Primera División - preview 32. kola

17.04.2015, 08:32, aktualizováno 20.04.2015, 08:33
Previews
Souboj dvou týmů, kterým se v průběhu sezony povedlo utéct ze sestupového pásma nabízí pondělní dohrávka 32. kola španělské ligy. Elche má na sestupové pozice šestibodový náskok, Real Sociedad je na tom ještě o sedm bodů lépe a pokukuje po první polovině tabulky...
Elche CF - Real Sociedad  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávku dvaatřicátého kola obstarají Elche s Realem Sociedad. Zatímco hosté z Baskicka již v závěru sezony hrají jen o čest a dobré rozpoložení do další sezony, osud Elche stále zůstává na vážkách, a to nejen kvůli jeho současnému bodovému zisku...

Ve své druhé sezoně v Primera División se domácí celek nachází pouhé tři body nad prvním sestupovým místem a navíc jej sedm kol před koncem letošního ročníku sžírají finanční potíže. Hráči i kluboví zaměstnanci se nedočkali řádné výplaty již dva měsíce, což je dokonce přinutilo ke čtvrteční demonstraci před vlastním stadionem, aby dali patřičně najevo svou nespokojenost.

Celá skupina protestantů vydala jednotné prohlášení médiím ve znění: "Jediným důvodem, proč jsme se zde shromáždili, je potřeba spojit síly, abychom našli řešení pro momentální klubovou finanční situaci. Nikomu nechceme jít na ruku, ani odporovat. Naším jediným cílem je zajistit, aby Elche mělo současnost i budoucnost. Nehodíme jen tak ručník do ringu."

"Hodláme pokračovat ve snaze dosáhnout kompromisu a profesionality, abychom dosáhli na cíle, které jsme si pro tuto sezonu vytyčili,"
uzavírá prohlášení. Pokud vedení Elche nedokáže v tomto měsíci vytáhnout z klobouku tři miliony eur, aby splatilo své dluhy, hrozí mu i sankce ze strany Španělské fotbalové ligy. Mezitím se však hráči i veškerý další personál musí soustředit také na ligové zápasy, stejně jako v minulém kole, kdy protrhli sérii čtyř nezdarů výhrou 2:0 na hřišti tápající Córdoby.

Domácí forma svěřenců Frana Escriby je poslední dobou příšerná. Tři z posledních čtyř zápasů na stadionu Martíneze Valera totiž Elche prohrálo, ovšem v Realu Sociedad dost možná nalezne vhodného soupeře na prolomení této bilance. Baskický klub totiž za celou letošní sezonu na cestách nasbíral pouhopouhé jedno vítězství. A vzhledem k tomu, že ztráta svěřenců Davida Moyese na pohárové umístění momentálně činí propastných třináct bodů, dá se očekávat, že motivaci zvítězit budou mít především domácí.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - UD Almería  (neděle 12:00)
Dvanácté Rayo Vallecano se pokusí nechat zapomenout na dvě poslední porážky, které mu opět odkryly naplno jeho slabiny a zavedly ho až na 12. místo. Almería naopak bojuje a ještě chce získat pár bodů, které by jí mohly pomoci dostat se z pásma sestupu.

V něm je Almería ze všech tří týmů v nejvýhodnější pozici, protože má na kontě 25 bodů a na únik ze zóny sestupu tedy potřebuje ještě alespoň tři, aby mohla doufat, že si vystřídá místo s Levante. Levante v pátek večer odehraje utkání s Espanyolem Barcelona a pokud nebude bodovat, vytoužený únik z nešťastných příček by pro Almeríi mohl nastat velmi brzy. V posledních dvou zápasech, které Almería prohrála, vždy dostala čtyři branky. Minulý zápas ale zvládla o mnoho lépe.

Almería bez větších problémů porazila Granadu 3:0. Hrdinou zápasu se stal Thomas, jenž v závěru první půle otevřel skóre a před koncem zápasu pečetil domácí vítězství. Do střelecké listiny se zapsal rovněž Javier Espinosa a k tomu všemu se Almeríi podařilo neinkasovat ani jednu branku, takže to byl pro diváky velmi vydařený zápas. Právě hrdina Thomas se v rozhovoru pro oficiální klubové stránky rozplýval: "Děkuji všem mým spoluhráčům. Sice jsem dal dvě branky já, ale je to zásluha celého týmu, který mi k tomu pomohl. Je jedno, kdo ty branky dá - důležité je, že z toho profituje celý tým. Bojovali jsme a myslím, že tule výhru jsme si naprosto zasloužili."

Rayo Vallecano sice má za sebou tři výhry v řadě, ale ty novější výsledky už tak povzbudivé nejsou. Dvě branky dostalo Rayo od Realu Madrid a s tím se tak nějak počítalo. S čím se nepočítalo, byl výsledek minulého utkání. V utkání s Celtou Vigo dostalo Rayo šest branek a loučilo se s debaklem. Hrdinou večera se stal mladičký útočník Santi Mina, jenž se postaral hned o čtyři góly domácího týmu.

Není divu, že trenér Paco Jémez byl po zápase hodně nešťastný. "Tohle bylo jedno z nejhorších utkání, jaké jsme odehráli. Moc mě to mrzí. Připravovali jsme se, ale od začátku nám nic nevycházelo. Zvolil jsem špatnou taktiku, takže odpovědnost za tento výsledek beru na sebe. Mrzí mě to a doufám, že se poučíme. Teď musíme myslet jen na Almeríu a na to, jak ji porazit," uvědomuje si zkušený trenér. Najde recept na bojujícího soupeře?

Když se tyto dva celky utkaly naposledy, radovalo se Rayo. To je celkově úspěšnějším týmem ve vzájemných duelech a potvrdilo to i v minulém střetu. Utkání rozhodla jediná branka, šťastným střelcem a hrdinou večera se stal mladík Gael Kakuta.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.80 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Sevilla FC  (neděle 17:00)
Pátá Sevilla by ráda postoupila ještě výš v tabulce první španělské ligy a potřebuje k tomu další body. Osud jí hraje do karet, protože o body se Sevilla utká s Granadou. Ta nezažívá dobrou sezonu a aktuálně je na předpoledním místě v La Lize. Sevilla má ale v nohách náročný duel Evropské ligy.

Naštěstí pro Sevillu a její sebevědomí ale náročný zápas se Zenitem Petrohrad zvládla na výbornou. Zenit sice utkání skvěle začal, když se prosadil Aleksandr Rjazancev už po 30 minutách. Sevilla v té době opravdu produkovala velmi špatný fotbal a není divu, že trenér Unai Emery sáhl k neobvyklému kroku, když okamžitě přikročil ke všem třem střídáním. To se mu ale vyplatilo skvěle, protože právě Carlos Bacca s Denisem Suárezem otočili skóre utkání.

Sevilla tedy zvládla utkání se Zenitem a do Ruska pojede coby tým v lepším postavení. Bude ale muset zapracovat na některých chybách a nevýrazném herním projevu. To si uvědomuje také trenér Unai Emery, který po zápase přítomným novinářům řekl: "Myslím, že výsledek hodně odpovídá tomu, co jsme viděli. První poločas se nám hrubě nepovedl a kdyby se něco nezměnilo, pravděpodobně bychom prohráli o hodně branek. Naštěstí jsme ale udělali nějaké změny a ty se hned projevily. Bylo důležité, že jsme toto utkání zvládli."

"Není to ani dobrý, ale ani špatný výsledek. Zenit je skvělý tým s mnoha dobrými hráči, přesně ví, co má hrát. Je to zkušený tým s dobrým trenérem, hrají aktivně a my jsme s tím měli problémy. Hodně se mi líbila naše reakce po střídání. Potřebovali jsme najít nové řešení, více síly přesunout do útoku a dostat před bránu důraz, který by donutil Zenit dělat chyby. Měli jsme silnější zálohu, protože se více pozornosti soustředilo na naše útočníky, takže záložníci mohli více napadat a posílat na ně lepší míče. Teď musíme zvážit, proč jsme udělali chyby a vyvarovat se jich."

"V dalším zápase hrajeme s Granadou a byla by chyba myslet si, že jen proto, že je Granada na předposledním místě, nám nebude dělat problémy. Nesmíme podlehnout pocitu, že jsme nepřekonatelní. Je pravda, že jsme favoriti, ale musíme pro to něco dělat. Granada nám nedá body zadarmo. Potřebujeme k tomu hodně pracovitosti a pozornosti, aby se neopakovaly chyby z utkání se Zenitem. Potřebujeme další body," dodal Emery.

Jeho týmu se dařilo i v minulém utkání, když si rozdělilo body s Barcelonou. Hosté z Katalánska ztratili dvoubrankové vedení, které jim zajistili Messi s Neymarem. V domácím dresu se trefil ještě před přestávkou Banega a bod Seville vystřelil v závěru utkání Gameiro. Granada vyhrála za posledních deset utkání jen jediné utkání. Od té doby se jí daří jen prohrávat. Ještě dlouho si asi bude pamatovat výprask od Realu Madrid v podobě devíti branek ve své síti.

A nedařilo se jí ani v minulém kole La Ligy, když prohrála s Almeríí. Hrdinou tohoto zápasu se stal Thomas, jenž v závěru první půle otevřel skóre a před koncem zápasu pečetil domácí vítězství. Do střelecké listiny se zapsal rovněž Javier Espinosa, který uzavřel skóre utkání ve prospěch Almeríe. Jak Granada zareaguje proti unavené Seville?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.80 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Córdoba CF  (neděle 19:00)
Krize Villarrealu pokračuje. Nezastavila se ani v minulém kole nejvyšší španělské fotbalové ligy. Ambiciózní tým strádá a ztrácí pevnou pohárovou půdu pod nohama. V současné době je Žlutá ponorka na šestém místě La Ligy, ale nepříjemně na ni doléhá sedmá Málaga. Vzchopí se Villarreal v souboji s hosty z Córdoby? Hostující celek je poslední, ale to ještě neznamená, že se vzdal.

Villarreal je ambiciózním týmem, který se snaží zuby nehty vydržet na příčkách, které znamenají Evropskou ligu. V současné chvíli se mu to daří, a to i přesto, že jeho forma je minimálně katastrofální. Všiml si toho i trenér Marcelino, který po prohraném utkání s Espanyolem řekl: "Tohle byla katastrofa. Náš nejhorší výkon za dlouhou dobu. Na hřišti byl jeden průměrný a jeden tragický tým. My jsme byli těmi tragickými. Espanyol si naprosto zasloužil body a nechápu, proč nám nedali ještě víc branek," soptil Marcelino.

"Byla to ostuda. Hráli jsme špatně od začátku až do konce. Nevybavuji si jediný moment z naší strany, který by se jevil alespoň jako průměrně dobrý. Zkrátka to bla katastrofa se vším všudy. Nedařilo se nám bránit, v útoku jsme nikdy nic nevymysleli a zálohu jsem skoro neviděl. Když bychom pokračovali takhle, neporazíme vůbec nikoho. Hráli jsme špatně na všech frontách a mohu za to také já. Nechci házet špínu na mé hráče, protože mojí odpovědností bylo pořádně je připravit a to jsem nedokázal."

"V čem byla největší chyba? Neřekl bych, že jsme na tom byli špatně fyzicky. Ale spíše šlo o náš přístup ke hře. Nehráli jsme s ambicemi, s nasazením ani s radostí. Z naší hry se přes noc vytratilo všechno. Teď nás čeká Córdoba a my se musíme poučit. Bylo by hodně špatné, kdybychom podcenili našeho soupeře jen proto, že je v tabulce až poslední. Córdoba umí hodně potrápit prakticky kohokoli, takže se musíme sebrat," dodal Marcelino.

Je pravda, že může žehrat alespoň na mnohá zranění. Jednou z největších absencí je jistě obránce Mateo Musacchio, který patřil k nejlepším hráčům dosavadního průběhu sezony. Musacchio má poraněné vazy v kotníku a zlomenou lýtkovou kost a už se podrobil operaci, která byla označena za úspěšnou. Dobrou zprávou je návrat Bojana Jokiće. Ten konečně dokázal vyléčit zranění kolena a je připraven.

Villarreal vyhrál naposledy na začátku února, když si poradil s Celtou Vigo. Posledních sedm zápasů ve všech soutěžích ale nevyhrál a postupně vypadl z Evropské ligy i Copa del Rey. Córdobě se ale daří ještě hůř. Poslední celek La Ligy z posledních deseti zápasů nasbíral jen jeden bod, když remizoval s Deportivem la Coruňa. Minulé utkání už bylo zase návratem do prohrávajícího stereotypu. Hostující Elche poslal do vedení Enzo Roco, jehož gólově podpořil ještě Mario Pašalić.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Celta Vigo  (neděle 21:00)
Co se zprvu jevilo jako pohádková sezona, se pro Eibar může stále zlomit v nepříjemný pád zpět do Segunda División. Zvrátit hrozivou ztrátu formy na přelomu sezony se baskický nováček pokusí v neděli večer na domácím stadionu proti Celtě Vigo.

Zdá se, že to úplně nejhorší má již Eibar za sebou - podařilo se mu totiž alespoň jednou zvítězit. Po pěti domácích prohrách v řadě totiž stadion Ipurua mohl předminulé kolo slavit výhru 1:0 nad Malagou. Pak následoval výjezd na Real Madrid, který podle očekávání skončil prohrou 3:0, a tak Eibar nadále drží pouhý tříbodový náskok na první sestupovou pozici.

"Musíme brát naše zápasy s Rayem (těsná prohra 2:1) a Malagou jako základní osnovu pro zbytek sezony," vysvětluje kouč Gaizka Garitano. "Udělali jsme méně chyb a vytvořili si více šancí, navíc útočíme ve větším počtu hráčů. Na Ipurue jsme dostávali hodně gólů, ale poslední dobou působíme klidnějším dojmem. Jsme silnější, máme více přihrávek, nechováme se tak zbrkle. Právě po této cestě musíme i pokračovat."

Hosté z Viga si jedou do Baskicka v dobrém rozpoložení, neboť minulé kolo jim přineslo divokou výhru 6:1 nad Rayem Vallecanem. Garitanovi je tak jasné, jak náročný zápas má jeho celek před sebou: "Celta je jedním z týmů, který se nachází v tabulce daleko níž, než by si zasloužil, alespoň vzhledem k její kvalitě. Ale pokud budeme hrát kvalitně a předvedeme se v dobrém světle, bude to s námi mít Celta náročné. Budeme variovat mezi přímým i postupným útokem, abychom nebyli předvídatelní."

Domácí se budou muset obejít bez brankáře Jaimeho Jimeneze a Ángela Rodrígueze, zato Dani García s Raúlem Navasem se ze svých zranění stihli dát včas do pořádku. Na straně Celty je situace obdobná, chybět budou stále Carles Plaňas s Borjou Oubiňou, zatímco Nemanja Radoja i Pablo Hernández po odpykaném karetním trestu mohou opět naskočit do hry.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Bóveda, Navas, Aňibarro, Dídac - Borja, García - Capa, Arruabarrena, Saúl - Del Moral
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - Fernández, Krohn-Dehli - Mina, Orellana, Nolito - Larrivey
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.40 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Valencia CF  (sobota 16:00)
Šlágr kola se odehraje v sobotu na stadionu Camp Nou, na nějž přiletí Netopýři z Valencie. Barca je ve skvělé formě, což potvrdila ve středu v Paříži a zároveň musí zvítězit, aby měla po dvaatřicátém kole náskok na druhý Real. Los Che ale ví, jak chutná vítězství v Katalánské metropoli.

Bude to pro Barcelonu dost možná jeden z nejdůležitějších zápasů La Ligy v této sezóně. Pokud Luis Enrique dokáže své svěřence dovést k vítězství proti čtvrté Valencii, nečeká již na Katalánce ve zbytku sezóny (kromě Atlética) žádné mužstvo z top 5 a vítězství v Primera División bude pro partu kolem Lionela Messiho téměř na dosah. Výchozí pozici k veledůležitým třem bodům mají domácí ideální.

Předně je to domácí prostředí, kde sice Barca nedávno zachybovala s Malagou, nicméně Katalánci jsou před svými diváky stále obrovsky silní a Enrique před zápasem mohutně svolával fanoušky. "Doufám, že bude Camp Nou plný, protože nám nesmírně pomáhá. Určitě přijdou momenty, kdy se nám nebude úplně dařit, ale my jsme připraveni předvést velkou obětavost a pracovat, jak nejlépe umíme. Právě k tomu potřebujeme, aby fanoušci ukázali, co dokáží a podpořili tým," řekl Enrique.

Druhým faktorem je bezesporu obrovská motivace. Barcelonští jsou po minulé chudé sezóně hladoví a nepřestávají doufat, že do katalánské metropole opět dovezou nejcennější trofeje. Ta domácí je navíc po minulém výpadku v lehkém ohrožení, neboť druhý Real se posunul jen dva body od první příčky. "Bude to jedno ze sedmi klíčových střetnutí, to je bez debat. Mají slušně našlápnuto a předvádí ohromnou dynamiku. Ale je také pozitivní, že už se blížíme ke konci sezóny. Jsme v dobré pozici, máme stále šanci na tři trofeje a na této cestě chceme zítra pokračovat," prohlásil domácí lodivod.

Valencie ale rozhodně není v Barceloně bez šance. Tým vedený portugalským koučem Nunem neprohrál už deset utkání v řadě a cennou remízu urval i třeba na stadionu Atlética Madrid. Valencijští nemusí tříštit energii do několika soutěží a mohou se soustředit jen na La Ligu. Navíc Valencijští prohráli v Primera División na jaře jen jeden zápas a v minulé sezóně v Barceloně slavili výhru 3:2. O motivaci mají hosté také postaráno, neboť si na důležité čtvrté příčce vytvořili dvoubodový náskok před Sevillou a vidina Ligy mistrů je pro Valencii jistě nesmírně lákavá.

Sebevědomí si po dvou remízách doplnili hosté v minulém kole v souboji se svým městským rivalem, když Levante porazili jednoznačné 3:0. "Byl to důležitý zápas, a proto nás vítězství hodně těší. V myslích ale máme už jen to velké sobotní utkání. Chceme samozřejmě vyhrát, vždyť ve fotbale je možné vše," komentoval náladu v kabině hostující záložník Feghouli. "Hrát proti Barceloně na Camp Nou je obrovská výzva. Mají opravdu málo slabých míst, možná nejméně ze všech. My se to minimum budeme snažit najít a zužitkoval," uvedl skromně pro klubový web kouč Valencie.

Domácím bude téměř jistě chybět kapitán Iniesta, který sice laboruje jen s naraženou pánevní kostí, ale Enrique už vyloučil jeho start. "Je mu už lépe, jenže dnes ani nemohl trénovat. Aby byl připraven do zápasu, to by se musel stát zázrak," řekl. Na druhé straně nemůže kvůli zranění nastoupit záložník Enzo Pérez, ale po karetním trestu je už k dispozici Otamendi. Zápas začne v sobotu už v 16:00, hlavním arbitrem bude José Luis González.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Mathieu, Piqué, Montoya - Rakitič, Busquets, Xavi - Neymar, Suárez, Messi
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Gayá, Otamendi, Mustafi, Barragán - Fuego - Rodrigo, Gomes, Parejo, Feghouli - Alcácer
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Atlético Madrid  (sobota 18:00)
Atlético zajíždí ve dvaatřicátém kole do La Coruni, kde se všeobecně očekává jednoznačné vítězství úřadujících šampionů. Deportivo nevyhrálo už devět utkání v řadě a stále bojuje o záchranu, Rojiblancos si budou chtít pohlídat náskok na čtvrtou Valencii.

Madridští už nejspíš vzdali možnost promluvit do pořadí na úplném čele ligového pelotonu, nicméně i bronzová příčka spojená s přímým postupem do Ligy mistrů je pro Atlético po mistrovské sezóně docela slušným výsledkem. Pozici třetího nejlepšího celku Španělska by si ovšem rádi přisvojili i fotbalisté Valencie, kteří dlouhodobě šlapou Cholovu výběru na paty. Nyní však mají Rojiblancos dobrou pozici zvýšit svůj náskok na Netopýry na pět bodů, neboť Valencijské čeká náročné utkání na Camp Nou.

I kvůli této příležitosti, nechce Simeone připustit, aby ze strany hostů přišlo jakékoli podcenění. "Je logické, že to obrovské vzepětí hráčů při derby může vést k tomu, že hráči si nemusí uvědomit důležitost tohoto zápasu. Valencie nehraje v Evropě a jsou nyní na skvělé úrovni, nesmíme si proto dovolit nebýt ostražití. Naším cílem je totiž jednoznačně třetí místo," uvedl Simeone, jenž chce čelit příští týden Realu z té nejlepší možné pozice.

Deportivo sbírá body k záchraně, kde se dá. V poslední době ale na konto La Coruni přibývaly body jen pomalu, neboť z posledních devíti zápasů vytěžili svěřenci nově příchozího Víctora Sáncheze jen čtyři body za čtyři remízy. Nový kouč ale dal Deportivu pozitivní impuls a jejich bod ze San Sebastianu z minulého víkendu by měl být nyní pro Atlético velkým vykřičníkem. Podceňovaná La Coruňa totiž s Basky dokázala hrát na jejich hřišti vyrovnanou partii.

Simeone bude v zápase šetřit Mandžukiče, jenž v derby s Realem utržil v souboji s Ramosem tržnou ránu v obličeji. Mimo hru je i zraněný Mario Suárez a potrestaný Gabi. Domácím nepomůže Wilk a Borges, ovšem připraven zasáhnout do hry je už Luisinho, jenž si odpykal disciplinární trest. Utkání bude zahájeno v 18:00, zápas bude řídit David Fernández Borbalan.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Luisinho, Sidnei, Lopo, Juanfran - Brgantiňos, Rodríguez - Cavaleiro, Pérez, Medunjanin - Riera
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Gámez, Godín, Giménez, Juanfran - Tiago - Turan, Saúl, Koke, García - Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.60 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Málaga CF  (sobota 20:00)
Po úterní pohárové vsuvce se Real Madrid vrací na domácí ligovou scénu, kde v sobotu večer přivítá na svém stadionu Malagu. Určitou výhodou by madridskému celku mohl být fakt, že svůj první zápas čtvrtfinále Ligy Mistrů odehrál právě ve španělském hlavním městě, neboť poměřil síly se svým městským rivalem Atlétikem. Přesto tady riziko určitého podcenění soupeře či vážnosti situace doopravdy hrozí...

Malaga ostatně není žádný otloukánek, neboť ze sedmého místa po valnou část sezony úspěšně usiluje o kvalifikaci do Evropské ligy. Realu navíc bude chybět zraněný Karim Benzema, jehož dost možná doplní na marodce Gareth Bale, jehož trápí svalové potíže. Nic jiného než vítězství domácích však z pohledu Bílého baletu nepřichází v úvahu. Navýšit dvoubodovou ztrátu na vedoucí Barcelonu by již letos mohlo být dost možná konečnou pro šance o zisku ligového titulu. Katalánci navíc v témže kole hrají proti nebezpečné Valencii.

Trenér Realu Carlo Ancelotti si je dobře vědom, jak nutné bude, aby jeho hráči nastoupili k sobotnímu zápasu ve vší vážnosti. "Víme, že to je náročné utkání. Malaga hrála velmi dobře i proti Atlétiku, předvedla výkon s velkým nasazením i kvalitou. Porazili také Barcelonu, a tak se musíme soustředit, abychom zvítězili."

Značná porce Ancelottiho tiskové konference se točila okolo mladého španělského záložníka Isca, jenž zvláště od příchodu Jamese Rodrígueze nemá v Realu příliš pevné postavení, přestože podává vesměs výtečné výkony. "Isco je čerstvý a připravený nastoupit. Vím, že ho můžu využít kdykoli. Každý zápas se teď počítá, neboť bojujeme ve dvou soutěžích. A hráči si toho jsou dobře vědomí," vysvětluje Ancelotti.

Malaga jde do zápasu v dobrém psychickém rozpoložení, jelikož dobře ví, že i očekávaná porážka by jim nadále udržela kýženou sedmou příčku, byť po sérii čtyř zápasů bez vítězství se v tabulce osamostatnila od týmů výše a šestý Villarreal momentálně drží pětibodový náskok, přestože sám prožívá nadmíru nevydařené jaro.

Svěřenci Javiho Garcíi letos na velké týmy opravdu umí, jak již připomenul Carlo Ancelotti. Kromě nečekané výhry na Camp Nou také Malaga nedávno v minulém týdnu uhrála atraktivní remízu 2:2 proti obhájci titulu z Atlétika Madrid. Podaří se jí obrat favorita o body i do třetice?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 8.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Getafe CF  (sobota 22:00)
Po hrůzostrašném vstupu do sezony se Athletic ještě před několika měsíci úspěšně zvedal jak výkonnostně, tak tabulkově, až se skoro začal na mysl fanoušků baskického klubu sen v podobě umístění na pohárových příčkách. Poslední týdny to však znovu úspěšně hatí, opětovný obrat k lepšímu by mohla nastartovat výhra nad Getafe.

Klub z Bilbaa v nedávných kolech pouze prohrával či remizoval, byť například domácí remíza s výtečně hrající Valencií není zrovna herním výbuchem. Ovšem na předchozí sérii pěti výher v řadě to nemá ani zdaleka a jedinou útěchou Athleticu může být to, že ani sedmá Malaga v poslední době nenasbírala ani zdaleka tolik bodů, jak by si představovala, a drží si šestibodový odstup. Čas však neúprosně ubíhá...

"Malaga nám v tabulce nijak zvláště neutekla, ale do konce sezony již zbývá méně zápasů," bilancuje trenér Ernesto Valverde. "Minulý týden (proti Espanyolu) jsme měli dobré příležitosti, ale nevyužili jsme jich. Musíme teď vyhrát pět ze zbývajících sedmi kol, a i tak to možná nebude stačit. Musíme se znovu dokázat postavit na nohy poté, co jsme po takové dlouhé doby ve formě ztratili herní rytmus."

Valverde se bude muset obejít bez Mikela Balenziagy kvůli zranění a chybět budou také Oscar De Marcos z důvodu karetního trestu. Dlouhodobá absence Ikera Muniaina je již nyní veřejně známá. Hosté se přesto mají na co těšit, neboť na San Mamés přijíždějí v dobré formě, o níž svědčí zisk sedmi bodů z posledních tří zápasů. To neuniklo ani Valverdeho pozornosti, jenž zároveň ocenil, že si klub vede pořád dobře, přestože jej již povede třetí různý kouč.

"Moc se nezměnili ve srovnání s předchozími kouči," hlásí Valverde momentálně na adresu Pabla Franca. "Když trenéři odcházejí, nejde pro ně o nic děsivého, a tak lze říci, že jejich tým vydržel hrát konzistentně."

"Trenérské odchody pro ně nebyly problémové, co se týče výsledků, a tak si můžete všimnout, že jejich tým zůstal konzistentní. Jde o stabilní tým s hráčskou kvalitou," pokračoval Valverde. "Musíme si zapamatovat, co získáme výhrou. Musíme vzít iniciativu do vlastních rukou a neschovávat si lepší výkony až na druhou půli."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Espanyol Barcelona  (pátek 20:45)
Levante se pokusí v páteční předehrávce dvaatřicátého kola La Ligy navýšit svůj náskok na sestupové pozice. Domácí prohráli dvě utkání v řadě s těžkými soupeři, ovšem ani Espanyol nebude lehkým protivníkem. Katalánci hrají ve skvělé formě a myslí si na sedmou pozici Malagy.

Valencijští jsou stále v ohrožení sestupu. Mužstvo Lucase Alcaraze má sice na osmnácté místo tříbodový náskok, jenže ten může padnout během jediného kola. Navíc nyní nemělo Levante vůbec lehký los, v posledních pěti zápasech se Los Granotes střetli se čtyřmi mužstvy z horní poloviny tabulky včetně Realu Madrid, Sevilly a svých městských rivalů, takže jediné vítězství na hřišti přímého konkurenta z Almeríe musí brát ve Valencii jako úspěch.

"Musíme zapomenout na porážku od Valencie, protože nás doma čeká další těžký zápas. Naši fanoušci za námi musí stát jako jeden muž. Náš klub je jedna velká rodina, a pokud tuhle rodinu udržíme pohromadě, nemůže nás potkat nic špatného. Je to zatím vše v našich rukou a my uděláme maximum proto, abychom nasbírali co nejvíce bodů doma i venku. Následující dvě utkání na našem stadionu mohou být pro záchranu klíčové," uvedl před zápasem domácí obránce Ivan López.

Espaynol má úplně jiné starosti. Barcelonští chytli v březnu dobrou formu, kterou si udrželi i tento měsíc. Výsledkem je pět zápasů bez porážky a skalpy takových mužstev jako Athletic nebo Villarreal, navíc určitě potěšil i bod ze zápasu s Atléticem Madrid. Katalánci se tak vyšvihli na dohled sedmé příčce, od které je dělí sedm kol před koncem pouze pět bodů. Není proto divu, že jsou Periquitos v utkání s Levante favoritem.

Hostující kouč potvrdil, že nezmění vítěznou sestavu z utkání proti Bilbau a Villarrealu. Mimo nominaci tak zůstane Salva Sevilla a Juan Fuentes. Do plánů Sergio Gonzáleze ale mohou promluvit karetní ohrožení. Morenovi, Álvarezovi, Sánchezovi a Stuanimu chybí totiž už jen jeden žlutý trest, aby museli vynechat jedno utkání. V případě, že žlutou kartou dostanou v tomto zápase, nesměli by příští týden hrát městské derby s Barcelonou.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Toňo, Ramis, Vyntra, Morales - Ivanschitz, Simao, Mari, Zhar - Casadesús, Barral
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Duarte, Moreno, González, Arbilla - Álvarez, Caňas, Abraham, Vázquez - Stuani, García
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.10 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona31243487:1975
2.Real Madrid31241692:2773
3.Atlético Madrid31206559:2566
4.Valencia CF31198456:2365
5.Sevilla FC31195757:3662
6.Villarreal CF31149844:3051
7.Málaga CF311371134:3546
8.Espanyol Barcelona311181237:3841
9.Athletic Bilbao311171328:3740
10.Celta Vigo311091236:3439
11.Real Sociedad319111136:4238
12.Rayo Vallecano311221736:5938
13.Getafe CF311061528:4136
14.SD Eibar31871628:4331
15.Elche CF31871626:5431
16.Deportivo La Coruña316101527:4928
17.Levante UD31771728:5828
18.UD Almería31771727:5025
19.Granada CF314121520:5624
20.Córdoba CF313101821:5119
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (961)

Přidat komentář
dextroza_m

Pojďme, výhra 3 : 1 nad Valencií!

Reagovat
Billy McClane

Barcelona - Valencia, jasna dvojka

Reagovat
sensei25

Moze byt,no aj zápas Real-Malaga bude prekvapenie v podobe remízy.

Reagovat
Billy McClane

Real - Malaga, jasna jednotka

Reagovat
dextroza_m

raděj se starejte o Atlético, ať se vám nemusíme příští týden smát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

A čomu by si sa chcel smiať? Tomu že sme ich herne rozdrvili a aj tak nepostúpili? Aj to sa stáva. Samozrejme neviem čo sa stane v odvete, ale nečakám o nič väčšiu prevahu Atletov. Za prvý zápas môžeme byť všetci s hrou spokojný, len škoda tej zlej koncovky

Reagovat
roman1978

těsně

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/kErTG5a5jIM

To me tak sere, ze Bale nebude hrat 2x po sobe ligu, aby mezitim mohl nastoupit v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema nedokončil trénink a proti Malaze spíš nebude. No, pokud to není nic vážnýho a proti Atléticu bude, tak je to nejspíš i dobře. Chicha dostane další minuty, i když Málaga není Eibar a Benzema si aspoň odpočine.

A Carlo včera vypustil snad nejzajímavější prohlášení za hodně dlouhou dobu: (ohledně Ikera) "He will finish his career here and if a better goalkeeper comes he will not start. That might happen."

Imho další krok k DDG..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste se mi libily ty slova k Verrattimu.

Reagovat
misinho7

no ked toto DDG pocul tak urcite sa tu hrnut nebude pochybujem ze tu pride robit dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna si to zle pochopil: ... and if a better goalkeeper comes he( Iker) will not start. That might happen."

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
misinho7

aha jaj presne .. diki za upresnenie.. myslel som ze he, mysli toho noveho brankara

Reagovat
F.Torres

taky mi to přišlo divný a při druhým přečtění jsem to pochopil jako ty

Reagovat
misinho7

kurnik Benzema off... mozno ani na atletov nebude.. som zvedavy este koho Carlo zajtra bude setrit ale nech to neprehana lebo Malaga neni Eibar

Reagovat
Ángel di María 22

Benz musí být na Atletico, jinak je problémek.

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha: Isco,Kroos,Modric. utok: Bale,CR, James

Reagovat
Ángel di María 22

Je to spatny, protoze nikdo neumi zahrat poradne pozici toho hrotaka, lecky zady k brane, Ronalda i Balea to omezuje v pohybu, to neni dobry, Benz je v tomhle kral. Leda zkusit tu nepovedenou saradu golove neefektivniho Isca jako falsna devitka, ale to uz bych tam fakt radsi dal Chicharita.

Reagovat
smazaný uživatel

trosku sa zmeni taktika, bude sa hrat menej cez stred a viac po kridlach. CR by to podla mna zahral, aj tak uz teraz hrava ST vedla Benziho a tiez ked si dobre pamatam, hral ST aj naposledy za repre.

Reagovat
Jerichoo

CR je chrbtom k bráne katastrofálny

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa musia snazit, aby hral v tom pripade CR chrbtom k brane co najmenej

Reagovat
Ángel di María 22

Ty asi uplne nechapes cinnosti hrotovyho utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

tak niekto tam bude musiet hrat, bud Chicha alebo CR, pravdepodobnejsie skor CR, no a ked to udajne nevie chrbtom k brane (sice aj vysku, postavu silu a prehlad na to ma), tak sa musia snazit aby to moc chrbtom k brane hrat nemusel.

Reagovat
Jerichoo

udajne

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja neviem ci je, ty si to tvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

teda, ci je chrbtom k brane katastrofalny*

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharita vůbec! Pokud by Benzema nemohl, dal bych zálohu Isco, Kroos, Modrić a útok James, Cristiano Ronaldo, Bale. S tím, že by stálo za úvahu, jestli by James neměl hrát spíš z prostředka a Cristiano z křídla, protože James byl do této sezóny podhrot a vlastně by se jenom trochu posunul dopředu, s tou adaptací by měl podle mě nejmenší problémy.

Druhá varianta je záloha James, Kroos, Modrić a před nimi Isco, Cristiano Ronaldo, Bale. Isco hrál myslím z křídla finále Copa del Rey, když jsme porazili Barcelonu a zahrál tam velmi dobře. Navíc je výborný v defenzivě, což se proti Atléticu bude hodit, když na druhé straně je nebránič Bale. Na tuhle variantu bych si u Carla možná i vsadil, pokud by Benzema opravdu nemohl.

Nejlepší ale samozřejmě bude, když se dá Karim dokhromady.

Reagovat
dextroza_m

počkejme na i love rm... ten nám tu sestavu načrtne velice rychle

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam info ohladne zostavy na buducu sezonu, nie na tento zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Info.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím prozraď nám to.

Reagovat
Kily

ale ty máš to info každý týden jiné

Reagovat
smazaný uživatel

James zaloha a Isco z kridla.. vubec nechapu, co jakoze resis. Kdyz hraji ti dva spolecne, vzdycky to bylo 4-4-2, jen diky Garethovi (na hristi spolecne s Cristianem) se meni rozestaveni. Ve finale Copy to bylo zase 4-4-2, protoze chybel CR.

Chicharito uplne v klidu. Benzema proti nim stejne nema ten svuj prostor, a tak hraje hovno, Hernandes se aspon neboji zakoncit a ve vapne je mnohem nebezpecnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

* Hernandez

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito vůbec!! Jinak já nic neřeším, jenom navazuju na to, co započal Ángel. Je celkem paradoxní, že záloha Isco, Kroos, Modrić, James a vepředu Cristiano Ronaldo a Bale bez Benzemy, je pro konkrétního soupeře nebezpečnější, než optimální základ. To bych není to tak dávno nikdy neřekl.

Reagovat
roman1978

chicharito vůbec

znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Však do včerejška, kdy jsem to psal, hrál pokaždé jak ponocný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Chicharito urcite nie.. videli sme ze aj proti Eibaru to nebol hviezdy vykon a co urobi s takymi atletmi ktory hnede napadaju a povedzme si na rovinu..jeho technika je zalostna

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jalový i proti tomu týmu ze třetí ligy na podzim v Copa del Rey.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeste jednou. Benzema proti Atleticu taky vzdycky hraje hovno! Chicharito se neboji zakoncit a umi si najit prostor ve vapne. To mi uplne staci, protoze problem proti nim neni hra a technika a blablabla, ale goly a efektivita. Kapis?

Reagovat
misinho7

nemam ten pocit.. minuly zapas to sice platilo ze nebola efektivita ale inokedy sa nevieme vobec presadit vykombinovat ich vobec nic... a vtedy je Chica na hovno.. ale ked budeme hrat jak utorok ze budeme vediet si vytvarat vela sanci tak to je uz ine

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Karim je v tom tvym kombinovanim uplne na nic, protoze ho k tomu nepusti, chapes to? Naopak ze stran lita do vapna jeden centr za druhym snad v uplne kazdym zapase, jenze aby z toho neco bylo, tak musi trefit jen CR, Benzema je uplne mimo. Hernandez se nezda, ale ve vapne je to kral ve vzduchu i na zemi a neskutecne si umi najit odrazeny balony. Proti nim jsou potreba nejaky haluz goly z dorazek nebo odrazu, a to on presne umi dokonale. Na servis utocnikum by tam mela byt zaloha bez Garetha, hlavne teda doma, ale v utoku jsou proti takovym betonarum potreba zabijaci. Chicharito je herne naprosto tragickej, to je jasny, ale proti Atletum a podobnym bych ho tam nevahal postavit, i kdyby byl Karim 100% fit. Chce to nejaky zmeny, protoze momentalni slozeni absolutne nefunguje, Karim i Gareth jsou mimo herne i statisticky a Simeone se te ofenzive akorat tak smeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem od mereho cetl, ze Benzema jim dal z poslednich 15 zapasu 1 gol a Bale zase z 11, to je fakt neskutecny, to Chicharito nemuze prekonat.

Reagovat
valloire

Nechtělo se mi tomu věřit, tak jsem se na to podíval.

Od nástupu Simeoneho máme bilanci 6-4-6 24-20.

Góly Ronaldo 11 (5 pen.),vlastní 3, Ramos 2, Benzema, Bale, Di María, Ozil, James, Marcelo, Jese, Callejon.

Takže mi z toho vychází, že na hrot bych dal toho vlastního. Ten má po Ronaldovi nejvíc gólů.

Reagovat
Leo Rekordman

toho ste uz v zime predali

Reagovat
Kokesh

Byl bych taky pro zmenu, uz jen z duvodu, ze Gareth ani Karim nemaji na sve pozici konkurenci. Chichu by nominace do zakladu v dulezitem maci urcite nakopla, ale zrovna doma neni duvod nic menit. Scenar je sice dopredu jasny, ale tesim se. LM Carlo da, verim mu, ze doma neselze.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
misinho7

Coentrao sa znova zranil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Klíčový zápas, teď už ztratit nesmíme, ale máme to ve svých rukách

Reagovat
technecium

Záloha Xavi-Busquets-Rafinha a hurá na ně

Reagovat
patas92

Tohle by měl být základ, ne to druhé.

Reagovat
CHONG

Po dnešku se snad vrátíme tam, kam patříme, do čela tabulky

Reagovat
roman1978

o pivo, že ne

Reagovat
CHONG

Pivo nepiji

Reagovat
F.Torres

tak saké no

Reagovat
CHONG

Radši růžové víno

Reagovat
F.Torres

tyjo, jako nic proti, ale mně to přijde hrozně vtipný, když se jde jako parta někam, všichni kluci si dají pivo a jeden růžový víno

Reagovat
CHONG

Uznávám, že je to celkem komické, ale nebudu si dávat pivo, když mám chuť na víno, nejsem ovce

Reagovat
F.Torres

jasný, ale prostě se to až tak k chlapům nehodí, podobný jako když jdeš někam na jídlo, většina si dá steak a ty by sis dal nějakej zeleninovej salát

Reagovat
Al Capone

Tak záleží kam jdeš. Pivo je takové univerzální, které klidně můžeš pít i v té vyšší kategorii, ale pít víno ve 4. cenové...

Reagovat
CHONG

Tak 4. cenová není nic pro mě, to nikdy nebyl můj šálek čaje.

Reagovat
Al Capone

Já tam občas na dodělání zapadnu

Reagovat
CHONG

To já radši do strip clubu

Reagovat
CHONG

To je takový stereotyp, jestli se nějaké jídlo nebo pití hodí k chlapovi nebo k ženské, když mám chuť na salát, tak si ho klidně dám.

Reagovat
F.Torres

jasný no, já vím, že to je takovej stereotyp, ale prostě stejně mi to přijde trochu vtipný i když tedka ta móda taková je, že i chlapi jedí a pijí takový věci...

Reagovat
CHONG

Tak já jsem člověk, který si jídelníček bez masa představit nedokáže, ale jednou za čas se toho přejíš a salát bodne.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je snad nejhorsi argument vsech dob, nedat si neco, na co mas chut, jen proto, ze "se to nehodi"

Reagovat
Al Capone

Děláš velkou chybu

Reagovat
CHONG

Ani ne, osm let jsem ho pil celkem ve velkém, ale poslední půlrok jsem přešel na víno a nějak mi zvlášť mi pivo nechybí.

Reagovat
Al Capone

Tak proti gustu...To já když piji víno tak se z něho ožeru jako dobytek. Asi ho neumím pít no

Reagovat
CHONG

Já jsem měl stejný problém s pivem, navíc jsem chtěl zhubnout, tak jsem přesedlal na víno.

Reagovat
Al Capone

Tak pivo a hubnutí jde dohromady. Jen nesmíš denně sedět v knajpě a nic nedělat.

Reagovat
CHONG

Tak u mě byl problém v množství vypitých piv, které bylo celkem obludné, co jsem přešel na víno, tak mám 10 kilo dole.

Reagovat
madridcan

Lebo s mnozstvom vypitych piv sa v tebe preberal hlad a si sa napraskal.

Reagovat
CHONG

Souhlas, to šlo samozřejmě ruku v ruce.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi musel byt dobry misa kulicka

Reagovat
CHONG

Tak měl jsem 105 kg, ale jelikož mám 193 cm, tak to ještě tak hrozné nebylo, ale prostě jsem chtěl dát pár kilo dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja nevim, jak jsi na tom se svalovou hmotou, u lidi, co chodi do fitka, to je v pohode, u lidi, co necvici, to uz je zrale na mensi dietku

Reagovat
CHONG

Moc jsem necvičil, to je fakt, takže jsem měl trochu břicho, ale teď, co jsem dal těch 10 kilo dolů, tak je to celkem ideální.

Reagovat
Kokesh

Pivo a hnubnuti jde dohromady?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska doufám v 3 body. Nebude to lehké ale na ty nesympatické cigány si vyšlápnem. AMUNT!

Reagovat
sensei25

Dnes čakám pohodovú výhru.Valencia hra vonku tragicky.A samozrejme,ze v Madride uhra Malaga minimálne remízku.Caka nas krásna sobota.

Reagovat
teenz

Reagovat
sensei25

Sa dospejem večer...xD

Reagovat
teenz

..

Reagovat
Billy McClane

Nemozne.

Reagovat
sensei25

*dosmejes

Reagovat
drussbarb

Tak a začíná finiš. Poďmeeeeeee!!!!!

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes musíme ísť do čela

Barca - Vale 1:1

Real - Malaga 2:1 (CR, Isco)

Ako hovorí sensei, výhra v LM Barcelone uškodí, uspokoja sa a budú v laufe, preto ich Vale zaskočí

Reagovat
sensei25

No dnes budeš smutný,bo Valencii naložíme.Horsie to bude s vami dnes.1:1tipujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec žádní katalánští cigáni nevyhrajou s tím se smiř

Reagovat
Jerichoo

Atlético se znovu zajímá o Higuaína

Gonzalo Higuaín momentálně hájí barvy Neapole, to by však nemuselo platit dlouho. Zájem o argentinského kanonýra opětovně hlásí Atlético Madrid.

NIkdy

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
patas92

Vypadá to hustě, ale po MoS radši budu krotit svoje očekávání.

Reagovat
madridcan

Ale zas u mna je to tym, ze Supermana som vzdy mal asi najmenej rad, ale je pravda, ze to tam Zack s efektami prehnal.

Reagovat
patas92

O postavu Supermana mi ani tak nejde, i když ho taky moc nemusím. Já mám problém spíš se Snyderem, no. Mně se od něj nelíbí skoro nic

Reagovat
madridcan

Hm, tak to sa celkom cudujem, lebo Usvit mrtvych, Watchmen, ale aj 300 su velmi dobre natocene filmy.

Reagovat
madridcan

a vlastne MoS, ale ako som pisal tam to s efektami prehnal a bolo to aj velmi zle napisane.

Reagovat
patas92

Úsvit mrtvých se mi docela líbilo, Watchmen mi zas moc nesedlo, ale natočené to je dobře. To stejné se dá říct o 300. ...Man of Steel mělo úplně hrozný scénář. Toho se bojím i u BvS. Ten Goyer mi nepříjde jako záruka kvality. Scénář měli nechat Affleckovi

Reagovat
Ed_Hazard

Tiež ma to moc neohúrilo, musím dať ale palec hore za obsadenie, Cavill je prvý superman, ktorý sa dokázal vyrovnať Reeve-ovi (či ako to mám vyskloňovať )

Reagovat
madridcan

Ja som sa teraz strasne zadrbal pri Dexterovi a uz sa tesim na navrat k filmom, kedze je predomnou posledna seria Whiplash, Americky Ostrelovac, Kod Enigmy...uz sa neviem dockat. Posledne navstevy kina nedopadli dobre(namatkovo Blby a blbsi alebo Rychlo 7), takze snad toto co si postol alebo aj Avengers, Mad Max, Sinister 2 skonci lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední řadu Dextra totálně posrali ale jinak top seriál

Reagovat
SIRBRANIKE

Hlavne ten koniec.

Reagovat
Ed_Hazard

Whiplash mám stiahnutý ale ešte som nevidel, American Sniper pohodička a Imitation Game uplná paráda, takéto filmy môžem Vidíš, na blbého a blbšieho som sa tešil ale uplne som na to zabudol, ale nepotešil si ma už teraz A nad F&F nemôžeš rozmýšlať, bolo tam brutálne veľa nezmyselností a matrixových scén, ale ako zakončenie (dúfam) série mi to padlo dobre, hlavne za ten pekný záver u mňa 4* A popravde Mad Max mi nič nerobí, pripadá mi to ako pekný bullshit, ale snad sa pletiem, pretože Toma mám od Warriora a Lawless sakramentsky rád

Reagovat
Al Capone

Snad si nemyslíš, ze kdyz film vydela takove peníze jako Furious 7 tak že nebude pokracovani? A Vin Diesel ma pry napady az do 10.

Reagovat
Ed_Hazard

Reálne, myslím že budú dalšie. Dúfam ale v opak

Reagovat
Ed_Hazard

Inak z toho čo som pozeral nedávno odporúčam aj Fury, staršiu vec- Big Fish, John Wick a Equalizer. Teda pokial si to už nevidel, ja som mal cca pol roka filmový deficit tak som dobiehal

Reagovat
madridcan

Okrem Johna Wicka som videl vsetko. Musim dobiehat vela, zatial je premna TOP film roku 2014 Grandhotel Budapest

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Na to sa tiež teším

Reagovat
Kily

včera jsem na to koukal a jako první mě napadlo, že by z toho mohla vylézt hrozná slátanina, snad to bude za něco stát

Reagovat
smazaný uživatel

TYPY NA VYHRU

REAL 1

DORTMUND 1

SPARTA 02

BORNEMOUTH 1

VKLAD 150 VYHRA 317

TO JE VIC NEZ 100 PROCENT VKLADU V BANCE VAM DAJY NEJVIC TAK 3 PROCENTA ALE TADY MATE SANCI VYDELAT 100 PROCENT

Reagovat
Robbie

riskovat 150 kč kvůli 4 zápasům a 167 korunám ? jestli takhle sázíš tak to neveřím že můžeš být v zisku

Reagovat
smazaný uživatel

KDYBY SY SEM CHODIL CASTEJI TAK VIDYS ZE MAM USPESNOST 90 PROCENT

Reagovat
smazaný uživatel

BOURNEMOUTH SKORO CELY ZAPAS V 10 A V 97MINUTE PENALTA PRITI NEMU NEKDO NECHCE AT HRAJE PRVNI LYGU TO SE PAK TEZKO SAZI KDYZ JSOU ROZHODCY PROTI

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do školy

Reagovat
el Principito

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Adriano - Busquets Mascherano Xavi - Messi Suarez Neymar

Reagovat
blaugrana

Mal som tušáka, že dnes bude hrať ta istá záloha, ako vo Vale.

Reagovat
Leo Rekordman

az na Albu super

Reagovat
technecium

Reagovat
10FKK

Lucho říkal na tiskovce, že to postaví podle fyzického stavu a s ohledem na náročnost programu.

Jenom se trochu bojím Adriana, aby stíhal rychlostně a Buse, který chce občas hrát moc staticky, ale uvidíme jak to bude stát...

Reagovat
Malresi

Dobrá zostava

Reagovat
Kluivert9

Přání vyslyšeno, na zálohu sem hodně zvedavej

Reagovat
-Carles-

Reagovat
-Kopy-

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11017493_923843584324941_4212390867676470153_n.jpg?oh=6b171bf4d0f6c78e9556701ff9e52979&oe=55A50041&__gda__=1440117448_c6b7d4256f41e812c3abf8966a1a6365

Sestava dobrá, snad se Rodrigovi konečně zadaří v zakončení a Fegovi sedne zápas. Sestava Barcelony mi dělá radost, s takovou zálohou nastupují snad jenom proti nám, je vidět respekt ze soupeře

Reagovat
Ángel di María 22

Tady je docela dobře vidět, jak už máte širokej kádr, nechybí zrovna málo hráčů, Enzo Peréz, Piatti, Gaya, na lávce je momentálně ještě Negredo a stejně dáte dokupy dost dobrou sestavu. A i náhradníci typu Cancelo maj kvalitu.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Woyta
Reagovat
Visca el barca

Dnes jedině za 3 body !!!!!

Reagovat
Visca el barca

dobrej stream ????

Reagovat
MadMrJacky
Reagovat
technecium

goláso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

messinko

Reagovat
sensei25

Zatiaľ to ide podľa predpokladov.

Reagovat
-Carles-

Luuuuuis

Reagovat
MadMrJacky

YES!!!

Reagovat
-Kopy-

To by jsme měli, no nic, tak otočka jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

Luis

Reagovat
Mishko

Reagovat
MadMrJacky

Busův pas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

A tak nějak to má bejt Tak snad si to zas neposerem sami, jak se Sevillou...

Reagovat
sensei25

Alves zasa v bufete boha.

Reagovat
I am Mancunian

alves slusne hori

Reagovat
I am Mancunian

toto nebol ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel by som videt ešte raz akože ten ofsajd Feguliho.

Reagovat
technecium

Takový díry v obraně

Reagovat
sensei25

Boha Alves si vždy tam kde byt nemáš,teraz keby nie je ten hrac poleno tak tvoj gol

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
aither

Reagovat
sensei25

Alves strašná sracka.

Reagovat
technecium

démon

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná...

Reagovat
Mishko

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně jej donutil to kopnout na tu stranu

Reagovat
I am Mancunian

bravooo

Reagovat
smazaný uživatel

da sa povedat ze spravodlive, a aspon Parejo moze nad sebou trocha pouvazovat, ze este nepatri medzi velkych hracov ani zdaleka.

Reagovat
-Kopy-

jaký spravedlivý ?

Reagovat
smazaný uživatel

ze to nedal

Reagovat
-Carles-

Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, ten to teda kopnul. Jinal Vale tlačí

Reagovat
Jordi Alba

Bravóóó.

Reagovat
Kluivert9

Bravo se vykoupil za minulej tyden Ale Pique...

Reagovat
Malresi

Bravo Pique

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Otřesně kopnutá penalta..

Reagovat
sensei25

Je ten Alves kokot alebo čo uz?Naco ide dopredu,ked potom chyba vzadu?

Reagovat
Kluivert9

To je nějaká sázka?

Reagovat
sensei25

O čom točíš?

Reagovat
Kluivert9

Mít každou minutu příspěvek o Alvesovi...

Reagovat
REPLIKATOR

Bravo Parejo

Reagovat
Rattlesnake

odčinil tu banegovu šmudlu z minula

Reagovat
roman1978

bravo bravo

Reagovat
Ángel di María 22

Obrana Barcelony Vale už mohla dát tak 2-3 góly, ale řešení, včetně penalty, je hrozný.

Reagovat
Visca el barca

Ty seš ten největší šašek. Prostě program je našláplej. Až vyhrajem ligu na co se vymluvíš? Barca je sice slabá, ale poraží silný soupeře na rozdíl od vás

Reagovat
Ed_Hazard

Až vyhráte ligu, tak to bude pekná ostuda. A tak isto ostuda pre Real, že dokázal prehrať v jarnej časti s takými trgádemi

Reagovat
Visca el barca

a proto ste silnýho soupeře porazili naposled někdy v říjnu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Basilej

Kde sice vyhrát neměli, ale vyhráli, tak ticho!!!

Reagovat
Visca el barca

pravda mlčim

Reagovat
Aldeano

Reagovat
alcantara

Ak vvyhrajeme ligu, tak to bude preto, lebo sme boli najlepsi Je to uplne jednoduche.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ed_Hazard

Neklučkuj a nehraj sa so slovíčkami, nie je to prvý krát čo vám v lige takto tečie do bot

Reagovat
Ed_Hazard

Ale je pravda, že zápasy v ktorých si jasne horší a nakoniec ich vyhráš....prinášajú tituly.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Parejo ty si chmulo

Reagovat
Mishko

To je neuveriteľné, 15min. odohratých a namiesto 0:1-2 je 1:0

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

to je neskutočné proste, oni to ešte uhaluzia na výhru, to sa kludne stavím V obrane sú tragickejší ako polovica druholigových týmov

Reagovat
smazaný uživatel

odvážná tvrzení, když vedou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Takéto zápasy môže odohrať len novodobá barca Výkon ako mrzáci a aj tak to ukopú vďaka tým megahviezdam vpredu, je mi lúto Vale, cítim že to dnes nebude ani na bod

Reagovat
sensei25

Mali sme možnosť sledovať mrakov od decembra do marca...

Reagovat
sensei25

*mrzakov

Reagovat
Ángel di María 22

TAKOVEJCH ŠANCÍ.

Reagovat
sensei25

V zálohe sme tak pomalí az z toho oči bolia.

Reagovat
Jerichoo

20 minút horia a aj tak vyhrávajú, to je sen

Reagovat
Kluivert9

Tady je zas madridskýho pláče

Reagovat
Mishko

horí ti pod riťou tak sa takto ukľudňuješ?

Reagovat
Kluivert9

To možná tak tobě v LM

Reagovat
Ed_Hazard

Ja sa čudujem že sem vlastne ešte prispievaš. Pri takomto výkone by som sa hanbil otvoriť hocijaké diskusné fórum o futbale

Reagovat
Kluivert9

To je vaše taktika, schovávat se do kanálů, když něco nejde

Reagovat
Ed_Hazard

Ked niečo nejdem, venujem sa svojmu týmu. Ty robíš presný opak, podľa tvojho prvého príspevku

Reagovat
Kluivert9

Tak to seš jeden z mála, možná jedinej realista

Reagovat
10FKK

Že si se toho nedržel, když hrál real tužku i s podprůměrnýma klubama..

Reagovat
Ed_Hazard

?

Reagovat
10FKK

Co si z toho nepochopil? Hráli jste hovno tři měsíce a psát ti nevadilo ani si sa nehambil...

Reagovat
smazaný uživatel

objektivne musis uznat ze barcelona v tomto zapase hori..ci uz fandis im, valencii alebo realu to je jedno. rozumny clovek vidi ze maju nenormalne stastie ze nedostali zatial gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Ale naši brazilci zatím slušně hoří

Reagovat
patas92

co to je za zmatky do píče

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni mozne, ako mozu byt taki mantaci. ciste sance a nic nic

Reagovat
I am Mancunian

to je neskutocna obrana od barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Vale hraje velice dobře, pekně se na jejich fotbal kouká. Jen to zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

On na ten faul kouká třikrát, ale mele pořád o ruce

Reagovat
-Kopy-

to je válec

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxne Vale tlači a je oveľa lepšia, ale prehráva... Zatiaľ Masch a Bus prekvapivo nevedia držať ten stred, Alves úplne mimo...

Reagovat
Ed_Hazard

čo ti mete to sú tragéééégi

Reagovat
Ángel di María 22

Barcelona je fakt špatná, že to možný neni. Co Vale nedává je z jiný galaxie.

Reagovat
Visca el barca

Ty tu furt rejpeš do Barcelony, ale když prohraje slavnej Real nebo ba dokonce hraje tužku, tak se šetří atd atd.

Reagovat
Ed_Hazard

Ty zas miešaš jabĺčka a hrušky, ADM je práve jeden z tých čo sa na Real pozerá objektívne.

Reagovat
Visca el barca

Že se celou copu šetřili podle něj

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelona

Reagovat
Jordi Alba

Tyvole, ty tlačej ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Ti hořej to je hrozný

Reagovat
celeb

to je co za rozhodcu?

Reagovat
Malresi

Veľmi nepríjemná Vale zatiaľ

Reagovat
One-Real

Ta ruka nebyla?

Reagovat
Kokesh

Takhle nas nenicili ani doma. Neymar a Pique zatim pekny figurky...

Reagovat
X-bano-X

Bola piskal faul na Matieho.

Reagovat
JacoBee

"Nechápu jak je to 1:0" souhlas s komentátorem :O

Reagovat
Ángel di María 22

Ale fotbal mě zatim těší, Vale je totálně herně drtí

Reagovat
-Carles-

Valencia hrá naozaj výborne, naša obrana naopak úplne rozhádzaná. Musí sa to trocha ustáliť, Valencia takéto tempo dlho neudrží, hlavne aby z toho nespadol gól.

Reagovat
Malresi

A Pique je strašidelne mizerný zatiaľ

Reagovat
celeb

to je ako jeho chyba, ze medzi utokom a obranou nic nie je? Alebo, ze rozhodca je jebnuty/podplateny?

Reagovat
celeb

2x DM + Xavi = 0

zaloha neexistuje. Naco by sa skusal Rakitic / Rafinha, ked takto to na 100% nefunguje?

Reagovat
Cizinkx

Proč mám pocit, že Vale dostane ve druhým poločase hroznou dardu, až odpadne, teda pokud odpadne, ale nevěřím že takový tempo udrží all time..........Ale vlítli na ně fantasticky Barcelona nevím vůbec..

Reagovat
-Kopy-

no sláva, Adriano konečně karta

Reagovat
Ed_Hazard

Po zápase Barca na krvné testy. Natutovku že sú zfúkaní jak kobilky

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape už kľud

Reagovat
One-Real

Dyť ho Fuego netrefil ne?

Reagovat
-Kopy-

jj Fuego za první faul, kterej ani nebyl, tak žlutou

Reagovat
celeb

Xavi s Mascheranom absolutne nevedia kde sa maju pohybovat a co maju hrat. Jedine Sergio z tej zalohy aspon co - to hra. Takuto sialene zlu zalohu nema ani Cordoba. Uplne, absolutne zle.

Reagovat
patas92

Adriano je na vystřídání

Reagovat
-Kopy-

fotbal je někdy nespravedlivej no

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Woyta

Se mi zas budou v práci smát, přitom na ten zápas nekoukaj, ale budou koukat určitě jen na výsledek.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

To je nueveriteľné aké štastie má ta Barcelona. okrem golu Suarez sa ešte nedostala k bráne

Reagovat
sensei25

Pre boha Alves jeb nato,zbal kufre spolu ex a ťahaj uz konečného boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo.. Vale hraje suprově.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nedivil kdyby ta neproměněná penalta byla rozhodující nakonec. Barca má štěstí.

Reagovat
celeb

my hlavne z nejakeho ultrazahadneho dovodu testujeme v klucovom zapase v boji o titul proti silnej Valencii uplne haluznu zalohu, ktora nikdy spolu nehrala a vobec jej to nejde. Takto sa to asi najlepsie otestuje. Lucho je blazon.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Tak toto neni možné, drevení katalánski náhoďáci

Reagovat
MadMrJacky

Ještě jednou si stěžujte, že vám někdo brečí pod diskuze, když hrajete

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
celeb

Ak z nejakeho dovodu nemoze hrat Alba, tak Adriano dolu a Rafinha/Rakitic na plac. Mascherano sa posunie na stopera a Jeremy na kridlo. Takto to nejde.

Reagovat
technecium

Kolikrát jsme my takhle bušili do soupeře a on pak vyhrával o gól...

Reagovat
Kluivert9

To zrovna madristi nic o spravedlnosti nepsali, no

Reagovat
Kokesh

Barca prida druhy, ale rozhodci piska slusne na NC.

Reagovat
smazaný uživatel

Vale zatiaľ parádny výkon, už dlho si nepamätám kto takto tlačil barcu na Camp Nou. Tu LM im fakt prajem, určite budú príjemné doplnenie v budúcej sezóne

Reagovat
Aldeano

Piqué se v posledních zápasech vrací do "formy"

Reagovat
Ángel di María 22

To neni možný, nojono, i kupu štěstí potřebuješ k výhře někdy. Ale nečekal bych, že bude Barcelona doma tak slabá. Maj hrozně nevyrovnaný výkony.

Reagovat
Visca el barca

Ale vyhráváme

Reagovat
smazaný uživatel

Alves ako v pripravke, wtf?

Reagovat
-Kopy-

Pacooo

Reagovat
sensei25

Alves ty kus kokota daj si uz odchod,zlatý Montoya.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

lol leo

Reagovat
-Carles-

Leo omg, to malo byť v bráne

Reagovat
Malresi

Leoo škoda

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl vrchol, kdyby to Messi dal.

Reagovat
REPLIKATOR

Messy

Reagovat
-Kopy-

ufff, ještě, že je Messi levej

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
aither

Messi tvl, to se musí dávat

Reagovat
celeb

Pri útoceni vsetci 3ja zaloznici ostavaju na urovni stredoveho kruhu. Podpora utoku = 0. To Lucho akoze nevnima? VZDY pri postupnom utoku to tak zatial bolo! Co chceme hrat? Nechat Valenciu strielat na branu kolko sa jej zachce a protiutoky bez Albu len s Alvesom a MSN?

Reagovat
sensei25

Alvesa nerátaj,ten ako keby tam ani nebol.Ani v útoku ani v obrane...tragéd a ešte bude plakať s tou picou ze chce zmluvu na 3 roky...

Reagovat
sensei25

Lucho prišiel nato ze zaloha tam dnes nie je ked sa rozcvicuje Rakitic?Neuveritelne.Valencia jasne lepšia,aj ked viem ze dnes prehrajú.To tempo upadá z ich strany uz teraz,takze druhý polcas bude úplne iný.

Reagovat
technecium

Chybí pohyb. Strašně moc

Reagovat
MadMrJacky

No objektivně je ten výsledek zatím hodně nespravedlivý... ale věřím, že druhej poločas bude o něčem jiným

Reagovat
smazaný uživatel

Sm zvedavý dokedy vydrží Orban na ihrisku. Myslim, kvli tej žltej a po nej niekolko faulov ešte mal.

A tiež Fuego, ktory dostal tiež uplne zbytočnu žltu, neviem ako je na tom Enzo , mohol by tam ist on.

Reagovat
-Kopy-

Enzo není ještě v nominaci, místo Orbana možná nastoupí Gaya ale otázkou je, jak na tom je potom zranění, uvidíme

Reagovat
Ed_Hazard

Škoda Vale, mali na to ich položiť na lopatky, v druhom polčase odpadnú a dostanú 1-2 góly. Šancí mali na 2 zápasy

Reagovat
Jordi Alba

Vedení je fajn, ale výkon Valencie je skvělej, snad odpadnou ..

Reagovat
sensei25

Jasne ze odpadnú,uz v prvom polčase šlo tempo z ich strany dole...

Reagovat
smazaný uživatel

Eh, protože se třeba šetřili do druhý půle? Je jasný, že to tempo nemohli udržet, ale to přece neznamená, že se kompletně vydali a teď už budou jen bránit. Zápas se hraje na 2 půlky..

Reagovat
Leo Rekordman

setrili do druhy pule

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia ma kvalitu kadra aby vydrzali .

Reagovat
smazaný uživatel

až na ten gól špatné, Valencia si hlavně prvních 30 minut dělala co chtěla...kromě gólu jediná šance, když to Messi z pěti metrů najebal vedle zatím máme víc štěstí než rozumu a skvělého Brava

Reagovat
Malresi

Valencia jasne lepšia, Barca bez zálohy

Reagovat
-Kopy-

sem hrdej, i když prohráváme, takhle přejet Barcu, o tom si může nechat hodně klubů zdát, i ty který jí třeba porazili...snad ještě budou síly ve druhém poločasu

Reagovat
Ed_Hazard

tak tak, už teraz pred vami klobúk dolu

Reagovat
smazaný uživatel

za tu prvu cast komentu. Fakt hrá Vale výborne

Reagovat
2miguel1

přejet ? ..to zas pr

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
-Carles-

Hlavne ten výkon zopakovať a všetky body ukradnúť Realu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano do tohto zápasu vôbec nepasuje.

Od zálohy som čakal viac. Je dostatočne kvalitná a skúsená na to, aby tak horela. No a Messi a Luis paráda. Druhy polčas sa to zmení. Dnes 3 body

Reagovat
Ed_Hazard

Messi a Luis paráda, aha

Reagovat
smazaný uživatel

Po Bravovi najlepsi hraci. Messi aj ked podpriemerne tak dobre a Luis vytvoril 2 sance a dal gol.

Reagovat
Ed_Hazard

To že sú po Bravovi najlepší hráči, znamená že hrajú parádne? Ja si parádu predstavujem inak Ale tak ide o to ako máš nastavenú latku, no

Reagovat
smazaný uživatel

jeva to jsou komentáře... prostě velmi zlý poločas, nic víc. Ano, Valencia si zaslouží za první poločas vést, no Real zahrál se Schalke ještě hůř a kvalita Vale je trochu jinde..přesto nespravedlivě postoupil

Reagovat
valloire

Reagovat
2miguel1

Mascherano v systeme Barcy na DM je hrozný ...on tam nesmie hrávať ..to je uplne niečo ine čo musí hravať za argentinu...po polčase Rakitič za Mascha a Alba za Adriana

Reagovat
Ángel di María 22

Škoda, tohle mohla Vale vyhrát v prvnim, těch šancí bylo marky, teď už tomu nevěřim, jak síly budou ubývat, už se do těch pozic tolik dostávat nebudou, budou napadat daleko níž. Ale neva, herně je dali

Reagovat
alcantara

Hrajeme katastrofu a vyhravame Aj o tom je tohtorocna Barça, nie je to prvykrat. Herne si to uzivam najmenej od nastupu Guardiolu, vysledkovo tazko nieco vycitat. Na druhej strane, mnohokrat sme v minulosti po peknom futbale vysli naprazdno, tak preco to niekedy nezazivat aj z opacnej strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by uz Guardiolov system hry nefungoval tak ako predty,m. Je vacsia konkurencia. Napr. dnesne Atletico by bolo voci Guardiolovmi tiki taka imunne.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia lepšia, este ze ale mame Suareza, ktorý dokaze premenit sance..z Lea Messiho sa stava zabijacký playmaker, tvorí celu hru barcelony, dnes podla mna zase vyborny vykon (skoda, len tej sance), on operuje na strasne velkom priestore, utok zaloha, defenzivna zaloha, ofenzivný zaloznik, kridlo ...neni to uz ten striker spred dvoch rokov..ale ten post playmakera mu sedí..a takto sa mi paci este viac

Reagovat
smazaný uživatel

z Lea sa v prvom rade stava hrac, ktory okrem toho ze je vyborny playmaker, zahadzuje sance v klucovych zapasoch. Barcelona sa v klucovych tazkych zapasoch uz sustredi na goly Suareza.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zarytý Madridista, Messiho fakt nemusím, ale za to , jak v podstatě Barce nahrazuje zálohu obrovska poklona, Barca se musí MODLIT aby byl zdravotně fit protože ted ta hra stoji opravdu na nem

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Suáreze

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia hodně pěkně, tem nejde nepřát, snaží se silnějšího soupeře přehrát bez obav bez betonu , určitě si LM zaslouží vic než Atletico, i ta Sevilla by mohla zabrat a vyšoupnout je do EL

Reagovat
celeb

1:0 za takyto vykon je pre Valenciu velmi nestastny vysledok. Aj ked za to valanie sa a modlikanie penalty za vsetko a vsade si to mozno aj zasluzili. Ze Lucho nechal hrat tim 30 minuto po tom, ako bolo jasne vidiet, ze nam nefunguje zaloha a riskoval (absolutne zbytocne) si nezasluzi predlzit. To, ze nechal nastupit v takomto dolezitom zapase tuto zalohu, je facku a kopanec do guli.

S tym timom vedie ligu len koli neschopnosti Realu. Bodov sme postracali kopec, vela krat prave po jeho chybach (naposledy .... MINULE proti Seville - Neymar -> Xavi).

Mozno vyhra 2 tituly tohto roku, ale nechcem ho. Nema na to. Pomaly sa uci. Bojazlivy.

Reagovat
Xaviercreus

Reagovat
Xaviercreus

naprosto neskutečných 45 minut, Valencia hraje skvěle, ale troufám si říct že minimálně 50% jejího výkonu děláme my Alvés nulový, piqué s mathieum zkouření, adriano musí dolů, na LB jeremy,masch na stopera do zálohy raketa/rafinha lucho je prostě idiot, v takovým zápase zkusí na náhodu nesehranou zálohu která se prostě nehýbe, podpora útoku nula,zadek hoří i když máme na hřišti 7 defenzivních hráčů...hrůza hrůza hrůza, Vale si zaslouží vést 4:1 a ne prohrávat..snad se lucho probere a překope to, takhle to nejde prostě

Reagovat
-Carles-

Lucho so sebou doniesol aj kus šťastia, napriek tomu že ten polčas bol z našej strany veľmi zlý, bavím sa Čakám však že do druhého polčasu to už bude lepšie a Valenciu dorazíme, tak snáď.

Reagovat
valloire

Ale ale když Kluivert říkal, že ta záloha je skvělá

Reagovat
celeb

tato este nikdy spolu nehrala. Trochu urovne do toho trollingu, toto je dokonca aj pod tvoju, uz aj tak dost nizku uroven.

Reagovat
valloire

jakej trolling úrovni?

Reagovat
Kluivert9

Kde?

Reagovat
valloire

věnuj se zápasu

Reagovat
Kluivert9

Je mi tě líto

Reagovat
valloire

zase bys chytal za slovíčko a na to nemám čas ani náladu

Reagovat
Kluivert9

Jasně Tvůj chorej mozek si něco vymyslí a když se máš za to postavit, tak nemáš náladu Marnost nad marnost

Reagovat
Xaviercreus

achjo

Reagovat
-Carles-

Mohol dať Rafinhu.

Reagovat
Mishko

skvelé striedanie... jednoducho to najlepšie, čo mohol spraviť

Reagovat
celeb

mal striedat 2x, to co spravil (co som pisal v 15. minute) a Xavi -> Rafinha. Xavi je dnes uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl vy kundy z realu jste jako cigosi furt melete ty svoje picoviny

Reagovat
smazaný uživatel

mohol to pustit

Reagovat
Malresi

Tak zatiaľ Valencia nenadviazala na výkon z 1. polčasu, Lucho za striedanie

Reagovat
celeb

celeb

18.04.2015 16:36

Ak z nejakeho dovodu nemoze hrat Alba, tak Adriano dolu a Rafinha/Rakitic na plac. Mascherano sa posunie na stopera a Jeremy na kridlo. Takto to nejde.

[reagovat]

neni zaco, to mam este stream 10 minut pozadu. Ze ten chuj zlozil taku zalohu a potom to ostril 30 minut po tom, co bolo jasne ze to nefunguje je na

Striedanie Suarez --> neviditelny Pedro hodnotis ako?

Reagovat
smazaný uživatel

wow.. geniální přímák

Reagovat
Switchback

unlucky

Reagovat
Malresi

Leo škoda

Reagovat
celeb

Bravo Lucho, dalsie skurvene striedanie.

Xavi -> Rafinha by bolo moc easy pre nas.

Treba si ten titul zasluzit!

Reagovat
celeb

No naposledy nas stiahnutie dovtedy najlepsieho utocnika sice nevyslo, ale teraz sa to urcite nezopakuje! Lucho stavil svoju karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigo je neuveritelny spalovac. Najvacsi spalovac po Benzemovi v La lige.

Reagovat
One-Real

Reagovat
-Kopy-

Otamendi nejlepší stoper sezony, to už je teď skoro jasný

Reagovat
patas92

ty vole co ten Leo vymýšlí dneska

Reagovat
-Kopy-

ach, André začal ztrácet ve středu hřiště

Reagovat
sensei25

Minule sme vyhrali s Valenciou s gólom v poslednej minúte nastavenia.Zeby sme dnes vyhrali gólom z prvej minuty?

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi je drsnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Pareja fakt nemuzu ani videt.

Reagovat
celeb

Neskutocne. Moze mi niekto vysvetlit toho Pedra namiesto Suareza? Vyhravame 3:0, ze uz je to hedno a stiahneme ho oddychnut, alebo ???

Reagovat
Mishko

zápasy s Vale rozhodli o titule

Reagovat
patas92

Kokos, ten Otamendi má Messiho dobře přečteného

Reagovat
smazaný uživatel

Ak chce niekedy Valencia pomyslat na titul tak sa musia zbavit Pareja .

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsieho strelca a klucoveho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

sudit hraca podla statistik .

Reagovat
smazaný uživatel

chyba mi tam otaznik

ale aj tak s tebou nesuhlasim

Reagovat
patas92

Reagovat
-Kopy-

bože to je lucker to není možný ten Messi a co tam dělal Cancelo

Reagovat
roman1978

naprostá pohodička. bez výraznějších problémů. a hlavně zaslouženě.

mi jsme vyhrály

Reagovat
-Carles-

Ej ej ej

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Messiiiiii

Reagovat
technecium

pozitiva: 3 body, nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

messi

Reagovat
sensei25

3body su doma...a večer poprosim 1:1...

Reagovat
patas92

V suchým

Reagovat
aither

Hroznej zápas

Reagovat
Switchback

V suchým triku, zaslouženě Tak snad večer Malaga Realu zavaří

Reagovat
Kluivert9

V suchým triku

Reagovat
-Carles-

Pohodové tri body

Valencia poklona, skvelý výkon

Reagovat
blaugrana

Ajbar. Najmar a zlasatý klinec Sergi Robredo....ten komentátor musí fetovať.

Reagovat
sensei25

A Xaviho si mýlil cely zápas s Busom boha.Xavi uz v sprchach a stále ze Xavi sem,Xavi tam..xD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten brankář. To je jak já na plácku za barákem, když kámošovi řeknu, že jsem gólman, ať na mě jede samostatné nájezdy. Každý normální brankář by stál v tuto situaci někde na půlce a čekal na odražené balóny. (Neuer by šel na soupeřovo vápno).

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer moze Alvesovi tak vodu nosit pri penaltach

Reagovat
bayern987

Jenže on se teď vůbec o penaltách nebavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jen při penaltách, Neuer je top golman testovaný samotným paderbornem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, no to je možné, já ho jinak vůbec nesleduju. Ale tahle situace mě teda praštila do očí. Pořád jsem čekal, kdy už konečně vyběhne z levého kraje obrazovky ten gólman a on si zatím dával cígo na lajně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie kazdi brankar si na tie vybehy veri . On je vyborny brankar

Reagovat
smazaný uživatel

Nic mo zápas od Lea a stejně 1+1

Reagovat
Jordi Alba

V suchým triku.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tam, parádní zábavný zápas, druhý poločas už z naší strany mnohem lepší a no a góly 1. a 94. minuta, dobrá komedie, super, jedeme dál

Reagovat
Ed_Hazard

Hanba hanba hanba. Valencie gratulujem k perfektnému výkonu, môžu byť poprávu na seba hrdí. Ono to šťastie raz od Barcy odíde. Už sa teším na náš vzájomný zápas, určite to bude bitka ako dnes a oba týmy pôjdu vypluť na trávniku dušu

Reagovat
2miguel1

??

Reagovat
-Carles-

Aká hanba?

Reagovat
Ed_Hazard

Takáto velká

Reagovat
-Carles-

Frustrácia, ja viem, čakali ste v zálohe na gól Valencie a ono nič, nevadí, to prejde

Reagovat
aither

Reagovat
Rattlesnake

nepřeháněj, ve druhé půli byli pejři nulový

Reagovat
sensei25

Boha vy ste hrali kokot od decembra do marca,hráte ho v podstate stále a píšeš tu hanba.Zobud sa placko prosím ta.

Reagovat
alcantara

Vezmi si kapesnik a neplac tolko.

Reagovat
smazaný uživatel

ty co tu davas cely zapas, neuveritelne

Reagovat
2miguel1

a tak máme len o jednu strelu viac na bránu ako Vale ...to su automaticke tri body pre Vale

Reagovat
Kluivert9

*nedáváš

Reagovat
smazaný uživatel

to nedávaš*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vzajomny si mal nedavno a nejak ste sa nevytiahli

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Ale sa vás tu zišlo

Reagovat
Leo Rekordman

wtf?

Reagovat
2miguel1

Inak celkom by ma zaujimala štatistika pískanych desiatok proti Barce pre Barcu resp. Realu

Tam to musí byť komické

Reagovat
sensei25

Dnes Malaga uhra remízku,som o tom presvedčený.

Reagovat
Xaviercreus

střídání pomohlo,podařilo se nám to pronudit až do konce..Messiho gol to tak nějak celé shrnul- ušmudlané a utrápené vítězství

Otamendi je machr, naprosto skvělej a srdcař, byl za messim asi 40m a nezabalil to

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem sa rozpisovat o celom zápase, ale v druhom polčase sme psravili jednu veľkú chybu, veľmi sme sa stiahli a ked sme sa dostali do brfejku, boli videt komicke situaccie, ked 3 hraci valencia utocia proti 7 braniacim hracom domacich, to sa proste neda v tejto situacii, nic robit, skrátka mali sme ísť viac do risku ,aj ked to, že sa pri výsledku 1:0 sa šanca na bod držala až do konca zápasu teiž nie je zlé, ale nič z toho, očakávam dalšie uhaluzené víťazstvo Sevilli typu 1:2 alebo 0:1

Reagovat
celeb

Zhrnutie zapasu:

zakladny fakt c. 1: Lucho je arogantny neschopny chuj, dnes s ohromnym stastim. Nevidi, resp. nechce vidiet, ako jednotlivy hraci (hlavne v zalohe) funguju spolu a robi stale tie iste chyby.

co nam mesiace nefunguje v strede:

1. Rakitic - Xavi. Po odchode Xaviho Rakiticova hra sla o 2 levely vyssie. Vzdy. Lucho nechce vidiet a bude ich skusat stale spolu ako :

2. Rafinha - Iniesta. Dalsia dvojica, ktora dlhodobo spolu hrav nevie. Motaju sa v tych istych priestoroch, Rafinha napravo nezahra. Min, ked ma k sebe Andresa

3. Xavi - Busq - Iniesta - hrali za sezonu 2-3x spolu a bolo to vzdy strasne.

4. Masch - Sergio - toto obcas aj zafunguje (zalezi zrejme na tom, kto ich doplni), ale vacsinou nic moc.

Luchove striedania utocnikov su na facku. Proti Seville aj proti Valencii. Neodvovodnene striedanie vyborne hrajuceho hraca za ... za stavu, kde mame naskok jeden-jediny gol proti silnemu superovi.

Dnesna zaloha ... ako skusat ani raz neodskusanu nezohranu zalohu v takom dolezitom zapase ... vsetci videli, ako sme hrali 1. polcas. Toto je arogantne svinstvo, maximalne nezodpovedne.

Zacinam chapat fanuskov AS Rim, Lucho je arogantna svina, ktora si ide tvrdo za svojim, aj ked vsetci vidia, ze chybuje. Cez mrtvoly, cez znicene sezony klubov, cez hracov.

Ak sa mu podari napriek tomu vsetkemu uspiet v Lige/LM/CdR, budem rad, do dalsej sezony ho nechcem ani s trebble.

Reagovat
Switchback

Lucho je strašnej ňouma, no.

Reagovat
celeb

je, dokazal to v AS Rim, a hlavne dokazuje to teraz. Nemat najlepsi utok na svete, hrame o LM. To, ze berieme 3 body z dnesneho zapasu je maly zazrak. Strata v Seville pripada tiez na jeho hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

No každopádne tri Xavi-Bus-Masch už snád´ nikdy pokope neuvidím. Des je slabé slovo na opísanie ich spolupráce. Chvalabohu si to Luis všimol a zmenil to..síce neviem prečo na to čakal až tak dlho. Obrana dnes strašná taktiež. Pochvalu si zaslúži Bravo, Ney a Luis, ktorý bol zas totálne dementne striedaný. Ked´ už mal ísť niekto dole, tak Leo.

Reagovat
-Carles-

Lea by si nedovolil striedať

Reagovat
blaugrana

To mi je jasné. Ta jeho neotrasiteľná pozícia je niekedy aj na škodu...

Reagovat
celeb

dole mal ist samozrejme Xavi. Nakoniec aj siel (s tradicnym Luchovskym meskanim). Striedanie Luisa za Pedra nepochopim. Chcel setrit Suareza za stavu 1:0 ? Pedro bol priserny, stale obsadeny, neponukal sa, vsetky prihravky daval spat na stoperov/kridlo a raz aj superovi presne do nohy ... Mal dobru 1 strelu, ked mu Messi nahral do tutovky a nedal v 90% sanci (kopnute to vsak nebolo zle, skor vyborny zakrok brankara).

Ide o to, ze podobnu vec spravil v Seville a stalo nas to 2 body.

Reagovat
patas92

Griz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dnes vstřelil 400. gól za Barcu (ve 471 zápasech - 0,85 g/z).

Reagovat
smazaný uživatel

král

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona ukázala svoji velikost...tak rychle hodit za hlavu otřesný první poločas a v tom druhém soupeře vůbec k ničemu nepustit

Reagovat
celeb

btw: Griezmann paraaadne!

Reagovat
2miguel1

penalty pre/proti Barce Realu

4:5 resp. 10:3

Reagovat
Kluivert9

Musíme hráčům Barcy koupit rukávky...

Reagovat
Mishko

5:5 a 10:4... aspoň neklam, keď už i tak to je viacmenej jasné

Reagovat
Atlético de Madrid

Haluzáci kopyťáci z Atlética dali další gól nůžkama

Reagovat
smazaný uživatel

Iker; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; James, Kroos, Modric, Isco; Bale, Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker - Alvaro , Pepe , Ramos , Marcelo - Isco , Kroos , Modric , James - Bale , CR7 .

Reagovat
smazaný uživatel

Rotacia

Reagovat
smazaný uživatel

Však Arbeloa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tie prachy za Danila budu mat zmysel .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Varane nadpozemsky vykon proti Alteticu = lavicka . Neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, on není ani na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nevadi, treba je to kvuli tomu jeho kolenu. Ale celej ten vykon proti Atleticu bude zalezet na tom, jak dlouho vydrzi zaloha, hlavne Kroos s Modricem. Posledne to bylo bez Toniho v suchym triku, ale on je tam i tak tedkom zase oba da, to je fakt neskutecny.

Reagovat
smazaný uživatel

A to Modric hra vsetko po 4 mesiacoch out . Marco v lete musi prist .

Reagovat
Leo Rekordman

Pogbu by si doprial nam,ale palka za Marca by ti nevadila?

Reagovat
One-Real

Verratti > Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Akurát že u Florentina to neplatí

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Pred Atletama to nechapu, opravdu ne.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie niekto co hovoril Ancelotti na Verrattiho ? Nikde som to nenasiel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně se mi líbí, ale nesnažil jsem se ho koupit. V PSG je nedotknutelný, není na prodej. Podle mě se jedná o nejlepšího italského fotbalistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veratti neni zly, ale na real alebo barcelonu nema. resp. by len sekundoval niekomu z lavicky.

Reagovat
One-Real

To snad s ohledem na současnou zálohu katalánců nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom ako hral proti Chelsea to nemoze myslet vazne

Reagovat
One-Real

Neměl Bale chybět?

Reagovat
Kokesh

Ne, Karim a Fabio.

Reagovat
Ed_Hazard

Ale mal, teraz mi to pripadá ako keby ho tam Carlo poslal nasilu aj cez zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Hohoho, jako nepreju mu to, ale nezlobil bych se.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne na Atletico

Reagovat
misinho7

A kto tam bude ako hrat ? neni ani karim..

Reagovat
smazaný uživatel

Isco treba.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon do pristi nedele Garethku, prosim.

Reagovat
Mishko

Poď Chichaaaa

Reagovat
misinho7

No a teraz na atletov s chicom a jesem ? ta to bude..

Reagovat
One-Real

? i kdyby chyběl Karim a Bale, tak místo jednoho z nich bude Isco

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mishko

náááádhera

Reagovat
sensei25

Buzna dali gol z offside

Reagovat
smazaný uživatel

Náklonem těla ofsajd, ale dost obtížná situace na posouzení.

Reagovat
X-bano-X

jj štandardka je na offside najobtiažnejšia

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jeden hráč sprintuje směrem k bráně a druhý od brány, tak je v reálné rychlosti v jednom konkrétním okamžiku (momentě přihrávky) lidským okem téměř nemožné postřehnout, jestli je ten hráč o třeba 20 cm v ofsajdu, nebo není.

Reagovat
patas92

Počkej, počkej. Kdo tam kde sprintuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramos sprintuje směrem k bráně na centr a obrana je v pohybu spíš ven. Tady to ještě není tak extrémní, ale bylo tam těch situací hodně a rozhodčí až na tu gólovou posoudil všechny správně, navíc i ta gólová je sporná. A rozhodčí to nemá rozfázované v HD rozlišení zastavené přesně v momentě přihrávky a rozhoduje se vyloženě intuitivně, takže dávat mu to za vinu, je blbost. Nehledě na to, že hraniční situace se mají spíš pouštět.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
X-bano-X

Postranný stojí na línii obrany, takže si svoje kecy o sprinte nechaj. Štandartka je na offside najľahšie posúditeľná situácia. Kór tu to bolo jasnejšie v tom že Ramos bol prvým hráčom k rozhodcovi. Ak už toto neposúdi čiarový správne, tak ako chce posúdiť 40 metrový pas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla pro pomezního hodně těžká situace na posouzení. Jednak kvůli tomu náběhu, druhak kvůli tomu, že Ramos byl nohama de facto na úrpvni obráncu a je spíš v náklonu, protože běží. Takže nechápu, co to tady ta vaše skupinka zase rozjíždí.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
X-bano-X

Co rozjíždí. Proste píšeš pičoviny že sa na to nedá pozerať. Ronaldo bol v čase prihrávky od Ramosa koľko? 8-9 metrov? Rozhodca ich mal oboch ako na dlani. Nič obtiažne na posúdenie ´, naviac ako som písal Ramos bol najbližší hráč k postrannému tj ukončoval líniu. Ako pred ním videl ešte niekoho iného mi hlava neberie.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělej si licenci a bež mávat ty, když je to tak jednoduché. A pak ještě řekneš, že já píšu blbosti. Byla to hraniční situace v plné rychlosti...A bylo dál než 8 metrů...

Reagovat
Kluivert9

Byla to hraniční situace, ty se mají pouštět, taky bych ofsajd nepískal. Ale co ty si seš schopnej vždycky vymyslet za pohádky, to už je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hraniční to bylo.

Reagovat
patas92

Exekutor stojí na místě, hráči stojí na místě, ale bylo to v plné rychlosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tam máš puštěný nějaký záznam asi.

Reagovat
patas92

To spíš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, já to sleduju live a pro rozhodčího mám pochopení, protože takové situace nejdou posoudit na jistotu.

Reagovat
patas92

Jediná obtíž byla, že čárový přes Ramose a Pepeho asi neviděl toho obránce úplně vzadu, jinak na tom nebylo nic těžkého. Rozhodčí stál na místě v ideální linii a celou situaci měl pěkně v zorném poli. Když stoper dává 50 metrový pas na sprintujícího útočníka a čárový musí hlídat minimálně 3 hráče a ještě u toho sprintovat, je prostě na posouzení několikanásobně těžší . Jinak já rozhodčího nehaním, bylo to těsné a někdy to prostě posoudí špatně, nedělal bych z toho zas nějakou aféru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla to jediná obtíž a navíc je to pro tu situaci dost zásadní. A já z toho taky žádnou aféru nedělám.

Reagovat
roman1978

ty jsi pako. jaký sprint? jaká hraniční situace? kdo sprintoval? ramos udělal dva kroky. to už fakt hraničí s poškozením mozku. zajdi si s tím někam.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe je škoda dotknout se klávesnice, je mi tě svým způsobem líto.

Reagovat
roman1978

https://www.youtube.com/watch?v=q0Wjt8ZLiGs

tak ramos udělal teda ty kroky 4. já uznám chybu. to ti nic neříká, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to něco říká. Ale v tomhle případě mám prostě pravdu, což jsi sám teďka uznal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi kašpar ty vole

Jestli si myslíš, že v tomhle případě máš pravdu, tak už si fakt nakopej, protože takhle neobjektivní lofas tady fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi mi to nandal a můžeš jít zase vydělávat na ruletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtípek

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vtípek? Ty jsi tvrdil, že to děláš, když zrovna nejsi na kávě s kamarádkou pornoherečkou.

Reagovat
roman1978

Reagovat
patas92

Reagovat
Jerichoo

Tak múr je vo vzdialenosti 9.15, takže Ramos bol teda bližšie

Reagovat
patas92

Reagovat
Fairplay

Ramos + Ronaldo

Reagovat
Ed_Hazard

Hmm, to bol offsajd. Sice kúsok ale bol

Reagovat
sensei25

Reagovat
sensei25

Reagovat
smazaný uživatel

hráč za Pepem mohol byť na úrovni Ramosa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Nohami hej, Ramos tam bol ale telom niekolko centi. Ale pohoda pridáme ešte, hra je pod kontrolou

Reagovat
Mishko

ťažko povedať pri kamere z takého uhla, tam to bolo o centimetre, takže ak sa hraničné pískať skôr nemajú, tak správne posúdené

Reagovat
Ed_Hazard

Hej tesné by sa nemali písakť, ale aj tak no. Ako hovorím ešte pridáme takže pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito hraje dobře, nakonec by v útočné dvojici s Cristianem Ronaldem před tou čtveřicí Isco, Kroos, Modrić a James nemusel být tak marný, jak jsem si myslel. Mile mě překvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne umi byt nebezpecnej ve vapne ze vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale někdy mi připadá, že to zas přehání a v situaci, kdy má okolo sebe hodně prostoru, z krkolomné pozice hlavičkuje na bránu, i když by měl čas na zpracování a střelbu z dalšího doteku. Ale na Atlético by tahle hra obecně mohla platit, to je fakt.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Fairplay

Wow, pěkný náběh

Reagovat
misinho7

Cris teraz

Reagovat
Ed_Hazard

Crisss

Reagovat
Fairplay

Ronaldooo

Reagovat
smazaný uživatel

Cris

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmm Chelsea majstrom PL?

Reagovat
Fairplay

Ramos na hrotu dneska

Reagovat
smazaný uživatel

OMG Marcelo

Reagovat
misinho7

Isco totalne mimo dnes...odkedy sa vratil James tak Isco nejak slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal náhodou Carletto na tiskovce, že na Atléty bude Benzema fit?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak nechápu, proč tady všichni brečí, že na Atléty bude mimo.

Ne, že bych to Baleovi přál, ale myslím si, že bez něj to proti nim půjde líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Nejdeš raději na Tampu?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych, ale čekám až dá Real druhej gól.

Reagovat
Kluivert9

Druhej asi moc nepomohl, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Kašlu na to, už sem začal koukat na hokej.

Reagovat
Kluivert9

Taky

Reagovat
patas92

Máte nějaký stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Balea jo, ale Benzema by byl velká ztráta, jakkoliv Chicharito nehraje dneska špatně. A i když Carlo řekl, že Karim bude fit, jisté to podle mě určitě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna velka ztrata. Vykony na hovno a 1 gol z poslednich 15 zapasu, resp. 2 z poslednich 19. Ztrata jak hrom.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Ronalda má s nimi takovou bilanci pod Carlem každý z našich hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne kazdy hraje nejvys z celyho tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, ale záložní řada toho taky kdovíkolik nevymyslí a takhle by se dalo pokračovat. Prostě se nám tuhle sezónu proti nim nedaři jako týmu, není to jen o gólech Karima.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, ze Ronaldo ty goly dava, tak to o tom je. Jeden z patnacti zapasu je od utocnika naprosta katastrofa, takze porad nechapu, o jake ztrate to mluvis.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musíš brát v potaz kvalitu toho útočníka, Cristiano je jeden z nejlepších fotbalistů all-time, Chicharito náhradník z Manchesteru. Představa, že kdyby v těch sedmi zápasech proti Atletům v této sezóně nastoupil Chicharito, měl by na kontě 4 nebo 5 gólů, je podle mě mylná.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zas argumenty. Navic ty tady o nem mluvis jako o nejake ztrate, kterou ocividne neni. Na to, abys dal Atleticu gol, snad nepotrebujes byt Pele nebo Maradona, predstav si, ze treba Gillas z Cordoby letos Benzemu prekonal v jednom jedinym zapasy, takze proc ne nahradnik z Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu se podivuješ mým argumentům a pak vytáhneš absolutní náhodu s Gillasem. Pořád věřím více Benzemovi než Chicharitovi, i když Chicharito třeba dneska zahrál velmi dobře a určitě bych ho neztracoval už před zápasem. Uvidíme, nesuďme dne před večerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja soudim po 15 vecerech.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo 19, jak chces.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemůžeš vědět, jak zahraje Chicharito, to prostě jen spekulujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hur nez "velka ztrata" Benzema asi tezko, protoze to proste nejde. Treba to pochopis.

Reagovat
smazaný uživatel

Hůř teda zahrát určitě jde a zrovna Chicharito toho byl jasným důkazem až do dnešního zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, ze Benzema proti nim de facto skoro nikdy nehraje, tak tezko.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas přeháníš.

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud ma proti nim lepsi statistiky stoper, tak je to fakt uzasna vizitka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je celkem logicky odůvodnitelné, vzhledem k tomu, jaká je to s nimi vždycky řežba.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna pro nekoho jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak logické to je, protože proti nim to prostě není o nějakých nádherných akcích, takže stopeři při standartkách nebo různých závarech mají šancí více, než třeba proti Granadě, kterou meleme. Nechápu, co zas děláš, že má někdo jiný názor, neznamená, že se mu hned musíš vysmát. Asi jako když ses smál tomu, že James bude hrát v záložní trojici místo Di Maríi, což jsem tady psal už při jeho přestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta diskuze byla o tom, jak tam bude hrat, ne ze tam bude hrat, pokud si pamatuju. A jestli je lepsi tam, nebo na volnejsi pozici, kdyz nehraje Bale, at si udela obrazek kazdej sam.

Reagovat
smazaný uživatel

James je obecně vydařený nákup, který předčil očekávání. Já mu teda věřil, ale obecně o něm byly pochybnosti, které úplně rozptýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ slabota ale výsledok vyhovuje. Poistka v druhom polčase a všetko bude OK

Reagovat
-Carles-

Snáď bude Garethko v poriadku už na Atlétov

Reagovat
Jackmaker1989

Napadlo ma, nehrá Arbeola preto, aby sa rozohral, pretože bude hrať naľavo proti ATM a Fabio ešte nie je fit?

Reagovat
Mishko

NIEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda nech sa zase zraní Modrič a budemie v piči

Reagovat
misinho7

Ked sa nahodou zranil modric..nazdar LM nazdar liga....

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se fakt muzu jenom smat.

Reagovat
-Carles-

Naposledy mal zranené to koleno?

Reagovat
smazaný uživatel

Natrzenej stehenni sval.

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy měl stehno.

Reagovat
celeb

2

Reagovat
el Principito

co se stalo Lukovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal kopanec nad koleno a odkulhal ze hřiště.

Reagovat
el Principito

dík

Reagovat
X-bano-X

Hráč súpera sa ho nedotkol ale stopol loptu, Modrič do nej v sile narazil a preplo mu koleno. Keď ten futbal sleduješ, tak ho aspoň sleduj poriadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli jsi neviděl ani tenhle kontakt, všechno začíná být jasné.

Reagovat
X-bano-X

https://www.youtube.com/watch?v=uKyUG60DYTk jj všechno začína být jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle třísekundové video mizerné kvality je opravdu průkazné, no.

Reagovat
X-bano-X

Aj z toho videa je vidieť že k žiadnemu faulu nedošlo. Bohužiaľ to taký zaslepený jouda neuvidí ani keby sa mu to stalo v obývaku. Škoda reči

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z tohoto videa není průkazně vidět nic.

Reagovat
JM

Reagovat
X-bano-X

https://www.youtube.com/watch?v=Gj6-YCTwpOo keďže 3 sekundy nestačili, dáme 3 minúty kopancov nad koleno

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže ho kopl z boku do lýtka a proplo mu koleno. Určitě ale neplatí to tvoje: "Hráč súpera sa ho nedotkol...."

Reagovat
patas92

Ty si fakt nemocný. Pravého kolena se mu vůbec nedotkl. Tohle byl normální šprajc. Oba šli do toho stejně, bohužel to Modričovo koleno nevydrželo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on napsal, že se ho ten soupeř vůbec nedotkl. Já jsem si původně myslel, že ho kopl někam kolem kolena, což jsem uznal, že bylo mnohem níž, ale ten kopanec tam prostě byl. Jinak toho hráče Málagy neviním, byl to tvrdý, ale fotbalový souboj, to se stává.

Reagovat
patas92

Pravé Modričovy nohy (té zraněné), se mu ale fakt vůbec nedotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív ho kopl silně do lýtka jedné a pak v pádu do kolena té druhé. To tam je prostě jasné vidět, jestli to nevidíš, tak se nemáme o čem bavit.

Reagovat
patas92

Řekni mi, v které vteřině (Banovo video) je tam vidět ten kontakt s Modričovým lýtkem.

Reagovat
smazaný uživatel

0:17. Dává mu úplně evidentně z boku do lýtka, celý ten sval se hne, je to tam vidět jasně.

Reagovat
patas92

Takže máš evidentně problémy s očima. Vysvětluje hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

To kopnutí z boku je tam úplně jasné.

Reagovat
patas92

Pusť si ten záběr, co začíná v 0:35.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho druhého to vypadá, že k tomu kontaktu zas dochází úplně jinak. Nevím, nehodlám se v tom už pitvat. Hlavní bohužel je, že Luka bude až na případné finále Ligy mistrů.

Reagovat
patas92

https://www.youtube.com/watch?v=Gj6-YCTwpOo&feature=youtu.be&t=36

V nastavení si to zpomal na 0.25. Jde tam krásně vidět, že se jeho pravé nohy ani nedotkl

Reagovat
smazaný uživatel

Tady z toho je, pak si to pustíš z jiné strany a vypadá to jak úplně jiný souboj, to bys ani neřekl, že jde o stejnou situaci. Nevím. Důležitý je bohužel až ten důsledek.

Reagovat
X-bano-X

Celý sval sa tam pohne pretože sa zrazili cez loptu (čo ukazuje aj to ako sa odrazila noha súpera) žiadny kop do lýtka tam nebol. Nohy na ktorej koleno nevydržalo sa ani nedotkol, druhej až v páde čo je normálna vec. Takže melieš blbiny, ako včera tak aj dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podívej na moment, kdy hráč Málagy už padá, tam je kontakt i s kolenem na druhé noze. Ale problém byl spíš v tom, že mu proplo, když ho kopl do té druhé. Těžko říct. Každopádně blbost jsi napsal hlavně ty, protože jsi tvrdil, že se ho ten hráč Málagy nedotkl vůbec.

Reagovat
X-bano-X

Ale ten kontakt bol v páde a na druhú nohu..........celý čas sa bavíme o zákroku ktorý spôsobil zranenie na čo sa pýtal aj el Principito v prvom príspevku na ktorý si reagoval že ho kopol protihráč nad koleno čo:

A, nie je pravda keďže žiadny zákrok nad koleno nebol

B, žiadny zákrok na zranenú nohu nebol

Bolo to presne tak ako som písal od začiatku. Sám som pred rokmi na takýto stret doplatil pol sezónou mimo, takže viem veľmi dobre o čom hovorím. Hráč neočakáva že lopta ostane na mieste a pri náraze do lopty je na väzy vyvíjaný enormný tlak, ktorý vo väčšine prípadov končí roztrhnutím resp v lepšom prípade natrhnutím väziva a dlhým liečením.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnaž se, to je jako mluvit do dubu... ale u něj je větší šance že uzná, že mele hovna.

Reagovat
JM

Reagovat
celeb

obaja silno kopli do lopty. Potom sa este zrazili kolenami, ale zranenie nastalo na 90% na tej lopte. Smola.

Reagovat
roman1978

ne, nedostal. byl to střet přes míč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

je to definitivní. už se tomu bude říkat bílá horečka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Kopanec nad koleno? Ten dostal, ale držel se celou dobu za tu nohu, která šla proti míči, což byl naprosto v pořádku zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. výše, dostal to z boku do lýtka a koleno mu proplo, ale on psal, že se ho soupeř ani nedotkl, což je prostě kolosální blbost.

Reagovat
Atlético de Madrid

To je očividně blbost

Reagovat
Mishko

veľmi rozumný zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool CR

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň dúfam :D

Reagovat
smazaný uživatel

nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Nepenaldo

Reagovat
CR7RONALDO

Missnaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí keď to dá vtedy keď je treba

Reagovat
CR7RONALDO

Ale túto sezónu už druhú čo nedal

Reagovat
-Carles-

Pekne Malaga sa zobudí a vyrovná

Reagovat
-Carles-

Reagovat
madridcan

Ako vsetko k comu sa pri Reale vyjadrujes

Reagovat
misinho7

Ronaldo nechcel gol radsej druhu asistenciu

Reagovat
smazaný uživatel

James na Garethove postu zase golasso.

Reagovat
patas92

Wow, pěkná akce

Reagovat
Magic player

Jameeeeeeees

Uzasny fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Jameeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto perfektní.

Reagovat
CR7RONALDO

Ale Cris zbytočne nahral hejterom, zas majú o čom písať

Reagovat
Ángel di María 22

James je král, nádherná akce a ještě lepší zakončení

Co mě ale netěší je zranění Modriče a dnešní Isco. Benz nejistej, nakonec ani ten Bale nebude asi, nebude Marcelo, bude to teda hodně těžký ve středu..

Reagovat
One-Real

Myslíš že ten Luka nebude?

Reagovat
Atlético de Madrid

My zase v podstatě nemáme hrotovýho útočníka, tak to třeba ukopete na penalty

Reagovat
Magic player

Pepe

Reagovat
CR7RONALDO

Je toto možné?

Reagovat
aither

Malaga obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná obrana

Reagovat
-Carles-

Pepe

Reagovat
celeb

este bude sranda

Reagovat
CR7RONALDO

Ak to nevyhráme, tak to ide z časti na vrub aj Crisovi, pretože všetci sa smiali Messimu, že nevie premeniť penaltu(vrátane mňa) a teraz sa môžu smiať CR7, Karma je sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
CR7RONALDO

Keby to premenil, tak už je všetko isté a teraz...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to proměnil, tak je to 2:1.. ten následující gol by nemusel vubec padnout. Dnes má 0+2 zatím. Navíc jeho úspěšnost proměněných penalt je výtečná a mimochodem, penalta byla kopnutá dobře.

Reagovat
aither

Messimu se hlavně směje, protože ji nedal víckrát

Reagovat
CR7RONALDO

Ronaldo túto sezónu takisto už druhú nedal

Reagovat
Atlético de Madrid

jj, Messimu 15x, Ronaldovi 12x

Reagovat
aither

No já mistr statistik nejsem, ale poslední dobou jich Messi nedal dost ne?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

A co v LM Chicharito na hrote a Ronaldo, Isco a James za ním?

Reagovat
One-Real

Toni

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr prázdná brána

Reagovat
smazaný uživatel

ta oslava ...

Reagovat
smazaný uživatel

ta závisť

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu rozjíždět zbytečnou debatu, ale tohle opravdu není o závisti. Oslavovat takhle takovýhle gól může jen divnej člověk.

Reagovat
Kokesh

Ty o divnosti moc nemluv.

Reagovat
smazaný uživatel

Oslavoval by to každý futbalista, aj Messi. Kebiy to nebol Ronaldo tak ťa to tak nesere

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že by Messi oslavoval takto jo?

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
-Carles-

Však nejde o to že oslavoval, ale o ten spôsob

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne hele ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito.

Reagovat
One-Real

Že by aspoň doběhl tomu Javierovi poděkovat.

Reagovat
sensei25

Placko sa tvári po góle ako retard.Neskutocne nesympatický ko.kot.

Reagovat
-Carles-

On je proste strašný slizák

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě nechápu jak takovým způsobem může oslavovat gól, když jen z půlmetru trefí prázdnou bránu

Reagovat
Atlético de Madrid

Konečně mu to tam padlo

Reagovat
smazaný uživatel

To je vul.

Reagovat
Fairplay

Dneska si ji Ronaldo zasloužil, Javier dobře

Reagovat
Ed_Hazard

tak toto cris dodrbkaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito do základu proti AM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrášek vypadal trošku najebaně, že si ho Ronaldo nevšímá

Reagovat
smazaný uživatel

tady se picuje i na to, ze slavi, je tohle mozne

Reagovat
patas92

Ne že slaví, ale že slaví jak kokot

Reagovat
Ed_Hazard

Tak nám pošli tabulku nekokotských osláv, nech máme v tom všetci jasno

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

na to nemusíš mít tabulku. Koukni se na Messiho oslavy

Reagovat
smazaný uživatel

A co uvidíme na tom žaludovi?

Reagovat
smazaný uživatel

člověče, čti ... uvidíš jeho oslavy

Reagovat
-Carles-
Reagovat
smazaný uživatel

typické .. slaví se spoluhráči a téměř vždy děkuje těm, kteří s ním byli v akci. On je prostě boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda o tom písať. Aj tak to nebude nikdy objektívne. Hádky typu Real vs Barca a Messi vs Ronaldo nemajú zmyseľ od fanúšikov jedného alebo druhého tábora.

Reagovat
technecium

Barca x Real = Dobro x Zlo, Pravda a láska x lež a nenávist

Ale toto nepopřeš

Reagovat
smazaný uživatel

to mi připomíná mě tak před osmi lety.

Reagovat
smazaný uživatel

proste pojistil vitezstvi v zapase.. muzou dat myslet na titul.. sam vi, ze napravil nepromenenou penaltu... celkove, do toho dava vsecko, je to na nem videt.. kdyz uz neco delas, delej to poradne.. tenhle pristup je proste supr a uznavam ho za nej

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dneska 1+2, ale tady se mluví jenom o tom, že slaví gól

Reagovat
smazaný uživatel

sak ked ho slavi ako kkt, strasne nesympaticky hrac,,necudoval by som sa keby mal vo svoje izbe vylepený svoj plagat

Reagovat
CR7RONALDO

Ved sa prežehnal A práveže to ukazuje že je charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, na tom, že slaví góly i v nastavení je vidět ten jeho neskutečnej hlad po gólech, kterej z něj dělá nejlepšího hráče světa

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi je iba tak pre fanusikov realu, kazdy normalný vidi ten rozdiel v genialite Messiho a Ronalda..Ronaldo sa s Messim moze rovnat len statisticky ale herne je to pre Messiho o parník

Reagovat
HorajzmAmmann

Postav Messiho na stopera a uvidíme jak je na tom herně... v tom je Ronaldo zase o parník jinde... dokáže zahrát uplně všude uplně všechno stejně kvalitně ...

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš srandu vid?

Reagovat
HorajzmAmmann

dělám a podařilo se mě to tady celkem vydráždit

Ale Messiho prostě jako lepšího fotbalistu neberu - tečka !

Reagovat
2miguel1

tvl

Reagovat
smazaný uživatel

ou ...

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
patas92

Tvl

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldovi to moc nejde ani osamocenýmu na hrotu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na stoperu by exceloval ...

Reagovat
Visca el barca

Hlavně mě baví jeho hra proti atletům

Reagovat
Atlético de Madrid

Letos mu to proti nám tolik nejde, ale historicky je to po Zarrovi a Messim třetí nejlepší střelec proti Atléticu

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud dával Messi o pár gólů víc, tak záleželo na gólech, pak byly prioritou asistence, pak předvedená hra, potom oslavy gólů.

Btw, k předvedená hra je dost neobjektivní měřítko. Mně se třeba Ronaldův fotbal líbí víc než Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CR7RONALDO

Presne tak CR7 dáva do toho futbalu viac trikov a je to zaujímavejšie pre oko diváka. Stále si nabieha, pýta si loptu a je ho na tom ihrisku strašne vidieť atd. Mne zas Messiho štýl sa moc nepáči, proste robí stále to isté a dá sa povedať že nič nové u neho neuvidíš, zato Ronaldo môže prekvapiť hoci čím. A neukamenujte ma tu, je to len môj názor

Reagovat
Visca el barca

ale on ty triky už nějakej pátek nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

My se bavíme o Ronaldovi v Realu, ne o tom dvacetiletém z Manchesteru.

Když jsou ale dva naprosto stejně úžasní střelci, ale jeden z nich je o dost lepší tvůrce hry, tak lepší bude určitě ten, který umí dávat jen ty branky

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

dnes ma milo prekvapil tými šprintami pri napádaní rozohrávky.... dnes mal očividne náramnú chuť na futbal

Reagovat
smazaný uživatel

*nejegoističtějšího

Reagovat
smazaný uživatel

Takže hlad po gólech je egoismus? Co všechno se tady ještě dozvím?

Reagovat
smazaný uživatel

hej hlad po goloch..ale sak on sa netesi ked da spoluhrac gol, ale on keby dal na 253:0 v 93minute z 3cm gol tak skace ako blazon :D

Reagovat
smazaný uživatel

vy furt s tím hladem po gólech ... Je přece jasné, že má radost, že dá gól. Ale jde o tu oslavu, kdy se chová jak mistr vesmíru se svojí Enterprise v zadnici.

Proč nemůže po takovýmhle gólu reagovat normálně - jít poděkovat spoluhráči, co mu ten gól takhle krásně připravil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole Každej ty zápasy prožívá jinak, někdo je klidnej, když dá vítěznej gól v 90. minutě a někomu ty emoce prostě dává najevo. Tohle má s egoismem společný pramálo. Když někdo neslaví gól znamená to, že mu na týmu nezáleží?

A jsem si celkem jistej, že Chicharitovi poděkuje po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

A zas ... úplně bokem. Nejde o emoce, ale o jejich vyjádření. Prostě dá gól z metru do prázdný a nenapadne ho nic lepšího, než ukazovat, jakej je mistr. Spoluhráči mu gratulují ... A ten, který by si podporu, gratulaci a poděkování za ten gól zasloužil nejvíc, tam stojí a čumí téměř sám. Mi ho bylo až líto - jednou se mu něco povedlo a stejně je tam na tom place zase za kokota.

Tohle je právě egoismus - on má rád, když je středem pozornosti. Už několikrát ukázal, že mu není moc po chuti, když dá kus někdo jinej v týmu.

Že poděkovat Hráškovi po zápase? A to zajímá koho? Fandové už to stejně neuvidí.

Reagovat
Visca el barca

moje slova

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem se jim už snažil vysvětlit, jenže bezvýsledně.

Reagovat
Visca el barca

Jak chceš něco vysvětlovat Madridistas ? Které sere, že máme nejlepšího hráče na světě, kterej je od nás ?

Reagovat
valloire

A já myslel, že balonek má Ronaldo.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
JM

Protože kdyby to udělal, tak by chudáci, jako jsi ty, neměli co řešit

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

protože to je sebestřednej narcis proč se píská prakticky všude jen na něj ?

Reagovat
roman1978

protože je mladý, krásný a bohatý a ostatní mu závidí

Reagovat
Visca el barca

jo fotbalisti si maj zrovna asi co závidět no

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dal svoj typický gol ..a ta oslava och boze, sak to by aj moja babka dokopla to je inak neskutocne jak celý real hra na jedneho hráča ..a ano dnes mal dve asistencie ..ale ake ..jedna z priameho kopu..nic genialne ..a druha len pristrcenie lopty

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže Ronaldo je vlastně průměrný hráč co si o sobě moc myslí, protože slaví gol ...

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorim ze priemerný, ale nie je najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

mluvit o něm jako o nejlepším musí bejt i pro fans Realu dost komicky

Reagovat
HorajzmAmmann

Děláš, jak kdyby ten seznam lepších či úspěšnějších fotbalistů byl nějak velký. Dle mě maximálně Messi a i tak univerzálnost Ronalda daleko větší ...

Reagovat
smazaný uživatel

univerzalnost, ale nebud trapný..cim je univerzalnejsi..ja osobne nepoznam univerzalnejsieho ofenzivneho hraca ako Leo..ktorý je top strelec, top nahravac , top playmaker..ako cim je posim ta Ronaldo univerzalnejsi..tým ze vie dat gol hlavou

Reagovat
HorajzmAmmann

Prostě někomu dělá problém přiznat si, že každý má svoje, ale jak Ronaldo tak Messi jsou oba nejlepší hráči na světě a bavit se o tom zda je jeden či druhý lepší je pouze o tom, zda fandíš Barceloně nebo Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je zrovnavaný s Pelem a Maradonom, Ronaldo s Messim...bodka

Reagovat
JM

A Pele i Maradona byli mnohem horší, než Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

to ze je Ronaldo lepsi vravia fans a byvali hraci Realu to ze Messi vsetci ostatní..:D

Reagovat
JM

To není pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, CHONGU, docela na vlně dneska.

Reagovat
CHONG

Ty jsi fakt neuvěřitelný pitomec, já jsem byl včera celý večer v baru

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
JM

Většina místních fanoušků Barcelony jsou solidní zoufalci! Jen co je pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto trapacke spori Cez zapas Barcelony tu smradili tvoji kamarati, fakt si nieje čo vyčítať....

Reagovat
roman1978

a ty jsi takový zoufalec, že kdyby byla soutěž o největšího zoufalce, tak to nevyhraješ a zkončíš druhý.

Reagovat
JM

Románku, už to tady Zkonči, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

700. Pro letošní titul Barci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Reagovat
patas92

OT: Tak McDavid do Edmontonu . Jestli ani s ním neudělají do 3 let play-off, tak by to tam měli zavřít.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nejhorší varianta

Reagovat
patas92

Nevypadal moc nadšeně, no

Reagovat
el Principito

pro mě jako fanouška Oilers naopak úplně nejlepší , věřim, že kolem něj vybudujou konečně konkurenceschopný tým ... s tim potenciálem - Nurse, RNH, Hall, Eberle, Draisaitl, McDavid, Yakupov už musí konečně play off udělat, někoho asi budou muset obětovat a sehnat pořádnýho brankáře a obránce ... těšim se na něj

Reagovat
smazaný uživatel

to nemyslíš vážne

Reagovat
patas92

Reagovat
roman1978

to snad není možné. nikdy nepochopím, jak někdo může mít rád toho portugalského egoistického parchanta. fotbal umí, ale jak člověk je to nafoukané malé děcko. a to má třicet.

a taky to svědčí o tom, jak uvažují madristi. když člověk něco takového nadnese, že oslavuje jako magor, tak napíšou něco o komplexu, závisti apod. a vůbec jim nedojde, že je to jen o tom, jak se penaldo chová. je to podvodník, který už spoustu zápasů rozhodl podvodem, je to agresivní prase, které už několikrát ukázalo, co je opravdu zač, je to sebestředné hovado, co ani neumí poděkovat za darovaný gól atd atd atd. a u jeho obhajovatelů se to snoubí taky. svůj k svému. neuvěřitelné

Reagovat
eder

Tak ty to dobře nezvládáš, chudáčku...

Reagovat
roman1978

hm. a má si z toho něco vzít?

Reagovat
eder

Ani ne, to už je naprosto zbytečné...

Reagovat
roman1978

tak proč ta reakce?

Reagovat
eder

Povzdech.

Reagovat
roman1978

ach a nebo och by stačilo. urážky jsou trošku zbytečné. nemyslíš?

Reagovat
eder

"urážky jsou trošku zbytečné. nemyslíš?" - viz "parchant, magor, podvodník, prase, hovado..."

Z mé strany se nemělo jednat o urážku, spíše o soucitný, ale rozhořčený povzdech.

Reagovat
JM

Reagovat
roman1978

ale to nejsou urážky. to je jen zhodnocení chování toto podvodníka.

Reagovat
CHONG

A chudáček je zase zhodnocení tvé osoby, to je fér.

Reagovat
eder

Jsou to urážky, navíc neopodstatněné.

Reagovat
hntlyl

To ses držel při zemi, umíš to líp.

roman197823.03.2015 18:45

ten penalto je taková píča.

roman197804.04.2015 18:48

pardon, vypatlaný debile, magore

ale vlastně, co chci po pičusovi, co si tady hraje na právníka a přitom jen sedí u compu od rána do večera a píše tady. to by žádný právník nikdy nedělal, protože by na to neměl čas.

pičo blbá

Reagovat
roman1978

m

Reagovat
CHONG

Nikdo po tobě nechce, abys to chápal, prostě to tak je, tak se s tím smiř a drž pec.

Reagovat
roman1978

skoč do zdi šašku

Reagovat
CHONG

Radši ne, nerad bych poškodil omítku.

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

jo a je někde v textu napsáno, že bych s tím nebyl smířen? dělá ti problém pochopit psaný text? ale vlastně, co se divím. čínský bůh srandy

Reagovat
CHONG

Když jsi s tím smířen, tak proč kvůli tomu fňukáš?

Reagovat
roman1978

jen reakce na komentáře nahoře. to obhajování a obracení faktů. je to stejné jako těch pár jasných penalt, které vůbec nebyly. jako jasná červená pro carvajala apod. prostě bílé zatmění. a tak se sem tam hodí připomenout svět tak, jak je. NENÍ BÍLÝ.

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

A já myslel doteď, že je. Ty kecáš, že jo, je bílej viď...

Reagovat
smazaný uživatel

vyhýbaj sa radši článkom o reale a PD, slušne to tu nezvládaš. na fňukaní tu neni nikdo zvedavý.

Reagovat
CHONG

Celkem by mě zajímalo, do jakých kanálů zalezli ti pitomci, kteří tvrdili, že James přišel jenom kvůli prodeji dresů, naprosto úžasný hráč, prostě Miláček

Reagovat
misinho7

strasne vyborne hraje

Reagovat
Atlético de Madrid

Kvality samotnýho Jamese snad nikdo nezpochybňoval, debatovalo se o tom, k čemu Realu je, když tehdy měl ještě Di Maríu a jestli zvládne zahrát i něco jinýho než desítku.

Reagovat
CHONG

Ale našli se tu i takové existence, kteří zpochybňovali jeho kvalitu a jen bych dodal, že ta naše herní krize začala právě jeho zraněním.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasa herna "kriza"nebola o konkretnom hracovi bola o hernom systeme 4-3-3 ktory stoji za hovno .

Ak si sledoval zapas proti Rayu tam hral aj James a keby Rayo malo viac stastia v zakonceni tak ideme domov s debaklom . To drzanie lopty 72 - 38 hovori za vsetko .

Reagovat
roman1978

72 - 38? hmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

62

Reagovat
CHONG

Sledoval, sleduji každý zápas, tam to nebylo úplně ono, to je pravda, každopádně se náš herní projev po návratu Miláčka dost zlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

skor sme mali lahsi program .Uvidime proti Celte , Valencii , Sevile .

Reagovat
CHONG

Miláček si to povodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je výborný a pro mě docela překvapivě i dost variabilní. Dokazuje, že tu cenovku si zaslouží

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Visca el barca

Tak zas vy jste nadávali na Suareze. Jsme si kvit

Reagovat
JM

https://scontent-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11149441_10150823975344953_905227483687694115_n.jpg?oh=b0c8ff68fa54b7b1955cea08de4caab4&oe=55D58DCC

Pro ty, kteří tvrdí, že Ronaldo nepoděkoval Chicovi hned po gólu. To, že to nebylo v televizi neznamená, že se to nestalo...

Reagovat
roman1978

hahahahaha. to je z před půlroku?

lze z toho nějak poznat, že to je po gólu ze včerejška?

Reagovat
JM
Reagovat
roman1978
Reagovat
JM

Romčo, opět. To, že to nebylo v televizi, neznamená, že se to nestalo. Krásný příklad, jak jednodušší lidé slepě věří jenom tomu, co jim nabídne televize (média).

Reagovat
patas92

No super, tak mu poděkoval, po půl hodině. Předtím si nemohl odpustit tu svojí homo oslavu.

Reagovat
CHONG

Co přesně je na tom homosexuálního?

Reagovat
patas92

Ronaldo

Reagovat
CHONG

Ty budeš taková ta latentní bukvička viď, co ostatní nazývá homo a přitom v noci sní, jak mu ho někdo šoupne do komínu.

Reagovat
patas92

Ta tvoje křečovitá snaha setřít někoho mě vždycky dostane

Reagovat
CHONG

Takže jsem trefil hřebíček na hlavičku

Reagovat
patas92

No jasně

Reagovat
CHONG

Reagovat
patas92

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nepoděkoval mu hned po gólu.

Hned po gólu šel slavit sám se sebou, jako kdyby sólem udělal všech deset hráčů soupeře a dal branku, která zajistila světový mír.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
JM

Udělal svůj rituál a poté poděkoval i Chicovi - je to v pořádku!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není.

Reagovat
CHONG

Ty nejsi v pořádku, když máš potřebu dělat z něčeho tak banálního kovbojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi někdy aktivně nesportoval a neměl jsi v týmu povahou podobného Ronaldovi, tak nemůžeš vůbec vědět, jak špatné je pro tým mít v něm takovou osobnost.

Vždyť šlo vidět, jak je Chucharito naštvaný, ale ok, oslavujte si buzíka. Jestli vám je u koudele, že více slaví své nic nerozhodující doklepávání do prázdných, než vítězné branky spoluhráčů, pak je to váš boj.

Reagovat
CHONG

Buzíka

Reagovat
CHONG

Vždyť šlo vidět, jak je Chucharito naštvaný

Reagovat
teenz

jak špatné je pro tým mít v něm takovou osobnost.

Ok.

Reagovat
Atlético de Madrid

Miluju ty tvoje psychologický rozbory založený na domněnkách, jejichž závěry jsou navíc totální kraviny

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou rozbory založené na výzkumech...

Divil by ses, jak třeba v hokeji Jelínek, známý tím, jak klade na psychologii sportu důraz, by takového jedince pěkně rychle zkrotil, jelikož to má negativní účinky na tým.

Tebe spíše sere, že jsem jako první prokoukl co jsi zač a že jen hraješ toho super vyrovnaného týpka. No jo, ti co se mi tehdy smáli, ti o pár měsíců dozadu nadávali a jiné by to nebylo i teď, kdyby někoho s Ronaldovo povahou měli v týmu a je jedno na jaké úrovni.

Reagovat
valloire

Jelínka jsme měli v Plzni. Díky, už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je expert na trochu jinačí věci, než trénování, to je pravda

Reagovat
valloire

Hlavně se do play off se vůbec nehodí. Je moc hodnej a ty jeho motivační citáty po zdech se míjí účinkem. Ale tak u nás to stejně dělal Martin.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, on by byl super asistent. Hodnej polda k někomu zlému.

Reagovat
valloire

se shodnem

Reagovat
Atlético de Madrid

Ano, psychologie sportu je samozřejmě důležitá... ale boha jeho, nemůžeš vytáhnout nějakou prozkoumanou situaci a aplikovat jí na jinou bez detailní znalosti problému. Ronaldo má podle všeho se spoluhráči výborný vztahy a posledních šest let jim to šlape i na hřišti, tak nevim, proč by jeho osobnost jako měla být pro Real negativní...

A ten druhej odstavec je wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše debata mi je víceméně volná, ale ten druhej odstavec ... Ono to má něco do sebe - opravdu mi přijde, že chceš být superkorektní, čímž pak vlastně smazáváš svoje vlastní postoje a názory. Neber to jako útok, protože jsi jedne z hrstky, od koho si přečtu každý koment, ale přijde mi to tak. Hlavně od té tvé pauzy pár měsíců zpět.

Reagovat
Atlético de Madrid

"superkorektní, čímž pak vlastně smazáváš svoje vlastní postoje a názory"

nerozumim

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi to jednoduchý - pokud se někdo snaží být superkorektní, tak svoje názory a postoje vyjadřuje buď velmi opatrně, nebo radši vůbec. Popřípadě vyjadřuje jen ty postoje a názory, o kterých ví, že budou obecně brány většinou a nebudou budit další diskuse.

Reagovat
smazaný uživatel

a teď to dám do kontextu - srovnám-li si tvoje názory na vašeho bílého kamaráda ještě v lednu a teď, tak je to nebe a dudy. Přijdeš mi takový ... no ... zpracovaný.

Reagovat
valloire

Asi dostal nabídku, která se neodmítá.

Reagovat
10FKK

Spíš se nechce dohadovat s vaší partičkou hysterických holek...

Reagovat
valloire

Nějakou máme?

Reagovat
valloire

Jinak, víš, že nejlepší fotbalista na světě právě překonal hranici 50. gólů za sezonu popáté v řadě?

Reagovat
10FKK

máš to popletený... Artík, chong s bratrem( nebo sestrou...), ikercc atd.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jak jsem měl nějakou dobu tu pauzu, tak to jsem byl na madridském ministerstvu lásky, kde mě valloire a chong v bílých dresech měsíc kopali do hlavy kopačkou s nápisem CR7.

Reagovat
10FKK

Pomohlo to?

Reagovat
Atlético de Madrid

Pořád se mi o nich zdá..

Reagovat
10FKK

to je hnus!

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

pomohlo

Reagovat
Jerichoo

Tak AM je jeden z veľmi veľmi mala čo vie niečo pozitívne napísať aj na súpera a nemyslím si, že je to skôr kvoli image. Dosť často s ním nesúhlasím, ale aspoň sa netvári ako tu každého druhého neskutočne prekukol, že

Reagovat
valloire

no ale občas měl tendenci k vyjadřování zpátečnických názorů daných potřebou přispět něčím hanlivým na čistočistě bílé barvy. Se soudruhem bylo toto soudružsky prodebatováno, on prohlédl a uvědomil si svůj špatný postoj a nyní již zastává pokrokové a osvícené názory. Čest

Reagovat
smazaný uživatel

To, že stroj šlape dobře neznamená, že by nemohl šlapat ještě lépe. Jsou to věci, které rozhodují při maličkostech.

Bale si odběhne dva hráče a místo přihrávky lépe postavenému Ronaldovi to raději zkusí sám, aby měl všechny zásluhy, než aby nahrál, Ronaldo to dal do prázdné, děkoval se jako kdyby vyléčil rakovinu a v novinách se psalo o tom, jak Ronaldo zase rozhodl. Vztahy dobré mít může, ale v zápalu boje a s adrenalinem v krvi se hůře přemýšlí a kamarádství jde doslova stranou. V ten moment jsou jen spoluhráči a když se jeden vymyká a myslí si, jak není více než tým, ti hráči to cítí a může to ovlivnit značnou část hráčů ve značném počtu zápasů v sezoně.

Třeba ve vyrovnané lize, v NHL, jde krásně vidět, jak takový jedinec dokáže narušit chod celého týmu. Ovečkin bavící se hokejem, slavící se spoluhráči a touhou se vracet znamená Washington v play off s líbivým hokejem. Ovečkin čekající jen na přihrávky spoluhráčů, neslavící branky spoluhráčů pro Washington znamenal nelíbivý hokej a se štěstím maximálně první kolo play off.

Když si hvězda týmu myslí, že je více než tým a dává to všem najevo, pak to problémy chtě nechtě vytváří a problémy můžou být i v klubu, který vše vyhrává.

Určitě jsi měl někdy ve třídě blbečka, který byl chytřejší než ostatní, dával to najevo a všichni jej měli za idiota, i když jej svým způsobem měli rádi a bavili se s ním. No a nebo jsi ten blbeček byl ty.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já neříkám, že to tak třeba není, ale směju se tomu, jak v tom máš jasno, jakobys v tom kolektivu Realu Madrid byl

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk je tvor jednoduchý a 8 z 10 ti lidí uvažuje stejně, ovlivňuje jej okolí stejně, ať těch osm hraje za Real Madrid nebo Real Praha 6 divizi ZŽ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co více chcete? Sandro se tomu vysmál, takže mám automaticky pravdu.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chytry Bola nema chybu.

Reagovat
JM

Ano, je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek Realu a zarytý fanoušek Reálu nemohu než souhlasit že ty jeho oslavy jsou už opravdu trigikomické. Dalo by se to pochopit při extra důležitém golu, pochopil jsem to i když dal ´´zbytečný´´ gol na 4:1 ve finále LM proti AM ( přece jen zase trochu soudnosti - do 93 minuty to bylo 0:1 a emoce prostě pracovaly a byl happy jak malé dítě) ale slavit takhle gol na 3:1 kdy by to doklepl asi i Suarez ( pardon musel jsem ) je opravdu trapné. Je to ego centrik a jsem přesvědčen že v týmu není oblíbený. Za Mourka jeho pověst trochu nabírala směr vzhůru i u haters ( neválel se tak, nebrečel atd) teď je to snad to nejhorší za poslední 4 roky. Je to náš moc důležitej hráč, ale opravdu se chová jako osel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně někdo

Reagovat
eder

Já ty všelijaké oslavy taky moc nemusím, ale mnohem důležitější je jak kdo hraje a ne jak oslavuje góly...

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, tak to nakonec vadí i tobě

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
misinho7

http://www.realmadrid.com/en/news/2015/04/modrics-medical-report

Je to potvrdene Luka skoncil no tak a teraz uz verim len na zazraky a haluz bude to podla mna herne utrpenie hlavne proti timov ako Sevilla vonku ci Valencia ale co uz... Atletov snad nejak dame a potom sa uz len modlit za nejake porto a na finale bude luka fit ale ne samozrejme , liga podla mna je finito tam nevyhrame uz vsetky bez neho ale LM tam je sanca vzdy, hraje tam dost rolu aj stastie a nahoda ale verim ze Isco s Jamesom budu carovat , halvne James ktory je vo vybornej forme a samozrejme Cris bude nadalej strielat goly

Reagovat
eder

Porto letos LM vyhraje!

Reagovat
Ángel di María 22

Já teda taky nejásám nad tou oslavou Ronalda, u některejch gólů se to nehodí, i když on to prostě už dělá u všech jendnotně. Ale jak to chytá za nervy a dává podněty k diskuzi našim barcelonským kamarádům, to je k nezaplacení.

Reagovat
eder

Pořád lepší než oslava à la Tichonovova sborná...

Reagovat
valloire

To byla klasika. Dávali najevo, že jsou víc a že to je tak nějak normální, že dali gól.

Reagovat
MadMrJacky

Tím to spíš nebylo. Oni byli strašně přetrénovaní, na tréninkách jim umírali spoluhráči a i kvůli dalším okolnostem je ten hokej prostě už nebavil jako sport. Oni měli prostě povinnost vyhrát se shora a ten tlak na ně nebyl vůbec malej

Reagovat
valloire

To taky, ale oni prostě věděli, že jsou nejlepší a hlavně se taky v tý době na nějaký spontánní slavení hledělo u nich přes prsty.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni prostě jen neměli radost z hokeje.

Reagovat
valloire

Ani se jim teď nedivím. Tenkrát jsem je ale doslova nenáviděl a považoval je za nafoukaný ruský roboty a měl strašnou radost, když s někým padli. Hlavně na Kanadský poháry jsem se vždycky těšil. Dneska vy mladý už nevíte, co to je sledovat hokej s vyvalenýma očima jako já u mýho prvního live přenosu Challenge Cupu NHL-SSSR. Lafleur myslím v 1. minutě gól po tom, co na ně vlítlii...To si budu pamatovat do konce života. Někdy to, že můžeš vidět úplně každej zápas, na kterej si vzpomeneš, spíš škodí. Není ti to vzácný.

Reagovat
smazaný uživatel

vale, na tobě je krásná ta tvá snaha být tím dědečkem, který u krbu vypráví dětem, co se za jeho života kdy stalo ...

Reagovat
valloire

do toho se taky dostaneš jirko...počkej pár let

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejlepší byla jeho oslava u Zlatýho kopačáku. Přišlo mi to jako vzkaz Baleovi ...

Reagovat
JM

Reagovat
Visca el barca

A mě baví jak každej náš zápas brečíš, že jsme na hovno a přitom tu sezonu máme líp rozjetou než ten tvůj superintergalaktickej madrid

Reagovat
patas92

https://www.youtube.com/watch?v=2HSpyjhKVEY

Když už se tu řeší oslavy

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam sebou flákl

Reagovat
misinho7

tak hrat nebude ani Karim.. no a teraz to je v pi.. podla mna akoze neviem co vymyslime na tych atletov

Reagovat
smazaný uživatel

Aka by mohla byt najpravdepodobnejsia zostava ?

Reagovat
misinho7

no ked to nestihne ani gareth tak tipujem..iker-dani,ramos,varane/pepe,fabio-isco,illara,kroos,james-chicha,cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nepočítáte s Khedirou? Ten takovýchhle mačů už odehrál dost a já bych mu věřil teda o parník víc, než Illarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne sa nehodi do systemu co hra Ancelotti

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě děsnej dřevák, to už je dle mě lepší Illara. Snad se Carlo nebude bát vysunout Kroose na Modričovo místo. Upřímně byl bych rád kdyby po sezóně odešel, bojí se experimentovat a to mi vadí. Jo teď by se Casemiro hodil.... koukal jsem na něj proti Bayernu, odebral tolik míčú za 1 zápas co Illara za celou seźonu.

Reagovat
misinho7

ako pise real10 podla mna sa tam vobec nehodi do toho systemu.. Illara poseldnej dobe celkom hraje dobre na svoej pomery tak snad v stredu bude pokracovat v tom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on v lize naposled hrál při 0:4 s Atletama, pak byl ještě při prohře s Bilbaem na lávce a pak už celkem 5 zápasů nebyl ani v nominaci. V LM zas naposled hrál při tý blamáži se Schalke. Zraněný by být neměl, často jsou ten důvod k nenominaci "žaludeční problémy", což je, podle nějakýho staršího Xaviho vyjádření, ve Španělsku taková klasická výmluva, jak dát hráči volno. Podle toho všeho jsem si tak nějak dal dohromady, že ho Carlo prostě už stavět nebude.. četl jsem, že je na tom Real i dohodnutý s nějakým německým klubem, který o něj má zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to zní docela zajímavě. Popravdě je od Realu hezký, že dodržuje tyhle dohody i v době, kdy má ve středu zálohy takovou situaci, že by se Khedira MOŽNÁ hodil.

Reagovat
valloire

Tak Real je tým gentlemanů. To nevíš?

Reagovat
10FKK

ten se ti poved!

Reagovat
valloire

Caballero del honor....máme to i v hymně, takže to musí bejt pravda. A z historie víme, že je. Jediný fňukny ve Španělsku byli vždycky ty z Katalánska. A nemyslím tím Espanyol.

Reagovat
10FKK

Porque? Porque? Porque? Máš krátkou paměť... Podvody cr16 a dalších, prasárny loktaře se šlapákem, MMA výstupy hysterky z Madeiry atd. atd... Opravdu jeden GENTLEMOUN vedle druhýho

Reagovat
valloire

A tak Jose... Jde o Madrid a krátká epizoda daná potřebou rozhodit rivala nemůže přebít celé dějiny klubu. naopak si myslím, že to bylo potřeba, protože jsme na vás byli vždycky moc hodní a vy jste toho vždycky zneužívali.

Reagovat
10FKK

a co ten zbytek?

Reagovat
valloire

Ten zbytek je jenom v hlavách cules.

Reagovat
10FKK

Zase filduješ?

Reagovat
smazaný uživatel

vzhladom k tomu ze odohral Chicha v sobotu cely zaps tak podla mna takto:

Ronaldo - Chicharito - James

Kroos - Illaramendi - Isco

Coentrao - Varene - Ramos - Carvajal

Casillas

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pocit, že vám tyhle všechny ztráty proti Atletům možná paradoxně pomohou, protože z vás snímají určitý břímě ... ehm ... no ... nutnosti postupu. V plný síle by pro vás nepostup prostě byl velký neúpěch, ale teď jste v pozici, že budete čelit větru, dešti, a že kdybyste vypadli, tak máte (docela oprávněný) výmluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme v prvním zápase vyhrát. Mačkali je jak citron..... teď nevěřím že v této sestavě dají 2 více než 1 gol a nedostanou po druhé proti AM gola.....

Reagovat
smazaný uživatel

já si taky myslím (a myslel jsem si to i před dvojmačem), že jsou Atleti favoritem, ale vy máte v hlavě naprogramováno, že musíte postoupit. A to si právě myslím, že by teď být nemuselo - mohlo by vám to trochu pomoct.

Každopádně teď to vidím tak 60 na 40 pro Atlety.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrame doma jedina vazna strata je Modric ostatok vieme nahradit . Sme favority . Ta zostava co nastupi bude mat svoju silu .

Reagovat
smazaný uživatel

*favoriti

Reagovat
-Carles-

No myslím že aj Marcelo. Šmatlák Coentrao ho nedokáže plnohodnotne nahradiť.

Reagovat
misinho7

Coentrao vie zahrat vyborne vo velkych zapasoch ale co sa tyka kreativity a hrania smerom dopredu tak to na Marcela nema... bude nam strasne chybat

Reagovat
-Carles-

Ale nemá zápasovú prax, posledné čo odohral bola tá tragédia so Schalke a debakel na Calderone Taktiež si myslím že Carlo tam nakoniec pošle Pepeho a Varana nechá sedieť.

Reagovat
misinho7

tiez pravda ale tak snad sa hecne ako minuly rok proti Bayernu v semi kde tiez chybal Marcelo a on podal bravurny vykon , mal tusim aj asistenciu

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednim zapase za repre to byl snad jejich nejlepsi hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane Fabio bude hrat o svoju buducnost ak mu nevide zapas v lete pojde .

Reagovat
misinho7

on aj tak v lete pojde podla mna uz nam s nim dosla trpezlivost a radsej ho cim skor predajme.. sak ten chalan je zraneni kazdy druhy den.. ja sa len modlim zeby stredu bol zdravy lebo este nas cakaju dva dni a to je nanho dost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pravda že pokud k tomu zápasu přistoupí stejně jako u nich tak není třeba házet ručník do ringu. pokud bychom měli porovnat posty tak Real má lepší hráče téměř všude ale je to týmový sport a Atleti jako tým ukazují kam se dá dojít pokud i jako tým hrajete. Ale Simeoneho nemůžu vystát je to blázen

Reagovat
smazaný uživatel

az na poslednu vetu suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Este k tomu zraneniu Modrica, sice to nebolo unavove zranenie a neda sa za to vinit Carla, ale on skratka meni zostavu len ked sa niekto zrani alebo vykartuje a to,ked sa nahodou niekto zrani a hraci z lavicky su nerozohrani je proste jeho chyba, teraz nastupia asi nerozohrani Chicha a asi aj Illara.... Tu je poslednych 6 zapasov od El Clasica: (utok a zaloha)

22.03.2015 vs Barcelona: Modric,Kroos,Isco - Bale,Benzema,Ronaldo

05.04.2015 vs Granada: Modric,Kroos,James - Bale,Benzema,Ronaldo

08.04.2015 vs Rayo: Modric,Kroos,James - Bale,Benzema,Ronaldo

11.04.2015 vs Eibar: Modric,Illara,Isco - Jese,Chicharito,Ronaldo

14.04.2015 vs Atletico: Modric,Kroos,James - Bale,Benzema,Ronaldo

18.04.2015 vs Malaga: Modric,Kroos,Isco - Bale,James,Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to i chyba trenéra. Že přímo to zranění není únavové, s něj vinu nesnímá. Když je hráč unavenej, tak prostě neuvažuje s tak čistou hlavou, s jakou normálně. To zná asi každý, který někdy dělal něco fyzicky náročného.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto by měl Carlo po sezoně jít a dojít Klopp. To by konečně byl zase ofensivní fotbálek

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz neviem ci sa da viac hrat ofenzivne ako hrame teraz .

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp sa vyjadril aj tak, ze si mozno rok oddychne, tak ako rok oddychoval Guardiola... Ale realnejsie ho vidim v timoch, kde su treneri celkom pravdepodobne po sezone na odstrel a to v Man City, mozno v Man United, teoreticky by mu mozno najviac penazi dali sejkovia v PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě si odpočinek nevezme. Taková nabídka křesel v dobrých klubech, jakou má letos, se asi jen těžko bude opakovat. Leda by teda čekal na ten Arsenal, no ...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda. Situacia v bohatych kluboch Europy je celkom zaujimava. Pellegrini na 99% v Man City skonci a Klopp bude pre šejkov asi jasna jednotka na uvolnene miesto. PSG mozno vyhra ligu aj domace pohare, na 99% sa zas v CL nedostanu dalej ako do stvrtfinale, Blanc s tym timom nie je az taky suverenny ako by mal byt. V Man United je to zaujimave, oni hraju celkom sracku a stale su na 3. mieste v lige, tazko povedat co bude s Van Gaalom, ale vedenie ho zrejme lahko vyhodi ak bude chciet.

Wenger urcite v Arsenale zostane nadalej, obhaji zrejme FA Cup a ma sancu skoncit na druhom mieste, toto moze byt jeho najuspesnejsia sezona od zisku titulu a finale LM proti Barcelone.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Klopp neměl o zdravotní potíže ve svém týmu taky nouzi.

Reagovat
misinho7

wtf jak ofenzivnejsie chces este hrat? ...... podla mna hrame dsot ofenzivne hrame krasny futbal jedina skoda tych zraneni ale ked sme v plnej sile je to krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimava stastistika vytvorenych sanci v tejto sezone Ligy Majstrov:

1. Messi 31 sanci

2. Koke a Tevez 23

3. Calhanoglu 21

4. Fabregas 20

5. Benzema 19

6. Kroos 18

7. Nani a Isco 17

8. Juanfran, Marcelo a Luca Zuffi 16

9. Matuidi, Hazard, Neymar, David Silva a Arda 15

10. Tello, Susaeta, Willian, Robben a Fuchs 14

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Tak PSG bez Thiaga a Mottu. Síce sa vráti Verratti a Ibra, postup nám nesmie uniknúť, verím že minimálne 2 góly dáme a 4 isto nedostaneme Hlavne nepodceniť ten výsledok z Paríža.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím se mač tváří jednodušeji, tím větší obavy z něj mám. Nevím, čím to je.

Paříž je pořád ohromně kvalitní mančaft, který bude hrát bez zábran. Pokud by se jim podařilo dát rychle gól, tak nás to může pěkně znervóznět. Zítra to chce do zálohy Xaviho, aby to brzdil, co to půjde.

Reagovat
-Carles-

Xavi musí byť a hlavne žiadne experimenty s dvoma DM. K Busovi Raketu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gareth do Valencii out .

Reagovat
misinho7

znova vsetci zraneni ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

neblbni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Nechcem byt pesimisticky ale.. ked postupime stredu premna to bude maly zazrak Bez Marcela, Bez Garetha, bez Karima a hlavne bez Luku je to velmi ale velmi zle... Marcelo vytvara kvantum prilezitosti a lava strana je velmi nepezpecna ked hraje on , Karim je ten spojovaci clanok medzi zalohou a Ronaldom dasa povedat a jeho absencia bude velmi citelna, Gareth mozno nema velmi dobru formu ale stale je platny a urcite lepsie natom ako Jese.. a Luka tak ten je klucovy bez neho podla mna hrajeme o 50% slabsie... tak teraz je cas Isca a Jamesa. James poslednej dobe hraje vyborne a verim mu, ISco sice stratil trosku formu ale snad v stredu bude carovat a aj ked prejdeme.. tak liga neviem no , vonku celta ci sevilla bez Luku ci Garetha.. je to zle

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ty kecy o Benzemovi, haha. Platny Gareth, haha.

Reagovat
misinho7

co mas furt s tym Benzemom? ... Garetha chapemto je mi jasne.. ale Karim? lepsi utocnik pre nas nie je a zato ze sa mu nedari proti atletom, to sa nedari nikomu okrem Ronalda co sa tyka golov

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vsak ja mluvim o zapasech s Atleticem. A ty tady porad siris nejakou paniku, jak bude absencia citelna.

Reagovat
smazaný uživatel

takže vlastně takticky vypadnete jako v Copě

Reagovat
misinho7

http://www.marca.com/en/2015/04/20/en/football/real_madrid/1429524199.html

Je tam moznost ze budu hrat Varane,Pepe aj Ramos spolu ja si myslim ze to nieje zla idea.. pepe by bol viac v zalohe a cistil by to tam s tym ze Toni by sa viac vysunul a hlavne by sme boli extremne silny na standartkach z ktorych dostaneme gol skoro vzdy od atletov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně ti chybí Mourinho?

Reagovat
Atlético de Madrid

Jediná účinná strategie, kterou Carletto na nás tuhle sezonu vymyslel spočívala v posílení křídelních prostor. Zejména ta levá strana, kde hrál Marcelo, Isco a Ronaldo nám fakt hodně zatápěla v Copě, posledně to byl místo Isca James... Stejně tak i Baleovi se posledně dost dařilo, a to na tý druhý straně. Když nás Real drtil první poločas podzimního ligovýho zápasu, tak se Ronaldo také stáhnul na křídlo, protože tam měl mnohem víc prostoru.

Tihle hráči jsou totiž tak pohybliví a kombinačně zdatní, že je naší hráči obvykle nestačí zdvojovat/ztrojovat. Nevím teda, proč to někdy jde a někdy nejde, ale často nám to prostě nejde. Tudíž pokud by měl něco Carletto opravdu udělat, tak je to držet se tý formace 4-4-2, ve který nás ta dvojka krajní bek + krajní záložník dokáže přečíslit (navíc se to těch křídel mnohdy stahuje Ronaldo). Real furt může nahradit Marcela Coentraem, Benzemu Chicaritem a Modriče jiným střeďákem. Přijde mi to jako lepší varianta než jakýkoliv posílení obrany, navíc když se to zkouší poprvý..

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

neblbni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele