnou poľnou aby ho to jemné potiahnutie nejak ovplyvnilo a aj tak sa zvalil až keď ho pustil

Reagovat
asskicker

ved ho tahal 1 sekundu a AdM hned spadol, keby sa to piskalo stale tak zapasy koncia 20:20...

Reagovat
smazaný uživatel

pre vas tu je kazda penalta ktoru kope real nasimulovana tak to nema zmysel ani komentovat...

Reagovat
asskicker

jak kazda....co to je za argument, proste tato bola jednoznacne nasimulovana, pretoze nejake sekundove drzanie za dres sa nikde nepiska, navyse sa DiMaria este aj pekne hodil po to zatiahnuti...a nebola to prva v tejto sezone

Reagovat
Kokesh

Nevím, co chceš, ale nemít Crise, tak hrajeme o pohár UEFA.

Reagovat
Godwinson

Albín to tam provětrá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Za toto žlutou?

Ach jo...

Reagovat
Kily

Benzema konečně odevzdal míč soupeři, aniž by fanoušci Realu museli kroutit hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

To Getafe je opravdu výborné

Reagovat
gonzalesl_is_back

Je dobrý, ale stejně to stačit nebude

Reagovat
X-bano-X

Ronaldo tomu sa už smeje aj Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Karime, byl jsem tvůj zastánce ale ty na to prostě nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

shit. nechtěl sem reagovat.

Reagovat
DreamTeam

tak blby jako ty neni :) smal se rozhodcimu..jasna zluta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

čistej zákrok, v opakovačce vzal z 70% balon a neohrozil Ronaldovo zdraví

Reagovat
vocasisko

čistej zákrok, v opakovačce vzal z 70% balon a neohrozil Ronaldovo zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

To mne zrovna jako dive moc neprislo

Reagovat
Swarley

tak nějak, podle mě balon netrefil

Reagovat
Kily

tohle se ale mělo pískat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Ale namalo. Seklo mi opakovačku práve v čase, keď mu ten obranca šiel po nohe a asi 7 sekund som musel pozerať ako Ronaldo so zapichnutými špičkami v predklone chystá ďalší let

Reagovat
Kokesh

Ale hovno, Torres ho jasně skluzem sejmul!

Reagovat
X-bano-X

Kec, vzal ho to bolo jasne, ale Ronaldo už letel.....

Reagovat
Footballer

Reagovat
vodka

ou, ta penalta, když si to srovnám s tímto, co písknuté nebylo: http://www.footytube.com/video/west-bromwich-albion-manchester-united-jan01-69158

čas 3:55

Reagovat
RickNash

jo, srovnávat Španělsko a Anglii, dobrej nápad

Tohle byl prostě kiks, nic jinýho...

Reagovat
vodka

já tam dávám naschvál aj kiks rozhodčího v anglii... akorát opačný...

Reagovat
smazaný uživatel

Mou

Reagovat
gonzalesl_is_back

nevim jestli jsou evidentnější fauly než ten teď na Krise

Reagovat
RickNash

Kris je C.Ronaldo?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

gonzalo ted nehorazne chybi ten nekopa co je v utoku to je hruza

Reagovat
X-bano-X

No a Di Mária.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ti sudí jsou neskuteční. Prvně faul na žlutou na Krystýnu. Pak stejný faul na žlutou od Ramose. Pak vymyšlená ruka Pareja ...

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Godwinson

Krutý pro Getafe, velmi. Ale pěkná hrubice.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool Ronaaaaaaaaaaaaaaaldoooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Codina je pusinka .

Reagovat
Tomanatura

Kdo nahrával Benzemovi za obranu? Ozil?

Reagovat
DreamTeam

balada

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná škoda.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Swarley

C. Ronaldo někdy mi ten vztekající se, povalující se jantar chybí

Reagovat
C0br

mě též

Reagovat
gonzalesl_is_back

A je po zápase, co jsem říkal Karim vám zavřel tou příhrou už hubu? :-) A ronaldo klasika, prostě bůh

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Tak Benzema hraje prd a jedna přihrávka na tom moc nezmění... A Ronadlo jako bůh kvůli tomuhle gólu?...

(A navíc jsem byl podrážděnej po tom gólu a musel jsem si na nějakym příspěvku vybít frustraci ...)

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě. chtěl sem reagovat na něj. Dneska mi to tlačítko reagovat nějak nepřeje.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ronaldo podává konstantně božské výkony a gól to jen potvrdil Pokud je Benzema většinu zápasu neviditelnej (ale běhá, presuje a snaží se) a nejde mu to, pak ale zařídí góla nebo velkou měrou přispěje, je mi to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

tim že nehraje cely zapas nic.... pak da jednu stastnou nahravku ti nam zavre huby?

Reagovat
gonzalesl_is_back

viz výše

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nepřestane José dělat ty svoje šaškárny. Asi si myslí že je tím zajímavej ale není. Jasná žlutá pro Máriu za zakopnutí míče. Bez diskuzí.

Reagovat
C0br

Ten Boateng nad tím míčem tak debilně tancuje. Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ale Codina rozehrával nohou v zápase moc dobře. Jednou se ukopnul, no.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Swarley

je to škoda, Getafe hraje solidně, klidně to mohli srovnat...

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to škoda, ale nedá se svítit. Na body proti Realu měla i Sevilla a podělala to. Ono to Realu nebude vycházet věčně a ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mě upoutal Boateng. Hraje s přehledem, se sebevědomím. Má techniku.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Hraje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

až na tu komedii po zakroku khediry jinak hraje fakt skvele, ale to prakticke cele getafe

Reagovat
Tomanatura

Zase ztratil tolik balonů, co si hráč na jeho postě nemůže dovolit. To jsem čekal od Pareja, který ovšem neztrácí.

Reagovat
-Kopy-

Přesně, co pokazil jednoduhejch přihrávek a někdy zbytečně držel míč déle, než bylo zapotřebí.

Reagovat
Tomanatura

Kdyby hrál v té trojce toho nejvysunutějšího, tak by mu to určitě sedlo, tam by se tyto chyby ztratily.

Reagovat
Kily

mě by celkem zajímalo, za kolik dá stovku s balónem u nohy

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ozil dneska už několikátej vybojovanej balon dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro zdravého Kaká.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Khedira sejme Benzemu

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo je asi trošku bombardér

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho potlesku s uz asi isiel Kaka rozcvicovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, kdy bude Kaka?

Reagovat
smazaný uživatel

pry 15 20 min tak uvidime:-) tesim se na nej:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na nej zvedavej

Reagovat
Godwinson

Skvělej brejk.

Reagovat
C0br

Dementi

Reagovat
Swarley

no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Jžši Di Mária Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

di maria

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam benzema s angleme vyváděli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hezky vyřešenej brejk. Tohle by mohlo domácí trochu nakopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělají srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Bože můj už tam pošli Moratu a Kaká. Na toho moulu francouzskýho se nedá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady to zrovna nebyl on, kdo to posral

Reagovat
C0br

Kdo si myslí, že to byl nejhorší brejk posledních deseti let, nechť dá

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem daleko horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo si myslí, že Black Swan je nejlepší film roku, nechť dá

Reagovat
smazaný uživatel

Black Swan jsem ještě neviděl, ale už ten nápad... proč točí Aronofsky podruhý stejný film.

Reagovat
smazaný uživatel

nenech se zmást jen strohým popisem děje, tohle je úplně něco jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne-e

Reagovat
smazaný uživatel

2001-2011?

Reagovat
smazaný uživatel

Lietajúci Madrid dnes opäť s dávkou neuveriteľného šťastia, človek má pocit že generál Franco je stále nažive

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemo ty seš dřevo.

Reagovat
smazaný uživatel

trenér dycky říkal "když si nejseš jistej, že to dáš, tak to přihraj spoluhráči, třeba to posere on"

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si zřejmě říkali při tom brejku oba.

Reagovat
Footballer

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ty bys to dal viď, v plnym běhu z úhlu bráněný

Reagovat
RickNash

gonzalesl_is_back: hele ten Karimek se mi začíná líbit

Reagovat
Kily

je na něm až moc vidět, že není v pohodě, naprosto špatně volí zakončení, dvakrát je sám před gólmanem a místo zakončení na zadní tyč volí bombu na bližší šibenici. Skoro by se chtělo napsat, že by ho Real měl ve vlastním zájmu přestat stavět, aby ho prodal za nějaké slušné peníze

Reagovat
smazaný uživatel

já bych mu v FMku dal v tréninku instrukci "nepálit to vší silou na bránu"

Reagovat
smazaný uživatel

ee, od toho třetího gólu šlo Getafe hodně dolů. Taková chyba holt uškodí, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Paneboze..

Reagovat
smazaný uživatel

typická Di Mariovka takto to zadrbať vie len on klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

kaka

Reagovat
gonzalesl_is_back

Kaká, jupí

Reagovat
smazaný uživatel

Od 55. minuty je po nich, vydrželi to stejně dlouho jako Hércules, víc se asi čekat nedalo.

Reagovat
vocasisko

největší sympaťák v dresu baletu se za okamžik dostane na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Iker?

Reagovat
vocasisko

pravda, skoro jsem mezi tím smetím na něj zapomněl, samozřejmě Kaká je druhej největší

Reagovat
smazaný uživatel

mohu se zeptat komu fandíš?

Reagovat
vocasisko

nejlepšímu týmu na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Milán?

Reagovat
vocasisko

to zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

papírově rozhodně . to nevymlvíš

Reagovat
RickNash

Bohemka neasi

Reagovat
vocasisko

když jsem byl malej, neměli jsme internet ani satelit a tak byla jediná možnost sledovat gambáč ligu, v té době byla pro mě Bohemka jasná volba, od té doby si vybírám jen sympatické týmy, takže v dnešní době fandím Barce (pro kolegu Madridistu)

Reagovat
RickNash

jsem ani nečekal že se trefim

dobrej vkus

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Peréz prodej toho Karima a kup radši Llorenteho.

Reagovat
FuckT

Di Maria cim dalej menej sympaticky hrac XD vazne to uz tam radsej mohli kupit Stocha xD

Reagovat
Godwinson

Karim, to je hrozně smutný, měl by se co nejrychleji sbalit a jít pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem fakt zvedavej, proc se vali..

Reagovat
vodka

a zas no nic, idu radši spat...

Reagovat
Footballer

Zvedá se, jak kdyby dostal direkt od Klička

Reagovat
Footballer

Zase na zemi...strašný

Reagovat
smazaný uživatel

D

Reagovat
smazaný uživatel

KAKA

Reagovat
X-bano-X

Ja ti neviem, mal by si začať skôr s MAMA.......

Reagovat
RickNash

Ne, sakra to je komédie... Fotbalové legendy osmdesátých let jenom zírají s otevřenou pusou...

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mária se fakt jen válí. To je fakt křivák neskutečnej

Reagovat
-Kopy-

Jj, jsem na něj alergickej, ten se mi tak zhnusil, až to hezký není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

je nas viac

Reagovat
One-Real

Ricky <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Hm?

Reagovat
smazaný uživatel

benzemu bych dneska vyměnil snad aj za toho alcantaru...

Reagovat
smazaný uživatel

Iker,Raúl,Hierro,Zidane,Ronaldo,Carlos. Občas mi při pohledu na Di Máriu ukápne slzička když si vzpomenu na ty naše bývalé hráče (krom Ikera)

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

mně zase ukápla slza, když sem si v roce 2001 vzpomněl na Genta, Puskáse, Di Stéfana... nemá cenu plakat nad rozlitým mlíkem, tráva byla v minulosti dycky zelenější

Reagovat
Kily

jj, platí i pro Valencii

Reagovat
RickNash

Bohužel je to teď úplně jinej sport

Reagovat
smazaný uživatel

Salgado

Reagovat
smazaný uživatel

ja v tom systemu realu nevidim pro kaka misto

Reagovat
smazaný uživatel

misto Mesuta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se rozehraje, tak v tom nevidim problem, on si Mesut i tak zahraje vic nez dost..

Reagovat
smazaný uživatel

kaka mi do 4231 nesedi podle me tam bude mesut daleko platnejsi:-)

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jinde Kaka sedi lip, nez jako AM ve 4-2-3-1?

Reagovat
smazaný uživatel

diamant

Reagovat
smazaný uživatel

433,41212 - a hlavne v tymu kde se to bude tocit kolem neho:-) ne kde bude az za ronaldem mariou ozilem - ale rad bych se mylil

Reagovat
Swarley

ale co by nehodil, právěže hodí...akorát tam teď prostě není místo...

Reagovat
Footballer

Vypadni! Vypadni!

Reagovat
Kokesh

Rozhodčí. To snad ani není možný, co se tady děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka byla.

Reagovat
vocasisko

Arbeloa si chránil bradavky že?

Reagovat
FuckT

Arbeloa je kokot,ale tato lopta letela na xicht ...ked chces,tak ti taku kopnem medzi oci a ked si nezakryjes oci,do konca zivota ta budem volat Jason Bourne

Reagovat
vocasisko

jsem nevěděl, že Arbeloa má ksicht 20 cenťáků od bradavek

Reagovat
Kokesh

Ty seš komik.

Reagovat
smazaný uživatel

To má každej normální člověk..

Reagovat
vocasisko

mimo tělo samozřejmě

Reagovat
FuckT

nechajme ho...snazi sa vyhrat the most funny comment of the year 2011

Reagovat
smazaný uživatel

jason bourne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

co? jasná žlutá, ne?

Reagovat
One-Real

600. pro Rickyho

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, to je fakt rozhodci...

Reagovat
JIMMY-PO

mám také smelé prianie aby PD čo najskôr bola ligou kde o titul bojuje viac klubov....potom sa aj hráči musia viac sústrediť na hranie ako na ochotnícke divadlo

Reagovat
RickNash

alebo na hranie ochotnického divadla, hej?

Reagovat
JIMMY-PO

hej , ale pointu to má

Reagovat
Footballer

goooooooooooooooooooool

nádherná akce

Reagovat
smazaný uživatel

ajajajaj

Reagovat
RickNash

ooooooooooooooooou yeeeeeeees! sakra to byla kombinace... to byla akcička...

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak ricky.

Reagovat
RickNash

Ta kombinace se mi fakt líbila...

A prostě současnýmu Realu nepřeju, od šesti let vlsatník Rivaldova dresu, to člověka poznamená na celej život

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Footballer

to je voda na tvůj mlýn co?

Reagovat
smazaný uživatel

jo. Ještě 5 minut.

Reagovat
Footballer

Marcelo mu to pěkně namazal, to se musí uznat

Reagovat
Kokesh

Marcelo mu to pěkně stopl, co víc si přát.

Reagovat
Josifek

Marcelo takticky zastaví balon mířící k rohovému praporku na malým vápně...

Reagovat
Tomanatura

Moc pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Ony se jim ty zahozeny snad jeste vymsti..

Reagovat
smazaný uživatel

*tutovky

Reagovat
Footballer

copak copak, nějakej agresivní

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mária je duševní krypl. Já si nemůžu pomoct. i Zlatan je mi sympatičtější.

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá jak cikán a ještě simuluje... tak co na to mám říct

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mária je hroznej hajzl. Zase skočil jak do vody. Svině

Reagovat
-Kopy-

To je sráč a jak si lehl teďka na zem, když mohl metr popojit za lajnu, bože to je ubožák

Reagovat
asskicker

Ako povedal pred sezonou Ehmmm, sympaticky hrac a vyborny nakup pre RM

Reagovat
RickNash

Já toho di Maríu na a nemám rád! Fuj! Bez něj by ten fotbal byl mnohem lepší...

Přitom to je dobrej fotbalista, já nechápu, že to má zapotřebí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Di María je mi teda taky čím dál, tím víc nesympatickej :)

Reagovat
smazaný uživatel

pomalu každej zápas Realu co vidím tak čekám, komu ujedou nervy a jednu Di Mariovi střihne

Reagovat
smazaný uživatel

to je nehorázné.

Reagovat
FuckT

Di Maria nech ide cvicit delfinov do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Podte se se mnou někdo vsadit. Mám chut na nick AntidiMária. A to sem v našem týmu zažil i Robinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamětník

Reagovat
Oxbow

Ty vole jestli nemam nekoho v tom realu fakt rad tak je to ta cukrova panenka Di Maria a pak ze je Ronaldo simulant vsech simulantu, ale aspon maka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria, "potrebujem vašu nenávisť"

Reagovat
smazaný uživatel

Oba sou cigoši takže souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

DI Maria by bol prvý súťažiaci na Red Bull Air Race ktorý by nepotreboval lietadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Robben

Reagovat
One-Real

Jak přišel a sympaticky se vracel, pracoval pro tým, tak teď padá níž a níž.

Reagovat
FuckT

Mou to podla mna nenecha tak ...on je trener,ktory sa dokaze nasrat a povedat do oci,co si mysli ...

Reagovat
torcida

di marína

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Footballer

tohle už nemůže myslet vážně, ty voe

Reagovat
smazaný uživatel

a zase on. On jim tu výhru fakt vyválí ...

Reagovat
RickNash

To je síla...

Že má takovej úžasnej klub jako Real vůbec potřebu takovýhle hráče zaměstnávat, takovýhle hnusný, blbý, simulantský, pitomý prasata

Třikrát fuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Předtím si psal že si Real nezaslouží respekt a ted že je úžasnej

Reagovat
RickNash

Možná špatně řečeno: z historického hlediska úžasnej...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je lepší. Do Shity by zapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses shit..

Reagovat
Woods

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz je moc. To je picus...

Reagovat
Tomanatura

Ten kluk si ide svoje...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

ricky skoda-(

Reagovat
Oxbow

Moc hezky Ronaldo a Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

670. pro nasazování Kaká místo Di Márii.

Reagovat
FuckT

1000.

Reagovat
FuckT

a za Benzemu kludne aj Kathy Bates

Reagovat
DreamTeam

ani omylem proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Getafe to ještě zlomit !!!

Reagovat
Swarley

no tohle byla hotová antireklama na PD

Reagovat
Footballer

pouze 2.poločas, v prvním se hrál svižnej fotbal nahoru dolů

Reagovat
-Kopy-

Tak, když si vybereš ke sledování Real.

Reagovat
Swarley

vždyť já vím, ale prostě to byla nechuť...

Reagovat
smazaný uživatel

Iker se musí hanbit že DI Mária nosí dres jeho milovaného klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker se musí hanbit že DI Mária nosí dres jeho milovaného klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

one man show dneska

Reagovat
Footballer

jj Di Márii

Reagovat
Kily

koukám, že ušoplesk si minimálně tady udělal hodně "kamarádů"

Reagovat
Kokesh

Nemůže za to, že vypadá jak Dumbo. Chudáček.

Reagovat
Kily

jasný, jenom mě to tak napadlo, já taky vypadám jako bratranec Drákuly, tak se radši na veřejnosti moc neukazuju, ani do školy jsem pro jistotu moc nechodil

Reagovat
smazaný uživatel

...a stejně mám furt radši Di Máriu než Iniestu

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

prostě musím.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
JIMMY-PO

to je ok, nikto nie je dokonalý

Reagovat
DreamTeam

on ma nekdo rad Iniestu

Reagovat
-Kopy-

Celý Španělsko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
Footballer

po tom co dneska předvedl?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria, ale neskutočne drel by ma zaujímalo kolko nabehal

Reagovat
Swarley

rozhodně míň než naválel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Rozchod to.

Reagovat
Swarley

já to rozchodím, ale jen aby to Di Maria rozchodil, když ho dneska tak řezali...

Reagovat
smazaný uživatel

O to sa báť nemusíš :)

Reagovat
Swarley

mě to je jasný

Reagovat
Tomanatura

To se mi taky moc líbilo. Zvláštní je, že za repre si u něj nevybavím jedinou simulaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

naběhal toho přibližně stejně, jako toho naválel po zemi. Plus mínus ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolega to už spomína vyššie.

Reagovat
Josifek

Tři body se hodí, ale na výkonu bylo hodně kaněk..Benzema dřevák, Marcelo naprosto netaktický bek, nejlepší asi Cristiano...dobře hrál i Di Maria, ale je to takovej jednoduchej hajzlík.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mária dneska převedl naprosto neskutečný výkon. Nic odpornějšího jsem už dlouho neviděl.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

tak si pozri svoje prispevky

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
Masi

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Placebo

Reagovat
smazaný uživatel

ale no ták.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

pekne si mu to natrel, este ja si pamatam nielen z eurofotbalu, ale este aj z profutbalu tvoje vylevy proti iniestovi, ked robil menej nechutne divadielka, ako dneska predvadzal di maria, pricom toho tu palcujes. opat a zase gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Madridsti už jsou v té honbě za JAKOUKOLIV trofejí tak zoufalí, že obhájí úplně všechno. Hlavně, když dojedou ke svému cíli

Nicméně není pro ni nec horšího, když se budou takhle společensky znemožňovat a na konci sezonu bude počet jejich trofejí jedna velká nula. Jako loni

Reagovat
Kokesh

Tím nezakecáš to, že tě fakt setřel.

Reagovat
alcantara

madridcan sa stiera sam, skoda, podla mna by z neho mohol byt siroko-daleko najlepsi tunajsi merengue zo slovenska, len keby ta barcelona neexistovala, to by bola pre neho najidealnejsia situacia.

Reagovat
smazaný uživatel

ok,idem zabojovat proti veternemu mlynu.Za prve: Ako si z mojho prispevku vycital,ze obhajujem to co predviedol di Maria? Za druhe: Ano na Iniestu som mal vzdy reci,ale na profutbale urcite nie.Samozrejme teraz je to uz smiesne tvrdenie kedze sa neda dokazat ci je to pravda alebo nie,ale viem,ze som mal reci len na Etoo.Na profutbale nemam ten pocit.Neodpisujem to preto,aby som sa ti pchal do riti alebo neviem co,ale stve ma,ze z jedneho do*ebania si vyberes to co sa ti hodi.Obhajujem tu niekde di Mariu?Penalta sa podla mna piskat dala a to je jedina vec ku ktorej som sa tu vyjadril v dnesnom zapase k di Mariovi.Reakcia na prispevok prisla spontanne,lebo Jiri si vzdy musi obtierat usta o Real a uz ma to nebavi...

Reagovat
smazaný uživatel

a to je dobře. Jen to ze sebe vždy nějak dostaň. Budeš klesat jako dneska.

Neobhajuješ Di Máriu, ale "penalta se dala píškat". Prostě ho obhajuješ. Obhajuješ neobhajitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

chudacik ako sa snazi,snaz sa dalej snaz Ja hovorim o penalte a ked som na teba reagoval tak si fnukal k tomu co robil ku koncu Snaz sa ostat nad vecou a hrat sa na rozumbradu,ked ti to robi dobre

Reagovat
alcantara

palcujes tu prispevok muhammada aliho, neviem ako inak si ma tvou reakciu vysvetlit, ak nie sposobom, ze sa ti jeho dnesne predstavenie pacilo.

Nemam rad zbytocne komentovanie simulacii, pretoze mi to prijde ako odsudzovanie faulov, jednoducho kazdy tim ma svojom kadri hraca, ktory sa obcas hodi do neznama, ked uz je ale diskusia o nom na porade dna, tak by som od teba cakal objektivne posudzovanie situacii na zaklade videneho na obrazovke a nie na zaklade klubovej prislusnosti, pretoze ked chces, vies pisat rozumne. viem dobre, ze andres obcas padne, ze sergio predviedol trochu divadielka, nepaci sa mi to a vzdy som to tu odsudil, a ked to vadi tebe, cakam podobne reakcie od teba aj na di mariu, ale asi som na spatnej adrese.

ak si spominas, zinedine, ked som tu zacinal, sam som sa ta pytal, ci nie si nahodou osoba s dany mnickom s profutbalu, pricom som ta "odhalil" na zaklade kritiky iniestu, ta forma komplexu z neho bola podobna

Reagovat
smazaný uživatel

ano spominam si ako si ma tu odhalil,ale nesudil si to(myslim) podla Iniestu,ale podla niecoho takeho,ze sa vyjadrujem uplne ako on.Mimochodom ked uz si spominas na tu diskusiu,tak si isto spomenies aj nato,za koho ta mam ja Ked chces ostat v anonymite,tak ja ti to kazit nebudem,ale ty sa zase vyjadrujes uplne rovnako ako ten za koho som ta povazoval a ked som si porovnaval prispevky tu a na pro(nie po kazdom zapase!),tak rozdiely boli minimalne Idem spat,ked odpises,tak odpisem az zajtra v praci

Reagovat
smazaný uživatel

*dneska

Reagovat
alcantara

tak rominho/los cules je borec, najvacsi, akeho som na nete "stretol", na neho sa fakt nechytam, on vedel o futbale vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkal Bolek : Nech ho hňupa.

Reagovat
asskicker

nie nie, to hovoril tvoj otec tvojej mame ked ta brala z porodnice, co uz no, mala ho posluchnut

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Jako hráče ho mám celkem rád, ale jeho herecké etudy jsou horší, než kohokoliv jiného. Z velké částí je to ale taky tím, že si to prostě v PD může dovolit.

Reagovat
Swarley

herně super, ale to naprosto přebije to jeho neskutečný válení...bohužel, jinak hrál parádně...

Reagovat
smazaný uživatel

z ronalda to simulování přešlo na Di Máriu, jsem zvědavej na koho tahle nemoc pak přejde? :D

Reagovat
vocasisko

remíza by tomuto zápasu už jen za Máriovo představení slušela, škoda, ale jinak pěknej výkon od Getafe, nemusí se za něj vůbec stydět

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné pozitivum že Cris se zase vzdálil Messimu v souboji o Pichichi.

Reagovat
Kily

já myslim, že daleko větším pozitivem jsou tři body. Za současného rozložení sil ve Španělsku by bylo trochu i vražedné jít do druhé poloviny sezony s bodovým mankem, které nelze smazat v jednom kole a minimální šancí, že budete mít lepší vzájemné zápasy s Barcelonou

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel to tak asi bude

Reagovat
Godwinson

No, celkově nic moc, až na to divadelní zpestření. Cristiano, Mesut.

Reagovat
smazaný uživatel

a Di Maria

Reagovat
smazaný uživatel

maju to za potreby v tej PD takto filmovat, co suboj, to filmovanie

Reagovat
gonzalesl_is_back

3:2 mě těší víc než 3:0 Všichni nenávistní vůči Madridu a culés tak napjatě čekali na ztrátu bodů a nic Ronaldo, Ozil, Kaka po zranění Garay Arbeloa pomalej jak cyp, Di Maria by byl neuvěřitelný fotbalista, kdyby nebyl takovej vychcanej divadelník 3 body jsou doma a to je hlavní.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo byli napjatí jak pružina ale 3 body jedou k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Realisti, môžte byť na svojich hráčov hrdý

Reagovat
alcantara

skvely zapas, aky je moznost vidiet iba v spanielsku, skoda chyby godinu, mohol som byt este spokojnejsi

Reagovat
Kokesh

Ufff, Mosquera nám ke konci trochu s tím časem pomohl, hold Madridistas stojí při sobě - i když Dani... Důležitý vítězství, ale mohli jsme to uhrát v klidu. Místo toho jsme se zase třásli až do konce. Bez Crise by jsme prostě byli poloviční, je neuvěřitelný. Když má míč podržet, tak ho podrží a naopak když má zrychlit hru, tak ji zrychlí - tohle by jsme potřebovali u všech našich hráčů. Z rozhodčího jsem naprosto znechucen, on ty karty rozdává jak chce a není v tom žádný systém ani pravidla. Na to si ale musí zvyknout všechny týmy ve Španělsku, protože tady jsou opravdu nejhorší rozhodčí z celého světa! A to sleduju prakticky jen Real, na ostatní zápasy nemám žaludek...HALA MADRID!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jestli máš žaludek na Real, tak už zkousneš všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes Mourinho asi nebude vytahovat papír s chybama rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

ale myslím si že v nějakém rozhovoru nezapomene zmínit, že jeho tým "neoprávněně" dostal několik žlutých karet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

A není to pravda? Nejen na straně Realu, ale i u Getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

real si nemůže na nic stěžovat to spíš getafe a vůbec mourinho by neměl moc komentovat rozhodnutí rozhodčích, to se nedělá

Reagovat
Kily

nedělá se to v naší Extralize v den zápasu, ve Španělsku se to dělá, protože k tomu jsou důvody a prostě to nejde držet hubu, dneska jsem viděl jenom druhou půlku a ze strany rozhodčích to byla zase hrůza, nejhorší na tom je ten fakt, že se to nelepší, ale já mám pocit, že je to kolo od kola horší

Reagovat
smazaný uživatel

první poločas celkem zvládl, ta penalta se písknout dala, ptz tam fakt bylo držení, ten druhej poločas to rozhodčí trochu neustál, ale nebyl to propadák

Reagovat
X-bano-X

je to horšie a to rapídne

Reagovat
One-Real

CR 2 góly, to se bude v honu na Picchichi náramně hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi za toto kolo 0.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kokesh

Že by nehrál?

Reagovat
smazaný uživatel

0 je 0.

Reagovat
vocasisko

jak řekl jeden můj kamarád (fanoušek ManUtd) ... Messi nehraje, protože na to nemá

Reagovat
DreamTeam

tak tomu bych se vubec nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho chyba ked sa nevie dať do poriadku po Silvestri, 4 dni a furt nie je triezvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak krásny zápas dvoch tímov vyznávajúcich - "Madristas"

Reagovat
smazaný uživatel

béčko Realu. a pak že nemáme pořádnou juniorku...

Reagovat
smazaný uživatel

celkem dobrej mač, getafe hrálo lepší kombinační fotbal, ukázala se mourinhova taktika, jakou měl v interu, ale tak co, opět to dohaluzili do vítěznýho konce, jede se dál!

Reagovat
DreamTeam

muhahha doufam ze Di Maria bude i nadale predvadet svoje kousky.. to co tu dela s komunitou je k nezaplaceni.ja ho proste zeru ...dobre ze je u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

z toho se dá docela pěkně odvodit, že Realu fandíš jenom na základě počtu trofejí, jinak k němu nemáš absolutně žádný vztah

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

njn hlavně těch trofejí za generála Franca, kdy madridu jakožto hlavnímu městu království bylo nadržováno a katalánsko bylo v ústraní

Reagovat
Kily

na co si stěžuješ? měl o hráče Barcelony takový strach, že jim do kabiny posílal ochranku, aby je nikdo nenapadl, byl to formát

Reagovat
asskicker

Reagovat
smazaný uživatel

vtipálku

Reagovat
alcantara

to tiez nie je celkom pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už druhý mač za sebou, kdy Realu ty body vyhaluzil s odřenýma ušima (dnes i s velkou pomocí šaška ve žlutým). Ztráty jsou otázkou času.

Jo a Di Máriovi přeju alespoň to, at mu poteče ve sprše studená voda

Reagovat
smazaný uživatel

no ták Jirko. Dohalužil? Kdyby nebyl Benzema neschopnej tak je to 2:6 a nemáme se o čem bavit. Getafe vytěžilo maximum.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nebyl sudí přizdisráč, nezačínalo by se za stavu 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta byla písknuta. Nic nezměníš. Real měl více šancí, dal více golů. THE END.

Reagovat
smazaný uživatel

střely na bráno 5:5 a v držení míče bylo getafe lepší

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jste hauři a jste hrozně nad věcí. Prostě to pískl a hotovo .... Po Seville jste tady brečeli jak želvy, jakže vás to zaříznul. Úsměvní jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

A co mám dělat? Navíc já po Seville nebrečel jak nás zařízl. Mě jen vadilo že rozdával ty karty aniž by koukal komu je dává.

Reagovat
Kokesh

A 5 minut předtím se klidně dala pískat i na Crise - kdyby sudí nebyl přizdisráč. Navíc Di Máriu evidentně přitáhl a on to sice přihrál, ale prostě upadl kdy měl.

Reagovat
DreamTeam

kdyby nebyl prizdisrac tak si da cervenou sam sobe jeste v tunelu pred nastupem bez nej by se hral o dost lepsi fotbal

Reagovat
Kokesh

Mou ty výhry o jeden gól prostě umí, tak nevím, o jaké haluzi je tady zase řeč. Nebýt nesmyslnýho vyloučení Arbeloi, tak se zápas dohrál v naprostý pohodě, Getafe odpadlo po 60 minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ztráty budou určitě, s Benzemou vydržíme ve hře o titul maximálně do února. Ale o haluzi bych nemluvil, jasných šancí jsme měli minimálně 2x tolik. Na ně se hezky dívalo, ale k Ikerovi se dostávali těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tato diskuze už je stejně mimo tak se zeptám jestli je lepší si koupit PES 11 nebo Fifu 11?

Reagovat
terry

FIFA

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten smajlík?

Reagovat
terry

Protože jsem byl letos nucen po deseti letech přejít zpátky na herní sérii od EA. Doteď jsem byl věrnej Japoncům.

Reagovat
gonzalesl_is_back

pokud na pc, jednoznačně PES!

Reagovat
smazaný uživatel

fifa. proboha, on se musí někdo ještě ptát?

Reagovat
gonzalesl_is_back

arkáda, lol

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

5 let bylo PES králem. Tak nevím co je na tom jednoznačné. FIFA se zlepšila ale bohužel sem letošní PES nehrál.

Reagovat
gonzalesl_is_back

je o dost těžší a realističtější než loni, ale doporučuju

Reagovat
smazaný uživatel

Na PC jsem poslední roky hrál jenom PES protože Fifa byla ubohá. Tenhle rok se ale fifa hodně povedla a konečně se přiblížila verzi z konzolí. Mam odehráno několik sezon v PES i Fifa tak můžu porovnat. Ve Fifa je hodně dobře udělaná hra tělem a celkově působí víc fotbalově. PES je skoro stejnej jako minulej rok. Záleží co budeš hrát za mod. Jestli za celej tým tak kup Fifu ale jestli be a pro jenom za sebe tak obrovská výhoda PES je kamera která je hned za hráčem a to dělá celou atmosféru která ve Fife chybí.

Reagovat
Kokesh

Fifa byla doteď neuvěřitelná sračka, ale 11 je velký pokrok a šlape PES na paty. Nicméně vítěz je jasný, sice je letošní série od japončíků složitější na ovládání, ale je daleko zábavnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Doted byla hratelnost PES lepší. Štvali mě jen licence. Letos je bohužel Fifa asi vepředu a navíc má licence.

Reagovat
smazaný uživatel

Licence do PES jsou ke stažení pomalu druhej den po vydání. Ale pořád nevyřešili přestupy. Nepříde mi normální aby Messi a Ronaldo každou sezonu měnili dres. Nebo aby Chamakh první sezonu přestoupil do Slavie. Po dvou sezonach neni pomalu žádnej hráč v původnim týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to hraju jen na konzolích. Sportovní hry nejsou na PC zážitek. Ale s těma přestupama máš pravdu. Po 4 sezonách hrál v Barceloně už jen Puyol a v Realu Iker a Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na konzolích je Fifa jiná než na PC a lepší. Tak na PC stačí koupit gamepad a je to stejný. No já hrál jenom za sebe a chtěl jsem přestoupit do Manch.utd protože tam hráli Messi, Ronaldo, Higuaín a hned jak jsem přestoupil tak všichni tři odešli. Hroznej bordel v přestupech.

Reagovat
Kokesh

Tak stejný to určitě není. FIFA i PES jsou na konzolích lepší, než verze na PC. Navíc, když si vše vychutnáváš v HD.

Reagovat
smazaný uživatel

Na konzolích jsem žádnou z těch dvou nehrál tak nemůžu porovnat jak moc se liší.Ale u PES to snad nebude žádnej rozdíl.Fifa na pc je tradičně hodně pozadu oproti konzoli. A pc mam připojený na velkou tv a hraju v HD takže tam už neni výhoda.

Reagovat
Godwinson

Jednoznačně FIFA.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička je opravdu lofas. Že neumí vyslovovat jména hráčů, dobře. Že opráskne preview, dobře. Že chrochtá a prská do mikrofonu, ok. Ale že označuje Granera za vytáhlého záložníka, to bylo i na mě trochu moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Slepičku ještě nevyhodili? Po tom co už nedávají "jeho" srdcovku Serii A.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl vždyt Granero je menší i než já.

Reagovat
Kily

vzal si příklad z kolegů a opopotahoval preview?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo...poznal jsem své břitké pero obalené v jeho chrchlech...

Reagovat
smazaný uživatel

Sedl jsem k televizi, že se podívám na fotbal, zapl jsem to zrovna ve chvíli, kdy dal Real na 2:0, ale překonal jsem se a řekl si, že se dodívám, během tří minut mně ale Slepiška tak vytočil svým srkáním a posmrkováním, že jsem to vypnul

Člověk si připlácí 300 měsíčně, aby mohl sledovat Primeru a kvůli Slepičkovi se musím dívat stejně přes net, asi mu pošlu fakturu..

Reagovat
smazaný uživatel

jj tim srkáním, funěním atd. mě tak sr_l :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrečte dětska, vidím, že hodně lidí by potřebovala kapesníček, sice to bylo divadýlko, ale v tak důležitém zápase, kdy cítíš, že se týmu herně nedaří a má o hráče mín se prostě zdržuje. Nedělejte z toho velkou tragédii, prostě si chvíli poležel ( mohl mít kreče ). Takovéto polehávání v zavěrečných minutách je naprosto běžné.

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro Jirkovu objektivitu vůči Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Angél

Reagovat
F.Torres

rozhodčí to zase pěkně podělal a dorazil to tou červenou kartou.. prsotě děs a běs

Reagovat
smazaný uživatel

Něco z fanouškovské stránky Realu. Normáílně to nedělám, ale tohle mě opravdu dostalo.

Lulinka 04.01.2011 00:16:56Fuj, já mám jenom jedny nervy kluci, toto mi nedělejte! To byl zase karetní mariáš, nechápala jsem. S tou červenou nevím, nevím, sporná situace. Karim chudák opět za pět, promiň kamaráde asi to bude chtít nového útočníka. Nejvíc dodraný je asi Di Maria, tí ho bili jak žito. Doufám, že bude Ronaldo v pořádku, když šel ze hřiště, tak se moc dobře netvářil. No kluci můžu jen dodat, příště znovu a lépe, protože to byl fakt děs.

Hodnost uživatele: Dvorana slávy

"Nejvíc dodraný je asi Di Maria"

Reagovat
smazaný uživatel

Dvorana slávy

Reagovat
kiwwi

ty sa moc nesmej...Tiote s Taylorom sa tiez vyznamenali...hlavne ten Tiote to bol 3x vacsi hnus ako Di Maria vcera

Reagovat
smazaný uživatel

TI fanousci sou tam strasni:-) ale nektere clanky tam ujdou

Reagovat
Kily

Di Mariu si příště půjčíme my, aby nám po dostizích uválel dráhu

Reagovat
Kokesh

Zrovna Vale by ho brala všemi deseti, vyčníval by tam ještě více, než v Madridu.

Reagovat
Kily

tak po tom včerejším hnuse bych řekl, že on by vyčníval všude, já už jsem na konci jenom nevěřícně kroutil hlavou My jsme španělský klub a naši hráči si tím pádem taky rádi poleží a berou si příklad z mlýnů, když mávají rukama, ale spíš než filmováním na sebe upozorňujeme jinými praktikami. Nebo upozorňujeme možná není správné označení, ale prostě mi zbytečné fauly a karty začínají lézt na nervy ještě víc než filmování

Reagovat
Kokesh

Njn to je třeba případ Crise. Většinou prostě nesimuluje, ale rozhodčí už mu to nežerou, kdežto ostatním jo. Někdy se mu ani nedivím, že cholericky vybouchne, i když by se prostě fotbalista jako on měl zachovat jinak. Pro mě je zase simulování ten největší hnus, nesnáším to.

Reagovat
Kily

s Ronaldem souhlas, já mám simulování celkově taky jako největší hnus, tohle s těmi fauly je u mě pak spíš záležitost posledních měsíců, hodně to vadí, že na sebe upozorňujeme takhle. Na druhou stranu je to pocopitelné, fauluje ten, kdo nestíhá a pro to má spousta hráčů slušné vlohy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale u Ronalda to už nevídám tak často jako v ManU. Podle mě už to dělá vážně minimálně.

Reagovat
Kily

však já ho za to nehaním

Reagovat
Kokesh

To Vaše nesportovní chování pro mě bylo třeba naprosto nesmyslný v tom dvojutkání se Slávií. Hlavně, když myslím hrála doma Slávka s Vale 0:0. Baraja i Marchena, pokud si pamatuju, byli na vyloučení oba dva. Zas tak moc se toho od té doby vidím nezměnilo. Přitom Valencii měl snad každý zafixovaný jakožto sympatický tým...já už ale dávno ne.

Reagovat
Kily

ee, první zápas u nás 1:1 a redku dostal úplně zbytečně Villa, v Praze 2:2 a v nastavení šel zaslouženě ven Baraja, co mě pak překvapilo bylo, že pro spoustu lidí byla i několik měsíců poté Valencia sympatickým klubem

Reagovat
Kokesh

Já vím. Psal sem, že BYLI na vyloučení oba dva. Hrálo se prostě někdy fakt zákeřně. Přitom o favoritovi bylo jasně rozhodnuto a s celkem "průměrným" mužstvem si myslím, že to hráči neměli zapotřebí. I když je pravda, že se nedařilo, takže se k tomu asi přidala nervozita a ty zákroky apod. pramenily z toho.

Reagovat
Kokesh

Aha, upravoval jsi výsledek. 2:2 samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijdou sympatičtí stále . Soldado,Mata odchovanci. Není co řešit.

Reagovat
Kily

nedařilo se podle představ, ale v případě Villy to zase tak moc neplatí, přišel na plac jako střídající hráč a nechal se vyloučit za stavu 1:1, když mohl jít kopat trestňák z hodně slušné pozice. Baraja v Praze šel ven v nastavení, když už mu tekly nervy, protože zápas se vyvíjel jednoznačně a najednou během dvou minut dala Slavia dva góly a bylo to 2:2

Reagovat
Kokesh

Od té doby prostě mám na Vale jiný obrázek, než sem měl předtím. Jejich zápasy nesleduju, a tak nevím, co se změnilo - a jestli ano, tak k lepšímu, nebo horšímu? Navíc ty vzájemný zápasy mi k jejich sympatiím moc nepřidávají.

Reagovat
Kily

k lepšímu, proti Slavii byl průměr jedna červená na zápas, od té doby to šlo dolů

Reagovat
Kokesh

Kolik jich je tuto sezónu? S rudýma se teď v Realu roztrhl pytel...

Reagovat
Kily

to opravdu netušim, v našem případě to radši ani nepočítám, ve vašem to nepočítám kvůli tomu, že mě to ani moc nezajímá. A už se mi teď nechce to někde dohledávat

Reagovat
Kokesh

Aha, na co je statistika EF. Máme víc rudých, než Vy.

Reagovat
Kily

taky musíte mít víc všeho, co?

Reagovat
Kokesh

Reagovat
alcantara

tak vy mate zase vacsie dlhy, nie?

Reagovat
Kily

tojo, já jsem to bral ale z pohledu toho, kdo má víc peněz

Reagovat
alcantara

ale aspon v niecom mate niecoho viac

Reagovat
smazaný uživatel

uff...ještě, že nešel do Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle poukázat na vaše stránky kde prý musíte platit i za registraci abyste mohli přispět.

Reagovat
smazaný uživatel

vobec neide ani o to,ale skor o to,ze tam vzdy pisu co sa im hodi.Regal tam pisu kazdy clanok,ale ked prehrali vo Vilniuse tusim,tak clanok sa tam samozrejme neobjavil a nieje to prvykrat...

Reagovat
X-bano-X

Nj tam sa platí za prečítané slovo, dávajú k tomu špeciálne okuliare s počítadlom

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, musí se zaplatit 30 Kč (1 euro). Důvod je prostý, zamezilo to všemožným spamům, provokacím ze strany soupeřů, drtivě většině příspěvků s nadávkami, urážkami apod. Služný uživatel těch 30 Kč zaplatí (nedá si pivo navíc) a má pokoj. Ty ostatní tam nepotřebujeme, případně se dají lehce bloknout. Návštěvnost, ani počet příspěvků tím neklesnul, spíše naopak a administrátoři mají klid. Navíc to nejde do kapsy adminům, ale těm uživatelům se to vrátí formou cen v soutěžích, na srazu apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale určitě tam byl i komentář od nějakýho kluka, ne? U holky se tohle dá chápat..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ona je tam aj redaktorka

Reagovat
smazaný uživatel

I tak se dá říct, že se to u holky dá chápat..

Reagovat
smazaný uživatel

z dvaceti v diskusi byl jeden, který napsal, že to byl od Di Márii hnus. Kouknu zejtra. Třeba budou mít lepší skore.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ženská bláznivá ...

Reagovat
DreamTeam

ty uz musis mit z tech vyher Realu uz radne namleto kdyz chodis aj na nase stranky a procitas horlive komentare

vseho s mirou proboha

Reagovat
smazaný uživatel

úbohosť z tvojej strany

Reagovat
smazaný uživatel

z mojí ne. Já to nepsal.

Redaktorka ....

Reagovat
Kokesh

No co, teď už se v klidu připravovat na Ponorku, doma by to neměl být problém. Levante už je jenom formalita a doufám, že dá Mou šanci většině náhrádníků a hráčům z Castille a ze základu postaví max. 2 hráče.

Reagovat
Kily

nemyslim si, že by to neměl být problém, s trápící se Sevillou jste měli hodně práce, Villarreal je v současné době lepší a mě zase lehce posadil na zadek včera. Čekal jsem, jak si povede ve chvíli, kdy mu ze základu vypadne pár hráčů a i tak vyhrál. Samozřejmě je pravda, že to byla jenom Almeria, v Madridu to bude mít mnohem složitější, vám hraje do karet to, že ponorka bude o postup v CdR bojovat proti týmu, který často fauluje a zvyšuje tak šanci na zranění protihráčů

Reagovat
Kokesh

Padá s nimi celkem dost gólů, takže se doufám těším na kanonádu z naší strany. Buď se budeme trápit jako proti Seville, nebo se dá zase rychlý gól a ten to všechno odstartuje. Opory si odpočnou proti Levante, naproti tomu Villareal bude s Vámi bojovat o postup. Já to vidím jasně - 4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct ale taky to vidím 3:0 nebo 4:1. No nechci to zakřiknout.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem Realu 340 příspěvků, po zápase 850. Čím to?

Reagovat
alcantara

to je nic moc, inter vs. barcelona isla cez 2000.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria za prvni polocas za druhej aspon je tady slusne vsechny nasral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta druha cast byl spis takovej rejp ...jinak samozrejme ani me se to nelibilo, uz to dost prehani...ale za ten prvni polocas fkt ...a to musej uznat vsichny

Reagovat
smazaný uživatel

no nic jede se dál!...aspon, že už je po tý přestávce, bez fotbalu to byla nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Kily, připrav se na další článek z tiskovky .

"Dnes jsem penalty neviděl, včera ano."

Reagovat
Kily

kdepak, já nemůžu jít v klidu spát

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
alcantara

ta osasuna znamena co? chlapec musi mat z barcelony naozaj nocne mory

Reagovat
X-bano-X

Hoď link nech si počítam na dobrú noc

Reagovat
alcantara

"Reconoció que no pudo ver desde su banquillo el penalti cometido sobre Di María, pero sí recordó jugadas no señaladas en contra del Barcelona. "Penalti solo he visto el de ayer en la televisión como semanas atrás lo vi en el campo de Osasuna o a Cristiano en el Camp Nou. Los de hoy en el banquillo es muy difícil verlos".

Reagovat
X-bano-X

Je to snáď aj škoda komentovať. Šašek je to Len celkom nechápem čo sa stále obtiera o Barcu, vlastne chápem, cez Pepa sa k nám nedostal .....

Reagovat
alcantara

u mna definitivne stratil respekt po tom, co predvadzal po odvete na camp nou s interom. ked vyhral LM s portom, tak nahodil svoj znamy arogantny, "mnasavobecnetykajuci" vyraz, zvesil si z krku medailu, ako keby mal doma takych za vagon, zatialco po tejto odvete sa radoval, ako keby vyhral MS s portugalskou repre ,navyse proti klubu, v ktorom ziskaval trenerske ostrohy.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné kolečko si tam dal..

Reagovat
alcantara

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt ichtyl. Odvádět pozornost od toho trapasu Di Maríi, to by mu šlo. Ale, José, lidi to viděli. A udělali si obrázek

Reagovat
alcantara

tak dolezite smerom do buducna bude zachovat si chladnu hlavu, nereagovat na tieto predom planovane vypady a zbytocne tak nestracat sustredenost a koncentrovanost, ako sa jose postaral o karieru friska, je z minulosti zname, preto verim, ze guardiola a zvysok timu zachova nadhlad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ode dneška mám nového nejnesympatičtějšího hráče. Samozřejmě je to Di Mária. To co předvádí je neskutečné, ten už snad překonal i Krystýnu

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž kristýnu moc nemusim, tak musim říct, že tolik nesimuluje, dokonce dnes když utíkal a hráč getafe ho držel, tak nespadl Di María je hodně rychlej a dobrej, ale to simulování

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím se. U mě taky klesl.

Reagovat
alcantara

900. pre svatu trojicu

Reagovat
X-bano-X

904. pre lepších rozhodcov v La Lige.

Reagovat
smazaný uživatel

"Di Mária zvolen fanoušky Barcelony skokanem roku, přesto že konkurence byla letos až nevídaně silná" A co na to samotný hráč? "Ano, letos byla silná konkurence. Messimu se dařilo hlavně v úvodu sezóny, překvapil také Busquets (nebo Pedro, říkejte si mu jak chcete), klasicky skvělý byl Puyol" To je ale komedie tady na fóru

Reagovat
smazaný uživatel

To sa takto slávny real bojí o výsledok keď vystrieda aj svojho posledného utočníka za záložníka???

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je alžírsky jebo z lesa a nie útočník.

Chcem vidieť Moratu v Cope proti Levante od začiatku. Škoda, že to je utópia .

Reagovat
smazaný uživatel

Bane, měl by hrát základ podle jistých zpráv, líbí se mi moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ohlasy včerejška:

Marca se vyjadřuje, že pentle byla nařízena nejspíš správně.

No, to nikoho určitě nepřekvapí, že ...

Valdano: „Nejdůležitější bylo začít v novém roce vítězně."

Jo, jo, Jorge, toho jsme si všichni všimli. Kolik to stálo?

No a reakce Josého, který toho po Seville tolik naplakal a všechno tenkrát viděl svým ostřížím zrakem tak dobře? Ne, včera ten zákrok na Di Maríu z lavičky vidět nemohl.

Úsměvný je celý ten bílý cirkus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si riadne premotivovaný už sa ukludni preboha

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už i Real má svého Jimmyho Jumpa

Reagovat
smazaný uživatel

Sice tam máme leccos, ale takového kokota jako JJ ještě zdaleka ne, je to možná ten, co hodil na Figa svou prasečí hlavu...

Reagovat
alcantara

jimmy je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ho netrefil

Reagovat
alcantara

ale dostal aspon zastavou, aj to je nieco

Reagovat
smazaný uživatel

Inak výnimočne musím po včerajšku súhlasiť s tou červeno-modrou háveďou.

Di María ma dobre nasral.

Penaltu neriešim, možno bola prísna, ale za dres ho potiahol.

Ale to, čo robil Ángel hlavne ku koncu zápasu bol úplný hnus.

Klniec bol, keď sa niekedy v 88. minúte len tak jebol o zem aj keď 3 metre okolo neho nikto nebol a po 15 sekundách už sa pýtal naspäť na ihrisko a hopsal ako srna.

Keby si milý Ángel nebol jebnutý a ten protiútok Benzema - Di Maria - Ozil na obrancu a Codinu by si zakončil gólom 4:1 (na to ale treba, aby nebol jebnutý aj Benzema), tak by si nemusel robiť zo seba úplného debila.

Je to škoda, pretože futbalista si skvelý, kondička skvelá, technika skvelá, rýchlosť skvelá, bojovnosť skvelá, dávaš do toho srdce, ale v hlave ti ešte niečo chýba.

HASTA EL FINAL, VAMOS REAL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

v hlave toho má dosť, ale nasraného

Reagovat
JozkokozleJ

Nutno suhlasit. Hraje vyborne, ale ten prejav ...

Srandovne bolo ako v nastavenom case vystartoval zo zeme na protihraca v umysle ho vystrasit ... kdektory rozhodca by mozno uz toto povazoval za nesportove spravanie a vzhladom na to, ze uz zltu kartu mal ... no skratka asi by som mu i prial, aby doplatil na svoju hlupost cervenou kartou.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, až na tu "havěť" skvělé

Reagovat
smazaný uživatel

Uživateli jiri - fcb bych doporučil dva měsíce bez sledování fotbalu, protože tohle už zavání fanatismem.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem fotbalový fanatik.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

No héééj, culés = fanatik, to se ničemu nediiiv...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: V zimě má odejít Gabi a Arséne je prý podle MD blízko dohody na Cescovi za 45 m.€.

Tak odchod Gabiho by mi až tak nevadil, pokud by to byla cesta pro Bartru a Fontáse do základu, když sám Pep říkal, že v obraně vsadí na Masii. Jinak doufám, že s přestupem je to jen další spekulace, protože tohle bych asi jen tak nerozdýchal..

Reagovat
smazaný uživatel

více šancí pro Thiaga

Reagovat
smazaný uživatel

když by odešel Fabri z arsenalu, tak kdo by z tý špičky zůstal v tý anglii :D :D poor premier league

Reagovat
smazaný uživatel

je jich tam ještě dost - Terry, Drogbič, Rooney, Steve Schlierenzauer, Fando, Nasri, Vaart, Bale, Tévez a mnoho dalších.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsou sice velký jména, ale nejsou to takový hvězdy jako Ronaldo, Messi, Xavi, Iniesta, Xabi Alonso, Forlán, Aguero, Ramos, Casillas, Villa a nerad to říkám, ale hodně pozornosti je dnes strhováno na PD, kvůli Mourinhovi a jeho výrokům

Reagovat
smazaný uživatel

ale je samozřejmé, že víc hvězd má PD. Tak to bylo ale podle mě vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabreho jsem nechtěl, chtěl, nechtěl, chtěl a teď ho zase už nechci. Není místo. Alcantara ukazuje zápas co zápas, že prostě on je nástupcem Xaviho.

Nicméně - hodně záleží i na tom, jak se chytne nebo nechytne Afellay a kde vlastně vidí Pep pro něj primární flek. Zda A(C)M nebo křídlo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

v létě jsem ho chtěl, ale Thiago začíná dostávat šance a docela se rozehrává a moc se mi líbí, takže už Fabriho moc nechci, ale nejlíp to ví Pepek, tak to necháme na něm to bychom měli 4 kreativní záložníky(xavi, iniesta, fabri, thiago) plus v záloze může tvořit affelay a messi.

jde o to, že když se zraní xavi nebo iniesta, tak thiago pořád neni taková adekvátní náhrada, což fabri je

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ono jde spíš o to, že Thiago je dost ofenzivní a náhrada Xaviho to určitě není. Jestli je někomu podobný, tak spíš Decovi. Aby mohl dostávat větší šance, tak bude muset o hodně víc začít pracovat dozadu, ale potenciál má veliký.

Jinak je jasný, že Thiago zatím zdaleka nedosahuje kvalit Xaviho či Iniesty. Argument že když se zraní jeden z nich, Thiago ho nenahradí, je zbytečný. Nejde mít 22 vyrovnaných hráčů. Mně se současná Pepova skladba kádru velmi líbí, mám rád užší kádry, zvlášť když jde sáhnout po kvalitních alternativách do béčka.

Fabre je podle mě zbytečný, i když jako nástupce Xaviho by byl vynikající. Ale doufejme, že to ještě nějaký čas nebudeme muset řešit. Dal bych šanci Thiagovi a časem bych na CM věřil i Sergimu Robertovi, ten mi dost připomíná Luise Enriqueho. A hráč toho typu by mohl být velmi platný

Reagovat
Xavi

Souhlas, Thiago určitě není náhrada za Xaviho a souhlas i s tím popisem.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesca jsem nechtěl ani na moment. Takhle to prostě fungovat nemůže, že budeme zpětně vykupovat hráče za takové pálky, v případě Piqueho, kterého Sir celkem poslušně vrátil to snad ještě šlo. On musí vidět svůj protipól v Thiagovi a vidět svou chybu, navíc ta jeho nerozhodnost. Myslím, že teď je oprimální stav s Afellayem, který půjde na křídlo, Don Andrés do středu a není co řešit. Prostě Fabregase JEDNOZNAČNĚ ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago má před sebou ještě dlouho cestu (neumí moc bránit, napadat), ale musí vidět, že cestu má otevřenou, ne jako Bojan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a co Dos Santos a Romeu, ti by taky mohli dostávat víc šancí

Reagovat
alcantara

romeu sa teraz zranil, skoda bude dlhsie chybat, pri dos santosovi som skepticky, jeho prejav mi prisiel taky zbabely, nieco ako mascherano v prvyh zapasoch za barcelonu, alibisticke prihravky na najblizsieho, ziadnu prekvapivu alebo kolmu rozohravku som v jeho podani nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda u toho Romea ...Dos Santos mě taky zatim nepřesvědčil, ale je mu 19 myslim, takže ještě má čas se ukázat, ale nebude to mít lehký v tomhle nabytym kádru

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dos Santos je prakticky bez šance, Romeu by se mohl prosadit

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, za ty prachy to nestojí..

Reagovat
alcantara

fabregas je idealny na ozivenie hry, ak treba nieco zmenit ci priniest nieco prekvapive, to je ale na 50 milionovu posilu malo, navyse je to pokakany zradca, nech ostane tam, kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

u Cesca je situace dle mě taková, že když ho nekoupí Barca, tak časem zdrhne na truc k antikristovi. A přiznejme si, že střed zálohy Cesc-Xabi vypadá silně hodně silně.

Reagovat
alcantara

mne je fabregas vcelku ukradnuty, tym by len potvrdil svoj charakter, mne je blizsia sanca dat prednost thiagovi, ktory sice nie je zatial najidealnejsia nahrada, ale talent ma a verim, ze sa rastucim poctom odohranych zapasov sa bude zlepsovat.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jestli by šel do realu, jde o to, že kdyby stál jen 10 mega, tak by každej řikal, jo toho koupíme, jenže stojí 50 mega, což docela bolí vykupovat bývalýho hráče barcy za takovou sumu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ať si jde, aspoň se zase vystupňuje rivalita. Cesc nám za těch cca 80 mega na 5 let rozhodně nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé. Já bych teda Cesca u antikrista viděl hodně nerad.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já si nedokážu představit, co by se po jeho příchodu dělo. Myslím, že valná většina fanoušků by mu odpustila, ale kdyby nenaplňoval předpoklady, tak by to asi pro něj byl pěkný masakr. To by se mu ta zrada, částka za přestup + plat pěkně sečetly Raději ne.

Reagovat
smazaný uživatel

je to zapeklitá situace. Ale máš nakonec pravdu - my ho nepotřebujeme, tak ať si případně jde, kam je mu libo

Reagovat
alcantara

tak je majster sveta, domaci hrac, urcite by bola zhovievavost s nim vacsia ako napriklad so zoldnierom a cudzincom henrym, tu sumu by ale urcite nejak vratit musel, taky drahy hrac musi rozhodovat zapasy, coho by ale podla mna v barcelone nebol schopny, anglickom je nainfikovany uz dost

Reagovat
Hristo Stoichkov

Žoldák Henry?

Jinak Cesc by se musel spokojit s mnohem horší pozicí, než má v posledních letech v Arsenalu. Bylo by to něco podobného jako ve španělské reprezentaci a takový Cesc nám je prakticky k ničemu. Kdyby měl Xavi za nějaké dva roky končit, tak by se o tom dalo uvažovat, ale takhle bych do toho risku nechodil

Reagovat
smazaný uživatel

ale on Xavi možná končit co nevidět bude. Sice na něm zatím věk není vidět, ale bude mu za pár týdnů 31. Já bych mu víc, jak 3, 4 roky nedával.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych mu dával 2-3 roky ještě na vrcholu, další 2 roky ve formě. S tím, že by mu prospělo, kdyby po Euru sekl s reprezentací

Reagovat
alcantara

ano zoldnier, ved nanho sa aj v prvej sezone na camp nou piskalo, ked v druhej ako-tak zabral, bol klud, jednodcho je to zahranicny hrac s nadstandardnym platom, od ktoreho sa ocakava urcita uroven ktoru ak ju nenaplna, tak mu ju daju fanusikovia pocitit, to iste napriklad chygro, ktoreho vypiskali snad po prvom kompletnom zapase v nasom drese. Pohlad cules na cesca by bol podla mna odlisny.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on stejně plně Xaviho nahradit nedokáže, navíc za ty prachy...Thiago má návyky a je vychováván přímo pro tento herní systém, je zde celý život a je připraven se o svou šanci poprat, takže proč mu kupovat zbytečnou konkurenci?

Reagovat
alcantara

ved ja tvrdim to iste

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky si myslim, že Fabri je zbytečná posila, ale tak uvidíme. Hlavně aŤ pepek dává hodně příležitostí Bojanovi, Thiagovi, Jeffrenovi, Affelaovi, Adrianovi, Fontásovi, Muniesovi, Bartrovi strašně bych si přál, aby se tihle rozehráli do skvělý formy a mohli bez problémů nahrazovat borce ze základu

Reagovat
Hristo Stoichkov

To by se museli změnit pravidla. Zatím může hrát v základu 11 hráčů a 3 můžou naskočit během zápasu. Neměnil bych

Reagovat
smazaný uživatel

ale víš průběžně všechny zkoušet v létě bych thiaga a fontáse přeřadil do A týmu a milita a keitu bych asi prodal

Reagovat
alcantara

keitovi to polroka nejde a uz by ho tu niektori predavali

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem zastáncem Keity! ale když by přišel Fabri atd. tak bychom měli přezáložníkováno a když by se někdo musel prodat, tak keita

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale kdy byste je proboha chtěli všechny zkoušet? Místo koho by měl hrát v současné době a formě Bojan? Kam s Adrianem? Nejlepší výkony předvádí na LB, kde je Maxwell a výborný Abidal. Nebo by měl hrát RB, kde je D. Alves schopný odehrát 90% všech zápasů. Thiago minuty dostává (stačí se podívat, jak na tom byl v jeho věku např. Iniesta), Fontás už taky šanci dostal a po (předpokládaném) odchodu Milita se definitivně posune do áčka. Muniesa má 18 let, času má spoustu, stejně tak Bartra, Montoya, Sergi Roberto atd. Jeffren když se začal dostávat do formy, tak se zranil, jinak by měl o dost víc minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan měl šancí dost. Další si musí zasloužit.

Ostatní mladíci mají trochu smůlu, ža se nám vyhýbají (ťuk,, ťuk) zranění.

Jediný, komu bych přál víc minut i v současné době je Alcantara.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že tady muselo být po zápase pár infarktů Opět se projevila ta samá věc, totiž, že jistá (pa)komunita se stará více o cizí než o své. Jen tak dál!

Reagovat
smazaný uživatel

infarkt jen jeden - ehmmm. Od toho zápasu se zde neobjevil. Budiž mu země lehká.

Reagovat
X-bano-X

Víc o cizí , každý normálny fanúšik by to čo sa dialo včera odsúdil, len vy Realisti ste spokojní. To čo Di Mária predvádza posledné zápasy je hnus. Alebo ti nevadí že minule si tam utieral dres keď sa ho súper dotkol? Bolo to najsprosejšie gesto aké som kedy videl a byť hráčom Barci tak sa za neho ako fanúšik hanbím. Že vám získava body je fajn, ale ten spôsob nieje hodný La ligy a nie to kráľovského klubu

Reagovat
smazaný uživatel

oni ty trofeje prostě POTŘEBUJÍ. Co je okolo, to je nebere

Reagovat
Footballer

Měl bys odkaz na to, co udělal Di Mária?

Reagovat
X-bano-X

nn pozeral som to naživo takže som sa po ňom nezháňal.

Reagovat
Footballer

škoda, proti komu to provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť říkám, že si za tv práva zasloužíme každé euro.

Reagovat
smazaný uživatel

a my ne? Barcelonská hra je o parník nejdiskutovanějším tématem kdekoliv a kdykoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

njn Barca chce získat body a hrou pobavit diváka, což se jim daří v realu to tak nefunguje, tam jde hlavně jen o body a je jedno, jakým stylem toho dosáhnou, vychází to od mourinha, on nikdy nepreferoval pohlednej fotbal, ale kopanou za účelem získání bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše zápasy no neviem ... či my sledujeme vás tak detailne ako vy nás ...

Reagovat
alcantara

vy ste este celkom v pohode, to mimospanielskykomplexaci, a ze ich je kvantum, sa zliezaju na nase zapasy, pricom maju neustalu potrebu zosmiesnovat a hanobit barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, ze nas tym by od kazdyho jednotlivyho chudaka, kterej se rozhodl nas vcera sledovat, zaslouzil tak akorat poradnou pres drzku

Reagovat
-Kopy-

Tak jsme prej nabídli 10 mega euro za Gameira, kde berem prachy Llorente ?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou se k momentálním rozbrojům "fanoušků" obou táborů nevyjadřuju, ale je komické, jak si "staří" culés myslí, že jsou nad věcí, když vyčítají většinou dětem jejich lásku ke klubu, přičemž neustálým sviněním diskuzí jen ukazují, že nemají ani polovinu rozumu, kolik by měli za ty roky mít. Nikdy nepochopím, co je na takových diskuzích může bavit, ale holt jejich ego ještě asi není za ty léta hádání se s dětma dostatečně posíleno.

Potom je tu střední vrstva fanoušků, kteří si berou od starších kolegů příklad a zprasená diskuze je na světě. Já jen doufám, kdy si zase budou stěžovat na nedostatek kvalitních diskuzí. Tím tomu všemu nasadí korunu, protože oni sami svou vlastní dětinskostí a masírováním svého ega "vyhnali" veškeré slušně diskutující fanoušky ze zdejších diskuzí a i když spousta těchto "vyhnaných" fanoušků mnohokrát myslí na svůj návrat, musí jim být při pohledu na dnešní diskuze naprosto jasné, že se tu za tu dobu, co tu nebyli, absolutně nic nezměnilo a motivace k návratu je rázem fuč. Je to škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

tímhle si všem culés otevřel oči nevim jestli někoho tady zajímá úroveň diskuze, tady ani moc o diskuzi nejde...je to jen špinění hráčů rivala a dopouštěj se toho oba tábory, ikdyž jestli narážíš na komenty culés proti Di Mariovi, tak jim nemůžeš nic zazlývat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s těmi dvěma posledními větami souhlasím a je to škoda. Na druhou stranu mi to připadá, že staří (?) merengues by momentálně dokázali obhájit i vraždu v přímém přenosu na travníku v podání svých hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

"Staří" merengues tu jsou tuším tři, dva Angela vůbec nezmiňují a jeden jej haní.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to jsou ti mladí (proto ten otazník)

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně i mladý fanoušky z Realu ani odkudkoliv bych nehanil, brání barvy svýho klubu a to je jen dobře. A každej nějak začít musí a rozhodně jim nic nedá, když si na každém novém přírůstku bude někdo posilovat své ego. Ale je to každého věc, nebudu se do toho už míchat. Měl jsem potřebu tohle napsat a nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mluvíš jakoby tu někdo někoho šikanoval..Já jsem mluvil o tom, že obhajování některých věci se tolerovat dá a některých ne .

Reagovat
X-bano-X

A nezdá sa ti to pokrytecké, že ty dva ho nespomínajú? Ale keď sa niečo také udeje u súpera tak to tu prepierajú ešte rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak jeden z nich jsem zřejmě já, takže ano, občas Di María přihrává, ovšem že dostává nakládáno každej zápas, zase nevidíte vy. Stejně jakože patří k nejlepším hráčům Realu, což vás zřejmě sere ještě víc. Že se ve fotbalu zdržuje ke konci zápasu ví nejen PD, ale i "blbá" osmá Hanspaulka. Tak si najednou nehrajte na svatouškovsky překvapený, chlapci. A zabývejte se víc svým mesqueunclubem a míň námi, prospěje to vám i diskusi. Protože budťe pamětlivi toho, že o koho je největší zájem, ten většinou bývá nejlepší. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

generalizování, zobecňování, znormálňování naprosto nenormálních prasáren Di Maríi ... Nic nového

Reagovat
X-bano-X

Nedá mi nereagovať . Povedať že Di Mária niečo sem tam prihrá, je ako napísať, že Jirka sem tam okomentuje Real M. Di Mária ustojí tak 1 z 10 súbojov, z toho 5 sú úplne flopy, 2 prihrané, 2 fauly. Okrem tohto neduhu je jeho arogantné a vyslovene arogantné správanie voči súperovi niečím, čo som v tejto lige ešte nevidel. To že patrí k najlepším hráčom je dané tým že hrá tak ako som už spomínal. Ak by mu to nepískali tak by bol tvoj názor opačný, takto mu to prechádza a patrí medzi najlepších..... tak čo si budeme nahovárať, latka nieje veľmi vysoko.

K diskusii asi toľko, že ja si osobne radšej prečítam názory z oboch strán ako keby som tu mal čítať jednostranné plky. Toba "rudého" temna sa skončila pred 20 rokmi a chcieť po DISKUTUJÚCICH aby mali rovnaký názor je prinajmenšom úsmevné. Okrem toho tuná je len pár príspevkov ktoré sú vyslovene provokačné, či už z jednej alebo druhej strany a to od ľudí, ktorých pozná každý a ich hodnotenia zápasov sú známe už pred začiatkom stretnutia. Mňa skôr zaráža fakt, že sa tu nenašiel nikto z tábora "žejetounasnormalneakeďsatinepáčitakprelaďinam" a neskúsil tu diskusiu odviesť prijateľným smerom trebárz k tomu že väčšina importu z Portugalska ma k tomu sklony resp. prvá sezóna atď atď. ale všetci zaryto mlčia, prípadne by pískali každý kontakt vo vápne atď. Žeby to bolo dané tým, že toto sa obhájiť ani nedá?Radšej budem mlčať a sledovať ako zápas čo zápas, kde je možnosť stratiť body urobí čiernu prácu za mužstvo rozhodca(Vale, Getafe...) a potom na konci ligy pokrytecky písať o nevyrovnanosti ligy atď?

A k zdržovaniu na konci : za nejakú horskú ligu nevysolím 2 litre za lístok a keď už tie prachy vysolím tak chcem vidieť futbal a nie to čo bolo vidieť teraz. Kór keď sa týždeň čo týždeň, tí istí hráči dušujú ako chcú byť/ sú najlepší na svete......otázka v čom sú najlepší bola zodpovedaná samotným zápasom.

To že sa Real M. rozoberá najviac je dané kontroverziou zápasov a nie kvalitou

No a k R9 : Ak by tvoj príspevok diskusiu obohatil natoľko, nakoľko "nad vecou" sa tvári, už by sme dávno vedeli prečo sú zákony gravitácie pri istom hráčovi pozmenené v závislosti na dôležitosti zápasu. Tvoj príspevok to tu obohatil asi tak ako tebou spomínané príspevky "starých" cules a preto nevidím dôvod na moralizáciu resp. polezizáciu nad príspevkami iných, ak sám prispeješ rovnakým súdkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kde si sebral, že vnucuji někomu svůj názor. To zaprvé. Názor mám vždycky svůj, pokud se někomu nelíbí, je to jeho problém. Arogance Di Maríi je přinejmenším stejná jako u nejmenovaných stoperů Barcelony těsně před koncem Clásica. Že ho okopávají jako brambory každý zápas nepopřeš ani ty a že patří mezi nejlepší je prostě fakt. A s provokacemi souhlasím, stačí si přečíst výžblebty culerdos po každém našem utkání...A rozhodně si pište, co chcete, ale počítejte, že na to budou patřičné reakce. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné, pravdivé, pro antikristy bolestné

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš problém strašně povrchově, zjednodušeně a tradičně pouze z jedné strany, proto s tebou osobně (ač proti tobě nic nemám) výhradně nediskutuju, nikam by to nevedlo.

Každopádně já už tu, jak jsem psal (ale to jsi asi přehlédl), téměř vůbec nediskutuji, a ani nemám v úmyslu tuhle prasárnu obohacovat. Já měl jen potřebu napsat příspěvek k zamyšlení se nad problémem úpadku kvalitních diskuzí.

A to s tou moralizací apod. si snad děláš srandu ne? Já jen napsal svůj názor, nikoho jsem nejmenoval, nemoralizoval ani nic podobného. Jen jsem dal podnět k zamyšlení se, tak si prosím nevymýšlej.

PS: a k tvému příspěvku, vyzdvihl bych z něj jednu větu, zkus se nad ní zamyslet:

"chcieť po DISKUTUJÚCICH aby mali rovnaký názor je prinajmenšom úsmevné"

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm ja to beriem. To že vidím niečo jednostranne resp povrchovo si nemyslím ale ok. Nikdy v minulosti som nemal problém skritizovať hráčov, štýl, trénerské chyby u nášho týmu, prípadne prehrešky ako filmovania či zákerné zákroky. Preto nevidím jediný dôvod nazývať ma jednostranným ak to isté spravím pri Reale M.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dva vůbec nezmiňují, protože tady v tom prasečinci mají dohromady asi 10 příspěvků .

Reagovat
smazaný uživatel

jak může být Valdéz na 6. místě iffhs?? to nepochopim a Čech je na 3. místě

Reagovat
smazaný uživatel

A kolikátý by měl být ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak na 3. místě, za cesarem a casillasem

Reagovat
smazaný uživatel

Co se divíte? To, že do Realu přestupuje nesympatický hráč, to musel tušit snad každý. Di Mária je typický Ronaldovec a Naniovec. Nic to ale nemění na tom, že se Realu zatím vyplácí.

Reagovat
smazaný uživatel

1000. Pro FC Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Máš štěstí, chtěl jsem věnovat tisícovku Realu Madrid na přelomu tisíciletí.

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Genius

Reagovat
smazaný uživatel

zlatý míč XAVIMU!! jeho přihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná trefa

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nice!

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

multitalent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

líbí se mi Rocky.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
rufus

Vážně se ti to líbí?

Reagovat
smazaný uživatel

tak borec byl vykulenej hodně. Snad to byl někdo z Valencie a Emery nemlátil nějakýho sudího

Reagovat
Footballer

Reagovat
rufus

Dobře, ale mám takovej dojem, že udělat tohle Mourinho (i kdyby se jednalo o úder do asistenta Realu), tak budeš mít úplně opačný příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

ať si Mouřenín mlátí v Realu, koho chce. Zatím ale fackoval jen hráče ostatních klubů ...

Reagovat
Footballer

Emery je borec, takové emocionální trenéry mám rád

Reagovat
X-bano-X

1011. pre mňa

Reagovat
M.Vaza

Jiří Jarošík (vpravo)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele