Primera División - preview 38. kola

23.05.2015, 09:00
Previews
Barcelona se jakožto jistý mistr střetne s Deportivem, zatímco Real Madrid vyzve Getafe. Atlético nesmí zaváhat na hřišti Granady, kdežto Valencia potřebuje uspět v Almeríi. Diváci mohou přijít také na stadiony Levante, Athleticu, Raya, Eibaru, Celty Vigo a Málagy...
Levante UD - Elche CF  (sobota 16:30)
Právě na Levante s Elche nakonec připadla role klubů, jimž skončí letošní ligová sezona o chvilku dříve než všem ostatním. Oba se totiž stihli již s předstihem zachránit, a tak zápasovému harmonogramu nebrání, aby si své vzájemné utkání o pár hodin předehráli a v poklidu si užili závěr úspěšného ročníku.

V případě Levante bylo definitivní zajištění záchrany poněkud kuriózní, neboť přišlo po prohře 2:0 z hřiště Deportiva La Coruňa. Díky zaváhání svých nešťastných konkurentů však valencijský celek přesto nyní může definitivně vyfouknout veškeré napětí ze svých plic a rozloučit se s fanoušky na domácí půdě bez zbytečných nervů. Velkou salvu ovací by si jistě zasloužil trenér Lucas Alcaraz, jenž převzal Levante v říjnu loňského roku a dokázal jej po příšerném startu (pět bodů z osmi kol) a předposledního devatenáctého místa postavit na nohy.

"Vždy si budu pamatovat skvělý přístup svých hráčů i fanoušků," pochvaloval si Alcaraz na tiskové konferenci. "Prošli jsme si celou řadou potíží, které nás srážely, ale dosáhli jsme nakonec svého záměru a zasloužíme si ještě větší pochvalu, protože jsme to zvládli s předstihem. Dokázali jsme něco neuvěřitelného," prohlásil kouč, který se na podobné neuvěřitelné kousky specializuje. Totéž, co letos s Levante, totiž Alcaraz zvládl rovněž dvakrát s Granadou.

Elche bylo v boji o záchranu dokonce ještě rychlejší a zajistilo si klid na kopačkách celé tři týdny zpátky. Od té doby již svěřenci kouče Escriby viditelně polevili, o čemž svědčí nedávné prohry s Villarrealem a Athleticem. Zvláště druhý zmíněný souboj je ukázkovým příkladem, neboť ztratit vedení 2:0 z osmdesáté minuty a prohrát 3:2 by za jiných okolností bylo stěží představitelné. Trenér Escriba si každopádně přeje zakončit letošní ligový ročník na vrcholu.

"Chceme zvítězit, abychom zakončili sezonu s dobrým pocitem, ale zároveň bez jakéhokoli tlaku, protože víme, že jsme zachránění. Zápas nebude vůbec důležitý, co se bodů týče, ale i tak chceme pořád zvítězit," vysvětluje Escriba.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Valencia CF  (sobota 18:30)
Valencia se ještě chce pokusit o třetí místo v La Lize. Čeká ji poslední možnost, jak dosáhnout svého cíle a kvalifikovat se do Ligy mistrů automaticky. Proti Almeríi ale nemá osdu ve svých rukou. Musí svého soupeře porazit a ještě doufat v porážku Atlética Madrid. Almería je v tuto chvíli předposlední.

Valencia chtěla ještě před nedávnem bojovat o přímý postup do Ligy mistrů a možná by v tuto chvíli byla na třetím místě, ale poslední dobou jí dochází síly. Za posledních pět zápasů dokázali Los Che vyhrát jen dvakrát, kromě toho si připsali také tři remízy. Na třetí Atlético ztrácejí tři body. V jejich prospěch hovoří alespoň fakt, že mají s týmem trenéra Diega Simeoneho horší vzájemné zápasy, takže pokud by Atlético prohrálo svůj poslední zápas, posunula by se Valencia právě na jeho místo. A to je velké lákadlo.

Valencii a trenéra Nuňa osobně musí hodně mrzet ztráty bodů z posledních zápasů. Remíza s Realem Madrid se dá brát jako solidní výsledek, ale ztráta s domácím Rayem Vallecano určitě ne. A mrzet musí také uklouznutí v podobě minulého kola. V něm Valencia hostila Celtu Vigo a začala hodně špatně. Už po osmi minutách prohrávala, když se za hosty trefil Pablo Hernández. Valencia vrhla všechny své síly do útoku a odměnou jí byla branka dvacet minut před koncem. Na 1:1 srovnal obránce Nicolás Otamendi. Když jsme u jeho osoby, argentinský stoper by ve Valencii nemusel působit dlouho, protože v zákulisí se šeptá o dohodnutém odchodu do Manchesteru United za sumu kolem 36 milionů liber.

Výsledek ze zápasu s Celtou Vigo nenechal chladným ani trenéra Nuňa Esprita Santa, který byl hodně rozhořčen z přístupu hráčů i velmi špatnému zakončovaní šancí. Po zápase zklamaně prohlásil: "Začali jsme tak, jak jsme si řekli. Ale pak jsme udělali chybu v obraně při standardní situaci a museli jsme dotahovat. Od té doby jsme hráli v zápase prakticky jen my a dominovali jsme. Ale dokázali jsme z toho tlaku vytěžit jen jednu branku, což je škoda. Kdybychom vyhráli, mohli bychom být od Atlética jen na rozdíl jednoho bodu a bylo by to mnohem veselejší. Vše se tak rozhodne až v samotném závěru, což mají diváci určitě rádi."

"Proti Almeríi musíme zabrat. Bude to zápas sezony, zápas našich životů. Chceme si udržet stejnou radost ze hry a nedávat si žádná omezení a žádné limity. Naše práce tady nekončí tento víkend, ale bude pokračovat až do té doby, dokud budeme mít správný přístup a budeme se snažit vždycky vyhrávat. Chci poděkovat našim skvělým fanouškům, protože nás podporují každý zápas od první minuty až do té poslední. Tento zápas chceme a musíme vyhrát jen pro ně. Almería je dobrý oponent, takže musíme být ještě lepší," uzavírá trenér Nuňo.

Almería za posledních deset zápasů vyhrála jen dvakrát, což rozhodně není dobrá vizitka. To také znamená předposlední příčku. Kolo před koncem ztrácí Almería na záchranu pět bodů, takže její situace postrádá happy-end. Je pravda, že Almería se odvolala k mezinárodní arbitráži v Lausanne kvůli odpočtu tří bodů, které by jí za jistých okolmností hodně pomohly. V kauze jde o údajný dluh za přestup hráče, respektive takzvané výchovné ve výši 60.000 eur, které si nárokuje dánský klub Aalborg. Se třemi body na kontě by Almería měla naději na záchranu i před zápasem s Valencií. Přesto se rozhodne právě na hřišti.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.33 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Espanyol Barcelona  (sobota 18:30)
Devátý celek tabulky zavítá z katalánské metropole do Galície. Na stadionu Balídos se Espanyol Barcelonu bude pokoušet dát zapomenout na nedávnou krutou porážku od Realu Madrid. Celtě se poměrně daří a v této sezoně jí patří slušná 11. příčka v La Lize. Vylepší ji po posledním záopase tohoto ročníku?

Na první pohled se jedná o střet dvou týmů, které nemají o co hrát. Oba soupeře v tabulce dělí jen bod a jedna příčka mezi nimi, na které sídlí desáté Rayo Vallecano. Do evropských pohárů sice před nějakou dobou chtěla obě mužstva, ale je jasné, že cesta do nich je už uzavřená. Ani jeden z týmů však nemusí mít obavy o svou příslušnost v následujícím ligovém ročníku, protože nyní hájí klidný střet tabulky. Také aktuální forma z posledních deseti zápasů je vzácně vyrovnaná. Přesto mají oba týmy o co bojovat.

Především Espanyol Barcelona by si rád získal svou reputaci a srdce fanoušků poté, co v minulém kole nestačil na Real Madrid. Po výhře nad Eibarem si hráči věřili, ale favorit srazil jejich sebevědomí na nulu. Za první poločas ještě Espanyol dokázal držet s favoritem z hlavního města krok, jenže po změně stran už úřadoval Real v čele se svou největší hvězdou. První branku dal Cristiano Ronaldo po hodině hry, další přidal Marcelo. Christian Stuani sice vstřelil gól za domácí, ale těm se rozpadla obrana v samém závěru. Druhý gól Cristiana Ronalda byl opět ukázakou jeho schopností a vše pak portugalský hrdina korunoval v závěru zápasu, když uzavíral skóre zápasu na 4:1 pro královský klub.

Espanyol za posledních deset ligových zápasů prohrál dvakrát, stejně je na tom i jeho soupeř v boji o body. Espanyol se navíc může opírat o nedávné statistiky zápasů proti Celtě Vigo, protože z posledních tří zápasů vyhrál dvakrát. Vždy to bylo jen o jeden gól. Při posledním měření sil na domácí půdě katalánský klub opět nezaváhal a domácím zajistil výhru Felipe Caicedo v devadesáté minutě. Byly to poměrně nervy, než se domácím podařilo vstřelit rozhodující gól, ale nakonec se vše zdárně povedlo a barcelonský klub si připsal tři body.

Celta už tři zápasy nevyhrála, ale na její obranu je nutné dodat, že poslední dvě utkání měla opravdu náročného soupeře. A bod ze zápasu se Sevillou a naposledy s Valencií se jistě počítá. Celta proti Valencii v minulém kole začala skvěle, když se trefil Pablo Hernandez. Jenže domácí Valencia dokázala srovnat, když dvacet minut před koncem dal důležitou branku obránce Nicolás Otamendi. Celta se opírá o domácí prostředí, které jí pomáhá i proti Espanyolu. Za poslední čtyři střety neprohrála s Espanyolem na stadionu Balaídos ani jednou! Potvrdí formu i nyní?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 4.00 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Eibar - Córdoba CF  (sobota 18:30)
Před nováčkem z Eibaru leží v posledním ligovém kole zdánlivě jednoduchý úkol. Stačí porazit jasně poslední, odevzdanou Córdobu a záchrana drobnému baskickému klubu takřka jistě neunikne. Jenže jedna věc jsou papírové předpoklady a druhá pak opravdový výkon na hřišti, který může svazovat ruce a nohy i daleko zkušenějším hráčům, než jakými jsou právě eibarští.

Přestože totiž Eibar jde do osmatřicátého kola ze sestupové osmnácté příčky, a to s dvoubodovou ztrátou na záchranu, jeho rivalové v tomto zoufalém boji mají daleko, daleko těžší překážky na překonání. Deportivo La Coruňa totiž zavítá na horkou půdu čerstvého mistra, tedy barcelonský Camp Nou, zatímco Granada doma přivítá ligového šampiona z loňského roku, Atlético Madrid. Není tak divu, že trenér Gaizka Garitano se snažil především navodit dojem klidu a nefalšovaného vyhlížení tohoto klíčového zápasu o všechno.

"Zbožňoval jsem tyhle typy zápasů. Musíte v nich být stateční a dát do nich všechno. Jsou náročné, ale zároveň jde o neocenitelné zkušenosti. Pokud to dopadne dobře, budeme na to vzpomínat ještě dlouhé roky," vysvětluje kouč Eibaru. "Musíme ze sebe vydat úplně všechno. Už dříve jsme se v podobné kritické situaci života a smrti ocitli a vyvázli. Zůstávám optimistou."

Garitano také objasnil, že se o výsledky Deportiva s Granadou bude zajímat pramálo. "Zítra musíme vyhrát, bez ohledu na další výsledky. Pak se na ně teprve můžeme podívat. Musíme zapomenout na jiné zápasy a soustředit se jen na ten náš. Šanci na udržení máme jen v případě, že vyhrajeme."

Domácí trenér poté musel odrážet dotazy na poznámku klubového ředitele Alexe Aranzabala, jenž vyjádřil obavu nad zvěstmi finanční odměny pro hráče Córdoby od jiných klubů, když tuto sobotu zvítězí. "Mám pro Córdobu velký respekt. S tím naším jsou to značně podobné týmy. Stejně jako nám jim jen scházela trocha štěstí, rozhodně jsme na jejich kvality nezapomněli," dodal Garitano, jenž se bude muset obejít bez tria Jimenez, Minero a del Moral.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Real Sociedad  (sobota 18:30)
Rayo se v posledním zápase sezóny střetne se svým tabulkovým sousedem ze San Sebastianu. V utkání jde již jen o čest, přesto by Baskové rádi odčinili poslední dvě nevydařená utkání. Naopak ambiciózní Paco Jémez by rád zakončil ročník s více než padesáti body na kontě.

Rayo se i přes velké změny v kádru popasovalo s letošní sezónou dobře. Vděčí za to skvělé práci emotivního kouče Paca Jémeze, jenž dokázal klub znovu vytáhnout do horní poloviny tabulky pouhé tři body od pohárového sedmého místa. Střelecky tým vedl šestnáctigólový Alberto Bueno a je otázkou, kam až by se mužstvo dostalo, kdyby se v závěru sezóny nezranil další útočník Leo Baptistao. Ve skvělém světle se předváděli rovněž Kakuta a Ba.

I přes výstřední chování, kvůli kterému Jémez nemohl být při závěrečných zápasech sezóny na lavičce a nebude tam ani při zápase s Realem, podepíše domácí kouč podle španělských médií s klubem novou smlouvu až do roku 2017.

Real Sociedad se s nepříliš vydařeným ročníkem neloučí úspěšně. Moyesův tým prohrál souboj na hřišti Barcelony a pak ostudně podlehl 0:3 před vlastními diváky s Granadě. Baskové tak mají co napravovat a budou chtít zažehnat nepříjemnou pachuť z posledních týdnů alespoň v zápase proti Bleskům, se kterými v první polovině sezóny prohráli 0:1.

"Prohra s Granadou pro nás byla opravdu těžká, protože jsme se chtěli s fanoušky rozloučit vítězně. V téhle sezóně nám scházela hlavně konzistence. Začali jsme bídně, přišel nový trenér, který chtěl hodně věcí změnit, jenže to se úplně nepovedlo. Teď se musíme dívat dopředu a doufat, že hráči, kteří přijdou nebo v klubu zůstanou, pomohou Realu v příští sezóně bojovat o nejvyšší příčky," překvapil svou upřímností obránce Iñigo Martinez, o němž se spekuluje jako o nové posile Liverpoolu.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Insúa, Amaya, Castro, Tito - Trashorras, Fatau - Embarba, Bueno, Kakuta - Manucho
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - La Bella, I. Martínez, González, C. Martínez - Pardo, Bergara - Castro, Granero, Canales - Vela
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.75 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Atlético Madrid  (sobota 18:30)
Granada hostí na Estadio Nuevo Los Cármenes Atlético a oba kluby mají o co hrát. Poslední kolo La Ligy slibuje velmi napínavou a náročnou podívanou, protože domácím jde o záchranu v první lize. Atléticu zase dýchá na paty Valencia, která na něj ztrácí jen bod. A hraje o přímý postup do Ligy mistrů.

Finálový den La Ligy je tady! Primera Division dospěla ke svému konci, ale je stále o co hrát. Mnohým týmům jde o hodně a odpočívat může snad jen vládnoucí král z Katalánska spolu s Realem Madrid, který své postavení již také ztratit nemůže. To se naopak může "podařit" Atléticu Madrid. Colchoneros jsou aktuálně třetí a potřebují ještě alespoň bod k tomu, aby na této příčce také setrvali. Na záda jim totiž nepříjemně dýchá čtvrtá Valencia.

Ta sice ztrácí tři body, ale jednak hraje s podobně sestupem ohroženou Almeríou, především však má proti týmu trenéra Nuňa horší bilanci ve vzájemných zápasech, takže kdyby Atlético prohrálo a Valencia by zvítězila, muselo by Atlético do předkola Ligy mistrů. A to je vždycky hodně ošemetná záležitost. Riskovat to nechce ani trenér Diego Simeone, který po svých hráčích požaduje maximální možnou míru soustředění. Soupeřem mu bude Granada a také ona má hodně o co hrát. V současné chvíli je Granada zachráněna, ale na sestupové pásmo má náskok jen dvou bodů, což není moc. Pokud by Eibar zvítězil a Granada padla, musela by do Segundy ona.

Atlético působí poslední dobou dojmem týmu, kterému trochu dochází dech. Remizovalo s Bilbaem a dokonce s Levante. V minulém kole potom prohrálo s úřadujícím šampionem Barcelonou. Jedinou branku utkání vstřelil v druhé půli Lionel Messi. Přesto je Atlético odhodláno přivézt si z Granady tři body a pojistit si třetí místo s automatickým vstupem do Ligy mistrů. Svědčí o tom také prohlášení záložníka Tiaga. Před zápasem sdělil: "Je to náročné, když víte, že jeden zápas by mohl zvrátit celou dobrou sezonu. Ale je pravda, že toto utkání je pro nás nesmírně důležité a my jej chceme zvládnout co nejlépe."

"Být třetí je něco úplně jiného než skončit na čtvrtém místě, i když se to tak nemusí vůbec zdát. My jsme si vědomi toho, že je před námi náročná zkouška. Hrajeme navíc proti týmu, který rovněž potřebuje body a to přímo zoufale. Pro nás je životně důležité, abychom skončili na třetím místě a nemuseli procházet předkolem. Všechny týmy, které nyní potřebují bodovat, budou hrát naplno, protože to je jejich poslední šance. Tohle je zápas, který dost možná rozhodne celou sezonu, takže se na něj musíme připravit a nedělat žádné chyby. Musíme být připravení hrát na maximum," dodal Tiago.

Ještě na začátku tohoto měsíce to s Granadou vypadalo hodně bledě. Poté se ale něco změnilo a série tří výher v řadě ji dostala opět do hry. Granada si postupně poradila s Getafe, Córdobou a Realem Sociedad. Proti němu si všechny góly Granada nechala až na závěr, když se postupně trefili El Arabi, Ibaňez a Rochina. A záložník Ruben Pérez věří, že i proti Atléticu sehraje jeho tým dobrý výsledek.

"Před měsícem nám všichni říkali, že naše záchrana nepřipadá v úvahu a žej to zbytečná práce. My jsme jim nevěřili a pracovali. Teď víme, že možné je všechno. Třeba i porazit Atlético. Naším cílem je sehrát krásný poslední zápas tohoto roku a na jeho konci se radovat. Doufám, že se nám podaří neinkasovat, i když to bude proti tak dobrému soupeři hodně náročné. Pokusíme se vytvořit si šance a co nejvíce z nich jich proměnit," dodává záložník Pérez.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 2.25 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Deportivo La Coruña  (sobota 18:30)
Stále ještě zachraňující se Deportivo má před sebou těžký úkol. V posledním kole letošního ročníku La Ligy zajíždí na hřiště už jistého mistra Barcelony, kde se chystají velké oslavy. Domácí se pochopitelně budou chtít odvděčit fanouškům vítězstvím a udělat důstojnou rozlučku pro odcházejícího Xaviho.

Katalánský velkoklub prožije sobotu v hodně slavnostní atmosféře. Po třiadvacáté oslaví zisk trofeje pro španělské šampiony a jako zákusek by si domácí hráči nejraději dali výhru nad Deportivem. S Blaugranas se loučí legenda klubu Xavi, který po čtyřiadvaceti letech odchází z Barcelony do Kataru, takže se očekává hodně emotivní rozlučka. Hráči na sebe dokonce obléknou speciální dresy, na nichž vzdají hold svému nadmíru respektovanému spoluhráči.

"Nechci nějak přehlížet vůli fanoušků, protože byli vždy na mé straně. Doufám, že nikoho nezklamu. Pro mě ale nastal čas se posunout. Mým hlavním cílem nicméně zůstává se jednou do Barcy v budoucnu vrátit," řekl na tiskové konferenci pětatřicetiletý kapitán novopečených španělských mistrů.

Katalánce kromě posledního kola Primera División čeká ještě finále Ligy mistrů a souboj s Athleticem o španělský pohár, takže se rozhodně nečeká nějaké polevení v koncentraci, přestože si už může Luis Enrique dovolit nasadit hráče, kteří v sezóně tolik příležitostí nedostávali. Domácí kouč již například potvrdil, že si ligovou premiéru odbude belgický obránce Thomas Vermaelen. "Sobota bude sváteční den, ale ještě před tím nás čeká jeden zápas. Doufám že nás nakopne před dvěma těžkými finále," uvedl Enrique.

Deportivo může jedině doufat v malou rozehranost některých hráčů či polevení v koncentraci před očekávanými událostmi. Jinak totiž šestnáctý celek tabulky příliš šancí nemá. Trenér Víctor Sánchez po svém příchodu zvedl herní projev mužstva, ale na jistotu záchrany to ani před posledním zápasem sezony nestačilo. V minulém kole vybojoval Depor tři veledůležité záchranářské body s Levante, nicméně před tím devět kol nevyhrál. Musí proto doufat v zaváhání Eibaru, který hostí slaboučkou Córdobu. Nejspíš tak La Coruňa postaví před bránu autobus a začne se modlit.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Adriano, Mathieu, Bartra, Montoya - Rafinha, Roberto, Xavi - Pedro, Messi, Munir
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Canella, Sidnei, Lopo, Laure - Borges, Bergantiňos - Cavaleiro, Domínguez, Salomao - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Villarreal CF  (sobota 18:30)
Souboj šestého týmu Španělska se sedmým si na závěr přichystala Primera División, a že v tomto střetnutí má Athletic proti Villarrealu o co hrát. Baskové totiž stále nemají jistotu udržení sedmé příčky, která by jim definitivně zajistila účast v příštím ročníku Evropské Ligy. Žluté ponorce naopak již půjde pouze o čest.

Po mizerném vstupu klubu z Bilbaa do letošní sezony se objevila nejedna spekulace o možném konci trenéra Ernesta Valverdeho. Leckterý celek by po takové změně nejspíš i sáhl, ne tak vedení Athleticu. To naopak svého kouče podrželo, a jak se nakonec ukázalo, přineslo to kýžené ovoce. Nyní se Valverde dočkal dokonce zaslouženého prodloužení svého stávajícího kontraktu o další rok navíc. Nikdo tak zdánlivě nepochybuje o tom, že dvoubodový náskok na Malagu již Athletic pod jeho vedením nepromrhá. Pro definitivní jistotu to bude chtít svého soka porazit.

Také loňský závěr Athleticu byl patřičným důvodem k oslavě, neboť tehdy Valverde dokráčel se svým týmem vůbec poprvé do Ligy Mistrů po dlouhých šestnácti letech, a to díky skvělému čtvrtému místu v tabulce. Po letní pauze na to však Baskové krutě nenavázali a místo toho si prožili vůbec nejhorší ligový start v celé historii. Od Nového roku však Athletic jede jako dobře namazaný stroj a kromě slibného zakončení ligové sezony může dodat třešničku na dortu také ve finále Ligového poháru proti Barceloně.

"Se svým klubem se cítím být jasně spojený a chovám velmi silné pocity k lidem, s nimiž pracuji," vyjmenovával Valverde po podpisu zmíněné nové smlouvy. "Cítím se v blízkosti všech pracovníků klubu naprosto uvolněně. Proto jsme se společně s klubem rozhodli sáhnout k tomuto kroku, neboť předpokládám, že s našimi výsledky jsou spokojení."

Valverde také vysvětloval, proč toto ohlášení trvalo tak dlouho, zvlášť když jeho stávající smlouva již byla jen pár týdnů od svého vypršení. "Dohodli jsme se, že počkáme do května, abychom viděli, jestli dokážeme naplnit naše stanovené cíle pro letošní sezonu. Myslím, že jsme na ně nakonec dosáhli."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.80 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Sevilla FC  (sobota 18:30)
Španělská Primera División je nabitá do posledního kola. Jedním z hlavních důkazů budiž střetnutí Malagy se Sevillou, které dost možná rozhodne o bytí a nebytí obou celků v příštím ročníku evropských pohárů.

Andaluské derby totiž má svůj význam pro oba zúčastněné. Sevilla si stále může brousit zuby na klíčové čtvrté místo, které zajišťuje kvalifikaci do předkola Ligy Mistrů, byť k tomu kromě vlastního prvenství musí doufat v zaváhání Valencie, kterou čeká nepříjemný výlet do sestupem ohrožené Almérie. Svěřencům Unaie Emeryho postačí i valencijská remíza. Na rozdíl Malagy také mají tu výhodu, že i v případě ligového neúspěchu, co se snové milionářské soutěže týče, mají šanci na ještě jeden reparát v podobě finále Evropské ligy. Tam se Sevilla utká s Dněpropetrovskem dokonce o přímý postup do základních skupin.

"Pracujeme na zápase s Malagou, protože jde o možnou cestu do Ligy Mistrů, a pracujeme i na Dněpru," hlásí trenér Emery. "Pracujeme tvrdě den po dni. Chci, abychom odehráli tento soutěžní týden na vysoké úrovni. Nejlepší na tom všem je, že máme stále před sebou dva cíle a můžeme stále snít."

Při dotazu na opravdové priority Emery odpověděl: "Zvítězit v Evropské Lize, protože to nám dodá Ligu Mistrů přímo. Ale liga zase ukazuje herní konzistenci po celou sezonu. Máte pak za sebou osmatřicet zápasů, které vytváří konečný cíl. Zato když máte finále, tak se priority dělí. Evropská Liga nám samozřejmě může dodat titul a přímý postup, ale nemůžeme si tím být jistí, stejně jako si nemůžeme být jistí, že po sobotě skončíme na čtvrtém místě."

Co se týče nedávné formy obou celků, nemůže být pochyb o tom, že Sevilla bude favoritem. Jen jedna jediná prohra Emeryho družiny za posledních dvacet zápasů to ostatně potvrzuje více než dostatečně. Malaga naopak získala z posledních třiceti možných bodů pouhopouhých šest. Šance na umístění v první šestce tak vzaly za své a nyní je v ohrožení i poslední možná vstupenka do pohárové Evropy v podobě příčky sedmé. Tu totiž aktuálně okupuje Athletic, a to s dvoubodovým náskokem.

Domácím tam nezbude nic jiného, než vedle vlastní výhry věřit v prohru Basků na hřišti Villarrealu. "Jsme nabuzení rozloučit se s naší sezonou domácím vítězstvím," burcuje stoper Weligton. "Víme o rivalitě mezi oběma kluby a naši fanoušci si to zaslouží. Byli jsme nahoře v tabulce skoro celou sezonu. Většina mých spoluhráčů včetně mě je vážně rozezlená, že nejsme na evropských příčkách. Musíme si ale předně splnit svoje, tedy porazit Sevillu."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.75 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Getafe CF  (sobota 20:30)
Závěrečnou tečku za ročníkem 2014/2015 Primera División udělá zápas mezi Realem Madrid a Getafe. Ani jednomu mužstvu už nejde o výsledek - Getafe je zachráněno, Real už zůstane na stříbrné pozici. Přesto se Bílý balet bude chtít se sezónou bezesporu rozloučit vítězně.

Nejhodnotnější klub světa nezakončí tuto sezónu ziskem žádné velké trofeje, takže se letošní ročník La Ligy nemůže na Satiago Bernabeu hodnotit jako úspěšný. Vloni Carlo Ancelotti mohl společně s hráči slavit titul v poháru i v prestižní Lize mistrů, když si ve finále Copy poradili s Barcelonou a v Lisabonu v prodloužení rozcupovali Atlético.

Letos však Bílý balet skončil v Champions League už v semifinále po souboji s Juventusem a s domácím pohárem se Real rozloučil již v osmifinále. Není proto divu, že se vyrojily spekulace o budoucnosti italského kouče na lavičce Los Blancos. Ancelotti se má údajně vrátit do AC Milán a nahradit Filippa Inzaghiho. Do Madridu by se pak měl stěhovat Rafael Benítez.

"Ještě jsem s vedením klubu nemluvil, máme v plánu sekat se po skončení sezóny. Stále jsem trenérem Realu Madrid a to se nezmění, dokud mi vedení neoznámí něco jiného. Myslím, že jsme na tom byli fyzicky lépe než v minulém ročníku. Pokles přišel hlavně v únoru, kdy se nám nakupila zranění. Mužstvo se pak ale rozrostlo o čerstvé síly. Únor byl po fyzické stránce nejtěžší," analyzoval uplynulou část sezóny Ancelotti.

Getafe si prvoligovou příslušnost zajistilo hlavně v zápasech na začátku roku. Jeho aktuální forma by jej totiž řadila ke žhavým kandidátům na sestup. Vždyť fotbalisté El Geta nevyhráli již sedm kol v řadě a odnesli si velké příděly z Bilbaa (4:0) a Barcelony (6:0). Díky ztrátám svých konkurentů se o svůj osud ale bát nemusejí, pětibodový náskok na osmnácté místo je pro setrvání mezi španělskou elitou dostačující.

Zápas si nezahraje Karim Benzema, který má problémy se stehenním svalem. Kromě něj nejsou fit ani Khedira, Modrič, Ramos či Coentrao. Do Ancelottiho nominace se tak dostal mladý Martin Ødegaard, jenž by mohl debutovat v A-mužstvu Realu Madrid v pouhých šestnácti letech. Sám Carlo Ancelotti se v možná posledním zápase v roli kouče Realu na lavičce neobjeví, neboť si odpykává disciplinární trest.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Marcelo, Varane, Nacho, Arbeola - Rodríguez, Kroos, Isco - Ronaldo, Chicharito, Bale
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Escudero, Velázquez, Naldo, Vigaray - Lacen, Rodríguez - Castro, Sarabía, León - Hinestroza
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.13 - 9.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona373034108:1993
2.Real Madrid372926111:3589
3.Atlético Madrid37238667:2977
4.Valencia CF372111567:3074
5.Sevilla FC37227868:4373
6.Villarreal CF371612948:3360
7.Athletic Bilbao3714101338:4152
8.Málaga CF371481540:4550
9.Espanyol Barcelona3713101445:4849
10.Rayo Vallecano371541844:6449
11.Celta Vigo3712121344:4248
12.Real Sociedad3710131440:4943
13.Elche CF371171935:6240
14.Getafe CF371072030:5737
15.Levante UD37991934:6736
16.Deportivo La Coruña377131733:5834
17.Granada CF377131729:6434
18.SD Eibar37882131:5532
19.UD Almería37882133:6129
20.Córdoba CF373112322:6520
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (547)

Přidat komentář
smazaný uživatel

8765. pre Xaviho

Reagovat
Kluivert9

2. pro Xaviho

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Messi aspon 5 golov

Reagovat
smazaný uživatel

My dnes hádam s náhradníkmi, hlavne Valencia aby si uhrala LM a tabuľka môže skončiť tak ako je, Primera by tak mala silné zastúpenie v pohároch

Reagovat
smazaný uživatel

Ať spadne Granada místo Eibaru, jinak souhlas.

Reagovat
2miguel1

Tá dominancia Barcelony a Realu je zasa dosť priepastná ....Myslím si ale, že dominancia Barcelony a Realu( Bayernu) je priepastná aj voči celému svetu .....v budúcich ročníkoch sa môže dosťkrát stať že v semifinale LM budu Barca,Real,Bayern a o to štvrte miesto si to rozdá zvyšok týmov .... trochu to uchudobnuje celú futbalovu mapu, avšak toto je len dôsledok toho, že Barca Real Bayern majú najlepších hráčov t.j. najvacsi medialny zaujem t.j. najviac fanusikov t.j. najviac penazí t.j úspech ....tým klubom je v podstate jedno či kúpia Ronalda či Neymara za 80 či 150mil € ...v tomto medialnom komerčnom svete sa im táto investícia vráti behom roka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho jestli se v čtvrtfinále nepotkají tyto 3 týmy...

Reagovat
Billy McClane

Dneska nam uz o nic nejde. Je fajn, ze mozeme hrat v sezone posledny zapas a postrazit si tak poziciu najofenzivnejsieho muzstva a CR zlatu kopacku. Odegaard aspon na par minut, nech je klud.

Co sa tyka zostavajucich bojov, tak prva sedmicka by mohla zostat tak ako je, a v bojoch o zachranu by mohli ist dole Granada, Almeria a Cordoba. Eibar bol prijemnym ozivenim ligy a dufam ze tato rozpravka sa aspon o rok este potiahne.

Reagovat
MadMrJacky

Dresy na další sezónu už jsou asi finální a opravdu se po 115 letech dočkáme horizontálních pruhů... Nevím jak se k tomu postavit, na jednu stranu ty dresy nevypadaji nějak hrozně a u jiného klubu by se mi líbily, ale takhle budu mít problém je přijmout.

Ale venkovní sada se konečně zase povedla

http://3.bp.blogspot.com/-BI5CzDK0cUU/VLb2MFNvWHI/AAAAAAAAM6A/x6gQg19YGf8/s1600/barcelona%2B2015.png

Reagovat
X-bano-X

Vonkajšie sú nádherné. Domáce sú ehm, no iné. Uvidíme ako to bude vyzerať na hráčoch.

Reagovat
Billy McClane

Tie vonkajsie dresy vo farbach senyery by sa uz konecne mohli stat aj dresmi domacimi. Aj tak su u vas dlhodobo najoblubenejsie

Reagovat
celeb

Dani, Neymar, Adriano a Rafinha sa v tych vonkajsich budu citit ako doma.

Reagovat
-Carles-

Parádne

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený, nemám slov.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Leo Rekordman

Su super

Reagovat
bayern987

Venkovní pěkný, domácí hnus.

Reagovat
valloire

pusinky

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou teda pekne hnusne dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Dnes zrejme nastupi Vermaelen, teda za predpokladu, ze si pri schadzani po schodoch na ihrisko nesposobi triestivu zlomeninu nohy alebo nieco podobne. Legenda

Reagovat
-Carles-

Lucho už potvrdil, že bude v základe.

Reagovat
alcantara

Enrique: What will he find after leaving here? A raw reality: he will pass the ball well, and in return get a melon (bad pass)

Reagovat
misinho7

Norsky Messi snad dostane nejake minutky a pri troche stastia golik rovno alebo asistencia nejaka rovno Ronaldovi ... dnes to bude urcite cely tim hrat nanho to je jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

áno, dnes, zlato

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že celou sezonu, tak nic

Reagovat
valloire

Messi hraje pro tým... má o 3 asistence víc. Člověk by řekl, že podle vašich řečí jich musí mít tak o 20 víc. Vždyť má přece prsty v každé brance Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak bych měl reagovat. Přesvědčil jsi mě, máš pravdu .

Reagovat
valloire

Tebe asi ne. Někdo tu nedávno dal statistiku asistencí a někdo od vás se divil, jak je to možný, že jen o pár víc má Messi. Že má přece prsty v každým gólu a že tomu nevěří. Což je naprosto příznačný pro ty vaše škatulky.

Reagovat
-Carles-

A nemôže mať prsty v góle ak priamo nepošle asistenciu?

Reagovat
valloire

Může. Naprosto geniální nahrávkou kolem půle na 5 metrů Iniestovi, ten udělá 2 kliky, dá Albovi do běhu, ten to zatáhne, odcentruje a Suarez dá hlavou šibenici. Celá akce režie Messi.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

Přesně takhle to máte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, máne, protože každý tvůj příspěvek si říká o facepalm.

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=j-LAL14L7WY

Tohle video je jen o začátku února.Po sezoně bude kompletní a ty uvidíš kolik dokáže Messi za sezonu vytvořit šancí a v kolika golech má prsty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho být, on se podívá na statistiky a vidí, že mají přibližně stejně asistencí.. ale že Neymar a ostatní Messiho spoluhráči spálí za sezónu XX tutovek, co Messi vymyslí už nevidí.. Btw. není asistence jako asistence.

Reagovat
valloire

Nevím, jak bych měl reagovat. Přesvědčil jsi mě, máš pravdu .

Reagovat
LAM

To video má 10 minut a ty jsi reagoval za 5

Reagovat
valloire

Ale já na to koukat nemusím. Fakt ne. Polovinu zápasů Barcelony jsem tak nějak viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě nechá Ronaldo vystřelit nějakýho pubertaka

Reagovat
LAM

Otázka je proč by to měli všichni dělat?Aby se nerozbrečel?Vrátí jim to nějak?Nemyslíš že i ostatní si chtějí zastřílet?

Já si naopak myslim že hodně hráčům v Realu už to jeho solování leze krkem.

Reagovat
-Carles-

Carlo asi ešte dnes oficiálne prepustený

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kenneth

Jeste pred tydnem to pro vas byl traged, takze je to pro vas vlastne spatna zprava ne?

Reagovat
Leo Rekordman

Sprava dobra,lebo to vyzera, ze pride este vacsi traged

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
-Carles-

Uhorková sezóna začína

PSG offer €125 million for Ronaldo

Reagovat
LAM

Za 30 letýho hráče?To je blbost.

Reagovat
misinho7

tenprezident ho chce za kazdu cenu...jemu jedno kolko..hlavne mat Ronalda v time

Reagovat
LAM

Zlatan tam šel ve stejnym věku asi za 25 mega.Ronaldo je sice víc zajímavej pro marketing ale o tolik ne.Navíc pochybuju že by hrál po třicítce nějak výrazně líp než Zlatan po třicítce.

Reagovat
misinho7

Lenze Ronaldo je najlepsi s Messim na svete a tam je ten rozdiel v cene

Reagovat
LAM

Messi......a pak zbytek

Reagovat
misinho7

videli sme posledne dva roky

Reagovat
Leo Rekordman

Tak sa diskutuje o momentalnom veku,cene a aj vykonnosti

Reagovat
valloire

Takže poslední 2 roky to byl Ronaldo a zbytek...

Reagovat
smazaný uživatel

lol.. Messi hra sam na seba a v hlbke pola, zakial Ronaldo caka vo vapne a vsetci hraju na neho.. sam si neprejde ani jedneho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Já být Ronaldem, tak tam jdu za rok... ještě to zkusím v Realu, překonám Raula a ostatní rekordy a pak ve 31 jdu do PSG.. Tam by mohl sázet dalších x sezón 40+ gólů za sezónu (když Ibra může, tak může i Ronaldo).

Reagovat
valloire

A já bejt Messim, tak jdu do City. V Barceloně už dosáhl všeho a tak by měl jít za novou výzvou a ukázat všem, jak je dobrej mimo Barcu.

Reagovat
LAM

Messi je odchovanec.Hraje v Barce už od 13 let a nemá proč odcházet.Zůstane v Barce stejně jak Xavi,Iniesta nebo Puyol.

U Ronalda je to jiný.Real je pro něj jen další klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je klubista. To by jsi mohl ocenit.

Reagovat
valloire

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

V najlepsom pripade mozme byt 8. S 52 bodmi... Parada

Kto vie ci by nas pustili do el, keby nastala ta situacia...

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel

Ludia ma otazocku, zatial tu to v diskusii nepadlo tak.. Ak by Sevilla skoncila 5. a vyhrala by eu. ligu, tak by sa uvolnilnila pozicia pre dalsie muzstvo do eu. ligy, a to je 7. muzstvo, avsak na tomto mieste je Bilbao. Bilbao tak ci tak ma ucast v eu lige jasnu ako finalista pohara, kedze barcelona v pripade vitazstva zobere LM a pozicia v eu lige pripadne automaticky na porazeneho finalistu. A ta otazka je ze, ak by Bilbao uhralo 7. poziciu, uvolnila by sa v tom pripade zase 8. pozicia pe dalsie muzstvo z La ligy pre eu ligu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze nie lebo planujem, ze skoncime 8.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, postupuje max 7 tímov

Reagovat
smazaný uživatel

postupuje max. 7 timov ? a odkial to mas. lebo v pripade ak by to tak bolo, bola by la liga okradnuta o jedno miesto v eu poharoch..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

áno uvoľnila.

Ak by Sevilla vyhrala EL a skončila v lige 5., tak by Primera mala 5 klubov v budúcej sezóne LM.

Do EL idú 3 kluby z Primery = víťaz pohára + 2 kluby podľa umiestnenia v tabuľke, ak by Sevilla išla do LM (ako majster EL a nie cez ligu), tak do EL by išiel 6. a 7. klub + víťaz pohára. Nie som ale istý či porazený finalista pohára sa kvalifikuje do EL, lebo v mnohých ligách sa to menilo, že už len víťaz pohára sa kvalifikuje do EL (a ak je to klub ktorý sa kvalifikoval do LM, tak to miesto pripadá ďalšiemu v poradí v lige, to by bolo v tomto prípade to 8.miesto). To že liga môže mať až 8 klubov v Európe je 100%, aj Premier League bude mať 8 klubov v Európe (4 v LM, 4 v EL - vďaka fair play)

Reagovat
smazaný uživatel

prosím ťa, kde sa píše, že asociácia môže mať 8 tímov v Európe (okrem fair play nasadenia, čo je výnimka), lebo v tom bode 3.08 sa to nepíše

Reagovat
smazaný uživatel

tam sa píše, že liga už môže mať 5 klubov v LM a potom v tom druhom pdf o EL, máš, že asociácie 1-51 (okrem LIE majú 3 kluby v EL), čo dáva 8

Reagovat
smazaný uživatel

ty myslíš, že to 1 miesto v LM by bolo na úkor 1 miesta v EL, že by potom Primera mala len 2 kluby do EL? Nechce sa mi ten dokument prehľadávať, ale v prehľade na wikipedii sa nič také nespomína a tam uvádzajú všetky podstatné výnimky z toho pdfka, takže mali by mať normálne 3 kluby do EL.

Reagovat
smazaný uživatel

tak práve som si prečítal pravidlá pre EL a tam sa v 3.06 jasne píše toto: "If the UEFA Europa League titleholder qualifies for the UEFA Europa League through one of its domestic competitions, the number of places to which its association is entitled in the UEFA Europa League is decreased by one."

čo je jasne v rozpore s tým, čo tu tvrdíš ty ...

Reagovat
smazaný uživatel

podľa toho, by im teda zobrali 1 misto z EL a mali by len 2 kluby v EL v budúcej sezóne, celkom nefér

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vdaka, chalani. ezapasa, z toho clanku fanusika villarealu, ak je to tak ako on pise, co nema m dovod pochybovat, tak pre La ligu nema ta moznost ze Sevilla by ako 5. mancaft hrala LM az tak velky vyznam, lebo de facto pribudne jedna pozicia pre LM pre sevillu na buducu sezonu ale zaroven ubudne lige jedna pozicia pre eu ligu.

Z LM ma samozrejme Sevilla ovela viac penazi, nadruhu stranu v eu lige, zvykla dosahovat aj dosahuje obodvuhodne vyeledky ktore robia lige ranking.

Reagovat
smazaný uživatel

presne ako píšeš, v LM asi toľko bodov neuhrajú ako by uhrali v EL, ale možno skončia 3. v skupine a "zostúpia" do EL a znova ju vyhrajú samozrejme rozdieľ v prémiách medzi LM a EL je markantný a už len tá prestíž pre nich (ale aj pre celú ligu) mať 5 klubov v LM je k nezaplateniu .

Škoda že je to na úkor jedného miesta v EL, ale tak aspoň Primera bude mať ozaj veľmi silné zastúpenie v Európe v budúcej sezóne (tých prvých 7 klubov je v klubovom rebríčku do 32.miesta).

PS. vďaka aj undundovi, že na to to prišiel, ono ani na niektorých športových staniciach nevedia, že to 5.miesto do LM je na úkor 3.miesta do EL

Reagovat
smazaný uživatel

ako hovoril som si, že tých 8 tímov je strašne veľa, hlavne som niekde čítal, že max je 7

Reagovat
smazaný uživatel

a našiel som už aj to ohľadom pohára: je to tak len víťaz pohára sa kvalifikuje do EL, finalista nie, potom to miesto pripadá ďalšiemu klubu v lige, ktorý sa ešte nekvalifkoval. A malo by to byť aj v tom pdf o EL (to sa mi nechce prehľadávať)

http://www.uefa.org/about-uefa/executive-committee/news/newsid=1999120.html

Reagovat
Phillipinho

Depor remiza na Camp Nou, Atleti vyhra na Los Carmenes, Vale vyhra na Almerii, Athletic vyhra na San Mames a Eibar vyhra nad Cordobou

Atleti 3. misto

Vale 4. misto

Almeria, Granada do Segundy

Reagovat
smazaný uživatel

chalpci Eibar musí dneska prehrať. Lebo inač to Granada dnes nedá. eibar nepatrí do La ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

přestaňte už prosím nazývat Odegaarda norským Messim...je to směšné

Reagovat
LAM

Taky se tim bavim

Jen pro připomenutí.Takhle hrál Messi v 17

https://www.youtube.com/watch?v=mYUqYtVilgA

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska sledujte Messiho, jak bude hrat v 16.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

To spíš vy.Možná to bude poslední jeho zápas za Real Aby se z hostování vůbec vrátil

Reagovat
-Carles-

Dnes to bude mať hodne symbolické, prvýkrát sa stretne s budúcimi spoluhráčmi z Getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jozko pls..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapne jizvička

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak to mas blbe, tady bylo Messimu 18 let a 2 mesice.

Reagovat
teenz

Reagovat
Leo Rekordman

preco,je to zabavne

Reagovat
misinho7

Prepac..tak madridsky Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Proc madridsky? Proste Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Tak moc by jste ho chtěli v týmu co?

Reagovat
Leo Rekordman

teda vobec nechapem, preco si ho nevolaju po ich bohovi,novy ronaldo,ale randsej by z neho mali messiasa

Reagovat
misinho7

lebo nema styl ako Ronaldo...uplne rozdielny hraci

Reagovat
LAM

Tak genius je jen jeden

Reagovat
-Carles-

A s Messim sú si podobný hej?

Reagovat
LAM

Tak oni by chtěli

Reagovat
Leo Rekordman

Uz sa to tu riesilo,aj madristi co ho videli,hovoria,ze nema styl ani ako messi a co som ja videl za norsko,tak rozhodne nie,takze tak

Reagovat
misinho7

tak urcite ma podobnejsi styl ako Messi nez ako ROnaldo

Reagovat
Leo Rekordman

podobnejsi

Reagovat
Jordi Alba

Užít si poslední kolo, titul je jasný, tak bych nasadil asi tuto sestavu. Bravo Adriano Bartra Vermealen Montoya Roberto Xavi Rafinha Messi Pedro Neymar. Věřím v pohodovou výhru, krásné oslavy titulu a pořádné rozloučení pro Xaviho, je to pan hráč, legenda klubu.

Díky za vše, Xavi.

Reagovat
LAM

Masip

Xavi

Pedro

Messi

Neymar

Rafinha

Bartra

S.Roberto

Adriano

Vermaelen

Mathieu

Reagovat
LAM

Masip

Xavi

Pedro

Messi

Neymar

Rafinha

Bartra

S.Roberto

Adriano

Vermaelen

Mathieu

Reagovat
LAM

To bude bramboračku

Reagovat
vocasisko

Masip - Bartra, Vermaelen, Mathieu, Adriano- S.Roberto, Xavi, Rafinha- Pedro, Messi, Neymar

takže od příští sezóny s Bartrou na RB?

Reagovat
smazaný uživatel

A nebude ta obrana spíše Adriano - Bartra - Vermaelen - Mathieu?

Reagovat
LAM

Reagovat
vocasisko

jo, to je taky možnost

Reagovat
LAM

Jinak ale doufám že toho Alvese ještě zachráníme.Proti Adrianovi nic nemám,ale bejvá dost zraněnej a technicky+kombinačně se na Alvese nechytá.Navíc Alves perfektně kombinuje s Messim.

Reagovat
LAM

A není to náhodou tak že hraje Bartra s Vermaelenem stopera a Mathieu na levo?Už to tak několikrát bylo.

Reagovat
sensei25

Ani neviem prečo,ale neskutočne sa teším tomu,že nastúpi Vermaelen.

Reagovat
LAM

Snad se nezraní

Reagovat
Leo Rekordman

aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vysvetlí mi niekto či pri rovnosti bodov zostupuje Deportivo alebo Grenada . ďakuejm

Reagovat
LAM

Asi horší vzájemnej zápas.Ten je v PD hlavní

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodujú vzájomné zápasy, chceš vedieť kto zostupuje v prípade, že Granada a Deportivo budú mať rovnaké body na 17 a 18.mieste? (Granada - Deportivo 2:1, Deportivo - Granada 2:2 = zostúpilo by Deportivo)

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že Lucho nezkazil Xavimu poslední zápas a nedal tam Douglase

Reagovat
LAM

Douglase a do útoku místo Neymara Munira Ale to by byl šokovanej i Messi

Reagovat
blaugrana

O nič už nejde, ale ked´že je to Maestrov posledný zápas a rozlúčka s CN, čo as Ligy týka, tak si prajem výhru, aj keď je Deportivo sympatické.

Reagovat
Dr. Admess

Rafinha nádherně.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonský Odegaard

Reagovat
technecium

Meeesssiiiiii jede na Pichichi

Reagovat
-Carles-

To by bolo keby to nakoniec urve

Reagovat
Kluivert9

To by bylo v madridskejch kanálech hodně živo

Reagovat
technecium

To už by vyhazovali i ronalda

Reagovat
valloire

to by bylo hodně cinklý

Reagovat
Kluivert9

Á hlavní fekálista se ozval...

Reagovat
valloire

pfff

Reagovat
-Kopy-

Jestli nedáme LM............................................

Reagovat
Dr. Admess

Tohle ofsajd nebyl.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar

Reagovat
patas92

Neymar

Reagovat
MadMrJacky

Nebyl vůůůbec

Reagovat
Jordi Alba

Ofsajd ?

Reagovat
technecium

Že by Leoš taky Neymara naučil ty točený přihrávky z křídla za obranu? To by byla pecka

Reagovat
Kluivert9

Prej ofsajd

Reagovat
Dr. Admess

Pedro

Reagovat
Rattlesnake

a proto nehraješ v základu, vole

Reagovat
technecium

Pedro Už na to nemá

Reagovat
Jordi Alba

Pedro škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

No my tu LM nakonec nedáme v poslednom 2 zapase. to bude sranda ...

Reagovat
bartlu

Rafinha dneska boží!

Reagovat
ADM

potvrdiť proti TOP súperom a som spokojný

Reagovat
technecium

Zatím přesně hráč, co Realu chybí. Spolehlivý backup, proti slabším soupeřům skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

eibar zatial super !

Reagovat
smazaný uživatel

Aduriz jde na Zarru Netopyr si hodne koleduje

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
-Kopy-

Otamendi král letošní sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Je to taaam !!! Otamendi parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Iraola gol v poslednim domacim zapasu za Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Eibar si to ještě pojistil, tohle už snad nemůže nevyjít

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen zatiaľ vyzerá dobre, hlavne s loptou na nohe .

Reagovat
bartlu

A ve vzduchu taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Benat peknej primak, pred tim finale Copy to nevypada az tak marne

Reagovat
smazaný uživatel

No kazdopadne musi vyhrat bezpodmienecne, Malga dneska vypusta zapas Wellingtom cervena Bilbao uz vyhrava vysoko, cize Sevilla ma 99% vitazstvo dnes. nic ine ako vyhra v Amerii sa nebere.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

pekne takze nic almeria nam to zase jebe. dneska je to uz out

Reagovat
MadMrJacky

Jaký máte vzájemný zápasy se Sevillou?

Reagovat
smazaný uživatel

dobre. prvy tusim remizka a druhy vyhra doma.

Reagovat
-Kopy-

to je výkon, to jděte fakt do prdele už, to není možný...

Reagovat
smazaný uživatel

tie goly nam padaju jak z neba, vykon o hovne

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Jjeereeeeee !!! tam tdo pici, teraz uz treba neinkasovat a dat jeden gol iba jeden. nic viac nic menej.

Reagovat
king23

Do řiti Sevilla vede, takže v LM jen 4 týmy?

Reagovat
-Kopy-

hm a Sevilla vede, je to jen na nás

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Arbeloa, Nacho, Pepe, Marcelo, Kroos, Illarra, James, Jesé, Ronaldo, Chicharito

Reagovat
king23

Jak o nic nejde tak to dřevo z Walesu konečně sedí

Reagovat
teenz

Kdyby hrál, tak má dnesk 2+4 třeba.

Reagovat
king23

2 žluté možná, ale 4 červené za jeden zápas?

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

ta obrana to bude... snad Odegaard dostane preistor v druhom polcase

Reagovat
teenz

Tykrááávo.. silně začínám mít averzi na jeho jméno. Už toho nechte.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi no.

Reagovat
misinho7

nehovoril dakde carlo ze dnes chce dat nasilnejsiu? ale asi potom akosa dozvedel ze ho vyhodili tak sa nato vyjebal vidiet Illaru Nacha a Alvara v zakladnej... trosku des ale co uz ..je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

a Navas nikde, snáď to bude Rafov kôň

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle může bejt Ikerův poslední mač na SB.. dneska mi přijde logický, že hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som skôr očakával posledný Navasov zápas ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas jako Navas má s těmi jeho 12 zápasy strašně daleko do takovýho postavení, aby se mu dopřávaly rozlučky před domacíma fandama.

Reagovat
smazaný uživatel

ako hej ale aj tak som čakal, že bude chytať ...

Reagovat
king23

VALENCIA!!!!

Reagovat
valloire

doklepávač jak se snaží

Reagovat
Murena

Reagovat
teenz

Reagovat
Visca el barca

Zlatej míč je už teď jasnej Prdel by byla kdyby dal dneska 4 a Cristiano nic a Leo by vyhrál pač má míň penalt

Reagovat
misinho7

jasny v maji? aha

Reagovat
king23

Kdes přišel na to, že vítěz se při shodě určuje podle menšího poštu penalt??

Reagovat
Visca el barca

To jsem tak řek, je mi to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Plácá píčoviny no.

Reagovat
Visca el barca

Drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Ten hraje až za 40 minut

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Phillipinho

Takze Vale musi vyhrat, jinak jde Sevilla do LM. Athletic si jde pro 7. misto a tedy predkolo EL. Zaroven Aduriz ted vede o gol pred Buenem v souboji o Zarru. Eibar se zachrani

Reagovat
MadMrJacky

Vermaelen neudělal za celou sezonu jedinou chybu a nevšiml jsem si ani žádné zkažené přihrávky. A navíc neprohrál jediný hlavičkový souboj. Tomu říkám teprve vyrovnanost výkonů...

Reagovat
misinho7

ten ma uz istu zlatu loptu.. neskutocne vykony ziadna chyba a asi Treble v sezone borec

Reagovat
misinho7

Snad Valencia supne ten jeden golik kurnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Tak je to jasny, Carlo konci. Po jistym konci dal poprvy na sebe a ne na prikazy Pereze ohledne sestavy.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blaugrana

Otras mozgu. Ten komemtator je fakt trieda.

Reagovat
valloire

Valencia jedem

Reagovat
One-Real

Vale pojďme, pro dobro cely PD, Sevilla to zvládne v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

20. Inkasovaný gól v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Almeria udržet

Reagovat
hntlyl

Alves ACL?

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia pome chceme 5 klubov v LM, Sevilla to dá cez EL

Almería musí vyhrať, aby sa zachránili, s blížiacim koncom musia hrať vabank, to musí Vale dať

Reagovat
Phillipinho

Presne, Almerie bude taky muset hrat vabank. Ale Vale taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdaaar!! Tohle už snad znovu nepustíme Gorka hodně parádní rána

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Depor

Reagovat
smazaný uživatel

Barca klauni

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý gól bez Bartru v 10tich, druhý taký haluzácky, ale je fakt že na to dosť jebali....

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Phillipinho

kdo ted pada? Granada, Eibar nebo Depor?

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar

Reagovat
valloire

goooool Vale gol

Reagovat
smazaný uživatel

V základu Illara a Jesé...

Reagovat
misinho7

dnes budeme trpit doslova cely zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby šlo ještě o titul tak bych propotil triko... (ale ti 2 by tam nebyli)

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar s Almeríou idú momentálne dole.

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
misinho7

Jooo Valenciakurvaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Do piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

Reagovat
smazaný uživatel

naa a uz len to udrzat

Reagovat
Phillipinho

Pacoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Alcácer gol

Reagovat
FUnk

vale

Reagovat
smazaný uživatel

hehe tak sa bojuje o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Chobotnice z Galicie nakonec do Barcelony dopluly vcas...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cris Zlatá kopačka č.4 je na cestě:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

5. Zlatá lopta na ceste u konkurencie

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid - sestava:

Casillas - Marcelo, Pepe, Nacho, Arbeola - Rodríguez, Illara, Kroos - Ronaldo, Chicharito, Jese

Zdroj: Real Madrid C.F. Facebook

Reagovat
Kluivert9

Jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo

Reagovat
smazaný uživatel

nechci nic rikat, ale Barcelona fakt nevypada ze by chtela vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar svou část splní a potopí ho Atléti s Barcou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčo, takhle nudnej zápas jako Granada - Atlético jsem fakt už hodně dlouho neviděl. Jestli jsou takhle zábavný všechny zápasy Atlética, respektive Granady, tak soucítim s fanoušky týmů..

Reagovat
smazaný uživatel

to byl jasnej fix

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, jedinej zápas od 18:30, kde nepadl ani gól. Ve všech ostatních 3+, v drtivý většině 4+. Dobrej výběr.

Reagovat
Phillipinho

Dobre sis vybral . Tam se to zcela jednacne cekat. Remizka vyhovovala vsem

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
culé

Je stream, kde budú zachytené aj oslavy?

Reagovat
smazaný uživatel

oslavy remízy s Deportivom?

Reagovat
culé

nie, pichichi

Reagovat
Kluivert9

Slabý i na tebe...

Reagovat
valloire

Valencia LM

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, tak EIbar pada diky dvoum fixlejm matchum

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
frankiefcb

Bohužel nečekal jsem, že to Barca nechá Deporu. Ten výkon byl dost nedůstojný na mistra.

Reagovat
-Kopy-

anooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
frankiefcb

Hezky to Barca darovala Deporu. Chudáci v Eibaru.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
One-Real

Velka gratulace Vale, věřím ze minimalne vyřazovací boje daji a Eibar mela jit dolu Granada

Reagovat
smazaný uživatel

Graná v suchym triku

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemam slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca si necha dat dva fiky a pak utoci ve trech proti osmi...respektive utoci..hraje bago To samy v Granade, kde hrajou stridave bago domaci a pak Atletico

Reagovat
Jordi Alba

Co tě irituje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Iritujou me dohodly zapasy a sestup Eibaru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Phillipinho

Tam pripluli nejaci kaprici no

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar...smutný.

Reagovat
REPLIKATOR

Neymar otřesný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Keby hral na seba tak má aspoň 2 góly, no...

Reagovat
valloire

Tak Eibar dojel na proslulé Barcelonské fair play.

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar hlavne nemal posrať celú druhú polovicu sezóny. PO jeseni ich nikto netypoval na zostup...

Reagovat
valloire

jo, a vy jste si neměli ale nechat dát 2 góly...dost ubohý

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

nemali ste porazit eibar a mohli im nechat 3 body,za vsetko moze real

Reagovat
REPLIKATOR

Takhle pokazit Xavimu rozlučku

Reagovat
bayern987

Reagovat
REPLIKATOR

Nechutný závěr sezony

Reagovat
Phillipinho

Jezisi marja vzdyt o nic neslo . Ani moc nechapu ty , ktery sledovali tenhle zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Andalusia dneska velmi velmi zaplace. 3 Andaluzske muzstva idu dole z ligy. a Dediny zo severu, kde nemaju ani poriadny stadion zostava v lige, snad buducu sezonu vypadnu a aspon Granada sa do ligy vrati.

Nuz som rad ze budeme hrat to predkolo LM, tak daleko a tak blizky to bolo zaroven, neskutocne ake momenty rozhoduju vo fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Granada nejde dolu

Reagovat
smazaný uživatel

aha sorry, no podla tabulky na tejto stranke ide dole..

Reagovat
alcantara

Vale v LM, Deportivo zachranene

Reagovat
sensei25

nám o nič nešlo a tu už sa šíria ako sme sa dohodli s depor...och kokoti niektorí až to bolí...

Reagovat
ciernyribiz

a ty si na cele tych kokotov

Reagovat
sensei25

ja tu neplačem,tak si zavri piču a daj si odchod

Reagovat
ciernyribiz

to nemeni nic na tom ze si kkt

Reagovat
sensei25

neviem či sa teraz nerozoplačem...

Reagovat
Leo Rekordman

a ty hned v tesnom zavese pod nim

Reagovat
smazaný uživatel

Ako som už povedal, Depor malo dosť šťastie 1.gól proti desiatim, a Neymar to chcel dať Xavimu na rozlúčku, keď išiel sám na brankára no ,že vraj dohoda

Reagovat
smazaný uživatel

tak užime si záver sezóny, najbližší zápas tak o 2 mesiace ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Zlatá kopačka zná svýho vítěze a rekordmana. Nejlepší snajpr všech dob.

Reagovat
sensei25

a k tomu ešte získa Oscara...xD....

Reagovat
valloire

ten dostane někdo od vás, kandidátů je celkem dost

Reagovat
sensei25

no na Ronalda sa nechytajú ani z dialky...

Reagovat
smazaný uživatel

Snajpri strieľajú trošku z väčšej vzdialenosti ako 3 metre

Reagovat
valloire

jsme viděli dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Sme videli celú sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Depoooooooooooor Boli to hrozne nervy celu sezonu ale oplatilo sa

Reagovat
smazaný uživatel

celou sezonu solidni hovno

Reagovat
smazaný uživatel

REPLIKADOR, ty si kus magora

Reagovat
valloire

gol CR dal gol

Reagovat
sensei25

skvele...este mozno uhrate ligu...xDxDxD

Reagovat
misinho7

?

Reagovat
sensei25

ironia+podpichnutie...sorry

Reagovat
valloire

to není důstojné sensei...ale co se divím, ani klub není

Reagovat
sensei25

sorry

Reagovat
valloire

Užívej si titul, popichování rozjeď zase příští sezonu. Teď je po boji. V lize teda.

Reagovat
sensei25

užívam a možno budete mat dovod na radost dalsiu sezonu vy...

Reagovat
valloire

víš jak je to, každej chvilku tahá pilku

Reagovat
sensei25

mas pravdu...

Reagovat
-Carles-

Frajer

Reagovat
Kluivert9

Proč necháváte Getafe dát 2 góly?

Reagovat
king23

Aby to mělo větší náboj

Reagovat
misinho7

Tie marcelove centre z lava

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusikovia Realu su jak Buznaldo, zo zlatej kopacky sa tesia viac ako z titulu, vidno o co realu celu sezonu islo :D bolo to vidno v kazdom zapase...CHAMPIOOOOONE !

Reagovat
misinho7

? Ty si pripad na psychiatriu

Reagovat
smazaný uživatel

ser naňho a užívaj si posledný zápas sezóny

Reagovat
misinho7

Neda sauzivat ked to maji totalne v pake

Reagovat
smazaný uživatel

príde Messi a otočíme

Reagovat
misinho7

Ked budeme prwhravat nepride

Reagovat
frank

Někdo HD link na Real?

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej sofťák..

Reagovat
misinho7

Uz chodte do pici s tym futbalom

Reagovat
sensei25

dnes si pisal,ze hrate nadherny futbal a po par hodinach nadavas...

Reagovat
misinho7

Omg vidis co je to zapas...vidis ten pristup..tu sa to hodnotit neda

Reagovat
valloire

Reagovat
sensei25

kurwa getafe pekne goly ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Al Capone

Ale kurva, poč pískat na vlastní legendu

Reagovat
misinho7

Uplne drbnuti su v tom reale...chudak iker

Reagovat
smazaný uživatel

Však to bylo slyšet, že píská naprostá menšina a ty normální fanoušci se je snažej přetleskat. Takový kokoti se tam najdou vždycky a jsou pokaždý ve výhodě, protože pískání je prostě pronikavější zvuk.

Reagovat
Ed_Hazard

Za čo ten potlesk v 27 min pri Casillasovej rozohrávke?

Reagovat
smazaný uživatel

najprv piskot naňho, tak reakcia

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Celu sezonu hovno a dnes musi z toho dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

gol gol

Reagovat
sensei25

pekny gol Ronaldo...prekvapil ma,cakal som 10M nad branku ten priamy kop

Reagovat
smazaný uživatel

"Cristiano Ronaldo (Real Madrid) ukázal svoji silnou stránku v podobě zahrávání standardních situací, zejména přímých volných kopů z podobné vzdálenosti. Trefil se nádherně k levé tyči a nedal brankáři soupeře šanci."

Reagovat
misinho7

Tak pod cria po hattrick

Reagovat
Al Capone

To byl stoping

Reagovat
smazaný uživatel

Dobroš, máme to komplet.

Reagovat
Ed_Hazard

Na polčase Martín na plac, nech si dá aj on hattrick

Reagovat
valloire

gol gol gol za půl hoďky hattrick....pade pade

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
misinho7

Neskutocny hrac je Cris.,najlepsi v historii klubu,strasna skoda ze za tolko rokov ma jednu ligu a jednu LM..to je proste hanba...

Reagovat
Billy McClane

Este dva pre CR a budu praskat zilky

Reagovat
Al Capone

To by se tady řešilo více jak titul

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Miguel19

By překonal nějaký Messiho rekord?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnal.

Reagovat
Miguel19

To by mohl dát

Reagovat
sensei25

a aky je ten rekord,bo to moc nesledujem,tak nie som v obraze?

Reagovat
smazaný uživatel

50 golu v PD za sezonu.

Reagovat
king23

Psal to nějaký retard, ani kdyby dal dnes 6 gólů, tak mu to nebude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

nauč se počíta sakrat

Reagovat
smazaný uživatel

ja predpokladam, ze ten obrazok bol vytvoreny este pred 20:00

Reagovat
smazaný uživatel

tak neviem preco by mal byt retard ten kto to pisal

Reagovat
king23

Fajn, tak není retart ten kdo to psal ale ten kdo to sem postnul ve 21:14....

Reagovat
smazaný uživatel

Tam slo o pointu, nie o cislo. Ale no sak ok...

Reagovat
king23

Já pointu chápu, ale cokoliv od fanouška Barcy je zapotřebí shodit no offence

Reagovat
smazaný uživatel

nemate sa tu radi pozeram

Reagovat
king23

Reagovat
Billy McClane

aj ja mam nieco z http://www.fcbarcelona.cz

The_DoctoR - 23.5.2015 21:08

no kdyby dal 6 golů, tak to už bych asi nerozdejchal...

Reagovat
smazaný uživatel

vytahuj tu citaty z CZ/SK fan. webu to uplne vystihuje kazdeho cule...

Reagovat
Billy McClane

Vas stavbyveduci tu rad zovseobecnuje fanusikov Realu, tak preco by sa to nemohlo robit pri vas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on moze tak budem aj ja. Ty sa mu za to smejes a sam to robis. Vyborne neviem koho myslis, ale do toho sa radsej nepustam nechodim tu casto a ked nieco citam tak to urcite nesu komentare od RM a FCB. Neda sa to citat nic v zlom, stale dookola

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ciernyribiz

preco 2?

Reagovat
aither

Reagovat
Leo Rekordman

nic,takze praskaju znova vam

Reagovat
smazaný uživatel

Pome jeste 2!!!!

Reagovat
misinho7

Hmm tak snad este zostane striedaniw pre Martina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to bude 7-6

Reagovat
Ed_Hazard

Bránenime ako reterdi

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon je o co hrat.

Reagovat
Ed_Hazard

Cítim rukopis Ázijských tipérskych gangov

Reagovat
smazaný uživatel

my bránime?

Reagovat
valloire

prej 5 či 6....to jo

Reagovat
valloire

na jožku murína

Reagovat
misinho7

Snad pojde Martin za Jeseho ten je slaby a teraz taka debilita

Reagovat
smazaný uživatel

Vole ty to tlacis.. aby ta zilka nepraskla tobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Martin půjde za Illaru a bude hrát na kraji...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Casillas dneska už asi čisté konto neuhájí

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý poslední zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď půjde do hry Isco, a pak snad Martin... Btw.: komentátor by si měl zjistit že se jeho jméno vyslovuje Edegard ne Odegard...

Reagovat
Ed_Hazard

Divný polčas, prakticky nebránime, Casillas neskutočne znechutený, pripadá mi ako keby počítal minuty do konca zápasu, Ronlado si ide opäť svoje, James sa aktívny ako tradične, ten musel v zápase zatial nabehať najviac, Arbeloa si to odprdkáva (asi si vychutnáva posledný zápas), Illara taktiež degustuje posledné minuty v drese Realu. Nacho príliš odbieha zo stredu čím vytvára okná a prečíslenia 2-3 hráčov proti Pepemu/Varanemu.

Konečný výsledok 6:4, na polčase snad nstúpi Odegáris

Reagovat
Manik...

Co to je zase dneska za sestavu pro boha????

Nehraje Bale , ale jinak? Proč nehraje Isco, nehraje Odegaard?

Reagovat
Ed_Hazard

Isco zaslúžene odpočíva. Ja sa čudujem že tam stále oxiduje Kroos.

Reagovat
Manik...

Kroose už ani nekomentuju. Ten by letos hrál i kdyby měl otevřenou zlomeninu obou noh... Fakt nechápu proč k čemu, když o nic nejde...

Reagovat
Ed_Hazard

To sa asi nikdy nedozvieme no, celá táto (ne)rotácia v týme je divná

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo - Getafe poločas 3:3

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldo vůbec nenahání góly když je prohraná liga . Co když se ten sobeček pak kvůli tomu zraní?

Reagovat
valloire

dělá pouze to, co Messi před 3 rokama

Reagovat
misinho7

Mas pocit ze nahana goly ?

Reagovat
Atlético de Madrid

Jsem tu narážel na to co několik lidí psalo o Messim když dal těch 50. Je to přesná paralela :))

Reagovat
valloire

a proto ted nechal kopat Jamese trestnak

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak když sám ví že by ten gól nedal...

Reagovat
valloire

a ted stridal...co ty na to?

Reagovat
Atlético de Madrid

On si taky jako Messi určuje kdy bude střídat?

Reagovat
Billy McClane

Ty to moc nevyslo teraz. A to si sa tak snazil tu neco rozjet

Reagovat
valloire

Reagovat
Atlético de Madrid

?

Reagovat
valloire

Messi dal tenkrát v posledních 4 kolech 9 gólů....vůbec na něj všichni nehráli. Předtím byli nastejno.

Reagovat
Atlético de Madrid

chci tím říct že nějaký nahánění gólu nakonec je píčovina, kdyby jen tak šlo prostě jen tak začít nahánět góly, tak to budou ti hráči dělat celou sezonu

Reagovat
Billy McClane

Dohodnime sa tak, ze CR aj Messi nahanaju goly celu sezonu

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
valloire

No já tě jako kolega šetřit nebudu. Po ztracený lize začal Messi nahánět góly ahrálo se pouze na něj. Kdyby šlo o výsledky, tak se tohle nedělá.

Reagovat
Atlético de Madrid

No, bylo to poprvé v té sezoně, kdy vyhráli tři zápasy v řadě o tři a více gólů. Čili se v klidu dá říct, že to přineslo výsledky.

Reagovat
patas92

Za ty 4 kola dala Barca gólu 17, z toho Messi 9. Do té doby 41 z 97...ohromný rozdíl, no

Reagovat
valloire

Zajímavý je, že do tý doby to bylo mezi CR a jím vyrovnaný. Hrálo se na něj a to nijak neokecáte.

Reagovat
patas92

Vždycky se hrálo na něj, proto má taky Barca tolik titulů, kolik má.

Reagovat
valloire

haluz

Reagovat
Atlético de Madrid

Zajímavý je, že oba mají takovýhle série několika hattricků i v půlce sezony, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi v poslednom zapase ponukol Mascheranovi penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nespletl sis nick?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo sa hecol, je vidiet, ako nerad prehrava. Ten hlad za uspechom je obdivuhodny.

Reagovat
misinho7

To dnes sa bude striedat cela obrana ?

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo mám pocit že tam toho Martína aj tak nepostavia? Kurnik chcem ho vidieť konečne v akcii, aby sa poriadne ukázal a nevyhovárali sme sa stále na drevených spoluhráčov v Castille a nespôsobilé trávniky

Reagovat
smazaný uživatel

Rozcvičuje se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted prvni kontakt s balonem.

Reagovat
Ed_Hazard

Ano ano už som to zaregistroval, snad sa nebude rozcvičovat vešte 45 min

Reagovat
valloire

gol

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaa

Reagovat
Usty

Nekoukám - slavil Ronaldo Chicharitův gól, nebo zuřil, že dal jen tyčku?

Usuzuju teda z online komentáře na livesportu...

Reagovat
Usty

dík

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

To je match, pičo

Reagovat
valloire

gol gol James gol

Reagovat
smazaný uživatel

No a hned ho sundej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jameeeeeeeeeeees, ten to umí!

Reagovat
smazaný uživatel

Bond

Reagovat
king23

Ronaldo je tak nescholný, že neumí dát ani 6 gólů v jednom zápase a vytvořit nový rekord, okamžitě prodat!

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnaž se trollit...

Reagovat
Switchback

Tyvole, to je ale válec

Reagovat
CHONG

Miláček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MESSSSSSSSSSSSI

Reagovat
smazaný uživatel

a už ide

Reagovat
smazaný uživatel

41. Martin na scénu?

Reagovat
Kluivert9

Mr. Hype jde na to

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kokoti boze.

Reagovat
One-Real

Ronaldo dolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetci su stastní, Real ma pichichi my titul

Reagovat
ciernyribiz

a ty stale nemas nic

Reagovat
king23

On střídá ronalda??

Reagovat
smazaný uživatel

carlo dobrej trolling, pomsta za vyhazov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Tak CR sa nakoniec nad Messim ulutostil a ten rekord mu necha. Minimalne rovnocenne gesto ako ked Messi prenechal Neymarovi penaltu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Ronalda

Reagovat
culé

Odegaard a Verma premiera v poslednom kole

Reagovat
misinho7

Zatial sa vsetci tvaria ze tam Martin neni

Reagovat
smazaný uživatel

teraz mu dopriali par prihhravok

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Teraz to kolecko co mu nahravali

Reagovat
valloire

gol gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé miláčik

Reagovat
Billy McClane

Druhy najvyssi pocet golov v historii La ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

neviete preco isiel Ronaldo dole ? Resp. co sa dialo ked mal ist striedat ? Bol nastvany alebo do vyzeralo ako dohodnute ?

Reagovat
CR7RONALDO

Nič, úplne v pohode išiel dole

Reagovat
misinho7

Dohodnute

Reagovat
smazaný uživatel

nič, proste šiel striedať, kotrmelce nerobil

Reagovat
smazaný uživatel

dobre bolo to divadielko s divakmi jak sa bili o ten dres tam sa smial, takze to bolo asi dohodnute, urazeny nebol

Reagovat
valloire

Není to taková primadona jako Messi. Když trenér řekne, vystřídá. Lucho ho prosil a prosil, ale nakonec šel Neymar. Leo byl v poho.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne uctihodne od ronalda, kedze mohol vyrovnat az prekonat rekord messiho teoreticky. klobuk dole

Reagovat
mistr129

Reagovat
valloire

možná to měl udělat jako Leo

Reagovat
smazaný uživatel

neunesl tlak

Reagovat
misinho7

Chlapci sa bavia futbalom

Reagovat
patas92

Aby ne, konečně můžou nahrát komu chcou

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Murena

Reagovat
misinho7

vtipalek..

Reagovat
aither

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

My nahráváme na Ronalda, vy na Messiho...

Reagovat
patas92

Akorát, že nám to vyhrává tituly, vám tak možná Pichichi

Reagovat
valloire

haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to shrneme, Ronaldova forma na podzim -> série výher -> dotáhnutí Barcelony / Jaro -> úpadek formy ("0" gólu) -> prohry -> ztráta bodů -> ztráty ligy... LM - Ronaldova forma z podzimu -> 7 výher v řadě -> pak úpadek formy -> prohra se Shalke 04 ->pak smůla v koncovce -> prohra v Juventusu a doma remíza -> nepostup do finále -> NEobhajoba LM / CdR - špatná formy na jaře -> prohra s Atletama -> neúspěch v CdR

Úpadek formy jsme si vybrali v nevhodnou chvíli...

Reagovat
valloire

Neblázni, Messi přece tvoří hru a má prsty ve všech golech Barcy....blbý je ale, že nakonec má CR ten podíl větší. Jak je to možný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
misinho7

Ale chyta sa ten Martin

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl horsi nez Bale.

Reagovat
misinho7

aspon si tam trosku popinkal a pei troche stasticka mohol mat asistenciu pri jeseho sanci

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
CR7RONALDO

To mala byť reakcia na Valloireho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jese ma dotetovany chrbat ?

Reagovat
valloire

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výkon Martina, na to že mu je 16 let...

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

ale jo, ani to nebylo poznat

Reagovat
smazaný uživatel

Jak psal někdo na FB: "Ten pocit, keď v 16 rokoch striedaš najlepšieho hráča na svete. :) "

Reagovat
valloire

to nás teda minulo

Reagovat
smazaný uživatel

NEJtalentovanější za NEJlepšího...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele