Primera División - preview 37. kola

17.05.2015, 08:29
Previews
Barcelona hraje na půdě Atlética Madrid a pokud zvítězí, stane se španělským mistrem. V případě ztráty jí ještě může pomoci městský rival Espanyol, pokud by obral o body Real Madrid. Valencia hostí Celtu...
Getafe CF - SD Eibar  (neděle 19:00)
Nováček z Eibaru si svou historicky první sezonu na prvoligové úrovni užívá opravdu plnými doušky a nebude se nudit ani v jejím samotném závěru. Baskové totiž zůstávají nebezpečně blízko sestupu zpět o ligu níže, a pokud nebudou bodovat ani na půdě Getafe, může být jejich osud zpečetěn již s předstihem jednoho kola.

Prvotní nadšení a slibné výsledky na přelomu roku vystřídala ostrá krize, z níž se Eibar doposud pořádně neoklepal. Jeho jednatřicet bodů v tuto chvíli stačí jen na devatenáctou příčku, byť totožný počet bodů mají také Deportivo La Coruňa s Granadou. Ve prospěch drobného klubu ze severu Španělska hraje také los, neboť po Getafe následuje domácí zápas proti již najisto sestupující Córdobě.

Bez ohledu na to, zda nakonec Eibar opravdu spadne o soutěž níže, nebo ne, klubový prezident Alex Aranzabal bude s letošním ročníkem spokojen. "Přístup našich fanoušků je hoden gratulací, a to za důstojnost, s jakou podporovali a pomáhali svému týmu. I to dělá z Eibaru trochu jiný klub. Je obtížné představit si takovouto podporu v jakémkoli jiném týmu v naší situaci. Hráči i trenérský personál má naši plnou důvěru."

Bouřlivá podpora baskických fanoušků, kteří mohli své miláčky vidět v zápasech proti Barceloně, Realu Madrid a dalším předním klubům vůbec poprvé od založení klubu v roce 1940, neunikla pozornosti ani trenéra Garitana s kapitánem Anibarrem, včetně hráčského kádru jako Jon Errasti či Mikel Arruabarrena. Právě poslední jmenovaný burcuje: "Přistupujeme k neděli jako k poslednímu finálovému zápasu. Je to jedinečná příležitost a chceme si udržet prvoligovou příslušnost i nadále."

Getafe samotné si již v podstatě zajistilo záchranu, ovšem dle slov Juana Rodrígueze si najde motivaci na poslední domácí zápas i tak. "Chceme rozdávat radost a jsme na to nabuzení. V neděli proti Eibaru náš cíl (udržení) potvrdíme definitivně. Takovou máme mentalitu, které je ostatně třeba k tomu, aby se povedlo dosáhnout na potřebné body."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.00 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Real Madrid  (neděle 19:00)
Jen těžko odhadovat, v jakém světle se představí Real Madrid na hřišti barcelonského Espanyolu. Bílý balet totiž zažil ve středu kruté zklamání v podobě vypadnutí z Ligy Mistrů a přidal se tak na dlouhý seznam obhájců titulu této milionářské soutěže, kteří svou pouť za udržením trofeje i pro další rok nedokázali zakončit vítězně.

Domácí remíza s Juventusem v poměru 1:1 totiž znamenalo semifinálové vyřazení, a to neslavné. O to ostřejší je madridské zklamání, neboť úspěch se v letošní sezoně nedostavil ani v domácím poháru (brzká prohra s Atléticem Madrid), ani v lize samotné. Pokud totiž Barcelona zvítězí na horké půdě Atlética, zajistí si titul bez ohledu na to, jak se bude Real prezentovat pro změnu v hlavním městě Katalánska na půdě jeho městského rivala.

To vše vyvolává celou řadu otazníků nad možnými změnami po letošní sezoně, především tou trenérskou. Carlo Ancelotti se navíc ani v závěru sezony nemůže do svého trénování zapojit z lavičky, neboť si bude odpykávat dvouzápasový trest pouze na tribuně. Důvodem je sarkastické vytleskání rozhodčího v domácím zápase s Valencií, kde si Real remízou 2:2 dost možná definitivně připsal klíčovou ztrátu v boji o titul.

"Nevím, proč mi dali zákaz na dva zápasy," zůstává Ancelotti nespokojený. "Jen jsem na konci zápasu aplaudoval, ale bylo to směřováno k našim příznivcům, kteří nám pomáhali. Nevím, proč si rozhodčí myslel něco jiného."

Ke své budoucnosti v horkém madridském křesle se italský stratég následně vyjádřil takto: "Musíme nejprve dobře zakončit sezonu a pak se pobavíme. Pokud bude vedení spokojeno s prací, kterou zde odvádím, tak můžeme pokračovat. Pokud spokojení nebudou, bude nutné učinit potřebná rozhodnutí. Rád bych zde zůstal, ale vím, jak to ve fotbale chodí. Klub má zcela ve své pravomoci změnit trenéra, pokud není spokojený."

Kromě již zmíněné "porážky" s Juventusem stálo toto semifinále madridského giganta ještě jednu další ztrátu, a to Sergia Ramose. Dlouholetá opora zadních řad Bílého baletu si totiž natrhla lýtkový sval na levé noze a sezona pro něj skončila. Oba kluby nicméně stále mají o co hrát. Zatímco šance Realu na titul zůstávají mizivé, je jeho nespornou povinností alespoň učinit vše, co je v jeho silách, aby na Barcelonu v závěru sezoně ještě zkusil vyvinout určitý tlak. Espanyol pak pro změnu stále usiluje o příčku zajišťující kvalifikaci do příštího ročníku Evropské ligy. "Čekají nás ještě dvě finále. Spotřebujeme na ně své veškeré síly, abychom ještě dosáhli na sedmé místo. Dáme do toho všechno a budeme odvážní," slibuje útočník Felipe Caicedo.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.33 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Celta Vigo  (neděle 19:00)
Netopýři táhnou do boje o zachování čtvrtého místa a s ním spojenou kvalifikaci do předkola milionářské Ligy mistrů. Celta Vigo má úlohu poměrně snažší, protože sestoupit už nemůže a na druhou stranu od pohárů ji dělí celých deset bodů, takže se může koncentrovat na klidný závěr sezony.

Valencia ještě nevzdala ani boj o třetí příčku, na které je momentálně Atlético Madrid. Od Colchoneros dělí Valencii jen čtyři body, což rozhodně není nepřekonatelná vzdálenost. Pro Netopýry bylo celkem zklamáním, když nedokázali porazit Rayo Vallecano, se kterým jen remizovali. Pak se ale vykoupili zápasem s Eibarem, kterému nasázeli tři branky. Za domácí se trefili Nicolás Otamendi, Dani Parejo a Paco Alcácer. Za hosty pouze v závěru snižoval Mikel Arruabarrena. V minulém kole čekal Valencii opravdu těžký oříšek.

Netopýři totiž cestovali na stadion Santiaga Bernabéua, aby se zde utkali s domácím Realem Madrid. Očekávala se velká bitva dvou velmi atraktivních soupeřů, kteří si nic nechtějí darovat. Nakonec se ale ani jeden z nich neradoval z výhry, protože body se jen dělily. Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom první se za Valencii trefili Paco Alcácer a Javi Fuego. Na tahu byl Real, ale trochu mu trvalo, než se zapojil do tempa. Nakonec se ale přeci jen radoval z bodu, když srovnávali Pepe a Isco. Valencia tak přišla o výhru až pět minut před koncem utkání.

v sestavě Valencie září mladý obránce José Luis Gayá, o kterého měly zájem největší kluby Evropy. Nakonec se po dlouhých jednáních ale musí vyrovnat s tím, že perspektivní levý obránce upřednostil své srdce. Devatenáctiletý talent zůstane na stadionu Mestalla, kde podepsal novou smlouvu. A tento krok si nesmírně pochvaluje. V rozhovoru pro deník Marca poznamenal: "Jsem hodně zavázaný Rufetemu, který mi pomohl do prvního týmu. Vděčím mu za mnohé a děkuji za šanci, jakou mi on i celé vedení tohoto týmu dali. Chci se tu zlepšovat co možná nejvíc. Tohle je můj klub a já jsem tu šťastný."

"Máme tady skvělý tým a já se cítím hrdý, že jsem jeho součástí. Náš trenér je skvělý motivátor, stará se o nás jako o vlastní a nás tady fotbal neuvěřitelně baví. Víme, že se nám může podařit splnit naše cíle. Je dobře, že nám vedení nedává přesné rozkazy nebo nějaké podmínky, protože takto můžeme hrát bez stresu a volně. Myslím, že je to na naší hře hodně vidět, že se fotbalem bavíme a nemusíme být pod tlakem. I proto jsem si vybral Valencii jako klub, kde chci růst. Doufám, že se nám podaří uspět i proti Celtě Vigo, což nebude snadné," varuje mladík.

Celta Vigo sice jen remizovala v předminulém kole Almerií a ani v minulém kole se jí příliš nevedlo. Vyválčila remízu se Sevillou, i když prohrávala už po osmi minutách. Trefil se tehdy Kevin Gameiro. Celta se ale nevzdala a dokázala po přestávce srovnat na konečných 1:1, když se prosadil Santi Mina. Kdo se trefí do sítě domácí Valencie? Za poslední tři vzájemná klání jsme se mohli pokaždé dočklat jiného výsledku. Nejprve doma vyhrála Celta Vigo, poté se radovala zase Valencia. V minulém vzájemném měření sil se body dělily. Na Estadio Balaídos ve Vigu odpovídal na ránu Rodriga domácí Fabián Orellana.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Gayá, Otamendi, Mustafi, Barragán - Gomes, Fuego, Parejo - Piatti, Alcácer, Feghouli
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - Krohn-Dehli, López - Orellana, Hernandez, Nolito - Larrivey
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.20 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - UD Almería  (neděle 19:00)
Sevilla splnila úkol a zvládla zápas v Itálii. Nyní se musí vrátit opět do bojů ve španělské nejvyšší soutěži. Za sebe se sice příliš dívat nemusí, ale ráda by se ještě pokusila uzmout čtvrtou příčku jejímu dosavadnímu majiteli - Valencii. Almería se trápí na předposledním místě a k záchraně jí stále schází dva body.

Situace ve spodní části tabulky je hodně napínavá. Kdokoli udělá chybný krok, komukoli se nepodaří jediný zápas, může navždy skončit v propadlišti dějin. Hned několik celků se stále denně zapojuje do tréninku s vědomím, že budou od začátku příští sezony hrát druhou nejvyšší ligu ve Španělsku. Týká se to především Eibaru a Deportiva La Coruňa. Oba týmy mají shodný počet 31 bodů a k záchraně pro ně vede ještě dlouhá a namáhavá cesta.

Dalším ohroženým týmem je Almería. Ta má bodů jen 29 a výkonnostně to také není ono. Za posledních pět zápasů první ligy vyhrála Almería jen jedno jediné utkání, když si poradila s Eibarem. Prakticky jen díky tomu má ještě nějakou šanci na záchranu. Po nadějné remíze s Celtou Vigo se ale v minulém kole opět dostala do nepříjemné pozice. Na domácí scéně Almería uvítala Málagu, tedy účastníka boje o poháry.

A nevedlo se jí dobře, protože jako první si vlastní branku vstřelil José Manuel Casado. Za Almeríu sice srovnal Thomas jen o pár minut později, ale poslední slovo měla opět Málaga. Javi Guerra dvacet minut před koncem zápasu rozvlnil síť a získal tři body pro svůj celek. Almería tak opět musela sklopit hlavu a čekat do dalšího kola. Jak moc by se nyní Almeríi hodily ty tři body, o které přišla za dluh z přestupu hráče! Při jméně jejího konkurenta v boji o body ale hráči chápu, že je nečeká nic snadného. Přijedou totiž na stadion Ramóna Sáncheze Pizjuána, kde své domácí zápasy hraje Sevilla.

A Seville se výjimečně daří. Aktuálně pátý celek La Ligy se prezentuje poměrně vyrovnanou formou po celou sezonu a odměnou jí za to je místo v Evropské lize. Ještě lepší by ale mohlo být, kdyby se Sevilla kvalifikovala do bojů o Ligu mistrů, na které má zatím většáí nárok čtvrtá Valencia. V minulém kole se Seville příliš nedařilo, protože remízový výsledek ze zápasu proti Celtě Vigo se rozhodně nedá považovat za výjimečný. Sevilla dobře začala, když ji už v osmé minutě poslal do vedení Kevin Gameiro, jenže Celta se nevzdala a po padesáti minutách srovnala.

Hlavní události v sevillském táboře bylo něco jiného. Evropská liga, kterou naposledy vyhrála právě Sevilla, totiž dospěla až do semifinále. V něm Sevilla narazila na nebezpečnou Fiorentinu a jejich vzájemný duel sliboval hodně branek a atraktivní podívanou. Té jsme se dočkali, jenže branky padaly jen do sítě Fiorentiny. Sevilla si na jejím hřišti poradila dvěma góly, v prvním zápase před vlastními fanoušky dokonce nastřílela branky tři.

Trenér Unai Emery byl sice nadšen, že sen jeho týmu o finále Evropské ligy a případné obhajobě stále žije, ale již se upínal také k La Lize. "Fiorentina se mi hodně líbila a mysllím, že místy byla lepší než my. Měla více šancí, ale my jsme s tím tak trochu počítali a spoléhali na naše šance. Ty jsme dokázali proměnit, takže jsme ve finále. To je obrovský úspěch a všichni tady doufáme ve vítězství. Ještě předtím se ale musíme plně koncentrovat na domácí scénu. Almería je hodně nebezpečná a nás nesmí zmást její postavení v tabulce. Bude to těžký zápas," očekává Emery.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Córdoba CF - Rayo Vallecano  (neděle 19:00)
Córdoba ve svém předposledním vystoupením ve španělské nejvyšší soutěži změří síly s Vallecanem. Domácí se prakticky celou sezónu trápí a i proti Bleskům budou v roli jasného outsidera. Rayo hraje naopak výborně a má šanci se i v letošní sezóně přehoupnut přes padesátibodovou hranici.

Córdoba na jaře nevyhrála ani jedno utkání a po zásluze okupuje poslední příčku. Už jistý sestupující pro letošní sezónu byl v posledních kolech v Primera División spíše dopočtu a nic na tom nezměnily ani výzvy hráčů k mobilizaci morálky. Dočasný trenér José Antonio Romero u mužstva zůstane nejspíš jen do konce sezóny, na jeho místo by měl do bojů v Segunda División nastoupit Francisco.

Hosté hrají na rozdíl od svého soupeře ve velké pohodě. Svěřenci Paco Jémeze neprohráli tři utkání v řadě, když uhrál remízy se silnou Valencií i Espanyolem, v minulém kole si pak před vlastními diváky poradili s městským rivalem Getafe 2:0. Předsezónního cíle tak Blesky bez potíží dosáhly - hrají klidný střed tabulky a za předváděnou hru se v žádném případě nemusí stydět.

Zápas v Córdobě bude speciální především pro hostujícího kouče Jémeze. "Vracím se domů. Zde jsem vyrůstal jako hráč i jako trenér. Mám tu hodně přátel i lidí, kteří mě nemusejí, ale je nemožné vycházet zadobře se všemi. Šéf klubu Carlos González mi na předzápasovém setkání nepřišel podat ruku. Asi ví, že bych mu ji taky nepodal. Vždycky ale budu na Córdobu vzpomínat v dobrém. Klub mi dal hodně, je to můj životní klub a zůstane to tak do konce mého života," uvedl vždy upřímný kouč Raya, jenž bude muset i toto utkání sledovat pouze z tribuny, jelikož si odpykává disciplinární trest.

Domácí budou bez vykartovaných Lópeze a Cartabii. Hosté nemohou počítat s rovněž potrestaným Manuchem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 4.00 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Granada CF  (neděle 19:00)
Real Sociedad se v sedmatřicátém kole střetne před vlastními diváky s probuzenou Granadou. Real bude chtít odčinit porážku z Barcelony. Andalusané hrají o bytí a nebytí mezi španělskou elitou, takže určitě dají do zápasu všechno.

Real Sociedad se po příchodu skotského kouče Moyese úspěšně vymanil z herní i výsledkové mizérie, ovšem na lepší než dvanáctou příčku to zatím nestačí. Baskové se už mohou soustředit na plánování strategie pro příští sezónu. Bývalý trenér Manchesteru United by do klubu rád přivedl kvalitního útočníka, nicméně průvan v kádru Realu bude nejspíš probíhat na více místech. Už nyní se možná dolaďuje odchod obránce Iňiga Martíneze do Liverpoolu, který baskickému celku údajně nabídl 20 milionů eur.

"Všechno jsou to jen spekulace," odmítl transfer nadějného stopera Moyes. "Tady jsou skvělá východiska pro budování dobrého týmu. Real má svou filosofii i tradice, na těchto základech se můžeme zlepšovat. Je pravda, že jsem vedení požádal o posily. Myslím, že máme šanci přivést do týmu Ingse. Nemůžu ještě říci, jestli se to opravdu stane, ale přál bych si to," uvedl Moyes. Dvaadvacetiletý Danny Ings odehrál tuto sezónu v Burnley, kde nastřílel deset branek.

Granada na příští sezónu ještě myslet nemůže. Hosté stále ještě hrají o záchranu, i když se v minulém kole bodově dotáhli na Eibar a Deportivo. Po dvou vítězstvích v řadě je tým José Ramona Sandovala na dobré cestě uhájit prvoligovou příslušnost, na půdě Realu Sociedad však musí vyhrát a doufat v zaváhání alespoň jednoho ze svých konkurentů. V závěsu za Granadou se ještě drží Almería, takže ještě může sestupová loterie dopadnout jakkoli. V zápase na stadionu Anoeta ovšem Granadě nejspíš nepomohou ofenzivně naladění Colunga a Riki.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - FC Barcelona  (neděle 19:00)
Fotbalisté Barcelony mohou již dnes po třiadvacáté v historii zvednout nad hlavu trofej za vítězství v Primera DIvisión. Musí však porazit obhájce titulu Atlético Madrid, což nebude na stadionu Vicente Calderóna zrovna lehký úkol. Po dvou remízách totiž Rojiblancos potřebují body, aby si sami podrželi bronzovou příčku.

Barcelona je už velmi blízko ligovému primátu. Pokud nyní porazí Atlético Madrid, druhý Real už nemá šanci svého rivala na první příčce vystřídat. Pro Luise Enriqueho by to byl úžasný start na lavičce Barcelony. A k tomu mají Blaugranas ještě stále šanci zvednout nad hlavu trofej pro vítěze Ligy mistrů i španělského poháru. Na Rojiblancos navíc Barcelonští umí, letos už Simeoneho výběr třikrát porazili.

Poslední vzájemný zápas slibuje i pro nedělní mač vypjatou atmosféru. V lednu na Camp Nou tekly nervy oběma mužstvům a Rojiblancos dohrávali zápas, který skončil 3:2 pro Katalánce, v devíti lidech. Rojiblancos jsou známí tím, že pro ostrý zákrok nejdou daleko, a nejinak tomu bude nejspíš také v nyní. Před zápasem se ale gólman Oblak snažil zmírnit podobné spekulace. "Nevím, proč někdo říká, že používáme násilí. Máme vášeň pro hru, ale jako násilníky bych nás určitě neviděl," uvedl slovinský brankář.

Oba týmy hrají v dobré formě. Barcelonští mají za sebou úspěšný postup do finále Ligy mistrů, když uhráli v Mnichově výsledek 2:3 a díky lepšímu skóre z prvního utkání nedali Guardiolovu mužstvu šanci na senzační obrat. V La Lize Katalánci válí, zvítězili v posledních pěti zápasech, v nichž neodstáli ani gól a naopak vsítili neuvěřitelných dvacet branek.

Pro Atlético by mělo hrát obrovskou roli domácí hřiště, jelikož to bylo právě v Madridu, kde svému sokovi dokázali vždy nejvíce zatápět. Kromě lednové odvety španělského poháru tady z posledních pěti návštěv Barca neuhrála tři body ani jednou. Porážku zde Katalánci utžili v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů minulý rok a v loňské sezóně Primera División skončilo utkání bez branek. Navíc budou mít Madridští velkou motivaci bodovat, aby udrželi kýženou třetí příčku před dotírající Valencií. Ta má na čtvrtém místě ztrátu čtyři body, které by do konce sezóny ještě mohla umazat. Zvláště pokud budou Simeoneho svěřenci předvádět takové výkony, jaký předvedli při posledním zápase na půdě Levante, kde pouze remizovali 2:2.

Zápas by mohla ovlivnit také absence Luise Suáreze, který se po zápase na Bayernu potýká s problémy s kolenem. Uruguayský forvard je přitom v poslední době pro ofenzívu Barcy klíčový a i proti Atléticu dokázal účinně prolamovat defenzivní hradbu Madridských. "Suárez dodává útoku Barcelony agresivitu, která je pro ně nesmírně důležitá v útočné třetině hřiště," podotkl na adresu barcelonského útočníka Diego Simeone. Bez Suáreze v sestavě Blaugranas dokázal totiž "Cholo" v posledních šesti vzájemných záspech téměř eliminovat vliv Messiho.

Ostatní hráči v dresu hostu jsou připraveni. Včetně Pedra, jenž by měl naskočit místo zraněného Suáreze. V domácím dresu se neobjeví vykartovaný Tiago. Bude muset katalánský velkoklub čekat na vysněný titul až do posledního kola, nebo si odveze z Madridu sladké vítězství a první trofej v sezóně?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.75 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Levante UD  (neděle 19:00)
Do konce španělské Primera División zbývá odehrát poslední dva zápasy, což znamená jednotný čas k odehrání celého kola. V něm se mimo jiné představí Deportivo La Coruňa proti Levante v přímém boji o bytí a nebytí na prvoligové úrovni.

Depor se aktuálně nachází s jednatřiceti body přesně na hraně sestupu, neboť stejný počet bodů mají také Eibar s Granadou. Vzhledem k tomu, že poslední utkání galicijského klubu se odehraje na Camp Nou, kde dost možná bude muset Barcelona stvrdit svůj zisk titulu, není z jejich pohledu o důležitosti tohoto střetnutí nejmenšího sporu.

Ani Levante nicméně stále nemůže jen tak vypnout a vidět se už na letní dovolené. Se ziskem šestatřiceti bodů totiž záchrana stále není matematicky zajištěna, což si dobře uvědomuje i trenér Lucas Alcaraz. "Bojujeme o přežití úplně stejně jako Deportivo. Pravda, máme více bodů než oni, ale jsme ve stejném soupeření s totožným cílem."

"Nehodláme ani v nejmenším snižovat důležitost našeho zápasu, jak naznačují komentáře ostatních. Škodilo by to našemu nasazení i soustředění," upozorňuje Alcaraz. "Soupeři i rozhodčí musí vědět, že i my bojujeme o to, abychom se vyhnuli sestupu. Nelíbí se mi přístup jít do zápasu s tím, že jen jeden tým má stále o co hrát. Chtěl bych všechny upozornit, takové týmy nastoupí dva, neboť podobné věci mohou ovlivnit úplně všechno. Počínaje rozhodčím a jeho rozhodnutím a mnoho dalších věcí. I atmosféra bude proti nám."

"Zdá se, jako by nám už o nic nešlo, ale ono stále jde. Zbývají dva zápasy a čas na nápravu zaváhání už žádný nezbývá, prostor pro chyby je nulový," doplnil na závěr trenér Levante, jenž se bude muset při skládání základní jedenáctky muset obejít bez svého nejlepšího kanonýra Davida Barrala kvůli karetnímu trestu. Kalu Uche se však vrací do hry po svalovém zranění.

Deportivo má na výběr takřka z plného kádru, chybět budou pouze zranění Cézery Will a Pablo Insúa. Trenér Víctor Sánchez del Amo ovšem ze zápasové soupisky vynechal šestici hráčů: Roberto Canella, José Rodríguez, Isaac Cuenca, Borja López, Luis Fariňa a Helder Costa, ti všichni se v neděli večer na trávníku neobjeví. "Zítra hrajeme o celou naši sezonu," prohlásil výmluvně obránce Sidnei.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - Athletic Bilbao  (neděle 19:00)
Letošní ročník Primera División se prezentuje především značnou vyrovnaností ve všech myslitelných patrech tabulky. Přestože již do konce sezony zbývají poslední dvě kola, málokdo má již jistotu pevně daného místa, stále je mnohdy o co hrát. V případě souboje Elche s Athleticem to platí tak napůl, ovšem výsledek tohoto zápasu lze přesto odhadovat jen velmi těžko.

Athletic totiž přijíždí na stadion Martíneze Valera v pozici týmu, který potřebuje nutně zvítězit, jestliže má udržet své naděje na kvalifikaci do příštího ročníku Evropské ligy. Na totéž umístění si brousí zuby také Malaga s Espanyolem, a tak stačí jedno zaváhání a může být po všem. To Elche prožilo mimořádně úspěšný závěr sezony, ba přímo závratný. Není to tak dávno, co byl tento klub outsiderem v boji o přežití, jenže série čtyř výher z posledních šesti zápasů jej katapultovala na čtyřicet bodů a poklidnou záchranu se slušným předstihem.

"Teoreticky je tím nejlepším soupeřem takový tým, který už nemá o co hrát, ale Elche ze sebe shodilo strach, který mělo dříve během sezony, a finišuje letošní sezonu velmi dobře," všímá si trenér Ernesto Valverde. "Zaslouží si ohromné uznání. Ukořistili záchranu ještě několik kol před koncem, a to mě činí opatrným."

Ztráta Basků na sedmou Malagu aktuálně činí jediný bod, přičemž Andalusané se ve stejný čas utkají s Villarrealem na horké půdě stadionu Madrigal. Žlutá ponorka si rovněž dopředu zajistila útulné místečko v popředí ligové tabulky a sezonu může dohrávat uvolněně. Valverde nicméně věří, že to Villarrealu na profesionalitě ani v nejmenším neublíží. "Jsem si jistý, že Villarreal nedá Malaze vůbec nic zadarmo. Ne že bych se o ně nějak zvláště staral, soustředím se jen na to, abychom vyhráli a udrželi se v boji."

Někdejší hráč Elche Xabier Etxeita se v dresu svého momentálního zaměstnavatele bohužel na trávníku neobjeví, neboť trpí svalovými potížemi. Zůstává tak mimo hru, stejně jako Andoni Iraola, Ibai Gomez a Iker Muniain. Na straně domácích budou chybět pouze José Ángel Alonso s Davidem Lombánem, přičemž trenér Fran Escriba hodlá v posledním letošním zápase před vlastními fanoušky zvítězit právě pro ně. "Chtěli bychom našim příznivcům dodat další vítězství na oslavu, protože v našem boji o útěk ze sestupového pásma mají ohromný podíl. Chceme, ať si tento zápas užijou."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.40 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Málaga CF  (neděle 19:00)
Souboj dvou sousedů v tabulce La Ligy slibuje velmi zajímavé utkání plné zvratů a emocí. Je o co bojovat, protože oba soupeři stále živí naději na případné evropské poháry. Blíže k nim má Villarreal, a to i přes jeho katastrofální formu. Hosté z Málagy na tom ale nejsou o mnoho lépe.

Je až s podivem, jak vysoko mohou být ve španělském fotbale v letošní sezoně týmy, které mají tak katastrofální finiše. Málaga za posledních deset zápasů vyhrála jen dvakrát! A Villarreal je na tom ještě hůř, protože za stejný počet zápasů nasbíral jen jedinou výhru! Přesto je Málaga sedmá a ztrácí jednu příčku na Evropskou ligu. Villarreal je ještě v paradoxnější situaci, protože ten se usídlil na šestém místě a má náskok celých sedmi bodů na svého dalšího protivníka.

Villarrealu se s novým rokem přestalo dařit. Na vině jsou jistě také zranění klíčových hráčů, ale přesto se zdá až nepochopitelné, jak daleko se Villarreal dostal vzhledem k tomu, jak špatně si v posledních utkáních vede. Od té doby, co vypadl z Evropské ligy, se mu nedaří najít styl, vlastní tvář a sebevědomí. V minulém kole jsme však přeci jen mohli pozorovat trochu odvážnější herní styl a zajímavější provedení.

Z prohry s Atléticem Madrid se Villarreal oklepával jen velmi postupně a remizoval s Deportivem La Coruňa. Minulé kolo už bylo lepší, i když to žádný festival branek také nebyl. Villarreal ale splnil to, co si před zápasem dal za své. Na domácí půdě těsně přehrál hostující Elche. Hrdinou zápasu se stal střelec jediné branky, Joel Campbell. Výsledek znamená, že Villarreal má na Málagu stále náskok sedmi bodů.

Málaga totiž také své utkání zvládla. Po dvou porážkách, které utrpěla od Celty Vigo a Elche, si zajela pro tři body do Almeríe. Ta jí ale hodně pomohla. Vlastní branku si nejprve po dvaceti minutách vstřelil domácí hráč José Manuel Casado. Almería se trefila také do té správné sítě, když po půl hodině hry vypálil Thomas. Jenže Málaga se nedala, po změně stran zlepšila napadání a výsledkem jí byla vedoucí branka, o kterou se postaral Javi Guerra. Díky třem bodům tak Málaga nadále pronásleduje šestý Villarreal.

Velkou výhodou Málagy je před tímto klíčovým duelem fakt, že nemá prakticky žádné větší absence. Villarreal na druhé straně je jimi doslova prosycen. Chybět mu budou hráči jako Adrian Marin, Mateo Musacchio, Denis Čeryšev, nově zraněný brankář Sergio Asenjo a Ikechukwu Uche. Nejistý je pak start Tomáse Piny, který by se ale mohl zapojit do zápasu. Jak si s množstvím absencí Villarreal poradí? A podaří se mu navázat na poslední dobrý výsledek opět na domácím stadionu El Madrigal?
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Costa, Ruiz, Bailly, Mario - Santos, Trigueros, Bruno, Campbell - Vietto, Moreno
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Weligton, Angeleri, Boka - Darder, Tissone - Samuel, Duda, Amrabat - Guerra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona362934107:1990
2.Real Madrid362826107:3486
3.Atlético Madrid36238567:2877
4.Valencia CF362110566:2973
5.Sevilla FC36217866:4270
6.Villarreal CF361512946:3257
7.Málaga CF361481439:4350
8.Espanyol Barcelona3613101344:4449
9.Athletic Bilbao3613101335:3949
10.Celta Vigo3612111343:4147
11.Rayo Vallecano361441842:6346
12.Real Sociedad3610131340:4643
13.Elche CF361171833:5940
14.Getafe CF361062029:5636
15.Levante UD36991834:6536
16.SD Eibar36872130:5431
17.Deportivo La Coruña366131731:5831
18.Granada CF366131726:6431
19.UD Almería36882032:5929
20.Córdoba CF363112221:6320
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (620)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro výhru Barcelony

Reagovat
10FKK

Reagovat
el Principito

Reagovat
culé

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

zafungovalo to

Reagovat
Ed_Hazard

Tip eurofotbalu Dnes to bude tak ci tak skvely zapas, tesim sa a pravdepodobne mu dam prednost pred nasim proti Espanyolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni jsou vzdycky vedle

Reagovat
smazaný uživatel

1.titul v sezóne je na dosah

Reagovat
Murtago

1. získal Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

jo Bayern je ted pekne tolik zapasu za sebou prohrat toj e hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Góly + asistence v lize - https://pbs.twimg.com/media/CE9pEtaUUAEMjsP.jpg Messi, Neymar i Suárez v top5.

Jinak rozdíl mezi Messim a Ronaldem oproti zbytku je fakt neskutečnej, skoro 2x více bodů než 3. nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Luis nehrál 3 měsíce. Kdyby jo, tak jsou oba i s Neymarem o minimálně deset bodů výš.

Uvidí se příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby... Kdyby nekousal, neměl by trest...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby....Kdyby Ronaldo tolik nepadal, nebyl by Real na 2.miste

Reagovat
smazaný uživatel

tem asistencim moc neverim (neni tam zdroj dat), mam pocit, ze messi nahrava prakticky na vsechny goly barcy - naproti tomu u ronalda mam casto pocit, ze mimo strileni golu nedela nic natoz, aby nekomu asistoval.

Reagovat
valloire

tvoje pocity jsou k smíchu

Reagovat
Tuxedo

Neviete aky je kurz na to že vo finale LM Suarez pokuse Chielliniho ???

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že přibližně stejně vysokej, jako na to, že Juve tu trofej vyhraje.

Reagovat
Tuxedo

tak aspon viem co podam vyhra juve a na suareza budem milionar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Paci sa mi vase podcenovanie, o to krajsia by to bola facka v pripade vyhry Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Vy už s tým máte skúsenosti.

Reagovat
Visca el barca

Hlavně ať to nepodceněj hráči. My můžem podceňovat Juve jak chcem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně neumíš rozdělit názor a vrácení rýpance. Ale tak to už je tak nějak tvůj problém.

Reagovat
roman1978

tak určitěě

jsme sice favorité, ale rozhodně nebudeme někomu, kdo věří ve výhru Juve říkat, že jsou mimo apod.

s tím máte akorát zkušenosti vy

Reagovat
Leo Rekordman

taka krasna, ako facka vam asi nebude

Reagovat
johnik

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skvělý pocit jet na Calderón bez nutnosti vyhrát. Aspoň malý důvod, proč mít Valencii chvilku rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem napsat něco podobnýho. Je parádní, že si tam můžeme jet jen zahrát fotbal.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Inac Morata vcera dalsi gol a este aj vitazni proti Interu.... ten chlapec ide jak drak keby to Carlo pravidelne rotoval hned by som ho bral

Reagovat
teenz

Pokud má všech 5 pohromadě, tak se nevrátí.

Reagovat
misinho7

nj uz len zato ako ho fanusici vypiskali by som sa na jeho mieste nevratil...a este pokial tam je Carlo ktory nerotuje

Reagovat
LAM

Chce to dnes skvělej výkon a vyhrát.AŤ to nenecháváme na poslední zápas proti Deportivu kde by mohla bejt nervozita.

Reagovat
misinho7

Tak s tym Carlom to vyzera velmi zle....podla mna ho Perez vyhodi....ale kto zanho? najviac sa spominal Kloop ale ten nevie spanielsky a on vraj asi chce do anglicka a teraz som zachytil ze moznost je aj Paco Jimenez, sice Rayo na svoje pomery hraje uzasny futbal ale ci ma Paco nato trenovat taky klub ako Real?

Reagovat
teenz

Vyhodit Moua, Carla ... to je vážně majstrštyk.

Reagovat
misinho7

to dokaze len perez

Reagovat
Masi

Ještě Capella po titule

Reagovat
Ed_Hazard

Mou oprávnene, vďaka svojmu svojskému prístupu, na ktorý nebola kabína nikdy zvyknutá, rozoštval niektorých hráčov proti sebe. Musíš sám uznať že to muselo skončiť. Určite prispeli aj jeho prekauče, predovšetkým proti Barce kde hral ten svoj klasický betón..

U Carla je to zase impotencia v domácej súťaži (v prvej sezóne 3. flek, v druhej 2.) a brutálne zavarenie hráčov v podobe nulovej rotácie. Určite by som ho ale nevyhadzoval, keď mu Peréz diktuje čo má robiť, tak nech mu nadiktuje rotáciu, inak je to všetko v p*či aj v budúcej sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc je vzpomínaný Low.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude končit po Euru 2016. To má ještě rok čas...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Carlo bude pokracovat. Nedokazu si predstavit, ze by megaloman Florentino angazoval nekoho s neznamym jmenem bez respektu celeho sveta.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zidane snad ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Není připravený...

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol, Xavi, Sir Alex Ferguson kurz 66

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Vsadil bych si na Xaviho Hernandéze, ale nemám libry.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
misinho7

Zidane nie...

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

U mě favorit Klopp, ale Carlo se nejspíš udrží, má dobré vztahy s Perézem, a hlavně s hráči, takové jako Mou neměl...

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

O Pacovi se mluví jen proto, že mu končí smlouva. Jako je to ještě celkem mladý trenér, fotbal s Rayem hraje pěkný, ale Real by mu zabil kariéru.. navíc to není zas tak velký a známý jméno, aby o něm Pérez vůbec přemýšlel jako o možnosti. Imho se prostě buďto podaří přemluvit Kloppa (v což nedoufám) nebo Karel zůstane. Tak snad ta druhá možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Kariéru by mu Real určite nezabil (tréneri ktorí trénujú podobné veľké kluby majú o angažmá na ďalších 10 rokov postarané - ak to teda úplne neposerú), ale ťažko by am zvládal kabínu - tí hráči by si tam robili čo by chceli.

Reagovat
teenz

Navíc, do Realu nemůžeš ani přijít s nějakou větší změnou. Vše se pak rozeběhne proti. Neni to jednoduchý.

Reagovat
Kluivert9

I když úplně posere (Moyes), tak pak v pohodě najde.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt by som si pozrel nejakú hviezdu mandrillu keby ju Paco v 36. minute vystriedal

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

By to mohl vzít Guardiola, kterého vyrazí z Bayernu.

Reagovat
Kenneth

Jeste holt musime s tou ku.ndou vydrzet do roku 2017. Pak uz nebude moct kandidovat.

Reagovat
teenz

Perez je dobrej.

Reagovat
Murtago

Reagovat
Kenneth

Uplne uzasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu.. jsou i horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Perez aspoň rozumí penezum...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O tom není pochyb, ale chtělo by to prezidenta, co mimo businessu rozumí i fotbalu.

Reagovat
teenz

Beztak ho nikdo nenahradí a on vyhraje další volby. Já jsem rád, za to co máme. I když je to píčus, obchodníka lepšího nanajdem.

Reagovat
Kluivert9

Sem pro Vy dresy, Barca tituly

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbé když jste loni neměli ani jedno...

Reagovat
Kluivert9

Jedna vlaštovka... Letos si to vynahradíme

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kenneth

Kandidovat uz pry nemuze.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

mozno robi Perez niekedy retardovane prestupy ale urcite lepsi ako nejaky magor Calderon

Reagovat
Aldeano

Přesně.

Reagovat
Phillipinho

Vypada to, ze nakonec v Rayu neprodlouzi. Muj tip je, ze Emery skonci v Seville a nahradi ho tam Paco.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
10FKK

R.I.P to je hnus velebnosti jdu

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ty vaše vodorovné pruhy no...

Reagovat
culé

Bolo nutné to spomínať?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Ty si z tý hrušky spadnul na hlavu, že vidíš naše vodorovný pruhy?

Ten dres s tou smuteční páskou je za letošní sezónu? Potom a omluva pozůstalým!

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnaž se trollit...

Reagovat
smazaný uživatel

http://imgur.com/a/Q2kWi

Já nejčastěji zatím viděl tuhle variantu. Proti tomu bych nic neměl.. domácí jsou klasika, tam není co zkazit.. ty šedivo-zelený meh, ale katastrofa to vyloženě není.. a ty modrý jsou boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ty, s tím širokým pruhem na rameni nebudou teď... Ale možná za 1,2,3 sezony, možná nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Este k tomu Carlovi. Lepší a skúsenejší kouč pre Real momentálne neexistuje. Ak sa ho Perez zbaví je blbec. Jediná vec ktorú treba Carlovi povedať je aby nebol posrany, aby aj v lahsich zápasoch ligy dával priestor lavičke, aby pracoval aj s náhradníkmi a nesnažil sa vyhrávať každý domáci zápas 5-6:0 ked potom ku koncu sezóny marodi polka základu. Inak proste nevidím dôvod ho púšťať a hľadať opäť nového trénera, lepšieho momentálne nenájde.

Reagovat
culé

Reagovat
misinho7

asi tak...ja neviem preco by ho mali vyhadzovat minula sezona to bola jazda, skoda ze sme posrali ligu teraz znova ... nepremenili sme sance nepostupili sme do LM , keby ju obhajil tak je legenda legiend ...zaujaimve ako male detaili rozhoduju, ja by som ho urcite este nechal tento rok a ked nezopakuje nieco z minulej sezony tak finito

Reagovat
misinho7

nepostupili sme do finale LM*

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky si myslím, že ho nevyhodí hlavně proto, že na trhu není nikdo prokazatelně lepší než Carlo. Ta práce je hrozně náročná, těžko dělat nějaké velké změny, když hrát musejí ti, kteří přišli za největší peníze a díky kterým jede byznys. Ale něčím se ta kritika fans bude muset utlumit, tudíž asi budou muset dorazit další hvězdy (hlavně de Gea).

Reagovat
misinho7

De gea bol jasny uz predtym..on nema nic spolocne s vypadnutim alebo touto sezonou celkovo ja sa bojim len zeby to nebol dajaky pogba za 90 a k tomu este dakto za velku palku....najlepsie by bolo doviest Verratiho, DDG a este nejakeho hrotaka

Reagovat
smazaný uživatel

lenže Pérez tak neuvažuje, jeho zaujímajú len tituly, pre neho sezóna bez titulu = kouč sa musí pakovať..Mourinho bez titulu v 2012/13 = kopačky, Pellegrini bez titulu v 2009/10 = kopačky, atď

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Mourinho letěl vyloženě kvůli tomu, že neudělal titul.

Reagovat
Ed_Hazard

tak, pokial by rotoval nebolo by mu čo vytknúť

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ by rotoval asi by zas Real nemal takú dobrú súhru. Ľudia sa čudujú prečo takito tréneri nerotujú (Guardiola a Villanova tiež obľubovali užšie kádre) ale to vedie aj k tomu, že hráči si na seba zvyknú a hrajú viac bez zbytočného premýšlania a naslepo.

Reagovat
Ed_Hazard

Zase od sem po sem, ty rozprávaš zas o extréme, tak isto robí Carlo extrém. Proti ľahším súperom tam kludne mohol hrať pravidelne Illara alebo Silva na miesto Kroosa. Baleovi by lavička tiež prospela, hlavne z psychického hladiska. Takto by sa to postupne v rozumenj miere menilo a všetko by bolo v pohode..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si nemyslim. Napr. Barca celu sezonu rotuje zalohu, obranu a brankara a na suhru to nema vobec ziadny negativny vplyv. Juventus taktiez rotuje celu sezonu a hraju dobre, navyse obaja su takmer bez zraneni.

Tam ide skor o tom ze niektori hraci hravali kazdy zapas La ligy a CL az pokial sa uplne nevycerpali alebo nezranili. Modric hral takmer vsetky zapasy a nevydrzal to, Benzema rovnako, James a Bale sa taktiez zranili, u Kroosa je az zazrak ze stale "zije", ale hlavne na jeho kondicke v druhom polcase je vidno ze uz je absolutne vystaveny.

Proste niektori hraci nemusia odohrat 50 zapasov v sezone v zaklade, stacilo by im urcite aj 35-40 a ten zvysok rozdelit medzi nahradnikov, ktori su tak absolutne nevyhrati a mimo formy.

Reagovat
smazaný uživatel

No napríklad naša záloha si určite rozumie horšie ako niekedy, viac nepreností atď, takže vplyv to asi má...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne záloha Realu spolu hrá necelý rok. James a Kroos predsa prišli pred sezónou a nedá sa od nich očakávať že si hneď budú rozumieť ako Xavi a Iniesta, na to treba hlavne čas a minimálne jednu-dve sezóny na zohratie... Modric bol tiež najskôr úplne stratený a teraz je z neho podľa mňa najlepši stredný záložník na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

naša záloha hrá tiež každý rok v inom zložení a je to naša najsilnejšia pozícia, každoročne

Reagovat
misinho7

inac buduci rok sme v druhom kosi v LM lebo sme nevyhrali ligu...to budu zaujaimve skupiny no..snad chytneme vitaza ruskej ligi

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bolo jasné už po vypadnutí s Juve ... okrem Barcy a Seville môžeme chytiť ktoréhokoľvek majstra, takže aj Bayern

Reagovat
misinho7

aspon tie zapasi v skupine budu mat naboj ja by som si prial murkovu chelsea

Reagovat
Visca el barca

Tak aspoň konečně budete mít i normální soupeře

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Vy snad ne?

Reagovat
Kluivert9

My neměli skupinu na úrovni EL...

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono ten los bude dost zaujimavy, lebo v prvom kosi budu kluby ktore su kvalitativne a vykonostne hodne do 2. alebo 3. kosa a naopak, v druhom kosi budu aj giganti. Celkovo to vyzera na minimalne jednu skupinu smrti a velky suboj favoritov uz v zakladnych skupinach.

Ked sa na to pozriem z objektivneho pohladu, v prvom kosi budu hned tri celkom hratelne timy (PSV, Zenit, Benfica). Zvysok (Barca,Chelsea,PSG,Juventus a Bayern) su urcite favoriti na celkovy triumf.

V druhom kosi bude tych hratelnych timov paradoxne mozno aj menej. Za "slabsie" sa da povazovat tak Leverkusen a Porto. Zvysok timov: Real, Atletico, Man City, Arsenal, Man United (na 90%) su tiez europska špička. Kvalifikaciou snad prejde aj Valencia a ta v lete este urcite posili a bude to velmi narocny super. No bude ten zreb v novej sezone velmi zaujimavy

Reagovat
Kluivert9

LM bude určitě příští sezónu zajímavější, ještě by to chtělo O2 za nějakou normální cenu.

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
smazaný uživatel

Depor a Granada

Reagovat
madridcan

Cristiano Ronaldo 2+ 3,7 kurz uplne zadarmo. Trosku ponahanat goly z jeho strany bude samozrejmost.

Reagovat
es tut mir leid

dík za tip škoda, že jsem to dal jenom za kilo

Reagovat
madridcan

Nemas zac Rovnaky tip mozes dat aj dalsie kolo, ale to uz nebudes mat taky dobry kurz. Maximalne tak 1,8...

Reagovat
smazaný uživatel

mám rád tieto zápasy, keď už nám nejde o nič... užívam si pozíciu Rayo - klub zo stredu tabuľky

https://www.youtube.com/watch?v=g_rUxx_PBVc tie ich začiatky sú úplne fenomenálne

Reagovat
sensei25

Dnes by som poprosil výhru a zaistenie si titulu,pretože hrať doma o titul so zachraňujúcím mužstvom nemusí byť pohodička.

Reagovat
smazaný uživatel

Den D ...dnes sa to môže všetko rozhodnut..a Barca môže vystupit na olymp a stat sa majstrom pre sezonu 2014/2015..treba vsak zvladnut tazky zapas proti Simeonovým zverencom, tak ako atléti ziskali minulý rok titul na Camp nou, tak sa to tento rok môže otočit..a radovat sa môže Barca na domácej pôde Atletika..Real Madrid iste ešte zbrane nezahodil a pokusi sa o zazrak..ja osobne som nazoru, že Barca vysla sezona lepsie ako Reau z pár dôvodov...rotácia tímu bola na strane Barcy značne vyššia ako na strane Realu, sila lavičky Barcy a Realu je v prospech Barcy, zranenia- mal ich viac Real, aj ked tu by som podotkol, že to bolo spôsobene aj nedostatočnou, skor žiadnou rotáciou hráčov...zranenia Modrica real pribrzdili..podla mojho usudku, je to najlepsi hrac Realu..nie Ronaldo , ale Modric..ked uz sme u Ronalda..tak Ronaldo a Messi ako najväcsie hviezdy timu mali velky vplyv na postavenie svojich timov..u Messiho sme mohli vidiet genialitu v podobe najlepsieho playmakra na svete...asistenta a zabijackeho strelca..jeho hra pocas celej sezony bola vynikajuca a od noveho roku sa este vysplhala nahor..ak sa nic nestane zlata lopta putuje do jeho ruk.....Ronaldo je určite skvelý futbalista..avsak v drese United sa mi lubil ovela viac..jeho hra mala grady, aj ked daval ovela menej golov..ale goly nie su vsetko..pocet golov jendoznacne nerobi najlepsieho hraca...a v tomto sa to zmenilo..celu sezonu som mal pocit, ze ronaldovi ide hlavne o osobne statistiky ..celý real hral na neho..aby daval goly..ano pomahal tým realu, na jesen im vyhraval zapasy..strielal mnozstvo golov..ale postupne upadol ..po novom roku nepatri ani do top 5 hracov..ano aj Messi - Ronaldo spravili rozdiel, aj ked Ronaldo na 95% vyhra pichichi..neznamena to, ze tuto sezonu bol lepsi ako Messi...to kto bol lepsi a kto viac pomohol timu ukaze konecna tabulka ...cele by som to zhrnul takto Messi hral pre tím a Real hral na Ronalda..možno hlavne tu bol kamen úrazu...Real však posledné roky v La Lige moc nedominuje, som zvedavý ake zmeny mozeme u neho cakat buducu sezonu...ps: od prestupu ronalda do Realu..na tituly Messi : 3 Ronaldo :1 ...večer snad už 4:1 :)

Reagovat
misinho7

kazdy tvoj prispevok musi zahrnat Ronalda a daco proti nemu... fandi Barcelone tes sa ze mate titul a ne tu furt Ronaldo nema taky vplyv na hru,Ronaldo dava vela golov to nestaci,Ronaldo ma menej asistenci ...blablabla..... omg

Reagovat
smazaný uživatel

napisal som svoj názor , k celej sezone :)

Reagovat
Ed_Hazard

Svoj vlastný názor.....štýlom Messi vs Ronaldo....že to ešte niekoho baví

Reagovat
misinho7

skor si napisal minimum k sezone a potom vsetko Ronaldo vs Messi

Reagovat
valloire

je to všechno cinklý

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem Barçy dnes fandím aj Valencii, ak vyhrajú už majú min. 4 miesto isté, lebo majú lepšie vzájomné zápasy so Sevillou a v prípadnom predkole by boli určite nasadený (rovnako ako Atlético), Sevilla si môže uhrať LM víťazstvom v EL, čo by znamenalo 5 klubov z Primery by bolo v LM . Tým by sa uvoľnilo 1 miesto pre EL, kde by bolo najlepšie z pohľadu klubového koeficientu aby išli Villarreal, Bilbao a Málaga taký Espanyol alebo Celta by boli nielenže nenasadaný v predkole, ale by pri postupe išli až do 4.koša pri žrebovaní skupín (nie sú ani v prvej 400ke klubového rebríčka).

A zostúpiť by mohli Getafe (nízke návštevy) a bohvie či Elche vôbec dostane 1.ligovú licenciu, tak možno ten 18.klub sa ešte dodatočne zachráni.

A zo Segundy hlavne aby postúpili Betis a Gijón, na nich sa teším

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi, Neymar y Pedro (https://twitter.com/LaLiga/status/599963214382821376)

Reagovat
smazaný uživatel

banqueta: Ter Stegen, Xavi, Rafinha, S.Roberto, Adriano, Mathieu i Munir

Reagovat
smazaný uživatel

Oblak; Juanfran, Godín, Giménez, Siqueira; Mario, Gabi, Koke, Arda; Griezmann y Fernando Torres (https://twitter.com/LaLiga/status/599966822629244928)

Reagovat
Aldeano

Navas,Varane,Pepe,Ronaldo,Kroos,Benzema,James,Bale,Marcelo,Carvajal,Isco.

Reagovat
Aldeano

B

Reagovat
Aldeano

Bench: Casillas,Coentrao,Chicharito,Lucas Silva,Nacho,Jesé,Illarra

Reagovat
smazaný uživatel

Navas ,- Dani , Pepe , Varane , Marcelo - Kroos , Isco , James - Gareth , Karim , CR7

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

tešil som sa, že dnes sa na to už vy....., ale vymenil len gólmanov

Reagovat
Ed_Hazard

Bol by som zvedavý ako by sa zachovala poisťovna ak by neska jeblo Kroosa. Či vyplatí životnú poistku, alebo to hodia na Carla

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

kľudne to druhé

Reagovat
Aldeano

Co vlastně říkáte na dresy pro La Ligu 2015-16?

http://www.footyheadlines.com/2015/01/2015-16-kits-overview-leaked-and-official-15-16-shirts.html#La%20Liga

Domácí dresy Realu klasika a nové away dresy se mi líbí. Atleti taky klasika. Domácí dres Barcy a Valencie nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Atléti klasika, Barca pekná sračka a hlavne tie VPP vonkajšie naše klasika, tie vonkajšie slušný shit ... Valencia vonkajšie také ako tento rok, paráda

Reagovat
-Kopy-

Diego Alves; Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayà; Javi Fuego, Parejo, André Gomes; Feghouli, Piatti y Paco Alcácer.

pojďme LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že na Calderone nemôžu prehrať obaja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
herbage

pokud byste skončili náhodou pátí a Sevilla by vyhrála LM, šli byste potom do předkola místo nich?

Reagovat
-Kopy-

to nevím ale řekl bych, že ne

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dybala v Juve

Reagovat
Dr. Admess

Bez Suáreze. Hmm, tak to jestli vyhrajem, tak to budu brát jako menší překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

DDG striedal dneska v zapase Machestru...tak myslim si ze jeho prichod je snad na 99% isty tesim sa nanho, najlepsi brankar anglickej ligi mozno druhy na svete a snad pride s nim aj stabilita pri centrovanych loptach pri ktorych Iker rad kiksoval

Reagovat
Ed_Hazard

No mne je z tohoto celého nejak smutno

Reagovat
Kenneth

Jestli to odsere Iker, tak at jde Perez skocit z nejvyssiho mrakodrapu v Madridu.

Reagovat
Kenneth

Mimochodem, Realu chybí útočník, Realu chybí pořádná lavička, ale nejvíc se řeší příchod golmana. To dává opět smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako v brane je co vylepsovat, asi tam chcou konecne nekoho silnyho ve vzduchu s dobrou rozehravkou. Ale spolecne s Danilem je to takovy.. no pochybny..

Reagovat
Kenneth

Na toho Danila sem uplne zapomnel, taky smysluplnej nakup. To bude zase uzasny leto....

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne.. kdyby to mel zaplatit Bale, tak by mi to zas tak nevadilo.

Reagovat
Kenneth

Potom ale za opicaka potrebujes nahradu.

Reagovat
smazaný uživatel

nepotrebuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, ale to by zas nemusel byt zadnej pokemon, protoze by (snad) nebyl do zakladu. Ale tak nejak tihle tri s Verrattim x Bale.. to by se tak nejak dalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne by ke stesti stacilo jen Bale x Verratti.

Reagovat
Kenneth

James - Verrati - Kroos - Isco? Nevim nevim no.

Reagovat
Kenneth

Teda sorry, jeste je tam Modric. Takze by to schytal Isco. V tom taky nevidim zadnou vyhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neschytal by nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Verratti, Modric, Kroos = Varane, Pepe, Ramos.

Reagovat
Kenneth

No jo, jenze Isco mi neprijde zrovna nejtrpelivejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

A to poznas z ceho? Bulvaru?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me ideal, co se ti nezda? Verratti 22 let, muze nahradit Modrice i Kroose, do budoucna za Luku do zakladu.

Reagovat
I am Mancunian

zranil sa, takze nechapem preco by to malo nieco potvrdzovat, aj ked fakt asi ide k vam

Reagovat
vladis271

jasné, zranil

Reagovat
Ed_Hazard

ty si myslíš že by tam dobrovolne postavili Valdésa ?

Reagovat
I am Mancunian

keby uz ma prestupovat, tak by nehral od zaciatku, toto atriedanie by nedavalo zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

To je dedukce jak stehno...

Reagovat
smazaný uživatel

LVG on DDG: "He has the chance to go to another great club. He is Spanish. His girlfriend is Spanish. But he shall not leave easily."

Reagovat
Leo Rekordman

tak to sdriedanie urcite malo s tym nieco spolocne

Reagovat
Masi
Reagovat
pejsek5

Prosím, nějaký kvalitní stream na Barcu?

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor "Manuel Neuer" Navas

Reagovat
Kenneth

Kroos opet na hristi. Nepoucitelnej magor...

Reagovat
ciernyribiz

je to idiot nech uz vypadne lebo mi s tym ide na nervy..snad si aspon v poslednom zapase oddychne a mohol by hrat aj nacho

Reagovat
aither

Bravo

Reagovat
Kenneth

Mimochodem Real má nejvíc svalových zranění z celé La Ligy. 62 týdnů díky tomu chyběli hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

bez Modrića to je koľko?

Reagovat
Kenneth

Nevím, komentátor ale vyjmenoval asi přes 10 hráčů kterých se to týká.

Reagovat
Dr. Admess

Ta byla jasná.

Reagovat
Ed_Hazard

Atleti s Barcou to hrajú asi na remízku 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vale

Reagovat
Ed_Hazard

Penalta ani náhodou

Reagovat
Switchback

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Switchback

Reagovat
Switchback

jasná

Reagovat
boryland

Ty voe pentle neee pro barcu kuwa.....?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca dva metre a nevidí jasnú ruku Juanfrana

Reagovat
Switchback

Reagovat
I am Mancunian

LVG on DDG: "He has the chance to go to another great club. He is Spanish. His girlfriend is Spanish. But he shall not leave easily."

Reagovat
Dr. Admess

Mallenco opět. Jako faul to nebyl, ale když už to pískl, tak to posoudit jako za vápnem?

Reagovat
smazaný uživatel

faul to samozřejmě byl. To zatažení za dres bylo evidentní. Mallenco si ale nebyl jistý, tak to dal jako přímý kop.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
vitasrp

Podle mě jasná penalta pro Barcu teď.

Reagovat
Pinturicchio

Brnknul mu o nohu, ne? To nejde ustát.

Reagovat
patas92

Podle mě to teda Dani hodně přihrál, ale když to písknul, tak měla být penalta, metr a půl v šestnáctce.

Reagovat
Pinturicchio

No jestli ho tuknul do té nohy, tak to se rozplácneš jak široký, tak dlouhý, to nejde kontrolovat a většinou to vypadá takhle, docela komicky, přihraně.

Reagovat
Pinturicchio

A jo, on to faul byl, ale přišlo mi to už uvnitř teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatahal ho za dres.

Reagovat
Ed_Hazard

už sa dohodnite

Reagovat
valloire

To je letec ten Alves a ještě se diví, že dostal kartu a půlka klaunů s ním.

Reagovat
Kluivert9

Proč nesleduješ ty svoje růžový lemry?

Reagovat
valloire

Jsem sup. Čekám na zaváhání.

Reagovat
Kluivert9

Spíš ti konečně došlo, že sledování Realu je ztráta času

Reagovat
valloire

To ne, ale zajímavější je Atletico s Barcelonou. A my nehrajem v růžovým.

Reagovat
boryland

Zavaha real co?

Reagovat
valloire

My je rozstřílíme na sračky. Rozumíš? Na sračky !!!

Reagovat
drussbarb

Na atomy! Šukat prcat mrdat šust

Reagovat
CHONG

Co je špatného na růžové barvě?

Reagovat
Kluivert9

No zrovna s tebou se o tom bavit nehodlám

Reagovat
CHONG

Tomu rozumím, bez argumentů se hovoří špatně

Reagovat
Kluivert9

Vzhledem k tomu, že ty i víno musíš mít růžový, byla by to ztráta času

Reagovat
CHONG

Pravda, ono jde totiž výhradně o tu barvu nápoje, vůbec nejde o to, že růžové víno mi přijde chuťově nejlepší a nejvyváženější

Reagovat
10FKK

Na chlapech? Všechno!

Reagovat
CHONG

Proč?

Reagovat
10FKK

Protože je to holčičí barva a ani milión teplých módních návrhářů to nezmění...

Reagovat
CHONG

Strašný stereotyp

Reagovat
10FKK

Nevím jestli stereotyp, ale pro normálního chlapa je růžová divná.. A jestli máš 105 kilo, jak si tu tvrdil, tak v tom žužu dresu musíš vypadat jako prasátko, ale asi máš v gay barech úspěch a já ti ho ze srdce přeju!

Reagovat
CHONG

Těch 105 kg jsi vzal kde, psal jsem 98 kg, ale k tomu mám 193 cm, takže se ta váha pěkně rozloží a dres padne jako ulitý, úspěch v gay baru posoudit nemůžu, protože podniky tohoto typu nenavštěvuji

Reagovat
10FKK

Buď lžeš teď, nebo si lhal v minulé podobně přiteplené diskusi, kdy si mi tvrdil, že tam chodíš balit holky.

Reagovat
CHONG

To mi najdi, to bych si rád přečetl

Reagovat
10FKK

Najdi si to sám... Vím, jen že to bylo v rozpravě o Berounu... Gooooooooooolllll LEO!!!!!

Reagovat
CHONG

Reagovat
drussbarb

Jistě, stejně jako usrkávání růžového vína v pivnicích

Reagovat
CHONG

Který člověka by napadlo jít popíjet růžové víno do pivnice, buď by ho vůbec neměli v nabídce nebo by bylo nevalné kvality, pěkně do kvalitní vinárny

Reagovat
Switchback

Zkurvenče, jak to pískáš

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaj..kolikátý už v tomhle roce..

Reagovat
Dr. Admess

Jo, tak brnkl. Toho jsem si prvně nevšiml. Takže 2 penalty už nám odepřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Stiahol ho meter v šestnástke a on to vytiahne von, to čo dnes píska Mallenco?

Reagovat
Ed_Hazard

To čo vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak, klasicky jak slepý

Reagovat
boryland

Ty voe malenco......

Reagovat
Ed_Hazard

Čo to je za kolo? Valencia nechce zabojovať o 3 miesto, Sevilla nemá záujem zabojovať o miesto Valencie, Real očividne taktiež šum a fuk boj o titul a Barca s Atletmi hrajú šachy so slepým autistickým rozhodcom

Reagovat
Kluivert9

Na Vale a Sevillu mám vsazeno, takže to bylo úplně jasný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Teď to třeba nevyšlo, ale ten rychlý přechod do útoku ... Bašta.

Reagovat
boryland

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico v posledných mesiacoch stratilo svoj lesk, akoby im koncom sezóny už došli sily.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani krásná ...

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol nas krasne reze rohodca celkom tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mallenco zatiaľ postava zápasu, tragicky von a to je len prvý polčas

Reagovat
misinho7

To si v Real robi prdel...je dost velka sanca ze dnes Barca strati body a stale tam bude teoreticka sanca a pri spravnej konstalacii hviezd a najvacsom stasti svata by nahodne mohla remizovat aj posledny zapas... no ne nasi to maju na pake a hraju jak ponocni

Reagovat
misinho7

najvacsom stasti sveta*

Reagovat
smazaný uživatel

To sú výsledky.. Možno dobre že Andre odstupil. čo tam prišiel Perez hra je lepšia. ale aj tak v súhrne na to o čo ide a že hrajeme doma slabý herný prejav

Reagovat
sensei25

jasnu ruku Godina po hlavicke Messiho si nevsimne a pritom na to hladi ako chuj a Alvesov faul vytiahne za 16-ku....dement jebnnuty

Reagovat
smazaný uživatel

Mallenco drzi real v hre...evidentne, ze chce boj o titul este zdramatizovat..fuj

Reagovat
Ed_Hazard

No konečne s tým niekto prišiel, to trvalo

Reagovat
smazaný uživatel

trvá to uz dost dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Undiano nech ide piskat okres.. aspon ho tam zmaruju

Reagovat
boryland

Mallenco at si drzi co chce voe,atleti fakt real neee /musi/...

Reagovat
drussbarb

Lidi, uznejte, že si zasloužím, aby Barca dnes slavila titul. V naší bezpečně čtvrti nějaká svině navštívila můj sklep a "půjčila" si mé nové kolo. Takže, aby tento hajzlík dostal rakovinu prdele, aby mi pivo teklo, jak teče a aby Barca, ideálně po hattricku Messiho, oslavila titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Já Ti to přeju ze srdce.

A tomu hajzlovi, co Ti ukradl kolo, ať uhnije péro. Nesnáším zloděje. Strašná verbež.

Reagovat
CHONG

Neplacení daní je přeci taky zlodějna.

Reagovat
10FKK

Mirku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

optimalizace daní je věc, kterou dělá 100 % vydělávajících ...

... no a pak jde o to, co ti finančák uzná, a co ne.

Každý účetní ti doporučí, aby sis z daní odečetl co nejvíc a finančák ti pak část toho vyháže. Nic horšího než dodanění (a menší penále) ti nehrozí. Ale vyplatí se to vždy.

Reagovat
CHONG

Pravda, o 100% vydělávajících se vlastně zajímá "finanční" policie, já ´plně zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsi teda asi narážel na někoho konkrétního, že?

Reagovat
CHONG

Kdepak

Reagovat
smazaný uživatel

Koho?

Reagovat
CHONG

Pitra

Reagovat
drussbarb

Neser CHONGu, já mám taky metrák

Reagovat
10FKK

I já! Ať se mu prdel ucpe a chcípne na zácpu!

Reagovat
valloire

kolo jedině u postele

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dva mače nemám z Pedra nejlepší pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledný mesiac takmer nehrá, nemôžeš od neho zrazu očakávať suverénne výkony, dokym sa trošku rozohra bude koniec sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Nehráva a nebude, v lete pôjde preč - niekam kde s ním budú viac počítať, inak bude ešte slabší ako je teraz

Reagovat
Rattlesnake

*dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit že Godin dosť dlho nedal vo velkom zápase gól

Reagovat
boryland

Barca jedem na titul.....

Reagovat
smazaný uživatel

Arda bez karty?

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Kenneth

Ty Ronaldovo přímáky, to je něco...

Reagovat
misinho7

presne jak minuly rok..este tam bude malinka sanca na titul ale my to radsej preventivne posereme nech to uz neni napinak

Reagovat
misinho7

mal som co pisat...ROonaldooooooo

Reagovat
Dr. Admess

Vždyť vedete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cris.

Reagovat
Ed_Hazard

Mám pocit že Carlo to má už zrátané a po sezóne pôjde. Nulový záujem o zápas, pokyny rozdáva Hierro, hráči tiež hlavami uplne inde.

Reagovat
Kenneth

A co má jako z toho VIP místa nahoře dělat?

Reagovat
misinho7

hadzat po nich cigarety

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť Carlo je suspendovanej.

Reagovat
Ed_Hazard

Aha, on má vlastne stopku Zapol som to až teraz, potom ale nechápem prečo vo VIP sedí vedla neho niekto v tréningovej súprave RM

Reagovat
valloire

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Messssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Dr. Admess

Messiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Rattlesnake

leoooo

Reagovat
aither

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
boryland

Leeeoooooooooooo kral.............

Reagovat
dextroza_m

Méééssiii Méééssiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Ney

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
monty25

Messi Tak ještě 20 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
dextroza_m

jo aha, na streamu je to zpomalené, Putin má po družici...

Reagovat
Rattlesnake

ney

Reagovat
Kluivert9

Kurva Neymare

Reagovat
Dr. Admess

Espanyol

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Switchback

Espanyoooooool

Reagovat
aither

Espanyol

Reagovat
monty25

Espanyol 1:1

Reagovat
boryland

Espanyol joooooo

Reagovat
Ed_Hazard

Navas to si sa pochlapil teda

Reagovat
smazaný uživatel

Vitej, Davide.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Rattlesnake

iker

Reagovat
Switchback

Reagovat
misinho7

Reagovat
Rattlesnake

eh navas chytá? jde štěstičku naproti, na každý pád...

Reagovat
Kluivert9

Sice je to už jen maskot, ale úplně všechno se mu vyčítat nemusí

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
CHONG

Keylor

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
misinho7

co spravil Navas ? nepozeral som

Reagovat
smazaný uživatel

Sel do klicky.

Reagovat
dextroza_m

umí je na pětníku jak Messi

Reagovat
I am Mancunian

toho navasa normalne predate ? ci vyjebete radsej san ikera ?

Reagovat
misinho7

podla mna navas... Iker povedal ze zostane aj ked pride lepsi brankar a bude bojovat

Reagovat
I am Mancunian

cez davida nema sancu uz, chudak, neni ani stary velmi

Reagovat
misinho7

tak nejaku tu Copu a mozno par zapasov v lige dostane

Reagovat
smazaný uživatel

MARCELINHO

Reagovat
monty25

Nevadí, uhrajeme si to sami.

Reagovat
valloire

je to cinklý

Reagovat
dextroza_m

kapesníček?

Reagovat
boryland

Ty si cinklej uz......

Reagovat
smazaný uživatel

Hrasek.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon Pichichi.

Reagovat
Dr. Admess

Gratuluju.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dextroza_m

závist

Reagovat
CHONG

Reagovat
Switchback

Misinho bere všemi deseti

Reagovat
misinho7

co ine mi uz zostava...slaba naplast nato ze nebude ziaden titul

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
MadMrJacky

Všichni jsou spokojení, tak to má být

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

Tak ještě Vale

Reagovat
boryland

Baaaarcaaaaaaaaa............

Reagovat
REPLIKATOR

Moyes

Reagovat
monty25
Reagovat
valloire

Ronaldo

Reagovat
REPLIKATOR

Penaldo

Reagovat
Ángel di María 22

Cristiano 3+1 dneska, král Zase nejlepší střelec.

Reagovat
patas92

A zase to k ničemu nevedlo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Minule jen např. k titulu v LM když nám jí vystřílel střeleckym rekordem. Zatim máte jeden titul, vaše sezóna klidně může skončit obdobně jak ta minulá naše. Tak o co go

Reagovat
10FKK

O ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

LM vám vystřílel především Ramos.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak to jsi krátkozrakej.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

A k čemu mu to bylo

Reagovat
Kokesh

A co ma jeste vic delat, kdyz se smejete jak dementi?

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Reagovat
LAM

Opět jen proti slabejm

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
misinho7

lebo Messi dava hattrick atletom na pockanie ze? ...napr minule dal Cris hattrick Seville

Reagovat
LAM

V nejdůležitějších utkání na jaře Messi famozní.Jaro je letos jasně jeho Snad to povrdí i proti Bilbau a Juventusu

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec budou všichni spokojení

Reagovat
Billy McClane

Nie je to najdolezitejsie, ale rozhodne potesi

Reagovat
Kenneth

Bale. Debilko...

Reagovat
valloire

GO CANADA GO

Reagovat
CHONG

Reagovat
drussbarb

Reagovat
sensei25

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo..zasluzené prvé miesto....

Reagovat
Sali5

Tak nakonec ta remíza s Valencií nehrála žádnou roli, Barca by si to uhrála i tak.. každopádně té LM je škoda, nějak nevěřím Juve, že by to mohlo zvládnout

Reagovat
REPLIKATOR

Barcaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEONNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
-Kopy-

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Verma jak paří

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam

Reagovat
Rssa

Mistři

Reagovat
monty25

CAMPEONES

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia

Reagovat
Switchback

Douglas

Reagovat
X-bano-X

Olé

Reagovat
dextroza_m

Madrid, cabron, saluda el campeon!Madrid, cabron, saluda el campeon!Madrid, cabron, saluda el campeon!Madrid, cabron, saluda el campeon!Madrid, cabron, saluda el campeon!Madrid, cabron, saluda el campeon!

Reagovat
LAM

A Real i s nejdražším týmem může jít domů Hlavně že podle nich měli dominovat jako Barca za Pepka

Reagovat
smazaný uživatel

To byly nervy ...

Ale naprosto zasloužená výhra. Vyhrát titul na hřišti úřadujícího šampiona a ještě rozhodne Messi ... Stylové.

Jsem na kluky zase pyšný. O parník nejlepší titul mojí fanouškovské kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

Je to doma Barcaaa

Reagovat
MadMrJacky

Vermaelen v džínách

A jinak MISTŘÍÍÍÍÍÍ

Reagovat
smazaný uživatel

To byl i Bartra :)

Reagovat
Kokesh

On uz ho nekdo videl v treninkovem, ci dokonce zapasovem?

Reagovat
MadMrJacky

Nějakou přípravu snad odehrál, ale jinak bych řekl, že ten člověk má alergii na tyhle věci

Reagovat
Dr. Admess

YEEEEEEEEEEEEES!!!

Visca el Barça yyyy Visca Catalunyaaaa!!!

Miluju vás!!

Lepší dárek k 10-ti letému fandění jste mi nemohli dát!!

Reagovat
valloire

Je to úplně všechno cinklý, to dá rozum. Jynak bisme vihrály.

Reagovat
LAM

Jinak 5 titul za posledních 7 let.Naprostá dominance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

7 za posledných 10 rokov. Ako ste na tom historicky v porovnaní s Realom? Nechce sa mi to hladať.

Reagovat
valloire

Koukají nám na záda z velmi uctivé vzdálenosti. Jestli je vůbec vidí.

Reagovat
Kluivert9

Asi jako vy poslední roky

Reagovat
Kokesh

23, 32 pro RM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proto jste to vypouštěli? Jsme zklamáni.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela závratným tempem se jim ten náskok tenčí. Real 32, Barca 23

Mimochodem - od roku 1990 je to 13 tutulů Barci, 7 Realu. V tomhle tisíciletí 5 Real, 7 Barca ...

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 7 let Barca 5 , Real 1. Jak říkám na věčně druhého to není špatné.

Reagovat
valloire

i slepý kuře zrno najde

Reagovat
10FKK

Takhle mluvíš o realu?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
secho

To je hezký den, titul je doma

Reagovat
Switchback

ale Ronaldo může být spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

ten je rozhodně.. pichichi bude jeho a to je hlavní

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

tak to má byť

Reagovat
Ed_Hazard

chjo chjo chjooo

Reagovat
2miguel1

Svet sa zasa dostava do normálu....sme najlepší campeeonees

Reagovat
CHONG

Snad si proti Getafe zahraje Martin

Reagovat
roman1978

jistě misiňo

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo skvělé,namísto Ronalda.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Titul v Barcelone, Pichichi v Madride, všetci su spokojní

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
secho

Ronaldo je spokojený

Reagovat
10FKK
Reagovat
valloire

trapárna nejvyššího kalibru z webu nejnižší úrovně

Reagovat
10FKK

Reagovat
roman1978

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
technecium

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

sme majstri, a samozrejme taktiez gratulacia misinhovi a ronaldovi, im to staci...

Reagovat
roman1978

Reagovat
Switchback

Reagovat
misinho7

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

BAAAAAARCAAAÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!! Je to skvělé ,mám nachystanou sedmičku Rýnského ryzlinku v pozdním sběru , ročník 97 , ten je pro dnešek vhodný!!!!!!

Gratuluju Realu k pichichi , za tímto úspěchem šli od počátku a tým pro to udělal úplně všechno!

Reagovat
smazaný uživatel

A gratulácia Barcelone, suverénna jar, parádna sezóna

Reagovat
CHONG

Barcelona právě vyhrála titul a polovina culés mele o Cristianovi, priority jsou jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

utři slzu vole!

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

oni vyhrali titul ale riesia Ronalda ...

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Tym sa utesujes alebo aky mas problem? Pekne vam pogratovali k jeho individualnemu uspechu

Reagovat
LAM

Reagovat
roman1978

polovina? přece všichni. nic jiného nás nezajímá. ronaldo, ronaldo, ronaldo

každým komentářem ze sebe děláš většího a většího šaška.

ale jebat. ------------------ mistři mistř

i

Reagovat
technecium

Fňuk

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

už jsou nohy ze stolu?

Reagovat
loki5

Tak si navzájem dejte palce nahoru a my jdeme slavit

Reagovat
Rssa

Našel si svůj smysl dnešního smutného dne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 culés tu napsali něco o Kristýně... hroznej svět...

Reagovat
CHONG

7

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, asi nás tomu smálo mnohem víc. Ale jim ironie a nadsázka prostě nic neříká a mají pocit ,že je nám smutno,když jsme získali ten titul!

BBBBBBAAAAAAAARRRRRRRRCCCCCCÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
CHONG

To není o smutku, ale o tom, že výsměch Realu je pro Vás přednější než oslavování Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEOOOOOOOOOONES CAMPEOOOOOOOOOOONES

Reagovat
smazaný uživatel

Oslava titulu s jde ruku v ruce s výsměchem takovým fanouškům jako jsi ty a mnoho tobě podobných. Píšeš to , jako kdyby tys tu byl plný úcty k soupeři. Řekl bych : Že ti není hanba,ale to tobě nic neříká. Ty budeš Barcu urážet a pak se divit ,když se objeví posměšky.

Reagovat
CHONG

Já na rozdíl od tebe nemám plnou hubu keců o respektu, já vás nikdy respektovat nebudu a ani nic takového ani netvrdím, já jsem zmrd, ty jsi pokrytec, co je horší, to ať si každý přebere sám

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty si dovolit můžeš cokoliv,protože jsi z... ,ale my si nemůžeme dovolit vás po sezoně poškádlit. ,protože bychom jinak byli pokrytci.

Reagovat
Kluivert9

Mistři!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Kristýnu máme v Pičiči...

Reagovat
CHONG

To je podle komentů vidět

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEOOOOOOOONES CAMPEOOOOOOONES

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Rssa

Symbolicky rozhodl nejlepší hráč letošní sezóny. Leo je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

13 - El @FCBarcelona_es ha ganado la Liga en más ocasiones que cualquier otro conjunto en un campeonato de 20 equipos. Supremacía.

Reagovat
Billy McClane

Cules tu pochichi nejako neunasaju Nie aby ste sa tesili z titulu, ale trapi vas CR

Reagovat
LAM

Reagovat
Kluivert9

Spíš z vás máme prdel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
10FKK

Pičiči si namaž na prsa!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEOOOOOOOONES CAMPEOOOOOOONES

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam vy hlavy!!!! Campeónes!!!!

Madrid, cabrón, saluda al campeón !!!

Reagovat
valloire

GRATULUJI BARCELONĚ K TITULU.

Doufám jenom, že to bude letos má poslední gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji Ronaldovi k Pichichi.

Vím, že je to letos má poslední gratulace.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Switchback

Reagovat
Murena

Reagovat
misinho7

este zlata kopacka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Switchback

Díky zlato

Reagovat
10FKK

Dík.. Hajzle!

Reagovat
X-bano-X

ďakujeme a snáď to ešte zo 2 krát zopakuješ

Reagovat
Kluivert9

Dík

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Infi

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Xaviho 8. titul, legenda

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

Messi jich má 6 a 3 LM(zatim)

Tohle je prostě jeho doba a to mu je 27 let

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má 7. titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona the first spanish team in history to register 48 wins in a single season

Barcelona become the first spanish team in gistory to keep 33 clean sheets in a single season

Reagovat
smazaný uživatel

no jako Bravo kdyby nedostal kus proti Deporu, tak stlačí průměr na 0,5. To je legendární nástup ...

Reagovat
smazaný uživatel

Victor who?

Nikdo nečekal, že ho takhle nahradíme, oba brankáři naprosto geniální nákupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě Vicky je legenda!

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

33? Šílenost..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Dr. Admess

A ještě dodatek...

Messi je Bůh, ale to víme všichni, spíš tohle...

Enrique? 4-0 proti Simeoneovi letos? Začínám věřit, že je to fakt génius a že by za pár let mohl patřit do kategorie a lá Guardiola.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bych trochu krotil, ale jasné je, že se Barce letos na Atlety hodně dařilo.

Reagovat
Dr. Admess

Proto jsem taky napsal, že jen začínám věřit. Né, že to už tak vidím.

Reagovat
Switchback

Nejvíc jsem rád ale za Luisita Škoda, že mu ten titul nevyšel i s Liverpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Oni vyhrajou titul a zas řeší Ronalda To je nemoc

Reagovat
Switchback

Hlavně, že ty to dnes unášíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Já jsem smířenej dávno, že jsme sezónu posrali.

Reagovat
Switchback

bla bla bla

Reagovat
Visca el barca

Tak hlavně, že jste se šetřili v Copě viď ?

Reagovat
bayern987

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
10FKK

Nemoc je machrovat s tituly v listopadu a jmenuje se bílá!

Reagovat
roman1978

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEOOOOOOOONES CAMPEOOOOOOONES

Reagovat
Al Capone

Gratulace do Katalánska, letos si to zasloužila (což je celkem jasné když má nejvíce bodů, ale někteří to prostě nechápou )

Reagovat
valloire

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
CHONG

Reagovat
Switchback

ofsajd

Reagovat
valloire

Kanaďan není nikdy v ofsajdu

Reagovat
Al Capone

Reagovat
valloire

Bolševici musí být rozstříleni na cucky.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Al Capone

Reagovat
misinho7

Reagovat
vladis271

Reagovat
technecium

Vstavaj straná agrómnaja

Reagovat
smazaný uživatel

tak symbolickejší ten titul Barcelony ani nemôže byť...ako pozerám, minulý rok bol ten zápas s Atletmi na CN tiež 17. mája.

Reagovat
roman1978

to je tak krásné, jak madristům praskají cévky, jak to neunášejí a chytají se stébel, která ani náznakem nepokazí tu obrovskou radost a satisfakci. zase je všechno tak, jak má být. vyhrálo dobro, zlo je na všech frontách poraženo a po tom jejich naparování je to ještě mnohem lepší pocit.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Billy McClane

Treba vediet prehravat, ale aj vyhravat. Ale z toho co citam, tak jedini kto to tu neunasa su cules

Reagovat
roman1978

juchů, juchů, vyhráli jsem titul, madrid je v piči. já to tak strašně neunáším.

Reagovat
smazaný uživatel

Neunášíme titul??

Naopak : Jsme uneseni !

Reagovat
loki5

Tohle je docela sranda jak se snaží tu vyvolat další nesmyslné hádky

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem si ,že budou psát leccos ,ale že to neunášíme, to je síla.

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEOOOOOOOONES CAMPEOOOOOOONES

Reagovat
valloire

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
CHONG

Reagovat
technecium

To že fandíš rozjeté Kanadě ukazuje, že si gloryhunter. Správný fanda fandí outsiderovi

Reagovat
valloire

No vždyť jo.

Reagovat
valloire

fandit rusákům může jenom culé

Reagovat
drussbarb

Reagovat
valloire

Bolševicí budou rozstříleni na cucky.

Reagovat
valloire

GOOOOOOOOOOL. Rusácí debakl.

Reagovat
valloire

deset deset.....mužící tečou

Reagovat
Leo Rekordman

Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,zas najlepsiiiii

Reagovat
JM

Basketbalisté Realu Madrid vyhráli Euroligu!!!

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
valloire

GOOOOOOL

Reagovat
valloire

goooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro výhru Barcelony v Copě a LM

Reagovat
valloire

peterson pls

Reagovat
smazaný uživatel

jsi mi to vrátil

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt větší ubožáček než jsem si dosud myslel a ještě k tomu infantilní.

Reagovat
smazaný uživatel

po všech těch výměnách mezi námi fanoušky:

Chci poděkovat našim klukům za skvělou sezonu ,která snad ještě nekončí a poděkovat taky všem soupeřům včele s Realem, který nás hnal k nejlepším výkonům po celý rok a snad nám toto pomůže i k dalším úspěchům , protože ten souboj dvou letošních nejlepších týmů Evropy,byl ze všech prestižních lig nejtěžší a nejvyrovnanější. Měli jsme dobrou sezonu ,i když je potřeba si umět přiznat , že úrovně Bayernu ´13 , ani Realu ´14 jsme nedosahovali a je tedy co zlepšovat.

Dvě finále před námi jsou složité záležitosti a já věřím ,že je zvládneme. Visca el Barca!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele