Primera División - preview 30. kola

25.03.2014, 08:59, aktualizováno 27.03.2014, 08:41
Previews
Real Sociedad a Villarreal mají náhle výrazně ztíženou pozici v boji o evropské poháry, protože do hry výrazně vstoupila Sevilla. Tým ze San Sebastianu dnes potřebuje porazit Valladolid, Villarreal se představí v Getafe. Poslední Betis doufá v body z Levante a Almería hostí Valencii.
Real Sociedad - Real Valladolid  (čtvrtek 20:00)
Trápící se Real Sociedad se pokusí spravit si chuť proti předposlednímu Valladolidu. Domácí totiž prohráli tři z posledních čtyř utkání a boj o vysněné čtvrté místo se jim povážlivě vzdaluje. Valladolid však dopředu tlačí touha obhájit prvoligovou příslušnost a rozhodně neprodá svou kůži lacino.

Hráčům San Sebastianu se v posledních týdnech hrubě nedaří. Od prohraného zápasu se Sevillou stihli svěřenci Jagoba Arrasteho padnout s Rayem Vallecanem a také Almerií. Další zaváhání s tabulkově slabším soupeřem už si tak Baskové nemohou dovolit, jelikož na šesté místo zaručující účast v Evropské lize tvrdě dotírá Villarreal. Po poslední víkendové porážce teď Arraste volá po radikálním zlepšení výkonu.

"Vůbec se nám nedařilo v obraně, a přestože jsme v útoku nepodali špatný výkon, prohráli jsme, protože jsme na Almeríi jednoduše neměli. Před následujícím utkáním jsme udělali vše proto, abychom naše chyby opět neopakovali. Teď už si nemůžeme dovolit, aby nám další body protékaly mezi prsty. Přitom je stále těžší a těžší vyhrávat, protože všechny týmy mají o co hrát. Pokud chceme skončit v tabulce co nejvýše, nesmíme už ztrácet další zápasy," uvedl bojově naladěný kouč domácích.

Valladolid je právě jedno z mužstev, která hrají prakticky o všechno. V současnosti hosté okupují až předposlední místo, ale případný zisk tří bodu ze San Sebastiianu by je mohl posunout až mimo sestupové pozice. Kromě senzačního vítězství proti Barceloně však Valladolid vyhrává jen zřídka, z posledních osmi zápasů hned pětkrát remizoval a dvakrát prohrál. I proto je Valladolid s dvanácti nerozhodnými výsledky remízový král španělské ligy.

"Zachrání se týmy, které budou nejsilnější po mentální stránce, týmy, které se dopustí nejméně chyb. Dvojnásob to platí v posledních deseti zápasech. My se chceme zachránit bez ohledu na výsledky ostatních, proto ale musíme splnit všechny své domácí úkoly. Mí hráči byli hodně naštvaní po remíze s Rayem, ale teď už se soustředíme jen na zápas v San Sebastianu, kde máme podle mého názoru velkou šanci uspět," komentoval aktuální situaci svého výběru trenér Juan Ignacio Martínez, kterému budou chybět zranění Osorio a Heinz.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Ángel, Martínez, Ansotegi, Zaldúa - Pardo, Bergara - Griezmann, X. Prieto, C. Vela - Agirretxe
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jaime - Peňa, Mitrovič, Rueda, Rukavina - Rossi, Rubio - Rama, Óscar, Jeffren - Guerra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.20 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Villarreal CF  (čtvrtek 20:00)
Villarreal v honbě za evropskými poháry přijede do Madridu, aby se zde utkal s tamním Getafe. To sice na začátku sezony začalo skvěle, ale nyní se topí v sestupových vodách. Žlutá ponorka se nyní vynořuje, aby potopila naděje domácích a získala tři body.

Sedmá příčka je pro Villarreal sice nevyhovující, ale vzhledem k současné formě naprosto adekvátní. Ani zlepšená hra Villarrealu nepomohla a výsledky se zatím nedostavují. V posledním utkání si opět Villarreal body nepřipsal, díky dvěma brankám Javiho Fuega se Žlutá ponorka znovu potopila. Výsledek může mrzet o to víc, že Valencia je známým rivalem Villarrealu. Branka mexického talentu Giovaniho dos Santose ze závěru utkání již nic neznamenala, neboť pár minut před koncem se Marcelinovým svěřencům již nepodařilo vytvořit si potřebný tlak a padli.

Pro návštěvu Getafe si ale vybral ideální čas, protože madridský celek se topí v krizi. Třetí od konce, bez výhry v tomto kalendářním roce. Jeho fanoušky nepotěšilo ani minulé utkání, v němž narazilo na Bilbao. Lvi z Baskicka si poradili díky jedinému gólu, z něhož se radoval Markel Susaeta. Tři body pomohly Athleticu k současnému čtvrtému místu, které garantuje účast v evropských pohárech.

Trenér Cosmin Contra si je obře vědom současné situace svých svěřenců, která je téměř kritická. Sám ale věří, že by spolu s hráči mohl změnit dosavadní pořádek a postoupit směrem k záchraně. "Věděli jsme, že Athletic hraje velmi ofenzivním stylem, takže jsme se museli zaměřit na naši obranu. To se nám dařilo a za celé utkání jsme inkasovali jen jednou. Oproti ostatním zápasům musím říct, že jsme se zlepšili. Druhý poločas už v našem podání byl jednoznačně lepší, soupeři jsme toho příliš nedovolili a sami se snažili o zvrat. Potřebujeme zlepšit naše ofenzivní schopnosti, protože útok se nám zatím příliš nedaří," ví Contra.

Prohra s Valencií stále bolí v srdcích Villarrealu, protože znamenala rázný zásah do ambic týmu. Žlutá ponorka se pokusila zvrátit daný stav a posunout se v tabulce výš, ale poslední týdny jí nevycházejí podle představ. Evropské poháry se sice vzdalují, ale na šestý Real Sociedad stále ztrácí svěřenci trenéra Marcelina jen jeden jediný bod, tedy vzdálenost přinejmenším snesitelná a hratelná.

A trenér dobře ví, že je v silách jeho týmu poprat se o lepší umístění, ambice i finanční ohodnocení. "V minulém zápase jsme nehráli dobře a musíme pogratulovat soupeři. Celých devadesát minut zvládl lépe než my. Zejména první půli nás soupeř zatlačil a sklízel zasloužené ovoce. Máme sice mnoho zraněných hráčů, kteří nám velmi chybí, ale žádné absence pro nás nemohou být výmluvou špatných výkonů. Máme široký a kvalitní kádr a je na nás, abychom se s tím vyrovnali," hlásí Marcelino.

"Mrzí nás, že jsme fanoušky nepotěšili, protože Valencia byla vždy naším rivalem. Možná by se ale tato otázka měla změnit - jsme dostatečně kvalitní na to, abychom Netopýrům konkurovali? Může nám pomáhat alespoň fakt, že jsme v tabulce nad Valencií. Naše předsezónní cíle byl úplně jiné, takže jsme hrdí na to, že teď konkurujeme týmům jako Valencia, Real Sociedad, Athletic Bilbao nebo FC Sevilla. Co se týče útoku, tak je pro nás obtížné skórovat každý zápas třikrát. Může se nám to povést jednou za čas, ale ne pravidelně," zakončuje trenér Marcelino.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Codina - Valera, López, Alexis, Escudero - Borja, Mosquera - León, Sarabia, Lafita - Colunga
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Pantić, Musacchio, Jokić - Aquino, Trigueros, Bruno, Torres - Perbet, Giovani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Almería - Valencia CF  (čtvrtek 22:00)
Valencie se pokouší udržet se na dohled příčkám zajišťujícím naději na evropské poháry, ale k tomu potřebují vyhrát další zápas. Vložené kolo španělské první ligy jim dává možnost sebrat body Almeríi, která však bojuje. V minulém utkání byla Almería nad síly favorizovaného Realu Sociedad.

Ještě nedávno Almería klesala tabulkou až do pásma sestupu, ale v posledním kole vše zvrátila a díky třem bodům se nyní uchází o šestnáctou příčku. Jediný výsledek by ale vše mohl vrátit do starých kolejí a Almería by mohla znovu bojovat o samotné přežití. Teď ji čeká velmi těžká zkouška, protože ji přiletí prověřit Netopýři z Valencie.

A Valencia se od prvního duelu dost změnilo. Po odstoupivším Djukićovi se převzal mužstvo zkušenější Argentinec Juan Antonio Pizzi, který vdechl skomírajícímu týmu opět dech do těla a radost ze hry se projevila také ve výsledcích. Poslední dvě utkání Valencia vyhrála a nyní by ráda připojila vítězný hattrick. Soupeřem Valencie nebyl nikdo jiný než Villarreal, tedy rovněž ambiciózní mužstvo bojující o evropské poháry. Tento boj ale Valencia zvládla a díky dvěma brankám Javiho Fuega si připsala tři body.

Jedním z důležitých článků Netopýru se stala záložní řada a v ní figurující Seydou Keita. Jeho působení je však pouze omezené a zatím není jisté, zda Keita po sezoně neskončí s fotbalem. Sám odmítl o své budoucnosti mluvit a na tiskové konferenci před utkáním se chtěl zaměřovat pouze na přítomnost. "Cítím se dobře, ale ještě o budoucnosti rozhodnutí nepadlo. Nejdřív chci tomuto týmu pomoci k dosažení jeho cílů a být platným hráčem. Po sezoně je čas si sednout s vedením klubu a probrat, co bude dál. Ještě nevím, zda budu pokračovat, nebo s kariérou skončím," mlží Keita.

"V této chvíli je důležité, že jsme zvládli minulý zápas proti Villarrealu, což pro nás hodně znamená. Není to ale konec, ještě nám zbývá mnoho dalších duelů. Pokud bychom nevyhráli proti Almeríi, nic by to neznamenalo. Všechno je ve fotbale možné a otevřené, takže se teď pokusíme vyhrát a vytvořit tím tlak na Villarreal. Třeba někdy ztratí body a my se v tabulce opět posuneme," dodává někdejší hráč Barcelony.

Velkým překvapením se stala minulá výhra Almeríe nad Realem Sociedad San Sebastian. Skvělý večer si bude pamatovat zejména mladík Hicham Khaloua, který na hřiště dorazil až v závěru utkání a vstřelil rozhodující branku na 4:3. Výsledek ukazuje nejen produktivitu Almeríe, ale především její nevyzpytatelnost. I s tím bude muset Valencia počítat, protože trenér Francisco ji varuje.

"Dnešek byl velmi důležité datum, protože když se nám v minulým utkáních nedařilo, často jsem slýchával zvěsti o mém odvolání a vůbec budoucnosti celého týmu. Teď se ale opět můžeme trochu nadechnout a naše sebevědomí narostlo. Dokázali jsme se oprostit od toho, co se povídá kolem a tým funguje jako v bublině. Nevnímáme tlak kolem nás, což je dobře. Hráči se plně soustředí jen na své výkony a na další utkání. Náš cíl je jasný a my tomu musíme dát vše. Někdo si možná myslel, že tenhle tým je odepsaný, ale dokázali jsme, že nejsme mrtví a že nám skórování nedělá problémy," dodává Francisco.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Mané - Verza, Azzez - Vidal, Corona, Suso - Rodri
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Pereira, Vezo, Mathieu, Bernat - Fuego, Parejo - Barragán, Vargas, Fede - Alcácer
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Real Betis  (čtvrtek 22:00)
Konec sezony se nezadržitelně blíží a nejvíce ze všech to pociťuje Real Betis. Andaluský klub i nadále zůstává beznadějně poslední a pomalu si nemůže dovolit žádné další zaváhání, pokud ještě chce zamíchat záchranářskými kartami. V třicátém kole zavítá na půdu Levante.

Nedělní prohra 0:2 s Atlétikem Madrid nebyla nijak překvapivou, Betis tak i nadále zůstává na dně tabulky s odstupem osmi bodů od předposledního Realu Valladolid a rovných deseti od první nesestupové příčky. "Jsme si dobře vědomi naší situace," neskrývá trenér Betisu Gabriel Calderón. "Stále to beru zápas od zápasu a osobně je pro mě každý z nich jako finálový. A tohle je další finále. Strávili jsme poslední dva měsíce hraním rozhodujících zápasů a čas na získání výher se už krátí."

Před zmíněným utkáním s Atlétikem se přitom blýskalo na lepší časy, Betis držel neporazitelnost po tři kola a i s favorizovaným adeptem na titul se dlouho držel, než v 55. minutě uviděl červenou kartu Braian Rodríguez. Hosté početní převahy beze zbytku využili a díky dvěma brankám Gabiho s Diegem Costou v následující desetiminutovce přidali na konto Betisu již osmnáctou ligovou prohru.

Přesto všechno však Calderón dokázal najít i pozitiva. "Proti Atlétiku jsme si vedli dobře až do vyloučení, přesně takhle potřebujeme hrát, pokud se chceme pokusit o odlepení ze dna."

Domácí Levante stále drží pohodlný střed tabulky a z desátého místa může pomrkávat i po možné kvalifikaci do evropských pohárů. Vzhledem k nedávné formě, kdy z posledních tří kol dokázal klub z Valencie uhrát jediný bod, se však devítibodová ztráta na šestý Real Sociedad zdá být čím dál tím nedostižnější. Koneckonců v tuto chvíli má Levante dokonce blíže k sestupu, osmnácté Getafe na něj totiž ztrácí osm bodů. Čtvrteční střetnutí s Betisem tak z velké části může ovlivnit, o co bude Levante ve zbytku sezony ještě usilovat.

"Pokud získáme tři body proti Betisu, šlo by o důležitý krok směrem k našemu prvnímu sezonnímu cílu, čtyřiceti bodům," připomíná obránce Levante Juanfran obvyklou hranici signalizující setrvání v nejvyšší soutěži. "Nesmíme si dávat za cíl kvalifikaci do Evropy, nejde přece mluvit o jedné věci, když se ještě nepovedlo dosáhnout té předchozí."
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - Vyntra, Navarro, Juanfran, Nikos - Diop, Simao - López, Zhar, Ivanschiz - Barral
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Chica, Paulao, Jordi, Carlos - Juanfran, Reyes, N'Diaye, Sevilla - Castro, Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rayo Vallecano - CA Osasuna  (středa 20:00)
Rayo Vallecano je ve velké výhodě, protože se utká s celkem, který se musí potýkat se sestupovými starostmi. Navíc má za sebou sérii výher, zatímco pro Osasunu je prohra spíše denním chlebem.

Do Madridu zavítá Osasuna, která bude chtít v rámci vloženého kola ukončit svou negativní sérii zápasů a získat cenné tři body. Ty by jí alespoň na pár chvil zajistily relativní klid s ohledem na pásmo sestupu, v jehož bezprostřední blízkosti se celek z Pamplony nachází. Rayo o třech vyhraných zápasech získalo pouze bod v utkání s Realem Valladolid, navíc muselo dotahovat skóre. Ale přesto se Rayo necítí jako zvlášť jasný favorit.

Alespoň to tvrdí trenér Paco Jémez, který na tiskové konferenci po zápase s Realem Valladolid uznal: "V prvním poločase jsme jasně dominovali a hráli lépe. Ve druhém jsme se trochu zatáhli a cokoli se mohlo stát. Celý tým ale odevzdal maximum svých možností, hráli jsme jako jedna skupina a jsem rád, že se nám podařilo bavit se fotbalem. Myslím, že jsme si zasloužili trochu víc, ale ve fotbale nikdy nevíte, o přijde."

Osasuna ale prožívá přinejlepším špatné období, které dokládá již po čtyři zápasy. Všechny čtyři totiž prohrála a ani její hra se příliš ideálu nepodobá. To si uvědomuje i trenér Gracía, který po posledním utkání své hráče přímo nechválil. Po debaklu s Barcelonou, kdy inkasovala sedm branek, podlehla Osasuna také Seville, i když rozdíl jedné branky jistě není tak depresivní. Většinu zápasu ale Sevilla vedla, kontaktní branka přišla až v nastaveném čase druhé půle a to již bylo příliš pozdě.

Trenér Gracía po utkání sdělil: "Naše poslední utkání bylo přímo katastrofální. Nedařilo se nám držet míč a naši hráči působili velmi unaveně. Svému týmu sice naprosto věřím, ale něco se musí změnit. Kousek po kousku se snažíme dostávat se do zápasů, ale nedaří se nám kombinace. Hráči se dobře připravují na zápasy, odvádějí dobrou práci, ale nedaří se nám přenést myšlenky z tréninku na hřiště. Chybí nám vůle ke strhnutí výsledku na naši stranu, na čemž musíme ještě pracovat," dodává Gracía.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Arbilla, Castro, Gálvez, Rat - Trashorras, Saúl - Rochina, Bueno, Falqué - Larrivey
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Oier, Arribas, Loties, Damiá - Puňal, Silva - Cejudo, Torres, Lobato - Acuňa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Celta Vigo  (středa 20:00)
V dalším kole hraném uprostřed týdne čeká Barcelonu oproti víkendu o poznání papírově jednodušší soupeř. Zatímco v neděli Katalánci s vypětím všech sil ovládli v Madridu El Clásico, nyní hrají po osmé večerní doma proti Celtě Vigo.

Díky výhře 4:3 se Barcelona po několika ztrátách znovu naplno vrátila do boje o titul, v němž momentálně na duo Real & Atlético Madrid ztrácí pouhý jeden bod. Stále tak je ve hře úspěch na všech frontách, barcelonští totiž mají před sebou čtvrtfinále Ligy mistrů a také finále domácího ligového poháru. Celta se naopak potácí na v dolní polovině tabulky a z dvanáctého místa ztrácí i díky třem prohrám z posledních čtyř kol na sestupové pásmo pouze pět bodů.

"Nyní je důležité být správně myšlenkově naladění na tažení v závěru sezony, stále bojujeme na všech třech frontách a nacházíme formu, což je pozitivní," nabádá své svěřence kouč Gerardo Martino k úspěchu ve všech devíti ligových kolech i pohárových vsuvkách. "Musíme z našeho víkendového výsledku vytěžit co nejvíce, když už nás posunul zpět do boje o titul."

Jedinou výjimkou v zápasové nominaci Barcelony oproti soupisce, která se postarala o šok v Madridu, je zařazení Cristiana Tella na úkor Xaviho. Nic se tak nemění na absencích Afellaye, Montoyi, Puyola, Cuency či Jonathana dos Santos. Zrovna toto na pohled rutinní utkání však bude mít na Camp Nou zvláštní nádech, půjde totiž o jubilejní tisící ligový zápas na barcelonském svatostánku. A jestli se někdo s kořeny v Barceloně bude pokoušet o úspěch hostující Celty, bude to její trenér a bývalý záložník blaugranas, Luis Enrique.

"Před deseti lety jsem skončil s hráčskou kariérou a nyní to bude poprvé, co se na Nou Camp vracím jako soupeř," přiznává Enrique, jenž v letech 2008-11 trénoval barcelonskou rezervu. "Bude to pro mě velmi speciální i díky rodině a zdejšímu zacházení, ovšem budu se soustředit pouze na zápas, na pokus zaskočit Barcu."

Když se k Enriquemu dostal nevyhnutelný dotaz, jak zastavit argentinskou superstar Lionela Messiho, odpověď byla stručná: "Nemožné." Pak třiačtyřicetiletý trenér pokračoval přece jen o něco fundovaněji. "Hráč, který je schopný na třech metrech přejít přes tři hráče soupeře? Jak se proti tomu chcete bránit? Jsme navíc tým, který není zvyklý hrát co tři dny. Nemáme však co ztratit a nevidím důvod, proč bychom se zápasu měli zaleknout. Naopak musíme být sebevědomí, rázní, odvážní, a bránit jako tým," burcuje na závěr Enrique.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alves, Bartra, Piqué, Alba - Fábregas, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Neymar
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - Fernández, Oubiňa, Krohn-Dehli - Orellana, Charles, Nolito
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.05 - 15.00 - 34.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Real Madrid  (středa 22:00)
Těžké spaní měli v Madridu na přelomu týdne, neboť Real doma prohrál v hektickém derby s Barcelonou 4:3 a zkomplikoval si cestu za ligovým titulem. Byť bílý balet stále vévodí tabulce, je tomu tak již společně s Atlétikem Madrid a o jediný bod před dotírající Barcelonou.

Trenér Realu Carlo Ancelotti nicméně tvrdí, že dramatická prohra v El Clásiku je jen samostatný incident, který nijak nenaruší cestu jeho celku za úspěchy. Středeční utkání v Seville by mohlo nabídnout další zajímavý zvrat spolu se zápasy obou konkurentů, přece jen s devíti zápasy do konce již není žádný prostor na chyby. Zvláště Real čeká pořádný oříšek, vždyť Sevilla zvítězila v lize již pětkrát v řadě. Z pátého místa to jsou rázem Andalusané, kdo je nejblíže k ostřelování snového čtvrtého místa, které momentálně s vidinou Ligy mistrů drží baskický Athletic.

I díky mohutným dozvukům médií ohledně nedělního derby bude náročné vyčistit hlavu a hodit vše za sebe, o čemž svědčila i předzápasová tisková konference s Carlem Ancelottim. "Neměli bychom hledat nikoho, na koho prohru svést. Drželi jsme teď nějakou dobu sérii neporazitelnosti a musíme se znovu dívat dopředu. Tým byl před Clásikem v pořádku a zůstává tak i po něm. Pokračujeme v boji ve všech soutěžích."

Trenér Sevilly Unai Emery může jít do zápasu sebevědomý, neboť po nevydařeném úvodu sezony se Sevilla naplno probudila a dostává svým předsezónním ambicím. "Jestliže jsme pátí, jde o výsledek snahy celého týmu. Náš jediný, ale opravdu jediný cíl je nyní udržet páté místo."

Emery navíc svým hráčům ani nemusí příliš pomáhat při vytváření dojmu, o co v letošní lize bojují. Sevilla se totiž dokázala kvalifikovat do čtvrtfinále Evropské ligy a zažívá tak vše na vlastní kůži. Real Madrid je ovšem přece jen něco trochu jiného a už svou kvalitou dokáže rozhodnout po sebemenším zaváhání. "Možná nastoupí s trochu pošramoceným sebevědomím, ale to také může v mžiku zmizet, neboť jsou doopravdy velmi dobří. Každá z individualit může udělat konečný rozdíl. Musíme podat perfektní výkon ve všech oblastech, jak útoku, tak obraně."
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Figueiras, Pareja, Fazio, Moreno - Iborra, Mbia - Marin, Rakitić, Reyes - Gameiro
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Modrić, Alonso, Isco - Bale, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.33 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Granada CF  (středa 22:00)
Stejně jako oba jeho další soupeři o titul sehraje Atlético svůj zápas vloženého třicátého kola La Ligy ve středu. Na stadion Vicente Calderóna přijede o body bojovat Granada, která by ráda prodloužila svou třízápasovou sérii bez porážky. Rojiblancos však před vlastními fanoušky prohrávají jen zřídka a v boji o první příčku by si neměli dovolit s jedenáctým celkem tabulky žádné zaváhání.

S nadsázkou by se dalo říct, že vítězem El Clásica bylo paradoxně Atlético, které si udrželo svůj náskok na Barcelonu a díky výhře proti Betisu se navíc dotáhlo na první Real, od kterého Simeoneho tým dělí jen horší skóre. Atléticu hraje do karet i to, že Real jede na horkou půdu do Sevilly, která Bílý balet na svém stadionu dokázala v loňském ročníku porazit. Zisk všech bodů ze souboje Granadou by tak mohl mít pro domácí velkou cenu.

Granada však přijíždí do hlavního města ve výborné formě. Výběr kouče Lucase Alcaraze se rychle otřepal z tvrdé porážky 4:0 ze hřiště Bilbaa a v dalších třech kolech si Andalusané poradili s Villarrealem a Elche a k tomu přidali i bod z dramatického zápasu s Getafe, který skončil 3:3. Hosté si však uvědomují sílu svého soupeře, kterého v novodobé historii svého klubu ještě nedokázali porazit.

"Tento zápas mi připomíná loňské utkání proti San Sebastianu, ze kterého jsme dokázali vytěžit bod, jenž se ukázal být klíčový pro naši záchranu v lize. Do každého utkání bychom měli jít se stejnou vírou a vědět, že papírové předpoklady nikomu nezaručí vítězství ani porážku. V zápase si nesmíme nechat vnutit nepříjemnou hru Atlética a naopak si udržet maximální odhodlání, rozhodnost a odvahu," uvedl před zápasem Alcaraz, jenž rovněž ujistil, že nebude činit v sestavě žádné změny oproti poslednímu zápasu s Elche.

Zápas startuje ve 22:00 a hlavním sudím bude Juan Martínez Munuera.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Insúa, Godín, Miranda, Juanfran - Diego, Tiago, Gabi, Sosa - Villa, Costa
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Angulo, Murillo, Coeff, Nyom - F. Rico, Iturra, Recio - Brahimi, El-Arabi, Riki
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 5.75 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Espanyol Barcelona  (úterý 20:00)
Ve Španělsku se tento týden hraje vložené kolo, které načne zápas mezi Malagou a Espanyolem. Domácí chtějí potvrdit zlepšenou formu a po třech domácích zápasech bez výhry opět potěšit své fanoušky. Barcelonští by naopak rádi napravili zaváhání z posledního kola s Levante a zase jednou třeba i vsítili branku, což se jim nepodařilo už dva zápasy za sebou.

Malaga se ještě na konci února nacházela pouhé dva body od sestupového pásma a se svěřenci Bernda Schustera to po úžasné loňské sezóně vypadalo všelijak. Od té doby ale Andalusané ztratili pouze zápas s Realem Madrid a nyní se nachází na relativně bezpečné třinácté pozici. V posledním kole navíc Los Boquerones zvládli důležité utkání ve Vigu, odkud si přivezli všechny body za vítězství 2:0.

Proti Espanyolu však domácí nebudou moci nasadit několik klíčových opor. V záloze budou chybět vykartovaní Duda a Duarte a navíc si s největší pravděpodobností nezahrají ani Tissone a Camacho. Záložní řada Malagy tak bude v nadcházejícím utkání hodně poslepovaná, což je v přímém kontrastu s Katalánci, kteří budou hrát ve stejné sestavě jako o víkendu proti Levante. Espanyol by v Malaze mohl překvapit i proto, že zde v loni zvítězil 2:0 a v letošní sezóně už dokázal zvládnout i těžší venkovní zápasy jako třeba v Bilbau, kde o body okradl do té doby suverénní Athletic. Vše bude nejspíš záležet na střelecké produktivitě Aguirreho týmu, který je na tom co do počtu vstřelených branek v poslední době na štíru. V posledních pěti utkáních vstřelili Barceloští jen čtyři góly, z toho tři padly v zápase s Elche.

Espanyol čeká o víkendu náročné derby proti Barceloně a hráči tak potřebují zvednout sebevědomí. I proto hostující kouč odmítl vůbec hovořit o blížícím se zápasu proti Blaugranas. "Malaga, Malaga, Malaga... o derby neřeknu nic... nic! Právě teď potřebujeme tři body jako sůl. Musíme myslet jen na svého nejbližšího protivníka a pamatovat na to, jak těžce vydřená byla remíza 0:0 z posledního vzájemného zápasu. Očekávám podobný vývoj utkání s malým počtem gólů," uvedl před zápasem Javier Aguirre.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Antunes, Weligton, Ferreira, Angeleri - Darder, Pérez - Amrabat, Samuel, Portillo - Santa Cruz
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Fuentes, Moreno, Colotto, J. López - Abraham, V. Sánchez - Simao, Álex, Torje - S. García
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Elche CF - Athletic Bilbao  (úterý 22:00)
V rámci vloženého třicátého kola La Ligy přijede do Elche silný Athletic, který by si v honbě za čtvrtým místem neměl nechat utéct body v zápase s nováčkem soutěže. Hráči Elche však už několikrát v této sezóně dokázali potrápit silné týmy a v boji o záchranu budou Baskům na bezmála čtyřicetitisícovém stadionu Manuel Martíneze Valera jistě více než jen důstojným soupeřem.

Elche se pere o udržení mezi španělskou elitou, jak jen může, a před posledními devíti koly drží tým Frana Escribá stále nadějné čtrnácté místo. Loňský vítěz druhé ligy se v nejvyšší soutěži opírá především o výkony na domácím hřišti, kde neprohrál již šest zápasů v řadě. Aktuálně ale fotbalisté Elche neprožívají příliš vydařené období, jelikož nevyhráli už třikrát za sebou a tudíž by je úspěch s Baskickými lvy mohl nakopnout do zbytku sezóny.

"Pokud se chceme udržet, musíme se prát celých devadesát minut v každém z příštích zápasů. Mají skvělý tým a vynikajícího manažera. Na svého soupeře proto musíme vyrukovat se stejným úsilím jako v minulém střetnutí. Věřím, že s našimi fanoušky v zádech dokážeme Athletic porazit," komentoval utkání trenér Escribá, jenž připomněl i poslední vzájemný zápas obou mužstev v Baskické metropoli, kde Elche ztratilo dvoubrankový náskok a nakonec si odvezlo "jen" bod za remízu 2:2.

Hosté jsou naopak na vítězné vlně a podobný vývoj jako v říjnovém zápase rozhodně nebudou chtít připustit. Tým pod vedením Ernesta Valverdeho neprohrál už pět zápasů za sebou a naposledy si poradil i s úporně bránícím Getafe 1:0. Podobný vývoj utkání lze očekávat i v úterý, jelikož Elche sází také především na zabezpečenou obranu - z posledních sedmi mužstev tabulky má nejméně obdržených branek.

Proti Elche nebude na straně Athleticu schopen nastoupit Carlos Gurpegi, jenž laboruje se zraněním levého kolene a bude nejspíš nahrazen Mikelem San José. Dalšími zraněnými na straně Basků jsou Ibai Gómez a Kike Sola, naopak do sestavy Lvů se vrací nejlepší střelec týmu Aritz Aduriz, jemuž vypršel jednozápasový trest. Domácím bude chybět kvůli kartám Sapunaru, ale do zápasu by mohli naskočit uzdravující se Cisma a Lombán.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Herrera - Cisma, Lombán, Botía, Suárez - Sánchez, Pérez - Del Moral, Márquez, C. Gil - Coro
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, S. José, D. Marcos - M. Rico, Iturraspe - Muniain, Ander, Susaeta - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.10 - 3.40 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid29224380:3070
2.Atlético Madrid29224366:2170
3.FC Barcelona29223485:2569
4.Athletic Bilbao29167652:3255
5.Sevilla FC29138853:4447
6.Real Sociedad29137952:4346
7.Villarreal CF291361049:3645
8.Valencia CF291161241:4039
9.Espanyol Barcelona291071232:3437
10.Levante UD299101026:3537
11.Granada CF291041528:3934
12.Celta Vigo29961433:4133
13.Málaga CF29881328:3632
14.Elche CF29791324:4130
15.Rayo Vallecano29931733:6330
16.UD Almería29851631:5529
17.CA Osasuna29851625:5029
18.Getafe CF29771526:4628
19.Real Valladolid295121231:4927
20.Real Betis29471823:5819

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (980)

Přidat komentář
madridcan

1. pre Real Madrid a pohodove dokracanie si k titulu

Reagovat
-Carles-

2. pre rovnakú úspešnosť ako pri predošlom preview

Reagovat
madridcan

Nepodarilo sa to iba raz, takze dufat mozes kolko chces

Reagovat
Kokesh

Vyhrát teď na Pizjuánu a Anoetě, věřím.

Reagovat
madridcan

Ide uz iba o tie dva zapasy. Ak vyhrame, mame titul...

Reagovat
Kenneth

Domaci zapasy uz jsme kontumacne vyhrali?

Reagovat
madridcan

Ano...bol tu aj clanok. Cudoval som sa, ze si sa nezapojil do diskusie.

Reagovat
roman1978

no, nevím nevím

Reagovat
Ángel di María 22

Proste si tam s nima delal uplne co chtel, neskutecnej bourák, ted si aspon odpocine a bude poradne fresh na BVB

https://www.youtube.com/watch?v=-x2l5OmyTts

Reagovat
valloire

Nejlepší hráč na hřišti. A to myslim i ty klauny. Mimochodem 0:40 to zaniklo,když Benzema zahodil první tutovku,ale klidně penalta po faulu na DiMa. Když pak odpískal ty tři,mohl i tuhle.

Reagovat
-Carles-

Penalta za súboj telo na telo?

Reagovat
valloire

Když mohla bejt na Iniestu,kterej se tam svalil jak žok,tak proč ne.

Reagovat
-Carles-

Iniesta bol faulovaný, Di Maria nebol. To je asi ten základný rozdiel.

Reagovat
valloire

Iniesta,jakmile je ve vápně,je jeden z největších simulantů na světě. To je známá věc. Tělo na tělo,žádnej faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Co? On není simulant? Ve vápně...

Reagovat
smazaný uživatel

Je ubohé, že na něco takového poukazuješ po zcela jasném faulu Alonsa. Stáhnout ocas, sednout si do kouta a šoupat nohama. Musí se umět i prohrát a ztrapňováním se.............. se pouze ztrapňuješ.

Ano Iniesta si dvakrát třikrát zkusil vymodlit penaltu simulací, což nemůžu brát za nic hrozného, i když se mi to nelíbilo, nelíbí a vždy se mi to líbit nebude. Ronaldo to jen v posledním zápase zkusil 3x a to, že pro vás není faul nic, co je na hráče Barcelony, s tím já už nic neudělám.

Reagovat
Billy McClane

"Iniesta si dvakrát třikrát zkusil vymodlit penaltu simulací"...povedal by som, ze na jeden zapas viac nez dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Za kariéru, kamaráde. Divnějších pádů měl měl ve své kariéře více, ale opravdu se dožadoval penalty jen ve dvou či třech případech.

Reagovat
Billy McClane

Jaaj tak potom dobre

Reagovat
valloire

Za kariéru?

Reagovat
valloire

Ono je rozdíl prohrát a prohrát. To bys měl jako bejvalej sportovec vědět. Dokážu akceptovat porážku,ale odmítám přijmout porážku takovým způsobem. To je svinstvo a nazývej si to jak chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sportovec jsem vždy přijal prohru a chyby jsem hledal vždy nejdříve u sebe. Dříve jsem taky nadával na rozhodčí, dokud jsem se jim sám nestal a opravdu si nenastudoval pravidla. Pak jsem v drtivé většině případů nemohl říci ani bů, zatím co lidé jako ty řvali na rozhodčí sprostě.

Reagovat
Kenneth

Naopak dobra pripominka od nej. Jakmile se Iniesta dostane do okolo vapna nebo do vapna, tak je najednou jak papirovej.

Reagovat
valloire

To oni si nepamatujou,pamatujou si akorát zářezy Barcy,což není zas tak složitý si zapamatovat...

Reagovat
valloire
Reagovat
Leo Rekordman

jasne fauly ...

Reagovat
valloire

jsi cvok?

Reagovat
Kokesh

Hrál ale opět neskutečně, na to, že si ho nikdo nepřeje na křídle.

Reagovat
valloire

Iniesta hrál výborně,to mu nikdo nebere. Na křídle může hrát a výborně s prstem v nose. Místní "znalci" a mudrovatelé o sestavách ví prd.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Už by ses konečně mohl podívat do pravidel fotbalu, co je faul, co není faul, co je povolené a co není.

Reagovat
valloire

Co já,ale Undiano jako sudí,by měl. Dřív než bude pískat Clasico.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu neznalost jenom hraješ nebo fakt nevíš, co je faul?

Reagovat
asskicker

Dedo, zase trapcis? Preco neprskas ked skace Cronaldo? Jeden z najvacsich simulantov v historii

Reagovat
Free_player

Titul nakonec stejně získá Barca, protože Real ze zmůže se Sevillou je na plichtu ... A zapomněl bych dodat, že Messi ještě přestřílí Ronalda .. je neuvěřitelný, že byl na rozdíl od něj zraněný a stejně mají skoro stejně zásahů

Reagovat
-Carles-

Leo 80 minút na gól, 54 minút na kanadský bod. Odohraných 1 668 minút.

CR 85 minút na gól, 66 minút na kanadský bod. Odohraných 2 198 minút.

Reagovat
Free_player

strašná mašina ten Leo ...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Do tych kanadskych bodov pocitas aj sekundarne asistencie?

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako. Ronaldo je hlavně křídlo, který má daleko složitější střelit gól, se podívej na ostatní křídla na světě, jak jsou gólový, pak ti možná dojde, že srovnávat to může jedině retatrd.

Reagovat
-Carles-

neuveriteľné

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Je parádní, že ikdyž se o něm tuhle sezonu pochybuje a naopak Cristiano je na vrcholu, tak ho Leo dává.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je teda neuveritelne na vrcholu..

Reagovat
smazaný uživatel

No je - vyhrál Zlatý balón i bez týmové trofeje. To znamená, že má neuvěřitelnou osobní sezonu. Nebo ... že by ne?

Reagovat
madridcan

Oficialne sa dava za rok ta trofej, kde je zahrnuta aj sezona dozadu Ale uz sme o tom s Banom pisali...nemal ju dostat vobec. Cely tento rok- aj napriek golom- to nie je nic extra. Len mu to uskodilo. Dal zaverecny atak na konci roka a odvtedy akoby utalo a neprida nic na viac. Som si uplne isty, ze ak by v nedelu hral ten Ronaldo zo Svedska alebo inych zapasov, ktorych najdes ku koncu roka mnoho(ked zdvihol bielu vlajku vysoko), tak sa zmoze na viac ako na ublizenecke ksichty po kazdom svojom(po vacsine) zbytocnom pade.

Je to este daleko, ale ak by sme ukocirovali nejaku tu trofej alebo viac, tak budu tieto uz takmer tri mesiace aj tak hodene za hlavu co sa tyka Zlatej lopty Ale tentorok bude rozhodovat MS...alebo mozno pri pohlade na rok 2010 ani nie a zase sa tam budu na prvych miestach v januari obsmietat ti dvaja

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně z tohoto důvodu jsem uplakanému Zlatý míč přál. Je to zavazující cena a kdo ji získá jde s výkony dolů. Teď je v laufu Messi , který se o ni pere a já nevím , jestli mu ji mám přát, i když jej mám rád. Nejvíc bych ji přál Xavimu, který už možná brzy skončí , a tak jej ten "prsten" nemůže tak ovlivnit. Cenu by si samozřejmě zasloužil pouze za zásluhy a ne za aktuální formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, zlaty mic je za rok... a od listopadu hraje hovno, pricemz se na neho vzhledem k jeho chovani neda ani podivat..

Reagovat
smazaný uživatel

No a do listopadu hrál jako držitel Zlatého míče. Zatímco Messi prožívá nejhorší sezonu od juniorů.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ted je asi porad listopad..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, teď je sezona, ve které dostal Cristiano Zlatý balon, ve které prožívá Messi nejhorší okamžiky kariéry, a kdy Messi šlape Cristianovi na paty ...

Reagovat
Billy McClane

Tu je krasne videt jak si ten jeho Zlaty balon este nepredychal

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, že mě to štve, protože si ho nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš solidně dost

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Da 3 goly,s toho 2 s penalty a uz je best,na vsetky jeho odchodene zapasy sa zabudlo...Logika.

Reagovat
Free_player

nezabudlo ... a ani se nazabudlo kolik golů v těch "odchožených" ( ) zápasech dal .... a navíc byl best dávno před tim

Reagovat
-Carles-

Len pre porovnanie, CR v lige 6 gólov z penált, Leo 4.

Reagovat
Kluivert9

Tos neměl psát, teď jsi vzal realistům jedinej argument

Reagovat
smazaný uživatel

Aky argument?Ja nikde netvrdim ze Cristiano je najlepsi a to ci ma o dve penalty viac alebo menej natom nic nezmenia.

Reagovat
madridcan

Presne tie dva goly je rozdiel medzi nimi vsak?

Reagovat
-Carles-

Pokiaľ sa bavíme o penaltách tak áno.

Reagovat
madridcan

a pokial sa bavime o Pichichi?

Reagovat
-Carles-

Tak tam je jedno či gól padol z penalty alebo normálne nie?

Reagovat
madridcan

Ja som vedel. ze nato prides sam

Reagovat
Kenneth

Najednou .

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevěděl, že o titulu rozhoduje jen zápas ze Sevillou.

Reagovat
roman1978

ale jo, rozhoduje

Reagovat
Jerichoo

hráč zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla je parádně rozjetá a Real naopak psychicky dost dole ..tady se budou body minimálně dělit,možná by Sevilla mohla i vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

kolkoze to mal Real vyhratych zapas v rade?A teraz jedna tesna prehra ich ma dat dost psychycky dole?

Reagovat
Kokesh

Jenže psychicky jsme Clásico fakt nedali a nevím, jestli najednou hráči umí přepnout a zapomenout na frustraci. Hodně lidí bude spoléhat na Crise, Seville dal už 15 gólů.

Reagovat
Kokesh

I když fotky z trenálu napovídají něčemu jinýmu, borci se trochu víc baví .)

Reagovat
madridcan

To je trenerom. Uz to tu zaznelo, ale Carlo nedovoli, aby im to ostalo v hlavach. Najma ked su stale pred svojim nedelnym superom.

Reagovat
smazaný uživatel

jj oni vyhrajou.. 7:3 si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak pro zajímavost, po prohraným ligovým clásicu Real další zápas vyhrává .

Budou nažhavení proti Seviille.

A pokud Atlético vyhraje všechny zbývající zápasy v lize tak je mistrem(což není nemožné,faktro Simeone).Bude se asi fakt rozhodovat v posledním kole.

Reagovat
celeb

ak bude aj pred poslednym kolom stracat Barca bod na Real s Atleticom, tak na NC ostavime s Atletmi titul.

Reagovat
smazaný uživatel

atletico ještě ztratí tak 3x minimálně.

Reagovat
10FKK

Akorát, že na to čekáme od ledna a pořád jedou na plno...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni od toho ledna výpadky měli (Almeria, Osasuna). Teď je čekají vražedné 2 týdny (Bilbao venku, Villareal a 2x Barcelona v LM) a do konce sezony mají ještě venku třeba Vale, Levante a samozřejmě Barcelonu. Ztrácet budou, toho se nebojím, z těch 3 týmu mají jednoznačně nejtěžší program.

Reagovat
10FKK

Výpadky jo, ale spousta lidí tvrdila, že odpadnou v lednu, únoru atd.

Valla se nikdo nebál, Valencie doma taky ne a 6 bodů v řiti. Los ti žádnou trofej nezaručí a ztratit může kdokoli i nečekaně a třeba doma..

Reagovat
smazaný uživatel

kedy, ak nie teraz, potrebujeme Carlettove skúsenosti, aby sme tam zajtra nastúpili v dobrom psychickom rozpoložení #ÁNIMOJESÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím Seville, maj formu, navíc nechali teď o víkend odpočívat řadu důležitejch hráčů. Vamos Sevilla!

Reagovat
smazaný uživatel

kedy bude zname, ze kolko zapasov naparia ronaldovi a ramosovi? ...snad sa to stihne do zapasu so sevillou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostanou nic, spravedlnost neexistuje a ve Španělsku dvakrát tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
valloire

Co by na tom po tom zářezu bylo jako spravedlivý?

Reagovat
smazaný uživatel

On je nemocnej, nech ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by na tom bylo spravedlivý? Třeba to, že každý hráč, který si dovolil něco podobnýho a mnohdy i přípustnějšího říct než řekl například Ronaldo, dostal trest a nikdo se s nim nebavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se bude trestat ,tak i toho klauna Neymara

Reagovat
asskicker

trapak

Reagovat
madridcan

Ak by to riesili, tak by to mali riesit hned. Podla mna ked uz sa riesi nejaka taktika na zapas a podobne veci, tak je nezmysel to zrazu prekazit trestom. Ina vec je zranenie...

Reagovat
Kokesh

To stejný, když se řešilo Crisovo odvolání a rozsudek jsme měli vědět pár hodin před zápasem.

Reagovat
madridcan

Nie, to rovnake nie je. Tam bolo vidno, ze tie tri zapasy v platnosti ostanu. A aj keby, doma proti Elche a vonku v Seville je rozdiel. To si prilis nemozme povedat, ze ci Cristiana mame alebo nemame najma ked si zo Sevilly robi pravidelne trhaci kalendar Jedine Sevilla sa moze pochvalit, ze je jediny tim v historii, ktoremu dal pravidelne styri sezony za sebou jeden hrac hattrick

Reagovat
Kokesh

Dával jsem palec tomu, aby podobný rozhodnutí od komise byly jasný minimálně den, dva před zápasem a né na poslední chvíli i v případě odvolání (nebo podle čeho se posuzuje, když dva hráči dostanou trest na tři zápasy a jeden z nich po dvou může a druhý ne??, to má být nějak pořešený). Je jedno, jestli se hraje proti Elche nebo Seville.

Reagovat
Kokesh

Tak to bude ještě prdel, pokud nebude Carvajal.

Reagovat
smazaný uživatel

celéj zážitek z el clasica je na z obou stran dívat se na slečinky válející se po zemi jestli se potkaj v LM nechal bych to pískat Weba

Reagovat
Kenneth

Mateu Lahoz bude piskat finale Copa del Rey. Tak budeme doufat ze tentokrat rozhodci Katalancum nepomuze.

Reagovat
-Carles-

Už je celkom trápne to vytváranie aury, že Barca vyhrala vďaka rozhodcovi.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda je niekedy krutá

Reagovat
valloire

Co je trapný na tom,že to tak bylo?

Reagovat
celeb

ze z tych 3 penalt nemala byt akurat ta Ronaldova rybicka do sestnastky. Ramosov faul bol (potvrdila to znovu aj komisia rozhodcov), sice s krasokorculiarskou vlozkou, ale bol. O penalte na Iniestu je zbytocne diskutovat. To si porieste s Alonsom.

Reagovat
valloire

Hráli jsme o 10 a jediná vaše šance byla tyčka Alvese. Musel zaúřadovat rozhodčí,abyste dali další gól.

Reagovat
-Carles-

Aha, nevedel som že to rozhodca fauloval Iniestu a nie Xabi

Reagovat
-Carles-

A kde je Iniesta alebo Xabi?

Reagovat
smazaný uživatel

Demente, větší ofsajd byl puštěný Benzemovi chvíli předtím a nevšiml jsem si v diskuzi, že bys na to nadával. Pepemu prohrábl vlasy, ale jsi dement, takže ti nemá cenu vysvětlovat, že pohybem vpřed, kdyby měl nohu na jeho obličeji, by mu rozedřel půlku ksichtu kolíky. U Balea byl první zasažen míč a červená dle pravidel v pořádku.

Neskutečné, jakou ubohost a zaslepenou demenci s valloirem předvádíte

Reagovat
Kenneth

Pravda, ofsajd Benzemy rozhodl utkani.

Reagovat
Kenneth

A ten zbytek radsi ani nekomentovat. Ty si schopny "obhajit" vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mi dáš citaci pravidel, která vyvrací tu červenou, pak ok, uznám chybu. Pokud mi ukážeš sedřený Pepeho obličej, ok, uznám chybu atd. atd. atd. ale nebudu muset uznávat nic, protože jsi debil a jen neunášíš prohru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, za stavu 3:2 pro Real byl Benzema díky tomu sám před brankářem. Kdyby to dal, tak tu oslavuješ nejvíce ty vypatlanče.

Reagovat
Kokesh

Bylo to za stavu 2:2.

Reagovat
Kenneth

Až něco takovýho udělám, tak to pak napiš. Dále si říkej vypatlanec svýmu otcovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych to dělal, když vypatlaný není?

Reagovat
valloire

Můžu napsat totéž o vás. Je stejně záhada,jak stejnou situaci každej vidí jinak. Asi nějaký skvrny na Slunci...

Reagovat
smazaný uživatel

jako ta cara u ofsajdu me vylozene bavi - nejenze protina marcelovu nohu, ale jeste je krive a z takovyho uhlu, aby se to krasne zkreslilo podivej se na nejakej poradnej zaber, kde ma marcelo telo a hlavu presne na urovni neymara. pokud to byl ofsajd, tak centimetrovej - tohle vycitat pomeznimu je smesny - https://pbs.twimg.com/media/Bjgmb6BCQAAlJRT.jpg

trochu jinej pohled na busquetse: https://vine.co/v/MMFUebFhUdr. za prve na nej neslapl, za druhe se nedival pod sebe, za treti byl v chumlu hracu. ani pepe nakonec nevedel, jestli mu ciro procisl ramos, busquets, nebo nekdo uplne jinej...

redka pro ramose naprosto jasna: https://pbs.twimg.com/media/Bjc2m_vIIAA5nb6.jpg - ruka na rameni, koleno na lytku. neymar to prihral, ale to nic nemeni na tom, ze ramos je idiot a ten pad mu svoji stupidni hrou dovolil...

nejvetsi prdel je, ze pokud sudi v zapase udelal nejaky vylozene spatny rozhodnuti, tak to byla POUZE penalta na ronalda - tudiz vlastne poskodil barcelonu. i kdyz pak ji to vratil tim, ze neodpiskal pecku na balea. madridistas nemaji jedinej duvod stezovat si na sudi, presto vetsina z nich klasicky place a obvinuje svet ze spiknuti. mozna to bude jeden z duvodu, proc je ten klub a vetsina jeho fanousku poslednich deset let permanentne k smichu, vsichni z nej maji akorat prdel. nejlepsi klub sveta? nejzabavnejsi a nejnafoukanejsi rozhodne...

Reagovat
Kenneth

Pane boze co mi je do nejaky cary? Na tom obrazku je Neymar jasne v ofsajdu a presne tahle situace rozhodla zapas. Kdyby rozhodci delali co maji, tak k zadny penalte a cerveny karte ani nedoslo a Katalanci by dneska nepsali nic o bozskem Messi, bozske Barcelone a podobny sracky.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jsem si o tobe nemyslel, ze jsi takhle nabubrelej, trapnej a hloupej, ale vyvedl jsi me z omylu...

PS: tady na tomhle obrazku je taky ronaldo faulovanej ve vapne

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1383832_669014583159195_1028727002_n.jpg

Reagovat
Kenneth

Neskutecny, tady je obrazek a ty tu budes lhat a jeste nekomu nadavat.

Reagovat
smazaný uživatel

ten obrazek je podobne smesnej jako ten, kterej jsem prave postnul.

lhat? pokud nekdo lze, tak je to ramos a fanousci realu, ktery si lzou do kapsy...

Reagovat
valloire

Nezbývá než se jen těšit,až ochutnáte barcelonskou rovinu v posledním kole vy.

Reagovat
Kenneth

No hraji s nima jeste 3x. Vyrazovaci zapasy v LM jsou barcelonska parketa a cekam dalsi klasiku. Sem moc zvedavej jak by to pripadne nesl Costa, mohl by kdyztak ukopnout tomu barcelonskemu letci hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Další klasiku v podobě ofsajdových gólů soupeře nebo neuznaných regulérních gólů Barcelony?

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

a neymar v ofsajdu nebyl - pokud ano, tak v natolik minimalnim, ze pomezni nemel narok to videt. jo, mas recht, presne tahle situace, kdy se sergio ramos zachoval zcela dle svych standardu jako uplnej idiot, ta rozhodla zapas...

Reagovat
Kenneth

On stal primo u toho. A jestli je pro tebe pul krokovy ofsajd minimalni, tak uz vazne nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

rekni mi, kde tady vidis ofsajd: https://pbs.twimg.com/media/Bjgmb6BCQAAlJRT.jpg. tohle je mmch ze studia canal+, nikoliv nejaka patlanina, co splacal nejakej madridista v malovani. je to proste hranicni situace, kde ten ofsajd je maximalne v radu centimetru - ale ne, prece obri zarez a celosvetove spiknuti. rozhodci vsech zemi, spojte se a vezmete realu vsechny trofeje!

Reagovat
Kenneth

Je to ofsajd, je. Kazdopadne sem zvedavej jestli budou piskat tuhle katalanskou rovinu i proti vam, ty tu budes ten prvni ktery tu bude palit barcelonske vlajky ty objektivito.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby proti nam nechali takovejhle ofsajd, jsem samozrejme nasranej, protoze je to situace 50:50 - ale beru to. kdyby to byl ofsajd o metr, tak nereknu - ale takovahle hranicni zalezitost ve smyslu centimetru? smesny. myslim, ze i pripadnej videorozhodci by mel dost velkej problem takovouhle situaci vyresit...

Reagovat
celeb

https://pbs.twimg.com/media/Bjgmb6BCQAAlJRT.jpg

nie je. Podla pravidiel UEFA ked su hraci v 1 urovni, vyhodu ma utociaci hrac. Nikto ti tu nebude merat milimetre. Hlavne nie ciarovy, co stoji 15 metrov vedla.

Reagovat
Kokesh

Už se do toho nechci montovat, ale jako promiň, ty si fakt myslíš, že o ležícím Pepe nevěděl? Je jedno kam se díval, moc dobře věděl, koho přešlapuje.

A zkus si odpustit ty invektiva k Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby o nem vedel, tak co mu tak hroznyho udelal? procisl vlasy? no to snad ne: bude pepe muset ke kadernikovi?

Reagovat
smazaný uživatel

srovnavat to napriklad s timhle? https://www.youtube.com/watch?v=LGeIT4g245o - naprosto smesny, pepe se pekne podiva a schvalne slapne...

Reagovat
Kokesh

Nevšiml jsem si, že někde píšu o trestu pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to v te podarene kolazi, kterou si postnul

Reagovat
Kokesh

Asi si pleteš nicky .)

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi no jo! ja jsem vul mas pravdu, sorry

Reagovat
valloire

Co to tu předvádíš? Bejt to opačně a šlapající byl Pepé,řval bys něco o vraždě.

Reagovat
smazaný uživatel

vis co drahousku, odloz svoji kristalovou kouli a prestan lidem rvat do huby slova, ktery nerekli a vazne nemam duvod stranit barcelone - je mi obdobne "sympaticka" jako real...

Reagovat
Ed_Hazard

nejde o to čo mu urobil, toto sa malo trestať.....pokaždé keď niečo podobné vyvedieme my tak sa to rieši, teraz to má každý fpiči

Reagovat
Ed_Hazard

čo si tým obrázkom chcel dokázať? veď tam nevidíš loptu ani prihrávajúceho hráča, toto mohol byť záber 1-2 sekundy pred prihrávkou.....strielaš do tmy kámo

Reagovat
valloire

Dá se vůbec faulovat Iniesta ve vápně?

Reagovat
smazaný uživatel

pust si to jeste jednou a krasne uvidis, jak mu xabi prislapl jednu bohu a ten druhej typek ho drzel rukama - jasna penalta. suverenne nejjasnejsi v celym tom zapase...

Reagovat
valloire

Každej zkušenej letec,jakým Iniesta je,ví,že když si to namíří mezi dva protihráče,nemůže to jinak skončit,než teatrálním pádem. Škoda je pouze to,že to nenapadlo Xabiho. Takovejch kontaktů je ve vápně dost,ale nikdo hned další a další pentle nepíská.

Reagovat
-Carles-

Ako tu už písal Hristo, toto bola ukážková Xabiho prasárna. Nenápadný zákerný faul bez záujmu hrať loptu

Reagovat
valloire

Nevím jestli to byla ukázková Xabiho prasárna ,ale naprosto určitě vím,že to bylo ukázkový Iniestovo letecký číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jeho chyba. Xabi ho vzal přes nohy a byl blokován dvěma těly po tom, co Xabimu nahodil jesle. Jeho chyba, že nemá schopnosti jako Obito a neumí procházet hmotou.

Reagovat
smazaný uživatel

Stale neunašaš prohru,,,čisty faul už to prehryzni...

Reagovat
asskicker

Ty si ukazkova placka dedo... presne ako Cronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vůbec nevíš, co je faul a co není faul.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze xabi ho prislapl a konecne se mu odpiskala jedna z tech jeho "neviditelnejch" prasaren. jo, iniesta to pravdepodobne prihral, kterej hrac to taky v dnesni dobe neprihrava - ale zcela uprimne, xabi mu k tomu dal jedinecou prilezitost - tim, ze ho FAULOVAL. penalta naprosto jasna...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jedna z věcí v zápase kde není co řešit a řeči o nějakym teatrálním pádu? totálně mimo, klasickej pád ve vápně po faulu kterej se nedá ani brát jako filmování...narozdíl od mistra Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu neznalost jenom hraješ nebo fakt nevíš, co je faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu to omílá stále jedna a ta sama dementní skupina, na kterou se lepí borci, co stěží dají dohromady jednu větu. Tebe to snad trápí?

Reagovat
roman1978

jebat, výhra jako výhra

Reagovat
Billy McClane

Snad bude piskat rovinu, cim Barca pride o svoju vyhodu

Reagovat
valloire

Kéž by,byla by to příjemná změna.

Reagovat
Kenneth

Ocekavam spise dalsi Katalanskou "rovinu".

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný španělský rozhodčí, ve kterého mám jako fanoušek opravdu důvěru, nikdy jsem neviděl, že by se mu nějaký zápas vymkl kontrole a dá se považovat za top evropského rozhodčího. Snad to potvrdí a neuvidíme další frašku. Nemyslím tím, že Mallenco pískal tendenčně, s tím nesouhlasím, ale těch chyb tam bylo na takový zápas nedůstojně.

Reagovat
Kenneth

No taky si nepamatuju nejaky jeho vazny chyby z nasich macu. Sice bych byl pro nejakeho zahranicniho, ale hlavne ze to neni ten spanelsky Ovrebo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Španěl, jedině Lahoz, jinak tam vždycky bylo chyb jak máku.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jste tím otravní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo baníkovskou sedačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Lucas a Omar v nominaci. No stejně asi tribuna.

Reagovat
Kokesh

I když vlastně ne. V nominaci 21 hráčů, - Sergio a Jesús a borci jsou na lavce hehe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, kdy zasedá Technická komise rozhodčích a bude rozhodovat o případném trestu pro Ramose a Cristiana Ronalda za ta jejich prohlášení po posledním zápase?

Reagovat
misinho7

snad nikdy ani nezasadnu aj ked u spanielov nikdy nevieme , este sa stane ze zasadnu zajtra o 21 00 a o 21 59 sa dozvieme ze Cristiano nemoze hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se už snad ani nedivil tomu, kdyby mu to přišel říct těsně před zápasem v tunelu rozhodčí, nebo mu to pro jistotu neřekli vůbec a pak to jen zpětně kontumovali.

Reagovat
Billy McClane

Mne sa zda, ze som volakde cital, ze zasada prave kazdu stredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ony ty madridské slzy ještě neoschly.

Reagovat
alcantara

Sa smejes, ale ked idu Illuminati proti Tebe, tak si v koncoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bys uplně stejný

Reagovat
madridcan

Spanieli maju pravdu, ze El Clasico je najdlhsi zapas na svete-riesi sa totiz tyzden pred a tyzden po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že je hnedka takhle vložený kolo. Zítra se to přebije Sevillou a bude snad klid.

Reagovat
madridcan

nebude

Reagovat
madridcan

mam pocit, ze ak nam v Seville bude tiect do topanok, tak nam rozhodca trosku pomoze...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak date prvy gol vyhrate...ale prajem si remizu 1:

Reagovat
smazaný uživatel

*1:1

Reagovat
Ed_Hazard

už sa an to vykašli

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to tu čitam neda mi to zareagovať na nejakych volov........ Tak za 1. Penalta na Ronalda bola odpiskana nespravne čo som ešte prekusol...ale to že tu všetci kydate na Neymara a že tam kontakt nebol je skratka p*čovina...Každý kto aspoň raz hral futbal tak vie, že v plnom šprinte stačí minimálny kontakt a človek pláva ďalších 5 m po ihrisku kraula netvrdím ale že to bola 100% penalta mohol to odpískať aj nemusel (vykompenzoval 1 penaltu)....A to že tu obhajujete Alonsa prosím vás fans zamyslite sa....Iniesta vedel,že z akcie už nič nebude a tak keď sa k nemu blížil Alonso si pokopol loptu dopredu a Alonso + ešte jeden z Realu myslím že Carvajal ho stlačili do klasického "mlynu"...Trochu viac objektivity guys

Reagovat
madridcan

Na Sevillu nominovany aj Ramos...Real ma uplne v trupke, ze sa maju riesit jeho kecy po zapase, oni sa sustreduju na svoje odvolanie a veria, ze uspeju

Reagovat
Kokesh

V apartmánu, kde žije Jesé vybuchl plyn. Štěstí ho opustilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramosovi kartu potvrdili.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co je na tom pravdy, ale to beru od začátku jako hotovou věc.

Reagovat
madridcan

Vsak je to pravda normalne. Tesim sa na Varana

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k celkovému výkonu Ramose při El Clásicu mu ten jednozápasový odpočinek jenom prospěje.

Reagovat
Ed_Hazard

a nám tiež z hlášky "Ramos je vo forme" už chytám vyrážky..

Reagovat
X-bano-X

Naposledy mu jednu zrušili, tak skúšajú....

Reagovat
Billy McClane

No a? Mame Varana, ktory ktory schova do vacku kazdeho vasho stopera

Reagovat
alcantara

Gratulacia k Pepovmu 1. nemeckemu titulu a fantastickej sezone v bundeslige, aku asi uz nikto nikdy nezopakuje. Najlepsi trener

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že podle mnohých do konce roku 2013 vyletí, se mu daří celkem slušně. Pořád to je ale břídil, až vyhraje v Anglii titul s Porthsmouthem, teprve pak jej začnu uznávat.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Smutne

Reagovat
madridcan

Aby to nebolo pochopene zle, tak nic proti Pepovi samozrejme. Ale si spominam ako som sa hecoval, ze ako budem pozerat Bundesligu, lebo sa tam hra krasny futbal a je to golova liga, ktora ma nasliapnute atakovat TOP ligy sveta. Ale aky tam ma teraz Bayern monopol je neskutocne a nevidis tam ani ziadny naznak toho, ze by to malo byt inak. A aktualne ked vidim, ze co teraz robi City s United herne, tak az lutujem, ze som sa tak tesil z postupu cez Pireus...

Reagovat
Billy McClane

Pisalo sa dokonca o tom, ze niektore timy proti nim stavaju radsej nahradnikov, aby posetrili sily na zapasy v ktorych mozu realne bojovat o body

Reagovat
X-bano-X

OT: Deulofeu už 2 asistencie dnes proti Newcastlu.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hral uzasne. Snad nam ho nechate jeste sezonu, prospelo by to myslim uplne vsem zucastnenym.

Reagovat
X-bano-X

Osobne dúfam, že ešte jednu sezónu u vás ostane. Tá liga ho oveľa viac zocelí ako sedenie u nás na lavičke. A snáď ho to odnaučí často padať, pretože ako som si včera všimol, veľmi mu to nežrali (aj keď pár krát mi to prišlo ako jasný faul). Snáď sa vám tie poháre podaria a tak si bude môcť zahrať Európu. Tréner mu dáva potrebnú dôveru a zdá sa, že sa mu to vracia.

Reagovat
-Carles-

Tak v momentálnom kádri pre neho niet miesta, neverím že budeme mrhať jeho talentom a necháme ho hniť na lavičke.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si Clásico vychutnal ještě jednou a teď si už poněkolikáté vychutnávám ten nářek madridistas na zářez od rozhodčího s opoměním "penalty" na Ronalda . A také se musím smát tomu ,jak oni vlastně prohráli schválně , protože si to mohli dovolit a jak to mají nadále v rukách(o tom že to má v rukou jen jedno mužstvo a tím je Atlético ani zmínka).

No , snad se nám bude dále dařit a Real zaváhá už na Ramona Sanchéze Pizjuána , je načase aby proti němu domácí už konečně něco předvedli!

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to taky pustil včera v podvečer. Krásný dívání. A samozřejmě jsem se ujistil v tom, že Undiano foukal rovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné nakloněnou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už mu tu Roanaldovu penaltu odpusť, to bylo těžké na posouzení , to nebyla taková jasnačka jako Xabiho zkrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko,jak teď vypadá statistika vzájemných zápasů s Realem? Vloni nebo předloni už jsme sahali po ovládnutí,pak se to nějak pokazilo a teď po dvou výhrách by to mohlo být zas lepší,ne?

Undiano se mi taky líbil , konečně , když vzpomenu na F CdR 2011 , tak to byla hrůza , ti ubrečenci budou brečet , i když jediná evidentní věc byla Roanaldova "penalta" , kterou rozhodčí špatně vyhodnotil ,protože v Reálu to na pentli vypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak díky borče!

Reagovat
valloire

no ale tu vaši

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Kdo tu psal, že Real prohrál schválně? Ano, Real si ztrátu "mohl" dovolit, protože jestli sis nevšiml, tak před Clásicem to bylo 4 body na Barcu a 3 na Atletiko a i po prohře máme stejně bodů jako první a na Barcu máme bod náskok. Navíc Atletiko má extrémně těžký los, takže se dá předpokládat, že těch bodů ztratí ještě dost.

To narážku na to, kdo co má v rukou absolutně nechápu. Real má šance na titul ve svých rukou stejně jako Atletiko a stejně jako Barcelona. Každý si to může posrat/zvládnout úplně sám. Nechápu proč by měli fanoušci Realu (když mluví o šancích svýho klubu!) zmiňovat nějaký Atletiko..

Reagovat
smazaný uživatel

Ve svých rukou znamená, že pokud všechno vyhraješ , jsi mistr. Barcelona rozhodně v rukou nic nemá , ani Real. Pouze Atlético,když vše vyhraje bude mistr. Barcelona může vše vyhrát a mistr být nemusí , v tomto případě by to mohl být Real.

Reagovat
alcantara

Tam ide o to, ze ak by do konca ligy vsetky svoje zapasy Atletico vyhralo, tak sa nemusi pozerat na druhych U Ostatnych dvoch to neplati.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to s nimi pořád dokola .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zase chytrej..

Reagovat
smazaný uživatel

Dík , říká se to. (To byla sebeironie). Tak už to chápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to chápu, ale nemusíš tu zas dělat, jako kdyby všichni fanoušci Realu měli IQ pod 60.

Reagovat
smazaný uživatel

No jeden tu měl 45 ,to jsi četl,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych chtěl říct,že z vítězství jsem měl obrovskou radost a ze vzteku a ukřivděnosti merengues stejně velkou ,ale musím také říct ,že jsme čelili skvělému soupeři ve fantastickém zápase. Real je v současnosti velmi kvalitní a má dost dobrého trenéra na to aby usiloval o všechny trofeje.V to ale věříme také my a vd dvě věří také Atlético ,takže nás čeká velmi zajímavý závěr sezony! Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

dnes budu riesit ronalda, snad bude verdikt spravodlivy, to znamena, ze nezasiahne uz do dnesneho zapasu proti seville....

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by to tak být ,nemůže si pouštět hubu na špacír, ať mluví o tom ,že je mladý , krásný a bohatý a překvapuje svými účesy , ale nemůže takhle degradovat soutěž. Ty postmourinhovské praktiky se budou Ancelottimu těžko odstraňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

neznamená to vubec nic

Reagovat
Ed_Hazard

už máš plné trenky čo?

Reagovat
X-bano-X

OT: Disciplinární komise ve Španělsku potvrdila červenou kartu pro Sergia Ramose spojenou s trestem na jeden zápas. Real Madrid se pokusí podat ještě jedno odvolání, aby měl svého obránce k dispozici pro dnešní zápas v Seville.

To sú šašci, 100 krát sa odvolajte. Toto som u nikoho iného nevidel. Nech dostanú obaja po 5 zápasov stop a od takých rečí bude naveky pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

top bolo trojnasobne odvolanie proti trestu ronalda, keby bol cas, tak stvrte odvolanie poleti priamo kralovi, su to komedianti

Reagovat
madridcan

Reci a karty nenavszuju na seba

Reagovat
X-bano-X

Ako to? Veď predsa sa majú riešiť reči z tlačovky, kde Ramos a Ronaldo priamo obvinili rozhodcu. Ako chápem, že toto je odvolanie kvôli inému prehrešku ale je divné, keďže je viacmenej isté, že príde následný trest(ktorý pokiaľ sa nemýlim sa vzťahuje na všetky zápasy pod záštitou Španielskej federácie, teda aj na finále Copy, ktoré by bolo priamo 5 zápasom trestu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

strašný sráči tihle fandové cirkusu

Reagovat
X-bano-X

Slzičko, máš aj nejaký zdroj? Či si si to zas vymyslel? Vieš ako spieva Žbirka "Čo bolí, to prebolí "

Reagovat
valloire

Snad bys nechtěl,aby takhle důležitej zápas hrál Real bez svých opor? Nebo jo?

Reagovat
boryland

jo....

Reagovat
X-bano-X

Snáď pravidlá platia pre všetkých rovnako. Za takéto reči padali tresty, síce len 3 zápasové ale trebárz u Ramosa je to už druhykrát v tejto sezóne, čo si neudržal jazyk na uzde. By ma zaujímalo čo by ste robili ak by sa každý jeden klub správal tak ako vy. To by sa rozhodcovia veľmi rýchlo minuli. Sú to profíci, takto obviniť v priamom prenose niekoho......to posera Arbeloa si to nechal na twitter. Zaviedli ste si do klubu takúto kultúru a teraz len žnete ovocie svojej práce. Ale komu niet rady.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, aby toho nebylo málo, tak u Jesého doma bouchnul plyn. 3 lidé zranění (1 popálený na 15% těla, 2 se nadýchali splodin). Jesé je v pořádku a než se to u něj doma dá do pořádku, tak půjde bydlet k Arbeloovi (zlatíčko ).

pic.twitter.com/Ks7k9cgz2m

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je nepříjemné ,to si myslím nikdo z culés nepřeje. Ne jako CHONG , který tu před naším zápasem s colchoneros přál smrt všem aktérům.

Na Jesého je to tedy hodně , to je škoda,je mladý ,talentovaný a bude ozdobou ligy,narozdíl od Moraty.

A Arbeloa rozhodně není zlatíčko, je to typický zákeřák.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně si myslím, že má Jesé svým způsobem pozitivní vliv na Deulofeua, tak snad se dá co nejdříve pořádně do kupy.

Reagovat
db18

Za to může určitě Kolašinac

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
maxton

Sevilla hraje styl ktory nam vyhovuje, o vyhru sa nebojim tip 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel máš pravdu ,já se toho bojím, oni budou zase nepoučitelní a hrát nadoraz dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jo ,beru tě za slovo a budu fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si ze budem spolehat hlavne na brejky utocny ctyrky + doplneni Figueirase a Morena.

Reagovat
Billy McClane

Rafinha ma zraneny palec, aka nahodicka Enrique poslusne odovzdaj body!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, hrál v domácím zápase, dostali 3:0 a tak nám to chtějí ulehčit na našem stadionu, aby to nebylo pro nás tak těžké, jako minule.

Reagovat
Billy McClane

Sak nemausis sa hned za to na mna hnevat, aj novinari sa ho pytali, ci bude Celta na Nou Campe bojovat tak ako bojovala na Bernabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se totíž po výhře na Realu a jednoznačné výhře na Celtě očekává, že s nimi doma rupneme po hattricku Rafinhy

Reagovat
Billy McClane

Je to najlepsi hrac ligy z minuleho mesiaca, co bude snad citelne oslabenie. No a oni ho nepostavia, aby ho posetrili na sobotu.

Je to sice jedno, lebo Enrique by si nedovolil v tejto faze ligy obrat Barcu o body, ale pride mi to vtipne

Reagovat
Billy McClane

Btw vedeli ste, ze viceprezidentom spanielskej komisie rozhodcov je byvaly znamy prezident Barcelony Joan Gaspart?

Teda nechcem tu nic rozbiehat, ale toto ma fakt zaujalo.

Reagovat
Billy McClane

Alebo je teda viceprezidentom spanielskej federacie, teraz neviem ci som si to dobre prelozil.

Kazdopadne myslel som si, ze sa uz po nom zlahla zem a on ma takuto vysoku funkciu

Reagovat
valloire

Kde žiješ? Zrovna tenhle tahá za nitky všude.

Reagovat
smazaný uživatel

z tebe stříká a všechny strany chaos a vyděšenost ...

... a krásně se na to kouká.

Reagovat
valloire

jeď dál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je docela normální, že jsou bývalí činitelé klubů ve strukturách svazu a naopak. Jsem si jist, že je na svazu i spousta bývalých (současných i budoucích) Madridistů, ale hledat to nebudu. Nechci hledat problémy, kde nejsou.

Ale alcantara má pravdu - ti illumináti po vás fakt jdou.

Reagovat
valloire

1)Platini(prezident UEFA) - je o nem znamo ze se rozplyva nad Barcelonou.

2)Senes Erzik(viceprezident UEFA a zastupce predsedy komise rozhodcich UEFA) - jeho job je v UNICEFu, kde dela projektoveho manazera. UNICEF ma partnerstvi s Barcou, ktera nosi jejich logo na dresech, takze je pozitivni kdyz je to logo videt vsude a zajisti to vice penez na projekty UNICEF. Take je kamaradem J.Cruyffa, legendy FCB,...a zaroven je fanousek Barcy.

3)Angel Maria Villar(zastupce viceprezidenta UEFA, clen komise rozhodcich UEFA a prezident Kontrolni a disciplinarni komise UEFA) - znamy fanousek Barcy a predseda spanelskeho svazu

4)Emilio Garcia Silvero(clen Kontrolni a disciplinarni komise UEFA) - dalsi fanousek Barcy a je pritel Villara.

5)Josep Vilaseca Guasch(byvaly prezident Kontrolni a disciplinarni komise UEFA) - katalansky pravnik a byvaly reditel Barcy, ktery take kandidoval do katalanskeho parlamentu, takze se da ocekavat ze nebude pomahat madridskym tymum)

6)Joan Gaspart(clen Komise pro souteze UEFA) - byvaly prezident Barcelony

7)Joan Laporta(clen Rady pro fotbalovou strategii) - byvaly prezident Barcelony

(The Football Strategy Council... take Senes Erzik, Angel Maria Villar).

Jak je to teď přesně nevím,ale bude to podobný. Tohle je z roku 2010.

Reagovat
boryland

ty vo.e zastav už tu diskotéku........

Reagovat
valloire

ti hrajou co?

Reagovat
Billy McClane

Tie napojenia su napisane sice velmi strucne ale vesmes je to vsetko pravda. Hlavne k tomu tretiemu bodu staci dat do googlu "Villarato" a vyplava kopu zaujimavych odkazov

Reagovat
valloire

jj,Visca el Villarato

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná být ubohé a silně trapné i na anonymní diskuzi, kde někdo své blbosti schovává za trolling.

Reagovat
valloire

no dovol....tohle je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Už je trapné, že ses kdysi oháněl nějakými roky, ale chováš se jako malé děcko.

Když se prohraje, tak se neháže vina na všechny okolo, protože jinak byla ta prohra naprosto zbytečná a nikdo si z ní neodnese.

Když se prohraje, já hraju absolutní hovno a třikrát se ve vápně hodím bez cizího zavinění, tak si po zápase nestěžuji na to, že rozhodčí správně nařídil penaltu na druhé straně a k tomu podle pravidel udělal správně červenou kartu.

Nebaví mě číst několik dní po zápase ještě nějaké dementní chujoviny. Je úplně u prdele, kdo v jaké komisi sedí a kdo komu fandí, protože ti lidi musí jednat podle nějakého řádu, ale jak holt tu někdo soudí druhé podle sebe a podle toho, jak by se on zachoval. Já taky pískal nejednou proti svému týmu, proti svému bratranci, kterého jsem dokonce vyloučil do konce utkání. Já taky nesčetněkrát prohrál a hanba by mě fackovala, kdybych byl zaslepený a svaloval vinu na rozhodčí či kohokoliv jiného, jen ne na sebe a svůj tým.

Někdy rozhodčí uškodí, ale tím, že se budeš několik dní potom ztrapňovat, se fakt nic nezmění. A ať se ti to líbí nebo ne, tak rozhodčí pískal rovinu a obě naše penalty byly zasloužené.

Reagovat
Diego2

Tohle je nejvetsi zabava na EF

Reagovat
-Carles-

máme to poistené na všetkých frontoch

Reagovat
valloire

holt góly nepadají náhodou

Reagovat
-Carles-

zvyčajne je k tomu potrebné kopnúť do lopty, o náhode nemôže byť reč

Reagovat
Diego2

mice od Nike maji v sobe zarizeni , ktere je dopravi do branky....vyrobce je fanda Barcelony

Reagovat
teenz

Reagovat
-Carles-

netreba zas všetko prezrádzať

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
valloire
Reagovat
-Carles-

Nová posila sa teda nepreviedla v dobrom svetle, dať si hneď vlastný gól vymyslenou penaltou na Ronalda

Reagovat
valloire

to se stane,pouhý omyl...byl vzápětí napraven

Reagovat
-Carles-

Skús trocha popísať tú situáciu, kde vlastne spravil Mallenco chybu pri tej Ramosovej červenej

Reagovat
valloire

Hele Jožko,za chvíli se jdu podívat na to jak mistři seřežou Kotletu do kulata a psal jsem toho už včera o tom docela dost. Já ti napíšu,že Neymar si zahrál na paragána po minimálním dotyku jakých je v zápase hodně,jelikož je to kontaktní sport,ty mi napíšeš,že to byl jasnej faul a po právu šel Ramos ven...a tak dokola. Tak si ušetříme čas a soustřeďme se na to,co je dneska podstatný. A to je zadupat ty vidláky z vesnice u Prahy ze zatáčky před Vídní do ledu. Ať žije Dědek,král extraligy !!!

Reagovat
-Carles-

Jasný faul to nebol, o tom predsa nie je pochýb. Jasné však je, že ku kontaktu tam prišlo, jednak ruka na pleci a jednak kontakt kolenom na lýtkom. O tom že to Neymar prihral snáď nikto nepochybuje

Ja som čakal že spomenieš aj ofsajd, pretože v čase prihrávky sa Mallenco pozeral na Messiho a neregistroval adresáta prihrávky

Reagovat
valloire

Ofsajd...Asi byl,ale to bych neřešil. Ten byl tak malej,že to asi nepostřehl.

Reagovat
10FKK

Čau Klokane! Už to vydejchej, děláš ze sebe jelimana! Madridská parta má těch úředníků stejně, možná víc... Už to sem někdo dával... Prohráli jste naprosto spravedlivě, plačka s balem, rámusem a xabim jsou praví viníci vaší prohry! Škoda, že nemohl hrát Puyol, bylo by to s nulou!

PS: Stejnou penaltu jako Neymarovi s ještě větší srandou pískl uplakánkovi v CdR proti Atléticu a spousta vašich tvrdila jak byla spravedlivá! Karma?

Reagovat
valloire

Byl bys nasranej stejně jako já. Ale zápas to byl krásnej.

Reagovat
10FKK

Kdyby nás real, přehrál doma, tak budu nasranej jako kráva. Už jsem to sem psal, že někteří si bílého dresu asi neváží, protože je rozdíl nemít formu a vysrat se na hráče, jako rámus u gólu Messiho, nebo marcelo na Neymara... xabiho zkušené prasení vám pomáhá ve spoustě zápasů, ale teď se to nevyplatilo..

Zápas luxusní, navíc se správným výsledkem! Směju se hlupáčkům, co fandí nakopávačům a jiným holomajznám a tvrdí, že to byl hnus!

Reagovat
valloire

Počkej...vy jste nás snad nějak přehráli? Jestli myslíš výsledek,to ano že,ale herně to bylo jednou vy jednou my. Krásnej úsek vaší obrany byl mezi 20-26 minutou. Nebejt Piqueho,tak se z toho nedostanete. A u toho gólu na 2-2 to bylo perfektně sehraný,tam bych Ramose nevinil.

Reagovat
10FKK

Koukni na statistiky.. To mi nepřipomínej, byl jsem v pekle! Musel jsem se kouknout na záznam, abych to vůbec pochopil, neskutečný kolotoč, zapříčiněný skvělým presováním hlavně dvou nejslabších článků Barcelony Cesca s Neyem.. Naštěstí vám to dlouho nevydrželo a zbytek zápasu byla Barca lepší. ramos se srazil na vápně s Messim a vysral se na něj.. vlastně

Reagovat
valloire

Tak se nedělej...První myšlenka je správná... Tys byl v pekle,kámoš co byl se mnou v hospodě taky...Já v extázi...a vy se z toho vždycky nějak dostanete. Za Moua taky odehraná excelentně nějaká část,ale nedorazíme to a nedorazíme. Ramos ho nechtěl faulovat,byl tam i Marcelo a ještě někdo,ale jak říkám,super akce z hovna ve dvou...

Kdybyste nám dali takový podobný góly i po půli,neřeknu ani popel a pogratuluju k zaslouženýmu vítězství. Ale takhle bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsi zapomněl Putina, papeže, Toma Cruise, prince Charlese, Jágra, Gatese a Murdocha. Proti tomu prostě nejde bojovat...

Reagovat
valloire

lehni a do kouta

Reagovat
smazaný uživatel

je naprosto neuvěřitelný, že si někdo dá tu práci. Na druhou stranu je to i docela smutný, protože to ukazuje to, jak Madristi jsou schopní uvažovat. Všichni jsou proti nim. Všude okolo jsou nepřátelé. Všichni nám ubližují. My jsme nejlepší a nejfajnovější, takže nám musí každý přát. A když nám někdo nepřeje, tak je to beztak Culé, nebo je to přítel nějakého Culé. A nebo je to bývalý, současný nebo budoucí zaměstnanec Unicefu, Nike. Anebo je to někdo z Kataru, který jak známo je prolezlý Barceloňákama.

A to si, valloire, představ, že i papež byl viděn v barcelonském dresu. Obama se před pár lety ochomejtal okolo Nou Campu. Merkelová spadla na lyžích a udělala se jí na noze rudofialová modřina, takže je taky proti vám. Milda Zeman má rád rudofialovou kravatu. A Putin? Ten prý sere na záchodě rudofialová hovna ... To je jasný Culé.

Culé, Culé, všude samí Culés ... Útočí na vás ze všech stran.

Tohle už je celosvětové spiknutí Culés proti Madridu. Zachraň se, kdo můžeš.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

Je krásný tě vidět jak se pokoušíš shazovat i takový jasný věci,jako je složení těch komisí. Od oslíka,kterej vidí spiknutí i v tom,že nám nenalosovali Bayern je to vážně úsměvný. Takže jeď dál

Reagovat
Billy McClane

Sak ano, ked sedi na cele dvojka Villar a Gaspart, ktori maju cuduj sa svete svoju minulost spojenu s Barcelonou, tak to by tam mohli rovno posadit dvojicu Xavi - Pique

Ale tak nevadi, aspon bude nasledujuce kola o co hrat a ten boj o titul bude este zaujimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto, že všude sedí Culés, tak se dějí taková zvěrstva, jako Elche, nebo to, že když sudí správně vyloučí Cristiana, tak jde za to na měsíc do ledničky ... Chyba v Matrixu?

Reagovat
valloire

Podobný věci jako Elche máte v každým ročníku taky. Taky můžu furt řvát Sevilla Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť jasně, že máme. My jsme totiž Barca a ta má prostě svoje lidi všude. Umí si to vokoučovat.

Ale já se právě divím, že se takové věci dějí i ve prospěch Madridu, kterými všichni ubližujou. Nikdy netěžil z chyb od sudích. A má prostě tak strašně těžký život proti těm všem Barceloňákům.

Reagovat
boryland

Go go Sevilla.....

Reagovat
Masi

Spíš je smutný, když prohlašuje že doufá, že Real brzy vypadne z boje o titul. Pak jeho kolegové rozhodují o trestu pro Ronalda a Ramose. Na tomhle místě by se měl víc hlídat co říká.

Reagovat
Kokesh

Gaspart je prase, podobný kecy na Real má několik let.

Reagovat
Ed_Hazard

pridám troška bulváru k tejto téme

"Dúfam, že La Liga sa bude

rozhodovať v poslednom zápase

medzi Barcelonou a At.Madrid a tiež

tak dúfam, že Real Madrid už bude v

tej dobe von z hry o titul."

- Joan Gaspar ( Viceprezident

španielskej komisie rozhodcov.)

Reagovat
smazaný uživatel

valloire se definitivně vybarvil. Popravdě jsem až takové zhroucení nečekal, ale o to víc to potěší.

Zajímalo by mě, co na valloireho výstupy říkají ostatní Madristi. To je totiž nebetyčná ostuda.

Reagovat
valloire

jeď dál

Reagovat
smazaný uživatel

no né, fakt. Děláš to schválně, nebo to tak myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tím pádem ty si barcelonský valloire :-))

Reagovat
valloire

no dovol,srovnávat mě s tím pitomcem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene nic proti tobě:-)

Reagovat
patas92

CHONG je na něj určitě pyšný

Reagovat
smazaný uživatel

starosti některých bych chtěl skutečně mít. Vaše nápln života je reputace na Eurofotbale? Máte i zřízenou sekci na přespání nebo se vždy najde místo v Corgoň lize?

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb 21.03.2014 12:28

A začíná mě děsit, jak vám UEFA umetá cestičku v LM.

Komentář z pátku. Samozřejmě netřeba zmiňovat, že se to táhne už loňska. To tvoje "UEFA píše příběhy" je už legendární. Takže než se začneš vysmívat nějakým konspiracím, tak si zameť před vlastním prahem.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jste měli ve vyřazovací části LM MU (dobře, tenkrát ještě nebyli takový kašpárci, jako jsou teď, ale ani to nebyl kdovíjak těžký los; no a samozřejmě vám v tom dvojmači museli pomoct hned dva sudí - jeden nevyloučil Varaneho za faul, za který se vylučuje v 99ti procentech případů a v odvetě, když vám teklo do bot, šel pod sprchy Nani za neopatrný zákrok, který Pepe dělá beztrestně několikrát v sezoně), pak jste dostali Galatasaray a pak Dortmund (v obou případech nejlehčí možný los). Letos Schalke a zase Dortmund - v obou případech jeden z nejlehčích možných losů. No ... umetá.

Reagovat
madridcan

jaaaj taak...a gol z ofsajdu Manchestru a Rafaelovo zahratie rukou na brankovej ciare, kde mala byt cervena a penalta sa taktne zabudlo...super

Reagovat
Billy McClane

Rozhodca pomohol, lebo " šel pod sprchy Nani za neopatrný zákrok, který Pepe dělá beztrestně několikrát v sezoně" Pokracuj lebo toto je nekonecna zabava

Reagovat
smazaný uživatel

Umetá, neumetá.. nebo, že by to ty illumináti hráli na obě strany?

Reagovat
smazaný uživatel

žádní illumináti, ale jen ti, kteří chtějí vydělávají na fotbalu

Reagovat
Kokesh

A ty se někomu směješ, že ještě nevydýchal Clásico.

Reagovat
smazaný uživatel

co to má společného s clásicem?

Reagovat
smazaný uživatel

nebo teda jinak - dostává Real z osudí téměř vždy ty nejlehčí soupeře nebo ne? Popřípadě - myslíš si, že je to náhoda?

Reagovat
Kenneth

Ne, Real si zaplatil Platiniho a Blattera.

Reagovat
Kenneth

Skupinu smrti s City a BVB sme si taky zaplatili. Zato ty vase AC, Ajaxy a Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Kenneth30.08.2012 18:44

Dortmund je v Evropě slabý jak čaj. Pochutnáte si.

[reagovat]

Pod článkem o rozlosování LM. Opravdu to v tý době byla skupina smrti?

Reagovat
Billy McClane

Sezona ukazala, ze ano ked sa za par mesiacov dostali az do finale LM

Reagovat
smazaný uživatel

No ale v době, kdy se losovalo, tak ...

Reagovat
Kenneth

Rok předtím vytekli. Ale stále byli v jedný skupině mistři nejlepších lig světa, takže když ne skupina smrti, tak co?

Reagovat
Atlético de Madrid

Jakože dvakrát dostanou lehkej los a hned je to umetání cestičky?

Jinak United byli loni opravdu těžkej los, vždyť pod SAFem vyhráli s přehledem ligu a v LM to byl uplně vyrovnanej dvojzápas. Naniho vyloučení bylo sporný, nicméně v pohodě udělitelná redka. To vážně věříš, že jako UEFA řekne rozhodčím co mají a co nemají pískat? Neni to spíš tak, že každej rozhodčí má trošku jinak nastavenej metr? A že taky chybujou? Vždyť tohle jsou uplně stejný bláboly, jako od těch fanoušků Realu

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec si nemyslím, že by UEFA ovlivňovala rozhodnutí sudích, ale věřím, že los hlavně v LM je minimálně v některých případech ovlivňovaný. Prostě si myslím, že jde o peníze. A některé dvojzápasy můžou vynést víc, než jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

a to teď není nic proti Realu. Kdyby měl nějaký jiný klub devět titulů v LM, a kdyby nějaký jiný klub měl tak ohromnou žízeň vyhrát desátou LM, což by vzbudilo ohromný zájem, tak by prostě lehký los měl tento tým. Opravdu to tak cítím.

Reagovat
Kokesh

United byli kromě Bayernu nejtěžší možný los.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední věta. Jenže on si to v tom svým donebevolajícím pokrytectví ani neuvědomuje.

Reagovat
Atlético de Madrid

Granadu musíme bezpodmínečně porazit a pak spoléhat na Sevillu, že obere o body Real. Šance jsou slušný a vést ligu o dva body po 30. kole, to by byla dobrá výchozí pozice do toho náročnýho závěru ligy.

Reagovat
-Carles-

Granadu porazíte a pokiaľ sa vám opäť podarí vyrabovať San Mamés tak by ten finiš mohol byť veľmi zaujímavý.

Reagovat
Atlético de Madrid

Pustim se do první úvahy o titulu

Kdyby Sevilla čistě náhodou zvítězila a my porazili Granadu, tak máme náskok tří bodů. Vysoká šance, že Real ztratí by byla s Errealou. Tim pádem bysme mohli mít v nejlepšim případě až 6 bodů náskok.

U nás rozhodně nejde počítat s tim, že bysme na San Mamés vyhráli, zvlášť když tři dny poté budeme hrát LM. Očekávám, že Cholo postaví nějakou divně nakombinovanou sestavu. Následně musíme porazit doma Villareal, což bysme měli. Getafe venku bude hned po Lize mistrů, což taky neni uplně snadný, ale prostě se musíme checnout a tři body urvat. Doma Elche bude povinnost. Zápas ve Valencii ovšem taky bude sožitej, teď zařívaj takový malý vzkříšení a budou se chtít vyhecovat. Levante bysme taky mohli zvládnout, Málagu doma taky.. no a poslední kolo je venku Barcelona

Jinak řečeno - Real pravděpodobně ztratí maximálně šest bodů (ale spíš míň). Takže taky nesmíme ztratit víc než šest bodů. Pokud bysme vyhráli těch šest lehčích zápasů a z těch tří klíčovejch získali alespoň 4-6 bodů (podle toho kolik Real ztratí), tak šanci na titul máme. Ale pořád to prostě zahrnuje zisk ale spoň 23 bodů z 28 možnejch

Reagovat
Atlético de Madrid

* 22 z 27, pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jestli půjde Cholo na 100% do LM i do Ligy, nebo dá přednost jedné soutěži. Jestli půjde naplno na obou frontách, tak na to nejspíš doplatí. (Ale vypálit rybník všem najednou by bylo nádherné )

Reagovat
-Carles-

San Mamés ste už raz vyrabovali, dokonca v zápase kde ste prehrávali a Baskovia mohli strhnúť postup na svoju stranu. LM môže zamiešať karty, ale aj tak si myslím že ligu zatiaľ Cholo "vypúšťať" na úkor LM nebude. Skôr sa dá očakávať úsporná zostava dnes (aby sa však na to nedoplatilo).

Domáce zápasy musíte zvládnuť, tým pádom ostáva o záchranu bojujúce Getafe, Barca a možno už v tom čase o nič bojujúca Valencia + Levante ktoré už pravdepodobne bude v kludných vodách.

Máte najťažší los, ale pokiaľ vás Barca vyradí a Real stratí v spomínaných zápasoch (Espanyol, Villarreal) + vyhráte na San Mamés tak všetky sily pôjdu do ligy. A pokiaľ stratí aj Barca a v poslednom kole už nebude mať šancu na titul, tak vám to pustíme

Ono sa to ešte môže namiešať veľmi variabilne, do karát vám však ešte hrá lepší vzájomný zápas. No bude to ešte zaujímavé, dnes musí Real stratiť a ten finiš dostane ešte väčší náboj.

Reagovat
-Carles-

(Espanyol, Villarreal) patrí samozrejme k Barce

Reagovat
smazaný uživatel

pohar ma svoje specifika, athletic se musel hnat dopredu a my vyuzili jednoho brejku. v lize to takovej hura fotbal nebude. co fandim atleticu (a je to uz nejakej patek), jsme na mestalle v lize tusim nikdy nevyhrali (jednou v EL) - tudiz je dost mozny, ze mestallu jsme naposledy dobyli jeste pred padakem do segundy, pripadne nekde v tom obdobi kolem. vitezstvi na camp nou je cista fantasmagorie - jestli se to stane, klidne se zase probehnu v trenkach nekde po ulici. neni pravda, ze levante a valencia nebudou o nic hrat - s tim, ze ponorka pujde dale pekne dolu, tak se muzou oba zapojit do boje o EL.

dokonce bych i veril, ze doma to vsechno udelame, ale z tech tri inkriminovajch zapasu si odvezeme minimum bodu. real i barca by podle me v zaveru ligy museli ztratit 6 a vic bodu, coz se velmi pravdepodobne nestane...

Reagovat
Kily

Granadu dáte, Cholo moc dobře ví, že do těch dalších zápasů potřebujete jít v klidu a dnešní ztráta je tak nepřípustná. Seville nevěřím, v posledních sezonách proti Realu často doplácela na naivní a neorganizovanou hru, krom toho by Real v případě problémů mohl něco vytěžit z té masáže z posledních dnů

Reagovat
Atlético de Madrid

Hlavní problém je v tom, že ve Španělsku někdy rozhodčí tlačej Real, někdy Barcu, ale každá strana si z toho vybere jen ty momenty, co se jí hodí. Jako Real má taky ohromnou historii případů, kdy rozhodčí v jejich prospěch zaříznul soupeře, stejně jako Barcelona. Pak mi přijdou strašně směšný ty píčoviny ve stylu "UEFA chce, aby ligu letos vyhrál Real protože je to fajn příběh" nebo "Platini je fanoušek Barcelony, tak to je jasný že pro ní v semifinále písknout penaltu."

Jinak zrovna v Clásicách bylo hodně velmi ošklivejch situací z obou stran. Tady jsou trošku na straně Barcelony, která kromě poměrně častejch simulací (ale hráči kterýho týmu nesimulujou žejo...) z pravidla nehrála tak zákeřně jako mnohdy Pepe, Ramos, Arbeloa a tak dál. A právě proto mi přijde jako totální kravina tvrdit že rozhodčí tlačí Barcu, když tam bylo mnoho zákroků za který třeba ani neudělil hráči Realu kartu, i když by ten hráč mohl letět. Pod větším tlakem než v El Clásicu je rozhodčí jedině ve finálovejch zápasech LM, MS a ME. Na každý straně nejlepší technici světa (což svádí druhou stranu k faulování), jižanská emotivní povaha, do toho 80/100 tisíc fanoušků, po každý situaci se na něj sesype roj hráčů. Je jasný, že taková utkání svádí k chybám. Přičtěme k tomu v celku známou kvalitu španělských rozhodčích a vyjde nám z toho to, co tu máme.

Reagovat
smazaný uživatel

301. za klidnou diskusi v Primera Division

Reagovat
Ed_Hazard

utópia

Reagovat
madridcan

Paralela-v decembri 2011 sme dostali od Barcelony doma 1:3, aby sme dalsie kolo predviedli v Seville uz stary znamy set http://www.eurofotbal.cz/clanky/primera-division-souhrn-17-kola-168150/

Len tak mimochodom, diskusia stoji za zmienku tiez...Je tam narazka nato, ze niektori sa po El Clasicu ukazali v diskusii az pri debakle so Sevillou. To je tak krasne ked si clovek vybavi, ze ako o rok aj dva-tri mesiace nebolo po Clasicach alebo Milane ani vidu ani slychu od toho isteho cloveka Zrazu uz meritko fandenia nezalezalo na pocte prispevkov do diskusii

Reagovat
smazaný uživatel

A ne jen jednoho člověka:-) ahoj Jiří:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden střelec hrát nebude, takže 2:0 dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ty si taky isty debilko. Tiez sa tu teraz takmer mesiac neukazes ako ta poznam!

Reagovat
madridcan

Ramos a Ronaldo sa oficialne budu riesit...tesim sa na vysku trestu pre dvoch hlupakov s horucimi hlavami.

Reagovat
smazaný uživatel

Ví se, kdy by měl být znám verdikt?

Reagovat
madridcan

Nie, zatial bol o tom len Real oboznameny. Hlavne, ze bude Ronaldo na Sevillu. V Sociedade, kde sa bude pre nas lamat titul budeme podla mna 100% bez neho...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, ono je jisté, že bude dneska hrát?

Reagovat
madridcan

Tak dostali len oboznamenie, ze sa to bude riesit. Verdikt este nevidali, tak nevidim dovod, preco by nemali hrat. Tam by nemala by ziadna zapasova cakacka na trest.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale někde jsem četl, že by ta komise měla zasedat dneska a ve Španělsku není žádný problém odpoledne nebo k večeru zasednout a říct hráči pár hodin před zápasem, že nehraje.

Reagovat
madridcan

take veci sa riesia na poludnie a teraz len dostal Real oboznamenie. TO by bolo az prilis rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
-Carles-

Počkať, ono je reálne v hre zápasový trest? Nie len peňažný?

Reagovat
madridcan

Urcite...Zvaz si tych debilov s pistalkou hycka a obranuje

Reagovat
-Carles-

Bol už prípad kedy dostal hráč za kritiku rozhodcu zápasový trest?

Reagovat
smazaný uživatel

na nic takovyho se nepamatuju. ostatne zadnej hrac za posledni leta nepredvedl takovou ostudu jako ronaldo a ramos...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jednoduchsie reagovali....

Reagovat
X-bano-X

Môj tip je 3 zápasy pre každého. Nasleduje odvolanie a 3 zápasy pre každého, nasleduje odvolanie a 3 zápasy pre každého.

Reagovat
madridcan

Potom po dvoch zapasoch odvolanie, ale aj tak stopka na posledny zapas. Potom nominacia oboch na zapas a hodinu pred zapasom aj tak stopka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dost možná prohrál Realu titul. Frustrace ze svého mizerného výkonu by se neměla vybíjet na rozhodčí.

Reagovat
madridcan

Ide iba o dva zapasy-o ten dnesny a o zapase v Sociedad. Ak tieto dva zvladneme, tak ak sa nic zlomove nestane by sme mali vyhrat vsetky ostatne zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Real si to pohlídá i bez Cristiana. Už tohle kolo bychom měli vidět jejich následky breku po clásicu.

Reagovat
Kokesh

Tyhle výkřiky do tmy miluju.

Reagovat
misinho7

tak snad Ronaldo nedostane nic ... ale ak hej tak nas moze prirpavit o titul a seba o trofej strelca pretoze ak vymeska tie zapasy tak messi si zopar golov da a predbehne ho

Reagovat
Ed_Hazard

o ak nás niekto pripraví o titul, tak to bude Ramos......túto sezónu toho vyviedol viac ako dosť

Reagovat
Leo Rekordman

snad to bude viac ako 2 zapasy,ale nie viac ako 3

Reagovat
Rssa

Real dneska 4 a více branek, to je tutovka.

Reagovat
Fairplay

Pokud dá svaz Ramosovi s Ronaldem zápasový stop a ne jen peněžní pokutu, tak to bude úplný vrchol absurdnosti. Už tenkrát ty tři zápasy pro Ronalda byly celkem přehnané a pokud se nějaké podobné tresty budou opakovat, tak tím akorát potvrdí, že je situace tragických výkonů rozhodčích nijak neznepokojuje. Kdyby radši projednávali angažování zahraničních sudí na derby.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Není absurdnější spíš situace, kdy hráči obviňují bez důkazů a ani důvodů svaz z nekalostí? Není absurdněnší, že hráči do médií otevřeně lžou a strašně si kálí do pusy?

Nebo jinak - kdyby představitel svazu prohlásil o Realu, že je to protekční klub, který okrádá ostatní kluby, má to všechno pořešený, a tahle situace tady je pravidlem a je tady už dlouhodobě ...

Řešil bys toho člověka, který by to bez důkazů řekl (a Real by tím poškodil), nebo bys řešil, jestli náhodou není to, co ten člověk říká, pravda (je, no ...)?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
DreamTeam

Co to tu zase ta banda ochotniku predvadi Nedavno tu nadavali na svuj tym, jak je sezona v haji a ze se musi dat dohromady.A ted kdyz jim rozhodci /opet/ poslal darecky, tak uz zase delaji ramena a veri ze maj na titul

Nikdo nema na Madridskou silu.Real a Atletico si to rozdaji o titul. Barca opet ztrati

Reagovat
Rssa

Počkat, nečetl jsem celou diskuzi, ale jak může rozhodčí posílat Barce dárečky, když dělal chyby na obě strany a v celkovém součtu více škodil Barce?

Reagovat
DreamTeam

V celkovem souctu skodil Barce ? to me ten soucet shrni tedy

Reagovat
Fairplay

Do těchto debat se radši nepouštěj. Oni jsou schopni tvrdit i to, že před lety na Stamford Bridge byla více poškozena Barcelona.

Reagovat
Ed_Hazard

na druhej strane to aj celom chápem.......nie každý má gule priznať takéto zárezy a pomoc (skôr neúmyselnú ako cielenú) od rozhodcov......a pre Culés s gigantickým egom to platí dvojnásobne

Reagovat
Leo Rekordman

ten chliev tu nespominaj prosim...

Reagovat
Rssa

CR penalta byla vymyšlená, Neymarova byla přísná, ale kontakt byl, Iniestova byla zcela jasná. To, že to rozhodčí celkově nezvládl je už další otázka.

Nemám problém přiznat, když rozhodčí nám pomůže. Přiznal jsem to i v zápase s Arsenalem a vyloučením RvP. Ale proč držkovat, když je to tak, že jsou poškozené obě strany a pak už jen záleží, která strana si toho vybrečí více. Však i ta Barcelona byla poškozena v dvojzápase s Chelsea jako první a byl vymyšleně vyloučen Abidal. Vše poté už je následek, který se stát nemusel, ale stal se.

Jestli je něco zkaženého v PD, tak rozhodně rozhodčí, jejichž úroveň je opravdu žalostná.

Reagovat
DreamTeam

Jo vymyslena byla.Chyba rozhodciho.Neymarovka byla taky smyslena, Neymar se celou dobu soustredil jen nato, aby ho Ramos dostihnul a mozna nejaky kontakt byl.Hlavne ale to byl offside.TAkze cela penalta a nepochopitelna cervena smyslena.Iniesta taky hodne sporne, ale kdyz uz on, tak i na Bale byla asi tak 3x jasnejsi.No a Busketovo slapnuti na hlavu odpustena cervena

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
madridcan

Inak nechcem rozoberat novy flame a hlavne rozduchavat nove ohne, ale pri priamaku Cristiana mal ruku Fabregas alebo nie? Lebo nemam pocit, ze sa to riesilo v diskusii, vzdy len Bale ku koncu.

Reagovat
Ed_Hazard

jasná ruka.....ale to by sa písakť nemalo (tak ako iniestovo hrdinské apdnutie vo vápne a x ďalších vecí v zápase) takže rozhodnutie správne

Reagovat
sensei25

veď si chránil tvár,aká jasná ruka?Naštuduj si pravidlá.Keď si bude v múre chrániť vajca a trafí ho do ruky pritom,tak to je tiež určite na penaltu.Och boha,deti by mali dostať zákaz zúčastňovať sa diskusií.

Reagovat
Ed_Hazard

ty debilko, prečítaj si ešte raz čo som napísal......ak stále nedopne, potom máš problém z chápaním písaného textu....howgh

Reagovat
misinho7

no i mne sa zdalo ze bola ale pri tych vsetkych spornych situaciach sa nato zabudlo

Reagovat
Billy McClane

Bola celkom jasna a nebola ani pri tele, ale tam boli dalsie take velke chyby, ze taka drobnost sa ani neriesila

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla při těle, byla před obličejem. Žádná chyba, žádná penalta.

Už si sakra ty pravidla přečtěte, zase tak náročné to není.

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
smazaný uživatel

Hra rukou to byla jasná. Ovšem v pravidlech stojí, že pokud si hráč rukou chrání choulostivá místa (genitálie, obličej), k žádnému přestupku nedojde a nic se pískat nebude. Tudíž nic proti pravidlům, žádná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že ten zbytek komedie, který se nevešel do toho posledního Classica, se našel zde v diskusi

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=et3LTKx2OaA

Já jsem se u toho smíchy trhal. Neuvěřitelně hloupý hráč.

Reagovat
misinho7

hracik jak sa patri

Reagovat
smazaný uživatel

Shaqtin a fool je vůbec naprosto parádní pokoukání. A Shaqovy komentáře jsou TOP. Někdy se divím, že mu někdo z hráčů ještě nerozbil ciferník. Zrovna JaValle je jeho oblíbenec, kterýho Shaq poplival už nesčetněkrát.

Reagovat
misinho7

vidim ze si z neho robil prdel inac 4:13 tak to bolo cisto na oscara , este lepsie zahrane ako vsetci hraci realu ci barci dokopy

Reagovat
C0br

Tuhle sezónu to ovšem přebral Perk

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=gB0Yvkrlc9Y

Jako tohle se fakt nedá. Slzím.

Reagovat
Kily

wow, NBA má taky svého Sancheze

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja teda basket nesledujem, ale mohol by mi niekto vysvetliť ako je možné, že ten hráč vobec tú ligu hrá? Nedokážem to pochopiť za nič na svete. To sa nedá toto...

Reagovat
LAM

Jak tak koukám na diskuzi tak je Kenneth ještě větší dement než jsem doufal

Jinak Sestava:

Valdes-Alves,Pique,Bartra,Adriano-Song,Iniesta,Cesc-Alexis,Messi,Pedro.

Reagovat
Pinturicchio

To je prostě neskutečný, jak někdo dokáže v chování otočit o 180° po jednom vyhraném zápase.

Reagovat
Ed_Hazard

Culés no

Reagovat
smazaný uživatel

Balet dneska v pohodě 3:0...

Reagovat
misinho7

Inac mame vraj zaujem o Luka Shawha , co hovorite nanho madristi? ja by som ho bral v pripade odchodu Fabia

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím, že niekoho mladého na LB potrebujeme (v prípade odchodu Fábia), niečo podobné ako dvojka Arbeloa-Dani napravo

Reagovat
smazaný uživatel

Jop...Soton bude bohuzial vypredavat. Aj jeho aj Lallanu. Co som ho videl, tak sa mi velmi pacil, ale neviem ci ho nie je skoda na lavicku. Ale ak by dostal rozumne rozlozenu minutaz, tak by som ho bral. Len neviem, ci sa nezamerame inde a neoprasime rok stary zaujem.

Reagovat
misinho7

pockaj nejak mi vypadlo o koho sme to mali zaujem?

Reagovat
smazaný uživatel

Siqueira

Reagovat
misinho7

jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem obecně proti Ostrovanům v Primeře. Nakupujte radši v LA. Tam se kupují fotbalisti a ne atleti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

tak Shaw hraje paradne co som videl par zapasov a este k tomu je mlady s potencialom byt najlepsi tak daktori ostrovani niesu zly ..a napr Bale mozno to nieje technik ala Isco ale svoje si odohra a stale sa zlepsuje len chce to este kus cas , na to ze je to prva sezona som spokojny

Reagovat
Leo Rekordman

blbost

Reagovat
Kokesh

Vtipy na každý den, ani zadarmo.

Reagovat
Masi

Tak tak, myslím, že náhradníka za 30M už sme si zkusili.

Reagovat
smazaný uživatel

No, bylo by to hodně zajímavý. Potenciál má obrovský a jak je psaný výše Soton bude vyprodávat, nicméně on půjde tak za 25-30 (což ani tak nevadí, protože pokud by se chytil, tak by bylo na víc jak dekádu vystaráno).

Každopádně bylo by zajímavý sledovat, kam by šel, kdyby jim tam poslal nabídku i Mou. On je prý obrovský fanoušek Chelsea, ale Real Madrid je Real Madrid.

Reagovat
Kenneth

K čemu další bek za 30 mio? Nestačil Coentrao? Navíc k čemu nám je bek na dekádu, když tam je Marcelo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by se tam prostě líbil no.

Reagovat
Kokesh

S tím, co poslední dobou hraje a jak k zápasům přistupuje....dnes doufám v základ Fábia. V létě koupit k němu nějakýho mladýho dravce a máme opět na pár let vystaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

400. pro titul Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Anyway...

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.marca.com/2014/03/26/futbol/equipos/real_madrid/1395845195.html

Tu su suhrny trestov za kritizovanie rozhodcu. Ono by sa to nakoniec mohlo a asi aj malo zaobist bez zapasoveho trestu.

Reagovat
smazaný uživatel

No a odvolanie Realu proti cervenej bolo zamietnute samozrejme. Ramos si moze sadnut s kamaratmi so Sevilly do hladiska.

Reagovat
smazaný uživatel

zo

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale na druhou stranu, kdyby někdo udělal souhrn trestů za pohlazení tváře soupeře, třízápasový trest by se tam taky neobjevil.

Reagovat
misinho7

no stavim ze Ronaldovi aj Ramosovi aj tak napalia aspon 3 zapasy... proste nechcu nas na vrchole

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés, Adriano, Alba, Mascherano, Bartra, Song, Cesc, Iniesta, Alexis, Messi y Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boha zase ten Neymar

Reagovat
Billy McClane

Potrebuje konecne dohnat statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedra mi je normalne luto pri jeho sucasnej forme

Reagovat
Leo Rekordman

mozeby,,,Song

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=AePFuje4rSU

Tohle je ještě větší pecka než Cristiano s Ramosem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to vlastne vypada ? bude moc dneskam hrat CR7 alebo nie ? a vlastne dostane niaky trest ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrát bude, jak velký trest dostane, se ukáže v nejbližších dnech, může to být jen pokuta, může to být kombinace pokuty a stopky až na 5 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

kaslat na trest hlavne ze bude dneskam hrat, dneskam a proti Sociedadu su hlavne

Reagovat
smazaný uživatel

Bože

Nohy měli ve stejné rovině.

Reagovat
patas92

to byl jasný ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Oba byli pohybem jiným směrem, ale nohy byly ve stejné rovině. Takové věci se musí pouštět děj se co děj. Hloupé čtení hry obránce by nemělo škodit útočícímu týmu.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
patas92

jasně no, ale podle výkladu pravidel ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rata sa aj cast tela a Messi bol nakloneny dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protože nemehlo obránce běžel druhým směrem. Pokud by byl otočený stejně jako Messi, ofsajd by se nepískl a to je hrozně debilní.

Reagovat
patas92

no on běžel druhým směrem, aby Messiho do toho ofasjdu vystavil, nenazval bych ho zrovna nemehlem

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl spíše nemehlo, než ofsajdovou past.

Reagovat
patas92

tak jako tak mu to vyšlo

Reagovat
Mishko

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate pls dobry link na Barcu ?

Reagovat
Masi
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vdaka obom.

Reagovat
Dr. Admess

Neymaaaar

Nádherná akce!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné, Messi krásná přihrávka na Alexise.

Reagovat
Leo Rekordman

Messi,Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Hraju hovno, aby Messi nepokracoval v hattrickoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi to zatim moc libi, Alexis zatim super. Iniesta dava krasny mice, tak by to melo byt.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne Rodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Zase palírna šancí.

Reagovat
Dr. Admess

No, ještě že jsme dali už ten první gól. S takovou bychom se zase ještě na ten jeden gól natrápili...

Reagovat
Leo Rekordman

rychlo treba dat este 2.gol

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nie

Reagovat
Dr. Admess

Ty vole, už jsem faktm yslel, že bude penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Hošíííííííííííííííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

No už jsem myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle je přeháňka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, není to pentle. Ale řekl bych, že fakt ukazoval pentli. Možná pomohl pomezní.

Reagovat
secho

určitě to byl pomezní, hlavní ukazoval na penaltu...uff

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli fakt chtěl fouknout pentli, tak je slepej jak patron. To bylo mimo vápno snad o metr.

Reagovat
secho

Bylo, no Důležité je, že pomezní zafungoval

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
technecium

co to zas bylo???

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe.

Reagovat
Dr. Admess

A kurva...

Reagovat
Masi

Hrozný, že se dávaj žlutý i za takový nastřelený ruky...

Reagovat
Rssa

jaká penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevyzera dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto nám vychytá LM

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa stalo Valdésovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Pri dopade blbo slapol a vyzeral dost zle.

Reagovat
Rssa

A do řitě

Reagovat
smazaný uživatel

V tvari vyzera do konca sezony

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je hodně v prdeli. A to jak pro nás do zbytku sezony, tak pro Vickyho v případě, že to ještě nemá v Manchesteru podepsaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Koleno?

Reagovat
smazaný uživatel

Kotník..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byl kotník, tak bych řekl, že by to mohlo být za pár dnů OK, ale já se bojím, že je to koleno a tím i konec sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se u toho dopadu soustředil jen na kotník, to se přiznám, ale byl tam hodně mrzký pohyb.

Reagovat
Dr. Admess

To nesmí bejt jeho poslední zápas za nás..!!!!

Drž se VICKY!

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, Viky :(

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak, smutny koniec v Barce

Reagovat
Rssa

Ach jo, teď se možná pokazila celá sezóna, protože Pinto není dostatečně kvalitní...

Reagovat
monty25

Rád bych se mýlil, ale obávám se, že Valdésovi dneska skončila sezona...

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar pěkný gesto.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vypadá zle, koleno v hajzlu ... hm. jít v březnu na vrchol sezóny v bráně s pintem

vicky drž se, obávam se ale že to byl jeho poslední zápas v dresu barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

jak píšu výš - jestli to nemá v City podepsaný, tak se taky může stát, že ho zraněnýho chtít nebudou, takže by nakonec mohl i zůstat. Já bych nebyl proti.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf ? Von má jít do City ?

Reagovat
smazaný uživatel

Koleno podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

500 pre dalsi set Realu Madrid v Seville

Reagovat
Dr. Admess

Vypadalo na kotník, ne??

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to myslím. S koleny jsem si užil dost a Vicky celkem bez problému a svižně vyskočil na nohy hned na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla čirá bojovnost a adrenalin. Nechtěl pustit kus.

Reagovat
smazaný uživatel

MESSI

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta dneska ty mice dneska luxusne rozdava

Reagovat
smazaný uživatel

leoooo

Reagovat
smazaný uživatel

da hattrick, Celta hra strasne

Reagovat
Dr. Admess

Leooo Meeeessi!!

Ale bohužel i kdybychom dnes dali třeba sedmičku, tak se moc radovat nebudu, dokud nebudou nové zprávy o VV.

Reagovat
secho

Ten Messi je blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Leooooooooooooooooooooo dneska třetí hattrick v řade by mohl dát

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně. 3 hattricky v řadě? Obrana Celty neprostupně nevypadá.

Reagovat
Dr. Admess

https://www.youtube.com/watch?v=eW1nEIP51-Y

Hm. Tak drží se za koleno...

Ještě mě napadlo, že ho tam jenom píchlo přitom dopadu, kde fakt dopadl na koleno. To by ale nebylo nic vážnýho, to je do dne v pohodě. Tak snad..

Reagovat
smazaný uživatel

Držím všechny palce. Vicky, jsme s Tebou!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, to nevypadá na kotník. Podle mě to bude to zmiňované koleno. Každopádně hodně štěstí, musí se doufat, že to nebude vážný.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě by mohlo jít jen o ,,podvrtnutí''. Bolí to jak ku*va, hrát s tím nemůžeš, ale stačí den dva v klidu.

Nevím, nic vážnějšího tam nevidím.

Reagovat
Dr. Admess

Právě to jsem měl na mysli.

Tady snad vazy nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Divim se, ze treba Neye nebo Alexise nesere to, jak za kazdou cenu davaji vsichni mic Messimu v tom vapne.

Reagovat
JacoBee

Sere jen to neřeknou.

Reagovat
smazaný uživatel

Užasnej první poločas Neymar si po tom golu začal věřit a je to znát

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí celá ta útočná trojka. Takhle bych to hrál furt a Pedro kdykoliv připravený naskočit.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel mi tam beztak chybí víc sebevědomí do jeden na jednoho...Většinou to pak vrátí zas zpátky, jako přiťukával vždycky Afellay a to je na hovno...

Reagovat
Footballer

pokud si všimneš, tak těch soubojů 1 na 1 z naší strany tam moc neuvidíš, většinou se jedná o souboje 1 na 2, popř. 1 na 3 což je na zvládnutí poměrně složité, takže se nedivím že do těchto soubojů nechodí...

Reagovat
alcantara

To je pekne skurvene, ked sa s nami nasa najvacsia brankarska legendarozluci s nami takymto sposobom. Je to koleno, koniec. https://twitter.com/carrusel/status/448910151613808640/photo/1

Reagovat
Dr. Admess

Hm. Takže vazy. Tak snad přinejlepším bude mít "jen" natažený. To by do měsíce mohl být fit.

Reagovat
alcantara

Neviem, ale pri natiahnutych vazoch takto netrpis. Skaredu mu to tam ruplo, bolo to v TV pekne vidiet, obavam sa, ze je to vazne.

Reagovat
Dr. Admess

To zase je pravda. No, uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud to někde nebude ofiko, tak tomu nebudu věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

ouch

Reagovat
smazaný uživatel

sice najuspesnejsi, ale najvecsia legenda to neni..

Reagovat
Billy McClane

Legendou Barcelony je uz teraz bezesporu.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska snad leo 2+ a 3,5g vyjde 8) tak ještě Liverpool handicap a +2,5 sevilla real a mam splněno

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám, že Barca s Liverpoolem vyjdou, Real ne a ty se tu zase zhroutíš a budeš psát, jak nesnášíš Real a jaký to jsou píčusové.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, když prohraje 3:0, budu tu skákat radostí jak z tý sázky, tak z toho že prohrajou ,) ikdyž, na jednom mam real dvojku, ale ten klíďo obětuju :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bez překvapení: López - Marcelo, Varane, Pepe, Carvajal - Isco, Xabi, Modrić - Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco poď

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že sevilla real potrápí, čekám vyrovnaný utkání a tip tak 1:2 s utočnim pojetím 2:3, 2:4

Reagovat
smazaný uživatel

tak bola by to blbost hrat proti presingu s Illarrom , xabim a modricom

Reagovat
smazaný uživatel

nakoniec to je realita

Reagovat
smazaný uživatel

staticka zaloha proti presingu hmm hadam sa Balea ukopne

Reagovat
smazaný uživatel

illarra a xabi (ktorý poslednou dobou nie je v ideálnej forme) budú získavať lopty a luka by mohol dostať viac priestoru

Reagovat
smazaný uživatel

no ja cakam podobnu hru ako proti Bilbau , hadam vyhrame

Reagovat
maxton

Illara hraje posledne zapasy ked nastupil velmi dobre, ovela viac si veri, dovoli si podrzat loptu aj dobre dopredu rozohrat, myslim ze dnes to v pohode zvladne, Sevilla ten pressing nebude mat cely zapas a ja myslim ze budeme skor hru kontrolovat ako hrat na protiutoky

Reagovat
Kokesh

Hraje Illara.

Reagovat
misinho7

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše Kokesh, nakonec hraje Illara.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nedá Tatovi něco upřít, tak je to rotace a šetření sil.

Reagovat
smazaný uživatel

kua teď mluvěj na BeIn sports o vladésovi a jen sem zaslech - zvbytek sezony a mistrovství světa...doufám že to bylo přání toho, že o tydle dvě záležitosti nepříjde :/ kua přitom to měl bejt pro golmana lehkej zákrok, šlo to přímo na něj :/

Reagovat
Kokesh

Nene, spekulace, že to bude další půl rok bez fotbalu, jako Jesé...

Reagovat
smazaný uživatel

Diego López; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; Xabi Alonso, Illarramendi, Modric; Bale, Cristiano y Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Bench: Casillas, Coentrão, Casemiro, Nacho, Morata, Isco, Lucas Vázquez

Reagovat
smazaný uživatel

Ney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar pekne, technik

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Insúa; Gabi, Tiago, Cebolla, Arda; Villa y Diego Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto

Reagovat
misinho7

nejaky paradny save?

Reagovat
smazaný uživatel

jop na dvakrat...ringla jedna luckerska

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně, Pinťák.

Reagovat
Phillipinho

Beto- Coke Fazio Pareja Moreno- Iborra Mbia- Reyes Rakitic Marin- Bacca

Diogo vypadnul na posledni chvili, trochu prekvapeni, ze Gameiro s tou formou zustal jenom na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

chce to rychle třetí gól a psychickej rozklad Celty, pak teprv příjde čtvrtej bojim se že nějak polevili....A iniestu tam měl nechaaat :((

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý je, že se Pinto dostal do kasy zrovna proti Celtě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vicky out na 6 měsíců, iniesta střidal kvůli stehnu

Reagovat
smazaný uživatel

ešte to nie je isté...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel jo

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

takze De Gea alebo Kiko Casilla pojdu na MS

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne...

Reagovat
Masi

To je hodně smůla tak nezaviněně. Teď se klidně může stát, že pojede na MS Diego krýt záda Ikerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
Masi

No však říkám může...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tohle je Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis pekny nakop

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně...Neymaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar má úžasný pohyb bez balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

no pohyb...ale příjde mi prostě, že na hráče jeho kvalit (domnělých všemi odborníky a možná i mnou) hodně balonu pokazí...

Reagovat
Kokesh

To už ví i Sergio.

Reagovat
smazaný uživatel

to určite ale u neho sa mi nepáči spracovanie a obecne 1. dotyk ... tam má čo zlepšovať, to isté Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte si, že toto zranenie môže ešte predsa zmeniť Víctorove rozhodnutei odísť?...Nejak si neviem predstaviť, že ho už v našom drese neuvidím...

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
Billy McClane

Myslim, ze urcite zostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymat jen trochu odčinil nepovedený clásico.

Reagovat
Billy McClane

Hral hovno, ale svojou simulaciou rozhodol zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

á pedrito, super ten to trochu rozhejbe...

Reagovat
Mishko

Ánimo Vicky!

Reagovat
sensei25

Nechápem ako môže hrať Mascherano?V Barce sú zrejme slepí.(Alves,Alexis,Masherano,Tello,Montoya,Pinto,Fabregas-predal by som ich bez mihnutia oka)

Reagovat
Imago

Alexis? A to jako proč, letos je výborný...

Reagovat
sensei25

Alexis a jeho neohrabaný štýl,kde vždy najprv bojuje s prvým dotykom,lebo mu to lieta ako na kolotoči a potom to z 90% časti dodrbká. Zlatý Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
sensei25

tvoja reakcia je na úrovni sopľavého decka...

Reagovat
Imago

Tady s tebou prostě nemohu souhlasit, loni to byla z Alexisovy strany tragédie, o tom žádná, ale přes léto se mu snad podařilo přes to všechno nějakým způsobem překlenout, a letos je safra platným hráčem...

Reagovat
sensei25

tak sto ľudí sto chutí...mne sa jeho hra nikdy nepáčila...práca s loptou katastrofa,zakončenie katastrofa,1na 1 katastrofa...neviem ako ty,ale ja neviem kde mám hľadať pozitíva...

Reagovat
Imago

Mluvíme o jeho loňském, nebo letošní modelu?

Reagovat
sensei25

to je to isté...minulú sezónu hral zle a túto je to to isté,len má na konte o pár gólov viac...

Reagovat
smazaný uživatel

tudle kličku, co udělal teď Alba se snažim naučit už asi půl roku a ne a ne se mi dařit nejlíp jí ale umí Iniesta....

Reagovat
Kokesh

Ukaž na youtube .) půl roku??

Reagovat
smazaný uživatel

Nič v zlom ale je to úplne jednoduchá kľučka, pokiaľ nemáš vyložene zlú techniku tak ju spraviť musíš. Skôr je dôležité vypilovať timing. A nemôžeš ísť len nohami ale v smere ich pohybu musíš presunúť aj telo. V určitých situáciách je to nebrániteľné (dosť často). A s tým Andrésom súhlasím, on je v nej preborník

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si že techniku mam právě že dobrou, co se týčed zpracování a práce s míčem, ale todle se mi nějak prostě ne a nedaří...chci říct ani při tréninku (nehraju závodně, jen pro zábavu..ale prostě když si to zkoušim)...vím jak by to mělo bejt teoreticky, ale do praxe mi to moc nejde...Ono je to ale hodně tím, že já mam super levou, jenže totálně "levou" pravou nohu, s kterou dám sotva přihrávku na deset metrů....Já všechno dělám jen levou v podstatě, ale zas v ní mam o to větší cit (mam třeba výborný centry pomocí jí atd. )

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda ze je to skor klucka kde musis vyuzivat obe nohy ale aj tak hlavnu ulohu urobi silnejsia noha, slabsia uz len loptu zachyti a posunie do śeru behu ... v zapase sa to prevadza relativne tazko, kvoli nutnosti dokonaleho timingu ale ucinnost je zarucena takze sa to oplati naucit a vediet pouzit v pravu chvilu. Napriklad vo futsale ale obecn pri futbale s mensou tazkou loptou to je jedna z najvyuzivanejsich kliciek. Len tak pre radu je dobre pouzivat este Busquetsovu ( neni jeho, ln pre priblizenie) , ta je tiez neuveritelne tazko branitelna a vonbec nieje zlozita. Ide o posunutie lopty podrazkou k sebe a v momente ked mas loptu pod telom rychle predkopnutie do ineho smeru s naslednYm zrychlenim. Ked je obranca dostatocne blizko vybehne na teba a pokial to prevedies spravne v momente si za nim

Reagovat
smazaný uživatel

no to je snad fór todleto...............

Reagovat
Dr. Admess

Hm. Kdo půjde chytat?

Reagovat
smazaný uživatel

Pique.

Reagovat
smazaný uživatel

čo spravil?

Reagovat
indy

preboha Pinto, v takejto situacii sa hentak stupidne zranit

Reagovat
smazaný uživatel

no pěkný...koho máme dál?

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt aj Pinto zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

Leo tak ještě jeden...dávám ti odhad na čas 87´ a nějakej pěknej...prosím..Předem díky !

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano není špatný, ale s Danim je ta pravá strana na úplně jiným levelu.

Reagovat
sensei25

no to je teda...Alves stále vpredu s katastrofálnými centrami a keď treba brániť,tak ho tam niet....totálny prepadák ten Alves...čím skôr sa ho zbavia,tak tým lepšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

to znamená akože čo?kto vymyslel tieto sračky vo forme obrázkov do diskusií...hrozné niečo

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
indy

v prenose hovorili, ze Valdes hral dnes posledny zapas za Barcu a nestihne ani WC

Reagovat
sensei25

to pozeráš na Sport2?

Reagovat
maxton

dnes tipujem MOTM Modric, po case predvedie opat vyborny vykon, Sevilla je na to super ako stvoreny

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla hraje silově a do těla, to Modričovi nesedí...Spíš Kristýna..

Reagovat
smazaný uživatel

safra Leo dneska hárl na půl plynu...škoda no...naštěstí můj hlavní tiket (for imp) je: real 2 , Barca s hand. 0:1 jedničku a to samý Liverpool, takže to snad vyjde...žel kvůli prachům budu muset fandit Realu :/ TFUJ

Reagovat
smazaný uživatel

Biris

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý polčas bola nehorázna sračka od Barcy, po peknom prvom polčase to bola katastrofa. Odišiel Iniesta a tá záloha bola tak statická, že som ten zápas skoro nedokukal. Fabregas najhorší hráč na ihrisku, úplne s prehľadom. Neviem čo s ním je ale ten dneska nevyriešil snáď žiadnu situáciu dobre, to iste v Clásicu. Druhý polčas taktiež slabučký Messi aj Neymar. Sergi Roberto neurobil vôbec nič naviac a potm to vypadalo tak ako to vypadalo. Každopádne skvelé tri body, nula obdržaných gólov ale zranenie Vickyho je problémom. Aj napriek tomu, že Pinto chytal výborne. Pačili sa mi dneska Hlavne Andrées, Song a bartra ... kraje obrany tiež nehrali najhoršie. Visca el Barca ... S Espanyolom musia byť tri body

Reagovat
smazaný uživatel

dyť hráli na dvojku snad (2/6) ...To bylo evidentní...Vono...v sobotu hrajou s Espanyolem a už v uterý LM, neni se co divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bola to udrzba to urcite ale nediva sa na to zrovna najlepsie. Vysledok vsak vyborny takze stazovanie asi nieje uplne na mieste. Treba sa hlavne dobre pripravit na derby.

Reagovat
Manik...

Taky vám nejde wiziwig?

Reagovat
smazaný uživatel

ne!

Reagovat
Billy McClane

Monitor a TV vedla seba...a jednym ockom na Real vs Sevilla a druhym ockom na Djoko vs Murray

Reagovat
alcantara

Alexis vyhraje suboj na vlastnej sestnastke, ziska loptu, otoci sa, nahraje a za 15 sekund v nabehu v sprinte na opacnej strane ihriska. Aj my mame svojho Di mariu

Pohodova vyhra v treningovom tempe. Visca el Barça!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, či sa správi potvrdia, ak áno som zvedavý, či pôjdeme do konca sezóny s dvojkou Pinto/Oier, alebo podpíšeme do konca sezóny nejakého náhradníka z La Ligy, otázkou by bolo, kto by to bol.

Dúfam, že Iniesta bude tiež v poriadku, aj po tej nešťastnej rodinej udalosti hraje zae ako boh a po Messim náš druhý rozdielový hráč, ktorého potrebujeme

No jediné pozitívum na tom zranení je fakt, že ak to nemá už dohodnuté a podpísané s MC alebo Monacom, tak by to mohlo znamenať ešte jednu sezónu v Barce. Na MS sa pozrie podľa mňa De Gea

Reagovat
Fairplay

Kdyby fouknul penaltu za držení Ronalda při výskoku teďka, tak nikdo nemůže říct ani popel.

Reagovat
Mishko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mishko

sry nemal byt koment

Reagovat
smazaný uživatel

Hrame vyborne...toto musime dat

Reagovat
Kokesh

Nová móda, všechno na Karima .)

Reagovat
Manik...

Kolik toho ten Benzema nedá, to je strašný

Reagovat
Fairplay

Benzema zase pálí šance

Reagovat
Kokesh

Criiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAALDOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Gól z přímáku, kde Ronalda faulovala tráva.

Reagovat
C0br

ještě si říkám, že trefí zeď

Reagovat
Fairplay

Ronaldoooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

aleluja

Reagovat
smazaný uživatel

Ze brankar chcel, aby odpiskal radsej ruku?

Reagovat
C0br

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
sensei25

luckerstvo už úraduje....idem spať,lebo na ten najnesympatickejší klub na tejto planéte sa nedá pozerať

Reagovat
Mishko

Barcelona už predsa dohrala

Reagovat
Manik...

Reagovat
sensei25

tak ty si mi naložil...fakt skvelý vtip,asi teraz nezaspím...trápne deti...vy už ste mali spať dávno...

Reagovat
smazaný uživatel

tvle ten bein je nějakej spožděnej ja co tu píšete gól...a mě se to tam objeví až teď (22:18)

Reagovat
Manik...

Někdo dobrý link, pls.?

Reagovat
Manik...

díky

Reagovat
smazaný uživatel

http://88.80.11.29/80406/watch-barcelona-vs-celta-vigo je dobrej, anglickej koment, jenže má snad 3min opoždění ,)

Reagovat
Manik...

díky

Reagovat
Fairplay

Dneska mají snad všechny opoždění, zkusil jsem 4 a ani jeden neběžel včas

Reagovat
smazaný uživatel

někdo hd flash stream?

Reagovat
smazaný uživatel

už to vidím, ako sa uspokojíme, a zrazu bude 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

už to ide...

Reagovat
Manik...

Přes jaké stránky koukáte na acestreamy???

Kromě wiziwig

Reagovat
sensei25

kráááááááááása.....

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal si, že jdeš spát?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mishko

Reagovat
smazaný uživatel

Jordi Mones (doctor, Barcelona board member): "The injury of Valdes is not looking good."

Reagovat
smazaný uživatel

Když odcházel Pinto do kabin, tak se bavil s nějakým členem realizačního týmu a v jednu chvíli se tak divně zachmuřil. Myslím si, že se bavili o tom zranění Vickyho.

Reagovat
Dr. Admess

GÓÓÓÓL

Reagovat
JacoBee

Zasouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Xabiho kus. Ten už na to nemá.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Odchází stejně jako Xavi, za chvíli věk dožene i Iniestu.. Jsem zvědavý, jak se to projeví na hře repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dobou mas fakt zajimavy rozumy...

Reagovat
Fairplay

Na druhou stranu je pravda, že od příští sezony už budeme muset aktivně začít nahrazovat Xabiho, protože všechny zápasy už určitě odehrát nemůže. Zdá se mi, že právě na jeho hře stojí a padá naše defenzivní činnost a když poslední dobou nemá úplně formu, tak je to strašně znát. Dneska opět hroznej průchoďák dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se neni co divit, ze zase trochu ztraci. 32 let a Ancelotti ho po tom vyleceni zdima podobne jako Mourinho predtim, coz proste nechapu, zkratka by mel hrat daleko min uz ted..

Reagovat
Fairplay

Před začátkem sezony takřka nemyslitelné, že pořádně neposkládáme zálohu na hraní každé tři dny. Snad to dneska dopadne dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, chybi ten Khedira jako spolehlivej hrac na prostor misto statickyho Casemira, kterymu Carlo neveri, s nim by se ty minuty rozlozily mnohem vic. Kazdopadne to neni jen Xabi, kterymu dochazi stava, Modric uz par poslednich tydnu taky vypada hodne unavane..

Reagovat
Fairplay

Už i na nás přišla únava. Holt koledovali jsme si, Casemiro mohl mít nějakých 600 minut klidně odehraných, Isco také má zbytečně málo minut.. Bude to boj, když vidím ten tým, jak je vyšťavenej po Clásicu (a celkově v poslední době), nechci vidět dvojzápas s Dortmundem. Dneska by nás uběhali a uštvali, o tom jsem přesvědčen.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Firkraag

Modrič pěkná asistence ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bude paradny zapas...3,5 over mi vyjde este do polcasu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že na Cristiana se dneska píská i špatný pohled.

Reagovat
Woods

snad to zvladne chudacik a nerozplace sa

Reagovat
smazaný uživatel

On mysli rozhodcu chuju

Reagovat
Jackmaker1989

Ramos chudáčikovi neymarovi zlomil nohu že? iba okolo neho preletel a padol v dôsledku podvýživenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre nam tak, Cristiano stejne nebyl faulovanej u toho primaku a zacnem pekne od nuly a makat kurva!

Reagovat
Mishko

Rozhodca to prestáva zvládať... Za čo dostal Gareth akože kartu??

Reagovat
Firkraag

Primera Division

Reagovat
Kily

překročil povolenou kvótu pěti protestujících protihráčů, bylo jich sedm, jasná žlutá

Reagovat
Masi

Pak se lidi diví že se furt odvoláváme

Reagovat
Ed_Hazard

rameno na rameno.....sevilčan to tiež slušne prihral

Reagovat
Kokesh

Tak když se i za rameno na rameno bude dávat žlutá karta...a ještě se sbíhajíjí na rozhodčího jak kdyby chtěli červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je Sevilla. A už se i chytli fanoušci ...

Reagovat
Masi

I ta žlutá předtím pro Iborru byla dost mimo snad to byly výjimky, ale už ukazovali 2x co dělal Rakitič s Ronaldem.

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá?

Reagovat
Fairplay

Nechce se mi věřit, že by dal rozhodčí kartu Bejlovi, kdyby se na něj neslítlo asi 7 hráčů Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

za čo tak vybehli na Balea a žltá?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

co cumite, to je od imp

Reagovat
Fairplay

Běhá to luxusně Nejsem zvyklej z těch svých 175kbps

Reagovat
Manik...

kde bereš ty streamy?

To samé imp

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle konkrétní je furt stejný. Takže pokaždý když Real hraje, tak by měl jít.

Jinak obecně, já je teda beru z redditu (nejlepší asi bude r/ soccer - http://www.reddit.com/r/soccer/, vždycky v těch zeleně označených match threadech).

Reagovat
Dr. Admess

Škodaaa Reyes... Nádherná akce ale.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase komedie, srážka na ramena a on se tam kutálí skoro do brány...

Reagovat
Fairplay

Ze záznamu je ta žlutá ještě komičtější. Jak můžou takoví kre.téni pískat jedny z nejsledovanějších zápasů na světě. Na druhé straně zase píská jenom podle jmen asi..

Reagovat
smazaný uživatel

Boha ja ze gol Pekne Illarra

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra.

Reagovat
Fairplay

Hrozně tam chybí běhavej hráč jako Angel, kterej je nebezpečný dopředu a poctivě se vrací. Dneska každá ztráta míče zavání gólem, protože Dani ani Marcelo zrovna nemají životní formu a Xabi s Modricem na to nestačí. Illara hraje tak zmateně, dozadu se moc nevrací, a tudíž je tam strašně moc nepokrytého prostoru. Bojím se, že pokud útočníci něco nevymyslí, tak to nedopadne dobře. Zvážil bych do druhé půle Coentraa.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpooool, liverpooool, LIverpoooool...Liverpoool..

Reagovat
smazaný uživatel

zatím to drží

Reagovat
smazaný uživatel

já mam hand 0:1 ...ale když nevyjde za těch pár minut, tak jdu fandit seville žel teď potřebuju prachy nutně, mam špatný období....

Reagovat
Fairplay

Škoda Ronaldoo

Reagovat
smazaný uživatel

proc ty rohy hraji nakrátko , to snad není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale do pici co robis kurva?

Reagovat
Fairplay

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Zrd...kurniiiiiiiiiiiiiiiik

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvena opicka za 90 mio at uz jde nekam s temato vykonama. takto naslepo to narvat

Reagovat
smazaný uživatel

ma to davat pod viko a ne to rvat po zemi kde je golman, popr. to ma nahrat. idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Kennethe? Nerozčiluj se, vždyť víš, že ho za minutu začneš milovat.

Reagovat
smazaný uživatel

to ze ses s jirim nejhloupejsi člen eurofotbalu ,není uz zadne tajemstvi, jen si davaj bacha at sem neprijde CHONG nebo si te zase povodi jak posledne, kdy jsi nevedel jak se jmenujes hlupacku

Reagovat
smazaný uživatel

ten tupoun Chong tu někoho někdy povodil ? Takovýho blbce k pohledání...No, ale stli ty jsi Kenneth.....

Reagovat
CHONG

Ty si radši dávej pozor, ať ti někdo neukradne z výkopu lopatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

nedával to naslepo, čakal na spoluhráčov ktorý dobehli už neskoro......jasne bolo vidieť že hladal niekoho pred bránou...

Reagovat
Fairplay

Ronaldo tyč

Reagovat
Fairplay

Illara vepředu výborný, ale trnu pokaždé, když přijdeme o míč.

Reagovat
smazaný uživatel

libi se me dneska dost. snad pujde nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Bavim sa zatial vyborne Snad to v druhom polcase urveme.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě si počkej na mje vyjáření....až pískne ten Liv

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý....tak doufám, že Sevilla přidá ještě dva a vy s potupou prohrajete

Reagovat
smazaný uživatel

ja se teda moc nebavim, když vidim jak tam ty sance zahazujou. Jak proti Barcelone Benzema snad v 2. pol. něco promenime a vyhrajem, ale bude to tezkej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Bale mohol krásne prihrať Marcelovi a bolo by, ale nie ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

jo no..

Reagovat
Kenneth

Co ROnaldo poslední měsíce nedává, to je na facku. Mohlo být zase hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
Ángel di María 22

Sevilla je asi po 100 letech efektivní a my vesele pálíme dál. Karim 3, Bale 2, Cris 1. A Marcelo mohl 2x dávat přihrávku před prázdnou a 2x to zkazil. Už to mohlo bejt zas 6, s takovymhle neproměňovánim šancí to nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

jako kdybys me slysel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Fairplay

Na druhou stranu ta defenzíva je dneska bídná, můžeme být rádi, že nám už taky dva nebo tři nedali.

Reagovat
Ángel di María 22

To bych ani neřekl, měli jednu šanci po tom ťukesu Reyese s Baccou.

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ pekný polčas, máme navrch, snáď to potvrdíme gólmi

Reagovat
smazaný uživatel

budete toho ještě hořce litovat...Sevilla se probere o přestávce a vlítne na vás...2:1 do 60´ ,) vy se štěstím odvrátíte na 2:2.

Reagovat
Manik...

Scouser1972

kde bereš streamy?

Reagovat
smazaný uživatel

uloz si tuto stranku nekam:

http://www.reddit.com/r/realmadrid/

dal ji sem imp, a je tam jeden skvelej stream bez sekani v HD kvalite. problém je ze to často vypnou kvůli poruseni podmínek, ale počkej 2-3 minuty a znova se to rozjede v podstate se uz na nic jiného nedivam. Driv sem to hledaval jak blbec na wizivigu a nic

Reagovat
Manik...

Díky ...

Já přes wiziwig koukám hodně na ty acestreamy a to je luxusní kvalitka. Bohužel, ale skoro nikde to nemůžu sehnat, tak zkouším tyhle streamy no

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker2.sopcast.com:3912/151169

toto ide krásne

Reagovat
Kenneth

Každopádně tohle je Mourinhovská Sevilla, tak těch golů musí být dneska víc. Je tam x oken.

Reagovat
smazaný uživatel

again

Reagovat
smazaný uživatel

illarra katastrofa kolko ma volneho priestoru a mal iba paradnu strelu a jednu prihravku to je proste malo, Isco na plac a Balea na facku

Reagovat
Ed_Hazard

Illara hrá dobre.......troška to viazne vo finálnej fáze inak je aj naša hra slušná

Reagovat
smazaný uživatel

pozri kolko ma priestoru a pozri kolko ma modric alebo iny hrac to co zatial vytvoril je malo

Reagovat
Kokesh

A koho v tom prostoru má? Balea a Daniho, který se bojí cokoliv vytvořit, udělat....Illara hraje perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

súhlas, zobral si mi myšlienku

Reagovat
smazaný uživatel

do zadu moc nestiha , a v predu toto je tvorenie ? pohyb skoro ziadny , par centrov na to kolko ma priestoru ? to by Isco a Di maria vyuzil 3 krat viac .

Reagovat
Kenneth

Perfektně ne, ale díky bohu nehraje svojí klasiku. Myslím že Isco by je tam větral víc.

Reagovat
Fairplay

Illara nehraje špatně, ale asi máš pravdu, že dát místo něj Isca by mohlo být ještě lepší. Dozadu jsou oba stejně do počtu a dopředu by mohl Isco zkusit udělat ještě něco víc.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak drzeni mice vedeme 65:35, na strely 14:5, na branku 6:1 ..... a skore naprosto sileny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sevilla zatím hraje hroznou bídu..Real lepší naprosto ve všem a jenom díky neskutečnýmu štěstí to je pořád 1:1..snad to štěstí bude držet celej zápas :D

Reagovat
smazaný uživatel

v efektivite je lepšia Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

no v tom jediném :D

Reagovat
smazaný uživatel

je to hnus, doufám že brzo zariskuje, protože pokud dnes přijde ztráta bodů tak je po titulu

Reagovat
smazaný uživatel

proti Rayu by som to skúsil bez Xabiho s Illarrom na jeho pozícii

Reagovat
smazaný uživatel

Herně jasně dominujeme, ale nejsme vůbec efektivní a obrana je zase děravá. Nesváděl bych to jen na obranu, problém vzniká už v záloze, jsou tam jen statici Xabi s Illarou a Modrić to sám neodběhá, protože Bale, co se týče přínosu pro hru, jak kdyby tam nebyl. Můžeme akorát doufat, že se mu povede nějaká individuální akce. Cristiano s Benzemou zatím hodně slušný výkon.

Ta obrana Sevilly je prostupná, není těžké je dostat pod tlak, ale musíme se vyvarovat zbytečných chyb a chce to více kreativity - Isco na plac. Jo a Xabi, ten ať se na mě nezlobí, ale ten vyrovnávací gól jde celý za ním, šílená chyba, nebyl pod tlakem a hraje si s míčem v pozici, kdy ví, že za ním je jen otevřená obrana, protože kraje už se chystají směrem vpřed. Snad to zvládneme.

Reagovat
smazaný uživatel

podpisujem sa

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Kenneth

Most direct free-kick goals in La Liga in the last 20 years: Roberto Carlos (16) - Cristiano Ronaldo and Ronaldinho (15).

Kral Messi

Reagovat
teenz

Co na to Jiřina.

Reagovat
smazaný uživatel

Král Ronaldo, který má na jeden gol z přímáku patnáct zlomených nosů v hledišti

Reagovat
Kenneth

Xabi strašnej.. Vůbec ho nepoznávám dneska.

Reagovat
Ed_Hazard

dnes? minimálne od začiatku roka už to nie je on.....ale nedajbože aby nanho povedal niekto krivé slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi DOLE!!!!

Reagovat
Kokesh

Jak naši pokazí míč a zastaví se, za to bych je jednoho po druhým fackoval...

Reagovat
JacoBee

OT:

Lidi co říkáte na seriál american horror story?

Sledoval jsem ted True Detective a prý je to stejný styl(jedna sezoná=1 'příběh'...

Reagovat
smazaný uživatel

Ulítlý, zvrácený, hodně černýho humoru. Jak píšeš, každá sezóna se týká nečeho jinýho (1. dům, 2. blázinec, 3. čarodějnice, 4. má o být o freak show, co bývali dříve v cirkusech), odehrává se v jiný době, jiný postavy, prostě všechno (byť herci se nemění).

Reagovat
smazaný uživatel

*bývaly

Reagovat
JacoBee

Super,děkuju za info...Asi se na to kouknu :)

Zeptám se nemáš na doporučení nějaký seriál?

Mé oblíbené jsou zmiňovaný True Detective poté Breaking Bad,suits,Mad Man apod :)

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný vkus, máš pokrytý snad to nejlepší, co za poslední léta vyšlo. Nevím, dneska třeba začali dávat na ČT Luthera, tak třeba to. Nebo Sherlock, když už sem u tý britský tvorby.

Reagovat
I am Mancunian

luther a sherlock, oba skvele serialy

Reagovat
Manik...

Mně Xabi nelíbí už tak měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

Uzasna akcia, ale este krajsi obranny zakrok

Reagovat
Fairplay

Aby Xabimu zase nepískli penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

pískej konec...pískej konec !!!!!!

Reagovat
Fairplay

Marcelo ty ****

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to už néni možné to Atlético, s tým jejich antifotbalem kolik teho eště neuhaluzijů.. Kluci štěstěny ty vole, neskutečné..

Reagovat
smazaný uživatel

Marceloooooo bože...

Reagovat
Ángel di María 22

Marcelo tam tu přihrávkuve vápně nedá ani jednu, to je zoufalost.

Reagovat
Kokesh

Taky hraje asi svou nejslabší sezónu v Realu, já od něho nečekám nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo...koho tam vkuse kurva hladas???? Vyjeb to aspon raz!

Reagovat
Fairplay

Marcelo ty vole táhni

Reagovat
Fairplay

Tragér roku

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsieho hraca da dole...no ta to je skvele

Reagovat
Fairplay

Asi pétkrát to zkouší místo střely a pětkrát to posere, to není normální

Reagovat
smazaný uživatel

no bolo na case , toto proste neni Illlarrovo pozicia

Reagovat
Kokesh

Isco rozhodne.

Reagovat
Kenneth

Genius se zase projevil. Zase klasické střídání podle jmen a ne podle výkonů,

Reagovat
Fairplay

Marcelo a Xabi, vy si dneska podejte ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Nemožu si pomoct, ale toto je prostě zřejmě rozhodující o titulu..Z těžších už tam pak je snad na sociedadu a doma valencie..

Reagovat
Kokesh

Je, tohle musíme urvat. Klidně i na tři obránce a Morata do hry. Heh, 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

neschopnost něco vytvořit, a když tak žádný přimočarý míč

Reagovat
smazaný uživatel

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

dopiceeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
C0br

jak je to jednoduché

Reagovat
smazaný uživatel

a je po titulu

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Fairplay

Ronaldo utopenej v hloubi pole, protože tam není, s kým si dát dopředu balon. Konečná..

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitić

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelottiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
patas92

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Fairplay

Titul čus..

Reagovat
Ángel di María 22

Jak řikám, vyšel na nás jeden zápas ze 100, kdy je Sevilla efektivní. To je fuk. Ještě zbejvá LM, tak je potřeba zabojovat tam, třeba se to povede. Copa je mi celkem fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

ale todle de taky za brankářem...todle by podle mě Iker měl ,)

Reagovat
Fairplay

Také jsem toho názoru

Reagovat
smazaný uživatel

pičovina

Reagovat
Manik...

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Reagovat
Ed_Hazard

prijebaná šťastná sevilla.....už vidím ako bude túto sezónu fiasko, všetko ide proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
OVi.77

Ale Rakitič famozně vyřadil Pepeho

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc potom Baccu takticky nesejmul, kdyz vedel, ze ho nemuze dohnat.. Jeho gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sa Uefalonáči radujů Tak vám teda gratuluju, lepší fair druhé místo, než první s pomoců uefy..

Reagovat
Pospovič

Reagovat
patas92

když myslíš

Reagovat
Manik...

Ten Lopéz je horší a horší. A on tomu Ikerovi tu šanci nedá a nedá

Reagovat
Kenneth

Díky Lopez

Reagovat
Ángel di María 22

A z Diega opadla euforie a už nějakej čas nechytí navíc prostě zhola nic, tam neni žádnej bonus.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ty rozhodčí jebu

Reagovat
smazaný uživatel

ako by sa teraz zišiel Jesé...

Reagovat
Fairplay

Nevím no, Pepe nás loni vyřadil proti Dortmundu a teď takhle selže v asi rozhodujícím zápase v lize. Ramos zase pravidelně zkratuje nebo udělá nějakou pitomost. Každý léto si všichni říkáme, že stopera není třeba, ale právě tyhle maličkosti jsou možná jednou z hlavních příčin, proč to každoročně nedotáhneme na ten úplný vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

ja hovorím už asi 4 sezóny, že treba stopéra

Reagovat
Manik...

A Ramos šup napravo... I když Carjaval, poslední dobou není "špatný"

Reagovat
Fairplay

Carvajal měl dobré období, těžko říct. Podle mě na to má, věřím mu, jen když teď nevyjde opět koncovka sezony, tak se bojím, že bude RB jedna z prvních pozic, na kterou se bude opět plivat. Aby nebyl vyštván jak Coentrao.

Reagovat
smazaný uživatel

nepotrebujete stopera, obrana Ramos + Varane fungovala po Mourinhem skvele, holt Carlo neni Mou a Pepe nedrzi stabilne formu..

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva podme chlapi!!!!!! Zkuste obrat....

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš teď to zesral...voni jdou 4v2 a von zkouší padáka, navíc ani Lopez nebyl nějak extra venku....omg

Reagovat
smazaný uživatel

ten Pepe kam behal? najprv sa nechal osrať Rakitićom a potom, keď mal strážiť Baccu, tak šiel niekde k Marcelovi

Reagovat
C0br

Co to ten Bale pořád zkouší

Reagovat
Fairplay

Marcelo dneska ultrazoufalec. Nedal snad jedinej rozumnej balon. Ať jde do Madridu pěšky.

Reagovat
Ed_Hazard

ked si spomeniem kolko šancí prejebala Sevilla proti Barce tak mi je do plaču.....dnes dokopy kolko, 3 šance? kde je spravodlivosť?

Reagovat
smazaný uživatel

spravodlivosť je tá, že sme neefektívni a bezmocní, môžeme si za to sami

Reagovat
Kenneth

Do piče co je tohle za střely??? Bale, XABI.....

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

zizu prosim obleč dres

Reagovat
Fairplay

Takhle jsi mohl zkusit Marcelo už nejmíň pětkrát během zápasu. Nevěřím, že by z toho nebyl alespoň jeden gól.

Reagovat
Masi

Už se zase přehoupáváme do fáze Když nás nezachrání Ronaldo tak nikdo...

Reagovat
Fairplay

Ronaldo dneska těžko, když je utopenejv hloubi pole a musí ty akce spíše rozbíhat. Na to tam měl být Isco/Illara/Bale

Reagovat
Masi

Však sem to napsal, když ne Ronaldo tak nikdo

Reagovat
Fairplay

Blbě jsem to napsal

Reagovat
Masi

Vpoho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je klasika proti takhle hrajicimu souperi.

Reagovat
Masi

S příchodem Balea, Isca a Modriče to vypadalo, že už to tak nebude, Modrič nás hezky zachránil na Old Trafford a od těch dvou se čekalo taky výrazné posun hlavně po tom co Gareth v Anglii vyhrával za zápasy v posledních minutách, ale nefunguje to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi na toho Bejla se fakt neda divat.. Ah, Jese, s tebou by se to dneska vyhralo..

Reagovat
Fairplay

Vždycky když není Ronaldo jedním z těch nejváše hrajících hráčů, tak je něco špatně. Dneska to je přesně jeden z těh zápasů. Ani nevidím nikoho, kdo by ten gól mohl dát, totální bezmoc ve finální fázi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva bylo

Reagovat
smazaný uživatel

pekny nááákop

Reagovat
OVi.77

90 mega a on to kopne jak cigán na sídlišti

Reagovat
smazaný uživatel

Cigan na sídlišti nemá na balon

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

to teda podceňuješ opatřovací schopnosti cigánů

Reagovat
Kenneth

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

silenstvi co ten Real predvadi... Marcelo je ubozak, Xabi jakbysmet... Bale bez komentare.... A Lopes at uz konecne vypadne na lavicku a prijde Ikeruv cas...

Reagovat
Fairplay

Benzema by měl odejít. Teď nasázel ještě několik gólů, tak jeho hodnota stoupla a někdo by za něj těch 40 mega dát mohl. S ním se nikdy nikam nedostaneme.

Reagovat
smazaný uživatel

marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

primadonky si myslely, ze se zbavi Mourinha a budou dal vyhravat, dobre vam tak, sraci

Reagovat
CHONG

To je fakt, pod Mouem jsme byli vloni neskutečný válec.

Reagovat
One-Real

Uz s tim prestan, chapu ze se ti nelibi, ze se vsude s Mourinhem nelouci v dobrem, ale po tom co predvedl v lonske lize a kdy ji odpiskal nekdy na podzim bys ho tu nemel vubec zminovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt troll

Reagovat
Kenneth

Spíš taková Mourinhovská ukrajinská šlapka.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe uz jebe s tym Mourinhom furt...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Marcelo

Reagovat
Atlético de Madrid

joooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Comoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
Euphael

Kenneth tu máš ty kašpare za všechny tvoje retardované komenty, jen se neubreč k smrti

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Atlético de Madrid

Kenneth tohle zrovna předvídal... akorát jak tak čtu diskuzi, tak nebyl hlavní problém chybějící Di Maria a Ramos, ale dřevěný útočníci a vemeno Lopez.

Reagovat
Euphael

Ale nemluvím o dnešních komentářích. O těch jeho kreténských kecech na všechno...někdy žvatlá i na nejlepší arsenal....jen ať se posere teď.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
k0udy

Zase bude Ronaldo brečet jak je poškodil rozhodčí?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
roman1978

Druhý zápas za sebou, který totálně dosral rozhodčí. Prostě nemají Real rádi. Nebo to spíš zařídila Uefa, Fifa nebo Barcelona.

Jinak by Real vedl minimálně o pět bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nezapomeň, že Barcelona má letos narozdíl od ostatních týmů 5 bodů za vítězství...

Reagovat
smazaný uživatel

Dani, Pepe, Marcelo, Xabi, Bale, CR dnes tragédia... zaslúžená prehra, ale strata 2b na titul nie je zlá

Reagovat
k0udy

3 + horší vzajemný zápas, takže vlastně 4

Reagovat
smazaný uživatel

jaký dva body ? čtyři vole, čtyři !

Reagovat
smazaný uživatel

2b na barcu

Reagovat
X-bano-X

3 body, keďže máte horšie vzájomné zápasy.

Reagovat
Leo Rekordman

ake 2 body

Reagovat
Ángel di María 22

Nic, je to jednoduchý, teď už neni co řešit. Z vysoka se vysrat na ligu a všechny karty vložit do LM, nic jinýho nemá smysl. Díky zraněním tu kvalitu na 2 soutěže rozložit nemůžeme, tudíž bych to už nehrotil.

Dva zápasy během 4 dnů, který jsme bohužel jen a jen naší vinou nezvládli, budou rozhodující, tak to prostě je, ani mě to už nějak nesere. Ale je třeba pořádně zabojovat o LM. Tam chci vidět maximální nasazení a touhu to oddřít, tak uvidíme. O víkendu nechci vidět na hřišti všechny 3 záložníky, krajní obránce a Balea s Benzemou.

Reagovat
k0udy

Tebe se všímám už delší dobu, jeden z mála Madristu (které absolutně nesnáším) který je fakt hodně objektivní

Reagovat
OVi.77

Těžký souhlas (i když nemá rád Bayern )

Reagovat
k0udy

Tak celkově ty jeho kluby, Real, Sparta ale jeho komenty čtu rád a jako jeden z mála nesvádí vše na rozhodčí, špatný trávník a simulanty a je docela v poho

Reagovat
smazaný uživatel

No ty o klubech mlč.. Liverpool, BVB a Baník, 3 kluby, které nesnášám Jeden bojuje o záchranu, druhy o to, aby si zahrál v LM příští rok, třetí v ní nehraje a po čase bude a eště si naivně myslí, že by mohli vyhrát PL..

Reagovat
k0udy

tak promiň, že každý fandí někomu jinému

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co no Sem vlastně napsal totéž, co ty v první větě

Reagovat
Ángel di María 22

Tak dík, no. I když sám o sobě vim, že objektivní někdy rozhodně nejsem, ale asi jsem se oproti minulosti trochu zklidnil.

Reagovat
Kily

to zase ne, po víkendu se může v lize všechno najednou otočit ve váš prospěch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Atletico dorovnáme, Barcelonu ne.

Reagovat
CHONG

Já bych ligu ještě rozhodně nevzdával, poslední dva zápasy jsme teda strašně posrali, ale Atlético má ještě tři extrémně těžké venkovní zápasy a Barcelona je schopná letos ztratit vlastně kdekoliv, ještě bych neházel flintu do žita.

Reagovat
Ángel di María 22

Já jsem to "vysral" použil spíš ve smyslu šetřil na LM. Zkrátka nemůžeme s jednou sestavou odehrát vše a když šetřit, tak radši na ligu než na LM, o to jde.

Reagovat
Atlético de Madrid

já bych teda rozhodně neházel flinut do žita po dvou prohrách.. letos je to strašně vyrovnaný a ztrácej všechny tři týmy, takže se to čelo ještě hodně protočí.. navíc minimálně oproti nám máte lepší los a nás ještě čekaj zápasy v Bilbai, ve Valencii a v Barceloně.. my ten titul samozřejmě chceme, ale na vašem místě bych rozhodně počítal s tim, že v těhle zápasech spíš něco poztrácíme

Reagovat
Ángel di María 22

Abych řekl pravdu, vás na ten titul netipuju. Vy v Bilbau prohrajete, pokud nepostavíte nejsilnější sestavu, což asi ne. Ale Barcelona teď s Espanyolem neztratí - má na nás lepší vzájemný zápasy, los nemá kdovíjak těžkej a my máme Sociedad mezi dvojzpasem s Borussií, kde prostě budeme muset šetřit.

Reagovat
Atlético de Madrid

No, ale pokud v Bilbau vyhrajeme, tak se to celý rázem uplně změní. I ve Valencii je to reálný, i když tam bych si spíš tipnul remízu. Na Camp Nou v poslednim kole bysme museli podat heroockej výkon, ale tam už doufám půjdeme s dostatečnym náskokem

Reagovat
Ángel di María 22

Jasně, možný je všechno, ale vaší výhru na Bilbau bych si dokázal představit jenom neskutečnym kolapsem Athleticu, nebo nějakou brzkou červenou. A nebo byste vážně museli nasadit TOP sestavu a zas to oddřít, což by znamenalo konec po prvnim zápase v LM hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Valencii jste snad deset let nevyhráli, tam čekám remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

No na druhou stranu, Real jsme neporazili 14 let a taky to přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme za to jen my. Nechci nic říkat, ale strašně chyběl ADM, kdo by to řekl na začátku sezony. Marcelo nechápu proč 2m od brány, široko daleko nikdo, nestřílí? Bez komentáře.

Reagovat
ADM

To by som nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria chybel neuveritelne. Dneska to byla neskutecna ukazka alibistu, kteri prevezmou balon a misto toho, aby neco udelali, tak ho jen posunuli k nejblizsimu hracovi, aby s tim neco udelal on.. Fakt hrozny.. Posledni zapasy je jedine Di Maria tim, co se s tim nesere, proste se rozbehne, jde a neco vytvori..

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak ked sa hra Illarra , Xabi , Modric . Preco nedal Isca od zaciatku ? mali sme uz vyhrat zapas v prvom polcase .

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Chyběl nám neskutečně. Dneska tam nebyla ani jedna kloudná nahrávka, o těch střelách mimo, to nemá cenu ani rozebírat, zbytečnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, alibizmus je to správne slovo. Dneska to vystihovalo celú zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojono, Ancelotti to nezvládl, myslí si že je strašně že má nahled, ale on spíše působí jako putka, nedokáže vyhecovat hráče, nic, dneska hráli ve středu polu statitici, naprosto nekreativní, sice drželi míč hodně, ale žádnou pořádnou akci nevymysleli, Real může litoval že přivedl Balea, takovýho sráče za 90 M který neumí ani zpracovat míč je hnus, jediný co má je rychlost ale jinak je uplně k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste v pici, at se jedou zahrabat. Sevilla hrala totalni hovno a dva nejzkusenejsi hraci v tymu, vlastne dva jedini tricatnici v poli, ze sebe udelaji kaspary a nabidnou jim svyma detinskyma hrubkama vyhru. Tomu rikam paradni tyden, perfektni ukazka toho, jak za ctyri dny zahodit petimesicni serii bez porazky. K vykonu Xabiho, Pepeho a Marcela snad jedine..

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi illarra uz nikdy , Pepe takto nechal sa preskocit Rakiticom ? Marcelo , Bale . XABI hovno

Reagovat
smazaný uživatel

to se dalo čekat, sice hodně na míči, ale absolutně nic nevymyslí

Reagovat
smazaný uživatel

sobota bude zaujímavá:

16.00 Espanyol - FC

20.00 Bilbao - Atlético

22.00 Real - Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

nebude, protože všichni tři vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

atlético podľa mňa nie

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak Atléticu věřím nejvíce, že oni tam vyhrají. Nevím proč.

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom bude mít titul Barca

Reagovat
CHONG

Reagovat
k0udy

Jinak se chci zeptat těch co sledujou PD, koho tipujete letos na sestup? Betis už je nejspíš jasný, kdo dál? Osasuna a Getafe?

Reagovat
One-Real

Betis + Almeria/Osasuna/Valla, Getafe musí zůstat.

Reagovat
k0udy

Almeria mi je docela sympatická, ta snad ne

Reagovat
maxton

ma Barcelona vonku este nejaky tazky zapas vobec ? inak psychika hracov musi byt v , to snad nie je mozne,

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol teraz a potom ponorku

Reagovat
smazaný uživatel

Zial, ked sa nezvladnu zapasy proti najsilnejsim teamom v lige, tazko sa potom ziskava titul.

Za tie roky sa uz vystreidalo niekolko trenerov ale niektori hraci ktorym by zmena a hlavne klubu prospela tam stale su. Neni to len o treneroch a taktike.

Hlavne budeme musiet nutne zohnat nahradu za pomaleho Xabiho, hraca ktory bude schopny zdarne superit s Messim a bude ovela platnejsim. A opat Ramos, odkedy je v Reale nedokazeme vyhravat tituly, uvital by som jeho predaj.

Titul nie je strateny ale pri teamoch ako Barca, Atletico su uz 2 body par kol pred koncom dost. Treba sa sustredithlavne na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Naozaj bezzubý výkon Realu. Hrali dosť na držanie lopty, zápas bol v ich taktovke ale bolo tam neuveriteľne málo kreativity. Modrič, Xabi a určite aj ISco musia niečo vymyslieť. Sevilla nehrala nijak úžasne a aj tak Real nebol schopný si vytvoriť čisté gólové šance. Jediný, kto niečo dokázal predviesť bol Ronaldo, ktorý sa však nepochopiteľne druhý polčas úplne vytratil na dlé pasáže hry. Nehral zle ani Benzema a stred obrany podľa môjho názoru taktiež obstojný výkon. Horšie to bolo na krajoch. Neviem kto bol horší, či Marcelo alebo Carvajal. Mizerné výkony. A čerešnička nakoniec bol výkon Balea. ON snáď každú situáciu vyriešil opačne a tým zadrbal sľubne sa vyvíjajúcu akciu, vrchol jeho tragického výkonu boli tie úplne nezmyselné strely do tribúny a tá šialene zle kopnutá štandartka (kľúčová). Herne bol síce Real lepší ale za impotenciu v ofenzíve sa platí. Bude to mať ťažké, strata všetkých 3 bodov v tomto štádiu sezóny môže byť smrteľná. Snáď to bude ešte zaujimávé ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bale měl stát 20 M a né 90 M, obyčejnej kopáč který vyniká jenom v rychlosti, technika a zpracování je fakt děsné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Je to jen hráč pro jinej styl fotbalu, než momentálně praktikuje Ancelotti. Özil by v tom byl uplně stejně utopenej, a to taky neni žádnej kopáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti na AM nehraje, takže neplet jablko z hruškama, místo Balea měl hrát od začátku sezony Jesé a přijít do útoku třeba Suaréz, ted si myslím že příchod Pogby je nevyhnutelný

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne treba nahradit Xabiho, uz nema nato superit a branit top hracov

Reagovat
Atlético de Madrid

Jasný no. Bale neni hráč, kterej by si uměl poradit ve zhuštěnym prostoru, protože on pro svojí hru potřebuje hodně místa. Nejlíp se cítí v zápasech, kdy hraje do otevřené obrany a v zápasech, kdy má hodně místa mezi obranou a zálohou, kam může dostávat přihrávky. K tomu neumí moc dobře zpracovávat míč v rychlosti a nemá tu technickou výbavu jako Španělský křídla, to je dlouhodobě známý.

Na druhou stranu, pokud by se dostával do těch situací, kdy by si mohl nabíhat a dostávat přihrávky do běhu, tak by byl nesmírně efektivní (jako byl, v několik zápasech vyloženě zářil a tam bylo splněno přesně tohle). Ale to bylo zejména tomu, že ty týmy špatně bránily. Aby se do těhle náběhů dostával pravidelně, tam by Carlo musel hrát styl fotbalu založený méně na držení míče a více na brejcích.

On je fakt strašně dobrej, když má prostor. Ale to ve Španělsku prostě nemá, pokud jeho tým hraje na vysoký držení míče - to je pak skoro permantněně pod tlakem. Co vidim jako další velkej problém je to, že hraje zprava. On když už se dostane s balonem na noze za obranu a chce odcentrovat, tak ten centr mnohdy vůbec dát nedokáže nebo se mu nepovede, protože on tyhle situace prostě ovládá velmi dobře z opačné strany. Taky je to levák z úžasnou levačkou, ale tu z pravého křídla pro tyhle přímočaré útoky používat nemůže. A jinak jo, celkově asi souhlasim, že Jesé měl dostávat ještě víc prostoru, než nakonec dostával.

Reagovat
smazaný uživatel

nato, ze je lavak a hra zprava je vyhoda vid Messi a ini

Reagovat
Atlético de Madrid

Právě, že jak pro koho. Pro takovýho Robbena, Di Maríu nebo Messiho jo (ten je teda nevíc spíš obounohej, pravačkou umí taky divy), pro Balea to imho neni výhodný. On se sice občas uvolní a vystřelí, ale ta jeho hlavní doména, což jsou centry z křídla po průniku dává o level horší pravačkou než levačkou.

Reagovat
smazaný uživatel

To je to ked niekto vyhadzuje obrovske miliony a nerozumie sa do futbalu. Bale je sice fantasticky hrac, dovolim si tvrdit po CR a Messim je hned za nimi ale dat vyse 90 mil. eur za hraca, ktory hral na poste CR je prehnane. Zmeny treba na inom poste

Reagovat
smazaný uživatel

Cože ? to si děláš prdel, Bale je fantastický hráč po Ronaldovi a Messim ? to nemyslíš vážně že ne ? na špičku nemá absolutně ani náhodou, škoda že nepřišel dříve z Lille Hazard jsem si jistý že ten by hrál daleko lépe než Bale, to samý Reus

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ho dost srazi, ze hraje zprava a do toho jeste musi drzet lajnu. V Tottenhamu si tu posledni sezonu chodil kam chtel, z jedne strany na druhou, na hrot, podhrot, hral vlastne to stejny, co CR posledni roky v Realu, cili absolutne volnou roli. A to mu sedlo. A sedelo by mu to i tady. Ale zkratka CR ma prednost, no.. Ten system s Di Mariou uz snad neni ani 4-3-3, nybrz 4-4-2, kde Angel spis doplnuje levou zalohu, CR hraje vic v utoku.. a cely to na druhe strane odnasi Bale, kterej proste neni zadnej kouzelnik, ale koncovej hrac.. Nalevo by si to aspon mohl hodin do behu a z plne rychlosti centrovat silnejsi nohou, takhle se zkratka jen zabiji..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ze jeho statistiky su lepsie ako tie Neymarove a mal najlepsi start do sezony za dosavadnu karieru

Reagovat
smazaný uživatel

je otázka jestli takový Reus nebo Hazard by měli více, ale já myslím že ano, oni narozdíl mají excelentní techniku a míč jim nesmrdí jako Baleovi, to je sice hezký ty statistiky, ale herně hraje hozně, pokud se nesveze s týmem

Reagovat
smazaný uživatel

Jem pro info, aktuální kurzy na vítěze:

Barca => 1.84

Real => 3,8

Atletico => 5

Reagovat
CHONG

Ti to mění jak slipy

Reagovat
smazaný uživatel

překvapivé

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pětka na Atlety je famozní. A i ten Real není špatnej. Tam je otázka, jak dopadne sobota. Jestli dobře pro B a A, tak to možná Real už zabalí a vsadí vše na LM.

Reagovat
CHONG

Zápas k posrání, zase šest miliónů gólovek a co z toho, jeden odražený náhoďák, Seviila dvě šance, dva góly, hlavně že když hráli proti Barceloně, tak netrefili ani vodu z lodě, to by fakt člověk blil, Marcelo, Diego a Karim na lavičku, Fábio, Iker a Álvaro na plac, musíme zvednout hlavu, vzchopit se a zabojovat, nic ještě není ztraceno. Hrdí při vítězství, věrní při porážce!

HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak Coentrao zrovna, to je jako prašt a uhoď

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao nemůže být horší než Marcelo, nejde to prostě.

Reagovat
CHONG

Strašná hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

To Barca si stazuje ake ma problemy v obrane a pritom maju menej obdrzanych golov ako my. Ramos adios

Reagovat
smazaný uživatel

a víš že Rámos nehrál ? koho by jsi prosimtě chtěl ? tady nejsme ve FM že si koupíš Kompany a T.Silvu

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze sa nam niekolko rokov nedari ziskat viac trofeji neni len o treneroch. Ramos dosiel a casto robil chyby, navyse pod nim sme ich vela nevyhrali

Reagovat
dextroza_m

pánové a dámy - fanoušci Realu styďte se! Jak můžete takový tým, jako REAL MADRID odepisovat?! Nepovedou se dvě utkání a už je liga v trapu(nedej bože sezonaú? Přijde mi to víc než šílené... obvzlášť, když se jedná o top3 klub světa, který je jeden z mála, co může namlsaným fans Bavorské omáčky natrhnout úsměv. Takže tentokráte ode mě nezvykle !Hala Madrid!, ať je liga zajímavá

Reagovat
valloire

Opravdovej fanda Real neodepisuje. Já věřím do poslední chvíle. A palec za koment Docela čumim.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele