Primera División - preview 6. kola

24.09.2013, 08:28, aktualizováno 26.09.2013, 09:23
Previews
Villarreal se po famózním rozjezdu poněkud zadrhl a dnes ho čeká souboj s Espanyolem, který se naopak rozjíždí a po pěti kolech má stejně bodů jako Žlutá ponorka. Dobře je na tom také Athletic, který nastoupí do duelu s Betisem, a ve třetím dnešním utkání se utkají Getafe a Celta Vigo...
Athletic Bilbao - Real Betis  (čtvrtek 20:00)
Baskický Athletic bude v souboji s Realem Betis mírným favoritem, přestože naposledy prohrál. Z tábora Bilbaa se však ozývají souhlasné projevy soudržnosti vzhledem k trenéru Ernestu Valverdemu. Betis bude pravděpodobně cítit únavu z nabitého programu, přesto by rád získal tři body.

Mužstvo z Bilbaa v posledním utkání prohrálo s Espanyolem Barcelona těsně o jednu branku a rádo by se podobné ztrátě vyhnulo. Hosté v Katalánsku zaspali úvod zápasu a dovolili Victoru Sánchezovi dvakrát zamířit za záda brankáře Gorky Iraizoze. I přes veškerou snahu projevenou dvěma zásahy se hostům z Baskicka nakonec nepovedlo zápas otočit ve svůj prospěch a Ibai Goméz v nastaveném čase pouze snižoval na konečných 3:2.

Bilbao se - na rozdíl od hostů ze Sevilly - mohou soustředit pouze na ligovou scénu. To Betis postupuje v Evropské lize a zatím se na něm projevuje nedostatek zkušeností i úzký kádr. Po pěti odehraných zápasech se sevillský celek krčí na dvanáctém místě, to znamená ve slušné vzdálenosti od případných evropských pohárů pro další ročník. Minulé kolo se Betisu také nepovedlo zcela podle představ. Svěřenci Pepeho Mela nejprve v rámci Evropské ligy remizovali s francouzským Lyonem, poté brali pouze bod také z utkání s Granadou.

Některým fanouškům domácího týmu vadí vysoká frekvence změn v sestavě, hráči prý nemají možnost se sehrát. Rotaci systému i hráčů v něm si ale samotní protagonisté pochvalují a pevně stojí za trenérem Ernestem Valverdem. Jedním z nich je také stoper Mikel San José. Ten pro klubové stránky rozebral pocity z kabiny i očekávání před zápasem s Los Béticos.

"Celá rotace jen ukazuje, že si trenér má z čeho vybírat, a to je vždycky dobře. Za prohru s Espanyolem nemůžeme vinit trenéra, to my jsme byli na hřišti a nikdo z nás neukázal maximální výkon. Barcelonský tým si svoje vítězství naprosto zasloužil, protože kontroloval zápas a míč nám moc nepůjčoval. Do zápasu s Betisem však jdeme s čistou hlavou. Musíme pracovat na zlepšení, čemuž věnujeme celé tréninky. I když nehrajeme nejlépe, stále ještě máme devět bodů a solidní postavení v tabulce," říká optimisticky mladý stoper Los Leones.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, San José, Gurpegi, Laporta - Beňat, Iturraspe - Susaeta, Ander, Muniain - Aduriz
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Sara - Chica, Amaya, Figueras, Nacho - Torres, Nosa - Juanfran, Verdú, Cedric - Molina
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Celta Vigo  (čtvrtek 22:00)
Dva celky, které vstoupily do sezóny velmi průměrně, se střetnou na Coliseum Alfonso Perez ležícím na madridském předměstí. Domácí Getafe bude chtít potvrdit, že jeho domácí výsledky nejsou až tak špatné, oproti tomu Celta Vigo by ráda navázala na své jediné vítězství, kterého dosáhla mimo svůj stadion...

Getafe z dosavadních pěti kol odehrálo tři venku a ani jednou nebodovalo, když nad jeho síly byly postupně Real Sociedad, Real Valladolid a naposledy také slovutný Real Madrid. To před svými fanoušky to až tak špatné není, po remíze ve druhém kole s Almeríí dokázali svěřenci Luíse Garcíi udolat Osasunu.

Trenér předmadridského celku každopádně do budoucna hledí s optimismem. "Zápas se Celtou bude o tom, zda dokážeme potvrdit dobré prvky, které jsme předvedli v posledních dvou zápasech. I na Realu Madrid, byť jsme prohráli 1:4, jsme hráli dobře a měli momenty, ve kterých jsme mohli něco urvat," říká čtyřicetiletý kouč, který musí oželet zraněné Lafitu, Míchela a zřejmě stále i Valeru.

Celta Vigo má v tuto chvíli o dva body více než soupeř a její hráči jsou možná i rádi, že vyjeli mimo svůj stánek Balaídos. V dosavadních třech zápasech před vlastními fanoušky totiž vždy jen remizovali, postupně s Espanyolem, Granadou a naposledy Villarrealem. Venku se jim daří o něco lépe - sice ztratili zápas v Bilbau, ale dokázali vyplenit hřiště Betisu.

Nyní zajíždějí na madridské předměstí a trenér Luís Enrique vyhlíží těžkou práci. "Soupeř má velmi slušný tým, který umí hrát dobrý fotbal, a proto se drží v nejvyšší soutěži tak dlouho. Mám trochu obavy z jeho ofenzivy, je tam pět nebo šest hráčů, kteří umějí vytvořit šance," řekl mladý kouč, jenž zřejmě bude šetřit obránce Malla a určitě nenasadí zraněné Nolita a Fernándeze.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Arroyo, L. López, Alexis, Iago - Borja, Mosquera - Pedro León, Sarabia, D. Castro - Miku
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Jonny, D. Costas, Aurtenetxe, Toni - Á. López, Fontás - Rafinha, S. Mina, Krohn-Dehli - Charles
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Espanyol Barcelona  (čtvrtek 22:00)
Ve čtvrtek zavítá na Estadio El Madrigal dosud neporažený Espanyol Barcelona. Villareal, jenž doposud taktéž nenašel přemožitele, by měl na domácí půdě zvítězit, aby neztratil kontakt se špičkou tabulky. Hosté budou chtít navázat na poslední dva úspěšné zápasy, v nichž si poradili s Granadou a Bilbaem.

Villareal má zatím skvělou bilanci tří vítězství a dvou remíz a s jedenácti body okupuje lichotivou čtvrtou příčku. Na nováčka velmi slušné, připočteme-li k tomu ještě cennou remízu s Realem Madrid z domácího hřiště. V posledním kole se však gólostroj žluté ponorky zasekl, když na hřišti Celty Vigo uhráli Marceliniho borci jen bezbrankovou remízu. "V druhé půli jsme byli daleko lepším týmem a jsem přesvědčen, že jsme si zasloužili vyhrát. I tak máme úžasný start do sezóny," uvedl po zápase kouč Villarealu.

Co se týče aktuální formy, Espanyol za svým protivníkem ani trochu nezaostává. Se ziskem stejného počtu jedenácti bodů jsou svěřenci mexického kouče Javiera Aguirreho za Villarealem pouze kvůli o chloupek horšímu skóre. Na El Madrigal navíc Barcelonští přijíždějí po dvou vítězstvích v řadě. Kouč Espanyolu se však proti Villarealu nebude moci v obraně spolehnout na Juana Rafaela Fuentese, jenž si v přivodil svalové zranění. Po operaci srdce se ještě navíc nevrátil talentovaný obránce Victor Álvarez.

Zápas o čtvrté místo v tabulce začíná ve 22:00 a hlavním sudím bude Eduardo Prieto.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
S. Asenjo - J. Costa, C. Dorado, Musacchio, Mario - Cani, Bruno, M. Trigueros, J. Aquino - Giovani, J. Pereira
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Capdevila, H. Moreno, Colotto, J. López - D. López, V. Sánchez - Simao, Pizzi, Stuani - S. García
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Rayo Vallecano  (středa 20:00)
Zápas předposledního s posledním bude k vidění v Seville, kam ve středu zavítá Rayo Vallecano. Netřeba zdůrazňovat, v jakém rozpoložení se oba celky v úvodu sezony nacházejí, o to zajímavější nyní bude jejich vzájemný souboj.

Ambiciózní Sevilla letos ještě ani jednou nevyhrála a s dvěma remízami z pěti kol se nachází na samém dně tabulky. I přesto klubový prezident José María Del Nido vyjádřil trenéru Emerymu plnou podporu. "Jsem přesvědčen, že Emery bude naším koučem až do konce sezony a říkám to, protože věřím v jeho úspěch se Sevillou a že je schopný posunout náš projekt kupředu."

"Přemýšlet jen nad vyhozením trenéra nevěstí klubu nic dobrého. Musíme zachovat klid a zanalyzovat, co se doposud přihodilo. Unaiovy zkušenosti jsou důvodem k tomu, abychom mu věřili i nadále," dodal Del Nido. Jeho klub se ve středu bude muset obejít bez zraněného záložníka Vitola, naopak stoper Nico Pareja se po měsíční absenci znovu vrací do plné zátěže. Denis Chershev i José Antonio Reyes by rovněž měli být trenéru Emerymu k dispozici.

Rayo doposud získalo jen o jeden bod víc než jeho nadcházející soupeř, ovšem nejedná se o takový šok jako právě v případě Sevilly. Překvapení z postavení andaluského klubu neskrýval ani záložník Alberto Perea. "Nikdy by mě nenapadlo, že v této fázi soutěže budou na dně tabulky. Ale věřím, že s přibývajícími týdny začnou sbírat více a více bodů."

"Zápas s námi pro ně představuje obtížnou situaci, protože za sebou budou mít netrpělivé fanoušky, kteří doteď mohli vidět jen dvě remízy z pěti zápasů," slibuje si Perea nadějnou situaci pro zisk bodů. Kromě toho hledal pozitiva i v nedávné prohře 0:4 s Barcelonou. "Jsme nyní trochu dole, protože jsme prohráli čtyři zápasy za sebou a ani štěstí nám nepřálo. Teď se ale soustředíme na zápas v Seville, proti Barceloně jsme už předvedli několik slibných náznaků."
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Cala, Navarro, Moreno - Mbia, Rakitić - Jairo, Marin, Trochowski - Gameiro
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Tito, Arbilla, Gálvez, Mojica - Trashorras, Saúl - Lass, Viera, Fernández - Bueno
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Valencia CF  (středa 20:00)
Středeční večer na Estadio Nuevo Los Cármenes bude patřit souboji mezi domácí Granadou a hosty z Valencie. Granada se bude chtít před svými fanoušky konečně probrat z výsledkové krize a ukončit čtyřzápasovou sérii bez vítězství. Mírně favorizovaná Valencie bude mít naopak v úmyslu navázat na dobrý výkon z posledního kola, kdy svěřenci Miroslava Djukice přehráli FC Sevilla 3:1.

Domácí sice načali sezónu vítězstvím proti Osasuně, ale to byla také zatím poslední výhra, které se tým pod vedením Lucase Alcararaze v dosavadním ročníku dočkal. Granada se v dalších čtyřech zápasech vyznačovala především nemastnou hrou a střeleckou nemohoucností. Vždyť z pouhých tří vstřelených gólů v této sezóně vsítili hráči Granady dvě právě v prvním zápase s Osasunou. Proti Valencii, která má po pěti zápasech na kontě už osm vstřelených branek, tak pouze obranná hra na úspěch nemusí stačit.

"Valencia je tým s obrovským potenciálem, musíme si být vědomi jejich síly a počítat s velmi náročným utkáním. Velký potenciál ale vidím i v mém týmu, a věřím, že i po tomto utkání můžeme jít nahoru," uvedl před zápasem Alcaraz.

Po nevýrazných výkonech a čtyřech porážkách v řadě včetně domácí prohry 0:3 v Evropské lize se Swansea visel osud kouče Djukice ve vzduchu. Po vítězství v posledním kole proti Seville však srbského trenéra podržel samotný prezident valencijského klubu Amadeo Salvo: "Djukic dokončí tuto sezónu bez ohledu na další výsledky. Už dříve řekl, že trénovat zde je pro něj splněný sen, to si zaslouží velký respekt." Djukicova pozice je tak, zdá se, pevná a tým by měl do utkání s Granadou vstoupit v dobrém rozpoložení.

Ani jeden z trenérů nebude mít nejspíš žádné větší problémy se sestavou. Domácím by měl chybět pouze autor jedné branky Piti, na druhé straně nebude k dispozici Argentinec Pablo Piatti. Výkop utkání je stanoven na 20:00 a hlavním sudím bude Fernando Teixeira.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - B. Angulo, J. Murillo, Diakhaté, Nyom - Recio, Iturra - Á. García, Buonanotte, Pereira - El-Arabi
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
D. Alves - Guardado, Mathieu, Rami, J. Pereira - Banega, J. Fuego - D. Pabón, Jonas, Fede - H. Postiga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Elche CF - Real Madrid  (středa 22:00)
Bílý balet chce snížit ztrátu na vedoucí duo v podání věčného rivala z Barcelony a Simeoneho Atlético. K tomu potřebuje porazit nováčka z Elche. Pouze z lavičky jej pravděpodobně bude sledovat rekordní posila z Tottenhamu, Gareth Bale ještě není zcela fit a trenér Ancelotti nechce nic riskovat.

Mladý Velšan se zranil v minulém týdnu při rozcvičce před utkáním s Getafe, jeho poraněné stehno mladého záložníka nepustilo do hry. Trenér Carlo Ancelotti by měl bývalého hráče Tottenhamu zcela připraveného na víkendové derby s druhým Atléticem, takže Baleův start proti Elche nevypadá reálně.

"Měl drobný problém a nejedná se přímo o zranění, jenom se necítil dobře. Byl zklamaný, jelikož chtěl hrát. Nevím, zda bude schopen nastoupit ve středu, ale myslím si, že na sobotní derby už bude fit," řekl brzy po vyhraném utkání s Getafe trenér Carlo Ancelotti. Na předzápasové tiskové konferenci se k tématu Gareth Bale již nevracel, soustředil se spíše na svého dalšího soupeře. Elche sice po pěti zápasech nemá na kontě ani jednu výhru, přesto zkušený italský trenér nechce ponechat nic náhodě.

"Probírali jsme to s hráči a shodli jsme se na tom, že naše úvody do zápasů nejsou vždy úplně intenzivní. Na začátku jsme vždycky měli menší problémy, které jsme řešili za chodu. I když se naše hra postupně zlepšovala, měli bychom umět nastupovat do zápasu již s jeho počátečním hvizdem. Takže naším hlavním cílem ve středu je začít od první minuty a nepustit Elche do vážnější příležitosti," hledá Ancelotti klíč k obraně nováčka.

"Víme ale, že to nebude jednoduchý zápas. Jsme v něm favoritem, Elche ještě nevyhrálo, ale ani to nás neopravňuje, abychom si mysleli, že nám tři body samo nabídne. Zápas s námi je pro Elche velkou motivací, loňskou sezonu navíc vyhráli druhou nejvyšší soutěž. Takže nic nesmíme podcenit," upozorňuje zkušený italský taktik.

Slova trenéra Ancelottiho potvrzuje také domácí záložník Fidel Chaves, který v rozhovoru pro klubové stránky říká: "Každý týden bojujeme o tři body. Real Madrid je jedním z nejlepších týmů na světě, takže je to pro nás svátek. Věříme ve své vlastní síly, takže bychom před vlastními fanoušky rádi konečně prolomili smůlu a vyhráli. Bude to sice těžké, ale to nás nesmí stresovat - musíme všichni táhnout za jeden provaz, plnit trenérovy požadavky a vydat ze sebe to nejlepší. Budeme hrát na hranici sil, stejně jako proti každému jinému soupeři," uzavírá odhodlaně Fidel.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Herrera - Suárez, Botía, Lombán, Albácar - Sánchez, Pérez - Gil, Stevanović, Fidel - Coro
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao - Modrić, Illarramendi - Di María, Isco, Ronaldo - Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 10.00 - 5.25 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Real Valladolid  (úterý 20:00)
Tým trenéra Juana Ignacia Martineze má v plánu návštěvu na půdu Levante, kde Martinez strávil dva roky. Tým z Valencie v té době dovedl do první šestice v Primera Division, což se dá považovat za velký úspěch. Nyní se mu ale nedaří a případná výhra proti bývalému týmu by jeho hráčům více než prospěla.

V premiérové sezoně na lavičce Levante se Martinez podílel na úspěchu svého týmu tím, že jej dovedl na příčky první šestice. Ve druhé sezoně na svůj úspěch navázal, když ambiciozní tým zviditelnil v Evropské lize. Tam sice Levante mezi nejlepší osmičku nepostoupilo, i tak se však dá hovořit o úspěšně splněné misi.

Martinez by na ni rád zavzpomínal se svým novým celkem, i když si dobře uvědomuje, že ani jeho výtečná znalost Levante nebude automaticky znamenat výhru. Na tiskové konferenci před úterním kláním Martinez poznamenal: "Znám Levante velice dobře, ale je to tým, který se neustále vyvíjí. Od doby, co jsem seděl na lavičce Levante přišlo mnoho nových hráčů, takže nebudu vědět, co přesně od nich očekávat."

Před zápasem našel úspěšný trenér také několik podobností mezi jeho bývalým a současným klubem. "Jsme týmy s podobnou strukturou a všichni víme, že nás nečeká nic snadného. Takové zápasy se neobejdou bez dramat a emocí, rozhodují maličkosti o tom, zda vyhrajete, nebo body ztratíte," dodává Martinez.

Valladolid míří do Valencie se vzpomínkou na domácí porážku od Atlétika Madrid. Svěřenci trenéra Diega Simeoneho dokázali Valladolidu vstřelit dvě branky, sami ani jednou neinkasovali. Levante poslední utkání také nezvládlo podle představ a s UD Almeríí remizovalo 2:2. Tým trenéra Joaquína Caparrose musel v zápase s Almeríí dotahovat dvougólovou ztrátu, což podle slov mladého trenéra charakter týmu jen povzbudí.

Kvality svého soupeře uznává také rodák ze španělské Utrery. "Mezi prvoligovými týmy je remíza vždy skvělým výsledkem. Dlouho a usilovně jsme trénovali, abychom se na zápas připravili. Můj předchůdce (Ignacio Martinez) udělal v Levante velký kus práce, což nebude snadné překonat. Ale mám na čem stavět a ukázat, že tento tým má velké sny a naděje," uzavírá Joaquín Caparros před střetem s Realem Valladolid.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - Chris, Vyntra, Navarro, Juanfran - Diop, Pinto - Ríos, Ivanschitz, Xumetra - Barral
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Marino - Rukavina, Rueda, Valiente, Bergdich - Sastre, Rossi - Ebert, Rama, Omar - Guerra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.20 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Real Sociedad  (úterý 20:00)
Kataláncům se proti Realu Sociedad na vlastní půdě poměrně daří, hosté zase spoléhají na klíč z posledního vzájemného zápasu vůbec. Poslední svá dvě utkání zvládl lídr z Barcelony bezchybně - vždy udržel čistý štít a zároveň vstřelil čtyři branky. Baskickému týmu už se tolik nedaří.

Vlastně, Real Sociedad zatím rozhodně nedokázal navázat na loňskou úspěšnou sezonu, což dokumentuje pohled na tabulku. Úvodní zápas "vydřené" Ligy mistrů se Realu Sociedad vůbec nepovedl, baskický tým prohrál s ukrajinským Šachtarem Doněck o dvě branky a připsal si první porážku. Nováčkovskou daň musí prostě zaplatit každý. Jde o to, že San Sebastianu se nedaří ani na domácí ligové scéně. V ní totiž patří týmu trenéra Arrasateho po pěti kolech sedmá příčka, což rozhodně nenaplňuje předsezónní očekávání. Nyní San Sebastian nečeká nic těžšího než výlet na Camp Nou.

Vítanou zprávou by mohla být rotace několika hráčů základní sestavy. Sestavy, která v minulém kole čtyřmi zásahy zdemolovala Rayo Vallecano. Mezi ně díky náročnému programu Blaugranas budou patřit například Cesc Fábregas nebo Pedro. Druhý jmenovaný hráč přispěl k porážce madridského týmu hattrickem, což je pro Real Sociedad jistě velkou úlevou.

Zkušený trenér Gerardo Martino, kterému se zatím daří určit novou identitu a herní styl slavnému celku, v nedávné době šetřil některé opory. Mezi nimi byli například Xavi, Andrés Iniesta a Pedro. Argentinský kouč se k situaci ohledně nutnosti rotace vyjádřil následovně: "Musíme sledovat vývoj v celé sezoně. Naším cílem je, abychom měli k dispozici všechny hráče pro závěrečná klání ve všech soutěžích, takže je nesmíme přetěžovat. V těch těžkých chvílích, kdy se láme chléb, se nemůžeme zaměřovat na to, kolik kdo odehrál minut. Budeme se starat pouze o to, co je třeba dělat pro výhru."

Dokonce ani Pedro nemá po třech gólech do sítě Raya zaručený start v základní sestavě. "Je nesmírně těžké nenasadit ho po tak skvělém výkonu. Ale i to se může stát. Nechceme, aby si naši hráči něco udělali, zranili se jen proto, že jsme je poslali na hřiště. Aby odevzdali maximum svých možností, musí být také maximálně připraveni," dodává Martino ohledně Pedra.

Trenér Martino byl některými lidmi kritizován za to, že neodpovídá dosavadnímu profilu trenérů, kteří působili na lavičce Barcy před ním. Jeho styl hry není tolik založený na neustálé kombinaci a držení míče, do hry vnáší více nakopávaných míčů a centrů po stranách. Sám ale brání svůj styl, přestože na odkaz daný Johanem Cruijffem a zvláště Pepem Guardiolou nijak nezapomíná.

"Když dostanete na starosti tým, který se proslavil určitým stylem, nemůžete čekat, že vás všichni přijmou, pokud nezapadáte do očekávaných mezí. Já jsem ale v klidu, protože jediná moje starost je, aby hráči odevzdávali týmu maximum a byli šťastní. Teď jsou, takže mám klidnou mysl," uzavírá Martino.

K utkání se vyjadřuje také Martinův oponent, trenér Jagoba Arrasate: "Když se na Nou Campu rozhodnete nechat hrát domácí a zalezete do obranné ulity, hra bude trvat věčnost. My chceme nebojácně hru tvořit, ne se bát soupeře. Budeme se snažit potěšit naše fanoušky a zasloužit si nosit dres Realu Sociedad," zní optimisticky z úst Arrasateho.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Neymar
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Estrada, Cadamuro, Martínez, La Bella - Bergara, Pardo - Vela, Prieto, Griezmann - Seferović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.10 - 9.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - UD Almería  (úterý 22:00)
Zajímavý střet se rýsuje v rámci vloženého šestého kola v Malaze, kam zavítá nováček z Almérie. Zatímco domácí góly spíše šetří, Almería v každém z dosavadních pěti zápasů vždy vsítila dvě branky a minimálně stejný počet i pokaždé inkasovala.

Kouč Malagy Bernd Schuster tak logicky před úterním zápasem kladl důraz na vymazání skvělého útoku hostů, který momentálně patří mezi čtyři nejlepší v celé lize. "Almería v každém jednotlivém zápase dala dvě branky. Přestože zároveň vždy i hodně pustila, co se vytváření šancí je vždy skvělá. Za svým herním stylem si stojí a útočí bez ohledu na protivníka. Oproti většině ostatních týmů tak představuje podstatně jiné nebezpečí."

"Musíme být na pozoru, musíme Almérii respektovat a být připravení, ovšem stále jde o náš domácí zápas, ve kterém bychom měli převzít iniciativu my," slibuje německý trenér, který před letošní sezonou nahradil Manuela Pellegriniho. Dále potvrdil, že stoper Marcos Angeleri se vrací do hry, přestože na posledním předzápasovém tréninku chyběl. Malaga podle slov Schustera potřebuje po remíze se Sociedadem trochu "osvěžit", a tak můžeme v základní sestavě čekat jednu či dvě změny.

Almería musí před zápasem řešit jiné potíže. Již chronickým problémem tohoto sympatického nováčka bylo udržení náskoku v závěru zápasu. Naposledy sice po jednapadesáti minutách vedli doma nad Levante hned 2:0, ale přesto znovu zbytečně vedení promrhali a pouze remizovali. Nejvíce je trestá zbrklost ve vlastním pokutovém území, kde si přivodili již čtyři pokutové kopy.

Trenér Francisco Javier Rodríguez tak měl už dopředu nalajnováno, o čem bude na předzápasové konferenci hovořit. "Chceme pokračovat v ukázce našich kvalit a konečně zvítězit. Ty penaltové situace nemůžeme ovlivnit, nebyla to žádná defenzivní ani ofenzivní chyba, ani potíže se standardními situacemi, jen prostě procházíme těžkým obdobím," stěžuje si španělský kouč.

"Proto je momentálně v týmu velká zloba a touha předvést skvělé představení v Malaze a konečně přivést všechny tři body," dodal na závěr Rodríguez, jenž má až na suspendovaného Fernándeze k dispozici celý kádr.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Sánchez, Angeleri, Antunes - Darder, Tissone - Duda, Portillo, Eliseu - Hamdaoui
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Nelson, Pellerano, Trujillo, Dubarbier - Verza, Tébar - Vidal, Soriano, Suso - Rodri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - CA Osasuna  (úterý 22:00)
První hrací den vloženého 6. kola La Ligy uzavře souboj mezi doposud suverénním Atléticem Madrid a Osasunou. Duel mezi týmy z opačných pólu tabulky má jasného favorita, Atlético by si mělo udržet vítěznou vlnu především kvůli nadcházejícímu derby proti Realu Madrid.

Atlético je v naprosté herní pohodě, kterou podtrhuje jedním z nejlepších nástupů do sezóny ve své historii. Jediným mráčkem nad hlavami týmu Diega Simeoneho může být fakt, že se doposud střetával s mužstvy, jež se mu kvalitou mohou rovnat jen velmi obtížně. Valladolid či Almería mají ambice hrát přinejlepším o střed tabulky a dvojice Real Sociedad a Sevilla zatím v této sezóně herně příliš nezáří, Sevilla je aktuálně dokonce na samém chvostu Primera División. V tomto kontextu nejspíš nebude pro Rojiblancos obtížnou zatěžkávací zkouškou ani úterní zápas s osmnáctým mužstvem La Ligy.

Pamplona vstoupila do sezóny tím snad nejhorším možným způsobem, když odešla z prvních čtyř utkání poražena. Na druhou stranu už mají svěřenci Javi Garcii za sebou těžké soupeře jako Villareal nebo Bilbao. Navíc hosté přijíždí na stadion Vicente Calderóna po prvním vítězství v sezóně, v minulém kole si poradili s nováčkem z Elche v poměru 2:1. "Jsme na tom o mnoho lépe, věci jsou zase v normálu," uvedl na předzápasové tiskové konferenci kamerunský záložník oblékající dres Osasuny Raoul Loe.

Až v takovém "normálu" však soupiska hostí zase nebude. Kouči Pamplony dělají vrásky zdravotní komplikace hned šestice hráčů. Otazník visí nad startem Iona Echaideho, Miguela Flaña, Alvara Cejuda, Miguela de las Cuevas, Nina a hlavně Roberto Torrese. Atléticu bude scházet zřejmě jen Adrián.

Uvidíme, zda se hráčům Osasuny povede velkého favorita překvapit a urvat v Madridu alespoň bod. Utkání začíná ve 22:00.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - F. Luís, Godín, Miranda, Manquillo - Gabi, M. Suárez - D. Costa, Koke, R. García - Villa
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
A. Fernández - J. Oriol, Arribas, Loties, Damiá - F. Silva, R. Loe - Armenteros, R. Torres, Sisi - O. Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona550018:415
2.Atlético Madrid550016:415
3.Real Madrid541012:513
4.Villarreal CF532010:511
5.Espanyol Barcelona53209:511
6.Athletic Bilbao530210:99
7.Real Sociedad51314:36
8.Celta Vigo51317:76
9.Valencia CF52038:106
10.Levante UD51314:106
11.Málaga CF51227:45
12.Real Betis51225:55
13.Granada CF51223:45
14.Real Valladolid51133:64
15.Getafe CF51135:104
16.UD Almería503210:133
17.Elche CF50324:83
18.CA Osasuna51044:103
19.Rayo Vallecano51044:163
20.Sevilla FC50236:112

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (569)

Přidat komentář
blaugrana

Dneska by to chcel oddýchnuť Neya. Valdés,Alves,Pique,Masch,Xavi,Bus,Don,Pedro,Messi,Telllo

Reagovat
Mercury

Alexis bude v základu téměř jistě.

Reagovat
blaugrana

Nj, tiež si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

pedro a fabre prý budou mít volno

Reagovat
blaugrana

Pedro po jednom zápase zase voľno? Asi za ten hat-trick.

Reagovat
smazaný uživatel

no píše to eurofotbal :). na barce jsem našel jen že fabregas, takže tak...

Reagovat
Mercury

Cesc volno a osobně bych nechal odpočinout i Neymara. Pedro-Messi-Alexis a v záloze klasika by se mi líbilo nejvíc, s tím, že ve druhém poločase by v případě příznivého skore přišli Bartra, Sergi Roberto (!!) a Tello.

Reagovat
X-bano-X

No Errealu by som až tak nepodceňoval. Predsa len by som s 10 nenastupoval.

Reagovat
blaugrana

Tak keby hral Tello naľavo, tak by sa snáď s 10timi nehralo.

Reagovat
Mercury

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Tohleto bude hodne težkej zápas:) Real Sociedad dostal zatím jen 3 goly snad Barcelona vyhraje ale myslím,že to bude o gol maximálne o 2:)

Reagovat
Jerichoo

"Když se na Nou Campu rozhodnete nechat hrát domácí a zalezete do obranné ulity, hra bude trvat věčnost. My chceme nebojácně hru tvořit, ne se bát soupeře. Budeme se snažit potěšit naše fanoušky a zasloužit si nosit dres Realu Sociedad,"

Reagovat
blaugrana

Tieto vyhlásenia sú všetky ako cez kopirák...

Reagovat
Jerichoo

toto je pekne sformulované

Reagovat
smazaný uživatel

Hra trvá věčnost pouze tehdy, když soupeř nejeví žádný zájem hrát a zaleze si v devíti hráčích do šestnáctky.

Bože, takový kec. Snad dostanou čtyřku a pojedou domů a i se svou snahou o hru (čti ,,beton'')

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšímej si ho, on je kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je zase za výlev?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to pochopil jinak a společně se mnou si to četl i kamarád, který to pochopil stejně, takže nejsem sám

Pochopil jsem to tak, že pokud soupeř Barcelony zvolí defenzivní taktiku, tak než si to Barca vyťuká a nalezne tu skulinku v obraně, tak uteče mrtě času. Zkrátka já to pochopil jako negativní narážku na hru Barcelony a pokud se na to prohlášení pořádně podíváš, nemůžeš s určitostí říci, jestli to mysleli tak jak jsem to pochopil já nebo ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt mimo, radši nekomentuj když to nechápeš.

Reagovat
Jerichoo

radšej to zober späť a nemel tu blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

Florentino: "Bale ha sido barato"

Reagovat
blaugrana

Veď čo je to 91 miliónov mega.

Reagovat
-Carles-

100 nie?

Reagovat
blaugrana

Tak presnú sumu vie len pár ľudí. Možno to bolo aj 150.

Reagovat
-Carles-

Preto sú okolo toho nejasnosti, aby sa Kristínka nefučala, že už nie je najdrahšia na svete

Reagovat
blaugrana

To by potom tu zmluvu nepredĺžil a chcel by silou mocou prestúpiť niekde aspoň za 150, aby ho niekto netromfol.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba dal Real padesát milionů jeho otci, tak jako tomu od Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

Nešťastně napsáno, ale dav ví, co tím básník zamýšlel

Reagovat
-Carles-

A možno ešte 35 strýkovi.

Reagovat
Jerichoo

možno našiel nejakú skulinku v splátkach Levymu

Reagovat
Kenneth

Jemu poslední dobou na tu hlavu slušně jebe.

Reagovat
Jerichoo

Nezabudnite na yahoo fantu

Reagovat
madridcan

uz som aj zabudol

Reagovat
Jerichoo

inak oni sú španielské dve, jedna moja a jedna Counterova, takže by to chcelo asi spojiť, kedže je v každej tak do 10 ludí

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by měl mít Neymar volno. Dále nejspíš nebude hrát ani Pedro, který hrál v sobotu.

Já to vidím na útok: Tello, Messi, Alexis.

Reagovat
Mercury

Já taky. I když Pedro dost možná nastoupí, přece jen odpočíval zápas předtím a zas tak starý není. O víkendu může zase začít na lávce, využil bych jeho momentálního střeleckého rozpoložení. každopádně se mi moc líbí, že Tata zatím útok a zálohu rotuje dost pravidelně a rovnoměrně. Až na chudáka Sergi Roberta. Jestli ten se nedostane dnes ani proti Almeríi do hry, tak už to bude na pováženou.

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=RnK7jfXuzMk a nasledna reakcia http://www.youtube.com/watch?v=oYxRLNlY4Nw ...spanielske media aspon maju co riesit

Reagovat
smazaný uživatel

aky maju ti dvaja medzi sebou problem? spanielcinu neovladam

Reagovat
madridcan

Tak media nasla jedine vysvetlenie, ze hral dakedy za Espanyol Co je podla mna pekna blbost.

Reagovat
Jerichoo

Messi asi nevie podat ruku

Reagovat
smazaný uživatel

No, spíš Baena nepodal ruku Messimu. Asi má problém ještě z dob Espanyolu.

Reagovat
Jerichoo

ja som to napisal, lebo som vedel ze niekto napise to co ty

Reagovat
madridcan

A co ine cakal podla videa? Baena sa vyjadruje, ze ruku podal a Messi isiel dalej, pri tom podla videa je zrejme, ze saskoval prave on.

Reagovat
smazaný uživatel

Pandurii uhraje ve skupině max remízu. Zatímco Slovan postoupí ze skupiny.

Steaua uhraje 2 remízy a skončí poslední ve skupině. Plzeň postoupí haluzácky do EL.

Jasný jak facka, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Vicky - Alves, Piqué, Masch/Bartra, Adriano - Sergi Roberto, Bus, Legenda - Alexis, Messi, Tello.

Takto bych si to nejvíc přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique + Bartra ??? Bartra + Puyol resp. Puyol + hocikto ... obrana Barcy

Reagovat
Dr. Admess

Kdyby byl Puyol zdravej, tak by jistě hrál. Ale to bys musel aspoň trošku ten fotbal sledovat, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby si ten futbal aspon trosku sledoval, tak by si vedel, ze Pique s Bartrom su ako Pat a Mat

Reagovat
alcantara

Barcelona oficial Valdés, Alves,Alba,Mascherano,Pique, Busquets,Xavi Iniesta, Alexis Messi y Neymar

Reagovat
alcantara

Adriano miesto Jordiho.

Reagovat
LAM

Ideální sestava při neúčasti Cesca.Tak doufám v dobrej výkon,3 body a dost golů v síti Sociedadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že Tata víc zarotuje. Tello místo Neymara byla jasná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tello, kdyz hral, tak to byla hruuuza !

Reagovat
smazaný uživatel

páč byl RW, ale my ho chceme na svojem LW :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nalevo je o hodně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Neyamáárku prolom dneska už tu střeleckou smulu prosím:)

Reagovat
Dr. Admess

Zase nehraje Sergi, už mě to začíná srát..

Reagovat
smazaný uživatel

Jn:) řitom Xavi ani Iniesta nemají žádnou skvelou formu zrovna:)

Reagovat
smazaný uživatel

to je začátek twl:D uuuuf:D

Reagovat
smazaný uživatel

Neymaaaar

Reagovat
Jerichoo

Panebože

Reagovat
hntlyl

Reagovat
roman1978

Konečně

Reagovat
patas92

Neymar až do kuchyně

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná trefa.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Nechytatelně

Reagovat
roman1978

Nevidím jediný důvod, proč by neměl hrát pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

To je panecku zacatek !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar JE bůh.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
roman1978

Leo, solidní začátek

Reagovat
Dr. Admess

Neymar - Leo, krása!

Reagovat
smazaný uživatel

Krááása!!!!!!

Reagovat
Jerichoo

A je po zápase, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Kluivert9

Messi neumi hlavickovat...

Reagovat
Jerichoo

lebo to bola fakt situácia, ktorú premení len extrémne kvalitný hlavičkár

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Zvykej si, teď je nejlepší hlavičkář na světě.

Reagovat
roman1978

Tak to myšleno rozhodně nebylo. Ale asi je to problém s vedením.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to bylo myšleno? Každý normální fotbalista umí používat hlavu, myslím, že u tebe je chyba ve vedení.

Reagovat
roman1978

To bylo myšleno tak, že tady fanoušci realu a vlastně spíš crise pořád tvrdí, že neumí hlavičkovat. A to on umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát potvrdil, že umí hlavičkovat? Pro mě osobně jeden gol hlavičkou hovno znamená, ještě když spíše skákal ne do výšky ale rovně. Je to nejlepší hráč světa, ale hlavičkovat neumí, vzhledem k svojí postavě to není nic neobvyklého.

Reagovat
roman1978

Hlavou už dal celkem dost gólů a dokonce i velmi složitou ve finále ligy mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo. Ale rozhodně to nebyla situace podle který se dá určovat jestli Messi umí hlavou nebo ne.

Reagovat
Kluivert9

Asi jak kdyz Ronaldo jednou ze 100 pokusu netrefi zed, nebo tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jerichoo24.09.2013 19:18

ja som to napisal, lebo som vedel ze niekto napise to co ty

[reagovat]

Reagovat
Jerichoo

bolo by to relevantné keby to sem napísal on tak neviem o čo sa snažíš

Reagovat
smazaný uživatel

nechutná vlastní polívečka ...

Reagovat
Jerichoo

ja som to písal s tým úmyslom, on to písal lebo si to myslí. Nestrápňuj sa

Reagovat
roman1978

A pro pár chytráků____hlavou

Reagovat
misinho7

boze to bude vyprask... netesim sa ked sa pozriem na finalny vysledok .. tipujem 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd ani náhodou

Reagovat
Rssa

Neymar je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera.

Reagovat
patas92

Reagovat
Kluivert9

Tpč

Reagovat
smazaný uživatel

goool to je neskutečnej válec!

Reagovat
smazaný uživatel

Uuu,Alexis krasne zacaroval, skoda ze to Messimu nepadlo tou patou, pak docela nestastne brevno a krasne to zarval Sergio

Reagovat
smazaný uživatel

Sergiooooooooooooooooooooo

Reagovat
Dr. Admess

Busquets! Já si ho ty poslední roky fakt neskutečně zamiloval, děkuju mu, že mi dal zapomenout na Yayu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pohode, ale pivko mi kupit mozes

Reagovat
Rssa

Messi

Sergio ....

vystřelil

levačkou

trefil

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
roman1978

Wow. Tpč

Reagovat
smazaný uživatel

To je válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se kluci dobre bavi

Reagovat
C0br

Busquets nejlepší hráč Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka

Reagovat
-Carles-

Takýto nástup som teda nečakal, až mi je Sociek ľúto. Ale tá ofenzívna sila je neskutočná, Neymar je stále lepší a lepší

Reagovat
smazaný uživatel

šéfe asi končí

Reagovat
Rssa

Ten balón teďka

Reagovat
Rssa

Alexis

Vždyť to musel vidět, že je Dani v ofsidu. Měl před sebou jen bránu, měl to dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda no, ale jinac dneska hraje paradne :))

Reagovat
herbage

on vždycky vypadal, že myšlení nebude jeho nejsilnější stránkou. Škoda, jinak by to mohl být mnohem lepší hráč než je

Reagovat
smazaný uživatel

To je tukeeeec ! Skoda, ze to tam nepadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnýýý

Reagovat
Dr. Admess

Leo, shit, toto kdybys nepromáchl... By byl akce sezóny snad..

Reagovat
hntlyl

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

to stoprocentně

Reagovat
roman1978

Tomu říkám krásný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

To čo bolo

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, espectacular!

Reagovat
RS

Snad bude X. Prieto v pořádku, nevypadalo to dobře.

Jinak s tim co hraje v základu snad ani na výsledek nemůžem pomýšlet.. Sangali z "B", Ros 1. zápas letos.. obrana hraje každej zápas v jinej sestavě a je to vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam předvádí Neymar s Messim?

Reagovat
Rssa

Já si nemůžu pomoct, ale Neymar je opravdu neskutečný. Každá jeho myšlenka smrdí gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecne luxusni polocas !

Spousta sanci, nadherne akce, kombinace !

Neymar se konecne trefil, ale nejen to, je cim dal tim lepsi, neskutecne si je tam vodi.

3:0 je pecka, ale mohlo to byt o dost vic.

Ted jen, aby se nehodila udrzba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsem vypadal většinu poločasu. Tohle je zatím to nejlepší s Tatovy Barci.

Reagovat
Rssa

z....

Reagovat
herbage

Barcy

Reagovat
alcantara

Barçy

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelony

Reagovat
patas92

Neymar je naprosto fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

dneska radost Barcu sledovat. Tata je nesmírný sympaťák, tomu nejde nepřát

Reagovat
madridcan

Oukej...tak ich na Nou Campe zastavime az my

Reagovat
smazaný uživatel

spi dál, šmoulo

Reagovat
madridcan

Asi uz spim dlho...vyhra barcelony nad realom uz ma rocne data

Reagovat
smazaný uživatel

tojo:DDD

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevim, jak bude hrat vase obrana, ale pokud porad stejne, tak si troufam rict, ze s nema Ney zamete :)

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně, že obrana Barcelony je na tom líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych, ze lepe nez Real, ale to je jen muj nazor :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
alcantara

Sledovat Andresa, ked je pri chuti, to je cisty orgazmus.

Reagovat
smazaný uživatel

asi si půjdu vyhonit

Reagovat
REPLIKATOR

To jsme nechtěli vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano střídal kvůli tomu středu se Sergiem? Jestli jo, tak prevence (přece jen je to už 3-0) nebo se nějak zranil? Nevíte někdo?

Reagovat
X-bano-X

Držal sa nad kolenom, tam kde ho trafil Sergio.

Reagovat
Masi

Nemá někdo link na Barcu?

Reagovat
Masi

Díky moc

kdyby někomu padlo tak třeba i

http://www.footstream.tv/channel6.html

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Messi Misto aby to uklidil po svem, po zemi, tak to bombi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Leo, ty už jsi mohl mít čtyři goly

Reagovat
smazaný uživatel

To už mohla být klidně desítka.

Reagovat
patas92

dneska zas hromádné pálení šancí nebo co

Reagovat
-Carles-

Piqué

Reagovat
Rssa

Pique

Reagovat
Footballer

Pique... běž si sednout... škoda, že není za koho

Reagovat
Rssa

Už se těším, až bude Carles zdravý. Pique si potřebuje sednout na hodně dlouhou dobu...

Reagovat
X-bano-X

To by som nahlas netvrdil, lebo príde Brain a začne krútiť očami

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už tak, sa začnem chytať za hlavu

Reagovat
Rssa

V naznačení souhlasu?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
X-bano-X

Vieš ako to myslím, Piqué potrebuje cítiť tlak, inak sa nezlepší. Dnes tiež hrubica ako školák. Ten Sakho mal prísť alebo Verthongen keď nám ho Frank núkal.

Reagovat
Rssa

Nebo Alderwei...Ten taky vypadá jako nám vhodný hráč. To byl super nákup Atletica

Reagovat
smazaný uživatel

spolu hrají dobře, pique je ztracen bez něj

Reagovat
smazaný uživatel

LOL Dani rozvazoval snurku Griezmanovi

Reagovat
Dr. Admess

Batraaaa

Reagovat
roman1978

Marc, no juchu

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra na hrotu???

Reagovat
Rssa

Bartra

Reagovat
-Carles-

Ako sa tam zatúlal?

Reagovat
roman1978

Sergi Roberto

Reagovat
patas92

Sergi

Reagovat
roman1978

No Leo nevypadal moc šťastně

Reagovat
-Carles-

Nič nové u neho, každý zápas by chcel hrať plných 90 minut

Reagovat
Kluivert9

To sice ne, ale uz vidim nektery mistni exoty, jak z toho delaj aferu...

Reagovat
roman1978

No jasně, jak jinak? A neumí pravou, hlavou, v repre a v anglii by se nechytl

Reagovat
smazaný uživatel

A nesnese se s Neymarem + za hattrick posadil Pedra.

Reagovat
roman1978

Přesně

Reagovat
C0br

Příště sedí Neymar

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výsledek je hodně štědrý dárek pro Sociedad. Mohli odjet s osmičkou a nikdo by nemohl říct ani popel.

Reagovat
-Carles-

Škoda, jeden kus by si Alexis zaslúžil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Krásny zápas. škoda že si to zlízla Erreala no. Ale tak Cadamuro, Sapunaru, Cangalli proti Barcelone......no neviem neviem. Byť trošku potentnejší, tak je tam 7-8 v suchom triku.

Reagovat
-Carles-

Costa je zviera, nuevo Falcao.

Reagovat
smazaný uživatel

Martino: "Messi not happy with sub? Leo never wants to be subbed off, but it's my task to take care of him. We need him at end of season."

Reagovat
madridcan

Bol nastvany/sklamany ked striedal? Alebo preco to ,,not happy"?

Ale konecne to tam niekto pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

V krátkosti poviem, že zabíjal očami Ale snáď je to veľký kluk a pochopí, že za stavu 4:1 ho na ihrisku už vážne nepotrebujeme a sezóna je dlhá najmä, keď sú tu ešte MS a cez leto na regeneráciu nebude čas

Reagovat
madridcan

Ja som sa pytal len pre istotu aj ked som presne cakal, ze reagoval takto. Ja by som len opat raz pripomenul, ze ako sa zopar Cules svojho casu smialo, ze aky je Ronaldo egoista, ked sa rozculoval pri striedani Vacsinou ked nedal gol, ked dal gol, tak bol spokojny. A zrazu sa to deje aj inde. Ale samozrejme rozumny krok od trenera. Minulu sezonu vam chybal, lebo treneri, ktori sa striedali nemali gule ho posadit a potom nato doplatil. Hrat permanentne(a to napriklad aj zapas v takej Bolivii) a vobec neoddychovat. Nato telo zareaguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to je aj v jeho povahe. Každý si myslí, že si chce honiť ego proti malým súperom resp. proti odovzdaným súperom, pravda je však taká, že on ten futbal miluje a nemusí dať ani gól ale chce byť proste 90. min. na ihrisku. Každopádne uvidíme, ako sa to vyvrbí a či to pochopí, aj keď z jeho reakcie to chápe. Ale ako by povedal House, všetci klamú

"I didn't mean to make any gesture when Martino took me off. Nobody likes to be out, but we must accept it because it is the best for our team. What I will not accept is that certain media tell lies about any situation that happens around me" Messi

Reagovat
madridcan

No vidis. Pri Messim je pravda taka, ze miluje futbal a pri Ronaldovi zas, ze si honi ego Pritom uz od mladosti makal a bol casto na treningoch a tiez nechce(l) byt striedany. Je to zaujimave no. Presne ako som cital niekedy na zaciatku roka. Ked ide kopat penaltu Ronaldo, tak chce nahanat goly. Ked ide kopat Messi, tak preto, lebo to proste vie. Ked neprihra Cristiano je to egoista, ked neprihra Messi, tak myslel na lepsie riesenie. A tak dalej a tak dalej Tu to je rovnake. Pritom dal hattrick Seville, dal hattrick Getafe a Mourinho ho stiahol kvoli setreniu. Messi jebol styri goly a hral cely zapas aj tak, aby sa nahanal za golmi. Zaujimavy pohlad na vec ked sa jedna o hraca mojho timu a hraca konkurenta

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to vysvetlovať nemusíš, na druhej strane si za to svojimi prehláseniami po prestupe a gestami po góloch mohol sám, ale vidím, že asi vymenil v poslednej dobe asi celý PR tím a začína si budovať nový imidž (viz reakcie na Mourinha) aby získal viac nerozhodných voličov pri voľbe o Zlatú loptu

Reagovat
madridcan

Messi vzdy bude za ticheho introverta a Ronaldo za hlucneho extroverta okolo ktoreho sa vzdy nieco musi diat. Natom sa nezmeni nic aj keby to raz bolo naopak

Reagovat
Kenneth

Ale aspon vidíme jak se Messi vybarvuje. Nevzal si Ronaldo náhodou jeho PR tým?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas je pravda, že tehdy když udělal Cristiano rekord v brankách (tehdy, když už nebylo o co hrát týmově), tak Messi seděl a připravoval se na finále LM. Nehleděl na to, že ho Cristiano v tu dobu předehnal v tabulkách La Ligy.

Reagovat
madridcan

A o rok robil to iste sam a Cules to povazovali za uplne normalnu vec pritom pred rokom merali usta Pricom su vu futbale uplne rovnaky. Oni chcu hrat, chcu vyhravat trofeje, chcu davat goly, chcu pomahat timu, to len fanusikovia to musia hrat na nejaku vojnu medzi nimi a podobne. Alebo bolo pre Merengues zrazu pohar top trofej aj ked nam jebla pod autobus( ) a o rok uz to bol vysmech, podstatny bol predsa titul! Pohar top trofej je, ale oproti lige a lige majstrov je to nic. Ale opat sa tu zavadzali ine hierarchie, ktore menia rok od roka.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nepamatuju, že by Cristiano někdy vynechal několik zápasů, když klidně hrát mohl a bojoval na dálku s Messim v nějaké statistice ( a jo, opravdu si myslim, že to oba sledují a soupeří mezi sebou.. ) Já na tom nevidím nic špatnýho, hru obou hráčů si užívám, takže pro mě je lepší, když je vidím co nejvíc.

Reagovat
madridcan

Tak ale si zober, ze vtedy hrala Barca Ligu Majstrov. Dopustit vtedy zranenie by bolo zbytocne Radsej mat trofej LM ako nic. Ronaldovi o nic neislo, tak si tie goly nahanal. Ved vtedy islo o prekonanie 38goloveho Sancheza(ako smiesne to vyznie teraz, ze mal 38 golov ), takze sa ponahal kusok. Urcite to sleduju, je to vidiet

Reagovat
madridcan

Radsej mat trofej LM ako Zlatu kopacku(kedze vtedy mala Barca aj titul).

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně ano.. ( i když to pak někteří brali jako lepší sezonu pro Cristiana a tu Zlatou kopačku brali jako argument k zisku Zlatýho míče)

Reagovat
madridcan

Rok od roka mozes cakat ine a ine argumenty

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Tata je borec.

Reagovat
alcantara

Je dobre vidiet jedno aj druhe. Tatu, ktory ukazuje, kto je panom a rozhoduje o vsetkom, a zaroven nasrdeneho Lea, na ktorom je stale vidiet motivacia a tuzba hrat, ale ktory to striedanie nakoniec pochopi.

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte jedna štatistika na dobrú noc.

MESSI: 323 goals (387 games)

RAUL: 323 goals (741 games)

Reagovat
-Carles-

Neskutočné. Snáď odohrá minimálne toľko zápasov čo Raul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Atletico slape vyborne. Hovorili sme pri poslednom ligovom zapase, ze ak nevyhraju vtedy, tak nikdy(hlavne pri odkazoch na nasu zostavu)...ale hraju uzasne, takze toto by mohlo byt TOP derby, kde uz by sme tie tri body nemali mat iste. Btw ak je to niekto z Nitry, tak by sa mi mohol ozvat ohladom nejakeho baru, kde maju Sport 2 Co sa tyka dneska, tak je to po Getafe druhy povinny zapas za sebou, ktory musime zvladnut. Mali by sme kusok posetrit hracov, ale neverim, ze Cristiano bude chciet sediet(najma ked je to super, proti ktoremu by sa mal golovo presadit). Ale tak po hodine hry by som ho stiahol. Na derby by trebalo nazbierat sily, Kodan doma by sme uz nejak mali dat. Ale na dnesok sa tesim. Sice pre hracov su tak casto zapasy zataz, ale premna ja ako fanusik sa tesim. Snad to dneska bude pohodova jazda a nie trapenie ako v Granade. Podme Real

Reagovat
madridcan

*premna ako fanusika

Reagovat
Kenneth

Jaká zátěž? Ti fotbalisti berou za to miliony. 3x týdně 90 minut musí profesionální fotbalista jednou za čas v pohodě zvládnout.

Reagovat
Kenneth

Navíc na konci září, neřekl bych kdyby měli v nohách už 50 zápasů...

Reagovat
madridcan

Presne som cakal, ze niekto bude argumentovat tymi milionmi. Som to aj tam chcel dat do zatvorky. Tak zataz to samozrejme je. Najma, ked budu mat tyzdnovu prestavku najblizsie pri repre pauze a potom zase sa bude hrat cez tyzden aj cez vikend.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty miliony jim zlepšujou nohy a kondici.

Reagovat
Kenneth

Běž už do prdele s tou tvojí ironií. Ti hráči mají k dispozici nejlepší maséry a personál. Jsou lidi kteří dřou každý den 8 hodin do úmoru za zlomek platu a tu se budou litovat fotbalisti, kteří když jdou hrát 90 minut zápas, tak vydělají to, co lidi co dřou za několik měsíců. To je vážně konec toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Pravda, profesionální fotbalista nemůže být v kondicí, takovou zátěž zvladnout. Ještě k tomu hráči Realu a Barcelony, to nemůžeme po nich čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš po žádném člověku na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt jednoduchej.

Reagovat
-Kopy-

Chtělo by to nastartovat nějakou sérií...

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže hrať proti najväčším tragédom ligy nemôžete každé kolo

Reagovat
Kily

Rami možná už jednu nastartoval

Reagovat
X-bano-X

Pri pomyslení že na Celtic Park ideme so stopérskou dvojicou Piqué/Bartra ma oblieva studený pot na druhej strane kedy sa má ten Bartra presadiť, keď nie teraz

Reagovat
smazaný uživatel

No keď dokázal Celtic rupnúť s tímom z druhej ligy, tak snáď to také zlé nebude A nech si zahrá, konečne nám odpovie na otázku, či ho poslať o dum dál, alebo ušetriť peniaze a stále lepšie v skupine ako v playoff LM.

Reagovat
X-bano-X

Tak tak, ja som aj celkom zvedavý. Toto môže byť pre neho zlomový moment. Ak sa chytí a predvedie dobré výkony, tak bude aj obrana rotovať rovnako ako útok, či záloha. Ak sa nechytí, tak v zime príde niekto z Južnej Ameriky.

Pri Celticu mi skôr ide o to, že tam hrajú všetci silovo. Vysokí, fyzicky dobre vybavení hráči, čo nám nevonia. No a samozrejme v poslednom čase im máme čo vracať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja dúfam, že nebude v základe iba proti Celticu ale najmä v lige, kde hráme proti relatívne slabším súperom (Almeria, Valladolid) a tam by sa hlavne malo ukázať ako na tom je.

Reagovat
X-bano-X

Súboj tejto našej obrany s Rodrim by bol zaujímavý.

Reagovat
-Carles-

Aj tak tam nakoniec bude hrať Pique - Adriano alebo iný mačkopes Aj keď Tatovi verím, že mu šancu dá, o to viac keď teraz Bartru spomína ako prvú voľbu.

Reagovat
X-bano-X

Nooooo, tak Adriano asi nie, aspoň pokiaľ je Alba mimo. Ale celkom sa ponúka varianta s trojčlennou obranou a spevnenie stredu Songom. Také divné 3-4-3 s 2 DM.

Reagovat
-Kopy-

Tak Rami u nás dost možná skončil, bože to je blbec

Do radia řekl, že v kabině jsou pokrytci, co neřeknou pravdu do očí a že s Djukem má blbej vztah a že taky neříká pravdu tváří v tvář...vyřazen z nominace za to a Djuko už ho údajně nechce v kabině....

Reagovat
madridcan

Bol len vyradeny co som cital ja. Ale skoncit skoncil urcite. Bez ligy majstrov neostane a Neapol mozno zase bude hladat v Spanielsku.

Reagovat
-Kopy-

jo vždyt píšu, vyřazen z dneška a kdo ví co bude dál

Reagovat
Kily

já bych nevylučoval Barcelonu, cena nebude hrozná (a pokud se s ním opravdu přestane počítat, tak půjde ještě dolů), ona stopera potřebovat bude, Rami bude moci hrát Ligu mistrů a i když vlastním fanouškům dovede lézt pěkně na nervy, tak by jeho nákup byl i tak podstatně menší chybou než letošní léto, v němž Barcelona stopera potřebovala a nakonec nekoupila

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, Barca se spíše popere s Realem o Iñiga ze Socek. Rami bych řekl, že bude záloha.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Já to dal před pár minutama vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
-Kopy-

Alves, Joao, Ruiz, Mathieu, Guardado, Banega, Fuego, Fede, Jonas, Pabón y Postiga

bez překvapení, AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

Nekritizoval jsi nedávno nasazení Matzieho do základu?

Reagovat
-Kopy-

ne a nebo maximálně to, že šel na beka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsem si spletl

Reagovat
Kily

během zápasu a po zápase s Espanyolem, kdy si o místo v základu řekl svým prohlášením a pak podal mizerný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Valencie je letos zatím opravdu slaboučká..Granada zatím jasne lepší:)

Reagovat
madridcan

Skusil som zo srandy na Vale, ale zatial tragedia

Reagovat
-Kopy-

je to špatný zase

Reagovat
madridcan

Tu v bare kde som je ten automat, tak skysil hoc viem vasu situaciu. Nechcem malovat certa na stenu, ale tie vykony nie su ani ,,poharove"

Reagovat
-Kopy-

to nejsou ani zdaleka...pořád to moc nechápu no, kort po té slušné přípravě...

Reagovat
One-Real

En el conjunto blanco jugarán: Diego López, Pepe, Ramos, Coentrão, Khedira, Ronaldo, Benzema, Arbeloa, Modric, Di María e Isco

Reagovat
teenz

BENCH / SUPLENTES: Casillas, Varane, Carvajal, Casemiro, Jesé, Morata, Illarra.

Reagovat
-Kopy-

ggggggggggggggoooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

no to me poser ta Valencie:D

Reagovat
madridcan

Tiiiiiiiiii musiiiiiiiii jebaaaaaaaassst

Reagovat
-Kopy-

v suchym triku

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
madridcan

Posledny zapas Rosenborg, vy, sevilla, kiel, Bayern hdp

Reagovat
Kongo

Jonáš pěkně.Jinak dneska mě překvapil Ruiz,hrál fakt výborně,třeba se dostane do formy a konečně se ty peníze vložené do něj vyplatí.

Reagovat
-Kopy-

tak jsme luckeři, jasně remízový zápas...jsem rád, že konečně docela šlapala obrana, horší to bylo s útokem, kde jsme za celej zápas nic nepředvedli, až v poslední minutě se konečně ukázal EVER - skvělá akce od něj, i když jsem se moc bál, že ztratí míč...

djuko je dobře, že jsme zamakali na obraně ale teď by to chtělo ještě ten útok poladit, tohle je děs...z našich nejlepší Guardado...jinak klasickej Jonas, skurvil co mohl a zase rozhodl...

Reagovat
ACSeRw!n

tak jedem, iHALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Modrić je neskutečnej

Reagovat
ACSeRw!n

zas bych to neprehanel.. podle me je Sahin lepsi, ale mel smulu

Reagovat
smazaný uživatel

Nuriho mám rád, ale ten Luka co dokáže vymyslet za přihrávku

Reagovat
One-Real

Elche fakt potvrzuje ty slova z tiskovky pred zapasem, kazdy souboj na hranici, nebo za ni.

Reagovat
Dr. Admess

No, teď mohl bejt Ramos rád... Jasně, nechtěl to, ale furt to bylo přerušení dost slibné akce...

Reagovat
smazaný uživatel

99 ze sta podobných zákroků by skončilo kartou.

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Ramose dnes druhá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, nechceš se zdržet svých komentářů? Všechno co udělá Real je na červenou, všechno co se odpíská proti Elche tak je jasná tlačenka. Už to není ani vtipné, už tu lidi jen vyloženě otravuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám píšeš, že měla být žlutá. Já jen dodal, že už dnes jednu má.

Reagovat
smazaný uživatel

A sám taky píšu, že si trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

další nachytán a potopen.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně? Ty někoho potápíš? Nevšiml jsem si, píšeš jen svoje dementní kecy na všechny týmy okolo a nikoho to nezajímá. Tak si hraj ty svoje lodičky a nekomentuj prosím. Myslel jsem, že už větší dement být nemůžeš, ale můžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses potopil sám ...

Já fakt nevím, o co ti jde - sám píšeš, že měl Ramos dostat kartu. Já nemůžu za to, že jsi si nevšimnul, že už jednu měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačná žlutá ... To fakt mají zapotřebí?

Reagovat
-Kopy-

bejt to na druhý straně, tak by šel hráč Elche ven...proč jsou ty rozhodčí tak posraný...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze Di Maria s Ronaldem si dneska nenahravaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria je děsný dneska. Kdyby to posunul na Ronalda v té 16 tak je golaso.

Reagovat
vacin

Přesně zápas, ve kterým chybí Mesutovi finálovky, ale jo já jinak jsem na něho už skoro zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sudí to táhne svým směrem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, prvních 20-30 minut to pouštěl, viděl, že se dost přiostruje tak píská každé hovno. Ty zase v tom vidíš nwo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přiostřuje se to, protože domácí cítí jednoznačnou křivdu. To nevyloučení přineslo na plac hodně emocí. A tohle si Muňiz opravdu neobhájí. Není čím ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt kokot, že to není možné, domácí zajížděli od první minuty ty demente.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestresuj, já nemůžu za to, že vám sudí připískávají ...

Reagovat
Dr. Admess

Ty se prober. Elche hraje možná agresivněji, ale nikoli tak, že by lámali nohy. A za nevyloučení Ramose samozřejmě křivdu cítí, takže se to bude už jen zhoršovat, ale ne díky ním, nýbrž arbitrovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že ho Ramos nefauloval, ale nohu mu nepřišlápl, kdyby mu chytl nohu tak je venku.

Reagovat
Dr. Admess

Žlutou dostat měl, a pokud to nevíš, tak by to byla právě druhá žlutá, tudíž Ramos měl jít ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu ve všem, si bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měl nebo neměl dostat žlutou? Ještě před deseti minutama jsi psal, že ji dostat měl. Změna názoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl dostat žlutou tehdy, kdyby žádnou neměl. Není nic neobvyklého, že rozhodčí trošku přivře oči a nedá mu jí, děje se to všude. Kdyby mu chytl tu nohu tak je venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vacin

No a ty bys mohl táhnout taky...

Reagovat
ACSeRw!n

zatim opet tragedie..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to Elche udrží tak otvírám drahý vínko:D

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by sem čekal z naší strany vic, ale zatím dobrej zápas. Hlavně pro Elche

Reagovat
smazaný uživatel

tragedia by som to nenazval .. hrame VONKU , ulche hra dost do tela , dominujeme hrame kombinacne , hrame lepsie ako minule , chybaju len goly . a tie pridu

Reagovat
ACSeRw!n

sorry, ale ja cekam na pude novacka naprostou dominanci.. cokoliv jinyho je zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga je vyrovnaná, koukni se na Villareal a na Elche, který jsou nováčkové, ale hrajou dobre

Reagovat
ACSeRw!n

tak o tom zadna je nejkvalitnejsi na svete

Reagovat
smazaný uživatel

v 2 polcase elche odide a hadam im tam hodime 3 fiky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí odpustí Realu červenou, ale může za to jirka fcb ...

Reagovat
smazaný uživatel

Super jirko, pojď ještě něco napiš vtipného, dneska ti to jede jak kulomet ty vtípky.

Reagovat
Dr. Admess

Ty jsi co zač? Dejte mu ban, chudáčkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jirkův nový nick nebo jen další nohsled?

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Už nic nemáš? To si slabý Jirkův pomocník, on takový vtipný stavitel domů a ty taková slabota?

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně v tom plaveš

Reagovat
smazaný uživatel

Já? Já nejsem ten kdo tu 3 týdny nechodil kvůli výsledkům Jirko aka stavím vesnici.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Titanic ...

Reagovat
smazaný uživatel

se potápíš dolů, snažíš se to zahnat do rohu, protože nic jiného nemáš Jiří? Pojď ještě mi něco napiš prosím.

Reagovat
Dr. Admess

Já nemám potřebí reagovat na 10leté děcka, co si hrají za monitorem na hrdiny. Jen mě mrzí, že i na EF takové stvoření sem musí chodit a kvalita diskuzí pak tím upadá, to si redaktoři a spol. za svoji práci nezaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevím proč reaguju na komentáře největší kokota tady a jeho věrných nohsledů, nikdy mi to nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ! pri ramosovi mas zatvarat oci ! je to tvoja chyba ! Sudimu to problem nerobi

Reagovat
smazaný uživatel

Elche pekne agresivny futbal

Reagovat
ACSeRw!n

gololololololololol cristianoooo

Reagovat
smazaný uživatel

ten mur

Reagovat
C0br

Tohle je velký vysvobození pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký, když se jim rozpadla zeď.

Teď už to Madrid dotáhne. Ale zase krádež.

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko dneska velká slabota, jenom 852 235 komentářů o rozhodčích a Realu Madrid. Měl by si se zlepšit.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
teenz

Nebreč Jiřino.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady brečí Marca.

Reagovat
Pipo123

Ako zajtra vidíte Bilbao - Betis ? Bilbao by malo vyhrať nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic už nad Betisem nevyhrál 4 mače.

Reagovat
Pipo123

No já som skúsil jednotku, Betis čo tak pozerám sa trápi v útoku, ale v obrane im to šlape, snad to Bilbao ukope

Reagovat
smazaný uživatel

He scores when he wants. CR7

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

meno Suarez je vidie v sestnastke lahko

Reagovat
smazaný uživatel

*vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie.

Reagovat
ACSeRw!n

nebrec

Reagovat
smazaný uživatel

snad nechces, aby sa za toto piskali penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Jirky by měl mít Khedira stop do konce sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

no minimálně to neměla být žlutá.

Ale jak správně řekl komentátor - už jsem dost penalt za takovýhle zákrok viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať písknou nějakou spornou penaltu Realu, tebe to musí tak srát, to by tě dorazilo dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som videl za take neco penalty, ale kartu davat musel, ved ked nepiskal penaltu, tak karta musi ist

Reagovat
smazaný uživatel

to je samozřejmě hloupost

Reagovat
C0br

hovadina

Reagovat
smazaný uživatel

aha, cize neodpiskal faul, po tom co sa hrac hodil v sestnastke a nemal davat kartu, hmm

Reagovat
smazaný uživatel

on se ale v šestnáctce nehodil.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, kdeze

Reagovat
C0br

Teď samozřejmě kartu dát měl, ale to neplatí pokaždý, když se spadne bez penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě něco ať se stane, Jirka má pak živnou půdu.

Reagovat
teenz

Hraje Real a nejvíc komentů zase Jiřina.

Reagovat
Kluivert9

Rozhodci to zas solidne nezvladaj...

Reagovat
teenz

A jeho sekundisti.

Reagovat
Kluivert9

Od tebe objektivitu nikdo neceka...

Reagovat
teenz

Au.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ty a tobě podobní byli z objektivity zrozeni Jsem rád, že vás to tak sere.

Reagovat
Kluivert9

Dnesni tlacenka Realu me sere, ale ta vase herni tragedie to dost kompenzuje

Reagovat
smazaný uživatel

morata in , bezema out

Reagovat
teenz

Benzema out mimo Madrid nejlépe.

Reagovat
teenz

Benzova střela z který je vhazování.

Reagovat
smazaný uživatel

benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Real je docela dost marnej:) ELche dobře brání,bohužel sami toho v utoku taky moc nevymysleli:/

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko ser na to už....stejne by to tam ukopali o gol,me staci ze ta jejich hra je bída..

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Tak s tou dnesni tlacenkou se prohrat neda

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se nedivil, kdyby Muňiz dneska potvrdil svoji tragednost tím, že foukne někde u konce mače pentli proti Realu za nějakou nastřelenou ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo nejlepší, to by ti možná praskla hlava.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

no ... uvidíme.

Reagovat
C0br

penalta za ruku no to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně vidím nový Real asi poprvé a nevím, co vlastně chtějí hrát. Před obranou mají několikametrovou díru a před ní se motají hned 3 hráči. K tomu si do středu sbíhají obě křídla, což má za následek, že je střed ještě přehuštěnější a na křídlech nikdo. Měl dneska Real vůbec nějakou šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Elche si dalo vlastnaka, kdyz 10 hracu Realu bylo na sve polovine.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis novy real prvy krat, ale hlavne, ze prve dve kola si tu pisal o kradeziach

Reagovat
Pipo123

Live stávka na to že Real dá ďalší gol

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo prohraje, musi polibit pr*el Jirkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přesně za takovouhle ruku kopal Real pentli o víkendu.

Reagovat
smazaný uživatel

A tebe to doteď sere, skvělá penalta

Reagovat
teenz

Už si to tu zasral dost, úkol splněn a můžeš jít zase spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schválně - v čem byl rozdíl? Proč se tamta ruka pískala a tahle ne?

Reagovat
teenz

Měl by ses starat víc o svůj klub kulturisto.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase zahnaný do rohu.

Zase bez odpovědi.

Reagovat
teenz

Zahnanej do rohu si ty, tak si to kompenzuješ na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jineho v zivote nez EF nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to tu jede

Ale tak, ať si každý udělá vlastní obrázek. Kdo se tu ztrapňuje a tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Elche hraje skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Na prohru 0:1 jim to staci.

Reagovat
OVi.77

No vidí mže spravedlnost je fakt slepá....

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli s timhle fotbalem letos Real neco uhraje tak budu hodne překvapenej:)..nebe a nudy mezi tím co včera předvádela Barcelona a dnes Real:)

Reagovat
smazaný uživatel

Neuhraje nic, nemají žádný systém.

Reagovat
smazaný uživatel

*dudy

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real si nic ine nezasluzil za ten vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Koledovali si o to, snad ta facka je probere do dalších zápasů.

Reagovat
I am Mancunian

tak Elche si to nakoniec zasluzilo

Reagovat
smazaný uživatel

waaaaaaaaau:D to s ebude usínat kurva:D

Reagovat
OVi.77

To jsou břidaci

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Manik...

Je to smutné, ale je to zaslouženě

Arbeola ven!

Reagovat
smazaný uživatel

7 krat po sebe benzema v zaklade to chce odvahu Carlo

Reagovat
teenz

Každopádně ať se někomu líbí nebo ne, za Moua jsme jasně věděli co chceme hrát a mělo to jasný pravidla.

Tohle je hnus.

Reagovat
X-bano-X

Ja by som to nehrotil. Ono, keď sa to zohrá, tak to môže byť slušný válec. Chce to len čas (a pár investícií )

Reagovat
ACSeRw!n

silnejsi pes mrda - penalta!

Reagovat
C0br

jirka umírá

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry ...

Reagovat
C0br

však jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je trapas

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ta jebne jiri - fcb

Reagovat
-Carles-

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

bleju

Reagovat
Pipo123

penalta ? toto je tlačenka akú som dlho nevidel a to nefandím ani jednomu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny. Na hristi dva pravi beci a stejne toho hrace nechaji osamocenyho. Takze WTF, Arbeloo? Jak si tohle muze tricetiletej pardal dovolit? Ani jednoho z nich nemel, idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho měl Carvajal? Neuvěřitelný od obou, i od toho pána na lavičce, který takovou kravinu vymyslel .

Reagovat
hefy

To je legrační liga

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, na jednu stranu je to dobře, Jirka praskne vzteky, na druhou snad to nedá a Real dostane facku za tu hru.

Reagovat
ADM

Tak toto je trapas na najvyššej úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

blejuuu

Reagovat
I am Mancunian

to je komedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

rozhodčí ale fakt

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto nemoze rozhodca mysliet vazne

Reagovat
I am Mancunian

ja sa neskutocne bavim

Reagovat
smazaný uživatel

to aj ja ale Elche mi je luto no

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Realku pomohl.

Reagovat
-Carles-

Hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu hru, by měli prohrát a ne vyhrát.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec nefauloval Pepe. Achjo..

Reagovat
Manik...

Tak to Barca fandové nerozdýchaj

Reagovat
smazaný uživatel

to je hnus

Reagovat
C0br

clutch

Reagovat
smazaný uživatel

prostě Real no

Reagovat
smazaný uživatel

ked real nemoze, rozhodca pomoze

Reagovat
smazaný uživatel

Nic směčnějšího jsem ještě neviděl

Reagovat
ACSeRw!n

tak to mas smutny zivot

Reagovat
ADM

Bez úražky, ale teraz musia aj fanúšikovia Realu uznať, že v tomto boli peniaze..

Reagovat
smazaný uživatel

Hodur to vybavil

Reagovat
smazaný uživatel

Hodur to vybavil

Reagovat
ACSeRw!n

jasne poresenej zapas, ale jak sem psal vis - silnejsi pes mrda, to mas vsude

Reagovat
smazaný uživatel

toto podla mna uz bude vysetrovat aj NCIS , FBI , Monk hadam perez platil cez ucet na kajmanoch

Reagovat
smazaný uživatel

V suchtem triku. Tri body se vezou na SB. Pohodicka.

Reagovat
C0br

A to jsem si vždycky myslel, že tenhle ulízanej za něco stojí

Reagovat
smazaný uživatel

poprava v priamom prenose, toto nebolo ciste chlapci a dievcata

Reagovat
Kluivert9

Parňdie na rozhodciho Ten si hodne dlouho nefoukne, ale za dnesek ma asi vydelano dost

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle vzdycky fouka pro Real. A porad vali vesele dal..

Reagovat
smazaný uživatel

Miňiz přesně věděl, co dělá. Už ten roh byl navíc. A věděl, co pak přijde. Je to krysa.

Ale určitě bohatá krysa.

Reagovat
teenz

Reagovat
I am Mancunian

tiez som si hovoril, ze uz ten roh im daroval navyse

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

twl tohleto jsem ješte nevidel..totálni haluz

Reagovat
smazaný uživatel

sranda liga no

Reagovat
Jerichoo

Pre boha to je komediant

Reagovat
hefy

Nejlepší liga na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strasna hanba , strasny vykon ale inak som sa nasmial

Reagovat
Mercury

Muniz Fernandez. To je prostě klasik, který zklame málokdy.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt neviem, preco to rozhodca urobil, ale je to fakt trapas

Reagovat
-Carles-

Prachy

Reagovat
Pipo123

Minutu nad rámec nastaveného času a ešte odpíska penaltu, pritom fauloval Pepe, to je fakt tragédia. To nie je nič proti Realu, ale toto je chyba rozhodcu, v inom zápase by odpískal faul útočiaceho hráča, ale keďže sa jedná o Real alebo Barcu tak je tak posratý strachom že to zapíska

Reagovat
Manik...

Byla to hodně zvláštní penalta a mám dost smíšené pocity ...

Ale Barce pískaj taky penalty když nemůžou, takže zase klídek

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě dáš nějaké příklady.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

psal jsi o penaltách, tak hoď penalty. A co nejaktuálněji. Jeď, draku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nepsal nic o penaltách ty draku

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

Pre Boha, co too je za argument ? To neni možne, to akozze niesi schpny priznat, ze to faul nebol a vyhral to Realu Madrid rozhodca ?! Dokonca podla mna ani na Cristianov priamak neslo o faul. Dneska absolutna fraskazo strany rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

pan rozhodca rozhodol zapas, kolko mu pristalo na ucte?

Reagovat
smazaný uživatel

Diki sudi, ale ja tie nervy fakt nepotrebujem https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/26578800/6696

Reagovat
smazaný uživatel

tohleto,že byla zvláštní penalta?? to si deláš prdel ne?:D

Reagovat
F.Torres

až budu mít čas, tak si budu muset pročíst diskuzi

Reagovat
teenz

Hrajem píču a ještě nám k výhrám pomáhá rozhodčí. To jsme to dopracovali.

Reagovat
Kluivert9

za sebereflexi.

Reagovat
teenz

Nikde jsem nenapsal, že jsme si zasloužili vyhrát.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus ... Neuveriteľné, snáď si už ten amatér nezapíska. Pepe je snáď najväčšia špina vo futbale. Evidentne fauluje s tým, že zámerom jeho faulu je urobiť zo seba obeť. Neuveriteľné ! Proste hanba !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Real je letos v lize vyloženě marný, místy až trapný a tenhle výkon nijak nevybočoval.

Nejde o Real, nejde o Barcelonu, jde jen o to, že byl jednoznačně poškozen outsider a papírově nejspíše nejslabší tým ligy. Rozhodčí si jel svůj zápas a vzal Elche možná nejlepší výsledek posledních více jak dvaceti let.

Ale penalta za to, že byl bránící hráč faulován, se nevidí příliš často, je to rarita a měli bychom si to užít.

Výkon Realu a rozhodčího jde popsat jedním slovem - ubohost.

Reagovat
teenz

Tak bohužel, my hrajem hovno už od začátku co se začal předělávat tým. Nemáme na to (zatím minimálně).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je hanba, ze v hre vas drzi rozhodca. Carlos Sanchez odohral fantasticky match a nakoniec za to zebol faulovany, jeho tym dostal gol z penalty. Absurdita, bolo mi ho naozaj luto. Dokonca mu este ten cierny sasek dal cervenu po hvizde ... Fakt jeden z najhorsich vykonov rozhodcu aky som videl, co sledujem futbal

Reagovat
teenz

To je podle mě normoš v PD. Tam jsou rozhodčí celkově často mimo.

Reagovat
C0br

Jestli Real hodlá takhle pokračovat, tak na nějakej titul můžou zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

S titulem nikdo nepočítá, ta hra nemá systém, nemá absolutně nic, má Ronalda, který mu zachraňuje prdel + občas Isca a dneska i rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

s titulom sa pocita , hlavne ked carlo si dal ciel v tejto sezone trofej LM

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Real nezachranil Ronaldo ale len a len rozhodca. To je na tom to najsmutnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí a Ronaldo, ten brakář doufám podplacený nebyl, aby tu penaltu pustil

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som neskutocne sklamany. Ked si clovek predstavi ze je v kozi hracov Elche, tak to musi byt naozaj kruty pocit. Hraju ako o zivot, bojuju, dokonca hraju vyrovnanu partiu a v druhom polcase dokonca jemne a chvilkami dostavaju slavny Real pod tlak. Tesne pred koncom sa im podari skvely kusok, ktorym vyrovnaju stav a potm BUM. Uraduje rozhodca a koniec. Cela snaha absolutne zbytocna. Naozaj strasny pocit pre hracov. Cista bezradnost

Reagovat
smazaný uživatel

*nemala byt reakce

Reagovat
teenz

Jo, Ronaldo by se měl pozlatit.

Reagovat
OVi.77

Pepe v 95. Stáhne ve vápne kořena k zemi a pencka pro real.... Nastaveni 3 minuty. 96 ronaldo z penalty... Minela století....netřeba více dodávat Real

Reagovat
CHONG

Penalta se pískat neměla, ale nastavení bylo úplně v pořádku, tak se zas nerozbreč.

Reagovat
OVi.77

Takže tím to nějak ospravědlnuje tu penaltu a následný gól? Myslím že ne, ale i tak stejně ten výkon byl na dvě věci, mám pocit že nebýt Ronalda a častečně i Isca tak je bída s nouzí. Každopádně mě to utvrdilo že na nějakou dobu se zase budu dívat jen na FCB a španělskou ligu nechám jiným

Reagovat
smazaný uživatel

tohleto jsem ješte nevidel

Reagovat
Kluivert9

Tohle byla vetsi komedie, nez 5 Chelsea dohromady...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, na SB o něco šlo, tady šlo o velké hovno, protože titul má Barca.

Reagovat
Kluivert9

Co se taký ovlivnění zápasu je Chelsea s Barcou hodně chudý příbuzný.

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivita sama.

Reagovat
CHONG

Tohle mě fakt dojímá, penalta to sice být neměla a černoprdelník nám dneska potlačil káru, ale to že ta budou blít zrovna fandové Barcelony, to je tedy opravdu úsměvné.

Reagovat
Kluivert9

Mas tu nazoru od nestranejch az az...

Reagovat
CHONG

Od těch to beru, jenomže když tady blijí fandové Barcelony, tak je to asi jako když zloděj křičí, chyťte zloděje.

Reagovat
Mercury

Což zrovna ty velmi dobře znáš.

Reagovat
CHONG

Já aspoň přiznám, že to penalta být neměla.

Reagovat
Mercury

Blahopřeju.

Reagovat
CHONG

Není k čemu, každý není takový pokrytec jako pasačka Jiřina a její věrné stádo katalánských oveček.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanoušek Arsenalu, ale na ten slavnej Real bliju mnohem víc na nejen pro mě sympatičtějši Barcelonu.. real je jenom ubohá smečka žoldákú jako v chelsea s tím rozdílem, že v madridu se ještě víc fňuká..

Reagovat
CHONG

Díky, že ses mi svěřil, bez toho bych neusnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš chtěl naznacit jak jsou madridisti( až na pr výjimek) v čele s tebou ubohý a brečí stejně jako jejich oblíbenci.. Navíc ty to teď jenom dokazuješ tunou pointless komentů pod preview a souhrnem..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som neskutocne sklamany. Ked si clovek predstavi ze je v kozi hracov Elche, tak to musi byt naozaj kruty pocit. Hraju ako o zivot, bojuju, dokonca hraju vyrovnanu partiu a v druhom polcase dokonca jemne a chvilkami dostavaju slavny Real pod tlak. Tesne pred koncom sa im podari skvely kusok, ktorym vyrovnaju stav a potm BUM. Uraduje rozhodca a koniec. Cela snaha absolutne zbytocna. Naozaj strasny pocit pre hracov. Cista bezradnost

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se asi neudržel..ten rozhodčí byl podmázlej jak hovado

Reagovat
CHONG

Stejně jako Ovrebo a Stark.

Reagovat
X-bano-X

Stark to už je kreč

Reagovat
CHONG

Jak říkám, banda pokrytců.

Reagovat
X-bano-X

Banda pokrytcú? Hovorí ti niečo finále Copy? Ty pokrytče Že Stark

Reagovat
CHONG

A pak, kdo je v křeči

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
C0br

Reagovat
OVi.77

A co to mění na situaci? Dyť to je jak ve školce tady..."Oni to ale udělali taky pančelko, oni taky!" to je nějaký argument jako?

Reagovat
CHONG

Na hloupý výrok stačí hloupý argument.

Reagovat
X-bano-X

Pro hlupáka, každý hloupy

Reagovat
CHONG

Taková sebereflexe

Reagovat
X-bano-X

Pro hlupáka, každý hloupy

Reagovat
CHONG

Jednou už jsem tě za sebereflexi pochválil, to stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

ješte jak se Ronaldo s Pepem radujou..že jim to neni trapný? styděl bych se

Reagovat
CHONG

Škoda, že vy jste se nestyděli v Londýně.

Reagovat
X-bano-X

Myslíš to vylúčenie Abidala? Tak radosť s postupu to prehlušila

Reagovat
CHONG

Myslím spíš to, jak udělal Ovrebo možné i nemožné, aby vás do toho finále dotlačil.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
CHONG

Jo, promiň, vždyť on vlastně pískal rovinu.

Reagovat
X-bano-X

Myslím že tu presne sedí to porekadlo o svini a perlách.

BTW: Inak pekná snaha o odvedenie pozornosti od tej včerajšej frašky, taká zo slaboduchšieho súdka.

Reagovat
-Carles-

Prečo nám potom bezdôvodne vylúčil hráča?

Reagovat
smazaný uživatel

To PHBarca ještě Barceloně nefandil

Reagovat
Kluivert9

Tohle byl daleko jinej level dotlačení Realu k vítězství. Barca proti Chelsea může hodně hodně závidět

Reagovat
smazaný uživatel

Radují, protože vyhráli zápas, což je jejich práce...je trošku divný od tebe někomu upírat radost z úspěšné práce...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se neměli radovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to šaškárna, to jo, ale Realu jednou připískne rozhodčí a už je to hned podplacený a Real ovládá fotbalovej svaz... hoši běžte někdy ven provětrat hlavu, k životu je potřeba ten mozek občas cvičit i při normálním sociálním kontaktu s živýma lidma, to věčný sezení u počítače zakrňuje mozek...

Reagovat
Kluivert9

Snad tě dost madristů poslechne. Hned by mohli být lepší diskuze...

Reagovat
smazaný uživatel

A to má být jako nějak vtipný? Já nevím, co tě vede k tak hloupé odpovědi...

Reagovat
Pipo123

Bilbao dneska musí vyhrať, skúsil som podať na nich, tak do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako fanda Barcy ťažko hladám dychu všade po okolí.A Pepe? Tak ten zafilmoval čo sa zafilmovať nedá Aj Barca filmuje ale toto? Stallone,Stathan a pod sa majú čo učiť možná by mohli skočiť na lekciu do Madridu A Sudca no byť fanúškom Elche tak z toho zápasu nejde celý,ale po kúskoch. Nebudeme sa pozastavovať na Realom,ale som zvedavý čo bude v Mestskom derby Horúce hlavy z Atletica vs Pepe,Ramos a spol cítim vo vzduchu pravé španielske ródeo keď už to s býkmi zakázali

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

prave sa zacina velka vojna o stokholm djurgaarden-aik. na sportlemone su linky, zatial uzasna atmosfera na fungel novom stadione !

Reagovat
Pipo123

Bilbao hraje krásne, pekné akcie, Benat super hráč, moc ho nepoznám ale krásne rozdáva lopty

Reagovat
blaugrana

Bilabao. To je fakt moc toto.

Reagovat
Pipo123

goooooooooooooool 2:1

Reagovat
Pipo123

Takže výhra Getafe, a Villareal a Espanyol obaja gol

Reagovat
Phillipinho

s tim Getafe bych byl opatrnej...zatim hrajou letos peknou tuzku...Ponorka to zvladne

Reagovat
Pipo123

A čo Espanyol ? mal by dať gol nie ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele