Primera División - preview 31. kola

11.04.2015, 08:51, aktualizováno 13.04.2015, 08:24
Previews
Do této chvíle čtvrtá Valencia přivítá sestupem ohrožené Levante. Netopýři se mohou případným tříbodovým ziskem posunout o pouhý bod za Atlético Madrid...
Valencia CF - Levante UD  (pondělí 20:30)
Primera División pomalu, ale jistě směřuje ke svému konci a s ubývajícím počtem zápasů se také snižuje prostor pro možnou nápravu napáchaných chyb a zaváhání. Zvláště v boji o čelo nyní na každém bodu velmi záleží, což si dobře uvědomuje i čtvrtá Valencie, která na domácí půdě přivítá v rámci městského derby rivala z Levante.

Los Che se v nedávné době těšili výtečné formě, kterou poněkud přibrzdily dvě remízy s Villarrealem a Athleticem. Třetí ztráta v řadě je prakticky nepřípustná, neboť pátá Sevilla jede jako dobře namazaný stroj a nadále stíhá umístění zajišťující kvalifikaci do Ligy mistrů. Andalusané si dokonce v tomto kole vyšlápli na giganta z Barcelony, kterého obrali o dva body atraktivní remízou 2:2, a tak se dotáhli na stejný počet dvaašedesáti bodů, jakým před pondělním zápasem disponuje právě Valencie.

"Musíme to hodit za hlavu a jít dále," odmítá valencijský kapitán Dani Parejo bližší nimrání v nedávné remíze v Bilbau, kterou domácímu týmu zajistil Aritz Aduriz až na úplném konci zápasu. "V pondělí nás čeká nové finále a musíme k němu nastoupit s hrdostí i naštváním z dvoubodové ztráty v Bilbau. Potřebujeme předvést nasazení a jelikož jde o derby, bude to mít ještě větší půvab."

Valencie má navíc svému městskému rivalovi co vracet, neboť v předchozím měření sil Levante překvapivě zvítězilo 2:1. "Byli jsme tehdy mnohem lepší," vzpomíná smutně Parejo. "Vzhledem k tomu, kolik šancí jsme si vytvořili, zasloužili jsme si ten zápas vyhrát. Tentokrát to však bude podstatně jiné, v sázce je hodně a myslím, že to bude skvělý zápas. Soustředíme se jen na zbylých osm kol a postup do Ligy mistrů."

Netopýři na svém stadionu neprohráli od konce listopadu, kdy Mestallu vyloupila těsnou výhrou 1:0 Barcelona. Proti Levante však valencijští nastoupí se značně obměněnou defenzivou, neboť klíčový stoper Nicolás Otamendi si odpykává karetní trest a krajní bek José Luis Gayá zůstává zraněný, stejně jako útočník Pablo Piatti. Na straně hostí bude chybět senegalský záložník Pape Diop kvůli poraněnému kotníku.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Mustafi, Vezo, Orban - Fuego - Feghouli, Parejo, Gomes, De Paul - Alcácer
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariňo - López, Vyntra, Ramis, Toňo - Morales, Camarasa, Simao, Ivanschitz - Barral, Uche
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Villarreal CF  (neděle 12:00)
Celou dosavadní sezonu Villarreal překvapoval výhradně pozitivně a hned v druhém roce po svém návratu do první ligy opět atakoval ty nejvyšší příčky včetně možné kvalifikace do Ligy Mistrů. Minulý týden však přišel šok v podobě vysoké domácí prohry s Espanyolem, a tak má Žlutá ponorka proti Getafe hodně co napravovat.

Debakl 3:0 od svěřenců Sergia Gonzáleze byl vůbec nejhorším výsledkem Villarrealu v celé dosavadní sezoně a jen podtrhl, že valencijskému celku v posledních týdnech přece jen jaksi došel dech. Posledních šest zápasů totiž Villarrealu přineslo pouze dvě remízy a čtyři prohry. "Nikdo z nás tomu nedal sto procent, a tak to muselo být obtížné tak jako tak, skoro jsme ani nevystřelili na bránu, což je zvláště pro nás opravdu divné," hněvá se brankář Sergio Asenjo.

"Jediné, co teď můžeme udělat, je patřičně zareagovat, potřebujeme udělat hodně změn. Dobrá zpráva je, že máme další zápas hned takto brzy," hledá někdejší gólman Atlétika Madrid alespoň nějaká pozitiva.

Zatímco Villarreal svou sezonu v poslední době neslavně uzavřel, když vypadl z domácího ligového poháru, Evropské ligy a nyní jej čeká přinejlepším opakovaná účast v méně význačné evropské soutěži, Getafe naopak začíná chytat druhý dech. Dvě výhry za sebou proti Deportivu La Coruňa a Elche madridský celek posunuly na luxusní desetibodovou vzdálenost od sestupového pásma a také na třinácté místo. Byť ještě záchrana není matematicky zajištěna, Getafe již k ní chybí jen velmi málo.

Villarreal se může znovu těšit na přínos mladého ruského křídelníka Denise Čeryševa, jenž se už oklepal ze svalového zranění a je připraven nastoupit. Kapitán Bruno Soriano však nadále zůstává mimo hru. Getafe se stále musí obejít bez útočného dua Ángel Lafita - Karim Yoda, obránci Juan Valera se Sergiem Escuderem navíc nemohou do nedělního utkání zasáhnout kvůli karetnímu trestu. Na levém kraji obrany by se tak měl objevit jako náhradník Roberto Lago.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.30 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao  (neděle 17:00)
Souboj dvou sousedů v tabulce nabídne velmi atraktivní podívanou. V lepší pozici je sice hostující celek, ale aktuálně lepší formu mají právě domácí. Ti se navíc opírají o působivou atmosféru, která na Estadi Cornellà-El Prat v Barceloně tradičně vládne. Jak si s ní poradí baskičtí Lvi?

Espanyol je ve formě a pokusí se před vlastními fanoušky opět excelovat. Sebevědomí mu dodalo především poslední utkání, třebaže se hrálo na půdě soupeře. O to cennější byl výsledek 3:0, který Espanyol přivezl. Utkal se totiž s aspirantem na pohárové příčky - Villarrealem. Dokázal ale využít menšího výpadku formy, který Villarreal postihl a vyhrál. Žlutou ponorku potopily dva góly Felipe Caiceda a třetí branku hostů přidal Víctor Sanchez. To znamená, že Espanyol je nyní už na 9. místě a má na svém kontě 38 bodů. Jeho nejbližším soupeřem je právě osmý Athletic Bilbao, který má o dva body více.

Ještě před tímto skvělým výsledkem si Espanyol připsal tři body za tři zápasy. Nutno ale dodat, že bezbrankový stav z utkání s Atléticem Madrid se určitě počítá dvojnásob. Poté remizoval s Deportivem La Coruňa a Elche. A rád by v nastoleném trendu pokračoval. Plný sebevědomí po minulém úspěchu se představí před vlastními fanoušky a doufá, že se mu podaří předskočit svého dalšího soka v tabulce La Ligy.

Podobné plány nastínil na tiskové konferenci svého celku záložník Victor Sánchez. Přítomným médiím zkušený hráč a autor čtyř letošních branek sdělil: "Myslím, že nás čeká několik klíčových týdnů. Můžeme v nich dokázat velké věci, rádi bychom se posunuli v tabulce ještě výš. Devátá příčka je fajn, ale my máme ještě větší ambice. Pokud budeme hrát svědomitě a nic nevypustíme, může se nám podařit dostat se ještě blíž k pohárů. Máme 38 bodů, ale na této hranici rozhodně nechceme skončit," plánuje Sánchez.

"Ideálním startem bylo utkání s Villarrealem. Třeba jsme díky tomu najeli na vítěznou vlnu. Každopádně jsme si ten zápas užili, něco podobného jsme ani nečekali. Vedla k tomu výsledku tvrdá práce a mnoho hodin na tréninku. Věděli jsme, co chceme hrát a doufali, že to vyjde. Myslím, že nám ten zápas dodal hodně sebevědomí. Teď navíc hrajeme před našimi fanoušky, takže je jasné, že je nesmíme zklamat. Sami od sebe čekáme skvělé výkony, i když hrajeme proti tak silnému soupeři, jakým Bilbao určitě je. Ale nečeká je tu nic snadného, jsme odhodláni vydat ze sebe to nejlepší a získat zase tři body. Jakmile jednou vyhrajete, nemůžete se toho nabažit," dodal zkušený hráč.

Bilbao po skvělé sérii pěti výher v řadě nestačilo na Sevillu, která mu nadělila dvě branky. V minulém utkání se mu ale dařilo mnohem lépe, třebaže z toho výhra nakonec nebyla. Valencii poslal do vedení po hodině hry De Paul, ale domácí Athletic v poslední devadesáté minutě srovnal zásluhou Aritze Adurize, někdejšího hráče Valencie. Dokáže Aduriz skórovat také tentokrát?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Deportivo La Coruña  (neděle 19:00)
Real Sociedad v neděli hostí fotbalisty z La Coruñi. Depor se drží těsně nad hranicí sestupu a už osm zápasů nevyhrál, Baskové jsou na tom sice o poznání lépe, ale rádi by si spravili chuť po porážce z minulého kola. Na lavičce Deportiva se poprvé představí nový kouč Víctor Sánchez.

Přestože Baskové prohráli v minulém kole s Atléticem, celkově se San Sebastian konečně dostává do slušné formy. Moyesovy svěřence hodně zvedlo domácí vítězství nad Sevillou, od té doby na Anoetě neprohráli a stále mají ambici dohnat sedmou Malagu. Aby se to povedlo, musí modrobílí bezpečně bodovat právě s týmy jako je Deportivo.

V La Coruñi po nepřesvědčivých výkonech mužstva skončil Víctor Fernández, jehož nahradila hráčská legenda Deportiva devětatřicetiletý Víctor Sánchez. Galicijsští totiž nevyhráli dlouhých osm zápasů a vedení se obávalo, že by tým už nemusel dlouho udržet svůj tříbodový náskok na první sestupové místo. Tomu má zabránit právě Sánchez, který se do role hlavního trenéra dostal poprvé v životě.

"Přišel do kabiny s velkým entuziasmem, má hodně nových myšlenek a naplnil nás nadějí. Klub potřeboval změnu od základů, protože tady panovalo hodně pesimismu," komentoval příchod nového trenéra středopolař Deportiva Alex Bergantiños. "Pokaždé, když se změní trenér, dostane mužstvo nový impuls a pokud toho dokážeme využít a zvítězit, opět zase nabereme sebevědomí," dodal devětadvacetiletý odchovanec La Coruñi.

Hostům bude chybět stoper Lusinho, který byl vyloučen v zápase s Córdobou. Hrát nemohou ani zranění Postiga, Cavaleiro, Wilk a Salomao. Na druhé straně oznámil Moyes, že je ohrožen start Finbobassona, Carlose Vely a Alberta de La Belly. Zápas začne v 19:00, hlavním sudím bude Pedro Pérez Montero.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Yuri, Martínez, Ansotegi, Zaldua - Pardo, Granero - Castro, Canales, Prieto - Agirretxe
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Canella, Sidnei, Lopo, Juanfran - Borges, Bergantiňos - Fariňa, Pérez, Rodríguez - Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Córdoba CF - Elche CF  (neděle 21:00)
Beznadějně poslední Córdoba má před sebou takřka neřešitelný úkol, pokud si chce udržet status prvoligového mužstva i pro příští sezonu. Krokem číslo jedna je bezesporu povinné vítězství v nedělním zápase s podobně tápajícím Elche.

Andaluský celek, který si loni postup do Primera División zajistil až skrze play-off, se v novém roce těší mimořádně špatné formě. Od posledního córdobského vítězství již uplynuly celé tři měsíce, datuje se totiž na dvanáctý leden. Od té doby přišlo hned deset porážek z dvanácti kol a trvalý pobyt na samotném dně ligové tabulky. Přesto ani tento mimořádně špatný stav a nutnost stáhnout vysoké osmibodové manko na první nesestupovou pozici ještě nesebralo naději všem.

"Musíme dále pokračovat s poctivostí a bojovat až do konce," burcuje záložník Borja García. Něco takového ostatně Córdoba předvedla i v kole minulém, kde ji od cenné výhry nad Deportivem La Coruňa dělily jen okamžiky, ovšem nakonec pouze remizovala kvůli vlastnímu gólu Florína Andoneho 1:1. Přesto García hledá pozitiva: "Zápas s Elche by měl prodloužit to dobré, co jsme odehráli na Riazoru. Uděláme všechno pro to, abychom vybojovali vítězství. Naši fanoušci nás podporují celou dobu a zaslouží si v příštím kole konečně vyhrát."

Elche se momentálně nachází na šestnácté příčce s tříbodovým polštářem od sestupu. Tři z posledních čtyř utkání však prohrálo a zvláště to poslední proti Getafe bylo bolestivé. Vše již směřovalo k užitečnému bodu za remízu, když najednou šest minut před koncem ukořistil všechno pro madridský celek Fredy Hinestroza. "Je to pro nás rána, ale musíme se zase rychle zvednout a myslet na neděli," hlásí trenér Fran Escriba.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.10 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - SD Eibar  (sobota 16:00)
Probuzený Eibar zkusí v sobotu své štěstí proti Realu Madrid. Baskové získali sebevědomí vítězstvím v minulém kole, na stadionu úřadujících evropských šampionů ale budou nejspíš rádi, když si neuříznou ostudu jako minulý týden Granada.

Real Madrid se po porážce od Barcelony rychle zvedl. Po kanonádě proti Granadě zvítězili Los Blancos i nad svým sousedem ze čtvrti Vallecas a v tabulce jsou stále čtyři body za vedoucími Katalánci. V týdnu se Realu dařilo i mimo hřiště. Klub totiž uspěl u Španělské fotbalové federace s odvoláním proti žluté kartě pro Cristiana Ronalda ze zápasu s Rayem, ve kterém portugalský kanonýr dostal žlutou kartu za filmování. Ronaldo tak nebude muset vynechat sobotní zápas, což je pro Ancelottiho velmi dobrá zpráva. Domácí lodivod kvůli karetním trestů už totiž přišel o Rodrígueze a Kroose.

"Odvolali jsme se proti tomu výroku, protože jsem přesvědčeni, že karta nebyla udělena správně. Je to důležitý zápas, chováme k soupeři velký respekt a máme proto povinnost nastoupit v té nejlepší možné sestavě," uvedl Ancelotti. "Všech osm utkání teď bude velmi náročných pro každého. Doma nebo venku, vždy to bude těžké," zakončil.

Eibar v minulém kole po dlouhých jedenácti utkáních v řadě poprvé vyhrál a kouči Gaizkovi Garitanovi tak spadl velký kámen ze srdce, jelikož se zdálo, že se skromný baskický klub řítí nezadržitelně k sestupovým příčkám. Nyní si stále drží bezpečný sedmibodový náskok na první sestupovou pozici a může si s Realem Madrid dovolit hrát uvolněně.

"Naším cílem je hlavně skórovat. Nejsem hlupák a je mi jasné, že to pro nás bude nesmírně těžké, ale zároveň to není nemožné. Cítíme to hlavně jako čest hrát na tomto stánku. Jedinou možností, jak si to užít je bojovat na sto procent, plnit úkoly a znepříjemňovat soupeři hru," komentoval šance svého týmu Garitano.

Realu budou kromě obou hříšníků chybět i zranění Khedira a Coentrao, naopak uzdravený už je Pepe. Na druhé straně nebude do hry moci zasáhnout zraněný Ángel ani vykartovaný Bóveda. Po vypršení trestu jsou už ale Garitanovi k dispozici Piovaccari a Raúl Navas.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Marcelo, Ramos, Pepe, Carvajal - Isco, Silva, Modrič - Ronaldo, Benzema, Jesé
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Dídac, Aňibarro, Navas, Lillo - García, Borja - Lara, Arruabarrena, Capa - Saúl
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.05 - 15.00 - 41.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Atlético Madrid  (sobota 18:00)
Třetí Atlético Madrid chce dohnat druhý Real Madrid, na který ztrácí pět bodů. Proti bude stát Málaga, se kterou by Atlético mohlo mít relativně snadnou práci. Málaga vyhrála naposledy v roce 2011 a od té doby se jí proti Colchoneros vůbec nedaří. Mezi oběma celky je rozdíl dvaceti bodů.

V kádru Atlética je jeden hráč, pro kterého bude toto utkání velmi speciální. Tím je obránce Jesus Gamez, dlouholetá opora Málagy. Zároveň varuje před tím, aby jeho spoluhráči svého soka podcenili. Dobře totiž ví, že Málaga je velmi silný tým. Ještě před tím, než se Atlético utká s Realem Madrid, se hráči trenéra Diega Simeoneho musí popasovat s nebezpečnou Málagou. Atlético chce udržet třetí příčku, ale musí si dávat pozor, protože čtvrtá Valencia je jen tři body za třetím Atléticem.

Simeone může čerpat z rad svého obránce Jesuse Gameze, který oblékla dres Málagy od svého debutu v roce 2005 až do roku 2014, kdy přestoupil do Madridu. Na tiskové konferenci před zápasem Gamez uvedl: "Víme, jakou sezonu Málaga má, že hraje výtečně a umí překvapit kohokoli. Musíme si dávat velký pozor, pokud chceme utkání zvládnout a vyhrát. Nesmíme prohrát, navíc chceme udělat radost našim fanouškům, takže se chceme vrátit do Madridu se třemi body."

"Nesmíme se ohlížet na minulé zápasy a také by byla škoda, kdybychom se nechali rozptylovat zápasy, které nás teprve čekají. Musíme se naprosto soustředit, takže dívat se příliš dopředu nemá smysl. Naším cílem je uhrát dobré utkání, potěšit oko fanoušků a především vyhrát. Rádi bychom si pojistili třetí příčku a pak, kdo ví. Třeba se posuneme v tabulce vzhůru," dodal zkušený obránce.

Z posledních tří zápasů Málaga ale nevyhrála ani jeden. Málaga si připsala prohru také v minulém utkání, když prohrála s Eibarem. Eibar se překvapivě vytáhl na Malagu a na vlastním hřišti zvítězil 1:0. Jediným střelcem utkání se stal v 52. minutě Mikel Arruabarrena. Atléticu se dařilo mnohem lépe. Poslední čtyři zápasy vyhrálo. Minulý zápas také znamenal tři body. Nejprve si dal vlastní gól obránce Realu Sociedad Mikel González a následně se trefil Antoine Griezmann. Atlético má nyní na třetí příčce 65 bodů.

Málaga nebude mít k dispozici Ignacia Camacha, ale vrací se mu Sergio Sanchez a Samu Castillejo. Roberto Rosales je ale přesvědčen, že jeho spoluhráči si mohou poradit i s Atléticem Madrid. "Doufám, že utkání zvládneme a vyhrajeme. Dlužíme to sobě a především našim fanouškům. Navíc se nám daří doma a z toho chceme vycházet. Chápeme, že naši fanoušci mohou být z našich posledních výkonů hodně zklamaní. Mrzí nás, že teď nemáme formu, ale tvrdě pracujeme, abychom se dostali opět do tempa."

"Atlético je skvělý tým, podle mého jeden z nejlepších týmů v Evropě. Má mnoho zkušeností, jak z La Ligy tak z evropských pohárů. Musíme být hodně opatrní, protože jakmile uděláme nějakou chybu, Atlético nás hned potrestá. Cestou k úspěchu je jedině kolektivní práce, musíme pracovat pro tým. Máme mnoho výtečných hráčů, ale naše síla je v celku. Stojíme proti týmu, který v minulé sezoně La Ligu vyhrál, takže nás nečeká nic snadného, ale musíme se s tím poprat. Dlužíme to všem," dodal Roberto Rosales.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Angeleri, Weligton, Boka - Darder, Recio - Samuel, Amrabat, Castillejo - Juanmi
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Giménez, Miranda, Gámez - Turan, Gabi, Tiago, Koke - Torres, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Lídr z Katalánska vyzve pátou Sevillu ve velmi důležitém boji o body. Seville budou fandit také hráči Realu Madrid, kteří touží po tom, aby bodově dohnali Barcelonu. Blaugranas jsou ale ve formě a body nerozdávají jen tak někomu. Sevilla bude muset mít svůj den, pokud chce vyhrát.

Toto utkání bude speciální minimálně pro jednoho hráče. A tím je chorvatský záložník Ivan Rakitić. Ten spojil zatím největší část své bohaté kariéry se Sevillou, ale když se mu tam začalo dařit a přerostl andaluský celek, rozhodl se pro přestup. Teď místo Baccy a spol zásobuje přesnými pasy Messiho, Neymara nebo Luise Suáreze. Za tři a půl sezony odehrál za Sevillu 130 zápasů a Barcelonu stál 16 milionů liber.

I Rakitić sehrál svou úlohu v úspěšném tažení Barcelony současnou La Ligou, které Barcelonu vyneslo zpět na první místo. Blaugranas využili zaváhání hlavního konkurenta z Madridu a mohou se těšit ze čtyřbrankového vedení na čele. Rakitić ale uznává, že návrat na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán pro něj bude speciálním. "Všechno, co jsem tam zažil, ve mě vyvolává skvělé pocity a mám to hluboko pod kůží. Nikdy nezapomenu na ty skvělé emoce a chvíle, co jsem cítil v dresu Sevilly. Celé město má v mém srdci nezapomenutelné místo, žil jsem tam tři a půl roku. Tohle pro mě bude hodně speciální zápas."

Sevilla prohrála na svém stadionu naposledy před 26 zápasy. A hádejte, kdo byl tehdy jejím přemožitelem? Správně, Barcelona. Lionel Messi opět řádil, když dva góly sám dal a na jeden přihrál, po jedné brance si připsali ještě Sánchez a Fábregas. Sevilla v současné době je ale někde úplně jinde a v La Lize vyhrála posledních pět zápasů. Naposledy si tři body odvezla z Levante. Vítězství 2:1 obstarali Kevin Gameiro z desáté a José Antonio Reyes z pětatřicáté minuty. Za domácí snižoval Kalu Uche sedmnáct minut před koncem. Na třetí Atlético ztrácí Sevilla jen jeden bod.

A Rakitić ví, že ani zápas v sobotu odpoledne nebude ničím snadným. "Každý, kdo na Sancheze Pizjuana přijde, dobře ví, že tady je hrozně těžké uspět. Místní fanoušci dodají zápasu hrozně velký náboj a pro mnohé hráče je proto obtížné odehrát zde solidní utkání. Ale když hrajete za Sevillu, zase dobře víte, jak moc těžké je hrát proti Barceloně. Pokaždé, když Barca přijela, jsme museli vydat maximum a doufat, že to bude stačit. Teď hráče čeká to samé," uvědomuje si chorvatský záložník.

Barcelona prohrála v La Lize naposledy na konci února, když nestačila na Málagu. Od té doby si připisuje jedno vítězství za druhým. Její formu poznala v minulém utkání i Almería. Dvakrát se trefil Luis Suárez, po jedné brance přidali Messi a Bartra. Andalusné nestíhali především v druhé půli, kdy obdrželi tři branky. O tom, že jeho spoluhráče čeká náročné utkání, nepochybuje ani portugalský univerzál Daniel Carrico.

"Porazit Sevillu je nesmírně náročné. Pro někoho téměř nemožné. Pokusíme se to Barceloně co nejvíc znepříjemnit, aby to bylo zajímavé utkání. Uděláme všechno, co je v našich silách, abychom si doma nechali tři body. Musíme mít svůj den a hrát s odvahou. Pokud uděláme jedinou chybu, Barcelona je tým, který je dokáže potrestat jako nikdo jiný. Je fakt, že jsme nečekali, že se nám povede tak dobře. Ale je to pro nás motivace, když se nám tak daří. Chceme další body," dodal Carrico.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Coke, Pareja, Carrico, Trémoulinas - Krychowiak, Banega - Vidal, Iborra, Vitolo - Bacca
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alves, Pique, Mathieu, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.75 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Almería - Granada CF  (sobota 22:00)
Almería bude v důležitém záchranářském souboji hostit Granadu. Pro oba celky se jedná o jednu z posledních možností nastartovat návrat do bezpečných pater tabulky.

Na lavičce Almerienistas si v minulém kole proti Barceloně odbyl premiéru nový kouč Sergi Barjuán. Andalusné sice v Katalánsku prohrál 4:0, ale Barjuán neviděl vystoupení svého týmu úplně negativně. "První dva góly Barcy padly díky kvalitě, kterou náš soupeř disponuje. Čtvrtý jsme dostali v nastavení, když už jsme byli unavení. Byl jsem překvapený a spokojený, jak jsme s nimi hráli, protože jsem s týmem absolvoval pouhé dva tréninky," komentoval zápas domácí kouč. "Máme ještě mnoho příležitostí, jak se vyhnout sestupu. Almería má solidní tým a věřím, že kráčíme dobrým směrem," zakončil Barjuán.

Fotbalisté Granady jsou na tom podobně jako jejich soupeř. El Graná nevyhrálo již čtyři zápasy v řadě a v tabulce okupuje osmnáctou pozici s tříbodovým mankem na sedmnáctý Depor. Eventuální výhra s Almeríí by tak hosty mohla posunout o dost blíž záchraně, prohra by naopak znamenala, že by Almerienistas Granadu přeskočili.

"Očekávám velmi nervózní zápas, protože oba celky hodně touží po výhře. Mí hráči si jsou plně vědomi, že musí jít až na hranici svých možností, neboť hrajeme proti přímému rivalovi. Více než kdy jindy bude rozhodovat naše chladná hlava. Pokud bychom se zbavili napětí, které bylo z hráčů cítit v zápase s Celtou, máme velkou šanci zvítězit," řekl pro klubový web trenér Granady Resino.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.10 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Rayo Vallecano  (sobota 22:00)
Rayo Vallecano zavítá v sobotu na půdu Celty Vigo, přičemž oba celky mohou tento i zbylé zápasy letošní sezony odehrát uvolněně a s ambicemi na umístění v horní polovině tabulky. Zatímco v případě domácích to až takové překvapení není, byť je před sezonou pustil k vodě nový kouč Barcelony Luis Enrique, u Raya a jeho finančních možností podobně kvalitní výsledky nepřestávají překvapovat.

Naposledy maličký celek z madridského předměstí sehrál důstojnou roli se samotným Realem Madrid, když úřadujícímu šampionovi Ligy Mistrů podlehl pouze 2:0 po gólech Cristiana Ronalda a Jamese Rodrígueze z druhé půle. Zvláště v poločase prvním však svěřenci Paca Jémeze předváděli aktivní ofenzivní podívanou, která si ještě po zápase vysloužila řadu pochval, a to včetně trenéra samého. "Pokud budeme schopní hrát znovu na stejné úrovni, máme slušnou šanci Celtu porazit."

"I když naše výkony nebývají dost dobré na to, abychom poráželi Real Madrid nebo Barcelonu, na další týmy takové představení stačí," vysvětluje Jémez. "Osobně jsem si z minulého zápasu vzal spoustu pozitivních dojmů."

Jémez, jenž si loni střihnul angažmá také v anglickém West Bromwich Albion, poté pokračoval na vážnější notu. "Doufám, že všechny ty pochvaly nás nakonec nebudou stát draho a všechna ta poplácávání po zádech, jakkoli zasloužená, nás neobalamutí k víře, že dokážeme cokoli, aniž bychom předvedli stejně kvalitní výkon jako ve středu."

Brankářská jednička Raya Cristian Álvarez si před zápasem s Realem poranil při rozcvičce nohu a vynechá kvůli svalovému zranění minimálně čtyři týdny. V té době jej mezi tyčemi nahradí zkušený veterán Toňo. Kvůli zdravotním potížím budou Vallecanu chybět také Leo Baptistao a Raúl Baena. Na straně Celty se do zápasu kvůli karetnímu trestu nedostanou Nemanja Radoja a Pablo Hernández, zatímco Borja Oubiňa zůstává zraněný mimo hru.

Půjde o přímý střed na pomezí horní a dolní poloviny tabulky, neboť Rayo s osmatřiceti body okupuje desátou příčku, zatímco Celta ztrácí na svého soka pouhé dva body.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - Orellana, Krohn-Dehli, Fernández - Mina, Larrivey, Nolito
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Tito, Castro, Amaya, Nacho - Fatau, Trashorras - Kakuta, Bueno, Embarba - Manucho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.33 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona30242485:1774
2.Real Madrid30231689:2770
3.Atlético Madrid30205557:2365
4.Valencia CF30188453:2362
5.Sevilla FC30194755:3461
6.Villarreal CF30148843:2950
7.Málaga CF301361132:3345
8.Athletic Bilbao301171228:3640
9.Espanyol Barcelona301081236:3838
10.Rayo Vallecano301221635:5338
11.Real Sociedad309101134:4037
12.Celta Vigo30991230:3336
13.Getafe CF301051527:4035
14.SD Eibar30871528:4031
15.Levante UD30771628:5528
16.Elche CF30771624:5428
17.Deportivo La Coruña30691525:4727
18.Granada CF304121420:5324
19.UD Almería30671724:5022
20.Córdoba CF303101721:4919
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (533)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pre výhru Realu a Seville

Reagovat
Ed_Hazard

2. pre tvoj 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Reagovat
roman1978

pro tvůj 1.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

1.05 - 15.00 - 41.00

Reagovat
sensei25

Dnes dúfam bez Andreasa a so Xavim. Ked hra Iniesta,mám pocit ako keby sme ani zálohu nemali.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je Andreas?

Reagovat
sensei25

Andres,sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Takže Real uspěl s odvoláním pro Ronalda Tady to je jasně vidět.Kvůli tomu že teď může hrát může chybět na Seville,Celtě nebo doma S Valencií,ale to mu nevadí,protože dneska čeká golový hody.Tady je jasně vidět že mu jde hlavně o svoje individuální ocenění a pak až o tým.

Reagovat
CHONG

aneb katalánský ksindl opět útočí.

Reagovat
LAM

jj přesně o tom to je

Reagovat
CHONG

Přiznání je první krok k nápravě

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

je to zároveň i poslední krok?? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Protože o tom jestli se klub odvolá rozhoduje výhradně Ronaldo a nikdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

No vsaď se že to byl hlavně on kdo za to orodoval.A navíc i když s tim uspěli,tak přece hrát nemusel,ale dneska čuje nějakej vysokej výsledek a hodně golů

Reagovat
CHONG

Reagovat
Magic player

Premyslej do prdele, kdyz uz se odvolal a uspel, tak ted nebude sedet, protoze ta dalsi zluta klidne prijde v dalsim kole, nebo za dva tydny, nebo za tri...

Proste chyba je to, ze se odvolavali, takhle mohl mit cisty stit na zaver ligy.

Reagovat
Aldeano

No tvl...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Aldeano

To jsou konstrukce.

Reagovat
misinho7

ja mam skor pocit ze vy ste nervozni z toho ze bude hrat a znova sa vzdiali Messimu ...

Reagovat
smazaný uživatel

tiez mam z niektorych prispevkov taky pocit ale aj tak je to pre mna uplne nepochopitelne a nelogicke, dostal žltu kartu uplne zadarmo, vykartoval sa na idealny zapas, ktory Real zvladne bez problemov (ano nebude hrat James ani tragicky Bale) aj bez neho a do zvysnych 7 najdolezitejsich zapasov sezony mohol ist s cistim stitom, proste nechapačka

Reagovat
misinho7

nehra ani Toni.. a zas neverim iba benzimovi v predu cize ja nemam nic proti tomu ze dnes bude hrat aj Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím že aj bez Toniho by to dopadlo v pohode 2-3:0

Reagovat
Miguel19

Tak zrovna u něj to fakt platí

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne tebe o to ide, ved v kazdom prispevku mas ronalda a jeho hetriky...real je druhorady, ten moze prehrat, dolezite je, ze ronaldo da goly...

Reagovat
hntlyl

tady to ale snad nepřekvapí, od největšího Messihoniče

Reagovat
Hristo Stoichkov

Madridu ani nic jinyho nezbyvalo. Presna modelova situace, kvuli cemu si tenkrat Cristiano stezoval a hrozil odchodem (coz asi nebyla uplne pravda). Od te doby bojovali v mediich za jeho Zlaty mic a toto je dalsi pripad. Nedivim se jim - nejlepsi hrac a ikona klubu si zaslouzi nejlepsi servis. I kdyz to nekdy postrada logiku...

Jinak ruseni zlutych karet mi prijde dlouhodobe nesmyslne, pokud se to nedeje i opacnym smerem (dodatecne trestani). Jedna z nekolika veci, ktere Primere skodi.

Reagovat
madridcan

Na druhej strane si vsimni dodatocne trestanie v PL a nemyslim si, ze sest a viaczapasove tresty su veci, ktore im pomahaju.

Reagovat
Ed_Hazard

"bojovali v mediich za jeho Zlaty mic"

Reagovat
Atlético de Madrid

A co když si prostě Real jen nechtěl nechat líbit neférový rozhodnutí sudího?

Reagovat
LAM

Dneska:

Bravo-Alves,Pique,Mascherano(Mathieu)Alba-Sergio,Rakitič,Iniesta-Neymar,Suarez,Messi.

Doufám že Iniesta konečně zahraje dobrej zápas.Jakákoliv výhra bude dneska mít váhu zlata.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemez vo wba?

Nefetuje tu niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

ES NUESTRO ESTADIO, ES NUESTRA CIUDAD

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla je jedina ktora tuto sezonu doma neprehrala a podla mna neprehra ani dnes. Doma je neskutocne silna a sebavedoma, maju vybornych fanusikov, ktori hracov namotivuju este viac. Barca naopak vonku pomerne nevyrovnane vykony, taktiez musia rozlozit sily a myslou uz su podla mna pomaly v Parizi. Dnes tipujem 4-5 golov a vysledok 3-2 alebo 2-2.

Reagovat
MadMrJacky

Bude to těžký, ale věřím, že si tři body můžeme odvézt. Koneckonců podle výsledků venkovních zápasů jsme v PD nejlepší. Kdo teda, když ne my

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo teda? Nikdo, to by bylo nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ta hra vonku je velmi nevyrovnana, napriek vysledkom, hlavne zapasy vo Villareale, Malage, Almerii, Valencii, Getafe, na Sociedade, ci naposledy aj na Eibare a Celte boli priemerne az podpriemerne... je az neskutocne ze Barca je v tejto sezone bodovo vonku najlepsia aj ked je to hlavne vadaka tomu ze ostatne muzstva su vonku este tragickejsie

Reagovat
smazaný uživatel

No pravda je taková, že na Barcelonu prostě neumíme, góly naopak zase moc nečekám, Sevilla dostal na vlastním stadionu nejmíň z celý ligy a Barcelonu zase venku nejmíň z ligy, jenže Messi je Messi a toho asi moc nějaký čísla a statistiky nezajímají...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

to je tiez pravda... a faktor Messi tiez moze rozhodnut... no, uvidi sa vecer

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak z rozhovoru s Rakitičem je cítit, že má furt Sevillu rád, a nebo si chtěl jen fanoušky dostat na svoji stranu ještě víc. Já osobně být tam, tak ho vypískám...

Reagovat
MadMrJacky

Nechápu proč by měl být vypískaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Lhal tisícům fanoušků do očí jako kapitán týmu

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

... a potom si vstal od pocitaca a isiel na horny koniec dediny na poldeci

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Dneska prosím výhra a přiblížení se titulu !!!!!!!!

Reagovat
sensei25

Dnes vyhráme bez problémov.Ta séria Seville je uz extrém na taký klub a raz sa skončiť musí a to bude dnes.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

ta seria Seviily bez vyhry proti Barce?

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Ja mam lepsi napad, ukonci to Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

misinho a jeho hetriky v podani ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

nedajboze sa ronaldo vaznejsie zrani a pre misinha razom zivot strati cenu a hodi si to na najblizsi strom...

Reagovat
valloire

přesně to samý bys udělal v případě messiho

Reagovat
Rssa

Pedro má smlouvu jen do konce sezóny? Proboha, ihned prodloužit.

Reagovat
smazaný uživatel

2016

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo could now play 7 more seasons, or 400 games more for Real Madrid without scoring a single goal, and he would still have a better goals-to-games ratio then Real Madrid legend Raúl.

mind=blown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Raúl byl borec v tom, jak dlouho dokázal pravidelně střílet přes 20 gólů za sezonu. A zas taky jen jednou dal nad třicet, což se cifra, ke který se Ronaldo přiblížil snad jen v tý sezoně, jak půlku promarodil

Reagovat
Ángel di María 22

Ale Raul je borec jak málokdo.

Reagovat
Phillipinho

Koke hracem mesice brezna

Otamendimu tu cervenou kartu neodebrali a v derby nemuze nastoupit

Deulofeu a Aspas zase mimo nominaci- ti uz asi definitivne upadli v Emeryho nemilost

Reagovat
Atlético de Madrid

V breznu jsem nevidel snad ani jeden zapas a tak docela cumim, nekdy od prosince byl hodne nevyraznej

Reagovat
el Principito

ty na fotbal nekoukáš?

Reagovat
Atlético de Madrid

Samozrejme ze jo, jen ne tento brezen

Reagovat
Phillipinho

Doporucuju se podivat na zapas proti Sockam a sledovat Kokeho. Naprosto fenomenalni vykon. V utery jsme se nad nim s Andym rozplyvali

Reagovat
Atlético de Madrid

Podivam

Reagovat
smazaný uživatel

necudujem sa ze Deulofeu nehraje, ked je to iba hrac na hostovani. Kluby nemaju velku motivaciu stavat hracov na hostovaniach, ked ich nemozu predat. Radsej postavia svojho vlastneho , ktoreho mozu draho spenazit. Deulofeu sa rozohraje a zadarmo zduchne.

Reagovat
Ángel di María 22

Navas, Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Illarra, Isco - Ronaldo, Chicharito, Jesé

Reagovat
smazaný uživatel

Supr.

Reagovat
smazaný uživatel

I když Marcela taky mohl posadit a dát tam Nacha.

Reagovat
Ángel di María 22

To uz by asi blyo moc, ale skoda, ze je zas marod Coentrao, s nim to uz fakt nema cenu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Masi

Reagovat
Ed_Hazard

Pravá strana bude totálne mrtvá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Navas - Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo - Jese, Modric, Illara, Isco - CR, Chicharito

Reagovat
dextroza_m

bože Madrid si uškemral toho Ronalda... Bez něj by ten Eibar nedali

Reagovat
LAM

Hrál by Benzema

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LAM

Jinak pro ty který se chtějí podívat na film o Messim

https://vimeo.com/121422156

Jsou tam anglický titulky.

Reagovat
valloire

Reagovat
sensei25

Zostava Madridu+betón Eibaru= remíza...xD

Reagovat
smazaný uživatel

xixi <3

Reagovat
Ed_Hazard

To čo predvádzal Čikorita? On je taký nábožný či to malo nejakú myšlienku? Zapol som to už keď klačal a vzýval alaha všemohúceho..

Reagovat
smazaný uživatel

všetci latinoameričania sú takí náboženskí

Reagovat
Masi

není jihoameričan

Reagovat
smazaný uživatel

to ani nepíšem

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Masi

Pak tedy taky hraju rád na housle...

Reagovat
Ed_Hazard

Ale aj tak, Marcelo, di Maria, Silva, Ronaldo, Carlos atd atd...nikdy som si to u hracov nevsimol. iba u Adebayora preto ma zaujimalobci je Chica nejaky extra pobozny ci dokonca moslim

Reagovat
misinho7

nejaky stream?

Reagovat
misinho7

to dnes bude nuda....

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to Martina

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ángel di María 22

Co ten Isco dělá?

Reagovat
Ed_Hazard

trocha sa tam hľadá, ale nie je to až také špatné

Reagovat
smazaný uživatel

dnesna zostava realu nestoju za to, aby som to pozeral

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole ten Eibar má luck to neni možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

Chicharito sa podobne ako aj Inzaghi narodil v ofsajde...xD

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ángel di María 22

Cris z přímáku

Reagovat
Aldeano

Konečně

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ángel di María 22

Irureta cirkusácká etuda v bráně

Reagovat
sensei25

Boha brankár drevený...xD

Reagovat
smazaný uživatel

vitaj

Reagovat
misinho7

tak konecne priami sice luck neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

kraaaaaaaaaaal

Reagovat
Ed_Hazard

Mu to snad pustil

Reagovat
valloire

gol gol daly sme gol

Reagovat
Masi

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Aldeano

Škoda.

Reagovat
misinho7

mat na ten eibar plnu zostavu ta dostanu 9 jak granada tragicky su..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ángel di María 22

Hrách

Reagovat
Jerichoo

Arbeloa ma uz tych asistencii docela slusne

Reagovat
misinho7

a pritom hraje dost slabo ..tusim ma viac asistencii nez iniest a busquets dokopy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Čikorita

Reagovat
smazaný uživatel

tak ešte Illarra gól a som spoko

Reagovat
valloire

gol gol zase sme daly gol

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Illarra dnesakm ukazuje ze je o 3 galaxie lepsi ako Lucas . Skoda ze ho Carlo uz predal

Reagovat
misinho7

v com je lepsi ?

Reagovat
smazaný uživatel

lepší posúvač

Reagovat
misinho7

oni su obidvaja rovnaky posuvaci.. podla mna hraci co nam nemaju co dat akurat mozu hrat taketo zapasi kde mozme hrat na 50 % aj tak vyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

v kazdej vlasnosti len Lucas nerobi Illarrovini

Reagovat
smazaný uživatel

zbytočný nákup

Reagovat
Ed_Hazard

Illara hrá dnes svoj štandard, tak ako v 90% zápasov. Pozeral som do 35 min a dovtedy pokazil 1 prihrávku z pravej strany na Modriča, inak všetko super. Len ma prekvapuje že takýto výkon brala väčšina fans doteraz za tragický

Reagovat
smazaný uživatel

však jsou to idioti od samýho začátku. hráč se musí jmenovat James nebo Pogba, aby mohl hrát dobře..

Reagovat
Kokesh

On se neda posadit, to si Carlo nijak neokeca.

Reagovat
misinho7

och tote zapasy kde hrame tak na 50 % ... nemam to rad cista udrzba

Reagovat
CHONG

Konečně Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Ancelotti posadi Isca proti Alteticu tak ja uz neviem . Na lopte snad prehral 1 suboj . Dribbles uz musi mat aj cislo 8 . Skoda tej strely ze skoncila na 2 tyckach . Defenzive vyborny . Presne hrac proti hlbokej obrane Altetica .

Reagovat
smazaný uživatel

proti atletom by som posadil Baleho a na kridle by mohol hrat james

Reagovat
CHONG

Ideální by bylo, kdyby Gareth ještě nebyl v úterý stoprocentně fit, aspoň by neměl Carletto možnost nic vymýšlet, Isco do zálohy, Miláček na křídlo a jedem.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

má ich dnes 5, 100%, prihrávky 98% (pokazil 1)

Reagovat
misinho7

Bayern teraz hraje a ma iba 4 hracov na lavicke a z toho jeden je brankar kebyze dsotanu v LM dajaky silny tim teraz tak su von

Reagovat
smazaný uživatel

oni majú teraz 14 hráčov zdravých

Reagovat
misinho7

oni maju strasny luck ze maju porto inac by boli von

Reagovat
smazaný uživatel

aj to porto pri ich maródke nemusí byť pohoda

Reagovat
stas87

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Leo Rekordman

ved to ste mali tiez,ze ste mali Schalke,tak co,uz by ste boli von

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bayern987

Reagovat
misinho7

neviem ale mne ten Jese pride marny.. nic tomu viac neprida a ked sa daco snazi tak strati

Reagovat
smazaný uživatel

nerozohranosť

Reagovat
misinho7

ukoncite to.. vyzera to tak ze to nebavi ani nas ani ich

Reagovat
smazaný uživatel

mňa to baví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

neviem mna to nase posuvanie nebavi.. vidno ze to hraju na udrzbu a nedavaju do toho viacej

Reagovat
smazaný uživatel

ja som rád, že vidím Illarru, Alvara (skoro naposledy), Nacha, Hrášok, Jesého ♥

Reagovat
Jerichoo

Hm tak Carlo to dnes zarotoval a vystriedal najlepsie ako sa dalo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny 3 střídání před 65. minutou. Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

celkem vyrovnaný match...

Reagovat
misinho7

Reagovat
dextroza_m

nech si toho smajla vytetovat na čelo, došel jsem k tomu teď a je to vyrovnané.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

ten smajlík je trofej pre víťaza MS

Reagovat
Jerichoo

Cris do brany

Reagovat
dextroza_m

ke kadeřnici

Reagovat
CHONG

K té normální lidi obvykle chodí.

Reagovat
valloire

mi sme dneska vihrály

Reagovat
dextroza_m

w0w ten přímák

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak někdo může tvrdit, že Silva je lepší než Illara Dyť je hroznej

Reagovat
Aldeano

Paráda

Reagovat
dextroza_m

Tak a teď CRko zjebe Jeseho,že mu nenahrál

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Billy McClane

Prisiel si sem na poslednych 10 minut, hodil si sem 5 retardovaych komentov a zase si mozes ist po svojom. Tomu vravim zmysel zivota

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
dextroza_m

Čemu ty rikas smysl života me absolutně nezajímá..

Reagovat
smazaný uživatel

konečne Miláčik

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl starý dobrý Jesé.

Reagovat
Aldeano

Sergio a Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

výborne, pekné vidieť, že máme aj viac ako 12 hráčov, skvelý Illarra

Reagovat
smazaný uživatel

Snad konecne Ancelotti povie sirsiemu kadru ze hrali paradne . A konecne bude vediet ze to neni banda tragedov .

Na Atletico sa netesim

Reagovat
Ángel di María 22

Když vidim ten gól Atletica, co zas dali za haluz, tak si fakt jen přeju, ať je v tom dvojzápase fotbalově přejedem a konečně jim tam žádná sračka nespadne. U nich je to sice těžký tohle předpovídat, protože ty jejich mimozemský kedlubny to tam prostě dorvou a přetrhaj, ale já věřim, že v plný sestavě to dáme. Akorát ten Bale to může posírat.

Reagovat
-Carles-

Atléti budú revanšovať prehrané finále, budú praskať kosti. Už sa teším, futbalovo vás kludne môžu zvalcovať ako naposledy.

Reagovat
Billy McClane

Sranda je, ze ked ich nahodou vyradime, tak taki ako ti budu nestastnejsi ako fanuskovia Atletov

Reagovat
-Carles-

A na to si ako prišiel?

Reagovat
Billy McClane

Staci mi sledovat tvoje komentare. Jeden z tych "fandov", ktori viac nenavidia rivalsky klub ako miluju ten vlastny

Reagovat
-Carles-

To je trocha prehnané, vo veľkej miere sú to len nevinné provokácie, nikomu nenadávam, neurážam

Reagovat
Billy McClane

Tak bodaj by

Reagovat
Atlético de Madrid

My budeme akorát tak nasraný, nešťastný nemáme proč být

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Atlético de Madrid

Kdybyste uměli bránit, nebudou vám tam padat ani sračky

Reagovat
Visca el barca

Vypadnete. Pak budete hrát o co, když jste se šetřili v poháru na ligu ? A v lize to taky není žádná sláva?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOL

Reagovat
-Carles-

Sevilla má tú domácu bilanciu naozaj pôsobivú, 7 inkasovaných gólov a ani jedna prehra. Dnes ideálny čas to zmeniť, ale bude to peklo. Luchovi nie je čo závidieť s výberom 11ky, čakám že nakoniec si sadne Mascherano. Nebol by som proti za Xaviho v základe, tak uvidíme.

Dnes to chce sústredený výkon a maximálne nasadenie. Výhra by mala cenu zlata.

Reagovat
sensei25

Torres dal gol...pomaly ale isto sa chystá na utorok...xD

Reagovat
smazaný uživatel

pozerám to od 30.min., ale Malaga lepšia jednoznačne

Reagovat
-Carles-

Bravo; Alves, Piqué, Mathieu, Alba; Busquets, Iniesta, Rakitic; Messi, Luis Suárez y Neymar

Očakávaná.

Reagovat
smazaný uživatel

až na Iniestu cajk

Reagovat
sensei25

Dnes čakám pohodový zápas.Dame 3 a viac gólov.Takze žiadny stres.

Reagovat
-Carles-

Nebudem proti, ale obdivujem tvoj optimizmus Ja mám dosť veľké obavy.

Reagovat
sensei25

Ked to nezvládnu,svet sa nezastaví.Stale budeme 1.!

Reagovat
Ed_Hazard

Tusim nevydalo

Reagovat
smazaný uživatel

hm, žádné šetření

Reagovat
roman1978

Chtělo by to zčtyřnásobit náskok na real. Takže poméé

Reagovat
celeb

Skvele Dani, uz v 10. sekunde treba dokazat tvojim neprajnikom, ze maju pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
celeb

vybehol proti lopte na stred, ale neziskal ju a cela jeho strana bola volna pre ich kridlo, nastastie to nevyuzili.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to zpracování Lea

Reagovat
Mercury

pfffffff

Reagovat
roman1978

wooow

Reagovat
smazaný uživatel

NÁDHERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Je to král

Reagovat
I am Mancunian

messialny

Reagovat
roman1978

¨vlastně taková klasika

Reagovat
-Carles-

Nádhera

Reagovat
Rattlesnake

boss.

Reagovat
-Carles-

Inak Neymar zatiaľ podstatne lepší ako posledné týždne, snáď sa konečne nakopne.

Reagovat
sensei25

No snáď mu pomohla tá lavička,dnes hra zatiaľ výborne.

Reagovat
sensei25

Kurwa tá ľahkosť pri zakončení je neuveriteľná.

Reagovat
smazaný uživatel

To je bránění

Reagovat
MadMrJacky

LEOOO!!

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vypadá jednoduše

Reagovat
smazaný uživatel

zatím hrajem parádně, zapli jsme turbo a je ku*va poznat

Reagovat
alcantara

Messi

Reagovat
misinho7

ak dnesbarca nestrati tak podla mna titul je fuc.. doma valenciu daju a potom maximalne atleti ale tak to na uz nepomoze

Reagovat
ADM

To keby vyšlo...tak Iniesta aj tak gol neda

Reagovat
Rattlesnake

každopádně busq je zpátky.

Reagovat
ADM

A ešte by som napísal že týchto 23 minút ukázalo aký je u nás Bus nenahraditeľný...či je vo forme alebo nie

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla sa veľmi trápi, je to mužstvo ideálne na haluzné výhry nad priemernými mužstvami. To im ide. Ved ich Barcelonu uplne bije v strede pola, sevilla sa k nicomu nedostala.

Reagovat
-Carles-

Zatiaľ to vyzerá na prokauč od Emeryho, hrajú príliš posrato a zatiahnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je taky způsobené naším tlakem...takové brutální tempo jsme neměli u pěkných pár zápasů

Reagovat
-Carles-

Pravda, zatiaľ je to z našej strany odohrané špičkovo.

Reagovat
Mercury

Piqué je naprosto fantastický letos. Kraluje na zemi i ve vzduchu.

Reagovat
bartlu

i v posteli

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
-Carles-

Ojojojojoj

Reagovat
sensei25

No konečne Neymar.Dnes je výborný.Ocividne mu prospela tá lavička.

Reagovat
bartlu

neeeey

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je jako vyměněný, stačí chtít

Reagovat
misinho7

liga v riti...

Reagovat
ADM

My prehrávame so slabými, nie silnými

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, proto to podzimní clásico

Reagovat
misinho7

haha

Reagovat
misinho7

aha cize Cordoba idees

Reagovat
blaugrana

Takto si predstavujem Neymarove výkony. Paráda.

Reagovat
ADM

Inak takto vyzerá radosť najväčšej hviezdy tímu ked dá niekto iný gól

Reagovat
technecium

Reagovat
I am Mancunian

bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Bravo měl mít.

Reagovat
Kluivert9

Tohle se chytá

Reagovat
Switchback

Nojo, zrovna když to zapnu

Reagovat
sensei25

No áno predĺžime Alvesova zmluvu....dement nech uz ťahá do boha

Reagovat
Mercury

Reagovat
celeb

uz 2. katastrofalnu chybu spravil, zatial ma stastie, ze z toho nebol gol.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi prostě hloupý

Reagovat
blaugrana

Claudio.

Reagovat
MadMrJacky

Škoda, první vyložená chyba Brava od přestupu do Barcy. Ale kopnutý to bylo moc hezky

Reagovat
Mercury
Reagovat
ADM

Raz to prísť muselo...nevadí Claudio!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

No nevybral si práve najvhodnejší zápas

Reagovat
ADM

Niekoľlkokrát podržal tím, teraz musí tím podržať jeho..

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo podcenil, ale stane se, první větší chyba v sezoně

Reagovat
Billy McClane

Neymar paradane. Aj v Reale by sa uz mohli spamätat a nenechat vsetko kopat len CR.

Reagovat
MadMrJacky

Náhodou, dneska to dal luxusně

Reagovat
bartlu

leosu nech mu i ten druhy...nebud volek

Reagovat
panca

Tam běží na stadionu na bannerech reklama na velkopopovický kozel???

Reagovat
Mercury

jj ve Spanelsku je to nejpopularnejsi pivo

Reagovat
panca

Tak to smekam

Reagovat
-Carles-

Mal mu to nechať aj teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zobral priamy kop Neymarovi. To snad neni pravda.

Reagovat
sensei25

Prvý polčas super až na ten gol.Dovtedy Sevilla nula bodov.Podme Barca,dnes to dáme.

Reagovat
pejsek5

Ney dneska hraje ve velké parádě, konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejlepších zápasů v sezoně i jsem za ten gól Sevilly rád, aspoň budem muset makat až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Jesteze Messi kope ty trestnaky.

Reagovat
2miguel1

Pique je neskutočný

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu škoda, protože tomu průběhu víc odpovídal tan stav 0:2, ale tak jednou to přijít muselo ... Claudio udělal chybu.

Do druhé půlky musíme nastoupit přesně tak, jak do první, tedy plni energie, pohybu a s přesností.

Nejlepší na place zatím o parník Neymar. Ten si to dneska krásně dává.

Reagovat
celeb

fantasticky polcas. taky fotbal radost pozerat!

Reagovat
blaugrana

Boha Leo...ked je to pre praváka, tak to nechaj pravíkovi. Navyše ked´ odtiaľ strihol gol.

Reagovat
ADM

Leo to kope geniálne len proste v poslednej dobe kústiček vyššie.. kydáte tu na neho jak keby to pravidelne strielal 6m od brány Neviem kolko exekutorov vo svete to vie pravidelne kopnuť do vinkla resp +- 30cm

Reagovat
valloire

Zico

Reagovat
smazaný uživatel

Btw kopal už Suárez nějakej přímák? V Anglii mu to docela šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to minule hovoril , Suarez patril s Tourem k najlepsim zahravacom priamich kopoch v angl. lige. Urcite ma lepsie priame kopy ako Messi. Ale pokial to bude zahravat z tej lavej strany Neymar tak to neni problem, hlavne nech to nazahrava Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je má stále dobré, jen je nemusí zahrávat všechny... alespoň ty z levé strany ať nechá Neymarovi (a občas bych to zkusil nechat i tomu Suárezovi).

Reagovat
Mercury

Nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

A modlím se, aby seneie někdo někam zakopal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutná příhra.

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pro Neymara

Reagovat
Switchback

Miláček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

mohol to Leo nechat Ney , ale nevadí..inak dnes sa mi Leo fakt lubi..zatial skvelý výkon..to napádanie , nahravky ..všetko..proste radost sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

je to paráda sledovat, když se ti hráči nešetří a zařadí vyšší rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

takze sa mozeme tesit na maraton vyssej rýchlosti

Reagovat
celeb

BTW: Iniesta po dlhej dobe vykon, za kt. sa nemusi hanbit. Snad mu to vydrzi aj do 2. polcasu. Ak by sa dostal do formy v tychto kritickych tyzdnoch, bolo byt to fantasticke.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nemáme zálohu a Messi musí chodit pro balon až k půlce a všechno rozehrávat.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Luisitooo

Reagovat
smazaný uživatel

prázdná kasa

Reagovat
smazaný uživatel

Luisi, nevracej se na začátek sezony woe!

Reagovat
blaugrana

Omg.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej Luis.

Reagovat
celeb

Suareeez

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Neymarovo krytí míče oproti loňský sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

co spravil suarez?

Reagovat
MadMrJacky

Tak oni nám ještě nepískli pencli

Reagovat
smazaný uživatel

to mě spíš vadí teď ty dvě hoooodně přísné žluté. Ta Sergiova byla úplně mimo.

Reagovat
MadMrJacky

No nevím, ta Sergiova byla zas celkem jasná...

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme Xaviho

Reagovat
ADM

potrebujeme zálohu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Andrés ve druhý půlce nestíhá. Půjde dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

A Pedro za Luise...

Reagovat
ADM

Ked vidím Iniestu tento rok vidím posledné 2 sezóny, kedy sa na hru nedalo pozerať..

Reagovat
kubys

Bus dneska herně vypadá hodně dobře.

Reagovat
9augi9

Aj herecky...

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Alba je výborný.

Reagovat
ADM

mať takého Carvajala na druhej strane ... tak máme vystarané

Reagovat
smazaný uživatel

Daniho teda musí nahradit o hodně kvalitnější hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdo?

Reagovat
ADM

Moc kvalitnejších od Carvajala ktorí by pasovali do nášho systému teda nepoznám..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

veď Carvajal

Reagovat
smazaný uživatel

a to je kdo? Carvajal je naprostý top na RB..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Phillipinho

Ja teda osobne nevidim Carvajala jako uplny TOP, ktery se tady z neho dela. Treba na Juanfrana nema

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
-Carles-

Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako když člověk vidí tenhle Mbiův loket bez karty, tak pak fakt neví ...

Reagovat
Mercury

Měl jít dolů Luis.

Reagovat
blaugrana

Sorry, ale Maschew nesiaha na poste DM Busovi ani po kotníky.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
9augi9

Svojím príspevkom pre oblasť herectva?Tak to máš pravdu...

Reagovat
Atlético de Madrid

V Barceloně bohužel jo. Nesedí mu ten systém.

Reagovat
-Carles-

Neymara?

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu to tam čistí krásně

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla tak o triedu lepsia

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Brava ale ... kope se roh. A to to Nervion čekal celý týden ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

M'Bia dobré hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

už měl být venku

Reagovat
Jerichoo

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Jerichoo

ale zaslužene

Reagovat
kubys

Reagovat
9augi9

Gameiroooooooooooooooo....

Reagovat
smazaný uživatel

G A M E I R O

Reagovat
bartlu

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Sergio už nemohl po té kartě přerušit. Tohle prostě jsou ty osudy ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Piqué to ted tou příhrávkou dojebal

Reagovat
smazaný uživatel

ale Reyes to udělal skvěle, to se musí nechat

Reagovat
sensei25

Škoda,keby sa nebavíme ale hráme,tak sa toto nestane a uz dávno je po zápase.

Reagovat
-Carles-

Strašne to posrali...

Reagovat
smazaný uživatel

potopili jsme se sami - Bravo chyba, Luis netrefil prázdnou kasu. Ale tak ... jedeme dál.

Reagovat
-Carles-

Hlavne Suarez dnes ako po chlastačke, a on stiahne Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

to byl fail no

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique dostal dneska po hube, ked este nedaju gol, tak stiahnutie Neymara mu obuchaju o hlavu, lebo to bolo sialene zle striedanie a zbytocne prilievanie do ohna, lebo Neymar bol pripraveny ma nabehnute na dobru formu, a to kopanie priamych kopov Messim a Xavim z pravej strany, to je viac ako smiesne. Xavi nemoze kopat priame kopy pre boha

Reagovat
kubys

Reagovat
Atlético de Madrid

Posraná Barcelona

Reagovat
sensei25

No čo chceli to uz ubrániť a to sa im vypomstilo.

Reagovat
Atlético de Madrid

tak jsem to myslel

Reagovat
kubys

Hlavně by museli umět bránit, když ti soupeř projde zálohou jako nůž máslem, tak se tomu snad nedá říkat bránění.

Reagovat
sensei25

No to uz vedia aj oni

Reagovat
sensei25

Poďme Jeremy gol z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Dani

Reagovat
sensei25

Alves zaklincoval svoj skvelý výkon.Je vždy tam kde byt nemá.Roky nezastavis,tak pobal kufre a ťahaj uz do boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Alvési běž už dohowen woe

Reagovat
smazaný uživatel

ten MBia mohl být už 2x venku

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co, Lucho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Yeees, Sevilla parádně, díky.

Reagovat
sensei25

Uz ste vyhrali titul,ked tu ďakujes?xD...

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju za to, že vás obrali o body. Po tý první půlhodině to tak nevypadalo ani náhodou.

Reagovat
sensei25

No nevadí,škoda ze sme nehrali cely zápas tak ako prvý polčas.Stale sme na prvom mieste.

Reagovat
misinho7

Sevilla dakujeme

Reagovat
smazaný uživatel

*barcelona

Reagovat
valloire

Nene, Sevilla. Vy ve svý nadutosti nedokážete přiznat, že soupeř taky umí hrát.

Reagovat
2miguel1

Sevilla dve strely na bránu ...fakt ako osratejší zápas už nemohol byť

Reagovat
Jerichoo

to lebo hráte fair play a naschvál nedávate velké prídely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto zbytečné...proti Celtě hrajeme jako žebráci a vyhrajem a dnes aspoŇ v prvním poločase výkon sezony a stejně je to remíza

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidíš ... svět je v rovnováze. Tohle je prostě fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho dneska super striedanie. Neymar sa musi smiat, isiel udrziavat vitazstvo 1:2 20 minut pred koncom. Ma sa este chlapec vela co ucit. Suarez cely zapas absolutne nic. A Neymar co hral skvele stiahol. Pritom stahuje len jeho. Nepochopitelne.

Reagovat
celeb

Neskutocne to posral. Posral si to s Neymarom, ktory bol zjavne nasrany a daval to najavo - do tej doby nas najlepsi hrac. Vystriedal ho Xavi a nas stred posilneny o 1 hraca siel doprdele. Sevilla nas tlacila a dostavala sa do sanci, my sme rychle protiutoky nemali kym hrat, Alba, Messi a dnes tragicky Luis, ktory vzdy spravil 2 klucky a bol obsadeny. Xavi nepriniesol nic, ostal (dnes) nulovy Suarez a po gole prisiel Pedro, ktory nepriniesol nic.

Chybu Gerarda pri nahravke akceptujem (aj ked bola strasne), to splasene vracanie uz nie. Stacilo si drzat hraca a nebezat tam ako splasene tela. Bravo - stane sa. Neprehrali sme koli tomuto, ale koli nepremienaniu sanci a nestastnemu striedaniu.

Reagovat
sensei25

Nas stred bol v pilke po prvom góle čo sme dostali.Iniesta je nam k hovno ked nemáme zápas pod kontrolou.Jeho by som dal dole uz o polčase.

Reagovat
celeb

Ja mam z taky pocit, ze po 2 striedaniach Sevilly citil Lucho potrebu striedat, nevedel vsak koho a tak to narychlo zoral. Xavi priniesol do nasho stred posledne dva zapasy klud, lenze to sme hrali uplne inak! Tam vzdy striedal Rafinhu a hral napravo. Teraz pravu stranu drzal Rakitic. Ked uz chcel prekopavat system (za stavu 2:1 IMHO dost nestastne, dostali sme gol a uz nebol kvalitny utocnik na prestriedanie), tak mal dat dole radsej Luisa, problem bol vsak v tej zmene z 4-3-3 na 4-4-2. Keby sme vyhravali o 2, tak to pochopim. Takto - dostaneme gol a vraciame sa na 4-3-3 s Pedrom namiesto Neymarom. Nato nas sachovy genius asi nemyslel pri tej vymene.

Reagovat
smazaný uživatel

a este tie messi ho priame kopy. Suarez by mu to mal normalne zobrat z ruky a kopnut to, lebo inac to sa nepojde.

Reagovat
celeb

vsak to kopol dobre. Navyse dal v sezone mrte golov prave z tychto situacii. To rozhodne problem nebol (aj ked mohol to kopat Neymar. Zelezo treba kut, kym je horuce).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Hmm... tak i když za druhý poločas si Sevilla tu plichtu zasloužila, tak celý zápas rozhodlo imho: 1) Bravova chyba při prvním gólu

2) Piqueho dvě chyby při druhém gólu

3) Pencle se taky dala písknout, viděl jsem hodně spornějších penalt, které písknuté byli

4) Náš priposraný výkon, kdy jsme se to snažili jen dohrát

Že ztratíme ještě do konce sezony se dalo očekávat. Ale zrovna po takovým začátku to obzvlášť zamrzí...

Reagovat
smazaný uživatel

penalta by byla hodně přísná. Tou bych se neoháněl.

Mě štve ta Sergiova karta, kvůli které pak nemohl přerušit akci Sevilly, protože by šel ven. Mbia měl 3 žluté zákroky ...

Reagovat
MadMrJacky

Ta ruka nebyla u těla a střela by letěla na bránu. Nevím... každý si ruku ve vápně vykládá jinak, ale já myslel, že tyhle se pískat mají. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

já bych obecně pískal penalty za velmi jasné ruce. Takový ty z metru nastřelený jsou pro mě pro bránící mužstvo hodně kruté.

Ale máš pravdu - ruka u těla nebyla.

Reagovat
ADM

Tak mal prerušiť a ísť von. Za 3 body to stálo..

Reagovat
celeb

to cierne hovado nemalo dohrat, uz pri tom skoku na nohu Messiho mohol dostat kludne priamu cervenu. Okrem toho dalsie 2-3 zlte zakroky.

Reagovat
misinho7

to este aj my hrajeme zo sevillou vonku? kurnik som myslel ze ich mame doma

Reagovat
smazaný uživatel

jj vonku, preto som fakt zvedavý, či tam niečo uhaluzíme

Reagovat
misinho7

neviem no .. budeme musiet podat najlepsi vykon a mat aj stastie snad si spomenieme na tu 7micku par rokov dozadu

Reagovat
2miguel1

aj vy tam stratíte

Reagovat
CHONG

Jaké čísla budou zítra taženy ve Sportce?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli budou hrát domácí jako dneska, tak tam Real vyhraje v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

v prvním poločase byli zralí na pětku

Reagovat
2miguel1

Sevilla je doma silná ...ten výkon sa možno zdal naivný v 1.polcase, ale oni silu majú ...a Real tam tak dobre zahrať nevie ako my

Reagovat
smazaný uživatel

doma je silná, ale kdyby takhle připosraně nastoupili proti Realu, tak je po půlce 0:3 a nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

V Seville se vyhrává moc těžce, ale my jsme dneska byli blízko. Zkazili jsme si to sami, když jsme po prvním výborném poločase ve druhém dali domácím více místa, nicméně toho moc neměli.

Neymarovo gesto po vystřídání dobře vystihlo tenhle Luchův tah ... prostě fail. Další ...

Každopádně pozitivem je hra, která byla hodně dobrá. Jedeme dál.

Reagovat
CHONG

Posílám srdečné pozdravy do Sevilly, jsme zpátky ve hře

Reagovat
2miguel1

sure

Reagovat
CHONG

A nejsme snad?

Reagovat
X-bano-X

Ne?

Reagovat
CHONG

Zalez zpátky do kanálu.

Reagovat
X-bano-X

Zadrhni sa ryzou

Reagovat
Al Capone

Stačí aby jste ztratily dva body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

No ale nemôžem si pomôcť aj napriek prvému polčasu náš tím posledných 5 zápasov nejak nie je v rytme a strašne to stojí na individualitách .. Messim .. dnes sa k nemu pridal výkonom Neymar a dostal za to vystriedanie

Reagovat
celeb

dnesny 1. polcas bol z nasej strany vyborny! Precizny, disciplinovany, kreativny. Skoda, ze to nevydrzalo po cely zapas. Dosral to Lucho zmenou rozostavenia (a stiahnutim nasho dovtedy najlepsieho hraca).

Reagovat
ADM

To aj 2. polčas s Realom sme mali výborný, ale 1. bol strašný. Naposledy sme odohrali celý výborný zápas s Manchesterom

Reagovat
smazaný uživatel

Toto si Barca riadne posrala ale co nam nebolo sudene v El Classicu po tych megasanciach, to sa ukazalo tu. Teraz ich cakaju dalsi tazki superi v lige, tam nesmu stratit ale uprimne, pri tejto defenzive to bude zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

ja koukal na rozpis a Real bude mít venku Sevillu a doma Valencii, takže spíš mínus pro Real...Barca na Valencii dlouhodobě umí a na Atlety taky...Podle mě bude stačit i bod a Real minimálě dva body ještě ztratí.

Reagovat
Billy McClane

Tak Barca to dlhodobo vedela aj na Sevillu

Vsetko je otvorene...

Reagovat
sensei25

Madrid so svojim hurá štýlom stratí urcite nejaké body.Som kľudný.

Reagovat
CHONG

Však vy taky ještě poztrácíte, jsem klidný.

Reagovat
sensei25

Nehovorim,ze nie.

Reagovat
ADM

Vám to tu jebká všetkým. Už vypnite tieto internety a chodte za ženami.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
CHONG

A jéje, další radílek.

Reagovat
Al Capone

a přesně takoví honí doma nad pornem

Reagovat
CHONG

Tak nějak, keců jak opice chcaní a hovno z toho.

Reagovat
ADM

Ešte ste zabudli že som internetová nula a tieto vecičky.

Reagovat
Al Capone

to nikdo netvrdí..jen že jsi panic, nic víc

Reagovat
ADM

Ťahal si kačičky po pieskovisku ked sa mne priečil do vinkla

Reagovat
Al Capone

a další silácké řeči...

Reagovat
ADM

Sa pridaj, uleť si aj ty trochu. Tu všetci držíte formálne tváre.

Reagovat
Al Capone

Tady? Jsi tu 2 roky tak už by jsi mohl vědět, že tady fakt ne

Reagovat
Leo Rekordman

je rok 2015

Reagovat
ADM

Nerob tu srandy lebo ťa CHONG zniči...

Reagovat
CHONG

To není o žádném ničení, ty sem přiběhneš a začneš vykládat o nějaké večeři, koho to jako zajímá?

Reagovat
ADM

No a koho ako zaujímajú vaše hádky 10 kol pred koncom že kto vyhrá ligu? Sezónu dozadu sa menilo poradie každý zápas posledných 5 kôl... som nefakoval hore len teba ale fanúšikov oboch táborov

Reagovat
ADM

Ved ale ešte môžme byť kamoši nič nie je stratene...

Reagovat
CHONG

Reagovat
CHONG

Jsou to stránky o fotbale, když tě to nezajímá, tak můžeš jít na hrad.

Reagovat
ADM

No my naozaj nebudeme kamaráti.

Reagovat
CHONG

Reagovat
ADM

Ty si taký typ do party, čo?

Reagovat
CHONG

Nejsem na základce.

Reagovat
ADM

ty musíš mať posledné slovo

Reagovat
CHONG

Položil jsi mi otázku, tak jsem na ni odpověděl, to je slušnost.

Reagovat
Al Capone

jsem se trochou sekl

Reagovat
CHONG

Můžeš si za to sám, kecálku.

Reagovat
ADM

Tak ja som včera priateľku zobral na drahú romantickú večeru na hrad, čo si urobil pre nejakú ženu ty?

Reagovat
CHONG

Otázka spíš zní, koho jako tyhle sračky zajímají, tohle jsou stránky o fotbale a ne server byljsemnavecerinahrade.cz

Reagovat
ADM

Sorry šéfe. Zničil si ma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

A kde by měli jinde honit?

Reagovat
Billy McClane

Mina

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by fakt někdy zajímalo co jsou zač tady ta banda ťong,valloire v životě a jak vypadají,tak schválně se ukažte ťongu alias Mozart milovník vážné hudby,to vypadá na panice jak víno...nebo sumavskej principál valloire to bude takovej pětatřicetiletej potetovanej motorkář ve slipech za kompem...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Copak se ti nezdá na mé oblibě vážné hudby?

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Kdybys trochu přemejšlel , tak by tě možná napadlo, že někdo, kdo jezdí na Šumavu mimo značený trasy a zná ji, nemůže být nějakej trouba potetovanej ve slipech u kompu.

Reagovat
smazaný uživatel

v šumave mimo značenej trasy, chlape, tak to musíš byť nepotetovaný horský vodca minimálne z Tibetu

Reagovat
valloire

Samozřejmě že mimo trasy. Jsem král Šumavy. Ne, na Šumavě je spousta území, které je daleko hezčí než oficiální značené trasy. Je to samozřejmě zakázané z nejrůznějších důvodů, hlavně kvůli ochraně tetřeva, kterej tam ani není. Moc lidí o tom neví. Všichni si spokojeně chodí na Černý jezero, Turnerovo chatu nebo Kvildu. Ale ještě existuje opravdu divočina, kde nepotkáš živáčka a kde nejhulbší je les, roste tmavé kapradí a vůkol rudý vřes a zrádné slatě. Se Slovenskýma horama se to moc srovnat nedá, ty jsou rozlehlejší, ale Šumava má něco, co tam není. Zvláštní atmosféru.

Reagovat
patas92

Jak víš, že tam není?

Reagovat
valloire

není

Reagovat
patas92

Si je vyhubil?

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
valloire

co a?

Reagovat
smazaný uživatel

čo tým chcel básnik povedať?

Reagovat
valloire

nič

Reagovat
smazaný uživatel

Vážná hudba je pecka, tak co děláš voee?

Reagovat
Andis

Aduritz jako klíčový hráč Bilbaa opravdu dneska skórovat nebude, jelikož má stop kvůli ČK

Reagovat
smazaný uživatel

Musacchio zlomenina kotníka jak hrom...strašný pohľad

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Phillipinho

Brrrr . Velka skoda pro nej, mel velkou sanci jet na Copu Americu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vooooooooooooole

Reagovat
madridcan

Naco som to otvaral?

Reagovat
-Carles-

Pre istotu neklikám na ten odkaz ani.

Reagovat
madridcan

Asi aj pri Eduardovi ma menej zabolela noha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak podobně jsem si taky zlomil kotník, akorát na opačnou stranu. Bolest jak hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Zistili ti, čím to bolo? Preťaženie, stavba kostí? Ja som mal tiež v mladom veku dosť netypickú zlomeninu rastovej štrbiny pod kolenom, ale dostal som sa z toho za ani nie pol roka. Ako dlho si sa liečil do momentu kedy si mohol naplno trénovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuj

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Barcelonu a její úspěšnou sezónu

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Nech mě!

Reagovat
CHONG

Tobě nic nedělám

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

ty vole Castilla taký gól dostať

Reagovat
misinho7

oni su hrozne jalovi sak to je katastrofa... nevedia si prihrat a cele to maju zalozene na nakopoch.... Odeggard zbehne po lotu a oni radsej nakopnu dakde het.. vidno ze tam daco nie je dobre, snad sa s tamat pobere co najskor dakde hostovat lebo tam to nema vyznam

Reagovat
misinho7

neverim ze Zidane im nakazal hrat tuto sracku na centre vsetko centre .. ale keby aspon vedeli centrovat ale ziaden nieje presny

Reagovat
Ed_Hazard

eden bol.....ten čo skončil v našej bránke už sa na to nepozerám, to je utrpenie. neviem čo by s touto hrou robili v Segunde..

Reagovat
misinho7

uz i ja som stratil nervy znova center znova ofsjad ci faul.. tak ako ked chce Zidane trenovat acko ma sa este co ucit neviem si predstavit zeby my sme tak s nasou zalohou nakopavali z obrany na karima ci Cristiana

Reagovat
Ed_Hazard

v Ačku by mal iné možnosti. Castilla očividne nemá na to hrať pekný kombinačný futbal, nemá tam proste takú kvalitu. s A týmom by takéto niečo určite nehral. ale taktiež si myslím, že má stále málo skúseností a ako tréner A týmu by dosť pravdepodobne zlyhal.

Reagovat
misinho7

no myslim si ze ma vacsiu kvalitu ako vela timovv tej lige ktore haju celkom pekne dakedy ale samozrejme ma este Zidane co sa ucit

Reagovat
teenz

Ty si z toho fracka úplně mimo.

Reagovat
valloire

Bravo Pique !!! Jinak co to bylo ten 1.poločas Sevilly?

Reagovat
smazaný uživatel

Vale dneska musí vyhrát !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tam zas platí toho chcípáka sudího?

Reagovat
QooBo

Kde videl ofsajd ten čurák na čiare ? Zase nás idú dodrbávať, to nie normálne už

Reagovat
smazaný uživatel

PAcoooo

Reagovat
Woyta

Spravedlnost preci jen existuje

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

Není důvod stavět Negreda do základu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele