Primera División - preview 30. kola

07.04.2015, 08:33, aktualizováno 09.04.2015, 08:25
Previews
Zbývajícími třemi zápasy bude dohráno 30. kolo španělské nejvyšší soutěže. Po třech bodech získaly už v úterý Sevilla i Atlético a na jejich výsledky se pokusí zareagovat Valencia, která se představí v Bilbau. Villarreal hostí Espanyol, Elche přivítá Getafe...
Athletic Bilbao - Valencia CF  (čtvrtek 20:00)
Hodně těžký zatěžkávací test leží pro ambiciózní Valencii v Bilbau, kam v rámci třicátého kola zavítá na hřiště Athleticu. Kromě toho, že stadion San Mamés se nedá snadno dobýt za žádných okolností, totiž navíc Los Che budou chybět kapitán Dani Parejo, obránce José Gayá a záložník Enzo Pérez.

Pravděpodobná náhrada za Pareja do středu hřiště, André Gomes, poskytl před zápasem rozhovor oficiálním stránkám valencijského klubu. "Dám do toho všechno, co umím, abych pomohl svému klubu porazit Athletic. Jsem si jistý, že ať už bude ve čtvrtek hrát kdokoli, bude mít totožné zaujetí. Všichni musíme být připravení."

V tuto chvíli je Valencie na klíčovém čtvrtém místě, čtyři body od třetího Atlétika Madrid, které již třicáté kolo úspěšně zvládlo výhrou 2:0 doma nad Realem Sociedad. Pátá Sevilla rovněž svůj duel s Levante dokázala opanovat, a tak se na Netopýry s jednašedesáti body dotáhla. "Stále zbývá devět kol a všechna jsou důležitá," hlásí křídelník Sofiane Feghouli. "Všechno nakonec může rozhodnout až poslední kolo. Musíme ze sebe vydat to nejlepší, pokud se chceme kvalifikovat do Ligy Mistrů."

V kole minulém Los Che zabrzdil v pouti za vysněnou milionářskou soutěží Villarreal, který na Mestalle uhrál se ctí bezbrankovou remízu. Stejným výsledkem skončil právě i listopadový zápas s Athleticem, a nyní by to koneckonců v Baskicku mělo být pro Los Che ještě těžší. "Bude to velký zápas. Musíme být soustředění, protože Athletic je opravdu silné mužstvo. Na Mestalle nám pořádně znepříjemnil život a zápas se vůbec neodvíjel tak, jak jsme si představovali," poznamenal portugalský záložník Gomes.

Domácí celek se až donedávna těšil návratu loňské formy a zvítězil hned v pěti zápasech za sebou. To však v sobotu rázně utnula Sevilla vítězstvím 2:0. A aby toho nebylo málo, tak si ještě v zápase útočník Basků Iker Muniain přivodil vážné zranění kolene, které jej vyřadí ze hry minimálně na půl roku. Kvůli svalovému zranění navíc bude Ernestu Valverdemu chybět proti Valencii také Ander Iturraspe.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Espanyol Barcelona  (čtvrtek 22:00)
Villarreal hostí ve čtvrtek Espanyol. Obě mužstva procházejí lehkou krizí, ovšem jasným favoritem je šestý celek tabulky. Naopak hosté by byli rádi, kdyby Žluté ponorce sebrali alespoň bod jako v minulém vzájemném utkání.

Villarreal čeká na výhru v soutěžním utkání už dlouhých pět zápasů. Marcelinovo mužstvo ovšem není zvyklé ztrácet body s takovou lehkostí. Stejně jako následně v lize podlehla Žlutá ponorka v osmifinále Ligy mistrů konkurenční Seville a s pohárovou Evropou se pro tuto sezónu rozloučila, k tomu ještě ostudně ztratila body na hřišti předposlední Almeríe a o víkendu nepřekvapila ani ve Valencii, kde zápas skončil 0:0. Jelikož ale sedmé Malaze docházejí síly snad ještě rychleji, zůstává Villarreal stále pevně uhnízděn na šesté příčce.

"Hrát tak dobře na Mestalle po třech těžkých zápasech se Sevillou říká hodně o našem týmu. Potřebovali jsme konečně udržet čisté konto, což nám určitě zlepšilo sebedůvěru," komentoval poslední vystoupení svého klubu gólman Sergio Asenjo. Bývalý brankář Atlética Madrid patří svými výkony k nejlepším gólmanům ligy a stal se velkou oporou svého celku. "Jsem šťastný, že můžu pomáhat týmu v těžkých chvílích. Vše je o tom tvrdě na sobě pracovat každý den," dodal.

Espanyol pomalu ztrácí pohárové ambice. Po čtyřech ligových zápasech bez výhry se Barcelonští ocitli na dvanáctém místě, přičemž o víkendu ztratili body i se zachraňujícím se Elche. "Musíme v sobě najít větší důslednost, protože dnes jsme si mysleli, že máme po první brance hotovo. Nechali jsme jim tak příliš mnoho prostoru s míčem. Nicméně vyhráváme i prohráváme jako tým. Někdy se prostě stane, že zvolíme špatná rozhodnutí, dopředu nás však vždy žene tlak fanoušků na co nejlepší výkon a to se mi líbí," řekl po remíze 1:1 kouč Sergio González.

Ten se však ve Villarrealu bude muset obejít bez vykartovaných Sevilly a Fuentese. Villarreal na druhé straně nebude moci využít služeb Čeryševa, Bruna ani Marína. Zápas začne ve 22:00, hlavním arbitrem bude Carlos Del Cerro Grande.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - Getafe CF  (čtvrtek 22:00)
Getafe se v minulém kole po několika porážkách oklepalo a zdárně uniká spárům sestupových vod. V třicátém kole se nyní madridský celek utká s Elche v touze udělat další důležitý krok směrem k definitivní záchraně.

Před posledními devíti ligovými koly disponuje Getafe dvaatřiceti body, k dosažení virtuální hranice jistoty setrvání ve výši čtyřiceti bodů jim tak stačí třikrát zvítězit. Poslední výhra 2:1 nad Deportivem La Coruňa v neděli dala zapomenout na předchozí neúspěchy s Realem Sociedad i Atlétikem Madrid a posunula madridský celek na třinácté místo se sedmibodovým odstupem od prvního sestupujícího. "Výhra nad Deportivem byla velmi důležitá," přiznává obránce Emiliano Velázquez. "Ale musíme pokračovat v herním růstu."

"Potřebujeme jít krok za krokem, abychom dosáhli našeho cíle co nejdříve,"
pokračuje Velázquez. "Víme, že nesmíme polevit, protože doposud jsme ničeho nedosáhli." Zvláště venkovní zápasy letos Getafe výrazně sráží, doposud v celé sezoně na hřištích soupeřů zvítězilo pouze třikrát. Elche na tom není o moc jinak než Getafe samotné, na svého soka ztrácí před vzájemným duelem čtyři body. Náskok na osmnáctou pozici mají domácí jen tříbodový, a tak stejně jako jejich soupeř potřebují nutně bodovat, nejlépe naplno.

Naposledy Elche vydřelo bod s barcelonským Espanyolem na jeho vlastním hřišti, kde remizovalo 1:1. Tím klub z oblasti Valencie ukončil šňůru dvou porážek a nyní potřebuje také prolomit svou statistiku jediné výhry z posledních šesti kol, aby se mu dýchalo lépe. "Musíme se naplno soustředit, protože sebemenší chyba nás může stát celý zápas," upozorňuje trenér Fran Escriba. "Getafe má kvalitní tým a čeká nás dle mého velmi vyrovnaný zápas."

"Na Espanyolu jsme vyválčili důležitý bod, ale potřebujeme také získávat body proti soupeřům, kteří jsou v tabulce našimi přímými rivaly," doplnil Escriba. "K tomu potřebujeme i podporu našich fanoušků. Jestli zítra zvítězíme, budeme mít k našemu cíli již blízko."

Hosté se budou muset obejít bez zraněného Juana Valera, Elche naopak disponuje uzdraveným útočníkem Christianem Herrerou, jenž se v pondělí trefil poprvé v rozběhnuté sezoně.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - UD Almería  (středa 20:00)
Nesmírně těžký úkol čeká ve středu večer fotbalisty Almeríe. Předposlední celek tabulky se představí na hřišti lídra soutěže Barcelony a čeká se jasná výhra domácích podobná představení Realu Madrid z minulého kola. Tu nejtěžší představitelnou premiéru na lavičce hostů pak zažije trenér Sergi Barjuán, který ale katalánský velkoklub velmi dobře zná.

Barcelona válí na všech frontách a zdá se, že se devět kol před koncem ligy nezadržitelně řítí k dalšímu titulu. Ve španělském poháru Katalánce navíc čeká finále na vlastní půdě a v Lize mistrů si Katalánci poradili i se silným Manchesterem City. Dohromady již Barcelonští zvítězili v osmi soutěžních zápasech v řadě, z nichž nejdůležitější pro titul v La Lize je výhra v El Clásicu. O víkendu si navíc Enriqueho družina přivezla všechny body ze hřiště nepříjemného soupeře Celty Vigo, když se podruhé za sebou trefil obránce Jéremy Mathieu.

Zápas s outsiderem dává Enriquemu příležitost pošetřit v nabitém týdnu některé opory. Barcelonu totiž čekají čtyři náročná utkání v rozmezí deseti dnů. "Nasadíme jedenáctku, která získá tři body," řekl na předzápasové tiskovce domácí kouč. Zoufale bojující Almería je přitom vynikajícím soupeřem k experimentování, vždyť Andalusané posadili na lavičku již čtvrtého trenéra v probíhající sezóně.

Třiačtyřicetiletý Sergi Barjuán je odchovancem Barcelony, takže kromě již tak těžké pozice v zachraňujícím se týmu jej čeká hned na úvod pikantní střetnutí. Barjuán začínal u mládežnických týmu Barcelony a trenérské zkušenosti poté získával dva roky v Segunda División při působení v andaluské Huelvě. "Jsme přátelé a často jsme spolu v kontaktu. Jsem rád, že dostal tuhle příležitost a doufám, že ji využije. Doufám ale, že až od čtvrtka!" zavtipkoval si Enrique.

Obránce Thomas Vermaelen se konečně pomalu zapojuje do tréninkového procesu Barcelonských, zatímco levý bek Jordi Alba se musí kvůli zranění připravovat individuálně. Barjuánovi budou na druhé straně pro zranění chybět Michel, Vélez a Verza. Kvůli trestům pak nemohou nastoupit ani dos Santos a Dubarbier. Dobrou zprávou pro andaluský celek je tak jen návrat Ortize a Thomase po odpykání disciplinárního trestu.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Adriano, Piqué, Bartra, Alves - Xavi, Mascherano, Rakitič - Pedro, Suárez, Messi
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Rubén - Casado, Trujillo, Marín, Navarro - Azeez, Thomas - Méndez, Corona, Jonathan - Thievy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.03 - 21.00 - 41.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Córdoba CF  (středa 20:00)
Deportivo La Coruňa se v jednom z přímých střetů o záchranu v rámci třicátého kola utká s podobně postaveným nováčkem z Córdoby. Zatímco druzí jmenovaná se nachází na samotném chvostu tabulky a jejich setrvání v nejvyšší soutěži se zdá být čím dál nereálnější, Depor si stále svou naději uchovává.

Svěřenci Víctora Fernándeze se momentálně drží na vzdálenost jediného bodu obávané červené zóny, a to kvůli prohře na hřišti Getafe v poměru 2:1. Od února tak Depor marně čeká na jakoukoli výhru a stále tak zůstává pevně namočen v sestupových vodách. Utéci od tří pronásledovatelů by mohla zařídit právě výhra nad jinak velmi nevýrazným klubem letošní sezony Primera División.

"Jsem si jistý, že budeme v bezpečí," tvrdí ke spokojenosti příznivců obránce Deportiva Laure. "Pokud někdo přesvědčený není, tak to náladě v kabině nijak nepřidá. Všichni hráči žijí v tom, že klub musí zůstat pohromadě, ovšem když pak dojde na zápas, stejně nám stále pár věcí chybí." Córdoba přitom neprožila o nic lepší ročník, ba naopak. Ze samotného dna se těší pouze nelichotivé bilanci deseti proher v řadě a jednoznačnému poslednímu místu.

V listopadu toto vzájemné utkání dopadlo bezbrankovou remízou, snad se tentokrát urodí o něco zajímavější výsledek. Z pohledu nového trenéra hostí Josého Romera půjde o jedno z klíčových rozuzlení celé dlouholeté bitvy. Na straně Córdoby totiž stojí celá řada slibných hráčů, kteří se nenechají ovlivnit jen na základě falešného facebookového profilu.

"Tvrdě dřeme až do vyčerpání všech možností, mají však stejně silný tým jako my, možná i silnější," tvrdí José Romero. "Pracujeme na zisku co nejlepší psychické motivace, aby byla početní převaha soupeře z úvodu překažena." Kdyby se Córdobě doopravdy podařilo uhrát vítězný výsledek, znamenalo by to posun v obchodu, a to výhrou v pořadí první od samotného ledna. Rozdíl mezi oběma středečními soupeři by navíc rázem činil jen pět bodů.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Celta Vigo  (středa 22:00)
Hodně rychle se musí oklepat tápající Granada, která po krutém debaklu z hřiště Realu Madrid má co napravovat ve středu proti Celtě Vigo. Půjde tak o souboj týmů, které se v minulém kole o víkendu snažily marně vzdorovat jasným favoritům.

Zatímco granadští si ze stadionu Santiaga Bérnabeua odnesli potupnou prohru 9:1, Celta proti vedoucí Barceloně předvedla o poznání vyrovnanější partii. Ve výsledku však na rozdílu ve skóre nezáleželo, neboť ani těsná prohra 1:0 Vigu na žádné body nestačila. Oba středeční soupeři se v posledních týdnech vůbec netěší dobré formě, každý totiž dokázal zvítězit pouze jedinkrát z posledních osmi, respektive pěti pokusů. Zatímco Celtu takový výsledkový pokles v konečném součtu mrzet nemusí, Granada je stále v sestupových bojích až po uši.

Domácí může prozatím hřát alespoň tříbodová rezerva na sestupové příčky, ovšem stačí jedno kolo výsledků mimo granadské představy a vše je rázem jinak. Proto trenér Abel Resino urgentně volal po zapomenutí na víkendový debakl a rychlé soustředění zpět na sběr co nejvyššího počtu bodů. "Pro mě už je to zapomenuto, všechno jsem již vysvětlil v Madridu na pozápasové tiskové konferenci. Část viny nesu já sám. Nechci o Madridu mluvit více, protože už je to pryč."

"V šatně jsou si hráči dobře vědomi, že příští dva zápasy budou klíčové," pokračuje Resino. "Po tom rozprášení, kterým jsme si prošli, potřebujeme v dalším kole zvítězit, abychom udrželi víru v to, co děláme."

Navzdory mizerné formě z posledních týdnů se Celta drží v ligové tabulce překvapivě daleko od záchranářských starostí. Promrhat v závěru sezony desetibodový náskok na sestup je již takřka nemyslitelné, naopak od první desítky Vigo dělí pouhé dva body. Proti Granadě se však hosté budou muset obejít bez Fabiana Orellany, jenž byl kuriózně vyloučen v minulém kole za to, že po Sergiu Busquetsovi mrštil trem trávy. Přesto však budou hosté mírným favoritem, bude záležet především na jejich motivaci.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rayo Vallecano - Real Madrid  (středa 22:00)
Real Madrid si ve vloženém třicátém kole La Ligy zajede na hřiště svého oblíbeného soupeře. Na blízkém stadionu v madridské čtvrti Vallecas totiž Bílý balet patnáct let neprohrál, nelichotivé bilance se ale mužstvo Paca Jémeze bude chtít určitě zbavit.

Blesky se po třetím vítězství v řadě nejspíš nadobro zbavily obav ze sestupu a mohou sezónu dohrát v klidu. Skromný tým z předměstí hlavního města na svém stadionu v poslední době válí. Vallecanos tu postupně porazili Villarreal, Levante, Granadu i Malagu, takže zde Real nemusí čekat tak lehká práce, jak se všeobecně očekává. Střelecky tým táhne především šestnáctigólový Alberto Bueno, kolem nějž už mlsně krouží Porto či Palermo. Sám hráč ale spekulace odmítá komentovat.

Otevřenější je ve svých plánech naopak domácí kouč Paco Jémez, jenž se po poslední výhře v Eibaru podělil o mety, kterých chce se svým týmem ještě letos dosáhnout. "Mít padesát bodů nebo obsadit osmé místo, což by byl nejlepší výsledek klubu v jeho devadesátileté historii, je pro nás největší výzvou," uvedl Jémez.

Proti Realu to ale budou mít Blesky hodně těžké. Bílý balet se po prohraném Clásicu v posledním kole znova probudil a rozdrtil Granadu devíti góly. Pětkrát se trefil sám Cristiano Ronaldo, jenž se tak osamostatnil na čele tabulky střelců. Los Blancos by navíc měli bodovat naplno i vzhledem k boji o titul. Na Barcelonu aktuálně ztrácí čtyři body a jakákoli další ztráta by Ancelottiho týmu ještě více zkomplikovala boj o kýžené první místo.

Domácí se ale nevzdávají předem. "Zápas proti Realu je hodně speciální. Je to pro nás velké utkání už proto, jak bohatý je to klub a kolik mediální pozornosti přitahují. Snažíme se ale být klidní a dívat se na zápas s rozvahou. Porazit je před vlastním diváky by ale bylo úžasné, jsem přesvědčen, že na to máme," uvedl domácí gólman Álvarez, jenž v Rayu hostuje ze San Lorenza. "S dychtivostí a pracovitostí, jaké v posledních zápasech předvádíme, rozhodně můžeme vyhrát," shodl se se svým gólmanem i angolský útočník Manucho, který v sestavě nahrazuje zraněného Baptistaa.

Přepíší Blesky historii nebo si naopak Real zopakuje kanonádu z posledního zápasu? To se dozvíme ve středu od 22:00.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Insúa, Amaya, Castro, Tito - Fatau, Trashorras - Kakuta, Bueno, Embarba - Manucho
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Rodríguez, Kroos, Modrič - Ronaldo, Benzema, Bale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 13.00 - 7.00 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Real Sociedad  (úterý 20:00)
Vložené třicáté kolo Primera División zahájí duel Atlética s hosty ze San Sebastianu. Obhájci titulu o víkendu pohodlně zvítězili v Córdobě a díky ztrátě Valencie znovu okupují kýženou třetí příčku. Real Sociedad sice v posledním zápase jen remizoval doma s Malagou, ale Moyesův tým už konečně našel tvář a Madridským zápas nejspíš hodně znepříjemní.

Atleti mají v poslední době mnoho důvodů k radosti. Nejenom, že v Córdobě urvali první venkovní výhru za poslední dva měsíce, ale díky třem bodům ze hřiště posledního celku tabulky poskočili zpět na bronzovou pozici. Simeoneho tým je tak neporažen už šest utkání v řadě, navíc v nich Madridští dostali jen jeden gól.

"Griezmann dal krásnou branku a Mandžukič odváděl skvělou práci směrem dopředu od první minuty. Pomohl nám hodně a první gól vlastně začal od něj na levé straně. Je to velmi důležitý hráč a my jej potřebujeme v top formě," pochvaloval si výkon chorvatského reprezentanta El Cholo. "Celý tým musí vědět, že bude nyní na všech hráčích, aby odváděli stoprocentní výkony. Nezáleží na tom, jestli budou hrát deset, dvacet nebo šedesát minut. Podstatné je, jaký výkon odvedou. V tomto ohledu mám naštěstí skvělé mužstvo," dodal.

I David Moyes má v poslední době mnoho důvodů mluvit o svých svěřencích v superlativech. Real Sociedad se díky sérii tří výher a jedné porážky v posledních čtyřech utkáních nejspíš nadobro vzdálil sestupovým starostem a pevně se usídlil ve středu tabulky. Skotský kouč si tak od svého příchodu v listopadu loňského roku pomalu napravuje reputaci po svém neslavném odchodu z Manchesteru United.

Nicméně Real se v posledních čtyřech utkáních nestřetl s mužstvy z horních pater tabulky a Atlético tak bude pro hosty možná až příliš velkým soustem, přestože jej modrobílí dokázali v posledním vzájemném utkání v San Sebastianu porazit 2:1. "Naší hlavní prioritou je nespadnout. Zlepšili jsme se a taky stoupáme tabulkou vzhůru. Sedmé místo by sice bylo krásné, ale o to se teď nestaráme," uvedl Moyes, jenž zároveň řekl, že jeho nejbližším cílem je dosáhnout čtyřiceti bodů, které by měly zaručovat záchranu.

Brankářská jednička Atlética Moyá je stále ve stavu zraněných, takže v brance domácích se opět objeví Jan Oblak. Na straně hostí bude nejspíš chybět jen De La Bella.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Siqueira, Giménez, Miranda, Gámez - Koke, Tiago, Gabi, Turan - Griezmann, Torres
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Yuri, González, Elustondo, Zaldua - Granero, Pardo - Castro, Canales, Prieto - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Málaga CF  (úterý 22:00)
Eibar se znova pokusí o zmrtvýchvstání na domácím hřišti proti Malaze. Hosté však stále hrají velmi dobrou sezónu a po remíze s Realem Sociedad si jedou do Baskicka pro tři body.

Ve Eibaru už nejspíš zapomněli, co to znamená vyhrát ligový zápas. Baskové totiž nebrali tři body dlouhých jedenáct kol, ve kterých uhráli jen dvě remízy s Córdobou a Granadou. O víkendu prohráli na domácím hřišti i s Rayem a mimo pásmo sestupu je drží pouze body nastřádané v první polovině sezóny. Pokud navíc nebudou bodovat nyní s Malagou, může se klidně stát, že na konci tohoto týdne už budou Armeros v přímém ohrožení. V dalším kole je totiž čeká Real Madrid.

"Musíme se dívat dopředu. Proti Rayu jsme na hřišti nechali všechno, vaz nám srazily až dvě branky v rozmezí tří minut, po kterých jsme se nedokázali psychicky zvednout. Musíme ale nadále pokračovat v práci a být optimisté," komentoval poslední neúspěch Eibaru kouč Gaizka Garitano, jehož svěřenci vstřelil v posledních deseti zápasech pouhé tři branky.

Ani hosté nemohou nad svými posledními výkony nijak jásat. Z posledních čtyř utkání si odnesli všechny body jen jednou a prohráli i na hřišti Vallecana. Nepřesvědčivými výsledky tak aktuálně sedmý celek tabulky pomalu nabízí, aby se na něj dotáhlo Bilbao, kterému se o pohárových ambicích po podzimu ani nesnilo.

"Jsem zklamaný ze sobotního výsledku, ale moje mužstvo nehrálo špatně. Ukázali jsme odhodlání, ale pokud nevyužijete šance, může se stát, že druhé mužstvo vyrovná. Osobně ale stále vidím sklenici napůl plnou," neztrácel optimismus po remíze 1:1 s Realem Sociedad manažer Javi Garcia. Tomu však v Baskicku bude scházet Camacho a Chen.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Jaime - Dídac, Ekiza, Aňibarro, Bóveda - García, Errasti - Saúl, Arruabarrena, Capa - Del Moral
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Torres, Welligton, Angeleri, Rosales - Darder, Recio - Amrabat, Horta, Samuel - Juanmi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.00 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Sevilla FC  (úterý 22:00)
Sotva v pondělí večer skončilo devětadvacáté kolo španělské nejvyšší soutěže, rozbíhá se hned v den následující vložené kolo třicáté. Jeden z úvodních zápasů obstarají Levante se Sevilliu. Andaluský celek přijíždí do Valencie ve výtečné formě, kterou nyní musí potvrdit, aby nadále mohl usilovat o vysněné čtvrté místo v konečné tabulce.

Naposledy zvítězili svěřenci Unaie Emeryho v náročném zápasu s Athleticem v poměru 2:0, čímž si připsali již šestou výhru v řadě napříč všemi soutěžemi. V Primera División samotné šlo o čtvrté prvenství za sebou. V tabulce však Sevilla stále zůstává na pátém místě, tři body od Valencie a čtyři od Atlétika Madrid. "Naším snem je hrát Ligy Mistrů," nezastírá trenér Emery. "Naším cílem je hrát v Evropě."

Jakkoli však Sevilla bude ve svém výjezdu na stadion Ciutat de Valencia favoritem, Emery dobře ví, že jeho tým nečeká nic lehkého. "Žádné snadné zápasy neexistují. I když hrajeme dobře, musíme zůstat pokorní. Musíme se soustředit na příští zápas, kterým je Levante, pak na Barcelonu. Potom se střetneme se Zenitem Petrohrad ve čtvrtfinále Evropské ligy."

Levante jde do úterního zápasu ze slušné čtrnácté příčky, ovšem od sestupových vod jej dělí pouhé tři body. Velkou vzpruhou bylo vysoké vítězství na hřišti Almérie, kde v sobotu svěřenci Lucase Alcaraze zvítězili 4:1. Hrdinou zápasu se stal útočník David Barral, autor hattricku. "Proti Almérii nám všechno vyšlo," pochvaloval si kouč Alcaraz. "Využili jsme toho a vytěžili z našich šancí maximum. Tento výkon nám dodal pořádný kus sebevědomí."

Domácí forma Levante je poslední dobou rozhodně nadprůměrná, o čemž vypovídají tři vítězství z posledních čtyř zápasů. Sevilla však přesto bude jasným favoritem, byť se i nadále musí obejít bez své zraněné brankářské jednička Beta. Portugalský brankář však o sobě dal čerstvě v pondělí vědět alespoň mimo hřiště, když se andaluskému klubu upsal dvouletým prodloužením smlouvy až do června roku 2017.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.75 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona29232481:1771
2.Real Madrid29221687:2767
3.Atlético Madrid29195555:2362
4.Valencia CF29187452:2261
5.Sevilla FC29184753:3358
6.Villarreal CF29148743:2650
7.Málaga CF291361032:3245
8.Athletic Bilbao291161227:3539
9.Rayo Vallecano291221535:5138
10.Real Sociedad299101034:3837
11.Celta Vigo29981229:3235
12.Espanyol Barcelona29981233:3835
13.Getafe CF29951526:4032
14.SD Eibar29771527:4028
15.Levante UD29771527:5328
16.Elche CF29771524:5328
17.Deportivo La Coruña29681524:4626
18.Granada CF294111419:5223
19.UD Almería29671624:4622
20.Córdoba CF29391720:4818
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (925)

Přidat komentář
10FKK

1 pro krásný fotbal!

Reagovat
-Carles-

Almeriu musíme sfúknuť, no a Rayito by mohlo prekvapiť a zobrať nejaké body Realu.

Reagovat
madridcan

Cize tvoja prognoza, ktoru tu citame kazde kolo

Reagovat
Jerichoo

+ že Isco bude sedieť a Varane má už vysedenú riť

Reagovat
smazaný uživatel

/ Btw: Pepe je sice dobrý ale Varane musí hrát...

Reagovat
-Carles-

Nevymýšlaj si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně sfouknout jako Celtu? Jestli jo tak to se rád podívám...

Reagovat
roman1978

tak ono to úplně stačí. nejdůležitější jsou tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde o to "sfouknout".

Reagovat
roman1978

však jo. jedna nula je debakl

Reagovat
misinho7

tipujem ze nadviaze na vyborny vykon a bude to 4:0 pre nas (Cris 2, Bale,James) jedina otazka zostava co teraz zo zakladnou 11 na ktoru mame az 12 hracov podla vyjadreni Carla tipujem ze posadi Jamesa ktory este nieje uplne v najlepsej kondicii a hrat bude Isco

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba posadí oba dva a odehrajou to v 10

Reagovat
misinho7

neni problem i v 10 sundame Rayo

Reagovat
-Carles-

Carlo to vyrieši elegantne a posadí Isca

Reagovat
misinho7

ee on spominal nieco o kondicii Jamesa a Modrica cize jeden z nich pojde dole ale tipujem to na Jamesa a do dalsich zapasov musi rotovat pretoze ak by stale sedel Isco tak fanusikovia zburaju stadion

Reagovat
Leo Rekordman

Ak by sa darilo, nikto by nic nebural

Reagovat
misinho7

tiez pravda

Reagovat
misinho7

ale zas Isco by bol v riti.. ale u nas je to komplikovane , stale sa bojim ze Florentino preventivne kupi niekoho za 90 melonov a mam pocit ze teraz to padne na Pogbu viem ze po nom idete vy a to ho este viac nakopne ho kupit a potom by som chcel vidiet ako by nas "rotator" Carlo to poskladal

Reagovat
-Carles-

Kto po ňom z Barcy ide? Mňa by ozaj zaujímalo, ako títo novinári pracujú. Nové prezidentské voľby budú po skončení sezóny, najväčší favorit na nového šéfa ešte ani neohlásil kandidatúru a už sa špekuluje o nezmysloch typu Pogba.

Inak by to bola fantázia, Pogba do Realu a Isco by si vytrucoval prestup do Katalánska, kde by postupne nahradil Iniestu.

Reagovat
Spalovač šancí

Jak postupně? Včera bylo pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Co ma spolocne Pogba A Isco ?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Spalovač šancí

Oba po této sezoně přestoupí ...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Pri momentalnom ofenzivnom futbale Raya a Realu by som sa vobec nedivil, keby tam opat padlo 10 golov. Ale ked sa niekedy ocakava vela golov, byva to vacsinou naopak. Tipujem vyrovnany zapas, Rayo sa dokaze nahecovat na silnych superov, aj ked na Real im to moc nejde, ale urcite v tejto forme mozu prekvapit. Real bude po vikende naladeny, ale urcite to nebude nic jednoduche. Tipujem X2 (mozno 1:2)

Barca zrejme trosku obmeni kader, Almeria je cajova a kedze ich cakaju brutalne tazke dva tyzdne. Necudoval by som sa keby nastupil Bartra, Montoya,Pedro, opat Adriano, z lavicky mozno Sergi Roberto alebo Munir....Tipujem 4:0

Reagovat
misinho7

tak Rayo proti vam hralo vzdy ofenzivny futbal ako keby im bolo jedno ze prehraju utocili vo velkom pocte tak sa nestihali vratiti a dostavali kusky.. tipujem ale ze zajtra sa poucia a urcite budu poctivo branit... dokym nedame ten prvy gol to bude peklo potom sa to otvori a uz to bude pohodka

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, ten prvy gol na ihrisku supera proti timom zo stredu tabulky je vzdy dolezity, potom sa ta taktika pomalicky rozpadne a pridaju sa dalsie 2,3,4 goly...Ale zas nepamatam si Rayo v takejto pohodicke, plus ich fanusikovia su naozaj vyborny, mohol by to byt pekny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

vyborní*

Reagovat
Usty

OT: Neví, prosím, někdo o serveru/fóru, kde jsou k dispozici ke stažení/zhlédnutí záznamy celých zápasů z historie? Jde mi o zápasy český repre - EURO 1996, 2000, 2012, ale i třeba kvalifikační nebo přátelský. Moc děkuju za každou reakci.

Reagovat
Ángel di María 22

Neco je tady, ale to jw spis nedavna historie.

http://livetv.sx/en/team/1_88_285_czech_republic/video/

Reagovat
Usty

děkuju moc!

Reagovat
valloire

To, co hledáš, je tady. Všechno.

http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=1620

Reagovat
Usty

ta ruština je sice totálně k zbití, ale učil jsem se jí, tak se trošku orientuju díky

Reagovat
valloire

Poradím ti jenom tolik, aby sis dával do vyhledávače rok. Ten je v azbuce stejnej anebo zkopírovat v azbuce Československo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak precejenom se da v Seville najit par rozumnych lidi...

https://amp.twimg.com/v/437834d8-bb00-44fa-876c-5ba65108c5b2

Reagovat
smazaný uživatel

http://streamable.com/2w3i

Danilo se včera trefil proti Estorilu. Pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti: "Isco & James can play together, Bale suffer from a blow in his foot, tomorrow will be evaluated, then we'll announce the lineup"

Ancelotti: "The rotations will be indispensable, from here to May maybe one member of the BBC can rest"

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Jerichoo

no čo ty prorok?

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

z hatera sa stal zase fanúšik ... gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

+ ještě "Casillas will play tomorrow and Keylor Navas will play on Saturday."

Reagovat
Ángel di María 22

Jooooooo.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tak toto je najlepšia správa od zlatej lopty (okrem návratu Luku) <3 <3 :-***

Reagovat
smazaný uživatel

IDEME NA TITUL

Reagovat
misinho7

sice je to dobre ze bude kazdeho rotovat Gareth sice chyta teraz formu ale aspon aj on si uvedomi ze nema miesto iste

Reagovat
CHONG

Pravidelně rotovat, to je klíč k úspěchu, prostě není možné, aby někdo z těch hráčů leštil do konce sezóny celou dobu prkno a prosil bych pokud možno i pravidelnou rotaci brankářů.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Magic player

Miluju te Carlo.

Reagovat
-Kopy-

dneska fandíme Sockám a Levante

Reagovat
Phillipinho

Atleti doma neztrati a Levante-Sevilla bude vyrovnanej match podle me. Vam na San Mames neverim, jeste k tomu bez Pareja, Pereze a Gayi.

Reagovat
Phillipinho

Ackoliv Athleticu bude chybet Muniain, Laporte a mozna i Iturraspe....

Reagovat
smazaný uživatel

Iturraspe v letosni forme moc chybet nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Levante neumíme no, neporazili jsme je uz 7 zapasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
Ed_Hazard

za to dostal mou trest nie? vtedy keď dostal v LM žltú Xabi a tuším aj Ramos teda ako som video pochopil správne a Sergio si šiel úmyselne pre žltú kvoli stopke proti almerii a teda následnému vymazaniu kariet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hraje tu někdo mafiány? http://www.mafiabattle.com/follow/Rysty/

Reagovat
Phillipinho

Dneska bez Godina, Juanfrana a Mandzukic. Ocekavam sestavu: Oblak-Gamez Gimenez Miranda Siquiera- Gabi Mario- Arda Koke- Grizi Torres. Jasny 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Muniain out na 6-7 mesicu

Reagovat
smazaný uživatel

pretrzenej predni krizovej vaz v levym koleni...

Reagovat
Phillipinho

To jsem vcera cetl, ze by to tak hrozny byt nemelo....Obrovska rana pro vas. Nenahraditelny hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

strata pre vas, bohvie kde by sme boli my ak by sa na zaciatku sezony zranil messi na pol roka

Reagovat
valloire

Vedli byste tabulku jako dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine doufat, ze se chyti nekdo neozkousenej podobnym zpusobem jako Williams

Reagovat
smazaný uživatel

cas pre Unaia Lopeza

Reagovat
smazaný uživatel

zatim toho moc nepredvedl...ale tak snad se pochlapi

Reagovat
smazaný uživatel

takže niekedy november/december/2016

Reagovat
smazaný uživatel

To je az moc kruty za to ze si spatne doslapnul, ale byl tam videt ten neprirozenej chvilkovej pohyb toho kolena. Snad ta lecba probehne rychlejc a bude fit uz treba na zacatek ligy

Reagovat
smazaný uživatel

No...on mu to doslapnuti Banega zrovna moc neulehcil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

no take iste by mohlo byt aj s Pogbom ale tak snad toho Sterlinga nechame na pokoji , strasne precenovany hrac .... ked uz raz kridlo tak radsej Reusa ci Lucasa

Reagovat
smazaný uživatel

Sterlinga nie . Ak uz ma odist Jese tak nech jeho miesto dostane Messi .

Reagovat
misinho7

norsky Messi

Reagovat
Ed_Hazard

Bale do UTD za 100 mega a sterling za 50-60 na jeho flek to by som celkom bral

Reagovat
misinho7

za Sterlinga ani 30.. strasne precenovany chalan.. poslednej dobe nic nehraje a pyta len vacsi plat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pipo123

Vyhraje dnes Sevilla ?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, domáci 1-0

btw, je zaujímavé, že naposledy Sevilla porazila Levante 22.1.2011, vonku 22.8.2010

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na pipa

Reagovat
Pipo123

Hm, podal som už 2, takže neskoro si to napísal trvalo ti to 5 minút

Reagovat
smazaný uživatel

tak podaj ešte 1ku, malo by sa ti to vrátiť v pohode

Reagovat
Pipo123

A bude remíza dúfam že to Sevilla dá, majú formu ide im o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

polčas za nami a žiadne onanie atlétov a culés

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti na druhé místo!

Reagovat
smazaný uživatel

konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ked Atletico da prve dva goly, všeobecna ja osobne na ten fotbal nemôžem pozerať. to sa nedá pozerať. kúskovanie hry, fauly, zdržovanie, ošetrovania, otras

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked pravda svojim prispieva aj real sociedad , tou svojou defenzivnou hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to tak bolo no...a tiež mám skôr taký pocit že ked vyhrávajú o 2-3 góly úplne vypnú, okrem zápasov v LM, Realom a Barcou...

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě stále lačná Barcelona nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumiem čo tým chcel autor povedať

Reagovat
valloire

ale rozumieš

Reagovat
smazaný uživatel

Roberos pls

Reagovat
Magic player

Ty nevis, ze to delaji v duchu fair-play?

Reagovat
9augi9

Gameiroooooo...

Reagovat
jiriczeQ

opravdu nečekám pozitivní odpověď, ale stejně se zeptám..pamatujete tenkrát ty spekulace o tom, že by Lukáš Droppa mohl zamířit do Malagy? Byly to asi opravdu jen spekulace, že?

Reagovat
jiriczeQ

když jsem to napsal takhle, tak pozitivní odpověď čekám že to opravdu byly jen spekulace..Droppa je odchovanec Slovácka, tak mně to tenkrát vyrazilo dech, proto se ptám, jestli někdo neví o něčem :) ale určitě to je blbost, co by tam dělal?

Reagovat
Xavi

Nejblíž byl prý té Málaze, ale tam to hlavně záleželo na tom, jestli odejde Camacho. Takže asi nic.

Reagovat
smazaný uživatel

100.

Reagovat
Ángel di María 22

Snad to dneska uvidíme bez toho Balea, na to bych se fakt těšil.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

a doufám, že ho pauza trochu nakopne. Asi to nikdy nebude dechberoucí technik, ale stejně věřím, že v něm něco je. Ale poslední dobou je to fakt bída.

Reagovat
Ed_Hazard

Iker - Marcelo, Pepe, Varane, Dani - Isco, Modrič, Kroos, James - Benzín - CR

Reagovat
Magic player

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

odchádzať má Manucho, ktorý má nabrať smer Levante, ktoré to opäť skúšať s černochom na hrote

Bueno, ten má ísť kade-tade a pravdepodobne pôjde

rovnako aj Kakuta je pre nás neudržateľný

Fiorentina chce architekta Raya... Miňambres proste nesmie odísť

špekuluje sa nielen o odchodoch ale aj o príchodoch.. Anthony Knockaert, pravé krídlo z Leicestru, v druhej lige sa mu darilo, v PL nehráva, ževraj technické krídlo, francúz

Diego Falcinelli taliansky útočník zo Sasula, ktorý hosťuje v Perugii 31/12, 186 cm, čiže teoreticky by mohol byť náhrada za Manucha

Hráči s končiacimi zmluvami, niekomu sa už možno predĺžili...

Almería: Miguel Ángel Corona, Mauro Dos Santos, Mané, Rubén Martínez, Fernando Soriano y Verza.

Athletic de Bilbao: Andoni Iraola, Gorka Iraizoz y Carlos Gurpegui.

Atlético de Madrid: -

Barcelona: Dani Alves

Celta de Vigo: Michael Krohn-Delhi y Borja Oubiña.

Córdoba: Juan Carlos, Iago Bouzón, Iñigo López, Eduard Campabadal, Abel Gómez, López Garai y López Silva.

Deportivo de la Coruña: Helder Postiga , Manuel Pablo, Isaac Cuenca, Sidnei Rechel, Cezary Wilk, Juan Domínguez, Toché y Juan Carlos.

Eibar: Raúl Albentosa, Txema Añibarro, Derek Boateng, Eneko Bóveda, Ander Capa, Jaime Jiménez, Javi Lara, Dejan Lekić, Lillo, Federico Piovaccari (cedido de la Sampdoria), Ángel Rodríguez y Txusta.

Elche: Edu Albácar, Domingo Cisma, Coro, Manu Herrera, David Lombán, Sergio Pelegrín y Damián Suárez.

Espanyol: Diego Colotto y Felipe Mattioni.

Getafe: Álvaro Arroyo, Jordi Codina, Diego Castro, Jonathan López y Juan Valera.

Granada: Roberto Frenández y Fran Rico.

Levante: David Barral, Papakouli Diop, Issam El Adoua, Jaime Gavilán, Juanfran Iglesias, José Luis Morales, Héctor Rodas y Loukas Vyntra.

Málaga: José Manuel Casado, Sergio Sánchez y Weligton Robson de Oliveira.

Rayo Vallecano: Raúl Baena, Alberto Bueno, Zé Castro, David Cobeño, Manucho, Nacho Martínez y Alejandro Pozuelo.

Real Madrid: Sami Khedira.

Real Sociedad: Dani Estrada, Eñaut Zubikarai, Gorka Elustondo e Ion Ansotegi.

Sevilla: Beto, Stephane Mbia y José Antonio Reyes.

Valencia: Antonio Barragán y Joao Pereira.

Villarreal: Chechu Dorado.

Reagovat
Xavi

Eibar 12 hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

my 7 a to tam nejako divne rátali hosťovačky

Reagovat
Xavi

Je fakt hrozny, v jakých podmínkách pracují někteří účastníci PD, ale nejvtipnější na tom je, že i tak to stačí na ty žabaře z PL:

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Eibar byl pred 2 lety ve 3 lize a maj stadion pro 6tisic lidi, minimalni rozpocet

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej přehled. Díky.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Magic player

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Dnes posledný "oddychovejší" zápas pred tým maratónom, ktorý začne v sobotu. Do základu určite Bartra, Xavi a Pedro. Alba si ešte jeden zápas posedí a v sobotu snáď už na 100% pripravený. To isté Neymar, ktorý by si mal hlavne vyčistiť hlavu a začať sa poriadne koncentrovať na zvyšné zápasy.

Súčasná Almeria nemôže robiť problémy, netreba to však podceniť. Chcelo by to rýchle góly a zvyšok zápasu rekreovať. V sobotu sa musí ísť na 110%, bude to jeden z najdôležitejších a najťažších ligových zápasov. Určite by som nerobil žiadne ústupky vzhľadom k zápasu s PSG, liga je priorita a treba do toho dať všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tipujem bravo-montoya,bartra,pique,adriano,xavi,rafinha,rakitic,pedro,suarez,messi. Inak máš pravdu, Sevilla, Pariz, Valencia,Pariz, Espanyol zrejme ukáže, či Barca dá ten titul alebo nie. Ak to beriem tak že potom už je jediný ťažký zápas s Atleticom, mozu v najbližších troch kolách získať najmenej 7 z 9 bodov. Ak dajú 7,bude to S Realom este 50 na 50, ak dajú vsetky tak už možno aj 80-90% titul

Reagovat
-Carles-

7 bodov je minimum, menej si nemôžeme dovoliť. Uvidíme ako ešte zvládne najbližšie zápasy Real, tiež tam budú mať ťažký zápas v Seville a Celta ako sme videli naposledy dokáže poriadne zavariť.

Reagovat
2miguel1

na Sevillu to posledné roky u nich vieme, v Parizi bude chybať Luiz,Motta,Veratti,Ibra tam možme pokojne aj remizku zahrať noa potom máme dva zápasy doma, doma sme silní...a potom je tam 12násty Espanyol ...viem,že je to derby ale minimalne tu remizu zahráme

Reagovat
-Carles-

V Paríži by bol ideál vyhrať Tie absencie majú fatálne, to treba využiť a vletieť na nich.

Reagovat
2miguel1

neviem no, ešte sem tam nevyhrali, tie typy hráčov ktorých majú nám nesedia..taká francuzska chelsea ...7 bodov v lige by sme mali dať minimalne...aj Real ešte musí stratiť buď na Celte,Seville alebo s Vale, možno aj s Espanyolom

Reagovat
smazaný uživatel

doma musime vyhrat vsetky zapasy....aj s Valenciou..vonku Espanyol ..toho zapsu sa moc neobavam, pokladam ho za lahsi ako proti Celte, vrásky mi robia zapasy proti Atleticu a Seville vonku...skoda , ze sme v clasicu nevyhrali 3:1 ...takto mozeme stratit max 3body, ked sa nechceme spoliehat na stratu realu a to dufam nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná sestava. Já bych klidně dal ještě oddych Luisovi, protože s jeho stylem hry se v těch mačích docela nadře. Ale to je otázka, jak se cítí on sám. Sezona mu začínala až někde v listopadu. Každopádně Munir by hrát mohl.

Reagovat
Malresi

Suárez a oddych ? Nemyslíš vážne, to by neprežil, ten chce hrať zápas, čo zápas za každú cenu a únava u neho nehrá rolu. Ten je nasratý, keď odohrá 80 minút a je vystriedaný, nie to ešte nehrať celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšu - oni ví určitě líp, jak na tom teď fyzicky je. Já jen, že už toho odehrál v tomhle roce kvanta, tak jestli by si nechtěl oddychnout na tu finální část sezony.

Reagovat
Malresi

Samozrejme, rozumiem ako to myslíš, ale on o oddych podľa mňa fakt nestojí. Tvrdím to, ako fanúšik LFC, on je prosto zo železa. Jedine, ak by mu chcel oddych nasilu dopriať Lucho.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez má repre ban, takže oddych teraz mal.

Reagovat
smazaný uživatel

beztak nechápu tydle přehnaný teze o zatěžování fotbalistů...Když se člověk podívá kolik toho za zápas odběhá, je to až směšný oproti jinejm sportovcům..Tréninky taky nejsou tak fyzicky náročný a zápasy má průměrně jednou za 4 dny, chvíli v sezoně jako teď jednou za tři dny...Vždyť to sou fakt mladý lidi a vrcholu fyz. sil, měli by tam lítat 90min v kuse a za dva dny to samý.

Reagovat
roman1978

protože jsi nikdy nic takového nedělal, tak to ani nemůžeš chápat.

Reagovat
-Carles-

Takýmto spôsobom tá jeho "hviezda" zhasne veľmi rýchlo.

Reagovat
Kluivert9

Zatím se ani nerozsvítila...

Reagovat
valloire

Dneska píšeš velmi moudře. Ideál vyhrát v Paříží Zhaslá hvězda Hluboké.

Reagovat
smazaný uživatel

dajte 16 rocnemu chlapcovi plat 80 000 eur na týžden a tu máte výsledok...prajem mu aby sa z neho stala super hviezda na urovni trebars robbena...pochybujem , ze z neho niekedy bude legenda ako messi ci ronaldo..ale takýtom pristupom to bude mat velmi tazke

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste tak chytri, to je neskutecny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

"a se svým otcem za záda žádal" "Kouč rezervy Zidenin Zidane"

Wow, asi kvalitní portál no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, abych se k tomu nějak vyjádřil. Jestli má Odegaard fakt ve smlouvě to s tím trénováním s A-týmem 5 dní v týdny, tak mi připadá k blití spíš chování Zidana. Ale spíš bych to viděl, že to je zas nějaká kampaň AS proti Realu, do Odegaarda se, stejně jako do Balea, začali strefovat už tak před měsícem.. Bale a víceméně celý A-tým jim teď zavřel huby, tak stupňujou ten hon na Odegaarda. Proto prostě nechápu, proč je AS označovaný za madridský deník.. zdá se mi, že častějc, než aby něco psali ve prospěch Realu, tak spíš pořádaj tyhle hony na hráče.. např. v létě Benzema, teď zas Odegaard..

Reagovat
smazaný uživatel

Mlaďoši prostě někdy nevědí, kde mají strop. U nás Thiaga furt protlačoval tatíček, až utekl přes klausuli do Bavorska, kde tak nějak pokračuje v tom, co začal u nás - marodí. U nás na tu rehabilitaci měl alespoň teplo a moře... Montoya taky píčuje, ale na hřišti k hounu.

Jestli má MO něco ve smlouvě, tak na to sice má nárok, ale na druhou stranu by měl mít důvěru ve vedení týmu a svýho kouče, že ti pro něj chtějí jen to nejlepší (nakonec ... vždyť to oni ho královsky platí ...). Jestli je pravda tohle, tak je to lidskej nýmand bez špetky pokory.

Reagovat
-Carles-

Ale z nejakého dôvodu ho Zidane nechal sedieť celý zápas no nie?

Reagovat
smazaný uživatel

No, seděl 2 zápasy. Jeden se hrál, když byl na repre, vyhrálo se a druhý.. nevím, třeba Zidane nechtěl měnit sestavu. To se samozřejmě chytám, čeho se dá, ale rozhodně třeba takový vysvětlení mi přijde reálnější než to, že ho Zidane posazuje na truc.

Reagovat
patas92

Právě, že Zidanova reakce je dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo - nenechává si srát od sopláka na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo od tatky?

Reagovat
smazaný uživatel

norský houno jako norský houno ...

Reagovat
dextroza_m

být to Hřebík, tak ji chytne... a možná druhou o střídačku, to byl aspoň přístup!

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně to nemají vycucané z prstu, ale přejali to ze španělských médií, tak se nedívej na formu (byť ta je opravdu ostudná), ale na náplň článku.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

as... sak ty zacali kampan aj na garetha .. drbat take a keby aj tak sa mu necudujem , ked to ma v zmluve tak by to mali dodrzat a po dalsie ta castilla je katastrofalna tak samozerjme ze radsej si zatrenuje s Crisom a dalsimi

Reagovat
misinho7

tak na AS aj pisu ze velmi nezabadol do tej Castille ze nesi zohrani a spoluhraci ho casto vynechavaju co sme si mohli vsimnut.. Burgui ten vlastne nevidi nikoho a ze Martin chce radsej ternovat s ackom popri Cristianovi ale ze vedenie dohovorilo jemu aj ocovi ze nech sa viac zucastnuje treningov becka aby sa s nimi zohral ...a na tom jenprofotbal z toho urobili aferu.. podrbany bulvar

Reagovat
-Carles-

Čiže je to namyslený fracek no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli to ma ve smlouve, tak je v pravu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Odmítni někdy v zaměstnání udělat to, co nemáš ve smlouvě a....

No a třeba jeho to stálo zápas. To ty by ses mohl připravit další týden na dvakrát tolik práce.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=hw_9FkWr5h4 / nove video o Messim od znamej firmy HeilRJ

Reagovat
Malresi

Ten popis je boží

Imagine a legendary dribbler.

Imagine a devastating goalscorer.

Imagine a brilliant playmaker.

Yes, you can imagine Messi in all of them.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
-Carles-

Génius V týchto finálnych prihrávkach sa na neho nechytá nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo ak by mal messiho v time tak da 100 golov za sezonu, messi ak by mal v time ronalda ma za sezonu 100 asistencii ..

Reagovat
-Carles-

Ich spolupráca by asi fungovala, nezavadzali by si. Leo by mu servíroval takéto pasy a Cristiano s tým jeho inštinktom strelca premieňal ako na bežiacom páse

Reagovat
misinho7

strasne rad by som ich videl hrat spolu aspon v jednom zapse... nejaka exhibicia alebo nieco take... nekonci nejaky hrac teraz co je kamarat aj s Messim aj s Cristianom?

Reagovat
-Carles-

Exhibícia by nebolo to pravé orechové. To by chcelo hromadu ostrých zápasov, ale toho sa nedožijeme

Reagovat
misinho7

samozrejme ze radsej ostre zapasy ale vsetci dobre vieme ze je to nerealne jedine este vidim sancu v MLS , mat v jednom time Crisa a Messiho sice uz mozno okolo 35 ale aj tak.. to by som normalne regulerne pozeral ich zapasy Beckham by ich mohol zlakat, ked skoncia svoju pracu tu

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria by mohol nieco zorganizovat :D

Reagovat
misinho7

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak si myslim, ze po skonceni kariery oboch, budu Messiho uznavat aj jeho dnesni hatery a u ronalda to iste, pretoze az vtedy si naplno uvedomime aký výnimocní hráči to boli..takýto hráči sa nerodia kazdých 5 rokov su to hráči ktorí sa zaradia po bok Maradony a Peleho..Ronaldinho, Zidane ci Ronaldo (brazilský) boli skvelí su legendami legiend, ale na tých dvoch podla mna nemaju..

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

prepac zabudol som na Zica

Reagovat
valloire

Nezapomněl. Bohužel Zico nedovedl svůj tým k titulu na MS.

Reagovat
-Carles-

To potom ani nebol futbalista...

Reagovat
valloire

A skřítek je na tom stejně.

Reagovat
technecium

Reagovat
Malresi

Uznávať ich musia už teraz všetci, čo sa futbalu rozumejú a radiť ich medzi hráčov, ktorých si spomenul je fér, ale zasa tvrdiť, že na Messiho, či Ronalda spomínaní hráči nemajú... to už ne.

Reagovat
patas92

To jo, jen je škoda, že půlka těch akcí je dosraná špatným zakončením

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

super video...K Messimu už nemá cenu nic dodávat..No, ale zas mě dost a dost mrzí odchod Fabregase...Já ho celkem dost kritizoval za jeho lenost ve hře aj., ale když si teď představim jak by Fabregas namazával šance ze zálohy na nohy Messimu, Suarezovi (tidle dva by si podle mě hodně fotbalově rozuměli) nebo Neymarovi....představa je to vážně krásná, ale u představy už jen zlstane a kdyby tam byl Fabregas, vzrušovala by mě představa hrát na jednoho stopera, dva def. záložníky (ikdyž tak trochu falešný)..no asi takhle - Alba, Pique, Alves - Masch, Busq - Iniesta, Fabregas, Rakitic - MSN...prostě taktika dostanu 2, dám 4 !!!

Reagovat
Mercury

Bez golmana jo? To by jich asi bylo vic nez dva ;)

Reagovat
misinho7

Gareth dnes nie je nominovany?

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nebude hrát (pokud je v nominaci) protože má něco z nohou, proto budeme hrát 4-4-2 s Iscem a Jamesem...

Reagovat
smazaný uživatel

inak top tim za posledných 20 rokov aspon moj by vyzeral takto :D

... Buffon - Roberto Carlos Puyol Maldiny Cafu - Viera Makelele - Messi Ronaldinho Zidane - Cristiano Ronaldo Ronaldo

Reagovat
roman1978

tak ono by to bylo proti pravidlům

Reagovat
misinho7

no neviem ci 12 mozu hrat

Reagovat
smazaný uživatel

v jeho top týmu můžou. ty bys jich nepostavil víc, kdybys mohl?

Reagovat
smazaný uživatel

a pi.e :D tak potom Buffon dole :D ale nie tak by som to dal bez Puyola ... Carlos Maldiny Cafu - Makelele Viera - Messi Ronaldinho Zidane - Cristiano Ronaldo Ronaldo

Reagovat
valloire

S tím se dá souhlasit. Akorát vyndat Makeleleho.

Reagovat
Malresi

Buffon - Lahm, Nesta, Cannavaro, Maldini - Pirlo - Messi, Zidane, Kaká, Ronaldinho - CR7

Reagovat
roman1978

cannavaro rozhodně ne, kaká taky ne, jinak ok

Reagovat
Malresi

WTF ? Cannavaro rozhodne ne ? Jediný obranca, ktorý kedy vyhral Ballon d or a bez ktorého by taliani si dovolím povedať nevyhrali World Cup 2006 ? Kaká ok, to je otázka vkusu i keď medzi rokmi 2005-2009 bol podľa mňa najlepšie CAM na svete, ale Cannavaro....

Reagovat
Malresi

* tak oprava, aj Sammer a Beckenbauer vyhrali Ballon d or, myslel som Fifa World Player of the year

Reagovat
roman1978

cannavaro na tom ms nic pořádně nehrál, italové vyhráli jen náhodou, měli vypadnout už po austrálii, a ještě k tomu přestoupil k tomu zlu. zlatý míč dostal jako nejvíc nespravedlivě. už spoustu let se o tom s kamarády bavíme a pokaždé, když se k tomu dostaneme, tak jsme nasraní. nikdo to doteď nechápe. taková nicka

v tom roce bylo spoustu o mnoho lepších fotbalistů: buffon, henri, zidane, ronaldinho, eto´o atd atd. všichni byli lepší.

Reagovat
roman1978

y

Reagovat
Malresi

Cannavaro bol na tom MS jednoznačne najlepší obranca a zlatú loptu dostal najmä kvôli MS. Či ju mal dostať niekto iný a či Taliansko vyhralo zaslúžene, o tom diskutovať nechcem, ale povedať na neho nicka to je proste moc. Cannavaro je pre mňa s Nestou najlepší taliansky/svetový stopér za posledných 20 rokov. Ak máš iný názor fajn, tak povedz, koho by si dal namiesto neho ty.

Reagovat
roman1978

Hierro, Puyol, Stam,

Reagovat
roman1978

Desaille, Blanc

Reagovat
Malresi

všetkých spomenutých mám rád a rešpektujem ich, ale podľa mňa ani jeden nedosiahol kvality Cannavara 2006

Reagovat
roman1978

Reagovat
Leo Rekordman

akurat,ze ten rok uz nikdy nezopakoval a len upadal

Reagovat
Malresi

My god, veď mal vtedy 32 rokov, tak samozrejme, že upadal.... aj pred 2006 bol fantastický

Reagovat
Leo Rekordman

ako x dalsich,Ferdinand atd.

Reagovat
Malresi

Nepochybne, mal ale RIo a X dalsich aspon jeden taký rok ako Fabio ?

Reagovat
-Carles-

Cannavaro okrem MS nepredviedol nič, čo by ho malo radiť medzi najlepších stopérov za posledných 20 rokov.

Reagovat
Malresi

Euro 2000: Team of the Tournament

FIFA World Player of the Year: 2006

Ballon d'Or: 2006

2006 FIFA World Cup Silver Ball Award: 2006

2006 FIFA World Cup: Team of the Tournament

Serie A Footballer of the Year: 2006

Italian Footballer of the Year: 2006

Serie A Defender of the Year (2): 2005, 2006

UEFA Team of the Year: 2006

FIFPro World XI (2): 2006, 2007

Reagovat
roman1978

a to všechno je jen kvůli jednomu ms. jiné ocenění nemá. to první euro ještě budiž, zase jeden turnaj a tam to taky bylo jen v týmu.

Reagovat
Malresi

Ibaže na tom jednom MS dominoval, ako skoro žiadny obranca pred ním.

Reagovat
roman1978

viděl jsi vůbec to ms?

Reagovat
Malresi

Mňa napadlo presne to isté

Reagovat
-Carles-

Čiže si len potvrdil moje slová

Reagovat
Malresi

Ako sa to vezme. 2005-2006/2006-2007 mal životnú formu a z nej vyplýva drvivá väčšina tých ocenení, ale to predsa neznamená, že keď ostatné roky svojej úspešnej kariéry nebol taký dobrý ako v tých rokoch, tak by nemal byť radený ako jeden z najlepších stopérov posledných 20 rokov. Okrem Nestu, ktorý bol v TOP forme celú kariéru a ktorý je pre mňa ešte vyššie ako Fabio, ma fakt nenapadá stopér, ktorý by bol dlhodobo tak kvalitný ako on a navyše ktorý by mal aspoň jeden rok taký, ako mal on. Jediné mínus je u neho sú MS2010, kedy už bol za zenitom a spolu s talianmi sa strápnil.

Reagovat
roman1978

všichni, co jsem napsal, byli kvalitnější a delší dobu kvalitnější než fabio. ani se jim nepřibližoval.

Reagovat
Malresi

Všetci ktorých si vypísal mali úspešné kariéry a môžme ich radiť za jedných z najlepších obrancov svojej éry a áno, boli dlhodobo kvalitní všetci, ale to bol aj Fabio, ktorý k tomu všetkému pridal aj niečo naviac v ročníku 2005/2006 za Juve a následne na MS 2006

Reagovat
roman1978

tak třeba ti dva francouzi vyhráli ještě k tomu ms i euro

Reagovat
roman1978

hierro vyhrál 2x ligu mistrů

Reagovat
roman1978

3x

Reagovat
Malresi

MS vyhral aj on, ME prehral vo finále. LM nevyhral, ale to o individuálnej kvalite nevypovedá.

Reagovat
roman1978

a čo o tej individuálněj kvalite vypovedá? to, že jsi to tak rozhodol ty?

já ty hráče viděl na vlastní oči všechny. můžu porovnávat a výsledek znáš.

Reagovat
Malresi

Tak vedieme diskusiu, ja som uviedol SVOJU najlepšiu jedenástku posledných 20 rokov, nehovorím objektívne, ale subjektívne.

Reagovat
roman1978

a carles vyhrál všechno a úplně všechno. ms, euro, lm 3x, ms klubů, superpohár a bůhvíco ještě všechno. ale na canavara se nechytá

Reagovat
Malresi

Viď vyššie

Reagovat
roman1978

jo a stejně byl nejlepší franco baresi

Reagovat
Malresi

Tak to s tebou súhlasím

Reagovat
roman1978

a fabio vyhrál 1 x ms, 2 x la ligu a 1 x UEFU. hmmmmm, kdo bude asi tak lepší?

Reagovat
Malresi

Píči Ako vypovedajú kolektívne trofeje o kvalite jednotlivca ?

Reagovat
roman1978

vypovedajů, messi nikdy nebude nejlepší na světě, protože nevyhrál ms

Reagovat
Malresi

Reagovat
-Carles-

Maldini?

Reagovat
Malresi

Maldini ? Ľavý obranca drvivú väčšinu kariéry.

Reagovat
Leo Rekordman

to aj Bale , do 18 rokov,cca 10 rokov,zatial drviva vacsina

Reagovat
Malresi

Reagovat
roman1978

https://www.youtube.com/watch?v=Fr2oTmQ0GwM

takhle se postupuje do QF

mistři světa

Reagovat
Malresi

Chyba rozhodcu, nie talianov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Cannavaro hrál excelentně. Podobnej výkon stopera se jen tak nevidí.

Reagovat
Malresi

Reagovat
valloire

Kde máš Ronalda, Carlose a Cafua

Reagovat
Malresi

Lahm lepší ako Cafu, Maldini lepší ako Carlos... jedine El Fenomeno, ten tam chýba, to súhlasím, toho by som asi vymenil spätne s Ricardom.

Reagovat
Jerichoo

Maldini je uzasny ale ked uz lava obrana tak urcite Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

určite nie... nič lepšieho ako Maldini na ľavo neexistuje...

Reagovat
Malresi

Najlepší obranca ever

Reagovat
valloire

Neexistuje. Roberto Carlos.

Reagovat
smazaný uživatel

no neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Lahm lepší než Cafu?

No podívejme se.

Reagovat
valloire

Reagovat
Malresi

Prečo nie ? Cafu bol fantastický, o tom nemôže byť pochýb, ako fanúšik AC to viem, ale hra Lahma sa mi páči viac, tá jeho variabilnosť a hlavne konštantné výkony. To že je Lahm lepší, ako bol Cafu som asi prehnal, ale radšej by som mal v tíme Lahma ako Cafu

Reagovat
bayern987

Reagovat
roman1978

nesta, nedvěd, nistelroy, nuno gomez, neymar, neuer, nakata, nani, nasri, navas, nečas, neuville,

Reagovat
MadMrJacky

nasrat

Reagovat
roman1978

Rüstü Recber, Ramos, Reiziger, Rojo, Roberto Carlos, Rivaldo, Ronaldinho, Rosický, Ronaldo, Ravanelli, Roben

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon - Maldini, Nesta, Desailly, Cafú - Seedorf, Vieira, Pirlo - Zidane - Messi/Ronaldo, Ronaldo/Batistuta

Reagovat
Malresi

Reagovat
misinho7

medran si zlomil nohu tak ten sa asi do acka uz nikdy nepozrie

Reagovat
misinho7

http://www.forcabarca.sk/clanok/16534/ronaldo-ma-na-twiterri-64-neaktivnych-fans-neymar-podobne

Takyto clanok na forcabarca.sk ja vzdy ked tam pridem tak tam maju viac informacii o reale a ronaldovi(samozrejme negativne) ako o barce to neni fanstranka barci ale anti stranka realu

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možný.

Reagovat
teenz

Nechápu vůbec, proč tam lezeš. Jedině, že by snad chtěli koupit Garetha.

Reagovat
misinho7

neviem jak ty ale ja si rad precitam co pise konkurencia co maju nove atd.. chodim aj na stranky liverpoolu ci chelsea ked je cas si nieco precitat nevidim natom nic zle

Reagovat
teenz

Hm, zrovna jít na tenhle portál chce dost odvahy.

Reagovat
misinho7

tak clovek sa minimalne zasmeje ked si precita tie ich clanky a kometare tam

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou píčoviny. Příště bych si přál článek o tom, že platí Cristiano vyšší bankovní poplatky, že utrácí víc za make-up a že umí Messi ugrilovat lepší steaky ...

Reagovat
Malresi

zúfalstvo

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nechápem, ako človek dokáže urobiť v nadpise článku chybu

Reagovat
valloire

porno

Reagovat
Pipo123

Borci chcem sa spýtať, myslíte že je reálne aby Barca vyhrala 1. polčas v hcp o dva góly ? kurz 2 je pomerne lákavá záležitosť

Reagovat
Hristo Stoichkov

O dva goly vyhrat nebo dvougolovy handicap (HCP 0:2)?

Reagovat
Pipo123

Musia vyhrať 1. polčas o dva góly

Reagovat
Hristo Stoichkov

A u koho mas ten kurs? To mi prijde jako velmi slusny value bet

Reagovat
Pipo123

Bet365

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sestava zadny zazrak, s blizicim se vrazednym pristim tydnem se od toho asi neda cekat nejaky uzasny fotbal ze strany Barcy. O dva goly by to ale dopadnout mohlo, prece jenom Almeria je slaboucka.

Reagovat
Pipo123

Uvažoval som aj 1. polčas výhru o 3 góly, tam je kurz dokonca 3,8

Reagovat
Pipo123

Já som to vyššie blbo napísal, vyznelo to ako keby to bol hcp 0:2, ale je to hcp 0:1 na 1. polčas, takže musia ho vyhrať o dva góly, páči sa mi ten kurz 2

Reagovat
smazaný uživatel

3 góly do polčasu sú schopní dať, pre Almeriu toto neni zápas, kde by sa nejako nahecovali, prídu to tam nejako odkopať

Reagovat
smazaný uživatel

El once:

13 Bravo

22 Alves

15 Bartra

14 Mascherano

21 Adriano

20 Sergi Roberto

4 Rakitic

6 Xavi

9 Suárez

10 Messi

7 Pedro

Reagovat
10FKK

Reagovat
Kluivert9

Roberto

Reagovat
vocasisko

posledně mu to na DM údajně šlo, proč ne

Reagovat
LAM

Velká rotace.Snad předvedem dobrej výkon a dáme hodně golů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, že posadil Nezmara

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne Roberto? Postavil bych klidně i Rafinhu a dal volno Rakitičovi, doufám že ve druhé půli k tomu střídání dojde...Barca si nepotřebuje nahonit ego výhrou 9-1..potřebuje sebrat bezpečně 3 body a soustředit se na klíčový zápas se Sevillou a LM

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím! Rafinha sice je na pomyslném žebříčku před Sergim, ale i on je člen týmu a šanci se ukázat by měl dostat. Ta Luchova rotace se mi hodně líbí

Reagovat
Rakoid

Barca-Almeria 4:0

La Coruňa-Cordoba 1:1

Granada-Celta 1:1

Rayo-Real 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

ten posledný zápas máš opačne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Rakoid

Kéž by...

Reagovat
jiriczeQ

dobrá práce

Reagovat
smazaný uživatel

posledné 2 sezóny u nás, mandrilom horelo pod zadkom, dnes ich už dorazíme...

3:1

Vamos Rayito!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
pejsek5

Prosím, nějaký stream na Barcu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

tady mi hlasi antivir hodne prace, nejake jine stranky?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

Reagovat
Mercury

Ray Hudson

Reagovat
FUnk
Reagovat
Mercury
Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
misinho7

no mohla by to dnes Almeria nejak uhaluzit nahodne

Reagovat
valloire

sakra, Alves mohl zavěsit

Reagovat
patas92

Mess včera chlastal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to zkoušel na pecku Leoš

Reagovat
Pipo123

Čo je Messimu ? zatiaľ možno najhorší na ihrisku, toľko stratených lôpt, navyše sa len prechádza po trávniku

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby byl pořád ještě zraněnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdýchává Crisovo víkendový představení.

Reagovat
Switchback

To je zase sračka, chjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

On je pán, po 1x v zápase sa rozbehol a hned dal krásny gol

Reagovat
FUnk

ani se nemusel rozbehnout poslal obrance na parek a pak uz mel casu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

waaau

Reagovat
smazaný uživatel

lahoda

Reagovat
Switchback

Obrana

Reagovat
Pigeon

braneni

Reagovat
-Carles-

Parádny

Reagovat
Mercury

Nádherná rána.

Reagovat
smazaný uživatel

Espaldinho Mash

Reagovat
technecium

Ty Alvesovy centry... Buďto do prvního hráče, nebo do řitě

Reagovat
Switchback

nebo na Luise kterej rozhodne el clasico

Reagovat
technecium

to je přihrávka, ne centr

Reagovat
misinho7

no 1:0 je este v pohode... mohla by almeria nejakym zazrakom tam supnut jeden

Reagovat
technecium

Já myslim, že pohoda... Nenadřeli jsme se zatím moc a vedeme...

Reagovat
Matić

Real Madrid XI vs. Rayo Vallecano: Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Kroos, Modric, Rodriguez; Bale, Ronaldo, Benzema

Tak jak dlouho Isco v Realu vydrží?

Reagovat
smazaný uživatel

Po dvou zápasech na lavičce už určitě musí balit kufry.

Reagovat
Matić

Vsak je jasný, že vždy dostanou přednost peníze před formou. Pokud všichni budou OK, tak sestava bude v 90% zápasech vypadat vždy takhle a Isco není hráč na lavičku...

Reagovat
smazaný uživatel

90 urcite nie rotacia tam bude ale na Atletico uz je zostava dana . Ked chce Ancelotti posrat aj poslednu sutaz jeho volba

Reagovat
misinho7

isco nebude sediet na lavicke Carlo to bude rotovat , ako sam povedal ma 12 hracov na 11 miest cez vikend bude hrat Isco a James alebo Gareth sediet to je iste

Reagovat
-Carles-

Proti Eibaru doma ešte základ, proti Atleticu už poctivo lavička.

Reagovat
Raul=Real

tak zrejme nedosahuje kvalit Garetha ci Jamesa

Reagovat
Leo Rekordman

V jeho ociach nie,no

Reagovat
Matić

Jsem si celkem jistej, že v těch důležitých zápasech, pokud bude Modrič, James i Bale OK, tak bude Isco sedět, protože u vás je to prostě tak nastavený, že není možnost, aby seděli hráči za 80 mega, resp. Carlo na to nemá koule. Myslím si, že Isca neukojíte, když mu dáte čuchnout v zápasech proti Levante nebo Granadě. Je to jen můj názor, no.

Reagovat
Ed_Hazard

Bude to rotovat to hej....a podla akej logiky? Isco je z tej zálohy najčerstvejší a nezmestil sa do nej kvoli Blembákovi. toto už musí byť do očí aj tebe

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

akoze to nemoze dva zapasy byt na lavicke? sak hral najvaic zo vsetkych hracov predtym

Reagovat
smazaný uživatel

po 1, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Do konce kariéry

Reagovat
-Carles-

Do decembra

Reagovat
smazaný uživatel

obehol ma

Reagovat
smazaný uživatel

uz chyba iba Carles a jeho rumour Isco do FCB

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Ed_Hazard

No Carlo, všetka česť čo si pre Real spravil....ale niekedy si pekný cocot

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to zas tak nehrotil, Ancelotti už něco naznačoval na tiskovce. Hrajeme dneska na Rayu, v sobotu doma s Eibarem a v úterý na Calderónu Ligu mistrů s Atléticem. To dělá 3 zápasy během 6!! dní. Nevěřím, že tohle odehraje stejných 11 hráčů.

Reagovat
Ed_Hazard

to nie, ale vychádza mi to tak, že Isco bude sedieť proti Atletom na lavičke....pochybujem že ho nechá hrať cez víkend aj potom v LM

Reagovat
smazaný uživatel

To je krasne ze to naznacil ze Isco bude hrat doma proti Eibaru. A na Atletico sa pojde s tymto .

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm ... challenge accepted

Reagovat
Matić

Já bych se tomu právě nedivil, Carlo rotuje snad ještě méně než Mourinho u nás. Jediná změna, která může nastat je Pepe místo Varana jestli se stihne uzdravit do středy.

Reagovat
smazaný uživatel

K nějaké rotaci tam určitě dojde, teď jde o to, k jaké. Existuje celkem důvodná obava, že s Atléticem bude hrát Bale, přitom to je přesně soupeř, který hraje z bloku, my budeme obléhat a čtyřčlenná záloha Isco, Kroos, Modrić, James je na ně jak dělaná.

Reagovat
Magic player

Reagovat
sensei25

Pedro ak by hrával pravidelne tak Neymara strčí do kapsy.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
sensei25

To znamená?

Reagovat
patas92

krása

Reagovat
sensei25

Krása Suarez....

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Luis.

Reagovat
roman1978

to by šlo

Reagovat
patas92

Záloha s Xavim a bez něj je jak nebe a dudy. A je úplně jedno, že tam s ním hrajou "kopyta" Rakitic s Robertem (ten hraje dneska dobře).

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych vidět toho černocha z almerie hlavičkovat

Reagovat
technecium

ježiš ten Xavi je úžasnej, hlavně neodházej!

Reagovat
FUnk

Reagovat
roman1978

juchu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska úspornej režim jak sviňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano nezastoupí Albu ani z polovičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochválil bych Sergiho, hezkej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa je čím dál lepší, v následujících zápasech musí hrát základ on, žádný Rafinha

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
patas92

je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš srandu

Reagovat
patas92

Všechno mu strašně trvá, je šíleně pomalý a hraje alibisticky.

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Tak jestli ste s ním spokojení, to je vaše věc. Já od hráče, na kterým by měla záloha stát, čekám teda trochu víc.

Reagovat
technecium

On je přesně ten typ hráče, který nám chyběl... Bijec, nevypustí souboj, poctivě se vrací, vybojuje spoustu míčů, má skvělou střelu z dálky, má skvělou přihrávku atd atd.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
patas92

To, co zahrnuje atd.atd. mi prosím tě vyjmenuj Že se poctivě vrací a nevypustí souboj je sice fajn, ale to by měla být tak nějak samozřejmost. Střelu má taky fajn, stejně tak dlouhé přihrávky. To je ale asi tak všechno. V porovnání s Xavim a Iniestou je hrozně nekreativní, práci s míčem má hroznou, když na něj soupeř zatlačí, tak neví co s tím a ztratí. Jako backup je dobrý, ale jestli na něm máme do budoucna postavit zálohu, tak to nedopadne dobře.

Reagovat
sensei25

Rakitic je výborný,neviem čo tu riešiš.Vypni to playko prosím tá.

Reagovat
Kluivert9

Pleteš si Roberta s Rakitičem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

To je možné, špatní jsou oba.

Reagovat
smazaný uživatel

a místo Oinesty Xavi samozřejmě

Reagovat
Leo Rekordman

lepsi mozno,ale ako pisal patas,stale celkom slabota

Reagovat
patas92

Bartrabauer

Reagovat
Aldeano

Reagovat
FUnk

xavi >> iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by to byl řekl, že rohy se stanou naší zbraní

Reagovat
blaugrana

D´alsí gol z rohu.

Reagovat
FUnk

no messimu se dneska kurevsky nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

12. Gól ze standartky letos ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, vzali nám další gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

on pískal faul ne?

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

tak a do třetice

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je Messi strašný, když už to musí odchodit, tak by nemusel, jak idiot v každé situaci myslet jen na své goly...

Reagovat
sensei25

Kreten daj si okuliare.Keby mysli len na svoje góly tak tam beha ako najaty.A on nebeha,takze ma očividne štatistiky na saláme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg to jsem přesně čekal, že ted takto přihraje...

Reagovat
roman1978

škoda

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya debilní ztráta a teď takovej nesmysl. Nesnáším ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera.

Reagovat
roman1978

woooow. škoda, krásný gól.

Reagovat
FUnk

Reagovat
sensei25

Kurwa to bol krásny gól....

Reagovat
smazaný uživatel

Barca v suchem, ale jde strašne vidět faktor Messi, musíte se modlit ať se nezraní (iidealne do konce zákazu přestupů) , protože ta hra nyní opravdu stojí jen a jen na něm. Palec hore pro Lea i když jsem Madridista, je to pan Hráč

Reagovat
smazaný uživatel

dyť to na něm stojí už jakou dobu, a když byl minulou sezonu zraněný tak to šlo i bez něj....

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hrůza dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera.

Reagovat
patas92

Pedro Musí zůstat

Reagovat
Kluivert9

Klidně ho mohl "omylem" uznat

Reagovat
FUnk

Reagovat
sensei25

Kiež by som videl Neymara na ihrisku čo najmenej.Tak ako aj dnes.

Reagovat
roman1978

messi dneska výborný. taková pohodička. žádná dřina. přesně tak to mělo být.

čeká nás hodně náročných pár dní a tak to dopadlo nejlépe, jak jen mohlo. nikdo se nezranil, nikdo se nenadřel a vyhrálo se.

mi jsme vihráli - mám to správně galibiere?

Reagovat
valloire

...y

Reagovat
roman1978

skoro

Reagovat
technecium

Hráli jsme tak na 30%, Messi na 5% a stejně z toho je 4:0, takže spokojenost.

Reagovat
kubys

Úspornější zápas jsem možná nikdy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy věděly, co je třeba udělat. Já jsem moc spokojený.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya může hrát jen pár minut, ale vždy mě zvedne tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

Nam tu dvíhas tlak každý deň a všetci držíme picu,tak ju drž aj ty ked hra Montoya...xD

Reagovat
sensei25

Výsledok skvelý na tu minimálnu snahu čo sme dnes videli.Mame ťažký program,takze som rád že to bola dnes oddychovka.Dnes už len Bueno hetrik a bude to pekná streda....xD

Reagovat
smazaný uživatel

a ted si Rayo namaže na chleba Bílý Bulet

Reagovat
Ed_Hazard

wake up from your wet dream

Reagovat
smazaný uživatel

To ťažko, Rayo hrá pekný, ale nesmierne naivný futbal, čakám ďalší debkel a Ronaldovo honenie si trika.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, akorát to zkouším zakřiknout

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto prekvapivo dobrý na DM. Ja som ho už odpisoval a on sa na CM fakt nehodí nemá kreativitu, a finálne prihrávky, ale na DM sú tieto jeho slabiny neutralizované, robí málo chýb a dosť bojuje, behá. Ešte z neho môže byť backup za Busquetsa, keď Mascherano odíde.

Reagovat
valloire

Tady se nic mazat na chleba prostě nebude. Hala rid

Reagovat
roman1978

za

Reagovat
roman1978

vejt for it

Reagovat
roman1978

rid

Reagovat
smazaný uživatel

rid ...

Robot in debate?

Reagovat
smazaný uživatel

Jozabed nehra tazke sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

tak na vás bude stačiť aj Fatau...

Isco si už vybral miesto, kde bude sedeť?

Reagovat
Aldeano

Dnes sedí více zprava se mi zdá. Ale možná se v průběhu zápasu přesune do středu. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Pride rozhodnut

Reagovat
Aldeano

Reagovat
sensei25

Čo tam ovce pasu na tom ihrisku,ked je take flakate?

Reagovat
Billy McClane

Carlo nie je normalny. Touto zostavou dost mozno odokryl ako budeme hrat proti Atletom a ak ma u neho zraneny Bale prednost pred najlepsim hracom timu Iscom, tak nech ide do prdele. A Carlo je este taky naivny, ze si mysli, ze ked Isco doma nastupi proti Eibaru, tak ho nikto nevypiska. Neskutocna ostuda

http://www.real-madrid.cz/muzstvo/2015040022-isco-disco-mlady-zaloznik-je-zatim-nejlepsim-hracem-realu-cele-sezony.html

Reagovat
Aldeano

Isco by měl hrát. Ale získat cenu za nejlepšího hráče za únor a březen nebylo bohužel moc těžké...

Reagovat
Ed_Hazard

kto by chcel link, tu sú zase tí sfetovaní speváci

http://www.rojadirecta.me/goto/mostomedia.com/mosto1.php

Reagovat
Pigeon

tak ti jsou dost dobri

Reagovat
Magic player

Tak tohle si uziju maximalne.

Reagovat
smazaný uživatel

uy!!! mi madre Varane!!!

Reagovat
Magic player

Ja jsem z toho v prdeli Ti proste nemuzou byt cisti.

Reagovat
Pigeon

predbiha se to i tobe? jinak aji reklamy tam maji behem prenosu

Reagovat
Magic player

O neco jo, ale je mi to fuk, stejne se skoro celou dobu smeju.

Reagovat
Pigeon

je to fakt mazec

Reagovat
Ed_Hazard

jj zvuk je cca o 2 sec popredu, ale inak ich sledujem pravidelne...čistí blázni, chcel by som skúsit ten matroš čo si dávajú počas prenosu

Reagovat
Pigeon

to jich tam je dycky tak 6-7?

Reagovat
Ed_Hazard

netuším, ale na práškoch sú všetci

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo začalo krasnučko

Reagovat
-Carles-

Rayo bojuje Tí to dnes zadarmo nedajú.

Reagovat
smazaný uživatel

netreba zakríknuť, ale Paco vsadil na srdiečko

Reagovat
valloire

chuta mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Kakuta

Reagovat
smazaný uživatel

Kakuta na lavej strane si to dava neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Gael

Reagovat
smazaný uživatel

jak na něj bučí ...

Reagovat
valloire

to je kulomet

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrame proti FCB ,?

Reagovat
sensei25

Kombinujú lepšie ako my mám pocit...xD

Reagovat
Aldeano

Reagovat
-Carles-

Rayo to tam striela hlava nehlava

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ sme si príliš nekopli

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Magic player

Ani se jim nedivim, nez abych zkousel prejit 1na1 pres Varana, tak bych to taky pral na Ikera, ta sance na uspech je mnohem vyssi...

Reagovat
smazaný uživatel

jasná žltá, Bond

Reagovat
smazaný uživatel

20 min je to na jednu bránu...

Reagovat
Magic player

Kousek, ale byl no.

Reagovat
kubys

Rayo je super, jejich zápasy fakt neskutečně baví. Sice čekám, že ještě nakonec dostanou čočku, ale tomu jejich fotbalu nejde nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo je skvele. Ja si pamatam jak malli vacsie drzanie na NC... Skoda, ze maju taky nepekny stadion by som si ich zapol castejse

Reagovat
Billy McClane

Praveze pre mna je Vallecas carovne najmä pre tie cinziaky za branou

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal hoří mocným plamenem.

Reagovat
smazaný uživatel

a to na neho hrá donedávna treťoligista Adri

Reagovat
smazaný uživatel

hodně dělá taky Bale, který úplně kašle na obranu

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemôže ho preboha cvičiť chlapík s jednou zasekávačkou

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no. Florentino má hned důvod, proč poslal raketu pro Danila.

Reagovat
Ed_Hazard

velmi by som bol zvedavý ako by sa darilo Rayu v takej Europskej lige, hmm

Reagovat
smazaný uživatel

naučili by Nemcov, Angličanov a Talianov hrať futbal

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ale s každým by stejně nakonec prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Tolko strat Modric nemal snad za cely Real Madrid

Reagovat
blaugrana

Vysoký presssing mu asi moc nesedí...

Reagovat
Kokesh

Napadání i ve více lidech je to poslední co mu vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stream na real?

Reagovat
Kokesh

Luká je v háji. Marně hledám Carlovu kombinační hru co sliboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

To je otřes.. Ta přechodová fáze, snad 625536 ofsajdů. Rayo naopak velmi pěkně, když jejich zálohu porovnám se zálohou Barcy v EC hm

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nad tím uvažuju. Ten střed zálohy mají úžasný. Real si tam ani neprdne.

Reagovat
-Carles-

Po pol hodine hry. Držianie lopty 62 - 38 pre Rayo, strely 8-2 pre Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo obralo Real o body naposledny v roku 2000

Reagovat
smazaný uživatel

jejich styl je krásný na podívání, ale dřív nebo pozdějc je soupeř přečíslí a rozhodne.

Reagovat
Ed_Hazard

Kakuta zatial hráč zápasu, stíha útočiť na obe brány

Reagovat
smazaný uživatel

ale Carlo, daj tam už Isca, Marcelo je bezmocný

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, Isco citelně chybí..

Reagovat
smazaný uživatel

Tito zatím nejslabší z domácích. Měl tam už několik nepřesných přihrávek, dvakrát už nebyl ve svým prostoru a má žlutou.

Reagovat
Kokesh

Podobně týmové parodie na výkon začínám vídat v našem podání až nechutné často. Kombinace maximálně na dvě prihry, další už postrádá přesnost nebo razanci. Kde je Isco?

Reagovat
Matić

Jak hraje Bale?

Reagovat
kubys

Jako skoro vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

same shit every match

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo moc pěkně. Řekl bych, že byli o dost lepším týmem. Uvidíme, jak vydrží se silama, ale mohli by Real trápit co nejdýl.

Reagovat
sensei25

No som prekvapený bo po výhre nad Almeriou som tu čítal veci ako vás to naštartuje a zatiaľ nič nevidím.Je naivne si myslieť že jeden vydarený zápas po 3mesiacoch všetko zmení.Vasa hra nemá absolútne žiadny systém.Jediny systém u vás je Ronaldo.Asi dnes vyhraté bo Rayo nevydrží hrať takto cely zápas ale klobúk dole pred nimi.Hraju pekný futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto nas neprehralo ani Atletico pri vyprasku 4-0 . Uz nehori iba Carvajal ale aj Marcelo . Kombinacia 0 bodov . Modric mal snad 6-7 zbytocnych strat je neskutocne cislo .

Reagovat
Ángel di María 22

Mě by jenom zajímalo, jak dlouho si Carlo plánuje srát sám sobě na hlavu. Vždyť to je celý uplně zbytečný.

Reagovat
-Carles-

Minimálne mne robí radosť, takže úplne zbytočné to rozhodne nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Iscovi se na to skvele kouka z lavky. Carlo opet.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Rayo je úžasné. Hraje fotbal s Barcelonou, hraje fotbal s Madridem. Tak to má vypadat. Hrdě vpřed. Serte na beton. Ten vám fanoušky neudělá. Kéž by si další týmy braly příklad

Reagovat
Phillipinho

Paco by mel stahnout Fataua. Ten tam udela ve prostred hristi driv nebo pozdeji nejakoj zbytecnou ztratu, ktera bude Rayo hodne mrzet....

Reagovat
smazaný uživatel

to už má pojem, to je Fatauovina a zatiaľ ju spravil Gael

Reagovat
smazaný uživatel

navyše je to momentálne jediný DM v mužstve, ešte je tam mladšia verzia Trashorrasa Jozabed a stopér Ba, poprípade váš ľavý bek Insua

Reagovat
Phillipinho

Smutny, ze Insua u vas sedi....

Jozabeda bych tam poslal hned, ale je to podobny typ jako Trashorras no

Reagovat
smazaný uživatel

nesedí, hráva, len teraz hráme na srdiečko, je tam Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je bomba, po výhre 9-1 nad Granadou sme majstri sveta, zase všetko funguje, Bale sa zlepšuje, hlavne, že Isco sedí ... už ma to začína srať

inak, Jemez a Trashorras

Reagovat
smazaný uživatel

krásnych 38% držania, strely 11(3)-4(1), úsp.prihrávky 247-166, dribbles 9-2 (no isco, no disco), rohy 7-0, ofsajdy 1-5

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Celkom to fungovalo, pokial Carlo nepostavil vedla seba 3 mesiace zraneného Jamesa, nezabehnutého Modriča a tragického Balea....pokial nedá Isca cez polčas hore, tak to bude velmi velmi zaujimavé, hlavné je chytiť začiatok polčasu a šupnúť im tam gól

Reagovat
misinho7

Hruza dnes

Reagovat
sensei25

A to som tu bol za najväčšieho chuja,ked som povedal,že vysoká výhra nad granadou Vám skôr ublíži ako pomôže.

Reagovat
sensei25

*uskodi

Reagovat
Ed_Hazard

to s tým absolutne nič nemá, kombo výborného Vallecana a drbnuto poskladanej zostavy = momentálny priebeh

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to taky naprostá chujovina..

Reagovat
-Carles-

To s vysokou výhrou nemá nič spoločné, Granada nastúpila posratá už do autobusu (vlaku), Rayo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

stále to tvoju hlášku nepotvrdzuje, dnes to nie je o tom, že by si mysleli, že sú neporaziteľní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo hrá parádne, aj ked hrá zatiaľ lepšie ako Real, myslím že to nakoniec nezvládnu a 2-3 kúsky este dostanú. Ale je to veľmi sympaticky tím, radosť dnes pozerať

Reagovat
Phillipinho

Chapu fandy Realu, ze se jim tenhle vykon nelibi, ale ocekavat, ze budete dominovat na balonu na hristi Raya je docela blbost. Tady se peknej kombinacni fotbal hrat moc neda.

Reagovat
smazaný uživatel

to som ani neočakával, ale 38%?

Reagovat
sensei25

No placka tam teraz jebne

Reagovat
hntlyl

Reagovat
patas92

Reagovat
Pigeon

jasna pencle

Reagovat
smazaný uživatel

To ten sudí myslí vážně?

Reagovat
valloire

Von mu dá kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf ty poslední tři žluté?:D Si fetnul?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych jí písknul

Reagovat
smazaný uživatel

klasický prípad penalta + žltá pre CR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

to čo je za kokota

Reagovat
Ángel di María 22

Ten rozhodčí by si už neměl zapískat, se asi posral, ne? Co chce víc? To je tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nabudúce stoja CR, James, Toni ... to by si už mohol zahrať Isco, čo vy na to?

Reagovat
smazaný uživatel

James žlutou nedostal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

dostal, za ruku v prvom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

hmm možno, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tahle penalta byla absolutně jasná. Ať je Ronaldo letec jaký je. Vtipné, že za to samé dostal Bale následně kartu. I když to bylo asi spíš za kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
CHONG

Zdechni do rána na ebolu, ty prasečí potrate

Reagovat
REPLIKATOR

Přej a bude ti přáno

Reagovat
Pigeon

no, rozhodčí ten zápas nezvládnul

Reagovat
smazaný uživatel

padal už předtím, než se ho dotkl

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta asi ne,ale žlutá je blbost..

Reagovat
sensei25

Súhlasím.Nefilmoval,proste sa šmykol.Aj keby tam nie je hrac Raya,tak by Ronaldo spadol.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážně...

Reagovat
Pigeon

udělal to skvěle at au byl umysl jakykkoliv tak to byla 120% penalta

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Real 5 karet za 55 minut

Kakuta je král

Reagovat
sensei25

Veď Ronaldo si zasekol loptu a šmykol sa a v páde došlo ku kontaktu.Otvorte oči pre boha.

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

No a za to se dává žlutá nebo co jako?

Reagovat
sensei25

To nie samozrejme ,ale penalta byt nemala čo rozhodca vyhodnotil správne.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kokesh

Simulanti z Raya.

Reagovat
misinho7

Cista penalta rozhodca je keket vydrbany ..snad sa aj odvolame proti tej zltej

Reagovat
smazaný uživatel

snáď nie

Reagovat
sensei25

Pozri si to ešte raz ty penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Paco, toto nie

Reagovat
el Principito

penalta ani náhodou, žlutá taky ne ... zrovna když jednou náhodou nesymuluje, tak dostane chudinka žlutou ...

Reagovat
el Principito

simuluje

Reagovat
Atlético de Madrid

600. pro Paca Jémeze, nejlépe oblékaného a nejvíc hipsterského trenéra na Pyrenejském poloostrově

Reagovat
el Principito

Reagovat
roman1978

iker

Reagovat
Ed_Hazard

Len nech tam nedá Carlo Chicharita a jesého, vymeniť Isca za zase raz tragického Balea a prípadne neskôr Kroosa za Illaru....hlavne bez Jesého poprosím

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos nech dohrá, oddychovať bude cez víkend

Reagovat
Ed_Hazard

má kartu, to sa pri nájazdoch Raya nemusí vyplatiť....a mať v zálohe vedla seba kombináciu kroos, illara, modrič....no neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago kopal v rozstřelu pátou penaltu ve čtvrtfinále proti Leverkusenu a poslal Bayern dál.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Greny

Nevykartoval si Real tři hráče v tomto zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

našťastie hráme doma s Eibarom

Reagovat
Greny

U Kroose to právě vypadalo jak kdyby ji dostat vyloženě chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas smrdí.. Okamžitě by měl naskočit Isco, druhý poločas lepší, stále to ale není ono.. Nejhorší dneska asi Kroos..

Reagovat
Aldeano

Škoda.

Reagovat
misinho7

No mam pocit ze Martin zazije v sobotu premieri minimalne.v nominacii do acka

Reagovat
Phillipinho

Uz je to fakt otravny.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

haluzaři

Reagovat
aither

Škoda

Reagovat
valloire

jak to mávaj

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldo

Reagovat
valloire

gol gol dali jsme gol

Reagovat
smazaný uživatel

daly*

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, tyvole. Díky Crisi.

Reagovat
smazaný uživatel

A Carvajal teda.

Reagovat
Kokesh

Daniiiii

Reagovat
smazaný uživatel

prvý prienik Daniho VAMOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal ♥

Reagovat
sensei25

Dalo sa to čakať.

Reagovat
Ed_Hazard

CARVAJAAAAAAAAAAL KRÁSNE

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Ronckova oslava je příšernost

Reagovat
smazaný uživatel

Horší je, když to vidíš někde v okresu a níž praktikovat místní Ronaldy :)

Reagovat
-Carles-

Reagovat
misinho7

Myslite ze sa odvolame.na.tu zltu ? Chcem zeby Cr hral a znova im tam nadrbal hattrick

Reagovat
roman1978

zajímá tě vůbec real?

Reagovat
misinho7

? To sa nemozem pytat na ronalda ?

Reagovat
roman1978

kde jsi v mé otázce vyčetl, že něco nemůžeš?

tak jinak, kdyby ronaldo a odegard přestoupili třeba do já nevím psg, komu by jsi fandil?

Reagovat
kubys

Co se to tady snažíš rozjíždět za demenci?

Reagovat
roman1978

co se staráš?

Reagovat
kubys

Co tě to zajímá, reaguju jen na tvoji debilní reakci.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

PSG

Reagovat
valloire

Reagovat
kubys

Reagovat
roman1978

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

Mozno ty

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

jo a taky argentíně

Reagovat
valloire

Argentinu mam rád

Reagovat
roman1978

tak určitěěě

Reagovat
misinho7

Taketo otazky tu na mna nedavaj...fandim realu od roku 2005 a svojho casu Ronalda v manchestri doslova hejtoval..ty si asi este ani nevedel ze existuje barcelona

Reagovat
misinho7

Som ronalda *

Reagovat
roman1978

já fandím barceloně od roku 1978, takže si opravdu nemyslím, že tato tvá věta se zakládá na pravdě.

a ok, děkuji za odpověď. nic víc jsem nechtěl.

Reagovat
valloire

to myslím na beton dávno věděl

Reagovat
roman1978

psšt

Reagovat
smazaný uživatel

miku

Reagovat
Ángel di María 22

Jo vole, jo! Super Carvajal

Reagovat
smazaný uživatel

som ani nevedel, že Bueno hral

Reagovat
valloire

Tak 300. gol Ronalda v Realu.

Reagovat
Ángel di María 22

Já bych prodal Balea do otroctví.

Reagovat
Ed_Hazard

a zadarmo

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2, paráda

Reagovat
Matić

On Balea neposadí ani kdyby celou dobu jenom stál

Reagovat
Ed_Hazard

Niekedy mi to príde tak, že Carlo radšej vystrieda hráča namiesto Ikera, akoby mal stiahnuť dole Balea

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
valloire

gol gol daly sme gol

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Jameeeeeees, čau

Reagovat
Ed_Hazard

Džejms

Reagovat
roman1978

někdy je to tak nespravedlivá hra. chjo

Reagovat
Kokesh

Proč? Rayo je dobrý sparing.

Reagovat
CHONG

Miláček

Reagovat
Kokesh

První věc co dnes.Gareth udělal dobře, nadskocil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Bale perfektně načasovanej skok. Aspoň něco udělal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Baleovo povyskočení bylo asi to nejlepší, co dneska předvedl.

Ale škoda, Rayo nebylo horším týmem

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek Vyskoč

Reagovat
Ed_Hazard

Tak nejak sme zIscovateli

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Damlo se to čekat. I tak Rayo.

Reagovat
2miguel1

Ten Modrič je neskutočny ...po Messim, asi momentalne najlepši futbalista

Reagovat
roman1978

nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna dnes patřil k těm horším..

Reagovat
smazaný uživatel

ješiš marja mexičan

Reagovat
2miguel1

čo ťa viedlo k tomu, začať fandiť Rayu?

Reagovat
valloire

energy mas

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Cobeňo

Reagovat
valloire

Bale

Reagovat
Fairplay

Bale

Reagovat
Aldeano

Iker

Reagovat
valloire

Jestli je tohle golman na odpis, tak je Messi nejlepší hráč v historii. Ikeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je výborný.. jenže o tom se prostě mluvit nebude. Pak udělá jednu chybu a budou toho plný noviny..

Reagovat
smazaný uživatel

nemá čo robiť chyby

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Leo Rekordman

takze to sedi

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

netrafil bránu, čo je na tom na okulár?

Reagovat
Billy McClane

Sam si si odpovedal

Reagovat
roman1978

nenahraje a nenahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Rotace BBC konecne tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale strieda zapiste si ten neuveritelny moment rychlo

Reagovat
roman1978

sláááva, on umí vystřídat i bejla

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nepochopím, proč tyhle střídání nemohly přijít o 10-15 minut dřív..

Reagovat
smazaný uživatel

No zápas nic moc, celkově dost vyrovnané,možná spíš i lepší Rayo, každopádně jim chybí kvalita v ofenzivě,zbrklé řešení některých situací a neschopnost o tom vypovídají. Celkově ten tým je slaboučký, každopádně si myslím, že za jejich postavení může hlavně trenér 3 body jsou doma,víc netřeba řešit,MOTM Iker. Navíc je tady velká šance, že Barca i Atleti ztratí příští kolo, ještě není nic ztraceno

Reagovat
Lifted

MOTM SR4 až pak Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Miku je pán tragéd

Reagovat
JM

Ty taky

Reagovat
smazaný uživatel

ty viac

Reagovat
Aldeano

Isco ten drbling

Reagovat
valloire

Mi sme vihrály

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze Carlo pochvali kombinacnu hru ze sme cakali na spravny moment a rotaciu BBC .

A pochvali vykon kazdeho hraca a v stredu koncime .

Reagovat
valloire

Kild. My to všechno vymelem. Všechno.

Reagovat
Ángel di María 22

Důležitý body.

Reagovat
Stiksxx

Když už ten Ronaldo dal 300. gol za Real tak mě zajímalo jak si stojí celkově v porovnání třeba s Messim.

Ronaldo: 580 zápasů, 417 golů, 167 asistencí

Messi: 468 zápasů, 398 golů, 178 asistencí

Reagovat
smazaný uživatel

A mě třeba napadlo jak si messi stojí v porovnání třeba s Neuerem

Messi: 468 zápasů, 398 golů, 178 asistencí

Neuer: 422 zápasů, 0 golů, 0 asistencí

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou to borci, ale víceméně ve všem je Messi nad Cristianem.

A to ještě u Messiho jsou započítané i ty jeho sezony, kdy byl ještě mladej zobák ...

Reagovat
CHONG

U Cristiana zase ty, kdy hrál na pozici, ze které se gólové hody pořádat úplně nedaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že hrál z křídla dýl, než Messi. Na druhou stranu má Cristiano daleko více penalt, které jeho statistiky hodně vylepšují.

Těch argumentů pro toho i onoho je dost, ale prostě Messi ve většině ohledů Cristianoa převyšuje, v některých i válcuje. A to není nic proti Cristianovi - kdyby se narodil o pět let dřív, byl nejlepší hráč na světě docela neohroženě. Ronaldinho by mu ten jeden balon asi sebral, ale zbytek by požal Cristiano. Takhle musí bojovat v době Messiho a je toho na něj moc.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze to je ten hlavni rozdil.... Leo byl celou dobu prakticky doma... ve svém tymu... nemusel se nicemu prispusobovat.... hrali všichni na neho.. tym byl postaveny okolo neho...(nemluvim o této sezone kde se jeho pozice dost zmenila) ale když vememe obdobi co je CR v realu sou na tom naprosto stejne... mozna ronaldo a trosku lepe... největší naskok nabral leo prave v době kdy byl ten cucak... a v tymu který mu naprosto sedel zatím co ronaldo byl podle me pro 20 leteho jizana v daleko narocnejsi lize.. tim nechci tvrdit ze je ronaldo nebo leo lepsi... to at soudi jini...

Reagovat
smazaný uživatel

To ale taky přece není pravda. Ten tým byl poskládaný okolo Ronaldinha a Messiho jako ústřední postavu, na kterou se bude makat, udělal až Pep po svém nástupu.

To Cristiano přišel do týmu jako nejdražší a nejblištivější hvězda okolo které se to všechno točilo ... a točit nikdy nepřestalo.

O Messiho vyjímečnosti vypovídá i to, jak se vyrovnal s úpadkem týmu, kterej časem táhl vlastně jen on. Zatímco Cristiano prostě bez toho týmu není tak dobrý a vyniká, když vynikne i tým, tak Messi je pravý opak - když tým upadá, tak on nejvíce vyniká.

Reagovat
smazaný uživatel

zase se snazis zkreslovat fakta.. guardiola byl v barcelone drive nez ronaldo takze messi byl ten stred toho tymo od doby co tam ronaldo prisel.. Navíc po prichodu byl dlouho dobu na podzim zraneny.... tym byl nove poskladany... a me to ronaldo i v realu daleko tezsi... a stim messim si snad delas srnadu.. samozrejme mel par zapasu kdy to urval ale to uplne stejne ronlado... ale bylo obrovske množství tech zapasu kdy se barce nedarilo a prezdivka kdessi byla opravdu na miste protože se tam na to hristi jen plouzil a nebyl absolutne videt...Jestli ty si zadlepeny a nechces priznat ze leo mel tu kariuru vydlážděnou od zacatkou sve profesionalni kariery az do ted tak se nemá cenu s tebou bavit....Cristiano se prosadil i v MU kde navíc hral pozici která proste nebyla primarne urcena na strileni golu... a prestu se Leovym statistikam zkratkablizi... Když tu prichazel asi nikdo neverik ze by mohl raula v poctu strelenych golu dohnat a on uz je tomu tahle nesmirne lblizko... ja se tu nechci bavit o tom kdo z nich dvou je lepsi... ale to ze me messi lehci cestu k temto statistikam je bezesporu fakt

Reagovat
smazaný uživatel

co měl znamenat ten tvůj začátek proboha?

Já ti na statistikách ukázal, co jsem ti psal v minulým příspěvku - prostě Messi nebyl před nástupem Pepa ústřední postavou a ten tým určitě nebyl postaven okolo něj. Proto tu první stovku startů neměl tak úžasný čísla ...

Reagovat
smazaný uživatel

tys rikal jako kdyby spolu byly v spanelske lize 10 let a messi byl proste jen hrac do poctu a stal se tou ustredni postavou az po prichodu pepa.... tim sem ti chtěl naznacit ze pep tam byl dřív nez ronaldo takze messi byl ustredni postavou minimalne stejne dlouho dobu jako ronaldo( byl urcite dele)... zadruhé messi byl v barce od 13 let takze proste mel to lehci styl barci se meni ale ten zaklad zustava porad stejny... jestli ty to nechces pochopit ze to leosek mel lehci nemá se stebou cenu bavit... o tom ze ma messi vice talentu vi snad každý... ale rozhodne není o tak giganticky kus lepsi nez ronaldoo... jestli vůbec lepsi je:)

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou argumenty jak pojď na mě z boku.

Pokud dáš vedle sebe statistiku zápasů a gólů, tak je naprosto jedno, jestli ty zápasy ti hráči nasbírali přímo ve stejném roce, nebo v ročním, nebo dvouletým posunu.

Já nevím, jestli není zbytečný ti psát znovu to, o čem jsem argumentoval, ale zkusím to - Messi má 468 zápasů, ze kterých 110 (tedy čtvrtinu) nebyl ústřední postavou týmu ... To Cristiano přišel jako ústřední hvězda, a tou taky nafurt zůstal. Doufám, že to teď pochopíš i ty.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze co to srovnavas??? ronaldo hral všech 580 zapasu jako ustredni hvezda tymu? on nebyl mlady? nehral dejme tomu čtvrtinu zapasu jako mlady? jestli to chapes tak ze ronaldo hral 580 zapasu jako hvezda tymo ale leosek první čtvrtinu sve kariery ne... tak jooo uz sem te pochopil

Reagovat
asskicker

Si dobry nechapavy kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

člověče, máš pravdu - já jsem měl za to, že srovnáváme čísla jen ve Španělsku. To je můj velký fail. Sorry.

Mě hrozně zmátlo to, jak je tam napsáno, že jde o góly za Real ...

Reagovat
smazaný uživatel

to nemá cenu.... vždycky vytahnes nejake provnani kdy to vyjde tak ze bude leo lepsi.... proste jedine co de stovnat je doba od prichodu Ronalda do realu a tam sou na tom stejne.... když beres kariery celkove je na tom samozrejme zatím leo lepe.. ronaldo mel ten rozjezd slabsi... a je to dano do jiste miry i tim ze mel tu karieru tezsi.... ale budem pocitat zajice az po honu... nidke není psano ze i když messi zacal lepe a je mladsi tak mu ten prach nezvlhne drive.... uvidíme za 5 - 8 let.... kdybych si mel kdo nakonec ty statistiky bude mit lepsi tak reknu ze nevim... ale podle me to bude hodne tesne:))

Reagovat
asskicker

Reagovat
valloire

čemu se jako směješ

Reagovat
asskicker

tebe ty stary blby futral

si fakt nechapavy sulin

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně to nic nemění na tom, co jsem psal předtím - není pravda, že by ten tým byl poskládán pro Messiho. Messi si pozici ústřední postavy musel taky vybojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentální čísla by teda měly být:

Messi 0,82 gólu na mač

Cristiano 0,69 gólu na mač

Reagovat
Billy McClane

Hm to je sice pekne, ale ak to pocitame od Ronaldovho prichodu do Realu, tak tie cisla su Messi 307z318g, CR 288z300g, takze o malinko ma lepsi priemer CR. Toto bude asi najobjektivnejsia statistika, pretoze predtym hral CR v inej lige a na inej pozicii, kym Messsi zase predtym este nebol najustrednejsou postavou v time.

Reagovat
smazaný uživatel

a teď se dostáváme na začátek diskuse, kterou jsem tady rozjel já. Dík.

Reagovat
valloire

Reagovat
asskicker

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

A souhlasím, že to měl Messi lehčí. Prostě proto, že je talentovanější a v základu lepší fotbalista. Cristiano je jistě též talentovaný, ale svoje statistiky si musel vydřít. O tom žádná.

Reagovat
valloire

jako asskicker

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

teď koukám do statistik - první 4 sezony, kdy nebyl v klubu Pep (a Messi nebyl ústřední postavou týmu), měl Messi 110 startů a 42 gólů - 0,38 gólu na zápas. Pak přišel Pep a Messi začal kanonovat - 1,01 gólu na zápas.

Ty první čtyři sezony pro něj byly startovací. Tam se učil od Ronaldinha.

A to je další věc, která je na Messim úžasná. Vlastně z roku na rok (v roce 07/08 měl 40/16 (0,4 gólu na zápas) a v roce 08/09 už měl 50/38 (0,76 gólu na zápas)) dokázal v 21ti letech převzít zodpovědnost za tým a zdvojnásobit svojí střeleckou potenci ... Mimochodem ten první rok dokázal tým dotáhnout na tu úžasnou šestititulovou sezonu ...

Reagovat
smazaný uživatel

2006/2007 45zapasu 20 golu

2007/2008 49 zapasu 42 golu je vlastne neuveritelne jak 23 lety hráč v těžké anglicke lize z pozice kridla dokazal za sezonu prevzit zodpovednost a zdvojnásobit svoji streleckou potenci

Reagovat
smazaný uživatel

fantastický čísla. Sice to dokázal zase o dva roky starší než Messi, ale úžasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to je pravda... jen sem narazel na to ze má v tomto ohledu praticky totozne statistiky ikdyz o 2 roky starsi nez messi a tys tu nad tim onanoval jak kdyby se stal zazrak:)))

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě jednou

Nic, tohle asi nemá úplně cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát bych teda krotil to tvoje označení "těžké anglické lize". To už je snad dávno vyvrácený fakt, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vis jak to myslim:))) sem rad za upadek anglicke ligy a poslední roky je to hodne znatelne... konecne se zase dostavaji nahoru tymy co umi hrat fotbal a ne ti anglicti nekopove... ale vis co tim chci rict... podle me pro technicke jizany je daleko privetivejsi spanelska technicka liga nez tvrdsi anglicka.. a ty ronaldovy rekordy z anglie sou uzane.... ikdyz v posledních letech je degraduje fakt ze i bale byl nejlepší hrac anglicke ligy:D::D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
asskicker

Ronaldo nabral naskok ked bol Messi este cucak a v Barce nebol cislo 1.

2002/2003 ked zacal CR palit v Sportingu tak Messi zacal az 2004/2005.

Az v roku 2008/2009 spustil kanonadu z ktorej neubral az doteraz.

Dovtedy to bolo CR - 97, Messi 42.

A odkedy prisiel do Realu tak CR ma 300 (55 penalt, 28 hat-tricks, 79 asistencii), Messi 318 (39 penalt, 30 hat-tricks, 115 asistencii).

A Messi sa musel ako mlady cucak prisposobovat najviac, az do do predposlednej sezony Ronaldinha nebol v time najlepsi, to CR prisiel ako najvacsia hviezda, ktorej sa od zaciatku vsetko podriadovalo.

Ale pobavil si

Reagovat
Billy McClane

Mna na tom najviac bavi, ze v roku 2009 to vyzeralo tak ze Messi bude zbierat zlate lopty mozno aj dalsich 10 rokov a Barcelona bude vyhravat jednu trofej za druhou. Ta dominancia vyzerala byt neohrozitelna. Lenze prisiel CR a Mourinho a dominancia Barcelony sa narusila. Samozrejme k tomu pomohli aj tradicne vnutorne rozpory v Barcelone. A som si isty, ze keby bol CR stale v MU, tak posledne dve zlate lopty neziska.

Ale co ma tesi najviac je to, ze Messi je sice vynimocny hrac aky tu este mozno nebol, ale napriek tomu ste s tymom okolo neho dokazali len dvakrat dobyt Europu. Svojimi hlupymi prestupmi a castokrat amaterskej neschopnosti vasho vedenia pomaly ale iste "zabijate" najlepsie roky vasho najlepsieho hraca, pre ktoreho su dve decimy v pozicii klucoveho hraca proste malo

Reagovat
sensei25

Messi vyhral LM 3x takze tam mas chybu.

Reagovat
Billy McClane

"v pozicii klucoveho hraca"...pri prvej bol mlady zobak, ktory si uz od osemfinale nekopol. To uz aj Morata bol pre nas pred rokom dolezitejsi hrac

Reagovat
asskicker

jasne, nekopol si

Reagovat
vacin

Tak v LM odehrál 311 minut což mi nepřijde, jako úplně klíčovej hráč...

Reagovat
asskicker

Ved to ani nikto netvrdil, ze bol klucovym hracom. Vtedy sa este len poriadne dostaval do zostavy.

Tu ide len o to, ze Messi to ma 3x a CR 2x.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě Décimy by byly i na Messiho docela dost.

Reagovat
Billy McClane

Podstata je snad jasna

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca i ciciny...

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě decimy ... Evidentně chápeš význam toho slova.

Reagovat
Billy McClane

10... pre mna je uz nejaky ten rok synonymom LM prave decima, co u fanusikov Realu asi nebude prakvapenim...preto to aj obcas puzijem nevhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
asskicker

Reagovat
smazaný uživatel

Barca určitě mohla za Messiho éry získat víc titulů v LM. O tom není sporu.

Na druhou stranu - LM je (jako každá PO soutěž) hodně závislá na štěstí. Prostě jsme jeden rok dostali Inter s Mourinhem, kterému se podařil jeden mač (na který ještě k tomu musela cestovat Barca den předem autobusem, protože vybuchla na Islandu sopka) a bylo to. Pak nás jednou vyřadila Chelsea tím stylem, že jsme v tom dvojmači 4x nastřelili brankovou konstrukci ... prostě velká smůla.

Taky proto beru jako nejvíc ligu, kde musíš prokazovat kvalitu dlouhodobě a celosezonní snažení ti nezhatí jeden nepovedený zápas ... Taky proto se asi ještě nikomu nepovedlo LM obhájit. Prostě je to z velký části o štěstí ...

... ale o tom vy z loňska něco víte.

Reagovat
Billy McClane

Aha tak proste chybalo stastie, tomu vravim obhajoba.

Reagovat
smazaný uživatel

To není obhajoba, ale konstatování faktů. Prostě ve vyřazovacím systému, kde se potkávají kvalitativně ne úplně rozdílné mančafty, jde taky o štěstí. Pokud nebudeš mít supermančaft, kde bys měl na každým postu o třídu lepší fotbalisty, než konkurence, tak prostě ten faktor štěstí nepotlačíš. A takovejhle supermančaft v dnešní době asi úplně složit nejde.

Argumentoval jsem ti tím zápasem Barci s Chelsea, kde byla Barca o třídu nad soupeřem ... a stejně nepostoupila. Faktor štěstí ... Pokud by šlo o dlouhodobou ligu, tak se faktor štěstí potlačí a víc se projeví kvalita kádru a práce s ním.

Reagovat
Billy McClane

Stastie je len jednym z faktorov, ktore pomahaju taketo sutaze vyhrat ale neda sa tym donekonecna argumentovat, ze to je hlavny dovod neuspechu. Aj Real mal stastie aj smolu, ale na konci sa vzdy pocitali len trofeje.

Ja som chcel len pukazat na to, ze ak raz budeme rozpravat o Messiho ere v Barcelone, tak doterajsie dve najcennejsie trofeje su v jeho pripade celkom malo. Prostriedky a moznosti aby tomu tak nebolo ma klub ako Barcelona obrovske, ale sama si skodi vlastnou neschopnostou postavit okolo Messiho taky tim, ktory by faktor stastia co najviac eliminoval.

Reagovat
-Carles-

Ligová trofej je rovnako cenná ako LM, aj keď je LM prestížnejšia. A tých má Leo 6. Navyše má stále len 27 rokov a kopu času tieto úspechy vylepšiť.

Reagovat
valloire

Reagovat
sensei25

3boha...neviem prečo stále točíš o dvoch ...xD

Reagovat
asskicker

lebo vtedy nebol ustredna postava a CR to vyhral 2x tak to predsa nemoze byt aby mal Messi viac.

Reagovat
sensei25

To ako keby povedal,že Pele je len 2x majster sveta,lebo počas získania 3titulu sa v základnej skupine zranil a nehral...

Reagovat
Billy McClane

Nie bavime sa o tom kolko vitaznych timov ste okolo Messiho postavili. A tie boli dva, pretoze Messiho podiel na vitazstve v roku 2006 bol minimalny. O porovnanie s CR mi v tomto pripade vobec nejde.

Reagovat
asskicker

Nie, bavili sme sa o tom, kto co v kariere dosiahol a ake mal osobne statistiky.

Reagovat
Billy McClane

To si potom o vlakno nizsie

Reagovat
asskicker

skus za pozriet ako zacalo a o com sme sa cely cas bavili

to len ty si zacal nieco o 2 LM pre Messiho a decimach pre Real

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobře - rok po roce:

08/09 titul

09/10 Inter - trochu smůly (už jsem dneska popisoval). Nevím, co by nám v tom dvojmači mělo pomoct. Interu první mač sednul (dal i gól z ofsajdu), nám ne. Můžeme se jen přít o tom, jak se na našem výkonu podepsalo to drkotání se do Milána autobusem.

10/11 titul

11/12 Chelsea - neskutečná smůla. To snad nemusím dál popisovat

12/13 Bayern - narazili jsme na Bavory v jejich nejlepší formě a zatlačili nám oči. Oni byli nahoře, my jsme měli zraněnýho Messiho. Tady se dá uvažovat o tom, jestli by nám pomohl nový stoper, který se kupoval ... kupoval ... kupoval .... ale nekoupil. Dovolím si říct, že by nás Bavoři rozebrali tak jako tak - přesně udeřili do místa, které jsme měli my nejslabší - výška při standartkách.

13/14 - záloha stárne a tým celkově stárne. Tady už jsme měli stoprocentně mít posílenou obranu a dost možná i zálohu, ale vedení zachrápalo. Ano, tenhle rok si můžeme vyčítat, že bychom mohli skončit líp. Ale jestli bychom vyhráli? Nevím.

14/15 - ???

Ve kterých letech vidíš možnost vyhrát titul, kdybychom pro Messiho "postavili lepší tým" (tvými slovy)?

Reagovat
Billy McClane

09/10 - v lete ste pustili Eto´a do Interu, ktory vas vyradil. Zlatana ste priviedli hlavne preto lebo Real kupil CR. Mozno este na zaklade Guardiolovej obluby strednych utocnikov Dovolim si tvrdit, ze keby ste tento prestup neurobili, tak Inter asi do semifinale ani nepostupi.

Dalej je to ako si popisal. Posledne roky posilujete vylucne utok a ostatne posty sa lepia samymi Ter Stegenmi, Mathieumi, Rakiticmi a inymi lahko nadpriemernymi hracmi. Ostatne utocna faza je to jedine co vas tuto sezonu v tazkych zapasoch drzi. Sam si jednym z najväcsich kritikov vasej prestupovej politiky za posledne roky, tak snad ju teraz nezacnes obhajovat

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že přestupová politika není úplně dobrá, a je možné, že být tam někdo jiný, tak jsme dneska kolem Messiho opravdu poskládali úplně jiný mančaft .... Ale to je takový to "kdyby" ...

Zlatan se ukázal jako fail, ale zase - v tý době to tak braný vůbec nebylo. Etoo měl rok do konce smlouvy a prej nekomunikoval s vedením, co chce dělat dál. Takže ti to pak vyřešili tímhle naším způsobem - koupili to nejlepší, co bylo k dispozici a ještě se zbavili rostoucího průseru. Vem si, za jak velký šašky by byli, kdyby Sammyho nebyli schopní podepsat, a on pak mohl jít zadarmo, kam mu bylo libo ... To by ses řehtal ještě teď ...

Devítka se hledala několik let a já prostě nemůžu říct, že vedení vybíralo úplně špatně. Zlatan byl dělo, který ztroskotalo na tom, že nedokázal skrotit svoje ego. Villa byl za tu kvalitu výborná posila. Že se pak postavil na křídlo, je o tom, že tam hrál i v repre a Messi na falešný devítce explodoval. Nákup Alexise jsem hodně kritizoval, ale nakonec se to neukázalo jako špatný krok. Ale zase - nebyla to ta proklamovaná devítka, kterou jsme hledali. Nakonec přišel Suárez a snad už je to trefa do černého.

Co bylo a je naprosto strašné, je nákup stopera. To jsem absolutně nezvládli a utekli nám ty největší ryby v přestupovém rybníku. Nakonec jsme koupili nadprůměrné borce a Mathieu určitě nebyl špatná volba. Dokonce by mohl být hodnocen jako velmi dobrá posila. Ale zase - není to prostě ten TOP TOP stoper, kterýho jsme nutně potřebovali.

Ter Stegen je dobrý gólman a je to nejlepší dvojka, co pamatuju. Bravo nahradil Vickyho nad předpokládání dobře. Tohle jsou přestupy, který snad ani nejdou kritizovat.

Raketa je fakt jen nadprůměr - svoje si odehraje, ale jeho hra nás nikam neposune. Nicméně takových hráčů, kteří by nás někam posunuli, zas tak moc není. A rozpočet není nafukovací. Nejsme vy, abychom uvalili za jedno okno čtvrt miliardy euro ...

Podle mě se dost liší náhled na posílení týmu mě jako Culého a tebe jako Madristy. Vaše pojetí posily je trochu jiné, než to naše ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybně to mohlo být lepší. Ty dvě vypadnutí jsem popsal. I to loňské vypadnutí s Atletama se nemuselo udát, ale tam už to nebylo samozřejmě o štěstí. Tak jako tak jsme loni na výhru v soutěži neměli. Bayern by nám zatlačil oči. Vy možná taky.

Až se bude vzpomínat na Messiho a jeho 3 výhry v LM (zatím), 6 ligových titulů (zatím), jednu šestititulovou sezonu, mraky a mraky gólů a mraky a mraky asistencí, tak věř, že si nikdo neřekne, že to mohlo být i lepší.

Řeknu ti to takhle - Zidanea často berete jako jednoho z TOP 5 nejlepších fotbalistů historie a vůbec vám v tom nepřekáží, že za dobu jeho pětisezonního působení jste vyhráli jeden titul a jednu LM. To mi přijde oproti Messiho působení v Barce jako hodně velký průser. A jen připomenu, že u vás Zidane hrál v době, kdy jste stahovali ty úplně nejlepší na světě a budovali jste ten dneska už zmíněný supermančaft.

Reagovat
Billy McClane

Ved Zidanova jedna LM za cele posobenie v Reale pruserom je. Minimalne v roku 2004 sme to mohli znovu pohodlne vyhrat, ale nestalo sa. Takisto u CR by tie "madridske ligy majstrov" mali byt aspon 2.

O Messiho velkosti v buducnosti nebude pochyb, ide o to ze tim ako Barcelona z neho mohol/mal/moze vytazit viac, ale mnohokrat sa sami zrazate a stastie s tym nema tolko spolocne ako sa tu snazis tvrdit.

Reagovat
asskicker

Bude aj posobenie CR v Reale velkym pruserom ak uz CL nevyhra? alebo ak to vyhra uz len raz?

Stastie do pozicie hlavneho faktora sa tu snazis dat ty, Jiri Ti to pekne vysvetli, kde v tych zapasoch neslo o to ako Barcu prehrali (napr. Bayern), ale to, ze ten dvojzapas mohol bez problemov skoncit postupom Barcelony.

Reagovat
Billy McClane

CR bude legendou Realu, ale jedna LM by mi prisla malo. Takisto ako u vas Messi aj CR je pravdepodbne nas najlepsi hrac v historii a z toho sa malo/musi vytazit tych titulov viac. V LM este aspon 1, v lige ani nehovorim

Druhy odstavec je trochu od veci.

Reagovat
asskicker

No nie je to od veci, kedze zmyslom bolo poukázať na to, ze je tam ovela viac faktorov ako len kvalita daneho timu.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím ... přijde mi, že zbytečně vymýšlíš problémy, kde nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky proto v lize pravidelně ztrácíte ...

Reagovat
asskicker

Mna na tom zasa najviac bavi fakt, ze Messi toho dosiahol omnoho viac ako CR, kde mu Cristiano moze sekundovat jedine v goloch a to je tak vsetko

Ale co ma tesi este viac a urcite aj teba, ze CR prestupoval ako najlepsi hrac za najvacsie prachy a ostal za Messim

Reagovat
Ed_Hazard

Som zvedavý či sa podala sťažnosť ohladom karty a neodpískanej pencle. Rozhodca čo toto vidí a neposúdi to ako faul by nemal pískať ani dedinské zápasy...

Reagovat
-Carles-

Veď to nebol faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ty jsi taky solidní pitomec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

když penaldo spadne, třeba i na půlce, tak je to jasná penalta. nejde o to, jestli to byl faul, nejde o to, jestli by se to nikomu jinému nepísklo, jde o to, že když v nekontaktní hře zvané fotbal, někdo jen zavadí a nebo pohladí a nebo se jen na milimetr dotkne penalda, tak je jasná. pokaždé se směju, když někdo napíše: Dotyk tam byl

Reagovat
Phillipinho

Dneska pro Vale strasne dulezity match na San Mames. Pokud nevyhraji budou mit tesne za sebou Sevillu, ktera ma podle me snazsi los nez Vale. Netopyri maji zase vyhodu, ze se muzou soustredit na jednu soutez, zatimco Sevilla ma uz do tak narocneho programu pristi tyden Zenit. Jinak Atletico to 3. misto snad v pohode uhaji ....

Reagovat
Kily

Sevilla a náročný program, to je taky zajímavé téma:) loni jsem čekal, kdy jim dojde dech z chytání dvou zajíců naráz a oni to dohráli až do konce. A letos se s tím zatím taky perou tak, že je ta předpokládaná únava nijak nepoznamenává

Reagovat
Phillipinho

Tak myslim, ze hlavni duvod je, ze Emery ma siroky kvalitni kadr a muze si dovolit velkou rotaci sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, ten hlavní klíč je opět opakuji skvělá parta a tedy i neskutečná soudržnost týmu, doplněná tím, že sestava má nějakou stálou osu (Pareja, Carrico, Krychowiak, Iborra, Vítolo, Bacca) a okolo nich je v podstatě úplně jedno kdo nastoupí, protože odvede maximum a to hlavně na jaře, všichni čtyři krajní beci hrajou skvěle, v záloze Mbia si svoje odehraje vždy, Banegovi sice tak nějak nemůžu přijít na chuť a zastávám názor, že na těžké týmy hrát nemůže, ale proti Athleticu byl nejlepší na hřišti, Reyes vepředu asi nepotřebuje komentář, Vidal to minimálně odjezdí a hodí se mi víc do zápasů s Realem nebo Barcou než Reyes, jediný co je škoda, že z toho uplně vypadlo Barcelonský duo Suarez-Deulofeu, prvně jmenovaný ztratil na tempu a výkonnost šla dolů + méně příležitostí, a u Deulofeu to bude nejspíš osobní záležitost mezi ním a Emerym, v repre ted hrál prej skvěle, ale podle mě prostě mezi nima to jiskří a Emery ho nemá rád, Gameiro jde teď nahoru což mě nesmírně těší, proti Levante byl s Reyesem nejlepší. Zkrátka Emery má před každým zápasem nespočetně mnoho variant jak to poskládat a je to i vidět, ta rotace je obrovská a proto nějaká únava na hře a na nikom není vůbec znát, i když ten závěr sezóny bude samozřejmě těžší a těžší, ale pevně věřím, že to dojedeme na krev na obou frontách a minimálně v jedný soutěži tu vytouženou a nesmírně potřebnou Ligu mistrů ukopem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem zapomněl dodat stopera Kolodziejczaka, kterej se po hrozným úvodu do toho teď velmi slušně dostal.

Reagovat
Phillipinho

On ma Emery podle me i nejaky problem z Reyesem, protoze ho po tech vybornych vykonech znicehonic prestal stavet. Deuloufeu uz asi u nej definitivne skoncil. Banegovo problem je vsem znamy- nevyrovnanost. Kdyz se mu dari, tak je to fakt rozdilovy hrac, na ktereho se krasne kouka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reyes se zranil

Reagovat
Phillipinho

Vzdyt byla serie utkani, ktere prosedel jenom na lavicce....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ty myslis zas tohle obdobi, ja myslel ze mluvis o dobe kdy nehral po jeho fazone nejvetsi. No tezko rict, kde je pravda, o Reyesovi je znamo ze ma problemy s disciplinou, obcas to zacne i flakat si myslim a Emery si pamatuju ho dostal zpatky nahoru pres rokem, kdy byl totalne vycichlej a on ho prave tim ze ho nestavel a byl na nej tvrdej i pres to co si reyes uz odkopal. A vyplatilo se, stal se nepostradatelnym a uvidis ze se to se stane i ted, v tydnu opet ukazal co muze tymu nabidnout, podle me z nej chce Emery vytriskat to nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takovej pocit, že klidně může rozhodnout to, kterej tým urve něco proti monopolům Barce a Realu, teda pokud dnes neurvete tři body na San Mames...Jinak mi ten los moc rozdílnej nepřijde..

Reagovat
Kily

já už ve Španělsku nic neutrhl přes devět měsíců

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sázej na šipky perníčku

Reagovat
Kily

šipky jsou asi tak stejný nesmysl jako současná Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a ty jedno hraješ a druhýmu fandíš

Reagovat
Kily

koukám, že do Uzeninalandu konečně dorazily noviny z roku 2012

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti dám Uzeninaland

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Vyhodu vidim v tom, ze vy hrajete proti B+R doma, zatimco Vale bude s nimi hrat venku....

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nas taky, vsichni konkurenti okolo nas ztratili, navic Malaga hosti v pristim kole Atletico...osobne bych byl radsi, kdyby se na to Valverde trochu vykaslal a pripravoval tym jen na finale Copy, ale to se asi nestane..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.chelsea-fc.cz/

Jen tak mimochodem......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tak tohohle floutka se ta PL zrovna moc netýká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda jen,že to řeklo spousta hráčů a trenérů,ale chápu,že to neradi slyšíte.

Za všechny připomenu CR,který to řekl několikrát .

Reagovat
CHONG

Já hlavně nechápu potřebu to řešit, co z toho, jestli je PL vyrovnanější, když pak stejně děláte v Evropě všichni do jednoho akorát ostudu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak...... sem si rýpnul

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ten odkaz neumí dát správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
valloire

Hezká debata výjimečně o tom kdo je lepší, má víc golů, trofejí, o důležitosti těch trofejí (liga je stejná jako LM )....Messi nebo Ronaldo.

Já bych to skončil tím, že ani jeden z nich nemá titul mistra světa a ani jeden z nich nedal tolik golů jako ten, kdo je nejlepší opravdu. No a to je samozřejmě Edson Arantes dos Nascimento.

Reagovat
smazaný uživatel

pravdu díš.

Reagovat
smazaný uživatel

zasekol si sa?

Reagovat
valloire

Řekl bych, že opravdu zaseklých je tu víc. Každej jak na koho.

Reagovat
misinho7

to v anglickej sekcii maju tendencii davat Premier League nad LM nechapem ako... LM je najvacsia trofej na klubej urovni, ten kto ju vyhra je oficialne najlepsi v europe a od decembra vacsinou aj na svete ligu vedia kluby obhajit a tak ale LM to este nikto nedokazal hraju tam najlepsie kluby sveta a je nevyspytatelnaa samozrejme ligu by som chcel tiez ale ked si uz vybrat tak samozrejme LM

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět,že tomu nerozumíš(dle 1.věty). Ale nevadí budeš asi mladý

Reagovat
misinho7

no lebo ty vsetkemu rozumies nie ? ... no 19 rokov to je mlady no.. co ti poviem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

tak asi nejde o to kazdemu byt najlepsi v Europe a na svete,neraz som cital aj nazory trenerov v anglicku,nie len fans v angl. sekcii,napr. Liverpool ,ktory ju uz dlho nevyhral ,ale aj Man . U. ,Arsenal by radsej vyhrali ligu,ako LM,,,,a urcite ide niekomu ,aby sa neako nezmyselne cely rok tituloval ako najlepsie muzstvo europy,na svete

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak no

Reagovat
misinho7

tak Liverpool nevyhral tu ligu uz velmi dlho ..im sa necudujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Takže na vás nesázet?

Reagovat
smazaný uživatel

Enzo ešte nemôže hrať ? Hm Parejo je asi vykartovaný, to som zvedavý, ale som rád, že tam je Rodrigo , bude to viac ofenzívne..

Reagovat
-Kopy-

jj Enzo zraněný a Parejo vykartovaný

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednou neco trefil no...

Reagovat
smazaný uživatel

Aduriz se dneska bude červenat.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Dopředu poslední zápas a půl bída no

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi fantazie.

Reagovat
-Kopy-

Alváro na plac, musíme něco změnit, tohle neni dobrý

Reagovat
-Kopy-

góoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
-Kopy-

De Paul takový zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

one man show.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle červená? To jdi do prdele. Kašpaři

Reagovat
smazaný uživatel

jako tohle nebyl od Otamendiho ani faul.

Reagovat
LAM

faul to byl.Jasnej šlapák,ale červená ani náhodou.

Reagovat
-Kopy-

jak šlapák ? vždyt hrát míč

Reagovat
LAM

to je snad úplně jedno když pak zasáhne nohu.Faul ano,karta ne

Reagovat
smazaný uživatel

o tom se dá diskutovat, protože byl u balonu o hodně dřív a podrážkou do toho nešel, ale beru - kdyby to chtěl fouknout jako faul, tak prosím ... Ale ta rudá ...

Reagovat
-Kopy-

to je konec, hoši rozhodčí ve španělsku to je konec

a hráči Athletica taky vtipný co tam předvedli za komedii

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

ty hráče já chápu - tohle je prostě Španělsko ...

Ale jako sudí ... já to prostě nemůžu pochopit. To je naprosto šílený něco. Úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

A svaz aby podpořil svý miláčky sudí, tak dají Otamendimu ke standartní jednozápasové stopce ještě dva navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je krádež. Velká a hnusná krádež.

Reagovat
smazaný uživatel

říká fanoušek Barcelony

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo řádně pod úroveň

Reagovat
Leo Rekordman

takze ak to hovori fanusik FCB ,tak to kradez nebola?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale zni mi to trochu smesne od nekoho, jehoz klub je synonymem pro simulovani a teatralni se shromazdovani kolem rozhodciho.

Reagovat
smazaný uživatel

a to má něco společnýho s krádeží? Vzpomatuj se, kapesníčku.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

jasnej ofsajd bože

Reagovat
smazaný uživatel

A gól z ofsajdu. Tfuj.

Reagovat
Ángel di María 22

No tak to je konec. Rozhodčí totálně zařezali Vale. To jsou zmrdi to svět neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy se udávil ovladačem ...

Reagovat
LAM

Na jeho místě bych udělal to samý

Reagovat
Kongo

doufám,že to bude mít nějakou dohru.Ale to nám stejně body nevrátí.

Reagovat
-Kopy-

krásně okradeni, díky rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

žádnej strach, kamión s kapesníkama už je na cestě

Reagovat
Ángel di María 22

Na tomhle je nejhhorší, že vám to nepomůže, Athletic v lize hraje o uplný hovno už, akorát se tady zas rozhodčí naprosto ztrapnili a dali klid Atléticu na třetím místě. Job done

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, ze 6 bodu uz na Malagu nestahnem...ale je to vlastne dobry, aspon se budem moci v klidu soustredit na finale...

Reagovat
Ángel di María 22

V cem by vam pomohlo preskocit Malagu jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Do EL, pokud prohrajem finale Copy

Reagovat
Ángel di María 22

Nebylo nahodou vzdycky to pravidlo, ze pokud je druhej tym ve finale na poharech, tak ma automaticky porazenej finalista vstupenku? Az kdyz oba finalisti byly na LM - treba clasico, tak se daval 7. misto v lize pro EL.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, letos je to tak, ze ma prednost 7. tym z ligy pred porazenym finalistou

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Phillipinho

Sudi . Obrovska kradez, Otamendi mel dostat max zlutou a Aduriz byl v jasnym ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedná sa o veľa, ale prečo to ten rozhodca spravil, to nechápem. Hlavne tú červený, veď tam bolo videť, že Otamendi trafil loptu.

Reagovat
QooBo

To je nenormálne akí sú rozhodcovia v Španielsku nekvalitní Vždy, keď si myslím, že horší už byť nemôžu tak ma presvedčia o opaku

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bola tragédia.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem teda videl uz vetsi zarezy nez ten dnesni...v tyhle lize jsou dobre odpiskany zapasy zazrakem

Reagovat
smazaný uživatel

ja osobne pri tých zápasoch čo sledujem som nevidel až tak veľké chyby rozhodcov, ktoré by výslovene ovplyvnili výsledky. Nesledujem ale všetky zápasy. Pri Valencii a Atleticu sa to moc nestáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia okradnutá o 3 body. Bohužial, čiastočne si za to chalani môžu sami, nepreminili šance, ak by bolo 0:2 nebolo by o čom. Vylúčenie Otamendiho úplne vymyslené, trafil čisto loptu, a potom mu tam chalanisko pichol nohu a začal sa skrúcať a rozhodca nezmyselne podľahol teatralnym protestom. Uplne nepochopitelne sudca nezvládoll situáciu. Ofsaj ťažko povedať ja osobne by som ho odpískal, aj keď treba pvoedať, že by pri odraze od tyčky ofsajd nie je, lenže tam išlo o tom, že Adurazi sa evidentne zapojil do hry už v čase prihrávky a už tam mal byť mávaný ofsajd. Je to veľmi ťažké pre Valenciu, keď najhaluznejšie mužstvo v lige Sevilla, vyhraje totálne haluzným spôsobom a Valencia nedokáže dva zápasy bosovať na plne, kde mala hlavne v tomto zápase prevahu v šanciach a proti Villarealu tomu tiež chýbalo málo. Jediné čo ostáva je čakať na zaváhanie Sevilly, ktorá, ale nezaváha, lebo to je proste haluz, oni dajú gol aj ked vietor zafúka a vždy vyhrajú o nejaký trápny šťastný moment. Nuž, taký je fotbal.

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč získává ze svého postavení výhodu tím, že

v ofsajdové pozici zahraje míčem, který

i ) se k němu odrazil nebo byl odkloněn

(tečován) od tyče nebo břevna,

nebo hráče soupeře,

ii ) se k němu odrazil, byl tečován nebo

zahrán hráčem soupeře při úmyslném

obraném zákroku.

Tohle je výklad pravidel z roku 2013. Nevím, jestli se pravidlo nezměnilo, ale odraz od tyče neruší ofsajdovou situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

aha zaujimave, ked ja som hraval za dorast , tak rozhodci praktikovali, to z ked dorazam loptu vyrazenu od brankara, tak piskali ofsajd a ked sa loptu odrazi od tyčky alebo brvna , tak to nechavaju, kažedpádne ak je to tak, tak je tento zápas totálne škandalózny a nepochopitľne zmanipulovaný, lebo toto musel videť postranný aj keby sa mu hlava zakrútila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, kdyz neco delas na 110%, tak se ti to nejakym zpusobem vrati, nekdo to nazyva haluzi, nekdo stestim, jasny ale je, ze to nepotkava kazdyho, obzvlast ne toho, kdo si to nezaslouží. Nuž, taký je fotbal a život.

Reagovat
Woyta

Hoši normálně kouřím jenom v práci a doma ne, ale po tomhle jsem si musel dát rovnou dvě cíga.

Když už si myslím, že mě španělští sudí nemohou více překvapit, přijde tohle

Reagovat
smazaný uživatel

jedina otazka zostava co teraz zo zakladnou 11 na ktoru mame az 12 hracov http://www.dailylivetv.com/category/live-tv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele